View Full Version : BB Glavni topic // BRAVO, MARE!
*Simba*
29.06.2011., 14:15
Ma samo sam htio staviti potpunu točku na svoje mišljenje o svemu ovome.
Požarevac-Pančevo ili Knin-Podgaće Donje, a može i Šibenik, svejedno je sve je na Balkanu. Sve je na ovim prostorima strašno podložno čobanskoj malograđanštini i zaostalom razmišljanju da žena nema pravo biti emancipirana i slobodna u svojim odlukama što će sa svojim životom.
Nikako da opravdavam njen akt da vani ostavi dijete i uopće se upusti u nešto kao Big Brother ali ima stotine još gorih primjera žena a koje često ne nailaze na osudu. Soraja nije ni majka pa je još gora osoba od Mairjane jer je činila još gore stvari te se prostituirala i za manje pare.
Što je sa silnim sponzorušama u medijima? Žene koje biraju isključivo utjecajne ili novčano potkovane muškarce? One se ne prodaju?
Što je sa Karleušama, Severinama i ostalim cajkušama koje manjak glazbenog talenta nadoknađuju goluždravim odjevanjem a ljudima poput Duleta su društveno prihvatljive?
To je islamski način razmišljanja, sorry ali jeste. Moja žena ima da bude doma pod zastorom dok ja vani slinavim te lovom i darovima zasipam trbušnu plesačicu i to nazivam tradicionalnom umjetnosti.
Sve ok, sve 5 al zanima me nešto što relativno nema veze sa tekstom...
zašto je prvi napisan ekavicom a ovaj ijekavicom? :ne zna: :D
Inače se u dosta toga slažem s tekstom
Ispričavam se nađoh odgovor
Hrilium
29.06.2011., 14:16
/cut/
To je islamski način razmišljanja, sorry ali jeste. Moja žena ima da bude doma pod zastorom dok ja vani slinavim te lovom i darovima zasipam trbušnu plesačicu i to nazivam tradicionalnom umjetnosti.
Opet se slažem sa svime, osim sa ovim površnim i diskriminatornim opservacijama o Islamu.
To je patrijarhalni i, prije svega, kršćanski način gledanja na ženu i njenu društvenu ulogu, a srodan je svim abrahamskim religijama podjednako. :kava:
Trbušni ples i jest tradicionalna umjetnost porijeklom iz Indije. Izvorno je dio kulta plodnosti i žene su ga izvodile u ženskom društvu.
Libertango
29.06.2011., 14:17
ja ovdje vidim samo filozofski sukob između Kantovog deontološkog ( po svim mjerila ona je kurva ) i Milovog konsekvenalističkog ( svi bi mi bili kurve, samo se ne usudimo, po tome ona nije kurva, nego mi ) i xy konsekvenacionalističkog ( dobro, je kurva, ali ne zaboravimo da je i Hrvatica, što je bitno drugačije od npr. srpske kurve )
ah vi filozofi, ništa vas ne razumijem, oće meni netko objasnit šta je na kraju ?
Na kraju ti je ovo batice, žena je detektirala još na otpadu da je on još pod velikim utjecajem roditelja i da je zaljubljen sam u sebe.
I onda joj je ladica opala na pod kad je u finalnoj emisiji doznala da je u stvari u pravu cijelo vrijeme.
I onda je dobila novce jer nije bila u stanju zbrojiti dva i dva.
Kakv Kant, Freuda tu treba pitati šta je posrijedi...
“Veliko pitanje na koje nije dat odgovor i na koje nisam ni sam u stanju da odgovorim poslije trideset godina istraživanja ženske duše glasi: šta žena zapravo želi?”
Martian7
29.06.2011., 14:24
E, a znamo li kako je prošla Pavlova o(d)brana jučer? :ne zna:
nimalo ozbiljan
29.06.2011., 14:24
Kakv Kant, Freuda tu treba pitati šta je posrijedi...
I ja sam za Freuda, a ne frigidne filozofe. Nemeš ima seksualni odnos sa majkom više od 5 godina, a sa Marom jedva 3 meseca... Pa šta mislite koga će izabrati?? :ne zna:
*Simba*
29.06.2011., 14:27
Zar je jučer bila odbrana???
Libertango
29.06.2011., 14:28
I ja sam za Freuda, a ne frigidne filozofe. Nemeš ima seksualni odnos sa majkom više od 5 godina, a sa Marom jedva 3 meseca... Pa šta mislite koga će izabrati?? :ne zna:
Eto slažemo se, pa šta nije onda ispala baš glupa kad je mislila da će je čekati, ćubice su se objesile... pa ja bi mu rekla.... pali mali nebitan si :ne zna::)
Ali Kraljica Iskrenosti je rekla da je izgubila ljubav svog života ili muškarca svog života (tako nešto, ne znam točno)... pa ako si svega svjesna a to je kao ipak muškarac tvojeg života ili si bedasta ko noć ili lažeš ka pas, kak bi se već reklo u njenom kraju.
jelena35
29.06.2011., 14:31
jelda da puno vas ima osjećaj kao da sve još nije gotovo,kao da se još nešto treba dogoditi,eto,Mare je pobijedila svaka čast,zaslužila je ,ali sve je još nekako nedorečeno pa mi tu još uvijek pišemo i bez daha čekamo najnovije vijesti..ili je to to?:ne zna:
Mycrazydays
29.06.2011., 14:32
jelda da puno vas ima osjećaj kao da sve još nije gotovo,kao da se još nešto treba dogoditi,eto,Mare je pobijedila svaka čast,zaslužila je ,ali sve je još nekako nedorečeno pa mi tu još uvijek pišemo i bez daha čekamo najnovije vijesti..ili je to to?:ne zna:
Je, totalno si u pravu! :cerek:
skyline77
29.06.2011., 14:33
Najbolje je rekla sestra Marijaninog muža. Sama je sebi najviše naštetila. Jeli 100.000 eura i sexa od 3 mjeseca vrijedilo izgubljenog idiličnog (kako i sama Marijana kaže) braka i odrastanje djeteta bez oba roditelja?
nimalo ozbiljan
29.06.2011., 14:35
Ali Kraljica Iskrenosti je rekla da je izgubila ljubav svog života ili muškarca svog života (tako nešto, ne znam točno)... pa ako si svega svjesna a to je kao ipak muškarac tvojeg života ili si bedasta ko noć ili lažeš ka pas, kak bi se već reklo u njenom kraju.
Ako ćemo po Freudu Mara je svojim izborom pokazala da mrzi oca, pošto se opredelila za nekog ko je dijametralno suprotan (veoma ružno detinjstvo). Udala se za pomorca da bi najpre udovoljila porodici ali potom i pobegla od njih. Lumpovala je po Šibeniku jer ih zapravo mrzi, a vrhunac mržnje je prikazala u VB kući.. Ajd, valjda je sada ta kasna adolescentska faza završena kod nje.
amalka33
29.06.2011., 14:36
dobar:lol::lol::lol:Brendone jesi to ti?:lol:
Mark Arm
29.06.2011., 14:37
Naša pobjednica je prljavom i neodgojenom Brandonu kulturno rekla da se hrana ne baca u sudoper.
Svaka majka bi se stidjela Brandona, a i on se svoje stidi, kako smo vidjeli.
Eh sad zvučiš kao oni koji tako pričaju i o tvojoj heroini.
Ne mislim da bi se ičija majka trebala stidjet ikoga u toj nesretnoj kući, sam taj pojam mi nosi neke malograđanske konotacije.
Libertango
29.06.2011., 14:40
Ako ćemo po Freudu Mara je svojim izborom pokazala da mrzi oca, pošto se opredelila za nekog ko je dijametralno suprotan (veoma ružno detinjstvo). Udala se za pomorca da bi najpre udovoljila porodici ali potom i pobegla od njih. Lumpovala je po Šibeniku jer ih zapravo mrzi, a vrhunac mržnje je prikazala u VB kući.. Ajd, valjda je sada ta kasna adolescentska faza završena kod nje.
Ne znam. Ne bih u te psihijatrijske fore tako duboko. Štono bi junakinja dana rekla: Ne razumiiinnnnn....
Ono što razumin je da kad nakon 106 dana vjeruješ čovjeku koji ima ove geste....
http://img38.imagefra.me/i56t/mikica555/15vb_5db_uaff3.png (http://i.imagefra.me/c02ie7bl)
...onda je logična posljedica ovakva faca....
http://img38.imagefra.me/i56t/mikica555/2dhi_22c_uaff3.jpg (http://i.imagefra.me/9ccie7bm)
Prosto ko pasulj.
nimalo ozbiljan
29.06.2011., 14:42
Jel Brendon uopšte konstatovao da je porodica došla da ga pokupi sa Košutnjaka... ili ih samo koristi kao bezlične šofere od ,,periferije" do centra BG? :lol:
VatroSlavka
29.06.2011., 14:44
zijev
ma ti baš znaš zašto se ona udala i ko je kome dijametralno suprotan
ili je zapravo već sam odabir supruga bio početak zavjere kako da osvoji 100k €??
MladenSS
29.06.2011., 14:47
Sve ok, sve 5 al zanima me nešto što relativno nema veze sa tekstom...
zašto je prvi napisan ekavicom a ovaj ijekavicom? :ne zna: :D
Inače se u dosta toga slažem s tekstom
Ispričavam se nađoh odgovor
Već sam nekom objasnio, da smekšam težinu teksta. Već je netko zamijetio da sam nekoliko riječi u tekstu napisao ijekavicom.
nimalo ozbiljan
29.06.2011., 14:47
Ono što razumin je da kad nakon 106 dana vjeruješ čovjeku koji ima ove geste....
http://img38.imagefra.me/i56t/mikica555/15vb_5db_uaff3.png (http://i.imagefra.me/c02ie7bl)
Obećanje ludom radovanje. 22 balavac koji ništa nije postigao u životu i još daje neke zakletve... Mare nam je bila naivna, nažalost. :(
ma ti baš znaš zašto se ona udala i ko je kome dijametralno suprotan
Pa ono pogledaj njenog oca pa pogledaj Nemeša... pa ih ponovo pogledaj. Ako tebi tu ima neke sličnosti, cool. :rofl:
Uranovka
29.06.2011., 14:48
I pogrebna povorka sa početka finalne emisije je nekud netragom nestala. Ako tko negdje nađe i taj dio (dakle sami početak) molim vas javite mi
Hvala
PL
http://www.index.hr/xmag/clanak/big-brother-live-tko-odlazi-kuci-sa-104-tisuce-eura/558285.aspx
ovdje imate sve, a snimke ne mogu nestati jer su uploadane na njihov server
Mycrazydays
29.06.2011., 14:49
Pa ono pogledaj njenog oca pa pogledaj Nemeša... pa ih ponovo pogledaj. Ako tebi tu ima neke sličnosti, cool. :rofl:
Vrijedi li to isto i za Mare i Nadu? :rofl:
nimalo ozbiljan
29.06.2011., 14:50
Vrijedi li to isto i za Mare i Nadu? :rofl:
Ne baš... barem meni. Nemeš je svojim izborom dokazao da obožava majku i želi seksualni odnos sa njom.
Majoneza
29.06.2011., 14:51
Jesmo otkrili namještaljku :lux:
Koja je danas teorija in? :s
Ne bi tila bit off topic :lux: :rofl:
Mycrazydays
29.06.2011., 14:52
Ne baš... barem meni. Nemeš je svojim izborom dokazao da obožava majku i želi seksualni odnos sa njom.
Po meni su te tvrdnje malo tu mač, zaista.
Libertango
29.06.2011., 14:53
http://www.index.hr/xmag/clanak/big-brother-live-tko-odlazi-kuci-sa-104-tisuce-eura/558285.aspx
ovdje imate sve, a snimke ne mogu nestati jer su uploadane na njihov server
Hvala.
*Simba*
29.06.2011., 14:55
Volim šale na račun nemeša ali ovo je malo tu mač zar ne misliš? :mig:
ne znam da li je netko već napisao,
Zanima me zašto je Nemešević vraćen s otpada kad je pobjegao kroz otvor za otpad?
Je li dobio pare od produkcije da se vrati i nastavi gdje je stao?
Kako će mi nedostajati VB,...i svi učesnici,...već mi sad prazno,....sumnjam da će sledeći VB nadmašiti ovaj
sandra555
29.06.2011., 15:00
ne znam da li je netko već napisao,
Zanima me zašto je Nemešević vraćen s otpada kad je pobjegao kroz otvor za otpad?
Je li dobio pare od produkcije da se vrati i nastavi gdje je stao?
To ni meni nije jasno i mislim da nikada nećemo saznati što je ustvari bilo. Pitanje da li i stanari uopće znaaju za to :ne zna:
Mark Arm
29.06.2011., 15:01
Nitko od njih nije moja heroina.
A prljav i neodgojen lik koji ide srati drugima da smrde, a 25 mu je godina...
Zaključi sam.
Ti to shvaćaš bukvalno, pa zar nisi svjestan da je to sve dio performansa našeg performera i umetnika Branislava.
To je sve rađeno s namjerom da se izazove reakcija ostalih, pa to i jest ključni dio njegova performansa u kući - REAKCIJA.
Sjeti se Duletovih riječi: "Pa tebe ovde svi mrze" - Galibabinački koncizno ali pogodio je u bit.
Na Pinku kao voditelj prigodnih emisijica i na Venecijanski bijenale kao predstavnik Srbije - sve će Brendica da obori s nogu.
Sjetih se onog sprejanja .............
nimalo ozbiljan
29.06.2011., 15:02
Volim šale na račun nemeša ali ovo je malo tu mač zar ne misliš? :mig:
To sam i ja mislio dok psihoterapeut nije krenuo da me dribla sa Fruedom (i ne, ne zbog incesta već zbog epilepsije :rofl: ). Navodno je izbor partnera direktno povezan sa našim odnosom sa roditeljima... i reč incest ima daleko šire značenje u psihologiji. Nemeš je svojim ponašanjem u kući i van nje dokazao da svoju majku obožava i da će birati seksualnu partnerku koja sliči njoj... jer podsvesno želi seks sa njom. Institucija forever :clint:
Mycrazydays
29.06.2011., 15:03
To ni meni nije jasno i mislim da nikada nećemo saznati što je ustvari bilo. Pitanje da li i stanari uopće znaaju za to :ne zna:
Mislim da ne znaju.
A mislim i da ima veze s tim da nastavi gdje je stao.
*Simba*
29.06.2011., 15:04
Znaju, dva-tri dana nakon toga im je on to sve ispričao :kava:
Mycrazydays
29.06.2011., 15:05
Znaju, dva-tri dana nakon toga im je on to sve ispričao :kava:
Hvala, draga, nisam upratila! :cerek:
Nemeš, mama Hope i produkcija se dogovorili, zar Nemeš nije pobjegao na otpad(u namjeri da pobjegne vani) i onda ga gle čuda produkcija vratila....smrdi smrdi...užasno smrdi
Stanari znaju ono što im je on ispričao, ali nije pričao zašto su ga i kako vratili!
*Simba*
29.06.2011., 15:09
Hvala, draga, nisam upratila! :cerek:
Zato sam ja tu! :cerek:
nimalo ozbiljan
29.06.2011., 15:11
Nemeš, mama Hope i produkcija se dogovorili, zar Nemeš nije pobjegao na otpad(u namjeri da pobjegne vani) i onda ga gle čuda produkcija vratila....smrdi smrdi...užasno smrdi
Stanari znaju ono što im je on ispričao, ali nije pričao zašto su ga i kako vratili!
Nije pobegao na otpad već je upao u kamera ring, zatamnjen hodnik koji okružuje sve prostorije i gde se nalazi par kamermana iza ogledala. Taj ring je direktno povezan sa ispovedaonicom i verovatno su ga tamo uputili.
koliko se samo Nemreš trudio da Mare ostane u kući.....
sad meni postaje sve to skupa sumljivo ipak on ima devetku iz glume
*Simba*
29.06.2011., 15:13
http://www.youtube.com/watch?v=pjRvhJ4QcAg
Evo priča ekipi!
gdje je upao da upao, pokušao je pobjeći iz kuće,
nakon toga nije mu više padalo napamet da bježi
Mycrazydays
29.06.2011., 15:17
Evo priča ekipi!
Kako mi sada sve iz njegovih usta zvuci isprazno...
buba_svaba
Meni je osobno Horvat bio favorit,ali mi je ok i Marijana. Puno ljudi govori da je sve to namještaljka, a ponekad je i meni to mrvicu sumnjivo!
limited.edition
Kako će mi nedostajati VB,...i svi učesnici,...već mi sad prazno,....sumnjam da će sledeći VB nadmašiti ovaj
istina :(
Geatrice
29.06.2011., 15:19
Koliko mogućih scenarija.....uglavnom jebo lud zbunjenog tu!!!!!!
Mark Arm
29.06.2011., 15:20
Ma ko bi ga mrzio takvog, ali gledaj ga nakon izlaska, slušaj izjave. On je dečko koji nema što za reći, niti ima opće kulture za voditelja. On doslovno vrti 3 rečenice, pa tko to popuši, OK.
Ja mu se divim, zapravo svakom tko sa 25 godina (meni je 26) može biti toliko prazan i željeti nekakvu 'umjetničku' karijeru.
Pogledaj si RTL i NOVATV garnituru za početak pa si ponovi ovu tvrdnju o općoj kulturi još jednom
Evo priča ekipi!
pa priča on svoju priču, devetka iz glume što se i pokazalo :ne zna:
koje su najnovije vijesti o Mari? U Kninu je, muz zeli rastavu... di je malecka? Je li se Nadin sin ocitovao?
superfly01
29.06.2011., 15:21
slažem se, i tim mi je još više žao šta nije bilo live stream od 0-24 jer mislim da je ostalo puno neiskorištenog (neviđenog) materijala, šteta.
Mycrazydays
29.06.2011., 15:22
Bas nisu fer prema gledateljima!
Zasluzili smo rijaliti poslije rijalitija! :(
*Simba*
29.06.2011., 15:23
Kako mi sada sve iz njegovih usta zvuci isprazno...
A to ti je 9ka na faksu, šta da kažem :ne zna:
Mycrazydays
29.06.2011., 15:24
A to ti je 9ka na faksu, šta da kažem :ne zna:
On i njegova devetka! Stjupid glumac! :D
Opet sam se nazivcirala!
Odoh traziti svoj zen opet. Ommm...
Mycrazydays
29.06.2011., 15:25
Nemam ni jedno ni drugo, citiraj što je rekao.
Dečko nema opću kulturu osim što sluša glazbu, gledao je 'Crnog labuta' i vrijeme provodi u 'Studiju' gdje ga štuju poput boga.
Ne bih rekla...decko izvrsno, ali IZVRSNO govori (kada hoce)! :mig:
majonezu banalo inače bi ona nama sve objasnila
majonezo ...daj nam neki znak
pimpinell@...daj znak
*Simba*
29.06.2011., 15:26
On i njegova devetka! Stjupid glumac! :D
Opet sam se nazivcirala!
Odoh traziti svoj zen opet. Ommm...
A još htjedoh ispod pripomenut da možda bolje da ne gledaš :rofl:
Mycrazydays
29.06.2011., 15:27
A još htjedoh ispod pripomenut da možda bolje da ne gledaš :rofl:
E steta sto nisi, pa dobro me znas, kud to propusti?! :):mig::cerek:
*Simba*
29.06.2011., 15:28
majenezu banalo inače bi ona nama sve objasnila
šta briješ ti?
SETRA Samoborček
29.06.2011., 15:29
Očito je da taj "monstruozni" ugovor u praksi ne znači ništa, čim se potpisnici ne boje javno u medijima pričat o namještaljki bez ikakvog straha za svoj honorar ili što već.
Strah za šta? 100 eura da neće dobit, daj molim te :lol:
*Simba*
29.06.2011., 15:30
E steta sto nisi, pa dobro me znas, kud to propusti?! :):mig::cerek:
izgubih to negdje između suspreganja suza i traženja marinog zena ... mmmmm.... sve će bit u redu... niko nije umro... niko nije umro.... pavlova odbrana :rofl::rofl:
Majoneza
29.06.2011., 15:30
majonezu banalo inače bi ona nama sve objasnila
pimpinell@...daj znak
ha?:confused:
Mycrazydays
29.06.2011., 15:31
izgubih to negdje između suspreganja suza i traženja marinog zena ... mmmmm.... sve će bit u redu... niko nije umro... niko nije umro.... pavlova odbrana :rofl::rofl:
:rofl::rofl::rofl:
a baka?
Majoneza
29.06.2011., 15:33
:rofl::rofl::rofl:
a baka?
Svi smo dobro :lux:
Uhvatimo se za ruke :lux:
čupko_25
29.06.2011., 15:37
Sve se može ispravit,sve ,sve,nado donesi mari agsice iz australije :D:D
i pošalji snimak pavlove odbrane,go nado go:rofl:
Mycrazydays
29.06.2011., 15:37
Kao i Mare. :kava:
Elokventan je i simpa, ali nema što za reći.
Da mi je cuti sve velike govornike koji to tvrde!:rolleyes:
*Simba*
29.06.2011., 15:38
To je naša snaga!
I idemo kući... našoj kući... da budemo obitelj... mi da budemo obitelj!
kukulele 007
29.06.2011., 15:41
dobro ljudi jel se zna sta je s nirmalom? meni on fali, totalno ga potisnuli N i M, sav baksuz na njega. Ima li sta na zivinickim portalima?
Libertango
29.06.2011., 15:42
Kak je to bila lijepa priča.
Romeo....
http://img37.imagefra.me/i56t/mikica555/bm_ac7_uaff3.png (http://i.imagefra.me/c91ie7ep)
Julija....
http://img37.imagefra.me/i56t/mikica555/bxo_455_uaff3.png (http://i.imagefra.me/c4aie7es)
I Jago, koji je ispao iz skroz druge drame, al mi se fino uklopio u scenarij.....
http://img37.imagefra.me/i56t/mikica555/bxn_92a_uaff3.png (http://i.imagefra.me/b30ie7et)
Koji likovi :s Hoćemo još :lux:
Mycrazydays
29.06.2011., 15:42
Da je meni čuti išta suvislo od Brendona... :kava:
A od koga si cuo/la ista suvislo?
Dusko?
Radasin?
Rkman?
Horvat?
Lester?
Nikola?
Slavica?
Mila?
...
SETRA Samoborček
29.06.2011., 15:43
Pa čemu onda uopće "robovlasnički" ugovor? Sve radi sto eura?! :eek:
Taj ugovor šta su objavili je iz Hrvatskog BB-a i to vjerojatno sezone na Tajlandu.
Tamo je honorar bio veći te su natjecatelji bili mnogo zastupljeniji poslje showa.
Libertango
29.06.2011., 15:43
Pa čemu onda uopće "robovlasnički" ugovor? Sve radi sto eura?! :eek:
Glupovlasnički je bolji izraz....
mr darcy
29.06.2011., 15:44
dobro ljudi jel se zna sta je s nirmalom? meni on fali, totalno ga potisnuli N i M, sav baksuz na njega. Ima li sta na zivinickim portalima?
Ovo je bilo zadnje dok su vjerovali u pobjedu. :D Koja šteta da nije pobjedio. Ulicu su trebali nazvati po njemu, a ono jok!
http://www.zivinice.ba/vijest-2745-TV-sou-Nirmal-Kukic-pred-pobjedom
P.s. Moram ja o njemu, makar sam bio u banovini tri dana zbog njega. :rofl:
Geatrice
29.06.2011., 15:46
Itekako hoće...............sad kad su klinke (i gospođe:D) i klinci utvrdili šta sve treba imati za uspješnost........sex, alkohol i narodnjaci čarobna formula za "uspjeh"......obraz tko šljivi:ne zna:
Koliko do sljedeceg BBa?
Da su pametni vec iduci tjedan bi ubacili neke likove...bilo koje, bar na 1 mjesec...
Željezo se kuje dok je vruce...
Mi bi gledali i komentirali da je ovaj BB los i da su likovi za ku+ac, ali bi i dalje gledali...
Di je ona samohrana majka sto je spizdila nekoliko tisuca na krpice jer je mislila uci u kucu ...?
Vespazijan
29.06.2011., 15:50
Ako je neko bio prudukcijski igrac onda je to Nemes. Prica kako je Marijanina pobjeda namjestena je isprazna. Briga produkciju ko ce dici sitnis od 100 tis eur, puno je bitnije koliko ce projekt ubrati para. I onda dobijemo pricu da je Nemes od starta bio predodredjen da zavede udanu zenu za koju su psiholozi unaprijed zakljucili da je labilna po pitanju preljuba, cak sta vise da budu sigurni ubacili su jos jednu mladu majku MIlu, ako prica s prvom ne upali. I naravno obje su Hrvatice sto nije nebitno u cijeloj prici jer je bajka trebala biti hrvatskosrpska, da zapali cijeli region i bi tako. Nemes je usao u kucu drzeci za ruku Marijanu i vec nakon par dana uspio ispuniti zadatak. Kasnije kad je prica dobila epohalne razmjere i kad je glavni glumac poceo pucati po savovima produkcija se polomila da ga zadrzi u šovu jer zlatna koka Marijana nije smijela ostati na pola puta bez svog pijetlica.
I bi tako, na kraju Nemes ostavlja Marijanu pred cijelim Jugom onako kurvinjski napad je najbolja obrana, a regija je dobila Marijanu pobjednicu koja je unistila sebi zivot vjerujuci u ljubav koja je od starta bila jednosmjerna, neuzvracena. :s
hansy21
29.06.2011., 15:52
istina :(
jesi našla link za finalnu večer ako nisi javi :w
Mark Arm
29.06.2011., 15:53
Navodno najljepše nož'ce Živin'ca gacaju u Tibetu u potrazi za duhovnim balansom.
Zgadio mu se vele ovaj materijalni svijet i amoralne osobe ko Soraja, pa odlučio ostatak života provest s Dalaj Lamom i eventualno da pobijedi u izboru za njegova nasljednika u žutoj sekti.
Navodno će svi iz Živin'ca da potegnu telefonski kad bude izbor, neka je Tibet daleko, treba se iskupit za ovaj fijasko u BB-u koji im ne služi na čast.
Iduća inkarnacija eto mjesto djeteta Nirmal, već je i tamo vrijeme za promjene bolan.
blues-26
29.06.2011., 15:55
Ukrajino zemljo obećana:s :s
kukulele 007
29.06.2011., 16:03
[QUOTE=mr darcy;34566302]Ovo je bilo zadnje dok su vjerovali u pobjedu. :D Koja šteta da nije pobjedio. Ulicu su trebali nazvati po njemu, a ono jok!
http://www.zivinice.ba/vijest-2745-TV-sou-Nirmal-Kukic-pred-pobjedom
hvala ti! koja ulica hebate...sta smo propustili jer nismo zesce navijali za naseg irmala!?:)
*Simba*
29.06.2011., 16:03
Ovo ljeto pravac Makarska da vidimo Nirmu!! :lux:
Taj ugovor šta su objavili je iz Hrvatskog BB-a i to vjerojatno sezone na Tajlandu.
Tamo je honorar bio veći te su natjecatelji bili mnogo zastupljeniji poslje showa.
Mislim da je slican ili indentican, pogotovo sto je BB lincenciran... Produkciju te pricice ne zanimaju preterano pogotovo sto im donose na reklami ( i losa reklama je dobra reklama) . Ako sa nekim i postoji neki dil onda je to obavljeno naravno krajnje diskretno, to mozda zna mali krug ljudi, tako da nemaju ni ralnu potrebu da se brinu. Ukucani se jednostavno tese sa tim pricama, a tesili bi se sa slicnim da je pobedio bilo ko drugi... Postao je obicaj da je sve zavera, namestaljka... Licno i da jeste ne dozvoljavam da se previse unesem u sve to, niti da budem tuzna niti da velicam , spustam aktere price, pogotovo ne kad je u pitanju BB, dvor i sl emisije. Zna jedino da mi zasmeta kad se dese neke nelogicnosti u OT, Idolu i slicnim emisijama... BB mi je negde u glavi zapravo latinoamericka serija gde pravda ne pobedjuje bas uvek. Meni pare ni iz dzepa ni u dzep, a zivci su mi isuvise dragoceni da bi ih rasipala na razne Koncite i Pedra.
dođite kod mene, primit ću vas :rofl::rofl:
zna li se misto di nastupa? :lol:
LeanaRi
29.06.2011., 16:08
Ako je neko bio prudukcijski igrac onda je to Nemes. Prica kako je Marijanina pobjeda namjestena je isprazna. Briga produkciju ko ce dici sitnis od 100 tis eur, puno je bitnije koliko ce projekt ubrati para. I onda dobijemo pricu da je Nemes od starta bio predodredjen da zavede udanu zenu za koju su psiholozi unaprijed zakljucili da je labilna po pitanju preljuba, cak sta vise da budu sigurni ubacili su jos jednu mladu majku MIlu, ako prica s prvom ne upali. I naravno obje su Hrvatice sto nije nebitno u cijeloj prici jer je bajka trebala biti hrvatskosrpska, da zapali cijeli region i bi tako. Nemes je usao u kucu drzeci za ruku Marijanu i vec nakon par dana uspio ispuniti zadatak. Kasnije kad je prica dobila epohalne razmjere i kad je glavni glumac poceo pucati po savovima produkcija se polomila da ga zadrzi u šovu jer zlatna koka Marijana nije smijela ostati na pola puta bez svog pijetlica.
I bi tako, na kraju Nemes ostavlja Marijanu pred cijelim Jugom onako kurvinjski napad je najbolja obrana, a regija je dobila Marijanu pobjednicu koja je unistila sebi zivot vjerujuci u ljubav koja je od starta bila jednosmjerna, neuzvracena. :s
Jako dobra opservacija iz jedne potpuno drige perspektive! Možemo na stvari gledati i tako. Čak zvuči realnije od one uobičajene pretpostavke. Vrlo je vjerojatno da je Nikola Nemešević ugovor potpisivao bez prisutnosti roditelja. Ali, znam pouzdano za jedan reality druge vrste na HRT-u da glasovi publike nisu uopće bili istiniti (bar u početku showa), a vlasnica agenciju koja skuplja i prebrojava glasove je urednikova žena!!! Nakon toga ne vjerujem niti jednom glasanju u TV-emisijama.
kukulele 007
29.06.2011., 16:08
Jeeee, idemoooo i da jelenu vidimo i kako je operisala nos. Jedva cekam! A u kolovozu na jadran da nadjemo i instituciju, pa nece valjda bez matere na more:) Nego ozbiljno, ja mislila de ce me pustiti ovo sranje, ali ne jenjava, opet gledam sve zivo i iscekujem vijesti...cak sam i u debelom iskusenju da nemesu posaljem poruku na fejs...uzassss...
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 16:13
http://www.folkoteka.com/2011/06/veliki-brat-2011-desavanja-i-snimci-od-20-06-do-26-06-2011-finalna-nedelja-video/
Tu ima i sprovod i sve sa finalne večeri kao i kompletnog zadnjeg tjedna. Sve ostalo sa čega sam skidala je ili blokirano ili je cenzurirano naknadno. Samo je ovdje još ostalo.
kukulele 007
29.06.2011., 16:15
Sve sto si napisao ima smisla, ali meni se ipak na kraju cini kako je produkcija imala vise srece nego pameti. Definitivno su dobro odradili kasting, ali sve dalje je cini mi se ipak stvar srece, a ne njihovog genijalnog mozga i taktike. Produkcija je u svemu ostalom bila totalni fail, uzasno puno diletantizma i naprosto nakon svega ne mogu vjerovati da su bili it malo sposobni da ista od ovoga sto si napisao naprave smisljeno.
*Simba*
29.06.2011., 16:20
Jeeee, idemoooo i da jelenu vidimo i kako je operisala nos. Jedva cekam! A u kolovozu na jadran da nadjemo i instituciju, pa nece valjda bez matere na more:) Nego ozbiljno, ja mislila de ce me pustiti ovo sranje, ali ne jenjava, opet gledam sve zivo i iscekujem vijesti...cak sam i u debelom iskusenju da nemesu posaljem poruku na fejs...uzassss...
Ja te podržavam... Znam čak i navodno njegov pravi profil :D
Ma sve je to ok, ja isto svakakve gluposti gledam na jubitou :cerek::mig:
hansy21
29.06.2011., 16:20
http://www.folkoteka.com/2011/06/veliki-brat-2011-desavanja-i-snimci-od-20-06-do-26-06-2011-finalna-nedelja-video/
Tu ima i sprovod i sve sa finalne večeri kao i kompletnog zadnjeg tjedna. Sve ostalo sa čega sam skidala je ili blokirano ili je cenzurirano naknadno. Samo je ovdje još ostalo.
al ima sve i ovdje :
http://www.forum-srbija.com/viewforum.php?f=137&sid=cd95c1245b63d07e22a040163d456727
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 16:23
al ima sve i ovdje :
http://www.forum-srbija.com/viewforum.php?f=137&sid=cd95c1245b63d07e22a040163d456727
sprovod je mislim izrezan
machkala
29.06.2011., 16:24
Ja te podržavam... Znam čak i navodno njegov pravi profil :D
Ma sve je to ok, ja isto svakakve gluposti gledam na jubitou :cerek::mig:
ja sam frendica s nemešom,taj isti profil ima i njegova luda mater :ne zna:..sad nemam pojma je li dobar...ali blokira je zid ,pa se niš ne vidi...htjedoh mu poslat pp,ali čemu..tko sam ja u cijeloj priči:kava:
evo, Marijani suprug pomaže u iseljenju i pritom ne skida osmijeh s lica - Znam taj smešak :zubo:
Pa čovik je sritan radi Mare. Ona je sada u svojoj kući, okružena ljubavlju i pažnjom svojih najmilijih. Mala je sada sa njom i ne triba joj ništa drugo.
kukulele 007
29.06.2011., 16:28
ja sam frendica s nemešom,taj isti profil ima i njegova luda mater :ne zna:..sad nemam pojma je li dobar...ali blokira je zid ,pa se niš ne vidi...htjedoh mu poslat pp,ali čemu..tko sam ja u cijeloj priči:kava:
a koji je to? sta nije onaj neki notin terfering? ma znam sve, ali tak mu imam potrebu nes reci...proci ce me:)
*meeloon*
29.06.2011., 16:30
jel ima netko link na kojem se može vidjeti telefonski razgovor marijane s muževim sestrama, toga nema nigdje na netu...
ja mislim da se taj ragovor nije ni dogodio
*Simba*
29.06.2011., 16:30
ček ona vodi taj profil ili i ona ima svoj fb profil???:eek::eek: da li je moguće... o Nemeš :facepalm:
Pa ima i inbox :D
machkala
29.06.2011., 16:33
a koji je to? sta nije onaj neki notin terfering? ma znam sve, ali tak mu imam potrebu nes reci...proci ce me:)
NE,već nikola nemeš
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002210395608
nemam pojma je li taj dobar,nije ni bitno..kad ne mogu vidjet zid..
hansy21
29.06.2011., 16:33
sprovod je mislim izrezan
da toga dijela nema :ne zna:
machkala
29.06.2011., 16:34
ček ona vodi taj profil ili i ona ima svoj fb profil???:eek::eek: da li je moguće... o Nemeš :facepalm:
Pa ima i inbox :D
možda sam se krivo izrazila,profil njegove matere je frend s tim profilom:o
sandra555
29.06.2011., 16:35
jel ima netko link na kojem se može vidjeti telefonski razgovor marijane s muževim sestrama, toga nema nigdje na netu...
ja mislim da se taj ragovor nije ni dogodio
Nikad nije bilo prikazano.
To je stvarno propust produkcije i baca neku sumnju na sve to :ne zna:
metnesh
29.06.2011., 16:37
Kada se Marijana prvi put "potezala" sa Nemešom, te to nastavila raditi, moja je rečenica bila "ne bih to poželjela ni najgorem neprijatelju", gdje se to
I za kraj, GOSPODINU Ivanu Čvrljku veliki naklon. Toliku odmjerenost, nedostatak jala u silnoj povrijeđenosti, razumno razmišljanje, ne pamtim kad sam srela čak ni u real life, a kamoli u medijima :) Sve najbolje u životu gospodine, nadam se da ćete naći najbolji način da odgajate svoju predivnu kćerkicu u svemu ovome u što ste ni krivi ni dužni upali, ali ste ispali kao Čovjek, što je malo kome uspjelo!
njemu svaka čast na dostojanstvu i ljudskosti koji je do sad pokazao :s :top::top:
Pomomeilinikako
29.06.2011., 16:38
Itekako hoće...............sad kad su klinke (i gospođe:D) i klinci utvrdili šta sve treba imati za uspješnost........sex, alkohol i narodnjaci čarobna formula za "uspjeh"......obraz tko šljivi:ne zna:
Nisi ti ništa skužio ... formula za uspjeh je izać sa čistim obrazom ... :kava:
*Simba*
29.06.2011., 16:42
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002210395608#!/profile.php?id=100002266408753
Evo mame Hope!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*Simba*
29.06.2011., 16:44
A i ovaj nemeš joj je frend http://www.facebook.com/profile.php?id=100002216258575
pletenica1
29.06.2011., 16:45
Bas bi voljla znati kaj je rekla soraja za vladimirove komplimente na njen racun?
Jel neko zna?
sandra555
29.06.2011., 16:47
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002210395608#!/profile.php?id=100002266408753
Evo mame Hope!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma ne može to bit pravi kad nema Pavla za frenda :lol:
limited.edition
29.06.2011., 16:47
jesi našla link za finalnu večer ako nisi javi :w
ma nisam nasla, osim ono na Emilco, al tamo pol toga fali :(
*meeloon*
29.06.2011., 16:48
Nikad nije bilo prikazano.
To je stvarno propust produkcije i baca neku sumnju na sve to :ne zna:
ljubim te :jumping:
čak i kad pomislim da postoji vjerojatnost da je bilo regularno, sjetim se tog mističnog tel.razgovora...
ali zamislite koji je to cvjetić od žene kad si je dozvolila čak i malo pjesničke slobode, pa je nemešu nakon tog razgovora došla i rekla da su njene zaove rekle da je on p.... :lol:
psihijatri pakirajte kufere i pravac u potragu za marijanom po lokalnim kaficima u kninu :kava:
narentina
29.06.2011., 16:49
...i evo...vec treci dan nakon slavnog soka i pobjede Marijane, ne jenjava vasa strast!
Ja besposlicarim i bolujem kuci, pa sam na netu satima...a opet ne stignem napisat i procitat koliko vi...ne mogu virovat...pratite svaki njen korak..je li u Kninu..jeli grli to dite...je li Cvrljak donio stvari..hoce li joj uzet evre....fascinantno!!!!:eek:
"Nasa Mare" je oslovljavate....pitam se...kakvi li su vama zivoti, kad se toliko emocionalno angazirate u njenom!!?!?
:confused::confused::confused:
I nemojte da brigagte...stat ce vasa Mary na noge vrlo brzo...nece nju satrat ovo malo turbulencije....tako je tribalo bit!
Eno nakon one krhotine od zene n aizlasku iz kucu, uru vrimena kasnije osmijeh od uva do uva na slikama iz kuce!
Ne mos fejkat ni jedno ni drugo!
Samo je po tko zna koji put zena pokazala zavidnu brzinu zaboravljanja trauma!
Cudo jedno!:s
Ne brinem se za njenu buducnost...sad ce ona liti lipo gostovat po kaficima i klubovima kao putujuci cirkus....kao Ava Karabatic, Simonica i Ante nekad ili pak Radisa u Serbiji...stotka evra za dolazak i otvoren racun na baru...nikom nece bit dosadno!!!!:lol:
*Simba*
To mu je pravi profil... ne može mu se poslat rikvest ali može se poslat por :kava:
Mark Arm
Bas bi voljla znati kaj je rekla soraja za vladimirove komplimente na njen racun?
Jel neko zna?
Njoj je ova strka oko Nemešmare odlično uletila.
Ko sad vodi računa šta je govorio Vlado, mada je vjerojatno sve to manje više istina, zato ona i šuti, lajava i agresivna kakva je oglasila bi se u suprotnome.
Soraja - žena koja ruši predrasude, pa ta bi mogla i u politiku....
*Simba*
29.06.2011., 16:52
Ma ne može to bit pravi kad nema Pavla za frenda :lol:
Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhaaahhha i ja isto tražila Pavla :lol::lol::lol::lol:
hansy21
29.06.2011., 16:54
ma nisam nasla, osim ono na Emilco, al tamo pol toga fali :(
mislim da ovdje ima sve osim sprovoda
Misliti da je produkcija namjestila pobjedu nekome a onda ići na njihov party je žešći :facepalm:
Pomomeilinikako
29.06.2011., 16:59
...i evo...vec treci dan nakon slavnog soka i pobjede Marijane, ne jenjava vasa strast!
Ja besposlicarim i bolujem kuci, pa sam na netu satima...a opet ne stignem napisat i procitat koliko vi...ne mogu virovat...pratite svaki njen korak..je li u Kninu..jeli grli to dite...je li Cvrljak donio stvari..hoce li joj uzet evre....fascinantno!!!!:eek:
"Nasa Mare" je oslovljavate....pitam se...kakvi li su vama zivoti, kad se toliko emocionalno angazirate u njenom!!?!?
I nemojte da brigagte...stat ce vasa Mary na noge vrlo brzo...nece nju satrat ovo malo turbulencije....tako je tribalo bit!
Eno nakon one krhotine od zene n aizlasku iz kucu, uru vrimena kasnije osmijeh od uva do uva na slikama iz kuce!
Ne mos fejkat ni jedno ni drugo!
Samo je po tko zna koji put zena pokazala zavidnu brzinu zaboravljanja trauma!
Cudo jedno!:s
Ne brinem se za njenu buducnost...sad ce ona liti lipo gostovat po kaficima i klubovima kao putujuci cirkus....kao Ava Karabatic, Simonica i Ante nekad ili pak Radisa u Serbiji...stotka evra za dolazak i otvoren racun na baru...nikom nece bit dosadno!!!!:lol:
Ona me stalno podsjećala ne nekog, kasnije se sjetio da je to Kelly Bundy (http://www.24sata.hr/images/kelly-bundy-postaje-mama-nakon-sto-je-pobijedila-rak-900x600-121909.jpg), mogu se kladit da se u zadnja tri dana već 2 puta sretno zaljubila, uopće se ne brinem za Mare po tom pitanju. :D
hansy21
29.06.2011., 17:01
http://www.pohrani.com/f/3x/Ju/2HvlaIzC/scx159.jpg
Doma184
29.06.2011., 17:03
Koliko taj lik ima fb profila
Evo još jedan:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1053268788
no nick name
29.06.2011., 17:04
Da ja vjerujem da je stvar namještena i da su me prevarili i okrali, riskiram ko od šuba 1 500 eura i krenem JAVNO iznositi sumnje i dokaze- zaradim više od inervjua za novine od tih 1500eura i razotkrijem krađu. Ali ne, oni nešto govore bez dokaza i još odu na na party produkcije. Ljubomora i zavist, igrali su na neku kartu morala i čestitosti a izgubili od one koja je kao nemoralna....
narentina
29.06.2011., 17:15
Ona me stalno podsjećala ne nekog, kasnije se sjetio da je to Kelly Bundy (http://www.24sata.hr/images/kelly-bundy-postaje-mama-nakon-sto-je-pobijedila-rak-900x600-121909.jpg), mogu se kladit da se u zadnja tri dana već 2 puta sretno zaljubila, uopće se ne brinem za Mare po tom pitanju. :D
...ma, da....zaljub'la se...ipak je vec treci dan vanka kuce...jos par dana i imat ce ljubav svog zivota....ona samo zeli bit sritna.....:cerek::cerek::cerek:
metnesh
29.06.2011., 17:25
Vi baš uživate u idolopoklonstvu. Samo da netko kaže ono što vapite da čujete, i gle čuda - eto ti nove Ivane Orleanske.
nažalost :(
Hmm . Neko je ostavio Pavlov FB.. Oni su kolege sa klase? A na tom profilu pise da ide na Akademiju lepih umetnosti. Privatan faks. Ne mislim da nemes ocajno peva, ali ocigledno ne dovoljno da bi upisao drzavnu akademiju. (ovo sve povodom starih prica sta studira, gde studira da li uopste studira)
*Simba*
29.06.2011., 17:34
Hmm . Neko je ostavio Pavlov FB.. Oni su kolege sa klase? A na tom profilu pise da ide na Akademiju lepih umetnosti. Privatan faks. Ne mislim da nemes ocajno peva, ali ocigledno ne dovoljno da bi upisao drzavnu akademiju. (ovo sve povodom starih prica sta studira, gde studira da li uopste studira)
Pa vrlo lako moguće da je na privatnom faksu... I ja isto ne mislim da očajno pjeva ali sad da i ima neki ne znam kakav glas i nema baš pa vjerujem da ima i puno boljih od njega. Uostalom on je taj faks upisao jer mu je "baba Vanga" rekla da njeguje glas jer će od njega da živi... sad si mislim, kao Nemeš drži do vjere, a ide kod raznih vračara i čitača sudbine, mater donosi amajliju (koje je kao stajala 30 dana ispred ikone ako sam dobro razumjela) - malo mi je to onako.
Pa vrlo lako moguće da je na privatnom faksu... I ja isto ne mislim da očajno pjeva ali sad da i ima neki ne znam kakav glas i nema baš pa vjerujem da ima i puno boljih od njega. Uostalom on je taj faks upisao jer mu je "baba Vanga" rekla da njeguje glas jer će od njega da živi... sad si mislim, kao Nemeš drži do vjere, a ide kod raznih vračara i čitača sudbine, mater donosi amajliju (koje je kao stajala 30 dana ispred ikone ako sam dobro razumjela) - malo mi je to onako.
Akademija lepih umetnosti je naziv za privatan umetnicki fakultet... A inace taj kraj je poznad da su i pobozniali i skloni vracarenju, magijama i sl stvarima.. Nekako to ide zajedno kod njih. A ljudi cesto traze signale oko sebe kad im je potrebna pomoc pa makar to bio odabir skole... Traze signale... Sto se tice njegovog glasa, meni se ne svidja kad peva pesme koje nisu operske jer tera taj stil ( hteo on to ili ne , ispliva uvek na povrsinu nekako) i to mi ne prija.. A kako peva operu , to nek procenjuju ljudi koji se u to razumeju.
NekaNovaJa
29.06.2011., 17:43
Nemeš studira na ALU - privatna škola. : sveznam :
A i od srednje ima 'samo' muzičku. : sveznam :
Želite i govor koji je držao na maturalnoj večeri? : sveznam :
:lol:
Naravno da
ne
*Simba*
29.06.2011., 17:47
Držao je govor na maturalnoj? :eek:
Uostalom, zar sam sumnjala? :kava:
Naravmo da hoćemo!! :lux::lux:
*Simba*
29.06.2011., 17:50
Da ja vjerujem da je stvar namještena i da su me prevarili i okrali, riskiram ko od šuba 1 500 eura i krenem JAVNO iznositi sumnje i dokaze- zaradim više od inervjua za novine od tih 1500eura i razotkrijem krađu. Ali ne, oni nešto govore bez dokaza i još odu na na party produkcije. Ljubomora i zavist, igrali su na neku kartu morala i čestitosti a izgubili od one koja je kao nemoralna....
Meni i dalje ne ide nikako u glavu tko bi za 1500€ išao da ga snimaju kamere od 0-24h??? Pa to ne da nije nikakva lova nego ono... wtf??? I da, 1500€ dobiješ ako ostaneš do kraja :kava:
Ako je neko bio prudukcijski igrac onda je to Nemes. Prica kako je Marijanina pobjeda namjestena je isprazna. Briga produkciju ko ce dici sitnis od 100 tis eur, puno je bitnije koliko ce projekt ubrati para. I onda dobijemo pricu da je Nemes od starta bio predodredjen da zavede udanu zenu za koju su psiholozi unaprijed zakljucili da je labilna po pitanju preljuba, cak sta vise da budu sigurni ubacili su jos jednu mladu majku MIlu, ako prica s prvom ne upali. I naravno obje su Hrvatice sto nije nebitno u cijeloj prici jer je bajka trebala biti hrvatskosrpska, da zapali cijeli region i bi tako. Nemes je usao u kucu drzeci za ruku Marijanu i vec nakon par dana uspio ispuniti zadatak.
Svakome je od njih bilo jasno što produkcija s njim namjerava i zašto je odabran, i Marijana je znala da se od nje očekuje flert i seks čak ako i nije bilo neke izravne pogodbe, a pružila im je i više nego što su očekivali.
Kasnije kad je prica dobila epohalne razmjere i kad je glavni glumac poceo pucati po savovima produkcija se polomila da ga zadrzi u šovu jer zlatna koka Marijana nije smijela ostati na pola puta bez svog pijetlica.
Isto se tako polomila da zadrži i glavnu glumicu.
Najveći je Marijanin uspjeh upravo to da je uspjela izvući tu priču o prepuštanju srcu i osjećajima, neuzvraćenoj ljubavi i izdaji. To je bila njezina jedina dobitna karta i dobro ju je, uz veliku Nemeševu pomoć, odigrala. Nitko tu ne pati zbog onog drugog, jedino Nemeš žali što je ostao bez love.
A radilo se samo o pijanom seksu i požudi – žena je naprosto takva kad popije i to je i sama priznala, a on je napaljeni balonja. Poslije je grozničavo tražila izlaz iz situacije iz koje ne može natrag, vratiti se kući, a ne vjeruje ni u budućnost s tim razmaženim napuhankom. Bilo je više nego očito da joj je neugodno zbog njegovih patetičnih scena, da joj ne odgovara njegov karakter i da ga prezire.
Jedno je vrijeme ta čisto seksualna veza bila muka za sve aktere, uključujući i produkciju, nisu znali što da rade s njima i sa zgražanjem u regiji dok ih nisu oboje uvjerili da je za njih jedini častan izlaz u tome da pokažu kako se radi o pravoj ljubavi.
U uvjetima izolacije od vanjskog svijeta produkcija je lako njima manipulirala. Da su im tada dopustili neki kontakt s rodbinom, sve bi se drukčije razriješilo, ali naravno da nije dolazilo u obzir upropastiti šou samo zato da se bude malo human.
Javnost je vidjela što je produkcija htjela da vidi. Nemeš im je na kraju namjerno pokvario scenarij, ali najviše je zeznuo sebe, a svi su se ostali prestrojili u hodu.
Meni i dalje ne ide nikako u glavu tko bi za 1500€ išao da ga snimaju kamere od 0-24h??? Pa to ne da nije nikakva lova nego ono... wtf??? I da, 1500€ dobiješ ako ostaneš do kraja :kava:
Dule je dosao tamo u nadi da bi mogao da osvoji neke pare i to je to... Ostali su dosli po popularnost i nadu da ce im pojavljivanje u BB otvoriti vrata za neke javne poslove ( a drugo je to sto vecina njih nema ama bas nikakve kvalitete za tako nesto) Verujem da bi neki cak i platili da udju tamo pa makar i na nedelju dve.
NekaNovaJa
29.06.2011., 18:02
"Imam jednu poruku za moje skolske drugove, i za maturante Gimnazije koji su resili da nam se i ove godine, kao i svih prethodnih godina, pridruze u proslavi nase maturske svecanosti (ovo je bio zez, a ozbiljan deo je):
Tamo negde, van svega ovoga, ceka nas veliki svet, veci od srednje skole, mnogo veci od mature.
Uskoro, uopste nece biti bitno da li ste bili djak generacije, najveca faca ili najveci streber u skoli.
Jer uspeh nikad nije konacan, a neuspeh ne mora biti fatalan.
Samo je hrabrost ono sto se zaista racuna.
Pokusajte da pronadjete sebe i svoje mesto u tom velikom svetu i ne plasite se toga."
limited.edition
29.06.2011., 18:03
ja sam znam da ni Pavle ne pjeva bog zna kako :kava:
http://www.youtube.com/watch?v=wXE-VdoHVG8
limited.edition
29.06.2011., 18:06
Kad ce nam Rki doc :lux: ?
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 18:07
"Imam jednu poruku za moje skolske drugove, i za maturante Gimnazije koji su resili da nam se i ove godine, kao i svih prethodnih godina, pridruze u proslavi nase maturske svecanosti (ovo je bio zez, a ozbiljan deo je):
Tamo negde, van svega ovoga, ceka nas veliki svet, veci od srednje skole, mnogo veci od mature.
Uskoro, uopste nece biti bitno da li ste bili djak generacije, najveca faca ili najveci streber u skoli.
Pokusajte da pronadjete sebe i svoje mesto u tom velikom svetu i ne plasite se toga."
Požarevački forum? Ima tamo i fotki sa maturalne, i prepucavanja s nekim ljudima i koješta.
Već je onda bio napuhanko, sa 18
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 18:08
ja sam znam da ni Pavle ne pjeva bog zna kako :kava:
http://www.youtube.com/watch?v=wXE-VdoHVG8
Al mi pavle zvuči puno bolje od onog forsiranog basa Nemeševog
Ova Vespazijanova teorija o produkcijskom igraču Nemešu je toliko glupa da gluplja ne može bit:).
Kao prvo i osnovno zato jer je i sama Marijana na početku vodila razgovor s Nemešom u kojem ga pita zašto ju izbjegava.
Ona ga je svjesno proganjala još dok on nije imao apsolutno nikakve namjere petljat se s njom. Dakle, čak i ako bismo popušili
foru o tome da je netko imao 'ulogu' zavesti za lovu, onda bi to prije bila Marijana sukladno ponašanju, nego li Nemeš.
Dečko ima 22 godine, a nije ni približno dobar glumac za takvu zlobu. Nije ni ona. Ako je namješteno, onda je to prvenstveno i jedino
maslo produkcije, njih dvoje su tu tek zamorci u kavezu.
limited.edition
29.06.2011., 18:11
RTLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!
NekaNovaJa
29.06.2011., 18:11
Požarevački forum? Ima tamo i fotki sa maturalne, i prepucavanja s nekim ljudima i koješta.
Već je onda bio napuhanko, sa 18
Tako je. :mig:
limited.edition
29.06.2011., 18:12
Jebemu misa govorila TOnka!!!!
Ajde link ako izadje
Jeguljica
29.06.2011., 18:14
hahahahaha!!! "muškarčina nemeš",kako su ga rtl-ovci sad nazvali!!SVAKA ČAST RTL!!BEZ DLAKE NA JEZIKU!!!
metnesh
29.06.2011., 18:16
hahahahaha!!! "muškarčina nemeš",kako su ga rtl-ovci sad nazvali!!SVAKA ČAST RTL!!BEZ DLAKE NA JEZIKU!!!
yeah, al' su mu rekli :lol:
argumentum ad hominem
školski primer :cerek:
Mark Arm
29.06.2011., 18:19
Kad te RTL proziva i blati onda stvarno nekog vraga vrijediš.
Njima su inače okosnice programa Modni Mačak, Ciganović, Severina i kojekakve spodobe. Ulizivačko novinarstvo sitnog zuba je prepoznatljivost te ridikulozne televizijice.
TV promoviranje javnog linča je uvijek bio njihov forte.
sretno dijete.
29.06.2011., 18:21
Tonka :s
limited.edition
29.06.2011., 18:23
Tonka :s
Jel ima snimak link :moli: prekasno sam se ukljucila :tuzni:
si ti isto bila previše na Suncu ka i ja?
100 eura?
ma da!pa to su lipe za nju.
nije luda valjda :D
dobiće ona i više,ako zatraži.
Veliki Brat / Big Brother 2011 _ Dan 4 LIVE [ 8 ]
http://www.youtube.com/watch?v=Yx0EFp4GsF0&feature=related
0:52....
neš ti što je to(500 eura) to ja zaradin u 5 minuti. :D
bila je šala,no....:kava:
a vidi ovo sad
isti naslov,drugi video:
http://www.youtube.com/watch?v=Yx0EFp4GsF0
samoubit ću se!
sretno dijete.
29.06.2011., 18:33
Jel ima snimak link :moli: prekasno sam se ukljucila :tuzni:
čim nađem ;)
desperate.sea
29.06.2011., 18:34
Kad te RTL proziva i blati onda stvarno nekog vraga vrijediš.
Njima su inače okosnice programa Modni Mačak, Ciganović, Severina i kojekakve spodobe. Ulizivačko novinarstvo sitnog zuba je prepoznatljivost te ridikulozne televizijice.
TV promoviranje javnog linča je uvijek bio njihov forte.
ne, kad Tonka te Tonka proziva i pise komentare onda to stvarno nesto vrijedi :s:s:s Tonka respect:s
desperate.sea
29.06.2011., 18:38
Dajte barem nešto od toga nama koji nemamo RTL. Link, transkript, štagod.. :moli:
i ja bih :( sjetila se tek kad je vec bio kraj :(
*Simba*
29.06.2011., 18:39
si ti isto bila previše na Suncu ka i ja?
100 eura?
ma da!pa to su lipe za nju.
nije luda valjda :D
dobiće ona i više,ako zatraži.
http://www.youtube.com/watch?v=Yx0EFp4GsF0&feature=related
0:52....
neš ti što je to(500 eura) to ja zaradin u 5 minuti. :D
bila je šala,no....:kava:
a vidi ovo sad
isti naslov,drugi video:
http://www.youtube.com/watch?v=Yx0EFp4GsF0
samoubit ću se!
Kako drugi video?
limited.edition
29.06.2011., 18:40
čim nađem ;)
hvala :s
Ako je to njegov govor, presmiješno mi je, stvarno. Nešto vrlo slično govori Drew Barymore u filmu "Nikad se nisam poljubila".
Mark Arm
29.06.2011., 18:42
ne, kad Tonka te Tonka proziva i pise komentare onda to stvarno nesto vrijedi :s:s:s Tonka respect:s
Dovoljno je istrabunjat nekoliko trenutačno popularnih rečenica koje svjetina želi da čuje, i gle eto ti horde poklonika i štovatelja.
Eto Jadranki Kosor savjet za povećanje rejtinga kod biračkog tijela, saspi drvlje i kamenje po Nemešu i divi se slijepo blaženoj djevici i eto ti još barem jedan mandat.
*Simba*
29.06.2011., 18:46
http://www.rtl.hr/video-prevarenom-suprugu-bb-marijane-pola-nagrade-clanak-29850 jel ovo možda?
Čestitke Marijani na pobijedi.
Pokazalo se da su gotovo svi stanari vrlo licemjerni i pokvareni, i tako u finalu okrenuti leđa i nefer zaigrati.
Uz Marijanu, najbolji se pokazao Brendon, koji je zabavan i dobar dečko.
Svima puno uspjeha!
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 18:49
Ne znam što znači al na FB Tregera, nalazi se iskrena podrška MČ i skinuti su svi video uradci Nemeškovih pjesama koje su Tregeri postavili na YT (Ti bi da se duriš, One for my baby..).
limited.edition
29.06.2011., 18:49
http://www.rtl.hr/video-prevarenom-suprugu-bb-marijane-pola-nagrade-clanak-29850 jel ovo možda?
danasnji exluziv se trazi :tuzni:
Kako drugi video?
??????????
greška moja....dala bi sve da je bilo drukčije jer san 15 minuta čekala na ono što me zanimalo!
luuudim :misli:
limited.edition
29.06.2011., 18:53
Ne znam što znači al na FB Tregera, nalazi se iskrena podrška MČ i skinuti su svi video uradci Nemeškovih pjesama koje su Tregeri postavili na YT (Ti bi da se duriš, One for my baby..).
cudno
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 18:56
cudno
A linka na smešak nigdje
limited.edition
29.06.2011., 18:59
A linka na smešak nigdje
al zato ovdje jos uvijek ima
http://www.youtube.com/user/tregeri
:bonk::bonk::bonk:
molin te čiji je to FB(tko je treger?) i možeš mi ga dati?
hvala.
limited.edition
29.06.2011., 19:01
hvala.
preko njih nemes isto stavio svoj smesak
na youtube
na youtube
thnx
Uranovka
29.06.2011., 19:05
Dajte barem nešto od toga nama koji nemamo RTL. Link, transkript, štagod.. :moli:
niš nisi propustila, prežvakavanje jednog te istog već treći dan. bez novih izjava i informacija :rolleyes:
mene samo zanima kad će obećani intervju od marijane, jer oni imaju ekskluzivno pravo na to. a navodno im ga je i nemeš obećao. treći je dan, a oni još ništa nemaju, ni najavu
al bitno da zabavljaju narod pravedničkim prilozima
sretno dijete.
29.06.2011., 19:06
Ti bi da se duriš
od Nemeš, 24. veljača 2011 u 16:17
Da mogu da se menjam, veruj mi da bih,
ali želim da osvajam i da svakoj od vas darujem stih.
Da mogu da se vežem, veruj mi da bih,
ali mene ljubav steže, nije važno ko me ljubi.
Ja živim srećan samo dok čekam.
Bože, što nisam večan svakoj ljubav da dam..
Toliko žena na svetu, a ja poljubio tek jednu četu.
Ja bih da se igram, Ti bi da se duriš.
Ozbiljan da život živiš, (mala) Ti ponekad previše žuriš.
Nisam Ti se obećao, niti sam Ti prsten dao,
hajde dodji i ljubi me, (Ti znaš da) na Tebe sam lako pao.
Na Tvome telu leži moja ruka, Tvoja vrela noga oko moga struka,
hajde dušo moja sreću da Ti pružim, sve reči o ljubavi ja ću da prećutim.
na youtube
ajmeeeeeeeee,što su mu napisali tamo ljudi :rolleyes::rofl:
L.edition
Bože me prosti,kad vidin tvoj sig...nemoj me krivo shvatiti,ali iman filing ka da je N.K. umra 24.6.
a rodija se 13.3.
mada se kuži što znači,ali malo nekako nezgodno:)
I da,meni će naaaaaaaaaajviše faliti Hansijeve fotkeeeeeee!!
*Simba*
29.06.2011., 19:08
niš nisi propustila, prežvakavanje jednog te istog već treći dan. bez novih izjava i informacija :rolleyes:
mene samo zanima kad će obećani intervju od marijane, jer oni imaju ekskluzivno pravo na to. a navodno im ga je i nemeš obećao. treći je dan, a oni još ništa nemaju, ni najavu
al bitno da zabavljaju narod pravedničkim prilozima
Pa rekli su da Marijana ima 7 dana bez da ju novinari maltretiraju
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 19:08
hvala.
Tregeri su njegov bend, drugi je Bad Choice. Tregeri su postavili sve video uratke Nemešove, al su skinuli sve sa YT osim smeška. Ali su skinuli i link sa svoje stranice na YT smešak.
http://www.facebook.com/pages/Bad-Choice/133856720009846#!/Tregeri
limited.edition
29.06.2011., 19:09
Tregeri su njegov bend, drugi je Bad Choice. Tregeri su postavili sve video uratke Nemešove, al su skinuli sve sa YT osim smeška. Ali su skinuli i link sa svoje stranice na YT smešak.
kako to shvatiti?
Mark Arm
29.06.2011., 19:10
Ti bi da se duriš
To je neka srpska verzija one otužne pjesmetine od Karana - Ja sam samo vagabundo, mene ljubit to je ludo:rofl:
Iliti podgrijavanje Nemeševa mita o samom sebi kao o Hanku Moodyu, iliti možda nekom Požarevačkom Juliu Iglesiasu:cerek:
Sve u svemu - golema je literarna vrijednost ovog djela.
limited.edition
29.06.2011., 19:10
Ti bi da se duriš
od kud ovo :confused:
Mycrazydays
29.06.2011., 19:11
Znaci li to da su ga se...hm...odrekli?
Ili samo da ne zele da ljudi komentiraju njega "kod njih"?
limited.edition
29.06.2011., 19:12
ajmeeeeeeeee,što su mu napisali tamo ljudi :rolleyes::rofl:
L.edition
Bože me prosti,kad vidin tvoj sig...nemoj me krivo shvatiti,ali iman filing ka da je N.K. umra 24.6.
a rodija se 13.3.
mada se kuži što znači,ali malo nekako nezgodno:)
I da,meni će naaaaaaaaaajviše faliti Hansijeve fotkeeeeeee!!
aa? nista ne kuzim oko mojeg siga :confused:
pojasni
EDIT: moj sig samo znaci glasat cu u inat mami Nadi
sretno dijete.
od kud ovo :confused:
sa njegove stranice. http://www.facebook.com/note.php?note_id=179252338785453
*Simba*
Ti bi da se duriš
Otkud to??
*Simba*
29.06.2011., 19:14
kako to shvatiti?
Pa da im se ne kači ekipa sa komentarima... ali svatko može lajkat grupu pa pisat gluposti tako da... i nis baš neš pametni :kava:
Ti bi da se duriš
ko da je pola prepisa odvde:
http://www.freewebs.com/najlepsa-poezija/stihovi6.htm
a usput slučajno nađen i ovaj blog i to baš iz Šibenika:
http://anonimus.blog.hr/
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 19:14
Who knows?:ne zna:
čupko_25
29.06.2011., 19:15
Šta je bilo mycrazydays,ti sve pratiš,piši..
Ko je napisa iskrena podrška M.Č.?
Ništa bidna ne znan,radin
KraljicaSparoga
29.06.2011., 19:16
baš da je bad choice :rofl:
a nisam znala,hvala
aa? nista ne kuzim oko mojeg siga :confused:
pojasni
EDIT: moj sig samo znaci glasat cu u inat mami Nadi
ma ne ti,nego sretno dite
zabuna!
što mi je večeras!:confused:
PIERCEDBALERINA
29.06.2011., 19:18
Pa da im se ne kači ekipa sa komentarima... ali svatko može lajkat grupu pa pisat gluposti tako da... i nis baš neš pametni :kava:
Najvjerojatnije
Mycrazydays
29.06.2011., 19:19
:confused:
Odakle ti da ja sve pratim?
Doduse, jeste da ovaj tjedan visim na kompjuteru od jutra do noci, ali je to samo zato sto sam na prisilnom odmoru, a svi mi ukucani rade dokasno-hihihi. Uglavnom, pisali su stranicu-dvije ispred...
Ja ti u stvari pojma nemam!
Zicam ovdje neke informacije, ali mi sve pobjegnu kada uhvatim trenutak RL-a. :D
https://www.facebook.com/pages/Iskrena-podrska-Marijani-%C4%8Cvrljak-by-DA-/192530610797271
čupko_25
29.06.2011., 19:20
Doduse, jeste da ovaj tjedan visim na kompjuteru od jutra do noci, ali je to samo zato sto sam na prisilnom odmoru, a svi mi ukucani rade dokasno-hihihi. Uglavnom, pisali su stranicu-dvije ispred...
Zicam ovdje neke informacije, ali mi sve pobjegnu kada uhvatim trenutak RL-a. :D
Ma nisam pobogu mislila ništa loše:)
julija_8
29.06.2011., 19:20
http://www.rtl.hr/video-marijana-kao-marija-magdalena-clanak-29907
Mycrazydays
29.06.2011., 19:21
Ma nisam pobogu mislila ništa loše:)
Postala sam paranoicna. :D
Kao neki! :kava:
:rofl:
Halloween
29.06.2011., 19:21
Mark Arm
29.06.2011., 19:23
Čemu obrambeni mehanizam?
Pa nije te dotična optužila da si danguba koja po cijele dane ništa ne radi nego visi po forumu i olajava Nemeša:rofl:
Nije sramota prepustiti se niskim strastima Bigbraderisanja...
sretno dijete.
29.06.2011., 19:24
a nisam znala,hvala
ma ne ti,nego sretno dite
zabuna!
što mi je večeras!:confused:
oko mog potpisa,sad sam vidjela ono gore napisano. lol
ma to kad je nirmal izašao... :rofl: naravno,svi znamo na šta se misli :D
lulu_bgd
29.06.2011., 19:25
Da li je Nemes vec objavio konkurs za svojih 7 novih riba?
To me najvise kopka ovih dana, a svoju pesmu moze da prepeva, uz minorne izmene teksta.. npr da se zove "Znam taj facijalni grc", posto ne znam koja normalna devojka ce da mu uputi nesto i nalik smeshku..
Mycrazydays
29.06.2011., 19:25
Čemu obrambeni mehanizam?
Pa nije te dotična optužila da si danguba koja po cijele dane ništa ne radi nego visi po forumu i olajava Nemeša:rofl:
Nije sramota prepustiti se niskim strastima Bigbraderisanja...
Nemoj i ti na me! :(
:)
čupko_25
29.06.2011., 19:26
Postala sam paranoicna. :D
Kao neki! :kava:
:rofl:
My crazynirmo:rofl:
Halloween
29.06.2011., 19:27
Stvarno nisam mislio da ce ova sezona biti bolja od 3. sezone hr BB (Tanja, Ante, Yameysi, Danijel, Ana, Zoran, Lea, Tomislav...) ali stvarno je bila bolja! I to ne kazem samo zbog situacije Nemes-Marijana vec i zbog ostalih kandidata...odličan izbor ljudi je bio..e da je tako u hr bilo svake godine..Falit ce mi ovaj pdf, ali ne sumnjam da cu biti jednako aktivan na temi u Reality PDFu :)
lulu_bgd
29.06.2011., 19:29
Stvarno nisam mislio da ce ova sezona biti bolja od 3. sezone hr BB (Tanja, Ante, Yameysi, Danijel, Ana, Zoran, Lea, Tomislav...) ali stvarno je bila bolja! I to ne kazem samo zbog situacije Nemes-Marijana vec i zbog ostalih kandidata...odličan izbor ljudi je bio..e da je tako u hr bilo svake godine..Falit ce mi ovaj pdf, ali ne sumnjam da cu biti jednako aktivan na temi u Reality PDFu :)
I moje je misljenje da je ovo najbolji bb u Srbiji (uz prvi).. ostali ni blizu. Nadam se da ce i sledeci biti regionalni, npr u Zagrebu..:top:
Mark Arm
29.06.2011., 19:29
Da li je Nemes vec objavio konkurs za svojih 7 novih riba?
To me najvise kopka ovih dana, a svoju pesmu moze da prepeva, uz minorne izmene teksta.. npr da se zove "Znam taj facijalni grc", posto ne znam koja normalna devojka ce da mu uputi nesto i nalik smeshku..
Nažalost Lulu nisu takve baš u većini...imat će prođu naš Grubijan i Kavalir
Halloween
29.06.2011., 19:30
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZ6gu5-tBM90uVGyaSLguAYClVI6bkT2MFxoMOzwAhku4H07v4&t=1
sad sam naisao na ovu sliku, kad je ovo uslikano?? :confused:
Izgledaju kao da su se uslikale nakon žestokog sexa :D
Mark Arm
29.06.2011., 19:31
Nemoj i ti na me! :(
:)
Nije to bilo napadački intonirano, ni blizu.
Malo te provociram, onako prijateljski
sretno dijete.
29.06.2011., 19:34
http://www.rtl.hr/video-marijana-kao-marija-magdalena-clanak-29907 :mig:
narentina
Koji glupi prilog..isprazan i nacrtan!
Tonka je vrlo plitko to komentirala , ona takodjer zaboravlja neke stvari...al od kokoske njena kapaciteta nisam vise niti ocekivala.
Ono sto me izuzetno nervira jest sljedece "Fenomen Marijane Magdalene puno je više od puke pobjede u realityju. Mala žena iz Šibenika uspjela je nešto što su godinama pokušavali i političari i vječni optimisti - ujediniti Balkan, pa makar na jednu večer."
Ovo je ukraden dio clanka Damira Pilica u Slobodnoj Dalmaciji, izvadjen iz konteksta i usadjen na jedno sasvim drugo tlo.
Nevjerovatno!
Ovo o moralnoj i stvanoj pobjedi ne treb aniti komentirat!
čupko_25
I moje je misljenje da je ovo najbolji bb u Srbiji (uz prvi).. ostali ni blizu. Nadam se da ce i sledeci biti regionalni, npr u Zagrebu..:top:
Lulu imaš kakve insajderske informacije?Di je mali nemešević?
Je li pavle odbrania šta je triba?:)
lulu_bgd
29.06.2011., 19:35
Nažalost Lulu nisu takve baš u većini...imat će prođu naš Grubijan i Kavalir
:o Nadam se da nisi u pravu..
Mislim, meni je on oduran od pocetka. Nabedjeni, arogantni balavac, pa mi je njegova prica o "zongliranju 7 riba" totalni SF, a posle one verbalne dijareje i pateticne teatralnosti, stvarno ne znam koliki miligram mozga neko treba da ima pa da ima zelju da popije kafu sa njim, a kamoli da sa njim ima nesto vise od toga. :ne zna:
*Simba*
29.06.2011., 19:37
Kuda se kreće mladi Nemešević? Da li je u Bg-u ili Pž-u? Ili je uzletio avion za Australiju? Reci lulu, reci!
*Simba*
29.06.2011., 19:39
Mislim, meni je on oduran od pocetka. Nabedjeni, arogantni balavac, pa mi je njegova prica o "zongliranju 7 riba" totalni SF, a posle one verbalne dijareje i pateticne teatralnosti, stvarno ne znam koliki miligram mozga neko treba da ima pa da ima zelju da popije kafu sa njim, a kamoli da sa njim ima nesto vise od toga. :ne zna:
Potpuno se slažem! I ja sam rekla da ga nakon ovoga nitijedna iole normalna cura neće ni pogledat a kamoli se upuštat u nekakvu vezu s njim. Šteta... činilo se da ima potencijala :ne zna:
Mark Arm
29.06.2011., 19:40
Sve to stoji, ali mislim da malo precjenjuješ žensku populaciju vascelog Balkana (ne tvrdim s time da je muška polutka drugačija). Pa svaki TV Pajo Patak ima svoje fanove, pa će tako i naš Hank Moody wannabe pronaći svoje žrtve.
lulu_bgd
29.06.2011., 19:41
ej cupko :D
nemam nikakve insajderske informacije za sada, verovatno ste vi bolje obavesteni od mene, ali 'javlja mi se" da su ovo za Nemesov ego crni dani, s obzirom da je trenutno najomrazenija osoba na ovim prostorima. Nesto se pominje specijal u nedelju, kada ce gosti u studiu biti Marijana plus neka tri gosta (verovatno neko od ukucana).. ja cisto sumnjam da ce mamin sin imati obraza da se pojavi i pogleda Marijani u oci. Prevelika je on kukavica za tako nesto, a zvace ga sigurno.
Verovatno je bio na onoj odbrani diplome cuvenog Pavla, a posle ce charter letom za Ukrajinu, naravno nigde bez Institucije. Od sada nece smeti ni da pisha bez njene dozvole. :rofl:
Mark Arm
29.06.2011., 19:44
Koji glupi prilog..isprazan i nacrtan!
Tonka je vrlo plitko to komentirala , ona takodjer zaboravlja neke stvari...al od kokoske njena kapaciteta nisam vise niti ocekivala.
Ono sto me izuzetno nervira jest sljedece "Fenomen Marijane Magdalene puno je više od puke pobjede u realityju. Mala žena iz Šibenika uspjela je nešto što su godinama pokušavali i političari i vječni optimisti - ujediniti Balkan, pa makar na jednu večer."
Ovo je ukraden dio clanka Damira Pilica u Slobodnoj Dalmaciji, izvadjen iz konteksta i usadjen na jedno sasvim drugo tlo.
Nevjerovatno!
Ovo o moralnoj i stvanoj pobjedi ne treb aniti komentirat!
A zar je od RTL-a i za očekivat nešto više od glupavih i bezličnih priloga, te istih takvih ljudi koji o istim takvim javnim osobama raspravljaju u istim takvim emisijama. Pa to je klasično trash novinarstvo, pogotovo mi ova tzv. novinarka iz priloga izaziva podsmijeh.
Mycrazydays
29.06.2011., 19:45
A zar je od RTL-a i za očekivat nešto više od glupavih i bezličnih priloga, te istih takvih ljudi koji o istim takvim javnim osobama raspravljaju u istim takvim emisijama. Pa to je klasično trash novinarstvo, pogotovo mi ova tzv. novinarka iz priloga izaziva podsmijeh.
Uvidjam polako da smo mi zapravo istomisljenici! :D
Eto, samo sam ti to htjela reci.
*Simba*
29.06.2011., 19:46
nemam nikakve insajderske informacije za sada, verovatno ste vi bolje obavesteni od mene, ali 'javlja mi se" da su ovo za Nemesov ego crni dani, s obzirom da je trenutno najomrazenija osoba na ovim prostorima. Nesto se pominje specijal u nedelju, kada ce gosti u studiu biti Marijana plus neka tri gosta (verovatno neko od ukucana).. ja cisto sumnjam da ce mamin sin imati obraza da se pojavi i pogleda Marijani u oci. Prevelika je on kukavica za tako nesto, a zvace ga sigurno.
Verovatno je bio na onoj odbrani diplome cuvenog Pavla, a posle ce charter letom za Ukrajinu, naravno nigde bez Institucije. Od sada nece smeti ni da pisha bez njene dozvole. :rofl:
Ček, naša Marijana??
Sve i kad bi želio doć mamu mu ne bi dala blizu nje tako da :kava: niš od njemeša u nedjeljnoj emisiji... :cry:
Kad je ta emisija, u koliko sati (i kak se zove?) ?
Hoće bit live?? :rofl::rofl:
Čestitke Marijani na pobijedi.
Pokazalo se da su gotovo svi stanari vrlo licemjerni i pokvareni, i tako u finalu okrenuti leđa i nefer zaigrati.
Uz Marijanu, najbolji se pokazao Brendon, koji je zabavan i dobar dečko.
Svima puno uspjeha!
Pridružujem se čestitkama jedinoj iskrenoj osobi i jedinoj osobi koja je iz BB izišla ko čovik i čista obraza. Kako čitam po novinama sada je u Kninu kod svojih roditelja. Ima svu njihovu ljubav, podršku i razumijevanje, što me veseli, jer nema ništa ljepše od skladne i sretne obitelji. Nadam se da joj nije dosadno.
čupko_25
29.06.2011., 19:49
:rofl::rofl:,je me nasmija:grli:,biće će dovest maru ,instituciju ,bojanu -tako da se vidi istina :D
Mark Arm
29.06.2011., 19:50
Uskratila si mi željeni info, pa ću se sad malo durit ko Čagaljka kad je mislila da je burazi ne voleeeeeeeeeeee kao što ona voli njih.
Tomás de Torque
29.06.2011., 19:51
od vas očekujem informaciju kada je Marijana zadnji put prdnula.
lulu_bgd
29.06.2011., 19:52
Ček, naša Marijana??
Sve i kad bi želio doć mamu mu ne bi dala blizu nje tako da :kava: niš od njemeša u nedjeljnoj emisiji... :cry:
pistacija kaže: Pogledaj post
u nedjelju ide istina o VB - specijal u 20 sati, mare + 3 gosta isto ukućani
evo i ja sam to ovde na forumu saznala. pistacija napisala na drugoj temi. na pinku ce sigurno biti, ne znam za rtl, ali ne beri brige, nacice se to na youtube-u koliko vec sutradan, tako da necete ostati uskraceni..
jedino mi je zao sto ce mamin sin biti neopravdano odsutan. osecam da vec chekira kartu za Kijev. :lol:
Mycrazydays
29.06.2011., 19:52
Uskratila si mi željeni info, pa ću se sad malo durit ko Čagaljka kad je mislio da ga burazi ne voleeeeeeeeeeee kao što on voli njih.
Ma mislim da se mi u stvari ne znamo od prije, slaze se dosta toga, ali svejedno... ali si mi svejedno simpatican tj. svidja mi se kako razmisljas!
:mig:
sretno dijete.
29.06.2011., 19:55
brenda stavlja na onu stranicu neke slike:)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/270625_2181283649321_1163828603_32656603_2444180_n .jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/260335_2181248848451_1163828603_32656557_769879_n. jpg :D
Mark Arm
29.06.2011., 20:03
Ma mislim da se mi u stvari ne znamo od prije, slaze se dosta toga, ali svejedno... ali si mi svejedno simpatican tj. svidja mi se kako razmisljas!
:mig:
Ma meni su ti svi supeeeeeeeeeeeeer. Možda se i ne znamo, sad sam počeo sumnjat opet u suprotno, ali kao šta kažeš ok, i da se znamo, gotovo je među nama, šta je bilo bilo je:D.
Nema mi druge nego nabavit šal A.McQueen od 200 eura da se malo ohladim:cerek:
Navodno ima moć da iscjeljuje i dušu i tijelo.
hansy21
29.06.2011., 20:04
http://www.pohrani.com/f/39/ZF/1kGCz3nO/scx163.jpg
đevenica
29.06.2011., 20:13
Nedjelja u 20h na eRTeeL televiziji rezervirana je BB istinu. Ura vremena trajanje emisije. Pihh.
hansy21
29.06.2011., 20:13
http://www.pohrani.com/f/A/rk/3RCwzlIo/scx446.jpg
Mark Arm
29.06.2011., 20:20
Nedjelja u 20h na eRTeeL televiziji rezervirana je BB istinu. Ura vremena trajanje emisije. Pihh.
Samo da ne dovedu Bojku, dosta mi je njenih istina i priČanja priČa.
Alergiju dobijem kad ona otvori usta.
Radije bih s Rkmanom na pusti otok otišao i Radašinom.
Majoneza
29.06.2011., 20:23
Dokad nam je otvoren pdf? :lux:
desperate.sea
29.06.2011., 20:31
Ček, naša Marijana??
jel se to spominje neki live?? nakon tjedan dana apstiniranja?? mora biti neki live stream!! :rofl::rofl:
sandra555
29.06.2011., 20:34
jel se to spominje neki live?? nakon tjedan dana apstiniranja?? mora biti neki live stream!! :rofl::rofl:
Možda sitel ili na Balkan sport neka stave
Bukoroshe
29.06.2011., 20:44
Kako ćemo komentirati neĐelju bez pdfa? :kava:
hansy21
29.06.2011., 20:46
Kako ćemo komentirati neĐelju bez pdfa? :kava:
pa preko mravinjaka :ne zna:
Bukoroshe
29.06.2011., 20:47
pa preko mravinjaka :ne zna:
Wut :confused:
metnesh
29.06.2011., 20:48
a ko će biti od ukućana tu?
hmmm..
brendon, radašin/dule i antonija/soraja...
RTL, nedjelja u 20:00 h
http://www.rtl.hr/tv-raspored/nedjelja
hansy21
29.06.2011., 20:49
Wut :confused:
pa tu je veči dio ekipe
http://www.forum.hr/showthread.php?t=653186
Mark Arm
29.06.2011., 20:51
hmmm..
Ja već unaprijed uživam u komentarima Radiše i Duksija.
Samo da Boki ne dovedu, dosta mi je slova Č za sva vremena.
Bukoroshe
29.06.2011., 20:52
pa tu je veči dio ekipe
http://www.forum.hr/showthread.php?t=653186
Ahaaaa. jest inventivno, ali pomalo boring. i djetinjasto. :o
Ipak nije to to. :ne zna:
Majoneza
29.06.2011., 20:53
RTL, nedjelja u 20:00 h
http://www.rtl.hr/tv-raspored/nedjelja
Odlićno :lux:
Zapravo cijelo nedjeljno popodne je dobro provesti uz rtl. Razne poučne emisije su na programu. Pogotovo moram pogledati ovu kako se bogato oženiti :lux: :rofl:
hmmm..
Na pinku ne pise nista.... E sad pitanje je gde ce praviti emisiju...
Marijana svakako gost... radasin i antonija nemaju sta da rade u emisiji... Racunam da ce to biti u svakom slucaju finalisti.
Mark Arm
29.06.2011., 20:54
Odlićno :lux:
Zapravo cijelo nedjeljno popodne je dobro provesti uz rtl. Razne poučne emisije su na programu. Pogotovo moram pogledati ovu kako se bogato oženiti :lux: :rofl:
Bogato oženiti pa uživati u krokodilu Dandiju i to ni manje ni više nego 2
hansy21
29.06.2011., 20:54
Ahaaaa. jest inventivno, ali pomalo boring. i djetinjasto. :o
Ipak nije to to. :ne zna:
znam da nije :ne zna:
Majoneza
29.06.2011., 20:55
Bogato oženiti pa uživati u krokodilu Dandiju i to ni manje ni više nego 2
Daaa :lux:
Nakon što se oženiš, avantura ne prestaje :lux: :rofl:
Bukoroshe
29.06.2011., 20:55
znam da nije :ne zna:
Ma ne, nije meni to to. :mig:
Morales77
29.06.2011., 20:57
Još ste tu? :facepalm: :rofl:
Mark Arm
29.06.2011., 20:57
Marijana svakako gost... radasin i antonija nemaju sta da rade u emisiji... Racunam da ce to biti u svakom slucaju finalisti.
Već vidim Čagaljku kako isposnički plače u studiju, baca se na pod i ljubi Marijanine skute vičući - Ti si meni u stvari supeeeeeeeeeeer, lagali su me Mare moja - jecajući kida Nemeševu sliku i govori fuuuuuuuj ovi Nemeeeeeeeš, cili je feeeeeeeeeeeeeeejk.
Duško čestita pobjednici i govori joj - a zašto ti mene ne voliš, ti si meni baš draga, nego mogla si malo da počastiš najbolje drugare mene i Horija. Bla bla bla....
Ganuta Marijana kupuje Duksiju 3 krave a Čagaljka dobiva poklon bon za shopping u prestižnim dućanima i novu peglu za kosu.
hansy21
29.06.2011., 20:58
Ma ne, nije meni to to. :mig:
Samo moramo čekat do novog bb ili nečeg zanimljivog.Mislim da mravinjak neče trajat dugo brzo če im dosadit
Majoneza
29.06.2011., 20:59
Još ste tu? :facepalm: :rofl:
a, ti bi da dođemo na bs :lux:
Bukoroshe
29.06.2011., 21:02
Ovaj topic biti če premješten na Reality TV i tamo ćemo pisati . http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/skacu.gif
Jeeej :rofl:
Morales77
29.06.2011., 21:02
Kaj je to u nedjelju Big Brother - ISTINA ? :confused:
čipsolina
29.06.2011., 21:04
produkcija će nam priznat da je sve bilo namješteno :s
Majoneza
29.06.2011., 21:06
Još si tu :s :rofl:
eeeee11111
29.06.2011., 21:07
http://www.youtube.com/watch?v=mEdDuQ8irdA
ok, rasplakala sam se :(
mare, drži se....
svi smo uz tebe :)
hansy21
29.06.2011., 21:07
kako stigneš na sve strane ?
desperate.sea
29.06.2011., 21:14
mare, drži se....
potpis! Mare ne daj se!!
marin zen
da mare ne postoji :s
kliknila palac doli na milijonče pesmi na youtube, izvrstan osećaj :D
ima skoro 5000 dislajkova, mislin da postoji broj kad youtube mora maknit video :rofl:
edit- i izvrstan osećaj da je komentar o bojani i "na svoje oči videla" na vrhu, da se čuje glas istine :rofl:
dok mama nada ne izbriše :s
limited.edition
mare, drži se....
ubi me ovaj video :cry:
any_222
29.06.2011., 21:16
mare, drži se....
:cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::
wow...baš lijepo napravljeno :top:
Bukoroshe
29.06.2011., 21:19
Ajme, Marin pogled nakon govora Nemreša u finalu.
http://www.pic4ever.com/images/165fs373950.gif
svakako finalisti. Mare sigurno, Nemeš sigurno ne jer mama neda.
Znači ostaju nam Nikola, Lester, Hori, Soraja, Nirmal, Duško, Brendon.
Nadam se da neće Duško jer on sigurno ništa pametnog neće imat za reć.. Nirmal isto ( osim što će ponovit da je sigurno trebao bit u superfinalu).
Ostale bi sve voljela vidjet :)
hansy21
29.06.2011., 21:20
neke ljubavi su zaista tužne :ne zna:
desperate.sea
29.06.2011., 21:21
da mare ne postoji :s
kliknila palac doli na milijonče pesmi na youtube, izvrstan osećaj :D
ima skoro 5000 dislajkova, mislin da postoji broj kad youtube mora maknit video :rofl:
edit- i izvrstan osećaj da je komentar o bojani i "na svoje oči videla" na vrhu, da se čuje glas istine :rofl:
dok mama nada ne izbriše :s
i ja sam :rofl::rofl: super osjecaj!!
valjda ce vidjet taj video. a jos onako izjavit nisam ih sve pogledao :kava: selektivno biras i slusas neku Bojanu, Vladu, Soraju itd. :rolleyes: svaka ti cast, koja ljubav
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.