PDA

View Full Version : Wimbledon 2011.

stranice : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14

kinfa777
27.06.2011., 22:55
sabine, kvitova anybody?slažem se pogotovo za Kvitovu, ali ona ima odličnu Azarenku u polufinalu kojoj bi se napokon mogla osmiješiti sreća....a i navijam za nju :D

Sahta
27.06.2011., 22:55
Nisam ga gledao ovaj Wimbledon ali bojim se da nema Tomić nikakve šanse protiv Noleta...
Još malo i najezda srb fanova kada ovaj preuzme jedinicu ali nažalost to se ne može spriječiti:mad:

šta je đoki SF dosta za no1??

cola3
27.06.2011., 22:56
ali to i dalje ne mijenja na stvari koje se tiču tvoje dosljednosti. :)

Njet. Nisam ja ta koja je govorila o niskosti pljuvačine prema vrhunskim sportašima i tome slično. Od mene se i ne očekuje dosljednost obzirom da sam ja jasno opredijeljena. Kod tebe je druga priča. Ti dijeliš socijološko-etičke lekcije, tvrdiš da simpatiziraš i jednog i drugog. Dakle, tebi bi više trebala smetati obostrana pljuvačina nego meni. :)

Nadir
27.06.2011., 22:58
šta kažete za lisivki-bartoli sutra?? mene jako vuče da odigram na lisicki.vaše mišljenje koji više opratite tenis od mene

stavi na pozamašan broj gemova...

kinfa777
27.06.2011., 22:59
šta je đoki SF dosta za no1??ne, ali Federer bu mu indirektno pomogel osvajanjem Wimbledona :mig:

SOBA 39
Ulazak u finale ili ispadanje u istom kolu

decent young player
samo slavonske lole, the pogues i flogging molly su bendovi. sve ostalo je plitak potok

faith no more, fantomas, mr. bungle te sve drugo od mike pattona.
tom waits.
beatles.
david bowie.
velvet underground.
rock 60-ih, 70-ih bez deep purplea.
elvis presley.
bregović.

sve je drugo prolazno. :kava:

Linea5
27.06.2011., 23:00
Tomić deluje dobro,polako uči zanat...možda od njega i bude nešto,no videćemo.
Južni nije danas loše igrao,ali nije smeo da dopusti da Federer servira u trećem setu prvi,to je i odredilo pobednika :ne zna:

SOBA 39
27.06.2011., 23:01
šta kažete za lisivki-bartoli sutra?? mene jako vuče da odigram na lisicki.vaše mišljenje koji više opratite tenis od mene
Igraj na Pironkovu i Azarenku,ne znam "kostur" ali ako su razdvojene eto ih u finalu

Vicious
27.06.2011., 23:03
sabine, kvitova anybody?

Ajd, Sabine i može proći, bar zbog onog susreta s Li Na, no moj problem je ovaj. Danas su ispale i Venus i Serena, koje da su i blizu normalne formi, ovo sve (del)potrale do međusobnog susreta. OK, to je prije svega njihov problem, ali na ovaj način se konkurencija ostavlja nikad jadnijom, bez Clijsters koja se povukle ranija, a koja ionako nije ni bila u nekakvoj formi, ostaje mi jedino Šarapova kao igračica čija je reputacija dostojna turnira na kom igra. Kad ostranimo sve ozljede i povratke, u svojim najboljim danima Šarapova je bila ravna bilo kome od najboljih, Williamsicama, Clijsters, Henin, ove ispod da ni ne spominjemo.
Sve ostale, imam osjećaj da nikad ne bi došle do ovih prilika, da nije ovih olakotnih okolnosti.

Nadir
27.06.2011., 23:05
tom waits.
beatles.
david bowie.
velvet underground.
elvis presley.
bregović.

može, može... ubaci malo progresivčine Crimsone, Genesis, Vdgg, pa dodaj malo bluesa Fleetwood Mac, Rory Gallagher..., malo začina funka i jazza Santana, Funkadelic i zalij dobrim vinom Toma Bebić :)

ursamajor
27.06.2011., 23:08

ne, samo ulazak u finale ili poraz nadala bilo kad.

Allen-Iverson
27.06.2011., 23:08
oni su trash :o

ovo je npr smeće samo takvo http://www.youtube.com/watch?v=R8OOWcsFj0U

al ovo je npr preeeedobro http://www.youtube.com/watch?v=M3U3F_0JeZQ
ili
http://www.youtube.com/watch?v=TelMzNMUrDQ
ili
http://www.youtube.com/watch?v=Cpd1-Rde5Dc

uglavnom, na jednu lošu imaju 5 dobrih što je upravo suprotno od federerovog bekenda pa mi nije jasno kako za njega navijaju:ne zna:

a da da da, suprotnosti se privlače

Allen-Iverson
27.06.2011., 23:10
tom waits.
beatles.
david bowie.
velvet underground.
elvis presley.
bregović.

điz:facepalm:

Allen-Iverson
27.06.2011., 23:19
može, može... ubaci malo progresivčine Crimsone, Genesis, Vdgg, pa dodaj malo bluesa Fleetwood Mac, Rory Gallagher..., malo začina funka i jazza Santana, Funkadelic i zalij dobrim vinom Toma Bebić :)

konačno se ja i nadir u nečemu slažemo. greenov fleetwood mac jede sve druge bendove ikad kao i nadal sve tenisače.

kinfa777
27.06.2011., 23:21
Ajd, Sabine i može proći, bar zbog onog susreta s Li Na, no moj problem je ovaj. Danas su ispale i Venus i Serena, koje da su i blizu normalne formi, ovo sve (del)potrale do međusobnog susreta. OK, to je prije svega njihov problem, ali na ovaj način se konkurencija ostavlja nikad jadnijom, bez Clijsters koja se povukle ranija, a koja ionako nije ni bila u nekakvoj formi, ostaje mi jedino Šarapova kao igračica čija je reputacija dostojna turnira na kom igra. Kad ostranimo sve ozljede i povratke, u svojim najboljim danima Šarapova je bila ravna bilo kome od najboljih, Williamsicama, Clijsters, Henin, ove ispod da ni ne spominjemo.
Sve ostale, imam osjećaj da nikad ne bi došle do ovih prilika, da nije ovih olakotnih okolnosti.ne mogu se nikako složiti s time, Kvitova je mlada tenisačica(21 g.) kojoj najbolji rezultati tek dolaze i koja je prvi veći uspjeh polučila baš u Wimbledonu, lani (polufinale)...tak da ne mislim da npr. ona nije dostojna završnice Wimbledona:ne zna:

...a Masha nek dokaže ulogu favorita među preostalim igračicama ako može...

decent young player
27.06.2011., 23:22
Njet. Nisam ja ta koja je govorila o niskosti pljuvačine prema vrhunskim sportašima i tome slično. Od mene se i ne očekuje dosljednost obzirom da sam ja jasno opredijeljena. Kod tebe je druga priča. Ti dijeliš socijološko-etičke lekcije, tvrdiš da simpatiziraš i jednog i drugog. Dakle, tebi bi više trebala smetati obostrana pljuvačina nego meni. :)

aha! sad smo došli do toga da je nakon svih opravdanja oke što ti činiš raziliku jer si tabor odabrala? ;)
hehe nadam se da ćemo se prestati coprati po ovoj fori zasad, ima i drugih tema. :)

điz:facepalm:

neobično mi je drago kad vidim da mi se glazbeni ukus razilazi s nekim tvojeg životnog shvaćanja. :)
bregović je đavo, bregović je vidio zvijer kako razbija pečat... obrati pažnju na banalnost stihova, fatalizam prema životu. bregović u pjesmama ne krivi sudbu poput štulića, nije melankoličan poput rundeka ili naivan poput balaševića, brega živi i osjeća, bregu boli al' ga nije briga. :)

@nadir - slažem se. :top:
samo sam odabrao ovo kao nekakav uži izbor, ima tu još puno toga naravno.

Nadir

ili
ili

uglavnom, na jednu lošu imaju 5 dobrih što je upravo suprotno od federerovog bekenda pa mi nije jasno kako za njega navijaju:ne zna:

nisam ozbiljno mislio za trash... ali ajde nećemo o glazbi, i priznajem "Knights of Cydonia" je dobra stvar.
Ali mi nije jasno kako tebi nije jasno zašto oni navijaju za Feda... pa oni su uglađena engleska gospoda, ne očekuješ valjda da navijaju za masnog, neuglađenog, praznovjernog Nadala i k tomu još zemljaša. Nema tu govora o suprotnosti, zna se, gospoda za gospodina travnatog kralja. :D

Sahta
bregović.

brega je neprolazan kad je krao glazbu iz svakog desetljeća još od porgi i bes

kinfa777
27.06.2011., 23:25
u vašoj glazbi nema emocija :p

Mišo legenda

Sahta
konačno se ja i nadir u nečemu slažemo. greenov fleetwood mac jede sve druge bendove ikad kao i nadal sve tenisače.

ja se zajebavah da volim samo ona 3 benda. al uz njih se najbolje pije :)
inače sam panker koji obožava dylana

Allen-Iverson

strašno. al već odavno znamo da dyp puši poštenjačine:kava:

Nadir
27.06.2011., 23:26

:top: sad mi je žao šta sam napisao ovaj post poviše. :D
a vidiš dyp i ja volimo Federera i dobru glazbu, još kad bi i ti zavolio Federera gdje bi nam bio kraj. :D

decent young player
27.06.2011., 23:30

nije u tome stvar s goranom. ;)

Ono
27.06.2011., 23:30
nota bene, tim je i ovo izjavio za rogera.

He's the best player I've ever seen, or played against. I'm not a massive fan of comparisons through the generations, but if you asked me to pick one I'd say he's the best player ever.

:kava:
gospodin čovjek.

Ako hvali Federera ne može bit gospodin. Ni čovjek :kava:

decent young player
27.06.2011., 23:32
a ponajmanje čovjek s tvrdim Č. :kava:

Ono
27.06.2011., 23:34

ili
ili

Muse je brat Radioheada. Rođen s pupkovinom oko vrata.

Sahta
27.06.2011., 23:36
nije u tome stvar s goranom. ;)

al i da jebe rak raka dugme je precijenjeno, a ove njegove blasfemije zadnjih godina nisu vrijedne mog post counta.

onT:
odgledah zadnja dva gema serene. bartoli treba dobrog psihijatra

Nadir
27.06.2011., 23:39
al i da jebe rak raka dugme je precijenjeno, a ove njegove blasfemije zadnjih godina nisu vrijedne mog post counta.

onT:
odgledah zadnja dva gema serene. bartoli treba dobrog psihijatra

Bartoli ima IQ 175 (sve je posljedica toga) naravno da joj treba psihijatar :mig:

decent young player
27.06.2011., 23:40
e, da, zaboravio sam soundgarden, pearl jam, neil younga, pixiese, REM, lou reeda, the flaming lipse i jamesa (mislim, grupa james) na čijem sam koncertu i bio u san franciscu. :)

na bregovića gledam samo iz faze bebeka. na bregovića tekstopisca naravno. ovo drugo je samo ruganje rugobi životu i zato mi je još draži mada ne slušam. smrači mi se kad čujem "lipe cvatu".

Allen-Iverson
27.06.2011., 23:49

možda su se samo "rodili" kao braća. kasnije je brzo pukla ta bratska ljubav.

fonlanten
27.06.2011., 23:59
Del Potro nije smio dozvoliti da ga se izbaci iz takta, sa onim MT, taj prvi set je usmjerio i dalji tok meca, zna se da Nadalina nikada ne gubi mec poslije dobijenog prvog seta. Ocekuju nas reprize polufinala sa RG, bice zanimljivo, Nadalina nekako najblizi finalu, RF i Djoko 50-50, zbog toga sto Djoko nece imati pritisak kao na RG.

Allen-Iverson
28.06.2011., 00:06
što se ti prika češće ne javljaš? vidi se da kužiš stvar

fonlanten
28.06.2011., 00:11
Obaveze, ali sad sam slobodan do kraja turnira pa cete me morati istrpiti.

Allen-Iverson
28.06.2011., 00:19
Obaveze, ali sad sam slobodan do kraja turnira pa cete me morati istrpiti.

sjećam se da si ti dao one zanimljive i za mene iznenađujuće podatke o brzini udaraca nadala i đokovića.

inače, dokle god se ismijavaš sa federerovim bekendom ovdje si dobrodošao:kava:

Uncle Jonny
28.06.2011., 00:25

ili
ili

Bit ce nesto od tebe:D
Onaj koncert s Wembleya je fakat :s:s:s:s

Muse i Radiohead nemaju skoro nis zajednicko.

ursamajor
28.06.2011., 00:25
Bartoli ima IQ 175 (sve je posljedica toga) naravno da joj treba psihijatar :mig:

osim toga sa 26.5 je već stara koka :)

vrištirapova je slijedeća najstarija u QF a vrišti (kob' reko) tek 24 ljeta !!!

nije uspjela ostvarit CGS u parizu (sva četiri slama u karijeri) al ni još jedan W ne bi bio loš.

ako osvoji W neće više bit vrištirapova već šaraptorova :)

IQ joj je garant barem kao jednoj plavuši iz sirovih strasti

http://images.askmen.com/galleries/model/maria-sharapova/pictures/maria-sharapova-picture-6.jpg

hrc123
28.06.2011., 00:34
soderling je top 5

Ne kužim.:ne zna:

fonlanten
28.06.2011., 00:36
RF nema los BH, on je dobro oruzje protiv igraca koji ne igraju spin, uostalom vidjeces to protiv Tsonge, vidjelo se to i protiv Djokovica na RG kada mu je ovaj iz nepoznatih razloga slao flat. Njegov BH je smijesan kada se dodaje spin, ali malo ciji nije, jer jednorucni BH istocni grip nije podlozan konstantnom nabacivanju spina, i on se tokom meca potpuno raspadne. Primjer je Gasquet protiv Nadaline u Rimu, gdje mu se taj udarac u drugom setu potpuno raspao, a vazi za mozda najbolji jednorucni. Cim tu ima spina, podlozan je raspadu, i obicno se raspadne, samo sto ima jako malo igraca koji su to u stanju da izvedu u kontinuitetu, pa RF i dalje uglavnom lako rjesava vecinu meceva.

oxydant
28.06.2011., 01:29
"Ili si povređen,pa ne možeš igrati ili nisi povređen i igraš! " (G.IVANIŠEVIĆ)

Neko je (otprilike ovim rečima) citirao Ivaniševića,i toga sam se setio kada je
došlo do prekida igre zbog povrede Nadala. Najpre mi nije bilo jasno, da li se
radi o stvarnoj povredi ili o "povredi",ali sam ubrzo bio uveren da je u pitanju
ovo drugo, kao deo unapred smišljene taktike Rafe u ujke Tonija.
Evo zbog čega. Kao prvo,tajming povrede! Naime,u dosadašnjih 8 susreta(5-3)
meč je UVEK dobio igrač koji je dobio PRVI set! Ako je to znao spiker TV nema
sumnje da su to još bolje znali i akteri meča.Znači,važno je (uvek) dobiti prvi
set,ovog puta osobito! Glavna pretnja Rafinom teamu je(naravno)bio Potrov
service i ako ga krene non stop srat do kraja seta,rezultat će biti 6-6!Tako i bi.
A kad je najbolj trenutak da se sjebe glavni adut (service) delpoa?! Pa,pred
ti-brakeom,inače nema niš od prvog seta! Usledila je pauza od 7-8 minute,i ostalo znate.Rafa je kratko vreme hinio povredu,ali kod 0-3 počeo je stizat bukvalno sve lopte,kak hrt ! Na zaprepašćenje delpoa,koji je ostao bez ser-visa...I bez seta ! :)
Uostalom,nije bilo natečenog skočnog zgloba ,kako neki vele.Čitam malo čas
da se radilo o "povredi stopala"...

ursamajor
28.06.2011., 01:41
...

ja sam vidio i razumio da govore i pokazuju na vanjski(lijevi) izbočeni dio lijevog stopala (oko sredine stopala) tj. doktori bi možda rekli negdje oko spoja metatarzalnih i kockaste kosti pa prema van što je i logično jer taj dio prima pri njegovom forhendu, klizanju i promjeni smjera većinu sile.

ako ovdje ima stručnjaka za te stvari možda može reć koju za slučaj ako se radi samo o nabijenoj kosti ili kakvom milimetarskom napuknuću.

dal tu analgetici mogu pomoć da je lakša povreda ? tj. da riskira veću povredu (veće napuknuće) al odigra do kraja (ipak je ovo trava) jer onda može i do new yorka odmarat.

decent young player
28.06.2011., 02:21
Nadal to have MRI on foot, unsure about QF (http://www.tennis.com/articles/templates/news.aspx?articleid=12922&zoneid=25)

koliko je iverson bio nervozan za vrijeme meča mogu misliti koji će strah biti do srijede. :eek::eek::bicedobro:

vidim po netu i na omraženim, stranim forumima opet eseji o rafinom nepoštenju, taktici...
eh, bilo bi najlakše vjerovati u sve što piše. :mig:

bez zajebancije, vjerujem kako će rafito biti spreman ali mislim da će fish biti težak protivnik i to posebno uz nadalov načeti gležanj. kaže da je mislio kako je slomio nogu, dobro da je sve koliko-toliko oke prošlo.
ipak, u meču s fishom bi sveukupna kvaliteta treba presuditi.

Otkaceni Decko
28.06.2011., 02:30
Nadal kao spanska serija, da li ce igrati u sredu pitanje je sad? Gledao sam mec Delpo i Nadal i pitam se kako bi Nadal odigrao da nije povredjen? Krivo mi je sto je Delpotro ispao, ali onaj Nadal je stizao nemoguce u nekim trenucima, nekoliko puta me je iznervirao sta je covek sve stigao. Povredjen? Mozda... dok je jurio onako bio je zagrejan videcemo sta ce biti kad se ohladi, mada iskreno ja sumljam u tu njegovu povredu.

Tijs
28.06.2011., 02:47
da, treba imat na umu da je ipak Nadal vodeći falsifikator svega i zbog toga treba tu njegovu ozljedu gledati sa dozom opreza :kava:

nek me netko ispravi, ali ako se ja ne varam u trenutku kad je se on tamo sagnuo u prvom setu nakon onog forhenda rezultat je bio 40-40, a sljedeća dva poena, zahvaljujući kojima je del potro i obranio servis, Nadal je praktički odigrao tek toliko da se vidi da je na terenu. Onda kakvog smisla ima pri tom rezulatu hinit ozljedu, ako ima realne šanse da napravi break :ne zna:

Allen-Iverson
28.06.2011., 08:47
koja najezda federetarda kad se otvorila šansa za osvajanje GSa:s:s:s:s:s

Hurricane_1
28.06.2011., 09:16
koja najezda federetarda kad se otvorila šansa za osvajanje GSa:s:s:s:s:s

Zasto si tako odvratan i sebican? Jel moras usrati topic svaki dan? Jel bi bio problem da malo za promjenu prestanes s tim nazivima i provokacijama.

Ponekad mislim da tebi doista nema spasa, da jedva cekas jutro u 7 se logirati i nesto prosrati samo kako bi zacinio topic.

ivan lendl
28.06.2011., 10:00
"Ili si povređen,pa ne možeš igrati ili nisi povređen i igraš! " (G.IVANIŠEVIĆ)

Neko je (otprilike ovim rečima) citirao Ivaniševića,i toga sam se setio kada je
došlo do prekida igre zbog povrede Nadala. Najpre mi nije bilo jasno, da li se
radi o stvarnoj povredi ili o "povredi",ali sam ubrzo bio uveren da je u pitanju
ovo drugo, kao deo unapred smišljene taktike Rafe u ujke Tonija.
Evo zbog čega. Kao prvo,tajming povrede! Naime,u dosadašnjih 8 susreta(5-3)
meč je UVEK dobio igrač koji je dobio PRVI set! Ako je to znao spiker TV nema
sumnje da su to još bolje znali i akteri meča.Znači,važno je (uvek) dobiti prvi
set,ovog puta osobito! Glavna pretnja Rafinom teamu je(naravno)bio Potrov
service i ako ga krene non stop srat do kraja seta,rezultat će biti 6-6!Tako i bi.
A kad je najbolj trenutak da se sjebe glavni adut (service) delpoa?! Pa,pred
ti-brakeom,inače nema niš od prvog seta! Usledila je pauza od 7-8 minute,i ostalo znate.Rafa je kratko vreme hinio povredu,ali kod 0-3 počeo je stizat bukvalno sve lopte,kak hrt ! Na zaprepašćenje delpoa,koji je ostao bez ser-visa...I bez seta ! :)

Upravo tako,iskreno žao mi je ako se netko povrijedi,ali opet ista stvar.Nabijem ga više s tim stvarima. Majke ti mile kod 3-0 za Del Potra u prvom tie breaku je doslovno šepao na jednoj nozi,Del Potro je u čudu gledao kao da ce ovaj predat.Ujak Toni kao zabrinut jako,i da skratim kod 3-3 u tie break je poceo opet trčat ko Usain Bolt. A ove spike da mu je natečen bio gležanj su obična sranja,upravo kao što si i napisao radilo se "kao" o povredi vanjskog djela stopala. Vec sada je skinuo teret sa sebe,ako izgubim bio sam ozljeđen,ma nabijem ga više sa tim na onu stvar. Toliko sam ga hvalio kao sportaša iako ne navijam za njega ali opet ista spika.MT u prvom setu,isto kao i u RG.Prvi set i MT.Uvijek neki racku

ivan lendl
28.06.2011., 10:07
Nadal to have MRI on foot, unsure about QF (http://www.tennis.com/articles/templates/news.aspx?articleid=12922&zoneid=25)

koliko je iverson bio nervozan za vrijeme meča mogu misliti koji će strah biti do srijede. :eek::eek::bicedobro:

vidim po netu i na omraženim, stranim forumima opet eseji o rafinom nepoštenju, taktici...
eh, bilo bi najlakše vjerovati u sve što piše. :mig:

bez zajebancije, vjerujem kako će rafito biti spreman ali mislim da će fish biti težak protivnik i to posebno uz nadalov načeti gležanj. kaže da je mislio kako je slomio nogu, dobro da je sve koliko-toliko oke prošlo.
ipak, u meču s fishom bi sveukupna kvaliteta treba presuditi.

Biti će on spreman,bez brige budi niš mu nije. A Fish nema nikakve šanse protiv njega..

Mario000
28.06.2011., 10:25
moze li meni netko pojasnit pravilo oko medical time outa, tj. smije li Nadal onako trazit,a da nije pauza izmedu gameova?
toliko me to raspizdilo jucer da ne mogu opisat, tim vise sto navijam za del potra jos od negdje kraja 2006/pocetka 2007

plonker
28.06.2011., 10:33
Znači ovako:

Nadal dominira u prvom setu, 3 brejk lopte, na skoro svaki Del Potrov servis došao barem do 30 (unatoč sjajom serviranju Del Potra). Izbori tu treću brejk loptu/set loptu i u tom trenutku EVIL mastermind se sjeti: "Idem poremetit ritam meča, odfejkat ozlijedu i odšepat iduća 3 poena"

Briljantno, genijalno, logično :s:s

Mario000
28.06.2011., 10:37
pitam za pravilo.

jasno se vidjelo da sto set ide vise prema TBu,momentum je prelazio na delpovu stranu. ako se ne varam,imao je i break loptu/e kod 5-5

plonker
28.06.2011., 10:45
pitam za pravilo.

jasno se vidjelo da sto set ide vise prema TBu,momentum je prelazio na delpovu stranu. ako se ne varam,imao je i break loptu/e kod 5-5

Rofl, znači na set loptu/brejk loptu za Nadala (izborenu sjajnim forhendom) momentum je na strani Del Potra :s

Anyway pravilo je pretpostavljam da je to procjena/odluka glavnog suca. Kao što je taj isti sudac poslao Del Potra na medical timeout usred gema kasnije u meču.

Sahta
28.06.2011., 11:38
Zasto si tako odvratan i sebican? Jel moras usrati topic svaki dan? Jel bi bio problem da malo za promjenu prestanes s tim nazivima i provokacijama.

Ponekad mislim da tebi doista nema spasa, da jedva cekas jutro u 7 se logirati i nesto prosrati samo kako bi zacinio topic.

zna on imat postova i oko 5 ujutro

BratoUbistvo
28.06.2011., 11:52

Čovjek vam je dobro reko. Nemate pojma o onom o čemu serete po topicu, a pravite se da ste lično najveći stručnjaci na polju o kojem drobite.
Nije vam palo na pamet da se može sasvim normalno odigrati čak i sa uganućem gležnja do kraja meča, dok je on vruć, a kasnije da se mora pauzirati i do nekoliko tjedana :confused:

A onaj oxydant šta je napisao :facepalm: to ne treba ni komentirat.

mmario
28.06.2011., 12:55
Nadal kao spanska serija, da li ce igrati u sredu pitanje je sad? Gledao sam mec Delpo i Nadal i pitam se kako bi Nadal odigrao da nije povredjen? Krivo mi je sto je Delpotro ispao, ali onaj Nadal je stizao nemoguce u nekim trenucima, nekoliko puta me je iznervirao sta je covek sve stigao. Povredjen? Mozda... dok je jurio onako bio je zagrejan videcemo sta ce biti kad se ohladi, mada iskreno ja sumljam u tu njegovu povredu.

pa da lik je stizo sve ko i obicno, ali da je trutina pobijedio bila bi ozljeda uvjek se u krug vrtimo.valjda ce ga fiš dobit.nevjerujem al ajde

Allen-Iverson
28.06.2011., 13:01

Upravo tako,iskreno žao mi je ako se netko povrijedi,ali opet ista stvar.Nabijem ga više s tim stvarima. Majke ti mile kod 3-0 za Del Potra u prvom tie breaku je doslovno šepao na jednoj nozi,Del Potro je u čudu gledao kao da ce ovaj predat.Ujak Toni kao zabrinut jako,i da skratim kod 3-3 u tie break je poceo opet trčat ko Usain Bolt. A ove spike da mu je natečen bio gležanj su obična sranja,upravo kao što si i napisao radilo se "kao" o povredi vanjskog djela stopala. Vec sada je skinuo teret sa sebe,ako izgubim bio sam ozljeđen,ma nabijem ga više sa tim na onu stvar. Toliko sam ga hvalio kao sportaša iako ne navijam za njega ali opet ista spika.MT u prvom setu,isto kao i u RG.Prvi set i MT.Uvijek neki racku

i ja sad trebam nešto odgovarat?

bolest je uznapredovala:(

jeste gledali uopće meč? jeste vidjeli trenutak kad se nadal ozljedio? jauk, grimasu, sve izlažiro?

ovo majka ne može rodit:(

zadnja tri GS koja je fed uzeo su bila ili bez nadala u turniru ili sa rano out nadalom zbog ozljede.

mislite li vi iskreno da federer u finalu više voli vidjet nadala s druge strane mreže ili ovu ostalu buraniju?
ne morate odgovarat federetardi.

odlična emisija na B92, duh wimbledona. direktor govori o vašem namjernom usporavanju podloge:facepalm:

jebote koje finale 1980.:s:s borg vodio 2-1 u setovima i onda legendarni TB. mcenroe spasio 7 meč lopti i dobio TB 17-15. svi poeni osim zadnjeg bili winneri:s:s:s:s
i jedan i drugi kažu da su mislili da je meč gotov i da john to dobija. borg kaže da je u tom petom setu bio opušten kao nikad prije i na kraju dobio 8-6:s

oxydant
28.06.2011., 13:05
Čovjek vam je dobro reko. Nemate pojma o onom o čemu serete po topicu, a pravite se da ste lično najveći stručnjaci na polju o kojem drobite.
Nije vam palo na pamet da se može sasvim normalno odigrati čak i sa uganućem gležnja do kraja meča, dok je on vruć, a kasnije da se mora pauzirati i do nekoliko tjedana :confused:

A onaj oxydant šta je napisao :facepalm: to ne treba ni komentirat.

1) Nemoj mene komentarisati. Dovoljno je samo IVANIŠEVIĆA...
2) Neće Rafa "pauzirati nekoliko tjedana" nego će izać u arenu, malo hramati na početku prvog seta (deja vu: Andy M.) a potom popapati ribu!
3) Ko "sere po topicu" a ko jede govna,bumo već sutra znali...:)

gelo85
28.06.2011., 13:07
Danas igraju drugo kolo Donna Vekic i Mate Pavic.

Pavic vec poceo i dobio prvi set 7:6,u drugom vodi 2:0.

Allen-Iverson
28.06.2011., 13:08
nadal čeka rezultate MR i kaže da ga užasno boli i boji se da je slomljeno.

kakav lažov, nisu ga trebali ni primit u bolnicu

Allen-Iverson
28.06.2011., 13:14
jebote, ovi na b92 u wimbldonskoj emisiji sprdaju wengera:rofl: i U2ov nastup na glastonburyu:rofl:

ne znam jel oni sve znaju il vole drobit. kažu da je lisicka nakon onog debakla u RG prešla na novakovu prehranu. da je bartolin stari neki vrhunski šahist pa samim tim kuži strategiju i taktiku, pironkovu uspoređuju sa dolgačem....

oxydant
28.06.2011., 13:22
pitam za pravilo.

Medical thime out se može zatražiti u pauzi (nakon NEPARNOG gejma) a ne
kao što je to bilo jučer.Jasno,presudan je bio "autoritet" povređenog...

Tuvix
28.06.2011., 13:29
Medical Time-Out can only be taken at changeover or set-break, unless the trainer/doctor determine that the player has an acute medical condition requiring immediate attention (ankle or knee sprain, bloody nose, etc.). If the player requests the trainer during a game, and the trainer diagnoses a non-acute condition, then the player will be instructed to play until the changeover when he can receive the medical time-out. :kava:

Uostalom Del Potro je tražio usred gema tako da ne vidim problem s Nadalovim medical time-outom

Pajkic
28.06.2011., 13:35
Skupili se hejteri :s:s:s

Nadalu je glavni cilj u životu kad izgubi reći da je bio povrijeđen:kava:

Allen-Iverson
28.06.2011., 13:40
uff, bojim se da nadal neće sutra uopće izać na teren:(

kaže da ga je već od sredine prvog seta smetalo, a da je na zadnjem poenu 12. gema postalo nepodnošljivo. tješi me jedino što nadal može igrat s bolovima kakve drugi ne mogu ni zamislit.

jebote, neću valjda morat za šugavog škotića navijat:rolleyes::(

ivan lendl
28.06.2011., 13:43
[QUOTE=Allen-Iverson;34541286]i ja sad trebam nešto odgovarat?

bolest je uznapredovala:(

jeste gledali uopće meč? jeste vidjeli trenutak kad se nadal ozljedio? jauk, grimasu, sve izlažiro?

ovo majka ne može rodit:(

zadnja tri GS koja je fed uzeo su bila ili bez nadala u turniru ili sa rano out nadalom zbog ozljede.

mislite li vi iskreno da federer u finalu više voli vidjet nadala s druge strane mreže ili ovu ostalu buraniju?
ne morate odgovarat federetardi.

Jesi ti čitao o cemu ja pričam. Koja budaletina se može veselit kad se netko ozljedi. Samo kreten.Govorim o tome da je frajer šepao kod 3-0 ,a kod 3-3 je poceo trčat ko nenormalan.Svi su mislili da ce predat jer je šepao, mislio je i Del Potro. Iskreno me zaboli da li bi Federer više volio vidjet nekog drugog , jebote Federer kakve on ima veze s ovim sada.Ako mene pitaš i ja mislim da bi radije igrao s nekim drugim ali to uopce nema veze s ovim.

Hurricane_1
28.06.2011., 13:45
Ja nisam hejter nadala, ima par ''tikova'' kod njega koji me nerviraju, ali to ne umanjuje njegovu velicinu i skill. Ako netko nije procitao sta sam napisao o nadalu-del potro mecu to je njegov problem, ali puno veci problem za kvalitetu ovog topica je ajverson. Nema smisla spustati nivo rasprave na razinu federtardi-nadaltardi sto on uporno cini. To dovoljno govori o covjeku kojemu je smisao zivota probudit se u 7 ujutro i napisati govnarije samo kako bi sam sebi imao smisla..citaj gust da odzivi taj dan.

Ne da mislim, vec znam da bi ovaj topic bio puno kvalitetniji da nema doticnog provokatora.

Mislim da je deplasirano govoriti o nekakvoj ''mutnoj'' taktici nadala da dobije prvi set jer se to eto u povijesti pokazalo presudnim u njihovim mecevima. Nadam se da ce nadal ozdraviti i po mogucnosti doci do finala kako bi gledali jos jedno finale za pamcenje.

decent young player
28.06.2011., 13:54
naravno da je s medicalom pred sam TB narušen fair play igre.
nije se slučajno JMDP onako bunio.
ali, ono ne vjerujem da je zbog toga delpo spušio.

neka, drago mi je.**
što bi se reklo, karma.

**ne zbog nadalove ozljede NARAVNO već zbog ovih priča i uvrijeđenosti koju osjećaju rafini fanovi. sjetim se rasprava koje su se vodile za vikend...

ne dao bog da je fed tražio medical prije TB-a ili da želi da velika britanija promijeni zakone o kućnim ljubimcima jer se ljuti što njegova pudlica ne može na wimbledon. :rolleyes:

ivan lendl
28.06.2011., 13:55
Medical Time-Out can only be taken at changeover or set-break, unless the trainer/doctor determine that the player has an acute medical condition requiring immediate attention (ankle or knee sprain, bloody nose, etc.). If the player requests the trainer during a game, and the trainer diagnoses a non-acute condition, then the player will be instructed to play until the changeover when he can receive the medical time-out. :kava:

Uostalom Del Potro je tražio usred gema tako da ne vidim problem s Nadalovim medical time-outom

Kao što sam rekao nije stvar u tome.NI jedan ni drugi nisu trebali dobit MT pogotovo usred tie brejka ili gema. Radi se o Usain Boltu nakon 3-0 u tie brejku.Ma dobro zaboli me više

Titanoid
28.06.2011., 13:56
kiša ili koji k? :mad:

decent young player
28.06.2011., 13:56
Iskreno me zaboli da li bi Federer više volio vidjet nekog drugog , jebote Federer kakve on ima veze s ovim sada.Ako mene pitaš i ja mislim da bi radije igrao s nekim drugim ali to uopce nema veze s ovim.

lendl, sve se vrti oko federera. :ne zna:
btw - naravno da bi volio vidjeti nekoga drugog u finalu kao što bi i rafa ipak radije izbjegao feda u finalu. :mig:

decent young player
28.06.2011., 13:58
uff, bojim se da nadal neće sutra uopće izać na teren:(

ajde, napokon priznaješ koliki si fan nadala. :s:s
"neutralni promatrač" --> :rofl::rofl:

oxydant
28.06.2011., 13:58

Jeli?! Presedan je dozvoljen Rafi... :)

Pajkic
28.06.2011., 14:00
lendl, sve se vrti oko federera. :ne zna:
btw - naravno da bi volio vidjeti nekoga drugog u finalu kao što bi i rafa ipak radije izbjegao feda u finalu. :mig:

Zašto to misliš?

decent young player
28.06.2011., 14:05
Zašto to misliš?

jest da je nadal antidot za feda, 7-2 na GS turnirima nije slučajno ali ono... mislim da bi rafa ipak radije izbjegao šesterostrukog pobjednika koji je usput motiviran kao nikad prije. :ne zna:

jel' samo ja mislim da tomić može iznenaditi? :ne zna:

Allen-Iverson
28.06.2011., 14:06
Ja nisam hejter nadala, ima par ''tikova'' kod njega koji me nerviraju, ali to ne umanjuje njegovu velicinu i skill. Ako netko nije procitao sta sam napisao o nadalu-del potro mecu to je njegov problem, ali puno veci problem za kvalitetu ovog topica je ajverson. Nema smisla spustati nivo rasprave na razinu federtardi-nadaltardi sto on uporno cini. To dovoljno govori o covjeku kojemu je smisao zivota probudit se u 7 ujutro i napisati govnarije samo kako bi sam sebi imao smisla..citaj gust da odzivi taj dan.

Ne da mislim, vec znam da bi ovaj topic bio puno kvalitetniji da nema doticnog provokatora.

Mislim da je deplasirano govoriti o nekakvoj ''mutnoj'' taktici nadala da dobije prvi set jer se to eto u povijesti pokazalo presudnim u njihovim mecevima. Nadam se da ce nadal ozdraviti i po mogucnosti doci do finala kako bi gledali jos jedno finale za pamcenje.

ne kužim, genije iz kenije, zašto se ti toliko pališ?

ti si za mene retard, ja sam za tebe čovjek kojemu je smisao zivota probudit se u 7 ujutro i napisati govnarije, i to je sve ok.

Allen-Iverson
28.06.2011., 14:09
ajde, napokon priznaješ koliki si fan nadala. :s:s
"neutralni promatrač" --> :rofl::rofl:

trebam bit oduševljen što je ozljeđen? to bolesno naslađivanje ipak ostavljam tebi:)

i ostalim federetardima

kinfa777
28.06.2011., 14:10
Ne treba ići u krajnosti što se Rafine ozljede tiče. Osobno smatram kako nije iz taktičkih razloga tražio MT ali tako ne mislim ni da mu je povreda kasnije smetala u meču. JDPM je sam kriv što nije ostvario bolji rezultat, protiv Rogera i Noleta bi sigurno bila druga priča. To bumo možda vidjeli ako Rafa dođe do finala.

Nije da volim ni da ne volim Nadala a kamoli mrzim kako neki ovdje mrze Rogera, jedino mi kod njega smeta duga priprema između poena čime razbija ritam protivniku, kod servisa mu se još može opravdati ali smatram da je bezobrazno kada to radi na reternu...:kava:

Hurricane_1
28.06.2011., 14:10
ne kužim, genije iz kenije, zašto se ti toliko pališ?

ti si za mene retard, ja sam za tebe čovjek kojemu je smisao zivota probudit se u 7 ujutro i napisati govnarije, i to je sve ok.

Nebitan si

decent young player
28.06.2011., 14:11
trebam bit oduševljen što je ozljeđen? to bolesno naslađivanje ipak ostavljam tebi:)

i ostalim federetardima

ja se naslađivam?
ti si puko.

Titanoid
28.06.2011., 14:11
Nebitan si

:rofl:

Guest_1
28.06.2011., 14:15
Ja sam padobranac na ovom forumu, više čitam, nego pišem,:) ali teško je odoliti ovoj temi i ne napisati koju rečenicu.

Velika je sreća što je većina vas završila medicinu pa vam je očito i briljantno jasno da je ozljeda fejk, :mig:, (i dakako, vi se ne možete zbuniti pričama o magnetskoj rezonanci i izjavama nadala da ne zna što će biti u srijedu):D
a ostatak vas je završio psihologiju pa savršeno dobro razumite njegovu i stričevu taktiku koja uključuje glumljenje ozljede i šepanje na SET lopti :klap:

Vidim dosta izjava tipa " u jednom trenu šepa sa bolnim izrazom lica, a u drugom trči kao da se ništa nije dogodilo"..., a nitko ne spominje Del Potra???
Pa čovjek je ležao na travi, i izgledao kao da će ga nosilima morati izvesti sa terena, nije se mogao sam dignuti, otišao usred gema, vratio se lagano šepajući da bi do kraja susreta igrao bez problema???

Inače rafin sam fan, kao i od feda, i možda je to naivnost,ali s obzirom na biografije obojice i općenita saznanja, virujem da igraju fer play 100%:kava:

decent young player
28.06.2011., 14:21
pozdrav guest!

što se tiče del potra i ozljede, bitno je promijenio svoju igru. nije trčao ni 60% kao ranije već je igru bazirao isključivo na jakim udarcima prilikom prvog kontakta s loptom u izmjeni. što je i dovelo do toga da više nije imao šansi na reternu upravo zbog činjenice da nije mogao graditi poen.

igrati će rafa, potvrđeno!
ništa nije puklo!
da čujemo sad hejtere. :)

kinfa777
28.06.2011., 14:26
ništa nije puklo!Fala Bogu, bez Rafe to nije to...
Smiješe nam se 2 odlična, po meni izjednačena polufinala(prva 4 nositelja naravno)...:)

joke88
28.06.2011., 14:26
ako ovaj mali preda mec onda ce dokovic postati prvi igrac svijeta... ako ne preda i izgubi imat ce priliku opravdati svoj poraz.. ja mislim da nece odustati, ali nece daleko dogurati. nadal naravno

Allen-Iverson
28.06.2011., 14:28
Nebitan si

pa i mislio sam da jesam, al vidim da mi se nonstop obraćaš pa onda možda tebi i nisam:ne zna: u startu sam htio prekinut ovu raspravu, al ti i dalje inzistiraš:ne zna:

Velika je sreća što je većina vas završila medicinu pa vam je očito i briljantno jasno da je ozljeda fejk, :mig:, (i dakako, vi se ne možete zbuniti pričama o magnetskoj rezonanci i izjavama nadala da ne zna što će biti u srijedu):D
a ostatak vas je završio psihologiju pa savršeno dobro razumite njegovu i stričevu taktiku koja uključuje glumljenje ozljede i šepanje na SET lopti :klap:

nemoj zaboravit da su mnogi pogledali i sve sezone dr housea.:mig:

jebote, u onim početnim kolima nije se niš moglo pogodit jer ne znaš tko je došao spreman, nabrijan, motiviran i u formi, a sad kad se sve isprofiliralo gotovo da je svaki meč do kraja turnira jasan kao dan i koefi su mizerija. jedino će se vjerovatno na finalu moć dić lova (ako se nadal oporavi) pošto je federer trenutno prvi favorit:ne zna:

jebote ja prvi put sada gledam lisicki nakon onog wimbledona prije ohoho kad je izbacila kuznju. jebeno igra sabine:s

decent young player
28.06.2011., 14:30
fish je zajebaniji od delpa.

strašan servis, jak na mreži, samopouzdanje koje krasi svakog amerikanca...
mislim da to uopće neće biti tako lagan meč za nadala iako vjerujem da će ona krajnja kvaliteta naravno presuditi.

lisicki već ima brejk!
napetija mi je od fedexa. :)
baš se osjećam kao da sam je ja otkrio. :ne zna:

aspirin.500
28.06.2011., 14:31
Inače rafin sam fan, kao i od feda, i možda je to naivnost,ali s obzirom na biografije obojice i općenita saznanja, virujem da igraju fer play 100%:kava:

i rafe i peda u isto vreme? si fan? e...to se zove povreda.

inace sva voda ide na mlin finala Murray-Federer, kod tetaka sam pre turnira mislio da Sharapova uzima, i dalje mislim. Zvuci utopisticki, ali mislim da ovi nesretni britanci nisu imali odavno vece sanse da jedna njihova ovca osvoji vimbldonski pasnjak.

Guest_1
28.06.2011., 14:33
ništa nije puklo!

:top:, odlično!
ne samo jer sam fan, već zbog kvalitete i neizvjesnosti turnira, a ustinu se nadam reprizi polufinala RG, i ako ne bude isti ishod, bit će vrlo uzbudljivo u svakom slučaju!

kinfa777
počelo, allez!

oxydant

Preteruješ ! I na pogrešnoj si adresi. :)

Allen-Iverson
28.06.2011., 14:34

:rofl::rofl::rofl:

dobro, u usporedbi sa smiješnom konkurencijom možda i je tako, al inače prosječan servis, prosječan na mreži. ako je rafa stvarno spreman to je 3-0 bb

decent young player
28.06.2011., 14:37
:rofl::rofl::rofl:

dobro, u usporedbi sa smiješnom konkurencijom možda i je tako, al inače prosječan servis, prosječan na mreži. ako je rafa stvarno spreman to je 3-0 bb

usporedo sa del potrom sam govorio mada nisam naglasio.
u današnjoj mug eri fish itekako dobro pokriva mrežu a servis mu je opasan na travi. i ja mislim da će biti 3:0 za nadala unatoč tome što je fish opasniji od argentinca.

oxydant
28.06.2011., 14:38
pozdrav guest!

što se tiče del potra i ozljede, bitno je promijenio svoju igru. nije trčao ni 60% kao ranije već je igru bazirao isključivo na jakim udarcima prilikom prvog kontakta s loptom u izmjeni. što je i dovelo do toga da više nije imao šansi na reternu upravo zbog činjenice da nije mogao graditi poen.

ništa nije puklo!

Igrat će rafa !!! Ma,otkrio si nam Ameriku ! :rofl:

aspirin.500
28.06.2011., 14:38

mislim da to uopće neće biti tako lagan meč za nadala iako vjerujem da će ona krajnja kvaliteta naravno presuditi.

lisicki već ima brejk!

dobro ti je ovo "samopouzdanje koje krasi svakog amerikanca", takav amerikanizam da bi se papa odrekao katolicanstva.

inace fish je kolateralna steta us end ej tenisa, nit je klasicni server, ni klasicni volej igrac, ni ovamo ni onamo, ostace najpoznatiji je kao rodickova pudlica.

fonlanten
28.06.2011., 14:40
jebote, ovi na b92 u wimbldonskoj emisiji sprdaju wengera:rofl: i U2ov nastup na glastonburyu:rofl:

ne znam jel oni sve znaju il vole drobit. kažu da je lisicka nakon onog debakla u RG prešla na novakovu prehranu. da je bartolin stari neki vrhunski šahist pa samim tim kuži strategiju i taktiku, pironkovu uspoređuju sa dolgačem....

Pokusavaju pripisati zasluge Djoki kako je otkrio Ameriku, i naravno pogrijesili su. Lisicki je dozivila debakl na RG upravo zbog toga, sto joj je stari doktor i sto se konsultovao sa Djokinim doktorom koji mu je preporucio to, zbog toga je dozivila kolaps protiv Zvoncice. Djoko to radi najmanje godinu dana i tijelo mu se naviklo, Lisica nije smjela za sam RG.

decent young player
28.06.2011., 14:41
dobro ti je ovo "samopouzdanje koje krasi svakog amerikanca", takav amerikanizam da bi se papa odrekao katolicanstva.

inace fish je kolateralna steta us end ej tenisa, nit je klasicni server, ni klasicni volej igrac, ni ovamo ni onamo, ostace najpoznatiji je kao rodickova pudlica.

dok je fish radio duple roddick nije napravio niti jednu dok mu je taslačio ženu. :rofl::rofl:
to je jedan lik bio napisao dok je čekao fisha na kladionici.

slažem se za ovo što kažeš za kolateralnu žrtvu mada ne kontam ovo oko samopouzdanja, katoličanstva...

Veni
28.06.2011., 14:48
Malo su ove rasprave o ozljedi otišle u krajnost.. Da, iskrenuo je gležanj (a i kako neće kad igra tako kako igra), ali isto tako dok je zagrijan naravno da može i dalje trčat ko blesav. Onih prvih par poena gdje se vidjelo da nije baš sve u redu je bilo više psihički i možda malo zbog nezagrijanosti zbog pauze između 6-6 i TBa. Sjećam se da je Nadal sa "jednom nogom" igrao protiv Murraya tamo pred koju godinu i čak dobio set (doduše mislim da je onda u trećem izgubio 6-0), da je ovogodišnji AOpen isto igrao bolestan... Jedno je ne voljeti njegovo iskorištavanje i nerijetko prekoračenje 25 sekundi između poena, ali sasvim druga stvar je optuživat ga da glumi ozljedu da nekom poremeti tempo igre. On je fenomenalan sportaš i gospodin čovjek što se tiče fair playa (osim tih 25 sekundi, to i mene ljuti :P). Zato, ohladite malo :)

Federer me nije nešto impresionirao jučer, više me zapravo Youznhy zabavljao sa povremenim bljeskovima genijalnosti. Tsonga i Ferrer je bilo kopanje rovova, bezveze. Nadam se da Lisicki neće osvojit Wimbledon jer onda Zec neće bit jedini wildcard koji je osvojio :D

djoko88
28.06.2011., 14:52
pa kako netko s dvoručnim BH i FH-om uspjeva nekoga uopće pobjedit...ovo je bolesno i nakaradno gledat ovu bartoli

aspirin.500
Pokusavaju pripisati zasluge Djoki kako je otkrio Ameriku, i naravno pogrijesili su. Lisicki je dozivila debakl na RG upravo zbog toga, sto joj je stari doktor i sto se konsultovao sa Djokinim doktorom koji mu je preporucio to, zbog toga je dozivila kolaps protiv Zvoncice. Djoko to radi najmanje godinu dana i tijelo mu se naviklo, Lisica nije smjela za sam RG.

http://www.novimagazin.rs/public/photos/1000/126/255x160_126-igor_cetojevic_ss.jpg

mmario
e kad bi marin imao servis od liziki

mmario
28.06.2011., 14:54
pa kako netko s dvoručnim BH i FH-om uspjeva nekoga uopće pobjedit...ovo je bolesno i nakaradno gledat ovu bartoli

samo cekaj.prica se da vjezba i dvorucni servis.
inace stvarno je glup stil.isto ko bozoljac mutavi.jedini kod kog to vrijedi gledat je the magican.

djoko88
28.06.2011., 14:55
gledajući ju,dođe i meni da skakućem po stanu i kako je netko rekao "šprintam u mjestu" hahaah,kakva bolesna žena..

albundyy
28.06.2011., 14:55
Prokišnjava krov.Al ajde bar ne na teren.:D

Allen-Iverson
28.06.2011., 14:57
dyp me inspirirao sa zadnjim svojim postom

http://www.tennisperspective.com/2010/11/10-hottest-tennis-wags.html

mirka 8.:rofl::rofl::rofl::rofl: lijepa je ko slika samo je treba objesit

enzove milfače aidice nigdje:(

fonlanten
28.06.2011., 14:58

Monika Seles, s tim sto je mala Mo bila daleko veci talenat, ona je iritirala vriskom, Bartoli iritira svim i svacim.

aspirin.500
28.06.2011., 14:59
ne bi bilo fer ne spomenuti da ovca ima dobre sanse da dobije Nadala na travi, budimo objektivni. Ne znam, ali ja nikako ne vidim Nadala kao ovogodisnjeg sampiona, mozda sam pod utiskom kako ga je Tsonga rasrafio na Queensu u onom drugom setu. Dobro,dobro znam nije to bitan turnir, ali opet Rafa retko kad dozvoli da bude ponizen. Meni smrdi na Murray-Federer, ali ne bih se iznenadio ni da Muhamed Alija vidim bar u SF.

fonlanten
28.06.2011., 15:01

Mirka ispred Stacey :rofl::rofl::rofl:

aspirin.500
28.06.2011., 15:02
gledajući ju,dođe i meni da skakućem po stanu i kako je netko rekao "šprintam u mjestu" hahaah,kakva bolesna žena..

treba poslati rocco siffredija da je izleci.
ona ce se jebote povrediti sa ovim udarcima u prazno izmedju dva servisa.

dujeska
28.06.2011., 15:02
Tomic je zajeban igrac...zna svakog iznenadit...ali tu nema sumnje..Djoko ce ga sasit 3:0 ...navijam za Rogera i nadam se da će Murray uspit dogurat do finala

Sahta
28.06.2011., 15:04

lisicki već ima brejk!

ribica nema tolko jaku servu (daleko od toga da nije jaka), kolko pametnu i preciznu, makar kad ga ja gledam.

podero bih sabine ko musliman glas koncila

aspirin.500
28.06.2011., 15:05
Tomic je zajeban igrac...zna svakog iznenadit...ali tu nema sumnje..Djoko ce ga sasit 3:0 ...navijam za Rogera i nadam se da će Murray uspit dogurat do finala

karma je tako htela http://www.youtube.com/watch?v=6AivHQGQ8E8

Sahta
28.06.2011., 15:06
Jedno je ne voljeti njegovo iskorištavanje i nerijetko prekoračenje 25 sekundi između poena, ali sasvim druga stvar je optuživat ga da glumi ozljedu da nekom poremeti tempo igre. On je fenomenalan sportaš i gospodin čovjek što se tiče fair playa (osim tih 25 sekundi, to i mene ljuti :P). Zato, ohladite malo :)

amen

Pajkic
28.06.2011., 15:07
podero bih sabine ko musliman glas koncila

Nije loša u faci, ali pogle joj noge. Malo je reći balvani. :D

oxydant
28.06.2011., 15:08

Lisicki vodi,igra kao u transu!!!! Bartoli gica il' slonica,pitanje je sad ?!
Al'Bartoli ima glavu! Pazi sad: na bih se začudio da da Lisicki PAKI na kraju ba
lade... :)

Sahta
28.06.2011., 15:11

tomi has bog isus :s:s:s kakva pička

albundyy
28.06.2011., 15:12
treba poslati rocco siffredija da je izleci.
ona ce se jebote povrediti sa ovim udarcima u prazno izmedju dva servisa.

:rofl::rofl:

Baš sam to i ja pomislio.:D

Allen-Iverson
28.06.2011., 15:17
karma je tako htela http://www.youtube.com/watch?v=6AivHQGQ8E8

djeluje simpa tomik:)

Allen-Iverson
28.06.2011., 15:19
navijam za Rogera i nadam se da će Murray uspit dogurat do finala

ma da :eek::eek::eek:

aspirin.500
28.06.2011., 15:21
djeluje simpa tomik:)

reci, isti je http://www.bbc.co.uk/comedy/onlyfools/wallpaper/images/400/s7_rodney.jpg

stevo 61
28.06.2011., 15:33
reci, isti je http://www.bbc.co.uk/comedy/onlyfools/wallpaper/images/400/s7_rodney.jpg

rodney je za čilika rezerviran :)

Veni
28.06.2011., 15:36
Ova Bartoli ima kretanje naprijed nazad kao rak.

mmario
28.06.2011., 15:40

gle silica jebote:s

Zabranjeni
28.06.2011., 15:45
ova francuskinja će sanjat večeras kratku loptu

Allen-Iverson
28.06.2011., 15:47
Ova Bartoli ima kretanje naprijed nazad kao rak.

:rofl::rofl::s

ako i sada okrene....

djoko88
28.06.2011., 15:48
ajde fala isusu da gubi ova ne znam kako bi je nazvao...

bezimeni11
28.06.2011., 15:48
ajmo lisicki teraj ovu nazad kuci , nemogu vise ocima da ju gledam.

edit : brejk bartoli , pa ja cu si koljena propucat

aspirin.500
28.06.2011., 15:56
vrhunac bi bio da Bartoli kao Nadal izvlaci gace iz bulje na svaki poen, i da ne moze kontrolistai taj svoj nagon.

Allen-Iverson
pa ovu bartoli se ne može pobijedit. dobro je to oxydant uočio.

Sahta
ma nek idu u tri kurca, kakav je ovo bio gem?

kinfa777
28.06.2011., 15:59
kakav borac Bartoli:s

aspirin.500
28.06.2011., 16:01
ono sto je Lisicki promasila u prvom poenu 10 gema je fizicki neobjasnjivo.

Veni
28.06.2011., 16:05
ono sto je Lisicki promasila u prvom poenu 10 gema je fizicki neobjasnjivo.

Welcome to WTA, where impossible is nothing :D
Lisicki bi trebala počet i servirat kratke lopte.

Sahta
28.06.2011., 16:07
Welcome to WTA, where impossible is nothing :D
Lisicki bi trebala počet i servirat kratke lopte.

wacky tarts affiliation

djoko88
28.06.2011., 16:13
kakva bolest ova bartoli,pa šta bi bilo da igra s jednom rukom,čudo..ako sad spuši nakon svega, nek se ubije..

Sahta
ma nek idu u pm

Greco
pere li ikada ova Bartoli kosu

Hurricane_1
Bartoli ce ovu unistiti u 3 setu. Ima momentum i uporna je za popizdit.

Svaka cast na borbenosti.

aspirin.500
Bartoli kao da su odgajali Nadal i Rodick u gej braku.

kinfa777
28.06.2011., 16:15
Marion:top:

Mogu joj se svi smijat zbog gluparija koje izvodi između poena(danas skoro i ne izvodi) ali kako je mentalno jaka:s:s

Allen-Iverson
28.06.2011., 16:15
bravo lisicki, glupa si kao kurac. dobro te je otkrio dyp.
ne moram niti spominjat da sam se po prvi puta kladio nakon 5 dana:):mad:

Greco
28.06.2011., 16:17
Lisicki ce se dogoditi isto ono sa Zvonarevom na R Garrosu

A Bartoli mi izgleda kao malo munjena, a i otac joj nije bas OK (nezelim ban)

Eldarion
28.06.2011., 16:18
Bravo Bartoli :s

come on!

decent young player
28.06.2011., 16:22
bravo lisicki, glupa si kao kurac. dobro te je otkrio dyp.
ne moram niti spominjat da sam se po prvi puta kladio nakon 5 dana:):mad:

ne boj se za sabine. :kava:

stari od bartoli isti larry david. :)

aspirin.500
28.06.2011., 16:23
po prvi put pocinjem da zalim sto nisam zensko.
pa ova Bartoli sa ovom dvorucnom-degenerik igrom je uzela milione. Sve igra dvorucno i osim defanzive i ajde recimo ponekad nezgodnog prvog servisa ne poseduje NISTA. Lopte kratke, ne gadja uglove, dijagonale, nema osecaj za drop. Jednorucnim forhendom ne bi pogodila okean sa broda.

djoko88
28.06.2011., 16:25
Lisicki ce se dogoditi isto ono sa Zvonarevom na R Garrosu

A Bartoli mi izgleda kao malo munjena, a i otac joj nije bas OK (nezelim ban)

ma kakav ban zbog bolesne žene,centar za autizam je njezin...ona drži i vinko bek školu :mig:

Greco
28.06.2011., 16:29
Lisicki se vratila, ima 3-0

claym
28.06.2011., 16:30
ne bi bilo fer ne spomenuti da ovca ima dobre sanse da dobije Nadala na travi, budimo objektivni. Ne znam, ali ja nikako ne vidim Nadala kao ovogodisnjeg sampiona, mozda sam pod utiskom kako ga je Tsonga rasrafio na Queensu u onom drugom setu. Dobro,dobro znam nije to bitan turnir, ali opet Rafa retko kad dozvoli da bude ponizen. Meni smrdi na Murray-Federer, ali ne bih se iznenadio ni da Muhamed Alija vidim bar u SF.

eh stvarno si naivan kao dyp u podne samo ne znam da li si toliko young.
Ako Nadal prodje Fisha i da ima povredu(nakljukace ga svim i svacim, cuda moderne medicine, ko Murray na RG) sanse su 80% Nadal, 15% djoko, murray 4% i Fed 1% (iako je protiv djoka 60-40 za njega u finalu ima 0%, 0xY=0 pa ovaj 1% ako Murray slucajno izbaci Nadala). Ne postoji covek koji se bolje krece na travi, ne igra mozda odlicno, vise sa namerom, ali kad dodju polufinale i finale razbijace ko svaki slam. Kod Nadala postoji rezerva ogromna u igri, dok su ostali skoro pa na vrhuncu, a djokovic i murray kretanje uzasno u odnosu na beton, zemlju, pogotovo djokovic. Uostalom kad je zadnji put Rafa izgubio na Wimbledonu, kad je servirao ko zena pre 4 godine.

Samo da ne bude Rafa-Fed finale i opet pornografija u nedeljno popodne, treba decu cuvati. Nek igra bilo ko drugi pa i nek Skot osvoji bolje od toga.

decent young player
28.06.2011., 16:32

nema žene od petzschnera. :confused::confused:

ove koje su naveli jesu lijepe ali su mahom modeli, kao da služe za ukras na tribinama, ovo-ono.

dewi petzschner je obična žena koju viđamo svaki dan a opet prefina i prelijepa. neki zanimljiv seksepil intelektualke zrači iz nje. moj tip, brineta, tamna a opet nije kao latinka garava.

http://www.tz-online.de/bilder/2011/04/28/1221986/1731647621-petzschner.9.jpg

http://the-slice.com/wp-content/uploads/2010/09/49303_647205735_2184_n.jpg

samo ne znam tko je ovo crno dijete. :ne zna:

decent young player
28.06.2011., 16:34
Samo da ne bude Rafa-Fed finale i opet pornografija u nedeljno popodne, treba decu cuvati. Nek igra bilo ko drugi pa i nek Skot osvoji bolje od toga.

da, svako njihovo finale koje se igra na tvrđim podlogama je pornografija. :rolleyes:

kinfa777
28.06.2011., 16:43
po prvi put pocinjem da zalim sto nisam zensko.
pa ova Bartoli sa ovom dvorucnom-degenerik igrom je uzela milione. Sve igra dvorucno i osim defanzive i ajde recimo ponekad nezgodnog prvog servisa ne poseduje NISTA. Lopte kratke, ne gadja uglove, dijagonale, nema osecaj za drop. Jednorucnim forhendom ne bi pogodila okean sa broda.yeap, zato je 9. igračica svijeta...

claym
28.06.2011., 16:47
da, svako njihovo finale koje se igra na tvrđim podlogama je pornografija. :rolleyes:

zadnje bese hard core u suzama, uostalom kad je Fed igrao zadnje finale na hardu ko se toga seca jos, verovatno neko uz gluten djoka, povredjenog delpa i nadala, zaostali tenis takvi i rezultati, jedina sansa su mu RG i W....da igra upravo to... finale.

decent young player
28.06.2011., 16:59
zadnje bese hard core u suzama, uostalom kad je Fed igrao zadnje finale na hardu ko se toga seca jos, verovatno neko uz gluten djoka, povredjenog delpa i nadala, zaostali tenis takvi i rezultati, jedina sansa su mu RG i W....da igra upravo to... finale.

2:2.
nadal dobio svoje u pet, fed jedno u četiri a drugo u pet.
pornografija. :rofl:
wtf u londonu neću spominjati ali nije da nije određeni pokazatelj meča na tvrđoj podlozi.

gluten đoko. :rofl:
i to je postao argument.
a o nadalovim ozljedama neću ni govoriti. :facepalm:
eto, jadni fed nikad nije bio ozbiljnije ozlijeđen. to je valjda križ onih koji svoj posao obavljaju lahko.
čitao sam nekidan da niti nadia comaneci nikad nije bila ozlijeđena. :top:

što bi neki dali da s zaostalim tenisom u svom declineu mogu do 4 GS naslova u dvije i pol godine. :top:

mržnja ti je popila mozak, ako mene provociraš - sve pet prika, tu te shvaćam. :ne zna:
ali, ako zaista tvoj um funkcionira na takvoj hejt bazi - imaš gadnih problema.

herostat
28.06.2011., 17:10

O tome sam ti pisao gledaj B92 kao Pink lajt.

BratoUbistvo
28.06.2011., 17:28
nema žene od petzschnera. :confused::confused:

ove koje su naveli jesu lijepe ali su mahom modeli, kao da služe za ukras na tribinama, ovo-ono.

dewi petzschner je obična žena koju viđamo svaki dan a opet prefina i prelijepa. neki zanimljiv seksepil intelektualke zrači iz nje. moj tip, brineta, tamna a opet nije kao latinka garava.

http://www.tz-online.de/bilder/2011/04/28/1221986/1731647621-petzschner.9.jpg

http://the-slice.com/wp-content/uploads/2010/09/49303_647205735_2184_n.jpg

samo ne znam tko je ovo crno dijete. :ne zna:

A Aide Ljubičić nigdje
:facepalm: :facepalm:

koja mrtva Bruklin Deker, Aida je za nju božica

kinfa777
28.06.2011., 17:30
Dobar komentator na sport klubu; "Ak se Azarenka i Sharapova sastanu u finalu pribavite si čepiće za uši":kava:

Nisam znal da je Masha najpopularnija sportašica na svijetu...pretpostavljam da je samo meni užasno iritantna...:confused:

Mr Pink
28.06.2011., 17:31

zaostali tenis-> zaostali rezultati -> 16 GS -> pa ljudi moji ko će bit zaostaliji od njega?

ps. prika jel ti bunar možda otrovan? nije to za zajebanciju :zubo:

decent young player
28.06.2011., 17:32
Nisam znal da je Masha najpopularnija sportašica na svijetu...pretpostavljam da je samo meni užasno iritantna...:confused:

skužio sam da je voli jako puno teenagera. i to ne kao na nekoj seksualno-napaljivačkoj osnovi već kao teen idola.
kao što se voli bieber, backstreet boysi i slično.

claym
28.06.2011., 17:33
pornografija. :rofl:
wtf u londonu neću spominjati ali nije da nije određeni pokazatelj meča na tvrđoj podlozi.

gluten đoko. :rofl:
i to je postao argument.
a o nadalovim ozljedama neću ni govoriti. :facepalm:
eto, jadni fed nikad nije bio ozbiljnije ozlijeđen. to je valjda križ onih koji svoj posao obavljaju lahko.
čitao sam nekidan da niti nadia comaneci nikad nije bila ozlijeđena. :top:

što bi neki dali da s zaostalim tenisom u svom declineu mogu do 4 GS naslova u dvije i pol godine. :top:

mržnja ti je popila mozak, ako mene provociraš - sve pet prika, tu te shvaćam. :ne zna:
ali, ako zaista tvoj um funkcionira na takvoj hejt bazi - imaš gadnih problema.
Smaracu smaras, prvi si presao sa trave na beton, pa sad na masterse, a miami si zaboravio, kakva ti je to rasprava mame ti :)
mrznju osecas samo ti jer si jedno 5 miliona puta pisao o Fed goatu a pomalo shvatas da je istina drugacija. Niti mrzim Federera ali isto tako ni cinjenice. A dok sam pisao zasto je Federerovu igru pregazilo vreme iz danasnje perspektive i zasto jednorucni bekhend ne moze biti goat, ti si trubio o seselju, zaveri SPC, pa tako bolje i nastavi, sve se uklapa :)

gelo85
28.06.2011., 17:37
Fakat je dosadno kad nema muškog tenisa,inace Mate Pavic prošao u trece kolo danas pobijedio 7:6,6:2.

decent young player
28.06.2011., 18:03
Smaracu smaras, prvi si presao sa trave na beton, pa sad na masterse, a miami si zaboravio, kakva ti je to rasprava mame ti :)
mrznju osecas samo ti jer si jedno 5 miliona puta pisao o Fed goatu a pomalo shvatas da je istina drugacija. Niti mrzim Federera ali isto tako ni cinjenice. A dok sam pisao zasto je Federerovu igru pregazilo vreme iz danasnje perspektive i zasto jednorucni bekhend ne moze biti goat, ti si trubio o seselju, zaveri SPC, pa tako bolje i nastavi, sve se uklapa :)

oke, ti uzmi miami koji jest bio silovanje, ja ću uzeti i ostatak dvorane pa ćemo opet doći do toga da sveukupnog silovanja na tvrdim podlogama nema.

o šešelju sam počeo nakon tvojih osobno usmjerenih napada protiv mene koji su počeli upravo nakon rasprave o bekendu tako da...

može fedovu igru pregazit vrijeme, sigurno da to nije put prema kojem će se tenis razvijati ali složiti ćeš se, njegova igra je besmrtna. nije valjda slučajno da traje već 10 godina koliko je prošlo od pobjede nad samprasom na wimbledonu.

oko GOAT tematike, naravno da je goat i od svega što ponavljam ovdje to najmanje ponavljam.
ako ih nadal osvoji još deset, fed će biti GOAT. :kava:

mislim, reći takvu pizdariju je ekvivalent ovome tvome da je nadal trenutno GOAT.

a možemo biti i realni...

Sahta
28.06.2011., 18:12
skužio sam da je voli jako puno teenagera. i to ne kao na nekoj seksualno-napaljivačkoj osnovi već kao teen idola.
kao što se voli bieber, backstreet boysi i slično.

ima i nas :)

decent young player
28.06.2011., 18:14

:rofl::rofl::top:

Nadir
28.06.2011., 18:22

dodaj još jednog :)

Allen-Iverson
28.06.2011., 18:23

eh stvarno si naivan kao dyp u podne samo ne znam da li si toliko young.

inače postoci su gotovo savršeno točni. malo manji kod feda, malo veći kod đokice.

ti zapravo ne čitaš što netko drugi napiše nego bezveze lupetaš. evo boldat ću ti. jel vidiš?

Uostalom kad je zadnji put Rafa izgubio na Wimbledonu, kad je servirao ko zena pre 4 godine.

Allen-Iverson
28.06.2011., 18:27
rafi više odgovara trava nego zemlja. potvrda toga bi mogla stići ako ga u finalu bude čekao đokica.

Allen-Iverson
28.06.2011., 18:40
sad slijedi teška borba pironkove za dva gema:(

hoće li pironkova uzet gem i po mogućnosti izgubit u TB pitanje je sad?

kinfa777
28.06.2011., 19:12
Kaj Kvitova može propustiti...ruka joj je zadrhtala u TB-u nakon 4-1 vodstva, sve poene je skoro vodila i završavala uredno s UE:mad:

kinfa777
28.06.2011., 19:28
Užasno suđenje linijskih u prethodna 4 gema....5 challengea, svih pet u korist tenisačica

ajde Petra:klap:

nar.kO
28.06.2011., 19:47
Sharapova :s
Sad kad je Bartoli ispala:(,prva favoritkinja.

oxydant
28.06.2011., 19:56
i rafe i peda u isto vreme? si fan? e...to se zove povreda.

inace sva voda ide na mlin finala Murray-Federer, kod tetaka sam pre turnira mislio da Sharapova uzima, i dalje mislim. Zvuci utopisticki, ali mislim da ovi nesretni britanci nisu imali odavno vece sanse da jedna njihova ovca osvoji vimbldonski pasnjak.

Naravno ! Sve vreme tulim da je ždrebac kreiran u tom cilju ! :kava:
Fred Perry (jubilliare) ili makar Fed (noble) ljubimac publike. Fred ili Fed ?!
Osim, ako ih ona dva primitivca ne pošalju na plakanje Mirki i mamici...:ne zna:

kinfa777
28.06.2011., 20:02
U svakom meču Kvitove sve ovisi o njoj samoj, ona ima toliko moćne udarce da je nepobjediva ukoliko dovede W/UE u dobar omjer uz solidan postotak 1. servisa...meni bolje djeluje od Mashe uostalom možda se uvjerimo ako zaigraju u finalu...

A sad počinje moja ljubimica:klap:

bezimeni11
28.06.2011., 20:12
http://www.streamhunter.tv/streams/tennis/centre.html

stream centre courta

ako netko zeli gledat ivanisevica sto roka aseve :)))

edit : play suspended... cijeli dan pada kisa , i zasto je uopce krov otvoren ?

oxydant
28.06.2011., 20:35
[url]http://www.streamhunter

edit : play suspended... cijeli dan pada kisa , i zasto je uopce krov otvoren ?

zato što ti gledaš snimak :) (20.12 h)

bezimeni11
28.06.2011., 20:39
kako snimak ?

Gentlemen's Invitation Doubles - Quarterfinals
Donald Johnson(USA) /
Jared Palmer(USA)

vs

Goran Ivanisevic(CRO) /
Richard Krajicek(NED)

To Finish 3-2

I sad je pauza dok ne srede krov i ostale pizdarije vezane uz njega :p

Tuvix
28.06.2011., 20:43
Still raining at Wimbledon but news just in – Azarenka v Paszek has been moved to Centre. That will take precedence over Ivanisevic in the invitational doubles.

Sportivo24
28.06.2011., 21:26
zakaj je AI opet posivio ?

fonlanten
28.06.2011., 21:30
Tesko ce Azarenka protiv Kvitove, jako tesko.

Sahta
28.06.2011., 21:35

niko ne zna svi se pitaju. fortaleza pojašnjavaj.

btw sabine, maša, petra i (verojatno) vikica u SF :) jedine 4 igračice uz kirilenko koje volim. aaajmoooo

Sportivo24
28.06.2011., 21:46
Kakve naočale ima ovaj trener od Paszek :eek::eek:

Veni
28.06.2011., 21:58

Fin dečko, smiren... Mora da ga modovi ne vole :kava: :)

Nadir
28.06.2011., 22:04
Jel ima HRT namjeru prenosit sta ovih dana, ako ni to barem finala u sub i ned?

Linea5
28.06.2011., 22:43
Imam neki utisak da ćemo u muškom finalu gledati reprizu US open-a 2010:kava:
Što se tiče protivnika,ali rezultat bi mogao da bude drugačiji

Ono
28.06.2011., 23:12
Federer nije igrao u finalu USOpena 2010. :confused:

Mr Pink
28.06.2011., 23:41
Imam neki utisak da ćemo u muškom finalu gledati reprizu US open-a 2010:kava:

fedex će utisnit broj 17 :kava:

Sportivo24
28.06.2011., 23:46

Potpisujem i navijam za takav rasplet :kava:

Uncle Jonny
29.06.2011., 00:09

djoko88
29.06.2011., 00:11
jel mi može netko reć samo za rafu,kako stoje stvari s nogom,ta ozlijeda ,šta je već bilo...jel ubija sutra

stevo 61
29.06.2011., 00:17
jel mi može netko reć samo za rafu,kako stoje stvari s nogom,ta ozlijeda ,šta je već bilo...jel ubija sutra

evo šta kaže krafica na fejskurcu:

Good morning everybody. Yesterday after the match I went to take an MRI at a London hospital. During the match I thought I had something serious but as the match went through the pain got better and thankfully the tests don't show an injury. Today I will practice at 4.30 pm and I'll play tomorrow. Thanks all for the support.

bio je provaljen jos jucer, ovo je samo napismeno za tardove :kava:

amen :kava:

djoko88
29.06.2011., 00:33
evo šta kaže krafica na fejskurcu:

Good morning everybody. Yesterday after the match I went to take an MRI at a London hospital. During the match I thought I had something serious but as the match went through the pain got better and thankfully the tests don't show an injury. Today I will practice at 4.30 pm and I'll play tomorrow. Thanks all for the support.

bio je provaljen jos jucer, ovo je samo napismeno za tardove :kava:

amen :kava:

znači glatko pada fish,polufinale prva četvorka,baš lijepo...

Sportivo24
29.06.2011., 01:05
Dva GS-a zaredom da su prva 4 u SF , nekako sumnjam u takav rasplet stvari.
Mogo bi se Ovca ukakat sutra

Pajkic
29.06.2011., 01:48

Muhamed će se pobrinuti da ne bude tako:kava:

Sportivo24
29.06.2011., 02:19
Nekako mislim da jedino lepi feliciano ima sansu za upset sutra bude li igrao kao protiv dicka.
Najvise bi volio pobjedu Tomica al u nju malo vjerujem
Rafa i Fed ce to rutinski odraditi ako je prvi zdrav

gelo85
29.06.2011., 06:59
Mogo bi se Ovca ukakat sutra

Nadamo se,makar ne vidim razloge zašto ga se stalno podcjenjuje.Ja ga fakat nemogu zamisliti,iritantan mi je,još iritantnija mi je njegova mama,i bio bih najsretniji kad on nebi bio taj koji ce naslijediti Fred Perrya,ali realno gledajuci lik je Top 5 igrac i po mom skromnom sudu ima realne šanse za osvojit Wimbeldon.Bio je u tri GS finala,Britanija vec dugo nije imala tako dobrog tenisaca.

Hurricane_1
29.06.2011., 08:12
Dobro jutro

Danas je odlican dan za tenis. Zanima me da li se ovi prvi mecevi igraju u isto vrijeme..citaj 14:00 ili to samo tako pise na kladari.

gelo85
29.06.2011., 09:35
Dobro jutro

Danas je odlican dan za tenis. Zanima me da li se ovi prvi mecevi igraju u isto vrijeme..citaj 14:00 ili to samo tako pise na kladari.

U 14 je siguran onaj na centralnom terenu,Federer - Tsonga,dok na jedinici sve zavisi od vremena.

stevo 61
29.06.2011., 11:36
Dobro jutro

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html

Uncle Jonny
29.06.2011., 11:56
Nek Roger rijesi Žoa u 3 seta i nek bude jedan od ovih meceva u 5 setova i ja zadovoljan.

frizider_2
29.06.2011., 12:18
ma roger osvajaa

oxydant
29.06.2011., 12:52
Nazad na BlicRssSreda, 29.06.2011. .TRAŽITenis ...Tenis..
Novak igra protiv svog velikog navijača
Kada je, uoči početka trećeg grend slema, Novak Đoković sparingovao s Bernardom Tomićem, teniski svet je upozorio rečima:...»
..
Vimbldon uživo: Ivo izbačen iz hotela, pocrvenela Marejeva mama :kava:

( "BLIC" -tenis)

SAFet sušić
29.06.2011., 13:22
samo da kratko prenesem što se priča u emisiji na b92

bez ikakve dileme govore da je samprasova konkurencija znatno jača nego federerova (iako u fedovoj igra i njihov novak) i da u wimbledonu, odnosno londonu, smatraju da je sampras, zbog toga, veći tenisač. odakle im ta informacija nemam pojma.

Sahta
29.06.2011., 13:27
samo da kratko prenesem što se priča u emisiji na b92

bez ikakve dileme govore da je samprasova konkurencija znatno jača nego federerova (iako u fedovoj igra i njihov novak) i da u wimbledonu, odnosno londonu, smatraju da je sampras, zbog toga, veći tenisač. odakle im ta informacija nemam pojma.

to ti se zove mišljenje, i vrlo ga je poželjno imat za većinu stvari, i to vlastito

let's go Džo!!

Hurricane_1
29.06.2011., 14:07
Kak stojite s streamom? Ja imam jedan japanski koji vrti na 500 kbps. Ako netko ima mozda neki koji se vrti na 1mbps, zahvaljujem. Trazio sam ali pola ne radi, tj. napravi buffering ali nema slike ni tona.

Germa
29.06.2011., 14:10
ajmo muhamede!

stevo 61
29.06.2011., 14:11
Kak stojite s streamom? Ja imam jedan japanski koji vrti na 500 kbps. Ako netko ima mozda neki koji se vrti na 1mbps, zahvaljujem. Trazio sam ali pola ne radi, tj. napravi buffering ali nema slike ni tona.

http://www.forum.hr/showpost.php?p=34420595&postcount=452

odlicna slika, bez stekanja

decent young player
29.06.2011., 14:13
http://www.rojadirecta.es/goto/gol-a-gol-hd1.blogspot.com/

1155 kbps. nadam se da će ti ići bez problema. :top:

Hurricane_1
29.06.2011., 14:19
Hvala obojci. Uzeo sam od dyp. Slika je jako dobra

Uzivajte u tenisu ;)

Sportivo24
29.06.2011., 14:19
Op op , odma brejk Fedexa.
:lux:

shark821
29.06.2011., 14:20
jbt igra se prvi gem a ovaj Tomić već diše na škrge :rofl:

stevo 61
29.06.2011., 14:20
užasan gem muhameda, fed već ima brejk

djoko88
29.06.2011., 14:22
kakav isus ovaj fed,baš mu uz igru pristaje onaj prsluk,gospodin..3-0,tsonga nek se pakira doma već nakon 10minuta

Sportivo24
29.06.2011., 14:22
jbt igra se prvi gem a ovaj Tomić već diše na škrge :rofl:

to je opticka varka :mig:
sad bu klinjo vratio brejk

shark821
29.06.2011., 14:25
to je opticka varka :mig:
sad bu klinjo vratio brejk

Ma je kurac. Novak će ga satrati.

gonzalez66
29.06.2011., 14:27
Ma nece Federer lako protiv Tsonge.Uzet ce mu Francuz barem 1.set :)

decent young player
29.06.2011., 14:28
sad će tomić stisnut, novak nema šanse, u heard it here first. ;)

kako fed ulazi u servise tsongi.
sad je i ali stisnuo na rogerov servis...

shark821
29.06.2011., 14:30
ma ovaj Tsonga je kreten :facepalm:

decent young player
29.06.2011., 14:31
je li ovo shark milanist sa seria a?

decent young player
29.06.2011., 14:31
koji poen, koji lob!
dobro se igra...

Dino007
29.06.2011., 14:35
Link za Tomic - Djokovic?
Hvala!

bezimeni11
29.06.2011., 14:38
http://www.streamhunter.tv/streams/tennis/1a.html

evo jedan. vjerovatno neko ima i nesto bolje.

Sportivo24
29.06.2011., 14:43
Fed rutinski protrcao kroz prvi set :kava:

Sahta
29.06.2011., 14:44
na livescorehunteru imate sve mečeve svaki dan, parove i sve. ono što nije na bibisiju ja gledam tamo

Nadir
29.06.2011., 15:02
ajmo Tomiću, hebi mu kevu :D

Uncle Jonny
Ajmo Tomiku:lux::lux:
Ocemo set:lux:

Roger:kava:

Sahta
tomik brejk

gonzalez66
29.06.2011., 15:03
Ma Dokovic je kre..n :rolleyes::rofl:
Live na Tomica ->> 12.5

A defacto mu trebaju još 2 seta za pobjedu .. :D

Sportivo24
29.06.2011., 15:04
To Berni, sad treba zadrzati servis :top:

djoko88
29.06.2011., 15:06
kako fino igra tomić,cijelo vrijeme neki mix,odmjereni udarci,onako baš laganica...

dujeska
29.06.2011., 15:08
sta sam vam ja reka..Tomic je zajeban igrac :D ..evo sad ce ga jos jedanput brejknit :P

Uncle Jonny
29.06.2011., 15:13
Kako igra Tomic aaaaa:s:s:s:s

dujeska
29.06.2011., 15:14
hahah koji poen za Tomica...savrsenstvo...

Sportivo24
29.06.2011., 15:17
Kakav poen Feda i Alija :s:s

Sjajan tenis na centru

bezimeni11
29.06.2011., 15:17
a ovaj tsonga je kralj :)

Uncle Jonny
29.06.2011., 15:20
Kakav poen Feda i Alija :s:s

Sjajan tenis na centru
Pratim oba meca i ne znam koji je bolji:s:s:s

Zec i Rafter jedan pored drugog na Jedinici :s

Mr.Bones
29.06.2011., 15:22
Zadnji poen seta :s

Sportivo24
29.06.2011., 15:22
Odlican tenis na oba terena , slazem se. Ja na pauzi Feda prebacujem na Tomika i sad sam vidio kako je odigrao na set loptu :s
Ajmo Tomik po upset, obozavam ovakve price.

Uncle Jonny
29.06.2011., 15:23
Kakav forehand na set lopti:s:s:s

Kakav savrsen gem Federera:s
EDIT: Kakav savrsen kraj seta za Federera:s
Tomik brejknuo:s

Nadir
29.06.2011., 15:27
Tie Break riješen...

Mr Pink
29.06.2011., 15:28
fedex

kakav servis gem, kakav TB :s:s

bezimeni11
29.06.2011., 15:29
Donna Vekić pobijedila 6:2 6:4 u drugom kolu juniorskog wimbledona !

Sahta
29.06.2011., 15:29
ne znam dak itko prati lajvskor, brajani - aspelin, hanli 11 11 u petom

Mr Pink
29.06.2011., 15:30
tomiiiiiic :top:

Sportivo24
29.06.2011., 15:30
Fed vlada. Mislim da je to to.
Prebacujem se na Tomika i mali vec ima brejk :eek:

Beco
29.06.2011., 15:31
gdje se može gledati wimbledon osim na sportklubu?

Germa
29.06.2011., 15:31
šubara u problemima :)

shark821
29.06.2011., 15:34
Tomić :eek:

gledao sam prvih par poena meča i činio mi se da nemože disati, a sad se vratim sat vremena poslije i vidim dobio set i ima brejk u 3. :s

djoko88
kako ga mali kara,na najjače...

Mr.Bones
Kako igra Bernard :D

4season
29.06.2011., 15:35
feđo drži laganini satove tenisa ovom congi

pas mater kakav poen sad :s

Sportivo24
Tomić :eek:

gledao sam prvih par poena meča i činio mi se da nemože disati, a sad se vratim sat vremena poslije i vidim dobio set i ima brejk u 3. :s

Sam ti reko da je sve opticka varka :mig:

Ajmo Tomik, začini malo danasnji dan

Drizzt61
mene nervira, ima neku ljigavu facu :kava: