View Full Version : DC, 1. kolo: Hrvatska - Njemačka
Luyindula
01.03.2011., 18:17
http://i51.tinypic.com/33c3edg.jpg
Dom Sportova u Zagrebu će od petka do nedjelje ugostiti najbolje tenisače iz Hrvatske i Njemačke. S pravom možemo reći da igramo protiv teniske sile, jer Njemci u prvih 100 imaju čak 8 igrača, a još četvero ih je između 100. i 110. mjesta. U dublovima nisu ništa lošiji. Među prvih 100 također je osam njemačkih tenisača. Do sada smo međusobno odigrali tri susreta, a rezultat je 2-1 u korist Njemačke.
1995. je odigran prvi međusobni susret u Karlsruheu, i domaći su slavili s 4:1. Jedini bod za naše tada je izborio Ivanišević, a treba reći da je Njemačka tada imala super jaku postavu na čelu s Beckerom i Stichom. Sedam godina kasnije naši u Domu sportova uzvraćaju identičnim rezultatom. Dvije pobjede u singlu ostvario je Ivanišević, jednu Ljubičić, a ista dvojica su uzela bod i u igri parova. 2007. Njemci su nas šokirali u prvom kolu pobjedom 3:2. Bodove za nas tada su osvojili Čilić i Ljubičić. Obadvojica su svladala B.Beckera. Treba reći da Njemačka, u odnosu na 2007., ima sasvim novu postavu, te da niti jedan igrač nikada prije nije igrao u DC-u protiv nas. S druge strane, Čilić je 2007. igrao u našem sastavu, a 2002. je Karlović bio u timu, ali nije zaigrao.
Pobjednik ovog susreta ulazi u 1/4, ali istovremeno si osigurava poziciju u elitnom natjecanju i iduće sezone. Poraženi pak ide u razigravanje za ostanak. Ždrijeb je odlučio da pobjednik ide na boljeg iz dvoboja Francuska - Austrija, a povoljna stvar je to što ćemo, ako prođemo, sigurno biti domaćini. Ostatak ždrijeba možete vidjeti ovdje (http://www.daviscup.com/en/results/world-group.aspx).
NJEMAČKA
Philipp Kohlschreiber, Florian Mayer, Philipp Petzschner, Christopher Kas
Captain: Patrick Kuhnen
http://i51.tinypic.com/2hgre5z.jpg
Prošle godine Njemačka je u prvom kolu ispala od Francuske (1:4), a opstanak u elitnom rangu izborili su protiv JAR-a (5:0). Tadašnji i današnji sastav su dosta slični, jedino je onda Beck igrao umjesto Petzschnera. Trenutno je njihov prvi reket Philipp Kohlschreiber (35.) Ove sezone ima učinak 6-5, a u karijeri je osvojio 2 turnira. Nije u velikoj formi jer je tek u Aucklandu uspio povezati dvije pobjede. Od tada, redovito ispada u drugim kolima. Florian Mayer je za samo jednu poziciju lošiji od Kohlschreibera (36.), ali je ove sezone dosta uspješniji. Doživio je 6 poraza, ali pobjedio čak 11 puta. U Sidneyu i Zagrebu je dogurao do polufinala. Trenutno 67. tenisač svijeta, i vjerojatno treća opcija izbornika Kuhnena je Philipp Petzschner. Ove godine je na 5-7, ali recimo da je u Dubaiu pobjedio svog imenjaka Kohlschreibera. No ipak, Petzschner je jako dobar dubl igrač. Tu je trenutno 15. Ove sezone je osvojio Rotterdam, a prošle Zagreb i Wimbledone. U svim naslovima partner na terenu mu je bio austrijanac Melzer. Igrač kojeg definitivno nećemo gledati u pojedinačnim susretima je Christopher Kas. Na ATP ljestvici je tek 1004. igrač, a ove sezone je odigrao samo 4 susreta, i to sve na kvalifikacijama ATP turnira. Pobjeđivao je Al Hariba i Lovrinovića, a gubio od Veića i Koubeka. On je u ekipi zbog igre parova, to je njegova specijalnost. Upravo neki dan je igrao finale Delray Beacha, on i Peya su poraženi u tri seta.
HRVATSKA
Marin Cilic, Ivan Dodig, Ivo Karlovic, Antonio Veic
Captain: Goran Prpic
http://i53.tinypic.com/28l6k4o.jpg
Prošle godine smo svladali Ekvador, a zatim ispali od Srbije. To je ujedno bio i zadnji nastup Ljubičića u Davis Cupu. Naš najbolje rangirani igrač u ekipi je Marin Čilić (20.). Nakon lošeg otvaranja sezone, Marin se probudio i dogurao do finala Marseillea. Ove sezone je pobjeđivao jake igrače poput Berdycha, Youzhnija i Melzera, pa se nadamo da može dobiti svoje mečeve i tako nam priskrbiti dva boda. Iznenađenje sezone je Ivan Dodig. Trenutno je 57., što mu je ujedno i ranking karijere. Ove sezone ima omjer 10-4, osvojio je Zagreb, a dobar uspjeh je ostvario i u Delray Beachu (dogurao među 8 najboljih). Dodig će sigurno odigrati jedan meč u singlu, a možda čak i oba, ako Prpić procjeni da Ivo Karlović nije dovoljno spreman. Popularni Bandera je 217. na svijetu. Nije igrao 6 mjeseci zbog ozlijede, a trenutno koristi tzv. "protected ranking" kako bi nastupio na turnirima. Ove sezone ima omjer 3-6, u parovima 0-4. Antonio Veić je dobio poziv u reprezentaciju iako je Škugor bolje plasiran od njega. Uspjeh sezone Veić je imao u Dohi, gdje je nanizao 4 pobjede, od toga 3 u kvalifikacijama. Teško da će igrati značajniju ulogu u predstojećem susretu, no vjerojatno će mu trener pružiti priliku ako pitanje prolaza bude riješeno.
Međusobni susreti
Kohlschreiber - ČILIĆ 4:2
F. Mayer - ČILIĆ 2:0
ČILIĆ - Petzschner 3:0
KARLOVIĆ - Kohlschreiber 2:1
KARLOVIĆ - Petzschner 2:0
VEIĆ - Kas 1:0
(ATP kvalifikacije)
Davis Cup official site (http://www.daviscup.com/en/news/latest.aspx)
bravo na uvodu. Ovo se mora dobit. Nadam se da je Munjara konačno pronašao način da ugasi UE mašinu
lezerni88
01.03.2011., 19:59
Munjara će pojest sve. Dodig dobiva jednu. Parove pušimo. 3:1 ili 3:2.
Uncle Jonny
01.03.2011., 20:10
http://i51.tinypic.com/33c3edg.jpg
Dom Sportova u Zagrebu će od petka do nedjelje ugostiti najbolje tenisače izHrvatske i Njemačke. S pravom možemo reći da igramo protiv teniske sile, jerNjemci u prvih 100 imaju čak 8 igrača] a još četvero ih je između 100. i 110. mjesta. U dublovima nisu ništa lošiji. Među prvih 100 također je osam njemačkih tenisača. Do sada smo međusobno odigrali tri susreta, a rezultat je 2-1 u korist Njemačke.
1995. je odigran prvi međusobni susret u Karlsruheu, i domaći su slavili s 4:1. Jedini bod za naše tada je izborio Ivanišević, a treba reći da je Njemačka tada imala super jaku postavu na čelu s Beckerom i Stichom. Sedam godina kasnije naši u Domu sportova uzvraćaju identičnim rezultatom. Dvije pobjede u singlu ostvario je Ivanišević, jednu Ljubičić, a ista dvojica su uzela bod i u igri parova. 2007. Njemci su nas šokirali u prvom kolu pobjedom 3:2. Bodove za nas tada su osvojili Čilić i Ljubičić. Obadvojica su svladala B.Beckera. Treba reći da Njemačka, u odnosu na 2007., ima sasvim novu postavu, te da niti jedan igrač nikada prije nije igrao u DC-u protiv nas. S druge strane, Čilić je 2007. igrao u našem sastavu, a 2002. je Karlović bio u timu, ali nije zaigrao.
Pobjednik ovog susreta ulazi u 1/4, ali istovremeno si osigurava poziciju u elitnom natjecanju i iduće sezone. Poraženi pak ide u razigravanje za ostanak. Ždrijeb je odlučio da pobjednik ide na boljeg iz dvoboja Francuska - Austrija, a povoljna stvar je to što ćemo, ako prođemo, sigurno biti domaćini. Ostatak ždrijeba možete vidjeti ovdje (http://www.daviscup.com/en/results/world-group.aspx).
