View Full Version : BB Glavni topic // BRAVO, MARE!
Ma nemamam ja ništa protiv njega,doduše ni za...činjenica je da je on dobio 6 glasova samo zato što je tad Vlado glumio bin ladena po kući pa eto da ga neko prizemlji,a ona dva glasa što sam izostavila mu je dala Tonka na nagovor Nemeša(kako mama kaže)i Marijane(sise ili kužina helooooooo)
:mig::D
O, ja imam svašta protiv Rkmana.
Čovjek potječe iz umjetne tvorevine zvane krajina i tamo je pjevao ondašnjim četnicima.
Ima i video klip o tome i sve.
Lijepo sam se osjećala kad su tu spodobu zbacili iz kuće.
mama rena
04.07.2011., 01:01
Čovjek potječe iz umjetne tvorevine zvane krajina i tamo je pjevao ondašnjim četnicima.
Ovaj dio nisam znala...d rkman :flop:
cedokralj
04.07.2011., 01:02
daj linak! daj linak! :cheer: :D
Hrilium
04.07.2011., 01:04
Viš, ovo nisam znala :flop:
Imam jebenu intuiciju :o
i ona mi se nešto našla pravit...ma vidilo se i u kući da joj je uskuvalo gadno,očito joj je spiderman samo po zidovima skakao:lol::lol::lol:
mislin.. neznan.. al ko bi cajkiju odolijo?! :rofl:
i sara je umalo 'pala'.. :lol:
mama rena
04.07.2011., 01:08
Ma ko ga hebe,bolje da ne gledamo primitivne živine
:hrk:
E da sad sam se sjetila nečeg što je izjavio ali sam ga izignorirala...ono kad se posvađao sa nikolom pa je rekao kao sam sebi "kakav sam ja to srbin on mi jebe mater a ja ništa nisam napravio"
Evo sam sad tražila i ne mogu naći, a i spava mi se.
Bio je link na njegovom topiku, idem još jednom zaviriti.
Na njegovom topiku se o tome dugo i na široko pisalo.
cedokralj
04.07.2011., 01:12
Evo sam sad tražila i ne mogu naći, a i spava mi se.
Bio je link na njegovom topiku, idem još jednom zaviriti.
Na njegovom topiku se o tome dugo i na široko pisalo.
naći ću ja, nemoj tražit. :mig:
Ma ko ga hebe,bolje da ne gledamo primitivne živine
:hrk:
E da sad sam se sjetila nečeg što je izjavio ali sam ga izignorirala...ono kad se posvađao sa nikolom pa je rekao kao sam sebi "kakav sam ja to srbin on mi jebe mater a ja ništa nisam napravio"
ma bilo je i za očekivat, kao da mu je na čelu pisalo da je sklon nacionalizmu. govorkalo se nešto ali nisam vjerovao da je bio kadar baš neke grde stvari raditi.
nisu
barem ako je vjerovati novinama
pazi, pinpo,cak i da je CISTA laz, mnogo je dobra provala.. ko da je nama bitno..! :eek:
mama rena
04.07.2011., 01:13
mislin.. neznan.. al ko bi cajkiju odolijo?! :rofl:
i sara je umalo 'pala'.. :lol:
Aha,al su se onda na otpadu skoro potukli pa su se strasti smirile...:o
mariza_
04.07.2011., 01:15
:rofl: i meni, a ja ga izgubila :rofl:
ja ne mislim tako
svatko im pravo n svoje viđenje stvari pa i on
cijela hrpetina ljudi je i ovdje mislila isto i opet, to je njihovo pravo..
ja sam prvih mjesec dana također mislila daje ženska luda ko kupus i da od ljubavi nema ni LJ, samo ja sam promotrila stvar malo dublje..netko drugi nije ..i eto ti..
možda je bilo i za očekivati da će nemeš reagirati onako, zbilja ga je ogromna ludnica dočekala kad je izašao. a on je to i rekao, da ga čeka ludnica kad izađe. na to mu je hope rekla da ga čekaju roditelji.
nitko od nas ne zna kako je biti tamo, a svi nekako drugačije izgledaju sada, najviše mare.
kolega , jesi našao, baš me zanima:mig:
Aha,al su se onda na otpadu skoro potukli pa su se strasti smirile...:o
bilo.., pa proslo.. :kava:
cedokralj
04.07.2011., 01:19
kolega , jesi našao, baš me zanima:mig:
uklonjen je klip ali imaš tu (http://lb.orbis.hr/showthread.php?t=628634&page=2) još nešto podataka i slika. :mig:
mama rena
04.07.2011., 01:24
bilo.., pa proslo.. :kava:
misliš....ma teško bi on caki okrenuo, mislim u realityu ipak je ona stara koka u tom biznisu...po meni se dečko previše napalio,ali nije on tomu kriv nego nemeš:kava::kava::kava:
mariza_
04.07.2011., 01:25
uklonjen je klip ali imaš tu (http://lb.orbis.hr/showthread.php?t=628634&page=2) još nešto podataka i slika. :mig:
moja intuicija je točna, od početka smrdi na velikog S :mig::flop:
Kakav filmić i Marijana Mićić?
Mayo pomagaj! Ne vidim!
silas2012
04.07.2011., 01:28
davno smo konstatirali da to nije taj džordž rkman :o
Kakav...
davno... :o
:rofl::rofl: jeste vi dosad bili u mravinjaku? :rofl::rofl:
mama rena
04.07.2011., 01:33
đorđe dakle:mad:...ma već napisah ko ga piiiiiiiip:flop:..."govno kad diraš samo jače smrdi":kava::kava:
Pimpinell@
04.07.2011., 01:37
đorđe dakle:mad:...ma već napisah ko ga piiiiiiiip:flop:..."govno kad diraš samo jače smrdi":kava::kava:
već smo ustvdrili da niej riječ o istom čovjeku, treba li opet ispočetk cijelu priču ???
silas2012
04.07.2011., 01:54
:rofl::rofl: jeste vi dosad bili u mravinjaku? :rofl::rofl:
jesam :D...tamo sve umrlo pa se malo vratio :zubo:
:eek: zavrsilo finale?! svi su ucesnici stradali u potopu? :eek: :ne zna: u djubru? :kava:
zaljubio sam se večeras :ne zna:
i to točno 3 puta :cerek:
Velika maza
04.07.2011., 02:09
ona je pobijedila pa ti stavljaj tamnu stranu koliko hočeš, nije ubila, ni silovala, ni bila pedofil, kao što fini mukarci koriste malu djecu za sex, a drugi siluju cure, ubijaju pa bacaju u jezera, to je zlo i tamna strana, ona je samo vodila ljubav sa mladićem koji joj se sviđa.Svi koji spominju njeno dijete, kako će se maloj neko rugati za 10 godina,treba se upitati a koji ljudi će se rugati, neki mnogo fini ljudi, kad bi ljudi gledali svoja posla, ne bi joj se niko rugao, sve licemjeri moralisti, a svi jedva čekali uživo u 2 ujutro da mogu gledati sex. uživo, što bi rekla mare RIGA MI SE OD TAKVIH LJUDI
zaljubio sam se večeras :ne zna:
i to točno 3 puta :cerek:
da nije jubavi, ne bi svita bilo..
.. pinpo, di si?! :w
laku noc.
ona je pobijedila pa ti stavljaj tamnu stranu koliko hočeš, nije ubila, ni silovala, ni bila pedofil, kao što fini mukarci koriste malu djecu za sex, a drugi siluju cure, ubijaju pa bacaju u jezera, to je zlo i tamna strana, ona je samo vodila ljubav sa mladićem koji joj se sviđa.Svi koji spominju njeno dijete, kako će se maloj neko rugati za 10 godina,treba se upitati a koji ljudi će se rugati, neki mnogo fini ljudi, kad bi ljudi gledali svoja posla, ne bi joj se niko rugao, sve licemjeri moralisti, a svi jedva čekali uživo u 2 ujutro da mogu gledati sex. uživo, što bi rekla mare RIGA MI SE OD TAKVIH LJUDI
ja sam najviše gledao VB upravo radi sexa :raspa:
koje su to scene bile :s
za antologiju :s:rofl::rofl:
http://www.pohrani.com/f/3A/ff/2fAZVcIr/sxy241.jpg
horvat :lol::lol:
isti gregor :D :Serek::o
Morales77
04.07.2011., 02:34
Još ste tu? :facepalm: :rofl:
emisija je dule, brendon je brendon a ti si nebitan
ništa nisam razumio ,jel ima li ko kompetentan za objasnit ove nejednadžbe :misli:
Morales77
04.07.2011., 02:42
Poglejte koja je pjesma na CMC-u :rofl:
šteta šta mare nije sama bila,iman osjećaj da bi puno toga rekla, ovako se vidilo da svakog trena čeka kad će je brendon prekinit
da,teško je to kad se ne možeš koncentrirati na bit zbog raznoraznih padobranaca :kava:
E tko je antonija blace na forumu?
Ljudi moji - za 5 godina još ćemo samo o Brendonu pričati. Još je on poprilično "rough on the edges" i treba ga jako puno brusiti, ali potencijal istinskog showman-a ima u svakoj pori svoga tijela. Zvijezda je rođena i čekaju ga veliki dani uspjeha i slave!
ako već imaš viziju ne bi bilo loše da mu ponudiš menadžerski ugovor ,dobro tebi ,dobro njemu :s:s:o
šta, triba bit ka horvat pa napravit nešto i onda ne stat iza toga? meni je veći čovik kad i dalje tvrdi da bi sve isto napravila. da joj je toliko stalo i bilo bitno to s nemešon da bi opet sve ponovila. ako ne sere.
samo se preserava :ne zna:
tako mora bit :s:rofl:
Zasto bi srala? Jel morate bas sve negativno u svemu vidjet? Sjela je pred visemilijunski auditorij i izborila se (jer joj Brendon niej dao) da kaze ono sto joj je bitno.... rijesila sam situaciju doma, slobodna sam, volim te, nisi mamin sinek, odrastao si covjek, mislis svojom glavom, dajem ti svo vrijeme ovog svijeta, dodji.... :s (volim te i ne lupam po tvom hiperegu, a ni maminom, dapace podilazim tvom egu)
Jebote, zena uopce nije glupa, uopce...... trebala sam i gledat, a ne samo citat forum, ja bi ga ovak povrijedjena (na njenom mjestu) poslala u tri lijepe (moj los smisao za diplomaciju), ona se uspijela "uvuc" i mami i sineku.....
Prognoziram: dotrcat ce joj podignutog repa kojim mase (od radosti) i reci ce "Av-av!!!"
A nju treba u diplomaciju. Svaka cast :s
Ako se njih dva sretnu, on je gotov. Kake mame Nade, kake babe, kaki bakraciiiii.....
Ah da. TAKO triba bit!!!!!
:raspa:
Woooow!!!! :mig:
nimalo ozbiljan
04.07.2011., 03:40
Ma pustite vi to šta će bit u budućnosti, mene interesuje šta je bilo noćas kada je partijala sa Brendijem i Horvatom po Zagrebu. :lol: Da li se pilo, jel pala neka nova zaljubiška... Ipak je sad tu i Brendi bio. :rofl:
Zasto bi srala? Jel morate bas sve negativno u svemu vidjet? Sjela je pred visemilijunski auditorij i izborila se (jer joj Brendon niej dao) da kaze ono sto joj je bitno.... rijesila sam situaciju doma, slobodna sam, volim te, nisi mamin sinek, odrastao si covjek, mislis svojom glavom, dajem ti svo vrijeme ovog svijeta, dodji.... :s (volim te i ne lupam po tvom hiperegu, a ni maminom, dapace podilazim tvom egu)
Jebote, zena uopce nije glupa, uopce...... trebala sam i gledat, a ne samo citat forum, ja bi ga ovak povrijedjena (na njenom mjestu) poslala u tri lijepe (moj los smisao za diplomaciju), ona se uspijela "uvuc" i mami i sineku.....
Prognoziram: dotrcat ce joj podignutog repa kojim mase (od radosti) i reci ce "Av-av!!!"
Ako se njih dva sretnu, on je gotov. Kake mame Nade, kake babe, kaki bakraciiiii.....
E, draga, ne vjerujem da je samo podilaženje dovoljno za mamu Hope. Možda
za Nemeša da, ali kad svekrve skeniraju snahu vide odmah cijelu budućnost i
prošlost sa svim detaljima. :mig:
padmé_amidala
04.07.2011., 05:20
sad sam bila vani u flyu i bila je cijela ekipa brendon, lester, horvat, drazen, ema, nikola, marijana :) marijana je puuuuuuno ljepsa i zgodnija uzivo omg savrseno tijelo, horvat je fkt zakon zakon pricali smo onak 20 min, so is ema s kojom smo se zapricali u wcu:D dala sam pusu lesteru i tak:D <3 wiiiiii
fat_monster
04.07.2011., 07:44
nemojmo pretjerivati...
Mare nema izbora...nakon svog sjaja i glamura i intervjua, vratila se u Knin...ne cak ni u Sibenik, nego u Knin
kod mame i tate i sestre sa vanbracnim djetetom...u jadnom stanu u derutnoj zgradi...
lova joj nije dovoljna za kupit stan u Kninu, a kamo li u Zg...
posao i nece bas lako naci...
u BB je usla da pobigne iz vukojebine...a sad se u istu, i vecu i vratila..
fingiranje ljubavi prema Nemesu joj je jedina nada da pobigne opet....
sad je jos malo i pozivaju okolo i ima partija i mukte cuge...i kamera...
ali za neko kratko vrijeme, sve prestaje...ostane Mare u Kninu...ko da nista nije bilo...:(
Mycrazydays
04.07.2011., 08:22
Jutro! :)
Evo sam si napravila kavicu i procitala zaostatke (istodobno mi bude i drago i krivo sto su se sveli na par stranica) i sad vas cekam da se probudite...
NekaNovaJa
04.07.2011., 08:38
Jutro! :)
Evo sam si napravila kavicu i procitala zaostatke (istodobno mi bude i drago i krivo sto su se sveli na par stranica) i sad vas cekam da se probudite...
Jutro!
Ima nas budnih (već satima), al radimo pa možemo samo laganini pratiti.
A i nema novosti od sinoć, ni Tonke, ni Kate!
Mycrazydays
04.07.2011., 08:46
Jutro!
Ima nas budnih (već satima), al radimo pa možemo samo laganini pratiti.
A i nema novosti od sinoć, ni Tonke, ni Kate!
Ma ne ocekujem neke posebne novosti...gledala sam emisiju na rtl-u i to mi je bilo dosta. Neke stavove i dvojbe sam iskristalizirala. :)
Sto se Rkmana tice, voljela bih, kao, znati sto je on to napisao Nemesu, ali mislim da se njemu bas svidja sto ga ljudi o tome pitaju (ne vidim drugi razlog da mu se netko obrati, izvinite ako grijesim, sasvim sam subjektivna), pa on namjerno jos uvijek potencira to...kao da on ima ikakvog utjecaja u cijeloj prici...
Inace, tebi zelim lijep radni dan, drzi se! :mig:
Afrodita
04.07.2011., 09:13
Koga je Mare pozdravila na kraju emisije? Čula sam samo svima koji ju podržavaju i koji su glasali, ali je li navodila nekog posebno? Nisam dobro čula
Je. Mene. :mig:
I fala joj na tome. :s
rekla sam joj par stvari priko fejsa :top:
nemojmo pretjerivati...
Mare nema izbora...nakon svog sjaja i glamura i intervjua, vratila se u Knin...ne cak ni u Sibenik, nego u Knin
kod mame i tate i sestre sa vanbracnim djetetom...u jadnom stanu u derutnoj zgradi...
lova joj nije dovoljna za kupit stan u Kninu, a kamo li u Zg...
posao i nece bas lako naci...
u BB je usla da pobigne iz vukojebine...a sad se u istu, i vecu i vratila..
fingiranje ljubavi prema Nemesu joj je jedina nada da pobigne opet....
sad je jos malo i pozivaju okolo i ima partija i mukte cuge...i kamera...
ali za neko kratko vrijeme, sve prestaje...ostane Mare u Kninu...ko da nista nije bilo...:(
Još i gore.
Da ništa nije bilo, imala bi svoju "terasicu" s pogledam na more.
Ne znam što da mislim o njezinoj situaciji. To je sad njihova stvar, ali niti
meni nikada nije djelovala zaljubljeno, pa ne znam jel sad glumata ili jest,
no da sam na njezinom mjestu, svakako bi lovu uložila u neki Vern ili takvo
nekakvo privatno učilište ili fakultet koji može upisati ako ima love, a opet
joj garantira posao poslije završetka ili makar povećava šanse da se zaposli
igdje drugdje doli za šankom lokalne birtije ili kuhinje.
To bi joj bio jako pametan ulog jer realno s ovom lovom ne može kupit stan,
ali s pametnim ulaganjem, može iskoristiti dio preostale osnovice i vremenom
doista kupiti stan i imati pristojan posao i svašta nešto:s
Sigurno nam nećeš reći što, k'o ni Rkman :rospija:
Mycrazydays
04.07.2011., 09:24
Sigurno nam nećeš reći što, k'o ni Rkman :rospija:
Teorije zavjere, izgleda! :mig::rofl:
evo Slavici ukralo zamrznutu hranu
http://www.index.hr/xmag/clanak/provalnici-opljackali-bb-slavicu-vjerojatno-su-trazili-novac-prica-se-kako-sam-dosta-osvojila-u-showu/559410.aspx
kud ide ovaj svet :(
Mycrazydays
04.07.2011., 09:28
http://www.index.hr/xmag/clanak/provalnici-opljackali-bb-slavicu-vjerojatno-su-trazili-novac-prica-se-kako-sam-dosta-osvojila-u-showu/559410.aspx
Pih, Slavice!
Sta su meni sve ukrali... :rolleyes:
Afrodita
04.07.2011., 09:28
ajde da i ja bacin kometar na Maru e vako: meni je Mare super izgledala kad je mortus pijana
puno je lipša pijana nego trizna!:s
Slažem se, kad je pijana opuste joj se facijalni mišići :s
Pantelija
04.07.2011., 09:29
me ne spašavati brak. :rigo:
samo malo jebenog obzira. i zrno soli. pa da ne reče na tv šta je s njim u 4 oka pričala. :rolleyes:
Sa ovim se slažem. Bezobzirna je do kraja, možeš biti zaljubljen ne znam koliko, ali ona bi sad gazila preko leševa, na krilima nove popularnosti.
Više je samu sebe ubjedila da ga voli, inače joj ništa ne bi unazad imalo smisla.:mig:
i po meni grozno je reći da bi napravila sve isto. može srati zaljubila bih se, nije mi žao ovih osjećaja, svidio mi se, možda bi se suzdržala bla bla da ne osramotim sve, da ne skončam tako brak na ovaj način, da me ne snimi 50 kamera jer sve ovo novo što mi se događa izgleda onda treš i prljavo. mogu se ljudi zaljubiti, ali ovo je onda k'o prostitucija, u krevetu i u sobi s još 10ak drugih osoba. higijeničari nema šta.. 8.-9. dan u kući i kresne se s likom. ne bi ničeg ni bilo da se nije oblokala. a i neš ti seksa.. stvarno neponovljiv doživljaj.. to je to. zen. i ljudina. :rolleyes:
Da, i meni je malo čudno kakva je to ljubav već 9. dan, tada je još mogla zakočiti sve, ali izgleda nije imala nameru.
Previše animalno sve za moj pojam, a sad i vulgarno, šta bi tek bilo da nije bilo kamera u igri.:D
Asocijativna
04.07.2011., 09:31
Odmah sam znala da je netko sa foruma, a ti si mi bila na prvom mjestu. Ostaje nam otkriti ostale dvije: Majoneza? :ne zna:
Piši! Čekamo:kava:
Edit: molim lijepo!
Asocijativna
04.07.2011., 09:36
Sa ovim se slažem. Bezobzirna je do kraja, možeš biti zaljubljen ne znam koliko, ali ona bi sad gazila preko leševa, na krilima nove popularnosti.
Više je samu sebe ubjedila da ga voli, inače joj ništa ne bi unazad imalo smisla.:mig: ...
.:D
Da je gazila preko leševa mogla je reći o mužu sve najgore da se izvuće. O njemu nije htjela reći niti jednu ružnu riječ.
A kad se lomila između zaljubljenosti u Nemeša i osjećaja da treba pričekati do izlaska, onda smo je proglasili glumicom.
Pomomeilinikako
04.07.2011., 09:36
Dobro jutro :kava:
Vidio sam isječke jučerašnje emisije na rtl stranici ali nema cijela emisija pa ako netko zna za youtube upload ili slično bio bi veoma zahvalan :)
virtual
04.07.2011., 09:38
Dobro jutro :kava:
Vidio sam isječke jučerašnje emisije na rtl stranici ali nema cijela emisija pa ako netko zna za youtube upload ili slično bio bi veoma zahvalan :)
http://www.forum-srbija.com/viewforum.php?f=137
Pomomeilinikako
04.07.2011., 09:40
http://www.forum-srbija.com/viewforum.php?f=137
wow, znam da ste brzi ali baš ovoliko, thx :top:
Pantelija
04.07.2011., 09:41
Da je gazila preko leševa mogla je reći o mužu sve najgore da se izvuće. O njemu nije htjela reći niti jednu ružnu riječ.
A kad se lomila između zaljubljenosti u Nemeša i osjećaja da treba pričekati do izlaska, onda smo je proglasili glumicom.
Nije rekla, ali je uradila sve. Još nabila na tv "ja ga volim, ja ga volim, ja sam se zaljubila"... ok, ali mrva dostojanstva ne bi bila na odmet.
Nikad se ona nije lomila, to je bar očito od početka. :rolleyes:
Afrodita
04.07.2011., 09:46
Odmah sam znala da je netko sa foruma, a ti si mi bila na prvom mjestu. Ostaje nam otkriti ostale dvije: Majoneza? :ne zna:
Piši! Čekamo:kava:
Edit: molim lijepo!
Ne znam ostale. :s
Pisala sam joj riči podrške, odma mi je odgovorila u vrlo kratkom roku.
I tako malo smo ćakulale ka žena i žena :D
Nažalost makla je opet sve ljude sa fejsa jer je bilo cura koje su joj slale podršku pa su kasnije zlobno privatne poruke pastali po raznim forumima i sprdali se sa njom, tj. njenim odgovorima.
Kako je Mare tražila sinoć da ih "svi malo puste" i najveća Marina na grupa na fejsu (8500 čl) je ugašena da ispoštuju tu njenu odluku. :s
Pomomeilinikako
04.07.2011., 09:46
Nije rekla, ali je uradila sve. Još nabila na tv "ja ga volim, ja ga volim, ja sam se zaljubila"... ok, ali mrva dostojanstva ne bi bila na odmet.
Nikad se ona nije lomila, to je bar očito od početka. :rolleyes:
Ma to ovisi kako nju gledaš, da to nije rekla svi kojima nije simpatična bi rekli, gle ništa njoj izgubljena ljubav ne znači a obožavatelji njenog zen-a ću trubiti obrnuto, manje više svejedno što pričala.
NekaNovaJa
04.07.2011., 09:48
I Romeo je lociran! (http://www.24sata.hr/show/nemes-je-pobjegao-na-odmor-s-ocem-je-otputovao-na-tasos-226464)
Jelica Izjelica
04.07.2011., 09:48
Brandon i Mare :cerek::cerek::cerek:
http://www.24sata.hr/images/intervju-s-marijanom-cvrljak-uzivo-pratite-na-portalu-24sata-900x600-425107.jpg
njih dvoje su stvarno lipi ljudi :s:cerek:
Afrodita
04.07.2011., 09:49
Karma je zajebana stvar
Mycrazydays
04.07.2011., 09:49
Ne znam ostale. :s
Pisala sam joj riči podrške, odma mi je odgovorila u vrlo kratkom roku.
I tako malo smo ćakulale ka žena i žena :D
Nažalost makla je opet sve ljude sa fejsa jer je bilo cura koje su joj slale podršku pa su kasnije zlobno privatne poruke pastali po raznim forumima i sprdali se sa njom, tj. njenim odgovorima.
Kako je Mare tražila sinoć da ih "svi malo puste" i najveća Marina na grupa na fejsu (8500 čl) je ugašena da ispoštuju tu njenu odluku. :s
Postujem i podrzavam!
Nije mi u redu nicije privatne poruke objavljivati, ma kako "javna" osoba doticna bila...
NekaNovaJa
04.07.2011., 09:50
Pa ti si Ljudinin čovjek od povjerenja! :s
Afrodita
04.07.2011., 09:51
I Romeo je lociran! (http://www.24sata.hr/show/nemes-je-pobjegao-na-odmor-s-ocem-je-otputovao-na-tasos-226464)
a u qrac, znači nije gleda RTL nit će ga vidit :D
Mycrazydays
04.07.2011., 09:52
a u qrac, znači nije gleda RTL nit će ga vidit :D
I da je doma, ne bi on tako lako dobio pristup tim informacijama!
Cak stovise, mislim da ce lakse do njih na otoku! :rofl:
Afrodita
04.07.2011., 09:54
Pa ti si Ljudinin čovjek od povjerenja! :s
Takla sam je u žicu :s
Nego uberi Tasos
http://www.starttravel.rs/image/galeri/naslovne/tasos.jpg
Šta ja znan, onako egzotičan otok, ima riba, nije baš neki izbor za otić sa ćaćom. :rofl:
Afrodita
04.07.2011., 09:56
I da je doma, ne bi on tako lako dobio pristup tim informacijama!
Cak stovise, mislim da ce lakse do njih na otoku! :rofl:
A i to šta kažeš. :rofl:
I moran moran reć, znan da je većini gadan al meni je famooooozan:
Horvat outfit sinoć :cerek::top:
Cili je smišan :o:cerek:
Odoh na :kava:
Ma nije to ćaća nego prerušena Sorka
NekaNovaJa
04.07.2011., 09:59
Šta ja znan, onako egzotičan otok, ima riba, nije baš neki izbor za otić sa ćaćom. :rofl:
a vidi sad tebe, pa ko da je njemu bidnom do riba. prije će ćaća nešto okrenit!
na gradele! :mig:
Mycrazydays
04.07.2011., 10:00
a vidi sad tebe, pa ko da je njemu bidnom do riba. prije će ćaća nešto okrenit! :mig:
Caca je dobio jedinstvenu priliku da se makne od Hope, a sve pod velom brige za sineka! :mig:
Jelica Izjelica
04.07.2011., 10:00
nisam ti ja to pisala :ne zna::rofl:
ali stvarno nije mu ćaća neki izbor, moran potpisat :D
absinthe977
04.07.2011., 10:02
Pa taj će mladić na psihijatriji završit, na otok ga s ćaletom poslalo (aj bar je mamacita imala mrvu razuma i milosti pa nije sebe nominirala kao suputnicu)!
Možda se poistovjeti s Napoleonom naš Smeško, ko će ga znati....
Mycrazydays
04.07.2011., 10:03
nisam ti ja to pisala :ne zna::rofl:
ali stvarno nije mu ćaća neki izbor, moran potpisat :D
Bolje i caca nego neki drugi clanovi obitelji (da ih sad ne imenujemo :D)!
Zar mislis da je imao izbor da ode sam??? Pa kad je u BB kuci naisao na Mare, sta mislis kakvu bi doveo tamo s nekog otoka?!? :rofl:
Jelica Izjelica
04.07.2011., 10:05
je, je, mudro zboriš :rofl:
Mama Nemeš je zaista jedna psihički neuravnotežena žena koja od svog sina želi napraviti žešćeg debila
i izgleda da joj to polazi za rukom. Pitam se samo kako je taj momak uspio preživjeti 2 i po mjeseca bez njezina
asistencije. Bit će mu i guzu još uvijek briše.
Uostalom, od ovoga što oni s njim rade mi se već lagano RIGA. Kao da ima 15 godina, a ne 22.
Odvratno! Koja ga bude htjela nakon svega ovoga, svaka joj čast:s
Toliko je odbojno to njegovo balavo durenje i preseravanje da bi Mari zaista bilo pametnije da odustane i posveti se sebi i svojima.
Zapravo ispada da on nema niti jednog jedinog prijatelja:eek:
Pa tko se još s ocem idem odmarat ?:rofl:
Očekivalo se da će makar Pavle ići, ako ne i koja od 7 riba:rofl:
absinthe977
04.07.2011., 10:13
Zapravo ispada da on nema niti jednog jedinog prijatelja:eek:
Pa tko se još s ocem idem odmarat ?:rofl:
Očekivalo se da će makar Pavle ići, ako ne i koja od 7 riba:rofl:
Vjerojatno je mamacita svjesna da će Smeško izigrat njeno povjerenja nanovo ako mu se ukaže prilika, pogotovo ako je u društvu drugara - to podrazumjeva pijančenje, drogiranje, kurbaluk, etc.
Ćaletovim prisustvom te su nepoželjne pojave srezane u korijenu.
Ma žena je analitičar, strateg i lider neslućenih kapaciteta, svaka bitka protiv nje je unaprijed izgubljena.:kava:
P.S. Zaista ne vidim koji bi to profil "normalne" ženske osobe nakon ove sage o Smešku želio s njim imati posla (osim mamacite i babe Nemeš ofkors).
Mycrazydays
04.07.2011., 10:14
Vjerojatno je mamacita svjesna da će Smeško izigrat njeno povjerenja nanovo ako mu se ukaže prilika, pogotovo ako je u društvu drugara - to podrazumjeva pijančenje, drogiranje, kurbalaluk, etc.
Ćaletovim prisustvom te su nepoželjne pojave srezane u korijenu.
Ma žena je analitičar, strateg i lider neslućenih kapaciteta, svaka bitka protiv nje je unaprijed izgubljena.:kava:
To je to! :top:
Asocijativna
04.07.2011., 10:25
@Afrodita hvala na odgovoru!
Možda je tata išao da si Nemeš nešto ne učini? Poznato nam je njegovo samoozljeđivanje.
Pimpinella je u pravu.
Katolici nose burmu na lijevoj, a pravoslavci na desnoj. Naravno, uvijek netko može ići kontra Splita i stavljat na desnu ili ne nosit uopće.
A što se tiče Mare, ona je nosila na lijevoj, to je glupost
koju sam zapamtila kad je u bazenu tobože "ljubila" prsten.
Pimpinella je u pravu.
Katolici nose burmu na lijevoj, a pravoslavci na desnoj. Naravno, uvijek netko može ići kontra Splita i stavljat na desnu ili ne nosit uopće.
A što se tiče Mare, ona je nosila na lijevoj, to je glupost
koju sam zapamtila kad je u bazenu tobože "ljubila" prsten.
pa kaj i u bazenu isto?
.artistic.
04.07.2011., 10:30
Ja sam sad zaista uvjerena da Mare ima retrogradni Merkur u toj natalnoj karti i da ju je zato tako teško slušati. :rofl:
Sinoć me u emisiji podsjetila da sam ju valjda dva puta čula da normalno komunicira, jednom s Brandonom. Mare, molim te napiši knjigu, boje se ti izražavaš na papiru, uvjerena sam. :rofl:
E da, evo vam. Više nije zajebancija, nema što drugo biti. :lol:
Natalni retrogradni Merkur može ukazivati na um koji je introspektivan i sklon različitim razinama kontemplacije. Izgleda da osoba ne želi baš otvoreno komunicirati na direktan način (posebice kad se to striktno tiče nje same). Ovi pojedinci mogu u ranijem razdoblju svog života izgledati pomalo suzdržani u govorenju, prilikom odgovaranja mogu biti naizgled spori ili više razmišljati prije nego što daju odgovor, a prema društvenim standardima čak i biti pomalo tupi ili bezizražajni. :D
To je to!
Btw. genijalni pisci ga imaju, tako da se zna. Mogla bi se Mare uvriditi, a cilj moga posta je da otkrije svoje talente i zaradi još para. :D
Jbt, za sve je kriv Merkur. :mama:
NekaNovaJa
04.07.2011., 10:31
Ma mama je k. od ovce, samo ima 22 godine prednosti naspram svih ostalih. :mig:
pa kaj i u bazenu isto?
Kaj u bazenu isto?
I ti imaš retro merkur?:D
Kad se žnjarala po bazenu s Nemešom, sjećam se da je prislonila ruku
na rub i vidjela se burma, nešto je onda slinila tamo, nemam pojma više.
Uglavnom, pimpinellu se nepravedno napalo zbog neinformiranosti, a Šeks
je ionako kroner i klasna lažofčina, pa tko njemu vjeruje, svaka čast:rofl::s
*Simba*
04.07.2011., 10:32
Takla sam je u žicu :s
Nego uberi Tasos
http://www.starttravel.rs/image/galeri/naslovne/tasos.jpg
Možda su obojica pobjegli instituciji u potrazi za novom ženom i majkom :ne zna:
NekaNovaJa
04.07.2011., 10:34
Možda su obojica pobjegli instituciji u potrazi za novom ženom i majkom :ne zna:
a ne znaju da su je u biti već našli u žmk! :D
Mycrazydays
Kaj u bazenu isto?
I ti imaš retro merkur?:D
Kad se žnjarala po bazenu s Nemešom, sjećam se da je prislonila ruku
na rub i vidjela se burma, nešto je onda slinila tamo, nemam pojma više.
Uglavnom, pimpinellu se nepravedno napalo zbog neinformiranost, a Šeks
je ionako kroner i tko njemu vjeruje, svaka čast:rofl::s
Gledali smo ovih dana link sa "ljubljenjem" prstena ispred pusionice. Zato te pita.
Mycrazydays
:lol:
Gledali smo ovih dana link sa "ljubljenjem" prstena ispred pusionice. Zato te pita.
Ne znam kaj ste vi gledali, očito mi promaklo:ne zna::D.
sjetnaive
04.07.2011., 10:36
Ne znam da li tko sluša Narodni radio, ali sad Antonija "traži" gledatelje da unaprijed postave pitanja za Brendona, Marijanu i Horvata na koja će oni odgovarati oko 12 h. Nisam zapamtila broj telefona.
Još i gore.
Da ništa nije bilo, imala bi svoju "terasicu" s pogledam na more.
Ne znam što da mislim o njezinoj situaciji. To je sad njihova stvar, ali niti
meni nikada nije djelovala zaljubljeno, pa ne znam jel sad glumata ili jest,
no da sam na njezinom mjestu, svakako bi lovu uložila u neki Vern ili takvo
nekakvo privatno učilište ili fakultet koji može upisati ako ima love, a opet
joj garantira posao poslije završetka ili makar povećava šanse da se zaposli
igdje drugdje doli za šankom lokalne birtije ili kuhinje.
To bi joj bio jako pametan ulog jer realno s ovom lovom ne može kupit stan,
ali s pametnim ulaganjem, može iskoristiti dio preostale osnovice i vremenom
doista kupiti stan i imati pristojan posao i svašta nešto:s
kako tocno misliš da si ne može za 100 000 eura kupit stan u zg?
upravo obilazim nekretnine :cerek: i mogu ti rec da može ona s tim parama šta hoce :top:
Mycrazydays
04.07.2011., 10:37
Ne znam kaj ste vi gledali, očito mi promaklo:ne zna::D.
Bio je to jedan od "kljucnih dokaza" namjestaljke! Neosporiv dokaz da je u dogovoru s muzem i produkcijom i da tim "ljubljenjem" prstena daje muzu znak! :lol:
absinthe977
04.07.2011., 10:40
Ma mama je k. od ovce, samo ima 22 godine prednosti naspram svih ostalih. :mig:
Mamacita je poglavica familije, vidiš da ih raspoređuje po Grčkoj ko figure na šahovskoj ploči, ko zna gdje je baba Nemeš završila (ako neka dobra detektivska duša ima intel moliću lijepo)?
Btw. čemu ove silne priče na kojoj se ruci nosi prsten, tako svejedno,........a nikome palo na pamet nije da izrazi sućut Slavki koja eto ostade bez svog arsenala smrznute hrane.
Slavka svi smo uz tebe, izdrži, i zamrzavaj nanovo!:D
kako tocno misliš da si ne može za 100 000 eura kupit stan u zg?
upravo obilazim nekretnine :cerek: i mogu ti rec da može ona s tim parama šta hoce :top:
Pa zato kaj razmišljam dugoročno, žišku?:mig:
Kaj njoj vrijedi da kupi goli stan u Zagrebu, ako ga još treba urediti, pokućiti što bi rekli (a za to ovih 100k eura nije dovoljno) ali povrh svega plaćati režije, pa život košta zaboga:cerek:, a ona
s poslom u pekarnici, za blagajnom ili barom (što su joj s trenutnim obrazovanjem jedine opcije) teško da bi mogla pokrivati troškove života, osim ako "uskoro" bivši muž neće ostati izdašan, pa nastaviti financirati nju i malu.
Uostalom, koliko mi je poznato ona nije dobila 100k eura, već manje zbog poreza.
.artistic.
04.07.2011., 10:43
Nemeš i ćale otišli zajedno na grčki otok? Mama Hope ostala radi kontrole na Balkanu. :rofl:
Kakva sajko obitelj, ne vjerujem!
Mycrazydays
04.07.2011., 10:43
Mamacita je poglavica familije, vidiš da ih raspoređuje po Grčkoj ko figure na šahovskoj ploči, ko zna gdje je baba Nemeš završila (ako neka dobra detektivska duša ima intel moliću lijepo)?
Btw. čemu ove silene priče na kojoj se ruci nosi prsten, tako svejedno,........a nikome palo na pamet nije da izrazi sućut Slavki koja eto ostade bez svog arsenala smrznute hrane.
Slavka svi smo uz tebe, izdrži, i zamrzavaj nanovo!:D
Meni se sve cini da je i Slavkici zafalilo popularnosti! Ipak je i ona bila stanarka i to s najvecim grudima, davala je od sebe sto je mogla, na kraju je pokusala i dovesti atmosferu do usijanja...ona je medju prvima otkrila Maru i pogodila je strijelicom...i ona je majka, imala je tezak zivot.... zasto, pobogu, zasto nju ne zovu na gostovanja u live emisijama?!?
jebemMAME
04.07.2011., 10:46
vapaj blentače, koja se mislila vratit možu, pa kad joj nije pošlo za rukom sad bi opet u beograd i jako je zaljubljena , odvratno......žena je najljigavija spodoba koja je ikad šetala ovom planetom još od onog slinjenja nad slikom djeteta svakog petka u isto vrijeme pred nominacije.....:flop:
absinthe977
04.07.2011., 10:46
Meni se sve cini da je i Slavkici zafalilo popularnosti! Ipak je i ona bila stanarka i to s najvecim grudima, davala je od sebe sto je mogla, na kraju je pokusala i dovesti atmosferu do usijanja...ona je medju prvima otkrila Maru i pogodila je strijelicom...i ona je majka, imala je tezak zivot.... zasto, pobogu, zasto nju ne zovu na gostovanja u live emisijama?!?
Insinuiraš li ti to možda da je Slavka sama potamanila škrinju puno zamrznutih čudesa pa optužila jelte mrske provalnike?:rofl:
Možda je Rki potegnuo iz Njukastla pa joj dao ruke, u svakom slučaju medijski efekt je postignut.
Ja očekujem nove misterije iz Slavkine kuće, možda i zloduha koji joj opsjeda taxi, sve su opcije otvorene...
Ionako je dosta tog medijskog monstruma NemešMare, vrijeme je za Slavkinih 5 minuta.
Bukoroshe
04.07.2011., 10:47
Kaj njoj vrijedi da kupi goli stan u Zagrebu, ako ga još treba urediti, pokućiti što bi rekli (a za to ovih 100k eura nije dovoljno) ali povrh svega plaćati režije, pa život košta zaboga:cerek:, a ona
s poslom u pekarnici, za blagajnom ili barom (što su joj s trenutnim obrazovanjem jedine opcije) teško da bi mogla pokrivati troškove života, osim ako "uskoro" bivši muž neće ostati izdašan, pa nastaviti financirati nju i malu.
Njoj je najbolje da kupi i posao i stan. :D
Ulegne u kakvu osiguravajuću kuću ili neku masnu državnu firmu i riješila se brige.
Nešto ne vjerujem da je sad zagrijana za školu, posebno uz malu pored.
Je li Nemeško odgovorio na vapaje srdca njena? :s
sa stanom od 50- ak kvadrata, sa poslom o 3500- 4000, i muževom alimentacijom može ona solidno živjet :top:
a i sumnjam da ce Mare dugo biti sama, brzo njoj to ide :cerek:
evo vec je dobila par ponuda i sa foruma :).
*Simba*
04.07.2011., 10:48
Sad su muški otišli na more a Mare i Hope će sad 1 na 1... Rješit će to Mare! :mig:
sa stanom od 50- ak kvadrata, sa poslom o 3500- 4000, i muževom alimentacijom može ona solidno živjet :top:
a i sumnjam da ce Mare dugo biti sama, brzo njoj to ide :cerek:
evo vec je dobila par ponuda i sa foruma .
Buahahaha, 50ak kvadrata ?:lol::s
Pa garsonjere u Zagrebu dođu oko 40tak tisuća eura i to zavisi di, na Pešći eventualno, dakle nekih 20tak kvadrata max.:D
A još kad se odbije porez, au lele:s:s
Al evo, našla si ti rješenje:s
Novi sponzor:rofl:
Tako triba, to je pošteno, pametno i nadasve inspirirajuće:top:
Mycrazydays
04.07.2011., 10:51
Insinuiraš li ti to možda da je Slavka sama potamanila škrinju puno zamrznutih čudesa pa optužila jelte mrske provalnike?:rofl:
Mora da je ona popularna osoba, pa i nedostatak par smrznutih rajcica, mrkvi i graska treba biti popracen medijskom paznjom i svesrdnom podrskom. :ne zna:
Meni su ukrali puno vece i puno vrijednije stvari, pa se ne sjecam da sam pricala o tome (doduse, 'ko me j*** kad nisam popularna :rofl:).
Slavice, razmisli malo, da mozda nije bila neka festa u kuci, neka pijanka...nesto? ::D
Pa garsonjere u Zagrebu dođu oko 40tak tisuća eura, dakle nekih 20tak kvadrata max.:D
a šta buhahuhaceš?
Kvadrat na laništu je 1200, u sesvetama još i jeftiniji, u cemu je problem?
Meni samo nije jasno da ona,nakon sto ju je Nemes onako otkanto,i dalje cmizdri za njim...ili je to sad samo jos veca gluma da ispadne jadna i da je ljudi negledaju ko zenu lakog morala jer ocito je da joj pali bit zaljubljena zenska...tad joj je oprosteno...Jer ona meni nije djelovala zaljubljeno u onoj kuci....On jeste i bas me iznenadila njegova reakcija u finalu....
A i sta da se pomiri sa njim!? Nemisli valjda da ce to trajat?
I stvarno juce u onoj emisiji zovnuli njih troje i samo blablacu o Mari i Nemesu i nesretnoj ljubavi i jadnoj Mari...
Dobro je Brendon i rekao da zasto su njega zvali kad samo o Mari se drobi...Mogli su nju zovnut pa nek prica...ak zna pricat!Samo muca i prica nesuvisle stvari...uopce se nezna izrazavat rijecima....Jos ce ispast da sad ima i i ptsp
NitkoPoseban
04.07.2011., 11:00
Jel ima negdje ova emisi (http://www.24sata.hr/big-brother/soraja-brandone-netko-ce-te-prebiti-zbog-tvog-ponasanja-226469)ja za pogledati (nastup Brendona i Soraje na Pinku)?
absinthe977
04.07.2011., 11:01
Najpametnije bi joj bilo da sa frendicom Čagaljkom ode do Londona par dana u šoping, i da sebi i priji obnovi garderobu.
Šta je to, možda 50 tisučica, a ostatak je jedan fini ljetni džeparac.
Ionako nije očekivala pobjedu jelte, a Čagaljka je moralna pobjednica.
Kakav stan, kakav fakultet, kakve režije - ionako je Navigare prilično obrlatljiv, on će da kupi stan i ostale sitnice potrebne za život, jel muškarac i provajder ili nije?
NitkoPoseban
04.07.2011., 11:02
Meni samo nije jasno da ona,nakon sto ju je Nemes onako otkanto,i dalje cmizdri za njim...ili je to sad samo jos veca gluma da ispadne jadna i da je ljudi negledaju ko zenu lakog morala jer ocito je da joj pali bit zaljubljena zenska...tad joj je oprosteno...Jer ona meni nije djelovala zaljubljeno u onoj kuci....On jeste i bas me iznenadila njegova reakcija u finalu....
I stvarno juce u onoj emisiji zovnuli njih troje i samo blablacu o Mari i Nemesu i nesretnoj ljubavi i jadnoj Mari...
Dobro je Brendon i rekao da zasto su njega zvali kad samo o Mari se drobi...Mogli su nju zovnut pa nek prica...ak zna pricat!Sao uca i prica nesuvisle stvari...uopce se nezna izrazavat rijecima....
Alo bre devojko!
Da nije tužne priče na kraju bila bi k..., ovako je nepravedno ostavljena svetica :raspa:.
Dakle, tužnu priču treba potpirivati i razvlačiti ko gumu žvakaću dok svi ne zaborave tko je i što je Mare u stvari.
absinthe977
04.07.2011., 11:04
Dobro je Brendon i rekao da zasto su njega zvali kad samo o Mari se drobi...Mogli su nju zovnut pa nek prica...ak zna pricat!Samo muca i prica nesuvisle stvari...uopce se nezna izrazavat rijecima....Jos ce ispast da sad ima i i ptsp
Tanka je linija koja razdvaja sebičnu drocu od zaljubljene patnice.
Sve je stvar dobrog spina.:mig:
Alo bre devojko!
Da nije tužne priče na kraju bila bi k..., ovako je nepravedno ostavljena svetica :raspa:.
Dakle, tužnu priču treba potpirivati i razvlačiti ko gumu žvakaću dok svi ne zaborave tko je i što je Mare.
Pa o tom ti velim ja....Sad kad je izasla i vidla da pali ljubovna prica sad se drzi toga ko pijan plota i cmizdri za Nemesom i jadna je i bjedna....a svi smo vidli da nikakva tu nije bila zaljubljenost sa njene strane...zenu prisvrbilo i pocesala se...pocesala sa nekoliko puta....i sad glumata tu neku sveticu...sam da neispadne laka...na kraju ce biti sveta Marijana....
Bukoroshe
04.07.2011., 11:12
Pa o tom ti velim ja....Sad kad je izasla i vidla da pali ljubovna prica sad se drzi toga ko pijan plota i cmizdri za Nemesom i jadna je i bjedna....a svi smo vidli da nikakva tu nije bila zaljubljenost sa njene strane...zenu prisvrbilo i pocesala se...pocesala sa nekoliko puta....i sad glumata tu neku sveticu...sam da neispadne laka...na kraju ce biti sveta Marijana....
Na stranu leptirići koji sviju na topicu obuzimaju;
Ono što ja ne kužim je što je to što ona zamišlja s njim, sve i da on hoće (kako glupo zvuči, moli ga ustvari). Jer njemu je faking 22 godine.
22. Jedva punoljetan. Da mu je 32, mislila bih se,posebno s malom u naručju...
Nadalje, jel tko, od ovih što komuniciraju s njom, izvukao što ona misli o njemu karakterno? Povinovanje mami i onakav odjeb u finalu joj ama baš ništa NE značI?
Možda je bolje da budu razdvojeni, da joj legne malo sve skupa, daleko od kamera.
Predlažem odmor s malom negdje daleeeko uz isključen mob. :top:
nonlinear
04.07.2011., 11:13
sad sam bila vani u flyu i bila je cijela ekipa brendon, lester, horvat, drazen, ema, nikola, marijana :) marijana je puuuuuuno ljepsa i zgodnija uzivo omg savrseno tijelo, horvat je fkt zakon zakon pricali smo onak 20 min, so is ema s kojom smo se zapricali u wcu:D dala sam pusu lesteru i tak:D <3 wiiiiii
eli a, to virujen:s
sta prica Orvi, a Ema i jesil koju s Marom prozborila :lux:
evo sad jope 'glumi', pa vis da i 'razumi Horvata' ne ljuti se ona nista, nemos virovat:s
*Simba*
04.07.2011., 11:13
a šta buhahuhaceš?
Kvadrat na laništu je 1200, u sesvetama još i jeftiniji, u cemu je problem?
Tako je! :kava: Ljudi bi danas stan prodali i po 1000 € kvadrat da ga prodaju. Znam čovjeka koji kuću na Rebru prodaje za 100.000€
Ljudi imaju nekretnine ali im trebaju pare i spremni su spustiti cijenu. Još kad ti dođe Mare s malom, pa ko joj ne bi spustio cijenu :cerek:
Mycrazydays
04.07.2011., 11:14
Na stranu keptirići koji sviju na topicu obuzimaju;
Ono što ja ne kužim je što je to što ona zamišlja s njim, sve i da on hoće (kako glupo zvuči, moli ga ustvari). Jer njemu je faking 22 godine.
Nadalje, jel tko, od ovih što komuniciraju s njom, izvukao što ona misli o njemu karakterno? Povinovanje mami i onakav odjeb u finalu joj ama baš ništa NE značI?
Možda je bolje da budu razdvojeni, da joj legne malo sve skupa, daleko od kamera.
Dat ce mu ona vremena... koliko mu treba... :rofl:
Godina, dvije ... deset...sto je to Mari?! :D
Bukoroshe
04.07.2011., 11:16
Dat ce mu ona vremena... koliko mu treba... :rofl:
Godina, dvije ... deset...sto je to Mari?! :D
Onako kategorična u preljubu, a toliko labava u novoj vezi, hmmm. :D
Halloween
04.07.2011., 11:19
tek sam sad na youtubue do kraja pogledao sinocnju emisiju i moram reci : TONKA JAVI SE ! ! ! !
absinthe977
04.07.2011., 11:20
Ja tu njenu slatku, dragu, umiljatu, simpatičnu stranu koju sad prezentira na svakom koraku i u svakoj izjavi ni uz najbolju volju u kući primjetio nisam.
Nekako mi taj novi nastup sve skupa prilično usiljeno i artifišl djeluje.
Pomalo je i ona kao njen Smeško preuzela fejk kao životni kredo.:mig:
Na stranu leptirići koji sviju na topicu obuzimaju;
Dice iskljucit mobitel,pa da ju on zove a ona nije dostupna :eek::rofl:
A sta bi sa njim...nist! Ma ona Boga moli da joj se on nejavi...Njoj je bitna prica da je ona jadna i da uvjeri jos ovaj ostatak naroda lakovjernog da je zaljubljena i izigrana....i da se seksala prvi put sa njim iz ljubavi dok joj je cajki turo prst u nos...Eto,toliko je ona zaljubljena.....:rigo:
Mycrazydays
04.07.2011., 11:20
Imam svoju teoriju, ali odbijam ruzno pricati o Mari jer je ona meni bas simpa i niposto ne bih voljela da netko ima istu tu teoriju. :D
Odbijam vjerovati da nije u pitanju ljubav! :rofl:
Ja tu njenu slatku, dragu, umiljatu, simpatičnu stranu koju sad prezentira na svakom koraku i u svakoj izjavi ni uz najbolju volju u kući primjetio nisam.
Da...Ma ja o njoj nisam promjenila misljenje od ulaska u kucu....
Ali moram priznat,bilo je trenutaka kad sam pomislila da je mozda stvarno jadna i zaljubljena...a onda se sjetim zivota u kuci i njenog ponasanja i znam da nema sanse da ce me obrlatit....Ima neko neopisivo ludilo u njoj....:ne zna:
Tako je! :kava: Ljudi bi danas stan prodali i po 1000 € kvadrat da ga prodaju. Znam čovjeka koji kuću na Rebru prodaje za 100.000€
Ljudi imaju nekretnine ali im trebaju pare i spremni su spustiti cijenu. Još kad ti dođe Mare s malom, pa ko joj ne bi spustio cijenu :cerek:
Cijene stanova su strašno pale. Kad se Mari odbije porez koji je ako se ne varam 15%, ostati ce njoj sasvim dovoljno novaca za kupit solidan stancic. :top:
ja bih rado da me spojis s tim covjekom, ako je kuca useljiva, legalna, znaci ima sve papire... nije garaza nego normalna kuca od 100 m2 s okucnicom i parkirnim mjestom, imam nekog tko bi se dogovorio. najozbiljnije. samo da nije nek caka. naknada za posredovanje od 10000 eura po pola izmedju mene i tebe. znaci dobijemo svaka po 5000, nit kopale nit orale ;)
a sad OT: zena ne zna kud ce ni di ce, ko sto nije znala ni prije ovog s nemesom. ona jednostavno nema plan sto bi radila, sto zna radit, gdje bi radila... nista... meni je normalno da se hrani ostacima ove "ljubavi"... i da, vjerujem da se zaljubila tek nakon pola showa :P
Pa garsonjere u Zagrebu dođu oko 40tak tisuća eura i to zavisi di, na Pešći eventualno, dakle nekih 20tak kvadrata max.:D
Ma o čemu ti pričaš? Prosječna cijena stana u Zagrebu je 1700-1800 eura po kvadratu...
Prolistaj malo: link (http://www.crozilla-nekretnine.com/perl/fe/client/estate.pl?todo=do_search&startpage=0&qs=1&attribute_group_id=2&qs_sys_area.name=Zagreb&qs_area_to=&qs_price_to=&sub=Po%C4%8Deti+pretra%C5%BEivanje)
Mare može šta oće... Neki stančić do 50 kvadrata i ostane joj...
Bukoroshe
04.07.2011., 11:24
Primjećivala sam u kući, sad mi sve više liči na Hope.
Imam svoju teoriju, ali odbijam ruzno pricati o Mari jer je ona meni bas simpa i niposto ne bih voljela da netko ima istu tu teoriju. :D
I ja, ali prodrmala bih je nekad života mi.
malamara
04.07.2011., 11:24
Alo bre devojko!
Dakle, tužnu priču treba potpirivati i razvlačiti ko gumu žvakaću dok svi ne zaborave tko je i što je Mare u stvari.
:top: točno + malo vadi mast instituciji + ta tužna pričica joj ostavlja prostora da sa nemrešom ipak ostvari kontak pa čak i da ga "vrati" samo zato da bi ga kasnije ostavila (što, na koncu, institucija i zaslužuje)
btw. još prije 2 mjeseca napisah - ne bojim se ja za maru po izlasku, što god da se dogodi ona će to okrenuti u svoju korist...neka...tako triba bit :mig:
mogu se kladit da će, ukoliko ne "vrati" nemreša imati novog "tješitelja" (sponzora) u roku od maksimalno 3 mjeseca :raspa:
jasno, i njega će voljeti svemirskom ljubavlju...ima naša mare srce veliko!
Cijene stanova su strašno pale. Kad se Mari odbije porez koji je ako se ne varam 15%, ostati ce njoj sasvim dovoljno novaca za kupit solidan stancic. :top:
Ma nek kupi sta god oce!!Bolje i stan neg da pare potrosi na cugu i razuzdan zivot...a opet ni to me nece cudit....
nemoj tako, to nije zen :)
inace, znam ljude kojima prst u nosu (doduse vlastiti) pojacava osjecaj srece :)
Mycrazydays
04.07.2011., 11:28
Da...Ma ja o njoj nisam promjenila misljenje od ulaska u kucu....
Ali moram priznat,bilo je trenutaka kad sam pomislila da je mozda stvarno jadna i zaljubljena...a onda se sjetim zivota u kuci i njenog ponasanja i znam da nema sanse da ce me obrlatit....Ima neko neopisivo ludilo u njoj....:ne zna:
Dobro, ajde, sad sto se tice toga u kuci...mislim da su vecinom imali drugacije ponasanje nego u stvarnom zivotu, to mi je i normalno...
Kao opravdanje za Maru mogu reci da njoj stvarno nije bilo lako jer jedno vrijeme nije imala nikakav uvid ni u sta, a nije imala na svojoj strani nikoga osim Nemesa.
Uostalom, ne pokazujemo svi ljubav na isti nacin. Ja za sebe mislim da sam hipersenzibilna, a mozda me ljudi ne dozivljavaju tako. Znali su mi reci da sam hladna. Cak ima onih koji me znaju godinama, pa misle da sam ja "glavna" u svom braku, a nigdje veze...
Hocu da kazem da ne znamo mi kakav je tko unutra, bez obzira na to koliko te osobe promatramo izvana....
Ma o čemu ti pričaš? Prosječna cijena stana u Zagrebu je 1700-1800 eura po kvadratu...
Prolistaj malo: link (http://www.crozilla-nekretnine.com/perl/fe/client/estate.pl?todo=do_search&startpage=0&qs=1&attribute_group_id=2&qs_sys_area.name=Zagreb&qs_area_to=&qs_price_to=&sub=Po%C4%8Deti+pretra%C5%BEivanje)
Mare može šta oće... Neki stančić do 50 kvadrata i ostane joj...
Jesam i to ne samo listala, pa znam što pričam:D
Ali vidim da sam ja mlađa generacija, a nas su u školi učili one neke štorije o emancipaciji i jednakosti koja vodi u žensku samostalnost, neovisno o raznoraznim kitoprovajderima, pa sam iz računice isključila sponzore:cerek:
Ofkorz, razumljivo je da Mara potječe iz takve sredine gdje je žena još uvijek očito samo za kuhaču i madraca, a ne mudraca, kao uostalom i pojedinci s ove teme, pa se očekuje da joj ova, u konačnici, sitna parica, bude dovoljna kad se pribroji ekstra lova od domadara, no eto, pričam iz nešto drugačije perspektive, pa vas ne razmem:mama:
Al ajde da se uklopim, long live sponzori:cheer:
Dobro, ajde, sad sto se tice toga u kuci...mislim da su vecinom imali drugacije ponasanje nego u stvarnom zivotu, to mi je i normalno...
Kao opravdanje za Maru mogu reci da njoj stvarno nije bilo lako jer jedno vrijeme nije imala nikakav uvid ni u sta, a nije imala na svojoj strani nikoga osim Nemesa.
Uostalom, ne pokazujemo svi ljubav na isti nacin. Ja za sebe mislim da sam hipersenzibilna, a mozda me ljudi ne dozivljavaju tako. Znali su mi reci da sam hladna. Cak ima onih koji me znaju godinama, pa misle da sam ja "glavna" u svom braku, a nigdje veze...
Hocu da kazem da ne znamo mi kakav je tko unutra, bez obzira na to koliko te osobe promatramo izvana....
Da i onda odjedanput preko noci postaje hipersenzibilna od ljubavi....:rolleyes:
Ma kakav,meni nepale te price...ja joj nisa vjerovala i nevjerujem joj ni sad....
*Simba*
04.07.2011., 11:30
Tako je, ona si s tom lovom komotno može kupit stan.
Bbl bbla bblau aubaba muž stari muž novi ja sam zaljubljena ja volim bbla buauaba
Jeguljica
04.07.2011., 11:30
Dobro jutro svima:cerek::cerek:
Ajde ko bude slušao danas narodni radio neka detaljno napiše kaj se pričalo,pitalo itd...nebum mogla slušati...
pa kad svi traze "djela i rijeci"... besavo je da se onda ne traze djela i rijeci, nego stga je ona mislila kad je govorila i radila drugacije. ismijali ste da ona nije ljubila prsten, jer je poljubila prst *(kad ju je nemes pogledao)... pa kako to da je onda dovoljno da mi tumacimo to sto je ona zajebbavala nemesa, nekom velikom ljubavlju prema njemu?
Bukoroshe
04.07.2011., 11:32
Bbl bbla bblau aubaba muž stari muž novi ja sam zaljubljena ja volim bbla buauaba
Evo našeg Klaića. :D
Tako je, ona si s tom lovom komotno može kupit stan.
da, mogla bi, da ima ikakvog pojma od cega placat rezije i hranu....
Ali vidim da sam ja mlađa generacija, a nas su u školi učili one neke štorije o emancipaciji i jednakosti koja vodi u žensku samostalnost, neovisno o raznoraznim kitoprovajderima, pa sam iz računice isključila sponzore:cerek:
Ofkorz, razumljivo je da Mara potječe iz takve sredine gdje je žena još uvijek očito samo za kuhaču i madraca, a ne mudraca, kao uostalom i pojedinci s ove teme, pa se očekuje da joj ova, u konačnici, sitna parica, bude dovoljna kad se pribroji ekstra lova od domadara, no eto, pričam iz nešto drugačije perspektive, pa vas ne razmem:mama:
Gle,bas ja nisam zatucana koza...nemislim i nisam zena koja je samo za kuhacu u ruci....nikad se nisam dala tlacit nikom,zato se i jesam udala sa 30 jer nisam si htjela raznorazne majmune zaostale za vratom...razumila bi ja Maru,al Mare glumi i to :top:
Mycrazydays
04.07.2011., 11:33
Da i onda odjedanput preko noci postaje hipersenzibilna od ljubavi....:rolleyes:
Ma kakav,meni nepale te price...ja joj nisa vjerovala i nevjerujem joj ni sad....
Pssst, o tome sutimo, Mari u korist! :)
Znam da sam nebitna i da nisi pratila moje dosadasnje postove, ali nije to bitno, kao sto nije bitno ni je li Mare sada iskrena ili laze.
Hajmo joj jos podrskom pomoci da se "skrasi", a onda cemo svatko na svoju stranu... :rofl::rofl::rofl:
absinthe977
04.07.2011., 11:33
Kakav je to život unutra bio ako nije stvarni?
Šta je kontinuitet bitka doživio blekaut na košutnjaku, svojevrsnu komu?
Sumnjam da su svi toliko dobro glumatali i ponašali se opozito ponašanju van kuće.
Svi su pokazali svoje pravo lice, netko prije, netko kasnije, jedino je Radašin bio i ostao enigma!:mig:
Dobro jutro svima:cerek::cerek:
Ajde ko bude slušao danas narodni radio neka detaljno napiše kaj se pričalo,pitalo itd...nebum mogla slušati...
A ko je gost?Jel mare ? :rolleyes:
A pa ak je ona zna se o cem ce se pricat!! Nist novo nece rec....:rolleyes::rofl:
Evo našeg Klaića. :D
ZNači i ti se slažeš da brabonja ??
.artistic.
04.07.2011., 11:35
Naravno, to samo govori koliko smo mi svi skupa zadrti na ovim prostorima. Napravimo od nje Svetu Marijanu, jer ništa drugo ne prolazi. A stvar je samo ta da se žena napila, napalila i poseksala. Nakon toga nastavila taj turbolentan odnos, koji kasnije možda i jest prešao u neku zaljubljenost, al u početku bome nije. Jako dobro se vidjelo da se radi o tome da se mala napalila. A ljudi ko ljudi, upakirali to u celofan i stavili mašnu. Žena je malo izgubljena, ima problema s alkoholom, napalila se i što sad. Svakom se može dogoditi. Imala je ona problema i prije kuće. Sad su se sve babe Balkana ujedinile i napravile priču Eden i Cruz, lako nam je tako nekoga ne osuđivati. :)
Bila bi fora da se ona ponaša u skladu s onim što jest i da je mi takvu ne osuđujemo. Ali, nema šamse.
Pssst, o tome sutimo, Mari u korist! :)
Znam da sam nebitna i da nisi pratila moje dosadasnje postove, ali nije to bitno, kao sto nije bitno ni je li Mare sada iskrena ili laze.
Hajmo joj jos podrskom pomoci da se "skrasi", a onda cemo svatko na svoju stranu... :rofl::rofl::rofl:
A sta se ti sekiras jbte :lol:
skrasice se ona svakako...Toliko je smutila narod da ce joj jos se nac neko ko ce joj jadnoj poklonit stan :lol:
opet ti :confused: nisi ti ništa listala, jer da jesi shvatila bi da Marijana od osvojenih novaca može kupiti solidan stan. Konobarice imaju placu oko 4000 kn , alimentacija bi joj bila oko dvije..dakle sasvim dovoljno za solidan život, i da joj ne treba nikakav sponzor.. e sad da li ce ona htjeti tako, ili drugčije njoj na volju :ne zna:
premda, i ja mislim da bi joj bilo dobro da upiše nekakvu npr. poslovnu školu :rofl: kakve su sad aktualne...i gluplji od nje su ih zavrsili :top:
*Simba*
04.07.2011., 11:36
da, mogla bi, da ima ikakvog pojma od cega placat rezije i hranu....
Naravno, ona za tu lovu može kupit stan i ne ostane joj ništa više. Ni samo od alimentacije za malu ne može živjeti. Mora si nać nekakav posao do pod normalno :kava:
Mycrazydays
04.07.2011., 11:36
Kakv je to život unutra bio ako nije stvarni?
Šta je kontinuitet bitka doživio blekaut na košutnjaku, svojevrsnu komu?
Sumnjam da su svi toliko dobro glumatali i ponašali se opozito ponašanju van kuće.
Svi su pokazali svoje pravo lice, netko prije, netko kasnije, jedino je Radašin bio i ostao enigma!:mig:
Ne znam ja...ja nisam bila u BB-u, ali svi tvrde da se to ne moze porediti jer su sve emocije uduplane. Ja to, tu i tamo, i razumijem, normalno da je tako.
I ne smatram zivot u kuci "stvarnim", odnosno karaktere koje su pokazali. Ja mislim, ustvari, da nitko od njih nije bio iskren i da su svi oni mnogo drugaciji kada kamere nisu tu...
Naravno, to samo govori koliko smo mi svi skupa zadrti na ovim prostorima. Napravimo od nje Svetu Marijanu, jer ništa drugo ne prolazi. A stvar je samo ta da se žena napila, napalila i poseksala. Nakon toga nastavila taj turbolentan odnos, koji sad i možda jest prešao u neku zaljubljenost, al u početku bome nije. Jako dobro se vidjelo da se radi o tome da se mala napalila. A ljudi ko ljudi, upakirali to u celofan i stavili mašnu. Žena je malo izgubljena, ima problema s alkoholom, napalila se i što sad. Svakom se može dogoditi. Imala je ona problema i prije kuće. Sad su se sve babe Balkana ujedinile i napravile priču Eden i Cruz, lako nam je tako nekoga ne osuđivati. :)
Da i to dok se seksala Cajki joj turo prst u nos... :lol:
Ajme ljubaaaaviiiiiiii veeeeeelikeeeeeee :lol::lol:
mariza_
04.07.2011., 11:37
Ma ne ocekujem neke posebne novosti...gledala sam emisiju na rtl-u i to mi je bilo dosta. Neke stavove i dvojbe sam iskristalizirala. :)
Sto se Rkmana tice, voljela bih, kao, znati sto je on to napisao Nemesu, ali mislim da se njemu bas svidja sto ga ljudi o tome pitaju (ne vidim drugi razlog da mu se netko obrati, izvinite ako grijesim, sasvim sam subjektivna), pa on namjerno jos uvijek potencira to...kao da on ima ikakvog utjecaja u cijeloj prici...
Inace, tebi zelim lijep radni dan, drzi se! :mig:
Rkaman pusta sve komentare i nekako mislim kako uživa kad pojedini pljucaju
pojedine, i još se dobro zabavlja:mig:
Postujem i podrzavam!
Nije mi u redu nicije privatne poruke objavljivati, ma kako "javna" osoba doticna bila...
Đizus, kakve su to osobe:flop:
Pa taj će mladić na psihijatriji završit, na otok ga s ćaletom poslalo (aj bar je mamacita imala mrvu razuma i milosti pa nije sebe nominirala kao suputnicu)!
Možda se poistovjeti s Napoleonom naš Smeško, ko će ga znati....
Žalim ga :D
A sta se ti sekiras jbte :lol:
skrasice se ona svakako...Toliko je smutila narod da ce joj jos se nac neko ko ce joj jadnoj poklonit stan :lol:
Horvat će da joj pomogne on dobija sve besplatno gdje god dođe.
:rofl:
Bukoroshe
04.07.2011., 11:37
Slažem. Negdje treba podvuć crtu i lupit šakom, jebemu.
mariza_
04.07.2011., 11:38
Još malo pa na Narodnom gostuju, ako uopće od Brendona, Marijana i Horavt, a Tonka budu mogli doć do riječi:lol:
Horvat će da joj pomogne on dobija sve besplatno gdje god dođe.
Eto,on moze da je prehrani posto mu tete u pekari daju dzaba kifle i slance... :rofl:
Slažem. Negdje treba podvuć crtu i lupit šakom, jebemu.
Pa da je dobila ikad tim udom ne bi se baš ni igrala žmurke s muškarcima.
Eto,on moze da je prehrani posto mu tete u pekari daju dzaba kifle i slance... :rofl:
Ma može i ljetovati besplatno.
Što sam ljubomorna na tog tipa.
Još malo pa na Narodnom gostuju, ako uopće od Brendona, Marijana i Horavt, a Tonka budu mogli doć do riječi:lol:
Ja nekontam sta povlace Brendona stalno kad o njemu se ni neprica...sjedi i suti...samo Mare-Nemes...Nemes-Mare-Bojana....Bojana -Nemes....Mare-Bojana...
Jbte analiziraju ih non stop----:rolleyes:
Nadam se da ce Nemes bit pametan i nikad nestupit sa njom u kontakt!:kava:
Naravno, to samo govori koliko smo mi svi skupa zadrti na ovim prostorima. Napravimo od nje Svetu Marijanu, jer ništa drugo ne prolazi. A stvar je samo ta da se žena napila, napalila i poseksala. Nakon toga nastavila taj turbolentan odnos, koji kasnije i jest prešao u neku zaljubljenost, al u početku bome nije. Jako dobro se vidjelo da se radi o tome da se mala napalila. A ljudi ko ljudi, upakirali to u celofan i stavili mašnu. Žena je malo izgubljena, ima problema s alkoholom, napalila se i što sad. Svakom se može dogoditi. Imala je ona problema i prije kuće. Sad su se sve babe Balkana ujedinile i napravile priču Eden i Cruz, lako nam je tako nekoga ne osuđivati. :)
Bila bi fora da se ona ponaša u skladu s onim što jest i da je mi takvu ne osuđujemo. Ali, nema šamse.
u tome i je stvar... ja bih prije stala na njenu stranu da je bilo to i onda dosta.... ali nije bilo dosta.... nego je bilo: a mos mislit sta su meni prikazali, ono, njoj isto ko tamari i cajkiju :s zena kaze da to triba bit i to se ne racuna, a racuna se sto nije poljubila prsten nego sredinu prsta ( svaka cast za ovo) jer je nemes okrenuo glavu prema njoj....
djela i rijeci: djelima je od nemesa radila pi*****u... al je mislila drugacije, racuna se samo ono kad je bil dobvra prema njemu.... jbt... to mi u kategoriji misljenja: "samo me jednom lupio , inace je jaaaaako dobar prema meni i djeci"...
Bukoroshe
04.07.2011., 11:44
Pa da je dobila ikad tim udom ne bi se baš ni igrala žmurke s muškarcima.
Ode ga ti sad u špade... :kava:
Ja nekontam sta povlace Brendona stalno kad o njemu se ni neprica...sjedi i suti...samo Mare-Nemes...Nemes-Mare-Bojana....Bojana -Nemes....Mare-Bojana...
Brate što su dosadni a ona Blaće nema talenta za voditelja takvih emisija uopće.
Naravno, ona za tu lovu može kupit stan i ne ostane joj ništa više. Ni samo od alimentacije za malu ne može živjeti. Mora si nać nekakav posao do pod normalno :kava:
naravno, samo da ga nadje :)
p.s. cekam jos ono za kucu kod rebra :mig:
i Brendon je dosta laga sinoć,ma koliko ga ja volila,
laže brate sve u 16
a ovako,praviću se da neke komentare nisan vidila :belj:
http://www.narodni.hr/clanak/991 0800-1007 je broj na koji možete već sad zvati i postaviti pitanja za Marijanu,Horvata i Brendona,ko hoće naravno. Besplatan je.
[/SIZE]
cedokralj
04.07.2011., 11:47
evo počelo je, rekla da su se pomirili! :lux:
Brate što su dosadni a ona Blaće nema talenta za voditelja takvih emisija uopće.
Kratki info za one koji trenutno ne mogu slušati, molim! :top:
absinthe977
04.07.2011., 11:48
Pozdrav najdražoj forumašici, naravno da se slažem s tobom, ona je jedna obična Strunjarica i Muvomlaz, pa to je svakome jasno.:cerek:
Mycrazydays
04.07.2011., 11:48
Ovako...hajde, evo, malo teorije...
Ja mislim (znam) kakav tip zene bi Marijana mogla biti. Ostavlja dojam nekoga tko voli osvajati (sto je ono Mare po horoskopu?). Pretpostavljam da je upravo osvajanje ono sto nju motivira i "navodi na grijeh"! :D
Mislim da se tesko zaljubljuje i da rijetko kada unosi emocije u to osvajanje. I sve je super dok je to u pitanju...kasnije dolazi do zahladnjenja odnosa jer je "plijen ulovljen" i prestaje biti strasno zanimljiv. Ali pri pomisli da bi netko drugi mogao do njega, opet se aktivira osvajacki nagon!
Sada je Mare izgubila Nemesa i vjerujem da joj nije svejedno. Iz kojih pobuda...to ne znam, ali mislim da se tesko nosi s tim da je netko otisao od nje.
Zapravo, Nemes odgovara tipu muskarca kojeg bi ona mogla voljeti, posebno ako se ostvari. Zivot kakav si on prizeljkuje ima dodirnim tockama s njenim, bez obzira sto izgleda da nema. On bi u tom slucaju radio na karijeri, a ona na osvajanju i borbi protiv obozavateljica...idilicno za nekoga... :rofl:
OMG koja glupa teorija!!!! :D
mariza_
04.07.2011., 11:49
ma tko je di... rekao:rolleyes:
Kratki info za one koji trenutno ne mogu slušati, molim! :top:
Pitaj Blaću ona sve zna kad je to u pitanju ja sam u rezervi ostala.
Ni ja nevirujen da se zaljubila u Nemesa.
Cak mi djeluje ko osoba koja se uopce ne moze iskreno zaljubit,sva je hladna i mrzovoljna.
Naravno da prica o velikoj ljubavi,pa samo je to moze opravdati prid obitelji i cilim svitom.
Nece valjda rec da joj se malo prijebalo sa mladim i zgodnim komadom?
Marijana i Bojana su se pomirile? :rofl:
a zato ga je ćaća odveja na neki otok!:rolleyes::rolleyes:
:lol::lol:
al je se boje ti starci ,koji luđaci!
.artistic.
04.07.2011., 11:52
Da i to dok se seksala Cajki joj turo prst u nos... :lol:
Ajme ljubaaaaviiiiiiii veeeeeelikeeeeeee :lol::lol:
:D
Ali, nije to ni važno. Tko smo mi uopće i zašto bi nekoga osuđivali, žena je sama sebi najviše sjebala život i ako je imalo pametna nešto će naučiti. Žena se napalila, žena je tražila nešto na krivi način što nije imala u životu, žena je malo nestabilna, itd... U svemu tome, kakva god da je i koliko god ju je teško slušati meni je simpatičnija od Nemeša i svih lažnih moralista koji su je kamenovali. Ona se vjerujem i sad zaljubila ili je samu sebe uvjerila u to. Ali, razmjeri koje ova ljubavna priča poprima su totalno nerealni i smiješni, pogotovo kad vidim tog napuhanog klinca od 22 godine.
Bukoroshe
Samo istiniti infoi, pliz
cedokralj
evo i thompson se javlja u emisiju, kaže da ne volim srbe ali da podržava njihovu ljubav. :lux:
pa s razlogom , mulcu bi bilo dovoljno 5 min s Marijanom, da mu se um opet pomraci :top:
S obzirom koji rad ustima ima ...
Artikulacija.
Halloween
04.07.2011., 11:54
Marijana i Bojana su se pomirile? :rofl:
:eek: prije ce se ona i Nemes pomirit
Mycrazydays
04.07.2011., 11:54
evo i thompson se javlja u emisiju, kaže da ne volim srbe ali da podržava njihovu ljubav. :lux:
Hajde, molim te, budi dobar i nemoj pisati gluposti... :cerek:
Bukoroshe
04.07.2011., 11:55
prati li radio itko normalan
topao savjet svima tebi Cedo sad ,pogledajte stranicu 395. jer ne smin kopirati.
a onda pišite
Na čemu si ti? :cheer:
Uozbilji se, pliz. Nije vrijeme za šalu, teška su vremena. :rofl:
Hoće li netko tko sluša napisati o čemu pričaju?
absinthe977
04.07.2011., 11:56
Koji k. ne zovu Slavicu u neku emisiju, koga briga za Romea i Juliju, šta će Slavica da jede sad kad joj je opljačkalo frižidere to nikog ne zanima?
Opstanak je u pitanju, emocije su nebitne ako je bitak ugrožen.
Ja sam za sparivanje Bojane i Nemeša.
topao savjet svima tebi Cedo sad ,pogledajte stranicu 395. jer ne smin kopirati.
a onda pišite
Ti si Blaće?:D
mariza_
04.07.2011., 11:58
eb se ti što furiš vatru:cerek:
Ali, nije to ni važno. Tko smo mi uopće i zašto bi nekoga osuđivali, žena je sama sebi najviše sjebala život i ako je imalo pametna nešto će naučiti. Žena se napalila, žena je tražila nešto na krivi način što nije imala u životu, žena je malo nestabilna, itd... U svemu tome, kakva god da je i koliko god ju je teško slušati meni je simpatičnija od Nemeša i svih lažnih moralista koji su je kamenovali. Ona se vjerujem i sad zaljubila ili je samu sebe uvjerila u to. Ali, razmjeri koje ova ljubavna priča poprima su totalno nerealni i smiješni, pogotovo kad vidim tog napuhanog klinca od 22 godine.
slažem se. samo, žao mi je Nemeša :(. Imam dojam da je on najgore prošao u cijeloj prici. Ovo sta mu se radi nije humano, izmaklo je svakoj mjeri...
kojekakve insinuacije o odnosu s majkom su mi :bljak:
pa s razlogom , mulcu bi bilo dovoljno 5 min s Marijanom, da mu se um opet pomraci :top:
misliš pomrači :mig:
O Bože,jel tako zagorija? :rolleyes:
Mare je definitivno fatalna žena. :cerek:
S obzirom koji rad ustima ima ...
Artikulacija.
:rofl::rofl:
Evo, govore upravo da su ciparske plaže bolje od hrvatskih:rofl:
mariza_
04.07.2011., 11:59
ni u ludilu , pa ni onda:lol:
absinthe977
Kako će Brenda da performira bez kamera, će same ćorke da ispaljuje!
kukulele 007
koja negativna energija jutros na forumu. Gdje su nestali zenisti? Eto meni mare bila odlicna sinoc, iako je emisija bila koma jer Blace nije nikakav kapacitet za ovaj format emisije. Na Horvata mi se rigalo od pocetka, sinoc je samo to potvrdio. Brendon mi je vec dosadan,a mare koliko god bila vokabularno ogranicena milsim da je rekla sasvim dovoljno. Meni je sve sto je rekla jasno od pocetka. Uvjerena sam da je ona bila vise zaljubljena u njega nego sto je on bio u nju. Ima jedna stvar koja me od pocetka kod nje fascinira, a to je da unatoc sredini iz koje dolazi i neobrazovanosti pokazala se kao iznimno tolerantna osoba i bez iti malo predrasuda. Meni je to bas fascinatno! A sad idem slusati po prvi put u zivotu narodni radio:)
Mycrazydays
04.07.2011., 12:00
Ja NIPOSTO nisam! Ni u kojem slucaju! Nikad!
ni u ludilu , pa ni onda:lol:
Ona je so sexy a i on.
slažem se. samo, žao mi je Nemeša :(. Imam dojam da je on najgore prošao u cijeloj prici. Ovo sta mu se radi nije humano, izmaklo je svakoj mjeri...
kojekakve insinuacije o odnosu s majkom su mi :bljak:
da, čini se da je
i to sa svih strana
*Simba*
04.07.2011., 12:01
naravno, samo da ga nadje :)
p.s. cekam jos ono za kucu kod rebra :mig:
:D Puno ljudi čeka za tu kuću kod Rebra, mislim da joj je potrebna adaptacija li nisam sto posto sigurna :D Ako ti imaš kupaca imam ja još 3 stana za prodat, prodala bi Mari ali su joj malo preveliki i malo skupi za nju :D
A ako znaš nekog u Slavoniji da oće kupit kuću :kava:
Mycrazydays
04.07.2011., 12:02
Ona je so sexy a i on.
Ti se zazas, jelde? :p
absinthe977
koja negativna energija jutros na forumu. Gdje su nestali zenisti? Eto meni mare bila odlicna sinoc, iako je emisija bila koma jer Blace nije nikakav kapacitet za ovaj format emisije. Na Horvata mi se rigalo od pocetka, sinoc je samo to potvrdio. Brendon mi je vec dosadan,a mare koliko god bila vokabularno ogranicena milsim da je rekla sasvim dovoljno. Meni je sve sto je rekla jasno od pocetka. Uvjerena sam da je ona bila vise zaljubljena u njega nego sto je on bio u nju. Ima jedna stvar koja me od pocetka kod nje fascinira, a to je da unatoc sredini iz koje dolazi i neobrazovanosti pokazala se kao iznimno tolerantna osoba i bez iti malo predrasuda. Meni je to bas fascinatno! A sad idem slusati po prvi put u zivotu narodni radio:)
S obzirom da si tako sklon/a fascinaciji, možda ti i slušanje narodnog postane jednako iskustvo.:mig:
Ona je so sexy a i on.
i želi ga jako jakooooooooo od početaka samih.
mislin da bi bili odličan par :mig::D
jel on reka na početku ono Marijana ili Bojana ,meni svejedno koja prva padne....il tak nekaj?
Abe Normal
Tomcon ima pravo, i ja ih podržavam. Da se oće vinčat i izrodit dicu... :cerek:
Mycrazydays
04.07.2011., 12:03
i želi ga jako jakooooooooo od početaka samih.
mislin da bi bili odličan par :mig::D
jel on reka na početku ono Marijana ili Bojana ,meni svejedno koja prva padne....il tak nekaj?
Pala Mara, pala Sara... to? Ili nesto drugo?
Ti se zazas, jelde? :p
Extra sexy žena samo malo noge ima u krivo ali dobra suknja..
Pala Mara, pala Sara... to? Ili nesto drugo?
ne, ne to,na početku je rekao da mu je svejedno s kojom će biti M ili B.
Pozdrav Bojani i Nemešu znam da ovo čitaju.
Baš ste cool.
Mycrazydays
04.07.2011., 12:05
Extra sexy žena samo malo noge ima u krivo ali dobra suknja..
Ovaj...hajde, o ukusima se ne raspravlja...hajde, nije tako kriminalna fizicki; bila je cak i ok kad je tek usla... ALI ZENO/ COVJECE!!!!!!!!!!!!!:eek:
u crkvi!!:D
a da ne more dr put,već se zahebala. :D
mariza_
04.07.2011., 12:06
dobar osvrt;D, btw ni meni negativna energija ne prija;)
NekaNovaJa
bili bi naš brad i anđa. :cerek:
unda, jel počelo? :ceka:
Bukoroshe
Je, rekao je.
Ne bih .Ojanu sparila ni s najgorim neprijateljem...
da, mogla bi, da ima ikakvog pojma od cega placat rezije i hranu.... pa od pevackog honorara u magazinu, posto su joj neki predvideli takvu buducu karijeru.
Nema kamera.... Mozda i budu mogli doci do reci... Ne loze mikrofoni Brendona, samo kamera
Ovaj...hajde, o ukusima se ne raspravlja...hajde, nije tako kriminalna fizicki; bila je cak i ok kad je tek usla... ALI ZENO/ COVJECE!!!!!!!!!!!!!:eek:
Meni je SO HOT.
Još kad kosu digne preko čela kao kakva je glumica iz filmova.
Prekrasna je.
Mycrazydays
04.07.2011., 12:07
Nisam to gledala, ali sam se automatski preokrenula!
Mare, volim te!
Nemes-znas sve (ona jedna rijec koju su ti uputile tri ljepotice )! :mig:
mariza_
04.07.2011., 12:07
nisu kod nje krive noge samo, nego je sva naopako složena, a najviše u glavi:lol:
Mycrazydays
04.07.2011., 12:08
nisu kod nje krive noge samo, nego je sva naopako složena, a najviše u glavi:lol:
cedokralj
04.07.2011., 12:09
u crkvi!!:D
a da ne more dr put,već se zahebala. :D
u pravoslavnoj može, tamo još ni ispucala limit.
Abe Normal
04.07.2011., 12:11
Nema kamera.... Mozda i budu mogli doci do reci... Ne loze mikrofoni Brendona, samo kamera
Zaa koji kuki vuku tog brandona, čovjek nema što za reći, isti horvat. Diiiiivno, kraaaaaaasno, sjaaaaaajno, ispunjen sam... :rigo:
Babino unuče tko će tebe dati.
Moze i u dzamiji.
Zasto ne?
Zaa koji kuki vuku tog brandona, čovjek nema što za reći, isti horvat. Diiiiivno, kraaaaaaasno, sjaaaaaajno, ispunjen sam... :rigo:
Ma svi su ispunjeni posebno ona.
Imas pravo.
Nakon BB-a,postao je skroz nebitan i neinteresantan.
LoisLane
04.07.2011., 12:13
Oće ovo bit ili ne? :misli:
everson
04.07.2011., 12:14
Moze i u dzamiji.
Zasto ne?
Sa kim,sa Nirmalom?
Nego kad Mare seda u zrakoplov "s" ":)"
mogu se kladit da će, ukoliko ne "vrati" nemreša imati novog "tješitelja" (sponzora) u roku od maksimalno 3 mjeseca :raspa:
jasno, i njega će voljeti svemirskom ljubavlju...ima naša mare srce veliko!
Ja joj dajem dve nedelje. :s
:kava:
Mycrazydays
04.07.2011., 12:16
Nemojte vi tako o Mari! Mare je zakon!
Bože ma očuvaj,neče ćaća dati!!!
:Pop:
Ja joj dajem dve nedelje. :s
:kava:
Moze i tri.
Misec dana najkasnije.:kava:
Nemojte vi tako o Mari! Mare je zakon!
članak zakona broj 2345/789 :D:mig:
absinthe977
04.07.2011., 12:20
Da, neki ne možemo slušati na poslu, pa ne bi bilo zgoreg da napišete redak-dva.
A jadni radni narod, depriviran za ovakve audio poslastice, ne brini Buki, će da te informiramo:mig:.
cedokralj
04.07.2011., 12:20
iden raditi sad,papa :w
:w
Kad će više ta emisija?
Sad ćemo prvo slušat o klapi, u međuvremenu trešti nekakva glazba bož oslobodi...pa ono...kad otprilike?
Ne da mi se slušat ovo zavijanje.
Bukoroshe
04.07.2011., 12:23
A jadni radni narod, depriviran za ovakve audio poslastice, ne brini Buki, će da te informiramo:mig:.
Aferim.
absinthe977
04.07.2011., 12:23
Kad će više ta emisija?
Sad ćemo prvo slušat o klapi, u međuvremenu trešti nekakva glazba bož oslobodi...pa ono...kad otprilike?
Ne da mi se slušat ovo zavijanje.
Smrt je nagrada u usporedbi sa slušanjem ove audio splačine po cijele dane!:D
Meni fakat nije jasno čime je ova zaslužila pobjedu????:ne zna:
Ah, da, javnim sexanjem u krevetu s još preostalih 12 ljudi (ma tko bi od vas to isto napravio, i onda otišao zapaliti cigaretu kao da ništa nije bilo??? - halo ljudi, pa je li to normalno???), i upornošću kojom je navalila na više muških stanara, a najviše joj se posrećilo s Nemešom, pa alkoholiziranjem, pa spominjanjem djeteta svega par puta.................dovoljno za pobjedu na brdovitom Balkanu.
I na kraju je svoj nezasitni libidno pretvorila u "ljubavnu priču svemirskih razmjera" samo da bi se koliko toliko oprala..............i najžalosnije je to da su ljudi u to povjerovali:confused::confused::confused:nevjeroja tno
Bravo Marijana Kovačević:(, koja disfunkcionalna familija:ne zna:
Blaće nema uopće glas koji je slušljiv.
matika_
04.07.2011., 12:25
cekaj nis ne kuzim, slusam sad narodni, jel to tonka priča? i kad su bb-ovci?
Mycrazydays
04.07.2011., 12:25
Meni je to najbolja Tribusonova knjiga :cerek: Mucho ga volem!
A upoznah mu i sina :cerek: mlađeg!
MOrat cu jos jednom procitati!
Nije bas moja omiljena literatura, ali sam citala to u srednjoj skoli. Mozda tada nisam dobro shvatila.
Mycrazydays
04.07.2011., 12:26
Ah, da, javnim sexanjem u krevetu s još preostalih 12 ljudi (ma tko bi od vas to isto napravio, i onda otišao zapaliti cigaretu kao da ništa nije bilo??? - halo ljudi, pa je li to normalno???), i upornošću kojom je navalila na više muških stanara, a najviše joj se posrećilo s Nemešom, pa alkoholiziranjem, pa spominjanjem djeteta svega par puta.................dovoljno za pobjedu na brdovitom Balkanu.
I na kraju je svoj nezasitni libidno pretvorila u "ljubavnu priču svemirskih razmjera" samo da bi se koliko toliko oprala..............i najžalosnije je to da su ljudi u to povjerovali:confused::confused::confused:nevjeroja tno
Vec vidjeno, preradjeno...sve znamo, hvala! :mig:
Znači Antonija Blaće vodi i emisije na radiju, a sjećam se kao da je bilo jučer kad smo joj se smijali jer je htjela biti voditelj'ca. Tko zna što će postati od naše Mare.
*Simba*
04.07.2011., 12:28
MOrat cu jos jednom procitati!
Nije bas moja omiljena literatura, ali sam citala to u srednjoj skoli. Mozda tada nisam dobro shvatila.
Da, meni je u srednjoj bila onako onda sam je prije nekog vremena opet uzela u ruke i oduševila se.
Marijana Kovačević?
Bukoroshe
04.07.2011., 12:28
Marijana Kovačević?
To joj je djevojačko, tako se i osjeća sad, jel.
Mycrazydays
04.07.2011., 12:29
Da, meni je u srednjoj bila onako onda sam je prije nekog vremena opet uzela u ruke i oduševila se.
Poslusat cu te, svakako imam viska vremena ovo ljeto, a i cijenim tvoje misljenje! Hvala ti! :cerek:
Znači Antonija Blaće vodi i emisije na radiju, a sjećam se kao da je bilo jučer kad smo joj se smijali jer je htjela biti voditelj'ca. Tko zna što će postati od naše Mare.
Odmah za reklamu Eva konzerve ili Izola Brand.
absinthe977
04.07.2011., 12:29
Meni ona ostala u memoriji kao jedan od najbezveznijih i najiritantnijih primjeraka ondašnje garniture BB-a.
daaa :top:. s tim da mara ima puno više potencijala nego što ga je Antonija onomad imala :).
Meni ona ostala u memoriji kao jedan od najbezveznijih i najiritantnijih primjeraka ondašnje garniture BB-a.
Ma i sad muvomlazi po eteru i ostane živa.
kamomila
04.07.2011., 12:32
Za pola sata Brandon je na Anteni Zagreb
cedokralj
04.07.2011., 12:33
isto. :D
a i ljubav čedekralja se udala za njegovog prijatelja radi sigurnosti jer je s njima imala neizvjesnu budućnost ali ga nikad nije prestala voljeti. :(
a taj njegov prijatelj je bio zaljubljen cijeli život u nju i pronevjerio lovu ne bi li joj ugodio u svemu. :D
absinthe977
Za sat je na CNN-u Čagaljka i Slavica sa sočnim detaljima šta je nestalo iz škrinje!
jaooo, sjecaš se njene najbolje frendice iz kuce Valentine :visi: ?
*Simba*
Poslusat cu te, svakako imam viska vremena ovo ljeto, a i cijenim tvoje misljenje! Hvala ti! :cerek:
Hvala tebi što cijeniš moje mišljenje :cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.