View Full Version : HTC Evo 3D
Ben Marshall
30.06.2011., 02:45
http://www.htc.com/www/product/evo3d/specification.html
http://www.htc.com/uploadedImages/WWW/Product/HTC_EVO_3D/details.png
HTC je službeno najavio globalnu GSM verziju HTC Evo 3D smartphonea. Život bolje izgleda u 3D-u, a Vi bolje izgledate bez 3D naočala - reklama je za Evo 3D. Čitav svijet zahvatila je 3D-manija pa tako i HTC.
Evo 3D predstavlja novi high-end i vodeći uređaj iz HTC-a. Njegove specifikacije usklađene su s očekivanjima od takvog uređaja. Najjača značajka je veliki 3D S-LCD zaslon, veličine 4.3 inča i rezolucije od 540 x 960 piksela (qHD). Zaslon producira i 3D sliku!
Dvo-jezgreni procesori polako postaju standard među mobitelima, posebice onima koji ciljaju na high-end tržište. U skladu s tim, HTC Evo 3D ima Snapdragon MSM8660 chipset sa dvo-jezgrenim procesorom od 1.2 GHz, Andreno 220 grafikom i 1 GB RAM.
Kako bi uređaj uspješno producirao 3D sliku, potrebne su dvije susjedne kamere. U HTC-ovom slučaju, dvije stražnje kamere su od 5 MP te mogu stvarati 2-megapikselne 3D slike i 720p 3D video zapise. Standardne 2D slike su respektabilnih 5 megapiksela, a 2D video je 1080p. Sve je popraćeno sa dual-LED bljeskalicom te kamerom od 1.3 MP za video pozive.
Što se tiče povezivosti, ni tu HTC nije štedio te je Evo 3D opremljen svim potrebnim tehnologijama: visoke HSPA brzine, Wireless N sa DLNA podrškom, GPS sa podrškom za A-GPS, Bluetooth 3.0, FM Radio, HDMI utor i 3.5mm audio utor. Uređaj dolazi sa samo 1 GB interne memorije. Podržava microSD kartice veličine do 32 GB.
Operacijski sustav je Android v2.3 Gingerbread opremljen sa HTC Sense korisničkim sučeljem.
HTC EVO 3D bit će dostupan u Europi od srpnja. Cijena još nije formirana.
http://www.youtube.com/watch?v=7pLm8lXD6uU&feature=player_embedded
Strašno mi se sviđa! :s :s :top: :top:
http://www.callingallgeeks.org/wp-content/uploads/2011/03/HTC-EVO-3D-back.jpg
to i ja briem uzet, jer mi je kul ali pisu ljudi da boli glava od njega :ne zna:
assassin
30.06.2011., 12:36
Super izgleda, ali ne znam koliko je to korisno...
Mislim 3D je fora, ali na tako malom ekranu ne znam da će nešto previše doći do izražaja.
A, sigurno troši više baterije da prikaže 3D sliku. Makar piše da ima 1700 mAh...
Ne znam, nekako bih radije uzeo 2D mobitel- koji će vjerojatno i biti jeftiniji :D
pri3s7- tako i neke boli kod gledanja 3D filmova, a neki nemaju problema. Pa mislim da to ovisi od osobe do osobe.
ivek095
30.06.2011., 13:57
Slažem se da neke od 3D slike boli glava. Mene nekada od toga bole oči i glava ali ne dugo. Super je mobitel stvarno. Nisam imao baš neko mišljenje o HTC mobitelima do sada ali ovaj mobitel ga ima šanse promjeniti na bolje. Planiram ga uzeti na eBay-u. 570 USD + carina i PDV + još neki troškovi, ali Bože moj, u Vipu će sigurno biti skuplji. Ako ga neko uzme volio bi da javi da kaže svoje iskustvo. Ja ako ga uzmem javit ću tu.
Engadget je testirao Evo 3D i nisu baš zadovoljni baterijom :ne zna:
Ben Marshall
08.09.2011., 01:15
HTC Evo 3D (http://www.gsmarena.com/htc_evo_3d-3901.php) napokon stigao i na hrvatsko tržište pa je zasad dostupan samo u Vip ponudi. (http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/media-club/objave-za-medije/pregled-objave/-/journal_content/56_INSTANCE_0ooJ/11825/8036497)
Cijena samog uređaja iznosi 5.299,00 kuna, dok se uz ugovornu obvezu može nabaviti za 9,00 kuna.
IcE2194
29.10.2011., 18:03
Imam HTC evo 3D već nekoliko dana i stvarno nije mi žao niti jedne lipe za njega... Stavio sam par 3D igrica na njega i stvarno nešto nevjerojatno... :s
:s :s
Bizarro
09.02.2012., 10:01
Cijena u Intelkomu 2499,00 kuna. http://intelkom.hr/opis.php?id=3937
Recenzija ovdje http://mob.hr/recenzija-htc-evo-3d/
Juventino85
09.02.2012., 10:25
Odlicna cijena.. ! ! ! :eek:
Za tu lovu je best buy...
Ali sve nazalost rasprodano... :(
raliSHA
09.02.2012., 12:50
Dobra im je ta akcija onda :rofl: a baš se ponadah.
Haha i u vipu je bila odlična cijena evo 3d-a ,ali je bila ista stvar kao i u intelkomu ,sve rasprodano za čas(s tim da ih više neće naručivat)
bit ce ih jos iduci tj:) bez brige
ovo je nesto kao i sa moto v3 razr
Juventino85
10.02.2012., 10:54
Tesko, ja sam ih zvao i rekli su da vise nece imati po toj cijeni, nazalost.
A vec sam se ponadao... :(
Hmm ja danas uzeo i idem zamijeniti za 4s upravo :) :)
+ako kazem da bude,onda bude,ne brini;)
Juventino85
10.02.2012., 11:15
Pa onda uzmi i meni jedan, ako imas kakve veze tamo... :)
Bizarro
10.02.2012., 19:01
Kažu da će doći ponovo, po istoj cijeni.
dark smiley
14.02.2012., 19:52
Stiže još sutra ili preksutra.
reno666
17.02.2012., 08:33
ja ga jučer uzeo u Harvey Norman po 2499, ali nestalo brzo.
mob je strava
ja ga jučer uzeo u Harvey Norman po 2499, ali nestalo brzo.
mob je strava
strava kao dobar ili los? Oo ... imam priliku dobiti za 2100kn
reno666
17.02.2012., 10:04
prvi dojam jako dobar, tek danas ga testiram pa nisam baš najkompetentniji ali do sada sami vrh.
od zamjerki za sada (valjda tako mora biti) imao sam desire i slika mi je malo bolji kontrast na desireu, ovaj valjda ima jako pozadinsko osvjetljenje pa ako je na najjače slika je malo bljedunjava ali to je zanemarivo. Za sada se ne kajem
u svakom slucaju javi dojmove, koliko sam vidio po netu jedina zamjerka mu je krace trajanje baterije(to je bilo tokom ljeta i jeseni 2011) s obzirom da mu je cijena trenutno vise no prepolovljena i ima kakve takve mogucnosti nadogradnje djeluje kao savrsena kupnja.
Karlovski
17.02.2012., 13:06
znaci svuda di je bio 2500 kuna je rasprodan? jel ima igdje sad jos uvijek za kupit? bas sam danas vidio da ima u harveyu i ponadao se da cu otic kupit kad sad citam rasprodano :)
Juventino85
17.02.2012., 14:02
To je takva cijena jer je u cijeloj EU pala cijena.
U Ita se cak po 269e nadje, a nije mi jasno zasto jer je po meni bolji uredjaj od Sensationa....
raliSHA
17.02.2012., 16:30
To je momentalno najkompletniji HTC mobitel, nije ovo ni meni baš prejasno :ne zna:
Juventino85
17.02.2012., 16:36
Vjerojatno jer nema neku reklamu, jer nema pametnije objasnjenja...
Uredjaj je odlican.
raliSHA
17.02.2012., 18:49
i nema beats by dr. dre :rofl:
gregory
15.03.2012., 20:00
Koliko se promjenom ROM-a može produžiti vrijeme trajanja baterije?
reno666
15.03.2012., 20:07
ja isključio 3g i baterija traje skoro duplo, wlan stalno uključen s tim da je podešen da se isključi kad je mob na stand by
Juventino85
16.03.2012., 11:54
Odlicna cijena u Tele2 web shop ponudi, 1945kn a u Tele 2 centru 1995kn... !!!
Neznam zasto propada tako cijena ali za 2000kn, dual core, 1gb RAM, 3D, 4.3 inca, odlicna rezolucija...
Prilika, nema sta... :)
raliSHA
16.03.2012., 12:26
a koliko košta službeno otključavanje u tele2? :) Sigurno jemanje nego 1000kn razlike u cijeni moba u start paketu ili slobodnoj prodaji :D
backtothesleep
16.03.2012., 13:01
evo ja ga jucer vidio u jednoj trgovini u čk-u, u sklopu kauflanda za 2500kn, tvornicki otkljucan, ne brandiran, tako da vjerujem da ih ima i po ostalim lokalnim trgovinama tehnike/mobitela po toj cjeni, a sad kolko kosta unlock u tele 2 ->:ne zna:
sjecam se da je prije cca godine i pol unlock za htc wildfire bio cca 400kn (al ne sjecam se vise kod kojeg operatera)
gregory
16.03.2012., 17:25
Jel tko mjenjao stock ROM?
Juventino85
16.03.2012., 17:50
Otkljucan je u Tele 2, ja sam danas jos jednog uzeo za brata.
Vec mu je Ace postao slab.
A i da je lockan, svaki serviser vam ga za 50-100kn unlocka.
raliSHA
16.03.2012., 20:28
ma da, ali zbog gare...a ovo da je otključan je jako zanimljiva vijest :zubo:
Juventino85
16.03.2012., 21:02
Ma tesko da ovi nasi serviseri to primjete...Ja sam bio HD2 iz Tcoma kod frenda unlockao a kad sam ga dao na garanciju nikad nista nisu pitali...
Sa XTC klipom je tren posla... :)
Imam problem sa gledanjem videa na ovom mobitelu. Kad sam ga kupio (prije 3 dana) sve je radilo dobro.
Sada mi se svaki video pauzira dok ide najviše 30-ak sekundi, pauzira i učitava, nebi bilo čudno da je tako samo sa videom na internetu ali tako učitava i video koji je u njemu.
Jel netko imao takav problem ili zna u čemu je problem dok ga nisam vratio na servis:confused:
raliSHA
21.03.2012., 12:57
koji player? koji format videa? probaj neki drugi player najprije.
ja isključio 3g i baterija traje skoro duplo, wlan stalno uključen s tim da je podešen da se isključi kad je mob na stand by
Kako cu iskljucit taj 3g baterija me ubija moram je punit 2 puta dnevno
koji player? koji format videa? probaj neki drugi player najprije.
Probao sam sa default playerom i s mobo playerom.
Probao sam gledat one trailere što su već u njemu i mp4 i snv, ikada snimam video prekine snimanje neki put poslje 10 sekundi neki put 30, 40
Kako cu iskljucit taj 3g baterija me ubija moram je punit 2 puta dnevno
Pa u opcijama.
Pod mreža.
Stavi: samo gsm
koliko vama izdrzi baterija?jel se popravi sta nakon prvih par punjenja
spajder
22.03.2012., 01:00
za produženje rada baterije isključiti:1.računi i sinhronizacija(automacki sinhroniziraj podatke skini kvačicu=isključi)2.postavke,bežični prisup mreži,mobilna mreže klik,način rada mreže u padajučem izborniku označi gsm,3.kad treba wi-fi uključi kad ne treba iskljući,4.postavke,napajanje,staviti kvačicu na omoguči štednju energije,eto sa tih par sitnica baterija izdrži dva dana.
Juventino85
22.03.2012., 07:02
Ako to sve iskljucujes uzalud ti takav mobitel.Mailovi, whatsapp, viber i slicne app imaju potrebu do rade bez gasenja prometa jer onda poruke i pozivi ne dolaze na vrijeme.
Baterija meni izdrzi jedan dan, ali pravi radni dan.
Ako bas zelis stediti i gasiti promet, skini Juice Defender i ta aplikacija ce sve odraditi... :)
Probao sam sa default playerom i s mobo playerom.
Probao sam gledat one trailere što su već u njemu i mp4 i snv, ikada snimam video prekine snimanje neki put poslje 10 sekundi neki put 30, 40
izgleda da problem ima neke veze s povezanošću na internet, kad isključim wi-fi i 3G radi sve normalno ali kad mi je bilo kako povezan na internet ne radi ni video ni kamera, nemogu ni angry birds igrat jer se svako malo pauziraju, kod fotografiranja ili snimanja videa se nakon par sekundi zaustavi
a iskljuceno mi je sve sta ne netreba i opet baterija ocajno malo traje pise da mi zaslon trosi preko 80% a nije najjace osvjetljenje stavio sam svjetlo negdje na 70-75%ispod toga mi je ekran pretaman.Kad igram igrice zna mi se desiti za pola sata ode 20% baterije
samsungc
22.03.2012., 14:09
meni baterija drži jedan dan s time da mi je cijeli dan spojen na internet i da dosta tipkam po njemu cijeli dan, da manje tipkam po njemu izdržala bi još više
dali je ekran otporan na ogrebotine? jel imate silikonske maske za njega?
spajder
22.03.2012., 14:48
ovako to kod mene izgleda:
<script src='http://img40.imageshack.us/shareable/?i=evo3ds.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img40.imageshack.us/img40/9489/evo3ds.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/40/evo3ds.jpg/)</noscript>
rap_boy
22.03.2012., 16:04
Mislio sam prodati S2 za još uvjek dobre novce dok nije izašao S3, pa uzeti EVO 3D koji je sad best buy high end mobitel. Neuzimam ga zbog tog 3D-a, naprotiv, volio bih da nema 3D, ali šta je tu je.. Zanima me kamera kakva je, S2 ima 8MP kvaliteta slike nije loša, iako mi imamo Fuji-evu lošiju leću pa su kamere nešto lošije nego kod Sony-evih leća, ali sve u svemu kvaliteta slike i fullHD snimanje nije loše..
Jedine pluseve kod EVO-a koje sam našao su: LED notification (možda nekome bezveze, ali nekima je to jako korisna stvar, znam za BLN za S2 ali to nije to), tipka za kameru sastrane, malo bolja rezolucija (qHD), malo jača baterija (mada čitam da svejedno očajno drži kao i na S2).
To je sve, sve ostalo je na strani S2: bolji ekran (SuperAMOLED+), Gorila Glass, 16GB internal memory, bolje kamere (prednja i zadnja), Exynos procesor i Mali GPU, te podržava USB OTG što mi je bitno..
Nerazumijem zašto su u EVO stavljali taj šugavi Adreno 220 GPU, ali nadam se da će bez problema vrtiti igre kao npr. GTA3, Modern Combat3, PES2012... (ako baterija bude uopće držala).
I dali se na EVO-u mogu ugasiti ove 4 touch tipke ispod ekrana da nesvijetle? To me iritira a i bezveze troši bateriju.. na S2 se može podesiti da se pali samo po noći, stalno ugašeno...
Nemojte misliti da pljujem po ovom mobitelu, kako stvari stoje najvjerojatnije ga kupujem, ali samo ga malo uspoređujem sa S2 (znam nije tema za ovo, neću više uspoređivati).
Činjenica, S2 prodam za 2500-2800 kn polovan, star par mjeseci, dok EVO kupim nov zapakiran za 1995kn, mislim da to što je malo slabiji od S2 cijena opravdava.
spajder
22.03.2012., 17:18
meni baterija drži jedan dan s time da mi je cijeli dan spojen na internet i da dosta tipkam po njemu cijeli dan, da manje tipkam po njemu izdržala bi još više
dali je ekran otporan na ogrebotine? jel imate silikonske maske za njega?
po ovom videu je otporan http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cEN0iIzsiIo iman ovu maskicu i super zadovoljan.
<script src='http://img12.imageshack.us/shareable/?i=htcevo.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img12.imageshack.us/img12/5917/htcevo.png (http://imageshack.us/photo/my-images/12/htcevo.png/)</noscript>
Juventino85
22.03.2012., 18:31
Mislio sam prodati S2 za još uvjek dobre novce dok nije izašao S3, pa uzeti EVO 3D koji je sad best buy high end mobitel. Neuzimam ga zbog tog 3D-a, naprotiv, volio bih da nema 3D, ali šta je tu je.. Zanima me kamera kakva je, S2 ima 8MP kvaliteta slike nije loša, iako mi imamo Fuji-evu lošiju leću pa su kamere nešto lošije nego kod Sony-evih leća, ali sve u svemu kvaliteta slike i fullHD snimanje nije loše..
Jedine pluseve kod EVO-a koje sam našao su: LED notification (možda nekome bezveze, ali nekima je to jako korisna stvar, znam za BLN za S2 ali to nije to), tipka za kameru sastrane, malo bolja rezolucija (qHD), malo jača baterija (mada čitam da svejedno očajno drži kao i na S2).
To je sve, sve ostalo je na strani S2: bolji ekran (SuperAMOLED+), Gorila Glass, 16GB internal memory, bolje kamere (prednja i zadnja), Exynos procesor i Mali GPU, te podržava USB OTG što mi je bitno..
Nerazumijem zašto su u EVO stavljali taj šugavi Adreno 220 GPU, ali nadam se da će bez problema vrtiti igre kao npr. GTA3, Modern Combat3, PES2012... (ako baterija bude uopće držala).
I dali se na EVO-u mogu ugasiti ove 4 touch tipke ispod ekrana da nesvijetle? To me iritira a i bezveze troši bateriju.. na S2 se može podesiti da se pali samo po noći, stalno ugašeno...
Nemojte misliti da pljujem po ovom mobitelu, kako stvari stoje najvjerojatnije ga kupujem, ali samo ga malo uspoređujem sa S2 (znam nije tema za ovo, neću više uspoređivati).
Činjenica, S2 prodam za 2500-2800 kn polovan, star par mjeseci, dok EVO kupim nov zapakiran za 1995kn, mislim da to što je malo slabiji od S2 cijena opravdava.
Zasto bi ti odgovaralo da uopce nema 3D?
Pa to ti je samo dodatna mogucnost, ne trebas ga koristiti ako ti ne odgovara.
Kamera je losa, tj S2 ima za klasu bolje fotke i video.
Baterija takodjer vise traje na S2.
Sto se tice igrica, imam Note, rozi S2 od zene i Evo 3D i npr na Samsunzima Fruit Ninja znaju trzati a na Evu se jos nije to dogodilo.
Sto se tice samog GPU-a, opce poznato je da HTC nikad ne stavlja najnovije generacije grafe, nego uvijek neku sredinu.
Nisam pronasao mogucnost gasenja svijetla za tipke.
Stvar koja mi se opako svidja na Evu je Sense i njegova tipka za fotoaparat, koja je danas rijetkost.
Inace, 1300kn razlike u cijeni u korist S2 ne postoji, eventualno nekih 400-500kn... :)
po ovom videu je otporan http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cEN0iIzsiIo iman ovu maskicu i super zadovoljan.
<script src='http://img12.imageshack.us/shareable/?i=htcevo.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img12.imageshack.us/img12/5917/htcevo.png (http://imageshack.us/photo/my-images/12/htcevo.png/)</noscript>
i ja sam narucio istu iako mi je cak i zao stavljat ga u masku jel je prelip mobitel :)
Juventino85
22.03.2012., 19:27
Super zastita...
I ja imam istu takvu... :)
rap_boy
22.03.2012., 19:42
Inace, 1300kn razlike u cijeni u korist S2 ne postoji, eventualno nekih 400-500kn... :)
A dobro kada se uspoređuje prvotna cijena EVO-a od 5300 kn čini mi se, ali trenutno je EVO 2000 kn nov zapakiran a S2 duplo više..
Svaki mobitel ima svoje mušice, ali HTC mi nekako ima najviše njih.. nemogućnost gašenja te 4 touch tipke (u mraku me jako iritira, daj ako možeš probaj sa screen filterom ugasit, ima mogućnost gašenja tipki meni radi na S2), daju najmanje interne memorije (pardon i SE je kod Arc modela dao sramotnih 320 MB za app), te slabiji GPU-i. No dobro, nemožeš i ovce i novce.. Ovo je prvi mob koji kupujem "naslijepo", tj. nisam ga nikad ni vidio uživio niti držao u ruci, a pogledo svega 2 videa na YouTubeu, sve se zasniva na specifikacijama sa GSMArene.
Šteta za kameru, ali nadam se da je bolja nego na Desireu te da nema problema sa prljanjem leće. Na Desireu mi je uvjek bila prljava, očistim, stavim mob u džep, izvadim ona prljava i slike katastrofalne.
davorho
22.03.2012., 20:13
Super zastita...
I ja imam istu takvu... :)
a od koga si ju dobio? :rolleyes:
spajder
22.03.2012., 21:54
A dobro kada se uspoređuje prvotna cijena EVO-a od 5300 kn čini mi se, ali trenutno je EVO 2000 kn nov zapakiran a S2 duplo više..
Svaki mobitel ima svoje mušice, ali HTC mi nekako ima najviše njih.. nemogućnost gašenja te 4 touch tipke (u mraku me jako iritira, daj ako možeš probaj sa screen filterom ugasit, ima mogućnost gašenja tipki meni radi na S2), daju najmanje interne memorije (pardon i SE je kod Arc modela dao sramotnih 320 MB za app), te slabiji GPU-i. No dobro, nemožeš i ovce i novce.. Ovo je prvi mob koji kupujem "naslijepo", tj. nisam ga nikad ni vidio uživio niti držao u ruci, a pogledo svega 2 videa na YouTubeu, sve se zasniva na specifikacijama sa GSMArene.
Šteta za kameru, ali nadam se da je bolja nego na Desireu te da nema problema sa prljanjem leće. Na Desireu mi je uvjek bila prljava, očistim, stavim mob u džep, izvadim ona prljava i slike katastrofalne.
potvrđeno radi sa screen filterom se može isključit svjetlost na 4touch tipke na evu3d,e da kvaliteta izrade za koplje ispred s2,a tek kad se uzme u ruke osijeti se kvaliteta na svakom mijestu,a tek cijena.
Juventino85
22.03.2012., 22:57
Evo, rjesene su i te tipke... :)
Odkud ti to da ima malo interne memorije?
GPU nije slab nego nije najnovije generacije ali svoj posao obavlja kako spada.
Nesto je kamera bolja nego na Desireu ali je losija od DHD-ove i Sensationove...
a od koga si ju dobio? :rolleyes:
Od tebe, ali nisam je dobio, zaradio sam ju... :)
potvrđeno radi sa screen filterom se može isključit svjetlost na 4touch tipke na evu3d,e da kvaliteta izrade za koplje ispred s2,a tek kad se uzme u ruke osijeti se kvaliteta na svakom mijestu,a tek cijena.
S2 je odlicno izradjen, nista ne skripi i plastika je izrazito izdrzljiva.
Evo 3D je nekako vise muski mob i masivnost mu je na prvom mjestu.
lukarak
23.03.2012., 06:59
Ja sam imao istu dvojbu kao i ti, samo sto nisam koristio S2, nego sam ga prije 2 tjedna prodao neotvorenog za 3000 kn (placen 700 u t-mobileu). Kupio sam Evo 3D jucer, a 80% odluke bila je rezolucija ekrana. Koristim cesto S2 od sestrinog muza i to je sve super, al rezolucija mi je uzasna. Ova izgleda malo veca, ali je sasvim primjetna promjena, posebno sto se moze lijepo usporediti zbog istih dijagonala. Plus sto je ovaj deblji i tezi, to je isto plus za mene. Minus je straznja strana, uzasno izgleda onaj izboceni komad s kamerama.
Ali za 1945 kuna u tele2, i to na 12 rata bez kamata, nisam imao kaj razmisljat. Nesto za premostit do nekog normalnog (dakle 4-4.3 inca) 720p mobitela mi je trebalo, i ovo mi se cini kao no brainer.
Juventino85
23.03.2012., 09:06
Sto ljui-sto cudi...:)
Meni je bas ta izbocina kamere mrak, jedini koji se istice od HTC-a po dizajnu, inace su svi isti...
Istina, Evo ima vecu rezu ali kut gledanja i kvaliteta boja je debelo na strani superamoleda.
lukarak
23.03.2012., 11:02
Je, ali za mene nema do rezolucije. Sve ovo ostalo je samo bonus, al kad vidim na S2 istu rezu kao na milesoneu koji sam dosad koristio, nemrem to progutat. (tehnicki, rezolucija je i manja, jer ima 800 a ne 854 piksela)
Dal je zakljucan taj u tele2? Ako da,koliko je otklj?:)
Hvala
Ovo je prvi mob koji kupujem "naslijepo", tj. nisam ga nikad ni vidio uživio niti držao u ruci, a pogledo svega 2 videa na YouTubeu, sve se zasniva na specifikacijama sa GSMArene.
Obzirom da ga kupujes naslijepo ne znam da li si primjetio tezinu od 170g i debljinu od 12mm u usporedbi sa Samsungovih 116g i 8,5mm. To ti je otprilike 50% veca masa i debljina. Sumnjam da se to moze "osjetiti" na youtubeu, a obzirom na tople dane i nosenje mobitela u hlacama, mene bi to vec odbilo bez obzira na ostale specifikacije.
jel ko stavija custom romove na njega?
samsungc
23.03.2012., 11:49
jeste se uspjeli registrirat na htc Sense? obavim sve na njihovim stranicama i onda piše da u postavkama otvorim htc Sense kad se pojavi a tamo ništa nema????
Juventino85
23.03.2012., 12:16
Dal je zakljucan taj u tele2? Ako da,koliko je otklj?:)
Hvala
Ja sam uzeo dva komada i niti jedan nije bio zakljucan.
Imace otkljucavanje je 100kn
Je, ali za mene nema do rezolucije. Sve ovo ostalo je samo bonus, al kad vidim na S2 istu rezu kao na milesoneu koji sam dosad koristio, nemrem to progutat. (tehnicki, rezolucija je i manja, jer ima 800 a ne 854 piksela)
Nema to veze kad je to standard i vecina aplikacija je razvijeno bas za 800x480...
Obzirom da ga kupujes naslijepo ne znam da li si primjetio tezinu od 170g i debljinu od 12mm u usporedbi sa Samsungovih 116g i 8,5mm. To ti je otprilike 50% veca masa i debljina. Sumnjam da se to moze "osjetiti" na youtubeu, a obzirom na tople dane i nosenje mobitela u hlacama, mene bi to vec odbilo bez obzira na ostale specifikacije.
Tezi je ali malo je cudno pisati ima "50g vise"...
Pa nije to pola kile...
A i nije da ce padati hlace od tezine... :)
jeste se uspjeli registrirat na htc Sense? obavim sve na njihovim stranicama i onda piše da u postavkama otvorim htc Sense kad se pojavi a tamo ništa nema????
Normalno sam se logirao putam gmaila na Sense, isti mail sam postavio...
Daj nemoj zezat,pa to je onda bagatela!!morat cu si to danas uzet
samsungc
23.03.2012., 12:35
Normalno sam se logirao putam gmaila na Sense, isti mail sam postavio...[/QUOTE]
pa jel se pojavljuje negdje htc sense u postavkama? ja nemogu nać
lukarak
23.03.2012., 13:56
Meni se zbog toga i svidja. S2 je pretanak i preostar.
Jedino sto na S2 valja mi je amoled ekran, tj njegove crne boje. Ovaj bolje lezi u ruci.
lukarak
23.03.2012., 14:00
Nema to veze kad je to standard i vecina aplikacija je razvijeno bas za 800x480...
Nije to bas standard. qHD ima sasvim dovoljno mobitela razlicitih proizvodjaca.
A postoje i druge rezolucije. Ovo je tocno 4x 480x320 koju ima pak jako puno modela.
Juventino85
23.03.2012., 16:05
Daj nemoj zezat,pa to je onda bagatela!!morat cu si to danas uzet
Je, 100kn ti max mogu serviseri uzeti...
Normalno sam se logirao putam gmaila na Sense, isti mail sam postavio...
Imas pod racunima...Dodas novi racun "HTC Sense"...
Nije to bas standard. qHD ima sasvim dovoljno mobitela razlicitih proizvodjaca.
A postoje i druge rezolucije. Ovo je tocno 4x 480x320 koju ima pak jako puno modela.
Kako nije standard za 2011. godinu kada su 90% top smartphonea imali
takvu rezu!?
Znam ja kakve reze postoje ali za 2011. godinu je standard bio 480x800...
rap_boy
23.03.2012., 19:09
Gdje ste kupili maske i koliko ste platili? Ta maska s prethodne stranice je ODRVRATNA, ali barem koliko se vidi po slici štiti kamere od grebanja..
lukarak
23.03.2012., 19:52
Kako nije standard za 2011. godinu kada su 90% top smartphonea imali
takvu rezu!?
Znam ja kakve reze postoje ali za 2011. godinu je standard bio 480x800...
Ni priblizno.
HTC sensation, HTC evo 3D, Motorola Atrix i Atrix 2, Milestone 3 i Droid 3 i jos hrpa Motorola. Sve top modeli dva velika proizvodjaca. To sto samsung nije napravio takav amoled pa ga nema na samsungu ne znaci apsolutno nista.
A cak i na toj nizoj razini, velik broj ih je imao 854x480 a ne 800x480. Naravno da ih je bilo vise, ali ih nije bilo 90%, a kamoli 90% top modela.
Juventino85
23.03.2012., 21:14
Samsung Galaxy S2, Desire HD, LG Optimus 3D, LG Optimus 2X...
Kako Samsung nije napravio ekran sa vecom rezom kad Note i Nexus pojedu svih sto se rezolucije tice!?
Uostalom, prosurfaj malo pa ces vidjeti da je brdo korisnika imalo problema sa tom rezom jer im aplikacije i igrice nisu bile prilagodjene rezoluciji a sta to onda moze znaciti nego da su developeri optmizirali za 800x480...
Naravno,jer je tada to bio standard i po njemu su se svi ravnali...
RAP BOY...Imas ih na eBayu po 2-3$ a ako ti se ne ceka, krcat ih je Njuskalo po 50ak kuna... :)
Gdje ste kupili maske i koliko ste platili? Ta maska s prethodne stranice je ODRVRATNA, ali barem koliko se vidi po slici štiti kamere od grebanja..
ja san je uzea na ebayu za 1.50$
Android-split
23.03.2012., 21:18
Ako je netko kupio mob u tele2, može mi malo pomoc? Jel ima neka navigacija na njemu da netreba internet veza? Ako nema, kako se mob može rootat pa da stavim copilot besplatno
spajder
23.03.2012., 21:51
evo imaš tu tutorial: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1248231
Ako je netko kupio mob u tele2, može mi malo pomoc? Jel ima neka navigacija na njemu da netreba internet veza? Ako nema, kako se mob može rootat pa da stavim copilot besplatno
Za iGo ti ne treba root
lukarak
24.03.2012., 06:15
Samsung Galaxy S2, Desire HD, LG Optimus 3D, LG Optimus 2X...
Kako Samsung nije napravio ekran sa vecom rezom kad Note i Nexus pojedu svih sto se rezolucije tice!?
Uostalom, prosurfaj malo pa ces vidjeti da je brdo korisnika imalo problema sa tom rezom jer im aplikacije i igrice nisu bile prilagodjene rezoluciji a sta to onda moze znaciti nego da su developeri optmizirali za 800x480...
Naravno,jer je tada to bio standard i po njemu su se svi ravnali...
To nije 90% top modela.
Napravio je pentile ekrane. Nek se jave s RGB pikselima, pa cemo razgovarat :D
Juventino85
24.03.2012., 08:45
Nije niti tvoj popis vjerodostojan jer nadjes Motorolu ubacivati koju kao prvo u HR nema nigdje Atrixa a kamoli Droidove... :)
rap_boy
24.03.2012., 09:53
Ja mislio da će 3D biti upaljen dok se normalno koristi mob, ali izgleda da služi samo za slikanje i igrice?
Kada sam probavao LG Optimus 3D on je stalno imao taj 3D uključen.
Juventino85
24.03.2012., 10:31
Ne, 3D koristis samo prilikom slikanja/snimanja, gledanja videa i galerije i igranja igrica... :)
Zato sam ti i napisao da je to samo dodatna mogucnost, steta da je nema ako ti ne treba... :)
rap_boy
24.03.2012., 12:21
Ahaa, pa dobro to i nije tako loše, osim što zbog dvije kamere je iza velika grba, ali dobro naviknut ću se..
Evo još malo pa ispraznio bateriju od prvog punjenja, display oko 4h, igrao malo Spidermena 3D i NFS Shift, malo slikao i snimao, nisam skoro ništa instaliravao.
Da ovako bude baterija bilo bi ok, ali vidjet ćemo prvo nek prođe par ciklusa i moje uobičajeno korištenje (muzika, 3G surfanje...).
EDIT: 3D slike i videi su praktički beskorisni ako nemaš 3D monitor ili TV, tj. samo na mobitelu funkcioniraju..
lukarak
24.03.2012., 12:34
Nije niti tvoj popis vjerodostojan jer nadjes Motorolu ubacivati koju kao prvo u HR nema nigdje Atrixa a kamoli Droidove... :)
A mi smo veliki proizvodjac aplikacija pa je nase trziste bitno? Osim toga, nije Droid, ali je Milestone. qHD je sasvim uobicajena rezolucija vec godinu dana. Developer koji ju nije predvidio je los developer. Koliko god Android bio fragmentiran, nema bas nezamisliv broj rezolucija. Developer koji ne podrzi 320x240, 480x320, 800x480 (i 854), 960x540 i 1280x720 (ili 800) je jednostavno nesposoban. Naravno, ove nize su opcionalne, mozda netko ne zeli podrzati low end mobitele, ali ovo na vrhu je stvarno sramotno ako netko izostavi.
Juventino85
24.03.2012., 14:29
Nije sramotno ako to tada nije bio standard.Isto tako kao da se Nexus korisnici zale zasto Viber npr nije prilagodjen za ICS a na svim ostalim Androidima radi.
Pa zato sto nece sigurno zbog par modela ici opet pisati aplikaciju...
Kad to postane standardno,onda ce morati.
A i sto se tice rezolucije, meni osobno je puno jednostavnije citati na nizoj rezoluciji S2 nego na Evu, jer ima lose boje.
lukarak
24.03.2012., 17:08
Nije sramotno ako to tada nije bio standard.Isto tako kao da se Nexus korisnici zale zasto Viber npr nije prilagodjen za ICS a na svim ostalim Androidima radi.
Pa zato sto nece sigurno zbog par modela ici opet pisati aplikaciju...
Kad to postane standardno,onda ce morati.
A i sto se tice rezolucije, meni osobno je puno jednostavnije citati na nizoj rezoluciji S2 nego na Evu, jer ima lose boje.
Ali ovo nije par modela. I nije standard za 2011 kad su veci dio godine bili raspolozivi i qHD modeli. Developer koji to ne uvazi je los. Bez iznimke. Nisu pto nekakve nebulozne tablet rezolucije kojih stvarno ima na desetine, nego jedna od sasvim ograniceng broja. I ne pricamo o situaciji u 3. mjesecu 2011. nego o 3. mjesecu 2012. punih godinu dana nakon pojave prvih modela. Isto kao sto je los svaki developer koji nema aplikaciju za 1280 modele.
Inace, bas sam na vikendici sad, prisutna oprema na ovaj suncan dan, 4S, SII i EVO 3D. Na max brightnessu s direktnim suncem u ekran, nema bas neke razlikeu prikazu. SII je malo bolji vani u hladu, ali na suncu nije nista apektakularno. Sad mi je jos manje zao sto sam svoj SII prodao, to sam cuo kao najveci nedostatak iz reviewova za EVO, ali direktnom usporedbom nije ni priblizno takva razlika.
jel zna ko kako izgasit vibriranje tipki kod pisanja poruka i vibriranje one 4 tipke na dnu ne da mi se sad trazit po postavkama pa ako je netko vec to iskljucio volio bi znat kako se to radi
jel zna ko kako izgasit vibriranje tipki kod pisanja poruka i vibriranje one 4 tipke na dnu ne da mi se sad trazit po postavkama pa ako je netko vec to iskljucio volio bi znat kako se to radi
U postavkama tipkovnice
Juventino85
24.03.2012., 18:22
Ali ovo nije par modela. I nije standard za 2011 kad su veci dio godine bili raspolozivi i qHD modeli. Developer koji to ne uvazi je los. Bez iznimke. Nisu pto nekakve nebulozne tablet rezolucije kojih stvarno ima na desetine, nego jedna od sasvim ograniceng broja. I ne pricamo o situaciji u 3. mjesecu 2011. nego o 3. mjesecu 2012. punih godinu dana nakon pojave prvih modela. Isto kao sto je los svaki developer koji nema aplikaciju za 1280 modele.
Inace, bas sam na vikendici sad, prisutna oprema na ovaj suncan dan, 4S, SII i EVO 3D. Na max brightnessu s direktnim suncem u ekran, nema bas neke razlikeu prikazu. SII je malo bolji vani u hladu, ali na suncu nije nista apektakularno. Sad mi je jos manje zao sto sam svoj SII prodao, to sam cuo kao najveci nedostatak iz reviewova za EVO, ali direktnom usporedbom nije ni priblizno takva razlika.
Ja imam Evo, Note i S2.
Velika je razlika u kontrastu, kutu gledanja i prikaza na suncu ali najvazniji cimbenik na suncu je koliko je ispackan ekran.
Ako je ispackan jedva vidis.
Evo je za 2000kn najbolja moguca kupnja ali S2 radi puno bolje, mora se priznati.
U postavkama tipkovnice
ja to ne mogu nidi nac u postavkama tipkovnice nema mi uopce toga za iskljucit vibriranje
reno666
24.03.2012., 18:47
ja to ne mogu nidi nac u postavkama tipkovnice nema mi uopce toga za iskljucit vibriranje
u postavkama za zvuk
u postavkama za zvuk
jel to ovo povrat informacija vibriranjem sve di pise vibriranje san iskljucija i opet vibrira kod pisanja poruka i ove 4 tipke na dnu
reno666
24.03.2012., 18:59
jel to ovo povrat informacija vibriranjem sve di pise vibriranje san iskljucija i opet vibrira kod pisanja poruka i ove 4 tipke na dnu
to isključuje one 4 tipke a tipkovnica meni vibrira isto
postavke-jezik i tipkovnica-touch input-unos teksta-vibriraj prilikom tipkanja
to isključuje one 4 tipke a tipkovnica meni vibrira isto
procita san da to isto trosi bateriju dodatno pa bi volija to iskljucit jer pisem dosta poruka dnevno
postavke-jezik i tipkovnica-touch input-unos teksta-vibriraj prilikom tipkanja
hvala eto napokon san skinija tu kvacicu za vibriranje :) vidit cemo oce ustedit koji % baterije :)
reno666
24.03.2012., 19:12
hvala eto napokon san skinija tu kvacicu za vibriranje :) vidit cemo oce ustedit koji % baterije :)
pa ako puno tipkaš sigurno hoće, al mislim ne puno meni je to uključeno, meni najviše jede mobilni internet al srećom postoji shortcut za mobilni net pa kad mi zatreba uključim jednim pritiskom
lukarak
24.03.2012., 19:18
Ja imam Evo, Note i S2.
Velika je razlika u kontrastu, kutu gledanja i prikaza na suncu ali najvazniji cimbenik na suncu je koliko je ispackan ekran.
Ako je ispackan jedva vidis.
Evo je za 2000kn najbolja moguca kupnja ali S2 radi puno bolje, mora se priznati.
Jebiga kontrast je efektivno beskonacan. Na suncu nema velike razlike, koliko sam danas vidio. A ocistio sam ekrane. Razlika je najveca u hladu, ali uz puno svjetla. Ovi LCD kao da brze popuste. Ali na kraju kao odes i okrenes se prema suncu i nema prevelike razlike
meni po postotcima daleko najvise trosi ekran 70%,a na 45% svjetline je baterija mi izdrzi oko 10 ipo sati a ne mucin ga nesto pretjerano sad igrice niti 20 min dnevno kad njih igran po min ode 1% :(
Android-split
24.03.2012., 20:22
Prije kupnje imam par pitanja. Koliko traje baterija (uz srednje/vise koristenje)? Jel mob vridi 2000kn? Jel ima ICS, ako nema kad se ocekuje?
Sent from my NEO V using Tapatalk
Prije kupnje imam par pitanja. Koliko traje baterija (uz srednje/vise koristenje)? Jel mob vridi 2000kn? Jel ima ICS, ako nema kad se ocekuje?
Sent from my NEO V using Tapatalk
vridi sigurno 2000kn i vise ako se pogledaju cijene drugih mobitela baterija nije predobra ali moze idrzat recimo meni izdrzi cijeli dan uz srednje/vise koristenje al uz minimalno igranje igrica,igrice mi uniste bateriju a za surfanje slikavanje slanje por poziva baterija ok drzi,ICS nema jos al ce imat sad prvo krece Ics na sensation pa onda na evo 3d
Android-split
24.03.2012., 21:33
Uvik problemi sa tom baterijom. Mobiteli napreduju al baterije nikako. A dobro. Budem ga uzeo. 2god po 80kn. Briga me. A ženi NEO. :)
Juventino85
24.03.2012., 21:48
Nemas se sta razmisljati ako si za Neo V dao 1800kn, Evo 3D je dvije klase iznad njega.
1.2 gHz dual core, 1gb RAM memorije, 3D, 960x540 reza, 8gb, 4.3 inca...Ne postoji bolji mob za 2000kn a rekao bih ni za 2500kn...
Naravno, gledajuci cijene u trgovini..
ICS ce doci kao za sve dual core uredjaje kod HTC-a...
Android-split
24.03.2012., 22:09
Nemas se sta razmisljati ako si za Neo V dao 1800kn, Evo 3D je dvije klase iznad njega.
1400kn sam dao za novi neo v
Sent from my MT11i using Tapatalk
Juventino85
25.03.2012., 07:54
Onda OK, iako mu je cijena u trgovini cca 1800kn.
Evo vrijedi tu razliku... :)
samsungc
25.03.2012., 11:12
jel se možete prijaviti na htc likes? meni govro da povezivanje nije moguće i da pokušam kasnije
Juventino85
25.03.2012., 16:31
Meni normalno otvara...
Pokusaj opet, mozda je server stekao...
samsungc
26.03.2012., 09:18
meni ovaj htc sense, htc likes nikako da proradi, šta da radim? da izbrišem račun za htc sesnse ili vratim na tvorničke postavke ?
raliSHA
26.03.2012., 11:25
Stigao i moj :) Prvi dojam...malo veća težina mi odgovara, osjećaj je da je nešto zaista u ruci :) ekran premda običan, bolji je od onog na mom starom Defy-u. Power tipka ima ultramali hod pa nisam uopće siguran jesam li je stisnuo ili ne.
Juventino85
26.03.2012., 14:44
Istina, tipka za paljenje je plitka...
Nemoj se zacuditi slaboj bateriji... :)
Barem prvih par punjenja...
jel ima ikakve koristi prvih par puta ispraznit mob do kraja pa ga napunit na 100%,jel to moze rezultirat kakvim pomakom na bolje u trajanju baterije ili to nema veze nikakve
rap_boy
26.03.2012., 20:52
Pa danas i ima i nema. Neki kažu da mobiteli dolaze sa već formatiranom baterijom tako da to nije potrebno raditi nego normalno ju koristiti, tj. puniti, dok druge tvrde da je ipak bolje do kraja isprazniti pa napuniti. Na tebi je da odlučiš, ja sam napravio kako piše u uputstvima da se odmah stavi prije korištenja puniti i da se nedira, a onda sam ga do kraja jednom ispraznio i normalno počeo koristit.
Pa danas i ima i nema. Neki kažu da mobiteli dolaze sa već formatiranom baterijom tako da to nije potrebno raditi nego normalno ju koristiti, tj. puniti, dok druge tvrde da je ipak bolje do kraja isprazniti pa napuniti. Na tebi je da odlučiš, ja sam napravio kako piše u uputstvima da se odmah stavi prije korištenja puniti i da se nedira, a onda sam ga do kraja jednom ispraznio i normalno počeo koristit.
ja nisan to ni vidija da se stavi odma punit prije koristenja :(
evo sad san procita u upustvima pise neke baterije najbolje rade tek nakon nekoliko potpunih ciklusa punjenja i praznjenja.znaci ne moze odmoc ovakvo punjenje
Juventino85
26.03.2012., 22:29
Ma ja to uopce ne pazim.
Normalno da na pocetku nece pretjerano izdrzati ali nakon par ciklusa punjenja baterija bi trebala izdrzati jedan radni dan... :)
ubojica mekog tuljca
27.03.2012., 08:14
Litij ionska baterija se nikad ne prazni DO KRAJA niti se ne puni DO KRAJA. A pogotovo ne prepunjava. Znači za zdrav životni vijek takve baterije, počni puniti kada dobiješ poruku da je ista prazna, a ne kada ti se ugasi mobitel. Također, nikad ne puni baš na 100% (4.2V). Premda moderne baterije imaju svoje limitatore i neće dopustiti raznorazne akrobacije.
Uglavnom, poanta priče je da možeš puniti kad hoćeš i koliko hoćeš.
Juventino85
27.03.2012., 10:44
Istina, i Evo puni do 97-98% jer je to uvedeno kao zastita baterije iako meni to ide na zivce... :)
Cisto estetski kad vidim da ne pise 100%...:D
reno666
27.03.2012., 10:46
meni isto na 99%
rijetko kad 100%
raliSHA
27.03.2012., 11:02
govoreći o bateriji, di vi na evo 3d-u vidite postotke i općenito onu listu koliko je koja aplikacija potrošila? tražim a ko da toga nema :confused:
assassin
27.03.2012., 11:26
Nemam Evo, ali pretpostavljam da je i kod njega u Settings> About phone> Battery (i sad tu Battery use ili što te već zanima).
raliSHA
27.03.2012., 11:28
aaa je, glup sam, ja sam cijelo gledao settings>power
rap_boy
27.03.2012., 12:46
Dap, sad ga napunio pokazuje 98%.
Burazu na Nexusu S pokazuje nekad 95% (bilo je i meni kada sam ga drugi put napunio), Galaxy S2 mi je uvjek pokazivao 100%, Galaxy S oko 97%, nepokazuje svaki isto ali to neutječe na ništa, svaki se isto napuni samo se na različitim mobitelima drugačije prikaže.
Juventino85
27.03.2012., 13:06
Ma ja si skinem Gauge Battery Widget i sve OK... :)
Eventualno mi smeta sta u roku keks padne sa npr 98% na 90%...
aardwark
27.03.2012., 14:05
97 ili 95 ili 99% je samo stvar kako je u sustavu kalibrirana. Kad stvar interno zna da je puna baterija, prestat ce ju puniti (a ti ga slobodno drzi na punjacu koliko god zelis nakon toga, ne mari on). Ja sam presao na EVO 3D sa starog Hero-a i sasvim sam zadovoljan baterijom. Izdrzi jedan dan mucenja i to mi je dosta. Nemam nikakve iluzije da ce mi baterija na smartphone-u trajati dulje od jednog dana :D
Juventino85
27.03.2012., 14:08
Kad ides sa Notea na Evo tek onda saznas sto znaci jaka baterija na smartphoneu... :)
Makar imam oba... :)
raliSHA
28.03.2012., 10:57
Nego, ja mogu reći da čak i nisam toliko nezadovoljan baterijom....prvo punjenje mu je bilo preko noći od prekjučer na jučer i onda sam ga jučer ultraizmaltretirao, instalirao i posetirao 30-40 aplikacija, isprobavao 2d i 3d kameru, malo puštao muziku, malo streamao muziku i videe, imam popaljeno 5-6 aktivnih widgeta, skidao sam par albuma preko wifija s kompa, sinkronizirao google, facebook, skype, viber, last.fm, sense kontakte itd itd...baš sam ga pošteno klao i uz 5 punih sati upaljenog ekrana i konstantno upaljenog wifi ili 3g do ponoći je baterija bila na 20 % u 16 sati brutala korištenja. Po meni nije tako loše i u normalnim uvjetima mislim da bi mogao izdržati duplo, znači da svaku drugu večer ide na punjač.
Također, statistika baterije i meni govori da je daleko daleko najveći potrošač ekran...to mi je čudno, u prijašnjim mobovima mi nikad nije bilo tako.
rap_boy
28.03.2012., 12:03
Na svim androidima sa većim ekranima najveći potrošač je ekran. Ništa čudno, koliki je i koliku svjetlost obasjava normalno je da je najveći potrošač.
Uz njega GPS i 3G dosta troše, wlan puno manje.
Juventino85
28.03.2012., 12:53
Meni nema teorija da toliko traje, imam dva mail acc u pushu na exchangeu, Facebook, Twitter, RSS dva komada, widget za vrijeme se refresha svakih 3h, Whatsapp i Viber naravno u pushu i Skype tu i tamo.
Mozda nekih 200-tinjak SMS-ova dnevno ( jbg, imam Smiley tarifu :) ), Whatsapp par poruka, Viber par poziva i normalnih poziva cca 30 min dnevno....
Naravno tu je bar sat-dva surfanja... :)
Meni max traje od 8 ujutro do 20h...
Ali to bas do 2-3 %...
raliSHA
28.03.2012., 13:07
Auh, onda ga ni sad nisam ubio ko ti svakodnevno :zubo: Kod mene je ipak inače puno pristojnija potrošnja nekih pola sata-sat surfanja, jedan mail acc, facebook on demand, twitter ne koristim, kao ni whatsapp, skype isto on demand, možda 15 min razgovora i 10 poruka max...po noći može i na aeroplane mode što se mene tiče
al ovo za jučer govorim čistu istinu, i ja sam se iznenadio da je toliko izduralo sve :D
spajder
28.03.2012., 13:30
možda bude nekog zanimalo... http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=10841
lukarak
28.03.2012., 15:20
Uspio sam okinut cca 13 sati samo tetheringa. Wifi. Znaci bas nisam ekran upalio nijednom otkad sam ga ukljucio. Preneseno oko 230 MB. Sasvim pristojno.
Inace od ponedjeljka ujutro do danas ujutro mi je izdrzao, al uz samo par poziva, i nesto malo tetheringa. Zapravo samo nakon Milestonea odusevljen baterijom.
Android-split
28.03.2012., 15:30
možda bude nekog zanimalo... http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=10841
Koja je svrha ovog downgrejda?
Android-split
28.03.2012., 19:59
Zasto mi kad udjem u memoriju sd pise ukupni mem. prostor 7.19gb a free 4.83? Mob je nov i nekoristen. Samo azurirane aplikacije sta su na njemu. I zasto nemogu izbrisat sve sa mem.kart.?
Evo sam je pobrisao preko kompa, sta bilo da bilo na njoj.
cickova
28.03.2012., 20:47
Stigao i moj :) Prvi dojam...malo veća težina mi odgovara, osjećaj je da je nešto zaista u ruci :) ekran premda običan, bolji je od onog na mom starom Defy-u. Power tipka ima ultramali hod pa nisam uopće siguran jesam li je stisnuo ili ne.
dakle na suncu je bolji od defyjevog?? jel sam vidjel da se ekipa zali, pa sam skeptik.... aj plz info iz prve ruke..
i kakav je zvucnik?? jel mi je na defyju mrak..
tnx
Juventino85
28.03.2012., 22:07
Cickova, pa neces valjda Motorolu napustiti... :)
Evo ti info iz prve ruke, na suncu je za mene zalost, kao i kod Defya... :(
A sto se tice zvucnika, Evo nema tu sta traziti, Defy je u tom segmentu dvije klase iznad...
Ali to je tradicija kod HTC-a... :)
rap_boy
28.03.2012., 22:29
Još jedna iritantna stvar koja me iritira kod EVO-a. Na svim mobitelima sam imao namješteno preko switchpro widgeta tasker da mi od 0-7h stavi u airplane mod. Svi mobiteli bi se poslije 7h normalno prebacili u normalni mod, osim EVO-a koji uvijek zahtjeva upisivanje PIN-a, znači niko živ me nemože zvat dok ja neutipkam PIN..
Još jedna iritantna stvar koja me iritira kod EVO-a. Na svim mobitelima sam imao namješteno preko switchpro widgeta tasker da mi od 0-7h stavi u airplane mod. Svi mobiteli bi se poslije 7h normalno prebacili u normalni mod, osim EVO-a koji uvijek zahtjeva upisivanje PIN-a, znači niko živ me nemože zvat dok ja neutipkam PIN..
Makni PIN, tak i onak danas na smartphonima ni nema neku ulogu
cickova
28.03.2012., 22:53
Cickova, pa neces valjda Motorolu napustiti... :)
Evo ti info iz prve ruke, na suncu je za mene zalost, kao i kod Defya... :(
A sto se tice zvucnika, Evo nema tu sta traziti, Defy je u tom segmentu dvije klase iznad...
Ali to je tradicija kod HTC-a... :)
ak je isto onda se prezivi, nije tolko lose..
a glede zvucnika, znam da je htc banana po tom pitanju, ali jel zvuk tih i los il je glasan a los (dakle da ne propustim poziv, jel mi se to i na :cerek: defy-u :cerek: zna dogodit, a zvoni mi ona iritantna :P
raliSHA
29.03.2012., 00:08
Onako, podnošljivo dobar ali tih, treba definitivno iritantnu melodiju tražit :D Ekran....na suncu je isto ko i defy, u sjeni je bolji.
spajder
29.03.2012., 03:08
Koja je svrha ovog downgrejda?
svrha je da u tih par koraka evo3d bude unlockan, rootan, S-OFF i spreman za flashanje custom ROMova?:D
cickova
29.03.2012., 09:05
Onako, podnošljivo dobar ali tih, treba definitivno iritantnu melodiju tražit :D Ekran....na suncu je isto ko i defy, u sjeni je bolji.
hvala....
aj jos jedno, znam da je prek web shopa otkljucan, a jel na prodajnom mjestu uz blabla paket mob otkljucan??
joooj treba prodat defy.......
Android-split
29.03.2012., 09:09
svrha je da u tih par koraka evo3d bude unlockan, rootan, S-OFF i spreman za flashanje custom ROMova?:D
Aha. Nevolim prckat pa cu to preskocit. A i nisam neki znalac pa bolje. A kad vidim ono upozorenje da on neodgovara ako se mob shebe, dovoljno mi je.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
Juventino85
29.03.2012., 09:34
aj jos jedno, znam da je prek web shopa otkljucan, a jel na prodajnom mjestu uz blabla paket mob otkljucan??
Ja sam jedan uzeo bas na prodajnom mjestu po 1995kn i bio je otkljucan... :)
Otkljucava se za 100kn kod servisera.
cickova
29.03.2012., 09:57
znam da se otkljucava za 100kn, ali o0tkljucani uredjaj mi je 100kn u dzepu :P
hvala za infoe :)
ubojica mekog tuljca
29.03.2012., 11:43
Sutra bi trebao doći paket s mojim EVO-m. Kupljen u jednom dućanu za 1800kn.
Onda ću odlučiti da li ga prepuštam curi i sebi ostavljam postojeći S+ ili obrnuto...
lukarak
29.03.2012., 12:41
Onda ću odlučiti da li ga prepuštam curi i sebi ostavljam postojeći S+ ili obrnuto...
Hehe bit cete ko i mi, Evo i S+. Cura ima S+, to sam njoj kupio, a ja dosad imao milestone. Ne bi Evo mijenjao za S+. Osim ekrana, nema tu niceg boljeg, a da mi je amoled toliko bitan ne bi ni prodao S2.
ubojica mekog tuljca
29.03.2012., 13:21
Hehe bit cete ko i mi, Evo i S+. Cura ima S+, to sam njoj kupio, a ja dosad imao milestone. Ne bi Evo mijenjao za S+. Osim ekrana, nema tu niceg boljeg, a da mi je amoled toliko bitan ne bi ni prodao S2.
Meni je ovaj AMOLED preporod, ne znam da će mi biti tako lako odreći se istoga... no vidjet ćemo što i kako. Inače sam jako zadovoljan tj prezadovoljan sa S+. Hoćeš ekran, baterija, brzina, sve bolje od boljega. EVO pak moram vidjeti i probati da bi konkretno znao reći. No specifikacije su odlične.
Juventino85
29.03.2012., 14:47
Gdje si ga nasao po tako dobroj cijeni?!
ubojica mekog tuljca
29.03.2012., 15:04
VP cijena. Portio.
Android-split
29.03.2012., 15:30
Jel se moze promjenit nacin otkljucavanja ekrana? Bez nekih skidanja launchera ili tako neceg, nego sta ima na mobu
Juventino85
29.03.2012., 16:13
To je original od Sensa.
Meni je jedan od ljepsih.
Zasto ti smeta?
Android-split
29.03.2012., 16:36
Ma nije da mi smeta. Lako se ja naviknem. Al eto, ako mogu mjenjat, zasto ne
jolly_bravo
29.03.2012., 17:07
Jeste već kupovali kakve tpu gel navlake / kučišta i screen protectore preko ebaya? Ja sad baš gledam linkove, pa ako netko ima preporuku ili iskustvo nek nabaci link.
Prodao sam Defy i sutra bi trebao stići Evo naručen preko Tele2 webshopa - jedva čekam, jer sam sad na LG cookie i pi*dim kolko je beskoristan :D
EDIT: odabrat ću nešto s ovog linka: http://bit.ly/Hn8N7G
danas ga probah u tele2 centru i cini mi se nekako spor za razliku od moje xperie neo, te kao da touch ne hvata najbolje?? par puta povucem brzo po ekranu na main screenu za ljevo desno i nista se ne dogadja
cickova
29.03.2012., 18:37
prvi utisci: wow, wow, woooooooooooow.