NJEMAČKA
Philipp Kohlschreiber, Florian Mayer, Philipp Petzschner, Christopher Kas
Captain: Patrick Kuhnen
http://i51.tinypic.com/2hgre5z.jpg
Prošle godine Njemačka je u prvom kolu ispala od Francuske (1:4), a opstanak u elitnom rangu izborili su protiv JAR-a (5:0). Tadašnji i današnji sastav su dosta slični, jedino je onda Beck igrao umjesto Petzschnera. Trenutno je njihov prvi reket Philipp Kohlschreiber (35.) Ove sezone ima učinak 6-5, a u karijeri je osvojio 2 turnira. Nije u velikoj formi jer je tek u Aucklandu uspio povezati dvije pobjede. Od tada, redovito ispada u drugim kolima. Florian Mayer je za samo jednu poziciju lošiji od Kohlschreibera (36.), ali je ove sezone dosta uspješniji. Doživio je 6 poraza, ali pobjedio čak 11 puta. U Sidneyu i Zagrebu je dogurao do polufinala. Trenutno 67. tenisač svijeta, i vjerojatno treća opcija izbornika Kuhnena je Philipp Petzschner. Ove godine je na 5-7, ali recimo da je u Dubaiu pobjedio svog imenjaka Kohlschreibera. No ipak, Petzschner je jako dobar dubl igrač. Tu je trenutno 15. Ove sezone je osvojio Rotterdam, a prošle Zagreb i Wimbledone. U svim naslovima partner na terenu mu je bio austrijanac Melzer. Igrač kojeg definitivno nećemo gledati u pojedinačnim susretima je Christopher Kas. Na ATP ljestvici je tek 1004. igrač, a ove sezone je odigrao samo 4 susreta, i to sve na kvalifikacijama ATP turnira. Pobjeđivao je Al Hariba i Lovrinovića, a gubio od Veića i Koubeka. On je u ekipi zbog igre parova, to je njegova specijalnost. Upravo neki dan je igrao finale Delray Beacha, on i Peya su poraženi u tri seta.
HRVATSKA
Marin Cilic, Ivan Dodig, Ivo Karlovic, Antonio Veic
Captain: Goran Prpic
http://i53.tinypic.com/28l6k4o.jpg
Prošle godine smo svladali Ekvador, a zatim ispali od Srbije. To je ujedno bio i zadnji nastup Ljubičića u Davis Cupu. Naš najbolje rangirani igrač u ekipi je Marin Čilić (20.). Nakon lošeg otvaranja sezone, Marin se probudio i dogurao do finala Marseillea. Ove sezone je pobjeđivao jake igrače poput Berdycha, Youzhnija i Melzera, pa se nadamo da može dobiti svoje mečeve i tako nam priskrbiti dva boda. Iznenađenje sezone je Ivan Dodig. Trenutno je 57., što mu je ujedno i ranking karijere. Ove sezone ima omjer 10-4, osvojio je Zagreb, a dobar uspjeh je ostvario i u Delray Beachu (dogurao među 8 najboljih). Dodig će sigurno odigrati jedan meč u singlu, a možda čak i oba, ako Prpić procjeni da Ivo Karlović nije dovoljno spreman. Popularni Bandera je 217. na svijetu. Nije igrao 6 mjeseci zbog ozlijede, a trenutno koristi tzv. "protected ranking" kako bi nastupio na turnirima. Ove sezone ima omjer 3-6, u parovima 0-4. Antonio Veić je dobio poziv u reprezentaciju iako je Škugor bolje plasiran od njega. Uspjeh sezone Veić je imao u Dohi, gdje je nanizao 4 pobjede, od toga 3 u kvalifikacijama. Teško da će igrati značajniju ulogu u predstojećem susretu, no vjerojatno će mu trener pružiti priliku ako pitanje prolaza bude riješeno.
Međusobni susreti
Kohlschreiber - ČILIĆ 4:2
F. Mayer - ČILIĆ 2:0
ČILIĆ - Petzschner 3:0
KARLOVIĆ - Kohlschreiber 2:1
KARLOVIĆ - Petzschner 2:0
VEIĆ - Kas 1:0
(ATP kvalifikacije)
Davis Cup official site (http://www.daviscup.com/en/news/latest.aspx)
Super uvod,ali mi je ovo boldano iz prvog dijela zapelo za oko:rofl:
Luyindula
01.03.2011., 21:32
Pročitaj rečenicu prije, odnosi se na parove :mig:
imaju 8 u 100 u singlu i 8 u dublu. kakav problem?
moja zelja:
1. dan dodig vs mayer i karlovic vs kohlschreiber,
2. dan dodig/veic vs Petzschner/Kas
3. dan cilica stavit umjesto dodiga i imat cilic vs kohlschreiber i onda 5. mec karlovic vs mayer
e sad gdje tu racunat na 3 boda nemam blage veze :(, recimo karlovic 2 komada + cilic 1 :)
dodiga 1. dan samo zato da ne mora cilic na mayera ici, ovo u zg sad je bilo vrlo lose. sto se tice para sjecam se da sam ih gledo zajedno na mladosti pa je mozda to i najbolja opcija. mislim da u parovima cemo najteze do boda, pa i zato mozda, nek se decki uce, veic ce tesko dobit drugu priliku u davis cupu igrat "zivi" mec :). 3. dan stavit cilica umjesto dodiga i karlovica ostaviti uz nadu da ce recimo i karlovica zamijeniti veic jer ce vec biti 3-1.
Karlović mora igrat parove.
S i l v e r
01.03.2011., 23:39
Ako Čilić bude na nivou,kakvom može i trebalo bi da bude,s obzirom na posljednje igre,trebali bi ovo dobiti.
Što se tiče igre parova,stvarno ne znam tko bi od naših mogao igrati.
Ovaj njihov Kas je odličan igrač u dublovima i vjerovatno će Petzschner igrati sa njim,a kod nas..:misli:
Čilić i Dodig?:ne zna:
Ako Čilić bude na nivou,kakvom može i trebalo bi da bude,s obzirom na posljednje igre,trebali bi ovo dobiti.
Što se tiče igre parova,stvarno ne znam tko bi od naših mogao igrati.
Ovaj njihov Kas je odličan igrač u dublovima i vjerovatno će Petzschner igrati sa njim,a kod nas..:misli:
Čilić i Dodig?:ne zna:
ma kakav crni Čilić, taj ima net points 1/7 po meču. Karlović i Dodig po meni, eventualno Dodig/Veić
Par mora biti Dodig/Karlović, sve ostalo je katastrofalan podbačaj Prpića...
I da, pozivanje Veića kao 4. igrača nema apsolutno nikakvog smisla. :ne zna:
Par mora biti Dodig/Karlović, sve ostalo je katastrofalan podbačaj Prpića...
I da, pozivanje Veića kao 4. igrača nema apsolutno nikakvog smisla. :ne zna:
isti vrag Škugor ili Veić kad nebi igrat nijedan ni drugi
isti vrag Škugor ili Veić kad nebi igrat nijedan ni drugi
Pa onda je mogo pozvat samo tri igrača :rofl:
Mislim, nemreš tak razmišljat.
Trenutno je Škugor TV u boji za Veića, naročito u dvorani.
Jedino ako Prpa ima neku suludu ideu stavit Veića i Dodiga u parove... :s
Ako je do nekih sparing shema, to može rješavati i kao pridruženi član.
Imam osjecaj da cemo pobjedit,ali uz puno muke na kraju.Ocekivamo od Cilica dvije pobjede i jednu Dodiga.Parove cemo tesko dobit :ne zna:
Ovak samouvjeren u vezi Čilkana čak ni ja nikad nisam bio:D
decent young player
02.03.2011., 19:29
ma čilić će pojest mayera. nadam se i finom koeficijentu.
A jbg, ja nemrem tolke novce stavljat na njega, nije mi siguran. Taman kad sam bio siguran da će riješit Troickog, raspadne se ko mala beba. Ja uživam malo bez klade čekajući Ivičino osvajanje SK-a:D
lezerni88
03.03.2011., 00:35
Ovak samouvjeren u vezi Čilkana čak ni ja nikad nisam bio:D
to je zato kaj će j. majku dvojcu što je bolji u međusobnima. onako kako je to napravio škotu u new yorku.
friendship
03.03.2011., 11:24
da li netko ima informaciju koliko će brza biti podloga?
karlović je za odraditi parove, a o eventualnom njegovom singlu treba razmisliti, protiv koga i ovisno o podlozi
švabe se eventualnim izostavljanjem kohlschreibera u prvom danu mogu pograti s rasporedom igranja tekmi, jer onda mayer nije 2. nego 1. reket
lezerni88
03.03.2011., 13:35
da li netko ima informaciju koliko će brza biti podloga?
dost brža od one s indoorsa.
Luyindula
03.03.2011., 15:18
Sad čitam da su uveli novo pravilo. Ako ekipa koja vodi 2:1 u prvom nedjeljnom meču poveća vodstvo na 3:1, posljednji, peti meč, se ne mora odigrati ukoliko je prvi nedjeljni meč trajao više od 4 sata. Ako se treneri usuglase, moze se igrati.
Raspored:
Friday
R1: Marin Cilic (CRO) v Florian Mayer (GER)
R2: Ivan Dodig (CRO) v Philipp Kohlschreiber (GER)
Saturday
R3: Ivan Dodig/Ivo Karlovic (CRO) v Christopher Kas/Philipp Petzschner (GER)
Sunday
R4: Marin Cilic (CRO) v Philipp Kohlschreiber (GER)
R5: Ivan Dodig (CRO) v Florian Mayer (GER)
Naravno da je Čilkan prvi na terenu, samo zato da nemrem gledat kako "objeduje" protiv Mayera:D
Hiperaktivo
03.03.2011., 20:48
Ja mislim da će dobit ovo švabe...
2 koef se isplati uzet :p
Imam osjećaj da će bit 20 ljudi u DS-u :(
Allen-Iverson
04.03.2011., 13:19
koja kretenska podloga:s:s:s
decent young player
04.03.2011., 13:37
samo treba nekako isčupati prvi set i onda će letiti terenom...
decent young player
04.03.2011., 13:43
a što radiš moj čiliću...
Euroafrika, here we come.
Neće mu ovaj opet ni seta uzet
gonzalez66
04.03.2011., 13:43
Jel Čilić ikada čuo za volej ?:eek:
Allen-Iverson
04.03.2011., 13:44
flokiiiiiiiiiiii, igro bi ga da je bilo 1.25
3.00 :rofl::lol::s
Hildegard
04.03.2011., 13:45
UE mašina UE mašina UE mašinahttp://www.pic4ever.com/images/m141.gif
gonzalez66
04.03.2011., 13:46
:rofl:
decent young player
04.03.2011., 13:47
prvo hopni pa reci skoč!
ovaj Čilić je čista katastrofa,i tako već godinu dana,i ništa ne mjenja u svojoj igri.Zašto on uopće troši novce na trenera?
Allen-Iverson
04.03.2011., 13:52
kaj jest jest, munjaru konstantno kradu protiv floksona
Allen-Iverson
04.03.2011., 13:54
sve mi se čini da će ovo bit čistih 30 za švabe
Ne znam na koju foru Mayer ovo može izgubit.
Jedino da odjednom drastično padne u izvedbi, jedino tako...
Nemjerljivo je inteligentniji igrač od Čilića :(
Allen-Iverson
04.03.2011., 13:59
čileeeeeeeeeee, fenomenalnooooooooooo
svejedno to ide u tri
gonzalez66
04.03.2011., 14:06
ipak nece biti 3:0 :)
Allen-Iverson
04.03.2011., 14:07
ipak nece biti 3:0 :)
msilio sam 30 njemačka-hrvatska :kava:
čileeeeeeeeeeeeeeeeee, kad ovako igra ni hajek mu nije ravan
decent young player
04.03.2011., 14:08
počeo je stavljati mayera tamo gdje mu je mjesto bilo i u prvom kolu wimbledona.
pitanje je može li nastaviti ovako.
gonzalez66
04.03.2011., 14:09
msilio sam 30 njemačka-hrvatska :kava:
čileeeeeeeeeeeeeeeeee, kad ovako igra ni hajek mu nije ravan
aha
u 1.setu sam i ja mislio da cemo vec prvi dan gubiti 2:0
Ali sad vise nisam siguran.Ovaj Mayer makar je inteligentniji isto je truba...:rofl:
Hildegard
04.03.2011., 14:17
http://www.pic4ever.com/images/m141.gif
Allen-Iverson
04.03.2011., 14:37
počeo je stavljati mayera tamo gdje mu je mjesto bilo i u prvom kolu wimbledona.
pitanje je može li nastaviti ovako.
prije bih rekao da mu ga mayer stavlja :kava:
decent young player
04.03.2011., 14:39
prije bih rekao da mu ga mayer stavlja :kava:
da, u drugom setu mu je stavljao.
Da, Mićo, Čilić je puno talentiraniji i bolji tenisač o Mayera, zato i je trenutno 7-1 u setovima za Nijemca :rofl:
gonzalez66
04.03.2011., 14:46
pa Čilić,kako si jebeno glup ..omfg
osvoji Mayerov servis i onda odservira ko pičkica...:facepalm:
Dolazi vise na tu hebenu mrezu :rigo:
Sta glumi Del Potra. :D
Chiro23
04.03.2011., 14:49
FED Cup:lux:
Međugorska Dinara Safina...
Allen-Iverson
04.03.2011., 14:54
Da, Mićo, Čilić je puno talentiraniji i bolji tenisač o Mayera, zato i je trenutno 7-1 u setovima za Nijemca :rofl:
a tek usporedba s pitonom......
A zamislite sad da imamo izbornika s mudima, pa da je danas prepoznao katastrofalan matchup Mayer-Čilić (Marin je non stop skvrčen u koljenima, grozan matchup za igrača visokog 198cm)... malo se kockao, stavio Dodiga na prvu ploču da se nosi s ovim dirtballerskim tenisom Floriana...
...a na drugu ploču Kohlschreiberu prepustio njegovu noćnu moru Karlovića.
:confused:
Allen-Iverson
04.03.2011., 14:56
a jest glup i ovaj mayer. sad može bit svega, al pretpostavljam da će čileta to riješit. u mayerevu korist jasno.
decent young player
04.03.2011., 15:00
tko njega gazi, ehh. i tomić ima ljepše udarce od mayera
decent young player
04.03.2011., 15:05
prpić mi nikad nije bio drag ali sad mi baš žao čovjeka. :(
potpuno izgubljen u vremenu i prostoru, evo imao i pasti dok je govorio ali u tome svemu onako ljudski isprepadan i iskren...
prpić mi nikad nije bio drag ali sad mi baš žao čovjeka. :(
potpuno izgubljen u vremenu i prostoru, evo imao i pasti dok je govorio ali u tome svemu onako ljudski isprepadan i iskren...
Ma znam druže, ali ovo Mićino propovijedanje je bila groteska.
Otkud mu obraza držati nama lekciju o tome da trebamo doći podržati reprezentaciju, kada oni već godinama ignoriraju svaki oblik vrhunskog tenisa?
:ne zna:
HTVu pripada ogroman dio odgovornosti što je posjeta tenisu ovakva kakva je, pa bi bilo u redu barem da nam ne soli pamet.
Uostalom, ljudima je pun kurac svega u zemlji, jebe im se za sport uopće, a i petak je, normalan narod radi, a Čačić želi dignut pare s glupim cijenama ulaznica.
A i prosvjed je danas.
decent young player
04.03.2011., 15:16
Otkud mu obraza držati nama lekciju o tome da trebamo doći podržati reprezentaciju, kada oni već godinama ignoriraju svaki oblik vrhunskog tenisa?
HTVu pripada ogroman dio odgovornosti što je posjeta tenisu ovakva kakva je, pa bi bilo u redu barem da nam ne soli pamet.
Uostalom, ljudima je pun kurac svega u zemlji, jebe im se za sport uopće, a i petak je, normalan narod radi, a Čačić želi dignut pare s glupim cijenama ulaznica.
A i prosvjed je danas.
X
sve si rekao.
najveća odgovornost za ovakav status tenisa upravo leži na javnoj televiziji.
što se tiče prpića, glas mu baš drhtao dok je govorio, blijed čovjek ko krpa pa mi bilo smiješno ali nekako i suosjećam s njim.
Allen-Iverson
04.03.2011., 15:16
:top:
Hildegard
04.03.2011., 15:25
Čilić tsunami kakvog priželjkujemo...:rofl::lol:
Sad Cilkan krece.Bit ce ovo rutinska pobjeda do kraja meca :kava:
niko2006
04.03.2011., 15:28
Ja se ne mogu oteti dojmu da je rezultat slabe posjećenosti to što repku predvode 2. hercegvca.
:facepalm:
kako može tako lagat, pa čisto na crtu je pala i svi smo to vidli
Svaka čast Marinko.
PitBull18
04.03.2011., 16:00
jel mico pijan danas :lol:
plonker
04.03.2011., 16:01
jel mico pijan danas :lol:
Danas? Pijan je cijeli zivot :rofl:
Mićo :facepalm: dođe mi da navijam za Mayera kad ga cujem :kava:
Knez_007
04.03.2011., 16:10
Mićo :facepalm: dođe mi da navijam za Mayera kad ga cujem :kava:
Cestitke genijalcu koji je savrseno uskladio boju terena sa bojom loptice:s
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Cestitke genijalcu koji je savrseno uskladio boju terena sa bojom loptice:s
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
:rofl: potpis, oci me bole trazeci lopticu po terenu :rofl:
decent young player
04.03.2011., 16:14
jel' ovo mićo kaže da mu se servis za 30:30 kod 4:1 čini dobar??
Luyindula
04.03.2011., 16:18
jel' ovo mićo kaže da mu se servis za 30:30 kod 4:1 čini dobar??
Skoro pola metra vani :rofl:
Bopanna uzeo set Troickom :s
Chardy drzi u saci Melzera.
Sad kad razmislim malo, Veić je vjerojatno dobio poziv i zato što diže atmosferu u repki, a i velki je fajter. Sve u svemu, malo previše sraćkam :)
Svaka čast Čiliću za ovu pobjedu, ovo fakat treba moći izokrenuti u svoju korist. Velki respekt.
