PDA

View Full Version : Ostvarenje želja

Gizela_
17.03.2011., 20:42
Tko ne bi htio da mu se ostvare želje, pogotovo one ljubavne, ali i vezane uz posao i zdravlje...
Sjećam se jednom je neki čovjek došao u crkvu s ogromnom slikom jedne lokalne svetice koju je poklonio dotičnoj crkvi nakon što mu je ova pomogla da ozdravi.
Čovjek je plakao kao kišna godina kad je u kratkim crtama opisao svoje iskustvo i kako se molio toj svetici da mu ispuni želju.

Da li vam se dogodilo ispunjenje želja na bilo koji način?

Kad sam bila u Rimu, bacila sam novčić u fontanu Di Trevi i ta želja mi se ostvarila.

Bila je specifična i bio je težak put do nje, no, ispunila se.
Onda sam čitala Deepak Chopru pa sam napisala listu želja po njegovom naputku koje su djelovale nemoguće, no i one su mi se ostvarile.

Moram reći pod veliku cijenu. I ona prva i ova druga.
Pitam se sada, da li bih bila lišena silnog stresa koji je proizašao iz ispunjenja mojih želja iako sam tada - u trenutku kad su se ispunile bila najsretnija na svijetu.
Po mojem mišljenju, ne kaže se uzalud da čovjek snuje, ali Bog kreira događaje. A i ono što tako gorljivo želimo kreirati svojom voljom na kraju ima neki gorak okus...

benizg
17.03.2011., 20:47
traži i dobit ćeš

Gizela_
17.03.2011., 20:50
traži i dobit ćeš

Kuc, kuc! :)

Kaže jedan autor kojeg sam nedavno čitala da je svaka želja blagoslovljena jer postoji neki razlog zašto smo upravo to zaželjeli.

I još ima jedna.. ono što ti tražiš, to traži tebe.

visoka_peta
17.03.2011., 20:52
Kuc, kuc! :)

Kaže jedan autor kojeg sam nedavno čitala da je svaka želja blagoslovljena jer postoji neki razlog zašto smo upravo to zaželjeli.

I još ima jedna.. ono što ti tražiš, to traži tebe.

Nisam to nikada čula, ali ima smisla...

Baphomet
17.03.2011., 21:06
Totalna besmislica.

Gizela_
17.03.2011., 21:11
Totalna besmislica.

Što točno?
Ili, koji dio?

Baphomet
17.03.2011., 21:35
Što točno?
Ili, koji dio?
Pa sve.

"traži i dobit ćeš"
"svaka želja blagoslovljena jer postoji neki razlog zašto smo upravo to zaželjeli."
"ono što ti tražiš, to traži tebe."

Meni se želje nisu ostvarile. Nisam dobio 6 na lotu, nije mi Pišekica pokucala na vrata,....itd.

I šta sad? Pretpostavljam da slijedi klasična izvlakuša da mi to nije suđeno ili da nisam dovoljno jako želio :D

Gizela_
17.03.2011., 21:39
Meni se želje nisu ostvarile. Nisam dobio 6 na lotu, nije mi Pišekica pokucala na vrata,....itd.

I šta sad? Pretpostavljam da slijedi klasična izvlakuša da mi to nije suđeno ili da nisam dovoljno jako želio :D

Hm, meni jesu i to mi daje povoda za raspravu.
Nadam se da će se naći još netko s takvim iskustvima.

I mislim da nije stvar u jakom željenju i sudbini. U nećem trećem je, e, sad u čemu?

lost2
17.03.2011., 23:58
I još ima jedna.. ono što ti tražiš, to traži tebe.Pročitala sam i ja puno knjiga na tu temu u posljednjih nekoliko mjeseci u silnoj želji da pomognem sebi. Napravila listu stotinu i jedne želje, i samo mi se jedna ostvarila.
napravila mindmovie ( ako netko ne zna što je to, neka upiše u google, otvorit će mu se jedan sasvim novi svijet ). U tom je filmiću koji sam si napravila bila jedna sasvim specifična želja ( od koje ništa ) i mnogo drugih, jedna je na putu da se ostvari. ne znam jel zbog svakodnevnog gledanja filmića kroz 4 mjeseca ili jednostavno je tako moralo biti. No, još uvijek ne vjerujem u to da samo trebam dovoljno željeti i to će mi doći.

sun and shine
18.03.2011., 12:38
Tko ne bi htio da mu se ostvare želje, pogotovo one ljubavne, ali i vezane uz posao i zdravlje...
Sjećam se jednom je neki čovjek došao u crkvu s ogromnom slikom jedne lokalne svetice koju je poklonio dotičnoj crkvi nakon što mu je ova pomogla da ozdravi.
Čovjek je plakao kao kišna godina kad je u kratkim crtama opisao svoje iskustvo i kako se molio toj svetici da mu ispuni želju.

Da li vam se dogodilo ispunjenje želja na bilo koji način?

Kad sam bila u Rimu, bacila sam novčić u fontanu Di Trevi i ta želja mi se ostvarila.

Bila je specifična i bio je težak put do nje, no, ispunila se.
Onda sam čitala Deepak Chopru pa sam napisala listu želja po njegovom naputku koje su djelovale nemoguće, no i one su mi se ostvarile.

Moram reći pod veliku cijenu. I ona prva i ova druga.
Pitam se sada, da li bih bila lišena silnog stresa koji je proizašao iz ispunjenja mojih želja iako sam tada - u trenutku kad su se ispunile bila najsretnija na svijetu.
Po mojem mišljenju, ne kaže se uzalud da čovjek snuje, ali Bog kreira događaje. A i ono što tako gorljivo želimo kreirati svojom voljom na kraju ima neki gorak okus...

a koju si knjigu citala od Deepak Chopre? Ja sam dozivjela slicno iskustvo ali ne po nj. naputku zato me zanima kakva je to vrsta zelja. Ali moram ti reci da za svaku ostvarenu zelju na takav nacin moras skupo platiti, i ja sam, ali opet dobro je u svemu tome sto sam sama mogla birati sta dajem u zamjenu za to, i zaista ostala sam bez toga, ali moja zelja se ostvarila

sun and shine
18.03.2011., 12:41
a koju si knjigu citala od Deepak Chopre? Ja sam dozivjela slicno iskustvo ali ne po nj. naputku zato me zanima kakva je to vrsta zelja. Ali moram ti reci da za svaku ostvarenu zelju na takav nacin moras skupo platiti, i ja sam, ali opet dobro je u svemu tome sto sam sama mogla birati sta dajem u zamjenu za to, i zaista ostala sam bez toga, ali moja zelja se ostvarila

htjela sam reci LISTA zelja a ne vrsta, sorry, nadam se da te sad nisam totalno zbunila:confused:

anya
18.03.2011., 12:56
Nakon pustih pročitatih knjiga na tu temu ne znam što bih mislila....primjerice Sylvia Browne (najpoznatija svjetska vidovnjakinja) tvrdi da nam je sve unaprijed određeno, zacrtano u našim kartama u vrijeme dok smo bili "na onom svijetu" tj. prije nego što smo se rodili, i da su moguće samo male modifikacije tj. ne značajnija odstupanja od tog...dok autori primjerice u knjigama "Tajna" ili "Moć" ili "Moć pozitivnog mišljenja" tvrde da smo kreatori vlastite sudbine i da sami svoj život možemo promijeniti (posao, novac, ljubav, zdravlje..) ako to dovoljno jako želimo....
- dosta malih želja mi se ostvarilo zahvaljujućiu mojim pozitivnim mislima (i inače mislim da je dobro biti raspoložen i misliti pozitivno mada to nije uvijek izvedivo..) ali generalno neke značajnije promjene u mom životu nisu se za sada dogodile....

PSY
18.03.2011., 19:55
Pa sve.

"traži i dobit ćeš"
"svaka želja blagoslovljena jer postoji neki razlog zašto smo upravo to zaželjeli."

...to onda znaci da "Tajna" ne funkcijonira?

vana11
18.03.2011., 20:24
...to onda znaci da "Tajna" ne funkcijonira?

Ja vam kažem da Tajna funkcionira. Uz knjig ima i super cd s meditacijom Cosmic Ordering Connection - Stephen Richards. neznam postoji li hrvatska verzija. Ugl totalno te baci u trans. naručila sam je preko amacon.co.uk

Tajna ne funkcionira kad sebe limitiramo. Npr. kad zamišljamo jednu konkretnu osobu i kako ćemo upravo s tom osobom biti sretni i živjeti život iz bajke. Probala i ne funkcionira:s:ne zna:. Zapela baš na njega i nikako. Kad sam shvatila da sam s njim baš sve pokušala rekla sam sama sebi dosta. I onda sam pokušala nešto drugo. Zamislila sam sve kvalitete koje želim, ali doslovno, do zadnjeg detalja i kakvu vezu želim, ta osoba je ušla u moj život nakon nekih 2 mjeseca... Koristila sam tehniku meditacije s CD-a. CD je na engleskom i tko nema jezičnu barijeru preporučujem svakako:top:

Gizela_
18.03.2011., 21:10

Uf, sorry, ali sad se uopće ne mogu sjetiti naslova te knjige. :rolleyes:
Istina, takve želje se plaćaju. Često i skupo.
Zato je najbolje kad smo spontani.
Mada, meni su se predivne stvari događale iz želja koje sam poželjela. :)
Iako je sve to bila jako skupa škola, bilo je predivno dok je trajalo.

Gizela_
18.03.2011., 21:12
Pročitala sam i ja puno knjiga na tu temu u posljednjih nekoliko mjeseci u silnoj želji da pomognem sebi. Napravila listu stotinu i jedne želje, i samo mi se jedna ostvarila.
napravila mindmovie ( ako netko ne zna što je to, neka upiše u google, otvorit će mu se jedan sasvim novi svijet ). U tom je filmiću koji sam si napravila bila jedna sasvim specifična želja ( od koje ništa ) i mnogo drugih, jedna je na putu da se ostvari. ne znam jel zbog svakodnevnog gledanja filmića kroz 4 mjeseca ili jednostavno je tako moralo biti. No, još uvijek ne vjerujem u to da samo trebam dovoljno željeti i to će mi doći.

Pogledala sam mindmovie, danas. To je zapravo utiskivanje pozitivnih slika i parola, misli u podsvijesni um?

Nije loša tehnika, iako mi se na prvi pogled učinilo tako tipično moderno i pomalo površno, no, zapravo to i jest put laganog reprogramiranja podsvijesti.

Gizela_
18.03.2011., 21:14
Zamislila sam sve kvalitete koje želim, ali doslovno, do zadnjeg detalja i kakvu vezu želim, ta osoba je ušla u moj život nakon nekih 2 mjeseca... Koristila sam tehniku meditacije s CD-a. CD je na engleskom i tko nema jezičnu barijeru preporučujem svakako:top:

I ja sam nedavno poželjela ljubav i kvalitetnu osobu i takav mi se doista i pojavio, vrlo, vrlo kvalitetan muškarac, samo što sve to ima jednu manu... ne privlači me na način da jedva čekam da me dotakne ili ja njega.
Tako da sam mu eto, dala do znanja da me ipak ne zanima naš odnos.
Sad bih ipak trebala svojoj listi želja jače podvuči: i da ja njega želim. :D

Lady Mona
20.03.2011., 00:42
I ja sam nedavno poželjela ljubav i kvalitetnu osobu i takav mi se doista i pojavio, vrlo, vrlo kvalitetan muškarac, samo što sve to ima jednu manu... ne privlači me na način da jedva čekam da me dotakne ili ja njega.
Tako da sam mu eto, dala do znanja da me ipak ne zanima naš odnos.
Sad bih ipak trebala svojoj listi želja jače podvuči: i da ja njega želim. :D

a bravo gizela :rofl: :top:

meni se je nešto ''čudno'' dogodilo, prije god dana sam željela da upoznam nekog jako zgodnog i duhovitog dečka, da je njemu jako stalo do mene i naravno da budem s njim u vezi i da sve bude divno i krasno bla bla... i nije prošlo ni mj dana i takvog sam i upoznala. međutim nismo JOŠ u vezi zbog udaljenosti, tj ne možemo se viđat baš, ali još uvijek smo u jako dobrim odnosima. bit toga svega je da mi se zapravo dio želje ispunio a drugi dio šteka :rofl: :rolleyes:

sto_sad
22.03.2011., 11:40
Pa sve.

