View Full Version : BB Glavni topic // BRAVO, MARE!
hansy21
03.07.2011., 02:17
da pitam sta je diko? :o
pa sad, lester je kod vad u hr, a ona je kod kuce u skopje, :mig:
čipso sad je blizu a i slobodan :lol::lol:
lastovica
03.07.2011., 02:17
Uzvezdija se Lester, djabe Kate sike mecala :s
nema silikone! :o , 100% :o
da su je unajmili da mu glumi curu još od prvog dana.
to bi ti hteo, a? :kava:
cura mu je tj bila jos pre bb, ako ne vjerujes pogledaj negove fotke na njegov bb profil!
doć će i to na red kad se iscrpe aktualne teme. ne bi se čudio da se u ovom trenutku ona toga ni ne sjeća ako nije opet gledala snimke, u što iz nekog razloga nekako sumnjam da baš previše gleda.
produkcija se koristila svim raspoloživim sredstvima, manipuliranjem stanarima u zatvorenim uvjetima na svaki mogući način i u svakom trenutku ali dogovora nije bilo.
možda je čudno i svi se pitaju zašto je tako rano zabrijala. ali ako pogledaš snimke s početka vidit ćeš da se bojana opasno motala oko njega, a mari ako se svidio ocijenila je ako bude previše čekala, pokupit će ga bojana i onda je gotovo.
evo pravog sugovornika :lux::lux:
cedokralj
03.07.2011., 02:19
to bi ti hteo, a? :kava:
cura mu je tj bila jos pre bb, ako ne vjerujes pogledaj negove fotke na njegov bb profil!
lastavica šalim se. otkad si se uzvijezdila kao voditeljica, kao da gubiš smisao za humor.
čipsolina
03.07.2011., 02:19
da pitam sta je diko? :o
pa sad, lester je kod vad u hr, a ona je kod kuce u skopje, :mig:
nešto kao ono tvoje lujko, samo pristojnije :rofl:
lester je u hr, a ja landram po forumu :rolleyes:
lastovica
03.07.2011., 02:23
nešto kao ono tvoje lujko, samo pristojnije :rofl:
lester je u hr, a ja landram po forumu :rolleyes:
pristojnije....nema veze! :D
danas je bio u zg tj jos je....a i nece on uskoro doci kuci u mkd! :D
čipsolina
03.07.2011., 02:25
nema silikone! :o , 100% :o
ima, vidi se :kava:
a i sam je rekao da mu je cura išla u bolnicu, on mislio da je nešto ozbiljno a ona stavljala silikone :D
Nije....ime je bilo nesto sa dabr....:kava:
ps iscitavam od popodne...napokon stigla dovde....pozzz bigi
zao mi je al nemogu pomoc.. :)
nisam baš fin al svejedno
http://www.youtube.com/user/EmilcoExtra#p/u/0/DpdQ_ahcr8E
dis iz ripit!: nemogu gledat snimke iam tehnickih problema
:facepalm:
i ti zbilja očekuješ da itko, čak i autor svhati post napisan jučer :rofl: :rofl:
jebate, nick bi ti trrebao biti "optimist":rofl:
zpravo ništa..onaj link gledaj ako trebaš laksativ
draga pinpo, a znala san da ces jednon popizdit i na mene.. :rofl:
nisam mogla postat popodne.. svati! i da! ja neam veze sa tin optimizmon :o
evo pravog sugovornika :lux::lux:
cedo je bijo i osta pravi sugovornik!
hansy21
03.07.2011., 02:26
a i sam je rekao da mu je cura išla u bolnicu, on mislio da je nešto ozbiljno a ona stavljala silikone :D
ma nije bitna ambalaža več sadržaj :ne zna:
cedokralj
03.07.2011., 02:27
je li tko bio na horijevoj zabavi u dugome ratu? :D
ivanaa32
Večer društvo! Baš mi vas je lipo vidit na okupu,pari mi se kada bb još nije završio ( a biće i neće još dugo)
Čitam da je bila neka emisija sa Brendonom,ima li ko kakav link da se ne vraćam sto stranica unatrag
Pimpinell@
i pretjerala
i sva je pretjerana...od frizure do odjeće i i viška kila, za tako mladu curu
cedo je bijo i osta pravi sugovornik!
ne laje pas radi sela... :s:s
hansy21
03.07.2011., 02:29
Večer društvo! Baš mi vas je lipo vidit na okupu,pari mi se kada bb još nije završio ( a biće i neće još dugo)
Čitam da je bila neka emisija sa Brendonom,ima li ko kakav link da se ne vraćam sto stranica unatrag
vrati se samo jednu :cerek:
ivanaa32
03.07.2011., 02:30
Zahvaljujem :)
hansy21
03.07.2011., 02:37
http://www.pohrani.com/f/1o/l8/2S9pn2RA/r45.jpg
ovaj kao da je bio u bb kuči :rofl:
čipsolina
03.07.2011., 02:41
auuuuuu! pocinjem se brinuti za tebe! :o
:rofl:
sve je u redu, nitko nije umro. nikonikonikoniko :lux:
cedokralj
03.07.2011., 02:41
fala na pozivu, sitin je se svako malo.. :eek:
eto vidiš, samo drito iz splita prima italiji, malo livo projdi između visa i korčule i ne možeš falit. ja ću ti davat signale s svjetionika. :D
Jadni ovi ex stanari, niko nema nista pametnije da ih pita osim o M&N aferi.
Mislim da ce Brendon prvi da popizdi, njega to ne zanima, on zeli o sebi a ne da bude sporedna uloga :D
eto vidiš, samo drito iz splita prima italiji, malo livo projdi između visa i korčule i ne možeš falit. ja ću ti davat signale s svjetionika. :D
ot: ti si, cedo, kralj.. nego samo zajebaju neki ovdi.. :rolleyes:
cedokralj
03.07.2011., 02:45
ot: ti si, cedo, kralj.. nego samo zajebaju neki ovdi.. :rolleyes:
ma pusti ih, nebitni su. :D
roger782
03.07.2011., 02:51
hvala eto me, navrati ponekad do palagruže. :D
I jace
I barže
Tarkala je do mora
Rasparčala bluzu
Hitila se u nje
Gre na Palagruzu
Na Palagruzu
Na Palagruzu
:trio:
ma pusti ih, nebitni su. :D
ot n+1: mene pinpa naucila da je bitan svatko tko ima post do 3 reda.. :mig:
al nevolin svakog citat..:)
ot n+2: sace pinpa opet poludit.. nemoj pinpo, svega ti, veliki si pedagog.. :kava:
roger782
03.07.2011., 02:56
ot n+1: mene pinpa naucila da je bitan svatko tko ima post do 3 reda.. :mig:
al nevolin svakog citat..:)
ot n+2: sace pinpa opet poludit.. nemoj pinpo, svega ti, veliki si pedagog.. :kava:
meni su najdražži onelineri,pričaj malo kaži puno :top:
promajas
03.07.2011., 03:01
je li tko bio na horijevoj zabavi u dugome ratu? :D
Ja nisam bila,neko sa FB-a je :D
http://i52.tinypic.com/2ezi4if.jpg
http://i56.tinypic.com/312z32u.jpg
Koshulja od Brendija ? :ne zna: znam da su oboje imali iste koshulje u kuci :D :s
http://i51.tinypic.com/w1cx12.jpg
http://i56.tinypic.com/2eem0id.jpg
http://i54.tinypic.com/zxmyl0.jpg
MISSYOU3
03.07.2011., 03:02
Jadni ovi ex stanari, niko nema nista pametnije da ih pita osim o M&N aferi.
Mislim da ce Brendon prvi da popizdi, njega to ne zanima, on zeli o sebi a ne da bude sporedna uloga :D
A šta da ih pitaju, što su ovi uopće zanimljivo pokazali u showu?
A lijepo su se Tamara i Nikola mogli poigrati u showu.
Mogla je Soraja servisirati Vladu,sumnjam da bi onda htio izaći iz kuće BB.
Morale bi ga gorile izbaciti.:lol:
A da ne pričam o Brendonu i Lesteru :cerek:
Neka se pojedu od muke, Mare i Nemeš ukrali im show.:D
Posto cesto kopirate neke pljuvacine o Nemesu, evo malo iz drugog ugla sa drugog foruma kako oni vide situaciju :)
Dok je bio sa njom - kukali ste da progleda što pre, kada je progledao i raskinuo -kukate. Ne mož' vam čovek ugoditi. Tongue Cheesy
Elem, hvala Bogu da je skinu sa vrata. Kome je drag - biće drag i ovako i onako i svakako, kome nije tražiće prvu začkoljicu da ga osudi. I da je raskinuo danas, nakon svega, opet bi bile priče ''eto raskinuo čim izašla''.
Po meni, što pre to bolje, zašto da trpi i dalje njene zahebacije i manipulacije? Nema razloga da trpi, život ide dalje, vreme prolazi.
yyeaaaa
Nemeš se oduvijek posmatrao pod " elektromskim makriskopom".
Najbolje što je mogao uraditi , uradio je na kraju. U jednoj rečenici " izrečen je prezir" !!! bravo1 A mArijana ga je zaslužila...da se ne lažemo. Njeno ponašanje prema Nemešu je bilo prečesto bezobrazno, perfidno , nisko i "prljavo".
Iako živi na brdovitom Balkanu, Nemeš je postupio krajnje civilizacijski.
Manje bi Marijanu bolio šamar ili da joj je pljunuo u lice.... jer bi tada izrasla u " neviđenu žrtvu ,paćenicu-sveticu".
Ali ljudski prezir više boli. A ona zna i zašto.
Ne treba Nemešu Marijana "sirota,a bogata"! Nisu za nju biseri..... u nizu.
I previše civilizacijski, po meni. Svaka mu čast što je uspeo da se iskontroliše.
Marijana od njega nije zalužila ni reč, ni postupak, ni pogled, ni osećanje...samo ravnodušnost, to najviše boli.
Kakvu je psihičku torturu podnosio zahvaljujući njoj - dobro je prošla nakon svega.
tvarno je civilizacijski poniziti nekog pred kamerama uzivo.
Povredjena sujeta, to je to.
Ponižavala je ona i njega pred kamerama ...mnogo gore. Njena poniženja su bila vulgarna, nečista...
A Nemešove riječi mu nisu bile vulgarne, niti proste.
Bez povišenog tona , bez bijesa...samo prezir u jednoj ,jedinoj rečenici.
Najmanje što je zaslužila. A nije zaslužila "bolje niti drugačije " !!!!!!
A njegova tuga je ostala skrivena iz naočala. Cry
Rekao je samo ono što smo mi ovdje govorili 100 dana..glumica...u čemu je problem???
Nakon svega što je bilo, on Marijani nije dugovao ništa...a kamo li obzir.
Dao joj je dušu i srce...
nimalo ozbiljan
03.07.2011., 04:00
Taman kad pomisliš da odnos Lustera i Cajke ne može biti degutantniji oni ga ,,podignu" na novi nivo. Još malo pa će doseći odnos mmww i Nemeša.
Posto cesto...
... dušu i srce...
men je tebe malko za, a sacu ti rec i zasto: vis naprimjer ja odem tamo di mi se svidja, di mi je dobro i di me mozda neko i razumi, a cinimise da to nije tvoj slucaj.. samo sekundicu razmisli o tome.. :)
Pimpinell@
03.07.2011., 04:30
Taman kad pomisliš da odnos Lustera i Cajke ne može biti degutantniji oni ga ,,podignu" na novi nivo. Još malo pa će doseći odnos mmww i Nemeša.
:lol: :lol: :lol:
dobro rečeno
a evo još malo
Što se tiče N mame, ja joj ne bih zamjerila što je žena savjetovala svoga sina i divim se kako ga je uspjela natjerati da je posluša, jer mladi kad se zaljube ne vide da su im samo roditelji pravi prijatelji.Samo bih joj zamjerila, kad se žena već pojavila na TV, što nije odmah rekla da njezin sin nije uredu što se seksa sa udanom ženom, nego su joj oboje bili ok, mladi u potrazi za avanturom u zatvorenom prostoru.Tek kad se N zaljubio, M joj je postala sve kriva , a sin nije ništa kriv.
MrCroana prije 1 sat
Nemeš,kada ti udana i izviždana žena ima snage ispred cijelog Balkana reć da te i nakon svega što si joj uradio još uvijek voli-to ima svoju težinu. Jer to triba imat muda reć,znaš... Ispala je veći muškarac nego ćeš ti ikada bit! Na stupu srama si trebao biti zajedno s njom- govorio si "ti samo skoči,ja ću te uhvatit" a ostavio si je samu među gladnim psima!! Zar nisi vidio Bojanino podlo lice od sreće što vas je rastavil??OTVORI OČI NEMEŠ DOK JOŠ MOŽEŠ!!! ISPRIČAJ SE MARIJANI, SPASI LJUBAV!
cedokralj
03.07.2011., 04:32
pimpa kako ne spavaš?
kako stigneš obiteljske obaveze kad si uvik budna? ili kuhaš, a laptop držiš na napi? :D
turbododo
03.07.2011., 04:33
Posto cesto kopirate neke pljuvacine o Nemesu, evo malo iz drugog ugla sa drugog foruma kako oni vide situaciju :)
Dok je bio sa njom - kukali ste da progleda što pre, kada je progledao i raskinuo -kukate. Ne mož' vam čovek ugoditi. Tongue Cheesy
Elem, hvala Bogu da je skinu sa vrata. Kome je drag - biće drag i ovako i onako i svakako, kome nije tražiće prvu začkoljicu da ga osudi. I da je raskinuo danas, nakon svega, opet bi bile priče ''eto raskinuo čim izašla''.
Po meni, što pre to bolje, zašto da trpi i dalje njene zahebacije i manipulacije? Nema razloga da trpi, život ide dalje, vreme prolazi.
yyeaaaa
Nemeš se oduvijek posmatrao pod " elektromskim makriskopom".
Najbolje što je mogao uraditi , uradio je na kraju. U jednoj rečenici " izrečen je prezir" !!! bravo1 A mArijana ga je zaslužila...da se ne lažemo. Njeno ponašanje prema Nemešu je bilo prečesto bezobrazno, perfidno , nisko i "prljavo".
Iako živi na brdovitom Balkanu, Nemeš je postupio krajnje civilizacijski.
Manje bi Marijanu bolio šamar ili da joj je pljunuo u lice.... jer bi tada izrasla u " neviđenu žrtvu ,paćenicu-sveticu".
Ali ljudski prezir više boli. A ona zna i zašto.
Ne treba Nemešu Marijana "sirota,a bogata"! Nisu za nju biseri..... u nizu.
I previše civilizacijski, po meni. Svaka mu čast što je uspeo da se iskontroliše.
Marijana od njega nije zalužila ni reč, ni postupak, ni pogled, ni osećanje...samo ravnodušnost, to najviše boli.
Kakvu je psihičku torturu podnosio zahvaljujući njoj - dobro je prošla nakon svega.
tvarno je civilizacijski poniziti nekog pred kamerama uzivo.
Povredjena sujeta, to je to.
Ponižavala je ona i njega pred kamerama ...mnogo gore. Njena poniženja su bila vulgarna, nečista...
A Nemešove riječi mu nisu bile vulgarne, niti proste.
Bez povišenog tona , bez bijesa...samo prezir u jednoj ,jedinoj rečenici.
Najmanje što je zaslužila. A nije zaslužila "bolje niti drugačije " !!!!!!
A njegova tuga je ostala skrivena iz naočala. Cry
Rekao je samo ono što smo mi ovdje govorili 100 dana..glumica...u čemu je problem???
Nakon svega što je bilo, on Marijani nije dugovao ništa...a kamo li obzir.
Dao joj je dušu i srce...
Nekako kao da nismo gledali istu emisiju :lol:
cedokralj
03.07.2011., 04:45
Nekako kao da nismo gladali istu emisiju :lol:
nemešova mama piše okolo komentare, a možda su i baku naučili na net. :D
turbododo
03.07.2011., 04:46
nemešova mama piše okolo komentare, a možda su i baku naučili na net. :D
More bit da su i bar jednu od prababa izvukli iz groba i obučili je da "reaguje" na "savremenim sredstvima informisanja" ka šta je internet :rofl:
cedokralj
03.07.2011., 05:00
More bit da su i bar jednu od prababa izvukli iz groba i obučili je da "reaguje" na "savremenim sredstvima informisanja" kao što je internet :rofl:
ludo sve. ali koliko mogu vidit hope je vrlo zadovoljna ishodom situacije. neki dan su je uslikali novinari isprid kuće i sva je procvjetala, izgleda kao da se i s tableta skinula. misli u glavi kako je pobijedila i kako je sve bila u pravu; dok jadan sin zatvoren u nekoj mračnoj sobi gleda klipove i mozga gdje je pogriješio i zašto nije ispao frajer, a tu i tamo mamica pokuca na vrata da donese sladoled i pogladi ga po kosici.
turbododo
03.07.2011., 05:04
ludo sve. ali koliko mogu vidit hope je vrlo zadovoljna ishodom situacije. neki dan su je uslikali novinari isprid kuće i sva je procvjetala, izgleda kao da se i s tableta skinula. misli u glavi kako je pobijedila i kako je sve bila u pravu; dok jadan sin zatvoren u nekoj mračnoj sobi gleda klipove i mozga gdje je pogriješio i zašto nije ispao frajer, a tu i tamo mamica pokuca na vrata da donese sladoled i pogladi ga po kosici.
Imaš li link na na procvitalu Nadu? :D
Zato on i njeguje onako ružnu frizuru da bi ga mater imala po čem milovat :lol:
cedokralj
03.07.2011., 05:07
Imaš li link na na procvitalu Nadu? :D
Zato on i njeguje onako ružnu frizuru da bi ga mater imala po čem milovat :lol:
evo ti: link (http://www.alo.rs/ljudi/40013/Nada_Ubedila_sam_Nemesa_da_ostavi_Marijanu)
sretna je kao da je opet zaljubljena. :D
turbododo
03.07.2011., 05:11
evo ti: link (http://www.alo.rs/ljudi/40013/Nada_Ubedila_sam_Nemesa_da_ostavi_Marijanu)
sretna je kao da je opet zaljubljena. :D
Hvala puno!!!
Mislin da frizeru Bokiju, kelnerici Miri i đubretarki Ani nema druge nego da što prije odsele iz Požarevca :rofl: :rofl: :rofl:
cedokralj
03.07.2011., 05:13
možda luster ovom košuljom ipak nešto poručuje. :D
http://www.freeimagehosting.net/uploads/7867ff8333.jpg
cedokralj
03.07.2011., 05:16
Hvala puno!!!
Mislin da frizeru Bokiju, kelnerici Miri i đubretarki Ani nema druge nego da što prije odsele iz Požarevca :rofl: :rofl: :rofl:
ma vjerovatno svi misle da su ćaknuti. kad u manjoj sredini glumiš elitu to nikada dobro ne prolazi.
javio se neki njegov susjed na komentarima na jubito gdje kaže da ne izlazi iz kuće i traži da mu vrati nekih 120 evra. :D
turbododo
03.07.2011., 05:19
možda luster ovom košuljom ipak nešto poručuje. :D
http://www.freeimagehosting.net/uploads/7867ff8333.jpg
Možda košuljon šalje signale u Čentu, a možda se ona dopada i Cajkiju đava bi ga zna :D
turbododo
03.07.2011., 05:21
ma vjerovatno svi misle da su ćaknuti. kad u manjoj sredini glumiš elitu to nikada dobro ne prolazi.
javio se neki njegov susjed na komentarima na jubito gdje kaže da ne izlazi iz kuće i traži da mu vrati nekih 120 evra. :D
Ha, mora skupit para kad mu je pobjeda izmakla...
cedokralj
03.07.2011., 05:26
Ha, mora skupit para kad mu je pobjeda izmakla...
bit će se naposuđivao prije vb, računao je da će kasnije sve da vrati od glavne nagrade. :D
Možda košuljon šalje signale u Čentu, a možda se ona dopada i Cajkiju đava bi ga zna :D
:rofl:
cedokralj
03.07.2011., 05:31
najdraža mi je ova verzija događaja, a i mnogo volim balkanskog špijuna i pokojnog batu: link (http://www.youtube.com/watch?v=wJhFwjMATGE) :cerek:
turbododo
03.07.2011., 05:32
najdraža mi je ova verzija događaja, a i mnogo volim balkanskog špijuna i pokojnog batu: link (http://www.youtube.com/watch?v=wJhFwjMATGE) :cerek:
hahahahhahahhahha
Otac BB Marijane: Sa suprugom je razgovarala dugo i lijepo, nisu odlučili hoće li se (http://www.index.hr/xmag/clanak/otac-bb-marijane-sa-suprugom-je-razgovarala-dugo-i-lijepo-nisu-odlucili-hoce-li-se-razvesti/559195.aspx)
Marijanin otac kazao je i kako je njegova kći razgovarala o svemu sa suprugom Ivanom, ali još nisu donijeli nikakvu odluku o tome što će dalje biti s njihovim odnosom i brakom: "Razgovarali su baš dugo i lijepo, ali još uvijek nisu odlučili hoće li se razvesti. Ja ih nisam spajao pa ih neću ni rastavljati, jer to je njihova stvar. Odlučili su pustiti da se glave malo ohlade pa će vidjeti kako će i što će.
Nemojteeeeeeee!:moli:
e onda ćete biti carevi za mene!Oboje!
Iskreno!
:s
Emotion Production namjestila pobjedu Marijani Čvrljak!
Šibenčanka Marijana Čvrljak pobjednica je regionalnog Big Brothera, Marijana je uspjela u kući izdržati 106 dana te tako uz pomoć produkcijske kuće odnijeti glavnu nagradu od 104.700 "hiljada evra". Iz bliskih izvora Marijaninoj sestri Sendi Serdarević koja se nalazi u Baškoj Vodi doznajemo, kako je produkcijska kuća Emotion namjestila pobjedu te da je nije toliko šokirala pobjeda jer je znala da će odnjeti glavnu nagradu. Marijana će nastaviti život kao što je imala i prije, jer je bila u dogovor s produkcijom Velikog Brata i mužem.
http://www.prolozacportal.net/vijesti/upanija/show/item/248-emotion-production-namjestila-pobjedu-marijani-%C4%8Dvrljak
neka je sve i istina,nemojte se rastati!!!
machkala
03.07.2011., 08:56
Otac BB Marijane: Sa suprugom je razgovarala dugo i lijepo, nisu odlučili hoće li se (http://www.index.hr/xmag/clanak/otac-bb-marijane-sa-suprugom-je-razgovarala-dugo-i-lijepo-nisu-odlucili-hoce-li-se-razvesti/559195.aspx)
Marijanin otac kazao je i kako je njegova kći razgovarala o svemu sa suprugom Ivanom, ali još nisu donijeli nikakvu odluku o tome što će dalje biti s njihovim odnosom i brakom: "Razgovarali su baš dugo i lijepo, ali još uvijek nisu odlučili hoće li se razvesti. Ja ih nisam spajao pa ih neću ni rastavljati, jer to je njihova stvar. Odlučili su pustiti da se glave malo ohlade pa će vidjeti kako će i što će.
Iskreno!
na fejs podršci marijani rekli su da je ovo laž:ne zna:
na fejs podršci marijani rekli su da je ovo laž:ne zna:
ne bi volila,ja sam za njih dvoje
oni su jedno za drugo,dvi polovice
kakvi takvi!
ovo bi bio presedan u Hr i na licemjernom Balkanu,a ja sam za presedane!
virtual
03.07.2011., 09:06
nikad nisam saznala jel dumovka ili kako se već zvala uspjela uleći na BS :rofl:
a pokidala sam se :rofl:
mmww
mi ne znamo, nitko ne zna šta su njih dvje laprdale na opadu, znamo samo mali dijelić koji je produkcija htjela prikazati ciljano i planski da izazove zbunjozu kod publike, kao i sve ostalo..
zato mi je taj video s otpada nedorečen od prvog dana i čak i tada sam ga upravo tako komentirala..
što se bojane tiče, gadljiva je jednako kao što je i lijepa..
Pitam se šta bi bilo da je Nemeš spomenuo neki dogovor-bio bi to krunski dokaz.:ne zna:
Pitam se šta bi bilo da je Nemeš spomenuo neki dogovor-bio bi to krunski dokaz.:ne zna:
ugovor....5 godina šutnje.
a ne znam taj ugovor i što piše ako netko kaže nešto što ne triba prije vrimena?
Koje su konsekvence onda?
Nisam za rastavu! A ako je istina ,niti za pljuvanje po Nemešu.
Ma kakav dogovor sa Brotherom, to je sad izgovor. Ja je znam i nije baš nešto bistra a očito nije joj ni muž kad se misli mirit sa njom nakon što je primila par puta nemeša lajv.
Ma kakav dogovor sa Brotherom, to je sad izgovor. Ja je znam i nije baš nešto bistra a očito nije joj ni muž kad se misli mirit sa njom nakon što je primila par puta nemeša lajv.
Veliki su oni koji znaju oprostiti,tada.
Veliki su oni koji znaju oprostiti,tada.
Veliki ili glupi. Ne znam stvarno. Bili ti to oprostila:ne zna:
Inače Horvat:top: još da promijeni frizuru, meni glupo izgleda kad pada preko čela, ma evo liku par naklona, jer je čovik:s:s:s:s
sandra555
03.07.2011., 09:29
Ima li kakav izvještaj iz Dugog rata?
Veliki ili glupi. Ne znam stvarno. Bili ti to oprostila:ne zna:
Inače Horvat:top: još da promijeni frizuru, meni glupo izgleda kad pada preko čela, ma evo liku par naklona, jer je čovik:s:s:s:s
iskreno ne mogu reći,tribala bi se nać u toj situaciji,ne daj Bože!
ali onaj koji oprašta glup nije.
tribalo mi dosta snage za to.
sve ovisi o nizu okolnosti k tome.
Kažem Ivan bi bio zbilja poseban kakvim ga je ona i opisala u BB kući.
Što je to između njih znaju samo oni.
:ne zna:
http://www.index.hr/xmag/clanak/bb-lester-posvadjao-se-s-curom-nikola-ne-zeli-komentirati-sto-je-bilo-sa-zanom/559146.aspx
BB Lester posvađao se s curom, Nikola ne želi komentirati što je bilo s njegovom Žanom
http://www.index.hr/xmag/clanak/bb-soraja-nemam-nista-s-nemesom-a-tata-u-hrvatskoj-je-jako-je-ponosan-na-mene/559169.aspx
BB Soraja: Nemam ništa s Nemešom, a tata u Hrvatskoj je jako ponosan na mene.
cedokralj
03.07.2011., 09:40
ma sve i da oprosti jer je veliki čovik, iako je to nemoguć radi pritiska okoline, činjenica je da su kod nje nestali osjećaji oprima njemu, ako ih je ikada i bilo. to je nešto što nije stvar praštanja ili ne. mislim da tako dobar čovik ka što je on zaslužuje da ga netko duboko i istinski voli.
iskreno ne mogu reći,tribala bi se nać u toj situaciji,ne daj Bože!
ali onaj koji oprašta glup nije.
tribalo mi dosta snage za to.
sve ovisi o nizu okolnosti k tome.
Kažem Ivan bi bio zbilja poseban kakvim ga je ona i opisala u BB kući.
Što je to između njih znaju samo oni.
:ne zna:
Ovdje su takve okolnosti da 20mil ljudi zna za to, obilježeni su oboje, ona puno više nego on. Njega će se zaboravit i kako izgleda ubrzo, dok ćemo nju od sada (ja neću) pratiti po red carpetima i raznim tim explozivima ili kako se već zovu.
Stvarno je poseban ako oprosti, a sad po čemu je poseban, glupost, naivnost ili veliko srce, ne znam, znaju oni koji ga znaju :).
julija_8
03.07.2011., 09:47
inače kažu da Emouuušn slabo daje te pare i to jedva u ratama....
kako će jadna onda kupit i cipele nove odma??
no kad su se uzeli(ma i prije,čim su se upoznali) u crkkkkkkvi,jer je to jako bitno i naglašeno od nje 3 iljade puta :rolleyes:
odma joj je da sve kartice,ključeve od auta i sve što je ima.
Moj meni ni danas ne da punomoć na karticu! :rolleyes::(
kaže da se zanesen u šopingu,pa mi pomaže :rolleyes:
:cry:
svasta covjek ovdje moze procitati :s
Ljubomora na Maru ili sta? Bice da je ljubomora, jel vidi Mare je takva kakva je, a muz joj dao kartice, a ti moralna vertikala i eto opet nemas kartica, dakle Marin muz vise voli Maru nego tvoj tebe, ja bi se odmah rastala , uzas ne da ti kartice, koma , katastrofa uzmi si jedan :bruka:
totalno_bitan
03.07.2011., 09:54
Ovo s pomirenjem je degutantno, ako je istina. Time navode ljude na razmišljanje kako je među bračnim parom ipak bilo nekakvog dogovora, što odbijam povjerovati :moli:
Voli on nju, voli :D http://www.youtube.com/watch?v=_vSnBkpk68k&feature=related Što li sad jadnik njuši :D
Nego ovu pjesmu je Mare juče stavila na fejs Željko Joksimović - 2009 - Ljubavi http://www.youtube.com/watch?v=XHWYn8U-XMI mislim da su njih dvoje na jednoj zurci plesali na ovu pjesmu, nisam bas vjerno pratila, pa se ne sjecam ;)
Mislim da je simbolicno, ali sto joj vrijedi kad on njoj na face ne ide :mig:
Ljubavi,u mome srcu postojis
Mesto gde nikada ne idem,tamo spavas
Ljubavi,koliko treba mi vremena
Koliko da te zaboravim,kad mi falis
Prosli su aprili ko vozovi kad prodju
Izgledalo je da je gotovo
Postoje mnoga mesta na kojim nismo bili
Al neko te je drugi odveo
Ljubavi mi smo mnogo toga hteli,zajedno
Samo ovo nismo smeli,nikada
Nije smelo da se desi
Da ja tebe a ti mene izgubis?
Ljubavi da imas nekog ja znao bi
Jos uvek mogu da osetim,jer si moja
Ljubavi u mome srcu postojis
Mesto gde nikad ne zalazm,tamo spavas
Prosli su aprili ko vozovi kad prodju
Izgledalo je kao da je gotovo
Postoje mnoga mesta na kojim nismo bili
Al neko te je drugi odveo
Ref
Ljubavi,ljubavi,moja ljubavi...
ma sve i da oprosti jer je veliki čovik, iako je to nemoguć radi pritiska okoline, činjenica je da su kod nje nestali osjećaji oprima njemu, ako ih je ikada i bilo. to je nešto što nije stvar praštanja ili ne. mislim da tako dobar čovik ka što je on zaslužuje da ga netko duboko i istinski voli.
ne znam što da ti kažem,ovja svijet je šarena lopta,sve što sam ikada tu napisala bilo je malo zezanja,ali isto tako kad bi napisala nešto konkretno onda bi to bilo od srca i iskreno.
Ovdje su takve okolnosti da 20mil ljudi zna za to, obilježeni su oboje, ona puno više nego on. Njega će se zaboravit i kako izgleda ubrzo, dok ćemo nju od sada (ja neću) pratiti po red carpetima i raznim tim explozivima ili kako se već zovu.
Stvarno je poseban ako oprosti, a sad po čemu je poseban, glupost, naivnost ili veliko srce, ne znam, znaju oni koji ga znaju :).
iskreno pišeš,vidi se to odmah.....što da kažen...vidićemo....
svasta covjek ovdje moze procitati :s
Ljubomora na Maru ili sta? Bice da je ljubomora, jel vidi Mare je takva kakva je, a muz joj dao kartice, a ti moralna vertikala i eto opet nemas kartica, dakle Marin muz vise voli Maru nego tvoj tebe, ja bi se odmah rastala , uzas ne da ti kartice, koma , katastrofa uzmi si jedan :bruka:
:rofl::rofl:
što bi netko reka,ovo više govori o tebi,nego o meni
da se i ja poslužin otrcanim frazama i predrasudama ka i ti.
koliko tu ima zločestih ljudi,ccc!
cedokralj
03.07.2011., 10:13
ne znam što da ti kažem,ovja svijet je šarena lopta,sve što sam ikada tu napisala bilo je malo zezanja,ali isto tako kad bi napisala nešto konkretno onda bi to bilo od srca i iskreno.
..
i ja tako pišem. može se razlikovati kada se zezam i kada ozbiljno pišem.
može se sve oprostiti u ime ljubavi ali kada ljubavi nema onda čemu praštanje.
kad bi ja osobno razmišljao o praštanju na prvo mjesto bi stavio ljubav, s obje strane. a u ovom slučaju mislim da je ona pokazala koga voli i koga je koliko volila.
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/2177/soraja-tesko-mi-je-da-pricam-o-smrti-drugarice
i ja tako pišem. može se razlikovati kada se zezam i kada ozbiljno pišem.
može se sve oprostiti u ime ljubavi ali kada ljubavi nema onda čemu praštanje.
kad bi ja osobno razmišljao o praštanju na prvo mjesto bi stavio ljubav, s obje strane. a u ovom slučaju mislim da je ona pokazala koga voli i koga je koliko volila.
:ne zna::confused:
Datum objave:
01.07.2011 08:56
BB HORVAT:
Nemeš nikad nije ništa loše rekao o Marijani (http://www.tportal.hr/showtime/tv/136168/Nemes-nikad-nije-nista-lose-rekao-o-Marijani.html)
'Bio sam kod Nemeša na večeri, a planiram posjetiti i Marijanu u Knin. On nije nikad ništa loše rekao o Marijani. Mislim da se Nemeš zbilja zaljubio u nju, a i ona u njega', rekao je Horvat.
Datum objave:
02.07.2011 17:15
PREOKRET?
Marijanin otac: Slijedi pomirba s mužem (http://www.tportal.hr/showtime/tv/136412/Marijanin-otac-Slijedi-pomirba-s-muzem.html)
01.07.2011 08:48
BB MARIJANA:
Uživam s kćeri i obitelji (http://www.tportal.hr/showtime/tv/136164/Uzivam-s-kceri-i-obitelji.html)
O svojim dojmovima i planovima za budućnost, progovorit će u nedjelju, 3. srpnja pred kamerama RTL-a kod Antonije Blaće.
julija_8
03.07.2011., 10:37
:rofl::rofl:
što bi netko reka,ovo više govori o tebi,nego o meni
da se i ja poslužin otrcanim frazama i predrasudama ka i ti.
koliko tu ima zločestih ljudi,ccc!
dobar dan :D
tek sam sad nadoknadila sve od jucer
ti ne znas gdje si :s
malo bi kakila, a malo piskila :lol:
O.T. pogledala sam dio onog live od jucer, a nista bitno nije receno, Brenda standardno OK, zna on to i bolje, Dule ko Dule o svojoj Radojki i kravicama, Sorka glumata, al dobro ionako je sve gotovo, sta bi oni sad trebali reci,a da bi se misljenje o njima promijenilo. Sve u svemu, ovo mi je bio najbolji BB do sada, a ne bi bio takav da nije ljudi na forumu, i to onih sto pisu u 3 reda i valjaju fore, baze i zajebansiju.
sve vas :cerek:
i tebe Teana isto :D
superfly01
03.07.2011., 11:05
Ovo s pomirenjem je degutantno, ako je istina. Time navode ljude na razmišljanje kako je među bračnim parom ipak bilo nekakvog dogovora, što odbijam povjerovati :moli:
slažem se :ne zna:
stragulescu
03.07.2011., 11:12
dobro rečeno
a evo još malo
Što se tiče N mame, ja joj ne bih zamjerila što je žena savjetovala svoga sina i divim se kako ga je uspjela natjerati da je posluša, jer mladi kad se zaljube ne vide da su im samo roditelji pravi prijatelji.Samo bih joj zamjerila, kad se žena već pojavila na TV, što nije odmah rekla da njezin sin nije uredu što se seksa sa udanom ženom, nego su joj oboje bili ok, mladi u potrazi za avanturom u zatvorenom prostoru.Tek kad se N zaljubio, M joj je postala sve kriva , a sin nije ništa kriv.
MrCroana prije 1 sat
Nemeš,kada ti udana i izviždana žena ima snage ispred cijelog Balkana reć da te i nakon svega što si joj uradio još uvijek voli-to ima svoju težinu. Jer to triba imat muda reć,znaš... Ispala je veći muškarac nego ćeš ti ikada bit! Na stupu srama si trebao biti zajedno s njom- govorio si "ti samo skoči,ja ću te uhvatit" a ostavio si je samu među gladnim psima!! Zar nisi vidio Bojanino podlo lice od sreće što vas je rastavil??OTVORI OČI NEMEŠ DOK JOŠ MOŽEŠ!!! ISPRIČAJ SE MARIJANI, SPASI LJUBAV!
A da ovako preformuliram, kako bi izgledalo:
Ivane, kada ti udana i izviždana žena ima snage ispred cijelog Balkana reć da bi nakon svega opet isto ponovila - to ima svoju težinu. Jer to triba imat muda reć. :lol:
stragulescu
03.07.2011., 11:17
dobro rečeno
a evo još malo
MrCroana prije 1 sat
OTVORI OČI IVANE DOK JOŠ MOŽEŠ!!! ISPRIČAJ SE MARIJANI, SPASI LJUBAV! :lol:
slažem se :ne zna:
Ja zaista mogu razumjeti da je od strane VB i produkcije bilo "prljave" igre, u smislu puštanja najzanimljivijih događaja, šaputanja, ne puštanja onih dijelova koji bi nam mogli nešto razjasniti i sl., ali ne mogu nikako razumjeti da bi si netko išao rasturiti brak ili napraviti još gore (dogovor s mužem) za 100.000 eura. Ostali stanari su stalno potencirali kako je Marijana napravila to što jest kako bi pobijedila, što po meni isto nema smisla. Marijana i Nemeš su svojim postupcima učinili BB zanimljivijim, to stoji, ali biti udana žena s djetetom koja nakon kratkog vremena završi s drugim muškarcem u krevetu u našoj sredini nikako nije karta za pobjedu. Da Nemeško nije učinio što je učinio možda bi sada Duline krave stvarno bile puno sretnije! :ne zna: :D
chezza91
03.07.2011., 11:27
http://www.24sata.hr/big-brother/tulum-horvat-lester-i-nikola-zabavljali-su-se-u-dugom-ratu-226384
luster u brendinoj košulji - NEPROCJENJIVO!
cedokralj
03.07.2011., 11:39
Ja zaista mogu razumjeti da je od strane VB i produkcije bilo "prljave" igre, u smislu puštanja najzanimljivijih događaja, šaputanja, ne puštanja onih dijelova koji bi nam mogli nešto razjasniti i sl., ali ne mogu nikako razumjeti da bi si netko išao rasturiti brak ili napraviti još gore (dogovor s mužem) za 100.000 eura. Ostali stanari su stalno potencirali kako je Marijana napravila to što jest kako bi pobijedila, što po meni isto nema smisla. Marijana i Nemeš su svojim postupcima učinili BB zanimljivijim, to stoji, ali biti udana žena s djetetom koja nakon kratkog vremena završi s drugim muškarcem u krevetu u našoj sredini nikako nije karta za pobjedu. Da Nemeško nije učinio što je učinio možda bi sada Duline krave stvarno bile puno sretnije! :ne zna: :D
krave bi progovorile od sreće.
dule je zapravo mogao više zaraditi s kravama nego u vb za ta tri mjeseca. teško će unovčiti tu slavu, za dlaku mu je izmakla pobjeda ali svejedno bilo bi stvarno blesavo da je pobijedio dule. može on biti smiješan ali sa svojom količinom gluposti, ponajviše u svojim stavovima, prestaje biti dobroćudan i ne odudara od nekih drugih koji su to pokazivali na drugačije načine.
totalno_bitan
03.07.2011., 11:42
http://www.24sata.hr/big-brother/tulum-horvat-lester-i-nikola-zabavljali-su-se-u-dugom-ratu-226384
luster u brendinoj košulji - NEPROCJENJIVO!
Koja kontradiktornost :rolleyes: Ne želi da ga više išta pitaju u svezi Brandona, ali nije mu bed odjenuti njegovu košulju.
dule je zapravo mogao više zaraditi s kravama nego u vb za ta tri mjeseca. teško će unovčiti tu slavu, za dlaku mu je izmakla pobjeda ali svejedno bilo bi stvarno blesavo da je pobijedio dule. može on biti smiješan ali sa svojom količinom gluposti, ponajviše u svojim stavovima, prestaje biti dobroćudan i ne odudara od nekih drugih koji su to pokazivali na drugačije načine.
Slažem se. Sinoć je u emisiji još jednom potvrdio na kojem je nivou. Bilo mu je ok što se Nemeš zabavlja s Marijanom u kući, samo ga je bilo strah da je ne oženi kad izađu vani. :D
i tebe Teana isto :D
no frks,al aj mi to napiši sa svog praaavog nicka,ako možeš.
a da,banirana si. :D
totalno_bitan
03.07.2011., 11:51
Meni još uvijek nije jasno kako je uspio doći do finala :ne zna:
Halloween
03.07.2011., 11:52
sad mi Dule više ide na živce nego što mi ga je žao. Cuj pitao je svakog da ga časti?! Ja se sjecam kad je Marijana pobjedila on joj je pruzio ruku i rekao "Ima da me častiš!"
Halloween
03.07.2011., 11:53
:top: slažem se koliko puta sam pravio :facepalm: kad sam ga gledao.
roger782
03.07.2011., 11:55
Iskreno!
jebote koliko li su samo savjetnika i psihijatara unajmili sad,
pari mi se da se sve živo izvrće,samo lažu-mažu :D
možda ti je baš u boldanom odgovor baš............Slažem se. Sinoć je u emisiji još jednom potvrdio na kojem je nivou. Bilo mu je ok što se Nemeš zabavlja s Marijanom u kući, samo ga je bilo strah da je ne oženi kad izađu vani. :D
mogla bih slobodno reći,najajdniji od svih tamo ka čovik.
ali da me nasmijao i on više puta-je.
roger782
03.07.2011., 11:56
Meni još uvijek nije jasno kako je uspio doći do finala :ne zna:
pa bokte a kako je marijana uspila doć do finala :facepalm:
vidiš da je sve našteleno :top:
totalno_bitan
03.07.2011., 11:57
sad mi Dule više ide na živce nego što mi ga je žao. Cuj pitao je svakog da ga časti?! Ja se sjecam kad je Marijana pobjedila on joj je pruzio ruku i rekao "Ima da me častiš!"
:lol:
Right, već ga čeka Obamin poziv na kavu :o Ne volim generalizirati, ali Duško je slika i prilika mentaliteta ljudi sa sela - barem ono što ja znam, svaka čast iznimkama.
totalno_bitan
03.07.2011., 11:58
pa bokte a kako je marijana uspila doć do finala :facepalm: vidiš da je sve našteleno :top:
Ne vidim :ne zna:
možda ti je baš u boldanom odgovor baš............
Pobijedila je upravo zbog sredine ili? Nisam shvatila što si htjela reći, oprosti. :mig:
Pobijedila je upravo zbog sredine ili? Nisam shvatila što si htjela reći, oprosti. :mig:
sad kad me napadne iljadu njih...:rolleyes:
tila sam reći...da je mooožda išla baš na tu kartu "evo vam na-sredino-možete mi svi popu---i" i da možda nije išla sama uopće,nego u dogovoru s nekim već...
ili je samo bila svoja,pri čemu joj je alkohol jako puno pomogao.
ne znam od kud 2 skoro ista članka jedan na indexu ,jedan na t portalu....
onaj u kojem otac govori o pomirenju....
a onda onaj s Horvatom di govori kako Nemeš nije reka ni a protiv nje....
a onda svi oni klipovi.....i njeni govori.....
ako je ljubav u pitanju .....čestitam joj.
a također(ako pustimo sve te medije žedne krvi).....bila bih baš hepi da se vrati mužu....
ne virujen da ga ne voli još....
:ne zna::ne zna::ne zna:
http://www.tportal.hr/showtime/tv/136216/zao-mi-sto-ju-je-ostavio-pred-tolikim-ljudima.html
Nakon ljubavnog brodoloma koji je doživjela, te je ostala bez Ivana i Nemeša, Marijana razmišlja da se zajedno sa kćerkicom Korinom preseli u Zagreb
Vezane vijesti
U Prag idu Nirmal, Nemeš, Lester, Nikola i Horvat (01.07.2011)
Nema snimanja dok ja razmišljam! (01.07.2011)
'Želim biti nebitan, a novca se nisam odrekao' (01.07.2011)
Uživam s kćeri i obitelji (01.07.2011)
Ivo Kovačević: Marijana se nije čula s Nemešom (30.06.2011)
još vijesti na temu
Marijana je izrazila želju da kupi novi dom sebi i Korini, iako joj roditelji žele da ostane s njima. Nakon razmišljanja Marijana je odlučila da njezina curica jednog dana ima svoj dom, donosi srpski Alo.
'Ivan joj je ostavio ključeve njihova stana, ali je Marijana odlučila ne vraćati se tamo…', rekao je otac Ivo Kovačević koji uvijek ima nešto za reći oko Nemeša.
'Žao mi je samo što je to napravio pred tolikim ljudima. Imao je mnogo načina da to kaže. Misli da je ispao faca, ali bi veći čovjek ispao da joj je to rekao nasamo. Ono što je on rekao nisu njegove riječi, nego riječi njegove mame. Ta gospođa je tijekom trajanja realityja komentirala moju kćer što nije ljudski. Ja sebi nikad ne bih dao prava na to. Njen sin je također pio i razbijao pa ja to nisam komentirao javno', rekao je tata Ivo koji o svom zetu ima puno bolje mišljenje.
'Ivan je predivna osoba koji ima puno razumijevanja za sve što se dogodilo. Ne misli Marijani zagorčavati život poslije svega. Njih dvoje više neće biti zajedno, ali svaki Korinin rođendan proslavit ćemo svi skupa', rekao je Marijanin otac koji dodaje da ne bi imao toliko razumijevanja za svoju ženu da je ona takvo nešto napravila javno.
totalno_bitan
03.07.2011., 12:15
Ali to bi mi nakon svega bilo totalno nerealno, kao da imaš neku super vazu, koju razbiješ, pa ju ideš lijepiti. Nikad više ne bi bila ona stara. Mislim, njihova stvar, ali apsurdno mi je to sve.
http://www.tportal.hr/showtime/tv/136198/Nema-snimanja-dok-ja-razmisljam.html
NEMEŠ GLUMI ZVIJEZDU
Nema snimanja dok ja razmišljam!
Prije velikog i ekskluzivnog intervjua za RTL, Nemeš je, poput prave zvijezde, postavio određene uvjete
Vezane vijesti
Nemeš: Zgrabit ću svaku priliku i iskoristiti je do kostiju! (01.07.2011)
Nemeš: Ispao sam budala, ali ne kajem se i vjerujem u ljubav (30.06.2011)
još vijesti na temu
Jedan od uvjeta pod kojima je Nemeš pristao dati intervju za RTL je da nema pitanja o seksu s Marijanom, što je, jasno, bila jedna od tema koje su najviše podizale interes gledatelja.
I dok to, u jednu ruku, možda možemo shvatiti, iako je ulaskom u kuću pristao na sve, a samim seksualnim akcijama pred kamerama odbacio vlastite moralne okvire, drugi uvjet nas je opako začudio, usput dobro nasmijavši. Zvjezdani je Nemeš zahtijevao da se kamera ugasi dok on razmišlja o postavljenim pitanjima.
U intervjuu ispunjenom uvjetima, Nemeš je duboko promišljeno izrekao, između ostaloga, ovo: 'Uopće mi nije bilo lako sjesti u stolicu i nakon tri mjeseca, kao muškarcu, priznati da sam bio budala. Trebalo mi je mnogo samokontrole da nikog ne uvrijedim jer sam ispao najveći negativac koji je srušio savršeno režiran ljubavni film. Moj je propust to što sam vjerovao samo svojim očima, bez obzira na sve na što su me prijatelji upozoravali. Sad sam progledao.'
Njegove riječi ne trebaju komentara, tek zaključak – 'zvijezda je rođena!'
http://www.tportal.hr/showtime/tv/136336/Nemes-Zgrabit-cu-svaku-priliku-i-iskoristiti-je-do-kostiju.html
DRUGI DIO INTERVJUA
Nemeš: Zgrabit ću svaku priliku i iskoristiti je do kostiju!
Datum objave:
01.07.2011 18:42
Autor: Silvija Glavić
Ako je vjerovati najnovijim snimkama s mobitela, za razliku od alkoholiziranih zabava u Big Brotheru, Nikola Nemešević Nemeš se po povratku u stvarni život opušta - za klavirom
Vezane vijesti
Nema snimanja dok ja razmišljam! (01.07.2011)
Nemeš: Ispao sam budala, ali ne kajem se i vjerujem u ljubav (30.06.2011)
Nije mi bilo lako priznati da sam bio budala (30.06.2011)
Želim znati zašto me se Nemeš javno odrekao (30.06.2011)
još vijesti na temu
'Razmišljam u tom pravcu da zgrabim svaku priliku i iskoristim je do kostiju!' u drugom dijelu intervjua 'Exkluziv Tabloidu' RTL televizije rekao je, kako su ga nazvali, 'najpoznatiji mamin sin Balkana'.
Osvrnuo se i na pjesmu iz Big Brothera, za čiju je slušanost dobrim dijelom zaslužan:
'Mislim se iskazati u tom smislu. Već imam materijale za cijeli album, a trenutno sam u potrazi za ekipom. Volio bih da u njoj bude Kornelije Bata Kovač. Planiram 'zloupotrijebiti' i vlastita sjećanja iz BB-a za tekstove pjesama.'
Svjestan važnosti uspješnog imidža iz Big Brothera, priznao je da će ga nastaviti njegovati i nadalje stavljati naglasak na svoje markantne oči.
'Samo mi se istrošila olovka, pa moram nabaviti novu', sarkastično je prokomentirao zavodnik iz Požarevca koji će se, ovdašnjim obožavateljicama na veselje, prvo odmoriti u Hrvatskoj, a potom planira povratak na fakultet i proboj u svijet filma.
julija_8
03.07.2011., 12:19
no frks,al aj mi to napiši sa svog praaavog nicka,ako možeš.
a da,banirana si. :D
nisam nikad bila banirana, a ni kartonirana, ja sam moralna i postena forumasica
imas li zuti trokutić? povjeri me :cerek:
O.T. Dule bi krave i nofce, al nije cuo za Tele2 :gregor:
cedokralj
03.07.2011., 12:21
Slažem se. Sinoć je u emisiji još jednom potvrdio na kojem je nivou. Bilo mu je ok što se Nemeš zabavlja s Marijanom u kući, samo ga je bilo strah da je ne oženi kad izađu vani. :D
ubacivao se toliko u riječ antoniji kad je u finišu u kući pričala s marijanom dok je išao prilog o njoj da se nisu ni čule od njega. razumije druge ljude i suosjeća s njima koliko i s kravama.
ali eto saznali smo i da hori nije čestitao jer mu je bilo krivo što nije on pobijedio. on ne vidi ništa sporno u tome. :D
a sad hori putuje s mare kao podrška u begeš. nadam se da mu neće mare morati plaćati i putne troškove.
Realno, koja je razlika izmedju njega i Horvata, koji se malo po malo pohvali kako mu se zivot svodi na zabave i izlaske i eventualno putovanja zahvaljujuci poznanstvima , pa ne mora nista da placa...Jedino sto Horvat to upakuje u lepse pakovanje.
nisam nikad bila banirana, a ni kartonirana, ja sam moralna i postena forumasica
imas li zuti trokutić? povjeri me :cerek:
O.T. Dule bi krave i nofce, al nije cuo za Tele2 :gregor:
kako da te pOVJerim? :cerek:
da ti veru stavin?
a i ti si moralna,pa drago mi je ,ja sam Bond.James Bond.:rolleyes:
ajde lip je dan...Sunce sija....al more ledeno :(
:Serek:
totalno_bitan
03.07.2011., 12:26
http://www.youtube.com/watch?v=SumsVx6I0Og
Sačekali su njega prijatelji my ass :kava:
Baš bi mama Nada dozvolila da njeno sunce prije opsežnog razgovora u roditeljskoj kući ode nekam s prijateljima. A i dovoljno je pogledati način kako je izrekao to o prijateljima, na 1:39 :kava:
Komentari
Roisin
On je javno oprao ruke da joj osigura pobjedu!mislim da je to bio dobar potez premda se isprve nije tako cinilo, da joj je sve to rekao u 4 oka, ona mozda ne bi pobjedila!Marijana nije prema njemu bila u redu niti trijezna, ona scena ujutro kad je Nemesu rekla za poljubac s Brandonom je preodvratna, kako ona uopce moze, nakon svega sto je radila i kako se ponasala, govoriti o iskrenoj ljubavi
Anica
E Nemeš je ISKORISTIO,e tu smo.Ispao je gori od nje,ona nije bila svjesna,ona nije razmišljala i nije sebi htjela dozvoliti da razmišlja jer onda ne bi bilo ničega.kAŽEM VAM DA MI JE ON POSTUPIO BLJUTAVIJE OD NJE.mRZIM PREVARU I laganje bilo koje vrste,ali on je ispao mekušac.Nek rađe šuti.
Zoella
Da, a ona je jedna maloumna pa ne može razmišljati i svi je trabaju žaliti, jer trpi posljedice svojih odluka i ponašanja? Nemeš nije glup, ali je naivan. Mislim da svaki muškarac vidi na čemu je sa ženom koja mu se nudi nakon par dana. On nije bio u braku, iskoristio je ono što mu se pružalo, tj. što mu je ONA PRUŽILA.
Zoella
S druge strane bi mogli reći da je ona iskoristila njega, za svoj put ka pobjedi, a on joj je posredno omogućio pobjedu, radi masovnih žalopojki žene koja je radi svojih gluposti, ostala ostavljena.
Anica
Nije ona njega iskoristila da pobijedi ,jer netko tko je tako strašno pogriješio nije imao šansu za pobjedu.Zbog toga se i nije nadala pobjedi ni u ludilu ni ona sama ,ni ostali stanari.Svi su bili šokirani.Nitko je nije gledao kao konkurenciju.Postala je pobjednica samo zato što su drugi bili pakosni i gramzivi i na taj način gori od nje.
Anica
A ipak,najnemilosrdniji je ispao Nemeš.
Zoella
Gledaj, seks nosi popularnost, tako je donio i njoj i Nemešu. što se tiče drugih...pa naravno da su nezadovoljni pobjedom, jer žena je izvojevala pobjedu isključivo onom stvari i suzama nakon što je bila ostavljena. Tako da, sumnjam da su drugi gori od nje, samo vide na koji način se dobiva popularnost. Iskrenost je kao najbitnija, a sasvim je NEBITNO tko će uzgredno stradati i biti povrijeđen. Za mene je Nemeš napravio najbolju stvar što ju je nakon svega elegantno otpirio. Što je ona drugima radila, vratilo joj se, samo u puno blažem obliku.
Anica
A piši što hoćeš,ja se ne slažem s tobom.
Zoella
Naravno, ne slaže se niti većina, zato je Marijana i pobijedila, iako se ne bu čudila namještaljci. Bezobziran seks, malo žaljenja osobe koja je eto iskrena..., malo ženskih suza, radi stvari koje je napravila SVOJOM VOLJOM i eto ti recepta za pobjedu;) Toliko o vrijednostima društva, iako mi je jasno da se u Marijaninoj ulozi pronalazi jako puno muškaraca i žena.
keliss
da se nije petljao s njom nemeš bi možda i pobijedio, ovako uopće neznam koje uopće glasao za nju, kad su je svi na sve strane pljuvali, pobijedila je iz razloga što je produkcija do samog kraja držala jer je dizala gledanost, a na samom kraju nemeš joj je učinio uslugu izjavivši to što je izjavio, njegova rekacija je razumljiva jer je jednostavna takva osoba odana predana dok ne skuži da druga strana i nije takva i ne mora biti takva, ali onda ako si ljudi ne odgovaraju bolje da se raziđu, ne razumijem, što bi ju trebao oženiti .
keliss
ispočetka sam mislila, super zaljubili su se, ali kad sam skužila da se ona uvaljuje svima tu sam je prekrižila i razmišljala tko zna kakva će biti nemešova reakcija kad progleda, pogotovo kad joj je rekao da ga ne pravi budalom zbog poljupca s brandonom i što je bio spreman se sa svima zakačiti bilo ko da je rekao nešto protiv nje ili kad ga je pitala koliko je vidio iz otpada kad je ona zaružila i uvaljivala se vladmiru, e tu sam je definitivno otpilia .. a tek ono njeno pijančevanja i razbijanje u kući je bilo strašno za gledati, jednostavno nemam razumijevanja i odravdanja za takvu osobu, ne treba mu takva osoba, ili ako Anici više odgovara ne treba njoj on ,, ne brinem se ja za nju, neće ona propasti..
cedokralj
03.07.2011., 12:28
http://www.youtube.com/watch?v=SumsVx6I0Og
Sačekali su njega prijatelji my ass :kava:
Baš bi mama Nada dozvolila da njeno sunce prije opsežnog razgovora u roditeljskoj kući ode nekam s prijateljima. A i dovoljno je pogledati način kako je izrekao to o prijateljima, na 1:39 :kava:
dobro si primjetio. zato se i pripremao toliko prije svakog pitanja ali i dalje je proziran.
provokator
03.07.2011., 12:30
ne kuzim sta je tu novo to je samo copy pejstan clanak sa stranice neki dan ona iz Mrduse Donje vise se ne sjecam kako su se novine zvale ,kao izvor blizak Marijaninoj sestri,mos mislit....njen muz Ivan je pomorac i dobro placenim honorarom to zaradi u par godina tako da mislim da su to gluposti,nije to miljun eura :rolleyes: koji dogovori ?! Mozda dogovor između Marijane i produkcije na temu brak mi je u ku*cu trebam lovu za novi pocetak,ali ovo između Mare i Ivana pa to su nebuloze i ne kuzim sta ste sad zapeli kad se kazem isto plasiralo prije par dana....
ne kuzim sta je tu novo to je samo copy pejstan clanak sa stranice neki dan ona iz Mrduse Donje vise se ne sjecam kako su se novine zvale ,kao izvor blizak Marijaninoj sestri,mos mislit....njen muz Ivan je pomorac i dobro placenim honorarom to zaradi u par godina tako da mislim da su to gluposti,nije to miljun eura :rolleyes: koji dogovori ?! Mozda dogovor između Marijane i produkcije na temu brak mi je u ku*cu trebam lovu za novi pocetak,ali ovo između Mare i Ivana pa to su nebuloze i ne kuzim sta ste sad zapeli kad se kazem isto plasiralo prije par dana....
ti misliš na ovo:
http://www.prolozacportal.net/vijesti/upanija/show/item/248-emotion-production-namjestila-pobjedu-marijani-%C4%8Dvrljak
a ovo je novo
pa nismo mi,nego tata priča o pomirenju muža i M....pa tako....:ne zna:
ajd papa svima!
kae ovo sa tim prstom oko oka, skužila sam da se Hori stalno tako slika, jel' to neki svecki đir, moda iz Londona !!?? Jel' bi mi znao tko mlađi objasniti, volim biti u trendu :ne zna:
zmija i zmaj
03.07.2011., 12:55
Sudeći po postupcima, Dule i Horvat su iz istih krajeva:
- Potpuno sam šokiran! Ujutro sam bio u gradu, samo ću reći da mogu besplatno ljetovati gdje god želim, čak ni kroasane u pekarnici nisam morao platiti - smije se Horvat.
machkala
03.07.2011., 12:57
Kako god bilo gledanost je tu.
VB je završio ,a meni se čini da nastavak sapunice još nije ni blizu kraja....
Produkcija je napravila dobar posao ,njima zapravo i paše da se priča o namještanju jer ovako javnosti ništa nije jasnu ko tu koga...
mene osobno počelo to sve smarat...a opet ne mogu se odvojit od ovog topica ,a ni samih stanra...
jučer mi Nirmal reče,da ljudi na forumu nisu relevanti,da je to sačica ljudi koji su obični luzeri bez života kojima je posao pljuvati pošten narod 24 sata dnevno....on se smatra pobjednikom ,jer kako kaže , njega je zajebala tv i da je emisija počela u petak kad je trebala on bi bio pobjednik...
za sebe kaže da je bio najveći čovjek tamo i izuzetno pametan...
julija_8
03.07.2011., 12:59
kako da te pOVJerim? :cerek:
da ti veru stavin?
a i ti si moralna,pa drago mi je ,ja sam Bond.James Bond.:rolleyes:
ajde lip je dan...Sunce sija....al more ledeno :(
:Serek:
ma ok bio je tipfeler, a i zurila sam se u shoping sa muzevom karticom, jbg mene moj voli :s
je bas je super dan :cerek:
hansy21
03.07.2011., 13:03
kae ovo sa tim prstom oko oka, skužila sam da se Hori stalno tako slika, jel' to neki svecki đir, moda iz Londona !!?? Jel' bi mi znao tko mlađi objasniti, volim biti u trendu :ne zna:
pa oko koje te gleda od velikog brata :ne zna:
http://www.pohrani.com/f/3w/12M/1KX4TVMz/tm.jpg
vauuu pa to je !! hvala :s
nonlinear
03.07.2011., 13:11
http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2009/12/a-ok6661.jpg
http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2009/12/gaga2.pnghttp://i1231.photobucket.com/albums/ee504/i3ehnam/Death%20to%20illuminati%20and%20Freemason/Famous%20people%20with%20demonic%20and%20illuminat i%20signs/baby-bird.jpg?t=1307617006
illuminati...
inace bi to bio znak za 'OK' :zubo:
Kako god bilo gledanost je tu.
VB je završio ,a meni se čini da nastavak sapunice još nije ni blizu kraja....
Produkcija je napravila dobar posao ,njima zapravo i paše da se priča o namještanju jer ovako javnosti ništa nije jasnu ko tu koga...
mene osobno počelo to sve smarat...a opet ne mogu se odvojit od ovog topica ,a ni samih stanra...
jučer mi Nirmal reče,da ljudi na forumu nisu relevanti,da je to sačica ljudi koji su obični luzeri bez života kojima je posao pljuvati pošten narod 24 sata dnevno....on se smatra pobjednikom ,jer kako kaže , njega je zajebala tv i da je emisija počela u petak kad je trebala on bi bio pobjednik...
Nirmal-on je tip koji garant dobar deo svog vremena provodi bas na raznim portalima komentarisuci ono sto procita. Portal, forum isto je to... Ili si sklon internet komunikaciji ili nisi. Da je pobedio , mozda bi bio materijalan pobednik ali ne i pravi pobednik jer nije fora da te voli i glasa za tebe samo tvoje selo nego ipak siri krug ljudi. Ali dobro , ostaje mu samo da se uvuce u svoju kutiju i da place, i ako on nije nikad plako.
absinthe977
03.07.2011., 13:23
Realno, koja je razlika izmedju njega i Horvata, koji se malo po malo pohvali kako mu se zivot svodi na zabave i izlaske i eventualno putovanja zahvaljujuci poznanstvima , pa ne mora nista da placa...Jedino sto Horvat to upakuje u lepse pakovanje.
Pa nema je, slažem se. Horvat je samo malo sofisticiranija verzija Duksija.:kava:
sjetnaive
03.07.2011., 13:26
Evo prvi put se javljam sad kad je sve već gotovo mada sam pratila sve od početka (forum) I prije bih, ali vidim da novopridošli baš nisu .... dobrodošli pa me frka, ha. Ali naiđoh na jedan komentar pa mi se učinilo zgodnim ga postaviti ovdje. Ali prije toga vezano za portal Proložac - zanemarite.
Evo komentara:
antonia | Subota, 02. 07. 2011. 12:03h
neregistrovan korisnik
Ja sam iz Pozarevca, i samo da dodam da je ovo sa Nemesom sasvim za ocekivanje, jer je BAKA isla sa njim na ekskurziju u osnovnoj skoli, a MAMA mu donosila majice u skolu preko odmora da se presvuce, da se ne prehladi!!!...Pa sta onda ocekujete od njega??? Decko u osnovi nije los, ali je za zaljenje, jer je zrtva neumerenih ambicija i frustracija svoje majke!...
antonia | Subota, 02. 07. 2011. 16:30h
neregistrovan korisnik
Ovo sve sto rekoh za Nemesa je cista istina, jer je moj brat isao u odeljenje sa njim. Mama Nada osam godina nije imala dece u tom braku, i onda se desio Nemes... Naravno da mu skidaju zvezde sa neba, i naravno da nijedna NIKADA nece biti dovoljno dobra!... Ima tu jos puno kojecega, ali necu da tracarim. Samo da dodam da on u Pozarevcu NIKADA nije imao devojku, bar koliko nasa "carsija" zna; cak je bilo i raznih nagadjanja... Marijana mu je verovatno PRVA SEKSUALNA VEZA, pa je logicno navalio "k'o dete na tresnju". A mama Nada pobesnela!!!
??? hahahah no comment!
totalno_bitan
03.07.2011., 13:26
jučer mi Nirmal reče,da ljudi na forumu nisu relevanti,da je to sačica ljudi koji su obični luzeri bez života kojima je posao pljuvati pošten narod 24 sata dnevno....on se smatra pobjednikom ,jer kako kaže , njega je zajebala tv i da je emisija počela u petak kad je trebala on bi bio pobjednik...za sebe kaže da je bio najveći čovjek tamo i izuzetno pametan...
Hvalite me usta moja :o
Poruči Nirmalu da mu je teza jednako ograničena kao njegov um, u kojemu nema mjesta ni za što drugo, osim samohvalisanja. Premašio je i modnog mačka, koji je u tomu bio lumen.
I kakve veze ima što je u Bosni kasnila emisija? Pa ne glasa se samo za vrijeme trajanja iste. Može on sad izmišljati sto i jedan razloga, zašto ovo, zašto ono, no u suštini bi trebao biti zahvalan da je dospio i tu gdje je dospio. Za njegov kalibar i karizmu, više nego previše.
totalno_bitan
03.07.2011., 13:39
Decko u osnovi nije los, ali je za zaljenje, jer je zrtva neumerenih ambicija i frustracija svoje majke!
Ne iznenađuje me to, vidjeli smo svi kako se ponašala u kući, kad mu je došla u posjetu. Mislim da ona pije i svojim ponašajem emocionalno zlostavlja Nemeša, na kojemu se već vide psihičke posljedice. Ako malo bolje posmatrate njegovo ponašanje, vidjet ćete da je u suštini stalno napet, nervozan, pogled mu ide u prazno, kad razgovara s nekim, nekontrolirano trepče, a sve nastoji sakriti iza dubokog glasa i imidža macho muškarca. U jednu ruku mi ga je žao jer će doživjeti još niz razočarenja u životu, prije nego što (i ako uopće) shvati da najveću budalu iz njega pravi njegova obitelj.
Makadamija
03.07.2011., 13:40
Evo prvi put se javljam sad kad je sve već gotovo mada sam pratila sve od početka (forum) I prije bih, ali vidim da novopridošli baš nisu .... dobrodošli pa me frka, ha. Ali naiđoh na jedan komentar pa mi se učinilo zgodnim ga postaviti ovdje. Ali prije toga vezano za portal Proložac - zanemarite.
Evo komentara:
neregistrovan korisnik
Ja sam iz Pozarevca, i samo da dodam da je ovo sa Nemesom sasvim za ocekivanje, jer je BAKA isla sa njim na ekskurziju u osnovnoj skoli, a MAMA mu donosila majice u skolu preko odmora da se presvuce, da se ne prehladi!!!...Pa sta onda ocekujete od njega??? Decko u osnovi nije los, ali je za zaljenje, jer je zrtva neumerenih ambicija i frustracija svoje majke!...
neregistrovan korisnik
Ovo sve sto rekoh za Nemesa je cista istina, jer je moj brat isao u odeljenje sa njim. Mama Nada osam godina nije imala dece u tom braku, i onda se desio Nemes... Naravno da mu skidaju zvezde sa neba, i naravno da nijedna NIKADA nece biti dovoljno dobra!... Ima tu jos puno kojecega, ali necu da tracarim. Samo da dodam da on u Pozarevcu NIKADA nije imao devojku, bar koliko nasa "carsija" zna; cak je bilo i raznih nagadjanja... Marijana mu je verovatno PRVA SEKSUALNA VEZA, pa je logicno navalio "k'o dete na tresnju". A mama Nada pobesnela!!!
??? hahahah no comment!
Meni ovo ništa nije novo jer smo svi odprilike predpostavili o kakvom se tu odnosu radi, a kad je bila u Kući u posjeti svi smo se uvjerili u to. Neprestano ga je pipkala i mazila (što je naravno normalno,ali ne onako na onaj način kao što je ona radila.)
Upravo sam si predpostavila da se tako ponaša cijeli život prema njemu.
Za nju nikad niti jedna neće biti dovoljno dobra niti prava za njenog sin(čić)a.
Evo komentara:
neregistrovan korisnik
neregistrovan korisnik
??? hahahah no comment!
Khm :D
Povlacim sve sto sam o mojoj sveki rekla. Pokraj mame Nade moja sveki je suuuuho zlato, Bog joj dao zdravlja, samo nek je ona meni daleko :zubo: :rofl:
Jeguljica
03.07.2011., 13:46
Mislim da je očigledno ko nema život,a to je on...:kava:
Sad se usudio oglasit kad je napokon uspio sve do kraja pročitati i primjetiti da se njega nigdje ne spominje:facepalm:
Aj molim te:rolleyes:
Svima je jasno da je on taj koji nema život,bez razloga je išao u BB kuću jer nema kaj radit u životu,nego visit tak po raznoraznim forumima i portalima!On sad za to živi,ali ne,on se sad našo pljuvati forumaše kojekakve:kava:
A da ne spominjem ono kad se umislio zbog onih postotaka zadnji tjedan kaj je imao najviše....isssss:facepalm: mamu pitao za kaj je to,tolko o tome ko je očajan.
Nirmale,bio si i bit ćeš nebitan,bez obzira na sve postoke.
hansy21
03.07.2011., 13:47
Meni ovo ništa nije novo jer smo svi odprilike predpostavili o kakvom se tu odnosu radi, a kad je bila u Kući u posjeti svi smo se uvjerili u to. Neprestano ga je pipkala i mazila (što je naravno normalno,ali ne onako na onaj način kao što je ona radila.)
Za nju nikad niti jedna neće biti dovoljno dobra niti prava za njenog sin(čić)a.
pa sve što smo pretpostavljali za vrijeme bb-a polako se pokazuje kao točno :ne zna:
sjetnaive
03.07.2011., 13:51
Bogme baš tako, imala sam dojam da boluje od neizlječive bolesti koliko su se uspaničili oko njeg. Ali ipak mi je on ostavljao dojam da je puno zreliji čak i od roditelja. Šteta što više nema Marijane, bio je na dobrom putu da uz nju postane ... muškarac...:cry:
lider.st
03.07.2011., 13:55
Iša sam ukurac,jedvo čekam da je vidim večeras
MARE LEGENDOOOOOO
hansy21
03.07.2011., 13:56
ovaj tulum od sinoč me podsječa na posjet osnovnoj školi sami klinci a nigdje punoljetnih komada :ne zna:
http://www.pohrani.com/f/1g/ve/3yqzuqpE/65tr4.jpg
Ma Nirmo je nebitan :D
Cak mi na kraju nije ispao toliko negativan lik u usporedbi s ostalima....
A Emotion je stvarno napravio dobar poso, mene vise sad intrigiraju stanari nego za vrijeme trajanja cijelog soua :D
Kad je danas emisija na RTL-u, u osam? Ajd dajte neki link ako ima stream, ja nemam hrvatskih programa. Mozda stave video nakon emisije?
Halloween
03.07.2011., 14:00
Ma Nirmo je nebitan :D
Cak mi na kraju nije ispao toliko negativan lik u usporedbi s ostalima....
A Emotion je stvarno napravio dobar poso, mene vise sad intrigiraju stanari nego za vrijeme trajanja cijelog soua :D
Kad je danas emisija na RTL-u, u osam? Ajd dajte neki link ako ima stream, ja nemam hrvatskih programa. Mozda stave video nakon emisije?
stavit ce Emilco cim emisija zavrsi. Zna li se tko su gosti? Marijana, Brandon, Lester i ko jos?
Hrilium
03.07.2011., 14:01
Nirmo je razočaran negativnim komentarima, a i s pravom, nije zaslužio da ga se toliko gadi samo zbog iskrenosti, dok su ljigavci Duletovog i Horvijevog kalibra cijelo vrijeme prolazili kao favoriti :kava:
Makadamija
03.07.2011., 14:05
ovaj tulum od sinoč me podsječa na posjet osnovnoj školi sami klinci a nigdje punoljetnih komada :ne zna:
http://www.pohrani.com/f/1g/ve/3yqzuqpE/65tr4.jpg
hahhahahaha to je bio i moj komentar. Same klinke!!
Daaaa, i ja jedva čekam vidjeti Marijanu večeras, nadam se da će izgledati kao milijon dolara u kešu, i iskreno se nadam da neće emisija biti o detaljima i svemu više već čujenom i viđenom Nemeš i Marijana, nadam se da će ta Istina biti o produkciji, o glasovima, o ......nečem što nije Nemeš i Marijana :raspa:
Kretenski mi je to što joj sad Hori ide kao potpora a bio je predvodnik krda.
Kaže Soraja da joj je Marijanin otac na žurci prišao, da je i ona ipak čestitala Marijani, malo su porazgovarale i eto to...sad je sve ok.
totalno_bitan
03.07.2011., 14:06
Mislim da je očigledno ko nema život,a to je on...:kava: Sad se usudio oglasit kad je napokon uspio sve do kraja pročitati i primjetiti da se njega nigdje ne spominje:facepalm: Aj molim te:rolleyes:
Svima je jasno da je on taj koji nema život,bez razloga je išao u BB kuću jer nema kaj radit u životu,nego visit tak po raznoraznim forumima i portalima!On sad za to živi,ali ne,on se sad našo pljuvati forumaše kojekakve:kava:
A da ne spominjem ono kad se umislio zbog onih postotaka zadnji tjedan kaj je imao najviše....isssss:facepalm: mamu pitao za kaj je to,tolko o tome ko je očajan. Nirmale,bio si i bit ćeš nebitan,bez obzira na sve postoke.
Nisam vidio tako bolesno umišljenu osobu kao što je on. Dobro je imati samopouzdanja i poštovanja prema sebi, ali sve s nekom zdravom granicom. Ne mogu dokučiti čime se to Nirmal može pohvaliti, osim zgodnom djevojkom.
totalno_bitan
03.07.2011., 14:09
Pa realno, njih troje i vole uglavnom klinci iz osnovne.
sjetnaive
stavit ce Emilco cim emisija zavrsi. Zna li se tko su gosti? Marijana, Brandon, Lester i ko jos?
Mislim da su Horvat, Marijana i Brendon. A sutra na Narodnom u podne emisija opet s njima troje.
superfly01
Evo komentara:
neregistrovan korisnik
neregistrovan korisnik
??? hahahah no comment!
Pa ovo je i više nego očito. :kava:
cedokralj
03.07.2011., 14:10
svejedno mi se čini da bi emotion mogao privući puno gledljivije ljude u show kad bi za početak osigurao više novaca jer svatko tko je imalo zanimljiv ima svoje mjesto pod suncem i ne može sebi priuštiti da ga nema na poslu tri mjeseca i da prima siću za to vrijeme.
ima puno interesatnih ljudi koje bi bilo zanimljivo vidjeti tamo ali kojima ne pada na pamet da se u ovakvim uvjetima prijavljuju. dok god budemo gledali ljude željne nekakve slave, a da nemaju što za ponudit, jedino ovakve drame poput mare&nemeša mogu održati gledanost.
osim brandona i spomenute drame svi ostali kandidati bili su potpuno nezanimljivi. vjerujem da bi uz veći novac privukli i nekog zanimljivog avanturistu koji je željan testiranja sebe i podigli taj show na puno veći nivo.
Jeguljica
03.07.2011., 14:14
Evo komentara:
neregistrovan korisnik
neregistrovan korisnik
??? hahahah no comment!
A kaj ja cijelo vrijeme pričam?:rolleyes:
Vidjelo se kak se jorgan planina tresla,to se samo dešava kod dečkića koji prvi put to rade:kava: Taj prvi feeling:rofl:
Mare, Brendon i Horvat kazu... za Lestera nisam cula :ne zna:
totalno_bitan
03.07.2011., 14:17
osim brandona i spomenute drame svi ostali kandidati bili su potpuno nezanimljivi. vjerujem da bi uz veći novac privukli i nekog zanimljivog avanturistu koji je željan testiranja sebe i podigli taj show na puno veći nivo.
Slažem se. Problem je što se većina kandidata prijavljuje isključivo zato da postanu slavni ili da pokažu kako su pametni, dobri i lijepo odgojeni. Brandon je u svemu tomu bio baš onaj pravi tip kandidata, zamisli samo da ih je pola kao on, Veliki brat bi postao Moulin Rouge :D
Mislim da su Horvat, Marijana i Brendon. A sutra na Narodnom u podne emisija opet s njima troje.
E to nek nam netko prenese, sumnjam da cu za to imat stream :D
totalno_bitan
03.07.2011., 14:23
E to nek nam netko prenese, sumnjam da cu za to imat stream :D
Ima na netu :mig:
http://www.narodni.hr/slusaj-online
Slažem se. Problem je što se većina kandidata prijavljuje isključivo zato da postanu slavni ili da pokažu kako su pametni, dobri i lijepo odgojeni. Brandon je u svemu tomu bio baš onaj pravi tip kandidata, zamisli samo da ih je pola kao on, Veliki brat bi postao Moulin Rouge :D
Aliiii.... koji je ovo BB u HR? Pa od svih ucesnika samo je Tonka profitirala, a nije ni pobijedila, dapace sjecam se da je u kuci bila jako tracava i iritantna :D
Mislim, mozes se samo nadati da ces dobit glavnu nagradu, koja po mom misljenju na osnovu ulozenog i nije bas isplativa... ili je to prilika za socijalne slucajeve da dobiju stan, hranu i jos neku sicu....ne znam.... mislim, koji bi bio motiv da udjes u BB ako nisi Brendon (a 99,9 % nas nije Brendon)? :ne zna:
Bice da je ipak glavni cilj lova, nagrada :ne zna:
Ima na netu :mig:
http://www.narodni.hr/slusaj-online
Joj, fala :kiss:
Kad ce biti to na narodnom, u koliko sati?
Inace ne pratim hrvatsku televiziju, radio, novine.... kaj procitam na netu, indexu , dnevniku ili monitoru meni dosta :mig:
svejedno mi se čini da bi emotion mogao privući puno gledljivije ljude u show kad bi za početak osigurao više novaca jer svatko tko je imalo zanimljiv ima svoje mjesto pod suncem i ne može sebi priuštiti da ga nema na poslu tri mjeseca i da prima siću za to vrijeme.
ima puno interesatnih ljudi koje bi bilo zanimljivo vidjeti tamo ali kojima ne pada na pamet da se u ovakvim uvjetima prijavljuju. dok god budemo gledali ljude željne nekakve slave, a da nemaju što za ponudit, jedino ovakve drame poput mare&nemeša mogu održati gledanost.
Tako se desi u svim BB. Produkcija ali i ukucani se uhvate jedne price koja ih okupira. Neki su govorili da nije bilo ove nazovi veze, da ne bi imali sta da gledamo... Imali bi i te kako, samo sto bi to bio neki drugi veliki brat, mozda dosadniji a ko zna mozda i zanimljiviji. Zamislite samo da je na pocetku Nemes odabrao Bojanu? Bojana je onih prvih par dana sa Vladom blistala ( dok joj nije napunio usi sa informacijama iz spoljnog sveta i dok nije postala sa time opterecena) Ili da je Marijana prvo nahvatala Lestera? Kreativnost obicno dodje do izrazaja sa ljdima koji su slicni, koji imaju slicna interesovanja. A bez obzira sto je motiv ovog BB bio-ljubi bliznjeg svog- to nikad nije idejna vodilja, vec naprotiv.... dovedi do sukoba, rasprav, konflikta, raspada emocija.... Jedino mislim da su ove godine generalno bili postedjeni psiho igara kakve bi zapravo mogle da budu jer je priv reginalni u ovom sastavu. Cak ih nisu mucili ni sa cigarama i hranom kao sto je to obicaj.
Aliiii.... koji je ovo BB u HR? Pa od svih ucesnika samo je Tonka profitirala, a nije ni pobijedila, dapace sjecam se da je u kuci bila jako tracava i iritantna :D
Mislim, mozes se samo nadati da ces dobit glavnu nagradu, koja po mom misljenju na osnovu ulozenog i nije bas isplativa... ili je to prilika za socijalne slucajeve da dobiju stan, hranu i jos neku sicu....ne znam.... mislim, koji bi bio motiv da udjes u BB ako nisi Brendon (a 99,9 % nas nije Brendon)? :ne zna:
Bice da je ipak glavni cilj lova, nagrada :ne zna:
Ipak popularnost. Druga je prica sto vecina njih nije dovoljno samokriticna da zna da za njih nema mesta na estradnom nebu...
Štrikalica
03.07.2011., 14:37
Prvo da stavim disklejmer o kvotanju i komentiranju moderatorskih postova s fontom u boji: ovisno o osobnoj povijesti kvotača, karton ili ban.
Nadalje,
Iako smo mislili da nije moguće stvoriti nešto monstruoznije od BB 2011. pdf-a, ovaj nas je topic demantirao. Uz iskrenu ispriku iznimkama (koje možda jesu malobrojnije, ali im svejedno skidam kapu i nadam se da ćemo se družiti još dugo i uspješno), sve ostalo je prostakluk, trollanje, ćet, flejm, parada permabananih klonova, milijarditi put prežvakano gnjavljenje istih tema, prijava na prijavu prijave, stotine kartona, deseci banova. Dnevno.
Pa ćemo sad ovako: tijekom probnog roka od 3 dana, počev od 04.07. u ponoć, svaki post koji bi inače bio nagrađen kartonom, nositi će 1 dan bana. Sve ozbiljnije od toga (ban postovi), nosit će duple bodove pa tako i dulje banove. A svaki klon koji se pojavi, dobit će parcijalu na Televiziji iste sekunde.
Probali smo sve, al sad je stvarno previše. Sad je bilo dosta. Produljenje komentiranja na ovom topicu isključiva je dobra volja vodstva Foruma.hr - htjeli smo vam dati još neko vrijeme da uživate u komentiranju i eventualno da napravimo neki kvalitetan i dugotrajan topic za BB fanove.. Dokazali ste da znate i možete, kad želite. Nažalost, opet su u čoporu nagrnuli isti oni koji su maltretirali i forumaše i modove sva tri mjeseca.. Zato vas molimo - i u našem i u vašem interesu - nemojte da do kraja požalimo odluku o after-BB topicu. Topic zatvorimo u desetinki sekunde. Infrakcije traju puno dulje. I apsolutno je nepotrebno da sezonu završavamo na takav način.
Unaprijed hvala na suradnji.
Goluždrava
03.07.2011., 14:43
Joj, fala :kiss:
Kad ce biti to na narodnom, u koliko sati?
Inace ne pratim hrvatsku televiziju, radio, novine.... kaj procitam na netu, indexu , dnevniku ili monitoru meni dosta :mig:
Sad sam provjerila na njihovom sajtu.... od 10 do 14 sati ide emisija koju vodi Tonka :top:
Cini se da je intervju sa BB-ovcima u podne...:)
totalno_bitan
03.07.2011., 14:46
Ipak popularnost. Druga je prica sto vecina njih nije dovoljno samokriticna da zna da za njih nema mesta na estradnom nebu...
Upravo to, a nažalost, često takvi nemaju nikakvu relevantnu osobu u svojoj okolini, da ih dobronamjerno odgovori od showa, za koji realno - nisu.
Ovaj npr. :ne zna:
http://www.youtube.com/watch?v=XE5NPhlNN0c
machkala
03.07.2011., 14:54
Nirmal Kukić
Chuck Norris je korak ispred velikog brata a nirmal kukic 12 koraka!!!
Prije 2 minuta ·Sviđa mi seNe sviđa mi se · Nirmal Kukić i 3 ostalih su rekli da im se ovo sviđa.
Komentiraj...
SETRA Samoborček
03.07.2011., 15:00
Nirmal Kukić
Prije 2 minuta ·Sviđa mi seNe sviđa mi se · Nirmal Kukić i 3 ostalih su rekli da im se ovo sviđa.
Komentiraj...
Pa znaš da riba ribi grize rep, a on ribi stavlja rep :confused::s
dobro si primjetio. zato se i pripremao toliko prije svakog pitanja ali i dalje je proziran.
sačekala ga je bojana i hope sa dvd u rukama i odmah mu krenule otvarati oči.
interesantno mi je to što su marijani uglavnom čestitali muškarci + emica.
bojan, tamara, slavka, dragana i soraja (slučajno) i zabludjeli hori u nemeševom zagrljaju rigaju sa tribinama - lijepa slika
SETRA Samoborček
03.07.2011., 15:03
bojan, tamara, slavka, dragana i soraja (slučajno) i zabludjeli hori u nemeševom zagrljaju rigaju sa tribinama - lijepa slika
Navodno su mu ovaj filmić pustili:
http://www.youtube.com/watch?v=kBtXTXCQH_4&feature=player_detailpage#t=54s
totalno_bitan
03.07.2011., 15:04
Nirmal Kukić
Komentiraj...
Sam sebi lajka komentar? :lol:
sad kad me napadne iljadu njih...:rolleyes:
tila sam reći...da je mooožda išla baš na tu kartu "evo vam na-sredino-možete mi svi popu---i" i da možda nije išla sama uopće,nego u dogovoru s nekim već...
ili je samo bila svoja,pri čemu joj je alkohol jako puno pomogao.
Možda jest, možda nije, možemo samo nagađati. :ne zna:
Osobno ne vjerujem da je ona igrala na tu kartu, ne vjerujem da je igrala na ikakvu kartu/e uopće. :D
Mislim da se samo opustila do te mjere, uz pomoć alkohola naravno, a poslije je bilo kasno ispravljati krive Drine. Je li se ona zaljubila odmah u njega ili je to došlo kasnije, je li se zaljubila uopće, zna samo ona.
Ja biram vjerovati da se zaljubila, a odbijam vjerovati da je sve to bilo iscenirano. Malo mi je to previše za prožvakati. :mig:
Hrilium
03.07.2011., 15:14
Sam sebi lajka komentar? :lol:
Lajka vic koji je netko o njemu smislio. Elem, to nije njegov komentar, nego ga on samo prenosi.
Ja bi isto lajkala da netko smisli neki simpa vic o meni, pa to je ok. :ne zna:
(što volim bit Nirmina odvjetnica :rofl:)
kronericaa
03.07.2011., 15:14
Nirmal Kukić
Komentiraj...
Što reći o čovjeku koji sam sebi stavi like na status? :lol:
Malo sam van toka, tko su gosti večeras? (ako je večeras neka emisija na rtl-u u vezi bba)
Hrilium
03.07.2011., 15:16
Da ima smisla za autoironiju? :ne zna:
totalno_bitan
03.07.2011., 15:16
Lajka vic koji je netko o njemu smislio. Elem, to nije njegov komentar, nego ga on samo prenosi.
Ne bi me čudilo ni da ga je on izmislio :zubo:
Girl power na djelu, žena je ženi najveći neprijatelj. :D
Upravo su je Tamara i Bojana, čini mi se, bockale s onim pitanjima u finalu. I bilo bi to sve ok da ista ta Tamara nije igrala toplo/hladnu igricu s Nikolom. Ne izjednačavam sex s natezanjem, valjanjem po krevetu, igricima pod tušem i sl., ali nije ni daleko. I onda se baš ona nađe glumiti moralnu vertikalu i ima potrebu očitati bukvicu Marijani pred svima.
Hrilium
03.07.2011., 15:17
Ne bi me čudilo ni da ga je on izmislio :zubo:
Svi smo mi Nirmal :mig:
Hrilium
03.07.2011., 15:19
Hm, da, to je baš indikativno.
Plus laži da joj nisu čestitali zbog spina o namještaljci, a kad su joj imali priliku postaviti pitanja, nitko nije pitao za namještaljku, nego su pitanja bila isključivo apel na njen ne/moral.
Neki su se gadno precenili :kava:
hansy21
03.07.2011., 15:20
Malo sam van toka, tko su gosti večeras? (ako je večeras neka emisija na rtl-u u vezi bba)
http://www.rtl.hr/big-brother-istina-clanak-29970
kronericaa
03.07.2011., 15:21
Da ima smisla za autoironiju? :ne zna:
Ako ti to tako vidiš :ne zna::rofl:
totalno_bitan
03.07.2011., 15:30
@kronericaa, imaš vrlo sexy imidž na forumu, samo tako nastavi :top:
Nadam se da će Mare ovaj put, kad i ako se ponovo vidi s Nemešom, biti pametnija. Nakon svega što se dogodilo, ne bi me čudilo ni da joj ga faker ponovo proba metnut :kava:
Pamet u glavu, Mare :mudri:
http://www.youtube.com/watch?v=xc1-gFMoAnE
matika_
03.07.2011., 15:31
Girl power na djelu, žena je ženi najveći neprijatelj. :D
Upravo su je Tamara i Bojana, čini mi se, bockale s onim pitanjima u finalu. I bilo bi to sve ok da ista ta Tamara nije igrala toplo/hladnu igricu s Nikolom. Ne izjednačavam sex s natezanjem, valjanjem po krevetu, igricima pod tušem i sl., ali nije ni daleko. I onda se baš ona nađe glumiti moralnu vertikalu i ima potrebu očitati bukvicu Marijani pred svima.
a voli i ozenjene muskarce. :mig:
tamara je dno dna, ali je toliko glupa i nezanimljiva da je skroz nebitna.
cedokralj
03.07.2011., 15:33
Tako se desi u svim BB. Produkcija ali i ukucani se uhvate jedne price koja ih okupira. Neki su govorili da nije bilo ove nazovi veze, da ne bi imali sta da gledamo... Imali bi i te kako, samo sto bi to bio neki drugi veliki brat, mozda dosadniji a ko zna mozda i zanimljiviji. Zamislite samo da je na pocetku Nemes odabrao Bojanu? Bojana je onih prvih par dana sa Vladom blistala ( dok joj nije napunio usi sa informacijama iz spoljnog sveta i dok nije postala sa time opterecena) Ili da je Marijana prvo nahvatala Lestera? Kreativnost obicno dodje do izrazaja sa ljdima koji su slicni, koji imaju slicna interesovanja. A bez obzira sto je motiv ovog BB bio-ljubi bliznjeg svog- to nikad nije idejna vodilja, vec naprotiv.... dovedi do sukoba, rasprav, konflikta, raspada emocija.... Jedino mislim da su ove godine generalno bili postedjeni psiho igara kakve bi zapravo mogle da budu jer je priv reginalni u ovom sastavu. Cak ih nisu mucili ni sa cigarama i hranom kao sto je to obicaj.
odnosi su jednako važni kao i ljudi, slažem se. i ukućani su ulazili po kriteriju kakvi bi odnosi mogli proizaći iz njihovih karaktera, čitaj slabosti. tv je medij koji bi privukao gledatelje i da stave kornjače u vb kuću i vremenom bi ljudi imali omiljene i promatrali neki specifičan odnos. unatoč tome što je 99% tih ljudi dosadno, obično, kao i njihovi odnosi, ipak se gledaju. zašto, to je ovdje potpuno sporedno i tema je za drugi pdf.
totalno_bitan
03.07.2011., 15:36
a voli i ozenjene muskarce. :mig:
tamara je dno dna, ali je toliko glupa i nezanimljiva da je skroz nebitna
Tamare se ne sjećam previše, vidio sam samo u onom prilogu da je imala nešto s Nikolom :ne zna:
sandra555
03.07.2011., 15:39
Ne mogu se sjetiti jel bila Mila na superfinalu BB-a? Čini mi se da jedino ona i Antonije nisu došle :ne zna:
Jel se zna zašto ih nije bilo?
Znam da Vlado nije bio, ali on je svojevoljno napustio kuću pa nema niti obaveza biti tamo.
antonija je bila na zrću...
valjda im produkcija nije platila put u beograd
matika_
03.07.2011., 15:43
http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I
mora da ima ovdje negdje.:rofl:
Ne mogu se sjetiti jel bila Mila na superfinalu BB-a? Čini mi se da jedino ona i Antonije nisu došle :ne zna:
Jel se zna zašto ih nije bilo?
Znam da Vlado nije bio, ali on je svojevoljno napustio kuću pa nema niti obaveza biti tamo.
Nije bila. Ni ona ni Antonija. Moguce je da nisu imale silnu zelju da putuju zarad jedne zurke, a da produkcija nije insistirala na njihovom dolasku.
kronericaa
03.07.2011., 15:47
Naravno da nije :)
Onda hvala :D
I ja sam se pitala di su bile Mila i Tonka :misli:
Jeste saznali što je Rkman mudrovao Mare na pozornici? :ne zna:
Twotinyfrogs
03.07.2011., 15:48
Što se tiče onih pitanja koja su postavljana u finalu, uopće ne vjerujem da su ih bivši stanari smišljali već su im dana od produkcije.
matika_
03.07.2011., 15:49
Što se tiče onih pitanja koja su postavljana u finalu, uopće ne vjerujem da su ih bivši stanari smišljali već su im dana od produkcije.
kao da su morali pristat postavit ih. nikola je isto ispao odvratan:flop:
Twotinyfrogs
03.07.2011., 15:51
Tko zna jesu li imali izbora ili ne.
matika_
03.07.2011., 15:53
E sad, tko zna jesu li imali izbora ili ne.
hahaha. pa kako ne bi imali izbora? :eek:
Nisu morali, ali su htjeli. Mislili su kako će ispasti super u očima javnosti, oprali su pred svima jednu nemoralnu osobu. :Pop:
Nisu računali na to da ljudi ipak ne voli gledati kako se gazi nekoga koga je prije 20 minuta netko već zgazio. :D
Twotinyfrogs
03.07.2011., 15:55
hahaha. pa kako ne bi imali izbora? :eek:
Svejedno, pitanja su dobili i takva su smišljena provokativna kako bi kod nas izazvala reakcije.
Feta Kruva
03.07.2011., 15:58
Svejedno, pitanja su dobili i takva su smišljena provokativna kako bi kod nas izazvala reakcije.
ja baš mislim da su oni sami smislili pitanja.vidilo se iz aviona kako guštaju.
da su im pitanja bila već spremljena od produkcije,ne bi onda provokativna i zločesta išla samo mari nego i horvatu i duli.ovako su se jadnice i jadnik natjecali ko će više posrat marijanu.i donili joj pobjedu :s
sjetnaive
03.07.2011., 16:03
Smislili ih sami pa Bojana je doživjela ekstazu čim je dobila priliku da postavi svoje, a odgovorom Marijane ta ista Bojana dala nam (bar meni) na znanje da je njen/njihov (ekipe protiv Marijana) glavni stav da se sve događalo u dogovoru s mužem.
Takvo je bilo i Tamarino pitanje - piranje scenarija, na tome je naglasak
Nikolla - izdajica - pitanje o bračnoj sreći odnosno nesreći.
Sve u svemu sva tri pitanja su na tematiku braka i dogovora s mužem unaprijed iz čega slijedi da većina sada čita rekla/kazala novinske članke jel se Marijana vraća ili ne vraća mužu (Bojana vjerojatno piše esej o svojim teorijam zavjere, možda je već stigla i u Šibenik)
cedokralj
03.07.2011., 16:07
ja baš mislim da su oni sami smislili pitanja.vidilo se iz aviona kako guštaju,da su im pitanja bila već spremljena od produkcije,ne bi onda provokativna i zločesta išla samo mari nego i horvatu i duli.ovako su se jadnice i jadnik natjecali ko će više posrat marijanu.i donili joj pobjedu :s
a marijana je dostojanstveno i iskreno odgovarala, iako joj je bilo neopisivo teško i pokazala što znači biti čovjek. ima veliko srce i treba joj skinuti kapu. posramila ih je ljudskošću.
Na kraju mi je zao da sve ovo nije izrezirano jer sve ovo stvarne ljude boli
Feta Kruva
03.07.2011., 16:09
a marijana je dostojanstveno i iskreno odgovarala, iako joj je bilo neopisivo teško i pokazala što znači biti čovjek. ima veliko srce i treba joj skinuti kapu. posramila ih je ljudskošću.
točno tako.ja bi se zabrinula na njihovom mistu jer žena koja javno vara muža ispada skoro svetica u usporedbi s njihovom zlobom i jadom.:s
MISSYOU3
03.07.2011., 16:11
Hm, da, to je baš indikativno.
Plus laži da joj nisu čestitali zbog spina o namještaljci, a kad su joj imali priliku postaviti pitanja, nitko nije pitao za namještaljku, nego su pitanja bila isključivo apel na njen ne/moral.
Neki su se gadno precenili :kava:
U pitanju je bila čista zloba i ljubomora. Teško im shvatiti da je jedna "nemoralna" :rolleyes: osoba pobijedila.
Pa ovo je BB kuća, nije samostan pa da se sudi o nećijoj moralnosti.:confused:
Eto ostaje činjenica da su nezanimljivi sami po sebi, pa nikoga ne zanima šta isti imaju reći o sebi.
A sami su krivi za to.
totalno_bitan
03.07.2011., 16:13
Bojana mi se još više zgadila tim pitanjem, kao i onom zadovoljnom facurinom, kad je Nemeš javno ostavio Marijanu. Mora da je svršila od radosti :kava: Brandon je u svemu tome ispao najviše čovjek, svaka mu čast.
točno tako.ja bi se zabrinula na njihovom mistu jer žena koja javno vara muža ispada skoro svetica u usporedbi s njima.:s
To dovoljno govori o njima. :D
Čini mi se da sam pročitala kako je Nikola izjavio da "Mare to nije trebala sve raditi pred kamerama". Je li on to htio reći da bi bilo ok sve što je radila samo da nije bilo kamera? :rofl:
MISSYOU3
03.07.2011., 16:16
Zbilja si dobro rekao.:s:s
Mi smo mislili da je Marijana glupa, ali pored ostalih ukućana ispada najinteligentnija. Eto kako njena rečenica " ja ću jedina odavde izaći čista obraza" ima smisla.:)
Hrilium
03.07.2011., 16:19
Tko zna jesu li imali izbora ili ne.
Naravno, Mičićeva im je držala pištolj uperen u leđa :rolleyes:
A Brendonu su napisali malo drugačiji tekst, briješ :D
Čini mi se da sam pročitala kako je Nikola izjavio da "Mare to nije trebala sve raditi pred kamerama". Je li on to htio reći da bi bilo ok sve što je radila samo da nije bilo kamera? :rofl:
E, taj Nikola mi blowa pamet! kad će više neki intervju s njim da čujem kak se vadi od kontradiktornih izjava. :s
Hrilium
03.07.2011., 16:22
Zbilja si dobro rekao.:s:s
Mi smo mislili da je Marijana glupa, ali pored ostalih ukućana ispada najinteligentnija. Eto kako njena rečenica " ja ću jedina odavde izaći čista obraza" ima smisla.:)
Istina. Meni ta rečenica nikad nije zvučala pretjerano.
seka zoja
03.07.2011., 16:24
Ne kužim one koji ne kuže razliku:ne zna:
Ako je već žena muža nogirala javno,on ju nije moga isti dan prestati voljeti,pa minimum obzira prema osobi kojoj si govorila "muž volin te" bilo bi da ne gleda kako te drugi ševi.
I nemojte samo reći da je trebao ugasiti televizor,nije robot ,pa da si kaže evo gotovo je i idemo dalje.
Eto to znači nije trebala pred kamerama,a ne da je u redu bez kamera.
Jeguljica
03.07.2011., 16:28
Bojana mi se još više zgadila tim pitanjem, kao i onom zadovoljnom facurinom, kad je Nemeš javno ostavio Marijanu. Mora da je svršila od radosti :kava: Brandon je u svemu tome ispao najviše čovjek, svaka mu čast.
Prvi i zadnji put najvjerojatnije:kava:
Ako je već žena muža nogirala javno,on ju nije moga isti dan prestati voljeti,pa minimum obzira prema osobi kojoj si govorila "muž volin te" bilo bi da ne gleda kako te drugi ševi.
I nemojte samo reći da je trebao ugasiti televizor,nije robot ,pa da si kaže evo gotovo je i idemo dalje.
Mislim da Nikola nije rekao što je rekao zato što je mislio na Marijaninog muža, već je mislio na ono što je "radila" Nemešu. Zato moj komentar njegove izjave. :mig:
Ovo što ti govoriš stoji, naravno.
U pitanju je bila čista zloba i ljubomora. Teško im shvatiti da je jedna "nemoralna" :rolleyes: osoba pobijedila.
Pa ovo je BB kuća, nije samostan pa da se sudi o nećijoj moralnosti.:confused:
Eto ostaje činjenica da su nezanimljivi sami po sebi, pa nikoga ne zanima šta isti imaju reći o sebi.
A sami su krivi za to.
mislim da je njima problem što one znaju da su i one "nemoralne" (po njihovim kriterijima), ali kada kamera ne snima pa im nije jasno zašto i one nisu mogle pobijediti iako im je moral upitan. osobito slavici i tamari...
http://vb4.emotion.rs/video/page24.4565.html
eto, čija je idea o riality sapunici
MISSYOU3
03.07.2011., 16:42
To što je uradila mužu je izvan svake kategorije, čovjeku skidam kapu jer je ostao gentleman do kraja.
Druga stvar je u činjenici da je prva prijevara uslijedila u alkoholiziranom stanju, izgleda da alkohol u njoj budi autodestruktivnu osobu, koja nije u stanju kontrolirati sirove emocije.
Takođe, stoji činjenica da nije znala da se sex vidi, a kad je shvatila da stanari znaju... valjda je htjela poslati signale mužu da ga i dalje voli i da se ne brine...
U utorak dolazi Mare u BG valjda sa Horvatom,...gostovaće na Pink-u,.....da li će i Nemeš da dođe,..?
tukicaaa
03.07.2011., 16:47
gdje će se moć danas na netu gledat rtl?
totalno_bitan
03.07.2011., 16:48
http://vb4.emotion.rs/video/page24.4565.html
eto, čija je idea o riality sapunici
Ništa novo. Izlazi sve polako na vidjelo.
Gledao sam dosta videa s početka, budući da sam se uključio u sve tek po Brandonovom dolasku u kući, i zaista ne mogu za Marijanu reći da je glumatala. I ne znam što Duško jučer u emisiji brije da je njemu bilo najteže, a Marijani najlakše. Po čemu?
sjetnaive
03.07.2011., 16:50
U utorak dolazi Mare u BG valjda sa Horvatom,...gostovaće na Pink-u,.....da li će i Nemeš da dođe,..?
On je na moru s gitarom.
Asocijativna
03.07.2011., 16:51
gdje će se moć danas na netu gledat rtl?
http://www.balkansport.info/channel-7/1058175-balkansport-7-a.html
nešto su govorili da će tu pustiti ali nisam sigurna. Trebaš se registirati.
marin zen
03.07.2011., 16:53
On je na moru s gitarom.
mater vreba iza tamarisa :s
makijavelisti:)
večeras se duhovni vođa obraća naciji:s:rofl:
mare s hipodroma
paaaaa....... trebao bi..... s ruzom i javnom isprikom....
ali sve si nekako mislim da taj film necemo gledati :mig:
marin zen
03.07.2011., 16:55
Smislili ih sami pa Bojana je doživjela ekstazu čim je dobila priliku da postavi svoje, a odgovorom Marijane ta ista Bojana dala nam (bar meni) na znanje da je njen/njihov (ekipe protiv Marijana) glavni stav da se sve događalo u dogovoru s mužem.
Takvo je bilo i Tamarino pitanje - piranje scenarija, na tome je naglasak
Nikolla - izdajica - pitanje o bračnoj sreći odnosno nesreći.
Sve u svemu sva tri pitanja su na tematiku braka i dogovora s mužem unaprijed iz čega slijedi da većina sada čita rekla/kazala novinske članke jel se Marijana vraća ili ne vraća mužu (Bojana vjerojatno piše esej o svojim teorijam zavjere, možda je već stigla i u Šibenik)
da,da, bojan puca direktno na dogovor mare s mužen, a ujedno je u grupi potpore jadnom čoveku čvrljku, pazi logike :s
Asocijativna
03.07.2011., 16:56
Ništa novo. Izlazi sve polako na vidjelo.
Gledao sam dosta videa s početka, budući da sam se uključio u sve tek po Brandonovom dolasku u kući, i zaista ne mogu za Marijanu reći da je glumatala. I ne znam što Duško jučer u emisiji brije da je njemu bilo najteže, a Marijani najlakše. Po čemu?
Vjerojatno je sebično mislio na to kako se ona trošila i još dobila lovu, a on jadan nije imao koga, a doma mu krave pate.
ah evo slucajno sam nasla di plesu na samom pocetku na Ljubavi od Joksimovica (netko je rekao da je stavila link na face)
http://vb4.emotion.rs/video/page25.4531.html
cedokralj
03.07.2011., 17:08
mater vreba iza tamarisa :s
makijavelisti:)
večeras se duhovni vođa obraća naciji:s:rofl:
mare s hipodroma
a tko vodi? jel tonka?
totalno_bitan
03.07.2011., 17:08
Vjerojatno je sebično mislio na to kako se ona trošila i još dobila lovu, a on jadan nije imao koga, a doma mu krave pate.
Stari prdonja se često motao oko Marijane, u nadi da će i on dobiti, a kad je shvatio da tog filma nema u videoteci, počeo ju olajavati kod Nemeša i uzvraćati nominacijama.
Asocijativna
03.07.2011., 17:09
Zanima me slijedeće: ako su oni potpisali ugovor s produkcijom vjerojatno tamo stoji da im MORAJU biti na raspolaganju i nakon BBa u svrhu promocije. Kako to da onda nisu u stanju spojiti Mare i Nemeša bar u jednoj emisiji?
Da li i tu ima prste mama Hope ili su se nekom od njih smilovali(što bi me jako čudilo)?
I još nešto: u Hrvatskoj je BB imao glasnogovornika koji je ponekad davao izjave za medije, da li to nije bio slučaj ni do sada u VB-u u Srbiji ili je to prvi put da je Emoušn i gluh i slijep za medije?
Asocijativna
03.07.2011., 17:15
Stari prdonja se često motao oko Marijane, u nadi da će i on dobiti, a kad je shvatio da tog filma nema u videoteci, počeo ju olajavati kod Nemeša i uzvraćati nominacijama.
Ma dobro ne bih tako daleko išla, ali da se osjećao zakinutim jer je star i oženjen je istina. Zato se i motao oko alfa mužjaka, a Mare mu je smetala jer se skužio da je vani s time sigurno zanimijivija od njega.
Zato je i slinio po Soraji i Mili. Tužno je to što bi on navalio na njih bez razmišljanja da je mogao i tu mu ne bi smetala ni žena niti djeca, ovako je ostao "čedan" zbog nemogućnosti.
@cedokralj da Tonka vodi!
totalno_bitan
03.07.2011., 17:21
Zanima me slijedeće: ako su oni potpisali ugovor s produkcijom vjerojatno tamo stoji da im MORAJU biti na raspolaganju i nakon BBa u svrhu promocije. Kako to da onda nisu u stanju spojiti Mare i Nemeša bar u jednoj emisiji?
Ja se nadam da se to neće dogoditi, ne treba im nikakvo spajanje. On je rekao sve što je imao, a ona, nadam se, dolazi polako sebi.
totalno_bitan
03.07.2011., 17:29
Što se Duška tiče, u početku mi ga je bilo žao. Mislio sam da kako u njemu nema nikakve zlobe, kako sa svima nastoji biti u dobrim odnosima zato što je takav, a ne zbog taktike. Vladmir mi se zgadio kad je onako napao Duška, zbog šlihtarenja prema Sari, a sad ispada da je čovjek bio u pravu.
http://www.youtube.com/watch?v=RQU0ElJLE00
Asocijativna
03.07.2011., 17:37
Ja se nadam da se to neće dogoditi, ne treba im nikakvo spajanje. On je rekao sve što je imao, a ona, nadam se, dolazi polako sebi.
Slažem se! Samo me zanima da li ih nisu mogli spojiti prva dva dana kad je sve još bilo aktualno ili nisu niti željeli. Zato sam i napisala da ne mogu vjerovati da su se sažalili.
totalno_bitan
03.07.2011., 17:46
Nemeš je prva četiri dana bio nedostupan. Njegov prvi razgovor s medijima od završetka Velikog brata je bio na RTL-u u Explozivu.
everson
03.07.2011., 17:46
Da li i tu ima prste mama Hope ili su se nekom od njih smilovali(što bi me jako čudilo)?
I još nešto: u Hrvatskoj je BB imao glasnogovornika koji je ponekad davao izjave za medije, da li to nije bio slučaj ni do sada u VB-u u Srbiji ili je to prvi put da je Emoušn i gluh i slijep za medije?
Imao je emotion glasnogovornika Marinelu Kvapil,ali je u medjuvremenu popila socan otkaz,tako da ne znam ko im sada daje izjave za javnost.
Sto se tice spajanja M i N,mogli bi,naravno (po ugovoru su vlasnici cak i njihovog zivota,secate se? :s:) ali su verovatno procenili da bi od toga bilo vise stete nego koristi iliti pucanj u prazno,bar za sad...
Ima Emotion svog PR-a , bivsu ucesnicu vip VB, ali se oni bas retko oglasvaju. Obicno pre kastinga i pre samog pocetka, u reklamne svrhe.... Ne znam zasto. Inace nemaju obicaj da okupljaju ni ucesnike posle BB.. Ono sinoc je bilo izgleda u produkciji pinka a ne emotiona. Ranije su imali obicaj sledece- zavrsi se vb, potom par dana pustaju specijale, nalik pregledima i na kraju obicno i specijalnu emisiju o pobedniku, interviju sa njim ( nekad ide i odmah sutradan po zavrsetku vb)
totalno_bitan
03.07.2011., 17:49
Imao je emotion glasnogovornika Marinelu Kvapil,ali je u medjuvremenu popila socan otkaz,tako da ne znam ko im sada daje izjave za javnost.
:kokice:
runjava nozdrvà
03.07.2011., 17:57
Sto se tice spajanja M i N,mogli bi,naravno (po ugovoru su vlasnici cak i njihovog zivota,secate se? :s:) ali su verovatno procenili da bi od toga bilo vise stete nego koristi iliti pucanj u prazno,bar za sad...
Sta je bilo :confused:
Asocijativna
03.07.2011., 17:58
Hajdemo smisliti pitanja Tonki za večeras!
Prvo: Marijana, što ti je na bini rekao Rkman? Što misliš koji je pravi razlog Bojaninog miješanja u vašu vezu?
Tonka molim te nemoj je ništa pitati o mužu i obitelji. Pusti ih na miru.
I ne znam zašto sam se toga sjetila ali nitko to nije komentirao. Da li ste primijetili kako je Ema zdušno pljeskala Nemešu na njegovu opasku od Marinoj 15-ici iz glume?
everson
03.07.2011., 18:08
Sta je bilo :confused:
Ma to je bilo pre bba,a razlog se,kao i sve vezano za emotion, ne zna...
runjava nozdrvà
03.07.2011., 18:11
Ma to je bilo pre bba,a razlog se,kao i sve vezano za emotion, ne zna...
an to unda dobro,
mislija san da se nesta nije izlanila
ma ja bih Horvata ko "moralnu vertikalu" pitala tko je tu lagao o zaljubljenosti i zasto kao pravi "prijatelj" nije Nemeska upozorio da ga Mare mulja....:mig:
nema straha, ako Horvat ne odgovori, Brendon ce nam vec dati odgovor :mig:
totalno_bitan
03.07.2011., 18:18
Mislim da ti ona već ima pripremljena pitanja, s obzirom na to koliko je sati. Ali dobra si :mig: Emu nisam skužio, samo kad se gurala po bini, na kraju, tako da ju kamera još malo uhvati. Čudi me da nije nosila neki napis na sebi ''tražim posao, ali isključivo u showbizzu'' :o
Ali ovo sam vidio, što reći osim :rigo::rigo:
http://img685.imageshack.us/img685/1199/slikakt.jpg
desperate.sea
03.07.2011., 18:19
a tko vodi? jel tonka?
pa valjda ce Tonka :eek:
p.s. pozdrav svima eto i mene malo
Velika maza
03.07.2011., 18:19
:) Vjerovali ili ne ja sam nova na forumu!Morala sam se regisrirati da vam dam jednu Marinu pjesmu koju je (ako je to ona?)stavila u komentare
ispod njegove pjesme na YT
CvrljakMarijana
Taj pitajući pogled više me ne prati
Al osjećam da srce još je dosljedno
Zašto se sad predaješ, to nikad neću znati
Pa razmišljam jel ipak bilo svega vrijedno
Ja nikad nisam mogla biti samo tvoja
To smo osjećali i znali samo mi Pružaju mi ruke, kažu, pobjeda je moja Al srce tiho šapuće da sam gubitnik
Znaj da mi ne smeta što o meni govore
Oplakuju i zgražaju se nad mojim životom
Al posrnem svaki put kada si dozvole
Da našu kratku ljubav nazivaju sramotom
Velika maza
03.07.2011., 18:20
CvrljakMarijana
Sada neka svatko svoj put si kroji sam
Priznaj sa si sumnjao na ovakav kraj
Al možda se ti putovi jednom opet spoje u jedan
I razvodni se tuga, i vrati nam se sjaj A do tada ne daj da se sve okrene
Jer ljudi to žele, jer ljudi su zvijeri
Ti si se zavukao u svaki dio mene
Ne daj NIKOM da te u drukčije uvjeri
totalno_bitan
03.07.2011., 18:25
Mare, jes' to ti? :( Lijepi i iskreni stihovi, ali osoba kao Nemeš nije te vrijedna.
Halloween
03.07.2011., 18:28
Nemeš je prva četiri dana bio nedostupan. Njegov prvi razgovor s medijima od završetka Velikog brata je bio na RTL-u u Explozivu.
:rofl::lol::rofl:
everson
03.07.2011., 18:33
Ovaj hit mora da otpeva Rozga...:s:
Mare,ljudi su zveri,a Nemes je zveran...
totalno_bitan
03.07.2011., 18:37
:rofl::lol::rofl:
:D
cedokralj
03.07.2011., 18:46
nekako sumnjam da je ovo ona, svejedno romantično :( i puno bolje nego njegove pjesmice.
totalno_bitan
03.07.2011., 18:49
Otpjevala je Rozga prikladne stihove za Nemeša:
Evo ti sad, neka te boli
evo ti sad, dođi i moli
ne tiče me se, ne tiče me se
neću da za mene umreš
neću da me razumiješ
ja živim za to, ja živim za to
da se sjetiš svaki dan što si mi učinio.
Velika maza
03.07.2011., 18:49
:rofl:To mi nešto govori da je ona napisala, a postavljeno prije 2 sata, tako da ne znam sad, je ona u ZG-u pa baš da ona to radi, ne znam
Velika maza
03.07.2011., 18:53
Ali vjerujem da često sluša njegovu pjesmu, jbg ipak se poželila glasa koji je slušala 3 mjeseca.
Ja sam preksinoć imala ''čast'' sa njim chatati i rekao mi je(bilo nas 10 prisutnih) ali na moje pitanje je odgovorio nešto što nije ni jednom novinaru još rekao
a to je da je voleo Marijanu:))))
Velika maza
03.07.2011., 18:57
Na YT gdje je njegova pjesma je dežurstvo non-stop i masa ljudi dolazi većena da ostavi poruku njemu, uglavnom uvrede i da mu opali DISLIKE jer žele da mu se pjesma skine sa yt
totalno_bitan
03.07.2011., 19:00
Ja sam preksinoć imala ''čast'' sa njim chatati i rekao mi je(bilo nas 10 prisutnih) ali na moje pitanje je odgovorio nešto što nije ni jednom novinaru još rekao, a to je da je voleo Marijanu:))))
Kakva je to ljubav koja se odjednom 'ugasi' kad postaneš slavan (tjedan istina-laž), pa onda kad ispadne da je to sve bio fake, ponovo postaje zaljubljen, da bi na kraju u samo 48 sati doživo prosvjetljenje i osobi koju 'voli' zabio nož u srce. :ne zna:
everson
03.07.2011., 19:01
Ali vjerujem da često sluša njegovu pjesmu, jbg ipak se poželila glasa koji je slušala 3 mjeseca.
Ja sam preksinoć imala ''čast'' sa njim chatati i rekao mi je(bilo nas 10 prisutnih) ali na moje pitanje je odgovorio nešto što nije ni jednom novinaru još rekao
A kako ju je voleo?Na prekidac?Ukljuceno/iskljuceno,po potrebi,kako to ljubav odjednom prestaje...jbt njemu nema pomoci,svakom se svojom izjavom sve vise sramoti i tone u mulj...
A Bojana je meni otkrice,to se jednom radja u sto godina,nekad i redje,eto nama je zapala sad....
Bukoroshe
03.07.2011., 19:06
Voleo.. kakva je to ljubav koju izlazak i susret s Mamom ugasi upitaj ga.
Hoće biti live emisije večeras na netu?
:) Vjerovali ili ne ja sam nova na forumu!Morala sam se regisrirati da vam dam jednu Marinu pjesmu koju je (ako je to ona?)stavila u komentare
ispod njegove pjesme na YT
CvrljakMarijana
Taj pitajući pogled više me ne prati
Al osjećam da srce još je dosljedno
Zašto se sad predaješ, to nikad neću znati
Pa razmišljam jel ipak bilo svega vrijedno
Ja nikad nisam mogla biti samo tvoja
To smo osjećali i znali samo mi Pružaju mi ruke, kažu, pobjeda je moja Al srce tiho šapuće da sam gubitnik
Znaj da mi ne smeta što o meni govore
Oplakuju i zgražaju se nad mojim životom
Al posrnem svaki put kada si dozvole
Da našu kratku ljubav nazivaju sramotom
CvrljakMarijana
Sada neka svatko svoj put si kroji sam
Priznaj sa si sumnjao na ovakav kraj
Al možda se ti putovi jednom opet spoje u jedan
I razvodni se tuga, i vrati nam se sjaj A do tada ne daj da se sve okrene
Jer ljudi to žele, jer ljudi su zvijeri
Ti si se zavukao u svaki dio mene
Opa, pa Mare ima veći talent od čitave familije Huljić, Nemeša i pokojeg sijamskog blizanca:s:s
Vrlo lijepo, mogla bi otpjevat Rozga, uz dobre taktove prešišalo bi Bižuteriju:top:
strelnikov
03.07.2011., 19:14
Za nemeša i mamu spot:
http://www.youtube.com/watch?v=vVp_sbkVzNU&feature=related
Bukoroshe
03.07.2011., 19:19
Niko, niko niko nije umro. http://www.pic4ever.com/images/meditationf.gif
Mare probudi se i pomiriši stvarnost. Seksualna kemija nije isto što i ljubav, na prvoj stepenici potencijalne ljubavi - zajedništvu je već uspješno pao, tako da savjetujem polagano, ali sigurno zaboravljanje i koncentriranje na sebe i malu.
zdjelica
03.07.2011., 19:25
ima li na netu negdje jučerašnja narod pita vb?
absinthe977
03.07.2011., 19:26
Niko, niko niko nije umro. http://www.pic4ever.com/images/meditationf.gif
Mare probudi se i pomiriši stvarnost. Seksualna kemija nije isto što i ljubav, na prvoj stepenici potencijalne ljubavi - zajedništvu je već uspješno pao, tako da savjetujem polagano, ali sigurno zaboravljanje i koncentriranje na sebe i malu.
Ajme Bukorušo, zar si zaboravila na svingeraj! U tebe selektivno pamćenje, Strunarko jedna!:cerek:
Asocijativna
03.07.2011., 19:27
@Velika maza - sviđaju mi se stihovi.
Nadam se samo da ih nije napisao sam Nemeš s obzirom da je rekao da će iskustva iz BBa iskoristiti do koske. Ne vjerujem da je napisala Mare, iako bih voljela jer su stihovi lijepi.
Mare, jes' to ti? :( Lijepi i iskreni stihovi, ali osoba kao Nemeš nije te vrijedna.
Ovo je post prožet emocijama.
Da mogu platila bih ti kavu sa ŽMK.:D
totalno_bitan
03.07.2011., 19:31
Lijepo od tebe, pristao bih, dakako :)
Asocijativna
03.07.2011., 19:32
Ti s njom ne bi išla na kavu? :kava:
di stee šmizlee? :lux:
meni po ure do dugoga rata, a ja visin na forumu..a, čipsa? :rofl:
*Simba*
03.07.2011., 19:33
Šta je to?
Nema me dva dana, vidim da je ovdje bilo veselo! Za pola sata na RTL kreće emisija. Nadam se da će se moći ugodno komentirati bez nepotrebnih vrijeđanja! :w
Bukoroshe
03.07.2011., 19:33
Ajme Bukorušo, zar si zaboravila na svingeraj! U tebe selektivno pamćenje, Strunarko jedna!:cerek:
Strunar ti je u gaćama :rofl:
je, svingeraj je to veliki bio. vidim i horvi i ekipica se zasvingali. :D
absinthe977
03.07.2011., 19:34
To će bit treći singl na njenom albumu nakon hitova Usra si se i Nisi Faca!:D
SETRA Samoborček
03.07.2011., 19:34
Pa imaju ugovor i sve, ali što im mogu ako postanu neposlušni osim da ih zakinu za onu crkavicu od dnevnica :rofl:
Jeguljica
03.07.2011., 19:37
Mislim da ti ona već ima pripremljena pitanja, s obzirom na to koliko je sati. Ali dobra si :mig: Emu nisam skužio, samo kad se gurala po bini, na kraju, tako da ju kamera još malo uhvati. Čudi me da nije nosila neki napis na sebi ''tražim posao, ali isključivo u showbizzu'' :o
Ali ovo sam vidio, što reći osim :rigo::rigo:
http://img685.imageshack.us/img685/1199/slikakt.jpg
:facepalm::rigo:
na faci joj piše "zlobnica"...tolko zlobe na nekoj osobi u životu nisam vidjela:flop:
absinthe977
03.07.2011., 19:40
Strunar ti je u gaćama :rofl:
je, svingeraj je to veliki bio. vidim i horvi i ekipica se zasvingali. :D
Eh, tvoja prljava mašta šta li neće smislit!
Tako optuživat jednu čednu bejbisiterku, sramotno!
Tamo se samo papila čokolada koju je Čagaljka nakupila na svojim post BB putovanjima i naslikavalo se na sve strane - ko na dječjem rođendanu!
P.S. Čagaljka je navodno opet ostala netaknuta novčanika, pa nije ona kriva šta je okružena serijskim častiteljima!:ne zna::mig:
fat_monster
03.07.2011., 19:41
Bojana sad JESTE zlobna, ali mislim da nije bila u vrijeme dok je sa marom bila u dobrim odnosima, pa cak i kad su 'prekidale' vezu...ona je zaista vjerovala da Mare ne voli Nemesa...ko sto smo u to svi vjerovali i zgrazavala se ko i vecina nas...
sad je zloba proradila jer joj je bio povredjen ponos kad ju je nemes odjebo...
btw...mislim da se nista zanimljivog veceras nece dogoditi...
tukicaaa
03.07.2011., 19:41
gdje na netu mogu gledat rtl? :(
Asocijativna
03.07.2011., 19:43
Mislite li da postoji ikakva šansa da nam daju neki prilog koji još nismo vidjeli na pregledima ili lajvu kao potvrdu istine? ja osobno misllim da ne. Ali ako izvuku iz nešto necenzurirano onda -svaka čast.
sretno dijete.
03.07.2011., 19:43
http://www.youtube.com/user/EmilcoExtra#p/u/0/b9_Mju8DZKg :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.