PitBull18
04.03.2011., 16:19
bravo marine :top:
Hildegard
04.03.2011., 16:19
To pobjeda!:hrk:
Luyindula
04.03.2011., 16:20
Rutinski :kava:
The_End
04.03.2011., 16:21
:top: za pobjedu¨
gonzalez66
04.03.2011., 16:23
svaka čast Marine...Ovome se nisam nadao...:s
Chiro23
04.03.2011., 16:27
svaka čast Marine...Ovome se nisam nadao...:s
+1
bravo marine, nisam ocekivao pobjedu, al drago mi je sto sam (ugodno) iznenadjen :)
steta sto je onaj polovnjak melzer popusio, bilo bi super da imamo austriju ) s francuzima ce bit duplo teze) ako ovo prodjemo, iako smo jos daleko od toga.
lezerni88
04.03.2011., 16:45
nebitno 60 nebitno 63 61. dobar tek! :cool:
lezerni88
04.03.2011., 16:46
pitanje. tko je sredio podlogu? domar? :s
Hiperaktivo
04.03.2011., 16:48
steta sto je onaj polovnjak melzer popusio, bilo bi super da imamo austriju ) s francuzima ce bit duplo teze) ako ovo prodjemo, iako smo jos daleko od toga.
ko da je bitno kad će kolšrajber izbušit dodika, a i kas i pečner će pomest ove u parovima... mislim da će trebat puno puno sreće da se prođe njemačka...
Pangloss
04.03.2011., 16:48
baba Čilkanija :kava:
pitanje. tko je sredio podlogu? domar? :s
prije mjesec-dva prigovaralo se boji podloge na ATP turniru u ledenoj dvorani,pa su ljudi prihvatili sugestiju i promijenili.Jedino je problem što onaj koji mjenja ima
problema s daltonizmom.:kava:
kinfa777
04.03.2011., 17:17
Mićo:facepalm:
daj pogledaj malo i poslušaj na sportklubu kak se kvalitetno prenose mečevi, bez subjektivnosti i davanjem kvalitetnih informacija...
S i l v e r
04.03.2011., 17:19
Jedva.
Više vjerujem Dodigu,nego Marinu u ovom srazu sa Nijemcima :s
kinfa777
04.03.2011., 17:48
Mićo bi htio da Dodig igra agresivnije, da on napada Kohlschreibera...to je skoro kao da kaže Karloviću da se njegova igra mora bazirat ne na servisu, nego na igri:s
Čilkanovo gaženje! 10 gemova razlike, s tim bi bio zadovoljan i Rafa u RG-u. Nadam se da ćemo vodit 2:1 pa da se "obogatim" u nedjelju!
decent young player
04.03.2011., 18:06
odvratan je više s ovakvim besramnim komentarima na račun sudačkih odluka. ono, čista dobra lopta kohlia dosuđena kao aut šuti kao u smislu "nisam siguran", dobra lopta kohlia i govori da je aut. izbrojao sam, u jednom je gemu na svaki poen nijemca rekao da je bilo vani.
ma kako ga stid nije?!
kinfa777
04.03.2011., 18:09
4-1, to Ivek ajmo po set! Ne pamtim kad smo imali ovakav profil igrača, ovakvog "radnika"...:top:
decent young player
04.03.2011., 18:14
jebali te suci više da te jebali
gonzalez66
04.03.2011., 18:28
Dodig :s
gonzalez66
04.03.2011., 18:49
sutkinja
:rigo:
pa jebote,jel igramo kod kuce ili u gostima.. :facepalm:
Sheldon
04.03.2011., 19:14
break dodiga :lux:
ima 5:4 i servis za 2:1 u setovima
EDIT
2:1 za dodiga :D
The_End
04.03.2011., 19:31
odvratan je više s ovakvim besramnim komentarima na račun sudačkih odluka. ono, čista dobra lopta kohlia dosuđena kao aut šuti kao u smislu "nisam siguran", dobra lopta kohlia i govori da je aut. izbrojao sam, u jednom je gemu na svaki poen nijemca rekao da je bilo vani.
ma kako ga stid nije?!
Teška je to budala.
Još je gori kad igra Čilić,svaki poen koji zabije Čilić je znanje,vještina par ekselans,a svaki poen koji zabije protivnik je sreća.
dakle nakon prvog dana Međugorje-Njemačka 2:0
ups možda sam malo uranio :D
The_End
04.03.2011., 20:22
Ajmo Dodig:s
gonzalez66
04.03.2011., 20:42
:(
ima iko mejl od miće, da mu se najebem svega šta me nervira. jebote, koji komad budale :facepalm:
shark821
04.03.2011., 20:49
ima iko mejl od miće, da mu se najebem svega šta me nervira. jebote, koji komad budale :facepalm:
mićo@gmail.com
The_End
04.03.2011., 21:02
Otelo se ovo,šteta,možda se da još nešto napraviti.
Ovom je samopouzdanje daleko gore,sve sad pogađa+što inače danas igra maratonske izmjene
gonzalez66
04.03.2011., 21:22
DOdig care :s:s:s:s:s
i ako izgubi ovo,nema veze ..kako se vratio u mec...:s
Sheldon
04.03.2011., 21:23
dodig vratio break - 4:4
Sheldon
04.03.2011., 21:27
i odma spušio svoj servis :(
kohlschreiber servira za meč
EDIT
dodig-kohlschreiber 4:6 6:3 6:4 6:7 4:6
The_End
04.03.2011., 21:31
Svaka mu čast za srčanost i borbu,bravo Ivane!
cave troll
04.03.2011., 21:31
Dodig je prezelen za Davis Cup.
Svaka čast na trudu ali treba znati popušit od ovakvog jazavca na domaćem terenu.
The_End
04.03.2011., 21:32
^^Prvi Davis cup meč uopće,nije mala stvar.
Svaka čast na trudu ali treba znati popušit od ovakvog jazavca na domaćem terenu.
:brukica:
di je ona fotka di se Picard drži za glavu?
cave troll
04.03.2011., 21:39
TheEnd,
Pa napisao sam da je prezelen. Pod ovakvim pritiskom prvog i važnog meča i notorni mufljuz poput Kohlia postane puno teži protivnik nego što bi trebao biti.
plonker
04.03.2011., 21:43
^^Prvi Davis cup meč uopće,nije mala stvar.
Nop, odigrao je 15tak "živih" mečeva za BiH (u nekoj lijevoj diviziji) -.-
Osim prva tri igrača. svi su drugi jazavci? :rolleyes:
lezerni88
04.03.2011., 21:50
:frajer:
cave troll
04.03.2011., 21:50
Osim prva tri igrača. svi su drugi jazavci? :rolleyes:
Uključujući i tebe. :)
Uncle Jonny
04.03.2011., 23:22
Ma Dodig je danas pokazao da je sjajan igrac.Dao je sve od sebe i zaista mu skidam kapu.Cestitke i Marinu:s:s
decent young player
04.03.2011., 23:26
capdeville momčino! :s :s :s
Je li ovo bija jedini brejk u cilom meču? :s
decent young player
04.03.2011., 23:28
jel dodig veći jazavac? onim metrom kojim je i kohli jazavac.
Hiperaktivo
04.03.2011., 23:30
capdeville momčino! :s :s :s
sad sam tek vidio :eek: :rofl:
tog tipa sam jednom gledao kak igra i lik je stvarno bio katastrofa, šta mu se dogodilo ? :D
decent young player
04.03.2011., 23:31
Je li ovo bija jedini brejk u cilom meču? :s
jest. :s
bp conversion 1/11, isner 0/8.
valja reći kako je čileanac imao 94% drugog servisa, ne možeš vjerovat!
isner u čilićevom klubu, 96 neforsiranih...
decent young player
04.03.2011., 23:34
sad sam tek vidio :eek: :rofl:
tog tipa sam jednom gledao kak igra i lik je stvarno bio katastrofa, šta mu se dogodilo ? :D
dobro pitanje!
jel' to onaj što je napao ančića nakon meča u RG ljeta 05 ili 06?
pa se pravdao kako je bio ljut na suca ovo ono. ančić se dobro izmakao, though. :)
Hiperaktivo
04.03.2011., 23:36
dobro pitanje!
jel' to onaj što je napao ančića nakon meča u RG ljeta 05 ili 06?
pa se pravdao kako je bio ljut na suca ovo ono. ančić se dobro izmakao, though. :)
da, to je taj... ja se ne sjećam kad je on pošteni meč odigrao... i sad okrene 0:2 protiv Isnera :rofl:
kinfa777
05.03.2011., 00:02
Da, to je taj...glumac svjetski, sjećam ga se s davis cupa protiv nas prije koju godinu, kak su bili bez nade, on i Massu su priredili show protestirajući na odluke sudaca(suđenje bilo bez većih pogrešaka)...budaletine....i nikakvi igrači
Ni Gonzo ne zaostaje po temperamentu ali Gonzo je igračina:s
...šteta kaj ga ozljede muče...
jest. :s
bp conversion 1/11, isner 0/8.
valja reći kako je čileanac imao 94% drugog servisa, ne možeš vjerovat!
isner u čilićevom klubu, 96 neforsiranih...
