PDA

View Full Version : Lake city - svašta

@Purger@
05.09.2004., 13:58
Na ulazu u Lake city redar me traži osobnu. Dam mu je uz osmijeh i komentar "iznenadit ćeš se". Nije je pogledao ni pola sekunde, vraća mi je i veli "ne može". Ja zbunjeno "zašto??". "Ne može". Eto, samo sam to htio reći. Bezobrazno ponašanje većine hrvatskih redara na ulazima u diskoteke i kafiće. Nedavno sam bio svjedok premlaćivanju jednog dečka od svojih 19 godina, također ispred tog Lake citya, od strane redara. Ne znam što je napravio, ali znam da je posao redara da samo izbace nekoga tko pravi nerede, a ne da se nakon toga trojica njih rukama i nogama još malo iživljavaju nad njim. Morao je četvrti dolaziti i smirivati ih.

:bljak:

još jedan Vukovarac
05.09.2004., 20:26
Zbog neceg mu se nisi svidio i nije te zelio pustit. To je i razlog zasto je pitao za osobnu. Inace ne bi ni pitao. Jebo takva sminka mjesta. Umisle face da su nesto sto stoje na ulazu u birc. :D Jebena karijera.

A za ovo premlacivanje. Tu ima tip debele osnove za tuzbu. Nema tog zastitara koji smije mlatit goste. I zbog toga se ostaje bez posla i love za odstetu. To je trebao prijavit.

@Purger@
06.09.2004., 01:49
Ne, mene svugdje traže osobnu jer stvarno izgledam mlađe. Evo, baš vikend prije me neki redar isto na ulazu tamo tražio osobnu, dao sam mu je također uz neki komentar i normalno me pustio unutra.

@Purger@
06.09.2004., 01:57
A što se tiče tog dečka kojeg su našaketali, nisam se ni sjetio da ja nazovem policiju. Samo ne znam da li bih tamo morao govoriti kao svjedok ili bi bila dovoljna dojava. Ne bi baš bilo dobro da me takvi kreteni koji bi zbog mene ostali bez posla zapamte...

Musatom
10.09.2004., 10:41
s3v3n kaže:
koju karu uopće ideš u taj lejk siti, d siti of idiots, pa kaj nisu tamo stalno neka sranje (ubodi nožem, propucavanja......)

jebo vas doslovne, takva sranja se događaju svugdje, pa i na forumaškom tulumu u tvornici, i to uvijek najebe neki šonjo da bi se redari malo ispucali za tu večer i stekli reputaciju "fakera":rolleyes:

@purger - ubuduće pitaj koliko trebaš imat godina prije nego daješ osobnu jer te ako ima namjeru zajebavat onda će to radit bez obzira šta pisalo na osobnoj (npr da imaš 22 reći će da moraš imat 23 i sl.), zajebi tu retardiranu stoku sitnog zuba :D ;)

pivka
13.09.2004., 11:45
ne kužim uopće od kud nekom želja(tebi)da uopće ideš u seljačku birtiju i još da čekaš na ulaz u istu.
ko u američkim filmovima di bogataši odma ulaze,a siromašeki čekaju ko stoka ispred ulaza!:bljak:
ma tko ne želi da mu uđem u birc i tamo potrošim lovu nabijem ga!
a i redari su čisti assholovi!:flop:

chiquita
13.09.2004., 11:47
Musatom kaže:
jebo vas doslovne, takva sranja se događaju svugdje, pa i na forumaškom tulumu u tvornici, i to uvijek najebe neki šonjo da bi se redari malo ispucali za tu večer i stekli reputaciju "fakera":rolleyes:

znači drito je za tebe šonjo?
lepo bogami...:D

Musatom
13.09.2004., 15:42
chiquita kaže:
znači drito je za tebe šonjo?
lepo bogami...:D

