PDA

View Full Version : Championship Manager 4

Ali G
28.02.2003., 23:38
Kad će više izaći??? Ili je izašao? Jel ga ima tko? Bilo kakva informacija....

...to je jedina nova igra koju mogu pokrenuti...bez štekanja....:D :D :D

....kad vidite prosjaka na ulici...udjelite mu....:cool:

...respect...

Moonchild
01.03.2003., 02:02
Danas sam skinuo demo. Igra je fantasticna. 2D prikaz je bolji nego sto sam mislio da ce biti. Sucelje je takodjer dosta doradjeno i ima dosta novih opcija. Definitivno najbolji manager ikada napravljen i ujedno jedna od najboljih igara uopce. Jedva cekam da izadje cijela igra.

metak
03.03.2003., 19:26
Definitivno se slažem, više ne mogu igrati 01/02 kad pomislim na cm4, trening je bolji, o 2d pitchu da ne pričam.... KAD ĆE IZAĆI???:(

kF
03.03.2003., 19:33
metak kaže:
Definitivno se slažem, više ne mogu igrati 01/02 kad pomislim na cm4, trening je bolji, o 2d pitchu da ne pričam.... KAD ĆE IZAĆI???:(

Trebao bi biti objavljen 31.03. Demo je vani, ima nes manje od 30 MB i ljudi mi kazu da je super... :)

metak
03.03.2003., 19:43
kF kaže:
Trebao bi biti objavljen 31.03.
Što bi značilo da u Hrvatsku dolazi...

kF
03.03.2003., 19:52
metak kaže:
Što bi značilo da u Hrvatsku dolazi...

Ja bi trebao dovrsiti recenicu? :) Neam pojma, probaj mejlati ako te stvarno jako zanima.

Ali valjda brzo, mislim da je u zadnjem Hackeru Videotop reklamirao kako skoro dolazi.

metak
03.03.2003., 21:53
Dotle ću valjd preživit na demu.

kF
28.03.2003., 21:50
ja bi samo htio skrenuti pozornost na cinjenicu da je CM4 izasao.

hvala. :)

kF
30.03.2003., 11:56
meni se za sada prilicno svidja.
prokleto zarazno. :)

Ed Wood
30.03.2003., 19:33
CM4 je izašao ali sa nekoliko većih bugova. Zato je na siteu sigames.com već objavljen patch No.1 koji bi trebao većinu toga otklonit.
Razočaravajuće je što su nakon toliko čekanja na kraju ipak izbacili igru sa dosta bugova. A brijali su da je glavni razlog tolikog kašnjenja želja da se izbaci finalna verzija bez greške.
Nisu uspjeli.

Sudden Sid
30.03.2003., 20:49
Ed Wood kaže:
CM4 je izašao ali sa nekoliko većih bugova. Zato je na siteu sigames.com već objavljen patch No.1 koji bi trebao većinu toga otklonit.
Razočaravajuće je što su nakon toliko čekanja na kraju ipak izbacili igru sa dosta bugova. A brijali su da je glavni razlog tolikog kašnjenja želja da se izbaci finalna verzija bez greške.
Nisu uspjeli.

A koji su to bugovi?

metak
31.03.2003., 20:11
Ed Wood kaže:
Nisu uspjeli.
Ma nek je i s bugovima samo nek više dođe u HR

Ed Wood
31.03.2003., 20:47
Side, Enhancement Pack 1 for CM4 popravlja 50ak bugova. Za više informacija odi na www.sigames.com.

Sudden Sid
31.03.2003., 21:59
Ed Wood kaže:
Side, Enhancement Pack 1 for CM4 popravlja 50ak bugova. Za više informacija odi na www.sigames.com.

Evo procitah
Mislim, ima nekih bad bugova ali nema nijednog zbog kojih bi prestao igrati i zbog kojih bih nesto jako pljuvao po cm-u

Forza cm! :top:

deyooo
01.04.2003., 09:58
STIGAO I KOD NAS!!

evo nazvao ja svog pirata, veli da ima, stiže mi danas popodne...:)

Ustahien
02.04.2003., 17:55
Igram ja i..........
Italian player of the year:
PAOLO MALDINI

Ustahien
03.04.2003., 17:45
Evo, uspio sam i na crack instalirati dodatak 4.0.3!!! Ali ne vidim poboljšanja........:rolleyes:

metak
15.04.2003., 20:44
Ustahien kaže:
Igram ja i..........
Italian player of the year:
PAOLO MALDINI

I ja... KONAČNO

Aj daj link za patch ak znaš....

Ustahien
19.04.2003., 00:33
Imaš naravno na
www.sigames.com
Sad je izašao i 4.0.4 a ak imaš neorginalan CD moraš imat veze da bi radilo?

Ed Wood
20.04.2003., 22:35
Ljudi moji!
Igram ja tako sa mojim Hajdukom treću sezonu(sa enhacement packom 1). Prošle godine prvak(29 pobjeda i 3 remija), osvojio kup i ispo u 1/4finalu Ch.League od Newcastla nakon produžetaka(Shearer, pas mater).
Ušo u sezonu 3, kad ono, nema fixturesa za prvenstvo?! Mislim, možda će prvenstvo malo kasnit, ko zna šta je. Prođe 8. mjesec ništa, samo kup i Liga prvaka. Prođe i 9.mjesec, pa i 10.
A prvenstva Hrvatske NEMA. NE IGRA SE! NIŠTA!
Samo Liga prvaka i Hrv.Kup. Ne mogu vjerovat.
Strašno!
Jebote prave igru 2 godine, izbace je pa ne valja, puna bugova. Onda izbace i taj famozni enh.pack koji ispravlja bugove i onda ovo.
Za popizdit.

deyooo
26.04.2003., 09:31
jel netko raspoložen za turnir preko neta...ja uvijek igram s nekim likovima sa Sigamesovog foruma, al užasno su dosadni, tipični Englezi i uvijek moramo igrat premiership...

ak je netko zaintersiran, mogli bi se dogovorit...ali ima kvaka...trebao bi nam netko sa malo bržom vezom, recimo ADSL neki najmanji, ili broadband da bude host, inače ako je host na 56k ne isplati se jer je presporo...

isto tako, predlažem da igramo CM3, sa najnovijim patchom i updateom pošto je četvorka još puna bugova....

Ustahien
26.04.2003., 12:52
Evo, ja mogu igrat........ I ja sam igrao s nekim s foruma........... Samo reci kad........... i točno koji patch......

deyooo
26.04.2003., 16:53
patch je 3.9.68...

ne znam koju bi ligu igrali, ja uglavnom igram talijane jer nema ograničenja u broju stranaca, al možemo i neku drugu...

mogli bi idući tjedan početi, trebali bi se dogovoriti ko je host, ako ima još netko zainteresiran...ne znam koju vezu imaš, ako je 56k onda su dvojica optimum...

nek se još jave svi koji bi htjeli pa se dogovorimo...

Nenad
27.04.2003., 15:22
ne znam koju vezu imaš, ako je 56k onda su dvojica optimum...

Ak mogu i ja?!?!
ISDN...... 64K

deyooo
27.04.2003., 17:21
Nenad kaže:
ISDN...... 64K(fors 128K)

nije loše nije loše, mogli bi probati...čekamo još sutra ak se netko prijavi pa bi mogli početi...

LukaJ
01.05.2003., 00:19
ja sam unutra :)

mislim da ce mojih stotinjak save-ova do 2016 napokon ce biti korisno

tko želi sa mnom, već sam igrao na netu nek izvoli - jela@nme.com

Neithan
17.05.2003., 10:45
Skinuo sam Enchantment Pack 3 koji update-a CM4 na verziju 4.05,a pošto nemam originalni cd,skinuo sam i crack za verziju 4.05,jedini je problem što ga ne znam upotrijebiti.Molim pomoć:)

Ustahien
17.05.2003., 13:14
Neithan kaže:
Skinuo sam Enchantment Pack 3 koji update-a CM4 na verziju 4.05,a pošto nemam originalni cd,skinuo sam i crack za verziju 4.05,jedini je problem što ga ne znam upotrijebiti.Molim pomoć:)
Fino, ja ga baš sad skidam!! Evo, prvo instaliraš 4.0.5 patch. I onda u folder gdje ti je CM4 moraš copy-paste onaj CM4.exe kojeg si skinuo(crack)

Neithan
18.05.2003., 23:09
Ipak sam uspio sam skužiti.Fora je bila u tome kaj je onaj file koji skineš u .rar obliku,a ja nisam imao WinRar.Sad je sve u redu,igra je genijalna:)

Ustahien
19.05.2003., 16:28
Recimo da je genijalna, koje s ti poboljšanje primjetio u 4.05??
Daj please.....

Neithan
19.05.2003., 23:52
Gle,ja ti nisam ni igrao bez patcha pošto sam čuo da ima dosta bugova.Inače,u 4.05 sam skužio da komp ne pamti kad stavim Sort players by Average rating (ili sort po bilo čemu,uvijek vraća na Sort by position).Zasad jedini bug kojeg sam primijetio.
Inače,totalno mi se sviđa poboljšani trening i detaljnost taktika.
Morat ću jedan dan sjesti i pogledati malo Marc Vaughan's tips and tricks da malo prokužim neke stvari što se tiče taktika i treninga.

ma ja sam
04.06.2003., 20:19
gdje da skinem crackove za Cm4

Ustahien
04.06.2003., 22:13
Imaš prajvt mesić...............(private message);)

Cico zVan Momak
06.06.2003., 09:55
Evo da vam se pridružim malo!
CM-ov sam fan od one CM97/98 verzije....
Htio bih nabaviti CM4.....ima li netko blizu Zagreba koji bi npr. za pivkana zapeko CD (i medij ili medije, jer neznam koliko ih ima nadoknađujem).

Ustahien
06.06.2003., 17:05
Cico zVan Momak kaže:
ima li netko blizu Zagreba koji bi npr. za pivkana zapeko CD (i medij ili medije, jer neznam koliko ih ima nadoknađujem).
Evo, ja sam jedan od tih.......;)

LukaJ
09.06.2003., 22:47
igra je prespora, ostao sam vrijedan starom

Neithan
12.06.2003., 12:54
Ljudi,jedno pitanje:da li je moguće da su ovi iz SI-a napravili nekaj da se kod piratskih verzija ne može napraviti odlična taktika?Jer,svaka koju sam koristio dosad izgleda odlična prvih 5-6 utakmica,a zatim skužim da ne valja.
Počeo sam novu igru sa Laziom,Slaven B.,Milanom i nikak da nađem dobru taktiku.
Sumnjam da je problem u meni pošto igram CM od 97/98,da li je moguće da je problem u samoj piratskoj verziji igre?Ili su jednostavno igru napravili poprilično težom od prijašnjih verzija.
Inače,imam EP3.

miha_zg
12.06.2003., 13:45
Jel ima još zainteresiranih za kakvo igranje cm-a ali trojke jel je nova malo sjebana a i spora?

Sudden Sid
12.06.2003., 21:16
Neithan kaže:
Ljudi,jedno pitanje:da li je moguće da su ovi iz SI-a napravili nekaj da se kod piratskih verzija ne može napraviti odlična taktika?Jer,svaka koju sam koristio dosad izgleda odlična prvih 5-6 utakmica,a zatim skužim da ne valja.
Počeo sam novu igru sa Laziom,Slaven B.,Milanom i nikak da nađem dobru taktiku.
Sumnjam da je problem u meni pošto igram CM od 97/98,da li je moguće da je problem u samoj piratskoj verziji igre?Ili su jednostavno igru napravili poprilično težom od prijašnjih verzija.
Inače,imam EP3.

To ti je valjda neki bug jer ja sam kod Ustahiena uspio nanizati 10 pobjeda u nizu bez nekog beda, a igrao sam s juveom. Inace preporucujem da ostanete vjerni staroj verziji - brza je jedno petsto puta, bez bugova je i ima onaj stari osjecaj dok ju igras

sezam-picika
25.06.2003., 21:33
ma ja sam kaže:
gdje da skinem crackove za Cm4

www.gamecopyworld.com

suba
29.06.2003., 11:12
imam mali problem sa cm4: kad instaliram i pokrenem prvi put, sve je ok i mogu igrat. kad ugasim komp (preko noci) i sutradan idem igrat vise mi nece pokrenut. pojavi se onaj send/don't send prozor....
da li je neko imao ovakav problem i kako da to riješim...

Ken
30.08.2003., 23:07
e dečki evo vam taktika koja tamani sve

Milan:

GK-Dida SW-Maldini DC-Nesta DC-Coloccini DML-Kaladze DMR-Seedorf MC-Prilo MC-Gattuso AMC-Rui Costa FC-Rivaldo FC-Ševčenko kasnije se nabavi Kaka i osvojit ćete prvesntvio bez poraza- sa remijem kod juveta u gostims

Liverpool

GK-Dudek DL-Riise DR-Caragher DC-Hypia DC-Traore MR-Gerrard ML-Berger MC-Šmicer MC-Murphy FC-Owen FC-Baroš

ubojita kombinacija+nabavite Ronaldinja,prodate dudeka i hypiu stavite kirklanda na gol a u obranu nekog wonderkida koji je na posudbi prvu godinu..sad sammu zaboravio ime... :)

:top: :top:

garantiran naslov (sa liverpoolon popušite u liga i fa cupu jer se igrači preveć izmore sa utakmicama svaka dva dana :) )

suba-pretpostavljam da imaš piratsku verziju?!? imam i ja ali tebi je loše spržena.. probaj prilikom instalacije odabrati custom i maknuti kvačicu sa zvukova moje frendove je taj bug zaj. možda je i tebi...

Menager
26.09.2003., 20:40
potrebna mi je pomoć u vezi ove igre

Menager
26.09.2003., 20:49
Zanima me kako dići moral igračima?Jel se mogu pohvaliti u novine ili nešt slično?Inače to je najbolja igra svih vremena :top: :top:

Ali G
26.09.2003., 21:00
budi dobar prema njima i oni će biti dobri prema tebi:D

Menager
26.09.2003., 21:08
:( Ja sam nov u ovoj igri no od kad sam ju probo posto sam opsjednut njome.Imam problem večini igrača mi je moral na very poor pa me zanima kako u CM4 dići ga.Jel se može kako igrača pohvaliti u novine kad igra dobro il nešt slično?Ja sam u sezoni 2009/10.

Please Help!

Menager
26.09.2003., 21:12
Ja sam nov u ovoj igri no od kad sam ju probo neprestalno ju igram:Imam jedan problem kako u CM4 popraviti moral igračima jer mi je vičini igrača moral na very poor?Jel ima način kako ga pohvaliti u novine kad dobro igra ili nešt slično?

Please help!!!!!!

MegaS
26.09.2003., 21:13
Menager kaže:
potrebna mi je pomoć u vezi ove igre

kakva konkretno?

Menager
26.09.2003., 21:14
Lako je to reci ja ga stavljam u prvi tima on želi otić iz kluba jer kaže da ga ne podržavam ili nešt slično
:rolleyes:

Ken
26.09.2003., 23:59
stavljaj ga u prvu momčad i više mu to neće pisati nakon par mjeseci.. ali ako mu piše DISLIKES YOU nema pomoći... :)

miha_zg
27.09.2003., 20:01
Odi na www.thedugout.net i skini si CM4 enh. pack koji će ti popraviti mnoge bugove u igri između ostalog i taj sa moralom, a i možeš si skinuti neki od updatea sa novim transferima

$Ivan_Ivan$
28.09.2003., 16:12
Ako se ne varam, ti upgradeovi nerade sa piratima.
Jeli tako?

Ustahien
28.09.2003., 16:41
$Ivan_Ivan$ kaže:
Ako se ne varam, ti upgradeovi nerade sa piratima.
Jeli tako?
Nije tako... :-) Imaš samo posebni "kcarc" čitaj <-

Menager
28.09.2003., 16:47
miha_zg kaže:
Odi na www.thedugout.net i skini si CM4 enh. pack koji će ti popraviti mnoge bugove u igri između ostalog i taj sa moralom, a i možeš si skinuti neki od updatea sa novim transferima

------------------------------------------------------------------------------------

Ja mislima da to nema nikakve veze sa Bugovima.

miha_zg
28.09.2003., 17:15
Moral ti se diže ovisno o rezultatima i odnosu prema igraču ali ako ti je cijeloj momčadi very poor cijelu sezone kao što je meni bilo onda nešto nije u redu i to riješiš sa tim packom koji fakat puno stvari popravi...

Black Revenger
28.09.2003., 23:28
zakaj ima 3 CM 4 teme?
dajte brišite ili spajajte.

P.S. moral sam ovo napisati-bolo me u oći. :D

suba
30.09.2003., 17:28
koliko trener (coach) utječe na igrače? da li da uzmem novog i kojeg, kako da odaberem nekog dobrog?

btw, igram s rijekom već nekoliko sezona i kupio sam zalayetu (na free transfer)
dva puta zaredom sam osvojio hr ligu i sad igram u ligi prvaka. slabo mi ide, ali nema veze...

miha_zg
30.09.2003., 19:14
Ovisi kakve imaš... Ja bih ti preporučio jednog Assistant manager koji bi trebao imati jako dobar tactical knowledge a onda još motivating... i min. 4,5 coacheva sa dobrim prvenstveno coaching outfield players i working with youngsters...

Kupuj mlade igrače na početku sezone, to ti je jedini ispravan put u hrvatskoj

Ken
01.10.2003., 20:07
ako igras u Hrvatskoj preporaucam ti da signas Freddy-a Adua.. ima 13 godina kad pocnes sa 17 ti je THE BEST igrač kojeg uopće možeš nabaviti....

Ken
01.10.2003., 20:08
ovo je totalno off topic ali me ovo golica-- dali je miha_zg muško ili žensko :confused: :confused: :confused: :confused:

SilentDriver
14.01.2004., 22:16
fuck!Zakasnil sam.

miha_zg
15.01.2004., 15:58
Ken kaže:
ovo je totalno off topic ali me ovo golica-- dali je miha_zg muško ili žensko :confused: :confused: :confused: :confused:

Muško prijatelju al eto svi imate neke klasika čudovišta avatare pa... a vidim imaš zanimljiv nick

juriel
19.01.2004., 08:38
neki zaboravise da se prica o champoinship manageru-najboljoj igri svih vremena....:top:

Basta
28.01.2004., 13:23
Bem mu miša... CM3 me dobro išao sa Hajdukom. Osvajao sam hrvatska prvenstva i kupove kao od šale, a došao sam i do četvrtfinala Eurolige gdje me je za dlaku izbacila Roma, budući europski prvak te sezone... :D

I tako, prešao ja na CM4. Opet Hajduk, naravno. Igrao ja jedno vrijeme i opet Hajduk na vrhu ljestvice. Prođe tako par mjeseci i vratih se opet igri. No, ovaj put je krenulo sve krivo. Počele ozljede se nizat, ekipa više nije igrala kao prije. Da skratim, završio sam sezonu kao treći.

Krenuo u novu sezonu. Kupio neke igrače, trenere, našao neke trening šeme. Mišljah, bit će bolje, kad ono gore. Ozljede još češće, jedva mogu sastavit momčad. Trenutno sam 3. ili 4. odostraga u HNL. Ako ovako nastavim, možda ispadnem iz lige, osim ako mi uprava ne da nogu prije... Heeeeeeeeeeelp! :(

zmazanko
19.04.2004., 21:12
Di mogu skinut najsvježije transfere za cmo01/02 ???

miha_zg
19.04.2004., 22:08
Probaj na www.thedugout.net

Bozidar
20.04.2004., 00:08
Ljudi probajte Total Club Manager. CM4 mu nije ni do koljena.

miha_zg
20.04.2004., 10:01
Bozidar kaže:
Ljudi probajte Total Club Manager. CM4 mu nije ni do koljena.

:))))

CM je nogometni manager, a ostalo su varijacije na temu

Ne može CM tako kiksat (kao u zadnja dva nastavka) pa da opet ne bude osjetno bolji od drugih "managera"

Bozidar
20.04.2004., 17:03
OK. CM4 2d prikaz igre, Total club manager 3D (stil fife samo nemos igrat sa igracima, al se zato mos na njih derat u stilu fauliraj ga ili pucaj).
U cm nemos birat tezinu, Total club mozes.
Trening schedule su u total club daleko slozeniji (i realnji)... Neznam imas foru beckham dobije dijete pa mu naraste moral i na sljedecoj tekmi igra bolje, ili imas intervju sa novinariima prije tekme pa ovisno o odgovorima dobijes pozitivan ili negativan bonus koji utjece na psihologiju momcadi.
Ima jos puno stvari koje su mi daleko bolje u Total club manageru nego u CM.
Doduse to je moje misljenje. Probajte pa vidite.

miha_zg
20.04.2004., 17:10
Onda igraj bolje simse, ak te zanima ko ima kolko djece, koje dionice kupit, kakav parfem trebi i slične stvari kao u Total club manageru

Bozidar
20.04.2004., 17:24
miha_zg kaže:
Onda igraj bolje simse, ak te zanima ko ima kolko djece, koje dionice kupit, kakav parfem trebi i slične stvari kao u Total club manageru

Ah dobro nemoras odma pizdit. Ja rekao svoje misljenje a ti se stim ne moras slagat (ocito se i ne slazes).

delmore
21.04.2004., 06:34
Evo prvi puta idem nabavit Championship manager, ali imam jedno pitanje.

Koja je razlika izmedju Championship Managera 4 i Championship Managera 03/04?

Kolko sam skuzio 03/04 je noviji, ali koj vi mislite da je bolji?

miha_zg
21.04.2004., 10:48
Bolji i noviji je definitivno CM 03/04

Imaš na www.thedugout.net update transfera, patcheve za poboljšanje match engina itd. pa si i to skini

delmore
21.04.2004., 15:30
E hvala.

Ova stranica ima i dobrih tutorijala. Dobro dodje.

maximd
09.02.2006., 15:08
Ej narode! Igram CM4, ali ne kontam kako se može igrati on line protiv nekoga. Ako ima netko tko je zainteresiran za igru - nek se javi na mail: maximd@net.hr! Adio!