Imao je Berdych i 100 %, i nije neka statistika:rofl:
Kaj se tiče Dodiga, taman zrno iskustva, smirenosti, odlučnosti, nazovi to kako god oćeš. Prpiću, crni Prpiću, da si mu dao šansu protiv Đokice u Splitu umjesto Ljube, sad bi (vjerojatno) vodili 2:0. Svaka čast za borbu, lijepo je opet vidjet takvog igrača nakon Ančića. Njemu bi ova pobjeda značila više od svega, šteta samo što ima takvog tupavog izbornika kraj sebe...
decent young player
05.03.2011., 00:29
Kaj se tiče Dodiga, taman zrno iskustva, smirenosti, odlučnosti, nazovi to kako god oćeš. Prpiću, crni Prpiću, da si mu dao šansu protiv Đokice u Splitu umjesto Ljube, sad bi (vjerojatno) vodili 2:0. Svaka čast za borbu, lijepo je opet vidjet takvog igrača nakon Ančića. Njemu bi ova pobjeda značila više od svega, šteta samo što ima takvog tupavog izbornika kraj sebe...
slažem se.
međutim, ovaj dodig i onaj kad je bilo polufinale u splitu nisu isti igrači... znam da misliš na prikupljanje iskustva ali prpić je valjda htio dobit taj meč s ljubom koji je te godine dobio novaka u indian wellsu a u dodiga se onda nije imalo povjerenja da bi mogao namučiti sina hrvatske majke. :)
kinfa777
05.03.2011., 00:44
Slažem se za ovo oko Prpića protiv Srba...Ljubičića je trošio u singlu protiv Đokovića(u to vrijeme bilo je očito da se ne može parirati Đokoviću), a onda ga nije stavio u doublesu iako nam je Ljubo uvjerljivo najbolji igrač parova...
Ali kaj se Dodiga tiče to ne bi ništa promijenilo danas, ima Dodig podosta jakih mečeva u zadnjih godinu dana i zanimljivih rezultata(jedini uzeo set Đokoviću na AO, dojmljivi preokreti protiv J.C.Ferrera na AO lani i protiv G.G.Lopeza na Zagreb openu ove godine)...
Sutrašnji meč treba "žrtvovat", dati šansu Veiću i Karloviću da bi se Čilić i Dodig odmorili za nedelju za singl jer mislim da će po igri Dodigu više odgovarat Mayer...osim toga neigranje Marina u parovima i nije preveliki gubitak za nas:kava:
slažem se.
međutim, ovaj dodig i onaj kad je bilo polufinale u splitu nisu isti igrači... znam da misliš na prikupljanje iskustva ali prpić je valjda htio dobit taj meč s ljubom koji je te godine dobio novaka u indian wellsu a u dodiga se onda nije imalo povjerenja da bi mogao namučiti sina hrvatske majke. :)
Nisam ni mislio da je Dodig mogao do pobjede. Ali za pobjedu u DC-u treba dobiti 3 seta, a svi se dobro sjećamo na što je Ljubo izgledao nakon prva 2 protiv Novaka. Stalno je bio ozlijeđen i samo su teški "fanatici" mogli mislit kako može do pobjede. A nakon toga smo ga izgubili i za parove...
kinfa777
05.03.2011., 00:55
Sve u svemu bravo za naše danas, Marin prekinuo negativan niz protiv Mayera a Ivan se lavovski borio ali zamalo mu pobjegla pobjeda protiv vrlo dobrog Kohlschreibera....koji je stvarno igrao dobro, ali ne uvjerljivo najbolji meč ove godine kako kaže Mićo koji očito nije gledao njegov meč sa Soderlingom u Rotterdamu...:facepalm:
kinfa777
05.03.2011., 00:56
i koji nije jazavac što može provaliti samo teniski laik...:kava:
decent young player
05.03.2011., 01:07
Nisam ni mislio da je Dodig mogao do pobjede. Ali za pobjedu u DC-u treba dobiti 3 seta, a svi se dobro sjećamo na što je Ljubo izgledao nakon prva 2 protiv Novaka. Stalno je bio ozlijeđen i samo su teški "fanatici" mogli mislit kako može do pobjede. A nakon toga smo ga izgubili i za parove...
ma e, slažem se, razumijemo se. :)
lezerni88
05.03.2011., 01:13
i koji nije jazavac što može provaliti samo teniski laik...:kava:
ma to se ct na svoj način zajebava. valjda.
lezerni88
05.03.2011., 01:17
dodač, dodač... znal sam da gubi pet, ako spuši tb. za fanatičnost i borbenost mu nemam kaj više čestitat, karakter i stil su već prepoznatljivi. pitanje je ima li mjesta za podizanje opće snage (moći) njegova tenisa na koju razinu više ili je ovo zenit. iako ima nešto u ovom što govori konfi.
a već je i sht načeo prpića. to mogu samo prisnažiti. slab izbornik.
ugl, dobivamo. ;)
lezerni88
05.03.2011., 01:20
nitko nije vidio moju provalu? :ne zna: :D
još bih zbog novih pravila mogao biti u pravu. (nisam to znao dok sam pisao ovo gore) :D
bar se to moze fino rijesit prikazivanjem zupanijskih panorama dok se ne postigne cilj:kava:
Luyindula
05.03.2011., 02:00
Šteta za Dodiga, ali je jos jednom potvrdio da se radi o odlicnom igracu. Sto se tice parova, da se mene pita ostalo bi sve kako je i najavljeno, dakle Karlović/Dodig. Iako Bandera ima 0-4 ove sezone, odmoran je, a Čilić je žasu u parovima. Veić još nije na razini da parira Petzschneru i Kasu.
Devvarman :s :s
Ako Indija sutra dobije parove sve je moguce. Mislim da Čile nema šanse unatoč nevjerojatnoj pobjedi Capdevillea. Ako prodjemo vjerojatno nas čeka Francuska, Melzer je danas zajebo meč koji su morali dobit, sutra će morat igrati parove, a cak i ako dobiju vjerujem da ce biti preiscrpljen za Simona koji sutra pauzira.
Jedno pitanje!
Ako prodemo Njemacku,da li igramo s Francuzima (najvjerovatnije) doma ili vani? :ne zna:
lezerni88
05.03.2011., 10:22
Jedno pitanje!
Ako prodemo Njemacku,da li igramo s Francuzima (najvjerovatnije) doma ili vani? :ne zna:
mado ak je zadnja bila ona kad su nas na zemlji potrpali.
friendship
05.03.2011., 10:22
a već je i sht načeo prpića. to mogu samo prisnažiti. slab izbornik.
nakon gubitka 4. seta ide prpić s dodigom, da ga malo 'smiri'. smirio ga je tako da je dodig zabio dva asa, a nakon toga požurio završit i 'ladno zapucao 4 lopte zaredom. jebeš ti takvu psihologiju :rigo
svaka čast dodigu, li-la meč i realno je mogao i on pobijediti, pa imao je meč loptu i izjednačeni bod se igrao za nju
Luyindula
05.03.2011., 11:14
mado ak je zadnja bila ona kad su nas na zemlji potrpali.
Tako je. Igramo doma tko god da prodje.
Koliko bi tek sad Prpićevo pozivanje "mrtvaca" Veića moglo doći do izražaja.
Dodig je završio meč sinoć kad, u 9?
Danas igra parove u 15h.... Vjerujem ja da će on biti spreman, ali mora ostavit nekog traga.
A da je Prpa pozvao recimo L.Zovka kao četvrtog igrača, sada bismo imali dodatnu opciju za parove. Da ne govorim o tome da su Karlović i Zovko odigrali više mečeva (i jednom čak dobili Bryane, ako se ne varam!) zajedno nego ijedna moguća kombinacija trenutno u repki. Je da je Lovro daleko od forme, ali specijalist za parove uvijek može odigrati jedan dobar meč uz odgovarajući motiv.
Tko zna kaj se krije iza te odluke, vjerojatno nešto kaj ne znam.
Odbijam vjerovati da bi se izbornik jedne repke svjesno odrekao jedne takve dodatne opcije. Veić ili Škugor ionako ne bi igrali živi singl.
Inače bilo bi zanimljivo u Srbiji da je nekim slučajem Bopana jučer sačuvao break u drugom setu, ili da se malo ukakio u petom Troicki. Ne znam baš dal bi Srbi tako lako okrenuli 0-2, ovako su još uvijek u jako dobroj poziciji.
Zanimljivo je i u Češkoj koja ne znam zašto igra bez Radilice.
Berdych je gubio 1-5 u tie breaku prvog seta, i onda ga dobio - 7:5 :eek:
kinfa777
05.03.2011., 14:35
Zanimljivo je i u Češkoj koja ne znam zašto igra bez Radilice.
Išel je u maškare...bez maske naravno:p
Išel je u maškare...bez maske naravno:p
:)
lezerni88
05.03.2011., 15:02
neki "ajzner" prikazan na htv-u. :ne zna:
lezerni88
05.03.2011., 15:04
da, da, gdje je zovko? pa on je mini-specijalist za parove, jedini takav uz karlovića.
kinfa777
05.03.2011., 15:11
Stislo Srbiju, igra Đoković parove umjesto Bozoljca:rofl:
PitBull18
05.03.2011., 15:15
Stislo Srbiju, igra Đoković parove umjesto Bozoljca:rofl:
gdje si to vidio???
Zovko bi sve naše odveo na jarun, zato ga ne zovu više.
Danas nema kruha u parovima.
Hiperaktivo
05.03.2011., 15:44
Naivno sam vjerovao da će se Tecau i Hanescu potrudit danas :rofl:
A ovaj Kas i Pečner su zicer godine na kladi...
kinfa777
05.03.2011., 15:46
gdje si to vidio???na službenoj stranici DC-a...
Hiperaktivo
05.03.2011., 15:47
na službenoj stranici DC-a...
ne igra đoko....
kinfa777
05.03.2011., 15:48
ne igra đoko....Ispravili su...:confused:
Hiperaktivo
05.03.2011., 15:49
Ispravili su...:confused:
da, vidio sam i ja da je pisalo da igra....
Ovi rumunji se kladili na 3:0 :facepalm:
Zovko bi sve naše odveo na jarun, zato ga ne zovu više.
Danas nema kruha u parovima.
Ko zna, možda bi se uozbiljio za Davis Cup :rolleyes:
Nego, Mićina maloprijašnja izjava o "gromoglasnom serviranju Petschnera" u prvom setu je prejaka.
Rohan i Somdev imaju break u 1.setu :eek:
kinfa777
05.03.2011., 15:52
Rohan i Somdev imaju break u 1.setu :eek:Break prednosti imaju...treći njihov ukupno
Ko zna, možda bi se uozbiljio za Davis Cup :rolleyes:
Još je pilić bio selektor, kad je karlovića odveo u noćni provod.
Još je pilić bio selektor, kad je karlovića odveo u noćni provod.
A da fakat :rofl:
Jebiga, fatam se za slamke :(
Doktor je u totalnoj bananici
kinfa777
05.03.2011., 16:04
kuja debela skoro nam je break napravila...:azdaja:
hahaha mico se i dalje iscudjava sudjenju :)
ne znam sta je problem, al ove godine je KATASTROFA sudjenje i na indoorsu i ovdje :( (ne zelim reci da smo ovdje zakinuti, mislim da se nikoga ne favorizira, nego mi se samo sudjenje losim cini ono koliko sam gledao)
kinfa777
05.03.2011., 16:13
hahaha mico se i dalje iscudjava sudjenju :)
On se isčuđava i kad treba i kad ne treba...inače ovo sad je bila čista sramota od sutkinje, na break loptu as a glupača sudi aut....da bi sudac ispravljao linijskog mora biti poprilično siguran...a loptica debelo unutra:flop:
friendship
05.03.2011., 17:16
loši linijski, loša glavna sutkinja...
bune se nijemci jer je jedna lopta bila milimetar unutra a dosuđen je aut, i bila je, ali na takvu dlaku ne možeš i ne smiješ ispravljati linijskog, ispravlja se na čistu loptu. uostalom, za takve lopte i služi domaćinska dvorana, da se sude domaćinu :mig:
drago mi je da je 'karlo' ušao u meč, dobro igramo ovaj par, ko da smo uigrani
EDIT: ufff, izvukli smo ovaj gem, puno grešaka, počeli su švabe dobro reternirat ivi...morat će pazit gdje gađa servisima
kinfa777
05.03.2011., 17:43
HRT:flop::flop:
Igra se rukomet i tenis istovremeno a oni bombardiraju s reklamama:rigo:
kinfa777
05.03.2011., 18:38
Uf, šteta, izjednačen meč...
Samo se nadam da Prpić neće eksperimentirat sa Karlovićem sutra...:kava:
eto ga na ni publika ne može pomoći kad neznaš
odosmo u kvalifikacije za opstanak:kava:
Mićo totalno izgubljen i preoptimistićan
friendship
05.03.2011., 18:39
šteta...
karlović je morao u zadnja dva seta pametnije servirati, na kraju nas je bezglavo serviranje koštalo. ne možeš lupati na otvoreni forhend prve, otkad su švabe ušli u retern u četvrtom to više nije prolazilo. gađaj na bekend stranu i u lakat, a ne ovako bilogdje :flop:
šteta, da su naši nastavili pametno kao u drugom i trećem setu, siguran sam da bi dobili ovo...
šteta...
karlović je morao u zadnja dva seta pametnije servirati, na kraju nas je bezglavo serviranje koštalo. ne možeš lupati na otvoreni forhend prve, otkad su švabe ušli u retern u četvrtom to više nije prolazilo. gađaj na bekend stranu i u lakat, a ne ovako bilogdje :flop:
šteta, da su naši nastavili pametno kao u drugom i trećem setu, siguran sam da bi dobili ovo...
Jurio je rekord!
ivo karlovic just served a service winner that was recorded @ 251 km/h.
the serve to me didn't look faster than 200 km/h... this dc radars are on stereoids.
This obviously has to be a defect radar gun, the next first serve of Dr. Ivo was recorded at 154 km/h.
I´ve never seen Dr.Ivo hit a serve under 190 km/h.
yes, somethings gota be wrong with this radar... petzner returned some of ivo's (210+) serves with ease.
Šteta, Dodig je i jučer i danas dao sve od sebe, ali je uprskao u presudnim trenucima.
Nijemci su prelagane poene dobivali nakon servisa na Dodigov forhend.
Sutra?
Sreća što je Silič povratio stabilnost, kao i što će u petomu susretu Dodigov protivnik biti Mayer.
lezerni88
05.03.2011., 20:01
Sreća što je Silič povratio stabilnost, kao i što će u petomu susretu Dodigov protivnik biti Mayer.
nesreća kaj je dodig u dva dana odigrao deset, da prostiš, jebačkih setova.
naravno, šalim se, nije nesreća. neznanje je.
vukodav
05.03.2011., 20:34
Vaš selektor po meni donosi prečesto pogrešne odluke. Zar nije bilo logičnije ostaviti Dodiga za singl, ne trošiti ga u parovima. Ovako, ako bude igrao odlučujući meč, uće u njega izmoren od deset setova u dva dana. Ili će staviti Karlovića ako Čilić dobije ?
Obradović se malo kockao sa Zimonjićem i Bozoljcem u parovima, ali isplatilo se. Sad ima odmornog Troickog i priliku da sutra završi meč. Indijci su bili žilav par, teško se došlo do pobede. Vidim da kod vas ima komentara na nedomaćinsko suđenje. Slično je bilo i ovde. Četvrti set, 5-5, 30-40 gubi Indija, Zimonjić pravi brejk, lopta skroz unutra, nije čak ni na crti, glavni sudija vrši korekciju-aut. Srbija kasnije gubi gem i ulazi se u tesni taj brejk koji je lako mogla dobiti i Indija, i uvesti meč u peti set. Bilo je još nekoliko debelih pogrešaka. Stvarno bezveze da se prave takve greške koje skroz mogu uticati na ishod meča.
Prpić je ovaj put dobro odabrao.
Na žalost, Dodig je još uvijek zelen za takve susrete i to nas je dva puta koštalo.
Sutra Hercegovci moraju spasiti Hrvatsku.
Taj DC radar je Troickom juce izmerio servis 263km/h :D
kod vas je trebao juce Dodig na Mayera a Karlovic na Kohlija i vrlo verovatno bi bilo 2:1 za vas sada
Taj DC radar je Troickom juce izmerio servis 263km/h :D
kod vas je trebao juce Dodig na Mayera a Karlovic na Kohlija i vrlo verovatno bi bilo 2:1 za vas sada
Bilo bi 3:0...
kinfa777
05.03.2011., 22:41
Vaš selektor po meni donosi prečesto pogrešne odluke. Zar nije bilo logičnije ostaviti Dodiga za singl, ne trošiti ga u parovimaTo sam ja napisal još jučer...
A sad bu vjerojatno htjel "iznenaditi" Švabe i ubaciti Karlovića u vatru peti meč(računam na Marinovu pobjedu za 2-2)....Karlović će popušit ak se to dogodi:kava:
Allen-Iverson
06.03.2011., 11:10
doktor donosi peti bod. u to nema sumnje.
Vaš selektor po meni donosi prečesto pogrešne odluke. Zar nije bilo logičnije ostaviti Dodiga za singl, ne trošiti ga u parovima. Ovako, ako bude igrao odlučujući meč, uće u njega izmoren od deset setova u dva dana. Ili će staviti Karlovića ako Čilić dobije ?
Obradović se malo kockao sa Zimonjićem i Bozoljcem u parovima, ali isplatilo se. Sad ima odmornog Troickog i priliku da sutra završi meč. Indijci su bili žilav par, teško se došlo do pobede. Vidim da kod vas ima komentara na nedomaćinsko suđenje. Slično je bilo i ovde. Četvrti set, 5-5, 30-40 gubi Indija, Zimonjić pravi brejk, lopta skroz unutra, nije čak ni na crti, glavni sudija vrši korekciju-aut. Srbija kasnije gubi gem i ulazi se u tesni taj brejk koji je lako mogla dobiti i Indija, i uvesti meč u peti set. Bilo je još nekoliko debelih pogrešaka. Stvarno bezveze da se prave takve greške koje skroz mogu uticati na ishod meča.