"traži i dobit ćeš"

Muškarci su za razliku od žena realniji i ne sanjare baš kao žene pa jednostavno nemaju tu genetsku predispoziciju ostvarenja željica. Mi smo jači magnet od vas. :)

martin polo
26.03.2011., 22:57
Muškarci su za razliku od žena realniji i ne sanjare baš kao žene pa jednostavno nemaju tu genetsku predispoziciju ostvarenja željica. Mi smo jači magnet od vas. :)

Dobro da je tako:)

lost2
27.03.2011., 09:13
Pogledala sam mindmovie, danas. To je zapravo utiskivanje pozitivnih slika i parola, misli u podsvijesni um?

Nije loša tehnika, iako mi se na prvi pogled učinilo tako tipično moderno i pomalo površno, no, zapravo to i jest put laganog reprogramiranja podsvijesti.

Da, utiskivanje u podsvijest. Samo mi se ne da raditi slijedeci filmic koji bi se fokusirao na nesto sasvim drugo, mada bih zeljela provjeriti jel mi se one zelje iz prethodnoga ostvaruju radi filmica.

Postoji mnogo drugih tehnika, a jedna od njih je i Kutija zelja- na njoj napisati ''sve sto je u ovoj kutiji jest" i u nju staviti izreske iz casopisa i novina svega sto zelimo. Imam tu kutiju i dugo ju nisam nadopunjavala, jer ju je potrrebno puniti kad se osjecas izuzetno pozitivno.
A postoji i biljeznica zelja, u koju lijepis izreske iz novina i listas to sto cesce. Osim sto moja biljeznica sadrzi i popis 101 zelje i pozitivne afirmacije koje je potrebno sto cesce ponavljati.

Uglavnom, preporucam knjigu Trazi i bit ce ti dano od Hicksa. Malo su zabrijali na visa bica, ali u knjizi ima dobrih tehnika za privlacenje zelja.

visoka_peta
27.03.2011., 09:32
Lst moja draga, koliko sam ja lijepo tražila, i nisam dobila ništa.

Gizela_
27.03.2011., 11:11
Postoji mnogo drugih tehnika, a jedna od njih je i Kutija zelja- na njoj napisati ''sve sto je u ovoj kutiji jest" i u nju staviti izreske iz casopisa i novina svega sto zelimo. Imam tu kutiju i dugo ju nisam nadopunjavala, jer ju je potrrebno puniti kad se osjecas izuzetno pozitivno.
A postoji i biljeznica zelja, u koju lijepis izreske iz novina i listas to sto cesce. Osim sto moja biljeznica sadrzi i popis 101 zelje i pozitivne afirmacije koje je potrebno sto cesce ponavljati.

Uglavnom, preporucam knjigu Trazi i bit ce ti dano od Hicksa. Malo su zabrijali na visa bica, ali u knjizi ima dobrih tehnika za privlacenje zelja.

Hvala ti na preporuci! :)
Iako sam sad u raspoloženju "neka bude kako mora biti".
Ja recimo nemam ništa protiv viših bića jer ne vjerujem da je naša vlastita volja alfa i omega.

Btw. nadam se da si bolje, ne daj crnim mislima da te preplave. :grli:

Gizela_
27.03.2011., 11:12
Lst moja draga, koliko sam ja lijepo tražila, i nisam dobila ništa.

Ti si meni jako draga, ali moraš taj mentalitet žrtve maknuti i podignuti se, imam dojam da se često obasipaš negativnim mislima, kao da ih sama u sebe ulijevaš i onda ti se ostvaruju...

visoka_peta
27.03.2011., 12:18
Ma bila sam tako pozitivna, sve je krenulo po zlu.

lost2
27.03.2011., 14:12
Lst moja draga, koliko sam ja lijepo tražila, i nisam dobila ništa.Kažu da je potrebno zadržati pozitivan pogled na svijet. Ne znam jel to pomaže, doista, samo znam da sam se toliko trudila da budem sretna da mi je ovo u nekom trenutku bilo i poticaj i utjeha.

Kad god mi bude jako, jako teško, čitam ulomke iz nekih knjiga koje sam si kopirala i jednostavno nastojim misliti kako ću neke stvari zasigurno ostvariti.

Hvala ti na preporuci! :)
Iako sam sad u raspoloženju "neka bude kako mora biti".
Ja recimo nemam ništa protiv viših bića jer ne vjerujem da je naša vlastita volja alfa i omega.

Nema na čemu ;)

Ma knjiga je meni zanimljiva sama po sebi, jer ako ti sada ne treba, ne znači da jednoga dana neće ;)

Btw. nadam se da si bolje, ne daj crnim mislima da te preplave. :grli:Trenutno se držim, vikend je bio sadržajan, no to me nije spriječilo da se isplačem...
Zato ću sada malo probati čitati te knjige, i neke stvarčice što dobivam putem maila.

Uglavnom, bitno je ne odustati od stvari koje su naša istinska strast, nikada.

ondine
31.03.2011., 11:49
GIZELA I SUN AND SHINE -
molim VAs objasnite mi malo pobliže na koji način ste zaželjeli želju, Gizela, molim navedi i knjigu koju si čitala i iz koje si tu želju zaželjela i ono najbitnije -

kakve vrste želja su to bile i zašto je cijena bila visoka...Zašto stres i patnja kao posljedica realizacije želje?

Može i na pm.

Noemi
31.03.2011., 21:48
Pa sve.

"traži i dobit ćeš"

Jok, ti si dusu prodao unaprijed, pa se oko tebe vise ne trude :D

Noemi
31.03.2011., 21:50
Ti si meni jako draga, ali moraš taj mentalitet žrtve maknuti i podignuti se, imam dojam da se često obasipaš negativnim mislima, kao da ih sama u sebe ulijevaš i onda ti se ostvaruju...

ovo mi je super :rofl:koja isprika za bezosjecajnost i sebicnost u rl inace...susjedu izgori kuca, neka gori, sam si je privukao...sestricna dobije rak, eto rezultata negativnih misli, neka se sama vadi...

i nikako ne blizu takvih da se ne prenese negativnost :trk:

o tempora, o mores...

Baphomet
31.03.2011., 22:50
Jok, ti si dusu prodao unaprijed, pa se oko tebe vise ne trude :D
Prije bih rekao da su digli ruke od mene jer je još nisam prodao. Ne zadovoljavaju moje zemaljske želje :p

sun and shine
01.04.2011., 16:47
Da, utiskivanje u podsvijest. Samo mi se ne da raditi slijedeci filmic koji bi se fokusirao na nesto sasvim drugo, mada bih zeljela provjeriti jel mi se one zelje iz prethodnoga ostvaruju radi filmica.

Akakva je to kutija zelja? treba je sam israditi ili? KAKO????????????:s

Noemi
01.04.2011., 20:29
Prije bih rekao da su digli ruke od mene jer je još nisam prodao. Ne zadovoljavaju moje zemaljske želje :p

Pa kad vise nemas cime trgovat :mig::D

Ionako je pravi put mistika i magicara onkraj privida.

Nego, a da se krstis:misli:

lost2
03.04.2011., 23:04
Akakva je to kutija zelja? treba je sam israditi ili? KAKO????????????:s

Ne trebaš, uzmeš bilo kakvu kutiju, dovoljno veliku da u nju stane sve što želiš staviti unutra.

bniedem
15.04.2011., 23:34
evo da i ja dam svoj komentar, naišao sam na zanimljiv link
Ostvarite svoju sudbinu - Na osnovu istoimene knjige Wayne W. Dyera. Pripremio Adrian Predrag Kezele (http://www.dvostrukaduga.hr/proitajte/predavanja/233-ostvarite-svoju-sudbinu.html)

nisam pročitao knjigu, ali pokušao sam slijediti ta 9 načela u svom primjeru potrage posla. Počeo sam meditirati prema tim načelima i uvjerio sam se da ja sam kontroliram svoju sudbinu, ono što želiš se može stvarno desiti. Uvjeren sam da pozitivno mišljenje privlači pozivitivu, želja za poslom privlači posao itd.

U mom primjeru, nakon nekoliko dana sam dobio poziv na razgovor (zanimljivo je da ga nisam ja pronašao, već mi je poznanik rekao za firmu kojoj sam se javio), dobro još nisam dobio posao ali ipak se nešto dešava :)

toplo preporučujem da pročitate cijeli tekst, zanimljivo je :)

maesa
15.04.2011., 23:56
Pazi dobro sta zelis, jer zelja bi se mogla i ostvariti.

Baphomet
16.04.2011., 10:29
Glupost.

Ja ne pazim šta želim pa se opet ne ostvaruje.

Lincoln six Echo
16.04.2011., 16:50
Želim da ne želim ništa.

Me,myself and I
23.04.2011., 07:39
Želim da ne želim ništa.

Vlak te zgazi i puff u komi si.

Bad zlatna ribica bad :D

S4sh4nn
23.04.2011., 18:09

heheh ova poslovica ili kaj to več je mi je nekaj najgluplje od svega kaj sam ikad ćuo jer pazi da ne poželiš vilu i bazen moglo bi ti se ostvariti .. buuuuuuuuuuuuu . .poanta je mogla ..lol

balalayka
23.04.2011., 22:13
heheh ova poslovica ili kaj to več je mi je nekaj najgluplje od svega kaj sam ikad ćuo jer pazi da ne poželiš vilu i bazen moglo bi ti se ostvariti .. buuuuuuuuuuuuu . .poanta je mogla ..lol

onda si jako mlad i neiskusan :mig:
nema ništa gore nego kad ti vlastita želja zastane i grlu.
evo, bez obzira što sam sad u nekom lošem periodu, iskreno moram reći da su mi se sve želje dosad ostvarile.
nisu to želje tipa sedmice na lotu ili neke nametnute iz vanjskog svijeta propagande, medija i sl, već one duboke, koje dugo dugo tinjaju unutar nas, tek im naznake slutimo, ne znamo ih čak niti formulirati riječima..tek kad se dogode shvatim da je to to.
al fakat, uvijek se dogode. teško je to opisati, shvatila sam to davno prije nego sam čitala o pozitivnim mislima, vizualizacijama i kutijama želja, ali sam shvatila da sam upravo takve stvari cijelo vrijeme radila sama od sebe.
i sada, sa preciznošću znam koja od "želja" će se ostvariti a koja ne.
druga je stvar što ponekad sama sebi ne želim to priznati pa bezuspješno udaram od zidove u cilju ostvarenja nečega što u tom trenu smatram da mi je "najveća životna želja"..duboko u sebi prepoznajem da je to isforsirano i da nikada neće biti..
ali isto tako, prepoznajem i onaj tračak koji se budi, još nepoznat svijesti, možda tog trena i neželjen, ali znam, jednostavno znam taj osjećaj i znam da sve vodi prema tome.

Lincoln six Echo
24.04.2011., 15:58
Glede želja i cijene koja se treba platiti za njihovo ostvarenje......

http://www.youtube.com/watch?v=unJIWAG_Gx4&feature=channel_video_title

Dijaa
26.04.2011., 18:24
ljudi su dosta skeptični, ali ja vam tvrdim - tko god ima neku jaku jaku želju i fokus na istoj, ona će se ostvariti prije ili poslije, samo je bitno biti uporan i ne prestati sanjati. ljudi misle 'ah poželio sam vilu i bazene, novu mazdu i štalu s konjima, sedmicu na lotu i ništa mi se nije ostvarilo, vi ste glupi'... problem je u tome što svi žele da to padne s neba, žele odmah i sada, i ne obraćaju pozornost na male stvari koje im se 'poklanjaju' kao stepenice prema velikoj... naravno da se takvim osobama neće ostvarit, i naravno da je nezahvalim i pohlepnim ljudima uvijek malo i nikad dovoljno... sve do sada što sam jako i strastveno željela dobila sam... doduše, to su glupe stvari, ali dovoljne da mi dokažu kako ovo djeluje...

S4sh4nn
09.05.2011., 08:28
mlad i neiskusan hmm eto to je moja želja , želim da sam mlad i neiskusan stvarno to želim i ne bojim se da se to ostvari ali nažalost ima jedna stvar koja se zove biologija i koja ne dopušta da mi umom utječemo na nju barem kad se tiče ovog navednog procesa 8( ..

ugl nada je kurv... ali u nadi je spas stoga rečenica pazi da ti se ne ostvari je jedna vrsta nade dodatna motivacija da se želja ostvari ..

znaš kad netko poželi milijun kuna. cura, sreče , dugi i sretan život itd ..on se ne boji da se to ostvari nego se boji da se to ne ostvari pa ako se ne ostvari tu dolazi ta famozna izreka pazi što poželiš jer da si osvojio milijun kuna možda bi se poćeo drogirat da si zdrav nebi upoznao dr.helgu da nisii spavao sa milijun cura jer bi sad imao sidu i tako i tako u nedogled...

na žalost sve stvari su relativne istko kao i želje a mi ih svrstavamo gdje želimo isto kao i ostale pozitivne i negativne događaje stiga zaključujem da izjava pazi da ti se nebi gogodilo spada u grupu od 6 - te do 12 -te godine .

cb3000
11.05.2011., 12:04
Hm, meni jesu i to mi daje povoda za raspravu.
Nadam se da će se naći još netko s takvim iskustvima.

I mislim da nije stvar u jakom željenju i sudbini. U nećem trećem je, e, sad u čemu?

Nije dovoljno poželjeti , sjesti i čekati za želju treba raditi i boriti se do njenog ispunjenja.

S4sh4nn
11.05.2011., 22:34
Nije dovoljno poželjeti , sjesti i čekati za želju treba raditi i boriti se do njenog ispunjenja.

tako je bravo ! u nekim slučajevima .
naime želja je jedan priželjkivani sljed događaja kojeg mi prižaljkivamo . svaki da n zaželimo puno želja neke se ostvare neke ne a za neke se trebamo puno potruditi , nema tu puno mistificiranja ..

milly-vanilly
18.05.2011., 23:23
onda si jako mlad i neiskusan :mig:
nema ništa gore nego kad ti vlastita želja zastane i grlu.
evo, bez obzira što sam sad u nekom lošem periodu, iskreno moram reći da su mi se sve želje dosad ostvarile.
nisu to želje tipa sedmice na lotu ili neke nametnute iz vanjskog svijeta propagande, medija i sl, već one duboke, koje dugo dugo tinjaju unutar nas, tek im naznake slutimo, ne znamo ih čak niti formulirati riječima..tek kad se dogode shvatim da je to to.
al fakat, uvijek se dogode. teško je to opisati, shvatila sam to davno prije nego sam čitala o pozitivnim mislima, vizualizacijama i kutijama želja, ali sam shvatila da sam upravo takve stvari cijelo vrijeme radila sama od sebe.
i sada, sa preciznošću znam koja od "želja" će se ostvariti a koja ne.
druga je stvar što ponekad sama sebi ne želim to priznati pa bezuspješno udaram od zidove u cilju ostvarenja nečega što u tom trenu smatram da mi je "najveća životna želja"..duboko u sebi prepoznajem da je to isforsirano i da nikada neće biti..
ali isto tako, prepoznajem i onaj tračak koji se budi, još nepoznat svijesti, možda tog trena i neželjen, ali znam, jednostavno znam taj osjećaj i znam da sve vodi prema tome.

balalyka,slazem se u potpunosti sa tobom..o tom osjecaju o kojem pricas o ostvarenju zelja i prepoznavanju tek u tom trenutku kad se ostvare,pa i o tome kada imas u jednom trenutku osjecaj da je upravo TA zelja sve sto zelis u ovom trenutku a duboko u sebi znas da nije tako i koliko god boli moras je pustiti da ode...i preskociti ovaj put...sve mi je to jako poznato..i kad cak i do prozais kroz teske trenutke u svom zivotu,znas da je to samo put ka necemu boljem i cak na neki nacin znas i naslutiti sta te ceka i koja je to zelja ali neznas je formulirati niti objasniti samom sebi,a kamoli ikome drugome,samo znas da je i znas je po osjecaju,i tek kada se osvari kada dodjem tamo znat cu reci,da to je to...to je to sto sam duboko u sebi prizeljkivala..upravo sam i ja na jednom tezem putu,ali znam da tamo iza me ceka nesto..tesko je objasniti,ali znam da moram proci ovaj put da bi me doveo tamo gdje trebam biti,a usput kupim iskustva..lijep je osjecaj kad jednostavno znas da ce sve biti u redu :)

sahara
26.05.2011., 17:42
balalyka,slazem se u potpunosti sa tobom..o tom osjecaju o kojem pricas o ostvarenju zelja i prepoznavanju tek u tom trenutku kad se ostvare,pa i o tome kada imas u jednom trenutku osjecaj da je upravo TA zelja sve sto zelis u ovom trenutku a duboko u sebi znas da nije tako i koliko god boli moras je pustiti da ode...i preskociti ovaj put...sve mi je to jako poznato..i kad cak i do prozais kroz teske trenutke u svom zivotu,znas da je to samo put ka necemu boljem i cak na neki nacin znas i naslutiti sta te ceka i koja je to zelja ali neznas je formulirati niti objasniti samom sebi,a kamoli ikome drugome,samo znas da je i znas je po osjecaju,i tek kada se osvari kada dodjem tamo znat cu reci,da to je to...to je to sto sam duboko u sebi prizeljkivala..upravo sam i ja na jednom tezem putu,ali znam da tamo iza me ceka nesto..tesko je objasniti,ali znam da moram proci ovaj put da bi me doveo tamo gdje trebam biti,a usput kupim iskustva..lijep je osjecaj kad jednostavno znas da ce sve biti u redu :)

To je to! :klap: TO JE TOČNO TO. :)

fluffy02
25.07.2011., 13:26
meni se prije malo manje od godinu dana dogodila jedna stvarno (meni) cudna stvar. Naime izasla sam s 2 frendice van i sjedile smo u parku. U jednom trenu sam pogledala prema nebu i vidila "zvijezdu padalicu" te sam onako nerazmisljajuci pozelila zelju. Znam da zvuci glupo i djetinjasto,ali eto,to je bila stvar koja mi je bila duboko u dusi i znala sam da cu jako tesko to postici. Inace ne vjerujem da se ijedna stvar koju zelis moze doci bez muke,truda i napora,ali meni se upravo to dogodilo 2 dana nakon sto sam pozelila. Ja vjerujem da je to samo slucajnost,ali eto,kad sam vec naletila na ovu temu htjela sam podjeliti to s vama

S4sh4nn
26.07.2011., 23:05
meni se prije malo manje od godinu dana dogodila jedna stvarno (meni) cudna stvar. Naime izasla sam s 2 frendice van i sjedile smo u parku. U jednom trenu sam pogledala prema nebu i vidila "zvijezdu padalicu" te sam onako nerazmisljajuci pozelila zelju. Znam da zvuci glupo i djetinjasto,ali eto,to je bila stvar koja mi je bila duboko u dusi i znala sam da cu jako tesko to postici. Inace ne vjerujem da se ijedna stvar koju zelis moze doci bez muke,truda i napora,ali meni se upravo to dogodilo 2 dana nakon sto sam pozelila. Ja vjerujem da je to samo slucajnost,ali eto,kad sam vec naletila na ovu temu htjela sam podjeliti to s vama

to je normalno ima puno želja koje se ostvare i onih koje se ne ostvare nenormalno bi bilo da u cijleom tvom životu su se ostvarile sve želje koje si zamislila kada si vidjela zvjezdu padalicu :D

drago mi je zbog tebe ali zapamti da mi vidimo ono kaj želimo i kaj je nama logično

jaqen h'ghar
29.07.2011., 11:19
hahahahah, tko je ovdje glup ? :) oni koji vjeruju u želje ili oni koji ne vjeruju u želje ...? ja bih rekao da oni koji ne vjeruju u želje, jerbo sve se da postići samo ako se na pravi način poželi! evo primjer sa zvjezdom padalicom ... poželila si, skroz nesvjesno, sam bubnula iz dubine duše, i nisi si opterećivala glavu s time dok nije došlo, vjerujem ...? e to se zove kršćanskom terminologijom snaga vjere ... i budističkom i bilo kojom, snaga vjere je snaga koja nam kreira budućnost ... a naravno, mi biramo što ćemo poželjeti, što ćemo dalje raditi s tom željom, i mi biramo kakav ćemo stav imati prema željama ... i to svojim željama, koje bismo po mom mišljenju trebali maziti i paziti, ljubiti i poštovati, a ne ih gaziti i negirati i neodobravati i imati općenito negativan stav ... jer svi težimo nekoj osobnoj sreći, a tko gazi po svojim željama, gazi i po sreći ! i to svojoj sreći, ničijoj drugoj :) i kaj se mene tiče, neka ga je, ko mu kriv, ali ja smijem spomenuti da takve osobe smatram glupičkima :) i da mržnju vlastitih želja smatram bespotrebnom :)

sladana5
09.09.2011., 13:33
Ja sam isla par puta u Rim(Vatikan) u crkvu Sv.Petra jer mi je neko rekel da kad se uhvati Sv.Petra za palac (koji je sav izlizan od silnih hodocasnika) i pozeli nekaj od srca,da se to i ostvari.Istina!!!!!Nekoliko puta sam se uvjerila!
Pa kad sam vec bila u Rimu bacila ja i novcic u Fontanu di Trevi;i to mi se ostvarilo!
Nemojte me sad napasti da sam si mogla zazeljeti sesticu na lotu i da mi Brad Pitt pokuca na vrata;to su gluposti.
Ali moram reci i ovo: svaki put kad idem u Medjugorje,te kad si nekaj onak iskreno i od srca pozelim,to mi se ubrzo i ostvari.

sladana5
29.09.2011., 09:43
Samo da se pohvalim;prije cca 2 tjedna sam bila u Medjugorju i moja se zeljica ostvarila!!!!!:cheer:

Grunf TNT
29.09.2011., 14:55
Ja mislim da su to totalne gluposti.

Ni jedna želja mi se nije ostvarila. Bez obzira na sve...
Morao sam sve što sam htio zaraditi svojim radom i znojem. Čak mi se došavaju više stvari koje ne želim da se dogode. (As in "Murphijevi zakoni").

Koliko je ljudi danas u hr nezaposleno? Koliko njih jedva spaja kraj s krajem? Koliko ih želi samo jednu jednostavnu želju - da imaju priliku za posao. Kako bi si mogli SAMI zaraditi za život. (Kad već novac ne pada s neba, pa barem da imaju priliku svojim trudom zaraditi).

Koliko djece gladuje u Africi. Koliko ih umire od gladi?! Ja sam uvjeren da većina njih sanja i meditira o hrani. Ako ne o hrani, a ono makar o kiši, o vodi koja život znači?

I? Ništa....pojeo vuk magare. Ljudi i dalje nemaju ono što žarko žele....

Little Mermaid
30.09.2011., 16:53
Ja sam isla par puta u Rim(Vatikan) u crkvu Sv.Petra jer mi je neko rekel da kad se uhvati Sv.Petra za palac (koji je sav izlizan od silnih hodocasnika) i pozeli nekaj od srca,da se to i ostvari.Istina!!!!!Nekoliko puta sam se uvjerila!
Pa kad sam vec bila u Rimu bacila ja i novcic u Fontanu di Trevi;i to mi se ostvarilo!
Nemojte me sad napasti da sam si mogla zazeljeti sesticu na lotu i da mi Brad Pitt pokuca na vrata;to su gluposti.
Ali moram reci i ovo: svaki put kad idem u Medjugorje,te kad si nekaj onak iskreno i od srca pozelim,to mi se ubrzo i ostvari.

Cekaj, onda se ne ostvaruju sve zelje nego samo neke? Postoji li diskriminacija...? Ako si netko od srca zeli novce ili date s Nikolinom Pisek, to ne moze a moze ne znam sto?

Ili se zelje ostvaruju nekom metodom ili svemir random radi svoje...:kava:

sladana5
01.10.2011., 10:06
Cekaj, onda se ne ostvaruju sve zelje nego samo neke? Postoji li diskriminacija...? Ako si netko od srca zeli novce ili date s Nikolinom Pisek, to ne moze a moze ne znam sto?

Ili se zelje ostvaruju nekom metodom ili svemir random radi svoje...:kava:

Ma nemam pojma...:ne zna:
A mozes probati stvarno "zamoliti" za novce,Pisekicu;nikad se ne zna....
najbolje mi je ono kaj ljudi vele,pa Bog zna kaj meni treba.Ne,ne zna ak mu ne kazes.:)

Indigo NT
01.10.2011., 10:11
ne znam za druge ali kod mene kod ostvarenja zelja pali RAD

i u ljubavi i u poslu pogotovo

Little Mermaid
01.10.2011., 10:16
Ma nemam pojma...:ne zna:
A mozes probati stvarno "zamoliti" za novce,Pisekicu;nikad se ne zna....
najbolje mi je ono kaj ljudi vele,pa Bog zna kaj meni treba.Ne,ne zna ak mu ne kazes.:)

Pa nije Bog konobar da prima narudzbe.:D

Meni kod ostvarenja zelja jos najvise smisla ima Zelandova teorija klatna...koja objasnjava i zasto se ono sto se obicno jako zeli i na sto se navezemo ne ispunjava,nego se desava bas obratno.

Beljki
01.10.2011., 11:28
A ima i onaj eksperiment sa utjecanjem na generator nasumicnih brojeva gdje je statisticki otklon kod muskih "subjekata" bio u skladu sa namjerom, a kod zena obratni :zubo:

Little Mermaid
01.10.2011., 11:34
A ima i onaj eksperiment sa utjecanjem na generator nasumicnih brojeva gdje je statisticki otklon kod muskih "subjekata" bio u skladu sa namjerom, a kod zena obratni :zubo:

imas link? :rofl:

sve vise sumnjam da je svemir samo skec monthy phytona :D

Beljki
02.10.2011., 12:37
nemam :tuzni:

Monique.
04.10.2011., 00:09
ja sam čula da ako želiš da ti se ispuni želja tebaš otići u crkvu na neki veći svetac i zapasliti svijeću i zaželiš želju.

Little Mermaid
04.10.2011., 00:52
ja sam čula da ako želiš da ti se ispuni želja tebaš otići u crkvu na neki veći svetac i zapasliti svijeću i zaželiš želju.

isprobano, nedjelotvorno. ukljucujuci blagdane, svece, prve petke u mjesecu, hodocasca, postove i raznorazne kombinacije.

ispada na kraju da se zelje ispunjavaju ili ne, po nekom random obrascu, a nase selektivno pamcenje se fokusira na ono sto se ostvari :ne zna:

vera iz bosne
25.10.2011., 22:54
draga djeco... hvala dragom Bogu što mi se nisu ostvarile sve moje želje... pogotovo one koje sam željela sto puta - u svakoj novoj crkvi, na svaki svetac... u nocima punog mladog i svakog drugog mjeseca... čuda i prilika za zaželjeti želju ima jako puno... ali kad prođe neko vrijeme shvatiš da ta želja i taj dečko (jer o njima se uglavnom i radi ) zapravo i nije najbolja prilika :))) akamoli ostvarenje svih snova...
snovi se ostvaruju drugačije...

Lipa Kaja
02.11.2011., 19:12
Pa nije Bog konobar da prima narudzbe.:D

Meni kod ostvarenja zelja jos najvise smisla ima Zelandova teorija klatna...koja objasnjava i zasto se ono sto se obicno jako zeli i na sto se navezemo ne ispunjava,nego se desava bas obratno.

I šta kaže ta teorija,zašto nam se ne ostvaruje to što najviše želimo?

Little Mermaid
02.11.2011., 20:53
I šta kaže ta teorija,zašto nam se ne ostvaruje to što najviše želimo?

Mozda jer cekamo da nam sve netko drugi servira umjesto da malo prokopamo i sami? ;)

Lipa Kaja
03.11.2011., 09:26
Onda znači da sve ovisi o nama?:durica

Ha Ha Ha
07.11.2011., 23:43
ISPUNJENJE ŽELJA: Da bi vam se neka želja ispunila, nabavite jedan cvet, nešto što predstavlja poklon prirode. Držite ovaj dar uz sebe. Lagano izbrojite od deset do jedan, pa zamišljajte da je zatvaranje vaših očnih kapaka kao da latice cveta blago padaju na mirnu vodu, a onda se oslobodite briga i kažite da je život lep (možete to i glasno izgovoriti), opustite se i odmorite. Upotrebite svoju maštu da biste dospeli u svoju unutrašnju bezbednu baštu. Jednostavno vizualizujte sliku ili osećanje te stvarne unutrašnje bašte. Kapija od kovanog gvožða otvara se pred blistavom stazom, dok vi lagano šetate po ugodnom suncu, osećate se bezbedni, sreæni i opušteni. Dolazite do jednog kruga od kamenja, okruženog cvećem i bogatstvima prirode. U središtu tog kruga ćete pronaæi bunar želja, prekriven poludragim kamenjem i bistrim kristalima. Približite se bunaru i poželite svoju želju, pa bacite kamičèak u bunar. Čujte kako kamen pada u hladnu vodu. Polako se vratite do gvozdene kapije, udahnite duboko nekoliko puta, pa lagano otvorite oči. Popijte nešto. Ponavljajte ovo 10 dana zaredom ako uopšte bude bilo potrebno.

ŠANSA: Za dobijanje zlatne šanse, nabavite jedan kljuèić, ofarbajte ga zlatnom bojom, pa ga zatim nosite oko vrata tokom mesec dana. Započnite da ga nosite u vreme mladog Meseca-pa ćete videti..Meni je uspelo i baš sam ovih dana konaèno dobio ZLATNU ŠANSU!

ovo sam kopila sa jednog drugog foruma. Zanima me da li ovo ima kakvog efekta. :)
PROROČANSTVO: Za primanje informacija o nekom odreðenom dogaðaju ili periodu u budućnosti, zapalite jednu belu sveću i ispišite na listu papira (najbolji je pergament) detalje o tome što želite da saznate. Spalite taj papir, ali uzmite pepeo. Dunite u sveću da je ugasite. Zakopajte pepeo blizu nekog drveta- odaberite drvo koje izgleda veoma zdravo. Uzmite jedan list ili manju granu sa tog drveta. Kada budete želeli da sanjate o tom dogaðaju, periodu ili ishodu neke situacije..i sl. stavite taj list ili granu ispod svog jastuka te noći. Koristite ovo najviše tri noći posle rituala.

POTREBE: Da biste dobili sve što vam je potrebno, uzmite dva manja novčića, pa ih operite u tekućoj vodi. To može biti voda sa slavine, ali bi bilo bolje kada biste pronašli neki potok ili reku. Ovo je prvi deo procesa pročišæavanja novčića. Zatim morate zapaliti jednu belu sveću, pa ćete svaki od novčića provući kroz plamen po tri puta, izgovarajući naglas svoju želju ili potrebu. Onda trebate nositi svaki od ovih novčića u po jednoj cipeli. Novčić u levoj cipeli treba biti okrenut prema gore pismom, a u desnoj cipeli glavom. Trebalo bi da ubrzo otkrijete kako vam se sve potrebe zadovoljavaju.

NOVAC: Za dobijanje novca, zapalite jednu belu sveću, pa ispišite na listu papira koliko novca želite, i za koju svrhu želite taj novac. Zatim dodajte "za dobrobit i ljubav svih". Zaokružite cifru koja pokazuje koliko novca želite.Presavijte taj papir, dunite u sveću da je ugasite, a papir čuvajte u svom novčaniku naredna tri meseca.
Nemogu a da ne spomenem- kada sam dobio tu sumu novca, naleteo sam na jednog prevaranta koji mi je obećao da će sve izvršiti..pa je na kraju pobego i naravno, nestao...kako je došlo tako je otišlo..možda sam to i zaslužio..jer ko ne plati na Drini, sigurno plati na Ćupriji...?

POLET: Za uvećanje vešeg poleta u životu, napišite ma listu papira da ste otvoreni za ovo, kao i za sve pozitivne izmene koje možete blagosloveno uneti u svoj život. Uzmite par cipela koje najčešće nosite. Spalite onaj list papira, pa protrljajte pepeo po ðonovima tih cipela. Ovo će imati moćan efekat na vašu podsvest, pa će vas privući u situaciju koja vam je potrebna.

ovo sam prekopirala sa jednog drugog foruma. Zanimame da li ovo ima kakvog efekta, tj. da li djeluje?? :)

Monique.
14.11.2011., 00:07
ŠANSA: Za dobijanje zlatne šanse, nabavite jedan kljuèić, ofarbajte ga zlatnom bojom, pa ga zatim nosite oko vrata tokom mesec dana. Započnite da ga nosite u vreme mladog Meseca-pa ćete videti..Meni je uspelo i baš sam ovih dana konaèno dobio ZLATNU ŠANSU!

Ja imam zlatni privjesk u obliku ključa. Jel` to isto ?

:misli:

sladana5
14.11.2011., 21:50
Opet ja.:rolleyes:
Medjugorje mi bas svaki put pomogne,ne znam kako ali eto....
Naravno sve su to zelje i zeljice koje su realne i meni jako jako vazne....Mozda imam srece;ne znam.Uglavnom;evo trenutno imam veliku zelju,razrjesenje jednog velikog problema (u moju korist),spremam se dole opet za koji mjesec;pa cu vidjeti;nesto mi "govori" da i ovaj put sve bude bilo ok.:)

Essy_
28.11.2011., 23:47
Opet ja.:rolleyes:
Medjugorje mi bas svaki put pomogne,ne znam kako ali eto....
Naravno sve su to zelje i zeljice koje su realne i meni jako jako vazne....Mozda imam srece;ne znam.Uglavnom;evo trenutno imam veliku zelju,razrjesenje jednog velikog problema (u moju korist),spremam se dole opet za koji mjesec;pa cu vidjeti;nesto mi "govori" da i ovaj put sve bude bilo ok.:)

Važno je ovo što kažeš - da su tvoje želje realne.
A i to što ti "nešto govori da će sve biti OK", znači da pozitivno razmišljaš, na neki način imaš već pozitivnu vizualizaciju budućeg događaja ili rješenja problema, a to je sve također jako važno (bar ja tako mislim). Vjerojatno i sama uneseš u to dosta svoje pozitivne energije i to je to.

Nek ti bude sretno i ovaj put! :)

izidoraa
01.12.2011., 21:01
A da ja kažem kako mi se sve molitve usliše bi li mi ko vjerovao?
I to tako lako i brzo da se zaprepastim ...
Moram dobro paziti za što molim
Naravno da na kraju uvijek kažem "NEKA BUDE TVOJA A NE MOJA VOLJA "
S vjerom moliš i dobit ćeš
Naravno da je važno da su želje realne
Duga je priča kako je to sve počelo
Zanimljivo je i to da je počelo molitvom za "dar molitve "
Taj dar sam poželjela ,taj dar i dobila :ne zna:

krena
01.12.2011., 23:55

Blago tebi kad ti se želje tako dobro ostvaruju. Moja je baka molila 3 krunice dnevno, a najčešće bi joj se ostvarivale anti-želje :eek::503:
Nuž joj poginuo u Dachau, a sin joj oženio švabicu. I nema s njom djece, a posjetio ju je 2 puta zadnjih 15 godina.
Drugi sin je trebao živjeti s njom, a nevjesta pobjegla poslije mjesec dana. Cijelo selo priča o tome i o tome gdje je bila pamet nejzinom sinu da oženi takvu metiljavicu...............itd... Da ne spomenem da je odrapila u bolnici u više navrata po nekoliko mjeseci. Na ortopediji, nekoliko operacija.:eek:

Ali je uvijek govorila: Hvala ti Bože na ovome daru. A ja bih joj rekao da se krivo izrazila. Bolje da je rekla: Hvala ti Bože na ovome sranju :503:

Ali uvijek postoji gore od gorega, stoga moramo biti zadovoljni.

Ima jedan vic o Muji i Hasi: Ova dvojica popularnih Bosanaca su bila na safariju u Africi. Zalutali su u prašumu, te su ih zarobili urođenici i svezali u jednoj kolibi. Došao je poglavica sa nekolicinom ratnika.

Jedan urođenik upita poglavicu : “Što ćemo sa ovom dvojicom“.

Ovaj odgovori: “Pojesti ćemo ih sutra, jednog za ručak a drugog za večeru. Ovog što se zove Mujo, ujutro ćemo odsjeći glavu te ga skuhati u komadima“.

Kada je to čuo Mujo, kaže Hasi : “Stvarno nam se nije moglo dogoditi gore od ovog, da će nas pojesti urođenici“.

Haso će na to: “Uvijek postoji gore od gorega“.

Mujo odvrati: “A što to ima goreg od toga?

Kada je to izgovorio, poglavica dade drugo naređenje: “Ovog što se zove Haso, njega ćemo za večeru živog peći na žeravici, da dobije posebnu aromu“.

Kada je čuo poglavičine riječi, Haso odgovori Muji: “Jesam li bio u pravu kada sam ti reko da uvijek postoji gore od gorega“.

Essy_
02.12.2011., 12:54
Eh, krena, izgleda nekoga ide, a nekog ne ide. :ne zna:

Little Mermaid
03.12.2011., 15:12

Jel se molis puno za druge?

Malo mi je ovo kontradiktorno, da ti se uslisavaju sve zelje, a kazes neka bude volje Njegova. Biti ce da su sve tvoje zelje u skladu s Njegovima..

miss-rebel
19.01.2012., 16:38
A jel ovo nešto slično ko učenje "Tajne"... meni osobno glupost ta Tajna.

Monique.
21.02.2012., 12:53
šta mislite jel' ovaj ritual (http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=72781)djeluje ??

Baphomet
21.02.2012., 13:56
Ne djeluje.

Monique.
21.02.2012., 18:10
Ne djeluje.

jesi li probao ili samo bezeveze kažeš ?

:kava:

Baphomet
21.02.2012., 19:06
Nisam se probao ni baciti sa prozora da saznam da li mogu letjeti.

Momak 90
29.02.2012., 16:57
šta mislite jel' ovaj ritual (http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=72781)djeluje ??

I je li kome uspjelo?

Veronica4
12.04.2012., 10:58
Isprobat ću ja to u subotu ili nedjelju,pa javim...Umrla bih od sreće da djeluje,jer sam sve već probala..Molila sam Boga 3 godine,ali istinski,iz duše-ništa.Neki rituali-ništa.Izgleda da sreća nije za mene. :ne zna:

Momak 90
12.04.2012., 12:29
Probaj pa javi. Jako me zanima ishod. :rolleyes:

ZovemSeCrvena
13.04.2012., 09:59
Mislim da ako dolazi iz srca da ti Bog pomogne da se ostvari. al nemožemo mi očekivat da će On ispunit svaku našu želju popraćenu molitvom ako se molimo samo onda kad nešto trebamo, a sve druge dane pljujemo po Njemu.
godinama sam išla na devetnice sv.Anti. zapravo ne sjećam se da neke godine nisam bila. nisam bila uvijek na svakoj,al sam išla. prvo što je mama rekla da trebamo ić, pa onda zato što su te devetnice pred sv.Antu, pa što mi je bilo drago ić, svaki dan novi fratar nova propovjed, pa je svirala frama... i onda sam jedne godine išla sa gorljivom i velikom željom u srcu: da se rodi brat... išla pješke od kuće/škole bosa... baš sam iz srca željela osjetiti tu ljubav... i za Božić mama kaže da je trudna :) ništa se nije znalo dok se malac nije rodio, sin i nazvan Ante :)
išla sam u Međugorje kad sam bila srednjoškolka. cijeli život debela išla ja da mi Gospa pomogne da smršam (sada se vi slobodno smijite jer se i ja tome smijem) koja želja... nisam smršala dok nisam prestala žderat...
molim se Bogu gotovo svaki dan, kad imam neki problem onda dam neki zavjet da ću napravit da mi je lakše to podnijet,da se rješi što prije i slično... ne mogu molit Isusa da mi s neba baci paket novca da pokrijem svoje dugove. ne štampaju se na nebesima pare... al mogu da molit da mi dade providnost da što bolje upravim i ovim što imam i da ne zapadam u dublje probleme... moj brat ima 8godina... ja i dalje postim svaki utorak (osim u trudnoći - tada nisam uvijek postila) da mi ga Bog čuva i kao zahvalu što se rodio...
ja vjerujem u Boga Oca i mislim da nam on daje križ onoliko težak koliko mi to možemo podnijeti... jer kad pogledamo dao je nekim drugim ljudima puno teže i veće probleme...
Došao čovjek u Sakristiju i kaže Bože meni je težak ovaj križ koji ja nosim, mogu li zamjeniti za neki drugi. Kaže Bog, pokušaj. tu je prostorijama s križevima pa ti izaberi. neki su bili jako veliki što dužinom što širinom, neki naoči neveliki ali preteški, neki od kamena, a u kutu stoji jedan manji križ. kaže čovjek ovaj ću Bože. a on mu odgovara: to je tvoj križ, kako je malen u usporedbi s ostalima, svima nama se naši problemi čine najtežima na svijetu...

Baphomet
13.04.2012., 10:19
ja vjerujem u Boga Oca i mislim da nam on daje križ onoliko težak koliko mi to možemo podnijeti... jer kad pogledamo dao je nekim drugim ljudima puno teže i veće probleme...
Taj tvoj bog je sadista jer voli druge mučiti sa svim tim križevima.

A šta je sa onim koji su izvršili samoubojstvo? Zašto im nije smanjio taj križ? S obzirom koliko voli patnju možda je to namjerno napravio.

ZovemSeCrvena
13.04.2012., 13:56
Ti imaš svoj izbor ja imam svoj i toga se možemo držat,svi po svojoj volji. Mogu i ja vrijeđat tebe kao što ti vrijeđaš mog Boga i šta dobijem - ništa.

Baphomet
13.04.2012., 14:39
Ne vidim nigdje vrijeđanje. Osim ako ne postoji drugi naziv za bogove koji vole mučiti ljude.

suzette
14.04.2012., 14:44
Isprobat ću ja to u subotu ili nedjelju,pa javim...Umrla bih od sreće da djeluje,jer sam sve već probala..Molila sam Boga 3 godine,ali istinski,iz duše-ništa.Neki rituali-ništa.Izgleda da sreća nije za mene. :ne zna:

Problem je u ovoj izjavi:
"Izgleda da sreća nije za mene"

tole1710
14.04.2012., 14:56
Te sve finte rade dok neskuzis na koju foru rade:) Tad prestanu djelovat:(

strijelac30
16.04.2012., 22:02

Evo nešto i domaće
http://www.mandragora.hr/site/poklanjamo/17-video-radost.html

loved
16.04.2012., 23:22
https://www.youtube.com/watch?v=lScyi3pBG4E
ovo morate pogledati!! presavršeno i djelotvorno !!:):D

intercepts
09.05.2012., 22:11
ovo sam prekopirala sa jednog drugog foruma. Zanimame da li ovo ima kakvog efekta, tj. da li djeluje?? :)

Ovo što si ti kopirala mi je u blagu ruku smiješno.
Zašto?
Ti u načelu svega,tj bit i nit za postizanje,ključ uspijeha je u samome tebi,a ne u nekakvome *ključu* u kojeg vjeruješ da ti se želja ostvari.
Vjerovati u sebe za početak.Tu u samome startu uviđamo problem,jer upravo ljudi krivo i površno tumačnje "vjerovanje".
A to je jako teško u početku-vjerovati.

Koliko ti se puta nešto ostvarilo u što si istinski vjerovala?Naravno,niti jednom,jer nisi znala vjerovati.

car_je_gol
09.05.2012., 22:25
Ne da mi se čitati cijeli topic, je li tko već linkao tehnike manifestacije?
Npr. ove:
http://www.youtube.com/watch?v=Ary5ge_PAc0&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Y8pVsQBj_gs&feature=relmfu
Moji su dojmovi prilično dobri, bilo bi zanimljivo da oni koji iskušaju, kasnije ovdje iznesu svoja iskustva.:)

vivo per lui
10.05.2012., 02:05
Zvuči predobro da bi bilo istinito :mig:

mickamumica
10.05.2012., 02:33
Zvuči predobro da bi bilo istinito :mig:

ja ti savjetujem demone,samo se pripremi a ne ko ja glavom kroz zid!!!!!

vivo per lui
10.05.2012., 02:39
ja ti savjetujem demone,samo se pripremi a ne ko ja glavom kroz zid!!!!!

Šta hoćeš da kažeš, ne razumijem te:confused:

mickamumica
10.05.2012., 02:45
jesi ikad cuo-la za prizivanje goetskih demona?

vivo per lui
10.05.2012., 10:19
jesi ikad cuo-la za prizivanje goetskih demona?

ne, jel? to opasno ?

cicatrica
16.05.2012., 18:26
ne znam vjerujem li u ostvarivanje želja. imam dobru intuiciju, vjeru, snagu misli, ali nikad mi se ništa nije ostvarilo samo zato jer sam željela.

možda nije ključ u tome da želiš, nadaš se i moliš za nešto, već da odlučiš da će cilj biti baš takav i takav? to je velika razlika u pristupu.

Karlaa
16.05.2012., 22:16
Evo i mene da se uključim, baš mi je zanimljiva tema. :)
Prvi put čitam o ovim tehnikama i mislim da bih mogla neke isprobati. Zanima me dal' u tu Kutijicu želja treba baš stavljat neke isječke iz novina i časopisa ili mogu jednostavno ja napisat na papirić ono šta hoću tj što želim i stavim unutra?

capri4
17.05.2012., 00:45
Buduci da nisam nasla temu FENG SHUI, a opet ima veze sa zeljama, da pitam ovdje? Je li netko pokusao uvesti u stan neke promjene prema FENG SHUI?
Bila sam na sajmu dragog i poludragog kamenja, tamo sam srela jednu dragu gospodju koja je prodavala i ching novcice za priljev ovaca, a ja sam ju pitala za ljubav sta treba raditi, njen savijet je u jugozapadni dio stana staviti dvije crvene svijece i svaki dan paliti, to donosi ljubav u zivot. Naravno tu su i mandarinske patke, slike zaljubljenih i mnogo zanimljivih stvari koje po FENG SHUI donosi ljubav, a naravno ima i za ostala podrucja zivota.

Karlaa
17.05.2012., 20:59
Evo da podijelim nešto s vama. Čitam upravo jednu knjigu pod nazivom Tajna autorice Rhonde Byrne. Mogu vam reć da je knjiga odlična; govori o tome kako ostvariti svoje želje pomoću pozitivnih misli tj. djelovanjem Zakona privlačnosti. Dakle, stvar je u tome da ne biste trebali govoriti stvari poput ''Ne želim biti bolestan'' jer tada prizivate negativne misli i odašiljete negativne frekvencije i Svemir to shvaća kao ''Želim biti bolestan'', umjesto toga trebali biste govoriti stvari poput: '' Želim biti zdrav '' jer tada imate pozitivne misli i Svemir će vam tada ostvariti ono što želite.

