View Full Version : Trudnice zbor #9
Joj, meni je frendica u subotu dala pokloncic za moju G...kupila joj je robicu.,.i onda su mi i druge frendice rekle kak su kupile nesto mojoj G...fakat su me sokirale :cerek:
:cerek: :cerek: :cerek:
To je baš lijepo! Moja kuma isto svako malo bebici nešto kupi i to me taaako razveseli. Čak je i s druge strane svijeta teglila robicu i neke sitnice za nju.
:cerek: :cerek:
bandera
09.05.2011., 10:02
ooo daaa... mislim da nikad u životu nisam imala ovakav dan... zapravo par dana... spiza mi ne uspijeva, nije jestiva uopće, osjećam se okruglo i neprivlačno (iako sam jučer dobila mnoštvo komplimenata na račun izgleda) i mislim da me mm ne primjećuje... i evo opet suze... ajme meni...
Ma kako te ne primjećuje! Pa barem te sad ne može promašit! :rofl:
Joj, ma to su samo hormoni, bejbe! Ali te mrvica u buši voli i treba najviše! :cerek:
kovac125
09.05.2011., 10:02
[QUOTE=purpler80;33510815]ali stavi ga u potpis :trep:trep:
ja sam i dalje u komi... na poslu sam ali glava ko da nije tu... doslovno se osjećam jadno i žalosno i plače mi se još uvijek.... pune oči suza... i spava mi se više nego ikad prije u životu...
edit: imam nizak tlak šećer i željezo... :ne zna: što ću s tom info... meni ne smetaju :raspa:[/QUista sam ti takva vec par dana. cas mi super cas bi plakala uzas jedan
curke moje, pozdrav :w
odoh se druziti s jednom mladom mamom i njenom preslatkom bebicom :cerek:
ooo daaa... mislim da nikad u životu nisam imala ovakav dan... zapravo par dana... spiza mi ne uspijeva, nije jestiva uopće, osjećam se okruglo i neprivlačno (iako sam jučer dobila mnoštvo komplimenata na račun izgleda) i mislim da me mm ne primjećuje... i evo opet suze... ajme meni...
Diši, samo diši!
Imala sam isto takvu fazu otprilike u to vrijeme trudnoće gdje si ti sad. Danima sam samo tulila, onako - bez nekog očitog razloga. Ali ja sam tulila i tulila i tulila; baš baš jako. Ali prošlo je!
Diši. I misli na bebana. :grli:
bandera
09.05.2011., 10:13
Gdje ste??? Bit će batina, guz'ce vamo, na tz! Dok ja skuvam žgance da me čeka bar tri strane za čitata, inače ću otić na RiD zakuvat neku kavgu!
purpler80
09.05.2011., 10:14
hvala cure...
bandera, tvoji komentari ako ništa drugo, natiraju čovika da se smije pa i kroz suze... ali meni se tuuuuliiiii...
i nisam nestala, išla sam ispuhat dva kila sline iz nosa... nisam prehlađena, i to mi je od plakanja... bože ako uđe netko tu, umrit ću na licu mista....
jel smin popit persen? čini mi se da mi ovo ne utječe dobro ni na mene ni na bebu...
Joj, ja u subotu odlucila da cu se naruciti na brazilsku depilaciju secernom pastom...
Bila na djevojackoj, jedna curka koja je bila ima svoj kozmeticki salon i ja sam joj rekla da cu ja doci, ali da ak ju bubnem s nogom u glavu da nisam ja kriva
bandera
09.05.2011., 10:17
jel smin popit persen? čini mi se da mi ovo ne utječe dobro ni na mene ni na bebu...
A ne znam... Možda bolje normabel, pošto se on više daje trudnicama. Jedan od 2 mg neće škodit. Za persen ne znam.
:w
čestitke mjenjalicama!!!
purpler :kiss: :kiss:
hoću sunce i temperaturu oko 20 stupnjeva!!!!!
i da se pohvalim malo odspavala sam cijelu noć!!! od 1-9.30!! i to u krevetu s mm!!
purpler80
09.05.2011., 10:20
dovraga... ratio mi kaže da su mi to sve hormoni.... ali ništa mi to ne pomaže... idem guglat persen malo... vratim se s info...
hoću sunce i temperaturu oko 20 stupnjeva!!!!!
i da se pohvalim malo odspavala sam cijelu noć!!! od 1-9.30!! i to u krevetu s mm!!
:eek: Uf, ovo je stvarno uspjeh! Čestitam! :zubo:
:eek: Uf, ovo je stvarno uspjeh! Čestitam! :zubo:
:rofl::rofl::rofl: tjedan dana nismo spavali zajedno!!!
šiba me ta grozna nesanica, pa kad dođem u krevet onda još nemogu spavati, a on ima san ko zeko i probudi se i čeka da ja zaspim, a ja čekam da on zaspi i tako u krug!!! koma....
moja empatijska trudnica :cerek:
inače ga često zezam da je on u svemu bolji od mene, tak je i bolje trudan nego ja :lol::lol::lol:
još 3 dana radim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vidim da se ovdje uključila i noćna smjena....
bandera
09.05.2011., 10:27
Bubek, :lux:
I moj ima lagan san, sve živo ga probudi. Osim kad ga trkam dok hrče. Na to je nekim čudo neosjetljiv...:kava:
Nego, i ja bi napokon vrućine i toploooo. Onaj moj došao sinoć s posla i počeo kihat ko blesav. Navuče li neku prehladu sad, prebit ću ga!
:rofl::rofl::rofl: tjedan dana nismo spavali zajedno!!!
šiba me ta grozna nesanica, pa kad dođem u krevet onda još nemogu spavati, a on ima san ko zeko i probudi se i čeka da ja zaspim, a ja čekam da on zaspi i tako u krug!!! koma....
moja empatijska trudnica :cerek:
inače ga često zezam da je on u svemu bolji od mene, tak je i bolje trudan nego ja
:rofl:
Mm i ja ne spavamo skupa valjda od kad sam ostala trudna. :kava:
Meni san u samom početku postao lagan, budila se stalno piškit, onda kad se vratim u krevet ne mogu zaspat, pa mi onda on počne ić' na živce jer diše nekako glasno :eek: :eek:, pa se preselim na kauč.
Nakon nekog vremena sam odustala i u potpunosti se preselila na kauč. A fali mi. Al' drugačije mi nema ni trena sna. :(
Dobo jutro :w
Kaj sam ja jedina koja nema problema sa spavanjem? Mene kak navečer polegneš ne budim se prije 9. Ima par dana, da sam se digla ranije, ali ih mogu na prste nabrojat.
Čak me ne može iz sna trgnut ni cjelonoćno bljuvanje mog dragog mužića. Svinja se napio jučer, toliko da smo po autoputu na povratku iz Bosiljeva morali stajat :lol: kako sam mu se ja smijala. I eto mrcina je tek sad došo k sebi, pa tek sad na posao ide. Sva sreća da sam sebi radno vrijeme kroji.
happymom5
09.05.2011., 10:28
uspjeh :) odvezle smo se do pošte, podigle karticu novog računa i sretno stigle kući. od fine sam dobila obavijest da su obavijestili hzmo i hzzo o isplati na drugi rn, al me brine jer je datum tek prošli tj. valjda će ovaj mj isplatiti na taj drugi rn hmmm.
idem kuhat da stignem do škole sve završit, malo sam tempicu dobila pa ću poslije u krevet.
pusa svima :*
bblack kako si žemska?
Papirka
09.05.2011., 10:30
Kaj sam ja jedina koja nema problema sa spavanjem? Nisi, nisi, ja spavam ko top. istina rano ustajem, ali i rano liježem.
uspjeh :) :cheer: odlično!
curke jel ima koja od vas problema sa začepljenim nosom otkako je trudna??
meni je koma, stalno je začepljen, pogotovo kad spavam, a nisam niti prehlađena, niti alergična... dokle će to potrajati?!
Orleanska I.
09.05.2011., 10:31
Pa yebemu onda mi skroz visok tlak. Nakon cijele trudnoće niskog do normalnog tlaka (maksimalno 110/70) ja već danima brojim oko 140/90. Na tom tlakomjeru jel. :ne zna:
Super se osjećam, al' eto sad kad sam mjerila je bilo 136/88. I čini mi se da je to dosta visoko. :ne zna:
Narona, ne bih htjela krivo reći, ali meni kad je tlak maksimalno oko 140/85 kažu da je to ok, i ginekologinja i nefrolog su mi tako rekli.
Naime, ja otprije imam visok tlak i od početka trudnoće koristim terapiju za snižavanje i oni misle da je taj tlak za mene sasvim ok. Na svu sreću, ne raste mi preko 135/80.
Gdje ste??? Bit će batina, guz'ce vamo, na tz!
Evo me, odštopavala sam odvod sa svekrom! Jebeš mi sve, koliko wc papira ostane u kanalizaciji, a to smrdi!
uspjeh :) odvezle smo se do pošte, podigle karticu novog računa i sretno stigle kući. od fine sam dobila obavijest da su obavijestili hzmo i hzzo o isplati na drugi rn, al me brine jer je datum tek prošli tj. valjda će ovaj mj isplatiti na taj drugi rn hmmm.
idem kuhat da stignem do škole sve završit, malo sam tempicu dobila pa ću poslije u krevet.
:top:
Dobo jutro :w
Kaj sam ja jedina koja nema problema sa spavanjem? Mene kak navečer polegneš ne budim se prije 9. Ima par dana, da sam se digla ranije, ali ih mogu na prste nabrojat.
Čak me ne može iz sna trgnut ni cjelonoćno bljuvanje mog dragog mužića. Svinja se napio jučer, toliko da smo po autoputu na povratku iz Bosiljeva morali stajat :lol: kako sam mu se ja smijala. I eto mrcina je tek sad došo k sebi, pa tek sad na posao ide. Sva sreća da sam sebi radno vrijeme kroji.
:lol: :lol:
A, nek bar on pije kad ti već ne možeš! :zivili:
(I pitala sam se kad ćeš se javit danas (spavalica :D) da te pitam mogu li ja tebi dojaviti kad odem vrištat u Vinogradsku?! :treptrep: )
bblack kako si žemska?
:klap: :klap:
I daj se pobogu malo odmaraj! :rospija:
bandera
09.05.2011., 10:32
meni je koma, stalno je začepljen, pogotovo kad spavam, a nisam niti prehlađena, niti alergična... dokle će to potrajati?!
Ja. Jednostavno kao da mi se sluznica povećala, dišem ja, ali teško. Počela sam i u žasno hrkat, pa muž spava u drugoj sobi. Inače ne spavamo ni jedno. :ne zna: Ja se nadam da će proći kad rodim. Inače ću muža drogirat da spava sa mnom u krevetu. :o
bblack kako si žemska?
Happy, sam sam ti škicnula temu. Pa ova tvoja curka je med medeni :cerek::cerek::cerek:
Imam ja:rolleyes: Prvo sam mislila da je posljedice upale pluća, jer sam onda šmrkala i kašljala ko slon, ali pošto se nos nije smirio ni tri mjeseca nakon toga, vidim da su krivi naši trudnički hormoni. Njih za sve kaj te muči možeš krivit
purpler80
09.05.2011., 10:34
Sigurnost primjene Presena tijekom trudnoće i dojenja nije utvrđena, zbog čega se njegova primjena u trudnica i dojilja ne preporučuje. (sa onog listića od proizvođača)...
Ne preporucuje se primjena NORMABELA tijekom trudnoce, narocito u prvom i
posljednjem tromjesecju. (isto sa listića od proizvođeča)...
znači i jedni i drugi se ograđuju od primjene u trudnoći... baš mi ništa ne ide od ruke...
bandera
09.05.2011., 10:35
Sigurnost primjene Presena tijekom trudnoće i dojenja nije utvrđena, zbog čega se njegova primjena u trudnica i dojilja ne preporučuje. (sa onog listića od proizvođača)...
znači i jedni i drugi se ograđuju od primjene u trudnoći... baš mi ništa ne ide od ruke...
A čaj od mente??? Meni ti je to super. Em toplina djeluje opuštajuće, em menta... Pomirisat malo lavande???
:rofl:
Mm i ja ne spavamo skupa valjda od kad sam ostala trudna. :kava:
Meni san u samom početku postao lagan, budila se stalno piškit, onda kad se vratim u krevet ne mogu zaspat, pa mi onda on počne ić' na živce jer diše nekako glasno :eek: :eek:, pa se preselim na kauč.
Nakon nekog vremena sam odustala i u potpunosti se preselila na kauč. A fali mi. Al' drugačije mi nema ni trena sna. :(
ja sam ga sterala na kauč...
doduše nama je spavaća na sjeveru, , tak da je uvijek hladnije, a meni to više odgovara nego njemu, tak da je to win win situation!!!
bblack kako si žemska?
:cheer: za račun!!!
kak je mala Nessa??
ja sam naspavano, konačno... već sam počela šiziti zbog toga i biti pravi nervček!!!
ništa mi počinjemo danas s ozbiljnim pripremama za malog... konačno sam i mm scimala kad sam mu rekla da je Nolina rodila a njen termin je dan ispred mojeg!
Stoji. Ali Normabele doktori trudnicama dijele k'o bombone.
Kad su me isprepadali ti lažnjaci i kad sam rekla to doktoru on meni mrtav 'ladan govori: "Pa popij si Apaurinčić, Normabelčić; šta već imaš kod kuće ako ti smeta."
A ja:":eek: :eek:"
Ja spavam ko beba, kad se docepam kreveta...
Jucer sam uplakana isla spavati...:( ali ajde, proslo je
Orleanska I.
09.05.2011., 10:38
Odoh očistiti kupaonicu. Sad se nadam da se ne će opet zaštopati tako brzo.
A čaj od mente??? Meni ti je to super. Em toplina djeluje opuštajuće, em menta... Pomirisat malo lavande???
:top: kod mene pali...
doduše onda moram svakih 5 min piškit pa se opet raspi.dim!!!
nekak od čaja moram puno više na wc nego od obične vode!!
bblack kako si žemska?
susjedo, pa kaj mi se nisi javila porukom???
poslala sam ti na onaj broj s kojim si mi s javljala kad sam bila u bolnici.
bila bi te došla pogledati
bandera
09.05.2011., 10:40
Zadnji put kad sam proplakala dobar dio dana, zaspala sam, ali me u sred noći probudila takva glavobolja koja je trajala cijeli drugi dan. A to me i inače tako zašora, ali sam zaboravila kako je to kad tuliš cijeli dan. Ma užas. Sad si više ne dam takvog oduška. Ako mi se plače pustim suzicu, dvije i odem se mazit kod mm-a pa prođe. Osim ako me on ne živcira. Onda dođem na tz. :o
joj, jedino kaj me zivcira je to nocno pisanje
:lol: :lol:
A, nek bar on pije kad ti već ne možeš! :zivili:
(I pitala sam se kad ćeš se javit danas (spavalica :D) da te pitam mogu li ja tebi dojaviti kad odem vrištat u Vinogradsku?! :treptrep: )
Ma svinja pijana( joj da me vidi kaj pišem o njemu :rofl:)! Moja frendica slavi ročkas, a on i njen muž se napiju :facepalm: Ja dobila cijeli dan 3 dcl radlera i to mi je još pola popio jer se on kao brine da mu sina ne opijam :o
I naravno da meni možeš javit za vrištanje! Bila bi mi čast! Jedino te lijepo molim kratke instrukcije na pp o otvaranju nove teme i tvoj broj moba(kojeg sam očito izbrisala :misli:)
purpler80
09.05.2011., 10:41
idem skuhat čaj.... a inače ne pijem nikakve tablete tako da će meni i taj od dva mg ako ga popijem odrezat glavu :/ a i nemam ga... nemam nikakvih tableta... ako odem to kupit u apoteku, oće mi dat bez recepta...
bandera
09.05.2011., 10:42
:top: kod mene pali...
doduše onda moram svakih 5 min piškit pa se opet raspi.dim!!!
nekak od čaja moram puno više na wc nego od obične vode!!
Pa kad je čaj diuretik, ko i kava. Manje više sve osim vode je diuretik.
Inače ću muža drogirat da spava sa mnom u krevetu. :o
:lol: :lol: :lol: ajde ajde valjda će proć
bandera
09.05.2011., 10:43
idem skuhat čaj.... a inače ne pijem nikakve tablete tako da će meni i taj od dva mg ako ga popijem odrezat glavu :/ a i nemam ga... nemam nikakvih tableta... ako odem to kupit u apoteku, oće mi dat bez recepta...
Mislim da normabel ne. A pitaj ih tamo šta možeš dobit bez recepta. Persen možeš, on je biljni lijek.
vidim da sve imate nekog za otvaranje teme...
meni je to još toliko daleko....
i nemam nikog da mi otvori... http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif jel' ima koja dobra duša?
Orleanska I.
09.05.2011., 10:46
joj, jedino kaj me zivcira je to nocno pisanje
Noćas nisam ni jednom ustala na wc. Imam u zadnje vrijeme osjećaj kao da mi se beba malo digla, kao da više nije tako nisko.
purpler80
09.05.2011., 10:46
Ma svinja pijana( joj da me vidi kaj pišem o njemu :rofl:)! Moja frendica slavi ročkas, a on i njen muž se napiju :facepalm: Ja dobila cijeli dan 3 dcl radlera i to mi je još pola popio jer se on kao brine da mu sina ne opijam :o
:)
joj i moj se sinoć napio... to mi inače ne smeta, nije mi ni jučer smetalo, ali je valjao gluposti i to me rasplakalo... i tako je počela moja karijera plačljivice... (inače baš da plačem - jednom u 10 godina, iako mi često suze znaju skočit na oči...)
bandera
09.05.2011., 10:47
i nemam nikog da mi otvori... http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif jel' ima koja dobra duša?
Mogu ja, ako hoćeš, al nemoj rodit sad u ova dva, tri tjedna i nema frke!
I moj se sinoć napio, al je bio dobar. Samo je smrdio na cugu, i htio da gledam NBA s njim. Pa smo pogledali Lakerse, i ja otišla spavat! On ostao brijat još malo.
Evo mogu ja!
Samo ti moram reć da ta tema uopće nije tak daleko :rofl:
Mogla bih ti ja otvoriti...ali postoji sansa da cemo tiskati u isto vrijeme :lol:
Ja sam skuzila da imam brojeve od curki kojima ce biti zadnje na pameti meni otvarati temu, pored bebaca koje ce biti uz njih
bandero, od svih lajavica, još se samo ti nedaš porodit
Mogu ja, ako hoćeš, al nemoj rodit sad u ova dva, tri tjedna i nema frke!
I moj se sinoć napio, al je bio dobar. Samo je smrdio na cugu, i htio da gledam NBA s njim. Pa smo pogledali Lakerse, i ja otišla spavat! On ostao brijat još malo.
Evo mogu ja!
Samo ti moram reć da ta tema uopće nije tak daleko :rofl:
http://www.pic4ever.com/images/springsmile.gifhttp://www.pic4ever.com/images/springsmile.gifhttp://www.pic4ever.com/images/springsmile.gif
tnx cure!!!
šaljem vam pp!!
jedna ispred druga iza!! jej!!!
bandera
09.05.2011., 10:51
bandero, od svih lajavica, još se samo ti nedaš porodit
:lol: Na finalisticama sam pročitala dobar komentar od žene koja je prvu bebu prenijela. 'Već sam odustala od rađanja!' :lol:
A predomislila sam se. A baš me fino krenulo, redovne kontrakcije i sve, međutim... Ništa od toga- do daljnjega.
joj i moj se sinoć napio... to mi inače ne smeta, nije mi ni jučer smetalo, ali je valjao gluposti i to me rasplakalo... i tako je počela moja karijera plačljivice... (inače baš da plačem - jednom u 10 godina, iako mi često suze znaju skočit na oči...)
Ma znaš da su blesavi kad se ponapiju. To te samo hormončeki šoraju, proći će brzo.
Inače ni meni moj kad se napije ne smeta. Smetalo mi prvih par puta, ali takve epizode ima možda dva put godišnje. Pa sam skužila da mu je gora kazna kad ga ja cijeli drugi dan sprdam, nego kad se ljutim, pa sam odustala
Ako kome treba šta otvarat i ja se javljam na dužnost! Odgovorna, sposobna, točna. :raspa: :rofl:
hebot, ne kužim kak sam opet među prvih pet po postanju :facepalm:
samo me ignorirajte :azdaja:
:lol: Na finalisticama sam pročitala dobar komentar od žene koja je prvu bebu prenijela. 'Već sam odustala od rađanja!' :lol:
A predomislila sam se. A baš me fino krenulo, redovne kontrakcije i sve, međutim... Ništa od toga- do daljnjega.
pa gibaj se više a ne da tu postaš, tak se nebudeš još 4 tjedna porodila :rofl:
bandera
09.05.2011., 10:55
Meni je poražavajuće da sam prva. http://www.pic4ever.com/images/putertired.gif :nemaživot:
Znaš da se jučer nisam digla sa kauča, osim na wc, jest i oprat suđe. Bila sam sama doma cijeli dan, malo me ishijas zeza. I još bi se ja otišla prošetat, ali onda se vrijeme pokvarilo i cijeli dan sam preležala n akauču. Užas. Rekla sam mužu da danas idemo šetat.
purpler80
09.05.2011., 10:55
Ma znaš da su blesavi kad se ponapiju. To te samo hormončeki šoraju, proći će brzo.
Inače ni meni moj kad se napije ne smeta. Smetalo mi prvih par puta, ali takve epizode ima možda dva put godišnje. Pa sam skužila da mu je gora kazna kad ga ja cijeli drugi dan sprdam, nego kad se ljutim, pa sam odustala
sve identično tako i kod mene...ali ja ne zezam samo drugi dan... spomenem kad god mogu... još kad povraća mi je najveći gušt ga provocirat jer se on meni rugao dok sam povraćala (do nedavno)... a on mi je kriv šta sam rigala :mama:
joj, tko ce izdrzati jos ovih 50 dana..:cerek:
Jedva cekam da mi dodje moja curica...
:rofl: :rofl:
Ma sad će ona, svaki čas! (Barem se JA nadam da će svaki čas jer sebe nekako tempiram prema njoj. :D)
:w šetnja, park.... umor :D
J
Da vas pitam; koliko se čekaju nalazi za ogtt i coombsov, trebam ići vaditi, a tempirala bih to prije idućeg pregleda da nalazi budu što svježiji???
ogtt ovisi di ideš. u domu zdravlja je odma isti dan ak dižeš sama ili drugi kod tvog ginekologa.
a combs je malo više. ovisi kak ti vikend padne. ja sam vadila u čet i bilo je u uto gotovo. al računaj tjedan dana, taj namlaz se nemre neš drastično u 3 dana promjenit.
Mogla bih ti ja otvoriti...ali postoji sansa da cemo tiskati u isto vrijeme :lol:
da baš tako!! ja se još nadam da ću prenijeti nekih 6 dana!!!
Ako kome treba šta otvarat i ja se javljam na dužnost! Odgovorna, sposobna, točna. :raspa: :rofl:
:kiss: :kiss:
tnx bejb!!! šibnem i tebi br. moba!!
Meni je poražavajuće da sam prva. http://www.pic4ever.com/images/putertired.gif :nemaživot:
Znaš da se jučer nisam digla sa kauča, osim na wc, jest i oprat suđe. Bila sam sama doma cijeli dan, malo me ishijas zeza. I još bi se ja otišla prošetat, ali onda se vrijeme pokvarilo i cijeli dan sam preležala n akauču. Užas. Rekla sam mužu da danas idemo šetat.
nemam ni ja :p
ko prava nemajka još si i dijete prilagođavam da mogu sa njom na kompu visjeti i izvlačim se na nju za moju ljenost i nerad u kući :p
purpler80
09.05.2011., 11:01
hebot, ne kužim kak sam opet među prvih pet po postanju :facepalm:
samo me ignorirajte :azdaja:
ma ko bi tebe igorisa... :D :grli:
Dobro, pojeo sam svoj Keksolino i sad idem peglat. :bara:
A koliko će taj pothvat biti uspješan, to je relativno.
I note to self - danas složi torbu za bolnicu. :azdaja:
ma ko bi tebe igorisa... :D :grli:
pa kad mi se tako učinilo :tuzni:
Curke moje, kakav je moj zet slatkis...zaljubila sam se u njega...iako je u inkubatoru uopce ne izgleda sicusno mogu vam reci...a vec sad se vidi da ce biti fakin..:cerek:
bandera
09.05.2011., 11:06
Curke moje, kakav je moj zet slatkis...zaljubila sam se u njega...iako je u inkubatoru uopce ne izgleda sicusno mogu vam reci...a vec sad se vidi da ce biti fakin..:cerek:
Jesi ti dobila mms???? Ja nisam! Veli Noli da je slala, ali meni ništa ne dolazi! Daj šalji!
daj da i mi vidimo!!!!!
Pa drugo nismo ni očekivali :lol: Al brzo ćeš se ti s trona maknut kad ti mali drečavac dođe
sve identično tako i kod mene...ali ja ne zezam samo drugi dan... spomenem kad god mogu... još kad povraća mi je najveći gušt ga provocirat jer se on meni rugao dok sam povraćala (do nedavno)... a on mi je kriv šta sam rigala :mama:
Koje smo mi nesupruge :lol::lol::lol:
joj, tko ce izdrzati jos ovih 50 dana..:cerek:
Jedva cekam da mi dodje moja curica...
Ajd ne zazivaj vraga! Dosta je ovih preuranjenih poroda!
Dobar dan drage mamice i mamice 2 be, ja sam vam Ed..najs 2 mit ju
http://img30.imageshack.us/img30/1396/29377666.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/30/29377666.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
bandera
09.05.2011., 11:09
http://img30.imageshack.us/img30/1396/29377666.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/30/29377666.jpg/)
A jubim ga majenog, što sam jepiiii! :cerek::cerek::cerek:
Al te svejedno u laprdanju ne sprečava :lol::lol: (šala mala)
djevojke odoh naplac!!!
moram nešt skuhat mužu...
makar je bil uvjeren da će dobit pizzu čeka ga varivo i faširanci!!! :lol::lol::lol:
A jubim ga majenog, što sam jepiiii! :cerek::cerek::cerek:
A gle kak je frajerski stavio rukicu na glavu :cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:: cerek:
Ajme kakav frajer! Stvarno si u pravu, uopće ne izgleda tako malešan! SAmo rasti i debljaj se frajeru :cerek::cerek:
bandera
09.05.2011., 11:11
A gle kak je frajerski stavio rukicu na glavu :cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:: cerek:
Daaaaaaaa, ma teški kuler. Joooooj, mali šef, sve će bit kak on hoće, već vidim!
kak smo slatki :cerek::cerek::cerek::cerek:
Nana_dbk
09.05.2011., 11:13
Bok curke! :w
Evo ja jutros bila na pregledu i vidjela svoju mrvu od 4,2 cm :cerek: rastopila sam se ...
Krvni tlak mi je inače i prije T bio povišen zbog PCOS-a, a jutros mi je mjerila 150/90 :eek: dobro, dio pridodajem uzbuđenju od pregleda i jurcanju jutros zbog kašnjenja ... ufff što mogu napraviti da ga spustim, osim izbjegavati masno i sol u hrani?? :confused:
mucina kak je pregled bio?
Ajme kakav frajer! Stvarno si u pravu, uopće ne izgleda tako malešan! SAmo rasti i debljaj se frajeru :cerek::cerek:
baš tako!!!
pravi mali frajer!!!:cerek::cerek::cerek:
Al te svejedno u laprdanju ne sprečava :lol::lol: (šala mala)
znam ja kako s vama kokošama, moram laprdat da me doživite:rofl::rofl:
purpler80
09.05.2011., 11:15
:grli: svi se tako ponekad osjećamo...
ljubavi majucna... :cerek: brzo se nadebljat i mazit s mamicom :cerek:
bandera
09.05.2011., 11:15
Evo ja jutros bila na pregledu i vidjela svoju mrvu od 4,2 cm :cerek: rastopila sam se ...
Krvni tlak mi je inače i prije T bio povišen zbog PCOS-a, a jutros mi je mjerila 150/90 :eek: dobro, dio pridodajem uzbuđenju od pregleda i jurcanju jutros zbog kašnjenja ... ufff što mogu napraviti da ga spustim, osim izbjegavati masno i sol u hrani?? :confused:
Čestike. Ovako; moš uzet omegu 3, magnezij i jest češnjaka. Također mlijeko (zbog kalcija) pridonosi snižavanju tlaka.
A mucina je bila na pregledu??? :misli:
Veli Noli da ima problema s izdajanjem, a mora se izdajati jer mu nose papicu...bas mi ju je zao...ali veli da je inace sve u redu, da je Ed stabilno i da je i ona bolje
purpler80
09.05.2011., 11:16
pa znam da tlakašima daju tablete za izmokravanje... znači bitno je što češće na wc... a za drugo ne znam...
edit: i super za ostatak pregleda...
djevojke odoh naplac!!!
moram nešt skuhat mužu...
makar je bil uvjeren da će dobit pizzu čeka ga varivo i faširanci!!! :lol::lol::lol:
O, kakva prevara!!!
Ma danas valjda idem tek. Tek mi dr od 1 počne radit pa ćemo se tad čut kad joj paše da dođem. Vjerojatno sam ja opet u onom svom pol 8 raporedu
bandera
09.05.2011., 11:17
Veli Noli da ima problema s izdajanjem, a mora se izdajati jer mu nose papicu...bas mi ju je zao...ali veli da je inace sve u redu, da je Ed stabilno i da je i ona bolje
Bit će bolje! :top:
Nana_dbk
09.05.2011., 11:18
hvala cure :grli:
purpler80
09.05.2011., 11:19
uh... joj, neka bude uporna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude što više mlijeka... možda samo dok ne "uhvati ruku" ima problema :ne zna:
koliko ovolikoj nedonoščadi (ko Ed) treba da uspiju sami počet vuć mlijeko???? dana, tjedana, kilograma, čega već...
čestitke za točkicu. :cheer:
za tlak ti ne znam,,,,
A mucina je bila na pregledu??? :misli:
pa rekla je danas. al ne znam kad... :ne zna:
bandera
09.05.2011., 11:20
pa rekla je danas. al ne znam kad... :ne zna:
Vidla sam sad, napisala je gore!
Mucina, kad ćeš do Doke?
nek ih traži električnu izdajalicu. oni imaju u bolnici.
Čestitke na mrvi :cerek::cerek:
A tlak si mjeri doma, da vidiš uopće dal je stvarno povišen ili je to od uzbuđenja. Ja doma imam oko 110/7o, a kod dr nikad ispod 140/85 i stalno me pila da sam na granici
uh... joj, neka bude uporna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude što više mlijeka... možda samo dok ne "uhvati ruku" ima problema :ne zna:
koliko ovolikoj nedonoščadi (ko Ed) treba da uspiju sami počet vuć mlijeko???? dana, tjedana, kilograma, čega već...
A mislim da ga prvo trebaju iz inkubatora izvaditi...a za to cekaju cini mi se 2kg..
Sad kad gledam zeta, onda si mogu zamisliti kak otprilike moja malena izgleda...:cerek:
Naime, ona je prije 10 dana imala 1876g i bila je 42 cm duga
purpler80
09.05.2011., 11:21
Nana evo snižavanje tlaka tu (http://www.centar-zdravlja.net/clanci/zdravlje-opcenito/12/1609/kako-sniziti-krvni-tlak-prirodnim-putem/) prirodni recepti :ne zna:
Edit: Mischa - :cerek:....
bubimira
09.05.2011., 11:22
ajme, smršavila sam još jednu kilu......pa od čega živi moja bebica....idemo sutra na UZV (s 11. tjedana, kad mjere sve one strašne stvari.....koje su kod nas naravno uredne.... :moli:)......mogu ja to.....uf.....
P.S. veeeeliki pozdrav Edu i mami! Držim fige da brzo naraste i ide kući.....
cvexter
09.05.2011., 11:22
Mischa, ti si rodila? kada? čestitke :cerek: jako jako lijepi bebo ed :cerek:
Vidla sam sad, napisala je gore!
Mucina, kad ćeš do Doke?
U srijedu bi trebala. Treba mi netko i bolovanje produžit :rofl: Ak se ne porodiš dođem ti na kavu. Možem?
purpler80
09.05.2011., 11:24
Ed je od Noli :) ali je malo požurio pa ga je Mischa slikala u bolnici...
bandera
09.05.2011., 11:25
U srijedu bi trebala. Treba mi netko i bolovanje produžit :rofl: Ak se ne porodiš dođem ti na kavu. Možem?
Naravno! Ja ću ti se 14. porodit. Nekak mi taj datum paše najbolje. :raspa: Kad već mogu birat, jel... :rofl:
Naravno! Ja ću ti se 14. porodit. Nekak mi taj datum paše najbolje. :raspa: Kad već mogu birat, jel... :rofl:
Kaj muž mijenja proročanstvo? Nije trebao bit 12?
happymom5
09.05.2011., 11:27
ja sam ga sterala na kauč...
doduše nama je spavaća na sjeveru, , tak da je uvijek hladnije, a meni to više odgovara nego njemu, tak da je to win win situation!!!
:cheer: za račun!!!
kak je mala Nessa??
ja sam naspavano, konačno... već sam počela šiziti zbog toga i biti pravi nervček!!!
ništa mi počinjemo danas s ozbiljnim pripremama za malog... konačno sam i mm scimala kad sam mu rekla da je Nolina rodila a njen termin je dan ispred mojeg!
ajd nek si se ti meni naspavala, i ja sam, noćas, prvi put nakon duuuugo vremena. Nessa aja, bila je super u autu :top:slušale smo cd koji sam slušala cijelu trudnoću i bila je budna ali mirna. inaće se zasad ne mogu požalit. evo, sad ih je troje doma, kuham, sređujem veš i još tipnem ponešto. a i mm mi javio da danas možda ipak ranije dođe ša mi se možda osmjehne ta kava na suncu :) sutra popodne idem vargi (došao me u bolnicu gledat :cerek:) vadit konce.čujemo se???
happymom5
09.05.2011., 11:29
na moj termin :cerek:
draga od sveg srca ti želim da sve bude ok.. i ako poželiš pobjeć kroz prozor javi mi.. da znam :rofl: smijala sam se tim porukama još jučer. sve ih čuvam. što sve strah od čovjeka napravi.. zaklela bi se da nisam to ja pisala. :ne zna:
bandera
09.05.2011., 11:30
Kaj muž mijenja proročanstvo? Nije trebao bit 12?
Tak njemu paše. Naime, taman mu to odgovara da u subotu okrene janjca u Slavoniji. :raspa: i u nedjelju dođe po mene i vozi me doma. Nas. Dođe po nas.
A meni je nekako 14. izgledniji. :ne zna: Šta ti misliš?
purpler80
09.05.2011., 11:31
happymom5 jesi stavila negdje priču s poroda...? :trep:trep: (danas mi treptanje posebno pali, imam jako duge trepavice, toliko duge da zapinju za naočale :umišljena: ) pa se veselim da ćeš uspit natipkat dva tri reda....
Nisam ja jos rodila...moja ceka svoj termin...ovo je od Noli sincic, a moj buduci zet :cerek:
Ed je od Noli :) ali je malo požurio pa ga je Mischa slikala u bolnici...
Nisam ja slikala, Noli mi je poslala mms
bandera
09.05.2011., 11:32
happymom5 jesi stavila negdje priču s poroda...? :trep:trep: (danas mi treptanje posebno pali, imam jako duge trepavice, toliko duge da zapinju za naočale :umišljena: ) pa se veselim da ćeš uspit natipkat dva tri reda....
Nije još, veli da možda bude.
purpler80
09.05.2011., 11:33
bandera - kraj svibnja je bolji od sredine... puno veći izgledi za lijepo vrijeme za rođendane (možeš vani ;) slavit)... znam iz iskustva....
nego, Nana, cestitam ti na mrvi...ustvari nije to vise mrva, to je beba...
kako me zivciraju ljudi na poslu...
presladak
sunashce
09.05.2011., 11:37
ajme, slatkiš mali!!!
ajme, smršavila sam još jednu kilu......pa od čega živi moja bebica....idemo sutra na UZV (s 11. tjedana, kad mjere sve one strašne stvari.....koje su kod nas naravno uredne.... :moli:)......mogu ja to.....uf.....
P.S. veeeeliki pozdrav Edu i mami! Držim fige da brzo naraste i ide kući.....
niš se ne sekiraj. ja sam u prvoj T 7,8kg izgubila u 12tj i sve je super bilo. curka upravo hopše oko mene ko mali majmunček :cerek:
samo pazi na unos tekućine, za ostalo lako.
Tak njemu paše. Naime, taman mu to odgovara da u subotu okrene janjca u Slavoniji. :raspa: i u nedjelju dođe po mene i vozi me doma. Nas. Dođe po nas.
A meni je nekako 14. izgledniji. :ne zna: Šta ti misliš?
nemam ja kaj mislit, a čini mi se ni ti :rofl: Jer stara moja, ak se ne porodiš sad u subotu, čini mi se da buš noge morala držat stitnute do sljedeće subote :lol:
Ja odoh sad, moram svekrivi ić nokte rašpat. A glava me boli i neda mi se:rolleyes: Al mora gospa lepe nokte imat jel?
Mlada mama zg
09.05.2011., 11:40
SLATKICA MALA :jumping::jumping::jumping: CESTITAM JOS JEDNOM :)):top:
Orleanska I.
ufff što mogu napraviti da ga spustim, osim izbjegavati masno i sol u hrani?? :confused:
Kretanje, voda, neslano, bijeli luk (češnjak), rajčica...
U najgorem slučaju, možda dobiješ metipldopu kao ja pa piješ to tijekom trudnoće.
Ed je slatkiš! Koji mali frajer!
Pozdravi nam Noli!
ajme, smršavila sam još jednu kilu......pa od čega živi moja bebica...
Ništa se ti ne brini za bebicu. Ako bebica dobro napreduje, svejedno je koliko ti kila imaš. Bebica sebi uzme što joj treba, a tebi što ostane!
Ima nas cura koje smo na dijeti zbog šećera i mršavimo, a bebači nam lijepo napreduju.
Meni se isto sviđa taj datum. Zbog rođendana. :mig:
Ja se sama sebi gadim. Sve mi je fuj! Čistila sam kupaonicu sad, oprala pod s osim sredstvom za čišćenje wc-a u nadi da će to dezinficirati pod pa sam ponovno to prala čistom vodom pa sam onim za kupaonice prala umivaonik i kadu pa sam kadu još malo varikinom prala kad sam prala četku za wc i tako. Sad imam osjećaj da ima svega kanalizacijskom po meni i sva se sama sebi gadim. Imam osjećaj da ću dobiti e. coli od svega toga.
Perem sve na 90 stupnjeva. Zanima me samo kako ću papuše oprati na 90!
ajme, smršavila sam još jednu kilu......pa od čega živi moja bebica....
kaj se žališ, da sam barem na tvom mjestu, u 4. mjeseci sam se udebljala 6 kila, to ti je valjda tako kad nemaš nikakvih mučnina i jedeš ko stoka :rolleyes:
već me i doktorica počela opominjati...
happymom5
Nije još, veli da možda bude.
stvar je u tome da nisam sigurna da želite čitat sve to. :ne zna: al vidjet ćemo, pokušat ću kasnije, ako će klinci dozvolit.
Orleanska I.
09.05.2011., 11:44
Kako da budem sigurna da ne raznosim opasne bakterije po kući?
purpler80
09.05.2011., 11:50
stvar je u tome da nisam sigurna da želite čitat sve to. :ne zna: al vidjet ćemo, pokušat ću kasnije, ako će klinci dozvolit.
i dalje trepćem :trep::trep::trep::trep::trep:
bandera
09.05.2011., 11:52
:ne zna: Nisam bila u toj situaciji... Ali poprilično si dezinficirala kupaonu, mislim da nema straha.
purpler80
09.05.2011., 11:52
pa presvučeš se i otuširaš... a nekako čisto sumanjam da si sebi dozvolila stanje u wc-u iz horor filmova.... znaš li da ima više bakterija na kvakama i telefonskim slušalicama, tipkovnicama u uredu, i sl. nego na zahodnskoj dasci?
...eto mene opet sa vikenda iz BiH....mi stalno u inozemstvu...svjetski putnici! :D
:w pa hello!
...vidim Nolina rodila! Super da je sve na kraju super! Iako je mališan mogao još malo sačekati, baš sam happy zbog nje... :cerek:
..ima još šta novoga?
..mi ćemo danas na kontrolu, u 17h, pa se trebamo pripremiti i fizički i psihički...valjda neću ništa zaboraviti pitati :misli: :D
bopsich
09.05.2011., 11:54
.. znaš li da ima više bakterija na kvakama i telefonskim slušalicama, tipkovnicama u uredu, i sl. nego na zahodnskoj dasci?
Ja se grozim ovih podataka i uvijek manično perem tipkovnice, daljinske upravljače, kvake i sl.
I da vas pitam, danas je točno 7 tjedana i sad me nekako probolo u donjem dijelu trbuha, kao jaka menstrualna bol? Jel to normalno?
Papirka
09.05.2011., 11:56
naslov teme iz Ed kud ti se žuri je promjenjen u Nolina rodila!
a ja pročitam Narona rodila! :facepalm: :facepalm:
i mislim ajmeeee pa kud i ona već... Evo, Narona, nisam te sanjala ali sam uspjela pomislit da smo se prije dva sata ovdje tipkale i da si sad već rodila! :ne zna:
bopsich
..mi ćemo danas na kontrolu, u 17h, pa se trebamo pripremiti i fizički i psihički...valjda neću ništa zaboraviti pitati :misli: :D
A meni u 17h prvi pregled:D Isto se mislim hoću li sve pitati što trebam? Ima li nešto da je trebam posebno pitati?
bandera
Ja se grozim ovih podataka i uvijek manično perem tipkovnice, daljinske upravljače, kvake i sl.
I da vas pitam, danas je točno 7 tjedana i sad me nekako probolo u donjem dijelu trbuha, kao jaka menstrualna bol? Jel to normalno?
A gle, tih prvih tjedana mene je stalno nešto boljelo, zatezalo, smetalo... Tako da nemora biti ništa strašno. Zbilja sam većih tegoba imala tih prvih tjedana, nego kasnijih.
A meni u 17h prvi pregled:D Isto se mislim hoću li sve pitati što trebam? Ima li nešto da je trebam posebno pitati?
...ma samo mirno, veseli se svojoj točkici koju ćeš danas vidjeti...
..nemaš što, pitaj kad je sljedeći pregled, jel sve ok, trebaš li na što posebno pripaziti i veseli se :cerek:
bandera
09.05.2011., 12:02
a ja pročitam Narona rodila! :facepalm: :facepalm:
i mislim ajmeeee pa kud i ona već... Evo, Narona, nisam te sanjala ali sam uspjela pomislit da smo se prije dva sata ovdje tipkale i da si sad već rodila! :ne zna:
Papirka, evo ti na engleskom- sluzavi čep: mucous plug.
Ako želiš opet vidjeti! :rofl:
purpler80
09.05.2011., 12:09
.....mi ćemo danas na kontrolu, u 17h, pa se trebamo pripremiti i fizički i psihički...valjda neću ništa zaboraviti pitati :misli: :D
piši... ja sve pišem inače ništa ne pitam... :facepalm:
ja nisam neka prevelia čistunka niti sam opterećena bakterijama... tu su i trudim se naviknit na njih pošto ih ne mogu uklonit 100 posto... i izbjegavam teška sredstva za čišćenje - otrovna su i izazivaju alergije... manje štete od umjerene količine bakterija nego od njih...
bopsich
09.05.2011., 12:14
ja nisam neka prevelia čistunka niti sam opterećena bakterijama... tu su i trudim se naviknit na njih pošto ih ne mogu uklonit 100 posto... i izbjegavam teška sredstva za čišćenje - otrovna su i izazivaju alergije... manje štete od umjerene količine bakterija nego od njih...
Nisam ni ja neka prevelika čistunka, dapače, više mi je odjeće po stolicama i komodama nego u ormaru, rijetko mi je kad sve na svome mjestu, desi mi se da mi padne prašine po policama... Jedino mi je bitno da mi je kupaona čista i imam pik upravo na tipkovnice i daljiske upravljače... Ali naravno da se bakterija nikada ne možemo u potpunosti riješiti...
Orleanska I.
09.05.2011., 12:15
:ne zna: Nisam bila u toj situaciji... Ali poprilično si dezinficirala kupaonu, mislim da nema straha.
pa presvučeš se i otuširaš... a nekako čisto sumanjam da si sebi dozvolila stanje u wc-u iz horor filmova.... znaš li da ima više bakterija na kvakama i telefonskim slušalicama, tipkovnicama u uredu, i sl. nego na zahodnskoj dasci?
Znam, znam, ali ne znam umišljam li još taj smrad ili stvarno smrdi ili je to varikina.
Sad još odjeću operem i mislim da će biti ok.
Nisam inače čistunka tolika, tipkovnicu očistim kad se sjetim i sl. ali sad me panika uhvatila zbog bebe.
Sretno objema i javite nam koliki su vam bebači!
bubimira
vidjet ćemo sutra na UZV, nadam se da raste kao do sada......malo me brine ipak tih -5 kg....valjda ću uskoro moć jest nešta...i svakako bi trebali promjenit ime ambulante, Amb za visokorizičnu trudnoću i patologiju trudnoće nikako ne zvuči ohrabrujuće......ježim se...... :trk: i još pokušavam organizirat neku svadbicu usput....vidim da ste vi sve ugl udane, pa ako ima tko kakav ekspres prijedlog za crkvu u Zg i restać (može i u okolici) za 20ak ljudi, bila bi jako zahvalna....ne mogu čitat sve one silne teme o vjenčanjima, vrti mi se u glavi, moram pročitat 100 stranica da nađem jednu informaciju koja mi treba......
bopsich
Jeste li na prvi pregled vodile muževe sa sobom?
Aaaaaaaaaaaaajme kako je lijeeeeeeeeeeeep!! Prekrasan je! :cerek: :cerek: :cerek:
a ja pročitam Narona rodila! :facepalm:
:eek: :eek: :eek: Nemoj molim te, nisam još sve stvari ispeglala! Torba mi još nije složena! :nono:
Orleanska I.
09.05.2011., 12:19
vidjet ćemo sutra na UZV, nadam se da raste kao do sada......malo me brine ipak tih -5 kg....valjda ću uskoro moć jest nešta...i svakako bi trebali promjenit ime ambulante, Amb za visokorizičnu trudnoću i patologiju trudnoće nikako ne zvuči ohrabrujuće......ježim se...... :trk: i još pokušavam organizirat neku svadbicu usput....vidim da ste vi sve ugl udane, pa ako ima tko kakav ekspres prijedlog za crkvu u Zg i restać (može i u okolici) za 20ak ljudi, bila bi jako zahvalna....ne mogu čitat sve one silne teme o vjenčanjima, vrti mi se u glavi, moram pročitat 100 stranica da nađem jednu informaciju koja mi treba......
Ti se udaješ? Nemam iskustva po Zagrebu. :ne zna:
Ja sam htjela na drugi da ide jer se na prvom nije ništa posebno vidjelo, ali doktorica nema običaj puštati muževe na vaginalni UZV, tek kasnije kad radi preko abdomena.
bandera
09.05.2011., 12:20
Mi smo prvi pregled imali na hitnoj u Petrovoj. On me vozio, ali nije bio unutra.
Prvi put na uzv je bio u 18 tjednu.
Na prvi i na svaki od tad. :Serek:
..moj je išao samnom samo zato jer sam zadnji puta doživjela neugodno iskustvo da mojoj bebici ne kuca srce pa nisam bila sat vremena u stanju voziti natrag kući...zato je išao samnom...ali inače ti ne treba, jer mislim da se nema što vidjeti a i pregled i uzv su vaginalni tako da znam da ni liječnici ne puštaju unutra..ali raspitaj se :ne zna:
Orleanska I.
09.05.2011., 12:22
Ah, napokon malo osjetim bebu. Sve nekavi slabi udarci. Ah, što to moje dijete mene zajebava. A još se njie ni rodilo. :D
Orleanska I.
09.05.2011., 12:25
Jeste li vidjele još jedan porod u autu (http://www.jutarnji.hr/porodaj-u-automobilu--suprug-porodio-zenu-u-autu-jer-bjelovarska-bolnica-nije-htjela-podici-rampu/944706/)?
Ah, napokon malo osjetim bebu. Sve nekavi slabi udarci. Ah, što to moje dijete mene zajebava. A još se njie ni rodilo. :D
...join to the club! :D
Nana_dbk
09.05.2011., 12:27
Ja ga nisam vodila na prvi pregled koji je bio kratak i tada smo vidjeli samo gestacijsku vrećicu i otklonili mogućnost vanmaternične t. Doktorica mi je sama rekla da ga dovedem drugi put i da, išao je sa mnom na 6+4 kada smo čuli srce i vidjeli mrvu od 7 mm, također i danas je išao samnom.
Kod nas je bila borba s neplodnosti i dugo smo čekali na to, pa možda i to ima veze, ali mislim da je super da ide samnom jer to je jedino kada on može biti svjestan trudnoće i mislim da ne treba biti zakinut za one pokrete bebe unutar maternice, da ju vidi bar na tren ...
bubimira
09.05.2011., 12:31
ja sam htjela da bude na svima, al stjecajem okolnosti je bio samo na onom sa 7 tjedana kad se nije baš nešto posebno vidjelo......prvi sam radila u bolnici (6.tj), taj 2. (7.tj) je bio, 3. i 4. UZV također u bolnici, a sutra, za 5. UZV ne može otić s posla...... da, mi smo imali podosta UZV-a za svojih 11 tj ..... mali će biti šoumen, voli da ga se gleda :gitara:
nana_dbk, vidim da smo mi skoro u dan:cerek:
bopsich
09.05.2011., 12:33
ja sam htjela da bude na svima, al stjecajem okolnosti je bio samo na onom sa 7 tjedana kad se nije baš nešto posebno vidjelo......prvi sam radila u bolnici (6.tj), taj 2. (7.tj) je bio, 3. i 4. UZV također u bolnici, a sutra, za 5. UZV ne može otić s posla...... da, mi smo imali podosta UZV-a za svojih 11 tj ..... mali će biti šoumen, voli da ga se gleda :gitara:
Zašto tako puno pregleda sa samo 11 tjedana?
Mischa kaže: Pogledaj post
Ajme poze....
SLATKI!:cerek:
ne, bila sam već na tri pregleda, ali solo...
planiram ga povesti na idući... jer mislim da se tek sada može malo bolje vidjeti... tad ćemo biti 20+ a nadam se saznati i spol :D
Orleanska I.
09.05.2011., 12:38
Moj je samo dva put išao sa mnom. Jednom je kreten zaspao!, svaki ostali put je radio pa nije mogao.
bubimira
09.05.2011., 12:40
Zašto tako puno pregleda sa samo 11 tjedana?
bilo ih još :) prvi na kojem se nije ništa vidjelo, a ja se bojala da nije vanmaternična, pa jedan za 3-4 dana, tek minijaturna GV, tolika da ginić nije bio opće siguran jel to GV, onda prvi "pravi" na Petrovoj, da potvrde kčs, onda se ja prebacila na Duh, pa jedan UZV u ambulanti kad su me naručili na hospitalizaciju, pa kratka hospitalizacija, jedan UZV na početku da oni vide jel sve ok, pa jedan na kraju, kad su me puštali doma.......a sve to zbog malo heparina.....sad idu valjda samo oni redoviti, svaka 4. tj
purpler80
09.05.2011., 12:42
na sve osim na prvi je bio... i klinci su išli dva puta :)
dobar dan okrugla ekipa!!!!
ed je preslatki
a vidim da happy hara forumom naveliko, to je žena zmaj :)
ja sam u subotu izribala wc tako da sam mogla iz njega jesti...nisam znala kaj bih drugo napravila...ali nakon kaj sam to napravila, pustila me volja za daljnjim radom
bubimira
09.05.2011., 12:48
idem do dućana-danas su na meniju chicken mcnuggetsi, špinat i krumpir.... pozz!
purpler80
09.05.2011., 12:50
cure mene ovo ne pušta... i dalje sam na rubu plača.... mislim da ću otić do dr popodne
E da, moj muz je isao prvi put sa mnom tek tamo negdje oko 16 tjedna...prije je bilo bespotrebno, jer ionak nis nije mogao vidjeti...
napisala sam ti ja već, nije tih .5 niš strašno. ja sam minimalno 7 u prvoj T izgubila i sve je bilo ok. samo je bitno da ne dehiriraš.
u prvoj T je bio na svakom pregledu. u ovoj nije jer mora stariju curu čuvat. samo sa 21tj je bio jer smo baku zažicali da čuva.
Orleanska I.
09.05.2011., 12:52
ja sam u subotu izribala wc tako da sam mogla iz njega jesti...nisam znala kaj bih drugo napravila...ali nakon kaj sam to napravila, pustila me volja za daljnjim radom
Tako i mene kad napravim jednu stvar i to onako kako treba, a planirala sam sašta još, izgubim volju za poslom.
cure mene ovo ne pušta... i dalje sam na rubu plača.... mislim da ću otić do dr popodne
:grli:
Orleanska I.
09.05.2011., 12:53
Odoh malo vidjeti kako stojim s financijama. :w
što ti je, nisam uhvatila?
Joj financije...ubit cu se koliko troskova imam
u prvoj T je bio na svakom pregledu. u ovoj nije jer mora stariju curu čuvat. samo sa 21tj je bio jer smo baku zažicali da čuva.
ja ću moga voditi tek na taj oko 20og tjedna, u prvoj trudnoći je isto jednom bio
e da jučer sam od starije curke 4D gledala. ajme, ista identična. od izgleda do gesti i držanja. da mi je neko 1000 drugih snimki dao skužial bi a je to ona a samo je 23tj u buši bila :cerek:
Moj je samo dva put išao sa mnom. Jednom je kreten zaspao!, svaki ostali put je radio pa nije mogao.
hahaha sad si me sjetila, moj je jednom zaspao na zaručničkom tečaju.... morala sam ga cijelo vrijeme gurkati
Ajme meni kako me zivciraju trudnice koje misle da ako nesto pise u knjizi da tako opcenito mora biti...ono, najbolje da i zivimo po knjizi...
Papirka
09.05.2011., 13:20
Papirka, evo ti na engleskom- sluzavi čep: mucous plug.
Ako želiš opet vidjeti! :rofl:
joj tenks, ono jučer kao nije bilo dovoljno! :lol:
vidim da ste vi sve ugl udane, pa ako ima tko kakav ekspres prijedlog ...
prvo, draga ne panicari zbog kilaže, samo se dobro drži.
drugo, vidjela sam da si na temi o iritacijama pisala o tetki koja ti je digla tlak sa sramotom oko izvanbračnog djeteta, pa sam mislila da se vi ne namjeravate ženit/udavat.
ja nisam udana.
Jeste li na prvi pregled vodile muževe sa sobom?ni na prvi na na bilo koji drugi. kod moje soc.gin to ne bi prošlo, još u tolikoj gužvi da furam njega unutra.
purpler80
09.05.2011., 13:21
što ti je, nisam uhvatila?
psihički sam jako loše... vjerujem da je neispavanost u kombinaciji sa hormonima glavni uzrok toga... pošto nemam doma nikakve tablete, zamolit ću dr. opće prakse da mi da nešto za spavanje... :)
purpler80
09.05.2011., 13:22
p.s. živcira me naplata doplatnih maraka za crveni križ... prisilno darivanje u humanitarne svrhe... :mad:
Papirka
purpler, želim ti da se fino opustiš i lijepo naspavaš i nadam se da ćeš onda biti bolje... :top:
Orleanska I.
Joj financije...ubit cu se koliko troskova imam
Bolje da nisam računala. Bez hrane i troškova za gorivo, kad muž dobije plaću, nedostajat će nam minimalno 600 kuna ovaj mjesec za pokriti troškove i račune koje vučemo otkad ja ne radim. O jebemu miša, jedva čekam da rodim i počnem dobivati naknadu. Nadam se da će beba samo sisati i da će nam pelene i kozmetika za bebu biti jedini trošak oko bebe.
Ajme meni kako me zivciraju trudnice koje misle da ako nesto pise u knjizi da tako opcenito mora biti...ono, najbolje da i zivimo po knjizi...
Tko te Mischa naživirao?
darija12
09.05.2011., 13:24
drage moje imam opet pitanje ...zanima me da li je neku od vas boljela stidna kost ..sad sam 15 tt ....
Idem na uzv sljedeći tjedan pa se nadam da bude sve ok
Papirka
09.05.2011., 13:26
drage moje imam opet pitanje ...zanima me da li je neku od vas boljela stidna kost ..sad sam 15 tt ....
mene boli, ali nije bila pocela još tako rano sa 15 tt
Papirka
09.05.2011., 13:27
Jeste li vidjele još jedan porod u autu (http://www.jutarnji.hr/porodaj-u-automobilu--suprug-porodio-zenu-u-autu-jer-bjelovarska-bolnica-nije-htjela-podici-rampu/944706/)?
Orli, ja ovo ne uspjevam pročitati, meni otvara Milu Kekina :lol:
purpler80
09.05.2011., 13:27
Idem na uzv sljedeći tjedan pa se nadam da bude sve ok
da postoji statistika spominjanja nekog (za trudnoću usko vezanog) pojma - mislim da bi picina kost bila među top 5... :) mene ne boli, ali vidila sam da je stvarno cure stalno ogovaraju...
I mene boli ta glupa kost. :mad: Al štaš sad - trpi.
5 min odmora i nastavljam peglat. Sjedećki. Ne da mi se više stajat. :facepalm:
Edit - nije ni da mi se toliko ne da, koliko me leđa već bole. Pasmaterdapasmatertimleđimaviše!! :mad:
Tko te Mischa naživirao?
Ma jedna djevojka tj. zena koja je procitala jednu knjigu o trudnoci i sad se drzi toga ko pijan plota...ona ce vikati na doktore u radjaoni ako oni nece postupati po njezinim uputstvima...ono daj se stabiliziraj
Ma jedna djevojka tj. zena koja je procitala jednu knjigu o trudnoci i sad se drzi toga ko pijan plota...ona ce vikati na doktore u radjaoni ako oni nece postupati po njezinim uputstvima...ono daj se stabiliziraj
:facepalm:
al dobro, kakva sam ja bila u rađaoni :rolleyes:
još su viceve o meni danima prepričavali i smijali se :zubo:
Papirka
09.05.2011., 13:39
Ma jedna djevojka tj. zena koja je procitala jednu knjigu o trudnoci i sad se drzi toga ko pijan plota...
a mene zivciraju ljudi koji misle da je termin poroda bogom dan datum i da ak rodiš dan kasnije govore kak je beba prenesena, a ako slucajno rodiš 5 dana ranije da je nedonosce....
mislim hellouuuu, njima bi bilo bolje da su procitali koju knjigu. :o
Papirka
09.05.2011., 13:40
još su viceve o meni danima prepričavali i smijali se
ali tina draga, ti si i nas ovdje uvijek nasmijavala!
i danas kad idem u ducan i vidim veliki (literni :rofl:) sladoled sjetim se tebe! ;)
bubimira
09.05.2011., 13:41
[QUOTE=Papirka;33515272
drugo, vidjela sam da si na temi o iritacijama pisala o tetki koja ti je digla tlak sa sramotom oko izvanbračnog djeteta, pa sam mislila da se vi ne namjeravate ženit/udavat.
ja nisam udana.
ma namjeravamo se mi oženit, samo smo malo lijeni oko toga, ne da nam se baš organizirat to, a i nismo se dogovorili kad bi to bilo. zapravo nismo se ništa dogovorili, znamo samo kako bi to otprilike trebalo izgledat.... :top: a kako sam ja doma, logično je da se ja malo oko toga aktiviram...a ne da mi se....
psihički sam jako loše... vjerujem da je neispavanost u kombinaciji sa hormonima glavni uzrok toga... pošto nemam doma nikakve tablete, zamolit ću dr. opće prakse da mi da nešto za spavanje... :)
mislim da normabel daju u trudnoći redovito za opuštanje, kod kontrakcija i slično, bez obzira na to što piše u uputstvima
prošlu trudnoću sam imala dosta problema, pa sam visila na forumu dok sam mirovala, pa sam se napunila informacijama koje mi niš ne koriste, a onda me ovdje na poslu dr pitaju- otkud ti to sve znaš LOLČINA
a mene zivciraju ljudi koji misle da je termin poroda bogom dan datum i da ak rodiš dan kasnije govore kak je beba prenesena, a ako slucajno rodiš 5 dana ranije da je nedonosce....
mislim hellouuuu, njima bi bilo bolje da su procitali koju knjigu. :o
pa termin je u biti razdoblje od 37-42tj
daj joj neku drugu pa nek i tu pročita pa možda ušuti od šoka kad naiđe na neku kontradikciju :rofl:
Papirka
09.05.2011., 13:44
pa termin je u biti razdoblje od 37-42tj
da, da tako je, ali mnogi ne znaju da je tako, nego misle na isključivo 1 dan.
ali tina draga, ti si i nas ovdje uvijek nasmijavala!
i danas kad idem u ducan i vidim veliki (literni :rofl:) sladoled sjetim se tebe! ;)
pa evo zato se i dalje družim sa vama da vam nebude dosadno :D
sad sam se sjetila nečega
stalno pričate kako vam mozak ne radi, kao trudnički mozak
al još uvijek neke pamte onu moju zgodu o čistoj guzici :p
mislim, ko tu koga???? :rofl:
bubimira
09.05.2011., 13:46
sad sam pola sata kopala po vrećici iz usisavača (nije mijenjana barem 6 mj....:facepalm:) tražeći izgubljeni USB. naravno da sam ga našla pored kompjutora na stolu.... :top: pogodite tko neće ići na testiranje u MENSU....baš sam oglupila od ove trudnoće...
daj joj neku drugu pa nek i tu pročita pa možda ušuti od šoka kad naiđe na neku kontradikciju :rofl:
Ma joj..i jos izjava da je njezino zakonsko pravo da njezin ginekolog bude na porodu (privatni)
Papirka
09.05.2011., 13:46
tina - mozak radi selektivno, gluposti pamti! :rofl:
http://www.jutarnji.hr/porodaj-u-automobilu--suprug-porodio-zenu-u-autu-jer-bjelovarska-bolnica-nije-htjela-podici-rampu/944706/
Boze me sacuvaj...Lucy Nicol Ralica...pa dobro, zar su roditelji usput bili i napuseni?? A sin im je Nicky Martin,....ono wtf?
Papirka
09.05.2011., 13:47
pogodite tko neće ići na testiranje u MENSU....
tko tko? :misli: jaaa? :zubo: :lol:
da, da tako je, ali mnogi ne znaju da je tako, nego misle na isključivo 1 dan.
i onda mame dolaze na zakonska prava pitati jel imaju pravo n aproduljeni porodiljni jer im se dijete rodilo 2tj prije "termina" i kako su tete na hzzo-u bespla telefonu grozne kad ih otpile na takva pitanja
http://www.jutarnji.hr/porodaj-u-automobilu--suprug-porodio-zenu-u-autu-jer-bjelovarska-bolnica-nije-htjela-podici-rampu/944706/
Boze me sacuvaj...Lucy Nicol Ralica...pa dobro, zar su roditelji usput bili i napuseni??
a sin je NICKY MARTIN ili tak neš :lol::lol::lol::lol::lol:
Papirka
09.05.2011., 13:48
Boze me sacuvaj...Lucy Nicol Ralica...pa dobro, zar su roditelji usput bili i napuseni??
pa kaj samo meni otvara Milu Kekina kad na to kliknem......? :confused: :confused: :confused:
pa kaj samo meni otvara Milu Kekina kad na to kliknem......? :confused: :confused: :confused:
f5
malo pogledaj po stranici i vidjet ćeš link na taj članak.
Boze me sacuvaj...Lucy Nicol Ralica...pa dobro, zar su roditelji usput bili i napuseni?? A sin im je Nicky Martin,....ono wtf?
meni se ljudi izčuđavaju za im koj sam maloj dala, al ovo je......bez komentara
bopsich
09.05.2011., 13:51
hahhaahhaa, ja isto umrla od smijeha kad sam pročitala, strašno:rofl::rofl::rofl: Pogotovo Nicky Martin:lol:
Malo pričekaj pa će se otvoriti.. I mene je iz prve zaskočio Mile:rofl:
dobro da nisu dali ime Ricky Martin :rolleyes:
meni se ljudi izčuđavaju za im koj sam maloj dala, al ovo je......bez komentara
tvoja mala opće nema čudno ime. oba prilagođena i jeziku i pismu, nit se drugačije pišu a drugačije čitaju, ne kužim :ne zna:
istina kombinacija je neobična al to je apsolutno pozitivno. :top:
e a kak je naglasak marIa ili mAria?
tvoja mala opće nema čudno ime. oba prilagođena i jeziku i pismu, nit se drugačije pišu a drugačije čitaju, ne kužim :ne zna:
istina kombinacija je neobična al to je apsolutno pozitivno. :top:
e a kak je naglasak marIa ili mAria?
naglasak je na A, mi međimurci više manje imamo naglasak nna prvi slog
jedino je sverkv zove sa naglaskom na I, al to zato jer u slovniji živi, pa ima pomiješane naglaske
Papirka
09.05.2011., 13:58
i onda mame dolaze na zakonska prava pitati jel imaju pravo n aproduljeni porodiljni jer im se dijete rodilo 2tj prije "termina" i kako su tete na hzzo-u bespla telefonu grozne kad ih otpile na takva pitanja
ja cak nisam mislila ni konkretno na trudnice u ovom slucaju, jer sam mislila da trudnice to znaju, vec na ljude u mojoj okolini koji to ne znaju.
prica mi frendica za jednu našu zajednicku poznanicu kak je prenjela bebu 4 dana i čudi se čudi ko picek glisti...
a ja ono, pa nije to prenesena beba......
ja nisam udana.
nisam ni ja, živimo već dvije godine zajedno, ali još ne mislimo pred matičara. njegovi su to malo teže prihvatili, naslušali smo se o rodnom listu djeteta kojem će zauvijek, ZAUVIJEK pisati da ga je otac taj i taj priznao :rolleyes: ko da ću djetetu na majicu dati štampati rodni list da hoda svijetom.... :rolleyes:
naglasak je na A, mi međimurci više manje imamo naglasak nna prvi slog
jedino je sverkv zove sa naglaskom na I, al to zato jer u slovniji živi, pa ima pomiješane naglaske
meni je isto nekak prirodnije na I, al zbog španjolskog. nekak me to kad nema J odma asocira na tu verziju. al to je tak svejedno kak vi kažete da je naglasak, tak je naglasak kad ste joj vi dali ime :mig:
Papirka
09.05.2011., 14:01
ZAUVIJEK pisati da ga je otac taj i taj priznao :rolleyes:
daaaa iiiii??? koji je problem u tome da otac prizna svoje dijete? :rolleyes: :rolleyes:
Papirka
09.05.2011., 14:03
nisam ni ja, živimo već dvije godine zajedno,
e tako i mi.. beba će se roditi taman malo prije nego što bi mi on po zakonu postao "nevjenčani suprug", pa će mi prije po tome postati zakoniti nevjenčani, nego po tome što smo navršili 3 godine zajedničkog života.
ja cak nisam mislila ni konkretno na trudnice u ovom slucaju, jer sam mislila da trudnice to znaju, vec na ljude u mojoj okolini koji to ne znaju.
prica mi frendica za jednu našu zajednicku poznanicu kak je prenjela bebu 4 dana i čudi se čudi ko picek glisti...
a ja ono, pa nije to prenesena beba......
jbga, puno žena ne zna ni kako dolazi do menge, a svejedno se seksaju i ostanu trudne, pa onda imamo priče o trudnicama koje su imale "mengu" do 5-6mj trudnoće i nisu znale da su trudne
meni je isto nekak prirodnije na I, al zbog španjolskog. nekak me to kad nema J odma asocira na tu verziju. al to je tak svejedno kak vi kažete da je naglasak, tak je naglasak kad ste joj vi dali ime :mig:
ja nisam htjela da ima J u imenu, da ipak malo modernije izgleda ime :D
e tako i mi.. beba će se roditi taman malo prije nego što bi mi on po zakonu postao "nevjenčani suprug", pa će mi prije po tome postati zakoniti nevjenčani, nego po tome što smo navršili 3 godine zajedničkog života.
mi smo se vjenčali kad sam s ivanom bila trudna 30ak tjedana, prije toga smo živjeli skupa jedno 5 godina :D, 13 smo sve skupa zajedno, a nemamo ni 3g braka
Papirka
09.05.2011., 14:06
ni F5 ni refresh, ni čekanje, ni nista ne pomaze da ja taj članak pročitam. :(
bubimira
09.05.2011., 14:06
ko da ću djetetu na majicu dati štampati rodni list da hoda svijetom.... :rolleyes:
:amen: upravo tako....bože čime se ljudi opterećuju....ja samo hoću da nas puste na miru pa da mi sami vidimo kad nam i što paše....što su do sada i radili i bili kao jako kul što očito nisu, no dobro su izdržali...drago mi je vidjet da vas ima još "u grijehu" :)
ni F5 ni refresh, ni čekanje, ni nista ne pomaze da ja taj članak pročitam. :(
evo ti ga ovdje kljik (http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/05/09/0277006.html)
Gricko2008
09.05.2011., 14:07
o okruglice!!!
Ja jučer pitam svog sina od 2 godine hoćemo li braca nazvati baumax (prolazili smo pokraj reklame)-"necemo, to je lužno" :rofl:
Btw: evo rješavam jednu linoladu, piše da je rok trajanja 29.11.11 pa da se ne pokvari :lol: :rofl:
jbga, puno žena ne zna ni kako dolazi do menge, a svejedno se seksaju i ostanu trudne, pa onda imamo priče o trudnicama koje su imale "mengu" do 5-6mj trudnoće i nisu znale da su trudne
al fakat ne kužim kak nebreš ne znati da si trudna
jedna kolegica iz srednje, rodila je u 12 mjesecu prošle godine i isto veli da jedno par mjeseci nije znala
ono, kak nisi znala? :confused:
čak me i mama uvjeravala da mogu imati mengu i biti trudna, svaki put kad mi je dan kasnila :rolleyes:
Orleanska I.
09.05.2011., 14:07
sad sam pola sata kopala po vrećici iz usisavača (nije mijenjana barem 6 mj....) tražeći izgubljeni USB. naravno da sam ga našla pored kompjutora na stolu.... pogodite tko neće ići na testiranje u MENSU....baš sam oglupila od ove trudnoće...
Ha ha ha ha ha! :rofl::rofl:
daaaa iiiii??? koji je problem u tome da otac prizna svoje dijete? :rolleyes: :rolleyes:
Oh, mojoj svekrvi je valjda bona točka što smo mi prije par godina odlučili ne krstiti našu djecu. Ajme, kao da će vrag izlaziti iz njih ako budu nekrštena.
Zar su krštena djeca bolja, pametnia, zdravija, veselija, bogatija, brža, ljepša... od nekrštene? Lijepo smo rekli kad dijete bude htjelo neka odabere hoće li se krstiti ili ne. U mojoj generaciji je bilo djece koaj su krštena na svojoj Svetoj pričesti. Ne vidim problem u tome.
I da, tupe mi ako djeca ne bduu išla na vjeronauk, onda jadni sjede jedan sat po hodnicima... Bla bla bla. I u mojoj je školi (u kojoj sam radila) bilo djece koja ne idu na vjeronauk pa ne vidim da im je jedan slobodan sat ikako naštetio.
A snimiš face njihove i sve ti jasno... :facepalm:
To je točno ono što je rekla naša profa iz sociologije jednom, da je baš izražen fenomen: što neobrazovaniji / primitivniji / iz ruralnije sredine roditelji, to luđa i "posebnija" imena djeca jadna dobiju. :rolleyes:
Kako ste mi, djevojčice? Ja danas gadno kasnim; bila u ZG na ogtt pa usput popila kavu s frendicom i tako... jesam šta bitno propustila na ovih x strana što ste natipkale? : lijenačitatsvezaostatke :
Papirka
09.05.2011., 14:09
evo ti ga ovdje kljik (http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/05/09/0277006.html)
thx :)
čak me i mama uvjeravala da mogu imati mengu i biti trudna,
netko može imati krvarenje, ali ne može imati mengu.
Orleanska I.
09.05.2011., 14:10
Btw: evo rješavam jednu linoladu, piše da je rok trajanja 29.11.11 pa da se ne pokvari :lol: :rofl:
Tako i treba!
Btw. moja svekrva njie baš oduševljena našim brakom jer smo ga sklopili samo građanski, a ne i crkveno. Ono, kao, to nije pravi brak. Prije braka smo žvijeli skupa oko godinu dana, a u vezi smo bili nekih 7-8 godina i svekrva je rekla kako takve veze nikad ne završe brakom i kako se uvijek raspadnu.
Da ne spominjem da je tražila savjete kako razvrgnuti naš brak jer ja loše utječem na njenog sina.
mi smo se vjenčali kad sam s ivanom bila trudna 30ak tjedana, prije toga smo živjeli skupa jedno 5 godina :D, 13 smo sve skupa zajedno, a nemamo ni 3g braka
ja i muž smo 5,5 godina zajedno, vjenčali smo se 15.1. ove godine, točno 3 mjeseca prije termina
o okruglice!!!
Ja jučer pitam svog sina od 2 godine hoćemo li braca nazvati baumax (prolazili smo pokraj reklame)-"necemo, to je lužno" :rofl:
ajd požuri se, stvarno je rok blizu :lol::lol:
Orleanska I.
09.05.2011., 14:14
Odoh vješati veš.
ja i muž smo 5,5 godina zajedno, vjenčali smo se 15.1. ove godine, točno 3 mjeseca prije termina
mi smo to i napravili baš zbog djeteta, nije nam se dalo zezati naknadno s dokumentima, bilo mi je jednostavnije mijenjati moje dok sam trudna, nego s malom bebom
netko može imati krvarenje, ali ne može imati mengu.
ma, znam ja to
moja menga je bila obilna prva 2 dana, tak da nema šanse da sam ikad posumnjala da bi mogla biti trudna pod "mengom"
Tako i treba!
Btw. moja svekrva njie baš oduševljena našim brakom jer smo ga sklopili samo građanski, a ne i crkveno. Ono, kao, to nije pravi brak. Prije braka smo žvijeli skupa oko godinu dana, a u vezi smo bili nekih 7-8 godina i svekrva je rekla kako takve veze nikad ne završe brakom i kako se uvijek raspadnu.
Da ne spominjem da je tražila savjete kako razvrgnuti naš brak jer ja loše utječem na njenog sina.
dobra ti je sveki, nema šta :rolleyes:
žemske, nemam badema doma, jel pomažu orasi kod žgaravice??? počet ću rigati vatru uskoro...:mad:
bandera
09.05.2011., 14:17
Daj odi po šamar!!! Tući ću te! Još mi samo reci da je zbog muža, pa ima da ti dođem dolje. I odi do doktora, ne može škoditi!
:lol::lol: Roduša neka???
pa evo zato se i dalje družim sa vama da vam nebude dosadno :D
sad sam se sjetila nečega
stalno pričate kako vam mozak ne radi, kao trudnički mozak
al još uvijek neke pamte onu moju zgodu o čistoj guzici :p
mislim, ko tu koga???? :rofl:
Pa to se pamti, naravno!
Ma joj..i jos izjava da je njezino zakonsko pravo da njezin ginekolog bude na porodu (privatni)
Ček, jel to neka iz RL ili sa foruma? Molim link ako je sa foruma!
mi smo to i napravili baš zbog djeteta, nije nam se dalo zezati naknadno s dokumentima, bilo mi je jednostavnije mijenjati moje dok sam trudna, nego s malom bebom
i mi isto
inače muž je oduglovačio, kao ima vremena, ima vremena
a onda sam mu zaprijetila ak se ne pokrenemo da bude dijete imalo moje prezime, to mu je bila bolna točka (nemamo neko mišljenje o mom starom i baki s tatine strane, pa nije htio da mu se i dijete tak preziva)
cvexter
09.05.2011., 14:19
bubimira, brat mi se ženi ovaj vikend, svadba za 30 ljudi i sve sam morala naći, tako ti mogu ovo istraženo preporučiti. hoćeš su ili u private?
Papirka
09.05.2011., 14:20
...
a još nema potpisa :tuctuc:
Pa to se pamti, naravno!
hebala vas moja guzica!!!! :azdaja:
:rofl::rofl:
edit: sise me svrbe
cvexter
09.05.2011., 14:20
vratila se s nepregleda. pao im sistem i prebacili me za sutra, pa nisam vidjela bebača :(
a jučer mi se pri puta javiooooo :cerek: (sigurna sam da nije probava, hha)
žemske, nemam badema doma, jel pomažu orasi kod žgaravice??? počet ću rigati vatru uskoro...:mad:
navodno mlijeko pomaže, al ja ne volim mlijeko pa mi nemoj vjerovati
i jbmti orase, sad mi se jedu palačinke sa šećerom i orasima
cvexter
09.05.2011., 14:24
a još nema potpisa :tuctuc:
a ne kužim kako da stavim u potpis jednu riječ, a ne cijeli link na ticker. de pomozi :)
Papirka
09.05.2011., 14:32
a ne kužim kako da stavim u potpis jednu riječ, a ne cijeli link na ticker. de pomozi :)
poslala sam ti pp, nadam se da ces uspjeti!
Orleanska I.
09.05.2011., 14:33
dobra ti je sveki, nema šta :rolleyes:
Moja svekrva je duga priča... Doista. Znam da nije lijepo, ali muž mi se preporodio otkad komunicira s njom manje nego prije.
vratila se s nepregleda. pao im sistem i prebacili me za sutra, pa nisam vidjela bebača :(
a jučer mi se pri puta javiooooo :cerek: (sigurna sam da nije probava, hha)
Baš mi je žao što nisi bebaća vidjela, ali mi je drago ti ti se javio. :cerek:
Ajd kopiraj u post to što stavljaš u potpis pa ću ti označiti koji dio toga trebaš preimenovati u nešto kraće.
Edit: Vidim da je Papirka bila brža od mene.
poslala sam ti pp, nadam se da ces uspjeti!
Mighty Papirka.... Cvex, samo prati upute, i meni je pomogla, uspjet ćeš...i ja sam!! :top:
Orleanska I.
09.05.2011., 14:37
Baš kad sam vam pomislila kukati kako moram kuhati ručak jer sam gladna, sjetim se da imam skuhanog graha od neki dan! Weeeeeeeeee! Ne moram kuhati! :tulum:
i ja sam u svoje vrijeme par curama sredila te potpise :raspa:
mala još spava, meni cice pune :cice:
pa sam se malko izdojila
inače imam 2 izdajalice, jednu aventovu (sestrična posudila)
i jednu starinsku, baka mi ju je dala
izdajalica (http://img695.imageshack.us/img695/6627/ffas.jpg)
ovako izgleda, i mogu reči da mi je puno bolja o ove od aventa
Baš kad sam vam pomislila kukati kako moram kuhati ručak jer sam gladna, sjetim se da imam skuhanog graha od neki dan! Weeeeeeeeee! Ne moram kuhati! :tulum:
super :top:
E sad mi se stvarno više ne da peglat. A mooooooooooooram, toliko sam u zaostatku s tim. :(
Jadni mi mužić nema više šta obuć' ujutro na posao. Totalno sam loša žena. :(
E sad mi se stvarno više ne da peglat. A mooooooooooooram, toliko sam u zaostatku s tim. :(
Jadni mi mužić nema više šta obuć' ujutro na posao. Totalno sam loša žena. :(
i ja isto
i nemajka
nekad čak ni njoj neku robicu ne ispeglam, a svejedno obučem
:brukica:
odoh jesti orahe i naći nešto u što stanem, pa na vježbe u rodilište... danas će dragi biti samnom, napokon, prošli tjedan je radio popodne.. pozdravljam vas!
i ja isto
i nemajka
Još nisam nemajka ali mislim da ću bit. Isto što se tog peglanja tiče. :facepalm:
Idem nastavit dalje. Barem još njegove košulje da riješim.
A da ne govorim da ručka nigdje ni na vidiku nema. :tuzni:
Orleanska I.
09.05.2011., 14:45
inače imam 2 izdajalice, jednu aventovu (sestrična posudila)
i jednu starinsku, baka mi ju je dala
izdajalica (http://img695.imageshack.us/img695/6627/ffas.jpg)
ovako izgleda, i mogu reči da mi je puno bolja o ove od aventa
Takvu starinsku ima i moja mama, ali je neka guma na njoj dosta oštećena pa je sestra isto na posudbu dobila aventovu ručnu.
E sad mi se stvarno više ne da peglat.
Ja jučer peglala gaze za bebu! Koliko toga ima! Nisam brojala, ali ima ih barem 40. Opeglala i tri bodija, benkicu i kapicu. Dosta peglanja neko vrijeme!
bandera
09.05.2011., 14:45
Ja sam kuhala onu piletinu sa sezamom sto je Mrs.B stavila recept tu jucer. I puuuuno salate. I bila sam u setnjici...:o i u ducanu sa mm.
i ja isto
i nemajka
ja ovoj bebi ne mislim peglat. ko bi to sve stigao. speglat ću bodije prije neg se rodi ak stignem i eventualno ak bude neš jako zgužvano.
starijoj sam sa 6mj prestala praglat. zbilja gubitak vremena.
Ja sam kuhala onu piletinu sa sezamom sto je Mrs.B stavila recept tu jucer. I puuuuno salate. I bila sam u setnjici...:o i u ducanu sa mm.
kak ti se sviđa?
..krepat ću od gladi...a ne da mi se kuhat...bit će danas jaja na oko, čini mi se...i kobaja...odoh jesti pa se srediti za pregled...zadnji put sam se još uporno pokušavala napamet obrijati...i porezala se po preponi :eek: :auch: ...sad ipak moram s ogledalom...pa kontam da će potrajati, taman stignem sve do 5!...
:w bye
Orleanska I.
09.05.2011., 14:49
..krepat ću od gladi...a ne da mi se kuhat...bit će danas jaja na oko, čini mi se...i kobaja...
Joj, pečena jaja nisam jela sto godina. Otkad sam na dijeti, jedem ih samo kuhana. O kobasici samo sanjam!
Jučer sam maznula jedan komadić slanine dok je mama jela... Uh, baš mi je bila ukusna.
bubimira
bubimira, brat mi se ženi ovaj vikend, svadba za 30 ljudi i sve sam morala naći, tako ti mogu ovo istraženo preporučiti. hoćeš su ili u private?
može u pp :cerek: unaprijed hvala, već sam počela odustajat a nisam ni počela kako treba !!
a za potpis: na tickerfactory napraviš slikicu, vrlo jednostavno, kopiraš link koji ti se pojavi, ne cijeli nego samo ovaj dio što vidiš u mom potpisu, odeš u forumu na opcije (skroz gore)-uredi potpis (skroz lijevi stupac) i pejstaš link.... jedino ne znam kako promijenit naziv potpisa.....
cvexter
papirka :grli: hvalaaaaaaa!
bandera
kak ti se sviđa?
Meni je odlicno. Muz kaze da je fino, ali vidim da je rezerviran malo.:rolleyes: A takav je i za lazanje, ma tjesteninu opcenito. Bez krumpira i snicli nije rucak.
Papirka
09.05.2011., 14:50
papirka :grli: hvalaaaaaaa!
molim! drago mi je da si uspjela! :top:
ja ovoj bebi ne mislim peglat. ko bi to sve stigao. speglat ću bodije prije neg se rodi ak stignem i eventualno ak bude neš jako zgužvano.
starijoj sam sa 6mj prestala praglat. zbilja gubitak vremena.
zbilja jeste
al rekle su mi nek tu forumašice da se mora njezina peglati da se unište bakterije :ne zna:
bubimira
09.05.2011., 14:56
a za potpis: na tickerfactory napraviš slikicu, vrlo jednostavno, kopiraš link koji ti se pojavi, ne cijeli nego samo ovaj dio što vidiš u mom potpisu, odeš u forumu na opcije (skroz gore)-uredi potpis (skroz lijevi stupac) i pejstaš link.... jedino ne znam kako promijenit naziv potpisa.....
super sam ti objasnila malo kasno....sad sam tek skužila da sam preskočila prethodnu stranicu pa nisam vidjela....baš sam oglupavila.....daj mi pošalji na pp za to skraćivanje plz...valjda ću skužit iako ne garantiram...danas mi ne ide baš iz prve :bonk:
:w
šta se radi?? jel Bandera rodila?? :D
ja čekam da mi mm i mali donesu sladoled :klopa:, mala spava... uglavnom uživam i debljam se :rofl:
kad se samo sjetim kako mi je teško bilo s malim, ovo mi je ko odmor...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.