View Full Version : Koji jeftiniji mobiteli imaju ovu funkciju?
Znam da svi skuplji mobilni aparati imaju profile ali me interesuje koji jeftiniji aparati koje ste koristili imaju sledece:
Grupisanje imena iz imenika u grupe i dodeljivanje odredjene modije toj grupi. Tako da za prijatelje zvoni jedna melodija, kolege druga ....
Jango Fett
03.03.2003., 22:07
grozda kaže:
Znam da svi skuplji mobilni aparati imaju profile ali me interesuje koji jeftiniji aparati koje ste koristili imaju sledece:
Grupisanje imena iz imenika u grupe i dodeljivanje odredjene modije toj grupi. Tako da za prijatelje zvoni jedna melodija, kolege druga ....
Sony J70 je tu po meni najbolji izbor, za ostale nisam siguran...
blondie_30
04.03.2003., 10:13
grozda kaže:
Pa koliko ja znam skoro svaki Siemens i Nokia to imaju (cak i stari modeli)
Nokia 3210 ima dodeljivanje melodije imenu iz imenika ali ne i grupi imena. Tako da ako necu da mi telefon zvoni za njih 7 treba pojedinacno da idem od imena do imena i dodeljujem notone.
Mislim da mi siemens c35, c45 isto nemaju.
sunshine
04.03.2003., 12:42
grozda kaže:
c45 isto nemaju. c 45 ima
blondie_30
04.03.2003., 15:01
grozda kaže:
Nokia 3210 ima dodeljivanje melodije imenu iz imenika ali ne i grupi imena. Tako da ako necu da mi telefon zvoni za njih 7 treba pojedinacno da idem od imena do imena i dodeljujem notone.
Mislim da mi siemens c35, c45 isto nemaju.
??? koliko se ja sjecam cak je Nokia 6150 to imala (da kreiras grupu pa dodjelis melodiju - naravno entryje iz imeniku pridruzujes u grupu - opet imas nesto rucnog posla); btw. 3210 i 3310 su koma Nokie ako se usporede sa starijim modelima (po pitanju software-a); Siemensi serija 35 imaju
Drug ima c35 i kaze da nema grupisanje, cak i moj sef ima me45 i kaze da nema, 3310 sam gledao i isto kao kod 3210 ima dodeljivanje melodija pojedinacnom imenu ali ne i grupi iz imenika.
Znaci hocu da njih deset sa posla stavim u grupu koja se zove Office i dodelim im melidiju napr " OTPISANI" :), sledecih 5 stavim u grupu Kuca i za nji dodelim neku drugu melodiju.
Kada ne zelim da se javljam ovima sa posla samo im promenim melodiju u NOTONE i za njih mi ne zvoni a za sve ostale zvoni.
Ovo sa pojedinacnim melodijama ne pali jer za njih 10 treba da idem i pojedinacno dodeljujem "notone" a kasnije da vracam (vazi za 3210). Znaci hocu da odjednom promenim melodiju grupi od 10-ak sa liste.
Gledao sam i 3410 i ona isto nema.
Kod simensa (c35) video sam da ima ono kao profili Silent, Noise ... ali nisam vodeo da se moze vrsiti ovo grupisanje vec kad prebacim na silent to vazi za sve.
grozda kaže:
Kod simensa (c35) video sam da ima ono kao profili Silent, Noise ... ali nisam vodeo da se moze vrsiti ovo grupisanje vec kad prebacim na silent to vazi za sve.
Tako je! C35 nema grupiranje (osobno ga koristim). Ustvari ima samo dvije grupe, obicni i VIP i njima mozes staviti razlicite melodije zvona.
A mozes i svakoj osobi staviti "Colling Symbol" tako da kad te zove umjeto imena pozivatelja na ekranu vidis nekakvu glupu sliku.
C45 ima grupiranje ali je mobitel
sranje , koristio sam ga jedan dan, poslao ga u qurac i vratio se 35-tici :)
45 lepo izgleda ali su mu oni dugmici u vrhu jako zbijeni i tastatura cini mi se premekana pa mi se takodje ne dopada.
e postavio sam ovo pitanje vec jednom ali nisam dobio odgovor:
Za Siemens C55
E jos jednom da pitam, vidim da ima kao neke grupe u koje mozes staviti osobe iz imenika VIP, Leisure, Office ... e sad da li se za odredjenu grupu moze podesiti melodija tako da za VIP zvoni jedna vrsta a za Leisure ili Office druga ...
moj jadni alcatel 311 ima tu funkciju! :D
ima 3 grupe; privatni, poslovni i ostali
sunshine
05.03.2003., 08:55
C45 ima 4 grupe
i svim tim grupama mozete promijeniti ime i dodjeliti poseban nacin zvonjave
blondie_30
05.03.2003., 10:00
grozda kaže:
e postavio sam ovo pitanje vec jednom ali nisam dobio odgovor:
Za Siemens C55
E jos jednom da pitam, vidim da ima kao neke grupe u koje mozes staviti osobe iz imenika VIP, Leisure, Office ... e sad da li se za odredjenu grupu moze podesiti melodija tako da za VIP zvoni jedna vrsta a za Leisure ili Office druga ...
DA. DA. DA. Siemens C55 - OSAM user groupsa, 8 profiles ukljucivo i Aircraft mode :D
Btw. nemoj mijesati "Profiles" i "User groups" --> vidim gore u nekim postovima da to ne razlikujes. "Profiles" su tipa normal / loud / silent a unutar svakog profila stavis sve user groups.
Shane kaže:
Tako je! C35 nema grupiranje (osobno ga koristim). Ustvari ima samo dvije grupe, obicni i VIP i njima mozes staviti razlicite melodije zvona.
Dakle, ima - obicni i VIP.
Ja fakat ne kuzim koji ce vam to, al dobro, C55 ima OSAM (8) user grpups i svakom mozete staviti razlicitu melodiju zvona ...
Thurgood
06.03.2003., 14:27
jeftin - Trium Mars to ima :)
Drito Konj
12.03.2003., 03:55
trium mars je zakon mob...imam 3 :D
j70 isto ima super funkcije ali mu je software zaku'rac
njega isto imam...:rolleyes: :mad: :D
Thurgood
12.03.2003., 07:42
Drito Konj kaže:
trium mars je zakon mob...imam 3 :D
j70 isto ima super funkcije ali mu je software zaku'rac
njega isto imam...:rolleyes: :mad: :D
ja sam imao starog Astralisa :D nekad davno, pa Marsa, pa razočarao se eriksonom pa opet kupio Marsa. onda mi se svidio J70 koji je baš super,ali se prije 2 dana (nakon pola godine korištenja) ugasio i sad je na servisu. sva sreća da je pod garancijom. sad zamjenski imam Marsića, i to onog prvog, koji sam prvo ja imao skoro 2 godine, pa ga je stari koristio preko godinu dana a mali još uvijek radi bez problema. nostalgija me ulovila kad sam čuo poruku - tru-tru-tru-tru :cool:
Indigo Girl
12.03.2003., 17:58
Ja imam isto taj Sony J 70 ali jos nisam nakon pola godine otkrila to grupiranje i melodije?????? Ma ne moze se to! :confused:
Thurgood
12.03.2003., 18:08
može, može ;) :B
al nažalost ne znam napamet,a sony mi je u servisu :(
Indigo Girl
12.03.2003., 18:30
Yes! Otkrila sam kako se stavlja grupa. Ali i dalje mislim da melodija ne ide !!!
Indigo Girl
12.03.2003., 20:44
Yes, nasla sam, ali pod zvukovima je :) Ali necu si to namjestati, sto ce mi to? Pa vidim na ekranu tko me zove :rolleyes:
Thurgood
12.03.2003., 21:38
meni je zgodno zato što sam najživčaniju melodiju stavio za firmu. onda mogu napraviti :rolleyes: i prije nego ga izvadim iz džepa. naprimjer
techno mania
01.12.2006., 21:36
Pa Siemens ti je izmislio to pa tako da imaju i stari modeli od jeftiniji imas C75 ili SF 62 imaju tu jos razni modeli ali to su ti sa kamerama C75 ti je bolji npr. ima IRda i na preklop je ako te zanim jos koji jeftniji model samo kazi pozdrav
Matesonik
02.12.2006., 21:05
3 i pol godine stara tema. nije lose :zubo:
(znam jednog rekordera koji je digo 5g staru temu)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.