Jedno je igrati protiv Indije kad imaš 4 igrača koji mogu igrati i singl i par, a drugo protvi Njemačke sa 2.5 živa igrača i niti jednim pravim pravcatim dubl specijalistom :ne zna:
Ne znam na šta će ovo danas izaći, Karlović rješava susret :ne zna:
Možda stavi Veića :)
e da je Mengele živ,pa da od Karlovića i ćilića napravi jednog poštenog igraća
Čekaj, kaj je ovo sad Mićo rekao, nešto da će se isključiti iz prijenosa?
Gledam u rasporedu je prijenos Medveščaka... pa jebemti sveti život, kako je to od većeg interesa za hrvatsku od krvavog davis cupa?
:confused: :(
Smileman
06.03.2011., 12:26
Ide druga voznja slaloma, zato je krace iskljucenje
Čilkan ima break...
...jel ulaz u DS još uvijek besplatan?
lezerni88
06.03.2011., 12:32
Gledam u rasporedu je prijenos Medveščaka... pa jebemti sveti život, kako je to od većeg interesa za hrvatsku od krvavog davis cupa?
majku ti bemje (ne tebi)! evo da i ja sad napišem: bolio me k. jučer za nevažnu tekmu zagreba, boli me k. za cijeli slalom danas (neka prikažu samo kostelića) i bolit će me za vanilla ice fever medvjede koji su jednom nogom ispali (neka se uključe u prijenos kod golova, npr.).
ovo više nema smisla.
:flop:
majku ti bemje (ne tebi)! evo da i ja sad napišem: bolio me k. jučer za nevažnu tekmu zagreba, boli me k. za cijeli slalom danas (neka prikažu samo kostelića) i bolit će me za vanilla ice fever medvjede koji su jednom nogom ispali (neka se uključe u prijenos kod golova, npr.).
ovo više nema smisla.
:flop:
Baš... i onda Mićo ima pravo nekog prozivat za polupraznu dvoranu...
Stvarno su mogli prikazat samo Ivicu.
Tim gore kaj tenis nije ni na HRT plusu, pa nevjerojatno da nemreš nigdje ovo pogledat. Zakaj ja sad moram gledat nekakvog Stutza, zašto??
A ovo s Medveščakom prelazi svaku granicu, tako se javna televizija ne ponaša, ali već sam tolko o tome pričao da sam sam sebi dosada.
Kakva gamad, trebali su prosvjednici neki dan srušit im zgradu. zamisli onu kozu, u Dnevniku izvali takvu prljavu laž da se skupilo 1500 prosvjednika, a barem 10 tisuća ih je došlo pred njihovu mafijašku utvrdu. O tome nisu izvjestili?
Uhhh, kako me ta bagra uvijek razjebe...
lezerni88
06.03.2011., 12:40
Baš... i onda Mićo ima pravo nekog prozivat za polupraznu dvoranu...
Stvarno su mogli prikazat samo Ivicu.
Tim gore kaj tenis nije ni na HRT plusu, pa nevjerojatno da nemreš nigdje ovo pogledat. Zakaj ja sad moram gledat nekakvog Stutza, zašto??
A ovo s Medveščakom prelazi svaku granicu, tako se javna televizija ne ponaša, ali već sam tolko o tome pričao da sam sam sebi dosada.
Kakva gamad, trebali su prosvjednici neki dan srušit im zgradu. zamisli onu kozu, u Dnevniku izvali takvu prljavu laž da se skupilo 1500 prosvjednika, a barem 10 tisuća ih je došlo pred njihovu mafijašku utvrdu. O tome nisu izvjestili?
Uhhh, kako me ta bagra uvijek razjebe...
kvaka je u tome kaj mene viroza drži treći dan, ne bih sad jadan bio i tu ovisio o milosti brune kovačevića. :mad:
kvaka je u tome kaj mene viroza drži treći dan, ne bih sad jadan bio i tu ovisio o milosti brune kovačevića. :mad:
Jel još besplatan upad u Dom sportova?
Ili je Čačić ispljuskao Prpića i doveo stvari u normalu? :)
lezerni88
06.03.2011., 12:51
Jel još besplatan upad u Dom sportova?
Ili je Čačić ispljuskao Prpića i doveo stvari u normalu? :)
pojma nemam, nisam u toku. :ne zna:
sjajan forhend marina. :o
Pa Medvedi su in, jel?
Nabijem ih na kurac, i preseravanje sa skijanjem i gledanjem nekih jebenih Moldavaca i nepoznatih Talijana i Švicaraca i kuraca palaca. Ali dobro, imaju interesa. Sinoć se Prašičko pojavi na Dinamo-Slaven u CroSki jakni. I taj hokej. Gubi se 3-0, šanse minorne, a reprezentacija sastavljena od Hrvata, svjetski prvak pred nekoliko godina, u najvažnijim trenucima odličnog meča se neće moći vidjeti.
:s :s :s :s
baj d vej, double break Marina :s
Uncle Jonny
06.03.2011., 12:53
Marin ubija Kohlija:s
Pa Medvedi su in, jel?
Nabijem ih na kurac, i preseravanje sa skijanjem i gledanjem nekih jebenih Moldavaca i nepoznatih Talijana i Švicaraca i kuraca palaca. Ali dobro, imaju interesa. Sinoć se Prašičko pojavi na Dinamo-Slaven u CroSki jakni. I taj hokej. Gubi se 3-0, šanse minorne, a reprezentacija sastavljena od Hrvata, svjetski prvak pred nekoliko godina, u najvažnijim trenucima odličnog meča se neće moći vidjeti.
:s :s :s :s
baj d vej, double break Marina :s
HTV je zločinačka organizacija.
Inače to sa skijanjem, kaj da ti velim, novinari od saveza dobijaju ski odjela u vrijednosti soma eura... pa ti onda posloži stvari u glavi.
Ali kako mučka đubrad nije osigurala tenis ni za HRT plus... :s
Lezerni, di gledaš Čilića?
Ajde, jovica diskvalificiran, odjebite sad s skijanjem
lezerni88
06.03.2011., 13:02
Lezerni, di gledaš Čilića?
ironija, frende, ironija... :o
haha, nađem neki stream za Čilića kad ono - i tamo skijanje :rofl:
streamaju HRT 2
IzrazitiManijak
06.03.2011., 13:09
Zna li se ko će igrati peti meč?
lezerni88
06.03.2011., 13:09
sad bi bila fora, nakon što završi skijanje, da nam puste snimku prvog seta za vrijeme trajanja meča. :) ono, dragi gledatelji, nobru i ćomi slemi na vas. :)
lezerni88
06.03.2011., 13:10
Zna li se ko će igrati peti meč?
pitaj forumaša drš-a za broj prpićeva mobitela pa nam javi. :mig:
kaj se to ćilić zarazio dobrim servisima od karlovića
Allen-Iverson
06.03.2011., 13:36
ubija ga munjara:s:s
jel se to meni čini il su si sht i ležerni OK. ako se ne varam do nedavno je bilo obostranih jebavanja majki:confused::ne zna:
jbt karlović igra peti meč omg
pušimo
decent young player
06.03.2011., 13:39
jel se to meni čini il su si sht i ležerni OK. ako se ne varam do nedavno je bilo obostranih jebavanja majki:confused::ne zna:
to su bili sht i konfi.
nego, što ovo dodig kaže da će karlović igrati peti meč?
gonzalez66
06.03.2011., 13:41
Veića u vatru :lux:
ovo je totalno pogrešno.karlo je onda trebao igrati prvi dan jer ima dobar skor s kolšajberom
Allen-Iverson
06.03.2011., 13:44
to su bili sht i konfi.
nego, što ovo dodig kaže da će karlović igrati peti meč?
ne. mislim, možda je i tog bilo, al ovo su ,99% sam siguran , bila njih dvojica.
lezerni88
06.03.2011., 13:44
bilo jednom neš sitno, ali zaboravljeno. ne smijem izvan okvira onoga što mi propisuje vlastiti nadimak. :)
dakle, igra karlo. :W:
Allen-Iverson
06.03.2011., 13:45
jbt karlović igra peti meč omg
pušimo
ma doktor će to rutinski riješit.
lezerni88
06.03.2011., 13:46
teško. doktor je sveto trojstvo, ali servira loše.
bojim se da on nije ni psihički kapacitet za to,igrački bumo videli
decent young player
06.03.2011., 13:47
nikad igrača koji ovisi samo o servisu u bitan meč, ne znam...
decent young player
06.03.2011., 13:48
ovaj devverman jeben igrač...