OSIM zvucnika, on je WTF??? XD
jolly_bravo
29.03.2012., 19:57
Jeste već kupovali kakve tpu gel navlake / kučišta i screen protectore preko ebaya? Ja sad baš gledam linkove, pa ako netko ima preporuku ili iskustvo nek nabaci link.
Prodao sam Defy i sutra bi trebao stići Evo naručen preko Tele2 webshopa - jedva čekam, jer sam sad na LG cookie i pi*dim kolko je beskoristan :D
EDIT: odabrat ću nešto s ovog linka: http://bit.ly/Hn8N7G
Ne znam gdje je edit gumb nestao...
nego:
Carbon :D http://www.slickwraps.com/Evo-3D-Black-Carbon-Fiber-Skin-Wrap-p/evo-3d-carbonblk.htm
Juventino85
29.03.2012., 20:09
danas ga probah u tele2 centru i cini mi se nekako spor za razliku od moje xperie neo, te kao da touch ne hvata najbolje?? par puta povucem brzo po ekranu na main screenu za ljevo desno i nista se ne dogadja
Da ti nisu oni dali onu igracku? :)
Salu na stranu, cudno jer Neo je puuuno sporiji od Eva, koji zaista odlicno radi.
Tako je to kad ides sa single corea na dual core... :)
ubojica mekog tuljca
29.03.2012., 20:26
jebote naručio u portiu u utorak ujutro (uplata vidljiva odmah), a telefona nigdje. Nit ga poslali, nit niš... psmtr
Android-split
29.03.2012., 20:36
Carbon :D http://www.slickwraps.com/Evo-3D-Black-Carbon-Fiber-Skin-Wrap-p/evo-3d-carbonblk.htm
Imas na ebayu ovakvu istu za puno manje dolara. Al jednom sam narucija slicnu i dosla mi puknuta. Pa onda opet ceka 15-ak dana da dodje druga. Zato sam ja odustao od hard futrola. Samo silikonske
cickova
29.03.2012., 23:03
Da ti nisu oni dali onu igracku? :)
Salu na stranu, cudno jer Neo je puuuno sporiji od Eva, koji zaista odlicno radi.
Tako je to kad ides sa single corea na dual core... :)
čuj sad ovog znalca tu :). os kupit defaj?? :cerek:
ma mob je fakat ono mrcina, mrak. jedinosu I ZVUCNIK I SLUSALICE OCAJ!
Juventino85
29.03.2012., 23:07
A i kamera nije bas za pohvalu...
rap_boy
29.03.2012., 23:13
Da nekada i ja primjetim kao neka "trzanja".
Baš sam instalirao onu aplikaciju multitouch test, Galaxy S2 mi je podržavao 10 prstiju, EVO samo 4.
Za te pare mob je odličan, nema boljeg, al još uvjek patim za S2.
Android-split
29.03.2012., 23:31
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1511595
ubojica mekog tuljca
30.03.2012., 11:18
Došao je, finally. Pravi muški uređaj, mislim da ću ga zadržati za sebe :)
cickova
30.03.2012., 13:33
jel neko rootao, instalirao koji kernel, ROM, .... instaliro ubuntu??? da podijeli iskustva/savjete i to..?
Android-split
30.03.2012., 13:42
Taman sam to htio pitati. Taman sam gledao neka videa, nemaju svi isti softvare. Meni je 2.3.4, sense 3.0 i 1.20.401.8. A ova videa šta sam ja gleda, nema nitko ni slicnu verziju. Sve mobove prije sam jednostavno rootao, skini program, spoji mob i stisni root. Nisu svi znalci. Blaženi galaxy 3, svaki dan sa minja romove.
ubojica mekog tuljca
30.03.2012., 14:00
ja neću dirati ništa dok sve ne isprčkam. onda čekam ics. kada će uopće izaći? vidim da sada izlazi za sensatione...
Android-split
30.03.2012., 14:03
ja neću dirati ništa dok sve ne isprčkam. onda čekam ics. kada će uopće izaći? vidim da sada izlazi za sensatione...
Here is the official statement: "HTC has been working hard to get its Ice Cream Sandwich upgrades ready, and we’re excited to announce that our first round of ICS upgrades will roll out by the end of March for the HTC Sensation, HTC Sensation 4G and HTC Sensation XE, followed soon there after by the HTC Sensation XL.
In addition, we can confirm Ice Cream Sandwich upgrades will be coming later this year to the HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S and HTC Desire HD. Stay tuned for more updates on Ice Cream Sandwich releases in the coming weeks."
raliSHA
30.03.2012., 14:18
Da, Sensation je u prvoj turi, Evo u drugoj, al moglo bi to bit onda relativno uskoro...ja isto računame ne raditi ništa posebno do ics-a, vidjet kakav će on bit i onda se zafrkavati dalje....jedino možda razmišljam o rootu tako da mogu adblock stavit :D
Juventino85
30.03.2012., 14:24
Zanimljivo kalo je naglo zivnuo thread o Evo 3D-u od cijene u Tele2...:D
Izgleda da akcije i popusti sve rjesavaju... :)
ubojica mekog tuljca
30.03.2012., 15:18
Hvala na obavijesti za ICS :) Sad znam što i kako očekivati.
Što se cijene tiče, to obično tako ide. Idu teme za top modele koje nitko ne može kupiti, i za ove best buy modele koje si većinom možemo priuštiti. Tipično ljudski :)
tastatura zg
30.03.2012., 19:08
kolko drzi baterija ak ga se ostavi na miru,al je npr. spojen na internet cijelo vrijeme (za facebook poruke i takve stvari)
Juventino85
30.03.2012., 20:05
Ako ga tako koristis, moze potrajati i dva do tri dana inace je neki prosjek jedan dan.
rap_boy
30.03.2012., 21:53
Ja dosad imao dosta androida (Legend, Desire, Galaxy S, S2, EVO) i s nijednim nisam uspio progurati 2 dana nekog normalnog korištenja..
Imao svakakve ROM-ove na njima, sve živo pogašeno šta se može, internet uvjek palio kada mi samo zatreba i odma gasi (znači nije cjelo vrijeme upaljen), sve fore i trikove probao za produljenje trajanja batrije, ali NIKAD mi nijedan android nije uspio izdržati 2 dana a da sam ono nešto ga solidno koristio. Jedino ako ga nediram uopće, ali što će mi onda takav mobitel kad ga koristim samo za SMS i pozive? Jako me ljuti politika proizvođača da rade sve tanje mobitele pa zbog toga baterije "stradaju", tj. budu slabijih kapaciteta.
Imao S2, kolko ima oko 8" debljine i bio mi je pretanak, ovaj EVO je dosta deblji i puno bolje paše u ruci, stvar je u tome da su u tanki S2 mogli staviti bateriju od 2000 mAh (koja se može zasebno kupiti) i bio bi opet tanji od EVO-a, ali ne,...
u biti neću više u offtopic, android je po meni još uvjek nedovoljno optimiziran, i ovaj ICS nije ništa revolucionaran, sve su to mala poboljšanja, ništa konkretno..
Jako me ljuti politika proizvođača da rade sve tanje mobitele pa zbog toga baterije "stradaju", tj. budu slabijih kapaciteta.
Sve se može kad se hoće
Motorola Droid Razr Maxx
9 mm, baterija 3300 mAh
http://www.gsmarena.com/motorola_droid_razr_maxx-4417.php
Pozz svima kupio sam HTC Evo 3D i mob je super za sad ali me zanimaju neke stvari u vezi njega. 1.di mogu skinuti film besplatno da mogu gledati na mobu
2. da li se može ubacit prijevod u film?
3. da li se može gdje skinuti 3D film za ovaj mobitel?
MOLIM POMOĆ !
assassin
31.03.2012., 07:46
Android-split- premješteno u temu za potražnju aplikacija (http://forum.hr/showthread.php?t=672479).
Lexx
1. Gdje i inače skidaš.
2. Može.
3. Ili u google upišeš "YT3D" (i dobiješ nešto kratkih filmića) ili skineš neki 3D film (s istog mjesta gdje i obične skidaš) i konvertiraš ga (http://community.sprint.com/baw/thread/71354).
Juventino85
31.03.2012., 07:57
Pozz svima kupio sam HTC Evo 3D i mob je super za sad ali me zanimaju neke stvari u vezi njega. 1.di mogu skinuti film besplatno da mogu gledati na mobu
2. da li se može ubacit prijevod u film?
3. da li se može gdje skinuti 3D film za ovaj mobitel?
MOLIM POMOĆ !
1) Film skini na komp sa Torrenta pa prebaci na mob.
2) Skini BS Player
3) Pogledaj pod broj 1... :)
Pozdrav!
Jel itko kupio ovaj mob u Tele2 na produljenje ugovora i koliko ga je platio?
Hvala
Juventino85
31.03.2012., 09:48
Ovisi koja tarifa, svaka tarifa ima drukciju cijenu uredjaja... :)
Sent from my GT-N7000
Android-split
31.03.2012., 09:50
Ja sam na bonove, 24 rate po 86kn, na american karticu.
Ovisi koja tarifa, svaka tarifa ima drukciju cijenu uredjaja... :)
Sent from my GT-N7000
Npr. 200 ili 300 ?
Hvala
lukarak
31.03.2012., 10:55
Ja sam na bonove, 24 rate po 86kn, na american karticu.
Al to 2064 kn. Kaj su tu neke kamate?
Android-split
31.03.2012., 11:43
Mislija sam da mi je 1995kn al nije nego 2045kn. Sad vidija na racunu. A isto je. 83kn ili 86
Koliko bi kostao onda na produljenje ugovora 2 god na tarifu 200kn ?
Android-split
31.03.2012., 12:39
To nebih znao. Al znam da imaš u njih (otprilike ti govorim) platiš 900kn odmah i svaki racun ti je uvecan za 50kn. Kao platiš nešto odmah a ostali ti se podjeli na 24 rate
Koja je u vas verzija? Jel u svakog ista? Moja je: 2.3.4, sense 3.0 i 1.20.401.8
spajder
31.03.2012., 13:06
To nebih znao. Al znam da imaš u njih (otprilike ti govorim) platiš 900kn odmah i svaki racun ti je uvecan za 50kn. Kao platiš nešto odmah a ostali ti se podjeli na 24 rate
Koja je u vas verzija? Jel u svakog ista? Moja je: 2.3.4, sense 3.0 i 1.20.401.8
android inačica indentična.
Juventino85
31.03.2012., 13:29
Kod mene je ista verzija kao kod tebe.
Nece vise niti nadopunjavati Gingerbread nego ce ravno na ICS...
aardwark
31.03.2012., 20:46
Nemojte nestrpljivo ocekivati ICS, sluzbeno je od strane HTC-a najavljen za "later this year"...
Juventino85
31.03.2012., 22:02
Nakon Sensation serije trebao bi biti na red Evo 3D... :)
Racunam do 6. mj...
Sent from my GT-N7000
spyxies
31.03.2012., 22:33
tražio, tražio i našao u InterSparu... 2499 kn
kako sam prije njega imao Nokiu X6, prelazak na Android i sve nove mogučnosti koje s tim dolaze i to po ovakvoj cijeni... nenadjebivo :headbang:
i naravno 3d slikice kao šlag na tortu... premda bi i bez te opcije ovo bio vrhunski model.
Juventino85
31.03.2012., 22:54
Da si jos malo trazio nasao bi u Tele 2 po 1945kn... ;)
Sent from my GT-N7000
spajder
01.04.2012., 04:01
za one koji vole ekspermentirat sa romovima: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1458032 nema šta nema...za evo3d gsm.užgi ga blaž!
Android-split
01.04.2012., 13:28
Jel mi netko moze u pm poslat internet postavke od telea? Netreba mi mms. Ja sam svoje izbrisa a sad mi trebaju. Ovi u szk su trube
Juventino85
01.04.2012., 14:40
NAME: Tele2 Internet
APN: internet.tele2.hr
Ostalo sve po defaultu...
Izvoli... :)
Android-split
01.04.2012., 15:02
Evo sam uspija. Pojavilo mi se slovo E do mreznog signala. Pa mi ovo nisu u stanju rec u szk. A likova. Hvala ti del piero :-)
Juventino85
01.04.2012., 15:27
Ma oni u T2 su svi panjevi neskolovani...
Jedino sto znaju reci je "molimo za jos malo strpljenja, rijesiti cemo u najkracem mogucem roku"...
Katastrofa...
Android-split
02.04.2012., 14:58
Sutra stavljam custom rom, nadam se uspješno. Pa javim dojmove.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1416832
Ja dosad imao dosta androida (Legend, Desire, Galaxy S, S2, EVO) i s nijednim nisam uspio progurati 2 dana nekog normalnog korištenja..
Imao svakakve ROM-ove na njima, sve živo pogašeno šta se može, internet uvjek palio kada mi samo zatreba i odma gasi (znači nije cjelo vrijeme upaljen), sve fore i trikove probao za produljenje trajanja batrije, ali NIKAD mi nijedan android nije uspio izdržati 2 dana a da sam ono nešto ga solidno koristio. Jedino ako ga nediram uopće, ali što će mi onda takav mobitel kad ga koristim samo za SMS i pozive? Jako me ljuti politika proizvođača da rade sve tanje mobitele pa zbog toga baterije "stradaju", tj. budu slabijih kapaciteta.
Imao S2, kolko ima oko 8" debljine i bio mi je pretanak, ovaj EVO je dosta deblji i puno bolje paše u ruci, stvar je u tome da su u tanki S2 mogli staviti bateriju od 2000 mAh (koja se može zasebno kupiti) i bio bi opet tanji od EVO-a, ali ne,...
u biti neću više u offtopic, android je po meni još uvjek nedovoljno optimiziran, i ovaj ICS nije ništa revolucionaran, sve su to mala poboljšanja, ništa konkretno..
Slažem se s tobom..nije to još tako fino i optimizirano kao na iPhone ali nije loše (Sense za razliku od svih ostalih je zakon)..
..isprobavao sam danas ovaj Htc Evo 3d u jednom dućanu i moram priznati da me je oduševio..jako je brz, prikaz je izvrstan po meni bolji od S2 jer je rezolucija osjetno bolja čemu ja dajem prednost (S2 ga šiša samo u prikazu crne boje)..
Odlično leži u ruci, izrada je doista vrhunska :)
Kakva je jačina zvučnika kod razgovora..da li je dovoljno glasan i razgovijetan !?
Što ne valja sa zvučnikom !?
raliSHA
02.04.2012., 18:22
vanjski zvučnik je dosta tih i plehnat, al to je standardno na htc-ima, pogotovo u usporedbi s tim da je on prije imao motorolu koje uvijek imaju super zvučnike.
vanjski zvučnik je dosta tih i plehnat, al to je standardno na htc-ima, pogotovo u usporedbi s tim da je on prije imao motorolu koje uvijek imaju super zvučnike.
Misliš kod zvonjave ili kod razgovora..kod Sensationa je zvuk prilikom razgovora dosta ugodan i vrlo glasan..
Juventino85
02.04.2012., 19:41
Zvuk prilikom razgovora je zacudjujuce cist i glasan ali vanjski zvucnik je zaista los, svi ga deru po tome.
Sent from my GT-N7000
Zvuk prilikom razgovora je zacudjujuce cist i glasan ali vanjski zvucnik je zaista los, svi ga deru po tome.
Sent from my GT-N7000
Najbolji vanjski zvučnik na jednom smartphoneu sam doživio na Huawei U8650 koji košta 695kn..bolji od Iphonea 4S, LG Optimus 2x, HTC Sensation, Samsung Galaxy S i S2..za ostale ne znam..
Puno mi je važnije da je zvuk prilikom razgovora dobar..
Juventino85
02.04.2012., 21:03
HTC- i LG-evi imaju kriminalan zvuk.
S2 je bolji ali meni je medju najboljima bio na Defy Plus i kod Nokia, naravno...
Sent from my GT-N7000
cickova
03.04.2012., 00:12
upravo to, zvucnik je opca katastrofa... krecem sutra sa curstom ROMovima (dugo izdrzo XD), pa javim jel ima poboljsanja sa onim beats by dr. dre kaj sad svi imaju ti romovi...
slusalica je super, dakle razgovor bez ikakvog problema i tu nemam nikakve zamjerke
mikrofon prilikom snimanja videa takodjer bez zamjerke
slusalice za glazbu, uz njega dobivene, imaju super stvar a to je music control, ali imaju jako slabe baseve, velike su i imaju malu gumicu, tak da se sve cuje van kroz njih i to me zivcira, pa koristim motoroline. I tu je takodjer osjetno tise nego kod motorole (znalo me smetat na max kod motorole, ovaj ima max ko motorola na 75% cca)
ono sto me iznenadilo je antena za wlan. jaca od ove na laptopu, takodjer GPS-nasao i fixao sve za desetak sekundi u kuci, u wc-u uz mali prozor, bez interneta. vauuuu (motorola je isto hvatala, al ne tak bbrzo, al jos imam ptsp od onog smeca samsungovog)
Juventino85
03.04.2012., 09:42
Istina, wlan ima odlican domet, bolji od svih Samsunga.
Sensation npr nema tako dobar domet.
Slusalice ako nisu in-ear niti ne koristim pa sam si nabavio Audio Beats by Dr.Dre... :)
P.S...Nisu svi Samsunzi smece... ;)
Sent from my GT-N7000
aardwark
03.04.2012., 16:06
Sto se straznjeg zvucnika tice... zvoni dovoljno glasno da ga cujem. I to mi je dovoljno. Nikakvo slusanje glazbe i slicno mi ne pada na pamet na tim zvucnicima (i ne podnosim klince koji secu po gradu i trešte cajke i slicno smece sa mobitel...) Tako da, za ono za sto sluzi je sasvim dovoljan :D
Juventino85
03.04.2012., 16:52
Ako je malo jaca buka nema sanse da se cuje ako nemas neku krestavu melodiju.
To mi je najbolnija tocka na njemu...
Sent from my GT-N7000
cickova
03.04.2012., 17:03
Istina, wlan ima odlican domet, bolji od svih Samsunga.
Sensation npr nema tako dobar domet.
Slusalice ako nisu in-ear niti ne koristim pa sam si nabavio Audio Beats by Dr.Dre... :)
P.S...Nisu svi Samsunzi smece... ;)
Sent from my GT-N7000
znam da nisu smece, ali jednostavno sam naletil na srot i princip mi ne dozvoljava da: kupim samsungov ili nokijin mobitel, kupim bilo kaj od LG-ja :)
slusalice su malo preskupe, ne dam vise od 200kn, zasad drze motoroline (a odlazi za par dana, naso kupca za 1400 :))
Sto se straznjeg zvucnika tice... zvoni dovoljno glasno da ga cujem. I to mi je dovoljno. Nikakvo slusanje glazbe i slicno mi ne pada na pamet na tim zvucnicima (i ne podnosim klince koji secu po gradu i trešte cajke i slicno smece sa mobitel...) Tako da, za ono za sto sluzi je sasvim dovoljan :D
Ako je malo jaca buka nema sanse da se cuje ako nemas neku krestavu melodiju.
To mi je najbolnija tocka na njemu...
Sent from my GT-N7000
da, bas je kaos zvucnik, al ove njegove melodije se fakat fino cuju. ko da su delali melodije koje pasu najjeftinijem zvucniku kaj su mogli nac :)
Android-split
03.04.2012., 19:09
Nakon 3h uspjesno stavljen custom rom uz pomoc iz osijeka. Hvala play Pete. Na xda sam upoznao momka i rado mi je pomogao.
jolly_bravo
03.04.2012., 19:14
Nakon 3h uspjesno stavljen custom rom uz pomoc iz osijeka. Hvala play Pete. Na xda sam upoznao momka i rado mi je pomogao.
ja stavio rom Leedroid. Prije downgrade, s off i root. "čas" posla sve zajedno. ako se ne računa download svih potrebnih fajlova :) ako tko bude trebao pomoć neka kaže, preko skype, teamviewer se može odraditi :) tutoriala već ima dosta, samo se treba linkat.
apsolutno sam zadovoljan sa romom. sve radi bez greške i FC.
spajder
03.04.2012., 19:28
Koji si rom stavija?
Android-split
03.04.2012., 19:38
MikRunny v1.13 i karnel anryl 10.07 battery friendly. Zasad sam prezadovoljan. Imao je i puno brži karnel koji je bio na njemu, antrax al mi je reka da cu punit mob dva puta na dan. Pa sam zato ovaj karnel izabra.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1416832
SetCpu na interactive 19200-1512000 (zasad)
Juventino85
03.04.2012., 19:45
znam da nisu smece, ali jednostavno sam naletil na srot i princip mi ne dozvoljava da: kupim samsungov ili nokijin mobitel, kupim bilo kaj od LG-ja :)
slusalice su malo preskupe, ne dam vise od 200kn, zasad drze motoroline (a odlazi za par dana, naso kupca za 1400 :))
da, bas je kaos zvucnik, al ove njegove melodije se fakat fino cuju. ko da su delali melodije koje pasu najjeftinijem zvucniku kaj su mogli nac :)
Princip ponekad moras ostaviti sa strane, to ti iz osobnog iskustva pisem... :)
Sluske su skupe ali jbg kad volim takve stvarcice... :)
Zvucnik je po meni ocajan, jedino sto se cuje kod njega su te defaultne melodije...
Nisu svi Samsungi loši, nisu ni nekvalitetni, problem je što uglavnom bijedno izgledaju..
Molim vas reci te mi dal se mogu gdje skinuti ili napraviti 3D filmovi za HTC Evo 3D ????
Juventino85
04.04.2012., 08:55
You Tube 3D... :)
Sent from my GT-N7000
Molim vas reci te mi dal se mogu gdje skinuti ili napraviti 3D filmovi za HTC Evo 3D ????
sam sam na demonoidu nasao brdo naslova tocno napravljenih za 3d evo ekran... guglaj :D
Android-split
04.04.2012., 11:24
Jel itko upoznat sa htc beats audio? Jedan prijatelj mi je reka da mu je to neki tip stavija na eva. Da nije aplikacija, nego da se nesto u zvukovima namisti
Luka-san
04.04.2012., 11:30
Moze par odg na ova pitanja:
1.Trenutacno imam arc s te dal mi se isplati prijelaz na 3d.
2.Kakav je 3d efekt. Dal se vidi efekt npr na nekom 3d filmu koji si stavite na njega.
3. Kakva je kamera te dal bi mogao tko napraviti par slika s njim? Te jos vaznije meni dal moze netko slikati jednu stranicu knjige s njim da vidim kak se vidi jer cesto zbog posla slikam neke papire pa ih kasnije na kompu pogledam
4. Dal iz tele 2 dode otkljucan jer sam na vipu
5. Dal baterija ako je 3g uvijek ukljucen,provjera maila svakih jedan sat i surfanja oko 2 sata,slikanja nekih 20 slika.. dal bi izdrala od 6 ujutro do 7 navecer
I to je to pa ak bi mi tko mogao odg na ova pitanja :)
Juventino85
04.04.2012., 11:51
Jel itko upoznat sa htc beats audio? Jedan prijatelj mi je reka da mu je to neki tip stavija na eva. Da nije aplikacija, nego da se nesto u zvukovima namisti
To ti je zip file, moras ga flesati preko recoverya...
Moze par odg na ova pitanja:
1.Trenutacno imam arc s te dal mi se isplati prijelaz na 3d.
2.Kakav je 3d efekt. Dal se vidi efekt npr na nekom 3d filmu koji si stavite na njega.
3. Kakva je kamera te dal bi mogao tko napraviti par slika s njim? Te jos vaznije meni dal moze netko slikati jednu stranicu knjige s njim da vidim kak se vidi jer cesto zbog posla slikam neke papire pa ih kasnije na kompu pogledam
4. Dal iz tele 2 dode otkljucan jer sam na vipu
5. Dal baterija ako je 3g uvijek ukljucen,provjera maila svakih jedan sat i surfanja oko 2 sata,slikanja nekih 20 slika.. dal bi izdrala od 6 ujutro do 7 navecer
I to je to pa ak bi mi tko mogao odg na ova pitanja :)
1) Isplati se, puno bolja izrada mobitela, snaga proca, 1gb RAM-a, Sense UI... :)
2) Vidi se efekt ali prvo vrijeme nije bas jednostavno naviknuti se...
3) Kamera nije losa, za slikanje papira ili knjiga je super.
Malo losija za neke teze fotke.
4) Otkljucan, uzeo sam dva komada.
6)Trajala bo cijeli dan sa tom uporabom, jer ja imam dva maila u pushu i puno tezu uporabu a traje mi od 8 do 18h... :)
Android-split
04.04.2012., 12:17
To ti je zip file, moras ga flesati preko recoverya...
Jel znaš di cu ga nac ili ako ga imaš slucajno?
Luka-san
04.04.2012., 12:24
@juventino
Dal bi mogao slikati neki papit i uploadati na net pa da vidim primjer i neku ovak normalnu sliku ak mozes.
Hvala ti puno,mislim da cu uzeti eva :)
Juventino85
04.04.2012., 13:56
vako. .hr je teze registrirati zbog administracije. jeli?
nu. sad se vracah na ovaj forum s kojeg sam sletio prije 5 minuta. i sta? zaboravio kako se zove.
ne valja. i pomislim. eeeeeeeeeeee, da se zove shmrch.net, upamito bi ga odma. a i ne treba bookmark !
XDA developers... :)
@juventino
Dal bi mogao slikati neki papit i uploadati na net pa da vidim primjer i neku ovak normalnu sliku ak mozes.
Hvala ti puno,mislim da cu uzeti eva :)
Cim se domognem vremena, nema problema.
Sad imam neku guzvicu... :)
reno666
04.04.2012., 14:12
[QUOTEDal bi mogao slikati neki papit i uploadati na net pa da vidim primjer i neku ovak normalnu sliku ak mozes.[/QUOTE]
evo da pomognem, slikano na brzinu sa 40 cm visine
http://s19.postimage.org/9yerd077z/IMAG0454.jpg (http://postimage.org/image/9yerd077z/)
Luka-san
04.04.2012., 14:18
hvala ti, pa sasvim solidno se vidi :)
Android-split
04.04.2012., 14:39
ja stavio rom Leedroid.
Jesi zadovoljan? Kako bateriju prazni?
Meni stigao maloprije dostavom..otključan na sve mreže :)
Luka-san
04.04.2012., 15:12
Koliko ti je trebalo da dode,ja ga planiram danas naruciti
Koliko ti je trebalo da dode,ja ga planiram danas naruciti
Točno 2 dana..naručio u ponedjeljak oko 14-15h danas stigao otprilike u isto vrijeme..požuri se jer navodno neće biti dugo na bonove..
Jedino mi nije jasno da je od 1gb memorije u upotrebi 808mb od kojih je samo 320mb slobodno već na početku korištenja !?
sam sam na demonoidu nasao brdo naslova tocno napravljenih za 3d evo ekran... guglaj :D
Ej evo malo sam istraživao po ovoj stranici i brzina preuzimanja je užasno mala ovim tempom trebao bi tjedan dana za jedan film. Skidam preko qTorent. Ima li kakav način da se to ubrza? kako tebi ide ?
lukarak
04.04.2012., 22:59
Jedino mi nije jasno da je od 1gb memorije u upotrebi 808mb od kojih je samo 320mb slobodno već na početku korištenja !?
Pa dio pojede graficka
A mob je pun gluposti, kad stavis neki ROM koji je cist nece trosit nista.
Android-split
04.04.2012., 23:09
Meni je na mikrunnyu free 1gb
lukarak
05.04.2012., 08:35
Meni je na mikrunnyu free 1gb
Je sedamsto. Ne interne memorije, nego radne memorije.
Android-split
05.04.2012., 09:45
E jbg-a. Nisam skonta o cemu je rijec. Ukupno memorije 805mb, korišteno 457mb, slobodno 348mb. Eto, ispravak netocnog navoda. Rače danke na tvojoj koreksijon. :-)
Da li je netko od vas uzimao auto punjač..originalni je relativno skup a brijem da je sve to više manje isto !?
reno666
05.04.2012., 10:59
Da li je netko od vas uzimao auto punjač..originalni je relativno skup a brijem da je sve to više manje isto !?
ja imam nekakav kinez od prije i puni ok.
Juventino85
05.04.2012., 13:20
Bilo koji odgovara, ja imam od Cellular Linea i sve 5... :)
jel zna ko kako se radi print screen ja san slucajno to napravija 2 puta al ne znam kako :)
spajder
05.04.2012., 17:59
jel zna ko kako se radi print screen ja san slucajno to napravija 2 puta al ne znam kako :)
power+home=printscrean
evo mog iskustva s evom! dakle, kad sam kupio telefon nakon 2 dana sam primijetio 3-4 zrnca prašine ispod ekrana i odnio reklamirat u tele 2. nakon 4 dana mi je rečeno da dođem po drugi aparat i došao, uzeo ga i u autu ga pogledam i ovaj opet ima par zrnca prašine! odmah ga odnesem i daju mi treći. e sad taj treći je isto ima par zrnca prašine i nekakve dvije rupe između ekrana i kućušta s time da je nakon punjenja preko noći na stand-by-u potrošio za 6 sati 80% baterije!!! i njega sam odnio na reklamaciju i sad čekam što će reći ali i ako odobre zamjenu bojim se da opet ne dobijem nekakvog s greškom. inače je telefon super što se tiče programa ali možda je i serija s nekom greškom. vidjet ćemo!
everdream08
07.04.2012., 15:42
Savršen je i totalno me osvojio, ne žalim niti jedne jedine lipe :)
Jedino sam se malo naživcirala oko igrica i ostalog zabavnog sadržaja, Market planiram koristiti tek kad budem s WiFi-om negdje.. A pošto sam totalna amaterka s tim mobitelima ne snalazim se baš najbolje. Skinula sam neke aplikacije, igrice i to s nekog sajta na internetu i mučim se oko prenošenja tog na mobitel.. kako preko USB-a? Ne zamjerite na pitanju, stvarno se mučim s time..
Što se tiče ovog sa prašinom, moj je sasvim u redu, kupljen jučer, baš me zanima kako si uspio dobiti ih već toliko s greškom. :S
spajder
07.04.2012., 16:14
instaliraj HTC Sync software u njemu se nalaze svi driveri,i nebi trebalo bit problema.skini ga tu http://www.htc.com/www/help/htc-evo-3d/#download
hej ljudovi... moze li netko pogledati na mobu da li ima arapski kao jezik... zanima me po deafaultu na stock romu... hvala
Savršen je i totalno me osvojio, ne žalim niti jedne jedine lipe :)
Jedino sam se malo naživcirala oko igrica i ostalog zabavnog sadržaja, Market planiram koristiti tek kad budem s WiFi-om negdje.. A pošto sam totalna amaterka s tim mobitelima ne snalazim se baš najbolje. Skinula sam neke aplikacije, igrice i to s nekog sajta na internetu i mučim se oko prenošenja tog na mobitel.. kako preko USB-a? Ne zamjerite na pitanju, stvarno se mučim s time..
Kako si sad amaterka, a u temi za Alcatel OT-990 (http://www.forum.hr/showpost.php?p=38844296&postcount=296) si napisala citiram:
Imala sam nekih 4-5 mjeseci i mogu reći da me nije pretjerano oduševio...
Te si imala i samsung galaxy S (http://www.forum.hr/showpost.php?p=38844630&postcount=3888) sve dok ga nisi izgubila...
Osoba koja je imala par android uređaja prije nebi smjela imati problema sa osnovama osnova kod androida. Hm, :misli: a sad amaterka?!?:p
Ok, ne zanima me.
Odgovori na sva tvoja pitanja nalaze se u temi Čarobni link za Android FAQ (često postavljana pitanja) (http://www.forum.hr/showthread.php?t=605332)
spajder
07.04.2012., 17:32
hej ljudovi... moze li netko pogledati na mobu da li ima arapski kao jezik... zanima me po deafaultu na stock romu... hvala
nema.
moby-split
08.04.2012., 12:02
Ako kome treba:
http://www.ebay.com/itm/400285422077?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648#ht_909wt_1139
Placeno 29-og prošlog mjeseca, došlo 6-og ovog mjeseca. Uvjek kupujem screenove u istog. Odgovaraju mi ovakve vrste jer su tanki i vrlo lako se istitsne zrak koji ostane tokom ljepljenja.
Android-split
08.04.2012., 12:36
http://androidcop.blogspot.com/2012/04/htc-evo-3d-custom-roms-list-new-updated.html
SimonSays
08.04.2012., 15:53
Imam HTC Evo 3D tek nekoliko dana i to je moj prvi susret s androidom.
Mogu reći da sam prezadovoljan s tom mašinom i prvenstveno me zanima gejmanje na njemu.
Skinuo sam nekoliko besplatnih igrica sa marketa ali bih želio i kupiti koju od Gameloft-a.
Tu sam zapeo jer kada izaberem opciju kupovine putem sms-a, dobijem odgovor da imaju tehničkih problema s slanjem povratne poruke i da pokušam kasnije.
Imam tomato brutalnu tarifu a pokušao sam i preko t-com sim kartice pa ne ide.
Može pomoć?
Android-split
08.04.2012., 16:32
Može pomoć?
Svaku igru manje vise mozes nac besplatno. Proguglaj i upisi ime igre i na kraju dodaj apk., npr. tom cat apk. Kad skines na komp, prebaci na sd i instaliraj. Mislim da bi to bilo to.
Ne zagovaram piratluk, ali ako ti je hitno za igru potraži je na netu. (izguglaš sve što trebaš u kratkom vremenu)
Nađeš instalacijski apk, te data folder sa svim potrebnim fileovima (glazba u igri, mape, itd se nalazi unutar tog foldera) njega kopiraš u SD\Android\data. Pokreneš igru, volila.
Kada budeš u mogućnosti kupiš je da bude sve fer i to je to :)
Edit, vidim da me Android-Split pretekao. No zaboravio je na bitne data podatke. pa ću ostaviti svoj post.
SimonSays
08.04.2012., 17:17
Ok.
Hvala ljudi.
Radim na tome.
Luis Wu
08.04.2012., 18:34
Ako je rezolucija ekrana 540x960, zašto svaki put kad skinem neki wallpaper točno te dimenzije, mobitel mi ponudi podrezivanje fotografije, dakle moram izrezati jedan unutarnji dio i time dobivam nešto manje oštru sliku za pozadinu?
EDIT:
Eh, da sam barem ranije prosurfao malo... :bonk:
Dakle potrebno je samo za sliku navedene dimenzije povući prst u gornji lijevi kut pa će se onda pojaviti klizači kojima ćemo obuhvatiti cijelu sliku
cickova
09.04.2012., 00:15
Kakvi su sa garancijom glede stuck piksela... Primjetih jedan na lijevom dijelu statusne trake. A ipak se radi o mobu????
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.