PDA

View Full Version : Što sve mislite kupiti za ovu jesen ili zimu i koliko otprilike planirate potrošiti?

anya
03.09.2004., 08:26
Meni nedostaje neka jakna koja ide na sve, jedne dobre traperice, koji đemper, pulover ili dolčevita i zimska torba. Već sam vidjela jednu dobru na sniženu od gulivera. Cipele i čizme imam. Kao i obično, uvijek potrošim više ako naletim na nešto što mi se baš sviđa.
A vi?

anya
03.09.2004., 09:04
Sjetila sam se, fali mi još i sportska oprema ako budem išla u teretanu ali mislim da ću se prije odlučiti kao i do sada, na rekreaciju na otvorenom.
Usput da pitam kako mogu doći sa trga tramvajem do king crosa u zg. Ima li tamo izbora sunčanih naočala i da li su još uvijek na sniženju. Planiram ubrzo u zg.

debelakrava
03.09.2004., 09:19
nemoj, jednostavno nemoj. u kronicnoj sam besparici a treba mi apsolutno sve.:(

LadyInRed
03.09.2004., 10:32
nove čizme i novi kaput obavezno. prošlogodišnje su se "potrošile" a kaput ima već 6. zimu, dobar je još uvijek, nosit ću ga. ali ako nađem kakav deblji cardigan ili kaputić za male pare, kupit ću ga. ostalo ne planiram. ako mi bude trebalo i ovisno o financ. situaciji, kupim. ako ne, imam dovoljno robe do kraja života. samo ne smijem varirati u kilaži:D:D

croft
03.09.2004., 10:58
nije da moram nesto kupiti,ali voljela bi dosta toga imati...:zubo:

planiram kupiti jednu torbicu (ubrala preko ebaya,ali malko mi je preskupa pa cu pricekati),jedne cipele(cizma imam i previse),tvid jaknicu i suknju,a voljela bi i poncho imati :rolleyes: ...ajme :D

kaputa,cizama i hlaca imam najvise,na njih necu trosit ove zime

tetica
03.09.2004., 11:08
anya kaže:

Usput da pitam kako mogu doći sa trga tramvajem do king crosa u zg. Ima li tamo izbora sunčanih naočala i da li su još uvijek na sniženju. Planiram ubrzo u zg.

Tramvajem nikako, ali busom da. Nisam baš od neke pomoći jer ne znam otkud kreće ali to ti je posebna linija koja ide na jankomir, stanica ti je odmah kod king crossa...

Ja si za sad ne planiram ništa kupovati..neke jesenske sitnice sam si već bocnula...možda još koju majicu ili vesticu...to mi je uvijek gušt :)

maristella69
03.09.2004., 11:14
Samo za Našu Kravu;
http://www.savekaryn.com/

;) zlu ne trebalo

aola
03.09.2004., 11:23
sve mi treebaa , ali nikako da izvuku tih mojih 7 brojeva na lotu..http://jm.g.free.fr/smileys/smiley_abwe.gif

Lali Puna
03.09.2004., 13:04
realno - niš mi ne treba.
Da si ne kupim nijednu novu stvar - ne bi baš gola i bosa hodala ili se smrzavala.

Ali ću sigurno kupiti svašta...majca imam napretek, vesta također pa planiram kupiti najmanje jedne hlače te neke jesenske cipelo-tenisice...

Al kupit ću sigurno čuda neplaniranih...

anya
03.09.2004., 13:26
Blago vama:) Mislim na one koji misle da im baš nova roba ne treba. Meni moji prigovaraju da stalno nešto kupujem ali uvijek mi nešto nedostaje a problem je i u tome što mi neke stvari dosade i jednostavno ih više ne volim nosit. Da ne govorim o robi koja je loše kvalitete i više od 1-2 sezone ne može izdržat.

kem
03.09.2004., 15:01
goldberry kaže:
realno - niš mi ne treba.
Da si ne kupim nijednu novu stvar - ne bi baš gola i bosa hodala ili se smrzavala.

Ali ću sigurno kupiti svašta...majca imam napretek, vesta također pa planiram kupiti najmanje jedne hlače te neke jesenske cipelo-tenisice...

Al kupit ću sigurno čuda neplaniranih...

:amen:

dora
03.09.2004., 17:43
anya kaže:

A vi?

Ja cu mozda kupiti jedne cipele i crvene kozne rukavice. To je to.

Ostalo imam.
Nisam tip osobe koji nagomilava neogranicene kolicine obleke po doma, kao prvo - smeta mi da imam 5 traperica ili 7 sakoa, misim koji ce mi qurac? A s druge strane, ne baca mi se lova na nekaj kaj vec imam, a nisam posteno ni iznosila.

Prema tome... nist od velkih kupnji. Ja sam racionalna zemka :D :cool: :D

sunčica
03.09.2004., 19:45
ne treba mi ništa posebno, a kupit ću gomilu koječega, štoviše već sam počela :D

mislim da ću ipak posebnu pozornost obratit na čizme i trapke, to bi mi kao trebalo

ostalo šta uleti :cool:

Karmela
03.09.2004., 20:01
I ja cu si potraziti jos jedan - dva para traperica.
Jaknice i sakoi su mi slaba tocka, ako vidim neke nove koji mi se svidjaju, a da su drugacije boje, kroja i stofa od ovoga sto vec imam - moji su ;)!

Fashion Caffe
03.09.2004., 20:07
Shoping manijaci.... pogledajte

http://www.fashion-caffe.com/shoping.htm

mozda nadjete nesto zanimljivo

;)

Elektra
03.09.2004., 21:10
Ja si jedino trebam kupiti traperice nove i možda koju malo deblju vesticu ali to bi bilo to.
Lani sam kupila kaput, Marte i čizme i to sve valja i za ovu godinu :D a trenutno i nemam love za razbacivanje jer mi baš nešto posebno nova odjeća i ne treba.

piccola
03.09.2004., 22:14
hm, planiram kupiti traperice, neku jaknu (svidaju mi se ove sa krznom na kapuljaci), tenisice, neku dolcevitu ili demper.
i sad jos neku usku jaknicu za jesen, onako malo tanju.

poison ivy
03.09.2004., 23:23
bila sam ovaj tjedan u shoppingu i kupila si par majica,crne hlace,vestu,traku....jos si trebam kupit torbu i jaknu...i ovak ak na nekaj naletim...e da,trebam si i starke kupit...jer ko zna gdje bi mogla nabavit narancaste starke u zg ili u kc???:moli:

Leona81
04.09.2004., 10:15
..s obzirom glede na to da sam uspjesno potrosila hrpu love na ne znam sto, necu previse kupovati...tuka tuka tuka...kupila sam si predobru bijelu jaknu koja doduse nije za hladnu zimu, al kaj sad...imam nesto pulovera..dao Bog da se smanjim par brojeva..e onda se nis ne trebam sekirati, jerbo imam hrpu svega....a sto bi htjela....hm...jednu veliku vrecastu torbu, trapke...komada dva, neke cizmake..i jos svakaj, ali evo suzdrzat cu se ak i od toga da napisem....:D

maristella69
07.09.2004., 15:28
Planiram si kupiti uistinu dobre čizme, seksi, visoka peta, jer, osim u sandalama, dobro se osjećam još jedino u čizmama.
Onda mislim ubost par onih tankih uskih puloverčića s dugim rukavima, duboki V izrez, te pomalo obnoviti cijelu zimsku garderobu s par sitnica, jer sam ove godine bila još surovija u darivanju odjeće koja mi bojom, stilom i veličinom savršeno ne odgovara.
Imam par dobrih zimskih stvari za second shop.
Sve ide 'proć'!:cool:

Mislim da mi ne treba hrpa lovetine za ovaj projekt, dovoljno je znati što ti treba.

Hrčci moji, uskoro ćete biti zatrpane odjećom!!:) :D (neka, neka...:top: )

377chiara
07.09.2004., 15:36
anya kaže:
Blago vama:) Mislim na one koji misle da im baš nova roba ne treba. .

taj stav nema aposlutno nikakve veze sa KOLICINOM robe u ormaru

on topic-trebaju mi jedne traperice jer su se ove trenutne omiljene poderale izmedju nogu a u medjuvremenu sam ih i okrpala jednom, samo mi je kupnja traperica horor pa odgadjam
jakna-od prosle godine ce bit, kaput star 4 sezone, malo ga nosim, jos se dobro drzi
cizme-od prosle zime
nista drugo ne mislin kupovat radije cu te pare dat za neki put omanji

Alyssa
08.09.2004., 10:21
U biti mi ne treba nis osim jednih tenisica ali malo klasicnijh onako za svaki dan, po njih idem u petak :cerek:, Onda u novom katalogu Max and Co sam vidjela jednu crnu suknju koja mi treba jer nemam crnu finu suknju, treba novi sal a u katalogu je jedan na prugice koji je njami i pasao bi mi na skafander i vidjela sma si dve majice i jedne crne hlace na bijele crte -> to cu si sigurno kupit ove zime
Treba mi smedkasta kozna jakna, i neke smedkaste cipele i bilo bi pozeljno da kupim na to jednu smedkastu torbu i neku bez majicu :o :D
ZELJA: vidjela sam jedne cizme skroz ravne, do koljena ko za jahanje ali pricekat cu snizenja u 1 mjesecu pa ako bude malo razumnija cijena cu si ih kupit jer su mi predivne :D

Clea
08.09.2004., 11:39
ja sam isto jedna od onih koja objektivno ima obleke i cipela za do kraja zivota :zubo:

ali uvijek volim nesto novo kupiti...

kapute necu kupovati, niti cipele i cizme...

eventualno ako nadem neku pernatu jaknu, to bi mi dobro doslo, jer mi je ova od prije 2 godine nekak postala mala...poklonit cu ju frendici...

al kupit cu ja jos drangulija...bas jucer vidla lijepi sal...skoro sam ga kupila...onda se sjetim da sam jedan iste takve boje, ali drugog materijala kupila prosle godine :bonk:

voljela bi i poncho imati

i ja :)
al to cu eventualno dati sasiti, tj. sastrikati...

fairy
08.09.2004., 12:38
trebam si kupiti neku jaknicu i cipele za jesen, a o zimskim stvarima još ne razmišljam, nekako mi je prerano!
a mislim da će i koja majčica pasti jer njih uvijek fali, sad dal u mojoj glavi ili u ormaru, pitanje je!!!

Prolaznica
08.09.2004., 14:12
jedva cekam da se ducani oboruzaju zimskim modelima cipela da mogu krenuti u akciju, a trebam i jedne traperice (bas sam se nekako zazelila dobrog starog modela 501 pa cu si vjerovatno njih upiknuti)

zvjezdicaiz mora
08.09.2004., 16:07
ČIZME s niskom ili malom petom

HLAČE - sive, a i crne

kakva Nara bluzica i majica

kaput imam :)

maristella69
08.09.2004., 16:19
zvjezdicaiz mora kaže:
kakva Nara bluzica i majica

E, baš danas vidjela jako zgodnu bijelu bluzicu, nešto vrlo šik, dugi rukavi, kragna, normalno, ali oko struka se stegne sa širokim pojasom od istog materijala i još ima veliku šnalu!!!
Njihov stil mi je malo 'prenakinđuren' većinom ali nađe se zaista zgodnih i originalnih, vrlo seksi bluzica!
Mislim da su skuplje, barem je tako bilo zadnji put kada sam gledala.

Prolaznica
08.09.2004., 16:21
da, Nara camicie znaju imat super stvari ... pogotovo kad se zanemare one kitschy izlozeni modeli i malo se prokopa po ducanu. obicno su im najbolje kosulje (one "normalne") skrivene po ormarima. Uz Naru, dobrih se kosulja znade naci i u And-u.

maristella69
08.09.2004., 16:22
Znaš li možda kolike su im cijene u prosjeku?

Prolaznica
08.09.2004., 16:54
a recimo kojih 400tinjak kunica

zvjezdicaiz mora
08.09.2004., 16:56
ja u zadnje vrijeme najčešće nosim bluzice,a ako je ful hladno,
onda imam neki vunenu majicu iznad
ali obično je svugdje prilično toplo - u zatvorenim prostorima
temperatura je cca. 23 C, i meni biti u bluzi - odgovara.
takve bluzice nosim za na posao i uopće nisu previše kič-aste,
imam crvenu, tirkiznu (koja se ne pegla!!!!!!:top: ),
bijelu, roza, i loris azzaro košulje - plavu, crnu, na pruge...

jedino što peglat moram :flop:

zvjezdicaiz mora
08.09.2004., 17:00
maristella69 kaže:
Znaš li možda kolike su im cijene u prosjeku?

dosad sam Nara košulje kupovala samo u Italiji i mislim s time
nastaviti, jer nigdje drugdje nisam našla tako lijepe i po
takvim cijenama.

cijene se kreću 40 EUR do 90 EUR.

hmmmm, sad kad idem preračunavati, pa mi jedna bluzica od
55 EUR ispadne 400, oo Kn - nije baš malo. :rolleyes:
zato je bolje kupovati u EUR-ima :D

Annette
10.09.2004., 21:20
anya kaže:

na trgu sjedneš u tramvaj br. 12 prema Ljubljanici,i voziš se do zadnje stanice (to je Ljubljanica). Tu izađeš i pitaš gdje su stajališta autobusa (da ti sad ne objašnjavam, radije pitaj nekog) i nađeš bus liniju 116. Piše ti "Jankomir-Podsused". On ti ide svakih sat vremena, raspored možeš vidjeti na www.zet.hr.
Kad dođeš do King crossa vidjet ćeš ga, ne brini!

Baš sam danas bila tamo. Sve trgovine su uglavnom dobile jesensko-zimsku kolekciju. Ali kažu da će kroz tjedan dana dobiti još. Ima svega, i skupog i jeftinog.. :p

maristella69
13.09.2004., 10:28
Annette kaže:
Ima svega, i skupog i jeftinog.. :p

Jel' još uvijek Extyn (K. Cross) spada u 'povoljne' dućane ili se i on 'uozbiljio' poput onog u Ilici!?:confused:

anya
23.09.2004., 11:26
Annette, hvala puno na detaljnom objašnjenju. Nisam još bila ali dobro će mi doći za ubuduće.

Vivianne
26.09.2004., 21:10
cipele, cipele i opet cipele, možda neke dobre traperice, i kompletić donjeg rublja ako budem u bedu:cool: