View Full Version : BB Glavni topic // BRAVO, MARE!
Makadamija
04.07.2011., 15:29
Jeste slušali Narodni?
Opet loša emisija, ništa spektakularno osim naravno Brendona.
Marijana nije htjela odgovoriti na pitanje slušateljice što znači 21.4. (naravno mi koji smo pratili redovno znamo)
Čini mi se da tonka laže da ne zna što to znači.
A hori je reko da je za to čuo tek kad je izašao iz kuće.
Na pitanje slušateljice dali bi se pomirili s nemešom rekla je da bi, bez razmišljanja :cerek: (jaaaadna)
u emisiju su javili nikola i lester, nisam čula sve ,ali se raspravljalo da li su soraja i nemeš u vezi i svi su rekli da nisu i da je to nemoguće, i sama marijana je rekla Nema šanse :)
Rekla je da zna da je zovu ŽMK!! I ljudi moji svi vam oni čitaju i forum i svoje fejsbuk stranice i fan stranice i sveeeeeeeeee
Pimpinell@
04.07.2011., 15:30
sorry..pimp je u autu..nemam linkove..ali imaš stranicu dvije natrag...
pimp je u komi..upisivala dijete u srednju..padam s nogu..
onda, jesmo dogovorili za slavicu illi idem pasa hranit
blues-26
04.07.2011., 15:30
Taman čitam da je Nemeš otputovao sa ocem na grčki otok Thassos.
Pa dokad će ti ljudi sramotiti svoje dijete?
Ne bi se iznenadila ni da mu ne dopuštaju, bez svog prisustva, ni pristup mobitelu, internetu i sl.
bilo je ili grčka ili bazen na balkonu, kako mama odluči!!:rofl:
Jeste slušali Narodni?
Marijana nije htjela odgovoriti na pitanje slušateljice što znači 21.4. (naravno mi koji smo pratili redovno znamo)
Na pitanje slušateljice dali bi se pomirili s nemešom rekla je da bi, bez razmišljanja :cerek: (jaaaadna)
u emisiju su javili nikola i lester, nisam čula sve ,ali se raspravljalo da li su soraja i nemeš u vezi i svi su rekli da nisu i da je to nemoguće, i sama marijana je rekla Nema šanse :)
Rekla je da zna da je zovu ŽMK!! I ljudi moji svi vam oni čitaju i forum i svoje fejsbuk stranice i fan stranice i sveeeeeeeeee
Uboga Marijana.
Mycrazydays
04.07.2011., 15:32
pa jasno..ograničili su sadržaj na TVu i na internetu..
Hej, je li to ono sto izgleda kao katanac???? Sad mi pade na pamet da smo mi jednom davno, davno, kao djeca, kad je satelitska tek dosla u nase krajeve slusali tatu kako s ovim jednim cikom razgovara koje programe da nam zakljuca! :lol:
Hm, da ... Mare nije rava, Brendi nije gej :s
Bas ste stipse sto ne date i drugoj deci te carobne pilule,
samo se vi zabavljate :rofl::rofl::rofl:
Mycrazydays
04.07.2011., 15:34
Slavica je u konstantnom strahu od armagedona, evo ja nudim dva pakiranja smrznutog graška iz svog friđa.
A da te pitam...je li joj fali samo to smrznulo ili mogu slati svjeze meso, namaze, pastete,...kolika je kriza u pitanju? Ne tajite nam informacije od zivotne vaznosti! :rofl:
ivanaa32
04.07.2011., 15:34
E Pimpe moja znam kako je to:rofl: a di si ga upisala? Ima li navale na gimnazije?
Pimpinell@
04.07.2011., 15:35
Hej, je li to ono sto izgleda kao katanac???? Sad mi pade na pamet da smo mi jednom davno, davno, kao djeca, kad je satelitska tek dosla u nase krajeve slusali tatu kako s ovim jednim cikom razgovara koje programe da nam zakljuca! :lol:
Eeee tooooo...zaključaš i nema mrdanja..nema gledanja opasnih programa i nezgodnih i neželjenih sadržaja :)
Ali zbilja.. sa tatom na ljetovanje...e svašta
mada, ja mislim da su mama i tata to uplatili sebi, ali promijenili planove jer ga se plaše samog ostaviti..
narentina
04.07.2011., 15:36
..ok, pimp, fenx enivej....idjen trazit unatrag...jesi li fileti smrznuti u Pivca? I sta znaci 21.4.?:ne zna:
I ja sam se sama isla upisat....pusti tica....:cerek:
Abe Normal
04.07.2011., 15:37
Držim da si se ti previše primio za njih, jer pričaš nešto što nisu sami rekli i kreiraš njihove živote. Za mene je show gotov, a ovakvo bi ponašanje kritizirala da nisam nikad ni pratila tu emisju.
Preslobodno si me interpretirala, nikad ništa slično nisam napisao.
Pimpinell@
04.07.2011., 15:38
E Pimpe moja znam kako je to:rofl: a di si ga upisala? Ima li navale na gimnazije?
Nju upisala, nega sam prije dvije godine..ima 62 boda ali nije htjela u gimnaziju već u zdravstvenu..to je već par godina drži i odluka je iskjlučivo njezina..navala je svagdje jer je prvi dan danas.
Absinthe..ima i neke konzerve, da šaljemo i to :rofl:
Vespazijan
04.07.2011., 15:39
Fasciniraju me pojedinci koji ovdje na ovom topicu vode neke ozbiljne rasprave :s
Pimpinell@
..ok, pimp, fenx enivej....idjen trazit unatrag...jesi li fileti smrznuti u Pivca? I sta znaci 21.4.?:ne zna:
I ja sam se sama isla upisat....pusti tica....:cerek:
Traži 3 ili 4 unatrag (jebga brzo pišemo) nisu smrznuti nego svježi..Pivac ima super cijene..
21.04 ju je zaprosio a ona ispred pušnice rekla DA (omammljena dimom)
to je to
Makadamija
Nemeša starci sakrivaju i odmiču od svega koda je u namamnju ruku teški narkoman.
Ako je toliko lud bio za Marijanom, kad je vidi (sad ili za 5 godina) past će.
Mycrazydays
04.07.2011., 15:40
Fasciniraju me pojedinci koji ovdje na ovom topicu vode neke ozbiljne rasprave :s
Ne budi strog. :(
Nije valjda da tebi osobno smeta. :p
absinthe977
04.07.2011., 15:41
A da te pitam...je li joj fali samo to smrznulo ili mogu slati svjeze meso, namaze, pastete,...kolika je kriza u pitanju? Ne tajite nam informacije od zivotne vaznosti! :rofl:
Navodno ne jede hranu ako nije bar 24 sata odležala na ledu, opsjednuta je ledom.
Omiljena grad Enkoriđ, omiljeni lik Mr.Freeze iz Batmana, dakle......isključivo smrznuto molim!
P.S.Navodno se priča da joj je pokojni Pinin Farina dizajnirao jednu od škrinja, dakle neserijski - posebno za nju.
Abe Normal
04.07.2011., 15:42
Eeee tooooo...zaključaš i nema mrdanja..nema gledanja opasnih programa i nezgodnih i neželjenih sadržaja :)
Ali zbilja.. sa tatom na ljetovanje...e svašta
Rekli su i sa gitarom...? Ili je gitara ostala doma? :ne zna:
Mycrazydays
04.07.2011., 15:44
Navodno ne jede hranu ako nije bar 24 sata odležala na ledu, opsjednuta je ledom.
Omiljena grad Enkoriđ, omiljeni lik Mr.Freeze iz Batmana, dakle......isključivo smrznuto molim!
P.S.Navodno se priča da joj je pokojni Pinin Farina dizajnirao jednu od škrinja, dakle neserijski - posebno za nju.
Oh, sreca onda da skrinja nije otisla! Sve drugo se moze nadomjestiti! Dobit ce nasa Slavka i vise nego sto je imala! Ako je nije previse sramota, moze napraviti popis nestalih stvari, pa cemo krizati polako, tko koliko moze...kao za svadbene poklone! :rofl:
Jeste slušali Narodni?
A jaaaaadnicaaaa jaaaadnaaaaaa šmrk,šmrk...... :mama:
Pimpinell@
04.07.2011., 15:46
Nego pitam se, jel Nikola ostao bez cure u trenutku kad je saznala da on ne zna tko je Freud ili tek kasnije zapravo:rofl:
I kako se nitko nikad nije uhvatio tog detalja :rofl:
ja, koloserum (bilibanderas, klip:D) sam krstija:cerek:marijanicu:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=32536630&postcount=782
zaslužija san da me antonijela pozove na intervju ( jučer je iskoristila i "mog" para-normala:D).
ŽMK - ušlo u legendu:s
Sorry faco, nisi:D
Čitala sam njezin topic s početka iz pizdarije i jedna curka, mislim ginger je prva spomenula insinuaciju na ženu, majku po uzoru na Rozgu 16.03:D:B
Pomomeilinikako
04.07.2011., 15:50
Ako ce ti to pomoci da nas izlijecis od homofobije, ajmo jos pricati o tome je li Brendon gay.
Evo, moja jedna rodica je isla s njim u osnovnu skolu i kaze da se odmah naziralo da ce biti gay... :rofl:
Dajte, ljudi, ne smarajte! (kako mi se svidja ova rijec, bas sam sretna sto sam nasla priliku da je upotrijebim :rofl:)
Pa polako smaraju mene, ja sam samo naveo zašto je za mene očigledno da je što je, a onda kamenje, ušutkavanje i slični homofobni izljevi.
Jer što ne smije bit to i nije.
U vezi tvoje rodice, naravno da je to vidljivo iz aviona, samo homofobi ću to osporit i napravit od njega ultra straight dogod je njima na bilo koji način od koristi a kad više nije onda neće biti samo gay nego pederčina. :D
.artistic.
04.07.2011., 15:50
Preslobodno si me interpretirala, nikad ništa slično nisam napisao.
Ako kažeš da je netko gay, a taj netko kaže da ima curu, onda upravo to radiš. Nisi ti on, pa da znaš koga voli, kako, u kojem položaju i da li voli primati ili davati. Nisi ga niti vidio u takvim pozama pa da možeš tvrditi.
Ali, dosta o tome. Ovdje se ekipa ipak zabavlja, preozbiljno smo krenuli.
Mycrazydays
04.07.2011., 15:54
U vezi tvoje rodice, naravno da je to vidljivo iz aviona, samo homofobi ću to osporit i napravit od njega ultra straight dogod je njima na bilo koji način od koristi a kad više nije onda neće biti samo gay nego pederčina. :D
Zao mi je sto si to shvatio pogresno, to za rodicu je bila sala, ne znam ja nikoga tko zna nekoga od njih...svi su poceli sa tvrdnjama da znaju nekoga tko je dobar s njim, a svi su davali suprotne informacije...ne volim to!
I mene stvarno to ne zanima, sta god jeste-sebi jeste, ja sigurno necu biti svijeca u njegovoj sobi i gledati to...ni mene nitko ne gleda u mojoj niti me pita sta ja i s kim radim...stoga....
absinthe977
04.07.2011., 15:56
Sorry faco, nisi:D
Čitala sam njezin topic s početka iz pizdarije i jedna curka, mislim ginger je prva spomenula insinuaciju na ženu, majku po uzoru na Rozgu 16.03:D:B
Uuuuuuuuuuuu bitka za autorska prava, neka malo akcije!:rofl::rofl:
narentina
Evo ja precesljala zadnjih 10-15 stranica, al linka nigdi za tufamoznu sinocnju emisiju.
Ako netko zna gjde je i ima volje da mi ga kopira, bila bih zahvalna...proci ce mi siesta i zakoniti ce doc s posla, a ja odgledat necu....! :)
:s
Abe Normal
Ako kažeš da je netko gay, a taj netko kaže da ima curu, onda upravo to radiš. Nisi ti on, pa da znaš koga voli, kako, u kojem položaju i da li voli primati ili davati. Nisi ga niti vidio u takvim pozama pa da možeš tvrditi.
Ali, dosta o tome. Ovdje se ekipa ipak zabavlja, preozbiljno smo krenuli.
Nema curu (kao ni dobar broj ljudi na forumima).
Ajmo se zabavljat. Nismo još apsolvirali koliko je trajala Marina srednja škola, 4 ili 6...
sretno dijete.
04.07.2011., 15:57
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264651_251116968236588_210901942258091_1259474_782 7007_n.jpg
:D
Pimpinell@
04.07.2011., 16:01
Nema curu (kao ni dobar broj ljudi na forumima).
Ajmo se zabavljat. Nismo još apsolvirali koliko je trajala Marina srednja škola, 4 ili 6...
nije bitno
znamo da je maturirala iako su neki (kojih više nema) tvrdili suprotno...naprasno su nestali , ne zna im se trag
blues-26
04.07.2011., 16:02
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264651_251116968288_210901942258091_1259474_782700 7_n.jpg
Nirmo kralj:s :s
Pimpinell@
04.07.2011., 16:03
Ajde ljudi, dajte onaj link di su emisije koji ste stavljali već...onaj neki srpski...di je snmak od sinoćnje emisije
Brzoooooooo
absinthe977
04.07.2011., 16:04
Pa polako smaraju mene, ja sam samo naveo zašto je za mene očigledno da je što je, a onda kamenje, ušutkavanje i slični homofobni izljevi.
Jer što ne smije bit to i nije.
Jesi ti siguran da znaš značenje pojma homofob.
Ukoliko jesi, onda citiraj jedan takav kako ti kažeš izljev usmjeren prema tebi od strane bilo koga!
Mycrazydays
04.07.2011., 16:06
Hvala svim filantropima u Slavičino ime, akcija "Vratimo glamour i unutarnju ravnotežu škrinjama" se nastavlja......
Heeej, zatajio si mi!!! :(
Slavka kaze da fali i sol! I secer! A tek riza! A netko se cak usudio uzeti pribor za jelo!
Stvarno ljudi nemaju obraza....
U subotu sam s djecom otišla na slavlje u Smedervo. Kad smo se u nedjelju ujutro vratili u kuću u Mihajlovcu prozor je bio razbijen, a stvari razbacane, rekla nam je Slavica Đulejić (43). Bivša stanaraka Velikog Brata vidjela je da joj nedostaje televizor u dječjoj sobi, hrana iz zamrzivača, riža, sol, šećer i pribor za jelo. Pljačku je odmah prijavila policiji.
(Izvini Slavka, iskreno mi je zao, ali mi ova kradja stvarno djeluje smijesno, ne mogu prestati misliti da se radi o nekoj sali)
kukulele 007
04.07.2011., 16:06
Ajde ljudi, dajte onaj link di su emisije koji ste stavljali već...onaj neki srpski...di je snmak od sinoćnje emisije
Brzoooooooo
imas sve kod emilca:s
hansy21
04.07.2011., 16:09
Brzoooooooo
evo tu imaš sve :ne zna:
http://www.forum-srbija.com/viewforum.php?f=137&sid=3927efa3db60db2ae34cbd186caf9637
Pimpinell@
04.07.2011., 16:11
evo tu imaš sve :ne zna:
http://www.forum-srbija.com/viewforum.php?f=137&sid=3927efa3db60db2ae34cbd186caf9637
E to sam tražila
Narentinaaaaaaa skuvala san ti paštašutuuuuuuu
ups...evo ti link
Mycrazydays
04.07.2011., 16:16
Rekla mi je da neće sitničarit, nabavila je ove osnovne namirnice i plastični pribor!
Šalji zamrznuto, nemoj nam radit pomutnju od akcije...:mig:
Oprosti!:(
http://www.youtube.com/watch?v=AUOCM8wqZ7U&feature=player_embedded brendonovo gostovanje na anteni i pojam nebitan si.
Nadam se da sam na pravom topicu....
.artistic.
04.07.2011., 16:21
Ovo je ćudoredan topic od 7 do 107.
Nekom drugom zgodom na LJES-u. ;)
Ah šteta, ja baš volim biti nastrana tamo di su umjereni i čedni, biti ozbiljna tamo di su duhoviti... i tako. :D
eeeee11111
04.07.2011., 16:22
evo marijane na narodnom radiju
http://www.youtube.com/watch?v=nQni4hz9qfg
:cerek::cerek::cerek:
hansy21
04.07.2011., 16:29
http://www.pohrani.com/f/3Y/Uq/2Hs6WN4m/sch019.jpg
hansy21
04.07.2011., 16:33
http://www.pohrani.com/f/E/K7/1anT5uLG/sch022.jpg
eeeee11111
to je dok sluša znam taj smešak :(
Pimpinell@
Stalno da ću reći pa zaboravim, godine valjda ili ludost
Svi su do sada iskomentirali sve i svašta kod Marijane, uglavnom najviše vilicu ali meni se kod nje jedino ne sviđa čelo..previsoko je i prezaobljeno...
E da...i danas smo se ismijali zahvaljujući Nirmalu..kćer je nešto zezala sina mi..i on frkne na nju-ali ja nisam plakao tada..a mi gromoglasno -NISI PLAK'OOOOO...nisi plak'ooooo :rofl: :rofl:
Moram reći i da je ekipa zaozbiljno uzela riječ nirmaliziranje i ovo "nisam plak'oooo " u svakodnevnom govoru :lol:
cedokralj
04.07.2011., 16:37
Svi su do sada iskomentirali sve i svašta kod Marijane, uglavnom najviše vilicu ali meni se kod nje jedino ne sviđa čelo..previsoko je i prezaobljeno...
E da...i danas smo se ismijali zahvaljujući Nirmalu..kćer je nešto zezala sina mi..i on frkne na nju-ali ja nisam plakao tada..a mi gromoglasno -NISI PLAK'OOOOO...nisi plak'ooooo :rofl: :rofl:
Moram reći i da je ekipa zaozbiljno uzela riječ nirmaliziranje i ovo "nisam plak'oooo " u svakodnevnom govoru :lol:
komentirali smo, čak i uspoređivali s allienom :D :brukica:
ali kažu ljudi da je uživo prelipa, puno lipša nego na tv-u. :cerek:
.artistic.
04.07.2011., 16:39
komentirali smo, čak i uspoređivali s allienom :D :brukica:
ali kažu ljudi da je uživo prelipa, puno lipša nego na tv-u. :cerek:
men ona lipuškasta i slatka, ali ništa toliko posebno. jel joj glava malo kvadratasta? :rofl:
isti ćaća je.
Pimpinell@
04.07.2011., 16:40
:lol::lol::lol:
Daaaa...ona je danas nešto plakala on ju ej zezao i onda je ona njega napala da je plakao kad je slomio ruku a on skočio NISAM plakao ...a nisi jeli :rofl: :rofl:
Nisi plak'ooooooo :rofl:
Jedan komentar sa 24 sata, sa članka o nemeševom putu u grčku
**
mama nada je ostala dežurati na srpskoj granici ako marijana pokuša ući **
:lol:
Pimpinell@
04.07.2011., 16:42
men ona lipuškasta i slatka, ali ništa toliko posebno. jel joj glava malo kvadratasta? :rofl:
isti ćaća je.
jest..istina da ima pomalo kockasto lice ali takva lica bolje nose godine..nego ogrugla ili jajolika
ja ne sumnjam da je uživo ljepša..žena ima pravilne crte, dobar oblik obrva i očiju, čak i dobar oblik usana..sve kad ukomponiraš ne spada u običan prosjek, malo je ipak iznad
mislim žensko sam, ali mi nikad za drugu ženu niej problem reći da je lijepa ili je pošteno izanalizirati
kažem vam, da se nje uhvati neki prof.fotograf bile bi to jako dobre slike..i šminker naravno
SETRA Samoborček
04.07.2011., 16:43
Jel izlegla negdje cijela snimka gostovanja ŽMK, Brendona i Horvata na Narodnom? Nisam čuo ono kad ju je Tonka pitala za ŽMK :(
Abe Normal
04.07.2011., 16:43
Baš je lipa! :cerek:
cedokralj
04.07.2011., 16:44
isti ćaća je.
slatka je, ima ugodan glas, primjetio sam i kako joj oči minjaju boju i šesna je u tilu.
absinthe977
04.07.2011., 16:44
jest..istina da ima pomalo kockasto lice ali takva lica bolje nose godine..nego ogrugla ili jajolika
ja ne sumnjam da je uživo ljepša..žena ima pravilne crte, dobar oblik obrva i očiju, čak i dobar oblik usana..sve kad ukomponiraš ne spada u običan prosjek, malo je ipak iznad
mislim žensko sam, ali mi nikad za drugu ženu niej problem reći da je lijepa ili je pošteno izanalizirati
kažem vam, da se nje uhvati neki prof.fotograf bile bi to jako dobre slike..i šminker naravno
Na skali od 1 do 10 jedna solidna sedmica.
