View Full Version : BB Glavni topic // BRAVO, MARE!
everson
27.06.2011., 15:32
Znaci valjao sam se.:rofl::rofl::rofl:
http://wannabemagazine.com/sestra-slatka-elektrosokirani-gospodin-bred-pit/
Njemu svaka čast! Jedini je "izašao" (čitaj-ostao) čistog obraza :s :s :s
Ka' i Mare mu.
sretno dijete.
evo ako niste vidjeli,mali intervjuić.
http://www.index.hr/xmag/clanak/video--slomljena-bb-marijana-za-index-nemesa-sam-pustila-pod-kozu-sigurna-sam-u-svoju-ljubav/558335.aspx
hansy21
priznaj da si samo ljubomorna na tu urbanu djevojku :rofl:
svaki put umirem na ovo urbana :s
jel idemo na doček ?
Mycrazydays
27.06.2011., 15:35
Ja bih voljela da naprave neki susret, neku emisiju, cisto neki dogadjaj da natjeraju Maru i Nemesa da se nadju oci u oci...
Znam da nece, oni su svoje postigli, ali eto...mastam...
deer_hunter
27.06.2011., 15:35
Slažem se, pogotovo za ovu Mičićku, ta je na trenutke poprimala Bojanine patološke dimenzije hrabreći lešinarenje i mrcvarenje Marijane. Publika je bila kao iz definicije Lynch Moba, ostali stanari na čelu s Čagaljkom koja je predvodila pumpanje hijena (mada će siguran sam to kasnije protumačiti kao nesporazum jer je on eto divan, topao i iskren pa je samim time to jelte nemoguće) odurni svi od reda. Pa pjevanje onog tričavog pjesmuljka, zagrljeni dreče dok mamin sin u tripu da je sam Morrison ravna orkestrom slijepih obožavatelja. Bar je horror na Košutnjaku imao happy end. Uzmi Mare pare, bježi i ne osvrći se. Jedina svijetla točka, Brandon - to je zaista jedan dragulj svih ovih reality freak-showova i svijetlo u tami groznih bezličnih likova a-la Čagaljka. Respect:s
potpisujem svako slovo :s:s:s:s
čipsolina
27.06.2011., 15:36
jel idemo na doček ?
idemo :s
oš me pokupit? :cerek:
samo ne znam gdje je točno doček :misli: šibenik, knin, pleso... :ne zna: :rofl:
Adler109
27.06.2011., 15:36
Nemrem naci, pa se ispricavam ako je vec postavljeno.
Jel muz ima pravo na pola love? Stecena je u braku zar ne?
Mislim da takav tip zene bi najvise pogodilo da joj uzme pola
Dakle, ako se zainati, imq li pravo?
metnesh
27.06.2011., 15:37
Ja bih voljela da naprave neki susret, neku emisiju, cisto neki dogadjaj da natjeraju Maru i Nemesa da se nadju oci u oci...
pa vidi, s obzirom da je sve vreme u kući ćutala i nije se izjašnjavala, a publika joj dodeli pare toliko im dugije da se zahvali
i da nam da još bar par tema da razglabamo o njoj :D
optimista2
nikad jadniji finale bb-a nisam gledala.
počevši od onog sprovoda na početku, pa do tončija huljića i njegovog nakaradnog benda, zatim tri pjevačice od kojih jedna ima oči boje ranog proljeća, druga elektrošokove u bokovima a treća je na rubu živaca.
i kao šlag na kraju pobjeda jedne isprazne, dosadne, mutave, njonjaste žene koja je kao djevojčica sa šibicama stajala bosa, razmazane šminke, tupavog izraza lica kao da je vode na prisilno psihijatarsko lječenje.
i njen jednako neotesan otac koji dušku nudi cipele. duško je za njega kralj nad kraljevima, čovjek čista obraza i duše a njegova je žena radojka u svakoj situaciji kad smo je vidjeli bila uredna i dotjerana.
umjesto šta duli nudi cipele bolje da čovjek sebi popravi zube.
jedino šta je jučer vrijedilo je to šta su konačno marijana i antonija bile normalno obučene, i antonija je imala normalnu frizuru.
sve drugo dno dna.
Sve potpisujem.
Adler109
A i inace, oni koji ju hvale, da li razmisljaju da je ocu djeteta, koji nis nije kriv, u biti razjebala zivot, ne zato jer nema nje, nego jer bu dobil 4 sata tjedno s djetetom........
Vespazijan
27.06.2011., 15:38
Eh da, sto se Tonke tice:
Ako citas ovo, a nadam se da citas, imam ti potrebu zahvaliti sto si stala uz Mare, sto si je drzala za ruku, sto si dotojanstveno prosla s njom kroz publiku.:s
Nista manje nisam od tebe ocekivala (glasala sam tada u BB-u za tebe, i sada za Mare uz 1 glas Brendonu).
tako je :s
Tonka je presla granice zadane voditeljskom ulogom i bila covjek u trenutku kada je trebalo :s
metnesh
Ima naravno :s
Već smo ričali o tome: pola njoj , pola njemu i da se odbije porez (20 posto) ostaje joj kako su neki računali manje od 50 000 evra...
S tim da muž može da je tuži za povredu časti , duševnu bol i sl. :D
Vespazijan
nema
Adler109
27.06.2011., 15:39
nema
Steta, a to je zasto? Jer nije dobiveno iz radnog odnosa ili zato jer je pokrenut razvod?
everson
27.06.2011., 15:39
A i inace, oni koji ju hvale, da li razmisljaju da je ocu djeteta, koji nis nije kriv, u biti razjebala zivot, ne zato jer nema nje, nego jer bu dobil 4 sata tjedno s djetetom........
Koga briga za njega,jedino se brinem "za malu".
Uostalom nije iskljuceno ni da je sve uradjeno u dosluhu sa njim.
metnesh
27.06.2011., 15:40
nema
kako nema kad je stečeno u braku?! nisu još razvedeni
registriranaa
27.06.2011., 15:40
Registrirana drago mi je da si ti ovo napisala:s:s
i meni :s
da.. i mene je dirnulo jako sve ono sinoc, i cijeli dan razmisljam o cijeloj toj prici, toliko je to sve i mocno i mucno.
nikako ne mogu podrzati ono sto je Marijana radila u kuci i nacin na koji je to radila, bas tako javno i opet i opet, i opet...
i toplo se nadam da ce joj doci do mozga jednom koliko je bila sebicna i blesava, a da to ne bude samo prazne rijeci, vec doista iskreno kajanje radi gresaka koje je napravila i ucenje iz tih istih gresaka. nekako ne sumnjam da ce do toga doci, iz prostog razloga sto nju jednostavno ocekuje jako mucno i tesko razdoblje u narednim mjesecima i godinama, tako da ce se morati suociti sa svime htjela-nehtjela.
i da, zaista mi je drago sto je odnjela pobjedu na kraju, ali ne u vidu trijumfa ili kao podrska za njene postupke. drago mi je jer su na kraju pobjedili empatija i ljudskost, jer i ona je ljudsko bice sa svim svojim manama (i vrlinama). i ne manje bitno, ako nista drugo - najvise je sebe dala tamo, bez ikakve taktike i nesvjesno, ili glupo, pa i po tome najvise zasluzuje tu lovu. ovo je i tako premalen novac da bi pokrio cijenu koju ce ona placati dobar ostatak svog zivota... neznam tko bi od nas zelio biti u njenoj kozi :ne zna:
zao mi je cak i onoga jadnog Nemesa u neku ruku, on je jadnik kao kakva ping pong loptica koja skakuce od mame do Marijane, bez imalo mozga, ponosa i garda. i to sve ce i njega jos dulje vrijeme pratiti...
Adler109
27.06.2011., 15:41
Koga briga za njega,jedino se brinem "za malu".
Uostalom nije iskljuceno ni da je sve uradjeno u dosluhu sa njim.
Kak mislis kog briga za njega? Stavi se u njegovu situaciju pa vidi tko je jedino tu najebo. Djete od 2 godine nebu skuzilo da vise nema tate
*Simba*
Za nas dvje :D
Mycrazydays
pa vidi, s obzirom da je sve vreme u kući ćutala i nije se izjašnjavala, a publika joj dodeli pare toliko im dugije da se zahvali
i da nam da još bar par tema da razglabamo o njoj :D
Ne sumnjam da ce se ona zahvaliti,ali ne pricam o tome...
Ovo o cemu ja pricam se nece dogoditi jer se ona vraca kuci...
patriot
27.06.2011., 15:43
a zamisli,kako je nakaradno ovo drustvo,kad od svih likova tamo,najpozitivnija ispadne zena koja na takav nacin zajebeme muza ni kriva ni duzna:rofl:
inace,on ako je pametan,prima ju natrag..uzima joj sve pare i namece bolesne uvjete za pomirbu..mislim,njemu je ova situacija win-win,kako god okrenes..
Vespazijan
kako nema kad je stečeno u braku?! nisu još razvedeni
nema nema pokrenuo je brakorazvodnu parnicu, a i bracna zajednica fakticki vise ne postoji :s
metnesh
zaboravljaš jednu bitnu stvar-njen muž je čovik a ne govno :D
to znam i žao mi je malo zbog toga :ne zna::ne zna:
PIERCEDBALERINA
27.06.2011., 15:44
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=174459882617816&set=o.101160266646407&type=1&theater
:s:s:s
metnesh
nema nema pokrenuo je brakorazvodnu parnicu, a i bracna zajednica fakticki vise ne postoji :s
kako ne postoji? dok god nisu potpisali razvod u braku su.
Adler109
Mozda, no da meni to napravi neko, ne da bi joj isao uzeti dio love nego i dijete, neki pravnici tvrde da bi imao dosta solidan slucaj, pijanstvo, ostavljanje malog djeteta radi pijancevanja i bluda, razmisljanje o odlasku i odvajanju djeteta od sviu, obiju baka i djeda te oca, te odlazak 22 godisnjaku i njegovoi mami...nzet joj pare, zet joi djete, pw neo ide kud hoce i sretno
snimka pressice:
http://www.rtl.hr/video-bb-marijana-otkrila-cijelu-istinu-clanak-29824
patriot
27.06.2011., 15:45
ma ako je pametan,to nek iskoristi kao fintu..
ono,da vidi mare da je on ozbiljan..
i onda na stol ponudi svoje uvjete pod kojima ostaje u braku..
idu mu sve pare na njegov racun i moze raditi sto ga volja..:s
optimista2
27.06.2011., 15:46
Zloba se ko rubin cakli :s
Marijana kakva god bila van kuce u kuci je pokazala najvise vrlina. Sjetite se kad je rekla Rkmanu sta ga ide, drugi su javno cutali ko "Horvat", kad je Vladimiru javno u facu rekla sta ga ide zbog napada na Antoniju, drugi su javno cutali ko "Horvat" i na kraju kad su je izveli pred zid srama i bacali kamenje po njoj, stojicki je saslusala svako kretensko pitanje od istih tih koji su javno cutali i rekla jednu jedinu najbitniju "JA SAM SAMO SLIJEDILA SVOJE SRCE!"
Bravo Marijana :s
I ovom šoderu iz Šibenika je sinoć rečeno šta je ide.:s
everson
Kak mislis kog briga za njega? Stavi se u njegovu situaciju pa vidi tko je jedino tu najebo. Djete od 2 godine nebu skuzilo da vise nema tate
Kako to mislis?
Naravno da ga ima i uvek ce ga imati,hvala bogu,kao i majku.
Toliko je razvedenih brakova na ovom svetu nista cudno,samo sto je ovo uradjeno javno.
Svako cudo za tri dana.
Kao sto rekoh mozda je sve uradjeno i u dogovoru,pa bude happy end sa parama pride.
Adler109
Ali nije zavrsena, prema tome brak jos stoji, dok se ne razvrgne, zar ne?
Zajednica postoji dok zakonski postoji, e sad dal se razvrgava pokretanjem ili finishiranjem postupka?
zeljko_ri
27.06.2011., 15:47
Šta mu vrijedi pola iznosa, kad njoj pripada malo poveći dio pokretnine i nekretnine stečen u braku :D
deer_hunter
27.06.2011., 15:48
Znaci valjao sam se.:rofl::rofl::rofl:
http://wannabemagazine.com/sestra-slatka-elektrosokirani-gospodin-bred-pit/
svaka čast :rofl::rofl:
everson
Jeste,jeste i Bojana je bila Marijani "kuma",a onda je svizac zamotao cokoladu u omot.
Sada je prisutan faktor €
Adler109
Eto, kaze odvjetnik na Anteni, da on nema pravo ako je pokrenuo postupak.....nadajmo se da nije
superfly01
Ima li tko makar jednu, kakvu god sliku Marijane sa žurke od sinoć?
:moli:
http://www.24sata.hr/images/marijana-htjela-biti-s-nemesom-razocarana-sam-on-je-odlucio-504x335-422772.jpg
http://www.24sata.hr/images/marijana-htjela-biti-s-nemesom-razocarana-sam-on-je-odlucio-223x335-422774.jpg
http://www.24sata.hr/images/marijana-htjela-biti-s-nemesom-razocarana-sam-on-je-odlucio-504x335-422773.jpg
fraizer
Ma da trebali smo i crveni tepih da joj prostremo ispred skupštine i da je primi lično Boris Tadic i ublaži je duševni bol.
Izviždali je navijači ostalih kandidata, i nešto što je produkcija navatala za par dindži da glumi publiki. Jaka stvar.
Marijana je pobedila jer su ljudi glasali za nju iz inata drugima koji su bilu mnogo gori od nje, a ne što je zaslužila.
I nije ona baš toliko krhka, ima u njoj mnogo bezskrupuloznosti i samoživosti
Takođe ona treba da snosi i posledice za svoje ponašanje, a niko je puškom nije terao u Veliki brat. To je klasičan eksplatacijski šou modernog doba, a sama produkcija Emoutin je poznata po takvim emisijama tipa Sve za ljubav, i vrlo su vešti u pravljenju takve dramaturgije.
Jer ljudi koji budu nagrađivani za gluposti koje rade obično ih rade iznova i iznova.
Konačno u njen mali mozak treba da dođe osećaj iskrenog kajanja i izvesnog srama prema ljudima koje je povredila, nije njoj niko drugi kriv osim nje same i da sredi sopstvene prioritete u životu.
Nit je mlada, ima veliku odgovornost kao roditelj, a poželela da izigrava 100 dana budalu na TV ekranu. Pa eto joj, sledeći put da razmisli.
I za njeno ponašanje nema opravdanja.
HaylieNS
27.06.2011., 15:49
Evo i neki snimak sa sinoćnje žurke: http://www.rtl.hr/pogledajte-ludi-tulum-nakon-finala-big-brothera-clanak-29825
Feta Kruva
ma ako je pametan,to nek iskoristi kao fintu..
ono,da vidi mare da je on ozbiljan..
i onda na stol ponudi svoje uvjete pod kojima ostaje u braku..
idu mu sve pare na njegov racun i moze raditi sto ga volja..:s
zašto bi on to sve radija?:confused:
šta,učinit će ga to sretnim,ispunjenim,manje će ga bolit sve?:rolleyes:
hvala bogu šta joj je muž gospodin a ne papak ka ti :s
Adler109
Što će on s djetetom koje ionako rijetko viđa?
Osim toga, tvoj post odiše osvetom. Nisu svi poput tebe, na sreću.
Da, vecina su vjernici pa se zalazu za ocuvanje braka, ne pozeli tudu zenu, vjernost, nevole blud itd itd, o tome pricamo, jel??
Pa onda glasaju za ovu.....how yes no
deer_hunter
27.06.2011., 15:50
Zloba se ko rubin cakli :s
Marijana kakva god bila van kuce u kuci je pokazala najvise vrlina. Sjetite se kad je rekla Rkmanu sta ga ide, drugi su javno cutali ko "Horvat", kad je Vladimiru javno u facu rekla sta ga ide zbog napada na Antoniju, drugi su javno cutali ko "Horvat" i na kraju kad su je izveli pred zid srama i bacali kamenje po njoj, stojicki je saslusala svako kretensko pitanje od istih tih koji su javno cutali i rekla jednu jedinu najbitniju "JA SAM SAMO SLIJEDILA SVOJE SRCE!"
Bravo Marijana :s
Bravi Vespi, falijo si mi sinoć ka :lol::lol:
pregledaj printane transkripte foruna, jedina sam te se sjetila :o
everson
Ima li tko makar jednu, kakvu god sliku Marijane sa žurke od sinoć?
:moli:
http://img43.imageshack.us/img43/4215/marijanacvrljik.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/43/marijanacvrljik.jpg/)
nervoznazg
pa on je ionako pomorac... valjda će se dogovorit da kad dođe s broda bude s djetetom....
što se tiče marijane, pobjede i mojih dojmova, još uvijek neznam kaj da mislim..jučer mi je bilo tako žao, zadnjih dana sam komentirala da nije tako loša, al danas mi još nije sjelo koliko je pravedno da ona uzme lovu.....
Ma nije mi žao kaj je pobjedila, ionako nije bio nitko bolji od nje u finalu..Samo sam u nekakvom čudu :ne zna:
Razvoda nece biti..... izmirice se za par meseci kad se slegne prasina..
Nego kako zamisljate sledeci BB? Profile ucesnika, scenarija produkcije .,...
sretno dijete.
27.06.2011., 15:51
http://www.svet.rs/sites/default/files/2011/06/lester.jpg
buraziii :D
patriot
Šta mu vrijedi pola iznosa, kad njoj pripada malo poveći dio pokretnine i nekretnine stečen u braku :D
pa morao bi biti lud da se razvede..
ja to nikad nebi napravio..da radis ko konj i jedini se zrtvujes,kako bi ugodio zeni koja odma rasiri noge drugome i to pred kamerama i jos da ostanes bez pola onoga sto sam zaradio..
ovako ostane u braku,uzme joj sve pare,izjebe sve zivo da namiri sebe i max je podredi njegovim zeljama..
sad ima savrsenu priliku da naplati racun..
a opet,moze jedini biti morlan u cijeloj toj prici..al nije valda lud:rofl:
Adler109
Sex i razvrat, sta drugo. To narod hoce i nagraduje :top:
zeljko_ri
27.06.2011., 15:52
:s
Valjda će se onda sjetiti napraviti i svoj vlastiti show kao recimo Kim Kardashian i slični, pa da i to gledamo :rofl:
Adler109
27.06.2011., 15:53
Valjda će se onda sjetiti napraviti i svoj vlastiti show kao recimo Kim Kardashian i slični, pa da i to gledamo :rofl:
Samo molim da to bude iza ponoci i za starije od 18 godina....jel tu nece falit alkohola i grupnjaka :cerek:
deer_hunter
27.06.2011., 15:53
cajki je ka bija malo pripit u lajvu :rofl:
everson
27.06.2011., 15:54
Ja sam vise za regionalni VIP VB ovoga puta.
A unutra,hahaha.Bolje da ne pisem.
Pimpinell@
27.06.2011., 15:54
Mozda, no da meni to napravi neko, ne da bi joj isao uzeti dio love nego i dijete, neki pravnici tvrde da bi imao dosta solidan slucaj, pijanstvo, ostavljanje malog djeteta radi pijancevanja i bluda, razmisljanje o odlasku i odvajanju djeteta od sviu, obiju baka i djeda te oca, te odlazak 22 godisnjaku i njegovoi mami...nzet joj pare, zet joi djete, pw neo ide kud hoce i sretno
Ajme pliz
Kao prvo lokala je i doma i muž je znao i odlazio na brod , dakle argument kao takav na sudu ne bi išao
kao drugo pusti ju je sa svojom blagoslovom da ide..i taj argument ne bi išao, jer ne moš se minjat kako vitar puše, sud zanimaju činjenice
Odvajanje od baka i djedova, kakvaje to suluda priča
I još jedno čudo...jebate forumaši se konzultiraju sa pravnicima, majketimile kao da je njigova guzica u pitanju...
Ovo je za krepat
chiaraa
27.06.2011., 15:55
http://www.rtl.hr/pogledajte-ludi-tulum-nakon-finala-big-brothera-clanak-29825
A šta bi trebali, plakati?
100 DANA, ČOVJEČE!!!:misli:
Trebali bi barem malo biti dosljedni svojim stavovima, a ne grliti nekoga i pružati mu utjehu pa pola sata nakon toga pljuvati tu osobu i vikati BUUUU, jer tada misliš da je ona glumica i da je sve namješteno od produkcije pa onda pola sata nakon toga ići na neki tulum koji organizira ta produkcija pa žderat i piti i plesati i veseliti se.
kako su krenuli uskoro ce biti sijamsk blizanci
zeljko_ri
27.06.2011., 15:55
pa morao bi biti lud da se razvede..
ja to nikad nebi napravio..da radis ko konj i jedini se zrtvujes,kako bi ugodio zeni koja odma rasiri noge drugome i to pred kamerama i jos da ostanes bez pola onoga sto sam zaradio..
ovako ostane u braku,uzme joj sve pare,izjebe sve zivo da namiri sebe i max je podredi njegovim zeljama..
sad ima savrsenu priliku da naplati racun..
a opet,moze jedini biti morlan u cijeloj toj prici..al nije valda lud:rofl:
A nadam se da je bio dovoljno pametan za nekakav predbračni ugovor. Ovako si nabaviti svraba za cijeli život, nije lako.
čupko_25
27.06.2011., 15:56
i meni :s
:five:,jučer kad san gledala toliko tuge se skupilo u meni,da san samo piljila u tevej i nije mi bilo ništa jasno.
One hijene ne mogu ih drugačije nazvat,ono zlurado smijanje ,ono doslovno silovanje,kako su samo jaki kad su u čoporu,kako su se svi moralno držali zajedno i kurbu pribili na stup srama je bilo toliko negledljivo da me je želudac zabolia.
Od one spodobe Bojane kojoj zlo iz očiju viri,njoj je samo bitno da je njoj "gospođa" vaspitana nemeš rekla da ona ulta kul treba,pa jebote koliko jadan tribaš bit da i dalje bljuješ vatru,iako te apsolutno većina gledatelja ne može provarit.
Burazi ko tupko i glupko,njima sve super i mislim da je Nikolu neko potaka na ono pitanje,iako ne cijenim bezkarakterne osobe al ajde...mislin da je već požalia radi pitanja.
Slavica i ostali dio čopora ,šta se mene tiče mogu svi skočit motiku,toliko o njima.
Ema ,a šta reć uvik je bila bidna u sredini od želje da se svidi svima ali nikad nije pljuvala i sinoć joj je sa svojom malom ručicom ali ubiti tako velikom ka šta joj je i srce obrisala suze.:)
Horvat-a šta napravi ,iz njega je izbijala takva ljubomora i zloća a posebno mi se zgadija kad je kao trebao predstavit Brendona pa je počea iako je neuredan,glasan,svadljiv.. čekala sam samo da kaže ubiti totalna suprotnost meni koji san oukeeeeeeeej.
Moralni pobjednik ....mislin da je Nirmal manje razmišlja o pobjedi nego on.
Duško-malo se zajeba i koliko je bia uvjeren u pobjedu s onim kezom,čekala sam samo kad će mu proteza ispast od šoka kad je Mare pobijedila.
Neeeeeemešš :horvat: imala san osijećaj da on uopće ne zna di je ni šta je,blid ka krpa ,one očale na kraju kad gleda u nju su dovoljan dokaz kad svatiš da svi ti "prijatelji "oko tebe nisu bili vridni onoga šta si izgubia.
Tribalo je bit sam pa ,sam se ubija.
Bukoroshe
27.06.2011., 15:56
tako je :s
Tonka je presla granice zadane voditeljskom ulogom i bila covjek u trenutku kada je trebalo :s
x
za razliku od kreštave papige. Kako je ta uživala sinoć, k'o prase.
*Simba*
27.06.2011., 15:57
Ja sam vise za regionalni VIP VB ovoga puta.
A unutra,hahaha.Bolje da ne pisem.
Ja si sve nekako mislim da će se Dule opet prijavit (ili će ga oni zvat kao i Radašina)
A regionalni pod obavezno!! I ako može odma na jesen :raspa: :D
Adler109
27.06.2011., 15:58
Ajme pliz
Kao prvo lokala je i doma i muž je znao i odlazio na brod , dakle argument kao takav na sudu ne bi išao
kao drugo pusti ju je sa svojom blagoslovom da ide..i taj argument ne bi išao, jer ne moš se minjat kako vitar puše, sud zanimaju činjenice
Odvajanje od baka i djedova, kakvaje to suluda priča
I još jedno čudo...jebate forumaši se konzultiraju sa pravnicima, majketimile kao da je njigova guzica u pitanju...
Ovo je za krepat
Vraga sam se ja konzultirao, slusaj radio pa cuj sto kazu. To sto je isla s dozvolom nema nikakve veze. Pitanje je kako utjece na djete i da li bi djetetu bilo bolje s ocem ili majkom, naravno ako ode u beograd mice djete od cijele rodbine, sklona alkoholu, lakog morala, nezaposlena, s jasnim neuroticnim ispadika, ostavila malo djete na 3 mjeseca (koja majka to radi ak ne mora).......ima tu argumenata ako se ovaj zainati
Auuu koja smo mi slila, oborismo RTL sajt
Ni Index ne prolazi danas bolje
:zubo:
dusan bg
27.06.2011., 15:58
Ja si sve nekako mislim da će se Dule opet prijavit (ili će ga oni zvat kao i Radašina)
ja se nadam vip format:top:
superfly01
27.06.2011., 15:59
eto, tu vidimo lesterovu curu katarinu (ova u bilome) :D
ne vjerujem
27.06.2011., 16:00
*da podijelim jednu crticu iz privatnog mi. upravo se desilo
šećem ja svoja 2 pesa i taman kupim govno od ovog većeg (i proporcionalno veće govno :cerek:) i zove me zakoniti na mob. da se trese sav. da je morao sjest da ne napravi scenu na ulici. (inače ne prati vb mahnito ko ja :o)
naime, čuo je 2 fino sređene urbane đevojke, sa isto tako finim "in" markama pasa kako komentiraju forum.hr i vb. njihova poanta:
"draže bi mi bilo da je pobijedio onaj prljavi seljak srbin nego ova naša drolja" :rigo:
____
dam se kladit da te fine djevojke ne skupljaju govna za svojim psima.
p.s. i baš me zanima koje su to forumašice :zubo:
____
vraćam se u zen. ovo je samo ogledalce jedno svega skupa. i ja ne mislim tu samo na balkan. mislim da je bome i cijela zemaljska kugla žešće u kurcu. ae :kava:
Apsolutno se slažem s boldanim. A dokaz tome je i ova Marijanina pobjeda + veličanje nje kao osobe na ovom forumu :kava:
sretno dijete.
27.06.2011., 16:00
http://www.youtube.com/watch?v=0DEfutHDnXw VIDEO
patriot
27.06.2011., 16:01
A nadam se da je bio dovoljno pametan za nekakav predbračni ugovor. Ovako si nabaviti svraba za cijeli život, nije lako.
a ne znam,sumnjam..
ovakav potencijal za blud i razvrat da nije prepoznao prije braka:D..
zato ima sad savrsenu priliku da to ispravi..
ako sad ne odigra kako spada,onda je i zasluzio sve sto mu se dogodilo..
jebate,moze imati 100k ojra,a luk jeo ni mirisao:s
everson
Ali ovoga puta kao VIP licnost:rofl:
A za Radasina ne sumnjam imali smo mi puno takvih ispada u ranijim VB-ovima,gde su likovi vise puta ulazili u kucu sto kao anonimusi,sto kao "VIP-ovci" ...:kava:
*Simba*
pod tematikom spojimo ih ponovo - nata i danilo; nemeš i mare; :rofl:
Samo ne VIP.... Pravi Vipovci ne ucestvuju a ostali nazovi vipovci su tek foliranti i glumici....
*Simba*
27.06.2011., 16:02
Ali ovoga puta kao VIP licnost:rofl:
A za Radasina ne sumnjam imali smo mi puno takvih ispada u ranijim VB-ovima,gde su likovi vise puta ulazili u kucu sto kao anonimusi,sto kao "VIP-ovci" ...:kava:
Pa vidim, zato i kažem :D
everson
27.06.2011., 16:03
Odlican:top:
Pimpinell@
27.06.2011., 16:03
Vraga sam se ja konzultirao, slusaj radio pa cuj sto kazu. To sto je isla s dozvolom nema nikakve veze. Pitanje je kako utjece na djete i da li bi djetetu bilo bolje s ocem ili majkom, naravno ako ode u beograd mice djete od cijele rodbine, sklona alkoholu, lakog morala, nezaposlena, s jasnim neuroticnim ispadika, ostavila malo djete na 3 mjeseca (koja majka to radi ak ne mora).......ima tu argumenata ako se ovaj zainati
da slušam radio ??
ne trebam hvala , imam odvjenika doma
neurotični ispadi??više ispada ima ovdje po PDFu nego je ona ikad imala
sklona alkoholu...buahahhahaha, tko se to nikad nije nalio ovdje ?
lakog morala..stvar interpretacije
ostavila je dijete u DOGOVORU SA MUŽEM I FAMILIJOM..amen
nezaposlena -....buaahhahahahaha kao i pola hrvatske
ima on klinac a ne argumente a osim toga ne vjerujem da je takav čovjek..jer kakva god da bila marijana nije moguće da se oba puta baš tako zajebala i s mužem i s ovim punjetarom
čipsolina
27.06.2011., 16:04
eto, tu vidimo lesterovu curu katarinu (ova u bilome) :D
ajme, ja očekivala mačku neku, a ono cajkuša :o
silikoni su joj naravno u prvom planu... jebemu lester pa možeš ti i bolje :ne zna:
metnesh
27.06.2011., 16:06
a ne znam,sumnjam..
ovakav potencijal za blud i razvrat da nije prepoznao prije braka:D..
zato ima sad savrsenu priliku da to ispravi..
ako sad ne odigra kako spada,onda je i zasluzio sve sto mu se dogodilo..
jebate,moze imati 100k ojra,a luk jeo ni mirisao:s
da to uradi i dalje bi bio čovek :D
tako triba bit :lux:
kvragu,stvarno je zen za mare.da sam ja bila na njenom mistu svim onim govnima bi pljunila nasrid face.jednom po jednom :D
:nono: to definitivno ne bi bio zen :cerek:
Opet ja! Citavo jutro pred kompjuterom.
Jos ne mogu doci sebi...
Znam da nas ima jos, vjerojatno nisam jedina koja je sve ovo shvatila preozbiljno...
Sinoc sam se posvadjala s muzem, on se uvijek ljuti na mene sto sam toliko osjetljiva, sto stalno razmisljam o glupostima...i na kraju, nije mu jasno kako mogu plakati zbog zene kao sto je MAre...
...
Imala sam i ja sumnje u Maru, bacila sam poneki ruzan komentar, ali ovo nitko zasluzio nije...
ista stvar draga
a ja muža sad smirujem, došao iz grada di je čuo one komentare :s. veli da će možda i pisat sad.
Daft Bart
27.06.2011., 16:07
da slušam radio ??
ne trebam hvala , imam odvjenika doma
neurotični ispadi??više ispada ima ovdje po PDFu nego je ona ikad imala
sklona alkoholu...buahahhahaha, tko se to nikad nije nalio ovdje ?
lakog morala..stvar interpretacije
ostavila je dijete u DOGOVORU SA MUŽEM I FAMILIJOM..amen
nezaposlena -....buaahhahahahaha kao i pola hrvatske
ima on klinac a ne argumente a osim toga ne vjerujem da je takav čovjek..jer kakva god da bila marijana nije moguće da se oba puta baš tako zajebala i s mužem i s ovim punjetarom
Nisi ti baš sva čista, a? :misli:
Bravi Vespi, falijo si mi sinoć ka :lol::lol:
pregledaj printane transkripte foruna, jedina sam te se sjetila :o
jooooj šlihtare :s a ja , a ja, pogledaj transkripte bolje :kava:
Feta Kruva
27.06.2011., 16:09
silikoni su joj naravno u prvom planu... jebemu lester pa možeš ti i bolje :ne zna:
:vidiga:
nemoj jebat da si očekivala nešto drugačije?:rofl::D
dusan bg
27.06.2011., 16:10
Pa vidim, zato i kažem :D
pa trebaju ubaciti milosa bojanica,pretpostavljam da komsije nisu videli najodvratnije stvorenje u svim reality programima,on je gori od svih nemesa,bojana,horvata i ostalih zajedno:D
memyselfni
27.06.2011., 16:10
Jad je to sve i nevolja. Ljudi ju većinom ne podržavaju, a pobjeda je namještena. Projekt, ali ovaj put projekt produkcije. :)
*Simba*
27.06.2011., 16:11
pa trebaju ubaciti milosa bojanica,pretpostavljam da komsije nisu videli najodvratnije stvorenje u svim reality programima,on je gori od svih nemesa,bojana,horvata i ostalih zajedno:D
Načuli smo za njega :D
A ne mogu se sad sjetit jel to bio neki VIP VB kad je neki lik skinuo hlače i bacio macana na stol, tako neka situacija je bila
murtila
27.06.2011., 16:13
ali sva sreća da nije propustio gnjetat marijanu za njezin preljub
ma jadno....a kako je Nemešu stalno govorio kako je normalno da se zabavlja s njom...šta će mu ona kad izađe..ima cura koliko hoćeš
i ono sve ostalo...to kaže otac dviju kćerki
Stani malo...Dule dolazi iz vukojebine a njegova žena iz još veće i tamo je to očito normalno......kaj nije ona rekla da nije imala nikaj za jesti ni za obući kad ju je on oženio????...očito ni danas nema kamo otići pa ga trpi.
I Duleta je suvišno komentirati..pa čovjek samo brije o svojim kravama..prvo pita za njih pa za žedu i djecu
nažalost to nije normalno samo u takvim sredinama...i dalje se pokazuje da je normalno kad to radi muškarac, a ženu treba razapeti
kakve gluposti :rolleyes: ni prvi ni zadnji što su se rastavili, so what
kod civiliziranih ljudi to ne bi trebao biti problem
uostalom, čovjek navigaje i nije da viđa dijete svaki dan, ...tako da svaka normalna žena bi dopustila da se često viđaju kad dođe doma, bez obzira što sud dodijelio (mislim na posjete)
ne znam ga...ali ako je iti malo normalan, neće mu ni pasti na pamet ove gadarije koje bi pojedinci napravili
svi bi sad pametovali...uzeli joj dite, lovu, tužili je :flop:
žalosno o čemu ljudi razmišljaju samo da bi se osvetili
Sweetness
27.06.2011., 16:14
nisam stigla pratit jučer nakon proglašenja, pa me zanima ako je išao live i ko je kasnije bio na toj žurci od stanara? je bila i marijana? ima negdje snimak? :s:s:s
ovo sam napisala na marijaninoj temi, ali možda ovdje dođem prije do odgovora :cerek:
čipsolina
pa jesam :(
onako veselu, lijepu, opuštenu djevojku. :ne zna:
ne mogu reći da je cura ružna ali pogledaj što je uštogljena brate mili. traži kameru pogledom stalno, pa onaj ples s emom :facepalm:
everson
A ne mogu se sad sjetit jel to bio neki VIP VB kad je neki lik skinuo hlače i bacio macana na stol, tako neka situacija je bila
Milos Bojanic alias "teleca glava",je "ucestvovao" na "farmi" i na "dvoru",a taj sto je bacao "budalu" na sto,je Pedja the boy i ucestvovao je cini mi se u prvom ili drugom VIP VB-u...
Pimpinell@
27.06.2011., 16:16
Jad je to sve i nevolja. Ljudi ju većinom ne podržavaju, a pobjeda je namještena. Projekt, ali ovaj put projekt produkcije. :)
e pa meni zbilja niej jasno ovakvo razmišljanje
IMA ljudi na ulicama koji JE podržavaju, zašto vam to toliko smeta?
ima onih koji nikad neće baciti kamen
u mom okruženju a radim s ljudima velika većina je podržava i to jebena zaostala ako je suditi po Rivi, Dalmacija i Split
čemu stalno kljucat o namještenosti..zašto vam se potrebno tako "tješiti"
postoje točno određeni razlozi zašto sam ja i mnogi poput mene dali glas upravo njoj..birajući IZMEĐU ONE žabokrećine a ne između realnog života...
kad to shvatitie, da se birao ukućanin a ne moralna vertikala hvatske onda će vam sve biti jasnije..
*Simba*
Milos Bojanic alias "teleca glava",je "ucestvovao" na "farmi" i na "dvoru",a taj sto je bacao "budalu" na sto,je Pedja the boy i ucestvovao je cini mi se u prvom ili drugom VIP VB-u...
eh da pedja!
Ma dajte i miloša i pedju!
i trifunovića :cerek::cerek:
dusan bg
http://www.youtube.com/watch?v=DHdsatx4z4k&feature=relatedbudala:D
Na 10 postova dođe jedan ovakav kao tvoj, matematika je gadna stvar :cerek:
Pimpinell@
27.06.2011., 16:18
Nisi ti baš sva čista, a? :misli:
Hm..da..imaš pravo, nisam se ražentala od mora...evo sad ću, oće li ti tako biti lakše ?
ZoomZoom
27.06.2011., 16:18
namjestena glupost,uskoro ce ionako u zaborav mare i njena ekipica...
*Simba*
27.06.2011., 16:19
:rofl::rofl::rofl::rofl::lol::lol:
To je to!!!!! :lol::lol:
bio je i u parovima sada..Mislim na Pedju.. Uh trebali bi jedan vip ( ali nek to bude dvor npr, ne bi da se BB kalja sa tim sljamom) da organizuju sa najvecim zlocama, i davati im njima protivprirodne zadatke....( da budu fini i pazljivi prema drugima)
Apsolutno se slažem s boldanim. A dokaz tome je i ova Marijanina pobjeda + veličanje nje kao osobe na ovom forumu :kava:
ne. nisam je veličala. samo simpatizirala od početka :kava:*
http://i1191.photobucket.com/albums/z470/klozetfrau/smajlici1/123.gif
čipsolina
27.06.2011., 16:19
ovo sam napisala na marijaninoj temi, ali možda ovdje dođem prije do odgovora :cerek:
evo tuluma:
i mare je tu, sigurno se morala pojavit :ne zna:
edit: zapravo nisam sigurna jesam ju vidjela na snimci, ali na slikama jesam :D
everson
27.06.2011., 16:20
Legendarno:rofl:
Nije bio live,bila je zurka,bila je Marijana i vecina stanara,Nemesa je mama uhvatila za ruku i odvela na dodatnu "obradu".
limited.edition
27.06.2011., 16:21
evo tuluma:
Marijana je na tulumu prikazana smao na 10 sekundi, jako cudno :ne zna:
balinjera
27.06.2011., 16:22
di je slika lesterove koke?
HaylieNS
27.06.2011., 16:22
ne mogu reći da je cura ružna ali pogledaj što je uštogljena brate mili. traži kameru pogledom stalno, pa onaj ples s emom :facepalm:
I meni nije nešto, najviše jer mi se ne sviđa kako se obukla, najlonke, bele špicoke i ta frizura... :ne zna: :zubo:
Da, i posle kad i ona kao trese guzicom ko Ema. :D
evo tuluma:
Negde na sredini videa se vidi kad se fotka sa nekim devojkama a onda je zovu da ide negde....Najverovatnije na razgovor sa novinarima.
Ali pri kraju. Dragana.... Ta je operisana od zivota, mora da je bila tuzna sto je mrak pa se ne moze lepo ogledati...Svi skacu , igraju a ona skoro pa pozira
di je slika lesterove koke?
Pogledaj video.. Cura u belom... Ima deo gde igra sa Emom...
čipsolina
27.06.2011., 16:25
I meni nije nešto, najviše jer mi se ne sviđa kao se obukla, najlonke, bele špicoke i ta frizura... :ne zna: :zubo:
Da, i posle kad i ona kao trese guzicom ko Ema. :D
frizura, šminka, haljina, cipele i ona torbica... koji treš :s
ne stoji joj nikako, izgleda kao neka teta. pogotovo kraj njega. ko da je mater doveo na tulum :rofl:
pianinos
27.06.2011., 16:26
"Mogu da te vole,mogu da te mrze,ali ne mogu da te ignorišu!"
:top:
Kad se strasti slegnu, i kad krenu socni detalji u prici o razvodu ... bice vam malo glupo sto ste glasali za nju. :D
Je jer ako nedajbože saznamo da se nije kao djevica udala ono totalno će nam se srozat u očima. :kava:
ne vjerujem
27.06.2011., 16:27
Već dugo (od kad ste je počeli zvat "ljudina") pokušavam shvatit šta je to na njoj tako super. I ne ide mi.
Tražim neku njenu osobinu koju bi okarakterizirala kao vrlinu i ne mogu nać. Nit je pametna, nit je lijepa, nit ima neki talent, nit zna govorit, nit zna komunicirat, nit je zabavna, nit ima dobar smisao za humor, nit je dobra majka,...
Uzdigli ste ju u nebesa, kujete ju u zvijezde a ona je toliko bezlična da je to čudo jedno.
od mene može dobit zrno empatije samo ako je mentalno retardirana i nije sposobna odgovarati za svoje postupke. Inače ne!
limited.edition
27.06.2011., 16:29
Već dugo (od kad ste je počeli zvat "ljudina") pokušavam shvatit šta je to na njoj tako super. I ne ide mi.
Tražim neku njenu osobinu koju bi okarakterizirala kao vrlinu i ne mogu nać. Nit je pametna, nit je lijepa, nit ima neki talent, nit zna govorit, nit zna komunicirat, nit je zabavna, nit ima dobar smisao za humor, nit je dobra majka,...
Uzdigli ste ju u nebesa, kujete ju u zvijezde a ona je toliko bezlična da je to čudo jedno.
od mene može dobit zrno empatije samo ako je mentalno retardirana i nije sposobna odgovarati za svoje postupke. Inače ne!
mislim da ga ona ni ne trazi od tebe ili bilo koga od nas:ne zna:
HaylieNS
27.06.2011., 16:29
frizura, šminka, haljina, cipele i ona torbica... koji treš :s
ne stoji joj nikako, izgleda kao neka teta. pogotovo kraj njega. ko da je mater doveo na tulum :rofl:
E, baš tako. :rofl:
everson
27.06.2011., 16:30
Lepa je,zgodna,dobrocudna,vredna,ima sexy naglasak,nije zlopamtilo,ume da oprosti,ne ogovara,a i zabavna je kad pokusava nevesto da razbija po kuci...
Zao mi ju je...
Sweetness
27.06.2011., 16:30
evo tuluma:
edit: zapravo nisam sigurna jesam ju vidjela na snimci, ali na slikama jesam :D
meni neće video radit :confused: preopterećenje? :p hvala svejedno :cerek: valjda će proradit :o
ne vjerujem
27.06.2011., 16:32
mislim da ga ona ni ne trazi od tebe ili bilo koga od nas:ne zna:
A, vidiš, ja sam stekla dojam da traži i to puno. Svake nominacije i potencijalni izlazak su dokaz tome. Vukla se po kući i jamrala ne bi li je drugi žalili
pianinos
27.06.2011., 16:32
Je jer ako nedajbože saznamo da se nije kao djevica udala ono totalno će nam se srozat u očima. :kava:
to će oni rješit mimo očiju javnosti.
i do sada su bili civilizirani u izjavama:top:
Petra277
27.06.2011., 16:34
hhahahah Eme :rofl:
Beta ženka
Šta je više primitivnih moralista koji imaju sustave vrijednosti i moralne vrhunce jedne prosječne zlobne seoske babe meni Marijana sve draža i draža
E, to! :s :s :s
Aj što je napravila veliko sranje, prvenstveno sebi, a onda i svojim najbližima i gadno ih povrijedila..., ali ovi što bjesne da im već pjena ide na usta, s odurnim uvredama na njezin račun - još su mi manje jasni. Get a life, people. :rolleyes:
mariangella
Lepa je,zgodna,dobrocudna,vredna,ima sexy naglasak,nije zlopamtilo,ume da oprosti,ne ogovara,a i zabavna je kad pokusava nevesto da razbija po kuci...
Zao mi ju je...
Zabavna je kad razbija???
ne vjerujem
Zao mi ju je...
A meni žao svih njenih. Jedino nje ne.
A nije mi ni lijepa ni zgoda. Dobroćudna možda. Vrijedna? Kad? Od 24 sata 20 sati provodi u pušioni.
A zabavna mi nije ni malo. Sve "zabavno" što je eventualno napravila bilo je pod utjecajem alkohola. U trijeznom stanju lako ju čovjek zamijeni za biljku.
Pimpinell@
27.06.2011., 16:36
A nije mi ni lijepa ni zgoda. Dobroćudna možda. Vrijedna? Kad? Od 24 sata 20 sati provodi u pušioni.
A zabavna mi nije ni malo. Sve "zabavno" što je eventualno napravila bilo je pod utjecajem alkohola. U trijeznom stanju lako ju čovjek zamijeni za biljku.
jel ti to tražiš istomišljenika na ovoj temi
bojim se da ćeš se dosta načekati---
ne vjerujem
27.06.2011., 16:37
jel ti to tražiš istomišljenika na ovoj temi
bojim se da ćeš se dosta načekati---
Ne. Dapače... Uvjerena sam da neću dočekat. Ovdje su svi jedan um :)
Pokušavam shvatit koji vam je k....?
"Mogu da te vole,mogu da te mrze,ali ne mogu da te ignorišu!"
:cerek::lux:
opet elaborati :facepalm:
jednostvno, ljudina = čovjek. to ti danas dođe kao neki endem, kuiš :ne zna:
nije glumila, kad je pucala, pucala je skroz, kad je bila vesela, zračila je :cerek:. mogu nabrajati i ostalo (što inače ne pratim u ovakvim show-ima). kuhala za sve njih, svi su to jeli (forumaši su rigali na njeno kuhanje). čistila. sve zadatke obavljala. al to je sve manje bitno.
zna oprostiti i ispričati se. prema dušku ima rispekt, a nije da ga voli i to je davala do znanja. etc. etc.
nije imala masku. : brendonmod: http://i1191.photobucket.com/albums/z470/klozetfrau/smajlici1/378.gif
pianinos
27.06.2011., 16:38
E, to! :s :s :s
Aj što je napravila veliko sranje, prvenstveno sebi, a onda i svojim najbližima i gadno ih povrijedila..., ali ovi što bjesne da im već pjena ide na usta, s odurnim uvredama na njezin račun - još su mi manje jasni. Get a life, people. :rolleyes:
auh....kao da je ubila 10 ljudi, bogati.
Pustite ju da živi
everson
27.06.2011., 16:39
Jos jedan od nebuloznih clanaka...
http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=10133&vest=Marijani-i-zvezde-prognozirale-pobedu
čipsolina
27.06.2011., 16:39
Zao mi ju je...
meni nije :ne zna:
bilo mi je žao jučer zbog one drame, nije zaslužila onakav prekid bez obzira na sve i definitivno nije zaslužila da joj okrenu leđa oni koji su u kući tvrdili da ju podržavaju. no dobro, sad bar zna tko su joj pravi prijatelji.
ali žena si je sve sama sjebala, svjesna je toga. vjerujem da će smirene glave razmislit o svemu i nastavit dalje sama, ali bez drame i bez previše suza. baš onako kako ona to zna :s
za njezinu budućnost s mužom me ne zanima ništa. to više nije bb, nego privatan život dvoje ljudi.
i ne kužim ove postove o uzdizanju u nebesa, nitko ju nikud ne uzdiže. govorimo da je jedna sasvim normalna žena i da ju je najlakše pljuvat, a najteže razumit. nikad ju nitko od nas nije nazvao sveticom ili nešto slično. nadimak ljudina je dobila iz zajebancije od jednog forumaša koji čak nije u zen klanu :rofl:
ne vjerujem
27.06.2011., 16:40
opet elaborati :facepalm:
jednostvno, ljudina = čovjek. to ti danas dođe kao neki endem, kuiš :ne zna:
nije glumila, kad je pucala, pucala je skroz, kad je bila vesela, zračila je :cerek:. mogu nabrajati i ostalo (što inače ne pratim u ovakvim show-ima). kuhala za sve njih, svi su to jeli (forumaši su rigali na njeno kuhanje). čistila. sve zadatke obavljala. al to je sve manje bitno.
zna oprostiti i ispričati se. prema dušku ima rispekt, a nije da ga voli i to je davala do znanja. etc. etc.
nije imala masku. : brendonmod: http://i1191.photobucket.com/albums/z470/klozetfrau/smajlici1/378.gif
Stvarno ne razumijem. Istina, možda nisam dovoljno pratila jer ja ju veselu vidla nisam. za mene je ona tek osoba koja treba pomoć. hitno!
odradek
27.06.2011., 16:40
*da podijelim jednu crticu iz privatnog mi. upravo se desilo
šećem ja svoja 2 pesa i taman kupim govno od ovog većeg (i proporcionalno veće govno :cerek:) i zove me zakoniti na mob. da se trese sav. da je morao sjest da ne napravi scenu na ulici. (inače ne prati vb mahnito ko ja :o)
naime, čuo je 2 fino sređene urbane đevojke, sa isto tako finim "in" markama pasa kako komentiraju forum.hr i vb. njihova poanta:
"draže bi mi bilo da je pobijedio onaj prljavi seljak srbin nego ova naša drolja" :rigo:
____
dam se kladit da te fine djevojke ne skupljaju govna za svojim psima.
p.s. i baš me zanima koje su to forumašice :zubo:
____
vraćam se u zen. ovo je samo ogledalce jedno svega skupa. i ja ne mislim tu samo na balkan. mislim da je bome i cijela zemaljska kugla žešće u kurcu. ae :kava:
Mali ispravak. Dva mladića i fufa - blajh, minica, žabice, semiš čizmice, beli pesek,o nak sve na finjaka droljasto. Komentirali su mladići, cvijet naš urbani. Isto sređeni za špancir Bogovićevom - kupaće hlačice, beach look. Adidas najlon trenirke ostale na pranju. Pa idem ja tako lagano za njima ozbiljno povišenog tlaka i mislim si što im kazat na to, svjestan da im je mišljenje fleksibilno kao betonska deka sušena na suncu 20 godina. Jbga, imam problem isti kao i Jurica Pavičić, nikako smislit pravu rečenicu u kritičnoj situaciji. Pusta desetljeća bliskih susreta s teškim primitivizmom u centru metropole, biti će.
Pa sam odustao i nastavio svojim putem, u zen maniru, pustivši da odgovor dođe ili ne. I došlo je. Pitao bi ih, cvijet naš katolički poganog jezika, uz kojeg du dijela Zagreba? Kad već naglas časte pobjednicu jednog reality showa (ne ću prenijeti bogatstvo pridjeva koje su na Marijanin račun kazali), mogu i ja nešto primijetiti. Čisto onako, pitanje stila. Fufica je čkomila, prešutno se taj čas valjda slažući sa frendovoma, nesvjesna da isto to misle i o njoj i prijateljicama, ma što, o cijelome ženskom rodu. Dečkići mi se ergo prošetavaju po centru u plaja hlačicama :rolleyes: držeć moralističku katedru, drukaju za "smrdljivog Srbina" i žale Bljuveša, sunce majčino :rigo:
Znam da nisam smislio bogznašto, poanta je trebala biti da su već po stilu i jeziku ti dečki jedno obično mačističko nekulturno retardirano psihopatsko smeće. Jaosiganama, takvi će nam drmat državicom. Sad sam se editirao, ispadam hoh i nacinalista. Naime, velik je čovik ispao Marijanin otac. To ova pokvarena mladost nikad ne će shvatit.
U nastavku slijedi: a što sam ja nosio na sebi? :cerek:
trnoruža
27.06.2011., 16:42
Ja ne razumijem taj koncept "sramoćenja" obitelji u nekim glavama :confused:
Pa u vražju mater, sramotiš ili ne sramotiš sebe, mislim, dajte molim vas, "uprljala je" sve grupacije kojima pripada - rodbinu, grad, naciju, žene :rolleyes:
ne vjerujem
27.06.2011., 16:43
meni nije :ne zna:
bilo mi je žao jučer zbog one drame, nije zaslužila onakav prekid bez obzira na sve i definitivno nije zaslužila da joj okrenu leđa oni koji su u kući tvrdili da ju podržavaju. no dobro, sad bar zna tko su joj pravi prijatelji.
ali žena si je sve sama sjebala, svjesna je toga. vjerujem da će smirene glave razmislit o svemu i nastavit dalje sama, ali bez drame i bez previše suza. baš onako kako ona to zna :s
za njezinu budućnost s mužom me ne zanima ništa. to više nije bb, nego privatan život dvoje ljudi.
i ne kužim ove postove o uzdizanju u nebesa, nitko ju nikud ne uzdiže. govorimo da je jedna sasvim normalna žena i da ju je najlakše pljuvat, a najteže razumit. nikad ju nitko od nas nije nazvao sveticom ili nešto slično. nadimak ljudina je dobila iz zajebancije od jednog forumaša koji čak nije u zen klanu :rofl:
Nije ona sasvim normalna žena :rofl:
everson
27.06.2011., 16:43
:lol: je, baš
ne brini, čak i dežurni moralisti će zaboraviti maru nakon maksimalno mjesec dana
lesterova cura :facepalm: cajka samo takva
Soraja izgleda mi nije srusila dovoljno predrasuda.
Pimpinell@
27.06.2011., 16:45
Ne. Dapače... Uvjerena sam da neću dočekat. Ovdje su svi jedan um :)
Pokušavam shvatit koji vam je k....?
??'
pa kako ne kužiš da smo svi kolektivno začarani..mama H se zajebala, kad je čarala Nemeša s onim prstenom začara je i nas a niej imala namjeru
sad smo svi BORG
čipsolina
27.06.2011., 16:45
Stvarno ne razumijem. Istina, možda nisam dovoljno pratila jer ja ju veselu vidla nisam. za mene je ona tek osoba koja treba pomoć. hitno!
i šta sad želiš od nas? nekoliko forumaša ti je objasnilo, ti i dalje ne razumiješ... jebiga ne možemo ti mi objasnit nešto u što sama ne želiš povjerovat :ne zna:
nitko ne traži da ju podržavate, nego nam je već pun kufer pitanja kako možemo navijat za nju. :rolleyes:
čini mi se da bi ljudi lakše shvatili zašto podržavam serijskog ubojicu, nego marijanu :ne zna:
Beta ženka
27.06.2011., 16:46
auh....kao da je ubila 10 ljudi, bogati.
Pustite ju da živi
Pa nisam to rekla, ispričavam se ako me se pogrešno shvatilo :ne zna:, meni je favorit bio Brendon, a kad već nije on pobijedio, drago mi je da je ona - zbog silnog verbalnog linča licemjera koji su se digli na zadnje noge zbog nje.
Od svih ljudi sinoć, jedini ljudi (kad se misli u pozitivnom smislu, inače o ljudima kao rasi nemam neko lijepo mišljenje) su mi ispali Marijanin otac, Brendon, Antonija i na kraju sama Marijana. Uz Dražena koji joj je prvi prišao čestitati i ostale.
silas2012
27.06.2011., 16:46
mare je pobjedila i svaka joj čast! a sad ako netko ima link za njen pravi profil nek da link (facebook)
ne vjerujem
27.06.2011., 16:47
i šta sad želiš od nas? nekoliko forumaša ti je objasnilo, ti i dalje ne razumiješ... jebiga ne možemo ti mi objasnit nešto u što sama ne želiš povjerovat :ne zna:
nitko ne traži da ju podržavate, nego nam je već pun kufer pitanja kako možemo navijat za nju. :rolleyes:
čini mi se da bi ljudi lakše shvatili zašto podržavam serijskog ubojicu, nego marijanu :ne zna:
Od vas baš ništa :rofl:
Imam svoj stav o njoj. Doduše, razlikuje se od forumaškog kolektivnog. Ali nisam je došla pljuvati nego reći što mislim i pokušat razumjet to obožavanje i podržavanje. Al mi ne ide :mig:
sretno dijete.
27.06.2011., 16:48
ima tko od brendona fejs?
sada se na radio Antenu javila Antonija telefonski i izjavila da su nakon Nemeševe izjave Marijanini glasovi porasli 800% i nova jedinica za mušku glupost je 1 nemeš
Pimpinell@
27.06.2011., 16:50
Mali ispravak. Dva mladića i fufa - blajh, minica, žabice, semiš čizmice, beli pesek,o nak sve na finjaka droljasto. Komentirali su mladići, cvijet naš urbani. Isto sređeni za špancir Bogovićevom - kupaće hlačice, beach look. Adidas najlon trenirke ostale na pranju. Pa idem ja tako lagano za njima ozbiljno povišenog tlaka i mislim si što im kazat na to, svjestan da im je mišljenje fleksibilno kao betonska deka sušena na suncu 20 godina. Jbga, imam problem isti kao i Jurica Pavičić, nikako smislit pravu rečenicu u kritičnoj situaciji. Pusta desetljeća bliskih susreta s teškim primitivizmom u centru metropole, biti će.
Pa sam odustao i nastavio svojim putem, u zen maniru, pustivši da odgovor dođe ili ne. I došlo je. Pitao bi ih, cvijet naš katolički poganog jezika,m uz kojeg du dijela Zagreba? Kad već naglas časte pobjednicu jednog reality showa (ne ću prenijeti bogatstvo pridjeva koje su na Marijanin račun kazali), mogu i ja nešto primijetiti. Čisto onako, pitanje stila. Fufica je čkomila, prešutno se taj čas valjda slažući sa frendovoma, nesvjesna da isto to misle i o njoj i prijateljicama, ma što, o cijelome ženskom rodu. Dečkići mi se ergo prošetavaju po centru u plaja hlačicama :rolleyes: držeć moralističku katedru, drukaju za "smrdljivog Srbina" i žale Bljuveša, sunce majčino :rigo:
Znam da nisam smislio bogznašto, poanta je trebala biti da su već po stilu i jeziku ti dečki jedno obično mačističko nekulturno retardirano psihopatsko smeće. Jaosiganama, takvi će nam drmat državicom. I ja kažem, bolje da nas jebu smrdljivi dotepenci iz bivše Juge nego ovakva mladost. Nije lijepo to reć al ipak sam ja samo jedan brđanin sa Gornjeg Grada.
U nastavku slijedi: a što sam ja nosio na sebi? :cerek:
o dragi bože, nisi vajda bio gol :rofl: :rofl:
imaš ti neke veze sa Biljom..ups sa 22:22 :rofl:
Nije ona sasvim normalna žena :rofl:
definiraj pojam normalna?
evo ja nisam normalna
sidim u kući prvi red do mora ..PRVI RED..i umesto da se kupam laprdam ovdje..
ne, ja definitivno nisam normalna..ali netko će reći-nemoj ni ići, nije ti sunce zdravo ..
i šta ja sad da radim??
Malo ću razdužit, ali moram još ovo dodati za kraj. :)
Trule balkanske duše rijetko su kao ovog proljeća mogle prisustvovati uživo svemu onome čega se navodno groze. Srećom, jednom se rodila Marijana Čvrljak, osoba koja će nas na najbolniji način suočiti sa samima sobom. "Kurvetina i beštija", ujedno je i prva žena koja je pobijedila je u Big Brother-u standardno mačističkih, šovinističkih i patrijarhalnih zemalja ex-yu bratije, danas popularnog regiona.
Grme bijesom forumi i portali kako je sinoć njenim trijumfom odaslana besramna poruka sa ovog inače beskrajno "uljuđenog i moralnog" meridijana. Gdje nitko ne gleda i ne prakticira pornjavu, ali Severina se dilala na cd-ovima u društvima i u firmama kao trinaesta plaća. Gdje nitko ne zabada nos u tuđe stvari, ali drmuskanje plahti nekih tamo likova zvanih Marijana i Nemeš sačinjavale su okosnicu naše svakodnevice posljednjih mjeseci. Ova ljubavna, nacionalna, preljubnička i familijarna drama ispunjavala je danima stupce svih medija, a dodatni začini u spomenutoj priči poput moreplovca, djeteta, lude matere, ćaće branitelja, uroka i vidovnjaka, stvarali su stalno nove i iznenađujuće preokrete koji nisu silazili s naslovnica svih dnevnih i tjednih novina.
Marijana Čvrljak, kurvetina i beštija, poput najboljeg iluzionista učinila je majušnima sve naše uobičajene probleme. Nikakav kaotični politički, ekonomski ili socijalni kolaps nije bio važan kao podatak o Nemešovom novom „rekordu“ pred kamerama. Nikakav sportski rezultat nije nas veselio kao srpsko uklizavanje u hrvatski šesnaesterac. Nikakva naša osobna nevolja nije nas mogla toliko deprimirati koliko nas je mogla razveseliti pomisao na gospodina Čvrljka, za kojeg smo se posprdno nadali kako u mraku, kad svi zaspu, zgrčenog lica pregledava kontroverzne snimke Big Brothera. Ne postoji veća sreća od sadističkog uživanja u tuđoj nesreći. Potpuno katolički dabome.
U tjednu koji slijedi očekujem detaljne i saburli reakcije čitavog dijapazona moralista, od Ujedinjenja Brzih Švelja do Kluba Pljuvača u Dalj. Ostavimo stoga njima blagoslove, kletve, mitologiju i simboliku kultnog jorgana, te njegov daljnji utjecaj na sveopći poredak stvari u svemiru.
Ono što je meni bilo zanimljivo u cijelom sinošnjem raspašoju, jest sama finalna emisija koja je na najokrutniji način ogolila i u fantastične odjeljke poredala sva lica i naličja bijede suvremenog, konzumerskog društva.
Od ovogodišnjeg Big Brothera naučili smo da novac kojeg trenutno sanja svaka prosječna hrvatska obitelj može osvojiti nikad tužnija i uplakanija osoba.
Naučili smo također da zabavna emisija može izazvati turbulencije u želucu, a da se ne zove Lijepom Našom. Vidjeli smo kako se u javnom prijenosu može linčovati živo biće naočigled milijunskog auditorija. Bez da smo se, kako netko reče, kao navodni vjernici sjetili Isusa i posrnule Marije Magdalene.
Naučili smo da je istina samo ono što posesivna mater kaže da je istina. Ako mater ugleda snijeg u kolovozu, i vi se morate tresti od hladnoće. Naučili smo da su takozvani „jarani-stanari“ zapravo prijetvorni ljigavci koji ti tapšu leđa, a čim se okreneš po tebi isipaju kantu govana.
Međutim, meni najveća lekcija ovog BB-a jeste priča dvaju suprotstavljenih svijetova, onog lažnog morala i bolne iskrenosti. Ispričao ju je Marijanin otac, branitelj, u srcu Beograda, pod silovitim zvižducima publike.
Naime, sve su snage upregnuli Nemeševići, familija sazidana od stamene, a tako prijetvorne građanštine da izopće Marijanu Čvrljak, kurvu i beštiju iz svojih uštirkanih života, u kojima se djeca odgajaju uz operu i Dostojevskog. Brižna mater koristila je čitav arsenal oružja, od amajlija, horoskopa do prijetnji selidbom kod prekooceanske rodbine. Istovremeno, sve su pobožne majke regiona pred tv-ekranima klimoglavno potvrđivale da se tako treba sa vješticama-radodajkama.
Papak od sina, temeljito ispranog mozga, se pred mikrofonom i čitavim Balkanom odrekao onog sebe koji je mjesecima strasno razbijao inventar i hormonalno-romantično krvario glasnice zbog šibenske lepojke. Istovremeno, svi su mamini sinovi u regionu pred tv-ekranima klimoglavno potvrđivali da se tako rađa junačina, koja odradi žensku i kasnije ju kulerski otpepa.
Bila bi Marijana nakon svega i posramljena i sama, izviždana od prisutnih, ostavljena od svog Romea, prezrena od dojučerašnjih prijatelja u toj buri idiotluka, da joj nije bilo oca.
Priprosti čovjek ruralnih korijena, iz konzervativne suburbie kojoj se često zlobno pripisuje zatucanost, uz svu medijsku i psihološku tiraniju koju je prošao u proteklom razdoblju, uspio je gordo i ponosno održati lekciju svim wannabe urbanim roditeljima, koji žive na baldahinu samoljubljive gospoštine koja svojoj djeci ne tolerira ekscese u vidu ljudskog smeća tipa Marijane.
Priča Marijaninog oca je priča onog čovjeka kojeg smo se možda postidjeli nekad davno jer je došao u starim, poderanim hlačama na roditeljski stastanak.
Onog koji nas je pred školom, pod kišom, brižno skupio u svom raspalom golfu kecu, dok smo čežnjivo gledali kako drugi klinci odlaze u zatamnjenim, skupim bolidima.
To je onaj ćaća s kojim ćemo vikati u svađama, kojeg ćemo grliti, koji će nas se odreći bijesan i povrijeđen, ali će ipak opet doći da nas skupi pod zvižducima i krvožednom svjetinom, kao nekad pod kišom.
Marijana Čvrljak, kurva i beštija, svjesno je prokockala sve, da bi uvidjela kako joj onaj ček u rukama ne može nacrtati osmijeh onda kad je najpotrebnije. Ona je, ne dirajući nikoga od nas, rasturila samo svoj vlastiti svijet.
Možemo zato dvolično zatvoriti oči pred svojim životima, reći da je njena pobjeda sramota za ovaj beskrajno uljuđeni Balkan i nastaviti prosipati kvazi-moralnu demagogiju kao pijesak iz poluotvorenog kamiona.
A mogli bismo, dok nitko ne gleda, po prvi put iz televizijskog šunda nešto i naučiti.
@za ove papke od naših novinara - moj i haerov copyright :D
ovo vrijedi ponovit za one koji su lijeni nadoknaditi :cerek:
Pimpinell@
27.06.2011., 16:51
Od vas baš ništa :rofl:
Imam svoj stav o njoj. Doduše, razlikuje se od forumaškog kolektivnog. Ali nisam je došla pljuvati nego reći što mislim i pokušat razumjet to obožavanje i podržavanje. Al mi ne ide :mig:
problem ti je u nicku...
začarao te je :lol:
pianinos
sada se na radio Antenu javila Antonija telefonski i izjavila da su nakon Nemeševe izjave Marijanini glasovi porasli 800% i nova jedinica za mušku glupost je 1 nemeš
toooooooooooooooooooooooooo
naravnoooooooooo
:top::top::top:
ne vjerujem
definiraj pojam normalna?
evo ja nisam normalna
ne, ja definitivno nisam normalna..ali netko će reći-nemoj ni ići, nije ti sunce zdravo ..
i šta ja sad da radim??
Normalna=Marijana
drugo se ne usudim reć :rofl:
vrapčićka
27.06.2011., 16:52
znala sam da je tako bilo... haha.
pa koliko nas je samo glasalo a da nikad prije nije.
LOOOOOOOOOOOOOOOL :lol:
o dragi bože, nisi vajda bio gol :rofl: :rofl:
imaš ti neke veze sa Biljom..ups sa 22:22 :rofl:
....
i šta ja sad da radim??
:facepalm:
ni ja ga ne shvaćam trenutno. puk'o čovjek :ne zna:.
sutra je novi dan:cerek:
pianinos
27.06.2011., 16:52
MARA živi vječno!
Svaka čast:top::top::top::top:
ne vjerujem
27.06.2011., 16:53
ovo vrijedi ponovit za one koji su lijeni nadoknaditi :cerek:
Ovo je gomila gluposti! Dugo nisam vidjela gomilu takve patetike ne jednom mjestu :rofl:
pianinos
Normalna=Marijana
drugo se ne usudim reć :rofl:
meni je Marijana savršeno normalna:top:
mladenka:))
toooooooooooooooooooooooooo
naravnoooooooooo
:top::top::top:
pa ja odmah jučer to rekla....on joj je samo dao podršku....vidjet ćete da je to namjerno napravipo i sad će sretni uživat u lovi....:mig:
ivanaa32
MARA živi vječno!
Svaka čast:top::top::top::top:
MARA ujedinila cilu ex jugu:rofl:
blink blink
27.06.2011., 16:54
slazem se
:top::top:
al nemoj se prevec brinut jer to je sve bio dogovor
ne vjerujem
27.06.2011., 16:54
problem ti je u nicku...
začarao te je :lol:
Da ga mijenjam? :D
Npr u ljudina? :D
ne vjerujem
27.06.2011., 16:55
meni je Marijana savršeno normalna:top:
ženi ju :rofl:
nego, ono što mene zanima....nisam podržavala ovo što je mare radila u kući, ali brate ono linčevanje sinoć je bilo prestrašno, i ako do sada nije bila iskrena, sinoć sigurno je.....mene zanima što su to oni silni stanari vidjeli nakon izlaska iz kuće d aih je toliko okrenulo protiv mare? ja ne kužim.....pa što je njima napravila :ne zna:
Mycrazydays
Ma to samo ona moze!:s
To se sada zove REGION! :zubo:
čipsolina
27.06.2011., 16:56
i šta ja sad da radim??
dalmatinka :s :rofl:
pa ja odmah jučer to rekla....on joj je samo dao podršku....vidjet ćete da je to namjerno napravipo i sad će sretni uživat u lovi....:mig:
ako su njih dvoje sve ovo odglumili, oskar im ne gine :s
super su mi te teorije o namještenosti. lakše je povjerovat su sve osim u to da je marijana zasluženo dobila pare :cerek:
*chiara*
27.06.2011., 16:58
nego, ono što mene zanima....nisam podržavala ovo što je mare radila u kući, ali brate ono linčevanje sinoć je bilo prestrašno, i ako do sada nije bila iskrena, sinoć sigurno je.....mene zanima što su to oni silni stanari vidjeli nakon izlaska iz kuće d aih je toliko okrenulo protiv mare? ja ne kužim.....pa što je njima napravila :ne zna:
ajme, pa ti ne kužiš ništa :zubo:
pa napravila je nemešu, njihovom idolu i uzornom maminom sinu
vidiš da ni izvan te bb kuće većina njih nema kapaciteta da razmišlja svojom glavom, nego mamin sin to i dalje radi za njih :s
skyline77
27.06.2011., 16:59
Jos jedan od nebuloznih clanaka...
http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=10133&vest=Marijani-i-zvezde-prognozirale-pobedu
I zašto je to nebulozan članak?
Pomomeilinikako
27.06.2011., 17:00
Mu cura je užas, vidi se odmah i sigurno lakog morala a ne kao žena, majka i kraljica :D
ja sam glasala samo jednom prije, na balkan song kontestu za brendu i sorajicu, ali sinoc nakom intervuja koji je dao sin mame Nemeš... uf!
LeanaRi
27.06.2011., 17:01
cijelo sam vrijeme "protiv" Marijane i ne mogu razumjeti njene postupke, mogla bi razglabati o njoj s negativnim prizvukom koliko god hoćete (ili nećete), ali jučer nakon istupa onog .upka...prvi put mi je bilo žao Marijane i dobila sam poriv da je zagrlim. Hori je bio moj favorit i ne mogu opravdati to što joj nije pružio ruku. Dule, seljak, koji je već bio 100% iguran da je lova njegova, postupio je ljudski i kulturno čestitao pobjednici.
Pimpinell@
27.06.2011., 17:01
Da ga mijenjam? :D
Npr u ljudina? :D
nemoj, zauzet je taj
daj nešto originalnije :)
Je čipsolina
Dalmatinka prava :rofl:
Pimpinell@
27.06.2011., 17:02
Svi vi koji zdušno navijate za tu NEženu zapitajte se jesu li vam sve ovce na broju kad sama marijana nebrojeno puta ponavlja: Sram me je što sam napravila. Osramotila sam obitelj, muža i "to" dite. Nadam se da me se dijete neće sramit kad odraste. NEžena je sama svjesna koliko je FEJK a vi joj dižete spomenik i pjevate ode o tome kako je jedino ona ISKRENA! :lol:
Ajde sjedni u "čošak" brzo
cijelo sam vrijeme "protiv" Marijane i ne mogu razumjeti njene postupke, mogla bi razglabati o njoj s negativnim prizvukom koliko god hoćete (ili nećete), ali jučer nakon istupa onog .upka...prvi put mi je bilo žao Marijane i dobila sam poriv da je zagrlim. Hori je bio moj favorit i ne mogu opravdati to što joj nije pružio ruku. Dule, seljak, koji je već bio 100% iguran da je lova njegova, postupio je ljudski i kulturno čestitao pobjednici.
ne kužim šta je on njoj konkretno loše rekao osim da ima 15-ku iz glume niš joj nije rekao
čipsolina
27.06.2011., 17:04
Mu cura je užas, vidi se odmah i sigurno lakog morala a ne kao žena, majka i kraljica :D
ja moral ne komentiram, samo neukus kad je u pitanju odjeća i šminka. to je jedino o čemu mogu sudit na prvi pogled :o
i vjerujem da je cura dobra osoba, jer mi je teško zamislit lestera s nekom aždajom :D
trnoruža
27.06.2011., 17:05
imao sam curu kao marijana i facom i ponašanjem i intelektom i bojom glasa i naglasak isti dalmatinski i to je bila takva hinja kurva i gnjida koja me tak izrabila i opljačkala i pobjegla ..........kuja
Za tebe je barem jasno koji ti je...to se zove negativni transfer
pistacija
27.06.2011., 17:06
Di je Štefica da jooj priopćim nešto u 4 oka :cerek:
Mycrazydays
27.06.2011., 17:06
ne kužim šta je on njoj konkretno loše rekao osim da ima 15-ku iz glume niš joj nije rekao
Uopce nije rijec o tome sta je sinoc rekao (a i time je rekao sasvim dovoljno)... On je nju odj... u trenutku kada je trebala podrsku, a u kuci joj je obecavao svasta...
Da se, ne znam kako razocarao (ne znam cim nakon svega i nakon toliko vremena), prekida se nasamo! Mogao je sacekati da zavrsi lajv...
No ne, kukavica je pobjegla nakon lajva, a egocentrik (kakav jeste) je zelio ispasti faca...
Ali ne, Nemes dragi, to ne rade muskarcine!
čipsolina
27.06.2011., 17:07
da je nemeš pravi frajer trebao se je izderat na nju kak mu je to mogla napravit a ne on njoj ufino rekao da joj daje 15-ku iz glume ,trebo je urlat na nju i ispsovati kao nikad
eto vidiš, tu se slažemo. da je nemeš pravi frajer koji je tu odluku doneo iz srca, reagirao bi upravo tako. sačekao bi da žena izađe van i u facu joj rekao sve što misli.
ovako je on samo umišljeni mamin sin, koji se što prije i što glasnije pokušao riješit marijane jer mu je teret za njegovu karijeru :o
tukicaaa
27.06.2011., 17:07
ja moral ne komentiram, samo neukus kad je u pitanju odjeća i šminka. to je jedino o čemu mogu sudit na prvi pogled :o
i vjerujem da je cura dobra osoba, jer mi je teško zamislit lestera s nekom aždajom :D
Voljela bih čuti Brendijev komentar na nju. On bi to sve lijepo sročio, sigurna sam :D
Uopce nije rijec o tome sta je sinoc rekao (a i time je rekao sasvim dovoljno)... On je nju odj... u trenutku kada je trebala podrsku, a u kuci joj je obecavao svasta...
Da se, ne znam kako razocarao (ne znam cim nakon svega i nakon toliko vremena), prekida se nasamo! Mogao je sacekati da zavrsi lajv...
No ne, kukavica je pobjegla nakon lajva, a egocentrik (kakav jeste) je zelio ispasti faca...
slabo je on njoj i rekao , pravi frajer bi je primil za revere i hrakno je ko kravu pred svima
Ja sam danas kao Ljudina, ne daaaa mi seee raspravljati se i ubeđivati nekoga, rigaaaa mi seeee od nekih komentara, ali tako triba bit :s
Ko je gledao show i ima neko mišljenje, to je to, sad se ne može promeniti, sa onim ko nije gledao, a svejedno ima potrebu da iskaže svoje mišljenje je tek bespredmetno diskutovati.
Jeguljica
27.06.2011., 17:08
eto vidiš, tu se slažemo. da je nemeš pravi frajer koji je tu odluku doneo iz srca, reagirao bi upravo tako. sačekao bi da žena izađe van i u facu joj rekao sve što misli.
ovako je on samo umišljeni mamin sin, koji se što prije i što glasnije pokušao riješit marijane jer mu je teret za njegovu karijeru :o
točno to:top:
a nije mu bila na teret preko noći:kava:
*Simba*
27.06.2011., 17:08
Tak je! Potpis!
everson
27.06.2011., 17:09
Zna li neko zasto Antonija i Mila nisu bile na finalu?
slažem se ...mislim ono igrat se sa tuđim osjećajima ,to mi je najgadljivije ,eh kolike su mene tak nasanjkale kao ona njega da mi se riga
nordiCompany
da je nemeš pravi frajer trebao se je izderat na nju kak mu je to mogla napravit a ne on njoj ufino rekao da joj daje 15-ku iz glume ,trebo je urlat na nju i ispsovati kao nikad
izbit će ti prišt, zna to u pubertetu
LeanaRi
mogao je kao čovjek i muškarac (a ne mamina maza) dočekat da žena izađe, reći joj nasamo i u lice sve šta misli da treba reći p a onda, ako misli da treba oprat svoj obraz, to reći i javnosti, a ne ovako nogirati pred "vascelim svetom" ženu koja je uložila u tu "vezu" puno više od njega
Mycrazydays
27.06.2011., 17:10
slabo je on njoj i rekao , pravi frajer bi je primil za revere i hrakno je ko kravu pred svima
Molim te nemoj ovdje iskaljivati osobne frustracije. Meni je zao sto te snaslo svasta, ali ni ja nisam imala bas najsretniju proslost... Stoga...pusti... Tako muskarci ne rjesavaju stvari!
...ni ja ne kuzim... stvarno ... vse je normalno pricao, o vremenu, receptima zdravlju i to...
...stvarno ne kuzim , kad je vec on tako bio fin i neutralan, zasto smo se svi (i oni koji je mrze i vole) zduspo prihvatili glasanja?
...i stvarno ne kuzim sto je on to "nista" rakao sto je izazvalo tolike emocije i kod mare i kod voditeljica i kod ukucana...i kod nas pred ekranima...
...srce nase neduzno...sunce mamino njezno...
...uvijek neduzan a krivo optuzen...
al kako god - da nije to napravio, mozda mare ne bi pobijedila... ovako i njemu hvala sto nije "nista" napravio...
...ni ja ne kuzim... stvarno ... vse je normalno pricao, o vremenu, receptima zdravlju i to...
...stvarno ne kuzim , kad je vec on tako bio fin i neutralan, zasto smo se svi (i oni koji je mrze i vole) zduspo prihvatili glasanja?
...i stvarno ne kuzim sto je on to "nista" rakao sto je izazvalo tolike emocije i kod mare i kod voditeljica i kod ukucana...i kod nas pred ekranima...
...srce nase neduzno...sunce mamino njezno...
...uvijek neduzan a krivo optuzen...
al kako god - da nije to napravio, mozda mare ne bi pobijedila... ovako i njemu hvala sto nije "nista" napravio...
ajde dok je bio u kući svi ste boga molili da prekinu jer ste vidili šta mu radi iza leđa a sad odjednom kad smo napokon dočekali da je ostavi sad vam je ona kraljica a on šonjo
desperate.sea
27.06.2011., 17:13
ne mogu vjerovat sto citam zadnjih mjeseci dana o Mare. otpocetka ne vidim zasto je toliko vrijedjaju, s tolko bijesa i sigurnosti u to sto govore. ko da je nama kaj napravila. cijeli bijes na nju, zena ce valjda godinama bit kriva za sve grijehe na ovim prostorima. i jos ju se usporedjuje s ubojicama :confused: al sad tek nakon onog jucer :Pop:
sve to u nasem moralnom drustvu u kojem nitko nikog ne vara, nitko ne krade, nitko ne potkupljuje...sve sami andjeli
bljuje mi se od te tzv. moralne povracotine koje citam, i svasta bih rekla da nije protivno zenu :kava:
ovako cu samo reci da se nadam da se prema vama nitko nece ponasati ovako kao prema Marijani kad pogrijesite.
tu komentirate kako je osramotila svog muza, nije razmisljala o njemu, a usudjujete se jos i reci da ne zasluzuje oprost i da zasluzuje onakav linc ma fuj :rigo: je vam dobar taj moral zbog kojeg se busate u prsa svaka vam cast:top:
pobijedila je, a sto se mene tice, mozete se pojest iznutra, ionako je to sve samo zbog zavisti:kava: niste nis bolji ni od Bojane ni od Nemesa ni od Horvata
sretna vam negativna energija koju sirite
mi cemo i dalje biti u zenu ommmmmmmm :s Mare
EDIT: e da, lijecite svoje komplekse negdje drugdje, a ne tu iskaljavat se na Mare ko da vas je ona ostavila/varala/lagala/krala i kaj vec znam kaj ste si zabrijali
LeanaRi
27.06.2011., 17:14
Loui! Nisi ti valjda od onih tipova o kojima čitamo u vijestima jer ih žena više ne voli? Žene ostavljaju čak i jako dobre dečke! To je normalno.
e da je nemes pravi frajer jos bi joj i trisku prilipija, je l da? nabija je na stos i cipelario, a onakva publika bi ga jos i podrzavala...
...da je nemes pravi frajer, ne bi se petljao s njom, nego bi okrenuo soraju...
...da je nemes pravi frajer ona ne bi 90%vremena cvilila po kuci, nego bi hodala uokolo nasmijana od uha do uha ko i sve ZADOVOLJENE zene...
...da je nemes frajer ne bi okrenuo pricu nakon sto mu mama ocita bukvicu...
(mozda ga je jadnog i u špajz zatvorila)
...ali nemes nije frajer...mogo je biti...ovako je samo luzer i mamin sin...
miladraga1
27.06.2011., 17:18
ne, meni je više tužno bilo tokom cijelog serijala dok sam pomišljala na njenu kćerkicu, kojoj sigurno fali mama, a koja se išla pohebat u bb kuću da bi zaradila 104700 eura. evo, to je meni bilo pretužno.ovo jučer mi je bilo smiješno.
Ja ne branim Marin stil života, nisam iz nene grupe obožavatelja, cijelo sam vrijeme navijala za Horvata dok nije pokazao kakav je tri minute prije kraja.
Nitko nije zavrijedio onakav postupak, što god napravio.
Kao što rekoh, smijat se nad nečijim slomom, bez obzira tko taj netko bio, nije u redu.
I kao što rekoh, to govori više o tebi nego o Mari
unknown99
Ja se ne bih ni cudio da mu je Marijana bila prva :)
Pravi muskarac se ne hvali koliko je "riba" okrenuo.
To rade samo labave seljacine koji tako pokusavaju sakriti svoje nedostatke.
Posebno u tako jednom show-u gdje se prikazuje kao neka faca pred auditorijem.
Valjda je i mislio da ce kao faca ispasti kad spuca Marijanu, big Jack pred kamerama, na kraju mu se pljuvacka vratila u lice.
*Simba*
ajde dok je bio u kući svi ste boga molili da prekinu jer ste vidili šta mu radi iza leđa a sad odjednom kad smo napokon dočekali da je ostavi sad vam je ona kraljica a on šonjo
Ti nisi pratio forum.. ili barem ne znam šta si ti čitao... uglavnom ne razumijem šta želiš postići svojim postovima prepunim vrijeđanjem i misleći da ćeš nekom otvorit oči. Ispadaš poput Bojane i mame Hope a o njima nitko nema ništa lijepo da kaže i vjeruj mi da je njihova sreća kratkoga vijeka. Ti niti si šta izgubio niti si šta dobio marijaninom pobjedom i njenim prekidom sa Nemešem. Postoje topici na kojima možeš ispričati što te muči i kakav problem imaš nemoj to raditi ovdje pljuvajući marijanu čvrljak.
Jeguljica
27.06.2011., 17:19
mogao je kao čovjek i muškarac (a ne mamina maza) dočekat da žena izađe, reći joj nasamo i u lice sve šta misli da treba reći p a onda, ako misli da treba oprat svoj obraz, to reći i javnosti, a ne ovako nogirati pred "vascelim svetom" ženu koja je uložila u tu "vezu" puno više od njega
Zasrao je sam sebe sa ovim svim,i to će sad shvatit i cmizdrit mamici pod suknjom:kava:
e da je nemes pravi frajer jos bi joj i trisku prilipija, je l da? nabija je na stos i cipelario, a onakva publika bi ga jos i podrzavala...
...da je nemes pravi frajer, ne bi se petljao s njom, nego bi okrenuo soraju...
...da je nemes pravi frajer ona ne bi 90%vremena cvilila po kuci, nego bi hodala uokolo nasmijana od uha do uha ko i sve ZADOVOLJENE zene...
...da je nemes frajer ne bi okrenuo pricu nakon sto mu mama ocita bukvicu...
(mozda ga je jadnog i u špajz zatvorila)
...ali nemes nije frajer...mogo je biti...ovako je samo luzer i mamin sin...
ajde ko da ti svom sinu nebi zabranila takvu vezu nemoj kakat, ja njegovu mater razumijem , pa em je ova polusvijet iz šrot krezube obitelji bez imalo odgoja nisu pročitali dvi knjige u životu još bosanka tupa i da se spare sa građanskom obitelji koji studiraju akademije kojekakve kaj ste smešni
MyPoison
27.06.2011., 17:20
ma užas! moja cima je sinoć poludila. uopće nije gledala BB a onda je jučer odjednom počela vikati ničim izazvana kako je Mare prljava k***, sramota za cijeli svijet, koje je smrdljivo g*** njen stari jer je došao po nju nakon što je se odrekao preko novina, dabog da crkla, dabog da je kamenovali i slično ... ja sam u šoku od onda :o
a znam da će biti na tisuće takvih i žao mi je Mare ka psa što se tako zaj*** :(
proleter31
27.06.2011., 17:21
Nemeš je napravio dugo ne viđenu glupost..
Misleći da će sebe nešto oprat i valjda se osvetit :rofl: Mari za povredu ega krene je tamo javno pljuvat i onda BINGO! Mare ispade ostavljena žena, tužna i sama, pobudi opravdani gnjev i suosjećanje gledateljstva i pokupi sve glasove od Karleuše na ovamo.. (pretežno glasove žena).
Nije bilo te večeri žene koja bi mogla razumjet takav jadnički potez "muškarca". :ne zna:
Na kraju joj se Nemeš nije udostojio niti čestitat, nego je ostao onako ko pegla u publici. Učinilo mi se na trenutak da mu je možda bilo i žao ali nije imao srca ni petlje napravit još jedan obrat i došetat se do nje i pružit ruku. Uz to je zagrlit ili ne, manje važno.. A 100 dana je je šev.o i plazio za njom.
Kad se sve sabere i oduzme šta je ona njemu ružno napravila? Ukrala mu novce? Zeznula ga na poslu? Pa nije ga čak ni prevarila. A faca nije mogo pružit ruku..
U njegovu obranu mi ide da je stvarno premlad, 22 godine, nema nikakvog životnog iskustva koliko god se pravio iskusan. Iskreno sa dvadesetak godina nije mogao ni imati.
sretno dijete.
27.06.2011., 17:22
mogli bi mare i brenda skupa u prag:kava:
:rofl:
možda je nemeš primio 20.000 eura od BB da je ostavi javno da narod zove kaj više vidite da je poraslo 800% poziva od kad ju je napucao a sutra će se tucat okolo
*Simba*
27.06.2011., 17:26
Valjda je i mislio da ce kao faca ispasti kad spuca Marijanu, big Jack pred kamerama, na kraju mu se pljuvacka vratila u lice.
Baš sam i ja to sinoć pomislila... da pomislila uvjerena sam u to!!
trešnjica
27.06.2011., 17:26
Danas pred faxom sam bila šokirana reakcijom neke cure: Bila s društvom i urlala kako je kurva pobijedila, kako je sve namješteno, ne može vjerovati i psuje kao neki kočijaš :flop: Prejadno. Zato je njen prijatelj kraj nje jedno 10 puta rekao da je Nemeš pi*kica, da je Horvat kreten i da je Marijana pobijedila zasluženo, kad ih sve uzmeš u obzir. :s
Nisam bila fan Marijane ali na kraju je stvarno potvrdila da je ljudina :s Metnešu, jadniče, plači, izgubio si sve :s
ajde ko da ti svom sinu nebi zabranila takvu vezu nemoj kakat, ja njegovu mater razumijem , pa em je ova polusvijet iz šrot krezube obitelji bez imalo odgoja nisu pročitali dvi knjige u životu još bosanka tupa i da se spare sa građanskom obitelji koji studiraju akademije kojekakve kaj ste smešni
BTW ja jesam bosanka tupa...
i odgovorila bih ti na pitanje o sinu ali ne vjerujem da ce ti misljenje tupe bosanke imati težinu...
27.06.2011., 17:27
a i onaj brendon je smiješan....on je prvo mu je soraja bila super i njegova diva, marijani je rekao da je drolja, ako se svi sjećate, na kraju je ona njegov favorit i jako iskrena i sve...ma hajde performenu glupi....
blink blink
27.06.2011., 17:28
osvjestimo se malo, scenarij je temeljen na turskim, spanjolskim i inim sapunicama. sada je marijana ili kako god se zove taj lik iz tog BB scenarija (jer citava prica jos traje) shvatila da se ogrijesila o obitelj, kcer, crkvu i ne znam kaj jos... ZBOG cega je to marijana ucinila? - zato sto se zaljubila...da bude jos srcedrapajuci scenarij, nemes, razlog njenog ranjenog srca-javno ju je ostavio (ne zavaravajmo se i on je to odglumio doduse nesto losije od marijane) u cilju masovnog telefonskog zivkanja u obranu i podrsku jedne ranjene, ogoljele, bose, nezasticene zene koja je bila spremna zrtvovat cijeli zivot samo za njega....pa ljudi, to su scenariji meksickih sapunica!!!!!
zamjeram poruku koju salje BB pobjedom tog lika...makar ce se ona sada javno posipat pepelom, pokajat i mozda cak postat moralna vertikala, kvalitetan primjer iskrene osobe ili ne daj goreg...NOVA SEVERINA...uskoro ce se sve to zaboravit i na kraju...nije izmanipuliran nemes, nisu izmanipulirani ostali ukucani jer zaradili su nesto a nije izmanipulirana niti marijana...izmanipuliran je jedino gledatelj koji citavom scenariju vjeruje i glasaci koji su imali potrebu podrzati svoje kandidate i potrosili pare...ako vas je radovala SUPER, ako ste gubili zivce- iskreno mi vas je zao jer taj scenarij niti pojedini likovi- fakat nisu zasluzili minutu vasih dragocjenih misli.
pianinos
27.06.2011., 17:31
mogli bi mare i brenda skupa u prag:kava:
:rofl:
mogli bi:top:
Milsim da će to izrast u krasno prijateljstvo
getanin1983
... ali osim toga protiv Marijane ništa osobno.
Šta,a ti si oćigledno neki šonjo koji ne voli Dalmatince?
1.Ona nema veze sa Dalmacijon.
2.Iz Bosne je došla u Knin.
3.Našla momka u ŽŽŠibeniku i tu ostala.
Zato pazi šta govoriš,ne vriđaj Dalmaciju,a ona je jedina uz Brandona najjaći lik podigla gledanost i napravila stvari koju vjerovatno niti većina muškaraca nebi napravila,a kamoli žena.
Po tvom žene su kurve kad spavaju sa drugim,a muškarci frajeri,u biti,je obrnuto on je mulac bez posla i na nagovor mame i tate da ne dovodi USTAŠE u kuću,ne triba se ni vraćat doma.
On je ispa takvo govno,a od početka mi se nije sviđa vidilo se da je neki glumac.
Jeguljica
E o tome ja pričam cijelo vrijeme:s
unknown99
27.06.2011., 17:34
Baš sam i ja to sinoć pomislila... da pomislila uvjerena sam u to!!
Ma 100%
Puno mi znakova na to ukazuje.Od one prve kako je decko lisen svakog pimanja realnosti kojeg je Marijana bila svjesna.
Mozda je to izgledalo kao odbijanje/igranje no ona je zaista bila svjesna tezine situacije.
A on odmah gluposti, zena, brak, klecanja tamo i prosidbe, kumovanje, a nisu ni izasli iz kuce, a niti u nekoj hajmo reci "pravoj" vezi.
Koliko je samo lizao po njoj, nekad zaista bez dostojanstva, niti se znao postaviti.
Okusio onu stvar pa da ne izgubi izgubio razum :)
U svakom slucaju, nedorastao klinac bez obzira na furanje bradice i forsanje na nekog starijeg Hank Moody jebalec lika na vrhu glazbene planine.
Scarletta
27.06.2011., 17:34
http://www.svet.rs/clanak/veliki-brat-pobeda-marijane-%C4%8Dvrljak/finale-vb-marijana-izvi%C5%BEdana-neki-od-uku%C4%87ana-odbili-da-jo
Horvat kolovođa.
pianinos
27.06.2011., 17:35
i gutat će ju godinama.:top:
no nick name
27.06.2011., 17:36
-nije bila moj favorit ali neka je pobijedila. Koja je fora s ovim izjavama tipa "ne podržavam šta je radila....", pa ko ste vi da podržavate il ne nešto šta netko drugi radi sa svojim životom? jedino u svom životu možete odlučiti da ne varate partnera i to je to. ona je napravila to šta je i ona će i snositi posljedice. that's it.
-nije iza leđa nikome pričala, nije non stop pretumbavala strategije i kombinirala, a to je radila bijana, nemeš, nirmal, dule, horvat...i svi su se prekombinovali.
-vjerujem da je produkcija dugo štitila i nemeša i marijanu i brandona od ispadanja jer su bili dobri za show. ali ne vjerujem da je pobjeda namještena. Naklonost je donjela Bojana koja je ljudsko dno, a pobjedu Nemeševića malog kakofonija u studiju. Tu su i oni koji ne glasaju krenuli dati glas.
-antonija blaće :s
-rulja ispred kuće minus miljon :flop:
-nemeš- tipičan mulac koji misli da je popio svu pamet svijeta
-mama nemeš- nije popila lijek a okriće na jugo.....
-brandon- svašta se može reći o tom čovjeku ali je ispao jako dobar u uvidu psihologije ostalih stanara i na kraju za finalni show jedan veliki :top:
-bojana- :confused: gdje žive takve spodobe? najveća koma od osobe ikad prikazana na televiziji
-horvat- najveće razočarenje. može ga bit sram. a bio mi je fav.
-duško- drugi najveći favorit. ispao je totalni kreten sa onim keserenjem na kraju, a bio je siguran da će ljudi da glasuju za priprostog naivnog seljaka a ne nemoralnu k***u. prekombinovao se.
-ostali- ili su nebitni ili fejk ili smaraju. ili kombinacija svega navedenoga.
ljetni hit :P
http://www.youtube.com/watch?v=TPxIumY3dlA
brendon bio i ostao the queen :D :cerek:
pianinos
http://www.svet.rs/clanak/veliki-brat-pobeda-marijane-%C4%8Dvrljak/finale-vb-marijana-izvi%C5%BEdana-neki-od-uku%C4%87ana-odbili-da-jo
Horvat kolovođa.
Horvat prodana duša:flop:
limited.edition
http://www.youtube.com/watch?v=eQfg-ZmRrSU&feature=related
1:40 Institucija o karakteru svog sina
:rolleyes:
E draga Hope, upravo suprotno :rigo:
Meni je mala baš smišna i dobro je građena, samo je malo previše oči zacrnila za moj ukus. Lipša mi je nego ijedna ukućanka. A nisam baš sigurna da ima silikone, doduše ne vide se ni kod Marijane dok ne legne na leđa.
PIERCEDBALERINA
27.06.2011., 17:41
Nemeš je napravio dugo ne viđenu glupost..
Misleći da će sebe nešto oprat i valjda se osvetit :rofl: Mari za povredu ega krene je tamo javno pljuvat i onda BINGO! Mare ispade ostavljena žena, tužna i sama, pobudi opravdani gnjev i suosjećanje gledateljstva i pokupi sve glasove od Karleuše na ovamo.. (pretežno glasove žena).
Nije bilo te večeri žene koja bi mogla razumjet takav jadnički potez "muškarca". :ne zna:
Na kraju joj se Nemeš nije udostojio niti čestitat, nego je ostao onako ko pegla u publici. Učinilo mi se na trenutak da mu je možda bilo i žao ali nije imao srca ni petlje napravit još jedan obrat i došetat se do nje i pružit ruku. Uz to je zagrlit ili ne, manje važno.. A 100 dana je je šev.o i plazio za njom.
Kad se sve sabere i oduzme šta je ona njemu ružno napravila? Ukrala mu novce? Zeznula ga na poslu? Pa nije ga čak ni prevarila. A faca nije mogo pružit ruku..
U njegovu obranu mi ide da je stvarno premlad, 22 godine, nema nikakvog životnog iskustva koliko god se pravio iskusan. Iskreno sa dvadesetak godina nije mogao ni imati.
Zahebal se dečec, sad će pogotovo vodit "Sve za ljubav". Ak ga zemeju, će to itko gledat.
I ne, opravdanja nema. Ni godine ni manjak životnog iskustva.
ma užas! moja cima je sinoć poludila. uopće nije gledala BB a onda je jučer odjednom počela vikati ničim izazvana kako je Mare prljava k***, sramota za cijeli svijet, koje je smrdljivo g*** njen stari jer je došao po nju nakon što je se odrekao preko novina, dabog da crkla, dabog da je kamenovali i slično ... ja sam u šoku od onda :o
a znam da će biti na tisuće takvih i žao mi je Mare ka psa što se tako zaj*** :(
ono što je meni grozno je to što si je ta jadna žena zahebala život, ne s mužem koji je vrlo vjerojatno podržava, kao i cijela njegova obitelj, ne s
metnešom, jer bit će drugih metneša ko pijeska, nego to što će je škvadra napadati po cesti ako ostane ovdje. bome, nije to vrijedilo te love.
*Simba*
27.06.2011., 17:42
Ma 100%
Puno mi znakova na to ukazuje.Od one prve kako je decko lisen svakog pimanja realnosti kojeg je Marijana bila svjesna.
Mozda je to izgledalo kao odbijanje/igranje no ona je zaista bila svjesna tezine situacije.
A on odmah gluposti, zena, brak, klecanja tamo i prosidbe, kumovanje, a nisu ni izasli iz kuce, a niti u nekoj hajmo reci "pravoj" vezi.
Koliko je samo lizao po njoj, nekad zaista bez dostojanstva, niti se znao postaviti.
Okusio onu stvar pa da ne izgubi izgubio razum :)
U svakom slucaju, nedorastao klinac bez obzira na furanje bradice i forsanje na nekog starijeg Hank Moody jebalec lika na vrhu glazbene planine.
Potpuno se slažem s tobom! To smo svi prošli, samo većinom u srednjoj školi, a on navalio na nju majke ti ko da sutra ne postoji. Ma kakvih riba je on imao vani... nije stigao imati ribe, sad je bio uspio šmugnuti mami i malo se opustio i opla... Trebala je sevka otpjevat Prvu djevojku s posvetom od Mare za Nemeša
panda.kim
27.06.2011., 17:44
čestitke marijani....Nije mi bila favorit, u biti nisam imala favorita, al mislim da je zaslužila pobijedu jer je njezina i nemeševa "veza" ono šta će se pamtiti iz ovog showa....čak i da je namišteno i da je glumica - žena je famozno odigrala "ulogu" i zaslužuje...Daklem, čestitke još jednom prvoj dami koja je pobijedila na Big Brotheru...:)
vorpatril
Malo komentara sa youtube-a, sa pizdunovog pjesmuljka
Koji jadnik!!! Uzmi si onu kurabu Bojanu - zaslužujete jedan drugoga. Fuj!
3006sharky 23 minutes ago 33
Blud i nemoral kaze BOJAN i osta ce sa nemesom prijatelje pljuc ali za blud je bilo pOtrebno dvoje a njemu si BOJANE oprostio ha???
Marijani nisu čestitali stanari koji su svaki dan žderali njene ručkove? pljuc, kuhala je svaki dan i gubila vrime isprid špahera dok je horvat českao stara jaja i piturava se da bi izgleda pinku mlađi kao što ne moze. Samo olos moze svaki dan žderat nečiji ručak a onda ni ne pruzit ruku da bi se čestitalo.
mare21m 19 minutes ago 29
see all
All Comments (6,306)
Sign In or Sign Up now to post a comment!
3 more comments since you started viewing. Show them.Update automatically
Nemeš i Horvat su me razočarali :(
Punkenna0609 8 seconds ago
ide nemeš, kad ono nada
theblackqueen111 23 seconds ago 2
e stvarno si ispao jadnik... koja si ti picka od covjeka nemes... nadam se da ce marijana uspijeti naci nekoga ko je zasluzuje... MARIJANA KRALJICA!!
THECASH1993 35 seconds ago 2
Reply
omg
Punkenna0609 46 seconds ago
ovo je ko live chat hahahahaha
Punkenna0609 1 minute ago
nemes ili ti picko jadna... sram te moze bit...svaka ti cast , osramotio si muski rod
nakon ovog si dokazao kakav si jadnik zapravo...neznam sta ces ti sad ali ja bi se ubio na tvom mjestu...bolje sam da se ubijes nego da te netko drugi.... govno si smrdis!!!! PAPAKKKKKKKK !
19933991memo1993 1 minute ago
PICKO!
Gumzla 1 minute ago 4
Kakvo je bre ovo dete kreten NEMES?
A pesma, lol, lol i lol!
Mora da ga je mama zajebala da zna da peva!
bgmarioneta 2 minutes ago
Nemes do kada ce mama da ti prica sta i kako da radis HAHA :D zasrami se pichkico jedna, kako si mogao to da uradis!!!!!!!!!!!! ustvari ni si ti kriv, ipak je to TVOJA MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SinisaMShadows 2 minutes ago 3
Ima ih puno, ali kvaka je ako ideš čitat nabijamo mu i broj slušanja! Ufff! :mad:
Supendare nisu na ovom topiku :rolleyes:
Ako te nasanjkalo vise od jedne osobe (ili kako ti kazes zene) onda to sve govori o tebi, nasanjkat ces se jos koji put :s. Ovo nije prica o tebi nego o Mari. Sve sta je napravila, napravila je sebi, sama ce to sve morati izdrzati, niko od nas je ne podrzava u tome sto je napravila, a 800 i neki put se ponavlja, glasalo se jer je bio pravi linc na nju, glasalo se iz inata, dispeta i truca instituciji Nemesevic i njezinom mlakonji, jel sad jasno (ovo je za sve ostale koji po milionti put pitaju tko je to glasao za nju).
pa trebalo ju je iscipelariti još jače, jer je spletkarila 100 dana i kad su je stjerali u ćošak onda kao neće ona van, sve je ona znala šta je napravila i hinja kad se treba suočiti s ruljom zbog svojih manipulacija onda neće van .uhhhh kak sam se naživciral
metnesh
osvjestimo se malo, scenarij je temeljen na turskim, spanjolskim i inim sapunicama. sada je marijana ili kako god se zove taj lik iz tog BB scenarija (jer citava prica jos traje) shvatila da se ogrijesila o obitelj, kcer, crkvu i ne znam kaj jos... ZBOG cega je to marijana ucinila? - zato sto se zaljubila...da bude jos srcedrapajuci scenarij, nemes, razlog njenog ranjenog srca-javno ju je ostavio (ne zavaravajmo se i on je to odglumio doduse nesto losije od marijane) u cilju masovnog telefonskog zivkanja u obranu i podrsku jedne ranjene, ogoljele, bose, nezasticene zene koja je bila spremna zrtvovat cijeli zivot samo za njega....pa ljudi, to su scenariji meksickih sapunica!!!!!
zamjeram poruku koju salje BB pobjedom tog lika...makar ce se ona sada javno posipat pepelom, pokajat i mozda cak postat moralna vertikala, kvalitetan primjer iskrene osobe ili ne daj goreg...NOVA SEVERINA...uskoro ce se sve to zaboravit i na kraju...nije izmanipuliran nemes, nisu izmanipulirani ostali ukucani jer zaradili su nesto a nije izmanipulirana niti marijana...izmanipuliran je jedino gledatelj koji citavom scenariju vjeruje i glasaci koji su imali potrebu podrzati svoje kandidate i potrosili pare...ako vas je radovala SUPER, ako ste gubili zivce- iskreno mi vas je zao jer taj scenarij niti pojedini likovi- fakat nisu zasluzili minutu vasih dragocjenih misli.
:D
i zaboravio si samo da kažeš da su zbog istih tih šeherezada i kasandri žene izmanipulisane :D
čipsolina
Meni je mala baš smišna i dobro je građena, samo je malo previše oči zacrnila za moj ukus. Lipša mi je nego ijedna ukućanka. A nisam baš sigurna da ima silikone, doduše ne vide se ni kod Marijane dok ne legne na leđa.
dobro je građena, šta je je :D
ima silikone, vidi se, a rekao je i lester da ih je ugradila nedavno.
unknown99
http://www.youtube.com/watch?v=eQfg-ZmRrSU&feature=related
1:40 Institucija o karakteru svog sina
:rolleyes:
E draga Hope, upravo suprotno :rigo:
Usao da se promovira kao pjevac haha.
Popljuvao ga i Cetinski, zadnji na balkan songu, a odlazi i s nagradom "adria od srca" :rofl:
Promovirao se samo kao mamina mazica i osoba bez karaktera.
Dobro je rekla Tonka, vidi se na koga je Nemes :rofl:
Šta,a ti si oćigledno neki šonjo koji ne voli Dalmatince?
1.Ona nema veze sa Dalmacijon.
2.Iz Bosne je došla u Knin.
3.Našla momka u ŽŽŠibeniku i tu ostala.
Zato pazi šta govoriš,ne vriđaj Dalmaciju,a ona je jedina uz Brandona najjaći lik podigla gledanost i napravila stvari koju vjerovatno niti većina muškaraca nebi napravila,a kamoli žena.
Po tvom žene su kurve kad spavaju sa drugim,a muškarci frajeri,u biti,je obrnuto on je mulac bez posla i na nagovor mame i tate da ne dovodi USTAŠE u kuću,ne triba se ni vraćat doma.
On je ispa takvo govno,a od početka mi se nije sviđa vidilo se da je neki glumac.
Ma čekaj kao prvo smiri doživljaj. Diši.
Kao drugo jel ovo odgovor na moj post jer ne kužim ništa?! Kakvo vrijeđanje Dalmacije, ja Dalmaciju spomenula nisam?!?!
Zamišljam da će biti puno više onih koji će biti spremni na sex pred ukućanima, jer izgleda da je to dobitna kombinacija.
unknown99
27.06.2011., 17:47
Zamišljam da će biti puno više onih koji će biti spremni na sex pred ukućanima, jer izgleda da je to dobitna kombinacija.
Nemes se ne bi slozio :rofl:
la dolce
27.06.2011., 17:47
Po kom osnovu? :flop:
Scarletta
27.06.2011., 17:49
Po kom osnovu? :flop:
Po osnovu: Ko jači taj tabači, valjda :rofl:
blink blink
27.06.2011., 17:50
o kuzimo mi muski ponos. ok je da frajer vara zenu, ali obrnuto eto vec ne ide. ma bravo! :rolleyes: ovo gore objasnjenje ti je mrak
cudno sto spominjes Severinu. Nije li onaj njen kucni udarak s ozenjenim frajerom koji ima djecu? kak tu ne krivis njega ko sto krivis Mare, nego nju...ma hajde, molim te :kava:
a to s porukama koje se salju :kava: izliizana tema
kao prvo NE KRIVIM marijanu...jer to je samo lik...krivim bb produkciju na losem scenariju...ko god da se pegla JAVNO a ima zvanicnu obitelj (nije rastavaljen), musko ili zensko - ne bum podrzala...doduse taj muskarac nije sevku peglo u bb-u...vec kolko znam oni su to za sebe snimali kao private uredak - ne za tv, tj za emisiju koja ide na RTL u 21 sat...
dok imas frikove koji brane takav lik marijane- aktualizacija problema poruke takve emisije nije izlizana ...tak da ccc lose argumentiras
ali moj post nastojao je ukazat da se radilo o OSMISLJENOM scenariju od pocetka do kraja...a traje jos sada
procitaj nekoliko puta da shvatis
vorpatril
27.06.2011., 17:51
Al brzinom munje brišu komentare! :rofl:
ĐUBRE JEDNO!!! TREBA TE PO VINOGRADU RAZBACAT!
kapetangolijat 5 minutes ago 4
polako bre ljudi. polako. veliki brat se zavrsio vratite se svojim zivotima.
nikdzonston 5 minutes ago
@futruks :))))))))
theblackqueen111 6 minutes ago
@theblackqueen111 LOLČINA :)))))
futruks 7 minutes ago
ZALJUBLJEN KO PRVOG DANAAA
DOK NIJE DOSLA MAMAAAAA
HAHAHHAAHAHAHAHAHA
(NEMES JOS UVIJEK NA MAMINOJ SISI)
E jadan li si !
amandicaaaa123 7 minutes ago 13
Daj bre lakse malo sa tim komentarima, pomislice zumbul da gotivimo pesmu. lol
bgmarioneta 7 minutes ago 4
LEPO SU MARIJANI REKLE SESTRE NJENOG MUZA DA JE NEMES PICKA .
Cestitam Marijani na pobijedi, evo vam profil od nemesa ako ga zelite za frenda http://en-gb.facebook.com/people/Notin-Terfering/100001218142194
vorpać :cerek:
ima preko sto stranica komentara u zadnjih šest dana, al mama Nada briše ka sumanuta :s
Afrooooooooooooooooo, tvoj je zadatak poslat Horijurigamise link foruma :raspa:
pistacija
27.06.2011., 17:53
LJUDI JESTE SLUŠALI TONKU?
prije cca sat vremena:
ja na zaobilaznici , vozikam se i slušam narodni (znam da antonija radi i na narodnom pa od kad je VB pratim i narodni :brukica::D).
Kad ono ko' grom iz vedra počinje muzika VB ! O zemljo otvori se , počne mi srce lupat, ja pojačavam radio i lagano brzinu, trebam se priključiti na autoput a idiot ispred mene ne zna vozit i koči, skoro se spičkali :rofl: i počinje:
Voditelj: Antonija šta ima u Beeeogradu
Antonija: Još sam uzbuđenai pod dojmom od sinoć
Voditelj: Reci nam neke detalje jer cijelo jutro slušam od kolegica tu oko mene o VB ( i pušta kokoši koje kokodaču jedno 10 sec :rofl:)
Antonija: Sinoć smo partijali, jedino Nemeš nije došao, možda i bolje da nije jer vjerovatno bi svi skočili na njega (:azdaja:):rofl: Marijanu smo držali malo po strani, u šoku je sva bila, nije se nadala da će itko a kamo li tata doći po nju
Voditelj: mnogi kažu da je tata došao zbog novaca
Antonija: ma daj gluposti ljudi pričaju
Voditelj: neki kažu da je sve i namješteno
Antonija (ono što i ja pistaČa kažem): kakva namještaljka, pa nije to samo tek tako. Postoje , uređaji, institucije, dokazi... tako da o namještaljci nema govora. Mare je ubjedljivo pobjedila. I još bih dodala (osjeća se uzbuđenje u tonkinom glasu i sreća) da je marijani nakon nemeševog javljanja za 8% porastao broj glasova. :s
Voditelj: Zbilja nije lijepo ono što je napravio
Antonija: Da blabla
Voditelj : to je jako ružno, ispao je hm rekao je mislim smeće, tako nešto i ulijeće tonki: E a znaš koja je mjerna jedinica za smeće? 1 nemeš :lol:
Antonija: hahahaha ljudi vidimo se u Zg u srijedu booook pusa blabla
*Simba*
27.06.2011., 17:54
E a šta s tamarom? ona prekinula sa spajdermenom?
desperate.sea
27.06.2011., 17:55
kao prvo NE KRIVIM marijanu...jer to je samo lik...krivim bb produkciju na losem scenariju...ko god da se pegla JAVNO a ima zvanicnu obitelj (nije rastavaljen), musko ili zensko - ne bum podrzala...doduse taj muskarac nije sevku peglo u bb-u...vec kolko znam oni su to za sebe snimali kao private uredak - ne za tv, tj za emisiju koja ide na RTL u 21 sat...
dok imas frikove koji brane takav lik marijane- aktualizacija problema poruke takve emisije nije izlizana ...tak da ccc lose argumentiras
ali moj post nastojao je ukazat da se radilo o OSMISLJENOM scenariju od pocetka do kraja...a traje jos sada
procitaj nekoliko puta da shvatis
kako je jednom jedna zenovka rekla: a ne, ne, ne :nono: ne pali ti to patroniziranje meni
da rezimiramo:
po tvom ok je samo ako se ne radi javno
procitaj si stranice iza zasto je izlizzana tema kakva poruka se salje:kava:
nisam komentirala jel scenarij osmisljen ili ne, meni tak svejedno i da je pobjedila je osoba koja je trebala:kava:
pianinos
27.06.2011., 17:57
ono što je meni grozno je to što si je ta jadna žena zahebala život, ne s mužem koji je vrlo vjerojatno podržava, kao i cijela njegova obitelj, ne s
metnešom, jer bit će drugih metneša ko pijeska, nego to što će je škvadra napadati po cesti ako ostane ovdje. bome, nije to vrijedilo te love.
ma ajde molim te zašto bi je napadali? Pa nije nikoga ubila, nikome ukrala! To što je napravila radi 70 % ljudi na svijetu svaki dan, pa svi žive.
Šta je ovo ? Invazija na jednu ženu koja ima svako pravo da živi kako živi!
Ako vam smeta, nemojte ju uopće komentirati i primjećivati.
Ali, šta bi vi onda radili?:ne zna::ne zna:
limited.edition
27.06.2011., 17:57
prije cca sat vremena:
ja na zaobilaznici , vozikam se i slušam narodni (znam da antonija radi i na narodnom pa od kad je VB pratim i narodni :brukica::D).
Kad ono ko' grom iz vedra počinje muzika VB ! O zemljo otvori se , počne mi srce lupat, ja pojačavam radio i lagano brzinu, trebam se priključiti na autoput a idiot ispred mene ne zna vozit i koči, skoro se spičkali :rofl: i počinje:
Voditelj: Antonija šta ima u Beeeogradu
Antonija: Još sam uzbuđenai pod dojmom od sinoć
Voditelj: Reci nam neke detalje jer cijelo jutro slušam od kolegica tu oko mene o VB ( i pušta kokoši koje kokodaču jedno 10 sec :rofl:)
Antonija: Sinoć smo partijali, jedino Nemeš nije došao, možda i bolje da nije jer vjerovatno bi svi skočili na njega (:azdaja:):rofl: Marijanu smo držali malo po strani, u šoku je sva bila, nije se nadala da će itko a kamo li tata doći po nju
Voditelj: mnogi kažu da je tata došao zbog novaca
Antonija: ma daj gluposti ljudi pričaju
Voditelj: neki kažu da je sve i namješteno
Antonija (ono što i ja pistaČa kažem): kakva namještaljka, pa nije to samo tek tako. Postoje , uređaji, institucije, dokazi... tako da o namještaljci nema govora. Mare je ubjedljivo pobjedila. I još bih dodala (osjeća se uzbuđenje u tonkinom glasu i sreća) da je marijani nakon nemeševog javljanja za 8% porastao broj glasova. :s
Voditelj: Zbilja nije lijepo ono što je napravio
Antonija: Da blabla
Voditelj : to je jako ružno, ispao je hm rekao je mislim smeće, tako nešto i ulijeće tonki: E a znaš koja je mjerna jedinica za smeće? 1 nemeš :lol:
Antonija: hahahaha ljudi vidimo se u Zg u srijedu booook pusa blabla
Tonka :s
pianinos
27.06.2011., 17:58
kako je jednom jedna zenovka rekla: a ne, ne, ne :nono: ne pali ti to patroniziranje meni
da rezimiramo:
ok je samo ako se ne radi javno
nisam komentirala jel scenarij osmisljen ili ne, meni tak svejedno i da je pobjedila je osoba koja je trebala:kava:
a javni ili tajno, na isto dođe. Bili su pokriveni, neš ti:ne zna:
blink blink
27.06.2011., 17:59
da rezimiramo:
ok je samo ako se ne radi javno
otom potom jel trebala bas ona pobjedit...tebi mozda je
meni ziher ne
Evo npr. Cajki - fatko se, pokusavao povaliti i Tamaru i Soraju, nije jer one nisu htjele, pa i Dragana da nije onako dosadna dosla bi u obzir i kao sve ok, Žana je i dalje s njim, samo cura ima ispite, pa...
..a Nemeš je raskinuo sa Marom jer ga je varala u BB kuci? heeeeeloou???
unknown99
sad mi je jasno zakaj se veli sve su žene iste , pa ovdje sve žene podržavaju marijanu sve razmišljaju kao ona na istoj su valnoj duljini
A ti generaliziras glupostima.
Jedna te zenska razocarala, pa su sad sve krive.
čipsolina
prije cca sat vremena:
...Postoje , uređaji, institucije, dokazi...
:s :rofl:
postoje svakakve, ali neke baš i nisu neutralne :zubo:
desperate.sea
27.06.2011., 18:01
Toooooooooonkaaa :s:s
Ima naravno :s
Već smo ričali o tome: pola njoj , pola njemu i da se odbije porez (20 posto) ostaje joj kako su neki računali manje od 50 000 evra...
S tim da muž može da je tuži za povredu časti , duševnu bol i sl. :D
Tuži li je i Bojana za istu stvar mogla bi ostat bez ičega.
pianinos
27.06.2011., 18:03
neka neka zaslužio je radi onoga sinoć:top:
Neka vidi dobro što ljudi misle i jel namješteno?
Toliki su zvali da niste povjerovali da vam kažem uopće o broju poziva:top:
sad mi je jasno zakaj se veli sve su žene iste , pa ovdje sve žene podržavaju marijanu sve razmišljaju kao ona na istoj su valnoj duljini
Je, tak sam ti i ja mislila da su svi muški isti, dok nisam shvatila da ima i gorih.:rofl:
Ajd ne kaki.
evo zamislite da ste u vezi s marijanom o čem bi s njom pričali ,kad ona nezna sastavit poštenu rečenicu, samo "ne znan" "riga mi se".."neda mi se "
desperate.sea
27.06.2011., 18:04
a javni ili tajno, na isto dođe. Bili su pokriveni, neš ti:ne zna:
slazem se, isto, al eto ti laznog moraliziranja :kava:
pianinos
27.06.2011., 18:04
Evo npr. Cajki - fatko se, pokusavao povaliti i Tamaru i Soraju, nije jer one nisu htjele, pa i Dragana da nije onako dosadna dosla bi u obzir i kao sve ok, Žana je i dalje s njim, samo cura ima ispite, pa...
..a Nemeš je raskinuo sa Marom jer ga je varala u BB kuci? heeeeeloou???
ma kad ga je varala??? Ajde molim teeeeeeeeeeeee:flop:
trnoruža
27.06.2011., 18:06
e to to
Klinčiš se, al' si dobre naravi. Ne boj se pokazati svoju "žensku stranu", vidiš da se cure više ne pale na sirovine :D
jadni nemeš još bu se obesil o prvu krušku, shrvan i uništen
desperate.sea
27.06.2011., 18:06
ma kad ga je varala??? Ajde molim teeeeeeeeeeeee:flop:
kad se slusa neki vlado i bojana :kava: pliz
pianinos
27.06.2011., 18:07
Tonka kraljice naša, čuvaj nam Marijanu i dovedi je uz kavicu na forum samo da vidi da je volimo.:top:
desperate.sea
27.06.2011., 18:08
jadni nemeš još bu se obesil o prvu krušku, shrvan i uništen
ajde ne pricaj o tako ruznim stvarima, nije bb zahebancija kad se govori o tome kako moze djelovati na covjeka. bb, ne Mare, nego bb. :Pop:
pianinos
27.06.2011., 18:09
kad se slusa neki vlado i bojana :kava: pliz
lijepo su voditeljice rekle: Bojana i Đor, hoćete li ponjeti svoju odgovornost za ovo??
Pametnom dosta. A ti Nemeševiću, ne znam koja će te poslije ovoga dotaći
! Naravno, pozdravi mamu!!!!:rofl::rofl::rofl:
pianinos
27.06.2011., 18:10
evo zamislite da ste u vezi s marijanom o čem bi s njom pričali ,kad ona nezna sastavit poštenu rečenicu, samo "ne znan" "riga mi se".."neda mi se "
da ju poznaješ privatno, itekako bi znao da je mnogo rječitija. Ipak su je okolnosti tamo zakočile. Budeš vidio! Mare će se tek pokazati.. Ona uvijek bljesne kad je bez Nemeša i tek tada dođe do izražaja.
Stani malo...Dule dolazi iz vukojebine a njegova žena iz još veće i tamo je to očito normalno......kaj nije ona rekla da nije imala nikaj za jesti ni za obući kad ju je on oženio????...očito ni danas nema kamo otići pa ga trpi.
I Duleta je suvišno komentirati..pa čovjek samo brije o svojim kravama..prvo pita za njih pa za žedu i djecu
Pa što ako dolazi iz vukojebine, pa ne mogu svi bit iz Pariza. Ne znam odakle ti to da su mu važnije krave od obitelji, totalna izmišljotina. Zar za tebe ne postoji ljubav, razumijevanje, poštivanje, nego si s nekim samo zato što nemaš kamo otići. Slušala sam Radojku kad je davala intervju i rekla da joj je najvažnije da bude s nekim tko će je voljeti, a to je našla kod Duleta. Inače Radojka je dijete razvedenih roditelja.
fiona30
27.06.2011., 18:12
A ti generaliziras glupostima.
Jedna te zenska razocarala, pa su sad sve krive.
bas tak, po tome su i svi muskog roda idioti, proracunati! nisam zagovornica Marijane ali svako kroji svoju srecu, i nitko ju ne bi trebao osudivati, neka baci kamen onaj koji je bez grijeha!!!
isto tako navise uvijek seru oni koji imaju najvise putra na glavi, a uostalom svakom se moze u zivotu desiti nesto nepredvideno, i nitko ne zna kako bi reagirao dok nije u toj situaciji!
najlakse je pametovati i osudivati a svi mi kad tad u zivotu nesto zseremo, pa prema tome Pssssssssst
vezano za Nemesa - glumac koji je nju koristio da dode do finala a kad je ispao posto mu vise nije mogla koristit - odjeb
haloooooo ljudi - ona je kurva a on frajer- poserem se na takve frajere:mad:
pistacija
27.06.2011., 18:14
edit :)
nešt sam napisala no bolje .... ne :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.