View Full Version : BB Glavni topic // BRAVO, MARE!
MISSYOU3
01.07.2011., 23:57
Videćemo koga će više boleti sada nakon svega.
ovo je dobro receno :s
ne svidja mi se potezanje price oko stana u kojem zive u kninu:flop:
Ne vjerujem ja "Pressu".
Članak u Večernjem listu je objektivniji.:confused:
metnesh
Naravno da odsutnost 24 - satnog live streama nije bila plod slučajnosti.
tu se ti i esterhazi odlično slažete :love: :s
moguće je da nije bilo slučajno...
ukućani su iz bivših republika pa u live-u ako bi bilo vređanja po nacionalnoj osnovi , taj bi odmah leteo napolje. ovako, ako je i bilo ništa se ne zna.
kao i za druge stvari,
sa druges strane, ovo odsustvo live-a bi donelo na kraju i zaključak da s finale a i pobeda namešteni...možda i cela priča, no nebitno...neću da spekulišem
limited.edition
Ne vjerujem ja "Pressu".
Članak u Večernjem listu je objektivniji.:confused:
ma nije
ajd molim te, novine ko novine:flop:
balinjera
01.07.2011., 23:58
http://img18.imageshack.us/img18/2007/26420010484178294492910.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/18/26420010484178294492910.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
evo bake :s živa je :s
Sa mi fali Kuze :mama: da prokomentarisemo interijer preeekrasnog stana, nu kuze kolisni mici volat u zidu kako Seresevic prodje kroz njega :ne zna: Ka hobit rupica :s
jelena35
01.07.2011., 23:59
Vjekoslava mora ŽMK napisati neki hit :s
Nabit ćemo milionče ili dva samo tako, dok će Nemreš sa svojom novom pjesmom imat tisuću ili dvije klikova na jutjubu, a ne milionče :s
Mare je rođena za to:cerek:kako je rekla šogorica-kad se pojavi puna je soba,ne možeš je prestat gledat,slatkica:cerek:
Pimpinell@
01.07.2011., 23:59
......
Esterhazi, Libertango i još neki forumaši kao i ja pokušavamo samo da razumemo taj fenomen maromanije koji je zavladao u poslednjih 10-ak dana. Ništa manje, ništa više.
Uglavnom su ti postovi upućeni zenistima i onima koji mrze nemeša.
........
Cenim tvoje postove, ali bilo bi dobro da neko odgovara i od zenista.
Đizzzzzzz
Na koliko još stotina stranica Zenisti trebaju pokušat objasniti :rofl: :rofl:
limited.edition
02.07.2011., 00:00
ukućani su iz bivših republika pa u live-u ako bi bilo vređanja po nacionalnoj osnovi , taj bi odmah leteo napolje. ovako, ako je i bilo ništa se ne zna.
kao i za druge stvari,
sa druges strane, ovo odsustvo live-a bi donelo na kraju i zaključak da s finale a i pobeda namešteni...možda i cela priča, no nebitno...neću da spekulišem
meni je to tak sve svejedno ako je namjesteno, ja sam se odlicno zabavila!
cak bi mi bilo draze da je namjesteno, jer pravi javni linc i necija patnja su kud i kamo gora stvar od namjestaljke produkcije za sveopcu zabavu naroda
metnesh
02.07.2011., 00:00
Pa na moju adresu je došlo, pa odgovorih iz kurtoazije, nije da se namećem iliti nominiram za glasnogovornika zenista.:D
Libertango se sjećam kao osobe koja je pobrojavala kliničke uzroke emocionalnog sloma:rofl:, to je zaista bilo urnebesno, svašta si ljudi potvaraju.
Mnogo neostvarenih psihijatara, psihologa i forenzičara sam detektirao na ovom forumu.:rofl:
:lol:
u pravu si, da tebe nema svi bi nas ignorisali, izgleda da su upali nepovratno u zen :D ipak nas ti održavaš ovde :top:
za neostvarenost--moguće :cerek:
komentator je u pravu.
Njoj je potrebna stabilnost u vidu fizičkog objekta kad se narolja, da je neko čuva od sebe same i da sačuva okolinu.
To smo već videli. :s
čini mi se da takva hiper-relativnost koju podržavaš je zapravo sabotaža i onemogućava bilo kakvu raspravu o stvarima koje smo videli i čuli.
usra si se nije toliko nadumna rečenica i suvisla da ima u pozadini milion različitih objašnjenja ...
ovo je bio primer, nažalost takvih primera je 99% :D
Doista je impresivno koliko RTL druka za Marijanu Čvrljak.:D
Kao da nije riječ o televiziji koja je sućutno i empatično dijelila otkaze svojim suradnicama i voditeljicama poput Vanje Halilović zbog sličnih ljubavnih priča nešto suptilnijih metoda konzumacije:D
Mark Arm
02.07.2011., 00:01
kao i za druge stvari,
Ukratko, moj je stav da je dosta toga bilo iskonstruirano i forsirano od strane produkcije, s tim da su im se neka događanja i pojave u kući fantastično poklopile u maniri kako i oni sami ne bi mogli osmisliti - što je rezultiralo mislim i za njih neočekivano visokom gledanošću, involviranošču ljudi u cijelu tu priču a time i naravno profitom.
I još se ne nazire kraj ......
metnesh
02.07.2011., 00:02
Đizzzzzzz
Na koliko još stotina stranica Zenisti trebaju pokušat objasniti :rofl: :rofl:
ja se nešto ne sećam da si odgovarala na moje komentare...uglavnom si se družila sa speculousom...ja sam nebitan :cerek:
desperate.sea
02.07.2011., 00:03
jab' da mi se potpises na majicu :mama:
:hekla: majicu, cim bude gotova saljem je s potpisom :zubo:
MISSYOU3
Bravo Mare, spucala sam cijeli bon na tebe i čak se i registrirala samo da ti to kažem.
Hvala zlato!!!
Nadam se da ti ne trebam vratiti pare.:D
pletenica1
Vidim da je Marin caca preuzeo ulogu njenog pr-a :s: Mozda joj bude i menadzer u daljoj karijeri...
Mare prodaj tu zelenu 'aljinu na aukciji...kakvih 100 000 ojra,za nju ces uzeti duplo vise,islikana je za sve novine iz svih mogucih uglova :s:
Naziv artikla : Cuvena haljina u kojoj je Mare ostavljena u sapunici "znam taj smesak" :s:
hahahahaaa:rofl:
blues-26
02.07.2011., 00:05
Sa mi fali Kuze :mama: da prokomentarisemo interijer preeekrasnog stana, nu kuze kolisni mici volat u zidu kako Seresevic prodje kroz njega :ne zna: Ka hobit rupica :s
nadam se da baba neće dobit packe što je ostavila papuče kraj balkonski vrata:rofl:
Mark Arm
02.07.2011., 00:05
ja se nešto ne sećam da si odgovarala na moje komentare...uglavnom si se družila sa speculousom...ja sam nebitan :cerek:
Ukoliko se ne varam on je ponudio i nešto više od razgovora, time si ti postao možda nebitan:rofl:
Pimpinell@
02.07.2011., 00:07
a to je zato jer nisam u stanju odgovarat na pitanja dulja od tri reda
i nisam u stanju odgovarat stalno na ista pitanja...
nisi ti nebitan, spec. je nebitan...skroz:cerek:
groficca
02.07.2011., 00:08
Esterhazi, Libertango i još neki forumaši kao i ja pokušavamo samo da razumemo taj fenomen maromanije koji je zavladao u poslednjih 10-ak dana. Ništa manje, ništa više.
Uglavnom su ti postovi upućeni zenistima i onima koji mrze nemeša.
.
A što vi još razbijate glavu time, relax
Nema nikave "maromanije" već su se eto i forumaši poigrali VB (ak imaš volju, a vidim da imaš, čitaj postove po datumima i uspoređuj sa snimkama, pa će ti biti jasno da je ovogodišnji VB bio ovaj forum ovdje)...događaje u kući moderirali su forumaši, a ne produkcija...:D
Nitko ne mrzi Nemeša, ali čuj, on je upro ko sivonja da izgradi karijeru, ali nekako to teško ide, puno se muči, dok s druge strane Mari se sve otvara ni krivoj ni dužnoj, a da se i ne trudi pa što je ne bi malo pogurali, jel' (onako u inat)
leptirica7
02.07.2011., 00:08
Na fb profilu Retrovizor klub imaju dvi slike Nemeška sa ribama(valjda je to jedna od onih sedam sta je napolju ostavija:)))
A zakaj bi bila bolesna? Dečko ima i tijelo i facu i mozak i srce. Bolestan je onaj tko se u njega nije zaljubio :D
ja bih na ovo dodao novu kletvu :cerek:
dabogda ti Brandon bio momak :raspa:
Pimpinell@
02.07.2011., 00:10
Mare je slatka onako tulava i nadrkana i bosa, on je ogavan onako preglumljen i fejkast..
Osim toga je agresivan, egomanijak i mamin sin..
I tako triba bit...i to ti je sva mudrost
s tim da pokorno javljam, ako ikad vidim na ulici ŽMK prokinit ću je nogon u guzicu jer je tuka
Doma184
02.07.2011., 00:11
Navodno se NIkola Nemešević oglasio na youtubeu ,na svojoj pjesmi...
Sad ja se kladim u šta hoćete da je ono fejk profil...
Mark Arm
02.07.2011., 00:11
:top: Nije loše, nešto kao dabogda ti Dule došao u goste!
P.S. Nedostaje mi Majoneza - sa njom sam se mogao i nasmijat! Apel upraviteljima đubrišta, pomilujte ju!
limited.edition
02.07.2011., 00:12
nadam se da baba neće dobit packe što je ostavila papuče kraj balkonski vrata:rofl:
:lol: aaaaa :lol:
Pimpinell@
02.07.2011., 00:13
:top: Nije loše, nešto kao dabogda ti Dule došao u goste!
:rofl: :rofl: :rofl:
mene zanima oće li ona ekipa na jedrenje po Jadranu i ide li i Dule s njima..:lol:
limited.edition
Navodno se NIkola Nemešević oglasio na youtubeu ,na svojoj pjesmi...
Sad ja se kladim u šta hoćete da je ono fejk profil...
i kaj kaze covjek?
mariza_
Večer, ma di me sad kataplultiralo:rolleyes: je živ Mravinjak:mig:
groficca
02.07.2011., 00:14
Mare je slatka onako tulava i nadrkana i bosa, on je ogavan onako preglumljen i fejkast..
Osim toga je agresivan, egomanijak i mamin sin..
I tako triba bit...i to ti je sva mudrost
s tim da pokorno javljam, ako ikad vidim na ulici ŽMK prokinit ću je nogon u guzicu jer je tuka
...al joj ide! (prokini onda jednom i za mene ;) )
limited.edition
02.07.2011., 00:15
http://img717.imageshack.us/img717/2249/vrljak.jpg
Kada se radi o šoderu iz Šibenika jače je od mene.
otkud sad ovo? ajme opet necu u krevet ranije :mama:
baka ostavila papuce na balkonu
Smesak se javio na Smesku
ajme koliko novosti:cerek:
metnesh
samo napred, već si iskusio po koji ban pa nema potrebe da se femkaš :cerek:
e to je provod! :top:
ne sumnjam da ćemo ovde ili negde drugde gledati slike njenih izlazaka :D
Doma184
i kaj kaze covjek?
Lupa gluposti.
Da nije bilo mene, ne bi dobila lovu. Jel to istina? Ako sam ostavio bre nekog tako, onda je to bilo najbolje plaćen raskid.
Pimpinell@
02.07.2011., 00:16
...al joj ide! (prokini onda jednom i za mene ;) )
misliš da ću uspit dva puta ?:cerek:
mariza_
i kaj kaze covjek?
Frend sam sa Draganom, Tamarom, Milom i naravno Rkanom, za njih sam sigurna da nisi fejk profili, a ostali sve lažnjaci:rolleyes:
Nemeš je krije pod kod zna kojim nickom :lol:
evo i nada se oglasila ipak je nemes mamin sin sve je kako mama kaze
Majka Nikole Nemeševića potvrdila da je ona „krivac“ za prekid veze
Nada: Ubedila sam Nemeša da ostavi Marijanu!!!
Subota - 02.07.2011
Nemeš je bio zaljubljen u Marijanu sve dok ga majka nije ubedila u suprotno! Svi oni koji su sumnjali da je mladi pevač ostavio svoju ljubav iz kuće „Velikog brata“ na nagovor svoje mame, bili su u pravu!
Gospođa Nemešević potvrdila je za naš list da je svoje dete posavetovala i uticala na to da onako naprasno raskine sa Hrvaticom!
Ekipa našeg lista morala je prethodno da se uputi u rodni grad Nemeševića, Požarevac. Međutim, do majke Nade nije bilo baš lako doći. Po ulasku u ovaj grad pozvali smo je da bismo joj najavili naš dolazak, ali se na njen broj telefona niko nije javljao. Potom smo se uputili do njihove porodične kuće, gde niko nije odgovarao na kucanja i pozive. Ipak, čekanje se isplatilo kada smo posle nekog vremena uspeli da dođemo do trenutno najpoznatije mame u Srbiji - Nade Nemešević!
- Moj Nikola ima 22 godine, tako da može da vam kaže šta ima. Ja neću ništa komentarisati. Obećala sam mu - bila je izričita Nada, da bi na konkretno pitanje da li je nagovorila Nemeša da raskine sa Marijanom odgovorila:
- Je l‘ vi slušate vaše roditelje kad vam nešto kažu? Eto, možete slobodno napisati da sam ga ja posavetovala kao roditelj šta je i kako najbolje za njega.
Potom je, verovatno svesna svoje rečenice, odmah skrenula priču rekavši da žuri, te da ima neke obaveze u gradu.
I pošto smo ceo dan proveli u gradu pokraj Velike Morave, iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa Nikolinim sugrađanima i čujemo njihovo mišljenje o Nemeševićevom ponašanju.
Nemeš: Baš me briga što se razvodi!
Iako je posle odluke da medijima ne daje nikakve izjave ipak odlučio da progovori za jedan, i to hrvatski, Nikola Nemešević je u stilu velike zvezde kolegama sa RTL televizije postavio i uslove pod kojima želi da priča, a jedan od njih je da se kamera ugasi nakon svakog pitanja kako bi mogao da razmisli!
Takođe, sa liste pitanja precrtao je sva ona koja imaju direktne veze sa njegovim i Marijaninim odnosom. Ono što je kolegama zapalo za oko je da su mu se sve vreme znojili dlanovi i da je bio baš nervozan. Na iznenađenje svih, priznao je da se za javni raskid sam odlučio, te da mu mama nije sugerisala za to.
- Za javni prekid sam se odlučio sam, bez uticaja majke. Sa Marijanom je gotova priča. Ništa mi ne znači što se ona razvodi. Nemam poruku za nju, samo za one koji hoće da čuju. Nije mi bilo lako da sednem na stolicu i da kao muškarac pred pet miliona ljudi priznam da sam bio budala. Trebalo mi je mnogo samokontrole da nikoga ne uvredim kada sam govorio. Neću da se kajem ni zbog čega. Verujem u pravu ljubav, a što se ovog u kući tiče, čak i da su emocije bile uzajamne, u šta sam ja verovao, poštovanja nije bilo, a bez uzajamnog poštovanja nema ljubavi. Ne može samo jedna strana da voli i da to pokazuje - rekao je Nemeš do koga, kako kaže, nije stigla nijedna negativna reakcija o njegovom ponašanju.
Anketa
Vodeći se time da se najsočniji i najverodostojniji tračevi mogu čuti u frizerskim salonima i kafanama, uputili smo se na ta dva mesta. Na prvom smo zatekli frizera Bokija, koji je bio raspoložen za razgovor.
- Dosta mojih prijatelja je osuđivalo Marijanu na početku serijala, međutim, posle nekog vremena smo uvideli da je ona skroz okej. Ono što joj je Nemeš uradio u finalu je za svaku osudu. Svi smo glasali za nju te večeri. Njegov najveći problem je što porodica i prijatelji imaju veliki uticaj na njega. Verujem da većina Požarevljana deli moje mišljenje o Nemešu, a to je razočaranje jer nije ispao džentlmen - zaključuje frizer.
I kelnerica Mira iz obližnjeg bifea, koja mu je sticajem okolnosti i bivša komšinica, imala je štošta da kaže o Nemeševiću.
- On je jedan najobičniji folirant kad je u pitanju seks, koga u stvari nije ni bilo, nego se samo pretvarao tamo, glumio neku muškarčinu. Ili radiš posao ili ne radiš, taj seks na plejbek mi je izgledao smešno i nerealno. Sve je tamo radio zbog para. Što se Marijane tiče, obrukao je i sebe i svoj grad jer nije ispao džentlmen - ispričala nam je u jednom dahu Mira.
Slično mišljenje ima i Ana, gospođa koju smo zatekli u centru, a koja radi na održavanju čistoće grada.
- Moji su više od mene pratili „Velikog brata“ i svi se slažu da nije ispao džentlmen i da se tako ne postupa sa ženama - bila je izričita Ana.
Sa druge strane, Maja, koju smo sreli u centru grada u kafiću, podržala je ponašanje svog sugrađanina:
- Mislim da je Nemeš okej dečko i da je možda malo ishitreno reagovao. Ne znam šta je u njegovoj glavi stvarno. Nisam pomno pratila, ali mislim da nije trebalo tako da postupi sa Marijanom u finalu .
preneseno sa alo
limited.edition
Lupa gluposti.
pa copy paste-aj
sad nemrem ic spavat dok ne cujem kaj je napisao
balinjera
:rofl:
to su bit ce specijalne nanulice za po balkonu, ipak su oni fina familja, nobl, mi vlaji, seljoberi i nedalmatinci ne moremo razumi potrebu istih :ne zna:
nu koliko kuka kole na balkonu, bit ce babi rodjedanska festa bila :s
Mark Arm
02.07.2011., 00:17
:rofl: :rofl: :rofl:
mene zanima oće li ona ekipa na jedrenje po Jadranu i ide li i Dule s njima..:lol:
Mislim da nije dovoljno reprezentativan, kako vizuelno tako i na svakom drugom planu za našu kozmopolitsku družinu pastuha.
Odradio je on svoje unutar zidova, mada nije bilo dovoljno za pobjedu dotične gospođe iz Čokoladnog rata.
Poslužiće i vani u svrhu potpore karijeri buduće voditeljske zvijezde, ali na brod neeeeeeeeeeeeeeeeće!:rofl:
mariza_
02.07.2011., 00:17
Lupa gluposti.
Da nije bilo mene, ne bi dobila lovu. Jel to istina? Ako sam ostavio bre nekog tako, onda je to bilo najbolje plaćen raskid.
di to piše, daj link:moli:
Hrilium
02.07.2011., 00:18
možda ga nisi dobila jer ne čitaš dobro
u petak stižem na godišnji u split. mislim da je najbolje rješenje da se ti i ja dobro pojebemo pa možda i riješimo ove nesuglasice.
i ovo je offtopic al nekako si kontam da ima smisla, sama si rekla da si sve samo ne suptilna a ja kad treba potpuno staložen i odmjeren. jebena je to kombinacija. samo kud ču sa ženom:ne zna:
Ovo citiram da se ne zaboravi :D
Pimpinella, jesi se usrala :rofl:
Šta se sad kliberite, slike u Playboju jesu umjetničke, svakako ih ne radi fotograf s ulice...
Joj ljudi...i neka Sorke..samo neka maloooo smanji sifone
ahahaha jesu umjetničke, a Playboy je kulturno glasilo :s
To je blagoslov, a ne kletva :top:
I hvala :D
Doma184
02.07.2011., 00:18
Frend sam sa Draganom, Tamarom, Milom i naravno Rkanom, za njih sam sigurna da nisi fejk profili, a ostali sve lažnjaci:rolleyes:
ma ovo je na yt-u xD
groficca
02.07.2011., 00:19
misliš da ću uspit dva puta ?:cerek:
:lol::lol::lol:
(nećeš ni jednom, kako Maru oće sreća, pri prvom pokušaju uganut ćeš gležanj)
Mark Arm
02.07.2011., 00:20
samo napred, već si iskusio po koji ban pa nema potrebe da se femkaš :cerek:
e to je provod! :top:
ne sumnjam da ćemo ovde ili negde drugde gledati slike njenih izlazaka :D
Šoder još uvijek pluta po forumu, ne mogu ga iskorijenit ni armije modova! :top: za entuzijazam.
Dal si i Radašina i Slavku namamila u svoju mrežu?:rofl:
metnesh
02.07.2011., 00:21
A što vi još razbijate glavu time, relax
Nema nikave "maromanije" već su se eto i forumaši poigrali VB (ak imaš volju, a vidim da imaš, čitaj postove po datumima i uspoređuj sa snimkama, pa će ti biti jasno da je ovogodišnji VB bio ovaj forum ovdje)...događaje u kući moderirali su forumaši, a ne produkcija...:D
Nitko ne mrzi Nemeša, ali čuj, on je upro ko sivonja da izgradi karijeru, ali nekako to teško ide, puno se muči, dok s druge strane Mari se sve otvara ni krivoj ni dužnoj, a da se i ne trudi pa što je ne bi malo pogurali, jel' (onako u inat)
maromanija je nastala onog trenutka kad je mare rehabilitovana i postala svetica, čak i od onih koji su dotad pljuvali po njoj.
Onog trenutka kad je njeno poniženje postalo arhetip poniženja a sve ostalo bilo potisnuto.. ne mislim konkretno i isključivo na forum, već i na medije , fb itd.
niko ne mrzi nemeša? možda mržnja nije prava reč. ok, medijska hajka na njega.
šta je sa onim FB grupama i komentarima na youtube? sa ljudima koji postiju ovde te komentare?
Doma184
02.07.2011., 00:21
di to piše, daj link:moli:
http://www.youtube.com/watch?v=1sTNpSJ5Ulg
Komentari na pjesmu :top:
metnesh
02.07.2011., 00:22
Ukoliko se ne varam on je ponudio i nešto više od razgovora, time si ti postao možda nebitan:rofl:
šta je ponudio? jorgan-planinu :lol:
šala pimpanela :cerek:
marcold
nada sin-me-prci-analno nemesevic. :rolleyes:
mariza_
preneseno sa alo
Mama zna najbolje:rolleyes:
Mislim da nije dovoljno reprezentativan, kako vizuelno tako i na svakom drugom planu za našu kozmopolitsku družinu pastuha.
Odradio je on svoje unutar zidova, mada nije bilo dovoljno za pobjedu dotične gospođe iz Čokoladnog rata.
Poslužiće i vani u svrhu potpore karijeri buduće voditeljske zvijezde, ali na brod neeeeeeeeeeeeeeeeće!:rofl:
Do Sjevernog i Kvarnera sumnjam, tj.ne budu stigi:)
Jeguljica
kaže da mu je obećala da neće više ništa govorit..dakle,on ju je čini se i molio da više ne priča po medijima jer ga bruka:rofl:
btw...čitam ovo na youtubeu....:lol:...pa mogla bi se kladit da je to fakat nemeško:cerek:
limited.edition
02.07.2011., 00:23
ma ovo je na yt-u xD
pa zanmo da je
copy paste njegov komentar, to mozes zaboga
mariza_
02.07.2011., 00:23
http://www.youtube.com/watch?v=1sTNpSJ5Ulg
Komentari na pjesmu :top:hvala, jurim vidit:mig:
iman kužinu i auto..iman i prokleti Kirby...a iman i sise..ali vise...:brukica:
prodaj kužinu :lux::lux:
Mark Arm
02.07.2011., 00:24
šta je ponudio? jorgan-planinu :lol:
šala pimpanela :cerek:
Upravo to, samo bez jorgana i mnogo se čovjek slobodnije izrazio:rofl:.
Doma184
02.07.2011., 00:24
pa zanmo da je
copy paste njegov komentar, to mozes zaboga
Scrollaj samo malčice gore,netko me je citirao,pa će vidjeti Nemrešov komentar :)
Ako je to uopće on
blues-26
02.07.2011., 00:26
to su bit ce specijalne nanulice za po balkonu, ipak su oni fina familja, nobl, mi vlaji, seljoberi i nedalmatinci ne moremo razumi potrebu istih :ne zna:
nu koliko kuka kole na balkonu, bit ce babi rodjedanska festa bila :s
oko nealkoholičara vidi koka-kolu a oko umjerenog pijanca
vidi home made orahovac!!!!:s :rofl:
Pimpinell@
02.07.2011., 00:26
(nećeš ni jednom, kako Maru oće sreća, pri prvom pokušaju uganut ćeš gležanj)
hm...imaš pravo, bolje ne pokušavat..
Hrilium..evo jesam...sva san usrana
groficca
02.07.2011., 00:27
maromanija je nastala onog trenutka kad je mare rehabilitovana i postala svetica, čak i od onih koji su dotad pljuvali po njoj.
Onog trenutka kad je njeno poniženje postalo arhetip poniženja a sve ostalo bilo potisnuto.. ne mislim konkretno i isključivo na forum, već i na medije , fb itd.
niko ne mrzi nemeša? možda mržnja nije prava reč. ok, medijska hajka na njega.
šta je sa onim FB grupama i komentarima na youtube? sa ljudima koji postiju ovde te komentare?
Da i? Pa poguraj ga u karijeri, a mi ćemo Maru, pa da vidimo ko će biti veća zvijezda...:D
Nakon nedjelje, samo je nebo granica
parižanka
02.07.2011., 00:27
preneseno sa alo
:s:s:s
u kafiću i u frizerskom se zaista najbolje čuje glas naroda :top:
limited.edition
02.07.2011., 00:28
Ako je ovo Nems onda :rigo: :rigo:
NikolaNemesh 11 minutes ago
Preneseno sa Smeska
balinjera
02.07.2011., 00:28
Gospe ti sta ste utusili sa nirmaliziranjem :( aj gustajte laka noc. I ne tribate pisat sazetak :D
ostrokondza
02.07.2011., 00:29
Zašto je Nada rekla da neće "drocu" u kuću? - zato što je jedna već dovoljna.
A zašto neće Bojkana? - jer su tri kurca previše. :lol::lol:
groficca
02.07.2011., 00:29
niko ne mrzi nemeša? možda mržnja nije prava reč. ok, medijska hajka na njega. šta je sa onim FB grupama i komentarima na youtube? sa ljudima koji postiju ovde te komentare?
Vrijeme je da ga rehabilitujete, kaj ne? Imate know how :D
mariza_
02.07.2011., 00:30
ako je on, onda je još jedan pedalj niže u blatu:lol:
balinjera
oko nealkoholičara vidi koka-kolu a oko umjerenog pijanca
vidi home made orahovac!!!!:s :rofl:
:lol:
nu taman san se lakunocirala, idjen i ja sad vidit orahovac, jos domaci :cerek:
marcold
naravno. sin ju prci analno. sta reci.. :rolleyes:
Ne mogu se načuditi licemjerju ljudi oko sebe. Danas pričam s frendicom o BB i ona se sva uspjenila: kurva, kurvetina... A nije mojoj visoko moralnoj frendici palo na pamet da ona sama svog partnera već duže vrijeme vara. Jedino što nije javno. I da je Marijana sve što je napravila, napravila samo sebi i obitelji, nikome od nas. Ja je ne uzdižem u sveticu, ali ne razumijem ni potrebu za pljuvanjem. A onaj linč me je zgrozio. Pa čak i da je sve namješteno- ono mi je bilo prestrašno za gledati.
Iznenadilo me je mišljenje moje mame (ima 69 godina). Rekla je: E pa neka je pobijedila Marijana...:)
Inače, čini mi se da je Marijana jaka, trebalo je onu večer izdržati. A ja cijenim jake žene.
everson
hvala, jurim vidit:mig:
To je neki fejker,u Srbiji se ne prica tko,u krivu si,a i bre je upotrebljeno usiljeno i na pogresnim mestima....
desperate.sea
02.07.2011., 00:31
odoh :zzz:
laku noc svima :)
Da i? Pa poguraj ga..., a mi ćemo Maru, ...
nemora niko maru gurat :o
ot i edit: pinpo, bona, :mig:, siti se proslii/starii dana.. :D:rofl:
limited.edition
ako je on, onda je još jedan pedalj niže u blatu:lol:
cini se da je jer taj nick brise postove :rigo: fuj covjece koji lik!!!
desperate.sea
Ne mogu se načuditi licemjerju ljudi oko sebe. Danas pričam s frendicom o BB i ona se sva uspjenila: kurva, kurvetina... A nije mojoj visoko moralnoj frendici palo na pamet da ona sama svog partnera već duže vrijeme vara. Jedino što nije javno. I da je Marijana sve što je napravila, napravila samo sebi i obitelji, nikome od nas. Ja je ne uzdižem u sveticu, ali ne razumijem ni potrebu za pljuvanjem. A onaj linč me je zgrozio. Pa čak i da je sve namješteno- ono mi je bilo prestrašno za gledati.
Iznenadilo me je mišljenje moje mame (ima 69 godina). Rekla je: E pa neka je pobijedila Marijana...:)
Inače, čini mi se da je Marijana jaka, trebalo je onu večer izdržati. A ja cijenim jake žene.
hansy21
02.07.2011., 00:32
Preneseno sa Smeska
jesam što propustio osim ovog krelca :ne zna:
groficca
02.07.2011., 00:32
A mene bi zanimalo kaj veli mjesni poštar i apotekarka, da imam objektivnu sliku :kava:
mariza_
02.07.2011., 00:33
Šoder još uvijek pluta po forumu, ne mogu ga iskorijenit ni armije modova! :top: za entuzijazam.
Dal si i Radašina i Slavku namamila u svoju mrežu?:rofl:
baš me i ne zanima što Radiša ima reć:lol: a Rkaman mi je čak lajkao slike, jesam sad bitna:rofl::rofl::rofl::rofl:
hansy21
odoh :zzz:
laku noc svima :)
laku noč :w
Jeguljica
:lol::lol:
mariza_
02.07.2011., 00:34
ja sam u zaostatku dobrano, za tebe neznam :D
ma izvor je.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::flop: - polulazi same!
Gospe ti sta ste utusili sa nirmaliziranjem :( aj gustajte laka noc. I ne tribate pisat sazetak
nemooj ic! ovo ce postat ordinacija i djubar bez dobri ljudi i pozitive..:eek:
limited.edition
02.07.2011., 00:35
je to je definitivno on na youtube sada bio
http://www.youtube.com/user/NikolaNemesh
fuj od komentara na prekid :rigo:
Laku noc svima, posebno Hansy-iju ako dodje
EDIT: aaa doso si, laku noc Hansy :kiss: :w:
Mark Arm
02.07.2011., 00:35
baš me i ne zanima što Radiša ima reć:lol: a Rkaman mi je čak lajkao slike, jesam sad bitna:rofl::rofl::rofl::rofl:
Rkman ti baš i nije pretjerano selektivan, al ako Radišu upecaš imaš moj:s.
hansy21
02.07.2011., 00:36
ja sam u zaostatku dobrano, za tebe neznam :D
ja od 16 h :ne zna:
groficca
02.07.2011., 00:37
Laku noć & stay unbanned
(vrime je za jorgan planinu)
nisi.. :rolleyes: skoro cili mravinjak u djubru :rolleyes::(
hansy21
je to je definitivno on na youtube sada bio
http://www.youtube.com/user/NikolaNemesh
fuj od komentara na prekid :rigo:
Laku noc svima, posebno Hansy-iju ako dodje
EDIT: aaa doso si, laku noc Hansy :kiss: :w:
laku noč limited :kiss:
P.S. Nedostaje mi Majoneza - sa njom sam se mogao i nasmijat! Apel upraviteljima đubrišta, pomilujte ju!
Milujem je dahom, čuvam nemim strahom... :confused:
Pimpinell@
i meni je
baš sam bitna :rofl:
Laku noć & stay unbanned
:cheer::cheer:
:lux::lux:
hansy21
02.07.2011., 00:38
nisi.. :rolleyes: skoro cili mravinjak u djubru :rolleyes::(
da nije mravojed ? :lol::lol:
hansy21
02.07.2011., 00:39
Laku noć & stay unbanned
tako i treba bit :ne zna::lol:
Vespazijan
02.07.2011., 00:39
Sta su zalegli mravi :rofl:
ostrokondza
02.07.2011., 00:41
Zašto svi seru da je Mare varala muža? Varanje je kada radiš nekome nešto iza leđa, a on to ne vidi i ne zna. Bar što se toga tiče MAre nikome nije radila ništa iza leđa i odmah je jasno dala do znanja svima da je tada raskrstila s mužem. Pošteno!
Sta su zalegli mravi :rofl:
:rofl: obozedevojko:).. (ne ljuti se, vespi, neam za muski spol) jes cula za onu 'ko se zadnji smeje, najsladje se smeje'.. :eek:
metnesh
02.07.2011., 00:48
nije on džaba optimista :D
nego optimista opleti još koju, meni se sviđaju tvoji postovi :top:
Vespazijan
:rofl: obozedevojko:).. (ne ljuti se, vespi, neam za muski spol) jes cula za onu 'ko se zadnji smeje, najsladje se smeje'.. :eek:
evo je se smejem smej se smej uvek se smej najvise volim osmeh tvoj :D
e da je Nemes ILic sad bi imali nastavak romanse :s
HaylieNS
Na fb profilu Retrovizor klub imaju dvi slike Nemeška sa ribama(valjda je to jedna od onih sedam sta je napolju ostavija:)))
:D
http://thumbnails35.imagebam.com/13883/8898ee138823400.jpg (http://www.imagebam.com/image/8898ee138823400) http://thumbnails43.imagebam.com/13883/e145eb138823403.jpg (http://www.imagebam.com/image/e145eb138823403)
Vespazijan
02.07.2011., 00:50
http://thumbnails35.imagebam.com/13883/8898ee138823400.jpg (http://www.imagebam.com/image/8898ee138823400) http://thumbnails43.imagebam.com/13883/e145eb138823403.jpg (http://www.imagebam.com/image/e145eb138823403)
extra lepotice nema sta :D
Mark Arm
02.07.2011., 00:52
nije on džaba optimista :D
nego optimista opleti još koju, meni se sviđaju tvoji postovi :top:
Šoderski su postovi uvijek bili cjenjeni od pravih konosijera:rofl:!
Pa ovakav I nema ni CIA, očekujem uskoro lajv strim iz Požarevačke rezidencije, te iz Dorćolskog letnjikovca!
MISSYOU3
02.07.2011., 00:52
To je ono: "Sto ljudi sto ćudi".:confused:
Još je jedna vrla forumašica izjavila kako je Marijana sramota za tajne preljubnike.:confused:
Lijepo sam se nasmijala ovoj izjavi.
Pimpinell@
02.07.2011., 00:53
extra lepotice nema sta :D
ajme :facepalm:
mare je za njih primadona :rofl:
Vespazijan
02.07.2011., 00:54
marijana je nevjerovatan spoj lijepe i nelijepe zene u jednoj osobi :s
evo je se smejem smej se smej uvek se smej najvise volim osmeh tvoj :D
e da je Nemes ILic sad bi imali nastavak romanse :s
.. bit ce neki nastavak, stoposto! : tc, tc, tc mode :
.. mene vise zanima nastavak na topicu, puno ih je zatocenih.. :( mo's li ti neke izbavit, s obzirom na iskustvo i profesiju.. :rofl:
edit: jupi, evo je hejli ns! :top:
metnesh
02.07.2011., 00:55
Da i? Pa poguraj ga u karijeri, a mi ćemo Maru, pa da vidimo ko će biti veća zvijezda...:D
c'mon...
da ju je samo pohebao i onda šutnuo ( tako triba :lol:), imao bih ga zašto i podržavati...il' bar da ju je ignorisao...
a ovako :flop:
a mare jest zvezda u nastajanju..i kraljica :s
ja očekujem mnogo više od nje nego od njega :cerek:
Pimpinell@
Novi pjesmuljak od Nemeša :rofl:
jednostavno sam morala podilit sa vama novi Nemešov pjesmuljak....noc!
cindirellanoway prije 37 sekunde
Živio sam 104dana, je*ao sam nije bilo mana,
al' nesreće izađoh iz kuće-poče mama da me tuče;
da me smara i pamet mi soli- drž' se mame,
Mare te ne voli! Posluš'o je, zajeb'o se jako-
zato ja sam u nedjelju p...lako!Ode Mare odnese i pare
,ja mislio zvat' će me svi care.A kad ono svi su protiv mene,
nit' me vole nit' me majko cene.Bojan(a) bi mi i guzice dao-
ali neću,nisam na to spao.Govore mi fejk si,
nebitan zato sad se ja u čudu pitam:
S kime ću se sad jadan je*avat.Nema veze mama će mi davat!
Vespazijan
.. bit ce neki nastavak, stoposto! : tc, tc, tc mode :
.. mene vise zanima nastavak na topicu, puno ih je zatocenih.. :( mo's li ti neke izbavit, s obzirom na iskustvo i profesiju.. :rofl:
edit: jupi, evo je hejli ns! :top:
ja mogu samo da im se pridruzim :rofl:
Hrilium
02.07.2011., 00:56
Nemeš voli plavuše.
Mark Arm
02.07.2011., 00:56
Pa šta nije Draganče primadona?:cerek:
Vespazijan
02.07.2011., 00:59
Jeste vi skontali kako Marijana na slikama prije ulaska u kucu uopce ne lici na Marijanu nakon kuce. To nas dovodi blizu one teorije da Marijana Cvrljak kao takva oupce ne postoji :eek:
hansy21
02.07.2011., 00:59
Nemeš voli plavuše.
bojan je slijedeča :lol::lol:
Pimpinell@
02.07.2011., 01:00
Pa šta nije Draganče primadona?:cerek:
ajde sad, nećemo u detalje
misliš da nam je prvi put promaklo ?
parižanka
http://www.youtube.com/watch?v=DUHFtN_028w
baš me ovo rastužilo i opet raspizdilo - koje smeće!!!!!!!!!
Mark Arm
Čestitke na četvrtoj inkarnaciji cijenjeni optimisto!
Mogu te banirati, ali optimizam ti nitko ne može oduzeti:s:s:s!
U iščekivanju pete inkarnacije budi mi pozdravljen!:cerek:
Pimpinell@
Novi pjesmuljak od Nemeša :rofl:
jednostavno sam morala podilit sa vama novi Nemešov pjesmuljak....noc!
cindirellanoway prije 37 sekunde
Živio sam 104dana, je*ao sam nije bilo mana,
al' nesreće izađoh iz kuće-poče mama da me tuče;
da me smara i pamet mi soli- drž' se mame,
Mare te ne voli! Posluš'o je, zajeb'o se jako-
zato ja sam u nedjelju p...lako!Ode Mare odnese i pare
,ja mislio zvat' će me svi care.A kad ono svi su protiv mene,
nit' me vole nit' me majko cene.Bojan(a) bi mi i guzice dao-
ali neću,nisam na to spao.Govore mi fejk si,
nebitan zato sad se ja u čudu pitam:
S kime ću se sad jadan je*avat.Nema veze mama će mi davat!
idem i ja duplat
vdiim da vam je promaklo :)
ja mogu samo da im se pridruzim :rofl:
nemoooj, nikad topic na zelenu granu.. :)
onda cete pobjec na bs i tamo se zajebavat a ovdi ce bit samo pinpa da preobraca dnevno jednog po jednog forumasa u covika (i komunistu.. da nekazen:lol:) :rofl:
edit: pinpo :s:s
metnesh
02.07.2011., 01:01
ajde sad, nećemo u detalje
misliš da nam je prvi put promaklo ?
on ne misli, on zna.
optimista je u pravu
Repetitio est mater studiorum :s :D
ostrokondza
02.07.2011., 01:02
Glumčiću Nemeš, nemoj sad da sereš! Proziran si idiote glupi! Prepotentna budala smislila plan kako da se opari i proslavi. " Najbolje da se s nekim spetljam, razumeš bre? I to ne sa nekom curom, jer je to već isfurano. Ta tko se još seća neke Rine i Mrkvice? To mora da bude neka jača priča. Jača, razumeš? Kako Ana Karana ili Madamme Bovary. Ja ću tamo da se glumatam, da sam zaljubljen ko petao, pa šta bude! A biće, jer ja ću sve da uradim pošto sam nestabilan i spreman na sve (ko što sam i reko u svom profilu i ko što moja keva tvrdi - ta valjda ona ume da proceni). Pa kad Maru i publiku uverim u ono što ja hoću, a hoću, jer ja imam devetku iz glume, meni pada u krilo sto hiljada evra, Mićo. Ta priča mora da prođe, ne sme da omane! A, s ostakom ću da častim Mićo! Razumeš? Znam, znam, starci će da šize jer ne shvataju. Al će posle da smeju od uva do uva, kad im stavim pare na sto i sve lepo objasnim. A kad iziđem, onda ću da kažem da sam digo tepih, i da su mi oči otvorila ona tri ludaka koji neprestano seru po njoj, samo da bi se slikali. Oni će doobro da mi posluže, jer su oni popušili moj scenario. Mene će da žale, nju će da pljuju, pa će onda da mi čestitaju na pobedi i svi će da mis e dive na mom karakteru, jer sam uspeo da "progledam" i da se "osvestim". Moji starci će sa mnom glumatati sreću zbog povratka razbludnog sina (koji je vani na polju ostavio sedam riba. Sedam, Mićo!) a i Bojkan će da se smeje, jer je i ONO pridonelo sretnom spajanju složne porodice! Pa ćemo svi skupa srećni i nasmejani pevati moju pesmu "Znam taj smešak".
Nastavak slijedi. :D
hansy21
znamo :ne zna:
parižanka
:s:s:s i tebi i mami - pa o tome se upravo i radi :top:
Jeste vi skontali kako Marijana na slikama prije ulaska u kucu uopce ne lici na Marijanu nakon kuce. To nas dovodi blizu one teorije da Marijana Cvrljak kao takva oupce ne postoji :eek:
evo, dasejavim.. ja sam skontala. :o
Mark Arm
02.07.2011., 01:07
Valjda misliš lake, lapsus calami!:cerek:
Mark Arm
02.07.2011., 01:08
Da li je gospodin otac završio obilazak kninskih radnji sa obućom ili ne može da stigne od
medijskih obaveza, pošto se i on malo \"uzvezdiio\".
http://www.youtube.com/watch?v=p2G4rMHVaqE&feature=related
Ovako izlazi CARICA.
Glava gore, siguran hod, izvolte srednji, radila sam šta sam htela a vi zviždite, vaša stvar.
A ne kao tamo neki šoder iz Šibenika.
Optimisto, ti si moj literarni heroj from nau on!
Dole šoder iz Šibenika:rofl:!
Hrilium
02.07.2011., 01:08
Sve su žene lake nekima.
fraizer
02.07.2011., 01:12
Optimisto, ti si moj literarni heroj from nau on!
Dole šoder iz Šibenika:rofl:!
A je l znas uopste sta je šoder i u kakvom kontekstu se upotrebljava..
evo, dasejavim.. ja sam skontala. :o
jedna pisma za tebe i ŽMK (mravi su odmah na početku :cerek: )
http://www.youtube.com/watch?v=giczq8EF-K8
Vespazijan
Sve su žene lake nekima.
da smo na twiteru ritvito bih ovaj post :s
Pimpinell@
Sve su žene lake nekima.
Jesenjinu ??
Pimpinell@
02.07.2011., 01:14
Hm.,..ako se ovako nastavi Nemeš će imati više komentara nego klikova na YT :rofl:
metnesh
02.07.2011., 01:14
Sve su žene lake nekima.
jel' ovo premisa ili konkluzija?
ako je premisa, dopiši nastavak.
ako je konkluzija, gde su premise?
ili je to samo lakoća mišljenja tj. laprdanje? :D
:facepalm: sto je ovo ovdje veceras?! :ne zna: nema linkova, nema livea, nema dp.. kaos? :confused: malo ih je oslo spat, a niko bas i nepise.. kako cu se odjavit?! :mama: :bonk: :zvrko: :)
metnesh
02.07.2011., 01:16
Naravno da zna , pa nije od juče čovek ovde...
Mark Arm
02.07.2011., 01:16
Optimista me brifirao za vrijeme njegove druge inkarnacije (ako se ne varam), ili možda treće, hmmmmmm!
Hrilium
02.07.2011., 01:17
jel' ovo premisa ili konkluzija?
ako je premisa, dopiši nastavak.
ako je konkluzija, gde su premise?
ili je to samo lakoća mišljenja tj. laprdanje? :D
Razmišljanje je neprijatelj savršenstva.
metnesh
02.07.2011., 01:18
tako je :lol:
zato smo mi sada tu gde jesmo a mare sa 100 000 eura :s :D
Mark Arm
02.07.2011., 01:19
Bolno smo jezgroviti večeras!:D
Hrilium
02.07.2011., 01:19
tako je :lol:
zato smo mi sada tu gde jesmo a mare sa 100 000 eura :s :D
Točno to :D
ostrokondza
02.07.2011., 01:20
Deo drugi:
Ali! "Režiseru", dragi! Glumac mora biti uvjerljiv i publika mora povjerovati da je film istinit da bi priču popušili. Ali nismo, nego sme te frknuli van!! Jer smo skužili da si lažnjak! Tad si se šokirao jer si shvatio da varka nije uspjela i da pušiš lovu. Toliko sis e ufurao u pobjedu da nisi spremio ni sebe ni stvari za možebitni izlazak. Ostale ti gaće u lavoru! Sjećaš se? Šok!
"Što sada? Glavna zvezda ispala. Glavna faca, razumeš?? Ode obraz!" Onda ste tražili spasonosnu ideju kako oprati obraz i raskrstiti s Marijanom. "Ajmo sve proglasiti nameštaljkom!" I započeo si glumatati ozbiljna pogleda i produbljena glasa :"SAD ću ja da režiram!" Hahahahahaha, morali smo se smijati jadnome igrokazu i još jadnijem glumčiću. Provaljen si budalo, kako ne shvaćaš? Majmune! Ali ne, on i dalje glumi li ga glumi. :lol: Tko još nije dotad shvaćao što se dešava tad je sigurno shvatio. Konju jedan! Zatim si se okružio s ona tri debila koji su iz čiste zlobe podržali tvoju "priču". Prava svita jezivo zlobnih spodoba i izopačenih, moralnih i fizičkih nakaza, koje kao bijesne pse predvodi i huška ona izblajhana, lajava kuja. "SVE JE NAMEŠTEEEEEENOOOOO!!!!!!" -kriči Milančić. "UAAAAAA GLUMICA!!!!" - skviči prasac Đoko. A poslije leti da se slika kraj pobjednice. Bojkan drma pozornicu, čas se ceri, čas urla, čas došaptava, čas se češe. ONO se ne može opredeliti ni u čemu. Digli ste na noge srodnu rulju i sramotno i pokvareno vrbovali Horvata i ostale da va se pridruže. I tad ste još mislili da ćemo podleći vašem deliriju i da će zbog hajke koju ste iscenirali pobijediti Dule. Htjeli ste je totalno poniziti, linčovati i razapeti. Fuj!! Pokvareni gadovi! Htjeli ste izokrenuti istinu na svu silu pa je vaša pobjeda postala totalni poraz ljudskog dostojanstva.
jedna pisma za tebe i ŽMK (mravi su odmah na početku :cerek: )
http://www.youtube.com/watch?v=giczq8EF-K8
:mig: fala za pismu.. :rofl:
fraizer
02.07.2011., 01:23
Meni nije jasno zasto smo u VB, imali dve mlade majke,domacice i to u braku iz Hrvatske...I to jednu prlilicno labilnu osobu, a druga da ne budem grub glupkasta..
Je l je to neki obicaj u Hrvatskoj da zene prve bracne krize i stresove resavaju prijavom za VB...
Mislim sta su te zene mislili da ce postici svojim dolazkom u VB.....
Neki beg iz rutine i dosade, moze da se i resi nekim putovanjima, ponovnim kontaktom sa starim prijateljicama itd.
Jedino je Antonija tu sa nekom logikom...Devojka se bavila i poziranjem i radi kao naka vrsta promotera
Mark Arm
02.07.2011., 01:23
Deo drugi:
Ali! "Režiseru", dragi! Glumac mora biti uvjerljiv i publika mora povjerovati da je film istinit da bi priču popušili. Ali nismo, nego sme te frknuli van!! Jer smo skužili da si lažnjak! Tad si se šokirao jer si shvatio da varka nije uspjela i da pušiš lovu. Toliko sis e ufurao u pobjedu da nisi spremio ni sebe ni stvari za možebitni izlazak. Ostale ti gaće u lavoru! Sjećaš se? Šok!
"Što sada? Glavna zvezda ispala. Glavna faca, razumeš?? Ode obraz!" Onda ste tražili spasonosnu ideju kako oprati obraz i raskrstiti s Marijanom. "Ajmo sve proglasiti nameštaljkom!" I započeo si glumatati ozbiljna pogleda i produbljena glasa :"SAD ću ja da režiram!" Hahahahahaha, morali smo se smijati jadnome igrokazu i još jadnijem glumčiću. Provaljen si budalo, kako ne shvaćaš? Majmune! Ali ne, on i dalje glumi li ga glumi. :lol: Tko još nije dotad shvaćao što se dešava tad je sigurno shvatio. Konju jedan! Zatim si se okružio s ona tri debila koji su iz čiste zlobe podržali tvoju "priču". Prava svita jezivo zlobnih spodoba i izopačenih, moralnih i fizičkih nakaza, koje kao bijesne pse predvodi i huška ona izblajhana, lajava kuja. "SVE JE NAMEŠTEEEEEENOOOOO!!!!!!" -kriči Milančić. "UAAAAAA GLUMICA!!!!" - skviči prasac Đoko. A poslije leti da se slika kraj pobjednice. Bojkan drma pozornicu, čas se ceri, čas urla, čas došaptava, čas se češe. ONO se ne može opredeliti ni u čemu. Digli ste na noge srodnu rulju i sramotno i pokvareno vrbovali Horvata i ostale da va se pridruže. I tad ste još mislili da ćemo podleći vašem deliriju i da će zbog hajke koju ste iscenirali pobijediti Dule. Htjeli ste je totalno poniziti, linčovati i razapeti. Fuj!! Pokvareni gadovi! Htjeli ste izokrenuti istinu na svu silu pa je vaša pobjeda postala totalni poraz ljudskog dostojanstva.
Vratite nam optimistu4:lol:.
zvezdicatijana
02.07.2011., 01:24
http://img18.imageshack.us/img18/2007/26420010484178294492910.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/18/26420010484178294492910.jpg/)
Verujem da su ovo sto je uramljeno i ponosno prkosi sa zidova verovatno diplome namladjeg clana Institucije...
A ne mogu ni da ne primetim zlatnu medalju...
Verovatno za najveceg luzera godine... :s
metnesh
02.07.2011., 01:27
Verujem da su ovo sto je uramljeno i ponosno prkosi sa zidova verovatno diplome namladjeg clana Institucije...
A ne mogu ni da ne primetim zlatnu medalju...
Verovatno za najveceg luzera godine... :s
luzer se spasio bede...
bolje 100000 loših komentara i ovih sranja na forumima i u novinama nego imati mare za ženu :D
fraizer
Optimista me brifirao za vrijeme njegove druge inkarnacije (ako se ne varam), ili možda treće, hmmmmmm!
Pa sta je šoder?
Mark Arm
Meni nije jasno zasto smo u VB, imali dve mlade majke,domacice i to u braku iz Hrvatske...I to jednu prlilicno labilnu osobu, a druga da ne budem grub glupkasta..
Je l je to neki obicaj u Hrvatskoj da zene prve bracne krize i stresove resavaju prijavom za VB...
Neki beg iz rutine i dosade, moze da se i resi nekim putovanjima, ponovnim kontaktom sa starim prijateljicama itd.
Jedino je Antonija tu sa nekom logikom...Devojka se bavila i poziranjem i radi kao naka vrsta promotera
A šta ti tu nije jasno, pa jedna od njih dvije odradila je posao koji je produkcija priželjkivala (nisu ih izabrali na castingu na temelju bujajućeg intelekta i sposobnosti da žongliraju s noževima)! Drugi dio odradio Nemeš, i eto ti svebalkanske ljubavne priče!:ne zna:
S obzirom da je turska telenovela duhovna hrana većine tv auditorija, voila....
metnesh
nažalost, optimista nije baš pričljiv večeras :(
Hrilium
02.07.2011., 01:29
Jesenjinu ??
Bolno smo jezgroviti večeras!:D
Šta ste patetični :)
Sitni sati, sitne riječi....
parižanka
02.07.2011., 01:29
Deo drugi:
:s:s:s i na 1. i na 2.
necije tudje ostro oko je zamjetilo coca-colu i nanine papuce..:lol:
nana je sekretarica od institucije, nije njen clan. :rofl:
edit: evo, sad cu i ja u djubar.. :facepalm: :lux:
Mark Arm
02.07.2011., 01:30
Šta ste patetični :)
Sitni sati, sitne riječi....
Nemoj da nam ubijaš savršenstvo!:mig:
je , i običaj je da ukučani iz Hrvatske obavezno idu kod psihologa nakon izbacivanja :kava:
smaraš i nebitan si :o
Halloween
02.07.2011., 01:33
ako niste vidjeli do sada : "U redu je ljudi, lepo smo proćaskali. Budite dobro i nemojte da vređate. Uživajte u pesmi, nadam se i u sledećim koje ću da napravim. Lep pozdrav i svako dobro Svima." kaze Nemreš na jubitou..
:s:s:s i na 1. i na 2.
ali je običaj čitati dugačke postove :raspa:
parižanka
02.07.2011., 01:35
o i Mila bi njemu dala - pogledaj prvu pijanku - skakala je oko njega ali on oči nije skidao sa Mare - imala sam već tada dojam da su se oni prasnuli prije ulaska u kuću :rofl:
naravno da su srbi izabrali udane - moraju hrvatice prikazati kao najporočnije
žene balkana - da su im brakovi bili ok ne bi se sigurno prijavile :kava:
Pimpinell@
02.07.2011., 01:35
Ja ne znam samo zašto se meni cijelo popodne po glavi vrti Balaševićeva stara pjesma-
Prva ljubav
možda radi ovog dijela
**
Ja jos kradem dane bogu
ja jos umem, ja jos mogu
da sam sebi stvorim neki mir..
Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir.
**
fraizer
02.07.2011., 01:36
A šta ti tu nije jasno, pa jedna od njih dvije odradila je posao koji je produkcija priželjkivala (nisu ih izabrali na castingu na temelju bujajućeg intelekta i sposobnosti da žongliraju s noževima)! Drugi dio odradio Nemeš, i eto ti svebalkanske ljubavne priče!:ne zna:
S obzirom da je turska telenovela duhovna hrana većine tv auditorija, voila....
Pa to...Ne vidim nijedan drugi razlog da budu tu...
Je l je neka od njih dve rekla koja joj je bila motivacija za ulazak u VB...
Halloween
02.07.2011., 01:37
kao sto smo i svi znali :
http://www.alo.rs/ljudi/40013/Nada_Ubedila_sam_Nemesa_da_ostavi_Marijanu
Mama Hope strikes again..
hansy21
02.07.2011., 01:37
Ja ne znam samo zašto se meni cijelo popodne po glavi vrti Balaševićeva stara pjesma-
Prva ljubav
možda radi ovog dijela
**
Ja jos kradem dane bogu
ja jos umem, ja jos mogu
da sam sebi stvorim neki mir..
Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir.
**
ko po nemešovoj biografiji pisana:lol:
Pimpinell@
02.07.2011., 01:38
Pa sta je šoder?
otpad od šljunka ili tako nekako
ako niste vidjeli do sada : "U redu je ljudi, lepo smo proćaskali. Budite dobro i nemojte da vređate. Uživajte u pesmi, nadam se i u sledećim koje ću da napravim. Lep pozdrav i svako dobro Svima." kaze Nemreš na jubitou..
ma kakav nemeš, korisnik kanala je tregeri, zadnji puta ulogira prije 4 mjeseca, čisto sumjam da se nemeš ulogirao i laprda tamo
on sigirno opet gleda snimke i slini nad njima..zaključan u sobi..
fraizer
02.07.2011., 01:41
Milan Štrljić, DB, Aljoša Vućković, galeb, Nemica, plavuša, pandan današnjem eskortu, gasterbajter-terorista, par mina i jedna bezvezna replika.
Ma pitao sam je l zna sta znaci šoder u svom izvornom značenju, a ne u kontekstu kvalifikacije ljudi kao moralno i intelektualno dno....
Je si li gledao Šoder listu devedesetih
Halloween
02.07.2011., 01:41
Evo sta kaze Marijanin ćaća za Nemeša :
"On misli da je ispao faca! Ali, veći čovek bi bio da joj je sve rekao u lice kada su sami. Ono što je on izgovarao pred svima su reči njegove mame, a ne njegove. Ta gospođa je tokom rijalitija komentarisala moju ćerku, što nikako nije ljudski, a ja sebi nikada za to nisam dao prava. Njen sin je isto pio i razbijao kao i moja ćerka, pa ja to nisam javno komentarisao jer nisam takav čovek. Eto, vidite od koga je taj mladić nasledio karakter i ponos. On nije zreo da ima dostojanstvo! Doduše, ja nikada loše neću pričati za njega jer je on realno u samom startu upozorio Marijanu i rekao joj da dobro razmisli - iskreno je ispričao Kovačević."
http://www.alo.rs/ljudi/39987/Marijanin_otac_oteo_stan_Srbinu
Mark Arm
02.07.2011., 01:42
Milan Štrljić, DB, Aljoša Vućković, galeb, Nemica, plavuša, pandan današnjem eskortu, gasterbajter-terorista, par mina i jedna bezvezna replika.
:rofl::rofl::rofl:Nema mi do optimiste4, taj optimizam je doista zarazan:s:s:s!
hansy21
02.07.2011., 01:43
šoder
http://www.pohrani.com/f/b/En/3HkhyRzZ/soder16364525489.jpg
parižanka
02.07.2011., 01:43
ma kakav nemeš, korisnik kanala je tregeri, zadnji puta ulogira prije 4 mjeseca, čisto sumjam da se nemeš ulogirao i laprda tamo
on sigirno opet gleda snimke i slini nad njima..zaključan u sobi..
u puno toga nisam sigurna, ali sam sigurna 100% da bar 3x dnevno zaviri koliko pesma ima slušanja :lol::lol:
nadam se da malo spusti slikicu na komentare :D
meni se od njega često u glavi vrti :
http://www.youtube.com/watch?v=qXx4QolPgN0&feature=related :ne zna:
MISSYOU3
02.07.2011., 01:45
I mene ovo laprdanje dovodi do teorije da je čedniju verziju Marijane čuljak zamijenila kurvasta verzija iste, fotomontažirali je u našim očima i u očima sustanara.:eek:
Nije mi jasno kako stanari nisu skužili?:D
A da, Emotion im isprao mozak :cerek:
Mark Arm
02.07.2011., 01:47
http://www.24sata.hr/reporteri/kamionom-dovezli-soder-i-rade-plazu-usred-sezone-126096
Saga se nastavlja........
ostrokondza
02.07.2011., 01:47
Deo treći:
Dva puta u jednom filmu usrat režiju znači da ti je režija za kurac, kao i gluma. Vidi se da ni cijeli čopor nemešević nije mogao smisliti nešto što bi nam zamazalo oči. Od svih mogućih varijanti koje su mogli smisliti za dva dana oni se neinteligentno odluče za onu koja vodi u potpuni fijasko. Puno larme, velika hajka, htjeli ste je satrat, a niste joj ni pero odbili.
U svem tom pljuvanju, popljuvali ste samo sebe! Vidjeli smo vas, kao što smo vidjeli i Marijanu i njenu obitelj. Oni su nakon svega zadržali dostojanstvo i kulturu, a sigurno biste i vi to pokazali da to imate. Ali vi niste oni, vi ste pokazali ono što vi imate. Pokvarenu i primitivnu malograđanštinu koja glumata pokvarene i primitivne snobove!
fraizer
02.07.2011., 01:50
..
Ma to se kod nas upotrebljava u smislu građevinskog peska, kojim se meša malter, prave betoni. Mešaš ga sa cementom.
Mark Arm
02.07.2011., 01:51
Deo treći:
Dva puta u jednom filmu usrat režiju znači da ti je režija za kurac, kao i gluma. Vidi se da ni cijeli čopor nemešević nije mogao smisliti nešto što bi nam zamazalo oči. Od svih mogućih varijanti koje su mogli smisliti za dva dana oni se neinteligentno odluče za onu koja vodi u potpuni fijasko. Puno larme, velika hajka, htjeli ste je satrat, a niste joj ni pero odbili.
U svem tom pljuvanju, popljuvali ste samo sebe! Vidjeli smo vas, kao što smo vidjeli i Marijanu i njenu obitelj. Oni su nakon svega zadržali dostojanstvo i kulturu, a sigurno biste i vi to pokazali da to imate. Ali vi niste oni, vi ste pokazali ono što vi imate. Pokvarenu i primitivnu malograđanštinu koja glumata pokvarene i primitivne snobove!
Kako pokvarena i primitivna malograđanština može glumatat pokvarene i primitvne snobove????
Znači da su u biti oni dobronamjerni i kulturni skromni ljudi.
Ali kako onda ti isti ljudi mogu opet biti em pokvareni, em primitvni, em malograđani???
Ovo je za Kiklopa!:cerek:
ostrokondza
02.07.2011., 01:52
Nisam ja nikakav optimist, ja sam Oštrokondža!
ostrokondza
02.07.2011., 01:54
Kako pokvarena i primitivna malograđanština može glumatat pokvarene i primitvne snobove????
Znači da su u biti oni dobronamjerni i kulturni skromni ljudi.
Ali kako onda ti isti ljudi mogu opet biti em pokvareni, em primitvni, em malograđani???
Ovo je za Kiklopa!:cerek:
Upiši se ponovno u osnovnu školu jer ne znaš što je malograđanština, a što su snobovi i primitivci. Ili ne znaš razliku.
Mark Arm
02.07.2011., 01:56
Upiši se ponovno u osnovnu školu jer ne znaš što je malograđanština, a što su snobovi i primitivci. Ili ne znaš razliku.
Aj rest maj kejs, gud najt!:s:s:s:s:s
Ovim putem se predbilježavam za tutorijale vezano uz distinkciju gore spomenutih pojmova, unaprijed zahvaljujem!
Pimpinell@
02.07.2011., 01:59
Ma to se kod nas upotrebljava u smislu građevinskog peska, kojim se meša malter, prave betoni. Mešaš ga sa cementom.
ništa te ja nisam razumila
kad sam zadnji put pravila beton, miješala sam nulu cement i vodu..za fini beton..a za grublji ne ide nula :)
fraizer
02.07.2011., 02:00
Nemeševići su malograđani, Marijana je šoder..
Ne znaš šta je gore..
metnesh
02.07.2011., 02:02
Ma pitao sam je l zna sta znaci šoder u svom izvornom značenju, a ne u kontekstu kvalifikacije ljudi kao moralno i intelektualno dno....
Je si li gledao Šoder listu devedesetih
to je šindlerova lista.
šoder- ne znam odakle si , a ako si iz srbije kako pretpostavljam , ovde se šoder isto tako naziva ;
fraizer
02.07.2011., 02:04
ništa te ja nisam razumila
kad sam zadnji put pravila beton, miješala sam nulu cement i vodu..za fini beton..a za grublji ne ide nula :)
Slab sam ti ja sa građevinom...
Šoder ti je jednostavno onaj pesak, koji dovezu kamionom, obično istovare ispred kuće kad nešto grade, malterišu, i ti prođeš i isprljaš patike s njim, i onda otreseš...
hansy21
02.07.2011., 02:05
Da, ali previše čist i previše krupan.
Postoje sitnije i prljavije varijante koje oataju na cipelama.
Surovo ali je tako.
koliko ja znam ovaj sigurno nije iz šibenika al znam jedno
http://www.pohrani.com/f/3W/S0/43JUAPai/zmk-01.jpg
metnesh
02.07.2011., 02:07
Slab sam ti ja sa građevinom...
Šoder ti je jednostavno onaj pesak, koji dovezu kamionom, obično istovare ispred kuće kad nešto grade, malterišu, i ti prođeš i isprljaš patike s njim, i onda otreseš...
šoder (n. Schotter)
kamen tucanik; šljunak.
greeny13
02.07.2011., 02:12
Ne znam da li je ovo već stavljeno, ali nek se nađe za svaki slučaj
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/142208/Default.aspx
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/142296/Default.aspx
nimalo ozbiljan
02.07.2011., 02:12
evo i malo muzike za štimung: http://www.youtube.com/watch?v=9hQAO8QTnG8 :rofl:
http://www.alo.rs//_customfiles/Image/slike/2011/07/02/nada-v.jpg
Najavljivan kao veliki showdown - ŽMK VS ŽMS, Ljudina VS Institucija, ljubav protiv društvenih normi i pravila... završen je i pre početka borbe ubedljivom pobedom Mame Nemeš. Sada svi znamo taj smešak dražesne muterice koja samozadovoljno pozira pred novinarima i dokazuje da PRAVU LJUBAV ne može ništa zaustaviti... Slike u kojima obsesivno gleda u svog sina otkrivaju malo više o njihovom odnosu nego što bi Nemeš želeo. :love: :Sex: :bljak:
fraizer
02.07.2011., 02:14
šoder (n. Schotter)
kamen tucanik; šljunak.
Pa to jeste onaj sitan sljunak, koji mesas sa cementom kad nesto betoniras...
fraizer
02.07.2011., 02:19
Ne bi Marijana izdrzala ni dva meseca u vezi, i da se majka nije mesala...
Student bez perspektive, i jos jebe 22 sec u 23 godini...Mislim taj se od pevanje nece leba najesti, a kamoli da hrani zenu i sitnu decu. Nit pevaca nit jebaca
Ovako je barem digla lovu.......
Sve je dobro sto se dobrim svrsi
od svih likova koje poznajem u svezi VB jedino ovome skidam kapu :s:s:s:s
http://www.vecernji.hr/kolumne/marijanin-muz-muskarac-desetljeca-kolumna-306060
Pimpinell@
02.07.2011., 02:28
e jebga
neko je rekao da je ružno lijepa..meni je više lijepa nego ružna ali kad pojedinačno gledaš dijelove lica..ima grubih crta, da.
vikali su da nema struka
da ne valjaju noge
da joj je neoprana kosa(pakosne laži)
pa ni sise nisu valjale..
ali kako bio da bilo i nakon šoka i nakon suza tu je večer bila lijepa
neka druga hodala bi okolo natečenih očiju crvenog nosa i obraza..ona nije, a za pravo reći, ne možemo tvrditi da je imala kvalitetnog šminkera da je srihta
baš me zanima što bi jedan dobar šminker i fotograf napravili od njenog lica.:)
a mama Hope
postarija gospođa koja je sina kasno dobila ( tko zna nakon koliko muke i truda i kako to tata uopće radi, kao sin ili bolje)i koja u njemu vidi Boga..
ostrokondza
http://i51.tinypic.com/2hd8cvo.jpg
zvezdicatijana
Svi mi koji smo za to da Bojana ovu sliku stavi za profil na FB-u... :cerek:
http://i52.tinypic.com/30k5dlz.jpg
Pimpinell@
02.07.2011., 02:32
Svaka čast i čovjeku i članku !!:top:
ostrokondza
02.07.2011., 02:37
Ako dobro promotrimo fotografiju iz porodičnog albuma Nemešević možemo primijetiti:
a) baba je živa
b) baba je hobbit
c) baba jedina može proći kroz onaj otvor
fraizer
02.07.2011., 02:42
Sto bi se sad nervirao, kad je on na neki nacin i profitirao i svega ovog.. Tuzno je sto mu je trebao VB da vidi s kim zivi...
Mlad, u najboljim godinama, vise nema na grbaci zenu...Spasio se na vreme...Mogla je da ga zavlaci jos par godina...Neki kad shvate, posle bude kasno,,
Zivot je pred njim
A svaka bruka za tri dana..
Halloween
02.07.2011., 02:44
ja jednostavno moram objavit ponovno ovu sliku (sorry) :
ostrokondza
02.07.2011., 02:44
ako bacimo sljedeći pogled na sliku primjećujemo:
a) baba nema fižider
b) baba je ovisnica o koka koli
c) nada je pruge na svojim hlačam pomno uskladila s prugicama na babinoj košulji
d) slike je na zidove kačio nemeš (van babinog dosega)
Pimpinell@
02.07.2011., 02:47
e da
zaboravila sam komentirati slike pod plafonom...
to mi je posebno chic detalj :rofl: :rofl: :rofl:
i koncepcija ove slike mi ne štima..
ugao snimanja ili šta li već
potpuno je poremetio onaj volat..iza njih, zaista izgleda kao za hobite, što je fakat nevjerojatno
idem kliknut još jedan dislike i jenu prijavu za zlostavljanje životinja :rofl:
tonchica*
02.07.2011., 02:49
hehehe
kako se sad mora da osjećaju moralne vertikale od marinih sustanara, poput bojana, horvata i ostalih samoprozvanih ljudina, koje su joj odbile čestitat na pobjedi, iz raznoraznih niskih poriva tipičnih za sisavce u ranoj fazi razvoja, dok bivša juga uzdiže ovu žensku i njeno 'arhetipsko poniženje' u nebesa, a ona šuti i utvrđuje status jedine prave zvijezde iz bb-a
zanimljivo je to kad ljudi napišu 350 stranica o tebi i uglavnom u tvoju korist, a ti samo šutiš dok oni stvaraju novu medijsku ličnost i brand, i dok god šutiš dobro je, jer nisi osobito školovana i rječita, ali imaš ljudske kvalitete, topla si, iskrena i daješ potporu bližnjima, što tvojim obožavateljima olakšava posao
uzvik 'droljo' više te ne dira, čak štoviše, više ti i ne govore da si drolja, jer si sad medijsko božanstvo, a takvima se ne gleda u zube, pogotovo nakon što ih boginja severina podupre
ajde da vidimo šta će se zbivat dalje; po mojoj procjeni nemeša bi svi mogli zaboraviti za koji tjedan jer on nema budućnosti u šoubizu; sam se pokopao u finalnoj večeri; brandonu i mari je nebo granica; ostali stanari su već prošlost
hansy21
02.07.2011., 02:53
hehehe
kako se sad mora da osjećaju moralne vertikale od marinih sustanara, poput bojana, horvata i ostalih samoprozvanih ljudina, koje su joj odbile čestitat na pobjedi, iz raznoraznih niskih poriva tipičnih za sisavce u ranoj fazi razvoja, dok bivša juga uzdiže ovu žensku i njeno 'arhetipsko poniženje' u nebesa, a ona šuti i utvrđuje status jedine prave zvijezde iz bb-a
zanimljivo je to kad ljudi napišu 350 stranica o tebi i uglavnom u tvoju korist, a ti samo šutiš dok oni stvaraju novu medijsku ličnost i brand, i dok god šutiš dobro je, jer nisi osobito školovana i rječita, ali imaš ljudske kvalitete, topla si, iskrena i daješ potporu bližnjima, što tvojim obožavateljima olakšava posao
uzvik 'droljo' više te ne dira, čak štoviše, više ti i ne govore da si drolja, jer si sad medijsko božanstvo, a takvima se ne gleda u zube, pogotovo nakon što ih boginja severina podupre
ajde da vidimo šta će se zbivat dalje; po mojoj procjeni nemeša bi svi mogli zaboraviti za koji tjedan jer on nema budućnosti u šoubizu; sam se pokopao u finalnoj večeri; brandonu i mari je nebo granica; ostali stanari su već prošlost
http://www.pohrani.com/f/3T/FS/1UUbc10G/manky2.jpg
nemeš i bojan na gaži :lol::lol::lol:
Esterhazi
02.07.2011., 02:54
Ovo ti je meritum cijele priče, kakvih 100 na jedan, kao da smo mi svi Borgovi dronovi na LSD-u a ti nekakav vitez individualizma, slobodoumnosti i objektiviteta.
Al' si bukvalista. :)
Rekao sam, da shvatam ovo kao "bitku", ne bih bio na forumu gde ima par stotina istomišljenika, koji o Marijani imaju potpuno drugačiji stav nego ja.
Da li su pitome domaćice ili bushido ratnici, nebitno. :kava:
Eto meni su i Mare i Smeško bezveze i mislim da zaslužuju jedno drugo, i sad sam ja dio antinemesh alijanse, dio stotke koja se bori protiv tebe ili šta, i veliš da nema paranoje.
Nisam znao u kojoj si ti grupi, u početku sam mislio da si zen-master. :D
Da ponovim, n-ti put, u početku si reagovao zlonamerno i potcenjivački na moje komentare o nameštanju pobede i mislio sam da si učestvuješ u anti-Nemeš kampanji. Sada to više ne mislim.
Mada, moram da se ne složim sa tobom da zaslužuju jedno drugo. :D
Nekoliko puta ti ponudih lulu mira ali ti piliš li ga piliš, čemu to???
Evo, da popušimo tu lulu i završimo za danas/ovu sezonu? :lol:
fraizer
02.07.2011., 02:55
e da
zaboravila sam komentirati slike pod plafonom...
to mi je posebno chic detalj :rofl: :rofl: :rofl:
i koncepcija ove slike mi ne štima..
ugao snimanja ili šta i već
potpuno je poremetio onaj volat..iza njiha, zaista izgleda kao za hobite, što je fakat nevjerojatno
To nisu slike nego neke diplome i priznanja...
Verovatno nesto sa skolkih i opstinskih nadmetanja mladih talenta Pozarevac, gde se mladi Nemesevic istakao..
Taj detalj mnogo govori, o Nemesu, i o pumpanju ega maminog jedinca
Neki ljudi i Nobelovu nagradu drze u fioci, dok drugi uramljuju i kace i ribolovacku dozvolu....
I pvo je neko potkrovlje u koje su sakrili babu..
hansy21
02.07.2011., 03:02
http://www.pohrani.com/f/2h/sW/3tOr04A5/nm00v7c.jpg
pijem da je zaboravim al što vrijedi kad je duplo vidim :lol::lol:
fraizer
02.07.2011., 03:04
hehehe
brandonu i mari je nebo granica; ostali stanari su već prošlost
Ovo je u isto vreme podjednako i smesno i bizarno
Ajd pojasni malo, meni svakakve cudne misli padaju na pamet
hansy21
02.07.2011., 03:04
laku noč svima ! :zzz: a posebno slobodnim forumašicama 30+
fraizer
02.07.2011., 03:43
Ko je na nas udario u startu se za..bo.
Žena, majka, lavica.
.
''Upropasti će mi dete, načisto ga je zaludela. Em je starija, em je iz razbojničke kuce, em je kurva''
fictionSmith
02.07.2011., 03:45
Ne bih se složio,Tončice.
Gle, ja sam jedini koji je na ovom forumu bio uz Marijanu od prvog dana. Svi su je pljuvali i sprdali i pobrao sam ban radi nje. Ne žalim.
Volio sam sve što je njeno i probao naći nešto dobroga u Nemešu i njegovoj pjesmici Smešak. Nisam uspio.
Nema veze što se pokopao pljuvanjem Marijane. Sve će to brzo pasti u zaborav i on bi mogao biti dobar voditelj, samo da nije tog prenapuhanog ega.
Brandon je u BB kući bio atrakcija, ali vani on nema što za reći (osim onoga što svi već znamo). On nema radne discipline, niti volje da radi na sebi. Neko vrijeme će uživati pred kamerama, a kasnije će se sjećati toga.
Mare? Sve može biti. Dopustit ću joj da me iznenadi. http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/ilove.gif
nimalo ozbiljan
02.07.2011., 04:00
Gle, ja sam jedini koji je na ovom forumu bio uz Marijanu od prvog dana.
:rolleyes: :rolleyes: ... NOT
Prvi smo bili Silas i ja koji smo i otvorili fan club, a ti si se uključio tek negde na sredini showa. :mad: Just to get the record straight hoe. :raspa:
fictionSmith
02.07.2011., 04:11
:rolleyes: :rolleyes: ... NOT
Prvi smo bili Silas i ja koji smo i otvorili fan club, a ti si se uključio tek negde na sredini showa. :mad: Just to get the record straight hoe. :raspa:
Nikad nisam išao na njezinu temu jer je to bilo najgore mjesto na pdf-u.
Tebe se ne sjećam, ali silasa da. Uključio sam se krajem prvog tjedna, ali ne pod ovim nickom.
Držim da smo Silas i ja najčešće bili u banovini.
http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/spiderweb.gif
cedokralj
02.07.2011., 04:30
ja bi bio najsretniji da kad pričamo o mare, napuhanog balavca više ni ne spominjemo. može li mare biti zvijezda bez da je se povezuje s nivonom?
machkala
02.07.2011., 06:42
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/167113/Marijana+se+miri+sa+mu%C5%BEem.html
Nije nešto respektibilan izvor al čini mi se da gospodin Ivan Čvrljak bolji šoder nije ni zaslužio.
A gospodin otac svaki dan, novi intervju, pravo se uzvezdiio.
http://www.youtube.com/watch?v=p2G4rMHVaqE&feature=related
Ovako izlazi CARICA.
Glava gore, siguran hod, izvolte srednji, radila sam šta sam htela a vi zviždite, vaša stvar.
A ne kao neki šoder iz Šibenika.
Opet ti i taj šoder:confused:
Bojane,jesi to ti:eek:
Epilog ovog reality-a tek slijedi. Naslov bi mu mogao biti: Dva loša ubiše Miloša.
groficca
02.07.2011., 09:02
hehehe
a ti samo šutiš dok oni stvaraju novu medijsku ličnost i brand, i dok god šutiš dobro je, jer nisi osobito školovana i rječita,
Ma nemoj, a 6 razreda srednje škole, nije osobito? Kolko razreda srednje imaju ostali, haa? :D
Sažeto: Forrest Gump je izmišljen lik, a Mare je reality!
julija_8
02.07.2011., 09:22
a) baba nema fižider
c) nada je pruge na svojim hlačam pomno uskladila s prugicama na babinoj košulji
:s:lol:
rijec dvije, nemes tamo vamo
Kiparica
02.07.2011., 09:23
vidi što ga majka gleda...
Kad smo već kod medijskih ličnosti i školovanosti, meni je ipak Mare sa svojih šest razreda srednje:D puno draža nego npr. jedna druga medijska ličnost -"studentica" Ava Karabatić. Marijana i meni djeluje toplo i iskreno.
I moram reći, ispalo je kako treba, bolje da se sad riješila ovog nezrelog momka. Mislim da bi da je ostala s njim s vremena na vrijeme pokupila po koju šamarčinu, ako ne i nešto više. Tip mi tako djeluje. Ne volim ljude koji se drugima unose u lice kod rasprava.
Mark Arm
02.07.2011., 09:33
Al' si bukvalista. :)
Rekao sam, da shvatam ovo kao "bitku", ne bih bio na forumu gde ima par stotina istomišljenika, koji o Marijani imaju potpuno drugačiji stav nego ja.
Da li su pitome domaćice ili bushido ratnici, nebitno. :kava:
Nisam znao u kojoj si ti grupi, u početku sam mislio da si zen-master. :D
Da ponovim, n-ti put, u početku si reagovao zlonamerno i potcenjivački na moje komentare o nameštanju pobede i mislio sam da si učestvuješ u anti-Nemeš kampanji. Sada to više ne mislim.
Mada, moram da se ne složim sa tobom da zaslužuju jedno drugo. :D
Evo, da popušimo tu lulu i završimo za danas/ovu sezonu? :lol:
Sejo Bukva veliš, e pa ti si i ovim boldanim samo potvrdio moju misao.
Određenu isključivost gajiš kada su u pitanju kako ti veliš stotine istomišljenika, ja tu ne vidim takvu identičnost stavova.
Ne iz razloga što su neki domaćice a neki bušido ratnici, nego jednostavno polaze od razlučitih postavki i imaju različit moralni habitus.
Čisto sumnjam da velika većina ovdje gaji dijametralno suprotne stavove od tvojih. Da ima zadrtih i površnih promatrača koji storiju svode na sotonizaciju jednog i glorificiranje drugog protagonista ima, ali ja zaista iščitavajući postove vidim da prevladavaju pogledi iz različitih rakursa, klonovi nipošto nisu većina.
Osuđujem i ja većinu stvari kao i ti npr., a opet se oko nekih razilazimo - bilo o Marijani, Nemešu ili Dušici BB glasu:D.
Anway, u duhu boljeg međusobnog razumijevanja :Pivo:.
groficca
02.07.2011., 09:36
''Upropasti će mi dete, načisto ga je zaludela. Em je starija, em je iz razbojničke kuce, em je kurva''
Hrabra Mama Nada nije svijesna u što je dirnula odbacivši Mare. Mnogo se muče i trude ti Nemeši...koliko se to očaja sakupilo u mladom Nemšu kad je u VB-u vidio priliku za svoju glazbu :rolleyes:
S Marom bi dobili na lakoći. Njoj je samo trebala mala promjena i evo ti 100 tisućica ojra (da nije tamo upoznala Nemeša, bila bi i veća svota, ali on je morao razbijati i kršit pravila, jel)...
Horvat na Splitskom festivalu
Nećeš moći doći sebi još neko vrijeme. Tako je bilo i meni kada sam izašao - razumio ga je Marko Grubnić s kojim je razmijenio broj mobitela.
http://www.vecernji.hr/scena/horvat-marijana-idu-beograd-hoce-li-se-pomiriti-nemesom-clanak-306633
cedokralj
02.07.2011., 10:16
http://www.vecernji.hr/scena/horvat-marijana-idu-beograd-hoce-li-se-pomiriti-nemesom-clanak-306633
i marko mu je suupeeeer. svi su mu suuupeeer.
Violently happy
02.07.2011., 10:33
Nećeš moći doći sebi još neko vrijeme. Tako je bilo i meni kada sam izašao - razumio ga je Marko Grubnić s kojim je razmijenio broj mobitela.
Ma nije valjda.. kakav šok i nevjerica!!!:eek: :rofl:
volej u mozak
02.07.2011., 10:36
http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481
julija_8
02.07.2011., 10:38
http://clip2net.com/clip/m28083/1309595717-clip-41kb.jpg
jel mu fotograf nekaj u rodu :D
julija_8
02.07.2011., 10:45
[/URL]
[url]http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481 (http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481)
vjerojatno je dobio ovu cokoladicu :s
http://clip2net.com/clip/m28083/1309596220-clip-20kb.jpg
parižanka
02.07.2011., 10:46
Ma nije valjda.. kakav šok i nevjerica!!!:eek: :rofl:
ma jadan...kud na njega svi ped..iiiii:lol::lol::lol:
julija_8
02.07.2011., 10:48
ma sav baksuz na njega :s :nirmo:
Violently happy
02.07.2011., 10:50
Pa smiješ reći "pederi" bez točkica.:ne zna:
Ja ne znam kud na njega svi pederi, mislim da je to neka pederska zavjera protiv našeg ladies' man Horija.:o
limited.edition
02.07.2011., 10:54
Ja ne znam kud na njega svi pederi, mislim da je to neka pederska zavjera protiv našeg ladies' man Horija.:o
http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481
a mislim.... sa svima je ostao u kontaktu, ali siroce nema Duletov broj telefona... ma jadan.... nakon svog onog silnog prijateljstva....
da mu ja iskopam Duletov broj? :rolleyes:
ne kuzis, on je suuuuupeeeeeeeeer :D
everson
02.07.2011., 10:58
Lepa zena ova Nadezda...:s:
Lepa zena ova Nadezda...:s:
dok ne skine ocale.... srecom mali je pokupio tatine okice, a zubeke nije :D
klasa optimist
02.07.2011., 11:02
možda ste već stavljali (http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481) :o
"Simpatičnog Dalmatinca u Srbiji su toliko zavoljeli da je i iz trgovina izlazio punih vrećica a da pola stvari nije morao platiti" :Serek:
"Trećeplasirani finalist nije zaboravio ni prijatelja Duleta s kojim se također želi vidjeti, ali nije uspio doći do njegova broja telefona." :s:lol::rofl:
edit: vidim da jeste :škartoc na glavi:
parižanka
02.07.2011., 11:06
a mislim.... sa svima je ostao u kontaktu, ali siroce nema Duletov broj telefona... ma jadan.... nakon svog onog silnog prijateljstva....
da mu ja iskopam Duletov broj? :rolleyes:
bolje nemoj - puno ih je jučer završilo u smeću zbog nekih brojeva tel. :rofl:
veliki pozdrav otpadu - falite ovdje :kiss:
everson
02.07.2011., 11:11
dok ne skine ocale.... srecom mali je pokupio tatine okice, a zubeke nije :D
Bolje receno dok ne progovori...;)
Nego kako je Cagaljka prenela tolike cokolade preko granice....u stomaku?:s: U Bgu vlada nestasica...
klasa optimist
02.07.2011., 11:12
a) baba nema fižider
:rofl::rofl::rofl:
e) jerko odlučno gleda u kameru mami u inat :zubo:
ali najvažnije od svega, svi su dobro i baba je živa :s :lux:
Violently happy
02.07.2011., 11:12
"Trećeplasirani finalist nije zaboravio ni prijatelja Duleta s kojim se također želi vidjeti, ali nije uspio doći do njegova broja telefona." :s:lol::rofl:
Jadan Hori, ziher ne može spavati zbog toga noćima, dok leži okružen svojim Fendi torbicama.:(
a vid bakice :D djeluje simpatično mora da je s ćaćine strane :kava:
klasa optimist
02.07.2011., 11:14
Jadan Hori, ziher ne može spavati zbog toga noćima, dok leži okružen svojim Fendi torbicama.:(
jedinu utjehu pronalazi u čokoladicama koje mu nesebično dijele dobri ljudi :tuzni:
Horvat koji je zaljubljen u Nemeša :love:, sve će napraviti da se riješi Dule.
Nema tu ni p od prijateljstva.
vrapčićka
02.07.2011., 11:19
Horvat koji je zaljubljen u Nemeša :love:, sve će napraviti da se riješi Dule.
Nema tu ni p od prijateljstva.
taman sad prekid da ne mora na ljeto primiti svitu iz Galibabinaca :rolleyes:
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2011/6/1/143794/VELIKI-BRAT-MALA.jpg
Da li se ovako smije čovjek kojemu su sve lađe potonule?
klasa optimist
02.07.2011., 11:23
katarina i žana napokon shvatile da su suvišne u toj vezi (http://www.index.hr/xmag/clanak/bb-lester-posvadjao-se-s-curom-nikola-ne-zeli-komentirati-sto-je-bilo-sa-zanom/559146.aspx) :s
institucija pozvala na večeru samo cajkija i čokoladnog, bit će jerko ima još slobodnih termina nakon praga, ukrajine i australije koje bi mogao provesti u londonu i švabiji :rofl:
everson
02.07.2011., 11:24
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2011/6/1/143794/VELIKI-BRAT-MALA.jpg
Ili je svinger ili nije sa ove planete,treceg nema :s:
fictionSmith
02.07.2011., 11:28
Ehem. Kad te jure paparaci puno toga napraviš u inat...
fictionSmith
02.07.2011., 11:30
možda ste već stavljali (http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481) :o
"Simpatičnog Dalmatinca u Srbiji su toliko zavoljeli da je i iz trgovina izlazio punih vrećica a da pola stvari nije morao platiti" :Serek:
Micica naša... :cerek:
A što je trebao napraviti?
Pasti na koljena i prerezati žile, neka se vidi bol i patnja! :mig:
klasa optimist
02.07.2011., 11:34
Micica naša... :cerek:
baš ga je ono krenulo :Serek:
pa da će on nakon svega u Galibabinac, mo'š mislit. :rofl:
a i Nemeš se mogao malo kontrolirati, što mu bi da toliko glumata?
Nego, vidim da su burazi olajali Marijanu.
http://www.index.hr/xmag/clanak/bb-lester-posvadjao-se-s-curom-nikola-ne-zeli-komentirati-sto-je-bilo-sa-zanom/559146.aspx
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2011/6/1/143794/VELIKI-BRAT-MALA.jpg:
a i taj se mogao malo bolje i šarenije obući, izgleda ko smetlar s cicama. kad ga vidim ovako sivog sa tamnosivim kontejner mi je prva asocijacija.
a i izgleda prije ko da je dobio na lotu, a ne da su mu potonule lađe.
SETRA Samoborček
02.07.2011., 11:36
Danas sam čuo odličan vic na cesti, jel znate koja je razlika između Rade i Nade? :rofl:
Čudi me da high class familija tipa Institucije Nemeš ima na zidu naknadno dodane instalacije centralnog grijanja :confused: I kakav im je ovo čudan prijelaz iz niže etaže u višu kroz ovaj prolaz :bonk:
klasa optimist
02.07.2011., 11:40
Danas sam čuo odličan vic na cesti, jel znate koja je razlika između Rade i Nade? :rofl:
nije valjda recikliran onaj s radom i mare :rofl:
nego, bila sam sinoć kod frizera :raspa:
ta je informacija utoliko bitna za ovaj topic jer sam čekala red i listala časopise :zubo:
kaže mare za gloriju da će, osim s brendonom, ostati u kontaktu s dražom, nikolom, emom, nirmalom i horvatom :rolleyes:
A što je trebao napraviti?
Pasti na koljena i prerezati žile, neka se vidi bol i patnja! :mig:
Bože sačuvaj. Znam taj smešak. Nije ovo usiljeni smješak zbog paparazza, ovaj je zaista od srca, a i lice mu je ozareno samo tako. nečemu se jako jaaako raduje.
fictionSmith
02.07.2011., 11:42
baš ga je ono krenulo :Serek:
pa da će on nakon svega u Galibabinac, mo'š mislit. :rofl:
Bukvalan poput mame Hope.
Shvatili bi mi da njemu Dule ne treba, koji kuki je išao spominjat broj..? :flop:
cedokralj
Čudi me da high class familija tipa Institucije Nemeš ima na zidu naknadno dodane instalacije centralnog grijanja :confused: I kakav im je ovo čudan prijelaz iz niže etaže u višu kroz ovaj prolaz :bonk:
a čim se uopće bavi ta high class familija?
Mark Arm
Ma svinger je to prekaljeni (i muvomlaz), kakve potonule lađe!:mig:
fictionSmith
02.07.2011., 11:44
Bože sačuvaj. Znam taj smešak. Nije ovo usiljeni smješak zbog paparazza, ovaj je zaista od srca, a i lice mu je ozareno samo tako. nečemu se jako jaaako raduje.
Raduje se, oslobodio se preljubnice nakon dva i pol mjeseca.
parižanka
02.07.2011., 11:44
ta je informacija utoliko bitna za ovaj topic jer sam čekala red i listala časopise :zubo:
kaže mare za gloriju da će, osim s brendonom, ostati u kontaktu s dražom, nikolom, emom, nirmalom i horvatom :rolleyes:
jedini logičan izbor s obzirom na finalnu večer i dane izjave :kava:
Mark Arm
02.07.2011., 11:46
I onda nek mi neko kaže da je ona naglupa!:cerek:
a čim se uopće bavi ta high class familija?
Pa instalacijom centralnog grijanja, te ramljenjem diploma i priznanja!:mig:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.