Pimpinell@
04.07.2011., 16:46
Moram reći da je apsolutna sramota kakvi se tekstovi pišu na YT na Nemeševoj pjesmi..
Uputiti kritiku ili dislike ok...ali onakve riječi, onakvi tekstovi i odavde iz HR i od tamo, prestrašno...apsolutno prestrašno, van svake pameti.
Ne znam što ljude tjera baš na takav riječnik...i takvo iživljavanje..
hansy21
04.07.2011., 16:46
Marijana: Vratila bih nagradu, ako bi mi to vratilo Nemeševu ljubav!:ne zna:
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/2197/marijana-vratila-bih-nagradu-ako-bi-mi-to-vratilo-nemesevu-ljubav
.artistic.
04.07.2011., 16:47
http://i56.tinypic.com/ff1zec.jpg
http://i51.tinypic.com/2mhh0up.jpg
http://i51.tinypic.com/352etc6.jpg
na ovim fotkama mi je baš šesna.
blues-26
04.07.2011., 16:48
:rofl:
a danas mi kolegi izleti nebitan si i fejk si, a inače sve moje kolege
na poslu se zgražaju na Big Brader i nebi gledali da im prisloniš pištolj
na glavu skupa zmenom, a ispada da svi gledamo:rofl:!!
Pimpinell@
04.07.2011., 16:48
Na skali od 1 do 10 jedna solidna sedmica.
Da..i to u vlastitom fashion i make up izdanju, a sad zamisli je u pro izdanju..kladim se da bi bila devetka.
p.s. da se nadovežem na ono što sam maloprije napisala..dislajkovi rastu lajkova uopće skoro pa nema..bilo je prije cca pola pola..sad je 7000/5000
absinthe977
04.07.2011., 16:49
Moram reći da je apsolutna sramota kakvi se tekstovi pišu na YT na Nemeševoj pjesmi..
Uputiti kritiku ili dislike ok...ali onakve riječi, onakvi tekstovi i odavde iz HR i od tamo, prestrašno...apsolutno prestrašno, van svake pameti.
Pa primitivizam, nedostatak obrazovanja, šta drugo jelte:mig:.
http://www.pressdisplay.com/pressdisplay/viewer.aspx
Marijanin muž je jako ljut na Nemeša jer ju je kukavički ostavio i uvjeren je da je zaljubljena u njega.(Nemeša)
(nigdi nema linka drugog,boljeg,nego ovako)
p.s.
nisam Tonka,ja san samo njen botox za kosu. :D
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/2197/marijana-vratila-bih-nagradu-ako-bi-mi-to-vratilo-nemesevu-ljubav
kad pomisliš da netko ne može više ništa gluplje ili s intencijom izjaviti,pojavi se novi članak.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rigo:
absinthe977
04.07.2011., 16:51
Da..i to u vlastitom fashion i make up izdanju, a sad zamisli je u pro izdanju..kladim se da bi bila devetka.
p.s. da se nadovežem na ono što sam maloprije napisala..dislajkovi rastu lajkova uopće skoro pa nema..bilo je prije cca pola pola..sad je 7000/5000
Uz photoshop čarobnjaka i vrhunski team vizažista, stilista i ostale bratije.
cedokralj
04.07.2011., 16:54
jesi ti to okrenu bandiru sad kontra mare? :D
emisija je bila očajana....a Horvat naporniji od Brendona.....pa to je strašššššššššno......taj je potpuno puka tek!!
i da reče on s onim glason:rolleyes:
"Čuo san da ćemo ući u EU,što mi je jako drago"
ajme meni!!!ko da nije živija vani pa ne zna!?
Meni nije drago ni malo,recimo.
absinthe977
04.07.2011., 16:55
Malo ćaskanja o Kninskim supermodelima, relaxing....:mig:
cedokralj
04.07.2011., 16:55
emisija je bila očajana....a Horvat naporniji od Brendona.....pa to je strašššššššššno......taj je potpuno puka tek!!
i da reče on s onim glason:rolleyes:
"Čuo san da ćemo ući u EU,što mi je jako drago"
ajme meni!!!ko da nije živija vani pa ne zna!?
Meni nije drago ni malo,recimo.
ni meni, bit će valjda i taj referendum.
ali horvat se nije izjasnio ni što misli je li namišćeno nego da ga to ne zanima i da su mu svi suuupeeer.
men se čini da je ovo sveeeeeeeee poludilo!!!
užasssssss!
ispod pisme!!!
Pjesma mi je superrrrrrrrrrr!!!
cedokralj
04.07.2011., 16:56
Malo ćaskanja o Kninskim supermodelima, relaxing....:mig:
ma ne, ne, ovo sada tu. nego sam primjetio zadnjih 5-6 dana kao da ti je dosta toga svega. :D
.artistic.
04.07.2011., 16:56
ma to sigurno. ima zahvalne crte lica, također.
meni je prosjek, ali to je ono više subjektivno, jer mi nije tip cure za koju bi rekla da mi je nešto i koju bi pogledala dva puta. Možda volim malo posebnija, izražajnija lica. To sam komentirala već pri ulasku u kuću, a npr. mojim frendicama je već tada bila komad, baš su svi komentirali kako im je lipa i zgodna.
prvo vece kad je krenula akcija bilo je bar duhovitih komenata, a sad je to sve preraslo u istresanje nekih ocito ozbiljnih teskih licnih problema i frustracija. Ono je mucno gledati... Mada je utesno sto je izgleda u pitanju par budala koje su se opako posvetile tom poslu...
Pimpinell@
04.07.2011., 16:57
Pa primitivizam, nedostatak obrazovanja, šta drugo jelte:mig:.
ma dobro sad, ali 15 000 ogavnih komentara, pa to je ipak malo previše
http://www.pressdisplay.com/pressdisplay/viewer.aspx
Marijanin muž je jako ljut na Nemeša jer ju je kukavički ostavio i uvjeren je da je zaljubljena u njega.(Nemeša)
(nigdi nema linka drugog,boljeg,nego ovako)
p.s.
nisam Tonka,ja san samo njen botox za kosu. :D
ne kužim ovaj link, u čemu je štos??
apropo I.Č. on je davnih dana..nakon drugog ili trećeg sexa rekao da je poznavajući svoju ženu siguran da se zaljubila...
i da je siguran u njenu iskrenost
s druge strane, svi koji s bune na riječi koje je sada izrekla, da se ne kaje i slično, to je sklonost iskrenih ljudi, isto kao što je i nemešu prenijela da je pi**ica..to su ljudi koji ne znaju lagati..
imam neke oko sebe, brutaln iskrene i prije bi jezik pregrizli nego nešto upakirali da se nekome drugome svidi
ili ih podnosiš ili se s njima ne družiš
opet, radije biram i takve nego one koji seru iza leđa...ili promišljaju svaku riječ
oli se ne more okrenut? ili pro ili contra,svejedno?
ono o nicku Cedi van je bilo odvratnoooooooooo!
a Goran Tribuson je odličan pisac!
absinthe977
04.07.2011., 16:58
ni meni, bit će valjda i taj referendum.
ali horvat se nije izjasnio ni što misli je li namišćeno nego da ga to ne zanima i da su mu svi suuupeeer.
Što je i u skladu s njegovim karakterom i skromnim intelektom.
Ali zato ima monopol na čokoladu, pokazat će se kao jaka izvozna sila na budućem zajedničkom tržištu...:kava:.
absinthe977
04.07.2011., 17:00
ma ne, ne, ovo sada tu. nego sam primjetio zadnjih 5-6 dana kao da ti je dosta toga svega. :D
Ma nije, zabavlja me još uvijek piskaranje na ovom topicu.
Ali logično, neki stavovi mi se transformiraju, neki ostaju, neki nestaju.....ništa neobično:mig:.
cedokralj
04.07.2011., 17:00
oli se ne more okrenut? ili pro ili contra,svejedno?
ono o nicku Cedi van je bilo odvratnoooooooooo!
a Goran Tribuson je odličan pisac!
ma ne, njegovi postovi su mi znaju biti zanimljivi pa ga pitam općenito tako malo.
što se tiče nicka, bio je to samo nesporazum i to koji je nastao izgleda na politici. :mig:
.artistic.
04.07.2011., 17:04
http://www.antenazagreb.hr/poslijepodne-na-anteni-zagreb-uz-krunu-belka/brandon-kod-krune-belka/n1379/
:cerek:
ne kužim ovaj link, u čemu je štos??
apropo I.Č. on je davnih dana..nakon drugog ili trećeg sexa rekao da je poznavajući svoju ženu siguran da se zaljubila...
i da je siguran u njenu iskrenost
ne znam P.Dobila san danas novine doma od 2.7. datum(ne kupujen ih),nisam pratila sve tako detaljno,pa prvi put ovo vidin.
općenito bih dodala za kraj:
Mislin da na forumu fali malo više(puuuuuuuuuno više) paralamentarizma ili bi tribalo biti tako,da ako se ljudi ne slažu u mišljenjima,poštuju ostala i drukčija mišljenja i stavove.
Ili bi se svi tribali potući koji ne misle isto?
ma ne, njegovi postovi su mi znaju biti zanimljivi pa ga pitam općenito tako malo.
što se tiče nicka, bio je to samo nesporazum i to koji je nastao izgleda na politici. :mig:
svejedno,ovo je već drugi put da neko....khm...oko toga
i točno san vidila kako je pisano,
ali ti si prefin,ali zato san ja tu.:mig::kava:
.artistic.
04.07.2011., 17:07
ne znam P.Dobila san danas novine doma od 2.7. datum(ne kupujen ih),nisam pratila sve tako detaljno,pa prvi put ovo vidin.
Mislin da na forumu fali malo više(puuuuuuuuuno više) paralamentarizma ili bi tribalo biti tako,da ako se ljudi ne slažu u mišljenjima,poštuju ostala i drukčija mišljenja i stavove.
Ovdi je ko u Hrvatskom saboru :D
absinthe977
Nije to ništa čudno, na youtubeu je to pravilo, čim se radi o nečemu gdje su kao komentatori involvirani ex yu sitizeni retorika ti je takva.
cedokralj
slažem se s tobom, dobro rečeno.
meni si ti i mnogi na ovom podforumu postali vrlo dragi i volio bi da topic još potraje. :cerek:
Feta Kruva
04.07.2011., 17:11
možeš to gledat i ovako-one 10tke sa naslovnica klika i ostalih sličnih novina,u stvarnosti su jedva 7.a neke i manje :ne zna:
meni si ti i mnogi na ovom podforumu postali vrlo dragi i volio bi da topic još potraje. :cerek:
topic je mrtav.nažalost.al tako triba bit.:D
Ovdi je ko u Hrvatskom saboru :D
bogte i gore,a da se vidimo uživo tekkk???!!!
a Nemešuuuuuuuuuuuuuuuuu:love:
hoće li ovaj forum dobiti svoju love story?
to bi bilo tako dobro i previše dobro!
:love:
"udana san,ali ništa ozbiljno" :rofl::rofl:
absinthe977
04.07.2011., 17:13
možeš to gledat i ovako-one 10tke sa naslovnica klika i ostalih sličnih novina,u stvarnosti su jedva 7.a neke i manje :ne zna:
Ma ja na to i gledam tako, idiotenice moja!:love:
ovo je već fejkani fors:D, ali pošto je riječ o komšijskoj štampi uzet ću info sa zadrškom:D
Asocijativna
04.07.2011., 17:15
Slažem se! Ja više niti ne idem tamo jer me želudac boli od izljeva frustracija na njegovoj pjesmi, unatoč tome bilo bi zanimljivo pratiti agencijske uplate za Tasos u BG ovih dana.:D
Možebitno Nemeševo prebivalište (obratiti pažnju na ime hotela):
http://hr.hotels.com/ho347429/ilio-mare-hotels-resorts-otok-tasos-grcka/
tequila
04.07.2011., 17:15
svejedno,ovo je već drugi put da neko....khm...oko toga
i točno san vidila kako je pisano,
ali ti si prefin,ali zato san ja tu.:mig::kava:
Sad se ja osjecam prozvanom jer sam ja prva to i zapocela.
Mislila sam kako je prosla guzva na BB topicu da mogu o tome sa cedom normalno porazgovarati, zasto ne bih iskreno rekla da me asocira na nesto ruzno a tako dobro pise?
Ako cemo dalje diskutirati o tome, nadimak cedokralj (nema veze sto je iz knjige) i o tome kako to ime dozivljavaju drugi sugovornici
naspram forum.hr i politici ajmo se preseliti na prikladan podforum
:)
Feta Kruva
04.07.2011., 17:16
Ma ja na to i gledam tako, idiotenice moja!:love:
strunjaru i muvomlazu :s
jel svingaš redovito? ka čvrljci? :s:D
everson
04.07.2011., 17:17
Haha ovaj 000005ivan1 sa komentara ispod smeska je legendaran,ja ni u najgorem nervnom rastrojstvu ne bih mogao smisliti one bljuvotine i gnusobe :s:
Hajde da mu pomognemo i prijavimo ga za sledeci bb :rofl:
absinthe977
04.07.2011., 17:18
strunjaru i muvomlazu :s
jel svingaš redovito? ka čvrljci? :s:D
Normalno da svingam, pa to mi je smisao života.
Nego, bila nam je zajednička prija AvluV i opet je bila u top formi, častila je i razbacivala se svojim osebujnim riječnikom u svih 16.:rofl:
S.N.O.B
04.07.2011., 17:20
Brendon,Marijana i Horvat-šetnja Zagrebom
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.168349289897090.43594.100001660601979
Feta Kruva
04.07.2011., 17:21
Normalno da svingam, pa to mi je smisao života.
Nego, bila nam je zajednička prija AvluV i opet je bila u top formi, častila je i razbacivala se svojim osebujnim riječnikom u svih 16.:rofl:
jel živa još? zašto ne dođe? :lux:
AvluV :lux:
vidila sam je nakratko ima par dana.rekla mi je samo fak of međedice :rofl:
Hrilium
04.07.2011., 17:24
Samo san tila reć da je Čedomir najbolji i da me boli kurac za Slavicu, očito joj netko poručuje da bi trebala na dijetu :kava:
absinthe977
04.07.2011., 17:26
jel živa još? zašto ne dođe? :lux:
AvluV :lux:
vidila sam je nakratko ima par dana.rekla mi je samo fak of međedice :rofl:
Ajme zamalo me strefio infarkt:rofl::rofl::rofl:!
Sad ću te zvat međedica:lol::lol::lol:.:mig:
odvratno
prvo nemeša je zajahala sa prilično promila u krvi
kasnije kad se orijeznila, bilo je lakše ić niz vodu i izbrijavat ljubav i vikat da je zaljubljena nego da je bila pijana, dobar dio vremna nije znala jel smije doma , mužu, čula je neke informacije i mislila je da su joj sva vrata zatvorena, on joj je bio jedino uže za izlaz iz septičke jame,
onda je došao famozni telefonski razgovor sa kolegicama, pa kad je shvatila da može doma, po izlasku, je izletjela da bi volje mužu, međutim, nakon par dana vidjevši da je knin još manja i dosadnija sredina od šibenika, sad bi opet u beograd i nemeš joj stalno ispada iz ustiju iako se on nije nikog dotakao od kad je show završio i zastori se spustili....
sve u svemu, ta prezentacija, nje kao izabranice brojnih koji su se stopili s njenom pričom je tek pogotovo nebuloza.....dobila je 80 000 glasova u finalnoj noći iz 5 zemalja sa više od 18 milijuna ljudi, ne zaboravimo da su neki glasali po više puta, ljudi su jedino ignorirali jel im nije vrijedna tih novaca za poziv isto kao i jučer u onoj anketi na rtl-u....mislim neće nitko trošit pare zbog nekog tako trivijalnog da bi rekao da se ne slaže s njim/ njom , nego će glasati samo oni koji misle afirmativno.....nebuloza na nebulozu.....izabrao ju neznatan broj ljudi i sad se sve pakira u priču o balkanu koji ju je zavolio i senzibilizirao se s njom....koji fail !:flop:
Slažem se.......glasali su oni koje je uspjela obmanuti.....glumica za 15!A svidio joj se velegrad Beograd pa se pokušala uhljebiti....šta'š....postala popularna na osnovu svojih "kvaliteta":(
S.N.O.B
04.07.2011., 17:29
Exluziva : Lester je raskinuo sa djevojkom, i gle čuda odmah nakon sinoćnjeg provoda u Zg sa Brendijem :rofl:
NekaNovaJa
04.07.2011., 17:33
Haha ovaj 000005ivan1 sa komentara ispod smeska je legendaran,ja ni u najgorem nervnom rastrojstvu ne bih mogao smisliti one bljuvotine i gnusobe :s:
Hajde da mu pomognemo i prijavimo ga za sledeci bb :rofl:
al legendarno je kad usred tih zaista strašnih komentara ubaci: EXKLUZIV TABLOID DANAS RTL 18h!
everson
04.07.2011., 17:34
Postavi fotke,ne mogu svi da ih vide...
Slažem se.......glasali su oni koje je uspjela obmanuti.....glumica za 15!A svidio joj se velegrad Beograd pa se pokušala uhljebiti....šta'š....postala popularna na osnovu svojih "kvaliteta":(
Da ti to nisi ljubomorna na njene kvalitete? JESI TO TI BOJANE? :ne zna:
absinthe977
04.07.2011., 17:39
http://www.index.hr/xmag/clanak/bb-brendon-marijana-i-horvat-bili-glavne-zvijezde-na-zagrebackoj-spici/559485.aspx
Evo gladni narode!
http://www.index.hr/xmag/clanak/bb-brendon-marijana-i-horvat-bili-glavne-zvijezde-na-zagrebackoj-spici/559485.aspx
evo Brendi Hori i Meri na špici
sad će opet Nemeš vidjeti da se Mara grli sa Brandonom :mama: pa se neće htjet pomirit
NekaNovaJa
04.07.2011., 17:39
predviđam da će se i ovdje dogoditi 'žmk sindrom'.:mig:
Abe Normal
04.07.2011., 17:41
Stranica je nedostupna :(
Edit: Hvala :s :s
Pimpinell@
04.07.2011., 17:41
i dalje nisam skužila onaj link
topic je mrtav.nažalost.al tako triba bit.:D
Niej mrtav ali je u vigilnoj komi..još malo će izdržat uz pomoć aparata, ali svemu dođe kraj, spontano..a ne onako ko Nemeš ŽMK:D
Što nam je s Duletom..ipak je bio drugi a najmanje se o njemu priča..
NekaNovaJa
04.07.2011., 17:43
Evo gladni narode!
Moj Nemeš, ovako se to radi, šmekeru!:D
Feta Kruva
04.07.2011., 17:44
prezgodna mi je mare tu.i odlično obučena :s
I meni je jako zgodna i super obučena, i jučer u emisiji je bila super, a ovdje pogotovo. :s
Pimpinell@
04.07.2011., 17:48
Mare inače ima ukusa, a i zahvalno tijelo koje možeš obući za male pare..sitno i vižljasto..
zavidim
zavidim
zavidim
:facepalm:
absinthe977
04.07.2011., 17:49
Meni je Čagaljka prešik, stoji joj roza perfektno!
A i očale su svjetske, vidi se da je iz Landn Tauna, globtroterica jedna prekaljena.
.artistic.
04.07.2011., 17:51
evo Brendi Hori i Meri na špici
sad će opet Nemeš vidjeti da se Mara grli sa Brandonom :mama: pa se neće htjet pomirit
:eek: ajme, kako nju Brandica gotivi, čudo jedno! :cerek:
ali, oni su i strašno dobar par fizički. koje fotke! :cerek:
ObiWanKenobi
04.07.2011., 17:51
U svakom slučaju, ova ekipa i događaji koji su se izredali u protekla 3 mjeseca definitvno vraćaju staru slavu BB show-a. Prvi BB je iznjedrio nekoliko zvijezda, Sašu, Antoniju i Svisca, drugi Hamdiju, treći i četvrti, ali ono fakat nikog, 5. BB je pokušao lansirati Rinu no nije uspio. Ovaj je već lansirao Marijanu, Nemeša, Brendona, Horija, Duleta i Soraju. Ovi ostali ipak nisu dali toliki obol (kao što reče Džordž Rkman, Marijana je pobijedila jer je u showu najviše dala) no sjetit ćemo se i Nikole, Nirmala, Lestera... Sjeća li se tko nekog iz 2,3 i 4. sezone? Ne znam jedino u kojem je bila ona dubrovčanka koja nije znala što je PDV, koja je u onoj igri pročitala "Kentučki" itd...
everson
04.07.2011., 17:54
Evo gladni narode!
Ovde pise da u Begis dolaze samo Mare i Brenda,zar nije bilo reci da Mare dolazi sa Horvatom?
Feta Kruva
04.07.2011., 17:56
.. Sjeća li se tko nekog iz 2,3 i 4. sezone? Ne znam jedino u kojem je bila ona dubrovčanka koja nije znala što je PDV, koja je u onoj igri pročitala "Kentučki" itd...
molim?
ne bogohuli,3.sezona je daleko najbolja bila ikad.ko se ne sića tanje,danijela,lee lemo?:s
Feta Kruva
04.07.2011., 17:57
Ovde pise da u Begis dolaze samo Mare i Brenda,zar nije bilo reci da Mare dolazi sa Horvatom?
horvat joj je samo pratnja.čitaj-ogrebala se guzica puta besplatno :rolleyes:
sretno dijete.
04.07.2011., 17:58
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002572943883 slika profila :facepalm:
Pimpinell@
04.07.2011., 18:03
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002572943883 slika profila :facepalm:
Ako je ovo zaista njegov a ne fejk profil onda ovo smatram osebujnim humorom jer Nemeš ga ima..sarkazam, cinizam i tako dalje..
Namjerno obzirom da ga se stalno prca u vezi odnosa s mamom.
*Simba*
04.07.2011., 18:04
Ako je ovo zaista njegov a ne fejk profil onda ovo smatram osebujnim humorom jer Nemeš ga ima..sarkazam, cinizam i tako dalje..
Baš sam ja htjela to napisati.
Iakom mislim da nije njegov profil, možda je mama Hope otvorila ovaj :D
absinthe977
04.07.2011., 18:05
Čisto sumnjam, fejkara je to garant!
Nije njemu do novih profila, a ni starog:mig:.
Feta Kruva
04.07.2011., 18:09
mare na rtl-u :lux:
Hrilium
04.07.2011., 18:24
Ne znam jedino u kojem je bila ona dubrovčanka koja nije znala što je PDV, koja je u onoj igri pročitala "Kentučki" itd...
Bilo je i Mišelanžele (Mikelanđelo :s)
To je bila sister od one plivačice Sanje.
Iz 5e sezone smo dobili pOrnelu :cerek:
Pimpinell@
04.07.2011., 18:25
Malo svježih info
http://www.index.hr/xmag/clanak/bb-marijana-za-index-nakon-onog-s-nemesom-se-ni-u-jednom-trenutku-nisam-pozeljela-vratiti-suprugu/559488.aspx
za sve skeptike do sada
sretno dijete.
04.07.2011., 18:26
evo slika mare,horvat,ema,lester,nikola + tonka
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.241357839225743.74540.100000545878931
edit:i brenda :D
Hrilium
04.07.2011., 18:28
za sve skeptike do sada
Ma nisu to skeptici, nego ljudi koji pošto poto moraju sve gledati iz najcrnje moguće perspektive.
Što god Mara napravila, njima će bit samo gorivo za još perverznije teorije. :ne zna:
Hrilium
04.07.2011., 18:30
Mrzin Horvata jer ima prekokrasan šal :mad:
absinthe977
04.07.2011., 18:33
Ajde i ti u bejbisitersku branšu u Landn pa ćeš imat i ti:rofl:.
sretno dijete.
04.07.2011., 18:34
Horvat prvi put nosi hlače 'normalno' :D
LoisLane
04.07.2011., 18:43
Ne vidim ništa :(
Pimpinell@
04.07.2011., 18:43
e a ja ne volim šalove nikako i uopće ih ne primjećujem..
i radi toga mi niej ni mrži ni draži Horvat...
zapravo, u početku moj favorit vremenom sam postala prilično indiferentna prema njemu..
s jedne strane Nemeš koji tatu vodi na putovanje a mama čuva granicu, a s druge strane 33 ogodišnji baby siter i jebivjetar
zapravo se pitam kud ide ovaj narod:cerek:
LoisLane
04.07.2011., 18:44
Dajte slike ovdje postavite. :moli:
sretno dijete.
04.07.2011., 18:46
aa kako ne...ulogiraj se ako imaš fb.
Mycrazydays
04.07.2011., 18:50
Sidjes s foruma na sat-dva da nesto pojedes i popijes, a tamo odmah nekoliko novih clanaka! :D
Vidim da se komentirala Mare...i meni je ona 7. Nije nista vanserijsko, ali je dobar potencijal za slikavanje. I bez sminke mi je lijepa, a to cijenim.
U biti, vidjala sam mnogo ljepsih zena, ali moram reci da ima nesto jako privlacno u njoj, nesto zbog cega se svidja muskarcima!
Pimpinell@
04.07.2011., 18:52
pa napravi fejs
vidim sve ali uopće nisam impresionirana..
bogami od svih žena na slikama mare najlipša, pa nek govori to šta oće
i zanimljivo mi..Nikola i Lester su kakali svašta a sad skupa s Marom partijaju..
ŽMK mi se čini skroz trizna
ja se judi bojin da je ona prišla u trezvenjake..skroz:D
absinthe977
04.07.2011., 18:54
pa napravi fejs
i zanimljivo mi..Nikola i Lester su kakali svašta a sad skupa s Marom partijaju..
Slažem se, žene su vrlo niske estetske kakvoće, a i muškarci bome:lol:.
Kao da su na izletu u Gaborlandu bili.
Pimpinell@
04.07.2011., 18:54
Dajte slike ovdje postavite. :moli:
ma daj LL ima 50 slika..ne znaš zapravo koja je blesavija od koje
oznojeni ljudi
mokra pazuha..bezvezne face...
i ovako pada forum, da stavimo sve slike, do sutra se ne bi digo :)mare na dvije ema se krevelji na par..brendon na jednoj
blaće na tri..
horvat manje više svagdje
Mycrazydays
04.07.2011., 18:55
Sidjes s foruma na sat-dva da nesto pojedes i popijes, a tamo odmah nekoliko novih clanaka! :D
Vidim da se komentirala Mare...i meni je ona 7. Nije nista vanserijsko, ali je dobar potencijal za slikavanje. I bez sminke mi je lijepa, a to cijenim.
U biti, vidjala sam mnogo ljepsih zena, ali moram reci da ima nesto jako privlacno u njoj, nesto zbog cega se svidja muskarcima!
Ja sam ustvrdio da je 7, ali meni je ona prilično aseksualna, ponavljam meni, da ne bi bilo nesporazuma!
To i ovaj moj kaze, ali on ima specifican ukus! :rofl:
Pimpinell@
04.07.2011., 18:56
Meni je recimo Soraja unatoč sisama i dobrom tijelu i guzici sasvim aseksualna,...dobro sad, žensko sam..ali ipak..
Mycrazydays
04.07.2011., 18:58
Meni je recimo Soraja unatoč sisama i dobrom tijelu i guzici sasvim aseksualna,...dobro sad, žensko sam..ali ipak..
Potpis! Nije mi sexy! E sad, nije mi ni Mare toliko sexy ali jeste vise od Sare...
Zensko sam, pa se mozda ne razumijem u to, ali eto... :D :rofl:
zapravo, u početku moj favorit vremenom sam postala prilično indiferentna prema njemu..
s jedne strane Nemeš koji tatu vodi na putovanje a mama čuva granicu, a s druge strane 33 ogodišnji baby siter i jebivjetar
zapravo se pitam kud ide ovaj narod:cerek:
ŽMK za uzor :s:s
i trebalo bi je ubaciti u udžbenike iz povijesti za 5. razred :o
iz malena se trn oštri :s:rofl::rofl:
Feta Kruva
04.07.2011., 18:59
pa napravi fejs
užas,koliko ružnih tinejđera na jednom mistu.mare ka gospa zasjala među njima :s
i da,trizna skroz :(
Pimpinell@
04.07.2011., 19:00
Potpis! Nije mi sexy! E sad, nije mi ni Mare toliko sexy ali jeste vise od Sare...
Zensko sam, pa se mozda ne razumijem u to, ali eto... :D :rofl:
eee nema ti to veze šta si žemsko..to ti je onako instikt :cerek:
ŽMK za uzor :s:s
i trebalo bi je ubaciti u udžbenike iz povijesti za 5. razred :o
iz malena se trn oštri :s:rofl::rofl:
ma šta povijest..ako uspiju progurat onaj sexualni odgoj onda možda njih dvoje negdje ubace edukativno..
kako obaviti sex pred punom kućom ljudi a da se svi prave blesavi pai sami akteri:cerek:
Pimpinell@
04.07.2011., 19:02
užas,koliko ružnih tinejđera na jednom mistu.mare ka gospa zasjala među njima :s
jel da??
i onaj u ljubičastoj košulji sa gadljivim krugovima od znoja
majkumu, ako se znojiš ko prasac barem ne oblači tamne boje..:rofl:
da se čovik zgrozi kad pogleda sliku broj 6 i godine ovih curica.
'Ne zamjeram Nemešovoj majci, ona ga želi zaštititi' (http://www.net.hr/film-glazba/page/2011/07/03/0373006.html)
odlično mare,odlično!:top:
moje mišljenje je da je Soraja puno,puno seksualnija od Mare :kava:
i dalje nisam skužila onaj link
mislim da jesi itekako,ali nebitno je više.
Mycrazydays
04.07.2011., 19:07
da se čovik zgrozi kad pogleda sliku broj 6 i godine ovih curica.
'Ne zamjeram Nemešovoj majci, ona ga želi zaštititi' (http://www.net.hr/film-glazba/page/2011/07/03/0373006.html)
odlično mare,odlično!:top:
Zna Mare, zna!
Ili ju je netko dobro posavjetovao...
Mislim da ni ne pije sada, da ne bi sve zeznula sto je od izlaska iz kuce ostvarila!
U svakom slucaju-svaka cast, samo nastavi tako! :top:
absinthe977
04.07.2011., 19:08
Ja sam muško, pa mi aseksualna i Sorka i Marijana, seksualno mi najprivlačnija i jedina u tom pogledu privlačna bila jedna druga stanarka a nije ni Slavica ni Ema ni Bojan:rofl:.
moje mišljenje je da je Soraja puno,puno seksualnija od Mare :kava:
ukoliko i ti ne fejkaš,meni je Soraja 10 puta kompletnija osoba od Mare i sexipilnija. Bez obzira na silikone(koji su ruku na srce malo preveliki gore).
absinthe977
04.07.2011., 19:09
Je, stvarno su gadni, ja osta zatečen.
Još mi flešbekovi tih fotografija divljaju po psihi.
Mycrazydays
04.07.2011., 19:10
Ja sam muško, pa mi aseksualna i Sorka i Marijana, seksualno mi najprivlačnija i jedina u tom pogledu privlačna bila jedna druga stanarka a nije ni Slavica ni Ema ni Bojan:rofl:.
Ne valjda Mila???? :eek:
Ako je Dragana, slazem se!
Feta Kruva
04.07.2011., 19:11
Je, stvarno su gadni, ja osta zatečen.
Još mi flešbekovi tih fotografija divljaju po psihi.
ae,ja sad jedno vrime neću moć ni svingat dok ne zaboravim ovo :rolleyes:
Zna Mare, zna!
Ili ju je netko dobro posavjetovao...
Mislim da ni ne pije sada, da ne bi sve zeznula sto je od izlaska iz kuce ostvarila!
U svakom slucaju-svaka cast, samo nastavi tako! :top:
i ja kažen samo tako i doći će do cilja!:top:
kužimo se. :top:
a i neka,baš da vidin,volila bih više od ičega da ih smanta pošteno.
pa reci koja?
Tamara?Dragana?Mila(nije)
Antonija?
koja je još ono bila? :ne zna:
više voliš da ljulja nego da žulja? :mig::rofl:
Feta Kruva
04.07.2011., 19:14
mila? :vidiga:
tamara? :facepalm:
Mycrazydays
više voliš da ljulja nego da žulja? :mig::rofl:
Pravo musko! :top:
Pimpinell@
a e
i sad bi mi trebali nagađat tamara, mila..dragana...
ukoliko i ti ne fejkaš,meni je Soraja 10 puta kompletnija osoba od Mare i sexipilnija. Bez obzira na silikone(koji su ruku na srce malo preveliki gore).
hm
pusti sad kompletnost ko o tome priča
soraja je zgodna..ima divno(amazonka) baš divno tijelo (odbij balune) ali nije kompletna jer joj je glava sva nekako čudna..previše konjska, nagnute oči, predebela usta..ma ne znam...tu mi nešto ne štima
ona je meni "the faca"ali sexipilna..a-a neeeee
yasmina12
04.07.2011., 19:16
Što nam je s Duletom..ipak je bio drugi a najmanje se o njemu priča..
http://www.tportal.hr/showtime/tv/136666/Predsjednik-opcine-dao-mi-je-mobitel.html
absinthe977
04.07.2011., 19:16
ae,ja sad jedno vrime neću moć ni svingat dok ne zaboravim ovo :rolleyes:
A sad, mene za svinganje to neće znatno omest.
Imam svoju meditaciju , misli se očiste od svega, pa će i od ovog foto-horora.
Neće meni nitko moj sving upropastit, ma hajde molim te.:rofl:
marin zen
04.07.2011., 19:17
makijavelisti,pazi vamo
Pitali smo je i bi li voljela nakon svega pronaći neki posao vezan uz medije, scenu i estradu ili bi se voljela postepeno u anonimnost, na što je odgovorila: "Ne znam. Nikad se ne zna, što bude bit će".
:s :cerek: :rofl:
Feta Kruva
04.07.2011., 19:19
:rolleyes:
meni soraja ima najbolje tijelo kad se oduzmu groteskni silikoni.ja bi joj to sve izvadila,iščupala joj one ekstenzije,lišila je cajka stila i bila bi savršena :s
mare je tip kojeg nećeš primjetit na prvu,al kad je primjetiš s vrimenom postaje sve lipša i lipša.a bez šminke mi je prekrasna.:s
absinthe977
04.07.2011., 19:19
mila? :vidiga:
tamara? :facepalm:
Ajme pa reka sam seksualno ne intelektualno privlačna.
Ova prva, ali samo pod uvjetom da ništa ne zbori.
Ne bi mi palo na pamet da joj se obratim, jer znam da bi onda otvorila usta, i eto ti onda sve propade, i stvari se naglo ohlade, i nesta seksipila i trenutka i svega.:rofl:
Hrilium
04.07.2011., 19:21
Ajde i ti u bejbisitersku branšu u Landn pa ćeš imat i ti:rofl:.
Ja mislin da je tamo Horvata netko bebisito, a ne obratno :kava:
Ja obožavam šalove, marame, svilu i dobar dizajn općenito :Slin:
Meni je Soraja jako seksi bijač, iako mi je gadna.
Mare mi je lipa, malo barbikasta, mogla bi se još izbrusiti.
Bojana mi je najzgodnija, al, jebiga kad ima hormonalni poremećaj.
Ostali su mi prevelike seljačine da bih komentirala.
Mycrazydays
04.07.2011., 19:21
Ne bi mi palo na pamet da joj se obratim, jer znam da bi onda otvorila usta, i eto ti onda sve propade, i stvari se naglo ohlade, i nesta seksipila i trenutka i svega.:rofl:
E vidis kako sam se zeznula u procjeni!
A bas sam mislila da ti ona nije tip. Ne znam zasto. :ne zna:
Opet izvini na komentaru!
Meni Sorka seksi do te mere da me inspirise i navodi na lezbejisanje :cerek:
A nikad to nisam radila, mada ne zameram ko jeste. :s
Feta Kruva
04.07.2011., 19:22
:rofl::rofl: :vidiga:
Pimpinell@
04.07.2011., 19:23
http://www.tportal.hr/showtime/tv/136666/Predsjednik-opcine-dao-mi-je-mobitel.html
ma znam ovo i muka je mi je od ovog njegovog kukanja..
i u nas i u njih brate mili mobiteli su na kile za euro..i zbilja ali zbilja mi taj lik ide na živce
dok sam ovo gledala opet mi upao u oko članak o Horvatu lijevo i sve se mislim kako se horvi brzo prešaltao Marijani jer brate mili bolje se družiti sa dobitnicima nego sa gubitnicima..
e a sad me zbilja zanima kad će Dule dobit putovnicu i kad će dopilotat do Dugog Rata i uleći da ne izlegne :rofl:
machkala
04.07.2011., 19:26
je li može biti jadniji :rolleyes:
dođe mi da mu pošaljem 10 kn da ima sutra za kruh...
onaj ko ima krave i imanje sigurno nije siromašan...
absinthe977
04.07.2011., 19:27
E vidis kako sam se zeznula u procjeni!
A bas sam mislila da ti ona nije tip. Ne znam zasto. :ne zna:
Opet izvini na komentaru!
Ma hajde molim te, zašto isprike, pa nema razloga!
dok sam ovo gledala opet mi upao u oko članak o Horvatu lijevo i sve se mislim kako se horvi brzo prešaltao Marijani jer brate mili bolje se družiti sa dobitnicima nego sa gubitnicima..
Naravno, njemu dobro kako god okreneš. Ipak su njemu svi suuuper i njemu je bilo savršeno, čak i ako je sve bilo namješteno! :rolleyes:
Mycrazydays
meni soraja ima najbolje tijelo kad se oduzmu groteskni silikoni.ja bi joj to sve izvadila,iščupala joj one ekstenzije,lišila je cajka stila i bila bi savršena :s
mare je tip kojeg nećeš primjetit na prvu,al kad je primjetiš s vrimenom postaje sve lipša i lipša.a bez šminke mi je prekrasna.:s
Zasto :rolleyes:?
Pa isto i ja mislim. :cerek:
machkala
makijavelisti,pazi vamo
Pitali smo je i bi li voljela nakon svega pronaći neki posao vezan uz medije, scenu i estradu ili bi se voljela postepeno u anonimnost, na što je odgovorila: "Ne znam. Nikad se ne zna, što bude bit će".
:s :cerek: :rofl:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
gledam fotke na t portalu,baš je Mare lijepa!!!
LoisLane
04.07.2011., 19:28
pa napravi fejs
:eek: Preživit ću bez slika :s
Mycrazydays
04.07.2011., 19:28
Ma hajde molim te, zašto isprike, pa nema razloga!
Nisam, eto, htjela uvrijediti "tvoj ukus". :cerek:
absinthe977
04.07.2011., 19:29
Ja mislin da je tamo Horvata netko bebisito, a ne obratno :kava:
Pa dobro misliš, ali eto vidiš da se opet bavi bejbisitingom, ali u ulozi bejbisitiranog!:lol:
tukicaaa
ajde, kada ste već zabrazdili u to ocjenjivanje ljepote, da si i ja dam oduška
najljepša mi je marijana iz ove sezone, nekako najkompletnija. lijepo tijelo i lijepa faca. iza nje su mi soraja (iako faca šteka) i dragana. ove ostale (mila, tamara) su mi nekako prekobilaste :rofl:, presalaste, nije mi to lijepo :ne zna:
plus što mili fali jedan zub malo iza, ne znam jeste li to primijetili. lijepa je i ima lijep osmijeh, ali ta rupa među zubima uništi doživljaj :D
Pimpinell@
Meni je Soraja jako seksi bijač, iako mi je gadna.
Mare mi je lipa, malo barbikasta, mogla bi se još izbrusiti.
Bojana mi je najzgodnija, al, jebiga kad ima hormonalni poremećaj.
Ostali su mi prevelike seljačine da bih komentirala.
aaaaa...svilu i dizajn da šalove i marame neeeee
Bojana...o da... predivna glava baš predivna..( u tanjem izdanju)a tijelo do guzica i da ju je ne pustit da hoda, jer kad hoda..ajme majko..
:lol: :lol: ovo je dobro :lol:
da šta! to se traži! :top::rofl:
molin??? ti bi jon unda što,stavija škartoc na glavu,pa onda udri jel to?:rofl::mig:a e
i sad bi mi trebali nagađat tamara, mila..dragana...
hm
pusti sad kompletnost ko o tome priča
soraja je zgodna..ima divno(amazonka) baš divno tijelo (odbij balune) ali nije kompletna jer joj je glava sva nekako čudna..previše konjska, nagnute oči, predebela usta..ma ne znam...tu mi nešto ne štima
ona je meni "the faca"ali sexipilna..a-a neeeee
kad kažen kompletna,mislin na sve ka osoba
na um također,am što vi mislili o tome,
ima mana Bože moj ,ko nema
ali meni je super.
absinthe977
04.07.2011., 19:31
Nisam, eto, htjela uvrijediti "tvoj ukus". :cerek:
Ma nije ti to stvar ukusa, samo sam rekao da bi od ponuđenog u kući pod određenim premisama posegnuo za dotičnom gospođom!:D
everson
Ja mislim da je to sto Dule nema pasos Horvatu leglo ko cokoladica posle Grubnica...;) Taman ga se otkacio...
Nego ove slike sa tuluma su teski proljev (bolje mi zvuci ova rec na croejsanskom)
Mycrazydays
A meni Bojana nije uopce...
Ok, hajde, mrsavija je mogla proci kao atraktivno zensko, zanimljiv izgled, ali dalje od toga NE!
ja iman Fb i ne vidim isto!
tako da dont vori!
Pimpinell@
:lol: :lol:
čemu panika...
napravi na neku suludu adresu
i jednostavno kasnije zaboravi na njega..pa majkumu, ne grize :cerek:
Mila ima zbilja jako lijep osmijeh, interesantan..ali kad progovori..leleeee
absinthe977
04.07.2011., 19:32
molin??? ti bi jon unda što,stavija škartoc na glavu,pa onda udri jel to?:rofl::mig:
Ma kakvi, krivo zaključuješ! Samo flaster na usta, nema razloga za škartocom - koji ipak pokriva značajno veću površinu!:rofl:
Hrilium
04.07.2011., 19:32
Bojana...o da... predivna glava baš predivna..( u tanjem izdanju)a tijelo do guzica i da ju je ne pustit da hoda, jer kad hoda..ajme majko..
U faci mi je vrlo slična Charlize Theron, a nju obožavan :s
Kak je ta Bojana ispala tak lijepa, a tak mentalno zakinuta, ne mogu skužit :kava:
nonlinear
04.07.2011., 19:34
http://www.index.hr/images2/brendon_horvat_marijana_zgšpica_04072011_rtl_625.j pg
:s
Odmah po izlasku iz BB kuće je kazala i kako planira pronaći posao, ali zasad ni o tome nije donijela odluku: "Imam neke ponude, ali nisam još odlučila". Pitali smo je i bi li voljela nakon svega pronaći neki posao vezan uz medije, scenu i estradu ili bi se voljela postepeno u anonimnost, na što je odgovorila: "Ne znam. Nikad se ne zna, što bude bit će".:s
tukicaaa
04.07.2011., 19:34
bojana je bila baš lijepa kad je ulazila u kuću :s
kasnije je propala i mentalno i fizički.
nonlinear
04.07.2011., 19:37
Kak je ta Bojana ispala tak lijepa, a tak mentalno zakinuta, ne mogu skužit :kava:
i to, ali meni vise Pink
http://www.fullissue.com/wp-content/uploads/2010/03/pink.jpg
matika_
04.07.2011., 19:37
Meni je Mare daaaaaaleko najljepsa tamo bila, bas je po mom ukusu/
ne znam kako nekome zensko kojeg zovu Bojan moze biti medju prvih 10 tamo, odmah na prvu mi je bila gadna, a i lice mi ima gadno, puno grimasa.
ma znam ovo i muka je mi je od ovog njegovog kukanja..
i u nas i u njih brate mili mobiteli su na kile za euro..i zbilja ali zbilja mi taj lik ide na živce
e a sad me zbilja zanima kad će Dule dobit putovnicu i kad će dopilotat do Dugog Rata i uleći da ne izlegne :rofl:
ajme dođe mi da ga......ovaj...zagrlin. :usama:
boldano,odlično misliš! :top:
Ma kakvi, krivo zaključuješ! Samo flaster na usta, nema razloga za škartocom - koji ipak pokvira značajno veću površinu!:rofl:
:eek: nemoj bolan ne bio, udušiće se! bešćutan si! :rofl:
A meni Bojana nije uopce...
Ok, hajde, mrsavija je mogla proci kao atraktivno zensko, zanimljiv izgled, ali dalje od toga NE!
pita moj jučer,a ko je ovaj ?(za Bojanu)
jadna ti sam morala san sve pojašnjavati,tija mi pokazat što je to ljubav.
kad daš ženi da gleda BB na velikoj tv! i ti skupa s njon gledaš! :rofl:
:lol::lol:
berlitz
04.07.2011., 19:39
Cijelo današnje gostovanje Marijane, Brandona i Horvata na Narodnom radiju :top:
http://www.youtube.com/watch?v=JdiVHOcRxHA
Pimpinell@
04.07.2011., 19:40
a valjda se to dijeli svakom prema zasluzi
što je najgore, ona misli da je super uber pametna i odgojena i poštena i fer
ona jest lipa u faci i nije mentalno zakinuta ,nego ima gadan karakter ,narav i ćud.
nonlinear
04.07.2011., 19:44
Meni je Mare daaaaaaleko najljepsa tamo bila, bas je po mom ukusu/
ma bez ikakve dileme:o
Koja hrpetina lopata.
Asocijativna
04.07.2011., 19:45
gledam RTL od jučer i pade mi napamet da Mare zna više nego što hoće reći. Smirena (uvjerio je Horvat da je Nemeš stvaaaaarno zaljubljen i da je problem samo u starcima) i zato ona onako samouvjereno: ja čekam, zna on mislit' svojon glavon (obožavam njen naglasak); "evo me dragi! izvaditi ću te iz govana samo se javi! pa ćeš imati i karijeru a ja ću napokon znati u kojem gradu da kupim stan.
Pimpinell@
04.07.2011., 19:46
ona jest lipa u faci i nije mentalno zakinuta ,nego ima gadan karakter ,narav i ćud.
i nesamokritična je
skroz
ali inače...blago nesamokritičnima..njima je super u životu
gledam RTL od jučer i pade mi napamet da Mare zna više nego što hoće reći. Smirena (uvjerio je Horvat da je Nemeš stvaaaaarno zaljubljen i da je problem samo u starcima) i zato ona onako samouvjereno: ja čekam, zna on mislit' svojon glavon (obožavam njen naglasak); "evo me dragi! izvaditi ću te iz govana samo se javi! pa ćeš imati i karijeru a ja ću napokon znati u kojem gradu da kupim stan.
Ma ne vjerujem, koga bi normalnoga Horvat moga više u išta uvjeriti?! :D
Moguće je da to ona misli ili da se nada da nije samostalno donio odluku. :)
Pimpinell@
04.07.2011., 19:48
ja mislim da se mare nije navikla pričati na ovaj način koji se od nje traži
a za pravo reći, malo ljudi jest..
e sad
da joj je dati da riječi ubaci na papir sigurno bi se dobilo nešto puno konkretnije i smislenije..
možda i Kiklopa :lol:
nonlinear
04.07.2011., 19:51
i ja tako mislim :zubo:
Hrilium
04.07.2011., 19:52
i to, ali meni vise Pink
http://www.dailymakeover.com/appImages/galleryImages/all_womens_looks/Charlize_Theron+March_02_2009.jpg
http://www.gorila.hr/incoming/2011/03/14/bojana_stojkovic.jpg/ALTERNATES/w460/bojana_stojkovic.jpg
Neki crossover između Pink i Charlize. S tim da mi je Pink gadna.
Ja sam za toeriju da su zli ljudi oni koji nisu samoaktualizirani, nesamospoznati, antizen. A takvi su zbog nekog hendikepa, a onda i zbog komepleksa nastalog od istog. Pa u krug....
roger782
04.07.2011., 19:55
i to, ali meni vise Pink
tvoja pink meni baca na boyanu :D
ivanaa32
04.07.2011., 19:56
pozdrav društvo!
Kad kreće emisija sa Marom? Oće li bit na folkoteci?
SETRA Samoborček
04.07.2011., 19:56
Šta vi znate, sve su cure (sem Slavice) u kući bile sexy na neki svoj način! Čak bi i Bojanu sa strap-onom dao da radi što god želi :o
:rofl::lol:
khm.....:kava::s ;)
ne fejkam ,nisam Brendon :raspa:
ne sviđaju se ni meni napuhani silikoni ali je i sa njima (ili bez njih) dosta jebizovnija od Mare :rock:
Ima tko link za gledanje?
čipsolina
04.07.2011., 20:01
molim bb đankije da mi vele jel ova druga po redu ona ovisna romina?
sličica (http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268669_241359952558865_100000545878931_983343_9215 56_n.jpg) :D
roger782
04.07.2011., 20:03
sličica (http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268669_241359952558865_100000545878931_983343_9215 56_n.jpg) :D
ta je bila u bbu kad i tonka i macanić i onaj čupavi roker međimurac šta je osvojio taj bb
Baca na nju. :ne zna:
SETRA Samoborček
04.07.2011., 20:04
To ja Ana, Romina je tamnija, potamnila je od dima cigareta koje pofumava :(
ivanaa32
04.07.2011., 20:05
Ima tko link za gledanje?
Mislim tu http://www.folkoteka.net/iptv/
čipsolina
04.07.2011., 20:07
ajme da, ana :s
barem sam pogodila da je iz bb-a :rofl:
je li može biti jadniji :rolleyes:
dođe mi da mu pošaljem 10 kn da ima sutra za kruh...
onaj ko ima krave i imanje sigurno nije siromašan...
kad si već tako dobrodušna i širokog srca :o pošalji meni 30 za kruv, mliko i kavu :kava:
nema se :ne zna:
roger782
04.07.2011., 20:08
a kako se zvala ona južnoafrikanka?
SETRA Samoborček
04.07.2011., 20:09
Jamejsi :D
Kako se zvao onaj Brocki?
roger782
04.07.2011., 20:10
Jamejsi :D
Kako se zvao onaj Brocki?
đamejsi da :s
svi su mi u glavi ali imena ishlapila :D
evo zašto po meni ova marina priča "o najvećoj ljubav" ne drži vodu.
normalna reakcija bi bila povrjeđenost nakon svega....pa izgleda da je nemeš povrjedio sve nas više nego nju.
ako je svjesna da je bila iskrena prema njemu, ako je zbog ljubavi prema njemu razjebala svoj život, pa normalno bi bilo da je sad povrjeđena.pa čak i ako razumije da su na njega izvršili pritisak kako opravdavava sam način na koji ju je napuca?
ali nee, ona kaže da bi mu istog trena, ne razmišljajući ni sekund sve oprostila kad bi joj se javio ...helooooou:confused:
očito je da je istrenirala priču koju većina puši :kava:
ivanaa32
04.07.2011., 20:11
Kad počima ova emisija sa Marom???????
everson
04.07.2011., 20:12
Šta vi znate, sve su cure (sem Slavice) u kući bile sexy na neki svoj način! Čak bi i Bojanu sa strap-onom dao da radi što god želi :o
:rofl::lol:
Zasto diskriminisati Slavku,naposletku,ona je tamo imala najprirodnije xxl grudi... :s:
LoisLane
04.07.2011., 20:12
:lol: :lol:
čemu panika...
napravi na neku suludu adresu
i jednostavno kasnije zaboravi na njega..pa majkumu, ne grize :cerek:
Jel mi viruješ da mi se doslovno gadi sama pomisao na registriranje tamo :s :rofl: ono, kad vidin log in, riga mi se
hansy21
04.07.2011., 20:15
Zasto diskriminisati Slavku,naposletku,ona je tamo imala najprirodnije xxl grudi... :s:
pa ja sam stariji od nje i nemam ništa protiv xxl al izgleda bar 10 godina starije :ne zna:
Asocijativna
04.07.2011., 20:17
normalna reakcija bi bila povrjeđenost nakon svega....pa izgleda da je nemeš povrjedio sve nas više nego nju.
ako je svjesna da je bila iskrena prema njemu, ako je zbog ljubavi prema njemu razjebala svoj život, pa normalno bi bilo da je sad povrjeđena.pa čak i ako razumije da su na njega izvršili pritisak kako opravdavava sam način na koji ju je napuca?
ali nee, ona kaže da bi mu istog trena, ne razmišljajući ni sekund sve oprostila kad bi joj se javio ...helooooou:confused:
Baš obrnuto! Da se želi riješiti Nemeša sad je prilika da ga pokopa i izigrava povrijeđenu. Nitko joj ne bi zamjerio! A ona opet iskreno :facepalm:
Hrilium
http://worldofbigbrother.com/BB/Cro/1/hms/Sanja02.jpg
Se sićate ove Sanje? Neki dan sam se upoznala s njom i nisam se mogla sjetiti od kud se znamo :rofl:
Pa mi je rekla, vidila si me na televiziji :D
Onda mi se upalila lampica.
MISSYOU3
Nije južnoafrikanka, nego Kubanka.:)
ivanaa32
Daj doživite me....Kad ovo više počima?
Asocijativna
04.07.2011., 20:18
Kad počima ova emisija sa Marom???????
Što to nije sutra?:ne zna:
roger782
04.07.2011., 20:19
Daj doživite me....Kad ovo više počima?
vidiš da je u điru nostalgija,pušti sad maru :D
ivanaa32
04.07.2011., 20:19
Što to nije sutra?:ne zna:
Ajooooooj, ja mislila večeras i sve čekam kad će više
ivanaa32
04.07.2011., 20:20
vidiš da je u điru nostalgija,pušti sad maru :D
:rofl::rofl: a majketi, ja pobucala dane:rofl::rofl:
Makadamija
i ja sam mislila da je to sutra. U 20h na pinku
roger782
Nije južnoafrikanka, nego Kubanka.:)
ma e,zna san da je tamo iz neke egzotične zemlje
lastovica
04.07.2011., 20:21
a ko je ova mala izmedju lester i horvat! :o :D,
ko da mi je poznata? :ne zna:
NekaNovaJa
04.07.2011., 20:21
i ja sam mislila da je to sutra. U 20h na pinku
sutra u 21!:mig:
Asocijativna
04.07.2011., 20:22
ma e,zna san da je tamo iz neke egzotične zemlje
Je blizu si! Skoro pogodio!:rofl:
NekaNovaJa
korana, suvoditeljica one sezone bb iz tajlanda.
ništa vrijedno spomena, samo se blamirala bidna.:o
roger782
di si makedonska vegeto :five:
roger782
04.07.2011., 20:27
Je blizu si! Skoro pogodio!:rofl:
ma to je meni sve isto :D
hansy21
04.07.2011., 20:28
http://www.pohrani.com/f/3y/D3/IFnPbjd/sch013.jpg
Pimpinell@
04.07.2011., 20:28
a joj
ajm mi objasni svrhu priče?
ima lovu..ima dite..ima popularnost, praktički joj se ne zamjera, omjer glasova 81%:19% sasvim dovoljno govori
koju bi ona jebenu svrhu imala da se drži "istrenirane priče" kad joj je zapravo dobro i super sada..
osim istinske zaljubljenosti..i relativne sljepoće posljedično vezane uz zaljubljenost..
jeli zaista teško povjerovati da i povrijeđena žena može voljeti i dalje..
meni je ovo dokaz njenje zaljubljene gluposti a ne matematike..jer matematika je na njenoj strani..
Jel mi viruješ da mi se doslovno gadi sama pomisao na registriranje tamo :s :rofl: ono, kad vidin log in, riga mi se
pa ovaj, kako da ti kažem...ulogiraš se jednom, klikneš upamti, zatvoriš ga za ikoga..i sejvaš u favorite i ne moraš gledat log in :lol:
Goo Mareeeeeeeeee!
najjača jeee!!!
Marijana: Borit ću se za ljubav s Nemešom, vrijedna je truda (http://danas.net.hr/drugi-mediji/pregled.html?url=http://www.24sata.hr/big-brother/marijana-borit-cu-se-za-ljubav-s-nemesom-vrijedna-je-truda-226547)
ne da se i gotovo!!! e to mi se sviđa!!!
da ne ispadne da piškn i kakim
ovo mislim!
zna Mare!
desperate.sea
04.07.2011., 20:31
jedno je biti povrijedjen i razocaran, a drugo je bit nezreo i ljutit se. mislim da kad nekog volis da shvacas zasto nesto radi, iako se drugima to cini nemogucim za oprostiti. mislim da otpocetka shvaca da on ne moze izdrzati pritisak, zato ga i je odgurivala na pocetku. ali dobro, to je samo moje vidjenje.
po meni nije ok to sto je napravio uopce niti mislim da je sam odlucio, ali ako mu ona oprasta znaci da ga stvarno voli.
EDIT: zapravo je sam odlucio, da ce slusati druge.
lastovica
04.07.2011., 20:32
korana, suvoditeljica one sezone bb iz tajlanda.
ništa vrijedno spomena, samo se blamirala bidna.:o
onda sam se prepoznala! :D
pa bas mi deluje super mare na ove fotke, onako happy je! :mig:
cak i draz je bio! :D
desperate.sea
04.07.2011., 20:32
kaj je bilo danas na narodnom, nisam mogla slusat, a nisam procitala kaj ste pisali. ima dobra dusa da mi isprica :moli:
hansy21
04.07.2011., 20:35
http://www.pohrani.com/f/3u/8p/11qDRSLy/sch001.jpg
Lilly07
04.07.2011., 20:36
kaj je bilo danas na narodnom, nisam mogla slusat, a nisam procitala kaj ste pisali. ima dobra dusa da mi isprica :moli:
desperate.sea
04.07.2011., 20:37
hvala :s
http://www.net.hr/film-glazba/page/2011/07/04/0992006.html?pos=n1
desperate.sea
04.07.2011., 20:38
http://www.net.hr/film-glazba/page/2011/07/04/0992006.html?pos=n1
hvala! :zubo:
hansy21
04.07.2011., 20:41
http://www.pohrani.com/f/2I/RB/3YXTfbB/sch002.jpg
hvala! :zubo:
:mig:
Big Brother 2011 - Severina - "Ljudi vole stati na stranu nejakoga" RTL2 (http://www.youtube.com/watch?v=CQHicIfBqq8&feature=related)
mislin da bi Antonija Mandić tribala ugostiti samo Marijanu.
bez one dva smetala.:rolleyes:
everson
04.07.2011., 20:46
Koju mjuzu pusta taj "narodni radio",kad mu je logo petlova glava?Je l' to radio za seljane ?
Koju mjuzu pusta taj "narodni radio",kad mu je logo petlova glava?Je l' to radio za seljake ?
ovaj....nije....:D :azdaja:
domaću svu
mislin ja ugasin kad je Th............onaj.....:D
i Škoro i tako par njih ne slušan.
Iman stav i principe neke. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.