View Full Version : RuPaul's Drag Race
Krijes Sedam
20.08.2011., 19:56
America's Next Top Project Runway with a twist!
Gleda li tko ovaj američki show?
Sudionici su drag queens, dakle transvestiti :lol:
http://www.imdb.com/title/tt1353056/
http://en.wikipedia.org/wiki/RuPaul%27s_Drag_Race
Puno drame, štikli, smijeha, šljokica.. :cerek:
Season 1 natjecatelji
http://28.media.tumblr.com/tumblr_kyc0ouy5441qb79djo1_500.jpg
P.S. Show očito nije za konzervativce, homofobe i sl. stvorenja... :mig:
madam octa
28.08.2011., 12:07
Ja sam pogledala sve tri sezone, odlican mi je show, malo se primjeti recikliranje zadataka i tema, ali nikad nije dosadno.
Krijes Sedam
30.08.2011., 09:47
Ja sam pogledala sve tri sezone, odlican mi je show, malo se primjeti recikliranje zadataka i tema, ali nikad nije dosadno.
meni su naj do sada nina flower, raven i raja :cerek:
madam octa
31.08.2011., 11:55
Slazem se za ninu, u drugoj mi je dobra jos i Pandora Boxx a u trecoj Manilla i Yara (koja je stvarno prekrasna). A tek Shangela.... :lol:
Inace su mi u trecoj sezoni nekako bili najsimpaticniji natjecatelji
Krijes Sedam
31.08.2011., 12:06
Slazem se za ninu, u drugoj mi je dobra jos i Pandora Boxx a u trecoj Manilla i Yara (koja je stvarno prekrasna). A tek Shangela.... :lol:
Inace su mi u trecoj sezoni nekako bili najsimpaticniji natjecatelji
potpisujem :top:
meni se svidjela i mariah iz 3. sezone, kao dečko je :o, ali kao žena :cerek:
http://2.bp.blogspot.com/_DEvW1x7Yex8/TT6L4sr1lnI/AAAAAAAACho/NwD_8FXaBAY/s1600/RuPaul%2527s+Drag+Race+Season+3.png
mimi imfurst - koja luđakinja :rofl:
madam octa
01.09.2011., 01:46
Joj sad se toga opet prisjecam, kad ju je Shangie zalila s picem :lol:
Steta je samo sto su sve big girls bile iskompleksirane, bas bi bilo osvjezavajuce da neka bila puna samopouzdanja. Cijela 'Heathers' situacija mi je bila koma, inace mi je Raja ok ali Delta je ispala zivo zlo, bas jadno.
U 2012. dolazi i nova, cetvrta sezona, zajedno sa Untucked-om :)
Kakve su ti bile pobjednice do sada? Ja sam primjetila da su malo naginjale na tranny stranu, jako uvjerljive i lijepe kao zene ali fali im osobnosti
Krijes Sedam
01.09.2011., 09:25
Joj sad se toga opet prisjecam, kad ju je Shangie zalila s picem :lol:
Steta je samo sto su sve big girls bile iskompleksirane, bas bi bilo osvjezavajuce da neka bila puna samopouzdanja. Cijela 'Heathers' situacija mi je bila koma, inace mi je Raja ok ali Delta je ispala zivo zlo, bas jadno.
U 2012. dolazi i nova, cetvrta sezona, zajedno sa Untucked-om :)
Kakve su ti bile pobjednice do sada? Ja sam primjetila da su malo naginjale na tranny stranu, jako uvjerljive i lijepe kao zene ali fali im osobnosti
ajme shangela, koja komedija :lol:
da, u pocetku mi se delta work jako svidjela, samopouzdan, jak karakter, super stil, a onda se sve pocelo raspadati i vidjelo da je sve samo fasada iza frustiracije.
1. sezona
bebe zahara - fora, ali ništa posebno.
trebala pobijedit - nina flowers mi je bila vrhunac - originalna, super draga, a opet fierce :cerek:
najluđa od svih - tammy brown :rofl:
ongina - predrago bice sa super look, ne znam tko jos moze tako dobro isfurati celavu glavu i biti tako zenstven.
2. sezona
tyra sanchez - malo iritantna, ali super outfiti, tuzna osobna prica, super doseg za tako mladog decka.
trebao pobijediti - raven - malo prelajav, ali je zato originalan, zestok, ne fura isti stil uvijek, ima puno varijacija, kasnije se pokazalo da ga gledatelji obozavaju, on je najeksponiraniji u RuPaul's Drag U showu :top:
svidio mi se i morgan mchichaels, malo prerano ispao, isto i sonique - prezgodan!
tatiana - najiritantnija :o
3. sezona
raja - moj favorit, jako mi se sviđa kad imaju versatile outfite, a ne furaju stalno jedan te isti look kao npr. alexis mateo.
najdraza - jara
naj fierce dama - mariah
najzabavnija - manila luzon
najlosiji outfiti - india ferrah i shangela
jedva cekam 4. sezonu.
a untucked je isto super, malo ih se bolje upozna kakvi su svi zapravo.
sezona 2 sudionici:
:cice:
http://29.media.tumblr.com/tumblr_kybzwe5pOX1qb79djo1_500.jpg
Krijes Sedam
25.11.2011., 13:29
izašao je trailer za 4. sezonu :cerek:
http://www.youtube.com/watch?v=_BfsPNIu36A
meni su naj do sada nina flower, raven i raja :cerek:
Agreed! :cerek:
No da ajde prokomentiram sezone malo.
Sezona 1.
Najljepsa mi je bila Jade @_@. S onako dugim repom, sitna dinamitna. I u original pakiranju mi je bio jako zgodan ^^.
Trebala je Nina pobijedit, Bebe Zahara mi uopce mi nije tako cool.
(btw, link (http://www.youtube.com/watch?v=N3RB_56WziA&list=FL0YKAt5LvgcgKt7Mc8eJXzA&index=3&feature=plpp_video)na pjesmu .. nisam mogla to prestat slusat danima, toliko mi je u uho usla :D)
Tammie Brown mi je bila najfreaky, shvacala sam taj Old Hollywood look, ali te usnice ipak brr.
Sezona 2.
Raven, Raven, Raven, Raven :Slin:. I kao Raven i kao kakomujegodpravoime. Prezgodna, predivno bitchy, ma fantasticna! Isto kao Nina, trebala je pobijediti (zato mi je bas i drago za cuti da je toliko popularna u Drag U).
Tatiana :facepalm:. Nis vise necu reci.
Morgan mi je bila divna, prerano je ispala imho.
Jujubee, swatkica jedna *stipka obrascice*
I omg Tyra, The Original Tyra .. nisam se mogla odluciti da li ga mrzim ili samo jako ne volim.
Sezona 3.
Raja <3 (cijela spika s "I worked with Tyra blabla" mi je bila wtf dok nisma skopcala da ga fakat znam iz ANTM, radio je ko sminker do negdje 7/8 sezone i znam da su ga cesto prikazvali jer sam primjetila kad ga onda odjednom nije bilo. Jel se sjecas epizode ANTMa u kojem drag queen imitira Tyru? E to je bila Raja :D)
Cijela Heathers spika mi je bila tako lol, trebalo mi je malo da se sjetim film, a kad sam se sjetila sam si pomislila "al one su najebale na kraju filma".
Carmen, divan! Citala sam i clanak prije par tjedana gdje se on spominje. Neki big shot fotograf ga je fotkao za nesto.
Manilla.. nikak mi nije bilo jasno kako si je mogao biti tako bitchy s Shangelom kad su u drugoj sezoni rekli da je Shangie good good friends s Saharom (koji je Manillin decko).
No dobro, Shangela .. predugo je izdrzala.. sjetim se kad mislim Raven komentirala kad su im za neki izazov kutije dofurali da je pomilila ako ce unutar opet biti Shangela da ce ju pogurat natrag u kutiju :zubo:
Stacy mi je bila zastrasujuca. Pojava, drag, spika, brr.
I za kraj, moja ljubav, Yara Sofia.. musko, zensko, prelijepo kako god okrenes. Onaj raspad na kraju izazova, rasplakala sam se.
Jesi gledao Reunion specials? :cerek:
I sad Drag U drugu sezonu? Ja sam si skinula, ali nisam jos pogledala. Prva sezona mi je bila ok, ocekivala sam nesto drugacije, no dobro mi je dok god jos malo mogu gledati Raven, Morgan, Onginu, Jujubee i sve te krasne ljude :D.
Ups, malo sam se raspisala. Mogla bih jos vjeruj mi :rofl:. Idem pogledat trailer sad.
Edit: trailer je fantastican! Tocno se vidi razlika u kvaliteti produkcije od prve sezone. Jedva cekam *happy, happy, happy*
Krijes Sedam
25.11.2011., 18:24
Agreed! :cerek:
No da ajde prokomentiram sezone malo.
malo? :D
Sezona 1.
Najljepsa mi je bila Jade @_@. S onako dugim repom, sitna dinamitna. I u original pakiranju mi je bio jako zgodan ^^.
Trebala je Nina pobijedit, Bebe Zahara mi uopce mi nije tako cool.
...
Tammie Brown mi je bila najfreaky, shvacala sam taj Old Hollywood look, ali te usnice ipak brr.
slažem se. nina je trebala pobijedit. jednosavno je savršena!
tammie je meni bila super!
Sezona 2.
Raven, Raven, Raven, Raven :Slin:. I kao Raven i kao kakomujegodpravoime. Prezgodna, predivno bitchy, ma fantasticna! Isto kao Nina, trebala je pobijediti (zato mi je bas i drago za cuti da je toliko popularna u Drag U).
predivan je!
jesi vidjela ovo?
http://www.youtube.com/watch?v=d_9_MMV9kYE&feature=related
Tatiana :facepalm:. Nis vise necu reci.
mene je naj živciralo kako jako otvara usta dok priča!
Morgan mi je bila divna, prerano je ispala imho.
definitivno!
I omg Tyra, The Original Tyra .. nisam se mogla odluciti da li ga mrzim ili samo jako ne volim.
The Other Tyra, išla mi na živce, ali svaki put je bila fierce!
Sezona 3.
Raja <3 (cijela spika s "I worked with Tyra blabla" mi je bila wtf dok nisma skopcala da ga fakat znam iz ANTM, radio je ko sminker do negdje 7/8 sezone i znam da su ga cesto prikazvali jer sam primjetila kad ga onda odjednom nije bilo. Jel se sjecas epizode ANTMa u kojem drag queen imitira Tyru? E to je bila Raja :D)
Lol, i ja ga se sjećam od tamo isto!
Raja je ono što se traži, svaki put te oduševi, i iznenadi nečim novim.
Ne fura stalno isti stil.
Drag Queen has to be versatile!
Jesi gledao Reunion specials? :cerek:
jesam. prije reunion season 3 sam mislio kako su phoenix i venus prerano ispale, ali nisu se baš iskazale u renunionu.
I sad Drag U drugu sezonu? Ja sam si skinula, ali nisam jos pogledala. Prva sezona mi je bila ok, ocekivala sam nesto drugacije, no dobro mi je dok god jos malo mogu gledati Raven, Morgan, Onginu, Jujubee i sve te krasne ljude :D.
drag u mi daje snage da preživim do siječnja nekako :D
Ups, malo sam se raspisala. Mogla bih jos vjeruj mi :rofl:. Idem pogledat trailer sad.
malo? :D
Edit: trailer je fantastican! Tocno se vidi razlika u kvaliteti produkcije od prve sezone. Jedva cekam *happy, happy, happy*
da. super je produkcija, vidi se da je sve kvalitetnije. a sf ideja mi je super!
malo? :DDvaput si to napisao :p :D. Kao sto sam rekla mogla bih jos, ali necu :durica
predivan je!
jesi vidjela ovo? Ajme, nisam! Sad jesam. Kako je divan, u biti ga nikad nisam vidjela u stvarno pripremljenom lip syncu (bez battle for your liiiife :D).
The Other Tyra, išla mi na živce, ali svaki put je bila fierce! O boze, krivo sam napisala :facepalm:. Da, naravno, the other! To sam i htjela reci :D.
Znas sta mi je najvise smetalo kod nje? Njezino neznanje na nekim podrucjima (sminke npr) i kako su joj svi pomagali, a bez rijeci hvale i onda prica: I hate when u know little gays come to club and go likee: do my make uuuup. Mrmlj.
Raja je ono što se traži, svaki put te oduševi, i iznenadi nečim novim.
Ne fura stalno isti stil.
