PDA

View Full Version : Samoreklamiranje

Sudden Sid
30.08.2004., 21:34
Tokom zadnjih par mjeseci naslagao sam dosta poezije pa sam otvorio blog da siknem sve to negdje na net. Evo, ako se nekom da da ode to vidjeti, link je ovaj (http://vikend.blog.hr)

Elysium
01.09.2004., 18:46
Pa to čak i ima nekog vizualnog stila.. :top:

Samo pazi, ne zaboravi osvježiti Samoreklamiranje s vremena na vrijeme..
To ti je čisti marketing..

A, ako si neinventivan, samo udari isti post..
Ionako je važno da ga stavi gore pri vrh.. ;)

Sudden Sid
01.09.2004., 19:52
Ma evo, budem refreshao i ovaj topic i blog. Ajde, bar me 1 osoba cita, lijepo je znati :D

Elysium
01.09.2004., 20:27
Uvijek netko čita, znao ti to ili ne..

(i dobar ti je avatar :top: )

Sudden Sid
01.09.2004., 20:57
Elysium kaže:
(i dobar ti je avatar :top: )

Grazias muchas, ipak je Bob Rock moj zivotni uzor :D

Pa evo, za sve nevidljive citaoce, osvjezih i blog i ovaj topic

Elysium
01.09.2004., 23:48
Sudden Sid kaže:

Pa evo, za sve nevidljive citaoce, osvjezih i blog i ovaj topic

Prijatelju, i kad smetneš s uma, ja ti ga osvježim.. :top:
ako zbog ničega, onda zbog Boba Rocka!

(samo piši.. da mi imamo što čitati..)

Akinetoh blues
05.09.2004., 16:21
pročitah... svaka čast, a kažu da pjesnici ne čitaju pjesnike, mada ne znam da li ja uopće spadam u tu kategoriju... svejedno :top:

misery-
05.09.2004., 17:48
znas da te ja obozavam citat, glupo mi je vise ponavljat:) a cak nisam poezicni tip:)

Sudden Sid
06.09.2004., 15:40
Akinetoh blues kaže:
pročitah... svaka čast, a kažu da pjesnici ne čitaju pjesnike, mada ne znam da li ja uopće spadam u tu kategoriju... svejedno :top:

Hvala, Akinetoh, hvala :)
I da, spadas ti u pjesnike. Vrijedi tvoj post i za mene. Od pjesnika na Malom Literarnom, nek se drugi ne uvrjede, najvise citam upravo tebe i caricu

Veceras budem uvalil jos par pjesama na site

young
07.09.2004., 09:28
Dva čitatelja.;)

Sudden Sid
07.09.2004., 20:48
young kaže:
Dva čitatelja.;)

Mladi Younže, hvala na komentaru ;)
Svratit cu pogledati i tvoj blog ;)

carica
08.09.2004., 08:04
sid, dobro je to!!
konačno sam uhvatila vremena pročitati.
sviđam!
:top:

Sentimental
09.09.2004., 15:36
Tri...

Sudden Sid
21.09.2004., 21:34
Nisam pisao pun kua na ovom blogu jer sam pisao monodramu za Lidrano pa ako nekog zanima, puknuo sam ju na blog. Oprostite zbog gramatickih gresaka kojih ima puno i katastrofalne su, i nemojte shvatiti ovo preozbiljno :)

walter
21.09.2004., 21:59
Uh! Mrzim primati kritike. Baš zbog toga ih ne volim ni davati. Uvod - odličan, zubarka - odličan, poznanica - vrlo dobar četri plus, jehova - dobar, kraj - dovoljan. :D

Glede prijateljice, nekak ko da mi fali nekakav sitni detaljčić. Nemrem se sjetit što točno.

Kod svjedoka možda bi trebao izbaciti izraz - fanatičnim pogledom. Nema veze što je fanatičan, on je sretan. Pa makar i živo u svojim iluzijama. Tko si ti da sudiš? Mislim, to je s budističke strane. :D

Glede Crkve, taj dio bi bio jednako dobar, ako ne i bolji, da ne spominješ pripite svećenike. Mislim da ti narušava kvalitetu dio glasnici pod apaurinom, alkoholom i hrpom para. Ako govoriš o krovu, moćda bi bilo bolje da ostaviš samo hrpu para. Mislim, u svakom poslu postoji određen dio ljudi koji piju, nisu crkvenjaci izuzetak.

Sad gledam opet kraj. Fak, pa to je Lidrano. Ne treba komplicirati nekakvim filozofskim nedorečenostima. Ali opet... Revidiram kraj na dobar.

Kad bi uspio poentirati na kraju nekako malo bolje, to bi bilo super.

To su moje primjedbe. :p

Pošto ne znam kak to ide na Lidranu, u svakom slučaju to je vrlo dobra monodrama. :top:

Sudden Sid
21.09.2004., 22:17
walter kaže:
Uh! Mrzim primati kritike. Baš zbog toga ih ne volim ni davati. Uvod - odličan, zubarka - odličan, poznanica - vrlo dobar četri plus, jehova - dobar, kraj - dovoljan. :D

Ja sam bas i stavio monodramu da cujem kritike. Ne znam ja objektivno procijeniti djelo, a ipak cu se ja tamo sramotiti time :D

Glede prijateljice, nekak ko da mi fali nekakav sitni detaljčić. Nemrem se sjetit što točno.

Ogranicen sam na 15 minuta blebetanja tamo tako da ne stignem bas sve sto hocu staviti unutra

Kod svjedoka možda bi trebao izbaciti izraz - fanatičnim pogledom. Nema veze što je fanatičan, on je sretan. Pa makar i živo u svojim iluzijama. Tko si ti da sudiš? Mislim, to je s budističke strane. :D

Da budem iskren, to o sretnom fanatiku sam maznuo od Henryja Millera iz "Jarceve obratnice", ali idioti s Lidrana ne skuze kad netko kopira Monty Pythone, a kamoli ce ovo

Glede Crkve, taj dio bi bio jednako dobar, ako ne i bolji, da ne spominješ pripite svećenike. Mislim da ti narušava kvalitetu dio glasnici pod apaurinom, alkoholom i hrpom para. Ako govoriš o krovu, moćda bi bilo bolje da ostaviš samo hrpu para. Mislim, u svakom poslu postoji određen dio ljudi koji piju, nisu crkvenjaci izuzetak.

Pijandura se javio braniti svoje! :D
Ma i profa ce me ubiti jer sam pregrub prema crkvi. Budem ja to promijenio

Sad gledam opet kraj. Fak, pa to je Lidrano. Ne treba komplicirati nekakvim filozofskim nedorečenostima. Ali opet... Revidiram kraj na dobar. Kad bi uspio poentirati na kraju nekako malo bolje, to bi bilo super.

Ma morao sam staviti deus ex machinu na kraju, sebi za gust. A trgao sam se i ja oko kraja, nisam znao sta da radim. Ovo je najbolje cemu se mogu sjetiti :\

Pošto ne znam kak to ide na Lidranu, u svakom slučaju to je vrlo dobra monodrama. :top:

Na Lidranu obicno to ide tako da pateticne i "dubokoumne" monodrame idu dalje, a zajebancija i cinicnost su barbarstvo. Jesam li spomenuo da nikad nisam bio na Lidranu? Normalno, postoje iznimke koje uspiju biti i suptilno cinicne i proci dalje. Ja sam valjda prebahat ili nesto :D

Sudden Sid
15.10.2004., 21:21
Evo, da dignem topic, napisao sam kratku priču i ovo je jubilarni prvi put da sam zadovoljan onime sta sam napisao. Odvojite si 5 minuta i procitajte ono. Ako vam se ne svidi, plačite mi tu :D

Sudden Sid
19.11.2004., 21:37
Krenuo opet pisati blog. Ovaj put pisem user friendly entryje :cool:

seti
19.11.2004., 22:05
:D otvorim a ono isti template ko i na mom blogu
vec sam mislio da sam prolupo i za mjesecarenja natuko poeziju :D
morat cu prestat pit

Sudden Sid
19.11.2004., 22:08
seti kaže:
:D otvorim a ono isti template ko i na mom blogu
vec sam mislio da sam prolupo i za mjesecarenja natuko poeziju :D
morat cu prestat pit

Imam isti template ko i ti?
Moja djela podsjecaju na tvoja mjesecarenja?

Au, pa to mi je kompliment :))