PDA

View Full Version : Radio 101

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15

Stalaktit
05.02.2010., 10:48
to sto neke stanice imaju playliste ne znaci da imaju isti nacin pustanja sa tih playlista. bbc to radi kako treba, otvoreni to radi krivo i lose. recimo, hot chip ima novi singl - bbc ga prvih par dana ili prvi tjedan vrti jednom u sat vremena (naravno ako singl ima potencijal i kvalitetu, odnosno ako dolazi na a listu), dok na otvorenom "radiju" se to radi jednom u 4 sata (u najboljem slucaju). dakle sama ta cinjenica odredjuje identitet.

Identitet radija određuje učestalost puštanja novih singlova s unaprijed zadanih playlista (koje su inače svugdje slične, kao što i trebaju biti). Identitet Radija 101 u ovom slučaju je puštanje 5-6 novih singlova svaka 2 sata zadnja 3 tjedna. Majstore!

Kakve se sve teorije ovdje neće zmišljavati u obranu neobranjivog... :flop:

pakleni_patuljak
05.02.2010., 11:01
Par puta godišnje dođem u Zg i odmah stavim na 101, i svaki put pomislim "Bože, šta je ovo ...!?" Sad vidim i zašto, nema ništa gore nego dopustiti da te vrijeme pregazi, bahatost i rezon tipa "ja sam najljepši i najbolji, sve ostalo će doć samo po sebi" razbije se o glavu kad - tad.

vrlo slična priča...

kad god prođem karlovac, prebacima na 101.
i nekako mi je drago.
to je radio koji sam uvijek slušao kad bih bio u zg.

a sad... imam barem 50% šanse da nakon 10, 15 minuta (znači prije nego dođem do naplatnih kućica) vratim na cd.
postali su dosadni i bahati.
bez podloge.
nažalost...

Nenaklona
05.02.2010., 12:51
vrlo slična priča...

kad god prođem karlovac, prebacima na 101.
i nekako mi je drago.
to je radio koji sam uvijek slušao kad bih bio u zg.

a sad... imam barem 50% šanse da nakon 10, 15 minuta (znači prije nego dođem do naplatnih kućica) vratim na cd.
postali su dosadni i bahati.
bez podloge.
nažalost...

Kako netko tko par puta godišnje dođe u Zg, može objektivno suditi o kvaliteti programa? :misli:

To je otprilike isto, kao da ja sudim o knjizi koja ima 300 strana, na način da pročitam prvu, pedesetu, stotu i zadnju stranu. :rolleyes:

seljobeljo
05.02.2010., 15:06
Ne vidim svrhe raspravi oko muzike, singlova, playlista i slično. Ono što je Radio 101 uvijek činilo drukčijim je bila upravo otvorenost različitim stilovima. Jako dobro sam znao što mogu očekivati u koje doba dana i od kojeg urednika. Uopće mi ne predstavlja problem prebaciti na drugu stanicu dok se DJ FRX istutnji jer on svakako ima svoju publiku. Mi s 40+ to svakako nismo u nekom velikom broju.
Ali ću redovno poslušati aktualac ili kakav intervju jer još uvijek odstupa od gotovo jednoobraznih informativnih emisija drugih medija.
Ono što me muči je to što još uvijek ne vidim da je na taj radio došla uprava koja ima neki poslovni plan. Što misle raditi, s kojim brojem ljudi, koliko to košta, koliko misle zaraditi od reklama i slično.
Računati na pomoć grada, apelirati na 1996-o nostalgične slušatelje koji bi zabrinuti za sudbinu svog radija trebali nešto učiniti, kakav je to poslovni plan?
I nebih uopće bio ljut ako me zbog besparice uskoro poštede live izvještavanja sa zimskih olimpijskih igara, zasjedanja europskog parlamenta, NATO koferencija u Bukureštu i slično. Rađe ću slušat DJFrxa. Manje tuče u mozak.

MR1313
05.02.2010., 16:16
Podržavam svaku napisanu Seljobeljo! Mislim da je 101.ica ako je suditi prema prioritetima, važnija s aspekta slobodne misli i načina izražavanja u odnosu na glazbeni smjer (koji je isto bitan ali u odnosu na ovo prethodno ipak manje važan).

Stalaktit
05.02.2010., 16:21
Ono što me muči je to što još uvijek ne vidim da je na taj radio došla uprava koja ima neki poslovni plan. Što misle raditi, s kojim brojem ljudi, koliko to košta, koliko misle zaraditi od reklama i slično.
Računati na pomoć grada, apelirati na 1996-o nostalgične slušatelje koji bi zabrinuti za sudbinu svog radija trebali nešto učiniti, kakav je to poslovni plan?

Prema priopćenjima, poslovni plan postoji i izradio ga je Škegrin Quaestus. S tim planom uprava danas ide k Šukeru probati dogovoriti neki novi reprogram dugova ili tako nešto. Barem je tako najavljeno.

Ono što se u programu trenutno čuje jest najmanje 50% manje reklama u odnosu na prijašnje razdoblje, poduplani broj voditelja (muško-ženski parovi), 90% starih (preimenovanih) emisija + oko 5 novih emisija, novi jinglovi i "porinuća", čak se neki producenti spominju u najavno-odjavnim špicama... novi web... Ukratko, u programu se može čuti da su im se prihodi od reklama prilično prorijedili ali da se na proizvodnju programa i dalje troši nemilice....

Zaključak svakom na volju (napomena za pridošlice u temu: u paralelnom svemiru ispravan zaključak je da su sve to entuzijasti i volonteri i da program skoro ništa ne košta... što je zapravo i vrlo lako moguće s obzirom na količinu amaterizma od kojeg nam je cat6 u predinfarktnom stanju :D).

Stalaktit
05.02.2010., 16:29
Mislim da je 101.ica ako je suditi prema prioritetima, važnija s aspekta slobodne misli i načina izražavanja u odnosu na glazbeni smjer (koji je isto bitan ali u odnosu na ovo prethodno ipak manje važan).

I ja se slažem, ali za određenu struju to je samo dokaz da smo nazadna gerijatrija. Izvorne zasade Radija 101 treba mijenjat, prilagođavat...:p

Nick Fallin
05.02.2010., 16:32
To find a fault is easy; to do better may be difficult.

Situacije jest jednostavna; radio je u sranjima zbog toga kako se radilo, financijski, programski, kako god hoćeš.

Intuicija govori da se nešto mora promjeniti da bi bilo drugačije.

Stvari su se promjenile. Nekima nabolje, nekima nagore. Meni nabolje, no glasniji su dušebrižnici, podmetači kajli, konkurencija, desničari i u nekom broju sigurno i slušatelji kojima se shema ne sviđa. Teško je razlučiti tko je tko, jer su obično podmetači kajli inteligentne osobe.

lucca
05.02.2010., 16:42
To find a fault is easy; to do better may be difficult.

:)

Stalaktit
05.02.2010., 17:02
... no glasniji su dušebrižnici, podmetači kajli, konkurencija, desničari i u nekom broju sigurno i slušatelji kojima se shema ne sviđa. Teško je razlučiti tko je tko, jer su obično podmetači kajli inteligentne osobe.

Reš pečena paranoja začinjena prstovetom neargumentirane difamacije neistomišljenika... zdravica za kuhara!

Silajn
05.02.2010., 17:35
Pa, koliko ja vidim, osim par stvarno jako glupih i jako zlobnih (navodnih?) insajdera, ovdje je još nekoliko ljudi koji misle da znaju nešto o radiju, a ne znaju i nekoliko dobronamjernih kritičara :ne zna: Pljuckanje po novom webu i novoj shemi je uglavnom promašeno i to iz vrlo jednostavnog razloga što nisu još zaživjeli. Svaka promjena zahtjeva korekcije i uigravanje, a 90 % prigovora koji se ovdje povlače su stvarno lejm :ne zna:

Nick Fallin
05.02.2010., 17:38
Reš pečena paranoja začinjena prstovetom neargumentirane difamacije neistomišljenika... zdravica za kuhara!

Post je bio generalne prirode, no ako se prepoznaješ...

Stalaktit
05.02.2010., 17:48
Ne prepoznajem se, ali sam te zapamtio kao nekoga tko bez argumenata neistomišljenicima (meni) imputira štošta.
A i diže mi živac kada iz pera navodnih poklonika Stojedinice pročitam istu onu retoriku crvenih, zelenih i žutih vragova...

Nick Fallin
05.02.2010., 17:54
Nema šanse da se uvučem u osobnu raspravu sa tobom, to je i cilj tvoje retorike. Jako je indikativno da si citirao samo komad mojeg posta na koji se možeš okačiti.

Uostalom, od tvojih 68 postova, svi su napravljeni ovdje. Registracija se nekim čudom podudara sa događanjima.

Ocjenu izostanka tvojeg interesa ovdje ostavljam drugima.

Jebe mi se za interese 101ice. Gledam svoj interes ovdje, a to je uživanje u radijskom programu. Nek drugi prosude da li su tvoji interesi samo slušateljski.

Stalaktit
05.02.2010., 18:01
Uostalom, od tvojih 68 postova, svi su napravljeni ovdje. Registracija se nekim čudom podudara sa događanjima.

Broj postova je malen pa među njima nije problem naći i odgovor na taj nerazjašnjiv misterij koji te stalno iznova tišti.

Bez brige, jasno mi je da ti se hebe za interes Stojedinice.

Mazarin
05.02.2010., 19:24
Bez brige, jasno mi je da ti se hebe za interes Stojedinice.

a koji bi po tebi trebao biti interes stojedinice?
Zar to nije opstanak na tržištu radio stanica?
Kako bi ti rješio minus od 19 milja kuna?
Milodarima?
postoji valjda i interes građana Zagreba.
A to je da budu informirani i zabavljeni.
Meni je osobno bitnije znati što se događa u Cvjetnom prolazu, nego na zasjedanju NATO pakta o boji kapa boraca protiv Talibana.
I kad smo kod cvjetnog prolaza, danas je 101 bio ono što treba biti.
Brz, informativan i zabavan.
Izuzev onih debilnih brijača......
i play lista je OK...
Počelo je ujutro sa Filmom i Boje su u nama, i cjeli dan je neki nivo glazbe po kojem opet znam da živim u Zagrebu, a ne u Ilkovoj Poganoj Vlaki, ili kako već.....

fat_monster
05.02.2010., 19:35
odlicne su mi ove dvi zemske zviri bile u uj fuj
obozavam ih :cerek:

Cat6
05.02.2010., 19:58
Da mi je samo nauciti strahovati! Tako je nekoch kukao junak iz Andersenove bajke. Trebao je samo jucer poslusati glas uzasa koji je odzvanjao prepoznatljvim kreveljenjem (http://www.youtube.com/watch?v=NfTD1NDNFIg) iz etera 101.... aaaaaaahh :(

Da sam barem bio sam kad sam cuo taj glas, jer iz punih pluca sam zelio zaurlikati od ocaja! Jednostavno nepodnošljivo.

Ne ponovilo se (http://www.youtube.com/watch?v=pWa0dZMHYeE) !!!

Srecom u nesreci, drago mi je da nisam jedini (http://groups.google.com/group/hr.soc.grad.zagreb/browse_thread/thread/00bbc05632cfd5b5#), jer ovo ne sluti na dobro :(

...

Mazarin
05.02.2010., 20:04
čekaj, ja sam mislio da se zajebavate, ali Prestar Ida je fakat na 101?

mirjam
05.02.2010., 20:05
Počelo je ujutro sa Filmom i Boje su u nama, i cjeli dan je neki nivo glazbe po kojem opet znam da živim u Zagrebu, a ne u Ilkovoj Poganoj Vlaki, ili kako već.....
Al je zato muzika večeras ko da sam se našla u paklu :visi:

Mazarin
05.02.2010., 20:12
ne slušam 101 navečer veće jedno deset godina, tak da nebih znao :cerek:
al ovo za Idu, znao sam da je Švec zagorio bez sexa ko kaubojska tava, ali da je to toliko očito, nisam znao.....

Stalaktit
05.02.2010., 20:40
Cat6, nikako nisi sam. Nažalost, ponovit će se, kako stvari stoje. Spomenula je neki ugovor s Radijem, po kojem će dolaziti utorkom i četvrtkom. Još samo fale Delale i Stunićka.

frostinho
05.02.2010., 20:52
kaj je ovo, nema više Čakleca petkom?
i sjebali su termin moje omiljene emisije, DEEP FM :mad:

:flop:

slobodni*radikal
05.02.2010., 21:31
Oprostite što upadam. Vidim da se jedna nova emisija zove Ordinacija Sestre Helge. Tko ju vodi? Jadranka Đokić? Je li to neka koprodukcija s Đurom i Našom malom klinikom? Ida Prester je odličan novi dodatak. Hoće li biti uskoro angažirana i Mia Kovačić? Hvala na odgovorima.

superhands
05.02.2010., 22:54
erm, nema meni najdrazeg fonbox-a aaaaaaaaaaa:cry:

Mazarin
06.02.2010., 08:14
Oprostite što upadam. Vidim da se jedna nova emisija zove Ordinacija Sestre Helge. Tko ju vodi? Jadranka Đokić? Je li to neka koprodukcija s Đurom i Našom malom klinikom? Ida Prester je odličan novi dodatak. Hoće li biti uskoro angažirana i Mia Kovačić? Hvala na odgovorima.

vidiš ta pitanja i mene muče zadnjih par dana, kao i ono što je kolega rekao za Delale trash meštra :misli:

Cat6
06.02.2010., 08:24
Cat6, nikako nisi sam. Nažalost, ponovit će se, kako stvari stoje. Spomenula je neki ugovor s Radijem, po kojem će dolaziti utorkom i četvrtkom. Još samo fale Delale i Stunićka.

uh, jos se oporavljam :(

Hoće li biti uskoro angažirana i Mia Kovačić? Hvala na odgovorima.

Ne bih znao ali vjerujem da bi i Vjekoslava (http://www.javno.com/hr-trach/foto--vjekoslava-bach-trazi-sponzora_240771) mogla dobiti termin nakon strica. Tak da zaokruzimo udarno koncepciju svih nadolazecih kadrova u krvotok 101.

Buduci da su cimeri, OTV je izrazio zelju da "Pjesme koje srce diraju (http://www.otv.hr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=110&Itemid=53)" takodjer moze naci svoje mjesto u nocnoj semi. Taman uz reprizu na "vrucem stolcu" sa ZVM.

Ovo me sjeti - salu na stranu - donedavnog kukanja ZVM kako 101 (do grla sa previse ljudi) vec dugo vremena doslovno pati zbog premalo prostora! I to u vrijeme kad su vec debelo grcali i zadnje komade lazi potajno gurali pod tepih tajne. Cesto je ZVM dozivala Milana sa apelom da im se kao muchenicima ustupi neki adekvatniji prostor. Zanimljivi planovi za nekoga tko je zavrsio sa ovakvim kapitalnim bonusom prekratak.

Nesto sumnjam kako ce i dalje inzistirati na tom vapaju. Cini se da je prizemljenje doslo na vrijeme, barem po pitanju grandioznih planova.

Nenaklona
06.02.2010., 08:47
ne slušam 101 navečer veće jedno deset godina, tak da nebih znao :cerek:
al ovo za Idu, znao sam da je Švec zagorio bez sexa ko kaubojska tava, ali da je to toliko očito, nisam znao.....

:rofl: Fakat, sve se na kraju svede na snošaj ili pokušaj da se isti ostvari! :cerek:

Sjeća li se itko kako je Švec forsirao petkom onu tamo neku Maju Weber i još neku njenu iz neke turističke agencije (a i Martin također :mig:)? Podilazio joj je kako ima sexy glas, i sve se svodilo na neke seksualne aluzije, a ona se kreveljila do besvijesti :rolleyes: Tada sam obično stavljala cd u player....:ne zna:

Mazarin
06.02.2010., 08:49
pa i jučer je imao onu blesavu temu o prodavanju jumfera preko neta

vitez svedskog stola
06.02.2010., 12:08
a koji je ono novi dvojac cetvrtkom ujutro?
nisu li oni bili na nekom drugom radijiu (plavi9 ili zg-radio)??

kaj je s kresom?

Stalaktit
06.02.2010., 12:24
a koji je ono novi dvojac cetvrtkom ujutro?
nisu li oni bili na nekom drugom radijiu (plavi9 ili zg-radio)??

kaj je s kresom?

Četvrtkom ujutro su sada Alen Balen i Sergio Štifanić. Balen je s Plavog 9 a Sergio se vratio s Radio Fora.

Krešo je nestao (slučajno ili ne, vrlo brzo nakon što je netko ovdje komentirao da je baš dobro što Krešo opet može komentirati vijesti...).:confused:

rezon@tor
06.02.2010., 12:28
Otišao je Krešo s novom šemom, možda.
Zar ne sudjeluje on u dnevnoj sapunici?

vitez svedskog stola
06.02.2010., 12:53
Četvrtkom ujutro su sada Alen Balen i Sergio Štifanić. Balen je s Plavog 9 a Sergio se vratio s Radio Fora.

Krešo je nestao (slučajno ili ne, vrlo brzo nakon što je netko ovdje komentirao da je baš dobro što Krešo opet može komentirati vijesti...).:confused:

znam da mi je bio poznat glas s nekog radija (mislim na alena).

samo lagano mi ide na neku stvar, ono isforsirano laprdanje s ciljem da se pod svaku cijenu bude duhovit, a jednostavno ne ide.
Duhovitost obicno dolazi spontana, sama od sebe, a ne na silu.

Pri tome mislim na vecinu jutarnjih voditelja

Stalaktit
06.02.2010., 13:07
S početkom nove sheme spontanost i duhovitost izgleda više ne stanuju na Stojedinici, tu se slažem. Prvo sfejkani financijski izvještaji, a sad sfejkan cijeli Radio... žalosno.

fat_monster
06.02.2010., 14:02
S početkom nove sheme spontanost i duhovitost izgleda više ne stanuju na Stojedinici, tu se slažem. Prvo sfejkani financijski izvještaji, a sad sfejkan cijeli Radio... žalosno.

ja mislim da ljudima treba dati vremena...
nije lagano nesto stvarati, a pogotovo podizati..i zato se ja suzdrzavam kritiziranja...
ali cu si priustit Sveca :D
naime, mislim da doticni nije dorastao nikakvim emisijama u kojima bi se od njega trazilo da ista laprda...
maximum koji mu se treba dati jest jutarnji program...tu njegove pedofilske fore jos i mogu proci...u svim ostalim terminima, tesko mi padaju na zeludac..
btw...ima li on uopce drugih fora, osim pedofilskih?

danpodan33
06.02.2010., 14:16
ajde ti budi duhovit/a dok si gladan jer nemaš para, jer ti nije isplaćena plaća od prosinca + nekoliko zaostataka. A da ne govorim o općoj atmosferi koja je baš za bit duhovit. Posebno čitajući brojne "probleme" koji neki solidarni slušatelji imaju.

Fakat nam je urnebesno. :rofl:

dac67
06.02.2010., 14:45
pa i jučer je imao onu blesavu temu o prodavanju jumfera preko neta

To je bila i Matićeva tema.

fat_monster
06.02.2010., 14:49
steta sto i predsjednik uprave nije osoba kojoj egzistencija ovisi o opstanku radija

Stalaktit
06.02.2010., 14:56
ajde ti budi duhovit/a dok si gladan jer nemaš para, jer ti nije isplaćena plaća od prosinca + nekoliko zaostataka...

Gle, meni je stvarno žao što zaposlenici Radija ne dobivaju plaću zadnja 2 mjeseca. Iskreno, čudim se od čega onda živite ako je to točno.
Opet, nije mi jasno kako nema para za plaće... Presterica sigurno ne trpi Slinišu za džabe... A nekako sumnjam i da je transfer Alena Balena i inih bio u dobrotvorne svrhe. :confused:

wowoka
06.02.2010., 15:06
Istina,bilo bi zanimljivo da netko objasni-u situaciji kada se prijeti konačnim otpuštanjem viška ljudi-kao se i čime dovode ljudi poput prester,balen,te mnoogi drugi..zar volontiraju??

werdas
06.02.2010., 15:40
101 je uvijek bio omladinski radio tak da je velika većina šljakera tam bila iz studentska a njima je to prvo bila zabava pa tek onda lova.
Naravno da je super kad se spoji jedno s drugim al eto..nekak je postalo uobičajeno da se volontira nažalost.
OTV tak radi odavno pa funkcioniraju tak da sumnjam da bude na 1o1 problema s tim...

danpodan33
06.02.2010., 16:14
Istina,bilo bi zanimljivo da netko objasni-u situaciji kada se prijeti konačnim otpuštanjem viška ljudi-kao se i čime dovode ljudi poput prester,balen,te mnoogi drugi..zar volontiraju??
Ja nemam problem s time da se zaposle ili zahonoriraju osobe koje će kreirati komercijalno isplativ program. Uostalom, i B92 televizija mora imati jedan Big Brother ne bi li mogli istovremeno održavati jednu tako važnu emisiju poput Insajdera, što bi značilo da mora biti nekog Bajdveja i Ide Prester da bi se mogao platiti ljude dobar Aktualac (koji ne može imati sponzore), Scarface, Teru ili Antenu.

No ono što je suludo su razna putovanja i teške produkcije koji zaista jedna lokalna radio stanica nemre si priuštit. Ne da nemre, ne smije. Kakvi Tbilisiji, Bruxellesi, večere od 48 tisuća kuna i Vimbldoni?! Eto, tu su spičkane naše pare!

Mazarin
06.02.2010., 16:34
No ono što je suludo su razna putovanja i teške produkcije koji zaista jedna lokalna radio stanica nemre si priuštit. Ne da nemre, ne smije. Kakvi Tbilisiji, Bruxellesi, večere od 48 tisuća kuna i Vimbldoni?! Eto, tu su spičkane naše pare!

je, pa to svi znamo, uostalom već i godinama pričamo o tome....
evo jedan pogled na problematiku, koji je po meni jako blizak istini

http://www.jutarnji.hr/kako-je-ostario-radio-101/537738/?pageNumber=1#page_1

Stalaktit
06.02.2010., 16:38
Ja nemam problem s time da se zaposle ili zahonoriraju osobe koje će kreirati komercijalno isplativ program. Uostalom, i B92 televizija mora imati jedan Big Brother ne bi li mogli istovremeno održavati jednu tako važnu emisiju poput Insajdera, što bi značilo da mora biti nekog Bajdveja i Ide Prester da bi se mogao platiti ljude dobar Aktualac (koji ne može imati sponzore), Scarface, Teru ili Antenu.

A onda dobro ako vam je to plan. Znači da ćete uskoro dobiti plaću jer će vam je Ida Prester zaraditi. :D

danpodan33
06.02.2010., 16:54
Ne znam ja koji je "plan". Svaki pravi novinar ne bi baš trebao časkati s upravom i marketingom. To utječe na novinarsku slobodu. :cerek:

je, pa to svi znamo, uostalom već i godinama pričamo o tome....
evo jedan pogled na problematiku, koji je po meni jako blizak istini

http://www.jutarnji.hr/kako-je-ostario-radio-101/537738/?pageNumber=1#page_1

Kolega se malo zanio, a ima manje godina od Stojedinice.

Nije toliko problem ni u "staroj ekipi", pa čak i toj Zrinki (ona se uvijek pobrine da se novinara plati i da se nađe lova za sve što radi), koliko je problem u tome što roditelji zlostavljaju svoje djete, a očekuju da sa 25 godina bude nobelovac za fiziku.

Da, bilo bi super da smo svo ovo vrijeme imali i najčitaniji hrvatski web i da je moj poslodavac kupio HTV3, ali što je tu je. Nadam se da će Dusper završit u zatvoru, da će oni koji su trošili na Tbilisi i Bruxelles biti jedni od 20 otpuštenih i da će Ida Prester osigurati da ja mogu raditi svoj posao, platiti stan, režije, dugove i hranu za idući tjedan.Ako ne, uvijek mogu raditi za veću lovu u korporativnom EPH, na genijalnom Tportalu gdje ću moći pisati što god želim osim o Mudriniću, u Novosstima, gdje ću moći pisati isto što i na 101, osim o Pupovcu i glumiti da je sve super. Naravno, ukoliko se ekonomsko-marketinška kriza ne proširi i na koorporativne medije. Toliko o idealima. :D

Cat6
06.02.2010., 18:03
evo jedan pogled na problematiku, koji je po meni jako blizak istini http://www.jutarnji.hr/kako-je-ostario-radio-101/537738/?pageNumber=1#page_1

oVo postaje prava mora. Bolje da nisam kliknuo da link :(

Izbacite uljeza > "To su bili dani (http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00246/radio_101_246489S1.jpg)" <

oVu sliku kad gledam, kao da me netko porobio i jos mi razglednicu poslao da me podsjeti! Jednostavno ne mogu ovo prihvatiti i znam da sam vec dosadan. Ali tu Idu ne mogu prihvatiti na mojoj stojedinici. Drago se ceri, znaci sve je A1 i fino mu se uklopila nova suradnica. Tko se zadnji smije... steta sto cu to biti ja. Jedino necu od toga imati nikakvog zadovoljstva.

...

Mazarin
06.02.2010., 19:04
Ali tu Idu ne mogu prihvatiti na mojoj stojedinici. ]

nemrem ni ja...
neznam, možda će opet ispasti da se sprdam sa gladi, ali ak si gladan možda vjeruješ u svemoćnu Idu...
Ajd da je na radio doveden Goran Milić, pa da za njim trče sponzori, nego Ida nad kojom Švec slini....

Inače Švec je sa glazbom OK, i tu ga treba zaustaviti.
Nikakve emisije gdje je on voditelj ili nedao bog autor, osim glazbenih dakako.
Ne zanimaju me ni njegove peke, brancini i ostale pizdarije.
Za to imam RTL i žderimo kod susjeda.....

Stalaktit
06.02.2010., 19:41
Ne zanimaju me ni njegove peke, brancini i ostale pizdarije.

Pensaraaaa, jelda da će skoro i frendica Ana Ugarković doć da narani gladne omladince?! :lol:

rudlavi
06.02.2010., 20:06
Ama ljudi, vremena su se promijenila, prije 20 godina mogli ste biti originalni i uvrnuti jer ste bili JEDINI takvi. Sada više niste i vremena više nisu takva: ondašnji slušatelji su gutali Zločestu djecu (meni i danas dođu suze na oči kad se sjetim Idrizija), a današnji gutaju Red Carpet i slično smeće. I kapitalizam jede svoju djecu, zar ne? Na stranu neodgovornost uprave koja je trošila na gluposti i od radija napravila ustanovu za socijalno zbrinjavanje. Nemojte misliti da će "stari" kadrovi izvuć program. Švec je potrošen i NELOJALAN, kao i većina ostalih. Znam, ružna riječ, ali samo oštar rez, programski i kadrovski, može pomoć stojedinici. Presterica (i kao paradigma) mi se u tu priču ne uklapa.

cardar
06.02.2010., 20:24
Već neko duže vrijeme mi se stojedinica činila nekak potrošeno i nije mi više bilo duha u programu ali to sam pripisivao tome što sam ja seljak i desničar i ne kužim program kak treba...
lutajući bespućima neta naletim na ove topiće o stojedinici i Zrinki i evo skužim da su oni stvarno u gabuli bez obzira na to što sam ja seljak :kava:

Zanimljiv topić:top:

Stalaktit
06.02.2010., 20:53
Nadam se da će Dusper završit u zatvoru, da će oni koji su trošili na Tbilisi i Bruxelles biti jedni od 20 otpuštenih...

Za ozbiljno, zanima me kako si došla do brojke od samo 20 ljudi koji trebaju biti otpušteni? I koji bi to bili?

danpodan33
06.02.2010., 21:05
Rekao Perić. Ne sjećam se gdje.

A tko će oni biti, ne zna vjerojatno nitko, osim što ja u svom prethodnom postu navodim za koga se nadam da je među njima. Tbilisi i Bruxelles ekipa. :cerek:

Stalaktit
06.02.2010., 21:22
Ranije se, čini mi se, procjenjivalo da na Radiju treba ostati 50-ak ljudi. A sad vas ima (zajedno s novima) pa i više od 120.

rudlavi
06.02.2010., 21:35
Pićku, pa ni na BBC-ju nema 120 zaposlenih :rofl:

danpodan33
06.02.2010., 21:43
Ja ne vidim koji je problem u broju zaposlenih. Ovakav program ne može održavati 5 ljudi i 10 u upravi. Ali vidim problem u ogromnom broju potplaćenih honoraraca koji pune program (s kojima se onda neki od vas ismijavaju da "toliko zaposlenih nema ni BBC) uz ekipu koja putuje po Tbilisiju i Bruxellesu, kao da se radi o BBC-u.

Ne znam koliko će biti otpuštenih, nije na koncu ni važno. Neka otpuste i 50 ljudi, pa ćete onda zaista dobit Antenu - Idu Prester koja će se kreveljiti cijeli dan u dnevnom programu i dva spikera koji će čitati HINU. :mig:

sssilvija
06.02.2010., 21:47
Bijedno...

danpodan33
06.02.2010., 21:50
Znaš kaj je bijedno? Bijedno je da je Dusper pojeo sve do kraja i da se sve samo preko noći ugasilo. Ovako možda nešto i bude. :ne zna: Uz zlatnu koku Idu Prester.:cerek:

danpodan33
06.02.2010., 21:59
Ranije se, čini mi se, procjenjivalo da na Radiju treba ostati 50-ak ljudi. A sad vas ima (zajedno s novima) pa i više od 120.

Evo sad baš računah, prema Impressumu + članovi marketina, na radiju je ravno 78 osoba. Ok, neki i dalje stoje na popisu al ih više nema i slično, al recimo da je najviše 80 ljudi. Ak će ostat 50, onda se to baš ne razlikuje mnogo od toga što je Perić rekao da ih 20 hita na cestu.

A sad kladionica: http://www.radio101.hr/impressum
:mig:

pensara
06.02.2010., 22:00
Pensaraaaa, jelda da će skoro i frendica Ana Ugarković doć da narani gladne omladince?! :lol:

Lipi moj, da je ona jedina! :lol: Trenutno je u pripremi barem 10 transfera judi sa DojčeVelea, HAteveja i JUtarnjeg koji će da spasu program tako da cijuču po cili dan i prave se sritni.

Neko je već napisa, od tih zvida nitko ne radi, za njih crnče novinari bez plaće, robovi kojima ovaj fini duo (http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00246/101_radio_246490S1.jpg) priti ili radit kako mi kažemo ili otkaz.

Šveca se je namlatio lipi moji. On će tamo di se više ponudi. Isplatilo se godinama radit za privatnu firmu SS Silve, ali i od stare uprave uzimat milijone. Lako njemu u krizi. I nije nova uprava gladna, plaćuju uzimaju drugdi.

Kad tih par judi pita di je plaća kažu muči, dobićeš kad Bandić da. Lip poslovni plan. Vozit se u džipu ko novi diretur, davat Lolobriđidi iljade eura, dovodit prijatelje i umisto zaradit -- prosit od države i Bandića. Poslovni plan, ae! :lol:

Za diset godina biće novi manjak od 19 milijona. Samo neće bit oglasa o tome.

sssilvija
06.02.2010., 22:09
Pa treba negdje Goga Dojčevele Simonović Miočinović dočekat penziju... Prebijedno...

Lord Byron
06.02.2010., 22:18
Za diset godina

Opet ti popušta koncentracija. :)

Zašto to radiš? Ovaj karikirani dalmatinski ruši ti svaki kredibilitet, čak i da si muha na Perićevom zidu.

rudlavi
06.02.2010., 22:28
Na kraju krajeva, netko je dobro napisao: 101 je privatna radiopostaja koja djeluje u liberalnom kapitalističkom društvu. Nek se snalazi kako zna. Vlasnička struktura je očito uteg (jesam li dobro shvatio: 96 vlasnika!!??), veliki broj zaposlenih koji su navikli na anarhiju i nerad (u čemu su im najbolji primjer bili članovi Uprave), "zvijezde" koje to više nisu, a misle da jesu... Kad sam čuo za 19 milijuna nije mi bilo jasno kako se to uspjelo s onoliko reklama i onakvim cijenama, ali mi je ovaj topic dosta pomogao to shvatit. Radeći ovaj posao (direktor i glavni urednik jednog lokalnog radija u Dalmaciji) nisam mogao ne primijetiti distancu koju je 101 imao i prema HURIN-u i prema ostalim strukovnim institucijama, od vrha pa do dna, kao da je nekakav paralelni svijet u eteru. Jel ono Šarlo akrobata imao pjesmu "Niko niko kao ja"? Kakva je to uprava koja ne želi uz pomoć HURINA-a uštedjeti na ZAMP-u, koja na natječaj Fonda za poticanje pluralizma pošalje prijavu koja dobije manje love od nekog "lijevog" lokalnog radija koji ima 5-6 zaposlenih, a samo je trebalo fino navesti programsku osnovu i pristojno je obrazložiti. Je li to bio rezon "Ma jebeš to, imamo dovoljno od reklama, kad je let za Tbilisi?" E, pa gospodo (i dame), došla vam je na naplatu bahatost i spavanje na lovorikama. Ne mislim samo na one koji su trošili lovu nemilice, nego i na one koji su proizvodili program misleći kako će ih injercija držati u visinama. Sad vam je jasno da injercija na ovoj planeti ipak vuče prema dolje. Želite malo istine u oči: imate pitajboga koliko zaposlenih i dug od 19 milijuna. Sjetite se i vi u upravi svojih putovanja i zapošljavanja, i vi za miks pultom svojih "baš-me-briga-kakav-je-zvuk" trenutaka, i vi za mikrofonom svojih "joj-kad-će-mi-završit-šihta" da možete u fušu snimat reklame. Šteta je onih ljudi koji doista vole ovaj posao i rade ga još uvijek dobro i iz ljubavi. Na kraju oni ispadnu kolateralna šteta. Dobrodošli u svijet ponude i potražnje, gospodari etera.

Soulsaver
06.02.2010., 22:39
101 u Hurinu? Protuprirodni blud!

Što poslije toga? Reportaže sa Hrvatskog radijskog festivala? :kava:

Mazarin
06.02.2010., 22:45
Što poslije toga? Reportaže sa Hrvatskog radijskog festivala? :kava:

pa to te i sad čeka.....
Ida Prester je na 101 :lol:

ne dosta zafrkancije....
osobno me je uvjek smetala dvoličnost i bahatost pojedinaca sa 101.
Hrvatski festivali su shit, plus Dora i ostala kreveljenja...
No jedna radio stanica koja drži do svog ugleda, ne može trpiti jedno debelo dvolično cerekalo u eteru, i istovremeno da to isto debelo dvolično cerekalo sa Baricom Kolar vodi seoske zabave.
To je meni godinama bio protuprirodni blud, pa se nitko zbog toga nije bunio, osim mene i par pravovjeraca.....

Stalaktit
06.02.2010., 22:45
Evo sad baš računah, prema Impressumu + članovi marketina, na radiju je ravno 78 osoba. Ok, neki i dalje stoje na popisu al ih više nema i slično, al recimo da je najviše 80 ljudi. Ak će ostat 50, onda se to baš ne razlikuje mnogo od toga što je Perić rekao da ih 20 hita na cestu.

Impressum mi se ne čini potpun. Recimo, vidim da nema Azera, DK-ja itd.
Ja sam svoju procjenu temeljio na Perićevoj izjavi da vas je bilo 117 u trenutku preuzimanja uprave. Izjavu je prenio Nacional (pred kraj članka): http://www.nacional.hr/clanak/71072/kriza-natjerala-radio-101-na-radikalne-promjene

danpodan33
06.02.2010., 23:00
Impressum mi se ne čini potpun.
Krivi dojam. Evo baš gledam svoju VPN listu. 80-ak ljudi.

E, da Azer fali, fajn, on je domar. I dve-tri tete čistačice i zaštita. Al ovo jesu ljudi koji rade na programu. Uključujući i osobe koje tjedno popune 30 minuta i u skladu s tim su i "plaćeni". Ili barem u boljim vremenima - bili plaćeni. :D

Inače, od preuzimanja je prošlo tri mjeseca. Otišlo je i novinara umeđuvremenu.

I slažem se, Radio 101 je privatni medij a ovo je kapitalistička privreda. No, tko kaže da na to treba pristati?:D Okej, a sad ozbiljno. Ukoliko grad proceni da je imati Radio 101 jedan javni interes, on će ga podržati. Bolje da ga podrži Grad nego Nino Pavić. :D Ako netko smatra da javni interes ne bi trebao postojati, ili da je javni interes Tomo Horvatinčić ili kruti tržišni odnosi, onda što uopće diskutira o Radiju 101, nek se prebaci tu u susjedni topic o Jutarnjem listu. ;)

Stalaktit
06.02.2010., 23:27
Inače, od preuzimanja je prošlo tri mjeseca. Otišlo je i novinara umeđuvremenu.

U međuvremenu je Perić prije kojih mjesec dana (kada je počela frka s plakatom) promijenio početni broj od 117 u 59 zaposlenih i 50 honoraraca, što je 109 ljudi (bez ovih novih voditelja, autora novih emisija i dr.).

danpodan33
06.02.2010., 23:37
Pretpostavljam da ti bolje znaš koliko ljudi radi i je li Impressum nepotpun. :kava:

Nema novih voditelja i novih autora, sve su to ljudi koji su tu i prije bili, samo neki nisu bili u eteru. A neki su umeđuvremenu i otišli.

Stalaktit
06.02.2010., 23:39
Ne, mislim da direktor Perić ipak ima potpuniji uvid od tebe.

danpodan33
06.02.2010., 23:46
Problem je u tome što ovdje ti govoriš za Perića. :rolleyes:

Stalaktit
06.02.2010., 23:54
@danpodan33
Ne, ja samo čitam što izjavljuje. Sve je na webu i da se provjeriti. Ako to što piše po medijima nije točno, to je drugi par rukava.

vitez svedskog stola
06.02.2010., 23:54
ajde ti budi duhovit/a dok si gladan jer nemaš para, jer ti nije isplaćena plaća od prosinca + nekoliko zaostataka. A da ne govorim o općoj atmosferi koja je baš za bit duhovit. Posebno čitajući brojne "probleme" koji neki solidarni slušatelji imaju.

Fakat nam je urnebesno. :rofl:

u tome i je problem, kaj svi hoce cijelo vrijeme biti duhoviti, a to jednostavno ne ide

Kejos
07.02.2010., 23:19
nekad sam ga volio a sad mi je bezveze---muzika mi je za q uratz ...dobikem kartu za koncert i naravno na ulazu nikad čuli za mene..i to već drugi put..kaj su ti na radiju 101 tak nesposobni da nemogu dojavit dvije riječi onome kome treba...i to je već drugi put
radio 101 nabijem te

Kejos
07.02.2010., 23:25

A sad kladionica: http://www.radio101.hr/impressum
:mig:

nek ih se hiti koliko treba...ni prvi ni zadnji na ulici...stvarno...evo pitajte ekipu iz peveca ( ah da kaj ćete njih pitat ,oni nisu kul novinari neg obična raja)

lucca
08.02.2010., 07:57
chaka khan sign O the times :rozi:

:s:s:s

okejic..odsad ovu dvojicu i sluzbeno obozavam :mikrocerek:

kinara
08.02.2010., 09:05
uhh... kako je ovo danas ujutro bilo neslušljivo... užas. Sergiovo čitanje vijesti zvuči kao čitanje deklaracije s konzerve graha.
A iritantni i neduhoviti komentari... pa izvještačena spontanost....

ajme meni... :rolleyes:

lucca
08.02.2010., 09:48
i onaj milinkovic isto :rofl: on isto jede govna :rofl::lol:

ekipica ne posustaje :cerek:

Tomislav B
08.02.2010., 09:51
Sergio je spomenuo da zašto da se svaki dan sluša Uriah Heep. Uto se počeli javljati neki srednjevječni do postariji ljudi napadajući ga psovkama.

Baš su čudni ti pravovjerni fanovi starog rocka.

I ja volim čuti Uriah Heep, ali ima ljudi koji su kao nekakvi talibani u vezi starije rock glazbe.

naked
08.02.2010., 09:55
i onaj milinkovic isto :rofl: on isto jede govna :rofl::lol:

ekipica ne posustaje :cerek:

fakat su naporni. i jedni i drugi.

nego, potaknuta spominjanjem konkurencije, reko idem ja čut kaj ta konkurencija radi. na anteni sam provela ukupno 10 sekundi, a danas ujutro probam slušati plavi radio. izdržala sam pol sata i bilo mi je nekak neugodno jer nisam kontala zajebanciju i muzika je bila bzvz.

samo disclaimer: mislim da je 101 sam si kriv za ovu situaciju i slažem se s većinom kritičara, ali još su uvijek ispred konkurencije. iako mi je muzika u zadnje vrijeme malo naporna pa češće gasim radio.

btw. ko je ovaj lik koji sad radi?

lucca
08.02.2010., 09:57
radi sergio

al su mu se najebali majke jer je reko da mu je dosta juraje hip i dip parpla svako jutro :rofl: umrecu :rofl::lol:

rezon@tor
08.02.2010., 10:30
Sergio rulez.
Evo sad završili Kings of Convenience

storpi
08.02.2010., 10:49
uhh... kako je ovo danas ujutro bilo neslušljivo... užas. Sergiovo čitanje vijesti zvuči kao čitanje deklaracije s konzerve graha.
A iritantni i neduhoviti komentari... pa izvještačena spontanost....

ajme meni... :rolleyes:

Pozdrav,
A kaj očekivati od voditelja,koji nema niti srednju stručnu spremu i pušta Luku Nižetića u programu Radija 101,pa dobije suspenziju mjesec dana.

kamarad Kolyia
08.02.2010., 10:49
Nikak da skužim one Brijače. Slušam ih silom dost redovito, al ne kužim ko?koga?čemu?zašto? Nisam se uspio niti jedanput nasmijat ma koliko se trudio. I onaj gobčev glas, ono kreveljenje..:horror:

Daj više odrasti čovječe!!!!!!!!!!

prljavi_Heri
08.02.2010., 11:06
meni je isto tih brijača pun qurac...stvarno mi se digne tlak kada ih čujem...loše fore, loši vicevi...zašto to ide u eter uopće? Isto kao i kod Kolyia...niti smješak izbacio...forsanje i kreveljenje...

Dajte ukinite tih 5 minuta brijača dosade i dajte to emisiji "25 minuta" pa neka se zove "30 minuta"...samo ne ove da mi se deru na zvučnik...

BTW...vidim da ih nema ujutro na programu u 8:40 od utorka do petka...samo repriza popodne :D Sigurno je neki tipfeler...al bilo je lijepo na par sekundi tažiti ih na programu i ne naći ih....

rezon@tor
08.02.2010., 11:14
Brijači su 5 minuta reklame za RBA i Limun, meni osobno zabavno.
Puuuno zabavnije od onog nečeg t-com t-mobile što li već.

Bar ne dolaze nenajavljeno. Lako se izbjegne ti 5 minuta, ako se baš želi :ne zna:

danpodan33
08.02.2010., 11:26
Htjeli ste tržišno natjecanje, neka Radio opstane na tržištu, e pa onda nemre bit 30 minuta, neg 25 minuta i 5 minuta brijača.

Inače, da vam postane možda malo zabavnije - svaka sličnost novinarke i urednice sa stvarnom novinarkom i urednicom je ništa drugo nego slučajna. :mig:

Stalaktit
08.02.2010., 11:49
Ja nisam shvatio da slušatelji prosvjeduju zato što su Brijači reklama nego zato što su loša reklama (tj. loše fore).
Osobno shvaćam da Radio od reklama živi i da ih treba biti, ali mislim da nije previše tražiti da budu makar razumljive i slušljive (kada već ne mogu biti nagrađivane kao nekada).
Tržišno gospodarstvo – da. Hrvatski hibridi tipa "profit naš, dugovi vaši" – ne.

danpodan33
08.02.2010., 11:53
Pa dužni su i meni. Nadam se da će i Brijačima vratit.

Ja imam frenda koji nije ni skužio da je to "radio drama", nego "neka jako duga reklama". :rofl:

Tomislav B
08.02.2010., 12:03
Brijači su ok. Da traju duže možda bi bili gnjavaža. Ali ovako, tih 5 minuta mi dođe kao laganih zabavnih 5 minuta ugodnog isključivanja mozga. Mogu podnijet brijače.

Za razliku od "Zločeste djece".

Kad slušam "Zločestu djecu", taj pristup me danas iritira.. Cinizam iz predpovijesti.

Tepeš
08.02.2010., 12:04
Ja nisam shvatio da slušatelji prosvjeduju zato što su Brijači reklama nego zato što su loša reklama (tj. loše fore).
Osobno shvaćam da Radio od reklama živi i da ih treba biti, ali mislim da nije previše tražiti da budu makar razumljive i slušljive (kada već ne mogu biti nagrađivane kao nekada).

Ali, nije li zabranjeno ovako mijesati reklame i programski sadrzaj?
Ako se ne varam, u novinama to treba posebno oznaciti okvirom "Placena reklama" da se ne pomijesa s normalnim tekstom.

Ovi Brijaci, iako je ocito da luduju s "Zutom bankom", ipak ni na koji nacin ne daju otvoreno do znanja da je rijec o RBA reklami.
A trebali bi!

Sasvim je drugo pitanje - nije li ovakva forma radio-drame iz mode izasla negdje 1996. godine ??? Ili 1986??
Hmmm ... je li slicnost u razdobljima slucajna??

Ako vec trebaju ici radio-drame - sto netko ne iskopa dr. Who ili neku slicnu klasiku, a ne da na spici imam falsh-eve ala Djuka Caic, koji se onda jos pretvore u Gobca i hrpu foliranata ... O UZASA !!!

AndrejX
08.02.2010., 12:07
radi sergio

al su mu se najebali majke jer je reko da mu je dosta juraje hip i dip parpla svako jutro :rofl: umrecu :rofl::lol:

Mislim da sam prepoznao i onog panja koji je oduzet od alkohola svaki petak nazivao Miljca i hvalio se nekim bootleg snimkama Zeppelina :rofl:

Stalaktit
08.02.2010., 12:09
Kad slušam "Zločestu djecu", taj pristup me danas iritira..

Ha? Pa što nije bilo sada u Parliamentu da su Zločesta djeca među najslušanijim emisijama Radija 101 IKAD?! Fore iz Zločeste djece je nekada cijeli grad prepričavao... dobro se toga sjećam.

elevator
08.02.2010., 12:11
Ako se ne varam, u novinama to treba posebno oznaciti okvirom "Placena reklama" da se ne pomijesa s normalnim tekstom.

Ovi Brijaci, iako je ocito da luduju s "Zutom bankom", ipak ni na koji nacin ne daju otvoreno do znanja da je rijec o RBA reklami.
A trebali bi!

pa veliju na kraju "produkcija erbea konzalting" :mig:

AndrejX
08.02.2010., 12:11
Pozdrav,
A kaj očekivati od voditelja,koji nema niti srednju stručnu spremu i pušta Luku Nižetića u programu Radija 101,pa dobije suspenziju mjesec dana.

Ako se dobro sjecam to je napravio da bi raspizdio Miljca (u cemu je uspio) koji je glumatao diktatora, a taman se nekako u to vrijeme pojavilo i otvoreno pismo koje je upozoravalo na ovo sto ce se dogoditi i sto je velicinama bio materijal za visemjesecno sprdanje u eteru. Zanimljivo, zar ne ?

Tepeš
08.02.2010., 12:18
Ida Prester je na 101 :lol:

ne dosta zafrkancije....
osobno me je uvjek smetala dvoličnost i bahatost pojedinaca sa 101.
Hrvatski festivali su shit, plus Dora i ostala kreveljenja...
No jedna radio stanica koja drži do svog ugleda, ne može trpiti jedno debelo dvolično cerekalo u eteru, i istovremeno da to isto debelo dvolično cerekalo sa Baricom Kolar vodi seoske zabave.
To je meni godinama bio protuprirodni blud, pa se nitko zbog toga nije bunio, osim mene i par pravovjeraca.....

Posljednjih se dana tu prica o hrpi novih ljudi - te ce doci, te su dosli, te tko su.
Ali, cini mi se da vecina ovih spomenutih (koje se znatno vise cuje posljednje vrijeme) zapravo i nisu novi na 101. Pa, ispravite me ako grijesim, nije li i Ida nekad tu nesto vec fusala? A za Duska i Sergia sam prilicno siguran ... a i na onom Web popisu, sve stara lica ...

Jel moguce da oni svi sad i rade, a da su razni (kao Dusko) dosad samo u tisini skupljali neku pinku? I zapravo radili nekako, negdje, gdje su bolji novci i veca promocija - s Plesucom Brbarom recimo. Kad se sve te gostujuce pojave zbroji, taman ispadne nesto nalik na onu razliku u broju ljudi.

Osim toga, zanimljivo da se i tu i u medijima vec mjesecima najavljuje neke rezove na 101. Pa kad ce to vec jednom? Ovo pocinje liciti na onaj vic - umjesto da bude bolan kraj, ispada bol bez kraja.

Fakat grozno ako nam konacno odleti ZVM ili ostali Dusperovi kolege u muljanju!

lucca
08.02.2010., 12:19
prejebeni su mi ovi tu iz informativne :rofl: ovo mi je sad jos zabavnije od ove gamadi iz glazbene :rofl:

silva :cheer: go girl :cheer:

@jebena podloga bila u bectima sad :cerek: ne znam koje kriF al u svakom slucaju nuder es -----> :s

lucca
08.02.2010., 12:21
Mislim da sam prepoznao i onog panja koji je oduzet od alkohola svaki petak nazivao Miljca i hvalio se nekim bootleg snimkama Zeppelina :rofl:

ae :rofl: meni suze isle :rofl: sergio veli nemojte mi sad spominjat majku pobogu :rofl::s

Tomislav B
08.02.2010., 12:27
Ha? Pa što nije bilo sada u Parliamentu da su Zločesta djeca među najslušanijim emisijama Radija 101 IKAD?! Fore iz Zločeste djece je nekada cijeli grad prepričavao... dobro se toga sjećam.

To je bilo onda tako... Ali da obnove "Zločestu djecu", to danas ne bi išlo, barem ne sa istim onim likovima, izvještaćenim glasovima i forama.

Tomislav B
08.02.2010., 12:29

I danas kad se ujutro javio bio je pijan.:lol:

rezon@tor
08.02.2010., 12:30
Pogledaj malo bolje TV sapunice i muzičke spotove iz RH.
Sve vrvi od sponzora.
Dobar primjer je prvi spot od Natali Dizdar - Ne daj (http://www.youtube.com/watch?v=6shSQdqxlss).

Stalaktit
08.02.2010., 12:43
Ali da obnove "Zločestu djecu", to danas ne bi išlo, barem ne sa istim onim likovima, izvještaćenim glasovima i forama.

Možda da, možda ne. Činjenica je da se te emisije i danas (rapid)sharaju (http://sites.google.com/site/zlocestadjeca101/).

"Istočno od jaja" ima kultni status.

prljavi_Heri
08.02.2010., 12:53

još se uvijek i prepričavaju, dapače mixaju se sa današnjim :D Nema fore na koju ne može leći neka dobra stara "istočno od jaja" :rofl::rofl:

"De si Drizi, ovo ono..." :D :D

Cat6
08.02.2010., 13:36

Mozda ih je Milich savjetovao kako da (uz Idu:)) unaprijede suptilniji pristup promotivnog programa i sve njegove prikrivene derivate cijih je idejni autor :D

Koliko se emisija znalo otkotrljati pod krinkom promocije a da nazivom i nastupom niti naslutiti nisu dale. Vise puta smo neke od primjera spominjali u temi.

Ako vec trebaju ici radio-drame - sto netko ne iskopa dr. Who ili neku slicnu klasiku, a ne da na spici imam falsh-eve ala Djuka Caic, koji se onda jos pretvore u Gobca i hrpu foliranata ... O UZASA !!!

Ovo je djetinjasti 101 nacin danasnje angaziranosti koju oni vide kao iznimno duhovitu i kreativnu. Slozena je prica, akteri su dobili zaduzenja i honorari su sigurno vec isplaceni. Osim, ako je ovo iz ciste volonterske ljubavi prema 101? U tom slucaju me ne smeta. Amaterizam iz ljubavi ne osudjujem, samo vjeruje li tko da je to djabalesku odradjeno? Uglavnom, ovo nije moglo biti realizirano u par dana, tako da nisam bas siguran koliko je uopce vezano tajmingom nove šeme?

Sasvim je drugo pitanje - nije li ovakva forma radio-drame iz mode izasla negdje 1996. godine ??? Ili 1986?? Hmmm ... je li slicnost u razdobljima slucajna??

Kvalitetna Radio drama po meni nikad ne moze biti dosadna ili nepozeljna forma. To sto predoceni 101 Eterokaz nema ni u tragovima takvu vrlinu... to je vec posebna zalost koju tugujemo predugo.

Neki dan sam ga spomenuo i sad kad komentiras godine i vezanost upitnih koncepcije, ponovo cu ga spomenuti. Prvi je bio period dok je vec koketirao sa TV-om, ali pogledajte cistu radio formu : Tup Tup (79/80) (http://www.youtube.com/watch?v=PmhnkuzqyLo&feature=related)

Jedino nitko da posalje telex stojedinici da ono sto oni smatraju avangardnim i posebnim, ostali odavno smatraju potrosenim. Ovo bi Zrile trebala pogledati zajedno za mladim Uj-Fuj asistentima koje zlorabi da svoju kreativnost umjesto na odlicne radio spotove, doslovno prosipaju na gluposti.

Stalaktit
08.02.2010., 17:56
Istine radi, sam ću sebe ispraviti. Perić je Zločestu djecu svrstao među najboljih 5 emisija u povijesti Stojedinice u Večernjakovom Obzoru, a ne u današnjem Parliamentu. Problemi s multitaskingom (čitao sam Perića u Obzoru dok sam ga istovremeno slušao u Parliamentu) koji sugeriraju da mi je možda vrijeme za odmor od Stojedinice... :)

stravanja_bean
08.02.2010., 18:25
Drago Perić - Parliament show 08.02

NEslužbeni podcast sa NEslužbenog twitter acc.

http://mp3twit.com/1Dv

unkle
08.02.2010., 19:18
Nemam nista protiv Sergija, al ne mogu ga slusat gotovo svkai dan!??? :rolleyes:
Isto tako, njegov pristup programu kao da je doma s frendovima u 4 zida mi je potpuni amaterizam. Alen Balen mi je sterilan i dosadan. Reklame su druga stvar. :kava:

rudlavi
08.02.2010., 20:53
Pogledaj malo bolje TV sapunice i muzičke spotove iz RH.
Sve vrvi od sponzora.
Dobar primjer je prvi spot od Natali Dizdar - Ne daj (http://www.youtube.com/watch?v=6shSQdqxlss).

Zakon o elektroničkim medijima je jasan: oglašavanje mora jasno biti označeno jinglom PRIJE emitiranja. Sve ostalo je kršenje zakona i podliježe sankcijama. Postoji i prikriveno oglašavanje (te ova voda na stolu, te plakat osiguranja na zidu itd.) i to je regulirano novim zakonom iz prosinca 2009., ali u ovoj zemlji potrebu držanja za zakon kao pijan plota suspendirao je još drug Tito, a nasljednici usavršili. Ne znam kako funkcioniraju ti Brijači, ali ako je riječ o oglašavanju, MORA BITI NAZNAČENO PRIJE EMITIRANJA. Čak ako je i besplatno. Čita li itko na tom radiju zakon...:ne zna:

Soulsaver
08.02.2010., 21:21
:rolleyes:

Mislim, kritika je okej. Al' ovo sad već...

rudlavi
08.02.2010., 21:29
Ne znam, ne živim u Zg, ali ako se reklame (u bilo kojem obliku) puštaju bez najave da su reklame (a prema postovima jesu), sorry, ali takva praksa te prije ili kasnije dovede tu di je sad 101. Još jedan pokazatelj anarhije u Gajevoj. Tonac to ne mora znat, ali urednici i direktori moraju, pa onda to lijepo objasnit toncu. Koliko god to iritiralo "zvijezdu" za mikrofonom jer mu jebe koncepciju.

Soulsaver
08.02.2010., 21:37
Super. Sigurno će ekipa sa 101 uvažiti tvoje znanje i primijeniti ga već prvom idućom prilikom :kava:

Ajmo se sad malo praviti pametni :cerek:

werdas
09.02.2010., 00:52
Ne znam, ne živim u Zg, ali ako se reklame (u bilo kojem obliku) puštaju bez najave da su reklame (a prema postovima jesu), sorry, ali takva praksa te prije ili kasnije dovede tu di je sad 101. Još jedan pokazatelj anarhije u Gajevoj. Tonac to ne mora znat, ali urednici i direktori moraju, pa onda to lijepo objasnit toncu. Koliko god to iritiralo "zvijezdu" za mikrofonom jer mu jebe koncepciju.

pa imaš najavni i odjavni jingle di je jasno veli ko je sponzor emisije..nekužim kaj ti još više treba najavljivat...da na RDS stave PP oznaku il kaj? :ne zna:

lucca
09.02.2010., 07:27
kak se holenda mrak smije :rofl:

fora je sergio :)

nisam ga ono prije bas pusila nekaj..nekak mi je bio malo prevec izafektiran i to :ne zna: al u biti brijem da je to bilo do onog isusovog Đangla :rolleyes: i one druge inteligentne mjuze :rolleyes: kaje pustal svojedobno..nerado se tog nekak prisjecam, kajaznam.. :kava:
morski znak mu ocito godi, jelte :zubo:

nego, di je martin :( zake ga nema :( nemojte me zajebavat :(

Cat6
09.02.2010., 09:47
Da komentiram i nesto pozitivno :)

Odmor o Renchi i Morane je doista ugoda za usi. Morana je pametna i sposobna i neka je u onome sto je ionako potvrdjeno dobra. Samo, sto dalje od prevelikog prostora u eterskom soliranju.

Bas slusam glas od Jelene Berkovic i to je pravi melem za usi. Prekrasan glas i po svemu 100% "certificiran" da moze odzvanjati ispred mikrofona u bilo kojem terminu. Tako malo se pojavljivala da sam i zaboravio kako je ugodan. Antena dobro odradjena.

I najte molim vas po Visnji :azdaja:

Pa to je jedan od najljepsih glasova koji su ikad krasili stojedinicu. Nije bez razloga postala najtrazeniji glas promo podija :)

Teletubbiesi ili 101, njen glas je uvijek prava ugoda za uho. Ma Visnja je bez sumnje u Tara Strong klasi vokala :top:

rudlavi
09.02.2010., 11:30
OK, vidim da cinika ne fali. Najprije ću citirat samog sebe:

Ne znam kako funkcioniraju ti Brijači, ali ako je riječ o oglašavanju, MORA BITI NAZNAČENO PRIJE EMITIRANJA. Čak ako je i besplatno.

Već rekoh da ne živim u ZG i da u principu ne slušam 101. Ovo gore je bio odgovor na ovo:

A trebali bi!

Koliko se emisija znalo otkotrljati pod krinkom promocije a da nazivom i nastupom niti naslutiti nisu dale. Vise puta smo neke od primjera spominjali u temi.

Oprostite što čitam što se piše.

Super. Sigurno će ekipa sa 101 uvažiti tvoje znanje i primijeniti ga već prvom idućom prilikom

Ajmo se sad malo praviti pametni

Ajmo. "Moj" radio je stabilan, posluje pozitivno, plaće za siječanj su isplaćene prije pet dana, ljudi ga slušaju iako nije "narodni" ni po temama ni po glazbi. Stojedinica, vidim, blista s Idom Prester i Lukom Nižetićem. Primjenjuju valjda svoje znanje ... :kava:

pa imaš najavni i odjavni jingle di je jasno veli ko je sponzor emisije..nekužim kaj ti još više treba najavljivat...da na RDS stave PP oznaku il kaj?
OK, sve u redu, prema prijašnjim postovima nije mi se tako činilo.

danpodan33
09.02.2010., 13:05
Već rekoh da ne živim u ZG i da u principu ne slušam 101.

:kava:

Next.

Vilibald
09.02.2010., 13:16
nemrem više pratit ovu temu

došla sam pohvaliti, mjuza danas :s :cerek:

danpodan33
09.02.2010., 13:24
nemrem više pratit ovu temu

došla sam pohvaliti, mjuza danas :s :cerek:

http://www.youtube.com/watch?v=t4LGv5L_460
:cheer:

fortaleza
09.02.2010., 13:32
Tjelovježba traje 10 minuta? :rigo:
Ma nabijem ih.

Mazarin
09.02.2010., 13:33
Tjelovježba traje 10 minuta? :rigo:
Ma nabijem ih.

pa i do sada je trajala 10 minuta.
Samo ti je dojam bio drukčiji, naime oduzmi reklame, koje su dogovarane u privatne svrhe, i to je to.....

fortaleza
09.02.2010., 13:52
Ma kako god okreneš iz emisije praktički ispadaju uživo razgovori sa gostima, a kad će dani biti malo nabijeniji sportskim događajima ostaje im samo čitanje teksta sa papira.

Soulsaver
09.02.2010., 14:25
Ajmo. "Moj" radio je stabilan, posluje pozitivno, plaće za siječanj su isplaćene prije pet dana, ljudi ga slušaju iako nije "narodni" ni po temama ni po glazbi. Stojedinica, vidim, blista s Idom Prester i Lukom Nižetićem. Primjenjuju valjda svoje znanje ... :kava:

Super za tebe i tvoje zaposlenike. Stvarno to mislim. Samo ti miješaš kruške i jabuke. Koliko je stranica o tvojem radiju napisano na ovom forumu, a koliko o 101? Koliko bi stranica o tvojem radiju bilo napisano da se nađe u financijskim problemima i pred gašenjem? Misliš li da bi ekipa sa 101 sudjelovala u ovoj raspravi da se radi o tvojem radiju?

101 ne smije postati Hrvačićev vazal da bi bio profitabilan ili da bi preko HURIN-a iskamčio nelegalan popust od HUZIP i ZAMP mafije. Štoviše, za 101 HURIN nikada neće biti, kako ti kažeš, strukovna institucija, jer on to nije.

Ti mjeriš radio po sustavu malog poduzetnika, a 101 je iz neke druge priče. I njegov marketinški potencijal uopće nije upitan. Uz poštene i sposobne ljude koji će ga voditi. Na Upravi je da se dokaže.

A ja čak ni ne volim 101. Samo me iritira zlonamjernost :ne zna:

Fuj 101! :kava:

Mr Smoogj
09.02.2010., 14:29
Kaj je ono jučer u "Mlohavom utkaču" bilo? Ono drag queen cajkanje ("... uđi mi duboko i ostani dugo...") i nastup zvjerski falš gay-klape "Qlapa"? Tzv. urbana spika s ključem? :ne zna:

danpodan33
09.02.2010., 14:36
Pravac - Pakistan.
:kava:

lucca
09.02.2010., 15:16
dam se kladit da su i ti gejici bili ustimaniji od ovog jadnog rundeka :rolleyes:

trazit cu odstetu za upravo nanaesenu bol :kava:

Nenaklona
09.02.2010., 15:33
Ajmeeeee :horor: ida u eteru...pre pre pre strašno....:rigo:

wowoka
09.02.2010., 15:58
Isuse Kriste,Alaše,Buda dragi,Krišnamurti,Mozes...Idaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Preeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeer..pa to je strašno,pa to je strašno pa to je straaaaaaašno

Gajeva 10
09.02.2010., 16:04
Švec i Ida zvuče ok. Kroz par mjeseci zvučat će još bolje.

Cat6
09.02.2010., 16:32

Kaze John Forsythe (Blake Carrington) jednom prilikom Esther Shapiro, ciji muzjak je vec migrene dobivao od gluposti koje su producenti trazili da smislja : Ne smeta me da glumim u idiotskim zapletima jer sam profesionalac i to mi je posao. Ali dopustite da barem potonemo sa stilom i da pritom ne vrijedjamo gledatelje!

Ovo je vrijedjanje u mozak slusatelja :

Ida : U tangicama sam te vec vidjala.... Danas sam se vise skinula, drago mi je da ti se svidja :bljak:

Švec uvodno : Ida Prester, trenutno najbolje sto se dogodilo Radiju 101! :bljak::bljak:

Švec je nakon ovog za mene sluzbeni pocetak zaborava! Upravo sam pokraden za ono malo nade i optimizma u stojedinicu. Mozda 101, ali nakon ovoga, sigurno ne sa Svecom! Iskrena sucut svima koji ce biti u stanju slusati ove predigre cerekanja i smrtno opasne dosade :(

Iz nekih vedrijih dana Marite i Krame, danas smo "kvisko" spali na Idu i Sveca :facepalm:

danpodan33
09.02.2010., 16:50
Ja i dalje duboko vjerujem da će ida donjet meni plaću i one ovce koje sad slušaju Antenu.:kava:

rudlavi
09.02.2010., 16:58
Super za tebe i tvoje zaposlenike. Stvarno to mislim. Samo ti miješaš kruške i jabuke. Koliko je stranica o tvojem radiju napisano na ovom forumu, a koliko o 101? Koliko bi stranica o tvojem radiju bilo napisano da se nađe u financijskim problemima i pred gašenjem? Misliš li da bi ekipa sa 101 sudjelovala u ovoj raspravi da se radi o tvojem radiju?

Džizus Krajst, potpuno si me krivo shvatio/la. Nego o čemu pišem nego o stojedinici. Radio na kojem sam ja zaposlen spomenuo sam samo zato što si podrugljivo pisao o mom znanju (koje ti nije poznato) ne bi li dobio nekakvu predodžbu o tomu. Ovdje pišem iz jednog jedinog razloga: one godine koje sam proveo u Zagrebu, proveo sam slušajući (i možda i nesvjesno upijajući) nešto što je bilo sasvim drukčije i pomaknuto u odnosu na ostale radiopostaje. Kroz zajebanciju se reklo sve što je trebalo reći o vrlo ozbiljnim stvarima (garnirano izvrsnom glazbom). Sjeća li se netko od vas kako su se na 101 zajebavali s Miloševićem 1989. ili Franjom 1996. kada su svi ostali bili manji od makova zrna. S nekim ljudima koji su tada vodili radio bio sam i osobni prijatelj i divio sam se njihovom ENTUZIJAZMU. To je ta ključna riječ koja se vremenom izgubila. Inteligentni i duhoviti, talentirani ljudi radili su posao koji su obožavali, a bez toga nema ništa. Danas kad dođem u Zagreb i slušam npr. Šveca ne čujem taj entuzijazam, čujem bahatost i "kad-ću-više-doma" glas. Nije dobio plaću? OK, nadoknadit će on to na nekoj gaži ili reklami. Nije bitno što će time prekršit odredbu zakona o tržišnoj utakmici, jer 101 je iznad toga, ako sam ja tebe dobro shvatio. Osamdesetih i devedesetih imao sam osjećaj da ljudi koji tamo rade tamo i spavaju. Žao mi je što je 101 uništen (ne samo financijski, nego i produkcijski). Nek danpodan33 slobodno pije kavu jer ja ne slušam 101 svakodnevno jer nisam u ZG, ali doista ne vidim smisla (a bome ni pravde) da se taj NEKAD kultni radio spašava novcem poreznih obveznika, kako neki priželjkuju, jer, dobro jutro, ipak je i 101 (bez obzira na zasluge iz prošlosti) vlasništvo nekakvih, kako ih zoveš, poduzetnika. Ona druga priča o kojoj govoriš je priča romantičara koji ne mogu podnijeti da se jedan takav radio svede na ovo na što se, izgleda, sada svodi. Vjeruj mi, tu smo na istoj emotivnoj strani. Kamo sreće da to opet bude onaj radio iz osamdesetih, ali..... S potrošenim likovima poput Šveca.... No way.
Vjerujem da si čuo za Gitak TV. Kad bi takve likove doveli na 101 i dali im slobodu, a uprava radila svoj posao (što prije svega podrazumijeva čišćenje od "glumaca" i neradnika), e onda....

Vilibald
09.02.2010., 17:02
ni meni nije legla :ne zna:

ajme koliko mržnje tute :zubo:

lucca
09.02.2010., 17:03
well..prva sam tu fejspalmala prestericu, zapravo samu pomisao na prestericu u eteru, ..tek tolko da udje u zapisnik :kava:

i slusam sad prvi put
well..starec..nije pretragicno :(
ovo je novo..brze, protocnije..zanimljivije..raznovrsnije..al mi je ta mala preiritantna nazalost :(
nego svec, kaj si ti stvarno mislil da ida kuzi kaj pricas kad si prical o womacku i across 110th street, a :zubo:

:rofl:

ciguli miguli :( ah :( :evocirauspomene::(

edit: cujemo se nakon kratkog blokica reklamica :mama:

:tuzni:

Cat6
09.02.2010., 17:11
Ja i dalje duboko vjerujem da će ida donjet meni plaću i one ovce koje sad slušaju Antenu.:kava:

Neki od nas su prije 2-3 godine, dok se jos nije ni nadzirala javno mizerija od slusanosti prema kojoj je plovio 101, dovodili ovdje veeeliku upitnost te slusanosti. Kao i dost manjkavosti koje su dovele do svima znanog rezimea. Doista za neke stvari ne treba biti vizionar. Cak bi se i statisticki moglo reci da ce 101 puno teze privoliti ganz nove slusatelje nego uz stare (koji postaju endemska vrsta) dostojanstveno ostati realan ali barem na zivotu.

Izvori i kolicine zabave prema "izvanjskim podrazajima" vulgaris potrosaca nikad nije bila veca. Jezikom neke obavjestajne sluzbe > puno je produktivnije nekoga natrpati u procesiranju neupotrebljivih informacija nego ga eliminirati. U takvom dnevnom procesiranju gomile ponudjene medijske zabave, vrlo je naivno ocekivati da ce 101 moci od nule skupiti nove slusatelje. Sa trenutnim potezima ni naznaku predpostavke da nekom novom postane trajna navika. Posebno ne klincima cija je paznja razbacana na 10 dnevnih izvora zabave.

Citati cemo komentare za neku godinu dana, pa cemo vidjeti tko je (ponovo) bio u pravu.

Vjerujem da si čuo za Gitak TV. Kad bi takve likove doveli na 101 i dali im slobodu, a uprava radila svoj posao

Poneki uratci (http://www.youtube.com/watch?v=knKmWsFiukQ)su doista brilijantni originalnoscu i humorom.

ni meni nije legla :ne zna: ajme koliko mržnje tute :zubo:

Mrznja ima prirodu neracionalanog uma. A doista zelim konstruktivno pricati o manama stojedinice. Mrznja prema Idi? Boze sacuvaj!

Samo spada u kategoriju pojave ciji nastup mi rezonira u sami DNK. Ne mogu si pomoci! Poanta je da njena pojava nema veze sa spontanim i iskrenim (moje vidjenje) nastupom i buduci da mi je suprotna vrlina usadjena u poimanje stojedinice... jednostavno je ne mogu prihvatiti :ne zna:

Moje poimanje stojedinice je da ne trpi medijske "svestradnjake" ili jezikom pokojnog pokojnog Broccolia : Ili ces biti samo 007 ili te mi ne trebamo! U Idinom slucaju, to je uvecano za 10x.

rudlavi
09.02.2010., 17:29
Poneki uratci (http://www.youtube.com/watch?v=knKmWsFiukQ)su doista brilijantni originalnoscu i humorom.

Inače, za one koji ne znaju, izbornik Dena se u nedjelju nastavlja borit za lovu na Milijunašu. Sorry na offtopicu.

wowoka
09.02.2010., 17:30
Molim te danpodan,objasni mi kako će i čime i koga privući ida,a kako bi ti i ostali dobili plaću te još i k tome privući "ovce" koje slušaju antenu? u što će se to pretvoriti radio 101 nakon intervencije ide prester,a čime će se oduševiti oni koji slušaju antenu? te što to znači za tebe i tvoje kolege na radiju? kakav ćete vi to radio onda stvarati? ništa mi nije jasno..

Tomislav B
09.02.2010., 17:41
Ova Ida Prester je mlada, vickasta, razgovjetnog glasa, dokazano uspješna i popularna medijska djelatnica, mnogostruko talentirana osoba, popularna, bend joj je nagrađivan... Ona je dio bijelog optimističnog svijeta.
A počinje mi ići na žifce.
Ne mogu pronaći racionalne razloge zašto je tako iritantna..
Bit će da je to nešto generacijski...

Vilibald
09.02.2010., 17:44
Mrznja ima prirodu neracionalanog uma. A doista zelim konstruktivno pricati o manama stojedinice. Mrznja prema Idi? Boze sacuvaj!

Samo spada u kategoriju pojave ciji nastup mi rezonira u sami DNK. Ne mogu si pomoci! Poanta je da njena pojava nema veze sa spontanim i iskrenim (moje vidjenje) nastupom i buduci da mi je suprotna vrlina usadjena u poimanje stojedinice... jednostavno je ne mogu prihvatiti :ne zna:

Moje poimanje stojedinice je da ne trpi medijske "svestradnjake" ili jezikom pokojnog pokojnog Broccolia : Ili ces biti samo 007 ili te mi ne trebamo! U Idinom slucaju, to je uvecano za 10x.

ne, općenito. topik ima neko negativno ozračje. meni :ne zna:

elevator
09.02.2010., 17:47
Švec i Ida zvuče ok. Kroz par mjeseci zvučat će još bolje.

onak, ne. biliv mi.

Tepeš
09.02.2010., 17:59
ne, općenito. topik ima neko negativno ozračje. meni :ne zna:

Ma da ... nazalost!

Al, da budem iskren - tek kad sam cuo kako je lose krenulo Radiju, to me potaklo na gledanje, pazljivije slusanje, a onda i na registraciju ovdje.

Citajuci postove, ostao mi je dojam da zapravo i dosta ljudi iz tog poduzeca cita ovaj forum - pa ako tu ponesto i kritiziramo, mozda to negdje i zavrsi!
Pa bude bolje!

ARGH .... Ida ne razumije sto su ti Brijaci ... pa joj Svec objasni, a ona zakljuci da je mislila da bi to trebalo ozbiljnije zvucati! Ko HR3? WTF?!?!? I onda o depilaciji i opet o Svecu u tangama ...
Boze sto je tupa ta zena!!! Vazno da voli sve sto vole mladi ...

elevator
09.02.2010., 18:29
ARGH .... Ida ne razumije sto su ti Brijaci ... pa joj Svec objasni, a ona zakljuci da je mislila da bi to trebalo ozbiljnije zvucati! Ko HR3? WTF?!?!? I onda o depilaciji i opet o Svecu u tangama ...
Boze sto je tupa ta zena!!! Vazno da voli sve sto vole mladi ...

http://www.limun.hr/brijaci

fat_monster
09.02.2010., 18:49
Ida je mala, vrckava curica...
jesam li ja jedina osjetila Svecovu erekciju u eteru?

kjut :cerek:

rudlavi
09.02.2010., 20:28
Možete li zamislit da prije dvadeset godina voditeljica HRT-ovog npr. Nedjeljom popodne u ponedjeljak ujutro na 101 vodi npr. Preobrati ateista. :rolleyes: Times they are changing.
P.S. Jedan je Čurlić :mig:

slobodni*radikal
09.02.2010., 21:59
Mislim da postoji raskorak u programskom promišljanju Perića i Tomljanovića. Prvi kaže da će program biti bezobrazniji, drugi kaže da novi program počiva na kratkim emisijama s manje komentara i više informacija. Gdje je catch? Nije li taj željeni bezobrazluk u komentarima? Ili će se informacije servisirati s bezobraznostima? Nije mi jasno. Što znači to "više informacija"? U 21. stoljeću uz internet, treba li mi Radio 101 za gole informacije? Tamo bi se upravo trebalo doći po neko (drukčije) mišljenje, stav i komentar. Ili je gola činjenica da ovi ne znaju što zapravo žele?

Sudden Sid
09.02.2010., 23:30
Ova Ida Prester je mlada, vickasta, razgovjetnog glasa, dokazano uspješna i popularna medijska djelatnica, mnogostruko talentirana osoba, popularna, bend joj je nagrađivan... Ona je dio bijelog optimističnog svijeta.
A počinje mi ići na žifce.
Ne mogu pronaći racionalne razloge zašto je tako iritantna..
Bit će da je to nešto generacijski...

Nije, ja sam mlađi od dotične pa mi ide na živce jednako kao i tebi i Cat6 - u.

Naprosto, svaki njezin potez mi se čini kao novi čin samoprezentacije. Čini mi se da se iza svega što radi krije prenemaganje i forsiranje. Stvarno, Jelena Veljača mi u svojim kolumnama djeluje iskrenije i spontanije (iskreno nepovezana i blentava, ali iskrena) nego Ida Prester, a činjenica što se Ida prenemaže putem casual alternativnog 101 stila čini moj horor još većim. Nikad mi nije legla i ne vjerujem joj ništa što kaže. A ako se 101 - ica počne pretvarati iz opozicije dominantnoj kulturi u opoziciju kao šminku, onda neću vjerovati ni 101 - ici.

unkle
10.02.2010., 00:47
Mislim da postoji raskorak u programskom promišljanju Perića i Tomljanovića.

:top:

Naprosto, svaki njezin potez mi se čini kao novi čin samoprezentacije. Čini mi se da se iza svega što radi krije prenemaganje i forsiranje.

brkovski
10.02.2010., 01:17
Strukovna udruga protivi se da hrvatski izvođači sviraju na koncertu za spas Stojedinice, jer ta postaja najmanje vrti domaće pjesme...

http://**********************/hr-scena/hrvatska-glazbena-unija-protiv-radija-101_293505

Sudden Sid
10.02.2010., 01:18
Treba spasiti samo stanice koje sviraju domaće? Kakve su to besmislice?

unkle
10.02.2010., 02:46
Bilo je samo pitanje trenutka kada ce vodstvo HGU poslati takvo pismo svojim clanovima, zapravo su godinama cekali takvu priliku. Pa nije niti cudno, jer ocito je da je Hus bijesan na 101, koji je uporno odbijao pustati glazbu 'zagrebeckih' bandova kao sto su Parni Valjak. I nikad mu nije bilo jasno kako se Psihomodo mogao pustat, a njegov cmoljeci band ne. Taj je covjek toliko ogranicen i zeljan vladanja, da je cak na onim totalno komercijalnim tv natjecanjima prigovarao zasto natjecatelji ne pjevaju samo na hrvatskom!? :bonk: Očito je i to da se taj nikad cuo Marko Tomasovic osjeca ugrozenim od radio stanica u gradu, pa se eto lako dao navuci na pricu...no zapravo je sve sam i rekao:
''Ja sam rođeni Zagrepčanin, a pjesme mi se, prema mom istraživanju, daleko najmanje izvode u Zagrebu. Stojediničari su napisali otvoreno, a većina drugih radija također prešutno misli, da je moja glazba smeće." :lol:

Eto Marko, 'stojedinicari' su barem u glazbi bili iskreni i otvoreni :cerek:

I bili su u pravu, njegova glazba ocito jest smece, koje prolazi samo u ruralnim
sredinama :mig:

:visi:
http://www.youtube.com/watch?v=BiaP-DHlQZE

Zaista se nadam da nikad necu morat slusat ovakve i slicne pjesme na stojedan!

Stvarno je zanimljiva cinjenica da sve sto je drugacije od ostalog u ovoj zemlji odmah biva 'protuhrvatsko' :rolleyes:

rezon@tor
10.02.2010., 05:33
Strukovna udruga protivi se da hrvatski izvođači sviraju na koncertu za spas Stojedinice, jer ta postaja najmanje vrti domaće pjesme...

http://**********************/hr-scena/hrvatska-glazbena-unija-protiv-radija-101_293505
Stvarno su bili loši po pitanju domaće glazbe.
Sad su se počeli popravljati.
Više se čuje Let 3 i Yammat (i izvedenice).
Neka sad ponekad puste i Natali Dizdar i još poneki domaći bend (ne nužno na Hrvatskom).

Prije je domaća glazba bila ograničena na boravak u getu pod imenom Cener (koja je meni baš dobra emisija).

Mazarin
10.02.2010., 07:47

slažem se...
ide mi na živce njeno infatilno ponašanje, koje je primjereno Anteni.
Ali još više mi ide na kjurac Švec svojim slinjenjem.
Da mi ga je bilo vidjeti u onim gačicama iz sex shopa :rofl:

rudlavi
10.02.2010., 08:09
Inače, za one koji ne znaju, izbornik Dena se u nedjelju nastavlja borit za lovu na Milijunašu. Sorry na offtopicu.

Pardon, u četvrtak, tj. sutra.

prljavi_Heri
10.02.2010., 08:49
Ma ajde...nije Ida tak loša...dajte joj šansu. Svepojavna je al to što radi, radi OK!! Al ako još jedanput čujem Šveca i njegove pedofilske i ine nastrane fore (koje, koliko sam skužio, jedino i zna furat) budem se zbljuvo...nemoguće je da čovjek poznaje samo takvu vrstu zajebancije...

BTW...volio bi čuti šta imaju reći 101 gospoda na gore linkani članak...

Mazarin
10.02.2010., 08:53
Ma ajde...nije Ida tak loša...dajte joj šansu. ..

loša je i nedam joj šansu.....
infatilna je i nedam joj šansu....

Katastrofalno je jučer vodila intervju za filmove Pedra Almodovara, ma ne katastrofalno, nego sam usput bljuvao u tramvaju..
užas.....

elevator
10.02.2010., 09:07
ma boli ju don đonson. dobila je priliku i iskoristila je. već u njenom stilu. mislim - kaj bi trebala, ak ju tražiju?

bajdvej, i meni je loša. :mig:

stari medo
10.02.2010., 09:36
Jel ima Stric neku emisiju po ovoj novoj shemi (osim one o kucnim ljubimcima) ?
Sto je sa Rock špajzom/antologijom, što su i to ukinuli ?

brkovski
10.02.2010., 14:31
Razgovarao sam sa čelnim ljudima stojedinice i zasigurno ne želim biti njihov grobar, kaže Bandić

BANDIĆ NEDA NOVCE `Ne želim biti grobar Radija 101, evo im koncert´ (http://**********************/hr-aktualnosti/ne-zelim-biti-grobar-radija-101-evo-im-koncert_293633)

Tomislav B
10.02.2010., 17:33
Anegdota sa Idom Prester i Slavenom Balenom

Prije oko godinu dvije je Ida gostovala na 101-ici u emisiji od Balena. Promovirala je Exit festival u Novom Sadu.

Ida je pričala o tom festivalu nevjerojatno izafektirano pozitivno... Kak je sve to superiška i bajno. Pozitiva, ali prenaglašena, bezumna cvrkutava pozitiva. Tolika pozitiva da da se normalnom čovjku okrene želudac od toliko šećera i kulerštine.

A baš tih dana bilo je neka frka na odnosima Srbija- Hrvatska. Neko kamenovanje naše ambasade, tako nešto.
Možda u vezi priznanja Kosova, ne sjećam se sad.

I sad, Balen pita Idu glede sigurnosti ljudi iz Hrvatske u Srbiji. Da što ona misli, s obzirom na političke događaje, da li bi moglo biti kakvih oštećivanja auta ljudima sa Hr registracijama i bi li se moglo desiti kakvo nasilje prema hrvatskim građanima.

Ida apsolutno nije razumjela u čemu je stvar. Nije razumjela Balenove sklopove riječi. Točno sam zamišljao tup pogled, da joj je netko usred razgovora iz čista mira progovorio na Svahiliju. Totalno nerazumijevanje. Kao da joj fali centar u mozgu za politička pitanja. Nema toga u toj glavi. Sve je samo cool, cakano i zabava i fora. Opetovani pokušaji Slavena Balena da objasni na što je mislio, ( "Čuj, s obzirom na trenutne političke događaje, ako bude puno Hrvata tamo, što ti misliš, bi li se moglo desiti..."), misli nisu urodili plodom. To dvoje ljudi se apsolutno mimoilazilo.

To je trebalo snimiti.

Ma... pretpostavljam da to nije ništa loše, da su mlađi medijski djelatnici u industriji zabave na bogatom Zapadu baš takvi kao Ida i da je Ida djelić bogatog zapadnog medijskog svijeta dolutao na Balkan.

elevator
10.02.2010., 18:10
gle, žikim da je pojam "mladosti" ili "starosti" relativan pojam, al ida više nije baš u cvijetu mladosti... trabala bi imat bar malo opće kulture, ak tolko puno javno istupa.

inače, meni se čini da je ida prester prestAra da vodi briljanteen :D

unkle
10.02.2010., 18:12
opet Ida? samoprezentacija ljudi, nista drugo. :kava:

Cat6
10.02.2010., 18:27
Anegdota sa Idom Prester i Slavenom Balenom Prije oko godinu dvije je Ida gostovala na 101-ici u emisiji od Balena. Promovirala je Exit festival u Novom Sadu...

Imam frenda koji svake godine obitava EF-om jer mu je to obavezna tura dok obilazi rodbinu u NS-u. Spominjem pojedinost jer doista jako dobro poznaje organizaciju i nitko mu nije znao objasniti Tko je i Zasto angazirao Idu? :confused::confused:

Isto ne pripada u njen fan klub i kao sto mene ubija pojava na 101, njega je ubilo u pojam da na "njegov" festival tako nametljivo upada netko tko veze sa EF-on nema!

Soulsaver
10.02.2010., 18:57
Šteta što su SDP-ovci odgovorili Milanovića od toga da ju angažira kao glasnogovornicu :kava:

Nova snaga? :rofl:

mirjam
10.02.2010., 19:05
Imam frenda koji svake godine obitava EF-om jer mu je to obavezna tura dok obilazi rodbinu u NS-u. Spominjem pojedinost jer doista jako dobro poznaje organizaciju i nitko mu nije znao objasniti Tko je i Zasto angazirao Idu? :confused::confused:

Isto ne pripada u njen fan klub i kao sto mene ubija pojava na 101, njega je ubilo u pojam da na "njegov" festival tako nametljivo upada netko tko veze sa EF-on nema!

Nisam skužila ovaj post, sorry.
Ne kužim zašto I.Prester ne bi mogla doć na Exit kao i bilo tko?
Oli je ona u nekoj organizaciji tog festivala? :ne zna:

Cat6
10.02.2010., 19:39
Nisam skužila ovaj post, sorry.
Ne kužim zašto I.Prester ne bi mogla doć na Exit kao i bilo tko?

Ma normalno da moze, to nije poanta mog posta. Izgleda da ti je promaknuo post Tomislava (http://www.forum.hr/showpost.php?p=24996528&postcount=2907) na koji sam odgovorio

Oli je ona u nekoj organizaciji tog festivala? :ne zna:

Da, to je bila boljka. Covjek ide tamo svake godine; pozna ekipu i nije mu bilo jasno po kojim parametrima je nju neko odabrao da promovira festival? Klasicni primjer krive osobe na krivom mjestu. Ne sumnjam da bi populi fanovi srcano kategorizirali "zaigranost" i "simpaticnost" doticne kao idealne vrline. Samo znam da njemu i prisutnim frendovima, nije bila jasna nit vodilja njenog angazmana. Neki ljudi ne vole nastupe bez sadrzaja. EF je mjesto gdje se to vrlo lako detektira. Otprilike kao sto pristojan broj aktivnih sudionika ove teme dozivljaca njen angazman via 101.

...

elevator
10.02.2010., 20:28
nemreš bolivit, dotična trenutno vodi "ususret dori" na hateveju :eek:

strah me otvorit paštetu više!!

Saransak
10.02.2010., 23:57
od 36 godina života, 17-18 godina slušam dotični, od '92.... '94. u Trstu se kupio mali radio na slušalice:
http://img63.imageshack.us/img63/1020/10022010336.th.jpg (http://img63.imageshack.us/i/10022010336.jpg/)
do 2003. kad se ugasio, uvijek je bio u džepu (sad ga je naslijedio mob, ali legenda ima svoje mjesto na polici) - slušao pod predavanjima, u beskonačnim čekanjima noćnih buseva i tramvaja, učeći cijelu noć, bio na Trgu... i jedva dočekah novu upravu... ali Ida Prester... Ida Prester!?... ako čita ovo itko sa 101, i ako vam išta znači, a vrlo lako samo sutra ujutro skupim samo u Dubrovniku još 10 slušatelja koji će dat potpis, dvije slike i ovjerenu kopiju Domovnice da se dotičnoj zahvali na suradnji...

i zašto je Uj-fuj ostala u novoj shemi?! pa obećavano je da će se radio vratiti svojoj publici! oslobodite nas tog frustiranog penzionerskog populizma, molim vas...

EDIT: mislim da se na slici konta, iako je analogni tuner, na kojoj freq je radio preminuo :-)

i - dobro nam došao natrag, Sergio!

Tomislav B
11.02.2010., 00:16
Prester ima 3 banke! A u emisi sa Švecom zvučala je kao da ima 19... Kompliment! :D

Ta žena je slabašnih kapaciteta... ili se namjerno fura na stereotip plavuše. Mogu je glatko zamisliti da ne pjeva u otkačenom i cool i hip bandu za otkačenu urbanu mladež, nego u projektu Tonćija Huljića. Ali onda ne bi bila na r101...

rezon@tor
11.02.2010., 06:12
Ida ovo, Ida ono.

Švec može uz bilo koga odradit super posao.
Ida je tu mamac da se Šveca namami u studio :ne zna:
Iako bi ja osobno radije slušao Moranu u duetu sa Švecom, mislim da pretjerujete.
Valjda vas je izludilo šarenilo Idino.

vitez svedskog stola
11.02.2010., 08:41
Ida ovo, Ida ono.

Švec može uz bilo koga odradit super posao.
Ida je tu mamac da se Šveca namami u studio :ne zna:
Iako bi ja osobno radije slušao Moranu u duetu sa Švecom, mislim da pretjerujete.
Valjda vas je izludilo šarenilo Idino.

ne kuzim zakaj bi nekom trebao mamac da odradi posao za koji je placen
ili je on tolka zvijezda da mu se treba pogodovat i na takve "niske nacine"??

Jel neko zna kaj je s kresom, kaj su mu se zahvalili na suradnji ili...??
Iskreno, mene ovaj dvojac (cetvrtkom) trenutno natjera na promjenu stanice, fore tipa cujem ose, itd. su neslusljive.

rudlavi
11.02.2010., 08:54
nemreš bolivit, dotična trenutno vodi "ususret dori" na hateveju :eek:

strah me otvorit paštetu više!!

ne kuzim zakaj bi nekom trebao mamac da odradi posao za koji je placen
ili je on tolka zvijezda da mu se treba pogodovat i na takve "niske nacine"??

Uh, što volim kad potvrđujete ono što ja pišem. Nemam tu (ne)sreću ovih dana slušat 101, morat ću se ulogirat na streaming. Kad danas ide Idica da malkice virnem?

....:misli: ček malo, jel ja to čekam kad će Ida Prester bit na 101??? Znači li to da je onaj tko je doveo pogodio, ako ih ima još koji ovako razmišljaju??? Tko je ono rekao "Nek se piše, pa makar i dobro?" Jeste li primijetili da se ovdje u 90 % slučajeva piše o I.P.?

stari medo
11.02.2010., 09:29
RADIO101: Ima mjesta i za domaće

http://www.jutarnji.hr/radio-101--ima-mjesta-i-za-domace/552300/

AndrejX
11.02.2010., 11:06

http://www.jutarnji.hr/radio-101--ima-mjesta-i-za-domace/552300/

Zato su jucer cijelo podne vrtili onih par domacih stvari koji im se svidaju :rofl:

rezon@tor
11.02.2010., 13:20
Kao da su moj komentar čitali :D

Dakle, fali još Natali Dizdar, više deTour.
Može još više stranaca Darkwood_Dub.

Zanimljivo mi je kako Jinxi ne mogu sudjelovati na koncertu, jer ako mi ijedan domaći bend na 101 počeo izlaziti na uši onda su to oni.
Mislim, ok su muzičari, ali s njima se fakat pretjerivalo na 101.

Mazarin
11.02.2010., 13:25
Kao da su moj komentar čitali :D

Dakle, fali još Natali Dizdar, više deTour.
Može još više stranaca Darkwood_Dub.

.

po drugi put već spominješ Natali Dizdar, po kojem kriterijumu ona fali na radiu 101?
Zašto onda ne Gabi Novak, ili stara Josipa Lisac?

rezon@tor
11.02.2010., 13:32
Zašto onda ne Gabi Novak, ili stara Josipa Lisac?
Tih već ima više nego ove, a uklopila bi se.

Mazarin
11.02.2010., 13:33
nije ti neki argument baš....

ranselkop
11.02.2010., 13:35
Zato su jucer cijelo podne vrtili onih par domacih stvari koji im se svidaju :rofl:

Kad će vratiti jutarnji program četvrtkom ovo je bez veze i duha

Nenaklona
11.02.2010., 13:37
ZVM lažno prpošna i vesela...od kada mi ti govorimo oporba? haaa :rolleyes: ja uvijek govorim opozicija....

Čini mi se da je ona sada u opoziciji, skupa sa Pavlicama. I kaj je s Tamarom? Još uvijek bolovanje, kao i kod Miljca?

Cat6
11.02.2010., 13:49
Zanimljivo mi je kako Jinxi ne mogu sudjelovati na koncertu, jer ako mi ijedan domaći bend na 101 počeo izlaziti na uši onda su to oni.

Ali pazi, ljute te Jinxi a sam Gordan je upravo najvise zasluzan za oblikovanje onoga sto je Dizdar ucinilo interesantnom? :)

Upravo je njegov potpis udahnuo po meni opipljive materijale. Nisam nesto posebno odusevljen ni sa njihovim zadnjim albumom kao ni sa njenim. Prevelika koncentracija suradnji glazbenika moze pocesto biti devastirajuca po trajnost onoga sto isporucuju. Njen zadnji album mi vise pokazuje sto oni privatno slusaju a gotovo nista sto su autorski napravili. Cener bas i ne pratim, ali koliko me pamcenje sluzi, Natali je cesto bila pustana.

Tepeš
11.02.2010., 16:06
Upravo opet krenuo "Ida's little shop of horors"!

Ona najavljuje "S vama su legendarni voditelji ... Svec i ja!"

Da bi onda jadnome debeljku rekla da se s njim osjeca super ... ko' s Fodorom!
Sve se culo kako je Svec progutao knedlu!

Tepeš
11.02.2010., 16:20
Ah, da ... omela me luda Ida u onome sto sam stvarno htio reci!
(Ne nije imalo veze s tim jel samo izgleda kao rakun ili tako i smrdi ... o cemu su ona i Svec krenuli divaniti)

Danas ujutro.
Rano ujutro Radio101 prvi opalio o ovoj blamazi interventne policije u Varsavskoj!
I nastavio pratiti...
I konacno jednom imali Temu dana koja stvarno lupa u aktualno!
E, da to barem bude barem malo cesce!

I da ljudi sad ne krenu spavati, pa da u Aktualcu ne bude samo prepisano ono od 13 sati ...

Nick Fallin
11.02.2010., 16:42
Cjebote...kak ste naporni sa Idom.

Ko da nije dovoljno jednom čut da vam se ne sviđa.

Meni su u tandemu zabavni, a nekak nisam to rekao jebenih 50 puta. Sama po sebi, mislim da nebi hodala, ali sa švecom hoda.

fortaleza
11.02.2010., 17:18
Jadan Švec. Ovo je glazba "direktno iz Idine torbice".

Nomenestomen
11.02.2010., 18:18
Zašto Ida i EXIT idu skupa?

Evo zašto, kaže Wikipedija:

'Od osnutka do danas Lollobrigida je imala mnogobrojne nastupe u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH, Austriji, Mađarskoj... Osobito se ističe serija nastupa na Novosadskom EXIT festivalu gdje su, sa pet uzastupnih sudjelovanja od 2005., postali svojevrsni zaštitni znak Elektrana stage-a tog festivala...'

Mezomorph
11.02.2010., 19:27
Malocas mi se Sanja smucila na kao nikad do sada. Neki covjek trazi Gazeba (http://www.youtube.com/watch?v=0lFKwLKXzqk) a Sanjica se pocne izmotavati nevjesto kako "nije sigurna" tko je taj izvodjac? :confused:

E, da. Ne čudim se više, kompa. Njihov moral je ispod razine Mrtvog mora, a svojim pristupom bormeš dokazuju da su sve više seljoberski radio. Mislim, da im se image sve više uklapa u poglede recimo nekih Sarajlija, pa nek otvore podružnicu.

Nemoj se ljutit, ne treba im ni objašnjavat Gazeba, ni Alphaville, ni nedaj bože Art of Noise, ili Alan Parsons Project. Nisu oni ni dostojni, ni dovoljno dobri, da to puštaju, nek uživaju u Letu Štuke hip-hop laprdanjima.

elevator
11.02.2010., 19:40
Mislim, da im se image sve više uklapa u poglede recimo nekih Sarajlija, pa nek otvore podružnicu.

daj pliz pojasni ovo :confused:

Mezomorph
11.02.2010., 21:02
Ali dopustite da barem potonemo sa stilom i da pritom ne vrijedjamo gledatelje!

Da neš razjsnimo. Svaki proizvod ima vijek trajanja, a može se produžit samo uz osmišljene intervencije u vremenu i prostoru.

Na 101-ici je toga ruku na srce jake malo bile, pa je propast bila neizbježna. Osamdesete su (na moju veliku žalost i poveću nostalgiju) odavno prošle, vreijme je za "neke nove klince" :lol: (prikladna fraza hehe). Osamdesete su kao dekada, a dio toga je bila i 101-ica, bile izuzetno originalne, u svijetu i u nas, ali to se pojavljuje rijedje i od Halleyjevog kometa.

Prema tome, ostavimo 80-te na piedestalu 20. stoljeća i zaželimo si da ove beskorisne starčeke zamjeni duh avangardne mladeži, ako to u ovom bordello-kapitalizmu uopće postoji.... :ne zna:

rudlavi
11.02.2010., 21:36
Prema tome, ostavimo 80-te na piedestalu 20. stoljeća i zaželimo si da ove beskorisne starčeke zamjeni duh avangardne mladeži, ako to u ovom bordello-kapitalizmu uopće postoji.... :ne zna:

Ja to cijelo vrijeme pokušavam reći. Jednostavno, druga su vremena, iako su današnji klinci ovim sveopćim simptomima truleži kvazi-kapitalizma dobili materijal za neki novi "novi val". Bojim se da im je važnija Hrvatska koja traži zvijezdu. Zato i ne čudi da ista osoba dobiva priliku večeras najavljivati Žigu na Dori, a ujutro na 101 baljezgat s beskorisnim starčekom. S tim da mogu zamislit na 101 npr. Danijelu Trbović, ali ona je ipak izuzetak.

Cat6
11.02.2010., 23:16
Postovanje Nomenestomen,

Kao prvo zahvaljujem sto si pronasla da je ovaj post vrijedan registracije :)

Evo zašto, kaže Wikipedija:

Oprosti mi sto dobivam akutnu alergiju na ekspertizu (http://wikipediaisevil.wordpress.com/) Wiki diletantskog pamcenja. Svejedno proucih tvoj link i srecom, mogu ti ponuditi ponesto relevantniji izvor iz prve ruke, kojeg mozes slobodno dopuniti u kolektivnom Wiki zaboravu. Moja isprika ako ce povrijediti necije osjecaje, ali ne ljubim bas povrsnost :)

Evo sto kaze prijatelj - domaci EF insider - nakon sto sam proslijedio Wiki recitaciju... citiram :

exit ima 10tak pozornica, od toga su 3 udarne

main stage - headlineri poput Prodigy-a, Billy Idola, Moloko, Morrissey, i ostala velika imena

dance arena - house glazba i ostali "tehnicari" - Carl Cox i ekipa balkan fusion stage - lokalna regionalna glazba (hr, srbija, bih i slicno) TBF, Partibrejkersi itd.

sa pet uzastupnih sudjelovanja od 2005., postali svojevrsni zaštitni znak Elektrana stage-a tog festivala...'

elektrana stage kao i svi ostali mali stageovi je bullshit, tu ti razni no name DJ-i pustaju glazbu i nastupaju grupe C klase (tipa lokalni kvartovski bendovi itd.) niko ne ide na taj stage, nego je on samo usput na putu kada ides sa main stagea na balkan fusion stage. = zavrsen citat.

Ostatak teksta, iz postovanja, radije necu stavljati jer jos manje ide u prilog bajkovitom opisu :)

Zašto Ida i EXIT idu skupa?

Odgovor ce smislom i dalje ostati enigma. Ali zato ce svaki dan, sve vise ljudi i dalje zapitkivati sto spomenuta doista radi na 101. Ponavljam, svako joj dobro i puno srece. Samo sto dalje od voljene nam stojedinice. Stojedinica koju volimo jednostavno ne trpi osrednjost kao najuljudniji opis.

Patimo 8ruze zaronjeni u uspomene :)

Netko me je pitao neki dan, koju stvar su najvise u komadu zlorabili za Jinglove i najave? Nakon ponesto razmisljanja sjetih se prvaka bez premca : Bomb The Bass - Beat This (1988). (http://www.youtube.com/watch?v=9VJRQGChUV0) Iz stvari su izvukli sve moguce podloge najava + raznih spica. Švec i dalje dok "umiksava" nove jinglove 95% opet cine 80's stvari. Ryan mu je itekako dobar (http://www.youtube.com/watch?v=nhWKsIcH5z0) za 5 sekundi da mu podigne "nivo" jingla, ali ipak je sramota to pustiti kao kompletnu stvari u eter! Ne daj boze da netko pomisli da su to pustili! Za to treba ipak neku najavu tipa "neozbiljnih dana" pripremiti, jer sigurno je sigurno. L'Oréal valjda 20 godina isplacuje za tu stvar Giombiniju jer koliko znam i dalje koriste instrumental za EU reklame. Ali ne, za 101 to je sramota pustiti.

To sto su Massive Attack,Deep Forest i razni Chemical-ci doslovno asimilirali premisu zvuka BdB (http://www.youtube.com/watch?v=NVSwDTq57KU), to nasi meštrovi slabo pamte. Srecom, mladji iznenade tamo gdje stariji zaboravljaju pa je Sergio i Kiki cesto znaju pustiti. E to je ono sto im ne mogu oprostiti: rugati se necemu sto vam je stvorilo indentitet, sto vas je formiralo kao stanicu :flop:

8

unkle
11.02.2010., 23:32
http://www.jutarnji.hr/hladno-pivo-i-jinxi-nece-nastupiti-na-koncertu-za-radio-101/552296/

zanimljivo je kako clan Hladnog Piva komentira odluku...sada kada imaju Hladno Pivo d.o.o. i dizu lovu ne smatraju da treba svirat za radio bez kojeg nikad nitko ne bi cuo za nih ... :flop: Istina je da su to 'komercijalni problemi' radija...ha mozda se boje Arene, al to su onda mogli i rec! :ne zna:

vitez svedskog stola
12.02.2010., 00:44
bas me zanima da li bi zvali i Dinu Dvornika (da je ziv) da im svira na njihovom koncertu??

sjecam se netko je, svojevremeno, tu objavio pismo koje je Dino uputio 101-ci.

I kako to da su im danas i domaci izvodjaci dobri, a domaca glazba im cini 5% (ako i tolko) programa.

Zakaj ove silne "zvijezde", tipa svec, dj frx, eddy i phillie ne uptrijebe svoja poznanstva i ne pozovu one silne izvodjaca iz svijeta, pa nek i oni zasviraju za spas 101-ice (kad nas vec znaju "davit" s nekim uber novim stvarima).

sergiodog
12.02.2010., 01:09
samopromocija > http://www.forum.hr/showthread.php?t=420991 :mig:

Matovilka22
12.02.2010., 02:35
bas me zanima da li bi zvali i Dinu Dvornika (da je ziv) da im svira na njihovom koncertu??

I kako to da su im danas i domaci izvodjaci dobri, a domaca glazba im cini 5% (ako i tolko) programa.

Zakaj ove silne "zvijezde", tipa svec, dj frx, eddy i phillie ne uptrijebe svoja poznanstva i ne pozovu one silne izvodjaca iz svijeta, pa nek i oni zasviraju za spas 101-ice (kad nas vec znaju "davit" s nekim uber novim stvarima).

Ajd da malo interveniram. Dino je uputio pismo tadasnjem uredniku zvanom miljac. ljudi koji su suradjivali s Dinom nisu tada bili na Radiu a za ubuduce tko zna sto ce biti.
apropo glazbe, Sunjic i Denyken su imali emisiju na Radiu davno koja je tada jedina pustala tu vrstu glazbe, pa tkozna di bi danas bili Pipsi i gomila drugih bandova. ok nije bilo nekog bogatstva radio stanica ali tako je bilo.

Vidim da vas stalno muce stvari iznutra.
'ajmo malo povijesti. '98 je puklo na pola jer su, mozete sami pogoditi tko, neki bili ljubomorni na visoke honorare drugih. pa je lavina krenula i to se nije dalo zaustaviti. manja polovica s gradom je ostala (i cinila veci dio) a druga polovica je cekala 10tak kusur godina da nesto napravi. prva polovica se preracunala sa zaboravom druge jer zaborav nije zelio biti dijagnoza. jer je dijagnoza ovih drugih bila kao i prvih uostalom dnk zarazen radiom 101. samo kako jedni vide radio se razlikuje od ovih drugih sto se ovih dana i cuje u eteru. sto se culo i prijasnjih 10 godina.

dug je veliki. onaj tko ga je napravio trebao bi odgovarati. a grad je dugi niz godina bio dijelom tog duga.
ako treba nek sve ide kvragu. talenta i rada se ne treba bojati.

Mazarin
12.02.2010., 10:33
http://www.jutarnji.hr/hladno-pivo-i-jinxi-nece-nastupiti-na-koncertu-za-radio-101/552296/

zanimljivo je kako clan Hladnog Piva komentira odluku...sada kada imaju Hladno Pivo d.o.o. i dizu lovu ne smatraju da treba svirat za radio bez kojeg nikad nitko ne bi cuo za nih ... :

ja potpuno razumijem zašto ni Hladno pivo neće svirati na tom koncertu.
Naime rečeno je već više puta.
U vijestima na 101 nemilice su rastezali HAC, Rumenka i drugove zbog pronevjera love.
To je OK, i to je posao medija, no nije OK da komentiraju i rastežu druge, a sami nisu ništa bolji.
Izgubili su vjerodostojnost, i zašto bi im netko pomagao.
Neznam da se tko pojavi na tom koncertu, ja lovu za karte ne dam, niti ću dati.
Nek plaćaju karte oni koji su plazinjali po svjetu, letjeli iznad Hrvatske, i radili u privatnom aranžmanu na radiu.
I nisam jedini, Arenu teško budu napunili, jer ljudi nisu blesavi.
Ne daju lovu lopovima i točka!

rezon@tor
12.02.2010., 10:52
Ne daju lovu lopovima i točka!
Ti nisi pažljivo pročitao upis prije svog?
dug je veliki. onaj tko ga je napravio trebao bi odgovarati. a grad je dugi niz godina bio dijelom tog duga.
ako treba nek sve ide kvragu. talenta i rada se ne treba bojati.
No, možda se samo trudiš potaknuti raspravu.

p.s.
zanimljivo mi je pogledati tko loše reagirao na moje spominjanje meni drage pjevačice koju bih rado čuo na radiju koji slušam stalno.
Malo ih je tu zadovoljno novom shemom.

p.p.s.
Ne ljute me Jinxi sami po sebi, nego mi je čudna njihova nevoljkost za sudjelovanje na koncertu, a opet možda su toliko međusobno posvađani da i i nisu sposobni sudjelovati u koncertu. Što im se mora oprostiti.

Mazarin
12.02.2010., 11:35
Ti nisi pažljivo pročitao upis prije svog?
.
da pa?

p.s.
zanimljivo mi je pogledati tko loše reagirao na moje spominjanje meni drage pjevačice koju bih rado čuo na radiju koji slušam stalno.
Malo ih je tu zadovoljno novom shemom..

jedini argument koji si naveo, zašto bi ona trebala biti zastupljena na 101, je da je tebi draga.
meni nije draga, i to shvati kao protuargument.
idemo dalje, argumentima molim.....

elevator
12.02.2010., 11:42
mislim da prester nije kriva kaj je svršila na stojedinici. išju je u tome kaj je njezino dovođenje na radijo preslika jadnog stanja u kojem se stojedinica našla. a ona je takva kakva već je.

prljavi_Heri
12.02.2010., 12:27
samopromocija > http://www.forum.hr/showthread.php?t=420991 :mig:

Bravo...isss tek sad vidim ovo...:mig::mig:

kamarad Kolyia
12.02.2010., 13:02
Doista vrlo zajebana situacija. Da ovise o onima kojima su do jučer pjesme nazivali "koruzama", a sad bi da im pjevaju na koncertu kako bi skupili milostinju. Sjećam se davno je to bilo, kad su ismijavali Ninu Badrićku na radiju, ali su u reklamnom bloku uredno vrtjeli T-Comovu reklamu s njenim koncertom pod logoom T-Com. Koji jebeni licemjeri.

rezon@tor
12.02.2010., 13:09
Da ovise o onima kojima su do jučer pjesme nazivali "koruzama"
O čemu ti?
Znaš da su zvali nekog koga ne puštaju?

I čini mi se kako je taj podebljani izraz iz riječnika bivšeg glavnog glazbenog urednika (hint. onaj koji je Sergia zbog "Proljeća" banao s radija na neko vrijeme; koliko ono, mjesec?)

storpi
12.02.2010., 14:12
Hoću natrag phone box,pa koji je ovo k.... s muzikom .Sergio(ponovit ću ponovno,ameterski pristup vođenja programa s učestalim ponavljanjem ponekih engleskih riječi i izraza,ko da lik ide na tečaj engleskog pa koristi radijski program za vježbanje izgovora engleskih riječi) vodi program ujutro i to 3 puta tjedno(izgleda da je 101ca u gadnoj financijsko gabuli kad nema tko drugi ). A muzika ,iz krajnosti u krajnost.Prvo je bilo previše rocka,premalo domaće i nedovoljno nove gazbe.A sada je sve neka novokomponovana.Nemam ništa protiv ali dajte ljudi neki kompromis.

Cat6
12.02.2010., 14:41

Pismo Miljcu (2006) (http://www.shrani.si/?W/RS/22nUCaLr/dino-2006pismo-miljcu.png)

Nasi komentari (http://www.forum.hr/showthread.php?t=64220&page=14)

Gledam linkove na Hladno Pivce i zanimljiva je sudbina, odnosno na koliko se razina trenutno u facu stojedince vraca sve ono stu su dekadom i kusur zanemarivali.

Sjecam se kad je frend isao nesto zeti sa 101 i pita Ilka zasto JMJ-a trajno izbjegava u svom programu? A ovaj mu kaze kako je odavno prerastao JMJ-a! Komentar kao da netko prica o selekciji koju si doma odabire za playlistu dana.

No kad je isti JMJ ugostio Natachu Atlas (http://www.youtube.com/watch?v=BzceUBVfSmI) to je odma dobilo Ilko/Sanja "legit" prodju da se moze 10x dnevno pustati. To je ta specificna infantilna konzistentnost urednika stojedinice. No godine prigovaranja... dolaze na naplatu i to sa svih mogucih razina.

engleskih riječi i izraza,ko da lik ide na tečaj engleskog pa koristi radijski program za vježbanje izgovora engleskih riječi) vodi program ujutro i to 3 puta tjedno

Nazalost ovo je izvan upotrebljive kritike. Normativa odavno nema pa svjedocim dnevno i akademike kako robuju slicnim disciplinama. Nevjerovatna je brzina kojom danas vecina envolvira neku novo ubacenu stranu rijec, koja nativnoscu nikakve uporabe u navici govora nema. I prije su ljudi gledali dominantne TV sadrzaja iz vrlo slicnih izvora proizvodnje. Ali nikad lakse usvajali pomodarske rijeci kao danas. Dovoljna je jedna sezona priglupe "Sit~koma" serije, da fundusom porobi siromastvo vokabulara. Veliki broj misli da podize paznju publike kad koristi te rijeci ili biva pohvalno zapazen dok ih koristi. Trenutno im je omiljena rijec Spin, koja dobiva srebrnu medalju nakon omiljene mi rijeci Brand :)

Postoji prirodna "obrana" od takvog siromastva u svakom covjeku, samo kod vecine je uspavana. No strichek Chesterfield je to odavno lijepo zaokruzio (http://quotationsbook.com/quote/26402/).

...

Tomislav B
12.02.2010., 18:42
Glas Višnje Šikić treba koristiti štedljivo, ali na pravom mjestu u pravo vrijeme. Višnju bi mogao slušati cijeli dan kako uz mazne uzdahe najavljuje neku ugodnu glazbu. Kao kako je najavila onu novu valcer stvar s Rundekom. Ili da glumi u erotskoj radio drami.

Višnja nije za to da čita vijesti ili priča o ružnim, svakodnevnim i banalnim stvarima.

rezon@tor
13.02.2010., 19:32
svi sa te 101..ni bicikl na to osloniti.lova curi,oni pljuju Bandića i vlast a onda kleče pred njima žicajući lovu.Ogavno.Ima boljih radio stanica.
Kleče?
Zato izbjegavaju temu događanja u Varšavskoj (http://www.forum.hr/showpost.php?p=25014916&postcount=2930).
Slobodno spomeni bolju radio stanicu i navedi po čemu je bolja.
Paušalno pljuvati može svatko.

chandra
14.02.2010., 13:19
Nekoliko stvari mi se ne sviđa.

Prvo, forsiranje ovih par trenutnih hitova, svakoga dana, skoro svakoga sata. I najbolji počnu na uši izlaziti, ali o tome ste već pisali.

Novi voditelj intervjua tjedna subotom :flop: Od glasa preko načina uređivanja i vođenja emisije. Jučerašnja emisija - totalna katastrofa. Podsjeća na Hloverkin glavoklim sugovornicima, jedino što ga nisam vidjela, ali to jučerašnje uvlačenje gostu je bilo iritantno i jadno.

Debilana (žuta banka) oko 17.30 s reprizom sljedećeg dana ili kako li već ide. I to je iritantno i jadno.

Generalno, glazba mi je sve bolja. Doduše, ja spadam u gerijatriju koja je rasla uz stojedinicu, tamo od proljeća 1984. :D

AndrejX
14.02.2010., 13:38
Generalno, glazba mi je sve bolja. Doduše, ja spadam u gerijatriju koja je rasla uz stojedinicu, tamo od proljeća 1984. :D

Malo mi je nevjerojatno da netko tko je odrastao uz 101 ne prepoznaje da je "novi" voditelj intervjua Zeljko Matic.

chandra
14.02.2010., 14:40
:DMalo mi je nevjerojatno da netko tko je odrastao uz 101 ne prepoznaje da je "novi" voditelj intervjua Zeljko Matic.

A eto, iako ti je nevjerojatno, tako je. Sjećam se da su tada "svi" klinci slušali Radio Veliku Goricu, a ja je u svom kvartu na zapadu grada nisam mogla "uhvatiti". A onda je stojedinica startala sa Save, parstometara od moje antene... :cerek:

Nego, ti si zadovoljan sa zadnjih par intervjua, a posebno ovim s Paarom?

I još, svaka pohvala Jeleni Berković. I za uređivanje Aktualca i za emisije koje vodi. :)

danpodan33
14.02.2010., 15:12
Novi voditelj intervjua tjedna subotom :flop: Od glasa preko načina uređivanja i vođenja emisije. Jučerašnja emisija - totalna katastrofa. Podsjeća na Hloverkin glavoklim sugovornicima, jedino što ga nisam vidjela, ali to jučerašnje uvlačenje gostu je bilo iritantno i jadno.

Dvije stvari.

1. Urednik Intervjua tjednom je uvijek jedna te ista osoba, Željko Matić, koji je napokon sada došao i u eter. Respect!

2. Hloverka sugovornicima viri iz šupka, a Matić si takvo što ne bi nikada dopustio. Kao ni to da se pretvori u glasnogovornika Ureda s Pantovčaka, ovog živog ili onog koji čami u krivogrobu. I zato je najbolji uredni i voditelj Intervjua tjedna do sad. Respect!

Blah, novi voditelj, novi način uređivanja, osoba odrasla uz Stojedinicu. Right. :rofl::top: Ajde još..

chandra
14.02.2010., 16:18
Šit, prokužio si me posve... :s Počela sam slušati stojedinicu prije jedno mjesec-dva...:D I sori što sam se usudila napisati da je meni unatrag par tjedana, tj. Matićevo, vođenje intervjua koma. S obzirom na tvoje dva puta napisano "Respect!", znači, i jučerašnja emisija zaslužuje jednaki "Respect!" s tvoje strane?

AndrejX
14.02.2010., 17:24
:D

A eto, iako ti je nevjerojatno, tako je. Sjećam se da su tada "svi" klinci slušali Radio Veliku Goricu, a ja je u svom kvartu na zapadu grada nisam mogla "uhvatiti". A onda je stojedinica startala sa Save, parstometara od moje antene... :cerek:

I kakve to tocno veze ima sto netko tko dvadesetak godina iskljucivo slusa 101 ne zna tko je Matic ?

Nego, ti si zadovoljan sa zadnjih par intervjua, a posebno ovim s Paarom?

Doista ne vidim sto se bilo toliko lose u jucerasnjoj emisiji, a svakako je nekolkiko stepenica iznad npr. Dude za koju sam par puta imao dojam da samo sto nije zaspala.

kaapst
15.02.2010., 07:48
bravo ekipa za ponedeljak ujutro! :top:

danpodan33
15.02.2010., 11:42
Šit, prokužio si me posve... :sI ti moj spol. :rolleyes:

Samo da se ponovno citiram:

Blah, novi voditelj, novi način uređivanja, osoba odrasla uz Stojedinicu. Right. :rofl::top: Ajde još..

Stalaktit
15.02.2010., 13:01
Prvi put nakon duljeg vremena proveo puna 4 sata u društvu Stojedinice bez ikakvih neugodnih iznenađenja/ispada. Pohvale i odabiru glazbe i govornim emisijama. Očekujem (još) više. :)

Cat6
15.02.2010., 13:13
Vjerovali ili ne, ali Matic je nakon dugo vremena ispao pozitivac u svojoj emisiji! Nakon ohohoho godina, subotnji razgovor se ponovo ukazao na mapi relevantnosti :top:

Uz trajnu fiksaciju i atomsku kalibriranost na dosadne i preuhranjene politicare, od kojih su mnogi znali godisnje biti i po nekoliko puta te Maticevom rukom bacani kao zrtve u Zriletove ralje. Samo sto je najveca zrtva uvijek ostao slusatelj stojedinice koji se pitao po kojoj logici i "tajmingu" Matic ponovo dovodi jednog te istog politicara ili politicarku?:confused:

Bez ikakve relevantnosti, bez trunke motivacije da ikome budu interesantni, osim, patoloski ovisnih slusatelja o politici. Ali cak i tada , cesto puta izbori gostiju nisu imali s pamecu veze.

Paar (http://www.index.hr/vijesti/clanak/akademik-vladimir-paar-ljudi-se-moraju-spremiti-za-ledeno-doba-to-je-nemoguce-izbjeci/474647.aspx) je izjavio nesto sto je izazvalo paznju (doduse, godinama to govori) i sasvim je zdravo razmisljanje da je Matic upravo njega pozvao da gostuje u razgovoru tjedna. To je samo na zdravom tragu izbora gostiju koji su prije bili pravilo a ne slucaj. Ljudi iz svih podrucja koji cine emisiju vrijednom slusanja. Nikome nece pasati svaki gost, ali ce barem znati i ocekivati raznovrsnost. Vecina nas je vec i zaboravila na tu vrlinu kad se sjetimo godina i godina dosadnih emisija, uz tu i tamo nekog recentnog gosta na kome je Zrile mogla izvrsiti obdukciju ili zavuci se u otvore tjelesnih supljina :mig:

Ono sto dragi Zeljac (http://www.youtube.com/watch?v=azQRqT3Y4RQ) nikako nije dobro, a to je da bi ovdje trebala biti dostupna (http://www.radio101.hr/emisije/drustveno-politicke/intervju-tjedna) emisija za skidanje! No, za neke emisije, web cini se i dalje ostaje samo forma. Ako netko cita, saberite se i stavite sve emisije dostupne za slusane/skidanje! Nisam bio u prilici snimiti a jos manje poslusati kompletnu. Ako je netko snimio, bio bih zahvalan da nam javi. Hvala :)

kaapst
15.02.2010., 13:17
Vjerovali ili ne, ali Matic je nakon dugo vremena ispao pozitivac u svojoj emisiji! Nakon ohohoho godina, subotnji razgovor se ponovo ukazao na mapi relevantnosti :top:

Uz trajnu fiksaciju i atomsku kalibriranost na dosadne i preuhranjene politicare, od kojih su mnogi znali godisnje biti i po nekoliko puta te Maticevom rukom bacani kao zrtve u Zriletove ralje. Samo sto je najveca zrtva uvijek ostao slusatelj stojedinice koji se pitao po kojoj logici i "tajmingu" Matic ponovo dovodi jednog te istog politicara ili politicarku?:confused:

Bez ikakve relevantnosti, bez trunke motivacije da ikome budu interesantni, osim, patoloski ovisnih slusatelja o politici. Ali cak i tada , cesto puta izbori gostiju nisu imali s pamecu veze.

Paar (http://www.index.hr/vijesti/clanak/akademik-vladimir-paar-ljudi-se-moraju-spremiti-za-ledeno-doba-to-je-nemoguce-izbjeci/474647.aspx) je izjavio nesto sto je izazvalo paznju (doduse, godinama to govori) i sasvim je zdravo razmisljanje da je Matic upravo njega pozvao da gostuje u razgovoru tjedna. To je samo na zdravom tragu izbora gostiju koji su prije bili pravilo a ne slucaj. Ljudi iz svih podrucja koji cine emisiju vrijednom slusanja. Nikome nece pasati svaki gost, ali ce barem znati i ocekivati raznovrsnost. Vecina nas je vec i zaboravila na tu vrlinu kad se sjetimo godina i godina dosadnih emisija, uz tu i tamo nekog recentnog gosta na kome je Zrile mogla izvrsiti obdukciju ili zavuci se u otvore tjelesnih supljina :mig:

Ono sto dragi Zeljac nikako nije dobro, a to je da bi ovdje trebala biti dostupna (http://www.radio101.hr/emisije/drustveno-politicke/intervju-tjedna) emisija za skidanje! No, za neke emisije, web cini se i dalje ostaje samo forma. Ako netko cita, saberite se i stavite sve emisije dostupne za slusane/skidanje! Nisam bio u prilici snimiti a jos manje poslusati kompletnu. Ako je netko snimio, bio bih zahvalan da nam javi. Hvala :)

Malo je sakrito, ali...

http://www.radio101.hr/emisije/drustveno-politicke/intervju-tjedna/podcast

Stalaktit
15.02.2010., 13:19
Razgovor s Paarom je dostupan ovdje: http://www.radio101.hr/emisije/drustveno-politicke/intervju-tjedna/podcast

EDIT: kaapst me za dlaku preduhitrio/la.

Cat6
15.02.2010., 13:39
Kaapst i Stalaktit, zahvaljujem na dojavi :)

Drago mi je da sam u krivu. Jedino bi trebali interni link staviti i na glavnu stranicu emisije, ali dobro....

slušali Radio Veliku Goricu, a ja je u svom kvartu na zapadu grada nisam mogla "uhvatiti"

Nazalost, mnogi od nas su pocesto slusali RVG iz Gajeve takodjer. Posebno kad su jutra bila okupana glasovima Renchi i Morane...

I još, svaka pohvala Jeleni Berković. I za uređivanje Aktualca i za emisije koje vodi. :)

... tako da me ne smeta "zrtvovanje" Sonje i Jelene za dobrobit alikvotnih tonova dusevnog mira. Nakon toliko godina, zbilja smo zasluzili da ih slusamo i po nekoliko sati dnevno. Stojedinicu su uvijek krasili dojmljivi vokali i ta navika je cinila mucninu kad su se skrasili glasovi ispred mikrofona, koji se nikad ne bi pojavili tamo, da se naglo nisu povukli sa radija nekolicina iznimnih glasova. Zbog nedostatka voditelja, dobili smo par suhoparnih glasova koji bi svakoj objektivnoj procjeni "radiofonichnosti" dobili nogu. Hm, Jutro uz Visnju i Jelenu ili Renchi und Morana? Nebo i pakao :)

...

danpodan33
15.02.2010., 15:39
Drago mi je da sam u krivu. Jedino bi trebali interni link staviti i na glavnu stranicu emisije, ali dobro....

Naime, već na homepage imaš jedan magičan link koji se zove Podcast (http://www.radio101.hr/podcast) i sadrži sve emisije. Osim glazbenih, jer to je posebna priča. Teško da ćemo skoro vidjeti i Top40 i "trenutno stvira". Ipak, i na moje iznenađenje, posdcasti se postavljaju svakodnevno, ponekad i sat vremena nakon što izlete iz etera. Datum ispod imena emisija su bugovi, to treba malo sad ignorirati.

Nick Fallin
16.02.2010., 09:06
4 frajera na laptopima su na fejsu i puštaju matricu.... :zubo:

Imao sam prilike jutros slušat i Cibonu i Otvoreni.

Radio 101, sviđao se ekipi ovdje ili ne, doista u Zg nema konkurencija, ali nikakve.

rezon@tor
16.02.2010., 09:25
A tek ovaj interview sad.
Ne mogu se odlitpit, a kolege me čekaju na krafnama

kamarad Kolyia
16.02.2010., 09:27
Ko je jučer bio u programu s Holendom, koja ženska? Imala je takav glas da mi se je počelo spavat već na prvih par riječi....

rezon@tor
16.02.2010., 10:02
s njom?

Možda više puta spomenuta Višnja.

Vilibald
16.02.2010., 10:09
A tek ovaj interview sad.
Ne mogu se odlitpit, a kolege me čekaju na krafnama

:s jebote kak frajer priča. mogla bi ga zaštihat bez pardona. taj treba glasnogovornika imat :D

kaapst
16.02.2010., 10:44
http://twitter.com/MartinMilka/status/9178936513

:eek::eek::eek:

Ko je jučer bio u programu s Holendom, koja ženska? Imala je takav glas da mi se je počelo spavat već na prvih par riječi....

ZVM

rezon@tor
16.02.2010., 10:49

Bojim se da su moji dani na Radiju 101 odbrojani...
Kako i zašto?
Schmrtz

Vilibald
16.02.2010., 10:49

:eek::eek::eek:

jutros je bio finska, onaj dio što sam slušala
ma nije valjda :cry: :(

Damir66
16.02.2010., 10:50
Prvih 10 g. Stojedinice je bilo odlično.Inovativni, provokativni nisu nikoga štedjeli.Onda padaju u osrednjost.Zadnjih 10 g. katastrofa.Postali su ono protiv čega su se borili.A najgore je što su se pojedinci slizali sa političarima(Vrabec-Mesić).Uglavnom, katastrofa.

lucca
16.02.2010., 11:30
Kako i zašto?
Schmrtz

jutros je bio finska, onaj dio što sam slušala
ma nije valjda :cry: :(

:cry: :cry: :cry:

lucca
16.02.2010., 12:55
silvek :rofl: francuzi :rofl: parkiranje :rofl: vriiiiist :rofl: :lol:

Stalaktit
16.02.2010., 13:46
Nova uprava je blagoslovila ovaj Silvekov put u San Remo (s odgovarajućim sponzorskim autekom, kak se na Radiju šika). Slutim da ne samo da veliki radijski putnici i automobilisti nisu na listi na odstrel (kako neki priželjkuju) nego će stara dobra tradicija (sponzoriranih?) putovanja radijske elite na razna više ili manje značajna bjelosvjetska događanja nastaviti cvjetati usprkos i unatoč. Ili ta putovanja i automobili nikada niti nisu bili financijski problem ili stečaj treba ubrzati jer su investitori već nestrpljivi.

danpodan33
16.02.2010., 13:55
Ovo neće završiti samo tako! :azdaja:

rezon@tor
16.02.2010., 13:58
(s odgovarajućim sponzorskim autekom, kak se na Radiju šika)
Ako sponzori plaćaju auto onda to nije trošak stojedinice nego tuđi.
A sam radio ima eksluzivu.

Samo ne kužim ovu priču s Martinom, zar ne bi mogao voditi Filmsku glazbu, opet.

Stalaktit
16.02.2010., 14:01

Žestiš se kao da još nisi dobio plaću. :E

danpodan33
16.02.2010., 14:07
Dobili, pa valjda zato misle da može Silvek putovat. :rolleyes:

Stalaktit
16.02.2010., 14:14
Dobili, pa valjda zato misle da može Silvek putovat. :rolleyes:

Znači, isplatili su vam plaću za zadnja 2 mjeseca?! Pa to je pothvat vrijedan divljenja! Sada će valjda i atmosfera u eteru konačno biti manje komorna.:mig:

sanjicasanja
16.02.2010., 15:08
za mene bio i ostao najbolji...

werdas
16.02.2010., 16:13
.

Samo ne kužim ovu priču s Martinom, zar ne bi mogao voditi Filmsku glazbu, opet.

možda mu se neda više radit tam... :ne zna:

Cat6
16.02.2010., 17:14
Hahaha :)

Ma tko ce drugi nego Vesna na "usijani" stolac. Vjerujem da ima "realne" predpostavke biti jedna od najdinamicnijih emisija ikad! :rofl:

I to najvise po onome sto Zrile nece smoci hrabrosti pitati. Mislim da je Žuži slobodna sljedeci tjedan? Dajte brzo rezervirajte termin da odrzimo razinu adrenalina nakon Vesne.

Stalaktit
16.02.2010., 17:23
Ma tko ce drugi nego Vesna na "usijani" stolac. Vjerujem da ima "realne" predpostavke biti jedna od najdinamicnijih emisija ikad! :rofl:

Jupiii!! Evo i ja jedva čekam. Pusićkine monologe nisam u eteru Radija 101 čuo već jaaako dugo... ima već sigurno 2 mjeseca (od 1. kruga izbora).:klap:

Cat6
16.02.2010., 17:37

Silvek je kod mene zasticena biljka i ne volim da se o njemu lose prica :)

ALI, ako voyage nije kaparisao Rafaelo ili neki sponzor muchachos, onda Silvek, to bogmech nije v redu :flop:

Znacenje te ekskurzije u ovakvom stanju stojedinice zbilja nema nikakvog znacenja. Ali opet, ako se ima za honorar Ide, ma nek se moj Silvek provodi uz Miguela (http://video.google.com/videoplay?docid=-4112916878252355296#) do daske :lol:
Tko zna sto ce biti sljedece godine.

Soulsaver
16.02.2010., 18:43
Njušim još veći angažman Presterke na 101. HTV joj otkazao angažman u "Hrvatskoj uživo" zbog neprimjerenog ponašanja.

Mazarin
16.02.2010., 19:10
Njušim još veći angažman Presterke na 101. HTV joj otkazao angažman u "Hrvatskoj uživo" zbog neprimjerenog ponašanja.

kaj,da nije pokupila pedofilske fore Siniše Šveca:rofl:

Stalaktit
16.02.2010., 19:26
Sigurno s Prisavlja prisluškivahu njezine ekshibicije na 101. Toliko ih ganulo da su odlučili dati svoj obol borbi za spas Stojedinice i pustiti zlatnu koku Prester da se punim krilima razmaše za dobrobit omladinaca.:rofl:

danpodan33
16.02.2010., 19:31
Pa dobila je nogu u "Informativnom" programu, no ne u zabavnom, znači i dalje ćemo je gledati. Zar ne vodi i Doru?

wowoka
16.02.2010., 19:35
Dobili plaću?? o čem ti pričaš? nikakvu plaću a kamoli za dva mjeseca nisu dobili na radiju ljudi,osim što možda danpodan ima neki poseban status..

wowoka
16.02.2010., 19:36
što se ide tiče,raspričala se na portalima o sexu,a to je za ljude s hateveja previše..no,ekipi sa stojedinice to neće smetati,jelda šveculjak?

Mazarin
16.02.2010., 19:37
Imate na VL. zakaj je dobila nogu. Ja trenutno nemrem linkati al radi se ipak o sexu:cerek:

Stalaktit
16.02.2010., 19:45
Ma neeeee.... Hlo se toliko sažalila nad Perićem i Šeparovićkom kad ih je nedavno ugostila u Otvorenom da će potegnuti sve veze da im se taj medijski dragulj u cijelosti prepusti. Koji sex, koji bakrači...:rofl:

Danpodan, ajd se odluči – il si muško, il si žensko, il je došla plaća, il nije....:lol:

Cat6
16.02.2010., 19:50

Krasno (http://www.24sata.hr/show/ida-prester-dobila-otkaz-previse-je-pricala-o-seksu/159307/) :cerek:

Sad se mozemo u potpunosti posvetiti devastaciji stojedinice :top:

Kad se HTV koji je inace 'strah i trepet' po pitanju konzistentnosti i cudoredja ide baviti sa Idom; koliko je nekima doista naporna iza kulise ove price? Anticipiramo li svi sutrasnji uvod Antene? :kava:

Uglavnom, najbolji kadrovski transfer stojedinice ikad! Ovime sigurno biva jos avangardnija u Svecovim ocima.

...

AndrejX
16.02.2010., 19:59
Krasno (http://www.24sata.hr/show/ida-prester-dobila-otkaz-previse-je-pricala-o-seksu/159307/) :cerek:

Sad se mozemo u potpunosti posvetiti devastaciji stojedinice :top:

Vjerojatno misle na ovaj clanak (http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id=406894) , sto je najbolje to je iz 2008. :rofl:

fat_monster
16.02.2010., 20:55
ja sam danas popodne shljakala uz Idu i Sveca i bas su mi fino legli
ona je prposna i otkacena i Svec ju vooooooli :cerek:
meni je ona bas draga, iako mi ne pase uz stojedinicu, ali dajmo joj sansu...

btw...meni se program sve vise svidja...