Drag Queen has to be versatile!Exactly! Pretpostavljam da je iz toga "nije isti stil" razloga Bebe prevanula nad Ninom.. ali Ninin stil mi je svejedno :s:s
ali nisu se baš iskazale u renunionu.Znas tko mi je grozno izgledao u reunionu? Shanelle, bas sam bila totalno razocarana.
da. super je produkcija, vidi se da je sve kvalitetnije. a sf ideja mi je super!Mozda se sjecas, i ANTM je imao jedan sf uvod sezone :zubo:
Nasla i onaj clanak gdje se Carmen spominje. Klikme (http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2050202/Toddlers-Tiaras-star-Eden-Wood-makes-fashion-big-time-shoot-W-shes-wearing-pageant-crown.html).
Krijes Sedam
26.11.2011., 09:48
Exactly! Pretpostavljam da je iz toga "nije isti stil" razloga Bebe prevanula nad Ninom.. ali Ninin stil mi je svejedno :s:s
nina i svoju stvar/pjesmu :cerek:
Nasla i onaj clanak gdje se Carmen spominje. Klikme (http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2050202/Toddlers-Tiaras-star-Eden-Wood-makes-fashion-big-time-shoot-W-shes-wearing-pageant-crown.html).
http://www.youtube.com/watch?v=uGp54MDYSHI
m, koja guza :D
Love, super izgleda :cerek:
Pogledala sam Drag U S2 konacno :zubo:. Raven, Raven, Raven :cerek:. S time da nju uzasno puno potenciraju, ocigledno ju javnost voli. Tyra npr, mislim da je bila samo u jednoj epizodi.
I da, family epizoda lol :rofl:. Manillina sestra, ista! Bilo je malo scary. Ali Ravens mom naravno <3.
Krijes Sedam
10.01.2012., 10:23
Taman si imala uvertiru pred Drag Race Season 4 :cerek:
Ravenove usne? :eek:
Da, tako se poklopilo hehe :zubo:
Malo su over the top, ali hej, it's drag :D. Iako, ako se dobro sjecam iz Drag Race, povecala si ih je :misli:.
ruby nakamura
08.02.2012., 17:20
gleda li itko ovo?
ovi novi su definitivno neobični :zubo:
phi phi nešto je najljepša. a sharon najluđa :D
ona mala puertorrrrrrrricanca mi ista yara sofia.
Krijes Sedam
08.02.2012., 18:32
gleda li itko ovo?
ovi novi su definitivno neobični :zubo:
phi phi nešto je najljepša. a sharon najluđa :D
ona mala puertorrrrrrrricanca mi ista yara sofia.
naravno da gleda :cerek:
ne mogu dočekat drugu epizodu :504:
sharon needles + the priness + chad michaels + willam su moje favoritkinje!
Krijes Sedam
08.02.2012., 19:08
http://www.youtube.com/watch?v=Ye4XcxRmuMI
:lol:
Evo i mene :zubo:. Htjela sam cekat sutra, pa da sve tri odgledam, no ocigledno nisam mogla izdrazati :D. Evo mojih dojmova nakon prve epizode (da, zapisala sam si ih :nerd: )
PhiPhi me na prvom okupljanju jako podsjetila na Mariah. Kenya je ista Yara Sofia (vidim da nisam jedina s time :D). Willam mi izgleda ko tip u zenskoj odjecoj, ne kao drag queen i nije mi simpa. Milan out of drag mi izgleda ko Shangela u dragu :ne zna: (btw, tocno sam znala da je ona to bila u onoj kutiji, znala sam, znala :D).
Alisa mi je vrlo yummi yummi off drag, steta sto je ispao. No zakljucak mi je da se breast plates uopce ne svidjaju.
Nakon sad odgledano druge prosirujem s: PhiPhi off drag mi je isto cute, a Kenya off drag mi izgleda ko cura. Chad mi je uzasno drag, djeluje kao tako dobra osoba. Epizoda sama po sebi mi nije bila medju najboljima, no mozda bi trebala znati kako inace taj wrestling izgleda da ga mogu cijeniti.
A opceniti zakljucak.. nemam favorita zasada, do druge epizode sam obicno vec imala neke okvirne najdraze, sada su mi prilicno jednaki svi.. divni ofc :cerek:
Krijes Sedam
13.02.2012., 18:02
Evo i mene :zubo:. Htjela sam cekat sutra, pa da sve tri odgledam, no ocigledno nisam mogla izdrazati :D. Evo mojih dojmova nakon prve epizode (da, zapisala sam si ih :nerd: )
PhiPhi me na prvom okupljanju jako podsjetila na Mariah. Kenya je ista Yara Sofia (vidim da nisam jedina s time :D). Willam mi izgleda ko tip u zenskoj odjecoj, ne kao drag queen i nije mi simpa. Milan out of drag mi izgleda ko Shangela u dragu :ne zna: (btw, tocno sam znala da je ona to bila u onoj kutiji, znala sam, znala :D).
Alisa mi je vrlo yummi yummi off drag, steta sto je ispao. No zakljucak mi je da se breast plates uopce ne svidjaju.
Nakon sad odgledano druge prosirujem s: PhiPhi off drag mi je isto cute, a Kenya off drag mi izgleda ko cura. Chad mi je uzasno drag, djeluje kao tako dobra osoba. Epizoda sama po sebi mi nije bila medju najboljima, no mozda bi trebala znati kako inace taj wrestling izgleda da ga mogu cijeniti.
A opceniti zakljucak.. nemam favorita zasada, do druge epizode sam obicno vec imala neke okvirne najdraze, sada su mi prilicno jednaki svi.. divni ofc :cerek:
samo sam te čekao! :D
vidjela si gore tko su meni najdraže :cerek:
kako se samo čereče u untucked :lol:
jedva čekam treću epizodu!
Jao, meni je najbolje bilo u prvom untucked Ru-ova uvodna: "this year it's all about family, love, friendship" i onda "who am I kidding?" :rofl:
Ponedjeljkom ide jel da? Sutra bi se trebalo nac vec pretpostavljam iako mislim da cu u cetvrtak tek stici pogledat :misli:
Krijes Sedam
13.02.2012., 18:23
je, večeras je nova epizoda, ali tek se za dva-tri dana ionako nađe za skinuti negdje :)
ruby nakamura
14.02.2012., 20:59
totalno očekivano ispadanje. iako je princess izgledala fenomenalno,
a i didi whatever i wiliam isto kao da se ne trude izgledati ko žena. nego samo eto, našminkam se malo, stavim periku i eto.
sharon mi je i dalje super. elvis izdanje :s
chad michaels u onoj zlatnoj haljini :s
ja stvarno ne kužim kad drame kako ovi latinosi imaju language barrier. pa bar danas svi govore engleski, zašto se oni ne mogu potruditi, a ne uvijek kad trebaju bit smiješni blebetat nešto na španjolskom :confused:
Krijes Sedam
15.02.2012., 21:40
totalno očekivano ispadanje. iako je princess izgledala fenomenalno,
a i didi whatever i wiliam isto kao da se ne trude izgledati ko žena. nego samo eto, našminkam se malo, stavim periku i eto.
sharon mi je i dalje super. elvis izdanje :s
chad michaels u onoj zlatnoj haljini :s
ja stvarno ne kužim kad drame kako ovi latinosi imaju language barrier. pa bar danas svi govore engleski, zašto se oni ne mogu potruditi, a ne uvijek kad trebaju bit smiješni blebetat nešto na španjolskom :confused:
a puerto rico je čak usa teritorij i engleski im je drugi službeni jezik :D
baš mi je žao da je princess ispala :(
sviđa mi se i kao cura i kao dečko :cerek:
bad luck što nije over the top i što se nikome od sudaca nije svidjela..
dida ritz je stvarno super odradila lip-sync, svaka čast!
madamme lequeer je trebala ispasti.
chad michaels je trebao pobijediti.
meni je willam super, najviše jer je cool i ne svađa se s ostalima, a ostali pucaju po šavovima čim je vide :lol:
a ne uvijek kad trebaju bit smiješni blebetat nešto na španjolskom :confused:
Rekla bih zato sto je u nekoj od prijasnjih epizoda nekom (ne mogu se sjetiti kome, pa time ni sezone :facepalm:) receno da je taj spanjolski stih bas super.
Krijes, nikako se ne mogu slozit s tobom, Willam mi je tako uzasan i muski rod je namjerno, taj five o'clock shadow svaki put mi tako smeta.. Gledala sam danas jos Meet the queens klipove i tamo je to tako izrazenooo bilo, argh :mad:.
Sharon Needles mi je sve draza. Onaj look za commercial kad je lip syncao Covergirl mi je bio tako savrsen :s
Princess mi je bila prekrasno nasmikana, samo sam gledala i kupila ideje.. ali Didi je zasluzeno prosla ovaj put, fantastican lip syncing.
I da, Chad u onoj zlatnoj haljini, mraaaaaaaaaq :cerek:
Krijes Sedam
16.02.2012., 12:24
Krijes, nikako se ne mogu slozit s tobom, Willam mi je tako uzasan i muski rod je namjerno, taj five o'clock shadow svaki put mi tako smeta.. Gledala sam danas jos Meet the queens klipove i tamo je to tako izrazenooo bilo, argh :mad:.
ma willam je meni super više zbog svog hladnog stava i one-liner-a koji su urnebesni i zato jer drugima ide na živce.
i zato jer ima super tijelo :cerek:
a da bi se mogao više potruditi oko šminke i ne svaki put biti gol, mogao bi :D
sjećam ga se ja još iz nip/tuck...
Istina, to sto ga ne uspijevaju uzrujat je super za gledat jer druge to samo jos vise nazivcira :D
Ja ga se ne sjecam konkretno iz Sex&City-a, sjecam se te epizode naravno :zubo:
ruby nakamura
16.02.2012., 14:18
ja se wiliama ne sjećam niodakle :D
šokantno, s obzirom da je velika zvijezda :zubo:
Krijes Sedam
16.02.2012., 15:29
ponio je preko 30 pari štikli :D
Evo, vidi ga na imdb-u (http://www.imdb.com/name/nm1316418/) :D, doduse nema mu toliko spominjanog S&tC-a tamo :misli:
ruby nakamura
16.02.2012., 16:32
znači ako ne gledam nip/tuck ništa od prepoznavanja :D
i od silnih štikli nije imao mjesta za britvicu i puder? :zubo:
Krijes Sedam
18.02.2012., 20:18
Willam :lol:
- I’m a non-versatile bottom who crossdresses for money or press.
- I usually look like a hooker, but one for like athletes and senators.
- If you’ve got a check, I’ve got a talent.
- My video had 500K views before I did RuPaul’s Drag Race. It’s now approaching 2 million. Perez reposted it, the Pope jerked off to it.
- I immediately became pro-choice after meeting some of the Drag Race girls.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyuzfjvDgq1rokdxro1_400.gif
http://26.media.tumblr.com/tumblr_luoj9anga01qbzqexo1_500.gif
ruby nakamura
24.02.2012., 00:31
willam mi je sve simpatičniji sa tim bolji sam od sviju stavom. komentari su mu vrh :rofl:
ali nekako su mi ove sezone svi mlaki, nezanimljivi :ne zna:
sharon needls mi je cool i chad michaels, ostali bla totalni.
Zakljucak mi je ovotjedni da me Kenya uzrujava. Off drag izgleda previse ko cura, svaki put kad ju vidim se stiltam. A i on i off drag mi je zamjerka da ne moze usta zatvoritit... brrrr.
Zao mi je sto nisu runway haljine komentirali. Willam je imala prepreprekrasnu, ali jesus chriiiiiiiiiist, ta brada, meni nije jasno da to ne vidi u ogledalu.
Na temelju haljina sam mislila da ce oprat Jiggly, kaj je ono bilo?
A Sharon, cool je, ali nadam se da nece pobijediti.. ako bi pobijedila mislim da bi to bilo "iskupljenje" za to sto Nina Flowers nije pobijedila, a ona mi je bila puno bolji predstavnik quirky draga.
Krijes Sedam
25.02.2012., 19:45
meni fali što nema malo više kretivnih sweing challenga, previše je tih glumljenja i skečeva, meni je to malo dosadnjikavo, čak i negodno za gledat kolkio su neke cure loše :ne zna:
kenya i jiggly ne mogu zatvorit usta ni dok šute i izgledaju mi malo retardirano :D
sharon se osjećala krivom jer je prozvala phi phi i išla joj to objasniti, a ova eksplodirala kao bomba :rofl:
wiliam, pardon willam, ma može se i ne obrijat uopće, samo nek i dalje baca svoje fore :lol:
a to što je glumio jendnu sekundu i SATC i to bez i jedne rečenice, a stalno se hvali time - WTF :rolleyes:
Da, da, to sam zaboravila spomenuti i slazem se fale sawing challengi! Do sada su nesto ala takvo imali samo u prvoj epizodi. Opcenito i prosla i ova epizoda su mi ispod prosjeka bile sto se toga tice, not rly fun.
Boze Jiggly, to sam isto htjela komentirati.. taj lagano sam spora pogled. Kad sam gledala Meet the queens je govorila nesto tipa "i'm loud, im fun, im great" s tonom glasa kako bi spiker citao vijest o prometnoj na autocesti. U prvi tren sam pomislila da to radi namjerno, da ce nesto izvest nakon toga, ali ne, nastavila je u tom tonu i bila sam lagano sokirana. To je fun i loud i jiggly? Not...
Well, it's simmilar to Samantha and Samantha was in S&tC and I was in S&tc so it was logical :treptreptrep:. Parafraziram :zubo:. Aha i day job! Ako to nije rekao pet puta ovaj put nije nijednom, "pf, it's my day job, I've got it nailed *pucka prstima*" i onda onako reagira na onog producenta :o.
Krijes Sedam
26.02.2012., 10:50
P.S Max Mutchnick je hot & cute! :cerek:
ruby nakamura
26.02.2012., 15:52
jooj da
nina flowers je najsimpatičnija ikad. baš neobična, ali in a good way :D
ja sam mislila da će ona pobijedit dok ona meme, bebe kako li se već zove, se nije pojavila u onoj šljokičastoj haljini. zinula sam ko kenya :D
Bebe Zahara :rolleyes:. Ja sam bila sokirana kad je ona pobijedila, Nina mi je bila apsolutni favorit od prve epizode :cerek:. Mislim, Bebe je ful simpa, ali ali ali...
ruby nakamura
28.02.2012., 21:02
taman kad mi je willem postao simpatičan, mora odglumiti onaj fakin ispad. tako forsirano i bezveze.
sharon kao michelle visage :s
kenya je jako irritantna, drago mi je da je otišla.
iako milan, ono odijelo, what the fuck?
Krijes Sedam
01.03.2012., 09:57
taman kad mi je willem postao simpatičan, mora odglumiti onaj fakin ispad. tako forsirano i bezveze.
sharon kao michelle visage :s
kenya je jako irritantna, drago mi je da je otišla.
iako milan, ono odijelo, what the fuck?
ono s willamom mi je bilo jako čudno :eek:
milan mi čak nije bio tako loš na runwayu, u lipsyncu je bio fora, a njegova celebrity impersonation je bila toliko loša da je bilo smiješno :D
kenya, vrijeme je bilo da ispadne, ona je totalno one-note, iako mi je bilo jako žao kad se rasplakala, vjerujem da joj je bilo teško je pola toga nije razumjela :(
phi phi, grozna gaga, i inače mi je njegov drag totalno dosadan, njegove gluma u onom challengu sa rupaul albumima mi je bila katastrofalna..
chad :cerek:
sharon :cerek: iako sam mislio da je ono janet dickinson, a ne michelle viage :rofl:
Sokiralo me kad sam danas skuzila da Milan ima 36 godina? :eek: Nikad mu ne bi dala toliko.
I ne mogu si pomoc, Kenya mi je tako freaky, drago mi je da je ispala.. bb Kenya.
Sharon mi je bila fantasticna :zubo: i Chad naravno, ali od Chad Cher nisam nista manje ni ocekivala.
Willam se konacno obrijao :lux: i onda melt down na pozornici, sta je to billo? :D
Moram reci, sjenilo sto je Latrica imala na runway, zelim, hocu, moram imati, predivno :cerek:. A Milan na runwayu nisam uopce shvatila, jasno mi je da se referencirala na nekog, ali nisam uspjela skuzit ime sto ce reci da tak i tako ne znam tko je bio u pitanju.
Ovo mi je bila najbolja epizoda do sad, proletila mi je u trenu :cheer:. A Untucked je bio so precious :D
Krijes Sedam
09.03.2012., 14:37
Sokiralo me kad sam danas skuzila da Milan ima 36 godina? :eek: Nikad mu ne bi dala toliko.
Napokon ispao! Milan is delusional :o
Koncepti su mu prekomplicirani i uglavnom nemaju smisla :D
I ne mogu si pomoc, Kenya mi je tako freaky, drago mi je da je ispala.. bb Kenya.
Koje glupo pismo, pa ona ne zna ni riječi engleskog, a kamoli pisat pisma :lol:
Sharon mi je bila fantasticna :zubo:
Super mi je njena ovotjedna fora sa zmjom :cerek:
Willam se konacno obrijao :lux: i onda melt down na pozornici, sta je to billo? :D
Kaže da nije glumio :rolleyes:
A ovaj put pobijedio kao naj wet t-shirt slut i osvojio glavni challenge! I neka je!
I zasto Jiggly ima one velike smedje mrlje ispod pazuha svaki put?
She looks dirty! :503:
Epi-zo-de mi postaje sve bolje i bolje :cheer:. I ovaj Untucked je bio tako precious <3, mislila sam da mi je proslotjedni bio najbolji, ovaj je bio epic :D
Slazem se za Milan, third time is not the charm, nek je otisao. Iako svaki put kad vidim Jiggly i ona fucking usta, zatvoriiiiiiiiii ustaaaaaaaaaaa :503:. Nek ona ode sljedeca.
Latrice ovaj tjedan :s. Willam je dobro izgledao, ali Latrica mi je bila fantasticna, float i sminka, ajme koja sminka :s
No i da dakle, Kenyino pismo :zubo:. Mene zanima ostatak pisma ili nije bilo ostatka pisma? She read them oh yes she did hihi, morali su malo zapaprit :D
Zaboravila sam komentirati prosli tjedan, grozno mi je kad u lip syncu skinu perike, stikle, haljinu, sise. Prilicno sam sigurna da im tako ne izgledaju lip syncovi na nastupima :zubo:
Obozavam going to library :cerek:. Dita i Chat, Latrice i Sharon, odlicne su mi bile :D. PhiPhi sucked :flop:
Drago mi je da su konacno prikazali da Willamu nesto kazu za onaj five o'clock shadow, no svejedno nisam ocekivala da ce biti bottom two. Inace ovotjedni mi je zadatak bio blesast, cini mi se da su prosle godine izazovi bili puno izazovniji i zajebaniji i svakako su ukljucivali vise sivanja!
I last remark, divan make up na Ru ovaj tjedan, bas jako lijep <3
Krijes Sedam
14.03.2012., 10:48
Zaboravila sam komentirati prosli tjedan, grozno mi je kad u lip syncu skinu perike, stikle, haljinu, sise. Prilicno sam sigurna da im tako ne izgledaju lip syncovi na nastupima :zubo:
Obozavam going to library :cerek:. Dita i Chat, Latrice i Sharon, odlicne su mi bile :D. PhiPhi sucked :flop:
Drago mi je da su konacno prikazali da Willamu nesto kazu za onaj five o'clock shadow, no svejedno nisam ocekivala da ce biti bottom two. Inace ovotjedni mi je zadatak bio blesast, cini mi se da su prosle godine izazovi bili puno izazovniji i zajebaniji i svakako su ukljucivali vise sivanja!
I last remark, divan make up na Ru ovaj tjedan, bas jako lijep <3
Super mi je bila ova epizoda, isto obožavam reading :cerek:
Ne mogu prežačit što nemaju više šivaćih challengea :(
Još mi je ostao Untucked za pogledati :D
I meni :zubo:, sad cu :D.
edit: pogledah. Dakle, bila sam sokirana kad sam skuzila da Willam nije svjestan svoje brade. Mora da mu je jakoo neugodno sad kad gleda.
I oh da, volim Untucked :cerek:
Bogomoljka
16.03.2012., 19:50
wooow!
gdje to gledate?
napokon reality koji bi mi bio totalno po guštu :cerek:
Torrenti :mig:. Ima negdje i streaming mislim, ali ne znam gdje.
ruby nakamura
20.03.2012., 23:02
jesu li rekli koja pravila je willam prekršio ili šta :confused:
glamourous sharon :s
nisam htjela ni da phi phi ispadne iako mi je antipatična.
dida ritz je toliko dosadnaaaaaaaa.
Krijes Sedam
21.03.2012., 20:38
jesu li rekli koja pravila je willam prekršio ili šta :confused:
glamourous sharon :s
nisam htjela ni da phi phi ispadne iako mi je antipatična.
dida ritz je toliko dosadnaaaaaaaa.
omg, ovo je bila najdramatičnija epizoda :eek:
nadam se da gledaš i untucked! :cerek:
willam? wtf happened?
phi phi, ja sam navijao da ona ispadne, a molio boga da sharon ostave :503:
O-M-G :cheer:, O-M-G :cheer:, O-M-G :cheer:. Koja epizoda, koji untucked :s. Drama, drama, drama, love it :cheer:
Jel se dakle zna sto je napravio? Moja nekakva pretpostavka je da je bio u kontaktu s nekime vani :misli:
Znam da je sve drugo palo u sjenu s tim krajem, ali da komentiram bottom two. Bila sam uvjerena da ce Sharon ostati, a PhiPhi otici.. njezin nastup mi je bio grozan. To kad odbace cipele, pa periku, pa ostalo (ona srecom nije) mi tako ide na zivce.
Pamela Andersom mi je bila grozno nasminkana :o
I lol u Untucked dok su se PhiPhi i Willam prepucavale face od Dite onako izmedju dvije vatre je bila so precious :rofl:
Krijes Sedam
26.03.2012., 08:46
navodno droga, hormoni, izlaženje iz hotela, posjedovanje laptopa ili mobitela, a vjerojatno je sve iscenirano radi gledanosti :o
zen:
"Na dan emitiranja njegovog disqualificationa je izdao single koji su svi (ukljucujuci i Ru-a) izreklamirali na svojim profilima i dospio na top 50 iTunes listu."
http://www.youtube.com/watch?v=sO-msplukrw&fb_source=message
kad će više phi phi izbacit :503:
Krijes Sedam
26.03.2012., 08:47
glasajte za all stars sezonu :D
http://apps.facebook.com/offerpop/Contest.psp?c=84430&u=15489&a=177914495580579&p=100669730063886&rest=0&v=View
Je vidjela sam spot (poslao mi link :zubo:) i divan je, ali nisam skuzila da je u pitanju tajming, krasan pr, krasan :lux:.
ruby nakamura
26.03.2012., 16:31
glasajte za all stars sezonu :D
http://apps.facebook.com/offerpop/Contest.psp?c=84430&u=15489&a=177914495580579&p=100669730063886&rest=0&v=View
glasala sam za ninu flowers! ako bude allstars. zaslužuje pobjedu!
ruby nakamura
27.03.2012., 16:11
jao napokon je otišla i dida ritz. samo da je ne vrate idući put :D
preglupe su mi izjave nekih da nisu sposobni složit 2 suvisle rečenice o ozbiljnom problemu jer politika zna bit nezgodna, posebno kao dio ugrožene manjine da mogu biti toliko neupućeni i nezainteresirani :ne zna:
ovaj challenge mi je bio fora, ali generalno ova sezona je dosta slabija od ostalih, i natjecateljice su mi bezveznije.
Prvo i osnovno, secret service :cerek:. Kad su ih pokazali onakve i onda suncane podrapala sam se :zubo:
Good riddance Dita, na debate mi je grozno izgledala. Znam da je to realness queen look, ali mi je bila grozna.. ta kosa, ta bluza, te hlace, didn't like at all. Na lip syncu je bila dobra, ali Latrice je bila bolja. S time da mislim da su lip syncali na nesto drugo, tipa Beyonce da bi Dita pobijedila.
I Chad's look na runwayu, love, ali love <3
Sta mislite koga ce vratiti? Nadam se da nece biti Willam, iako mi je on najizgledniji. Palo mi je na pamet da bi mozda The Princess mogli :ne zna:.
I za kraj, da slazem se.. dobar challenge danas, ali opcenito najslabija sezona i natjecateljice.
Krijes Sedam
28.03.2012., 21:41
kmeee, phi phi opet nije otišla :503:
užasna mi je bila u ovotjednom zadatku, mislim kužim lik koji je htjela, ali ona je tako loša gluica i iritantna :504:
a tek fora na the help :rolleyes:
sharon je pametna i itekako zna složiti višestruko složene rečenice koje su smislene. ona mi je jedino bila dobra u zadatku.
super mi je izgledala i u zadatku i na pisit :cerek:
svi drugi su mi bili bez veze, čak i chad. jesam spomenuo da mi je phi phi odurna?! :(
ja se nadam da će vratit willama ili the princess, svi ostali su mi totalno bla :D
kmeee, phi phi opet nije otišla :503::rofl:
I da, bila je losa. Iako mi je Dita bila gora, PhiPhi je bila iritantnija.
Krijes Sedam
29.03.2012., 10:28
Pandora Boxx on Phi Phi:
The absolutely freaking terrible:
Phi Phi O’hara – Phail. Big Phail. It’s a similar case with her performance in the Snatch Game. You can’t force funny. You either are or you’re not. This was not. I got that embarrassed for someone feeling watching it. Phi Phi’s whole act Phell Phlat. And then The Help comment. Oh lord. Now, I’m one for some non-PC humor but only if it’s funny and in the appropriate context. This was neither. Epic Phail Phail.
:cerek:
http://www.newnownext.com/rupaul-drag-race-recap-pandora-boxx-dida-ritz/03/2012/
E da, zaboravila sam jucer procitati, hvala na podsjetniku :zubo:
Vidim da se Pandora i ja slazemo o Ditinom dojmu :D:
Latrice did take it to church and served some old school without being old while Dida tried to Beyonce her way through it.
Krijes Sedam
29.03.2012., 16:08
citati nekih drugih forumaša u usa:
"Pandorra Box - Looks more like Kathy Griffin than Kathy Griffin." :rofl:
"Dan Savage is so hot I would ride him into the next week." :cerek:
ruby nakamura
29.03.2012., 20:14
Pandora Boxx on Phi Phi:
The absolutely freaking terrible:
Phi Phi O’hara – Phail. Big Phail. It’s a similar case with her performance in the Snatch Game. You can’t force funny. You either are or you’re not. This was not. I got that embarrassed for someone feeling watching it. Phi Phi’s whole act Phell Phlat. And then The Help comment. Oh lord. Now, I’m one for some non-PC humor but only if it’s funny and in the appropriate context. This was neither. Epic Phail Phail.
:cerek:
http://www.newnownext.com/rupaul-drag-race-recap-pandora-boxx-dida-ritz/03/2012/
awesome :rofl:
zaboravila sam koliko je ona smiješna :D
ruby nakamura
08.04.2012., 00:08
kako mi je drago da je opet ispala, pogotovo kad je skinula periku. zašto itko misli da je to dobar potez :confused:
latrice je uspjela ne pomaknut se s mjesta i imati 20 puta bolju izvedbu!
Meni je isto drago da je ispala, kad sam ju ugledala na vratima reakcija mi je bila: Neeeeeeee, Scary Kenya is back :(.
Challane s make over-ima mi je inace najdrazi challange u svim sezonama. Strgala sam se na DILK = Dad I'd Like to Kill :rofl:. Jedino mi je smetalo sto su ga ujebali s trudnickom odjecom, wtf... lame.
Latrice pwned again, ali opet mislim da joj je ruku jakoooo isla pjesma.
Krijes Sedam
10.04.2012., 12:27
kenya - scary little muppet :D
totalno wasted epizoda :ne zna:
a ova nova epizoda ---- SPOILER ---
ne mogu vjerovati da je spodoba još u igri i ula u top tri :504:
a svađa između nje i sharon - OMG!
ne kužim ono sa ditom, jel to namješteno ili kaj :lol:
Propustili su fucking Ditu von Teeseeeeeeeee :503:. Aaaaaaaaaaaaa! Nadam se da se sad jebeno grizu :503:
Mislim da nije bilo namjesteno, ono ukljucenje Ru-a, pa onako odustajanje, pa snimke Dite i u pozadini cujes vristanje :rofl:. Mislim da nikada do sada nije bilo toliko BEEP u epizodi. A ono s psima na kraju :zubo:. I'm from Chicago bitch!!! :rofl:
I onako cisto opcenito remark, da je PhiPhi bila u kojoj od prijasnjih sezona mislim da ne bi ovako daleko dogurala. Zao mi je za Latrice btw, ali bolje ona nego Chad imho.
Krijes Sedam
16.04.2012., 09:40
Chad je rasturio lipsync :cerek:
A sve tri obleke od Sharon su mi bile super!
Iskreno se nadam da PhiPhi drže radi drame samo i da neće ni slučajno pobijediti :(
Pogledala Rewind :zubo:. Bila sam malcice razoracana sto nije "prava" epizoda, ali bilo je super zabavno :D.
Prognoze za pobjednicu? Ja sam nekak zakljucila da mi svejedno da li ce biti Chad ili Sharon, samo da nije PhiPhi!!
Krijes Sedam
23.04.2012., 19:40
slažem se. nadam se da će sharon pobijediti :cerek: chad bi bio sasvim ok :D ali samo ne phiphi :(
Ne znam jesi gledao Rewind, ali po Ru Paul-ovim komentarima finalne tri cure rekla bih da se Sharon smijesi titula :D
Aaaaaaaaaaaa :503:. Ovo nisam ocekivala!
Krijes Sedam
25.04.2012., 10:36
meni je 'jedan frend' spojlao da neće objavit pobjednicu :503:
nema šanse da onda sharon ne pobijedi, pa svi gledatelji ju obožavaju, a ru će kao i to uzeti u obzir :cerek:
bilo je mi je najs vidjeti da su na kraju phi phi i sharon u ok odnosima :)
Hate spoilers :mad:. Da, to sam si i ja pomislila, da ce Sharon prevagnut onda.
Gledali? :lux: :lux:
Super mi je epizoda bila, iako zapravo manje reunion novosti nego inace.. za neke cure mislim da rijec od njih nisam cula. Ali mi je bilo super vidjeti publiku :cerek:
Eh da, a Willam mi je izgledao mraq! :cool: Ok, sve su izgledale super, make up fantastican i to. I razlog za izbacivanje, nadala sam se necem paprenijem :D
Krijes Sedam
05.05.2012., 17:17
gledali :D
osim sharon, zvijezda večeri je svakako willam, ima super fore :cerek:
ne znam jesi vidjela njegovu parodiju na selenu gomez :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Qc1xG2-ww48&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsear ch_query%3Dlove%2Byou%2Blike%2Ba%2Bbig%2Bschlong%2 6oq%3Dlove%2Byou%2Blike%2Ba%2Bbig%2Bschlong%26aq%3 Df%26aqi%3D%26aql%3D%26gs_l%3Dyoutube-psuggest.3...5352.10816.0.10937.27.19.0.8.8.0.85.1 347.19.19.0...0.0.&has_verified=1
malo sam strepio do proglašenja, ali sad je sve u redu, sharon je bila fantastična :mig:
Lol, nisam vidjela :zubo:. A pit crew mu gostuje u spotu :D.
Je, bila je super, beer outfit na pocetku :rofl:. Prvo sam pomislila wtf, a onda sam skuzila sta je :D
Krijes Sedam
06.05.2012., 12:28
sad treba preživjet do jeseni i all stars sezone :D
A cek, to ce na jesen ici? Stvarno? Kao two in year? O, cooool :cheer:
Krijes Sedam
06.05.2012., 15:00
hoće iznimno ove jeseni samo, bilo je na fejsu live glasanje fanova za top queens. u vrhu su sharon, mimi, manila, raven, pandora.. ;9
To znam :yes:. Ali nisam znala da ce biti na jesen, mislilla sam da ce biti sljedece godine, kao do sada. Tako da mi je to bas super :cheer:
Krijes Sedam
16.05.2012., 18:32
navodno je na jesen all stars, a u 01/2013 nova 5 regularna sezona :yay:
kandidatkinje za all stars:
http://www.wehoconfidential.com/2012/05/leaked-rupauls-drag-race-all-stars.html
Ako je to tocno, malo mi je glupo sto vracaju cure koje su pobijedile, onako wtf... Ali ultra se veselim Nini i Raven i Yara Sofii (lovelovelove) i Chadu i Pandori i um, vise manje svima :D
ja ne mogu vjerovat da neko ovo gleda jedan dan sam naletio na ovo na youtubu i doslovno sam umro
zar nije peta sezona normalna jer sam negdi vidio da su radili castinge?
Krijes Sedam
28.05.2012., 20:17
ja ne mogu vjerovat da neko ovo gleda jedan dan sam naletio na ovo na youtubu i doslovno sam umro
zar nije peta sezona normalna jer sam negdi vidio da su radili castinge?
5. sezona će bit normalna i kreće u 01/2013 :)
pogledaj si sezone 2 i 3, superzabavne su! :D
Pogledaj i 1 molim lijepo, Nina Flowers rocks :headbang:
Carmen je transgender? :o Clanak (http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2159319/Fans-fury-TLC-airs-Cake-Boss-episode-mocks-transgender-woman.html).
Krijes Sedam
16.06.2012., 14:32
Carmen je transgender? :o Clanak (http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2159319/Fans-fury-TLC-airs-Cake-Boss-episode-mocks-transgender-woman.html).
wow, bit će hot ženska :)
Intervju (http://ohnotheydidnt.livejournal.com/69612219.html)ako hoces procitati. Sad je dakle dvoje trans, who's next? :D
Krijes Sedam
16.06.2012., 15:00
Intervju (http://ohnotheydidnt.livejournal.com/69612219.html)ako hoces procitati. Sad je dakle dvoje trans, who's next? :D
da, sad se sjetio i da je sonique žena :)
O-M-G, sad sam vidjela cast za All stars :503:. Kako, kako, kako .. za koga da ja navijam? Nina i Raven u istome? :nesvijest: Pandora i Chad? :o I divna Yara Sofia? :cerek: Kako, kako? :tuzni:
Koja ce to biti divna sezona btw :love:
Krijes Sedam
13.08.2012., 15:26
O-M-G, sad sam vidjela cast za All stars :503:. Kako, kako, kako .. za koga da ja navijam? Nina i Raven u istome? :nesvijest: Pandora i Chad? :o I divna Yara Sofia? :cerek: Kako, kako? :tuzni:
Koja ce to biti divna sezona btw :love:
OMG!
yara, manila, raven, nina ?!?! :cerek:
i stavili su tammie, savršeno! :lol:
i dalje ne kužim forsanje shannel, jujubee i alexis mateo :kava:
ruby nakamura
13.08.2012., 17:01
:eek:
pa kako ću se odlučiti za koga navijati :503:
dobro, alexis mateo ne znam šta radi tamo.
Krijes Sedam
13.08.2012., 18:48
vjerojatno ste već vidjeli trejler - comic trash :D
http://www.youtube.com/watch?v=9xxlf-bJ9m0
Sad je taman zavrsio i Drag U, pa sam si skinula za pogledat u komadu i Shanell mi je u jednoj epizodi sto sam ju dosada vidjela izgledala grozno.. nimalo drag, vise kao srednjogodisnja uciteljica prvih razreda osnovne (siroke hlace, siroka sljasteca bluza, kratka perika).. di je nestala ona "look at my butt" cura? :ne zna:
Dakle, ne, ne znam kaj radi tamo.
I da, moram napomenuti da mi je strasno drago da nema Bebe, Tyre, Raje i Sharon.. jer ovo vidim bas kao do-over priliku :lux:
Aha, a sta Mimi Imfurst radi tamo pls? :zubo:
Krijes Sedam
13.08.2012., 22:38
pretpostavljam da si vidjela mimi kao dio girl pop skupine :o
http://www.youtube.com/watch?v=aUZrlmHSZBw
Lol, nisam vidjela! Ne izgleda lose :o
Sokirana sam :tuzni:
www.ronaldmatters.com/2012/10/report-sahara-davenport-passes-away-at-age-27.html
Krijes Sedam
03.10.2012., 09:09
da, čuo jučer, grozno, on je bio jako simpa :(
jadna manila!
baš me zanima što se dogodilo :ne zna:
Da i mene, ocito je nesto um sumnjivo recimo, da je bila ne znam automobilska nesreca bi to odmah rekli :(.
I da, jadna Manilla, grozno.
ruby nakamura
23.10.2012., 14:37
pogledala sam prvih 7 minuta i O M G
pa za koga ću navijati :eek:
sve su :cerek:
o.k. pogledala sam, početno oduševljenje je splasnulo :D
alexis mateo nikad nisam ni voljela, i dalje je bezveze.
i pandora je dosadna s okrivljavanjem mimi za sve, kad je ona u biti usrala. i što je pustila da mimi lypsynca kad je toliko loša kao :S
i dokad će trajat ovo s parovima :eek:
Uu, ima na torrentima? Daj sibni link na pm pls, ja sam pogledala nabrzaka, pa nisam nista nasla.
Krijes Sedam
23.10.2012., 17:48
Uu, ima na torrentima? Daj sibni link na pm pls, ja sam pogledala nabrzaka, pa nisam nista nasla.
i meni treba :D
ruby nakamura
23.10.2012., 20:54
online sam gledala. na delishows.com
Krijes Sedam
24.10.2012., 10:07
pa za koga ću navijati :eek:
bome ja ću za ravena i manilu :cerek:
na drugom mjestu su mi yara i tammie :D
sve su :cerek:
shannel i jujubee mi nisu nešto baš, a i nina me malo razorčarala :eek:
o.k. pogledala sam, početno oduševljenje je splasnulo :D
i meni također. a untucked?
nekako mi je sva ta bitchiness malo isforsirana, a zadatak mi je bio bezveze.
alexis mateo nikad nisam ni voljela, i dalje je bezveze.
i meni je ona bla.
i pandora je dosadna s okrivljavanjem mimi za sve, kad je ona u biti usrala. i što je pustila da mimi lypsynca kad je toliko loša kao :S
umjesto mimi su trebalu ubaciti willama, onginu, morgana ili mariah :503:
mimi je puno bolja u svojim spotovima nego u drag race-u :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=JMnkcYpIeY4
i dokad će trajat ovo s parovima :eek:
do final 4.
sezona ima samo 6 epizoda.
po meni prekratka sezona i preglupo ovo s parovima da bi queens došle do izražaja u svom punom svjetlu :ne zna:
ruby nakamura
24.10.2012., 15:29
da, prekratko, više su vremena potrošili na najavljivanje nego na samu sezonu.
ne sviđa mi se ovo s parovima.
mislim da, kao i uvijek, ipak znam za koga navijam. raven :cerek: :D
Pogledah! Slazem se, parovi su bezveze, Pandora je totalno totalno totalno bezveze ispala. Jasno mi je da su morali nesto novo smisliti, ali mislim da parovi jednostavno nisu fer.
I da, Ninu uopce nisam primjetila kako spada, a u svojoj sezoni je bljestala! Alexis i Yaru uopce nisam na prvu skuzila da su zamijenile outfite :o. A Yara mi je divna :cerek:. Ma sve mi ih je divno vidjet :zubo:.
Nisam si jos isfiltrirala favorites, jer Raven, Nina, Chad za koje bi inace navijala su svi spareni s onima za koje ne bi. Juju je divno simpaticna, ali nije all star winner. Tammi je crazy, cooky, freaky, ali takodjer not a winner. Shanell mi sada izgleda puno bolje nego kad sam je zadnje vidjela u Drag U, al opet, ne toliko bolje.
I da, samo sest epizoda, that sucks! Ali i sest je bolje nego nista! :thinkpink:
Jeste pogledali? :lux: Koji emocionalni Untucked :tuzni:. Al osim toga, odlicna epizoda, zao mi je samo sto smo zapravo jako malo od skeceva vidjeli.
ruby nakamura
30.10.2012., 12:30
ja tako želim da yarlexis ispadnu.
znam da većina ovdje voli yaru sofiu, ali meni su tako iritantne ijedna i druga sa svojim latinizmom i to je jedino što imaju zanimljivo.
oh engleski mi nije prvi jezik bu hu
žao mi je nine :(
raven in my heart :cerek: the devil wears nada :zubo:
Yara mi je divna :cerek: i prerano je otisla u svojoj sezoni, Alexis mi nit smrdi nit mirise, ali ovaj put su zasluzeno pobijedili (tj. Yara, fakat je bila dobra!).
Meni je zao Nine isto, ali sam i razocarana, nista sto smo vidjeli u ove dvije epizode mi nije bilo wow kao sto mi je bila u prvoj sezoni :(.
Nda, Raven, Raven rulz :zubo:
Krijes Sedam
31.10.2012., 16:57
ja nikak da sepošteno ufuram u ovaj all stars, nekako mi se prebrzo, puno najava šta će bit i šta je bilo, a zapravo sve nabrzaka prikažu.
navijam za ravena. tammie je luđakinja i super mi je kako je odbrusila michele :D
Jao, to je bilo jaw dropping! :D Zanima me sto je to Michelle tocno rekla za najlonke da je dobila takvo pranje :zubo:
ruby nakamura
06.11.2012., 17:41
manila :(
Tek sam danas uspjela pogledati! Dakle, po prikazanom kako im je challange isao stvarno nisam ocekivala ispadanje tima Latrilla, mislila sam si da ce mozda biti bottomw two, ali protiv Yarlexis! Ocekivala sam da ce Chanell i Rujubee biti sigurne. Uglavnom, sve me iznenadilo :o.
Taj cijeli pulling pranks on people koncept mi nije bas simpatican, iako je izgledalo bolje nego sto sam si mislila. Runway looks su mi svi bili super! Manilla je izgledalo ko Frankensteins bride, steta sto nije ostavila bijeli pramen :zubo:.
Za sljedeci nastavak bi da Yarlexis ispadnu i onda da pobjednica bude ili Raven ili Chad!
ruby nakamura
09.11.2012., 19:02
ne znam, ja sam razočarana cijelim konceptom.
i tim parovima, pa sve prebrzo prolazi.
a sami izazovi su mi bezveze, ne dovoljno dobri za all stars :ne zna:
Ne znam, tri realitya koje pratim su ovu ili proslu godinu imali all stars sezonu, Drag Race, DWTS i ANTM i od sva tri u Drag Race-u su mi najbolje izabrali kandidate (osim Mimi). Samim time su mi automatski bolji u usporedbi :D. Ali da mi je cijeli parovi koncept bezveze je. Mislim da nista ne bi izgubili na gledanosti da su zadrzali one vs one koncept.
Krijes Sedam
10.11.2012., 08:24
krajnje je vrijeme da počnu individualni challengi! trebale su biti u finalu manila, raven, chad- one koje su bile druge u svojim sezonama.
yara, alxis, latrice, shanell - out :D
OMG, O-M-G, koja JE-BE-NA epizoda!! :cheer: :cheer: weeeee :cheer: :cheer:
Ajme, pol toga sam premotavala da pogledam jos jednom :zubo:. Sudeci po nastupima Rujubee su bile gore, tako da mi je zapravo bilo zao vidjeti Yarlexis da odlaze :tuzni:. I nisam sigurna da je Yara napravila dobru odluku stiskom na gumbic, Alexis je cisto dobro islo. Ali Shad su bile fenomenalne, jel igdje postoji snimka cijelog nastupa?
Ali sad su u finalu oni koji su i trebali biti u finalu, samo sto bi trebalo biti Raven vs. Chad, bez Juju i Shanell.
Kako ce to biti sta mislite? Tim protiv tima i onda unutar tima jedna protiv druge?
Al misilm da mi je ovo najdraza epizoda ever (barem trenutacno :D). Idem sad pogledati Untucked :lux:.
ruby nakamura
13.11.2012., 17:26
najbolja epizoda dosad, definitivno.
i otišle su yarlexis napokon! :zubo:
raven je rasturila u lipsyncu :s
ne znam, ja mislim da će sad biti svaka protiv svake, kako je i trebalo biti odmah :D
Kako god da bilo, jedva cekam :lux:. Dok god ili Chad ili Raven pobijede ja sretna :zubo:.
Krijes Sedam
14.11.2012., 10:15
i ja mislim da će u zadnje dvije epizode biti individualno natjecanje, napokon! :D
raven je bio jako sexy u lipsyncu :cerek:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdggbkEDel1qbzqexo1_500.gif
U oker najlonkama :zubo:. Ali da, mrnjau :frrr:.
Ajmeeee, mislim da mi se jos nije dogodilo da se rasplacem dok gledam lip sync :tuzni:.
Prosla mi je epizoda sto se tice sadrzaja bila bolja, ali druga polovica ovo je bila bas emocionalno nabijena. I sljedeci tjedan gotovo, ne mogu docekat da vidim! :cheer:
Jeste vidjeli najave za Season 5? Alaska Thunderfuck je jedna od natjecateljica :zubo:.
ruby nakamura
20.11.2012., 21:17
i ja sam plakala :brukica:
i neka su ostale obje, jujubee mi je čak prirasla srcu.
ali raven all the way!
Sad mi je lakse, nisam jedina :five:. I premotala sam i jos jednom pogledala i jos jednom pustila suzu. Mislim da tu pjesmu nikada prije nisam dozivjela kak spada, sad ju necu moci cuti bez da vidim njih dvije pred ocima.
Da, slicno kao Chad kad je Ru rekao "you both stay" sam ja bila yes, yes, yes! :zubo:
Ja sam #teamRaven i #teamChad, jedna od njih dvije mora pobijediti. Mozda 51% Raven, 49% Chad :misli:.
ruby nakamura
20.11.2012., 23:07
meni je to jedna od najdražih pjesama, i još onako njih dvije stoje tamo zagrljene i plaču, i ono i'm dancing on my own, jer jedna odlazi :tuzni:
ali nisu otišle :zubo:
sad sam se sjetila šta sam zaboravila komentirati, ona michelle visage izgleda više kao muško od ijedne od drag queens. pa nije takva bila prije, ili se meni čini :D
Krijes Sedam
21.11.2012., 08:26
Ja sam #teamRaven i #teamChad, jedna od njih dvije mora pobijediti. Mozda 51% Raven, 49% Chad :misli:.
i ja isto, samo sam ja čak 75% raven, 25 chad :D
i dalje ne mogu prežalit što manila nije u finalnu, umjesto shanel :(
ona michelle visage izgleda više kao muško od ijedne od drag queens. pa nije takva bila prije, ili se meni čini :D
she's transitioning :lol:
Gledala sam jucer na Twitteru broj retweeta koji se gledaju kao "glasanje". Juju, Raven, Chad imaju npr. 700 ili 1000, Shanell ima 40 :zubo:.
Michelle je uvijek takva :D.
Mene zanima di vi najdete epizode pa gledat ili gledate preko live streama?
Jeste pogledali, jeste pogledali? :cheer: Necu nista reci u slucaju da niste :no:.
Komentirat cu npr. da sam konacno vidjela promo od season 5 i izgleda fantasticno! I gaged! :D
Krijes Sedam
28.11.2012., 08:50
Pogledo!
Super epizoda, dinamična, uzbudljiva :eek:
Raven je briljirao :cerek:
Krajnji ishod očekivan.
Bilo mi je tako žao Shannel kad je ispričao priču o djetinjstvu i mami :(
Zao mi je sto nismo vidjeli vise stand up rutine! Ja bi da to objave bas cijele klipove :D. Al da, divna epizoda, bilo je svacega!
Citala sam malo po netu, ljudi bas nisu odusevljeni s pobjednicom. Meni je bilo donekle drago, iako itsy bitsy krivo. Always second best :tuzni:. Problem je u tome sto Raven uopce nije trebao biti u All stars, trebao je pobijediti u svojoj sezoni i onda bi pravda bila zadovoljena. Jebo Tyru, jel nje uopce ima di? Pratim ih na Twitteru, vecina njih stalno radi, posvuda su, a Tyra? Uopce se ne cuje za nju. Cak i BeBe tu i tamo izleti, samo od Tyre nista.
Shanell mi je bila divna u onom trenutku "I know I wont win, I want to, I'd love it, but I won't". Realna :), dirljivo :), odmah mi je postala draza.
Krijes Sedam
28.11.2012., 10:33
sve potpisujem :D
tyra navodno radi neki dokumentarac :o
http://www.kickstarter.com/projects/bjornfloki/drag-dad
Ajoj, pa to sam vidjela negdje i zaboravila :o. His dad, famous drag superstar :facepalm:. Iako ok, projekt zvuci zanimljivo, kad snime hocu pogledati. No ipak, stojim iza toga da je Tyra nepravdeno pobijedila :durica.
Krijes Sedam
28.11.2012., 11:43
nekako ćemo izdržati sad 2. mjeseca do 5 sezone :D
Nekako :uzdah:. Promo izgleda divno, jedva cekam :lux:.
Meni svi iz pete sezone
u faci izgledaju isto
Krijes Sedam
01.12.2012., 20:36
super je trejler za novu sezonu :)
http://www.homorazzi.com/article/rupauls-drag-race-season-5-trailer-video-legendary-goddesses-cast-revealed/
super je trejler za novu sezonu :)
http://www.homorazzi.com/article/rupauls-drag-race-season-5-trailer-video-legendary-goddesses-cast-revealed/
Bas je zgodan :zubo:onak umjetnicki, a jel all stars sezona zavrsila ?
Vidjeh vec, bilo je ukljuceno na kraju epizode finala koji sam skinula, izgledaju divno :lux:.
All stars je zavrsila :), bila je kratka, sest epizoda.
Krijes Sedam
02.12.2012., 10:39
https://www.dropbox.com/s/oeorto1utfb8dni/Video%2001-12-2012%2001%2001%2051.mov
ravenov nastup jučervu bostonu, frend bio pa snimio filmić :cerek:
Ajme :jumping:. Kako sam zavidna!!!! Ja bi ih sve htjela vidjet uzivo! I ima outfit kao u finalu :lux:.
Btw, na logotv.com su objavili cijele nastupe comedy rutina iz zadnje epizode. Naravno da video can't be displayed for your country, a na youtube-u nisam nista nasla :tuzni:.
Krijes Sedam
02.12.2012., 15:00
na youtube se jedva što može naći od drag race-a :(
Izaso je preview za 5. sezonu :)
http://m.youtube.com/watch?v=d2hl5_aMH_E
PetarRyan
01.01.2013., 21:59
Ej ljudi ! Evako , obozavam Drag Race. I tako sam napokon naso nekog tko voli
Ja vam ovdje gledam RDR ; http://www.free-tv-video-online.me/internet/rupauls_drag_race/
PetarRyan
01.01.2013., 21:59
I ljudi imam losu vijest . Znate Sahara Davenport iz Season 2 . E ona je , preminula :(
Znamo :(, komentirali smo vec.
PetarRyan
01.01.2013., 22:12
Novi sam :( jadna Manila / Karl
PetarRyan
01.01.2013., 22:14
Najbolji natjecatelji iz svake sezone
Season 1 ; NINA / REBECCA
Season 2 ; TATIANNA / SONIQUE / JUJU / RAVEN
Season 3 : MANILA
Season 4 ; SHARON
Season 5 ; IVY
All Stars ; Latrila :D ( Manila i Latrice )
Omg, Tatianna, ona mi je isla na zivce :D. Rebecca je bila lijepa i to je to!
PetarRyan
01.01.2013., 22:27
Da , znm ali nije bila dosadna kao Tyra . Sjecas se one Wedding Challenge kad je pjevala Beyonce :O
Ne :o, gledala sam drugu sezonu pred kad, tri godine valjda. Motat cu ponoviti gradivo :D
Tko su vam favoriti u 5. sezoni?
MOji: Detox i Jinkx
Nisam si jos odabrala :ne zna:.
Krijes Sedam
02.01.2013., 09:00
Tko su vam favoriti u 5. sezoni?
MOji: Detox i Jinkx
za sada ivy :)
Nina :cerek:
Morgan, Sonique, Raven :mig:
Manila, Raja, Yara
Season 4 ; SHARON
Sharon, Willam
Season 5 ; IVY
Ivy :D
Rujubee
PetarRyan
02.01.2013., 11:43
Daaa Ivy Winters ftw <3 . Dobra mi je i Alaska i Detox . Najvise mrzim Alysssa , msm da ce ona bit the bitch of the season . Kao Phi Phi u prosloj , kao Tyra Sanches u 2. sezoni :)
Krijes Sedam
02.01.2013., 12:59
nadam se da gledaš i untucked!
Meni su najgore Lineysha i Monica beverly hills(ona ce rano ispast)
Jeste vidjeli? 5 najboljih lip sync (http://www.newnownext.com/rupauls-drag-race-best-lip-syncs-of-all-time/01/2013/) :cerek:
Kako je Latrica bila zakon, Kenyi je valjda trebalo 15 minuta da dodje do daha nakon tog nastupa, a Latrice se nije pomaknula s mjesta i samljela ju u prasinu :s. I opet su mi suze krenula na Rujubee :tuzni:.
Jeste vidjeli? 5 najboljih lip sync (http://www.newnownext.com/rupauls-drag-race-best-lip-syncs-of-all-time/01/2013/) :cerek:
Kako je Latrica bila zakon, Kenyi je valjda trebalo 15 minuta da dodje do daha nakon tog nastupa, a Latrice se nije pomaknula s mjesta i samljela ju u prasinu :s. I opet su mi suze krenula na Rujubee :tuzni:.
A kad Latrice lezi takva pjesma a Kenya se previse trudila i totalno pretjerala
ruby nakamura
06.01.2013., 18:13
istina da latrice bolje leži, ali kenya kao da je u glavi imala neku totalno drugu pjesmu s tim skakanjem i okretanjem :D
rujubee i raven :(
PetarRyan
08.01.2013., 15:20
Rujubee <3 , ali Manila je najj <3 :*
Season 4 ; SHARON
Season 5 ; IVY
Ne kuzim kako ti moze bit dobra rebecca ona je meni bila prelosa, samouvjerena i bez kreativnosti.
Ne znam šta im je bilo da su je pustili u finale jer pored Nine i Bebe ona stvarno nije imala nikakve šanse
OMG, OMG, OMG :cheer:.
Gledali? Ja gledala :cerek:
Vecina ih je bas lijepa, kako je netko komentirao "very fishy season".
Jade Jolie je jako lijepa, ali out out of drag mi je malo cudan.. skoro ko Kenya u prosloj sezoni :misli:, samo sto Jade ne izgleda kao zena i out of drag nego kao 12-godisnji prepuberty deckic.
Allysa.. divna, predivna, najljepsa vjerovatno. Off drag - plaaaastic fantastic :lux:.
Dok s druge strane, Alaska out of drag, meoooow frrrr <3.
Ivy, predivnaaaaaa i nekak mi se najvise razlikuje drag and out of it, pogotovo onaj jedan moment kad je imao bradu prilikom komentiranja :D. Ali in drag, woohoohoo :mig:.
Ne svidjaju mi se Serena i Monica Beverly Hillz.
Roxxy mi je jako simpa, kao i Penny Tration.
Toliko ih je puno, nisam uspijela sve popamtit :zvrko:.
Btw, ako jos koga zanima sto je to bilo izmedju Alyse i Coco :zubo:, klik (http://dragshowcase.blogspot.com/2010/01/miss-gay-america-2010-alyssa-edwards.html).
ruby nakamura
30.01.2013., 02:38
gledala, ali zaboravila komentirati.
previše ih je, nisam još sigurna kako se osjećam :D
izazov mi je bio o.k., ali ono slikanje je bilo super.
ova što je pobijedila, a već sam ime zaboravila, je fakat lijepa, i sladak kad nije drag :D
portorikanka me ne živcira kao što one obično znaju :zubo:
ali generalno jeste najizoperanija sezona. :D
SuperQueer
30.01.2013., 03:15
bok svima, moze jedno pitanje kaje willam napravila u onoj frenemies epizodi kad ju je ru izbacil ?? kaze da je prekrsila pravila al nisam skuzila koja ?? to je ono kad je pjevala sam letrice i bljuvala po stageu, molim vas nemojte mi nis rec o sezoni 5 jer netko mi je vec uprsko sezonu 4.
za mene je ru uvijek pobjednik :)
bok svima, moze jedno pitanje kaje willam napravila u onoj frenemies epizodi kad ju je ru izbacil ?? kaze da je prekrsila pravila al nisam skuzila koja ?? to je ono kad je pjevala sam letrice i bljuvala po stageu, molim vas nemojte mi nis rec o sezoni 5 jer netko mi je vec uprsko sezonu 4.
za mene je ru uvijek pobjednik :)
Rekl je na reunionu da se seksala u hotelu sa svojim muzem u kojem su sve drag queens odsjedale i tako je dosla u doticaj sa vanjskim svijetom i prekrsila pravila
A ono kaj se zbljuval je rekla kao da je tipa znala da ce taj dan ispast pa da se najela a poslije je odjenula korzet i jednostavno je bila prevec stisnuta i bljuvala je
izazov mi je bio o.k., ali ono slikanje je bilo super.
Slikanje je bilo fora, iako sam posve razumjela cure koje nisu u cipelama usle u tu vodu, jadne cipele :eek:.
Ali takvo slikanje mi je vec vidjeno, ANTM je to imao u jednoj sezoni.
Btw, ako netko hoce citati rucap od Pandore, klik (http://www.pandoraboxx.com/rpdr/rpdr1/). Ima i video, ali ja ga nisam mogla vidjeti, out of usa blabla.
Krijes Sedam
30.01.2013., 11:14
Ivy Winters & Lineysha Sparx & Detox & Jade Jolie :cerek:
Alaska samo OK
Alyssa Edwards & Serena ChaCha (iako je mala razvalila lipsync) NOT OK :504:
kaj je to s prsima od detox dok je boy? izgledaju vrlo definirano i premišićavo, gotovo umjetno. to su neki umetci? :eek:
Nisam uocila prsa, gledala sam nos :no:.
OMG, OMG, OMG :cheer:.
Gledali? Ja gledala :cerek:
Vecina ih je bas lijepa, kako je netko komentirao "very fishy season".
Jade Jolie je jako lijepa, ali out out of drag mi je malo cudan.. skoro ko Kenya u prosloj sezoni :misli:, samo sto Jade ne izgleda kao zena i out of drag nego kao 12-godisnji prepuberty deckic.
Allysa.. divna, predivna, najljepsa vjerovatno. Off drag - plaaaastic fantastic :lux:.
Dok s druge strane, Alaska out of drag, meoooow frrrr <3.
Ivy, predivnaaaaaa i nekak mi se najvise razlikuje drag and out of it, pogotovo onaj jedan moment kad je imao bradu prilikom komentiranja :D. Ali in drag, woohoohoo :mig:.
Ne svidjaju mi se Serena i Monica Beverly Hillz.
Roxxy mi je jako simpa, kao i Penny Tration.
Toliko ih je puno, nisam uspijela sve popamtit :zvrko:.
Btw, ako jos koga zanima sto je to bilo izmedju Alyse i Coco :zubo:, klik (http://dragshowcase.blogspot.com/2010/01/miss-gay-america-2010-alyssa-edwards.html).
Dori daj ako imas link za untucked sibni link
Nije mi pri ruci sada, ako ne nadjes posaljem popodne. U medjuvremenu pogledaj na pirate bayu, tamo sam nasla. Samo sto je ripano direktno s web-a, nije bas dobra kvaliteta, al se da pogledat :D.
SuperQueer
30.01.2013., 13:40
oce se netko kaj kaj samnom ?? :)
Upravo sam zavrsila gledanje S2 opet i skuzila, Tyra cijelo vrijeme ima jedne te iste nausnice. Ne slicne, iste! Malo me nazivcirala opet :zubo:.
:lol:Upravo sam zavrsila gledanje S2 opet i skuzila, Tyra cijelo vrijeme ima jedne te iste nausnice. Ne slicne, iste! Malo me nazivcirala opet :zubo:.
Mene to uopce ne čudi jer sam steko dojam da se njoj to tako nekako nije sve dalo pa sam osto zaprepasten kad je ona pobijedila
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5xbgszfS81r8964bo1_500.gif
To su ove :rofl:
Yes, da! Te! :rofl:
Mislim da smo svi bili zaprepasteni kada je pobijedila. U prvoj sezoni mi je Nina bila najbolja, ali je Bebe bila dobra. Ovdje je Raven bas bila robbed i to gadno.
SuperQueer
03.02.2013., 21:03
kaj se ne jave neke nase draguse ??
ja zavrsio sa season 4 i super mi je da je needles pobijedila, fakat je freak i super mi je bila ru u onom teatru ;)
iako se nemogu otet dojmu da je malo obnoxius, ono tipa "all eyes on me" i uvijek se kiti titulom najvece zvijezde
iako ona to je (stvarno je) al malo zvuci cudno kada ona to sama kaze,
i super mi je bilo ono kad je rekla "rupauls drag race, bringin families together" lol
Izgleda da je ova sezona jako inspirirana ANTM-om. Oni su imali photoshoot recreating famous scenes from previous seasons. That being said: najbolji challange eveaaaaah!!!!:lux: (osim challange kada nekoga moraju put up in drag, to su mi najdrazi u svakoj sezoni :cerek:)
I'M FROM CHICAGO BITCH! :mad:
THIS IS NOT RUPAUL'S BEST FRIEND RACE!! :hebemu:
:rofl: :cerek: divno :D
Serena je bila grozna btw, jos da se nije toliko hvalila da "I come from art background" bi joj se mozda i oprostilo, ali ovako no no girl.
Lynesha je zasluzeno pobijedila, odlicna Tyra :D. Roxy mi je bila super isto.
Dakle sada imamo transgender queen u tri sezone!! Samo je ovo prvi put da se outala jos u sezoni :o.
I moram reci da ih je toliko, a samo 40 minuta, neke uopce nisam vidjela kak spada.
I izniiiiimno zabavan Untucked :rofl:.
Meni se isto challange jako svidio jer je unio nešt novo i nije reciklaža iz prijašnjih sezona.
A Coco :cerek:
http://www.hollishollywood.com/wp-content/uploads/2012/10/tumblr_lyoqnkbK7C1qbzqexo1_500.gif
Serena Katastrofalna !!!!
Izgledala je koda ima neke jebene napadaje i ta njezina cijela priča oko art school :rofl::rofl::rofl:
Za Lyneshu sam mislio da će se pogubit zbog jezika, no iznenadila me ugodno iako mi se baš i pretjerano ne sviđa.
Jinkx je bila genijalna i predivna. :cerek:
A Monica se meni činila pomalo trans kad sam ju prvi put vidil tako da mi to nije baš nekai šokantno .
Slažem se da se uporno ističu neki natjecatelji dok drugi kao da ostaju u sijeni. I untucked je bio fakat jeben
Ok epizoda, ali nisam uber odusevljena. Challange mi je bio bla, ali mozda nisam gledala dovoljno djecjih emisija i djetinjstvu da mi to bude zanimljivo :D. Nastupi u challengu samo po sebi su mi bili super, Alaska je bila super, ali tako je zasluzeno got read nekoliko puta, onako yeah! :zubo:
Vrhunac epizode mi je bila Allysa "I don't get cute, I get drop dead gorgeous :raspa:"
I mislila sam da cu do trece epizode vec imati favorta, nemam :ne zna:.
Krijes Sedam
13.02.2013., 21:40
druga epizoda sa lipsyncs iz previous untucked je bilo :cerek:
treća epizoda je bila so boring, neki toliko loše glume, da je bilo neugodno za gledat :D
evo moje kratke analize...
top 3 of the pack
- Lineysha (ide mi na živce)
- Detox (krasan lik, funny, dobro glumi) :cerek:
- Roxxxy (sassy, that's all)
krijes7 special flavor of the season :D
- Ivy (cute boy, drag up to the standard)
- Jinkx (crazy, melancholic, such a dear, good acting skills)
- Jade (cute, funny, relateable)
stars of the untucked :503:
- Alyssa (not so bad in drag, luv her out of control 'im on coke' jaw/lips)
- Coco (alien faced, melodramatic)
completely under the radar aka no personality whatsoever :kava:
- Vivienne (pretty, that's all)
- Honey (too normal personality ad too boring drag)
couldn't care less: Alaska
ruby nakamura
14.02.2013., 02:24
stalno imam dojam da ih je nekako previše :confused:
nikako da mi se ukaže favorit, kao što mi je bila raja ili raven.
lajkam detoxx i roxxy.
nekako se stalno vrte oko alaske, i alyse i coco. koga briga više za njihovo jebeno prijateljstvo :503:
ivy i jinkx se samo pojave povremeno, a čine mi se super. pogotovo jinkx.
viviene i honey m. boooooooring.
ali coco mi je uvjerljivo najgora. u onom djetinjastom outfitu s tako starim licem mi je bilo uznemiravajuće gledati. go homeeee already!
edit : aha tek sam pročitala vaše postove, vidim da smo tu negdje s dojmovima :D
Yes, slazem se za Vivienne i Honey, s time da mi Honey nije ni zgodna.. Vivienna je, ali to je to.
Krijes Sedam
14.02.2013., 17:20
detox i jade su navodno glumile u gej pornićima. ne skupa :eek:
imam linkove na slike, al ne smije tu stavljat takve stvari pretpostavljam ::D
Oh, curiosity killed the cat, daj sibni na pm :zubo:.
I ako nekoga zanima, Pandorin rucap (http://www.pandoraboxx.com/rpdr/rupauls-drag-race-rucap-episode-3/).
edit: kak navodno ako postoje slike? :D
Krijes Sedam
14.02.2013., 17:46
šaljem ;)
pa one to još nisu potvrdile, a snimalno je dok su bile mlađe, iako meni izgledaju kao da su one :o
Kad uspijem pogledat napisem svoje misljenje :zubo:
ruby nakamura
14.02.2013., 17:59
i ja bi slike :zubo:
za detoxx mi nije teško povjerovati, jade mi je preslatka za toga nekako :D
PetarRyan
14.02.2013., 18:10
Haj i meni
#TeamRoLaskaTox #TeamIvy #TeamJinkx
Krijes Sedam
14.02.2013., 18:22
opa, svi se popalili! :D stiže!
Ok, Detox mislim da je Detox :D. A bome i Jade mi slici na Jade :o.
Krijes Sedam
15.02.2013., 08:02
Baš me zanima u kojem trenu će se i da li će se to spomenuti u Untucked :D
PetarRyan
15.02.2013., 10:15
Ono definitivno nije Detox , drugacije se zove ;)
Ko da imena nesto znace :D, nasla nesto na googlu:
http://queerty-prodweb.s3.amazonaws.com/wp/docs/2013/01/detox-porn.jpg
Check the stars :o
I evo link na clanak, Detox (http://www.queerty.com/another-rupaul-drag-race-season-5-queen-may-have-a-pornstar-past-20130130/)i Jade (http://www.queerty.com/does-a-rupauls-drag-race-contestant-have-a-gay-porn-past-20130122/).
ruby nakamura
15.02.2013., 12:48
vrlo eksplicitne slike :D
detox je definitivno, jade i dalje nisam ziher. ali koga briga za jade :D
Krijes Sedam
15.02.2013., 14:06
we want more drama u untucked, lol!
ruby nakamura
20.02.2013., 02:42
aaaa baš super epizodaa!
kako mi je drago da su obje ispale, veći performans ja napravim kad plešem vani, nego njih dvije. :rolleyes:
ona tatiana whatever, mislim da ni ona sama sebi ne vjeruje kad kaže da je fierce.
alyssa mi je sve draža. i ivy je super u ovoj bila.
jinkx :cerek:
detox i dalje awesomeee :D
baš dobar izazov, trude se fakat ove godine da se ne ponavljaju kao što su znali prethodnih :D
Sad pogledah! Nije mi ispadanje bilo toliko sok koliko bi inace bilo jer me jedna draga dusa jucer nazvala s "OMG, KOJI ENDING, NAJBOLJI ENDING EVER" :facepalm:, tako da sam vec ocekivala nesto i onda (imajuci na umu da sam gledala sve ANTM sezone) sam nakon takvog performance ili "performance" znala da obje idu doma, pa mi je nazalost vilica ostala na mjesu :uzdah:.
No, that aside, da, super challange! Odlicno zamisljen, odlicno izveden, vecina cura mi je stvarno bila jako dobra. No opet mi je zamjerka da je tako zbrzano sve, runway looks im uopce nisam uspjela uocit. Jedino ove koje su ostale stajati sam malo bolje pogledala. Roxy mi je s tim make up-om iz nekih kuteva uzasno izgledala kao PhiPhi :no:.
Allysa je bila super, i nastup i runway look.. i tocno sam znala da ce ju Coco izabrati, vec je spominjala da je Allysa trained dancer, a ima dovoljno godina u sebi da joj pobjeda bude vaznija od nekakvih zamjerki i super mi je to bilo, kako su svi reagirali. Samo pokazuje da Coco je profesionalaka.
Super mi je bio i Jade/Lenysha dio, bas slatko. I bome nisam ocekivala da ce Allysa reci da bi da Jade ode. I ono kako su pokazivali Roxy da govori "bye bye girl", imam osjecaj da ce joj se to obiti u glavu.
ruby nakamura
20.02.2013., 18:25
i ja sam se iznenadila kad je alyssa rekla za jade, ali u untucked su je komentirali, izgleda da skoro svima ide na živce :D
Yes, u Untucked je to bilo objasnjeno, vidjet cemo kako ce to razvijati :D
Al da, zaboravila komentirat, i Honey i Vivianne su zasluzeno ispale, stvarno im je bilo vrijeme.
Krijes Sedam
21.02.2013., 08:49
happy end iz snova :cerek: stvarno su obje bile bla i dosadne.
vivianne ide na živce jer joj drugi uzimaju spotlight? honey draga, jesi ti znala u koji show dolaziš? i kao rupaul joj nije dao prilike. well, actually, imala si cijele 4 epizode i nisi se nikog dojmila :rolleyes:
honey je jednostavno predraga i prenormalna za ovaj show, a oni outfiti su joj stvarno grozni :504:
naj moment - disco dancing @ mini challenge :cerek:
and roxxxy, fuck off i pusti slatku jade na miru! :mad:
okors, travis wall is superadorable, gledao ga još prije u SYTYCD :mig:
michelle - nice hairdo! :eek:
sve u svemu - SUPER EPIZODA!
Yeah, Travisa i ja znam od tamo :zubo:. Citala sam post elimination intervjue s njih dvije, Vivianne kaze da su joj cijelo vrijeme govorili, a da se to sada ne vidi, da je pretiha i da treba vise pricati i da si je sama kriva sto nije to uspijela napraviti. Honey je rekla da u retrospektivi da, haljine su joj sve bile iste, ali da do epizode kada je eliminirana nije znala za to jer nije do onda dobila feedback (jer feedback dobiju top i bottom girls only). Bilo zgodno za procitati u svakom slucaju.
I da, malo me muci sto jos uvijek nemam favorita :misli:.
PetarRyan
21.02.2013., 19:41
Najbolji moment ; Ivy Winters : " It looks pretty fancy girls " !
Krijes Sedam
22.02.2013., 07:59
Najbolji moment ; Ivy Winters : " It looks pretty fancy girls " !
podsjeti me, u kojem momentu je to rekla? :)
polako se izdižu kao kandidati za top 3 ivy i alysa, a spušta niže roxxxy.
PetarRyan
24.02.2013., 15:31
Kada je Team Jinkx zavrsio s probom i onda je Team Coco "Plesao"
Dakle, kao prvo, make up na Ru :s, nisam mogla prestat proucavat facu, pre-di-vno :cerek:. That being said, nije mi se kosa svidjala ovaj put :no:.
Snatch game divan! Ali mi se cini da je ove godine bilo najmanje dobrih, Jinx je zato bilo fantasticna (iako joj ne znam lika), al sve druge su mi bile od lose lose lose do ok. Jade je izgledala ko Jade osim sto je stalno te pokrete rukama ponavljala. Detox je super izgledala i to je to. Ivy mi cak nije ni izgledala dobro. Coco je bila pljunuta Janet, samo smo ju jedanput actually culi, pa ne mogu zapravo procijeniti jel bila dobra.
Runway looks, Lynesha je bila hot, onak rly hot :D. Nazalost nije bilo dovoljno. Kad su prozvali njih dvije znala sam da ce ju Detox smlatiti, onak jednostavno iz Detox izbija ta samouvjerenost. Na kraju ju nije bas smlatila, ali je bila bolja.
I jos uvijek nemam favorita, I'm favoritless :tuzni:.
(jos moram Untucked pogledat, skida se vec skoro 3 sata :rolleyes:)
ruby nakamura
26.02.2013., 22:33
mislim da sam sad definitivno za jinkx. tako je slatka i divna, i želi mir u svijetu i sve :cerek: i uvijek padam na te atipične drag queens. razbila ih je u snatch game.
ali i alaska je bila super. nije lako biti bunny, i dobro je odradila posao. ostale meh.
drago mi je da je lineša ispala. koliko je fabulous, toliko je i dosadna.
ali meni je vrhunac svega face koja alyssa pravi :rofl: pauziram svako malo i umirem od smijeha :rofl:
sve u svemu, dobra epizoda, ispadaju sve koje želim da ispadaju i tako.
Aha, i ovu epizodu sam si bas cijelu mislila "Jinkx, Pandora, Jinkx, Pandora" i onda Santino kaze da ga Jinkx podjeca na Pandoru, yeah! :five:
Da, zaboravih Alasku, super je bila kao Bunny, zao mi je doduste sto ju nismo vidjeli od struka nanize, te poznate Bunnyine kratke haljinice i to :D.
Krijes Sedam
27.02.2013., 21:41
Da, zaboravih Alasku, super je bila kao Bunny, zao mi je doduste sto ju nismo vidjeli od struka nanize, te poznate Bunnyine kratke haljinice i to :D.
možda i bolje d anismo, lady bunny ima super noge, a alaska dvije krive i kvrgave čačkalice :D
mislim da sam sad definitivno za jinkx. tako je slatka i divna, i želi mir u svijetu i sve :cerek: i uvijek padam na te atipične drag queens.
jinx je :cerek:
ali meni je vrhunac svega face koja alyssa pravi :rofl: pauziram svako malo i umirem od smijeha :rofl:
face su joj :lol:
Krijes Sedam
28.02.2013., 09:20
i naravno.... :rofl:
http://www.pandoraboxx.com/wp-content/uploads/2013/02/tumblr_mist7hVvlE1qlvwnco2_250.gif
PetarRyan
03.03.2013., 16:50
http://25.media.tumblr.com/fd73951840ab29d253cb5d6d7a00069d/tumblr_misr85aO1e1qlvwnco2_250.gif
ruby nakamura
05.03.2013., 21:49
ne znam šta je ove sezone, ali ru kao da mene pita koga da stavi u bottom two :D
nadala sam se da će i coco poslati kući, ali dobro :D
epizoda je bila dosadnjikava, ali jinx mi sve više prirasta srcu :cerek:
kad su ulazile u sobu i one 3 se deru rolaska toxx, a ona ulazi i dere se jinxx monsooon :rofl:
Za Jade mi je bilo jasno da ce biti bottom two cim su pjevali, ali nasuprot Coco nije imala sanse.. Coco je stvarno bila super, da ju parafraziram "Las Vegas, six nights in a week", oh yeah, there's a reason for it :five:.
Meni je bio super challange, super je spot :D. I Untucked je bio tako emocionalan, smrc :tuzni:.
I jos uvijek nemam favorita, ovim tempom mislim da ni necu imati :zubo:. Iako da, Jinx je bila super, a bome i Ivy, cure mogu pjevat. Od Detox sam zapravo ocekivala vise u ovom challangeu s obzirom na karijeru izvan showa jel.
Ajme, zaboravila sam komentirat Detoxino nabrajanje plasticnih operacija :eek:. Komentirala sam na pocetku da je Alyssa plastic fantastic, omg, bila sam jako u krivu :D. I mislim Krijes da je sada odgovor na ovo tvoje pitanje:
kaj je to s prsima od detox dok je boy? izgledaju vrlo definirano i premišićavo, gotovo umjetno. to su neki umetci? :eek:
DA :D :rofl:
ruby nakamura
06.03.2013., 18:39
ajme :rofl:
kad je rekao da su mi i mišićii umjetni :rofl:
Da :eek:, da :rofl:. Citala sam bila o tome da se to moze, ali onak, ne pomislis na to :D, kako je rekao "only thing I didn't do are my knees and nose" :rofl:
Krijes Sedam
07.03.2013., 08:19
sve što ću reći je --> Justin Jedlica :o aka Detox
http://www.youtube.com/watch?v=L9SP5qS2SZw
PetarRyan
10.03.2013., 20:33
Jade otisla kuci :( . I u sljedecoj epizodi se vraca netko ( pstt to je Lineysha -_-) i lajkajte mi str. o ROLASKATOX :D https://www.facebook.com/pages/Rolaskatox/268035143294954
ruby nakamura
10.03.2013., 20:51
vraća se netko :eek:
kako sam propustila tu informaciju :confused:
Pa uvijek nekog vrate u jednoj epizodi, ali mislim da je to obicno bila epizoda pred kraj, tipa treca prije kraja. Vratila su Kenyu prosle godine, pa Carmen godinu prije i dalje se ne sjecam :misli:
ruby nakamura
10.03.2013., 23:35
a shangela? :zubo:
skroz sam potisnula to, ne volim kad se vraćaju.
Jade otisla kuci :( . I u sljedecoj epizodi se vraca netko ( pstt to je Lineysha -_-) i lajkajte mi str. o ROLASKATOX :D https://www.facebook.com/pages/Rolaskatox/268035143294954
A ne znam zašto vraćaju Lineyshu koda im ona može pokazat više nego što je već pokazala. Ne zna neke stvari iz opće kulture koje bi očekivali no, Ona je ipak Latina pa je zbunjena i izgubljena i to sve ne. Samo da JInkx bude u top 3 jer pobijedit neće sigurno, vjerovatno će pobijedit ili Detox il Roxxxy jer Alaska je pre slab karakter. Kaj vi mislite ko bu pobijedil ove sezone??
a shangela? :zubo:
Shangela je drukcije vracena :D. Ja jos uvijek mislim da je prerano u sezoni za necije vracanje, budemo vidjeli :zubo:.
Nemam pojma tko bi mogao pobijediti, nema nikog tko je toliko ocigledno ispred drugih :ne zna:. Mozda Jinx, kao nadoknada za Pandoru (kao sto je Sharon bila nadoknada za Ninu i Raven). Alaska mislim da sigurno nece. Roxy bi mi bila prebezveze. Detox? Bla :ne zna:.
ruby nakamura
11.03.2013., 16:01
možda opet vrate shangelu :zubo:
ja sam za jinxx :cerek:
PetarRyan
11.03.2013., 19:46
http://www.youtube.com/watch?v=qahcuyW0pVQ Pogledajte :D
Ja ne volim spoilere, necem gledat :durica.
http://www.youtube.com/watch?v=qahcuyW0pVQ Pogledajte :D
Očigledno da to ipak nije bila ta epizoda :p
Totalni, ali totalni :rolleyes: na Roxxyin ispad nakon lip synca :rolleyes:. Onako, bitch pleeease "I feel so unwanted" bu-fucking-hu.
Sta mislite jel bi ih stvarno Ru obje ostavila da nije bilo tog emocionalnog ispada?
Osim toga, da prvo prokomentirama izgled od Ru, O-M-G, zelena joj divno stoji i make up je bio tako flawless, prekrasno.
I sminka od Michelle kad je dosla u radionicu, nisam ju prepoznala na prvu, totalno mi je drukcije izgledala :o.
Nadam se da ce negdje na netu osvanuti duze snimke roastanja, strasno mi je to zabavno bilo :D. Volim reading epizode :lux:.
I primjetih da nije bilo glupih drama i da je ostavilo vise vremena za vidjeti i druge stvari, svidja mi se to.
ruby nakamura
12.03.2013., 22:04
ja baš mislim da bi ih svejedno ostavila obje, da se kompenzira što su onda one dvije dosade sašejale avej.
i bolje mi je ovo nego da se vrati lynesha, za koju se i dalje nadam da se ne vraća.
ali nastranu to, roxxyin ispad je totalno djelovao fake :rolleyes:
ali epizoda je bila extra :s
obožavam roast showove.
alaska je bila super ovaj put. i kad su ulazili i one govore rolaska toxx, a ona alaska :rofl:
coco, iako je pobijedila i nahvalili su je, sam premotala jer me toliko iritira da ne mogu gledati kad je na ekranu :o
Ja mislim da je sigurno bilo predvidjeno jedno duplo ispadanje, a da bi sad mogli imati jos jedno :misli:.
Coco je bila cool ovaj put fakat :D. I da :rofl: Alaska s "Alaaaskaa", ocekivala sam od toga dramu, a kad tamo to samo spomenuli, dobar potez produckije da nisu isli to napuhavat :lux:.
Izasao je casting call za 6. Sezonu :)
Krijes Sedam
13.03.2013., 11:43
opet vrlo zabavna epizoda! <3
roxxxy complete breakdown! :o
alaska - Haiiii za smiješan nastup. ali opet identičan look na runway :504:
allysa - bar se trudi kad joj nešto ne ide, ne kuka kao neke :cerek:
ivy - no comment. but she's pretty :D
detox - so, so
coco - ne volim ta geto isfuravanja, ali bome se uživila.
jinks - :lol:
Sad sam pogledala Untucked, pa mi je malo jasniji taj emocionalni ispad od Roxy na kraju. Al jos uvijek mislim da to nije bilo ni vrijeme ni mjesto.
Ali izgleda da joj se isplatilo, stvarno nisam sigurna da je bilo planirano/odobreno da jednom u sezoni obje queens u bottom two postedi ispadanja (za razliku od Honey/Vivianne, to bas mislim da su imali planirano.. ne konkretno za njih dvije, nego u jednom trenutku u sezoni).
ruby nakamura
13.03.2013., 19:11
ja baš mislim da jeste planirano. obično tako bude, jer je predviđeno jedno ispadanje po epizodi, i ovako se izjednači za ukupni broj epizoda u sezoni.
a kraljica untuckeda je kao i uvijek alyssa :s
super mi je kako se smije na svoj račun, i ne pravi izgovore što je bila loša kao sve ostale uvijek.
Yes, ali znas da obicno nekog vrate, pa su mozda s ovime sada ubili mogucnost vracanja :misli:. Ne znam, vidjet cemo hoce li koga vratiti kasnije u sezoni :D.
Da, Alyssa se ne izgovara i to mi je super!
Krijes Sedam
14.03.2013., 08:27
i super je kak se alyssa smijala na svoj račun kad su je druge cure sprdale u reading zadatku!
S frendom gledam sve RPDR od pocetka, pa sam tako naisla na S3 Casting special i hihotala sam puno :D, ima jako puno Alaske, a vidjela i Chada i Detox!
Nasla sam i Reunione od S2 i S3. Da li postoje za S1/3/5? Ako da gdje da ih skinem? I jel ima jos toga kao taj Casting special? Za S4 sam nasla cijelu hrpu linkova s extras od skoro svake epizoda.
Krijes Sedam
18.03.2013., 16:52
S frendom gledam sve RPDR od pocetka, pa sam tako naisla na S3 Casting special i hihotala sam puno :D, ima jako puno Alaske, a vidjela i Chada i Detox!
Nasla sam i Reunione od S2 i S3. Da li postoje za S1/3/5? Ako da gdje da ih skinem? I jel ima jos toga kao taj Casting special? Za S4 sam nasla cijelu hrpu linkova s extras od skoro svake epizoda.
divno, sad sam i ja preletio S3 Casting special i našao sve tri! :cerek:
postoji reunion za S1, zajedno sa grand finale epizodom u jednom fajlu (108) :)
u reunionu ima čak jedan mali okršaj tammie brown sa rupaul-om :o
Hvalaaa ti :grli:. Znam da sam onomad prije par godine gledala te reunione online, sjecam se outanje od Sonique, ali se ne sjecam okrasaja Tammie i Ru, pa ce biti da ga nisam gledala :D
May I say the best mini challange ever? :cerek: Ili kako je Ru rekao "Who is the winner? Every str8 woman and gay man" :zubo:.
Alaska je potpuno zasluzeno pobijedila, hihotala sam se ko blesava na njezin spot. Sve su ostale bile prilicno lose imho, ni od Detox mi se nije svidjelo.
Jinkx je izgledala fenomenalno na runway, divan look! I ok da, funny video :D
Untucked.. giiirrrrrl! Coco i onaj ispad? Wtf? Kako je Allysa rekla "here comes Coco again, glad its not me this time" :D
Krijes Sedam
20.03.2013., 18:20
a ono prenemaganje roxxxy kako je bila bolja od alysse u lipsync, lol!
Da haha, bila je dobra, ali da nije bilo ispada mislim da bi Alyssa ostala i da je bas zbog ispada onda Ru rekao neka ostanu obje. Zasto bi ostavio Alyssu da je mislio da je Roxy bila bolja?
Krijes Sedam
20.03.2013., 20:23
plus, alyssa je unintentionally presmiješna i zabavna :cerek:
Coco mi ide na ziiivceee :rolleyes:. Coco go awaa-aaay! Ne mogu vjerovati da su joj toliko pohvailli runway look, meni je to izgledalo grozno :o.
Jos jedan glumacki challange, lala, boring. Nije mi bila bas zabavna epizoda. Jinx runway mi je super izgledao, a sminka od Roxy je bila fantasticna.
Btw, jel Ru i inace ima smedje oci? Jako sam ih zapazila ovaj put iz nekog razloga :D.
Krijes Sedam
04.04.2013., 07:56
istina, dosadnjikava epizoda, pa koliko su do sada puta glumili :(
i onaj mini-challenge je bio totalno wtf weird :ne zna:
hoćemo još jedan sweing callenge! :503:
nadam se da je sljedeća coco, ni meni se nije svidio njen runway look :rolleyes:
Da, mini challange je bio jako wtf :o.
Nasla sam torrent Drag centar recaps od Pandore, pa sam si to pogledala, zabavno :D.
Makeover challange :cheer:. To mi je najdrazi u svakoj sezoni :cheer:.
Roxy je zasluzeno pobijedila, super su izgledale! Alaskina Nebraska, meow frr :D.
Nije mi za Coco jasno kako su joj sve govorile "ne, ne, make up je super" kad je tip izgledao ocajno, jako busted make up i onda se Coco jos ima obraza ljutiti da su joj rekli da je make up busted. Nek je otisla, nece mi falit. I onda nemre otic, a da opet Alyssu ne spomene, onak :rolleyes:.
Tko mislite da ce pobijediti? Ja nemam pojma :ne zna:.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.