PDA

View Full Version : BB Glavni topic // BRAVO, MARE!

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

matika_
02.07.2011., 11:47
:http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2011/6/1/143794/VELIKI-BRAT-MALA.jpg

Da li se ovako smije čovjek kojemu su sve lađe potonule?

da ako se to desilo prije 3 mjeseca. :mig:

parižanka
02.07.2011., 11:48
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2011/6/1/143794/VELIKI-BRAT-MALA.jpg

njega ne bi trebala dirati - on nije tražio pozornost medija i treba ga ostaviti na miru :kava:

zvezdicatijana
02.07.2011., 11:48
nije valjda recikliran onaj s radom i mare :rofl:

nego, bila sam sinoć kod frizera :raspa:
ta je informacija utoliko bitna za ovaj topic jer sam čekala red i listala časopise :zubo:
kaže mare za gloriju da će, osim s brendonom, ostati u kontaktu s dražom, nikolom, emom, nirmalom i horvatom :rolleyes:

Ko je na naslovnoj strani?
Ta informacija je bitna za mene jer vec tri dana pokusavam u Srbiji naci tu hrvatsku Gloriu... :mig: :rolleyes:

desperate.sea
02.07.2011., 11:49
ima kaj zanimljivog osim photoshopiranih slika izrezanih iz konteksta i kvaziintervju? :kava:

limited.edition
02.07.2011., 11:51
ima kaj zanimljivog osim photoshopiranih slika izrezanih iz konteksta i kvaziintervju? :kava:

nema :ne zna:

desperate.sea
02.07.2011., 11:52
nema :ne zna:

:kava: bas mi je drago :rolleyes:

klasa optimist
02.07.2011., 11:53
Ma svinger je to prekaljeni (i muvomlaz), kakve potonule lađe!:mig:
:rofl:
i sotonista :s

Pa instalacijom centralnog grijanja, te ramljenjem diploma i priznanja!:mig:
i ostalim završnim radovima u građevinarstvu za hobbite :s
Ko je na naslovnoj strani?
Ta informacija je bitna za mene jer vec tri dana pokusavam u Srbiji naci tu hrvatsku Gloriu... :mig: :rolleyes:

clooney s curom :D
nije ni čudo da ne možeš naći kad je taj broj izlego prije dva dana :zubo:

evo tu naslovnice (http://gloria.com.hr/index.php)

parižanka
02.07.2011., 11:56

ma ne :kava:

čekamo još da konačno zaista čujemo Marijanu - znam da ona nikoga neće pljuvati, ali valjda će ipak malo staviti frajera na mjesto (u mamino krilo) :ne zna:

cedokralj

ima, otkrili smo da kao pogonsko gorivo za centralno grijanje koriste vatru koju riga mama hope.

ela
Razgovarali su baš dugo i lijepo , ali još uvijek nisu odlučili hoće li se razvesti. Ja ih nisam spajao pa ih neću ni rastavljati, to je njihova stvar. Odlučili su pustiti da se glave malo ohlade pa će vidjeti kako će i što će. Vjerujem kako će naći pravo rješenje, prije svega zbog Korine.

Jel netko spominjao razvod? :misli: :zubo:

PERLA_
02.07.2011., 11:59

Ma svaka mu čast. Netko bi drugi utapao tugu u ličkoj rakiji. I tko zna u kakvom je kontekstu slikana slika.

Mark Arm
02.07.2011., 12:00
Jel netko spominjao razvod? :misli: :zubo:

Svingeri poštuju instituciju braka!
Razvod - ma hajde molim te!:mig:

ela
02.07.2011., 12:01
Ma svaka mu čast. Netko bi drugi utapao tugu u ličkoj rakiji. I tko zna u kakvom je kontekstu slikana slika.

u kontekstu njegovog odnošenja kofera Marijani.

zvezdicatijana
02.07.2011., 12:02

clooney s curom :D
nije ni čudo da ne možeš naći kad je taj broj izlego prije dva dana :zubo:

evo tu naslovnice (http://gloria.com.hr/index.php)

Hvala... :s

PERLA_
02.07.2011., 12:05

A nemalo se govorilo i o tome da joj možda i oprosti. Puno se o tome pisalo i ovdje.:ne zna:

ela
02.07.2011., 12:09
A nemalo se govorilo i o tome da joj možda i oprosti. Puno se o tome pisalo i ovdje.:ne zna:

ma oprostio :D:D nije joj nikad ništa ni zamjerio. Koji bi muškarac opraštao ovakve stvari?

provokator
Iskreno ne ocekujem nista novo od nedjeljnog intervjua i tzv.istine u BB kuci....svi ce pricati sto su vec pricali i vjerujem da se nista spektakularno nece dogoditi ma koliko mi to zeljeli....:D

...ja jos uvijek cekam da Nemes i Mare izađu u nekom zutilu od novina onako na plazi ispod jorgana mislcei da ih nitko ne vidi....ako nista drugo bio bi to dobar marketing za Nemesa preporucujem mu tu soluciju i mozda mu tzv.karijera i krene nekud....a poslije tri mjeseca mogu i prekinuti ....:p

Štraca
:

da ako se to desilo prije 3 mjeseca. :mig:

Ne čini mi se dovoljno za zaboravit ljubav svog života.

groficca
02.07.2011., 12:11

ovisi
:kava:
Burazi k'o trovremenski Taft
Horvi je dooobar sa svimaaaa
Nemeš veruje u svoju glazbu, samo je uzeo kratku pauzu od 15 dana
Nada se kaje što je oterala Maru, ali to neće da prizna
Baba je živa i zdrava, ali nije pofarbala cevi za centralno (to će da uradi unuk u ovih 15 dana)

A Mare upisuje fakultet, sad su upisni rokovi, ako ne upadne na željeni probat će s onim na kojem studira Ava...

Mycrazydays
02.07.2011., 12:16
Dan neumorni forumasi! Citala sam zaostatke od nocas, vidim da ima onih koji su ostali budni kao u najbolja vremena! :D

Meni je super ova MZMK slika! :)

Mark Arm
02.07.2011., 12:16

Možda je pod utjecajem koktela droga uslijed teške depresije, pa mu je ono što ti vidiš kao smešak samo facijalni grč.
Ili je možda upravo poslušao Smešak na jubitou pa mu popravilo raspoloženje i vratilo mu isti na lice (Smeškova isceliteljska moć).
Ili samo jedan dobro raspoloženi svinger nakon jutarnjeg svingeraja.
Možda je pak sretan što se otarasio šodera (autorska prava optimist4 TM).
Teorije su nebrojene, ti prihvati onu koja ti paše.....d čojs is jorz:rofl:.

ela
02.07.2011., 12:19
Možda je pod utjecajem koktela droga uslijed teške depresije, pa mu je ono što ti vidiš kao smešak dio facijalnog grča.
Ili je možda upravo poslušao Smešak na jubitou pa mu popravilo raspoloženje.
Ili samo jedan dobro raspoloženi svinger nakon jutarnjeg svingeraja.
Možda je pak sretan što se otrasio šodera (autorska prava optimist4 TM)
Teorije su nebrojene, ti prihvati onu koja ti paše.....d čojs is jorz:rofl:.

teorija koja se nameće je pomalo gadljiva. pomalo mi se gade ovi čvrljci.

Mycrazydays
Nije tu nikad ni bilo ljubavi...kada to shvatite, mnoge ce stvari dobiti smisao.

Sam BB, kao i svi "veliki umovi" u njemu je toliko jednostavan i prost da je to za nepovjerovat.

Zato ovoliko i raspravljamo o tome, trazimo smisao, dublja znacenja...

Nema toga, sve je bas onako kako izgleda! :D :rofl:

provokator
meni su jucer kolegice u skoli zalijepile sliku od Nemesa na moj ormaric....koma ziva...zamislite zbornicu punu baba kako smisljaju plan da meni koje VOLim Nemesa :D to naprave,naravno j auletim vidim,podeem sliku uz BURN NEMES,BURN! i kes....

Mark Arm
02.07.2011., 12:23
Nije tu nikad ni bilo ljubavi...kada to shvatite, mnoge ce stvari dobiti smisao.

Sam BB, kao i svi "veliki umovi" u njemu je toliko jednostavan i prost da je to za nepovjerovat.

Zašto mi tako okrutno rušiš iluzije, evo potoci suza mi teku niz lice!
A ja budala vjerovao u ljubav i happy end, usra san se od jada i čemera!
:flop: za brutalnu iskrenost.:rofl:

groficca
02.07.2011., 12:25

Znam taj smešak, shvatio da kraj Mare lađe ne tonu, na dobitku je i kad neće. On neće njen novac, ali po zakonu je njegov :D htio-nehtio

I Mama Hope bi imala ovakav smešak da nije oterala Maru...

pletenica1
02.07.2011., 12:26
Meni nije jasno zasto smo u VB, imali dve mlade majke,domacice i to u braku iz Hrvatske...I to jednu prlilicno labilnu osobu, a druga da ne budem grub glupkasta..

Je l je to neki obicaj u Hrvatskoj da zene prve bracne krize i stresove resavaju prijavom za VB...
Mislim sta su te zene mislili da ce postici svojim dolazkom u VB.....
Neki beg iz rutine i dosade, moze da se i resi nekim putovanjima, ponovnim kontaktom sa starim prijateljicama itd.

Jedino je Antonija tu sa nekom logikom...Devojka se bavila i poziranjem i radi kao naka vrsta promotera

Kaj mislite da u sljedecem BB primaju samo ozenjene i udane i po kojeg Brendona? pa da lijepo svi razmjene iskustva?

provokator
ne mora to bit ona ljubav forever,ali je sigurno bila kemija i strast u najluđim razmjerima izrezirana prostorom,vremenom,situacijom....

provokator
Kaj mislite da u sljedecem BB primaju samo ozenjene i udane i po kojeg Brendona? pa da lijepo svi razmjene iskustva?

dolazim,ako me muz pusti :D

ela
02.07.2011., 12:29
Što mislite kako je izgledao razgovor između M i I?

I: (s širokim osmjijehom na licu): Draga, otplatila si stan!

M: Jesan

I: Što ćemo sad?

M: A ne znan...a bit ćemo razdvojeni neko vrime..

