View Full Version : Elektrotehnička i prometna škola Osijek
legica21
14.05.2011., 17:23
Hello,
trebala bi par informacija od onih koji idu u emšu! Točnije, zanima me sve o smjeru tehničar za računalstvo.. koji je bodovni prag,koji se predmeti boduju, kakvi su predmeti, profesori? Praksu imate u šk. ili se morate sami snalaziti?
Hvala :mig:
cro-pro
27.08.2011., 19:27
Jel emša,sad kad škola krene 5.9,ima nastavu u 8 prvi dan,a strojarska popodne?
Bubi3eT3
01.09.2011., 21:51
Prvo imamo mi iz elektro smijera popodne nastavu a strojarci su ujutro, od koliko sati ne znam javit ce mi razrednik na fejsu u koliko sati pa onda tu napisem :)
Cro koji si razred :))
A legica, evo ovako bodovni prag ti je 42-44 boda ne znam tocno vise vjerujem da je 44. A predmeti klasika
Hrvatski jezik
Matematika
Fizika
Tehnicka kultura
Strani jezik
Opci uspijeh
iz sedmog i osmog razreda :)
Nije nikakav problem upasti jer tehnicki bez problema mozes imati cetri ili pet kao i opci uspijeh i onda fizika nek ti bude tri u sedmom pa onda cetiri u osmom, tako i ovi predmeti i ja ti garantiram da ces upast, ja sam za mehatronicara upao sa 50 bodova bio sam 7 na listi tako da se nista ne sekiraj samo malo mucnes glavom u osmom razredu i to ti je to :)
Ako ti ide logicno zakljucivanje bez problema ces prolaziti e emsi, jer nema tu puno strebanja i takvih akcija, nego cisto logicno zakljucivanje i povezivanje gradiva :)
I sve zavisi koji te profesor uhvati ako te uhvati kota iz TCa onda si fasovala :D
cro-pro
04.09.2011., 14:08
Cro koji si razred :))
Ne idem u Emšu,pitao sam zbog prijatelja
Idem u Matematičku,2 srednje :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.