View Full Version : S jeseni nam je stigla i nova Futura...
zoran k
27.09.2004., 19:14
Konačno je izašao novi broj (122)
Kakav vam se čini?
Ja sam za sad pročitao samo recenzije knjiga i minijaturu Marine Jadrejčić, ali očekujem da će F. Herbert biti dobar...
jel ima na kiosku?
ako nema, gdje ima?
koliko kosta?
zoran k
27.09.2004., 23:01
Pa, meni je stigla poštom budući da sam PRETPLATNIK, ali vjerujem da je ima i na kioscima. Košta kao i obično 29,90 kuna (osim za nas koji smo PRETPLATNICI, nama je nešto jeftinija)
Jesam li spomenuo da sam PRETPLAĆEN na Futuru?
meni je super ona "zao mi je". a apologij me malko zbedirao.skuzila sam godzillu i king konga,ali tko je ta mutirana gusterica? morat cu opet poceti gledati prastare filmove katastrofe s cudovistima koja unistavaju nju njork:) i svidja mi se ono od pleiades, junakinja je blesava. ka i ja:) nisam bas jos drugo citala
K@li is back! Run for cover!!
zoran k
29.09.2004., 18:04
Ja mislim da je mutirana gušterica godzilla, a dinosaur bi mogao biti - dinosaur?
"Žao mi je" je još jedan dokaz koji pobija moju teoriju da nema vrhunskih sf priča kraćih od 5 kartica. Damn! Priča mi je super.
Ono od Pleiades sam već slušao "live" u Pazinu pa mi sad nije toliko interesantno.
Dren kaže:
K@li is back! Run for cover!!
bas ti hvala. al' ja sam u biti dobra.samo sto to ljudi ne kuze
a mutirana gusterica je polagala jaja u podzemnoj, mislim da godzilla to nije radio? ma ne sjecam se vise.isparilo.sta ja mogu:)
a herbert je super. i ja hocu biti saboterka! :)
zoran k kaže:
Ono od Pleiades sam već slušao "live" u Pazinu pa mi sad nije toliko interesantno.
e,kad se vec spominje pazin, mogu li se igdje nabaviti ti epski deseterci?:)
zoran k
29.09.2004., 20:36
pa, ne znam koliko ih je Šišović uspio skupiti... ja ti mogu poslati svoj, a za druge ćeš se morati potruditi.
zoran k kaže:
...morati potruditi.
potruditi...mrzim tu rijec...budem li se previse trudila,ostat cu trudna:eek:
jel' itko citao treci nos? jel' tako strasno?:)
zoran k
30.09.2004., 16:43
Ja sam ga čitao. Meni je dosta lošiji nego ostale Vanjine knjige (koje su mi super). Macanova recenzija je zapravo ispala puno pozitivnija nego što sam očekivao, jer on osobno baš i ne voli Vanjin stil pisanja, a i u razgovoru mi je dao puno lošije mišljenje o toj knjizi nego što je napisao u "Futuri". Valjda se bojao da mu osobne (ne)preferencije utječu na objektivnost pa je u javnost išao malo opreznije :D
ajd dobro,znaci ne isplati se potraziti. mitologije u futurama su mi bile super, ali price iz blaga bogova nisu mi bas nesto. potrazit cu onda nesto drugo od njega.ili gavranovu sablju, to bi trebalo biti dobro.sad citam zbirku frulas.ima super prica.i post mi je ispao malo nekoherentan,ili mi se tako cini:confused:
zoran k
01.10.2004., 14:34
Da, u "Frulašu" ima stvarno dobrih priča (za neupućene, autor je Zoran Vlahović - potražite po knjižnicama ili naručite preko kontakta navedenog u mom potpisu)
"Sablja" je navodno najbolje što se desilo domaćem (u širem smislu) SF-u u zadnjih desetak godina. Još je nisam imao prilike pročitati, ali na listi mi je.
Black Hawk Down
06.10.2004., 15:46
Jesam li spomenuo da sam PRETPLAĆEN na Futuru?
...
osim za nas koji smo PRETPLATNICI, nama je nešto jeftinija Jesi, spomenuo si, ali ne znam zašto i čime se hvališ. Nama koji je kupimo za desetak kuna u "ediciji" "STARI BROJEVI" je ipak najjeftinija. :p Strpljenje je vrlina.
:)
zoran k
06.10.2004., 16:58
Problem sa starim brojevima je taj što sam ih pročitao. ;)
Black Hawk Down
06.10.2004., 19:11
zoran k kaže:
Problem sa starim brojevima je taj što sam ih pročitao. ;) Tebi je to problem a meni, vidiš, nije. Ja ih nisam pročitao.
zoran k
06.10.2004., 23:49
To ti je stvar vremena...
ma stari brojevi se mogu nabaviti i za manje od deset kuna.zapravo, kome se da pricekati jos nekih mjesec dana(a uz tempo kojim izlaze nove future, mjesec vise-manje nije velika razlika:D ), moze cak nabaviti i novi broj za nekh desetak kuna.samo sto ja blesa ne mogu odolit kad je ugledam na kiosku pa iskesam svih 29,90.a nekad mi cak ne vrate ni tih 10lipa,zlocesti prodavaci
Izitpajn
22.10.2004., 15:42
K@li kaže:
e,kad se vec spominje pazin, mogu li se igdje nabaviti ti epski deseterci?:)
Evo ti moj:
http://nosf.net/phpbb2/viewtopic.php?t=362
Na kraju sam ipak (neplanirano) završio u Pazinu, ali nisam imao kod sebe pa su mi ga isprintali. Međutim, kad smo išli iz motela u dvorac, uspio sam posijati isprint tako da na kraju nisam pjevao. Ali sam zato glumio gusle drugim pjevačima. Ne, ni ne pokušavaj zamisliti.
Izitpajn kaže:
Evo ti moj:
http://nosf.net/phpbb2/viewtopic.php?t=362
Na kraju sam ipak (neplanirano) završio u Pazinu, ali nisam imao kod sebe pa su mi ga isprintali. Međutim, kad smo išli iz motela u dvorac, uspio sam posijati isprint tako da na kraju nisam pjevao. Ali sam zato glumio gusle drugim pjevačima. Ne, ni ne pokušavaj zamisliti.
thanks,vec sam procitala,sve.zakon. a necu pokusavati zamisliti, mislim da nemam toliko maste:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.