Mycrazydays
02.07.2011., 12:30
Zašto mi tako okrutno rušiš iluzije, evo potoci suza mi teku niz lice!
A ja budala vjerovao u ljubav i happy end, usra san se od jada i čemera!
:flop: za brutalnu iskrenost.:rofl:

Oh, zaista mi je zao sto si od mene morao cuti tu bolnu istinu... :rofl::rofl::rofl:

(P.S. Hoces li mi ikada moci oprostiti ovaj nedostatak empatije?)

groficca
02.07.2011., 12:32

Ideeeš!
Kako nema, ja sam skroz odlučila da proniknem u bitak.

Kako Mare ima sve i kad gubi, a ja niti imam kuhinju niti sise niti 100iljda ojra :ne zna: ajd ti meni reci!

Mark Arm
02.07.2011., 12:33

EDIT:
M: Sad me nemoj više morit da ti je kužina radi moji sisa propala!

I: A jesmo ji zahebali, živila svingerska ćelija Šibenik!

M: Živila, jesi faca.

Mycrazydays
02.07.2011., 12:34
Ideeeš!
Kako nema, ja sam skroz odlučila da proniknem u bitak.

Kako Mare ima sve i kad gubi, a ja niti imam kuhinju niti sise niti 100iljda ojra :ne zna: ajd ti meni reci!

Pricaj mi o tome.... :rofl:

Scarlett_O_Hara
02.07.2011., 12:34
Meni nije jasno zasto smo u VB, imali dve mlade majke,domacice i to u braku iz Hrvatske...I to jednu prlilicno labilnu osobu, a druga da ne budem grub glupkasta..

Je l je to neki obicaj u Hrvatskoj da zene prve bracne krize i stresove resavaju prijavom za VB...
Mislim sta su te zene mislili da ce postici svojim dolazkom u VB.....
Neki beg iz rutine i dosade, moze da se i resi nekim putovanjima, ponovnim kontaktom sa starim prijateljicama itd.

Jedino je Antonija tu sa nekom logikom...Devojka se bavila i poziranjem i radi kao naka vrsta promotera

Imali smo i majku Slavicu iz Srbije, oca Đorđa, oca Dulu, i Dražena ako se ne varam. Što su oni mislili postići ulaskom u BB? Svi stariji i idu u BB. Ne bi li stariji trebali biti pametniji i manje skloni takvim idejama? Ali lakše je preispitivati mlade udane žene koje su i majke, lakše ih je prozivati jer one bi samim tim što su udane i imaju djece trebale biti doma, sretne i zadovoljne. Kako im samo padne napamet prijaviti se za BB? One ne smiju izabrati BB kao opciju bijega od rutine ili mogućnosti zarade, a ostali mogu?:rolleyes:
Milu se unaprijed osudilo ne samo zato jer je udana i majka, nego jer je rodila sa 16. Odmah je proglašena glupačom i droljom. Nikad nije dobila ni priliku. Bezobrazno. O Marijani je sve rečeno.

Mark Arm
02.07.2011., 12:37
Oh, zaista mi je zao sto si od mene morao cuti tu bolnu istinu... :rofl::rofl::rofl:

(P.S. Hoces li mi ikada moci oprostiti ovaj nedostatak empatije?)

Teško!
Ali idem i ja dalje kroz život s osmijehom (ko stanoviti suprug sa koferčetom), pregrmit ću ja svoj emocionalni slom stoički!
Jedina je prava ljubav u kući bila Brendina:rofl:!

fictionSmith

Sasro sam se. :mama::visi:

provokator
da,mislim da je to i raspizdilo da prostite na izrazu zene koje su glasale za Maru,hrpa muskaraca je bila u BB-ovima ali nikad nije postavljeno pitanje kakav je on muz,suprug i otac iako se slatao sa ne znam s kim vise kad se sjetim BB-ova do sada...ali kad su zene u pitanju odmah se namece uloga majke....

...ZENA mora biti majka,supruga,da ne kazem sto u krevetu,lijepa bez strija i celulita bez obzira na to koliko je djece odhranjeno na njenim sisama i grbaci,pametna,ali ne previse i ne daj Boze pametnija od muske populacije itd.

Mark Arm
02.07.2011., 12:39
Imali smo i majku Slavicu iz Srbije, oca Đorđa, oca Dulu, i Dražena ako se ne varam. Što su oni mislili postići ulaskom u BB? Svi stariji i idu u BB. Ne bi li stariji trebali biti pametniji i manje skloni takvim idejama? Ali lakše je preispitivati mlade udane žene koje su i majke, lakše ih je prozivati jer one bi samim tim što su udane i imaju djece trebale biti doma, sretne i zadovoljne. Kako im samo padne napamet prijaviti se za BB? One ne smiju izabrati BB kao opciju bijega od rutine ili mogućnosti zarade, a ostali mogu?:rolleyes:
Milu se unaprijed osudilo ne samo zato jer je udana i majka, nego jer je rodila sa 16. Odmah je proglašena glupačom i droljom. Nikad nije dobila ni priliku. Bezobrazno. O Marijani je sve rečeno.

Mila je valjda, kao i sustanarka joj Sorka - srušila mnoge predrasude:lol:.

matika_

gdje na slici piše da ju je zaboravio. :ne zna::flop:

groficca
Pricaj mi o tome.... :rofl:

Eto vidiš, a sprdali ste je kad je rekla "ko ima budi mu prijatelj"

Mare budi mi prijateljica, pošalji mi barem par brojeva za uplatim lotto listić

Mycrazydays
02.07.2011., 12:41
Mila je valjda, kao i sustanarka joj Sorka - srušila mnoge predrasude:lol:.

:lol:

PERLA_
02.07.2011., 12:42

Isto jedna od dobrih teorija.
On ne voli ŽMK!
Jer, kao što sam već rekla, prosječni muškarac ubijao bi se rakijom ili nekim inim akoholnim pićem.:D

NekaNovaJa
02.07.2011., 12:43
paz vamo
jesi vidila onaj novuskrsli profil od Nemeševića?
Mislim da je fejk, a možda i nije ima 6-7 slika sa mamom i jednu sa bakom :eek::eek:

:eek:
ma nisan jebemumalogmiša.
lagano popuštam... sinoć sam rano izlegla s foruma i čitala knjigu:eek:!!! nakon duga 3 miseca! :rofl:

iden ga sad nać!:D

Mark Arm
02.07.2011., 12:44
:eek:
ma nisan jebemumalogmiša.
lagano popuštam... sinoć sam rano izlegla s foruma i čitala knjigu:eek:!!! nakon duga 3 miseca! :rofl:

iden ga sad nać!:D

Jel možda od autora Milana Grahovca, i šta kaže Milanče, kolika je naklada, koji žanr?:rofl:

Mycrazydays
02.07.2011., 12:46
Isto jedna od dobrih teorija.
On ne voli ŽMK!
Jer, kao što sam već rekla, prosječni muškarac ubijao bi se rakijom ili nekim inim akoholnim pićem.:D

Mislimo li uopce na isto? :ne zna:

O Cvrljku sve najbolje...

Dora K
02.07.2011., 12:47
A što je trebao napraviti?
Pasti na koljena i prerezati žile, neka se vidi bol i patnja! :mig:

jok, past na koljena, dic ruke u zrak (u maniri mojih Dalmosa na koncertu Mate Mise) i zavapit "I tebeeeee sam sit kafanooooo...." (ili neku drugu odgovarajucu, pardoniram, ne slusam ni cajke ni narodnjake pa ne znam na sto je Nemesko izveo onaj preglumljen scenski istup u maniri dokazivanja svekolike ljubavi mu prema supruzi doticnoga)....

zasto bi mu sve ladje potonule? meni ne bi na njegovom mjestu :D Niko nije umro, niko.... i baka je ziva :rofl:

PERLA_
02.07.2011., 12:48
Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen. I svi pobacaše kamenje.:D

PERLA_
02.07.2011., 12:53
Mislimo li uopce na isto? :ne zna:

O Cvrljku sve najbolje...

Osobno mislim da se ponio kao pravi, pošteni čovjek, a tko zna što mu je u duši. To je zadržao za sebi i neka je.

groficca
02.07.2011., 12:53
zasto bi mu sve ladje potonule? meni ne bi na njegovom mjestu :D Niko nije umro, niko.... i baka je ziva :rofl:

:lol::lol::lol:

Štraca
02.07.2011., 12:54
Novi pjesmuljak od Nemeša :rofl:

jednostavno sam morala podilit sa vama novi Nemešov pjesmuljak....noc!

cindirellanoway prije 37 sekunde
Živio sam 104dana, je*ao sam nije bilo mana,
al' nesreće izađoh iz kuće-poče mama da me tuče;
da me smara i pamet mi soli- drž' se mame,
Mare te ne voli! Posluš'o je, zajeb'o se jako-
zato ja sam u nedjelju p...lako!Ode Mare odnese i pare
,ja mislio zvat' će me svi care.A kad ono svi su protiv mene,
nit' me vole nit' me majko cene.Bojan(a) bi mi i guzice dao-
ali neću,nisam na to spao.Govore mi fejk si,
nebitan zato sad se ja u čudu pitam:
S kime ću se sad jadan je*avat.Nema veze mama će mi davat!

Degutantno i morbidno.

Mycrazydays
02.07.2011., 12:54
Osobno mislim da se pokazao kao pravi pošteni čovjek, a tko zna što mu je u duši. To je zadržao u sebi i neka je.

Apsolutno se slazem! :top:

hansy21
02.07.2011., 13:00
pozdrav ! što ima osim onih kojih dugo bilo nije .:rofl:

julija_8
02.07.2011., 13:02
Raduje se, oslobodio se preljubnice nakon dva i pol mjeseca.

nisam od tebe ocekivala ovakav komentar, pljucno si na Maru :s

ball
02.07.2011., 13:04

...Nemeš mi je ionako nažulja trticu, pa dok se malo zaliči...ti se taman imaš vrimen pridomislit...i onda priuštimo sretan kraj napaćenom hrvatskon narodu:rofl:

Mark Arm
02.07.2011., 13:04
Šta se nitko nije upitao šta na cijelu ovo epopeju kaže baba Nemeš?
Kako ona gleda na stvari iz svog kuta, tj. Hobbitona.
btw. meni se čini da je ona keva od ćaleta Nemeša, ne vidim na fotki nikakve poveznice s Esperanzom, osim onih prugica!

jebemMAME
02.07.2011., 13:05
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2011/6/1/143794/VELIKI-BRAT-MALA.jpg

ovako se smije čovjek koji se preočito riješio velike ljudske gluposti u obliku jedne priglupe drolje i njenog još luđeg oca koji se povlači po medijima :lol:

odustat će i od pola dobitka samo da je ta glupost otišla iz stana :rofl:

sad lagano pjevuši na palubi broda :top:

http://www.youtube.com/watch?v=wQinNlx4y0k

fictionSmith
02.07.2011., 13:08
nisam od tebe ocekivala ovakav komentar, pljucno si na Maru :s
Nisam, julija. Nego mediji (čitaj: žutilo) svašta pišu.
Zar misliš da je otac Ivo dao ijedan od tih "intervjua"?
Ni za sliku pomorca ne znamo kad i gdje je snimljena... http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/mislilac.gif

julija_8
02.07.2011., 13:08
ima, otkrili smo da kao pogonsko gorivo za centralno grijanje koriste vatru koju riga mama hope.

:lol::s

polako se vracamo na stare dane :s

Mycrazydays
02.07.2011., 13:09
ovako se smije čovjek koji se preočito riješio velike ljudske gluposti u obliku jedne priglupe drolje i njenog još luđeg oca koji se povlači po medijima :lol:

odustat će i od pola dobitka samo da je ta glupost otišla iz stana :rofl:

sad lagano pjevuši na palubi broda :top:

http://www.youtube.com/watch?v=wQinNlx4y0k

Zaista zanimljiv tekst :rolleyes:... sve mi se cini da je i glupost relativan pojam!

groficca
02.07.2011., 13:09
Evo vam prave istine:

Nemeš je dečko koji voli i živi za izazove, uvijek odabire teži put, put patnje i bola, on želi biti muškarac i ratnik, vitez na belom konju, on je želeo da se bori, BORI !!! i izađe ko pobednik, da oslobodi svoju muzu okova i patnje i s njom uzjaše u suton...da o tome piše i peva epove i opere
To je on htio!
A kad ono, izaš'o van dva dana prije finala, i vidio kako i nije sve strašno
imaju puno podrške
Mama Hope Mari već namjestila krevet s cvetom u vazi na noćnom ormariću
ljubavna priča cvate, RTL snimio spot o njihovoj ljubavi
Navigare već odavna zatražio razvod

:confused:...
to je ipak bilo previše za nje
i shvatio on da neće biti junak iz operete

pa je zato on ono priredio u finalu! odabrao teži put... sve za ljubav!

fictionSmith
02.07.2011., 13:10

Baš na ovo sam mislio.
Nitko od njih se ne "povlači po medijima", ali mediji pišu što požele i za većinu čitatelja napisano je božija istina.

julija_8
02.07.2011., 13:12

rece covjek da su to stvari od Korinice, mozda je u kofercetu milijonce :lol:

osmijeh pokazuje da je u ZEN-u :s

julija_8
02.07.2011., 13:14
ovisi
:kava:
Burazi k'o trovremenski Taft
Horvi je dooobar sa svimaaaa
Nemeš veruje u svoju glazbu, samo je uzeo kratku pauzu od 15 dana
Nada se kaje što je oterala Maru, ali to neće da prizna
Baba je živa i zdrava, ali nije pofarbala cevi za centralno (to će da uradi unuk u ovih 15 dana)

A Mare upisuje fakultet, sad su upisni rokovi, ako ne upadne na željeni probat će s onim na kojem studira Ava...

predobar sazetak :s

groficca
02.07.2011., 13:20
btw. meni se čini da je ona keva od ćaleta Nemeša, ne vidim na fotki nikakve poveznice s Esperanzom, osim onih prugica!

Baba je za Maru, ali ne daju joj da priča, zna Baba u mudrosti svojih godina da neće vidit svojih praunučića ako će ovaj slušati Hope i ganjati karijeru pevača...

ela
02.07.2011., 13:21
rece covjek da su to stvari od Korinice, mozda je u kofercetu milijonce :lol:

osmijeh pokazuje da je u ZEN-u :s

samo treba zapaliti jednu i zapjevati kao ovaj LA CUCARACHA (http://www.youtube.com/watch?v=oz75hArCDpk&feature=related)

fictionSmith
02.07.2011., 13:21
Baba je za Maru, ali ne daju joj da priča, zna Baba u mudrosti svojih godina da neće vidit svojih praunučića ako će ovaj slušati Hope i ganjati karijeru pevača...
Predobro :s:s

PERLA_
02.07.2011., 13:22
I što velite, hoće li se Nemeš pomiriti sa Marijanom ili barem popričati.
Ne mogu si pomoći, nepopravljiva sam romantičarka.:cerek:

julija_8
02.07.2011., 13:23
Nisam, julija. Nego mediji (čitaj: žutilo) svašta pišu.
Zar misliš da je otac Ivo dao ijedan od tih "intervjua"?
Ni za sliku pomorca ne znamo kad i gdje je snimljena... http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/mislilac.gif

a to je bio sarkazam, sorilica, i mislila sam si da je nemoguce da ti to mislis

novinari svasta pisu, ne vjerujem zutilu, ja cu ko i Nemes samo kad vidim svojim ocima i cujem svojih uHima povjerovati :s

julija_8
02.07.2011., 13:27

a imam baba na pameti jos nesto,osim nje i Mare moze proci kroz ona otvoric

:D

fictionSmith
02.07.2011., 13:28
a to je bio sarkazam, sorilica, i mislila sam si da je nemoguce da ti to mislis

novinari svasta pisu, ne vjerujem zutilu, ja cu ko i Nemes samo kad vidim svojim ocima i cujem svojih uHima povjerovati :s
Bilo bi dobro da su u tu sutrašnju emisiju pozvali Maru i Nemeša, da se ima što gledat/slušat. Ali mater nije za to...
http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/mislilac.gif

Mark Arm
02.07.2011., 13:33

Ja vidim ovakav scenario:
Marijana se rješava problema s alkoholom, odlazi redovito na ej ej mitinge i završava dva fakulteta, pritom pobire i jedan doktorat.
Nemeš propada kao pevač, gubi pravo studiranja budući da se previše dao u karijeru, odaje se piću.
Mama Nemeš moli Marijanu da se uzmu, Marijana pristaje, veliki happy end uz venčanje na kojem prisustvuje cijela garnitura ovogodišnjeg BB-a.
Na kraju naravno svi zapevaju zagrljeni Smešak, dok Brenda uokolo radi performanse.

Pimpinell@
Degutantno i morbidno.

šta je to degutantno i morbidno?

julija_8
samo treba zapaliti jednu i zapjevati kao ovaj LA CUCARACHA (http://www.youtube.com/watch?v=oz75hArCDpk&feature=related)

:rofl: i ovaj pjeva bolje od njega :s

Edit: mislila sam na Nemeska :lol:

fictionSmith
02.07.2011., 13:35
šta je to degutantno i morbidno?
Degutantno je aludirati na seksualnu vezu Nemeša i mame (što mnogo ovdje, a i na YT, rade).

PERLA_
02.07.2011., 13:35
Marijana se rješava problema s alkoholom, odlazi redovito na ej ej mitinge i završava dva fakulteta, pritom pobire i jedan doktorat.
Nemeš propada kao pevač, gubi pravo studiranja budući da se previše dao u karijeru, odaje se piću.
Mama Nemeš moli Marijanu da se uzmu, Marijana pristaje, veliki happy end uz venčanje na kojem prisustvuje cijela garnitura ovogodišnjeg BB-a.
Na kraju naravno svi zapevaju zagrljeni Smešak, dok Brenda uokolo radi performanse.

Pa nisam ja za ništa spominjala ličku rakiju.:D Mislim da će ona odigrati važnu ulogu u ovoj sagi.:D

PERLA_
02.07.2011., 13:38
Degutantno je aludirati na seksualnu vezu Nemeša i mame (što mnogo ovdje, a i na YT rade).

Otiđi na pdf ŽUD, pa ti to neće biti toliko čudno kad pročitaš storije o muževima - maminim sinovima, i samo se izbaci konotacija o seksu, jer je to ipak patološka krajnost.

virtual
02.07.2011., 13:39

arya
02.07.2011., 13:40
jok, past na koljena, dic ruke u zrak (u maniri mojih Dalmosa na koncertu Mate Mise) i zavapit "I tebeeeee sam sit kafanooooo...." (ili neku drugu odgovarajucu, pardoniram, ne slusam ni cajke ni narodnjake pa ne znam na sto je Nemesko izveo onaj preglumljen scenski istup u maniri dokazivanja svekolike ljubavi mu prema supruzi doticnoga)....

Ako ćemo već Mišu, onda je trebao pasti na koljena i opalit onu njegovu: "Drugi joj raspliće kosu, a ja je volim..." :D
Mislim da se on ponio sasvim ok. Izražio je želju da bude nebitan, meni dovoljno! :mig:

Baka rules! :D

julija_8
02.07.2011., 13:40
Bilo bi dobro da su u tu sutrašnju emisiju pozvali Maru i Nemeša, da se ima što gledat/slušat. Ali mater nije za to...
http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/mislilac.gif

Gle mislim da bi pocrkale kamere, pali..gasi,nakon svakog pitanja

a i Mare bi bila u Grču :s kakav bi to smjesak bio :ne zna:

s obzirom da je s njim navikla razgovarati u shiframa, na sta bi to licilo, on je sputava u konverzaciji, bolje je bez njega :D

Voditelj: Marijana, jesi li jos zaljubljena u Nemesa?

Mare: a ne znaan, tako triba bit, ma nedaaa mi se (cubi usne) .....

Pimpinell@
02.07.2011., 13:41

Ako je pametna, neće niti pričati nakon onoga ....
Ništa, ni riječi...

groficca
02.07.2011., 13:42

:top:
Vrlo dobro! Ali plus dva fakulteta uspješna je u pjevačkoj karijeri. Već je u rangu Alke VuJice i Tonija. Postaje novi član žirija HTZ-a.

Baba teško bolesna utiče na Hope da promijeni mišljenje...

Hope na poslijetku ipak šalje popunjenu prijavnicu na Nemeševo ime za HTZ šou...
Mare ga posjećuje na Požarevačkom trgu gdje pjeva kao ulični pevač i uručuje mu pozivnicu za direktan ulazak u finale...

Ovaj put ima punu podršku publike koja glasa za njega do kraja i on pobjeđuje na HTZ-u!

Happy end, ali ne...
Dolaze u njen skromni dom
I tada ga upoznaje s njegovim sinom za kojeg sve te godine nije ni znao da postoji...

I tek tada su svi sretni jer su Nemeševi prihvatili Mare...a Baba je najsretnija!

fictionSmith
02.07.2011., 13:43
Otiđi na pdf ŽUD, pa ti to neće biti toliko čudno kad pročitaš storije o muževima - maminim sinovima, i samo se izbaci konotacija o seksu, jer je to ipak patološka krajnost.
Ma znam, ali gospoja Hope nije jedina posesivna mater koja radi zlo djetetu, iskreno vjerujući da radi najbolje. Svaka treća je takva, samo se ova obitelj našla u medijima...

Pimpinell@
02.07.2011., 13:43
Degutantno je aludirati na seksualnu vezu Nemeša i mame (što mnogo ovdje, a i na YT, rade).

Hm...jesi siguran ?

groficca
02.07.2011., 13:44
:top:
Vrlo dobro! Ali plus dva fakulteta uspješna je u pjevačkoj karijeri. Već je u rangu Alke VuJice i Tonija. Postaje novi član žirija HTZ-a.

Baba teško bolesna utiče na Hope da promijeni mišljenje...

Hope na poslijetku ipak šalje popunjenu prijavnicu na Nemeševo ime za HTZ šou...
Mare ga posjećuje na Požarevačkom trgu gdje pjeva kao ulični pevač i uručuje mu pozivnicu za direktan ulazak u finale...

Ovaj put ima punu podršku publike koja glasa za njega do kraja i on pobjeđuje na HTZ-u!

Happy end, ali ne...
Dolaze u njen skromni dom
I tada ga upoznaje s njegovim sinom za kojeg sve te godine nije ni znao da postoji...

I tek tada su svi sretni jer su Nemeševi prihvatili Mare...a Baba je najsretnija!

Mark, a da na ovo stavimo copyright? :D

hansy21
02.07.2011., 13:46
http://www.pohrani.com/f/3q/K4/3Fzg3Yz9/scx010.jpg

hansy21
02.07.2011., 13:47
http://www.pohrani.com/f/2i/iE/BjXs4hg/scx015.jpg

fictionSmith
02.07.2011., 13:47
Hm...jesi siguran ?
Jesam, gnjusno je.

superfly01
02.07.2011., 13:48
večeras doček horvata čaglja u dugom ratu, ići ili ne pitanje je sad, pa da mu malo zavičem buuuu da vidi smrad kako je to :D

i btw

http://www.kurir-info.rs/stars/nemes-smuvao-soraju-99045.php

bjež sorajo :eek:

fictionSmith
02.07.2011., 13:51
i btw

- S Nemešom se čuje dvadeset puta dnevno. Dogovaraju se o svim detaljima, pa čak i o bojama kupaćih kostima koje će sa sobom poneti - kaže Sorajina drugarica.

A baš su se uživili... :cerek:

parižanka

bi on ali ego prevelik - ipak je on institucija :kava:

Mark Arm
Mark, a da na ovo stavimo copyright? :D

Apolutno, ja sam i dao samo okvirni scenerij u grubim crtama, nadajući se u daljnju telenovelizaciju.
Sviđa mi se, evo baš sam na telefonu s Gaby Spanich, ona oduševljena, hoće da glumi mamu Esperanzu.:cerek:

Samantha
02.07.2011., 13:52
Iznenadjena sam Brandonovim pravopisom:(
Onakva elokventnost..a osnove pravopisa cista nula.

Mark Arm
02.07.2011., 13:53
večeras doček horvata čaglja u dugom ratu, ići ili ne pitanje je sad, pa da mu malo zavičem buuuu da vidi smrad kako je to :D

i btw

A rugali se Živin'cama!
Taj čoklit rat mnogo zaostalo neko mestašce...:rofl:

arya
02.07.2011., 13:53

i btw

- S Nemešom se čuje dvadeset puta dnevno. Dogovaraju se o svim detaljima, pa čak i o bojama kupaćih kostima koje će sa sobom poneti - kaže Sorajina drugarica. :s

Svi kupaći kostimi koje namjeravaju ponijeti sa sobom moraju biti prvo odobreni od strane gospođe majke Hope, zato se i čuju dvadeset puta dnevno! :D
Nadam se da je Sorajina prijateljica imala namjeru biti sarkastična. :ne zna:

parižanka
02.07.2011., 13:54
http://www.pohrani.com/f/3q/K4/3Fzg3Yz9/scx010.jpg

oči su ogledalo duše :lol::lol::lol:

groficca
Apolutno, ja sam i dao samo okvirni scenerij u grubim crtama, nadajući se u daljnju telenovelizaciju.
Sviđa mi se, evo baš sam na telefonu s Gaby Spanich, ona oduševljena, hoće da glumi mamu Esperanzu.:cerek:

Čuj casting je najvažniji
Meni se već javio Halit on bi uprizorio Nemeša, ali rekla sam mu da stane u red...

everson
Ja mislim da ce na kraju sage Mare postati nova pevacica magazina i zariti i paliti "regionom",kao u zlatna vremena grupe...
A Nemes zavrsiti u dubokoj ilegali i niko nikad vise nece cuti nista o njemu...osim mozda da je nastupio u nekoj operi u Albaniji,u rubrici "je l' se secate"...:s:

parižanka
02.07.2011., 13:56
http://www.pohrani.com/f/2i/iE/BjXs4hg/scx015.jpg

i tko sad ne vidi tugu o tim lijepim očimaaaaaaaaa:top:

groficca
02.07.2011., 13:57
Ja mislim da ce na kraju sage Mare postati nova pevacica magazina i zariti i paliti "regionom",kao u zlatna vremena grupe...
A Nemes zavrsiti u dubokoj ilegali i niko nikad vise nece cuti nista o njemu...osim mozda da je nastupio u nekoj operi u Albaniji,u rubrici "je l' se secate"...:s:

Nikako. Ima Mare veliko srce i ume da prašta. (To su svi stanari potvrdili, a prvi Brenda)

arya
02.07.2011., 13:57
...a Baba je najsretnija!

Zato jer baka zna nešto što oni ne znaju. Nemili preokret događa se u posljednjoj epizodi ove sapunice (epizoda 688.) kada baka priznaje da zapravo nije njegova baka, već Marijanina! :D

superfly01
02.07.2011., 14:00
pa nije valjda luda soraja da stvarno ide s njim. ionako nikad nisu bili u nekim odnosima. a marijana joj je živi dokaz kako je to kad se pačaš u nemešević family :eek: a jadna šta da joj kažen :(

groficca
02.07.2011., 14:02
Zato jer baka zna nešto što oni ne znaju. Nemili preokret događa se u posljednjoj epizodi ove sapunice (epizoda 688.) kada baka priznaje da zapravo nije njegova baka, već Marijanina! :D

Jok, baka zna koliko se načekala da Hope izrodi njeno unuče...

(ah, nikako da se odjavim za stalno:rolleyes:)

Feta Kruva
02.07.2011., 14:02
alo curugaši,strunjari i idioteni :lux:

postajem ka dule (puj,puj),đubar mi sve više godi.dobar je za ten :s

julija_8
02.07.2011., 14:08

kad jedni ulegnu drugi izlegnu

lijepo te vidjeti :cerek:

everson
02.07.2011., 14:08

Samo pod uslovom da se ispostavi da je Marijana zapravo davno izgubljena kcer mama esperanze i da zato brani njihovu ljubav,medjutim pravu istinu krije zapravo baba Nemes koja je pod okriljem noci zamenila bebe i pravu poslala u Uzice (Bojana),a laznu u Knin na povratku sa letovanja.Sve se saznaje u 3467 epizodi,Bojana (nemesova sestra skace s mosta,esperanza zavrsava u ludnici),a Marijana i Nemes zive srecno do kraja zivota)

fictionSmith
02.07.2011., 14:09

A ja se baš pitan što je s fetakruvon... http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/skacu.gif

HaylieNS
02.07.2011., 14:11
pa nije valjda luda soraja da stvarno ide s njim. ionako nikad nisu bili u nekim odnosima. a marijana joj je živi dokaz kako je to kad se pačaš u nemešević family :eek: a jadna šta da joj kažen :(

Kurir izmišlja :D, demantovala je to Soraja: http://www.index.hr/xmag/clanak/bb-soraja-nemam-nista-s-nemesom-a-tata-u-hrvatskoj-je-jako-je-ponosan-na-mene/559169.aspx

constanca
02.07.2011., 14:13
Na Pinku je stoji najava za veceras u 20h, emisija VB narod pita :lux::lux:

Da li je to ista emisija koja ce ici sutra na RTL-u? :ne zna:

hansy21
02.07.2011., 14:13

dobro došla :s

fictionSmith
02.07.2011., 14:14
Na Pinku je stoji najava za veceras u 20h, emisija VB narod pita :lux::lux:

Da li je to ista emisija koja ce ici sutra na RTL-u? :ne zna:
Nije.

HaylieNS
02.07.2011., 14:14
http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481

Interesantan mi je ovaj deo iz intervjua sa Horvatom: "Pozvao je Nemeša da ga posjeti u Dugom Ratu, ali kaže: – Ne vjerujem da će doći jer misli da ga svi mrze."

A za rtl Nemeš reče kako nailazi samo na pozitivne komentare. :D

Feta Kruva
02.07.2011., 14:15
kad jedni ulegnu drugi izlegnu

lijepo te vidjeti :cerek:

ko je izlega?
biće smo se mimoišli :(

vidim da se nije puno prominilo,još sv. maru pokušavaju ocrnit idioteni :rofl:

Grazia
02.07.2011., 14:19
možda ste već stavljali (http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481) :o

"Simpatičnog Dalmatinca u Srbiji su toliko zavoljeli da je i iz trgovina izlazio punih vrećica a da pola stvari nije morao platiti" :Serek:

:

tocno to sam pretpostavljala:D

Hori ce na kraju zaradiit vise love i popularnosti nego ona sto se krije u Kninu :s i dobiti najvise od tog showa, Brendu skoro nitko ni ne spominje vise, Soraja nikome nije zanimljiva bas i osim mega silikona nema pricu za prodati, Dusko kao da nije ni postojao :D etc

svingerica i onaj izgubljeni slucaj iz Pozarevca ce jos na kraju najgore od svih proc...

Trećeplasirani finalist nije zaboravio ni prijatelja Duleta s kojim se također želi vidjeti, ali nije uspio doći do njegova broja telefona. Druželjubiv kakav jest, neće propustiti ni događanja na koja je pozvan.

– Zvali su me na koncerte, otvaranja, promocije, a u Beogradu sam već dobio i neke poslovne ponude - kaže.

O čemu je riječ, ne otkriva, ali priznaje da bi htio raditi u medijima, a privlači ga produkcija. No, prije svega želi zaplesati pred kamerama.

– Želio bih sudjelovati u “Plesu sa zvijezdama”.

Pimpinell@
02.07.2011., 14:19
http://www.vecernji.hr/scena/bb-horvat-nemes-me-pozvao-veceru-a-posjetit-cu-marijanu-clanak-306481

Interesantan mi je ovaj deo iz intervjua sa Horvatom: "Pozvao je Nemeša da ga posjeti u Dugom Ratu, ali kaže: – Ne vjerujem da će doći jer misli da ga svi mrze."

A za rtl Nemeš reče kako nailazi samo na pozitivne komentare. :D

nnnn...da..a zato će doći na neki od otoka sa gitarom, valjda misli da će mu gitara pomoći da ga manje mrze :rofl:

Grazia
02.07.2011., 14:24
Ma svinger je to prekaljeni (i muvomlaz), kakve potonule lađe!:mig:

i meni se pari :rofl:

hansy21
02.07.2011., 14:30
nemeš s gitarom :lol::lol:

http://www.pohrani.com/f/2B/JR/1r6G8bXe/elkabong.jpg

Vanderberg
02.07.2011., 14:32
uh tek sad vidjeh ovo:

http://www.vesti-online.com/Scena/Rijaliti/147998/Nemesova-mama-Ubedila-sam-sina-da-ostavi-Marijanu

:rofl::rofl::rofl:

Gošća
02.07.2011., 14:32
Danas u Konzumu stojim i listam 24 sata da vidim šta joj muž kaže i skužim da žena do mene čita istu stvar :D

parižanka
02.07.2011., 14:34
nemeš s gitarom :lol::lol:

http://www.pohrani.com/f/2B/JR/1r6G8bXe/elkabong.jpg

ma treba njega elkabong raspaliti po glavuči :lol:

Mark Arm
02.07.2011., 14:37

Ciao muvomlazušo, kako je bilo na đubrištu, jel bilo još idiotena?:cerek:

Pimpinell@
02.07.2011., 14:39
Danas u Konzumu stojim i listam 24 sata da vidim šta joj muž kaže i skužim da žena do mene čita istu stvar :D

škrtico..listaš umisto da kupiš :rofl:

julija_8
02.07.2011., 14:40
ko je izlega?
biće smo se mimoišli :(

vidim da se nije puno prominilo,još sv. maru pokušavaju ocrnit idioteni :rofl:

majoneza, kuze i reggy, shebali ih neki telefoni :lol:

a za Maru, bit ce ona dobro

http://www.youtube.com/watch?v=5JiBTrK2WPI

Pimpinell@
02.07.2011., 14:41
A ja bi tila znat kako je proša susret Duleta i teleta ali niđe ništa ne piše...

hansy21
02.07.2011., 14:42
http://www.pohrani.com/f/1o/l8/2S9pn2RA/r45.jpg

ova me slika na nekog podsječa :lol::lol:

julija_8
02.07.2011., 14:44

ova me slika na nekog podsječa :lol::lol:

jebate pas :lol::s

volem te :cerek:

hansy21
02.07.2011., 14:49

evo i jedna od mene

http://www.youtube.com/watch?v=2kwhC2JddT0&playnext=1&list=PL7EA9C51B7D9E3632

PERLA_
02.07.2011., 14:50
Ako je pametna, neće niti pričati nakon onoga ....
Ništa, ni riječi...

Svjesna sam da si u pravu. ;)

Ali Marijana nije pametna.
A i izjavila je da bi htjela popričati s njim.

hansy21
02.07.2011., 14:50
jebate pas :lol::s

volem te :cerek:

i ja tebe :kiss: :ne zna:

Feta Kruva
02.07.2011., 14:57

kad se sitim da je kuže bila bez kartona do ovog bb-a..kuže :vidiga:

naravno da će mare bit dobro.ipak je ona zen state of mind.:s
a i nemeš je uspija nemoguće-ljudi je sad gledaju ka žrtvu a ne k.... ka prije.i neka.tako triba bit :s

julija_8
02.07.2011., 14:58
i ja tebe :kiss: :ne zna:

slika :s

hint :zdjelica:

Halloween
02.07.2011., 15:01
jao onog kurira "Lažeš ko Kurir!" prije nisam znao zasto se ta uzrecica koristi sad znam..

Gošća
02.07.2011., 15:04
škrtico..listaš umisto da kupiš :rofl:

Jednom me prijateljica našla kako listam pa mi rekla da kradem slova. :)

Pimpinell@
02.07.2011., 15:06
Svjesna sam da si u pravu. ;)

Ali Marijana nije pametna.
A i izjavila je da bi htjela popričati s njim.

Svi smo svjesni :rofl:
Ti da sam u pravu a i ja i ti da ŽMK nije pametna :)

fali mi intervju sa Duletom, zašto njega nitko ne intervjuira ???

I pade mi na pamet(nirmaliziram danas) da je produkcija namjerno ŽMK dala BIžuteriju nakon tjedna kad su stari stanari bili unutra i kad smo bili zakinuti da ikakva dešavanja a onom mamlazu se otvraale oči iza naših leđa..
Jadna Mare pivala je a i nije ni znala šta zapravo piva...

p.s. odakle je skinuta ona slika Nemeša i The Babe,sa kojeg profila ??

hansy21
02.07.2011., 15:08
slika :s

hint :zdjelica:

evo i jedna za nemeša i mamu

http://www.youtube.com/watch?v=Ccs2rt0oSzQ

julija_8
02.07.2011., 15:08
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8

hansy idemo na party u Čoko Rat,molim da naucis korake i da se ovak zbigecas :s

ja sam sve naucila :s

SvaštaTV
02.07.2011., 15:09
Brendon (THE BEST OF)

http://www.youtube.com/watch?v=aZ2c-hGklnk

balinjera
02.07.2011., 15:11
Di ste muvomlazi :lux: jer idjemo veceras pod zen barjakom na Coklid Rat vikat buuuuu :lux:

Dora K
02.07.2011., 15:13
Jednom me prijateljica našla kako listam pa mi rekla da kradem slova. :)

ajd pustimo sad to.... nego, sto kaze, sto kaze? :raspa:

hansy21
02.07.2011., 15:14
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8

hansy idemo na party u Čoko Rat,molim da naucis korake i da se ovak zbigecas :s

ja sam sve naucila :s

da sam bar bliže al za njega se toliki put ne isplati :ne zna:

http://www.youtube.com/watch?v=pdDNhX5N--4

Dora K
02.07.2011., 15:15
ajd, ko ce veceras gledati ovaj Narod pita nek napise sto je bilo :moli:
Thanks
:mig:

Dora K
02.07.2011., 15:17

khm.... nije pitanje jel se za Cokoslava isplati, vec jel se za Juliju isplati :mig:

Gošća
02.07.2011., 15:17
ajd pustimo sad to.... nego, sto kaze, sto kaze? :raspa:

Nemam pojma :rofl: opet se članci svode na njeno cviljenje za Nemešom

balinjera
02.07.2011., 15:20
khm.... nije pitanje jel se za Cokoslava isplati, vec jel se za Juliju isplati :mig:

Opaaa mico jel ovo imamo forumaske Nemesa i Maru :lux:

solilokvij
02.07.2011., 15:21
Vidila Horvata jutros na plaži u D. Rat. Očekivala san da će sad bit opće oduševljenje njegovih mještana, ali samo se rukova s jednim tipon i otra na drugu valu. Nisan čula ništa o pripremama za gozbu u njegovu čast.

hansy21

auu pa to nisam ni skužio sory julija :ne zna:

za juliju
http://www.youtube.com/watch?v=Iy1miTg9sgU&feature=related

julija_8

ma sta je to pripisaj hoda do tamo :lol:, bacimo Cokoladu i ajmo kuci

al na ovo si me sjetio to nisma dugo cula

podsjetilo me na neki sex :s

idi seko u taj šaš.....namisti se kako znas... :s

http://www.youtube.com/watch?v=d7hHMyZZsvQ&feature=related

mimozaaa
02.07.2011., 15:23
U Jutarnjem je izasao interviu Marinog oca gdje kaze kako je Mare fino pricala s muzem i da se nista nezna da li ce se razvesti ili pomoriti. Kao oducili su da se malo saceka da se glave ohlade. Kako mi je smjesno sto se toliko zdusno glasali i branili Maru koja je od prvog dana usla ciljano da odigra ovu igru a za sve je muz znao. sad ce malo sacekati da se strasti smire i oni ce nastaviti dalje da zive uz pare a vi svi nasjeli na njenu pricu. meni zao nemesa koji je nasjeo na njenu glumu a najvise mi zao sto ne pobjedi Dule ili Horvat.

Pimpinell@
02.07.2011., 15:23
Rki se oglasio

http://www.index.hr/xmag/clanak/dzordz-rkman-nemes-je-trebao-cestitati-marijani-ona-je-u-big-brotheru-najvise-dala/559217.aspx

julija_8
02.07.2011., 15:24
Opaaa mico jel ovo imamo forumaske Nemesa i Maru :lux:

hansy i ja dijelimo ljubav prema pjesmuljcima :s

on je slobodan, a ja zauzeta mozda sam i starija od 30+

khm :brukica: sad kuzim : pravi se nevješta u manipulaciji:

al kako kuze rece kud se ja guram, pored slobodne reggy, limit i jos poneke, ostat cemo na ljubavi prema pjesmuljcima i dobim ss-ovima

julija_8
02.07.2011., 15:27
U Jutarnjem je izasao interviu Marinog oca gdje kaze kako je Mare fino pricala s muzem i da se nista nezna da li ce se razvesti ili pomoriti. Kao oducili su da se malo saceka da se glave ohlade. Kako mi je smjesno sto se toliko zdusno glasali i branili Maru koja je od prvog dana usla ciljano da odigra ovu igru a za sve je muz znao. sad ce malo sacekati da se strasti smire i oni ce nastaviti dalje da zive uz pare a vi svi nasjeli na njenu pricu. meni zao nemesa koji je nasjeo na njenu glumu a najvise mi zao sto ne pobjedi Dule ili Horvat.

da i ?

ko ne zna za zajebansiju nikad mu nece biti jasno

julija_8
02.07.2011., 15:30
auu pa to nisam ni skužio sory julija :ne zna:

za juliju
http://www.youtube.com/watch?v=Iy1miTg9sgU&feature=related

Odra, Kupa ili Sava samo reci :), ah Nemes i Mara nece imati ovakva sjecanja, oni mogu samo reci dođi do pusione :rofl:

moja omiljena

Hrilium
02.07.2011., 15:30
:rofl: Koja si ti provala :s

I don't think so. Vilica i zona obrva odaju da se radi o genima požarevačke piljevine.
U biti, pljunuta je kćer, samo što je sijeda. :raspa:

Ovoga, zašto se Nemeš nije prijavio u neki HTZ, to jest, srbijansku inačicu, neg baš u BB??

hansy21
02.07.2011., 15:31
ma sta je to pripisaj hoda do tamo :lol:, bacimo Cokoladu i ajmo kuci

al na ovo si me sjetio to nisma dugo cula

podsjetilo me na neki sex :s

idi seko u taj šaš.....namisti se kako znas... :s

nemam puno samo 400 km :ne zna:

pjesma budi sječanja na neke događaje iz mladosti :s

http://www.youtube.com/watch?v=nYB7D-HW0RM&feature=related

Feta Kruva
02.07.2011., 15:31

ja u ovom ne vidim ništa čudno.ni smiješno.ni dokaz neke prevare.

kako vam se da više? :s

pustite ljude da žive svoje živote nakon svih sranja bez da ih analizirate i doživljavate svaki pokret i rič ka ultimativno dokaz "velike prevare". :facepalm:

balinjera
02.07.2011., 15:32

Mimoza, aj poslusaj me. Ne grisi dusu, muz nije zna i nije bilo nikakvog dogovora. Toliko.

Asocijativna
02.07.2011., 15:33
http://www.youtube.com/watch?v=mEdDuQ8irdA

Super mi je video i pjesma koja ga prati!

Pimpinell@
02.07.2011., 15:34

Aha
Prepisano iz srpskog tabloida za kojeg je navodno marin otac ogolio i otvorio dušu
I baš si našla čime da nas ganeš

uaaaaaa...idem roniti suze krokodilske jer se mare možda pomiri s mužem...uaaaaaa

Feta Kruva
02.07.2011., 15:35
:
Ovoga, zašto se Nemeš nije prijavio u neki HTZ, to jest, srbijansku inačicu, neg baš u BB??

zato šta je tija pojebat šta,bilo šta.ma kakve pesme,muzika,bakrači..kome on to maže oči?

pa u kući se ponaša ka da sexa nije vidija i ka da zna da ga neće vidit više kad se vrati mami.jado jadni.:D

Lugia
02.07.2011., 15:36

jel to onaj koji je netko mari naljepio na zid ? ugl video je super netko se stvarno potrudio :)

hansy21
02.07.2011., 15:36
Odra, Kupa ili Sava samo reci :), ah Nemes i Mara nece imati ovakva sjecanja, oni mogu samo reci dođi do pusione :rofl:

moja omiljena

petrinjčica

http://www.pohrani.com/f/2P/Vi/3AyhYCah/petrinjcica.jpg

sandra555
02.07.2011., 15:37
Na kraju mi još Rkman ispao najnormalniji od svih njih. ne računam buraze, oni su nebitni :lol:

julija_8
02.07.2011., 15:37
Mimoza, aj poslusaj me. Ne grisi dusu, muz nije zna i nije bilo nikakvog dogovora. Toliko.

ako ne napises traktat od jedno 80 redova minimalno, nisi nista rekla :s:s

koliko puta stavim ovoga esa, pocet cu se susjedima na ulici klanjati :lol:

Jeguljica
02.07.2011., 15:39
http://www.youtube.com/watch?v=DUHFtN_028w

baš me ovo rastužilo i opet raspizdilo - koje smeće!!!!!!!!!

Ja ih ovdje niš ne čujem kolko god pojačam,kaj je pričao?:ne zna:

julija_8
02.07.2011., 15:39
nemam puno samo 400 km :ne zna:

pjesma budi sječanja na neke događaje iz mladosti :s

http://www.youtube.com/watch?v=nYB7D-HW0RM&feature=related

sta si se usra :rofl:

Hrilium
02.07.2011., 15:40
zato šta je tija pojebat šta,bilo šta.ma kakve pesme,muzika,bakrači..kome on to maže oči?

pa u kući se ponaša ka da sexa nije vidija i ka da zna da ga neće vidit više kad se vrati mami.jado jadni.:D

Ja bih mu ipak savjetovala da promijeni profesiju i prifati se glume. Baš je fejkerski kalibar tog tipa. Točno ga mogu zamislit u kakvoj sapunici kao opasnog zavodnika negativca nauljene frizure :raspa:

hansy21
02.07.2011., 15:41

o e onda ču sigurno doč :rofl::s

Asocijativna
02.07.2011., 15:44
jel to onaj koji je netko mari naljepio na zid ? ugl video je super netko se stvarno potrudio :)

Šteta što njemu to netko nije naljepio.

Ne vjerujem da je jedan od onih koji ga je vidio. Ima malo pregleda i jedva sam ga našla na yt.:ne zna:

Jeguljica
02.07.2011., 15:47
- S Nemešom se čuje dvadeset puta dnevno. Dogovaraju se o svim detaljima, pa čak i o bojama kupaćih kostima koje će sa sobom poneti - kaže Sorajina drugarica.

A baš su se uživili... :cerek:

:facepalm:

Nije ni čudo kaj ga Horvat voli,ko će kome nego svoj svome(čitaj gay):kava:
Nemojmo zaboravit olovku za oči:s

balinjera
02.07.2011., 15:48
ako ne napises traktat od jedno 80 redova minimalno, nisi nista rekla :s:s

koliko puta stavim ovoga esa, pocet cu se susjedima na ulici klanjati :lol:

Ae sa dubokon analizom cak i malog prsta na desnom stopalu :rofl:

muci meni se koji put zamanta od silnih esova :rofl:

E i :s

balinjera
02.07.2011., 15:50

o e onda ču sigurno doč :rofl::s

:rofl: :rofl:

tako triba bit :s
Nek vide ovi u minusu kako se to radi :lux: :rofl:

balinjera
02.07.2011., 15:51
:facepalm:

Nije ni čudo kaj ga Horvat voli,ko će kome nego svoj svome(čitaj gay):kava:
Nemojmo zaboravit olovku za oči:s

I kanticu, lopatice i grabljice :s

Feta Kruva
02.07.2011., 15:52
muci meni se koji put zamanta od silnih esova :rofl:

E i :s

al :s je idealan smajlić za ovaj topic.trejd mark :s

ka :D na rekreaciji, :cerek: na modi, :Serek: na traču..:rofl:

Sweetness
02.07.2011., 15:53

oči mi zasuzile :tuzni:

julija_8
02.07.2011., 15:55

:lol: ovo mi je poznato, al privatna stvar pa necu, al dobra baza :s:s

a e :s

Jeguljica
02.07.2011., 15:56

Naravno,ako mu majka dopusti,da se ne bi (ne)slučajno ozlijedili...kaj bi onda njoj ostalo:kava:

balinjera
02.07.2011., 15:56
al :s je idealan smajlić za ovaj topic.trejd mark :s

ka :D na rekreaciji, :cerek: na modi, :Serek: na traču..:rofl:

Covice totalno si IN u forumaskin bespucima :s

Ja nemam pojma, stas obicna vlajna koja se tek uci in urbanoj spiki :lux:

julija_8
02.07.2011., 16:03
oce li kogod ostaviti kakav kratki sazetak emisije na PINK-u u 20h

necem biti doma, a nemrem tamo djecu potjerati od kompa (kao sto to radim kod kuce :lol:)

moram se ici spremati, inace cu ici gola i bosa, a mozda mi muz i koferce spremi ak se ne maknem sa kompa :s

svaka mu dala, pa me trpa vaku, zato mu se :s :s :s

Edit: htjedoh reci trpi :lol:

hansy21
02.07.2011., 16:03
:rofl: :rofl:

tako triba bit :s
Nek vide ovi u minusu kako se to radi :lux: :rofl:

pa nisam ja nemeš :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=lEj7RUne-Dk

Pimpinell@
02.07.2011., 16:05
Još malo linkova

za mimozaaa posebno

http://www.tinolovka-news.com/zvijezde/7022-svatko-tumaci-svoju-pricu-o-kakvom-pomirenju-ivana-i-marijane-govore-mediji

balinjera
02.07.2011., 16:07

necem biti doma, a nemrem tamo djecu potjerati od kompa (kao sto to radim kod kuce :lol:)

moram se ici spremati, inace cu ici gola i bosa, a mozda mi muz i koferce spremi ak se ne maknem sa kompa :s

aj aj perverznjakuso :rofl:

fictionSmith
02.07.2011., 16:08
Kako mi je smjesno sto se toliko zdusno glasali i branili Maru koja je od prvog dana usla ciljano da odigra ovu igru a za sve je muz znao. sad ce malo sacekati da se strasti smire i oni ce nastaviti dalje da zive uz pare a vi svi nasjeli na njenu pricu. meni zao nemesa koji je nasjeo na njenu glumu a najvise mi zao sto ne pobjedi Dule ili Horvat.
Ako je bilo dogovora s mužem, bilo je i sa Nemeškom. Uberi ih kad ulaze u kuću prvu večer...

julija_8
02.07.2011., 16:08
ljudiiiiiii bOk :Gregor:

:s:lol:

Jeguljica
02.07.2011., 16:09

Da,molila bi lijepo i ja,neam Pinka:rolleyes:

julija_8
02.07.2011., 16:10
Ako je bilo dogovora s mužem, bilo je i sa Nemeškom. Uberi ih kad ulaze u kuću prvu večer...

sam da jos napomenem, pri tome ulasku u onome tunelu, Mara vikne ´Mužu volim te´!

ljudiii bOk : ovca:

parižanka
02.07.2011., 16:15
Ja ih ovdje niš ne čujem kolko god pojačam,kaj je pričao?:ne zna:

ni ja puno, ali djelovi:
N- borimo se
M-ja sam ti zicer
N-znam šta god da bilo....
M-stvarno?
KAŽEŠ DA SI GOSPODAR SVOJE DUŠE,GOSPODAR SI I MOJE A TO JE
STRAŠNO ZATO SE I BOJIM
N-isto nam je, znaš na šta si spremna i na šta sam ja spreman
sve šta god .....ovako,onako..................
krećem od sebe znam kako je meni tu i da nema nemogućeg.........
ona plače - on: nemoj
N:jednom ćemo šetati da nitko ne vidi i nikoga ne zanima.....jel mi vjeruješ?
M:a ti meni?
N:celim srcem,celim a sad je ogromno.....

fictionSmith
02.07.2011., 16:23
sam da jos napomenem, pri tome ulasku u onome tunelu, Mara vikne ´Mužu volim te´!

ljudiii bOk : ovca:
Je, i puno se inzistiralo na onom "žena pomorca".
Do dana današnjeg nisan ubra tko je i što Milin muž, a navigat ka da je bio s njima u kući...
http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/patos.gif

Lugia
02.07.2011., 16:25
Do dana današnjeg nisan ubra tko je i što Milin muž, a navigat ka da je bio s njima u kući...

baš....osim što je mislio da su samo cure u kući ..mi ne znamo ništa o njemu...mislim ..nije da trebamo znat al navigata su razvlačili :ne zna:

Feta Kruva
02.07.2011., 16:29
http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/patos.gif

pa ono,drugačije je napisat "žena pomorca" nego "žena konobara".prvo je bitno,drugo nije jer ovo prvo za sobom automatski vuče raznorazne predrasude..koje mare,hvala bogu,nije potvrdila :rofl: :s

NekaNovaJa
02.07.2011., 16:33

ni ja puno, ali djelovi:
N- borimo se
M-ja sam ti zicer
M-stvarno?
STRAŠNO ZATO SE I BOJIM

Romantičarko moja, pa kako nisi razabrala one dijelove gdje planiraju nekakve susrete kad budu razdvojeni 'pet-šest sat vožnje'???
Ovo je jedan od onih videa zbog kojih postoji zrno sumnje u to da je sve ovo što sad gledamo njihov zajednički plan.:cerek::mig:

Hrilium
02.07.2011., 16:36
Još malo linkova

za mimozaaa posebno

http://www.tinolovka-news.com/zvijezde/7022-svatko-tumaci-svoju-pricu-o-kakvom-pomirenju-ivana-i-marijane-govore-mediji

o poše, članka :rolleyes:

većina videa je već skinuta sa YTa zbog opscenosti.

parižanka
02.07.2011., 16:39
Romantičarko moja, pa kako nisi razabrala one dijelove gdje planiraju nekakve susrete kad budu razdvojeni 'pet-šest sat vožnje'???
Ovo je jedan od onih videa zbog kojih postoji zrno sumnje u to da je sve ovo što sad gledamo njihov zajednički plan.:cerek::mig:

:tuzni: jesam romantična .......to je jače od mene

a zrno sumnje mi je nažalost nestalo nakon njegovog intervjua.....

fictionSmith
02.07.2011., 16:42
pa ono,drugačije je napisat "žena pomorca" nego "žena konobara".prvo je bitno,drugo nije jer ovo prvo za sobom automatski vuče raznorazne predrasude..koje mare,hvala bogu,nije potvrdila :rofl: :s
Žena pomorca vuče na osobu čiji muž plovi, a ona samuje...

Ali na stranu to, sad kad smo se malko odmaknuli od VB, ne možeš ne vidit kostur scenarija. Tu se puno forumaša žalilo na Maru i Nemeša kako su pokupili pozornost na sebe, te da se drugi ukućani radi toga ne vide. Nisu je pokupili, imali su je u startu: mlada i lijepa žena pomorca i mlad, nadobudan, pun sebe operni pjevač, sin jedinac. Dva svijeta. K tomu, ona opterećena djetetom. Sapunjara. :ne zna:

Pimpinell@
02.07.2011., 16:43
o poše, članka :rolleyes:

većina videa je već skinuta sa YTa zbog opscenosti.

znam
članak sam namjerno stavila
a ima u njemu i istine...
I.Č.je rekao svoje ali svatko to hoće tumačiti kako je njega volja...

fictionSmith
02.07.2011., 16:52
znam
Nema puno istine.
Primjerice, ovo:

Ivo Kovačević, otac najpoznatije hrvatske preljubnice, ponašao vrlo smireno I pokupio simpatije javnosti, vrlo brzo je i on podlegao medijskoj džungli koja je okružila Marijanu, tako intervjue daje gdje god stigne

Što je to, ako ne preseravanje?

Pimpinell@
02.07.2011., 16:55
Fiction

Nisam rekla da ima puno, rekla sam da ima istine..
I nadovezala se na I.Čvrljka, odnosno komentar o njemu, vidljiv u ovom tekstu a nad kojim se prethodno zgražala Mimozaaa jer je iz drugih novina prepisala sasvim drugačiji komentar koji se imputira I.K.

superfly01
02.07.2011., 16:57
jel ovo pravi sorajin profil?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=102312949850948&set=a.102312936517616.4791.100002167300516&type=1&theater#!/profile.php?id=100002167300516

maya.k
02.07.2011., 17:02
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/263502/Nemes-napisao-pesmu-o-Marijani Jel bilo ovo ?

eeeee11111
02.07.2011., 17:08
POMOĆ!

Tko je gost od ukućana danas u 20 h na Pinku i ce bitit stream? :)

Hrilium
02.07.2011., 17:12
znam

Znam, al me tolko živcira novinarsko preseravanje da moram komentirat :o

NekaNovaJa
02.07.2011., 17:12
POMOĆ!

i mene to zanima.
Morales, imal šanse da bude na BS-u?

roger782
02.07.2011., 17:14
Žena pomorca vuče na osobu čiji muž plovi, a ona samuje...

Ali na stranu to, sad kad smo se malko odmaknuli od VB, ne možeš ne vidit kostur scenarija. Tu se puno forumaša žalilo na Maru i Nemeša kako su pokupili pozornost na sebe, te da se drugi ukućani radi toga ne vide. Nisu je pokupili, imali su je u startu: mlada i lijepa žena pomorca i mlad, nadobudan, pun sebe operni pjevač, sin jedinac. Dva svijeta. K tomu, ona opterećena djetetom. Sapunjara. :ne zna:

ma da,potukla je i španjolske i turske do kolina :D

samo šta su napravili veliku obmanu s onim "reality show" koje se vuklo
uz bb od početka do kraja :D

valjda budu to u sljedećem izbacili :D

Feta Kruva
02.07.2011., 17:15
POMOĆ!

ima danas na pinku nešto o bb-u?? :lux:

triba mi doza :s

NekaNovaJa
02.07.2011., 17:21
ima danas na pinku nešto o bb-u?? :lux:

triba mi doza :s

ooo znam kako ti je. ja već ulegla na stream! :brukica:

Nekidan sam gledala Pregled dana - 1. Kako je to dobro. Probajte! :rofl:

Feta Kruva
02.07.2011., 17:22
ooo znam kako ti je. ja već ulegla na stream! :brukica:

Nekidan sam gledala Pregled dana - 1. Kako je to dobro. Probajte! :rofl:

mogla bi i ja. jedno i drugo.:s

ajme,nismo normalni.aj bar se mogu opravdat za ležanje u kući jer je vani oblačno i kiša će. :rofl:

Odette de Crecy
02.07.2011., 17:23
http://www.youtube.com/watch?v=Bo61C_rd5oM&feature=related

nekako si mislim da je ovako izgledao intervention :D

larina
02.07.2011., 17:28
Decki sa BS-a ce nam streamat Pink danas u 20.00 :)

Yeaahhh...:)

parižanka
02.07.2011., 17:29

:top::top::s

hurts
02.07.2011., 17:31
Bome tata Ivo opako pretendira da prešiša mamu Nemeš što se tiče medijske eksponiranosti:D.
Ima ga od Vardara pa do Triglava, nema di se nije oglasio. Možda bi bilo fatalno da se on i mama Nemeš upoznaju, vrlo su slični. S jednakom opsesijom naspram svoje djece. Onaj žval s finala još uvijek mi lagano natiče oči:D

čupko_25
02.07.2011., 17:32
Kupila u dm od glade miris relaxing ZEN,mare je rekla da joj triba posa može reklamirat RELAXING ZEN:lux:

LaidBack
02.07.2011., 17:39

Tako triba :lux::lux:

:top::top::s

parižanka vrijeme je da ubaciš NIJE u potpis :lux::lux:

fictionSmith
02.07.2011., 17:41
ma da,potukla je i španjolske i turske do kolina :D

samo šta su napravili veliku obmanu s onim "reality show" koje se vuklo
uz bb od početka do kraja :D

valjda budu to u sljedećem izbacili :D
Ako i naredni BB bude jednako grubo montiran kao ovaj i bez 24-satnog streama, ne mora se ni zvati BB. :confused:

Prolazi vrijeme, a ja se žderem: nikad neću doznati što je Tonka zapravo rekla Vladimiru. http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/ozid.gif

tihand
02.07.2011., 17:44

Oprosti, sto je BS?

Dorja79
02.07.2011., 17:44
Bome tata Ivo opako pretendira da prešiša mamu Nemeš što se tiče medijske eksponiranosti:D.
Ima ga od Vardara pa do Triglava, nema di se nije oglasio. Možda bi bilo fatalno da se on i mama Nemeš upoznaju, vrlo su slični. S jednakom opsesijom naspram svoje djece. Onaj žval s finala još uvijek mi lagano natiče oči:D

a mozda nema pravo? dugo je i sutio a baba Nada se preseravala po medijimaUostalom sta vjerujete svemu sto napisu,garant su 80 posto teksta sami dodali. Tati od Mare svaka cast,jos ne mogu vjerovati kako je divan covjek!LJUDINA!

hurts
02.07.2011., 17:47
a mozda nema pravo? dugo je i sutio a baba Nada se preseravala po medijimaUostalom sta vjerujete svemu sto napisu,garant su 80 posto teksta sami dodali. Tati od Mare svaka cast,jos ne mogu vjerovati kako je divan covjek!LJUDINA!

Asti, šta si mnogo besna da ti nije haljina tesna?:D
Rod ti je? Šta?:D
Koliko se sralo po mami Nemeše koja je imala i svoj topic dok je na Marinu femili stavljen ban, valjda smijem primjetiti očito:D.

stragulescu
02.07.2011., 17:52
Zvati Papu da pod hitno i u roku odmah još jednom dođe u HR te da proglasi blaženom našu Mare.

everson
02.07.2011., 17:56
Oprosti, sto je BS?

BalkanSport

larina
02.07.2011., 18:00
Oprosti, sto je BS?

http://www.balkansport.info/

ako ces gledat, moras se logirat.
Imas jos 2 sata da sve pripremis i u miru gledas...:mig:

Jeguljica
02.07.2011., 18:03

ni ja puno, ali djelovi:
N- borimo se
M-ja sam ti zicer
M-stvarno?
STRAŠNO ZATO SE I BOJIM
:facepalm:glumac,nema kaj...

Jeguljica
02.07.2011., 18:05
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/263502/Nemes-napisao-pesmu-o-Marijani Jel bilo ovo ?

Čitam i ne vjerujem!:s

Da mi je znati koji je to forum čitao samo gdje ga obožavateljke njegove obožavaju i žele da se licka olovkom za oči?:lol:

Nemeško naš dragi,šminka je za cure a ne za dečke...ups..pardon,muškarce:kava:

btw...kak to da njemu majka dopušta da se šminka?Znači,ne bi imala niš protiv da je gay?:ne zna:

Greco
02.07.2011., 18:09
http://www.youtube.com/watch?v=8ax4g7Y0XwE&feature=related
haha parodija

Jeguljica
02.07.2011., 18:13
Evo opet jedan sa youtube-a komentar koji upao u oči:rofl: ( a to je ono kaj ja cijelo vrijeme sumnjam):cerek:

"EXKLUZIVNO EXKLUZIVNA VIJEST NEMEŠ I JE GAY ZATO JE GEYES BIO JE SA 2 MUSKA TO VAM MOGU POTWRDITI KORISNICI GAY PORTALA ZA UPOZNAVANJE NEMES IS PEDER NEMES IS GAY GEYES"

everson
02.07.2011., 18:13
Čitam i ne vjerujem!:s

Da mi je znati koji je to forum čitao samo gdje ga obožavateljke njegove obožavaju i žele da se licka olovkom za oči?:lol:

Nemeško naš dragi,šminka je za cure a ne za dečke...ups..pardon,muškarce:kava:

btw...kak to da njemu majka dopušta da se šminka?Znači,ne bi imala niš protiv da je gay?:ne zna:

Naravno da ne bi,to je sad in,extra,suuuuuuuper,a mama Nadezda je uvek u trendu,zato je i gostila Cagaljku u preeeeekrasnom stanu....taman posla da Mare (sile mraka i strahote),preuzme njeno,zensko mesto u sinovljevom zivotu...

fictionSmith
02.07.2011., 18:21
Evo opet jedan sa youtube-a komentar koji upao u oči:rofl: ( a to je ono kaj ja cijelo vrijeme sumnjam):cerek:

"EXKLUZIVNO EXKLUZIVNA VIJEST NEMEŠ I JE GAY ZATO JE GEYES BIO JE SA 2 MUSKA TO VAM MOGU POTWRDITI KORISNICI GAY PORTALA ZA UPOZNAVANJE NEMES IS PEDER NEMES IS GAY GEYES"
A na gay portalu se svi identificiraju imenom i prezimenom, o da ... i onda je mrmot zamotao...
http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/wank.gif

Jeguljica
02.07.2011., 18:24
A na gay portalu se svi identificiraju imenom i prezimenom, o da ... i onda je mrmot zamotao...
http://forum.mondo.rs/public/style_emoticons/default/wank.gif

Pa Nemešu je sad karijera No.1:kava: i sam je to rekao...mora svugdje bit iskren:rofl:

Asocijativna
02.07.2011., 18:27
http://www.balkansport.info/

ako ces gledat, moras se logirat.
Imas jos 2 sata da sve pripremis i u miru gledas...:mig:

Ja sam se logirala i izgubila u bespuću tog foruma.
Jel' ima neka dobra duša koja će mi objasniti kuda krenuti? Stisnem stream i pojavi se sat. Cijeli forum se odnosi na nogomet.:ne zna:

PERLA_
02.07.2011., 18:35
Zvati Papu da pod hitno i u roku odmah još jednom dođe u HR te da proglasi blaženom našu Mare.

Nije toliko strašno, dalo bi se barem oprostiti. Nije gora od Marije Magdalene.

parižanka
02.07.2011., 18:37
Jel' ima neka dobra duša koja će mi objasniti kuda krenuti? Stisnem stream i pojavi se sat. Cijeli forum se odnosi na nogomet.:ne zna:

http://www.balkansport.info/channel-5/945874-balkansport-5-a.html
http://www.balkansport.info/channel-7/1058175-balkansport-7-a.html

ne znam na kojem će biti....:top:

larina
02.07.2011., 18:37

odes ovdje, na schedule:
http://www.balkansport.info/schedule/1627937-saturday-2-july-2011-a.html
Preko toga je najlakse uci...

sad su mi rekli da ce staviti na kanal 7, ali nije jos 100% sigurno..

MyPoison
02.07.2011., 18:40
http://www.facebook.com/note.php?note_id=179252338785453#!/pages/Neme%C5%A1/179207278789959?sk=notes

e Nemešu moj...:kava:

Asocijativna
02.07.2011., 18:42
Hvala! Osjećam se tako glupo jer sam milion puta čitala kako ste davali informacije o tome ali me nije zanimalo jer sam imala Pink bh. A naći te posteve je nemoguća misija.

hurts
02.07.2011., 18:45
http://www.facebook.com/note.php?note_id=179252338785453#!/pages/Neme%C5%A1/179207278789959?sk=notes

e Nemešu moj...:kava:

Ovo je 4 real ili sprd?:D

To je on pisao???:rofl::rofl::rofl:

Jeguljica
02.07.2011., 18:52
mislim da je fejk...

čipsolina
02.07.2011., 19:02
Ovo je 4 real ili sprd?:D

To je on pisao???:rofl::rofl::rofl:

je, on je pisao. već smo to čitali i smijali se ovome:

Na tudjoj gitari sam učio da sviram...

bome je :s

larina
02.07.2011., 19:03
Danas Pink na:

Sutra RTL na BS4 ili BS6....

Hvala BS-ovcima....

:lux::lux::lux:

hurts
02.07.2011., 19:04
Đizas, pa za njega je i Antonija Šola William Blake:s:s

AvluV
02.07.2011., 19:10
Ne možete kad ste prisrani da rješite dilemu oko te pirče.

mIšIca:P
02.07.2011., 19:25
presmješno mi je sad vrtit po youtubeu klipiće iz kuće pri početku... kad znaš kakav je ko na kraju i sve... presmješno:rofl:

tequila
02.07.2011., 19:29
je, on je pisao. već smo to čitali i smijali se ovome:

Na tudjoj gitari sam učio da sviram...

bome je :s

datum ovog zadnjeg je 16.3.11 a pocetak VB 13.3 kako to???

izgubljena
02.07.2011., 19:30

yebiga, ako je njemu mare otkrila da ipak nije gay kao što je mislio, onda se mama zeznula.

zvezdicatijana
02.07.2011., 19:37

Ne bih ja ocekivala previse od ovoga veceras...
Znamo da Mare ide u Beograd tek u utorak,tako da od intervijua s njom (a vecinu to najvise interesuje) nema nista...
Verujem da ce biti emisija tipa one "pozovi Velikig brata" i vrhunac desavanja moze se dogoditi jedino ako mama Institucija Hope opet Marijanu Micic bude ucila pravopisu... :kava:

parižanka
02.07.2011., 19:40
presmješno mi je sad vrtit po youtubeu klipiće iz kuće pri početku... kad znaš kakav je ko na kraju i sve... presmješno:rofl:

događanja u kući su samo odraz svakodnevnog života - takvi likovi i događaji su svuda oko nas (možda uz izuzetak Brendona :rofl:) :ne zna:
s puno godina iskustva mogu samo da kažem da su oni prema kojima sam bila iskrena a to su izigrali (na bilo koji način) UVIJEK dolazili pokunjeno da to isprave ali bilo je prekasno - nažalost ostaje ono šta bi bilo kad bi bilo....
to će se SIGURNO i oni pitati kroz cijeli život - a puno je bolje kada se prepustiš životu pa kud puklo da puklo i ako ne ide ne ide ideš rasterećen i bez upitnika nad glavom dalje......:kava:

larina
02.07.2011., 19:41
Znamo da Mare ide u Beograd tek u utorak,tako da od intervijua s njom (a vecinu to najvise interesuje) nema nista...
Verujem da ce biti emisija tipa one "pozovi Velikig brata" i vrhunac desavanja moze se dogoditi jedino ako mama Institucija Hope opet Marijanu Micic bude ucila pravopisu... :kava:

Jel netko rekao da se ocekuje nesta spektakularno :ne zna:

čipsolina
02.07.2011., 19:44
datum ovog zadnjeg je 16.3.11 a pocetak VB 13.3 kako to???

pa netko ima lozinku. :ne zna:
možda mama :rofl:

zato je to i stavljeno tad, računao je da će postat popularan, pa dao nekome da mu to uređuje :o

Abe Normal
02.07.2011., 19:45
Ne zna se koji su gosti u studiju..? :ne zna:

parižanka
02.07.2011., 19:46
Jel netko rekao da se ocekuje nesta spektakularno :ne zna:

spektakli bi bio samo da Mare i Nemeš budu sami u nekom studiju :ne zna:

Angie_Lee
02.07.2011., 19:53
koji je link za balkansport... to gdje će biti pink

zvezdicatijana
02.07.2011., 19:54
spektakli bi bio samo da Mare i Nemeš budu sami u nekom studiju :ne zna:

Nije mi jasno zasto ljudi iz produkcije ne dovedu samo njih dvoje u emisiju da ih Tonka lepo ispreskace pitanjima...odmah bi se pomirili... :cerek:
Oni su sa Emotion/om vezani ugovorom na sest meseci i ne smeju da odbiju gostovanje u njihovim emisijama... :rolleyes:

limited.edition
02.07.2011., 19:56
neko je pitao za link

nego, hoce li nam Bojance biti gost? :lux::D

hansy21
02.07.2011., 20:00
neko je pitao za link

nego, hoce li nam Bojance biti gost? :lux::D

na koga te podsječa ? :lol::lol: