View Full Version : Stenografija
Raz0r81ad3
08.12.2002., 01:20
Postoje zgodni programi za miješanje slike u sliku, datoteka u sliku i slično...
Ako trebate nešto "prošvercati", radite li neki program i želite da vam je sve na neki način zamaskirano, ovo uopće nije loša opcija :)
Našao sam dva programa na netu:
Hidepix (http://www.armanisoft.ch/webdesign/Hidepix.htm)
i
Camouflage (http://www.camouflagesoftware.com/)
Prvi je za kombiniranje slike u sliku (slika koja će biti nevidljiva se kriptira, zatim kombinira za slikom koja će služiti kao maska), a drugi je za skrivanje datoteka u slike.
TeenSpirit
08.12.2002., 01:23
dobro zvuci...idem downloadat pa se javim sa impresijama. :)
TeenSpirit
08.12.2002., 01:30
jedna stvar mi nije jasna. zasto mi ne zeli skidati niti jedan jebeni program koji sam sada pokusavao
Raz0r81ad3
08.12.2002., 01:36
Originally posted by TeenSpirit
jedna stvar mi nije jasna. zasto mi ne zeli skidati niti jedan jebeni program koji sam sada pokusavao
Jel ti kaj javlja ili jednostavno ne reagira?
TeenSpirit
08.12.2002., 01:41
eto, skinulo za 5 sekundi svakog :) :)
problem je bio u free space, naime racunalo na kojem radim u toim trenutku imalo je 4kb :confused: slobodnog prostora, laganim brisanjem stotina *njava, dobio sam 1 GB prostora. :D
Raz0r81ad3
08.12.2002., 01:48
eto, skinulo za 5 sekundi svakog :) :)
problem je bio u free space, naime racunalo na kojem radim u toim trenutku imalo je 4kb :confused: slobodnog prostora, laganim brisanjem stotina *njava, dobio sam 1 GB prostora. :D
Trebao si radije obrisati Windows direktorij, tak i onak niškoristi u njem :D
Sad sam pogledao...izgleda da je projekt Camouflage zaustavljen.
Autori kažu da više nisu u mogućnosti dalje razvijati taj softver. Upravo ga sada skidam da mi ostane ako odluče zatvoriti stranicu.
Kad otvorim svoju stranicu (u izradi), staviti ću im to na svoj server, pa neka služi kao mirror. Zgodna je to stvarca, a prije sam čak znao naletjeti i na neke mp3-eve koji su bili zamaskirani sa ovim programom. Pa neka bude... Dobro dođe :)
TeenSpirit
08.12.2002., 01:58
a kako to djeluje sa mp3cama?
Raz0r81ad3
08.12.2002., 02:03
a kako to djeluje sa mp3cama?
Moraš imati nekakvu sliku i naravno taj mp3.
Odabereš tu sliku i mp3 i on ti ih spoji u jedinstvenu datoteku. Staviš šifru na to i voila...maskirani mp3 :)
Jedino je banana kaj ti ostane velika datoteka...
Pa sad...jpeg sličica od 3-4MB je malo nerealna :)
TeenSpirit
08.12.2002., 02:23
aha...ali jebi ga, posluzi svrsi kolika god velicina bila... ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.