View Full Version : Nokia 5228/5233
interesuje me kako da "instaliram navigaciju na nokiu 5228, jel se moze ikako "instalirati" i koristiti bez toga da se povezivam preko interneta??
sve od pocetka sta da radim??
HVALA! :)
assassin
04.04.2011., 22:10
Možda je i možeš instalirati, ali 5228 nema GPS- pa se ne možeš navigirati.
Možeš eventualno pregledavati kartu.
Usput, pogledaj malo pravila prije postanja ;)
E sad mene bas to zanima. Dal je netko stavio Garmin ili nesto slicno na 5228 i pregledavao kao kartu? Znam da posto nema gps modula da nema navigacije tipa ''za 10 metara skreni lijevo'' ali pregledavanje karti bi me zadovoljilo. 5230 je puno skuplja investicija (teletina - 95kn naspram 495kn) a gps mi treba 3x godisnje pa su mi karte dovoljne.
Pozdrav. Kupila sam Nokiu 5223 prije mjesec dana. Jučer sam iznenada vidjela 4 crte na dnu ekrana, neke crne boje, neke bijele, mijenjaju boju u skladu s backgroundom aplikacije koja je korištena. Pomislila sam da su mrtvi pixeli, ali linije su ravne i jednake i mijenjaju boju, a koliko znam, mrtvi pixeli to ne rade. Nije mi pao mobitel te nije bio ni pod kakvim pritiskom. Probala sam izvaditi bateriju, ostaviti ju vani, ali ne nestaju.
Također, danas ima više linija. Zna li tko možda u čemu je stvar? Jedna prijateljica mi je rekla da misli da se radi o softverskom problemu i da trebam updateat Symbian. :ne zna:
Unaprijed hvala
I pardon, zeznula sam se, radi se o HORIZONTALNIM crtama.
I da, Nokia je 5228
assassin
11.06.2011., 08:23
Tako zna izgledati LCD kad se strga.
Ali, probaj update napraviti (http://www.nokia.com.hr/podrska/podrska-za-proizvode/device-software-update) da isključiš softwareski problem.
symbian0
11.06.2011., 14:18
E sad mene bas to zanima. Dal je netko stavio Garmin ili nesto slicno na 5228 i pregledavao kao kartu? Znam da posto nema gps modula da nema navigacije tipa ''za 10 metara skreni lijevo'' ali pregledavanje karti bi me zadovoljilo. 5230 je puno skuplja investicija (teletina - 95kn naspram 495kn) a gps mi treba 3x godisnje pa su mi karte dovoljne.
mislim da nema razloga zasto nebi moglo jedino pregledavanje mape radi katastrofalno sporo, u tom slucaju bolje ti je s ovi maps
ja iman nokiu 5228 i nemogu napravit postavke za internet i WAP... :504:
muaythaiboy
19.11.2011., 22:03
Kupio sam dotični mobitel u tele2 centru u 7. mjesecu ove godine i imam problema sa touch screenom. Naime, u zadnja 3 tjedna touch malo radi, malo ne. Moram zaključati i otključati zaslon 4-5 puta da bi touchscreen proradio, nekada ni to ne pomaže pa moram izvaditi bateriju i vratiti je da bi touch proradio. Ne znam u čemu je problem jer mobitel maksimalno čuvam, nikada nije pao na pod, još uvijek imam onu zaštitnu foliju koja se dobije na mobitelu na početku. Jel netko zna u čemu bi mogao biti problem? Da furam mobitel na reklamaciju u tele2?
GameFreak
05.05.2012., 14:57
Trebam pomoć..mijenjao sam masku na Nokia 5228 i slučajno sam prekinuo onaj narandžasti kabal naprijed za tochscreen (flet kabal)...Što da radim i gdje se to može popraviti??
Mentolman
06.10.2012., 15:17
gdje mogu skidat te aplikacije i te piz***** , theme i to ? a da su sigurne da mi ne zeznu mob.
kupio ga tek jucer pa se ne snalazim bas najbolje jos,al bude li srao vracam se tipkama :D
Mentolman
06.10.2012., 15:54
ovi store
znam za to,al nece mi skinut. ne kuzim zasto .. jel se mozda treba registrirat tamo ?
znam za to,al nece mi skinut. ne kuzim zasto .. jel se mozda treba registrirat tamo ?
naravno da se treba regat
mail adressa i passwort prvi put kad se prijavljujes i onda skidas direkt na mob ili
na komp pa na mob
:mig:
imas jos i mobile.9 stranicu
na njoj netreba registracija
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.