Dodig je izgubio dva u 5 setova, a tenis je igra glave.
decent young player
06.03.2011., 13:50
ne. mislim, možda je i tog bilo, al ovo su ,99% sam siguran , bila njih dvojica.
a eto, može biti onda. možda ni ja nisam forumska baba onoliko koliko sam mislio. ;)
u svakom pogledu, sht protiv ostatka svijeta. :)
albundyy
06.03.2011., 13:55
Koja drama oko loptice :s:s:s:s:s:s
Koja drama oko loptice :s:s:s:s:s:s
CSI:LV :lol::lol:
Dodig je izgubio dva u 5 setova, a tenis je igra glave.
Da, mislim da nema izbornika koji bi (uz uvjet da ima izbor) stavio i u treći meč igrača s dva takva poraza, pa da je supermen.
Ali svejedno mislim da Karlo nije na dovoljnoj razini da dobije taj meč.
Ja mislim da će Kinen stavit Pečnera.
:confused:
Berdych-Golubev 5-7 :eek:
Pa taj Golub je skupljao gemove ove sezone :rofl:
Uncle Jonny
06.03.2011., 14:14
Sad ce DRŠ bit sretan:D
žandark
06.03.2011., 14:15
dajte, dajte zna li itko jeli još uvijek besplatan ulaz?
decent young player
06.03.2011., 14:32
berdych :rofl:
Ko će ih spašavat u petom meču, Hajek, Dlouhy ili Vesely :)
A ja se htio osigurat Curicom. Evo i meni jedan :rofl:
Jbt, totalno se raspao i ukočio nakon 2:0 u trećem. I uvijek se iznova iznenadim, ko da ga nikad prije nisam gledao:D Iako, svaka mu čast za TB, 3 asa su u Federerovom stilu!
friendship
06.03.2011., 14:59
Da, mislim da nema izbornika koji bi (uz uvjet da ima izbor) stavio i u treći meč igrača s dva takva poraza, pa da je supermen.
Ali svejedno mislim da Karlo nije na dovoljnoj razini da dobije taj meč.
loš komentar...
nije dodig kriv niti za jedan poraz, igrao je solidno i bolje od karlovića u parovima
kohlschreiber je bolji igrač od njega, a imao mu je meč loptu
karlović nije o dobroj formi. no odmorniji je od dodiga. teško je tu biti pametan
loš komentar...
nije dodig kriv niti za jedan poraz, igrao je solidno i bolje od karlovića u parovima
kohlschreiber je bolji igrač od njega, a imao mu je meč loptu
karlović nije o dobroj formi. no odmorniji je od dodiga. teško je tu biti pametan
ne velim ja da je dodig išta kriv, nego govorim kakva je praksa među davis cup izbornicima
lezerni88
06.03.2011., 15:27
ipak pečner.
uspjeli su odrezati na hrt-u i dio početka prvog seta u kojem je doktor izgubio servu. prpiću, gledaš li, prpiću?
friendship
06.03.2011., 15:31
ne velim ja da je dodig išta kriv, nego govorim kakva je praksa među davis cup izbornicima
a to...sorry
hebala ih logistika...njemačka radi, pogodili su ili dobili informaciju koga postavljamo. postavili su pečnera, a 'karlo' mu servira i dalje idiotski, ko u parovima
koja budala :confused: pa, plasiraj, hebote...
šanse da ovo dobije karlović su koliko i da hrvatska konstruira svemirski brod
The_End
06.03.2011., 15:38
a to...sorry
hebala ih logistika...njemačka radi, pogodili su ili dobili informaciju koga postavljamo. postavili su pečnera, a 'karlo' mu servira i dalje idiotski, ko u parovima
koja budala :confused: pa, plasiraj, hebote...
šanse da ovo dobije karlović su koliko i da hrvatska konstruira svemirski brod
hahahahhaha
NE!:kava:
mićo po običaju na naše podmuklo fućkanje od navijača ne govori ništa,a jedva čeka da njemački trener napravi pokret usnama da može nešto protestirati.
Pa baš to!!
Čemu najavljjivanje pola dana unaprijed da Dodig neće (moći) igrati?
Zato da protivničkom stožeru omogućit što više vremena da prouče matchupove i naprave što bolju analizu?
Pa naravno da su onda gurnuli Petschnera tranu, naročito nakon onog jučer.
A na ovo sa svemirskim brdom sam se pomokrio :(
Capdeville :eek:
A vidim golubev ne posustaje
BH DTL :s
edit: nevjerojatno kolko Nijemci imaju sreće u ovom susretu
friendship
06.03.2011., 16:10
onaj lob na crtu je bio pravo sretan...tim više što nije imao šta drugo odigrat, a da je bio kraći, to bi ivo smeširao...
Luyindula
06.03.2011., 16:14
Ovaj set Ivo mora dobit, ovaj je pogubio sve konce.
friendship
06.03.2011., 16:21
pa sad da je pogubio sve konce, i nije...u onom teškom gemu koji je visio je zadnjih 4-5 servisa svaki pogodio prvi
lezerni88
06.03.2011., 16:21
prestani se krumpirat. :/
Luyindula
06.03.2011., 16:27
pa sad da je pogubio sve konce, i nije...u onom teškom gemu koji je visio je zadnjih 4-5 servisa svaki pogodio prvi
Nije se potpuno izgubio iz meča, ali recimo Dodig (bez umora naravno) bi ono sigurno iskoristio. A imao je i Petzschner sreće, onaj lob je pao na crtu, a i sutkinja je zajebala jednom.
lezerni88
06.03.2011., 16:28
golubevu obrat u četvrtom. vjeojatno će dobiti. birdych je u svojoj famoznoj down fazi, a trebao bi se dizati s floriđanskim mastersom. kakogod, česi ovo dobivaju. hajek rješava kokošku.
friendship
06.03.2011., 16:30
Nije se potpuno izgubio iz meča, ali recimo Dodig (bez umora naravno) bi ono sigurno iskoristio. A imao je i Petzschner sreće, onaj lob je pao na crtu, a i sutkinja je zajebala jednom.
da igra dodig, postavili bi mayera. trebalo je bolje sakrit karlovićev nastup
gonzalez66
06.03.2011., 16:38
OMFG
Kako me boli ovo gledati.Steta za Ljubicica.Steta za parove.:eek::(
Najvise me boli sto smo izgubili od ovih "polu-proizvoda" od tenisača ...Pečnera i Mayera .. :facepalm:
Šteta ....
Uncle Jonny
06.03.2011., 16:41
Ivo,Ivo:rolleyes:
lezerni88
06.03.2011., 16:41
ajd u pm, pečnerovsku, bogomolovsku...
karlo sjeo na klupu misleć da je gotov set
a inače ovaj susret se može svesti na Dodigovu meč loptu u tie-breaku četvrtog protiv Kohla kad je ovaj sve ispogađao u totalnoj agresivi
To je to, išlo ih je, iskrumpirali su se... :ne zna:
friendship
06.03.2011., 16:42
eto opet glupo karlovićevo serviranje... :flop:
preciznost servisa je najbitnija protiv dobrih reternera
sad kaže dodig da su znali da će pečner igrat...e tko je tu lud...
Allen-Iverson
06.03.2011., 16:43
stavit ću milion na kukuškina ako do tog meča dođe
Karlović je pročitana knjiga. Sada očekujem da će Pećner rutinski završiti, ali još uvijek tinja slaba nada...
gonzalez66
06.03.2011., 16:46
stavit ću milion na kukuškina ako do tog meča dođe
Jučer je Kukushkin igrao jako jako dobro protiv Berdycha,vodio 5:3 u prvom setu..i ni sam neznam kako je uspio izgubiti set...I ja mislim da Česi nemaju sanse u 5.meču...
friendship
06.03.2011., 16:46
karlo sjeo na klupu misleć da je gotov set
a inače ovaj susret se može svesti na Dodigovu meč loptu u tie-breaku četvrtog protiv Kohla kad je ovaj sve ispogađao u totalnoj agresivi
To je to, išlo ih je, iskrumpirali su se... :ne zna:
mogli smo dobit parove, i to s 3:1, samo da se igralo pametno kao i u dva seta prije...
dva meča na li-la, oba otišla švabama. jbg
lezerni88
06.03.2011., 16:53
aj bok.
samo postavljanje Karlovića da igra jedan ovakav meč ulazi u povijest kao najgluplji potez jednog izbornika ikad:kava:
Whatever
06.03.2011., 16:55
samo postavljanje Karlovića da igra jedan ovakav meč ulazi u povijest kao najgluplji potez jednog izbornika ikad:kava:
:s :s
gotovo je ovo :ne zna:
aj da vidim kakvim će sad čudima pečner spasit ove brejk lopte
billie_piton
06.03.2011., 16:59
Ne shvaćam i nije mi jasno ko forsira onog debila na mjestu selektora naše reprezentacije.
Jedino što treba da napravi to je da stavi igrača koji je se u datom trenutku nalazi u najboljoj formi. Pošto svi znaju da Dodik igra u odličnoj formi nikako mi ne ide u glavu zašto je stavio da igra Karlović koji godinu dana nije odigrao normalan meč. Dodik bi ovog Švabu pojeo za ručak.
Zašto mi moramo trpit debile na mjestima gdje trebaju biti pametni ljudi.
Goluža rukomet, Prpić tenis...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.