Drito je legenda :p, al šonjo napisah u fizičkom pogledu kao neko kog redar može pojest za gablec :mig:

baš moraš vadit iz konteksta :B

chiquita
13.09.2004., 16:24
Musatom kaže:
Drito je legenda :p, al šonjo napisah u fizičkom pogledu kao neko kog redar može pojest za gablec :mig:

baš moraš vadit iz konteksta :B
ma šalim se musonja, no hard filinks.:w

Dijete Cvijeća
14.09.2004., 03:46
chiquita kaže:
ma šalim se musonja, no hard filinks.:w

Ma Drito je Konj!:zubo:

Belfast
24.09.2004., 12:10
Činjenica je da je većina redara malo nestabilno.Ali ne treba generalizirati,ja znam neke i čisto su ok.
A i ne bi se složio da uvijek oni zakuhaju frku,kad vidim kakvih sve likova ima kaj idu van pa si malo popiju i briju da su direktori svemira i onda se svima bahate:rolleyes:
Al da treba tužit ako nedužan najebeš od redara-treba:)

@Purger@
02.10.2004., 19:40
Evo, čisti primjer:

"Noćas je na kriminalističku obradu priveden zaštitar tvrtke "Bilić-Erić". On je pred klubom "Big Mama" u Novom Zagrebu udario u glavu pijanog mladića kako bi ga spriječio da u klub unese piće. Mladiću je slomljena nosna kost."

mala_ja02
09.05.2008., 11:37
Jaoo prošle sam subote bila 1. put u Lakeu, i bilo je preesavršeno.. :D !!
Nikad bolji izlazak nisam doživjela.. Super ekipa, komadiii boli glava.. nešto neopisivo.. Uglavnom.. ide se opet.. hehehehe... :D Pusa svima koji briju po Lakeu, ma i ostalima.. hehehehe... :)

mala_ja02
09.05.2008., 11:41
E jel zna ko di će ove godine bit dobrih techno partya, house, i te sheme? Naravno osim Zrće?! :mig:

Cika Strile
10.05.2008., 12:31
Zbog neceg mu se nisi svidio i nije te zelio pustit.

Ovakve šeme su vam vani sasvim normalne...U neke klubove ulaziš SAMO ako se svidiš vrataru. Punoljetan ili ne, nije ga briga...I ekipa se ponaša shodno tomu...Dobro, to je svojstveno više istoku Europe recimo (Rusija, Baltik), ali ima toga i na zapadu....

Cika Strile

pavuša na kavadrat
11.05.2008., 13:57
jucer bila u lake-u :flop:

opca katastrofa, nema tih novaca za koje bi ja usla unutra vise :flop:

uzas, uzas, uzas :flop:

sama djeca, ali doslovno djeca koja su ili krivotvorili osobe ili jedva docekali da napune 18 godina da mogu uci u lake...

tamo uci samo ako si toliko pijan da ne znas sto se dogada !!!! ma ni tada, ostat ce posljedice opasne po zivot

Mutavac™
13.05.2008., 18:31
ja znam redara iz lejka al vjeruj meni ne tuku oni bez razloga...

zastitari te nesmiju pipnut, izbacxivaci te smiju ubit ko kretena

7nationarmy
14.05.2008., 10:19
lake city? pa tko ide na to govno od narodnjaka a da nije sjeban u glavu.

trance_energy
17.05.2008., 15:12
a kaj se cudis?? razmisli malo ko su zastitari?? zadnja olos neskolovanih ljudi kojima ni u policiju nedaju!! hrpa kretena koji misle da su boga za jaja uhvatili ako su zastitari!! (mislim samo na zastitare u nocnim klubovima)

mirka
18.05.2008., 13:24
Ne, mene svugdje traže osobnu jer stvarno izgledam mlađe. Evo, baš vikend prije me neki redar isto na ulazu tamo tražio osobnu, dao sam mu je također uz neki komentar i normalno me pustio unutra.

gle, kaj si se iznenadio, izledas ko neki smrkavac, usudjujes se superiornijem nabacivat komentar koji moze biti vise smislen i jos se pri tome njemu obracas sa Ti.... :ne zna:
ne bi te ni ja pustila :rofl:

ivanag1234
22.05.2008., 15:12
a kaj se cudis?? razmisli malo ko su zastitari?? zadnja olos neskolovanih ljudi kojima ni u policiju nedaju!! hrpa kretena koji misle da su boga za jaja uhvatili ako su zastitari!! (mislim samo na zastitare u nocnim klubovima)

u potpunosti se slazem!
trebalo bi ima svima poslat ispekcije ili koga vec da to malo dovede u red! preko dana i tjedna se švicaju po teretani gledajući se i diveci se samima sebi u ogledalo lokalne teretane, a onda vikendima mlate ljudi gdje god stignu.
ne generaliziram, ima slucajeva gdje netko pijan radi problem - ali i u tom slucaju, posao redara je da napravi RED, te ga po potrebi udalji iz prosora u kojem radi RED. a ne izbaciti ga ko vrecu smeca van prostora i onda pretuku covjeka, kilazom i visiom duplo lakseg i manjeg od sobe...
moram priznati da sam, nazalost, puno vise puta svjedocila premlačivanju "iz čista mira" nego radi nekog opravdanog razloga. iako, pitam vas - koji to opravdan razlog moze biti da se 3 MLATARA (a ne REDARA) izivaljvaju na recimo jednom decku koji ih moli i preklinje da ga puste na miru...

cjepidlaka
22.05.2008., 17:12
A što se tiče tog dečka kojeg su našaketali, nisam se ni sjetio da ja nazovem policiju. Samo ne znam da li bih tamo morao govoriti kao svjedok ili bi bila dovoljna dojava. Ne bi baš bilo dobro da me takvi kreteni koji bi zbog mene ostali bez posla zapamte...

Ništa ti tu nije dovoljno. Ja sam jednom zvala policiju jer su redari izmasakrirali nekog dečka. Naravno, pobrala sam se doma. 20 min poslije zove me isti pospani glas koji mi se i javio na 92 i kaže da su dečki otišli do tog kluba (bolje za mene i za sve da ne kažem kojeg) i da redari kažu da nisu nikog tukli. Istina, kažem ja, nisu ga tukli nego su ga brutalno premlatili!!!

I onda pita biser telefonist da li poznajem tog dečka (ne, ne poznajem) i kako je izgledao... Rekoh ne znam, od krvi mu je lice bilo neprepoznatljivo, a zašto me ne pitate kako je izgledao REDAR?!? :flop:

Poslala sam ih sve kvragu, i plaćenu policiju i pretučenog kretena koji se nije usudio sam ih prijaviti :mad:

@Purger@
23.05.2008., 06:07
gle, kaj si se iznenadio, izledas ko neki smrkavac, usudjujes se superiornijem nabacivat komentar koji moze biti vise smislen i jos se pri tome njemu obracas sa Ti.... :ne zna:
ne bi te ni ja pustila :rofl:

A kak ti znaš kako sam ja tad izgledao, šmrkavice? Jadna si kao i oni. Ja tebe ne bi pustio ni da mi ovce na pašu vodiš.

@Purger@
23.05.2008., 06:11
lake city? pa tko ide na to govno od narodnjaka a da nije sjeban u glavu.

Kada sam ovu temu otvorio tamo se još puštao house. Toga nema već sigurno 3-4 godine.

Dwarf980
02.06.2008., 00:07
A za ovo premlacivanje. Tu ima tip debele osnove za tuzbu. Nema tog zastitara koji smije mlatit goste. I zbog toga se ostaje bez posla i love za odstetu. To je trebao prijavit.

zbog toga se ostaje bez licence dok si reko keks...al pola klemma ionako i nema licencu.....tak da.....

Dwarf980
02.06.2008., 00:09
zastitari te nesmiju pipnut, izbacxivaci te smiju ubit ko kretena

:rofl::rofl:

another soul
25.08.2008., 01:17
jel za ulaz u lake city treba biti punoljetan?

trance_energy
28.08.2008., 23:44
jel za ulaz u lake city treba biti punoljetan?

priglupo pitanje...moras...al ak imas vezu upast ces :kava: