View Full Version : PC vs PS2
Elektronicar
28.02.2003., 23:16
Što vi mislite što je bolje, zabavnije, naprednije.......??? Meni je osobno bolji pc, možda zato što ga koristim, ne možda nego sigurno. Pc mi je bolji što ima više mogučnosti, zabavniji je itd, od Ps2, bar meni. Govore svi da je Ps2 super zato štp je jeftin, ima super grafiku, mogučnost igranja svih igrica, ići na internet, ali to se nemože usporediti s pc, treba se snači s joystickom na internetu, onda gledanje filmova. Je to donekle dobro, ali sve se to može i na pc-u i puno je bolje. Dobro nemože se usporediti neka kanta od pc-a poput 32mb ram, Agp 2mb, 133MHz itd s Ps2, ali neki stroj od 1000MHz, 256MB ram-a, Agp 32mb, 17"monitor je neusporediv s Ps2. Je Ps 2 jeftiniji od Pc (ovisi kakog)NPr. ps2 košta odprilike oko 1500kn, ali on ima 32 Mb ram-a, Agp od 4Mb, itd, a pc npr. od 700MHz, 128 mb ram-a, Hdd 20Gb, GeForce 32Mb košta oko 2500kn, i što je bolje, nije neka prevelika razlika u cjeni, ali razlika od 1000-injak kuna če se u prvih 10 dana opravdat.
Icepick
01.03.2003., 00:06
Gle, PC i PS2 ne ne mogu samo tako uspoređivat.
Prije svega jer im je namjena dosta drukčija. Dok je PS2 samo za zabavu PC se može koristiti za još stotinu stvari.
Osobno sam uvijek na strani PC-a jer ipak je u prednosti nad bilo kojom igračom konzolom, ali tu je uvijek i ta "cijena".
Ako netko samo želi igrati igrice bolje mu je da kupi PS2 ili X-Box il' šta već...ali nikad neće imati sve mogućnosti kao i sa PC-em.
Originally posted by Icepick
Prije svega jer im je namjena dosta drukčija. Dok je PS2 samo za zabavu PC se može koristiti za još stotinu stvari.
Osobno sam uvijek na strani PC-a jer ipak je u prednosti nad bilo kojom igračom konzolom, ali tu je uvijek i ta "cijena".
Ako netko samo želi igrati igrice bolje mu je da kupi PS2 ili X-Box il' šta već...ali nikad neće imati sve mogućnosti kao i sa PC-em.
:top:
Thurgood
01.03.2003., 10:30
ajme, koliko se puta ova tema provukla po forumu :D
Ice je dovoljno rekao :top:
ne kužim kako možeš uspoređivati hardver PC-a i PS2. nema nikakve veze jedno s drugim. kao da uspoređuješ raketne motore sa motorima sa unutrašnjim izgaranjem. jedina sličnost je da troše gorivo :eek:
Elaaadioooo!!! deder,ajde se zguštaj malo - daj zatvori :D
Elektronicar
01.03.2003., 20:46
A jebote nesmiješ više nikakve ankete postavljat. Sam pitam, da vitdim je ikome (nevjeruje) bolju Ps2 od Pc-a
CityExpress
01.03.2003., 20:53
pa ne moze se to dvojeusporedjivati, i to prvenstveno zbog namjene. ipak ps2 je samo igraca konzola, dok je PC multi korisniji za vise stvari, ali to nije potrebno objasnjavati really... :)
Originally posted by Icepick
potpisujem.
meni je najveći bad s konzolama to kaj u biti imaš kompjuter ispred sebe, ali možeš se jedino i samo igrat. a na piceku zavrtim i photoshop, corel, a DOS uopće neću spominjat. u krajnoj liniji, jebeš disk kojeg nemreš formatirat kad ti je pun kurac. :D
Thurgood
01.03.2003., 22:47
Originally posted by Elektronicar
A jebote nesmiješ više nikakve ankete postavljat. Sam pitam, da vitdim je ikome (nevjeruje) bolju Ps2 od Pc-a
e,naj se srditi, ono sa zatvaranjem je bila jedna polu-interna (jel,Eladio? :D)
ali ova tema se jaako puno provukla kroz forum i zaključak je već bio da svaki ima svojih prednosti ;)
slafkec, u krivu si glede onog da se samo može igrati - Sony je izdao kit koji uključuje hard, modem, miš, tipkovnicu i (mislim) monitor koji svizajedno rade pod Linuxom ;)
no,s njim ili bez njega PS2 ima svojih prednosti :p
@Elektronicar: PS2 i PC su totalno razliciti svijetovi i nemoze se bas usporedjivat..... PC ima svoje prednosti, PS 2 svoje. To je slicno kao da otvoris temu "XBox vs PS2", to je vec klasicni topic sirom svijeta, gdje se gamer-i (konzolerosi) medjusobno flame-aju sto je od toga dva bolje. :rolleyes: Ja imam PS 2 i PC (i N64 :rolleyes: ]. Npr. igram Counter-Strike (najbolji Half-Life Mod dan-danas), to je Taktik-Shooter i to se MORA igrat sa misom. Sa misom se okreces oko sebe, ciljas, pucas. Npr. ta igra nece nikad izac na konzolu (osim ako za konzolu stave i mis uz gamepad, ali je onda to vec polu-PC). Ja sam si uzeo PS2 zbog DVD-a (jer nemam DVD kuciste u PC-u, pc mi je star i jadan polako...) i zbog remek igri kao GT3, MGS2, Wipeout serijala, MK serijala itd....Tih igri nema na PC-u (osim Wipeout, cini mi se). U svakom slucaju je PC bolji, jer je Allrounder. Kod konzola je prednost sto nemoras kupovat stalno novi Hardware da bi ti igre isle super kao sto je slucaj kod PC-a. A PC npr. ima jeftinije PC igre naspram konzola (govorim kak je ovdje gdje sam ja, ne na "crnom" trzistu). Npr. gust mi je odigrat Zelda-64 na Nintendu, a i gust mi je odigrat CS na PC-u. U biti sve ima svoje pluseve i minuse....:rolleyes:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.