Baphomet
18.05.2012., 08:09
Evo da podijelim nešto s vama. Čitam upravo jednu knjigu pod nazivom Tajna autorice Rhonde Byrne. Mogu vam reć da je knjiga odlična; govori o tome kako ostvariti svoje želje pomoću pozitivnih misli tj. djelovanjem Zakona privlačnosti. Dakle, stvar je u tome da ne biste trebali govoriti stvari poput ''Ne želim biti bolestan'' jer tada prizivate negativne misli i odašiljete negativne frekvencije i Svemir to shvaća kao ''Želim biti bolestan'', umjesto toga trebali biste govoriti stvari poput: '' Želim biti zdrav '' jer tada imate pozitivne misli i Svemir će vam tada ostvariti ono što želite.
Naravno, valjda je i ovaj širio jako negativne frekvencije :rolleyes:

poveznica (http://www.jutarnji.hr/tesko-oboljeli-djecak--9--nakon-sedam-operacija-rekao-majci---ne-mogu-vise--dosta-mi-je-lijecenja-/1028441/)

...a što li oni razmišljaju i čime li su to zaslužili...

poveznica (http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/gladno-854-milijuna-ljudi-svaki-dan-umire-40-000-djece.html)

Angry Bird.
18.05.2012., 09:08
bit će da nisu dovoljno puta pomislili i izgovorili "želim jesti" :rolleyes:
jebeš boga koji inzistira na formulaciji rečenice dok dijete pred njim (u njemu) umire od gladi.

vivo per lui
20.05.2012., 03:54
Evo i mene da se uključim, baš mi je zanimljiva tema. :)
Prvi put čitam o ovim tehnikama i mislim da bih mogla neke isprobati. Zanima me dal' u tu Kutijicu želja treba baš stavljat neke isječke iz novina i časopisa ili mogu jednostavno ja napisat na papirić ono šta hoću tj što želim i stavim unutra?

o čemu se tu radi ? Napiši nešto više o tome ? :misli:

intercepts
20.05.2012., 04:08
Naravno, valjda je i ovaj širio jako negativne frekvencije :rolleyes:

poveznica (http://www.jutarnji.hr/tesko-oboljeli-djecak--9--nakon-sedam-operacija-rekao-majci---ne-mogu-vise--dosta-mi-je-lijecenja-/1028441/)

...a što li oni razmišljaju i čime li su to zaslužili...

poveznica (http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/gladno-854-milijuna-ljudi-svaki-dan-umire-40-000-djece.html)

Tebi je pesimizam zbilja jača strana.
A i sarkazam bome.

Karlaa
20.05.2012., 17:03
A i sarkazam bome.

Potpisujem ovo.

Iz svog iskustva otkad čitam tu knjigu mogu slobodno reći da se trudim misliti pozitivno i da su mi svi dani, otkad ju čitam predobri i stvarno sam sretna. Sad ti slobodno preispituj čime su to ti ljudi zaslužili ali tu se uopće ne radi o tome. ;)

vivo per lui, što se tiče te Kutijice želja, to ti funkcionira da dobro, ne moram spominjat valjda da nabaviš kutijicu al' da unutra stavljaš isječke iz novina ili slike stvari koje želiš imati i trebao bi kao odvojiti desetak minuta dnevno da ''meditiraš'' uz njih to promatraš ih i uvjeravaš se da ih imaš.

Baphomet
20.05.2012., 19:14
A i sarkazam bome.
Kakve veze imaju te karakterne osobine sa linkovima koje sam pustio?

Njima neće pomoći nikakve Tajne i slične novojekovne gluparije.

Lijepo je o tome razglabati uz kavicu, na internet, sa krovom nad glavom, punim želucem i sa luksuzom da možeš popiti čašu vode kad god se sjetiš.

Baphomet
20.05.2012., 19:16
Potpisujem ovo.

Iz svog iskustva otkad čitam tu knjigu mogu slobodno reći da se trudim misliti pozitivno i da su mi svi dani, otkad ju čitam predobri i stvarno sam sretna. Sad ti slobodno preispituj čime su to ti ljudi zaslužili ali tu se uopće ne radi o tome. ;)

vivo per lui, što se tiče te Kutijice želja, to ti funkcionira da dobro, ne moram spominjat valjda da nabaviš kutijicu al' da unutra stavljaš isječke iz novina ili slike stvari koje želiš imati i trebao bi kao odvojiti desetak minuta dnevno da ''meditiraš'' uz njih to promatraš ih i uvjeravaš se da ih imaš.
Ako potpisuješ onda bih i tebe pitao kakve veze imaju moje karakterne osobine sa linkovima koje sam pustio?

Odlično, najbolje da onda svi skupimo kutije sa slikama sa hranom i pošaljemo im u Africi.

Tko zna kakve sličice u kutijicu stavljaju majke čija su djeca rode bolesna?

vivo per lui
21.05.2012., 01:29
Potpisujem ovo.

Možeš li da postavih link gdje si to pročitao. Ja sam malo guglala i nisam baš našla neke korisne infoemacije. :kava:

Karlaa
21.05.2012., 14:39
Dobro jel ti shvaćaš da se ovdje uopće ne radi o tome? Ako ti se ne sviđa o čem sam pisala nemoj komentirat. A ako te već tolko brinu djeca u Africi onda lijepo doniraj novce i pomozi ljudima tamo, tvoje komentiranje na forumu im sigurno ništa ne znači.

Angang
22.05.2012., 16:57
nego o čem se radi?prosvjetli nas...
zar djeca u africi ne žele hranu?
zar to nije želja??
kad bi se tako lako želje ostvarivale,svi bi bili u ku**u odavno...

Baphomet
23.05.2012., 15:32
Dobro jel ti shvaćaš da se ovdje uopće ne radi o tome? Ako ti se ne sviđa o čem sam pisala nemoj komentirat. A ako te već tolko brinu djeca u Africi onda lijepo doniraj novce i pomozi ljudima tamo, tvoje komentiranje na forumu im sigurno ništa ne znači.

Napisala si da ako je netko bolestan dovoljno je pozitivno misliti i ostvariti će želje pomoću svojih misli.

Izgleda da sam te doslovno shvatio. Na šta si mislila kad si napisala :

Tajna autorice Rhonde Byrne. Mogu vam reć da je knjiga odlična; govori o tome kako ostvariti svoje želje pomoću pozitivnih misli tj. djelovanjem Zakona privlačnosti. Dakle, stvar je u tome da ne biste trebali govoriti stvari poput ''Ne želim biti bolestan'' jer tada prizivate negativne misli i odašiljete negativne frekvencije i Svemir to shvaća kao ''Želim biti bolestan'', umjesto toga trebali biste govoriti stvari poput: '' Želim biti zdrav '' jer tada imate pozitivne misli i Svemir će vam tada ostvariti ono što želite.

Samo mi nemoj reći da to "istinski ne žele" :rofl:

Lipa Kaja
30.05.2012., 19:57
Kakve veze ima bog s djecom u africi?

37broj
31.05.2012., 09:30
Kakve veze ima bog s djecom u africi?

U pravu si, nema nikakve veze - nije im poslao Evropljane da ih upropaste, opljačkaju, dovedu u zavistan položaj, uniše im kulturu...nastavi niz.

A i oni kojima su puna usta gladnih, a sami ništa ne poduzimaju, već samo pljuju po drugima su isto sorta svoje vrste.

Zašto se ljudi ne bi trebali truditi misliti pozitivno, željeti lijepe stvari, za sebe i bližnje??

Čemu im nabijati na nos gladne u Africi??

I za informaciju - zaista su pozitivne misli i vedar duh poticajni, iscjeljujući i pomažu!
Meni bliska osoba je takvim stavom sebi produžila život 10-tak godina.
Vedra, nasmijana i u bolničkom krevetu i na kemoterapijama, boreći se za zdravlje sa smjehom, humorom, pjesmom.

Dakle ljudi moji, bez obzira na Boga, gladne u Africi, potres u Italiji....mislite i želite, veselite se, smijte, čitajte lijepe knjige pune poticaja, uživajte u glazbi, plesu, gledajte lijepe slike...

Ne osvrćite se na vječita cinična gunđala, oni nek se kisele koliko žele ako su zauzeli stav da tako provedu život!!
Sretno svima!

37broj
31.05.2012., 09:34
Napisala si da ako je netko bolestan dovoljno je pozitivno misliti i ostvariti će želje pomoću svojih misli.

Izgleda da sam te doslovno shvatio. Na šta si mislila kad si napisala :

Tajna autorice Rhonde Byrne. Mogu vam reć da je knjiga odlična; govori o tome kako ostvariti svoje želje pomoću pozitivnih misli tj. djelovanjem Zakona privlačnosti. Dakle, stvar je u tome da ne biste trebali govoriti stvari poput ''Ne želim biti bolestan'' jer tada prizivate negativne misli i odašiljete negativne frekvencije i Svemir to shvaća kao ''Želim biti bolestan'', umjesto toga trebali biste govoriti stvari poput: '' Želim biti zdrav '' jer tada imate pozitivne misli i Svemir će vam tada ostvariti ono što želite.

Samo mi nemoj reći da to "istinski ne žele" :rofl:

Vjeruj - postoje i takvi čudaci.
Neki ljudi - ne žele.
U ruži vide samo trn.
U jabuki crva.
U željenju lijepih misli - gladne u Africi.

I tako im prođe život.
Nadam se samo da s tim stavom što manje truju svoju okolinu.

Just4Fun
27.06.2012., 18:19
ja sam jedanput zaželjela da jedan dečko dobije virus na kompu ahhaa i dobio ga je... koja slučajnost :D

carrie123
10.10.2012., 13:26
Na Opri je bilo o ostvarenju želja, gosti su joj bili ljudi koji su napravili svoju "mapu" želja, npr; napraviš pano na kojem lijepiš sličice koje si isprintaš ili isiječeš iz časopisa, naravno vezano uz ono što želiš, pano staviš na mjesto gdje ćeš ga vidjeti svaki dan i podsjećati se na ono što želiš....s vremenom se želje počnu ostvarivati... Jedna je gošća izjavila kako treba paziti što želiš :rolleyes:
Mislim da ima nešto u tome, samo svaki čovjek treba imati jasnu predodžbu toga što želi... Na kraju krajeva da nije bilo ljudi koji su imali želje i vizije poput N.Tesle, B.Gatesa i mnogih drugih poznatih i utjecajnih, svijet se ne bi razvijao, ne bi napredovali, ništa ne bi stvarali...

Baphomet
10.10.2012., 14:08
Na jednog kome se ostvarila želja možeš staviti njih 1000 kojima se želja nije ostvarila. A pošto im se nije ostvarila nisu imali potrebu pričati o tome kao ovi kojima se ostvarila pa su samo nastavili dalje

ZenaZmaj
10.10.2012., 18:02
To su određene pozitivne afirmacije , odnosno pozitivne slike koje u nama /mozak/ bude određenu aktivnost. Misao prije svega , da bi se stvorila ideja, a od nje realizirala želja. Slobodno bih to mogla usporediti sa ikonama koje nas uvijek "opominju" da budemo dobri i da imamo određeni osjećaj sigurnosti.
Osobno mi ta mi je tenika fantastična i ono što mogu kazati da ako je koristite osviješteno da rezultati neće manjkati. Npr. možda bi bilo megalomanski staviti sliku mercedesa..jer nam je on feš :) ..ali početi skromnije..pa za par godina ..veći auto..pa za par veći..do mercedesa. Znači postaviti svoju želju u okvir s ciljem sa kojim se možete nositi. Bio bi baksuz dobiti mercedes..opa...a vaša plaća je 3000kn!! ..a baksuz , nikako ga niti prodati :)
Pa recimo malo je kombinirati sa magiom svijeća...jako zanimljivo. Ja sam na taj način sredila svoje tijelo, jednostavno sam imala volju :)
Što je najbitnije obdržati želju dovoljno dugo da bi se ona imala prilike -roditi . Naš je problem kod želja jer ne znamo čekati , pa onda želimo ovo, pa i ovo pa i ono....čvor i na kraju se ništa ne desi.

Ametyst
10.10.2012., 20:21
To su određene pozitivne afirmacije , odnosno pozitivne slike koje u nama /mozak/ bude određenu aktivnost. Misao prije svega , da bi se stvorila ideja, a od nje realizirala želja. Slobodno bih to mogla usporediti sa ikonama koje nas uvijek "opominju" da budemo dobri i da imamo određeni osjećaj sigurnosti.
Osobno mi ta mi je tenika fantastična i ono što mogu kazati da ako je koristite osviješteno da rezultati neće manjkati. Npr. možda bi bilo megalomanski staviti sliku mercedesa..jer nam je on feš :) ..ali početi skromnije..pa za par godina ..veći auto..pa za par veći..do mercedesa. Znači postaviti svoju želju u okvir s ciljem sa kojim se možete nositi. Bio bi baksuz dobiti mercedes..opa...a vaša plaća je 3000kn!! ..a baksuz , nikako ga niti prodati :)
Pa recimo malo je kombinirati sa magiom svijeća...jako zanimljivo. Ja sam na taj način sredila svoje tijelo, jednostavno sam imala volju :)
Što je najbitnije obdržati želju dovoljno dugo da bi se ona imala prilike -roditi . Naš je problem kod želja jer ne znamo čekati , pa onda želimo ovo, pa i ovo pa i ono....čvor i na kraju se ništa ne desi.

Napiši molim te malo više ovoe dijelu sa magijom svijeća. Šta i kako si radila? Kako si uspjela srediti tijelo? :)

ZenaZmaj
10.10.2012., 20:41
Napiši molim te malo više ovoe dijelu sa magijom svijeća. Šta i kako si radila? Kako si uspjela srediti tijelo? :)

A je poruka odskočila dva puta he he
a poruka je bila da je server nedostupan :)

kako, vrlo jednostavno, sve je u glavi i volji :) Izabrala sam na netu figuru koja mi je u tom trenutku odgovarala , onako koja je bila da bi se osjećala u "svojoj koži"...i print, a sliku kraj radnog stola, kao pozadina kompa...a svijeća, odlučila sam da to bude zelena boja , a ona odpušta. U maloj meditaciji (kad si vesela i ushićena to lako ide ) svjeća je predstavljala moju kilažu. Za start sam izabrala vrijeme kad počinje padati pun mjesec ..onda afirmacija držeći svijeću u ruci "ovo sam ja, ovo je moje tijelo i moja masa, kako ova svijeća bude sagorijevala i topila se tako se topi i moja masa tijela"..u tom smislu. i počela sam, izbacila meso iz prehrane, samo puretina , ali malo...dosta ugljikohidrata ..po malo preko dana u obrocima /potiče metabolizam/ , jako puno voća osim banane i narandže..smanjila sam porciju i to je bilo to. Da i puno vode, pogotovo u jutro 6 deci mlake do tople vode natašta. Kad bih bila u krizi, ta slika i želja u glavi -dali su mi ponovo smijernicu i volju. A svijeću kad uplaiš, pustiš je da gori desetak minuta i tad se veseliš što ćeš moći obući kad to sve prođe, "vidiš " se mršaviom :) i tako dok je ne sagoriš. Ma mislim, nekom će se sve ovo vidjeti smiješnim, ali meni je pomoglo. Iiiiiiiiiiiiiii nema jojo efekta :)

Ametyst
10.10.2012., 22:13
A je poruka odskočila dva puta he he
a poruka je bila da je server nedostupan :)

kako, vrlo jednostavno, sve je u glavi i volji :) Izabrala sam na netu figuru koja mi je u tom trenutku odgovarala , onako koja je bila da bi se osjećala u "svojoj koži"...i print, a sliku kraj radnog stola, kao pozadina kompa...a svijeća, odlučila sam da to bude zelena boja , a ona odpušta. U maloj meditaciji (kad si vesela i ushićena to lako ide ) svjeća je predstavljala moju kilažu. Za start sam izabrala vrijeme kad počinje padati pun mjesec ..onda afirmacija držeći svijeću u ruci "ovo sam ja, ovo je moje tijelo i moja masa, kako ova svijeća bude sagorijevala i topila se tako se topi i moja masa tijela"..u tom smislu. i počela sam, izbacila meso iz prehrane, samo puretina , ali malo...dosta ugljikohidrata ..po malo preko dana u obrocima /potiče metabolizam/ , jako puno voća osim banane i narandže..smanjila sam porciju i to je bilo to. Da i puno vode, pogotovo u jutro 6 deci mlake do tople vode natašta. Kad bih bila u krizi, ta slika i želja u glavi -dali su mi ponovo smijernicu i volju. A svijeću kad uplaiš, pustiš je da gori desetak minuta i tad se veseliš što ćeš moći obući kad to sve prođe, "vidiš " se mršaviom :) i tako dok je ne sagoriš. Ma mislim, nekom će se sve ovo vidjeti smiješnim, ali meni je pomoglo. Iiiiiiiiiiiiiii nema jojo efekta :)

Svaka čast na uspjehu :lux: Već nekoliko čitam o zakonu privlačnosti i primjenjujem ga. I sad ovo sa magijom svijeća, baš si me zainteresovala. Definitivno ću to da isprobam. Kad počinje padati pun mjesec? Jel' poslije dana kada je bio pun mjesec (ovga mjeseca će da bude 30.10) i koliko dana on opada? Jesi li svaki dan radila meditaciju sa svijećom tokom opadanja mjeseca?

ZenaZmaj
12.10.2012., 11:13
Svaka čast na uspjehu :lux: Već nekoliko čitam o zakonu privlačnosti i primjenjujem ga. I sad ovo sa magijom svijeća, baš si me zainteresovala. Definitivno ću to da isprobam. Kad počinje padati pun mjesec? Jel' poslije dana kada je bio pun mjesec (ovga mjeseca će da bude 30.10) i koliko dana on opada? Jesi li svaki dan radila meditaciju sa svijećom tokom opadanja mjeseca?

točno tako tako dan nakon punog mjeseca. jačina punog se "mjeri " da traje tri dana, nakon toga počinje padati.
svijeća svaki dan, na deset minuta..a slika uvijek na oku :)
ma to je kao da se štedi za neke dobre i skupe cipele...pa se guštate za cjelo vrijeme štednje (dijete) kako će biti na vašoj nozi !! :)

da, svijeću koristiti samo dok mjesec pada, do crnog-oslobađanje. Mlad mjesec i sve prema punom (rast) -NIKAKO :)

carrie123
12.10.2012., 14:33
Ja sam napravila onaj pano o kojem sam vam pisala, mogu reći da se 70% toga ostvarilo, kroz neki određeni period (2-3godine) s time da ga s vremena na vrijeme dopunim, napominjem u pitanju su sitne želje. Čini mi se dosta zabavnim, zalijepila sam ga na vrata jedne sobe (da ga ne gledaju baš svi) i s vremena na vrijeme se podsjetim koje su mi željice, maštanja i što se ostvarilo.
Npr. nalijepila sam sliku jedne glumice koja mi je lijepa, a tada sam imala 15-ak kila više i bila sam na dijeti, ta slika mi je služila kao motivacija, nakon godinu dana upornog vježbanja i pravilne ishrane ja sam smršavila koliko sam htjela i promijenila imidž, ošišala sam se i ofarbala poput nje (a da toga nisam ni bila svjesna). Znači pano može služiti i kao motivator :mig:

Natthali
12.10.2012., 14:50
Možeš to sve raditi i u običnoj bilježnici.

carrie123
12.10.2012., 15:22
Možeš to sve raditi i u običnoj bilježnici.

U pravu si. Ne mora biti nužno pano.

Natthali
12.10.2012., 15:25
U pravu si. Ne mora biti nužno pano.

Nadovezala sam se samo na pano koji treba biti zaštićen od znatiželjnih pogleda i pitanja.
Bitno je ne razmišljati o ishodu želje; u smislu da li se može i na koji način ostvariti.

hopkinsova-dama
14.10.2012., 02:11
ja eto nisam pročitala tu knjigu 'tajna' al sam pogledala film. i moram priznati da otkad sam ga pogledala i meni su dani sretniji :) zaželila sam neke ''banalne'' željice, čisto da ispitam teoriju, koje su mi se dosad čak i ostvarile. sad prelazim na malo veće želje i nadam se istom učinku :) a da sam sretna svaki dan možda je razlog onom kamenu zahvalnosti o kojem se priča u filmu. doduše, ja nemam kamen nego privjesak na ogrlici u obliku dude koji je bio mamin, i odlučila sam da to bude moj privjesak zahvalnosti. svaki put kad sam blue ili živčana ili kad me obaviju crne misli, uhvatim se za dudicu i sjetim se svega na što sam zahvalna: obitelj, prijatelji, omogućeno studiranje onog što sam htjela i gdje sam htjela i tako dalje...sitnice koje mi izmame osmjeh na lice, koje me oraspolože. i tako sam uvijek vesela :cerek: mislim si uskoro napraviti taj pano sa slikama i stvarčicama te objesiti kraj kreveta. u svakom slučaju, sve to što su rekli u filmu/knjizi je zaista tako, a potrebna je snaga volje i vjerovanje u nešto veće, moćnije, pa može to biti bog, svemir, energija ili čaša koju držiš u ruci.
žao mi je kad vidim ljude koji kenjaju po ovakvim stavovima...kad bi samo znali da mogu imati sve što požele uz malo vjere prvenstveno u sebe. ko ih hebe, više za nas ostaje :D

Truman
14.10.2012., 12:07
Ja juče poželeo lepu, novu košulju. Tog istog dana otišao u tržni centar i kupio je :D Eh, kad bi ovako funkcionisalo i sa...:D

visoka85
14.10.2012., 17:43
Pišem pod klonom, nakon pročitanog shvatit ćete zašto. Prije nekoliko godina desilo se nešto što me jako uznemirilo, u protekle dvije godine mislim da sam odgovore dobila kroz knjige koje se tu toliko spominju.
Radilo se o ocu sada bivšeg dečka, koji je već nekoliko godina pokojni (otac). Kod mene ne vrijedi ona " o pokojnima sve najbolje " ako je čovjek bio džubre za života. Taj dan kad je umro, vjerovali vi ili ne, ujutro sam predosjetila njegovu smrt, ali svom dečku nisam ništa govorila, jednostavno mi bilo glupo reći " stari će ti umrijeti danas ", pa bi se vjerovatno glupo osjećala nakon toga, da je čovjek ostao živ. To poslijepodne dečko je pronašao svog oca mrtvog

E sad, sve se zakuhalo ranije ... 3 mjeseca prije smrti oca, moj tadašnji dečko je doživio mentalni krah, i rekao ako njegov stari bude nastavio ovako uništavati cijelu obitelj, bude li prokockao stan u kojem žive, da će on njega stvarno na kraju ubiti, da će radije učiniti to nego gledati kako se kocka sa ostatkom imovine. Bila sam toliko prestravljena tada, ne toliko spominjanjem ubojstva jer mu je stari stvarno bio gad, sebičnjak i licemjer .... već kako će moj partner nakon tog završiti u zatvoru i tako si uništiti život. Tada sam poželjela, bolje reći ODLUČILA, kako je najbolje da njegov stari umre prije nego stigne prokockati stan, prije nego uspije obitelj baciti na prosjački štap, pa tako i mog dečka, svog sina.
Možda ćete sad misliti " ajme kakva monstrumka, velika grešnica piše iza ovog nicka i želi nekome smrt, i ovaj što bi ubio rođenog oca " no meni se tada to pokazalo kao jedini izlaz da spasim dečka.

Bila je to odluka koja me istog trena toliko umirila, kao da sam upravo pomislila na nešto toliko neupitno i LOGIČNO kao što je izmjena dana i noći. Potom duže od 2 mjeseca nisam vidjela njegovog starog (kažu da želju treba otpustiti da bi se realizirala, neko vrijeme ne inzistirati na njoj) srela sam ga tjedan prije dana kada će umrijeti, i baš sam vidjela na njemu da pomalo kopni, kao da mu se bliži kraj. Kontra ovoj teoriji bila bi činjenica da je taj čovjek već navršio 70 godina kad je umro, i da njegova smrt možda nema nikakve veze s mojoj ŽELJOM prije 3 mjeseca, već čisto sa starošću. No i dalje me mučilo što sam tog dana " osjetila " njegovu skoru smrt, što je tada po PRVI PUT taj čovjek ostao cijeli dan sam u stanu, tako da nitko nije bio blizu da pomogne u momentu kad mu je pozlilo. Ujedno je patolog prvo razgovarao sa mnom da javi nalaze obdukcije: naglo povišenje krvnog tlaka što je dovelo do raspuknuća arterije.

Tek nakon prekida s dečkog pročitala sam Tajnu i još mnoge knjige (ne zaustavljajte se samo na Tajni) i te knjige su mi samo razjasnile događaje otprije. Počela sam primjenjivati tu tehniku, pratila osjećaj koji me pritom pratio i uspoređivala ga sa stanjem tijela i duše onog dana kada sam poželjela smrt " svekru ". Radilo se o sitnim banalnim stvarima, ali uspjelo je, i uvijek je uslijedi osjećaj smirenosti kao da mi nešto govori " pa da, naravno da će do toga doći, što se brineš ". Nedavno sam saznala da mog bivšeg dečka očekuje operativni zahvat na koljenu, kaže da nije ozbiljno. U tuzi što neću moći biti pored njega kad se bude oporavljao, opet sam imala jednu veliku želju: Kad bi barem ta operacija bila odgođena dok smo još razdvojeni.
I nedavno sretnem bivšeg, kaže da je očekivao operaciju, ali da je kirurg što ga trebao operirati (privatnik) umro večer prije zakazanog termina, čovjek je bio u ranim 50-ih, navodno je umro u snu. Je li to slučajnost ? :ne zna:

Vjerujem da sam vam sada dala materijala za razmišljanje. Ima još primjera kad su se neke misli i događaji začuđujuće poklopili, no neću dalje dužiti ... Možda je totalna besmislica sve ovo što pišem, možda je sve stvarno koincidencija, no kad se posloži niz više slučajnih podudaranja, ipak mislim da je bilo previše slučajnosti. :ne zna:

Truman
14.10.2012., 18:27
Sumnjam da na taj način možeš da ubiješ nekog. Vrlo je moguće da si zapravo predvidela budućnost...

visoka85
14.10.2012., 18:36
Moguće, sve opcije ostavljam i dalje otvorenima, kad se radi o nečemu što je nemoguće dokazati ... :ne zna:
Kažu kad nešto doista svim srcem želiš i smatraš da je " ispravno ", da se svemir uroti i pripremi okolnosti da to i dobiješ. Možda je ipak koincidencija što je tad po prvi put cijeli dan ostao sam, svi su morali nekamo otići, i njegova žena koja je inače stalno bila doma. Taj jedini dan kad je duže ostao sam, to se i dogodilo. Ne znam ... :ne zna:

chopy
21.10.2012., 00:05
evo neda mi se prelistavat temu pa sam odlučio postavit par pitanja
kako da vizualiziramo na pravi način ? ( nadam se da ste razumjeli )
kako to funkcionira sa listom želja?jel se to napiše na papir i to je to?
ogorčen sam na jednu osobu koja mi na neki način uništava život, odnosno neda mi mira.sad mogu li ja nju maket iz svog svijeta pomoću vizualizacije da je izvan mog svijeta i da više meni ne kvari život?

Baphomet
21.10.2012., 00:09
Mogu ti odmah preporučiti da odustaneš jer ti neće uspjeti.

Ako nemaš dovoljno volje i koncentracije da pročitaš 7 stranica poruka na ovoj temi sigurno nećeš imati volje ni za neki malo zahtjevniji napor.

chopy
21.10.2012., 00:25
Mogu ti odmah preporučiti da odustaneš jer ti neće uspjeti.

Ako nemaš dovoljno volje i koncentracije da pročitaš 7 stranica poruka na ovoj temi sigurno nećeš imati volje ni za neki malo zahtjevniji napor.

nemam volje jer sam pospan...a za riješenje mog problema imam volju jer mi predstavlja veliki teret

visoka85
21.10.2012., 10:48
evo neda mi se prelistavat temu pa sam odlučio postavit par pitanja
kako da vizualiziramo na pravi način ? ( nadam se da ste razumjeli )
kako to funkcionira sa listom želja?jel se to napiše na papir i to je to?
ogorčen sam na jednu osobu koja mi na neki način uništava život, odnosno neda mi mira.sad mogu li ja nju maket iz svog svijeta pomoću vizualizacije da je izvan mog svijeta i da više meni ne kvari život?

Možeš, ali je potrebna ogromna volja i strpljenje ! Zašto ? Zato što moraš stvoriti pozitivan stav, ne samo prema sebi i svojoj situaciji, nego i prema toj osobi što ti ugrožava život. Što više negative osjećaš prema toj osobi, više negative ćeš primati od iste. Znači trebaš obrnuti svoj stav prema situaciji. I kako sad to uklopiti u vizualizaciju (s papirom i listom želja nisam radila) ... Prije spavanja ponavljati u sebi " osoba (ime dotične osobe) je smirena, prema meni osjeća mir ... " POnavljaš slične rečenice sve dok zaspiš, kad češće zaspiš s tom mišlju, ona se utopi u tvoju podsvijest, a podsvijest je najaktivnija dok spavaš. Isto tako vizualiziraš tu osobu kako je ljubazna prema tebi, pušta te na miru i u vizualizaciju se trebaš toliko uživjeti da osjetiš ugodu u društvu te osobe. Zvuči teško ? I jest kad je riječ o nekome tko te toliko iritira.

Onda isto primijenjuješ na sebi. Tijekom dana, i prije spavanja si ponavljaš " ja sam miran, staložen, slobodan od svih, kontroliram svoj život, u harmoniji sam s drugim ljudima ... " slične stvari vizualiziraš tako da osjetiš ugodu vizualizirajući. Bitno je da su rečenice u SADAŠNJEM TRENUTKU, ne u budućem, zato se i trebaš uživjeti u pozitivnu vizualizaciju kao da se ona dešava SADA. Treba se dovoljno dugo zadržati pozitivan stav, što nema učinka ako nas svako malo obavije bijes. Potrebno je ostati dovoljno uporan u tom pozitivnom stavu, što nije jednostavno koliko u teoriji.

I da ... ne očekuj rezultate preko noći. Očekivanja i nestrpljenje stvaraju grč, a rezultat će biti ako ga dočekaš smireno smireno. Želju treba otpustiti da bi se realizirala, isto teško izvesti kad nas problem okupira i želimo njegovo rješenje što prije.

emnasut462
25.10.2012., 10:41
ogorčen sam na jednu osobu koja mi na neki način uništava život, odnosno neda mi mira. sad mogu li ja nju maket iz svog svijeta pomoću vizualizacije da je izvan mog svijeta i da više meni ne kvari život?

moraš stvoriti pozitivan stav, ne samo prema sebi i svojoj situaciji, nego i prema toj osobi što ti ugrožava život.

Prije spavanja ponavljati u sebi " osoba (ime dotične osobe) je smirena, prema meni osjeća mir ... " POnavljaš slične rečenice sve dok zaspiš, kad češće zaspiš s tom mišlju, ona se utopi u tvoju podsvijest, a podsvijest je najaktivnija dok spavaš. Isto tako vizualiziraš tu osobu kako je ljubazna prema tebi, pušta te na miru i u vizualizaciju se trebaš toliko uživjeti da osjetiš ugodu u društvu te osobe. Zvuči teško ? I jest kad je riječ o nekome tko te toliko iritira.

Koliko shvatih, on se zeli maknuti iz blizine te osobe.

Ako se bude koncentrirao -razmisljao -vizualizirao s doticnom osobom, moglo bi mu se lako desiti da se jos vise poveze sa njom.

Realizacija vizualiziranog treba vremena (uglavnom cca 2 mjeseca do 2 godine). Mislim da bi mu to vrijeme bilo prebolno jer treba voljom samo jedne osobe uskladiti tijela obojice na svim razinama (osim fizicke naravno, iako je to najbrzi put:D).

Previse posla.

A ako se s nekim ne skazes, s nekim se ne slazes. Otides. Cuvaj vrijeme i energiju.

ZenaZmaj
27.10.2012., 02:17
ovo što je visoka85 opisala , rekla bih da spada u "visoku magiju želja" :)
to je jedan spoj u jednoj točci emocija, mentalne snage, dugovne snage..ne znam..sve se spoji i tad se otpusti misao/želja koja ima efekt koji je opisala. i ono što je važno , milsim da je upravo taj prvi proživljeni osjećaj važan jer nam kasnije sjećanje na to stanje pomaže da bi kasnije brže "djelovali" ili nešto slično lozinci za siguran "prolaz"
naravno-ne kao puščano zrno :)
no opet opreza nikad dovoljno. univerzum je spreman prihvatiti naše želje , ali ništa nije besplatno i sve na kraju ima svoju cijenu. Ja ću to opisati kao Karmu, netko će to iskazati drugim imenom.

Holly G.
05.11.2012., 22:41
ovo što je visoka85 opisala , rekla bih da spada u "visoku magiju želja" :)
to je jedan spoj u jednoj točci emocija, mentalne snage, dugovne snage..ne znam..sve se spoji i tad se otpusti misao/želja koja ima efekt koji je opisala. i ono što je važno , milsim da je upravo taj prvi proživljeni osjećaj važan jer nam kasnije sjećanje na to stanje pomaže da bi kasnije brže "djelovali" ili nešto slično lozinci za siguran "prolaz"
naravno-ne kao puščano zrno :)
no opet opreza nikad dovoljno. univerzum je spreman prihvatiti naše želje , ali ništa nije besplatno i sve na kraju ima svoju cijenu. Ja ću to opisati kao Karmu, netko će to iskazati drugim imenom.

Baš tako se i meni čini,treba biti dosta oprezan,neke stvari nakon nekog vremena više ne želimo.Možda je bolje želju prvo staviti na jedan test vremena.:ne zna:

Truman
05.11.2012., 23:59
Kad voljno vizualizujem da sretnem nekog, recimo, ne desi se. Kad samo pomislim na osobu kako bi voleo da je sretnem desi se. Da li je to kreiranje buducnosti ( upravo zahvaljujuci tom neopterecenom pristupu ) ili mi se buducnost ukazuje...

emnasut462
09.11.2012., 15:59
Kad voljno vizualizujem da sretnem nekog, recimo, ne desi se. Kad samo pomislim na osobu kako bi voleo da je sretnem desi se. Da li je to kreiranje buducnosti ( upravo zahvaljujuci tom neopterecenom pristupu ) ili mi se buducnost ukazuje...

Pitanje za milijun kuna. Da ovo mozemo primjeniti po volji, civilizacija bi napredovala ko USS Enterprise iz Stardreka kad uleti u warp.

Valjda se radi o forsiranju.

Slicno mi se desava. Cak i kad usputno pomislim ''kako ne bih voljela da sretnem doticne''.

Uglavno se sa lakocom desavaju manje bitne, usputne stvari.

MillionMan
19.11.2012., 11:07
sama magija ne postoji
postoji tvoje i okolno djelovanje. a to djelovanje proizvodi eko efekt koji ti se vraca
promjenit rodenje ne mozes. ali lokaciju i sve oko sebe mozes. nazalost do danas sve ovisi o sreci. nitko nista ne poduzima...
prva promjena po meni bi bila ime i prezime. jer ako ti to od samog pocetka nije pasalo to ce te isto pratit cjeli zivot. da se preselis negdje ne bi to trebao mjenjati

Truman
20.11.2012., 17:44
iskreno, meni ova tajna, vizualizacija isl. do sada nije radilo...

plutonka
24.11.2012., 19:27
Meni djeluje za sitne željice ali kada spontano poželim, a ne "idem sada nešto ostvariti pomoću zakona privlačnosti"

Truman
24.11.2012., 21:06
Da, izgleda da je tako...Kad forsiramo onda je to na racionalnom nivou, a od toga nema vajde. :)

Baphomet
24.11.2012., 21:14
Zar postoje želje koje nisu na racionalnom nivou?

MillionMan
24.11.2012., 21:22
nijedna zelja se ne moze ostvariti klikom
vecina zelja izbljedi i transformira se u nesto drugo... sto znaci ne ispunjene orginalne zelje
ljudi od kada su dobili svijest su dobili i zelju. mislim da je to islo jedno za drugim.
jedna zivotinja, recimo da nema zelju. ona sve sto radi je lovi da bi nadoknadila glad. trenutni nagon ili zelja u nasem slucaju
tako ja mislim da covjek jedino moze raditi na tom da bi ostvario zelju.
zelje nisu rijeci i pojave... to sve sastoji od rada

istina neke stvari se ne mogu dobiti radom. ali onda znaj da nisu realne

Truman
25.11.2012., 14:09
Zar postoje želje koje nisu na racionalnom nivou?

postoje - emotivne zelje :) No ono sto sam hteo reci je da da bismo promenili realnost oko sebe treba da funkcionisemo na alfa nivou uma. A dok smo u tom stanju koje nazivam racionalnim mi smo na beta nivou i mogucnosti za uticanje tim tehnikama vizualizacije su znatno manje.

Marian Oden
04.12.2012., 03:48
Postoji svašta.

I željenje je toliko suprotno sa stanjem ostvarenog cilja, gledajući samo ono što se odvija u umu.