View Full Version : Fiverr
scripta elegans fe
10.10.2011., 13:28
Jel netko posluje tamo? :D
Imam problema sa naručiteljem, nije mi dostavio sve za obavljanje posla, a ne odgovara na poruke. Posao bi trebala završiti za 9 sati. :504:
Ima tko kakvu ideju?
Da ~pola sata prije završetka zatvorim sa onime što sam napravila do sada od posla? :ne zna:
LudaPtica
10.10.2011., 16:46
Jel netko posluje tamo? :D
Imam problema sa naručiteljem, nije mi dostavio sve za obavljanje posla, a ne odgovara na poruke. Posao bi trebala završiti za 9 sati. :504:
Ima tko kakvu ideju?
Da ~pola sata prije završetka zatvorim sa onime što sam napravila do sada od posla? :ne zna:
Ja sam to otkrio (tek) neki dan, postavio sam 2 bzvz giga..
A čuj, nemaš puno opcija, ako te stišće rok, uzmi drugog naručitelja i odradi zadatak.
Jedino što ti se može reći, ali to i sam(a?) znaš, doobro pogledaj komentare o naručitelju.
Kladim se da bih i sebi mogao "napraviti" 10-20 pozitivnih komentara bez beda - za 5$ :D
scripta elegans fe
10.10.2011., 19:36
Sama :zubo:
Naručitelj je registriran nekih godinu dana, nema ni jedan komentar.
Support se malo razbudio pa ću vidjeti što će biti još ovih par sati koliko imam vremena :D
.shorty.
10.10.2011., 21:57
ja radim tamo, poceo sam iz zafrkancije prije godinu dana, nazalost ovaj nas biznis podforum ovdje je stvarno siromasan iskusnim ljudima, mislio sam da vec postoji tema o fiverru.
Ako netko nabasa pa ga zanima da li se isplati raditi - po meni - ne,
osim ako imate nekakvu uslugu koju ljudi obozavaju a vama oduzme 5 min vremena i mozete je naplatiti 5$. (4 ostanu vama)
S druge strane (ako kupujete) ovisno sta vam treba mozete tamo naci i korisnih stvari, iako je 90% toga tamo stvarno koliko para toliko muzike.
Uglavnom, kako rekoh poceo sam iz zafrkancije, ali onda se zaredalo narudzbi, napravio sam ih vise desetaka, pa mozda i blizu 100, dode to kao ok dzeparac, zaradio sam par stotina dolara, ali kad pogledas u globalu, potrositi cete puno vise vremena na komunikaciju s kupcima itd nego sto to sve skupa vrijedi...
Po meni to se super isplati indijcima, indonezanima i u takvim zemljama gdje je dnevna placa par dolara, onda je ovo super, za nas ne.
Ps, da trazi prije svega ljude koji imaju 100% pozitivan rep i neces imati problema.
Sretno.
scripta elegans fe
10.10.2011., 23:51
frajer se javio, dostavio mi je sve, posao obavljen, čekam $$$ :D
ja radim tamo, poceo sam iz zafrkancije prije godinu dana, nazalost ovaj nas biznis podforum ovdje je stvarno siromasan iskusnim ljudima, mislio sam da vec postoji tema o fiverru.
zato što je većina u ku.... i ne žele pisati postove bez da uvale 30 affiliate linkova. :D
Ako netko nabasa pa ga zanima da li se isplati raditi - po meni - ne,
osim ako imate nekakvu uslugu koju ljudi obozavaju a vama oduzme 5 min vremena i mozete je naplatiti 5$. (4 ostanu vama)
S druge strane (ako kupujete) ovisno sta vam treba mozete tamo naci i korisnih stvari, iako je 90% toga tamo stvarno koliko para toliko muzike.
Uglavnom, kako rekoh poceo sam iz zafrkancije, ali onda se zaredalo narudzbi, napravio sam ih vise desetaka, pa mozda i blizu 100, dode to kao ok dzeparac, zaradio sam par stotina dolara, ali kad pogledas u globalu, potrositi cete puno vise vremena na komunikaciju s kupcima itd nego sto to sve skupa vrijedi...
Po meni to se super isplati indijcima, indonezanima i u takvim zemljama gdje je dnevna placa par dolara, onda je ovo super, za nas ne.
ne isplati se raditi ako netko mislim zarađivati 5000 kn.. definitivno ne. ali kao neka dodatna zarada ili džeparac sasvim pristojno se može zaraditi (osim ako niste totalni antitalent za sve)
ja sam počela sa cca5 gigova, nakon tri dana ljudi su mi počeli lajkati gig, a nakon pet dana su dobila prvu narudžbu. :D
Ps, da trazi prije svega ljude koji imaju 100% pozitivan rep i neces imati problema.
Sretno.
da ako si buyer, ako si seller ne možeš birati tko će uzeti gig :D
LudaPtica
11.10.2011., 09:54
joj, scripta, sorry, ja sam krivo pročitao ono "naručitelj" :)
Inače, jutros je jedan od moja 2 giga dobio prvog naručitelja :D
Posao je obavljen u roku od sat vremena, sad čekam potvrdu...
I ja mislim da se ne isplati previše kao osnovni izvor prihoda, ali..
Imao sam jedan informatički problem, duugo sam guglao dok sam ga riješio.
Sad kad imam rješenje, to mi je 5 sekundi posla.
Objavio sam gig, ako netko ima isti problem, rješavam brzo i kvalitetno :)
I voila...
Idem na :kava: - zaslužio sam...
$5? Taman za kavu :D
Mislim da se to baš i ne isplati, kao što reče .shorty. dosta će se vremena izgubiti na komunikaciju pa bez obzira koliko je lak posao teško se može završiti ispod sat-dva. Pa još ako zaglavite na nečem težem.
Disclaimer: nemam iskustva sa dotičnim servisom, ali imam sa sličnim.
scripta elegans fe
11.10.2011., 14:32
a isplati se zaraditi $0 i sjediti na kavi za koju nemaš para i kukati da nemaš para? :zubo:
šalu na stranu većina ih pošalje što hoće od posla u prvoj poruci ako si dobro opisao što ti točno treba za završetak posla.
http://i55.tinypic.com/sz90zk.jpg
ja tak i tak visim na netu, radim paralelno još neke posliće tako da se sve stopi :s
.shorty.
11.10.2011., 20:46
scripta, ja sam isto skuzio da si ti narucila posao, a ne da izvrsavas. :)
nema veze, nego stvar je u tome sto sam ja graf. dizajner i ako kazem npr. da cu im napraviti korekciju fotke, ili tako nesto sitnije u fotosopu javljaju mi se ljudi sa nerealnim zahtjevima za koje bi trebao potrositi minimalno sat vremena uz svo iskustvo koje imam, tako da sam procijenio da mi se jednostavno ne isplati bakcati s time, u principu su NAJBOLJI gigovi oni u kojima cete im poslati nekakav ebook ili neki gotovo dokument, tu se izgubi 3 minute i 20 kuna je u dzepu. :)
Imam i takve gigove, iako su ih masovno srezali na fiverru u zadnje vrijeme (problemi s copyrightom itd itd), jedino te sam i ostavio otvorene, ove druge sam ugasio, trenutno radim puno ozbiljnije stvari koje mi oduzmu velik dio dana, a i bilo bi lijepo pokrenuti nesto svoje na globalnoj razini, iskoristiti sve te ideje od 1997. koliko sam online. :)
PS, treba ovaj podforum nekako aktivirati, motivirati ljude, dovuci iskusne da podijele rijec, dvije. znam privatno za masu uspjesnih ljudi u hr, koji su krenuli sa internet start-upovima. (doduse takvi vjerojatno nemaju vremena/volje visiti po forumima).
scripta elegans fe
12.10.2011., 21:45
što sam krivo napisala? :zubo:
nego, ja isto obrađujem slike, ali obavezno dam link tipa na tinypic ili photobucket album gdje se mogu vidjeti uzorci, tako da nema šanse da mi traže sve i svašta, ono što je na slici to i dobijete :D
LudaPtica
12.10.2011., 22:15
Bože, pa vi ste korisne stvarili stavili kao gig :D
Šalu na stranu, samo prvi gig mi je bio "za 5$ ispričam ti dobar vic koji nisi čuo", uz disclaimer da ako je stari vic, šaljem novi, do najviše 5 puta.
Tko zna, možda netko i opali.. :)
Drugi gig je informacija, vezano za facebook aplikacije, nešto čime se i sam bavim, i kada sam jednom prilikom zapeo, 4-5 sati sam guglao do rješenja.
Sada kada znam kako, postupak ponovim za minutu do dvije.
I na taj gig mi se javio jedan Indijac, prvi (positive) feedback, gig odrađen.
Plus, zamolio me da mu još neku sitnicu pogledam, napravio sam koliko sam mogao onako na brzinu i rekao mu šta da radi dalje - još 5$.
Sve u svemu, dok se sjetim još (boljih) dobrih gigova...
za viceve mi je recimo dobra fora "i will sms you one joke every day for a week for 5$"
izračunao sam da se to isplati, pa čak i ako imate 10 ili 50 korisnika odjednom, svima pošaljem isti sms :)
--
a s druge strane, kao korisnik, vidim da ima korisnih gigova koji bi mi dobro došli, za 5$....
razmišljam postaviti sajt na kome uređujem slike u photoshopu za 10$, a onda mi to netko napravi sa fiverra za 5$ :D
mislim, taj princip - fiverr je dobar za outsourcing
scripta elegans fe
13.10.2011., 13:22
--
a s druge strane, kao korisnik, vidim da ima korisnih gigova koji bi mi dobro došli, za 5$....
razmišljam postaviti sajt na kome uređujem slike u photoshopu za 10$, a onda mi to netko napravi sa fiverra za 5$ :D
mislim, taj princip - fiverr je dobar za outsourcing
ovo mnogi rade, samo je problem kako dovuci traffic i da ljudi kupuju. :D
ja u pripremi imam nesto sam mackama, nesto sa hostingom pa cemo vidjeti :D
LudaPtica
14.10.2011., 10:58
ja u pripremi imam nesto sam mackama, nesto sa hostingom ...
Pokrenut ćeš hosting za mačke ? :D
http://nyan.cat/
:D :rofl:
scripta elegans fe
14.10.2011., 20:39
Pokrenut ćeš hosting za mačke ? :D
to su bile odvojene stvari.. ali vidiš nije loša ideja za nekog tko zna prodati frižider eskimu :D
LudaPtica
28.10.2011., 06:27
nije loša ideja za nekog tko zna prodati frižider eskimu :D
Ma daj šuti, ja indijcima radim sajtove :rofl::lol:
evo već treći...
Inače, prilično sam zadovoljan kako mi ide, 15 dana od kada sam postavio prvi gig i imam već 8 slobodnih $ - mogu si priuštiti prvu kupovinu :)
Imam još 20$ koji čekaju clearance, i još trojicu-četvoricu u porukama, spremnih da naruče.
Trenutno imam 2 giga, ajmo reć "prodajem kruške" i "prodajem jabuke", i vrlo mi je interesantno da se samo jedan naručuje, bez obzira trebali kruške ili jabuke (ili pak nešto treće), drugi je na nuli :D
Uglavnom, računam da imam samo 1 acc i 1 gig (ovaj drugi ću ili obrisati ili popraviti), to je 10ak kuna na dan - za sve dane skupa - sat dva posla, i to zato što se trudim jer sam novi (imam Express gig status kao i nekoliko dobrih ocjena, tipa "great seller, overdelivered...")
Smišljam još gigova, svaki account ih može imati 20.
Nakon nekog vremena ću uploadati i video za svaki gig, vrlo preporučljivo.
Trenutno mi je najokupacija koji će biti prvi gig koji ću kupiti :D
scripta elegans fe
29.10.2011., 08:39
Ja imam problema sa prikazivanjem giga kod traženja. Bilo što upišem vezano za gig i nema ga nigdje. :facepalm: No zanimljivo je da ga google nađe.
Ja sam sad malo stala sa time, imam nekih drugih "hitnijih" prihoda. :zubo:
LudaPtica
01.11.2011., 02:00
Hmm, ne bih te htio omalovažavati, ali da li si sigurna da si dobro napravila gig ?
Dobar naslov, dobri keywordi ?
Ja sam se uspio dosta visoko plasirati, čak i na prvo mjesto za neke riječi.
Možda je pitanje konkurencije, u kojoj si vrsti gigova ?
scripta elegans fe
01.11.2011., 09:58
je, gig je dobro napravljen, iz nekog razloga trebalo mu je 3 dana da se pojavi.
ali zato se pojavio na prvoj stranici xD
LudaPtica
02.11.2011., 01:54
je, gig je dobro napravljen, iz nekog razloga trebalo mu je 3 dana da se pojavi.
ali zato se pojavio na prvoj stranici xD
prvoj od fiverra ?
prvoj od neke kategorije gigova ?
prvoj za neku ključnu riječ ?
scripta elegans fe
02.11.2011., 15:13
ključne riječi :)
LudaPtica
02.11.2011., 16:10
ključne riječi :)
eh, baš mi drago :)
mislim da i nije teško za neke stvari doći na dobru poziciju.
isto tako, korisna stvar je i status Express gig, koji sam imao neko vrijeme.
onda me jedna baba zaye... sa odugovlačenjem, ja se nisam snašao i otkazana je narudžba
a gig je izgubio taj status
sa 1 narudžbe u 2 dana došao sam na 1 u 5 dana (prosjek)
scripta elegans fe
02.11.2011., 18:23
ja sam taj isti dan dobila tri narudžbe :s
pa sutradan još jednu, pa opet još jednu.
ide to fino.
inače fiverr bi treba napraviti nešto po pitanju zaštite sellera.. netko se zbrcne, a ti izgubiš vrijeme.
LudaPtica
03.11.2011., 18:48
inače, fiverr bi trebao dosta toga...
puno sam pročitao o njemu, moj savjet ti je da dižeš novce s vremena na vrijeme,
da ti se ne bi dogodilo da imaš 5000$ na računu, a da ti zablokiraju acc zbog tkoznačega (istinit primjer)
isto tako, dečki znaju kako izgurati konkurenciju
prijave te na način da te fiverr bana (bez neke velike provjere), a ti ni kriva ni dužna...
(neću objašnjavati način, da ne bi nekome nešto padalo na pamet)
ima dosta rupa tako da ne treba na njega računati kao na jedini izvor prigoda
scripta elegans fe
03.11.2011., 19:00
inače, fiverr bi trebao dosta toga...
puno sam pročitao o njemu, moj savjet ti je da dižeš novce s vremena na vrijeme,
da ti se ne bi dogodilo da imaš 5000$ na računu, a da ti zablokiraju acc zbog tkoznačega (istinit primjer)
ako i blokiraju, opet moraju platiti.
Sellers will be able to withdraw their revenues from blocked accounts after a safety period of 45 to 90 days, depending on block reason, from day of last cleared payment received in their account and subject to Fiverr's approval.
isto tako, dečki znaju kako izgurati konkurenciju
prijave te na način da te fiverr bana (bez neke velike provjere), a ti ni kriva ni dužna...
(neću objašnjavati način, da ne bi nekome nešto padalo na pamet)
ima dosta rupa tako da ne treba na njega računati kao na jedini izvor prigoda
znam ja za par metoda.. ako mi se ovo kojim slucajem dogodi potrudit ce se na isti nacin vratiti SVIMA koji imaju isti/slicni gig kao ja :E
a nakon toga cu otici na neku clone stranicu i tamo nastaviti sa poslom. :)
LudaPtica
16.11.2011., 16:18
moj gig je - umro :(
nitko ništa ne naručuje, valjda ga nema nigdje,
otkad sam izgubio express gig status
it was a stupid gig anyway
ukupno 24$ za 20-30 minuta efektivnog rada
scripta elegans fe
18.11.2011., 19:02
meni kao da u valovima narucuju :D
meni je glupo sto sva komunikacija mora ici preko privatnih poruka.
imam problema sa gigom, poslala sam poruku da se otkaze posao, a od kupca ni traga.. posao trebam zatvoriti za 5 h :facepalm:
BundyBoy
25.11.2011., 12:56
Bok,
neki dan sam kupio na fiverru facebook likes
i sve je fino isporučeno, to je ok...
onda sam malo ja gledao te članove koji su like-ali
moj fan page i poslalo mi je sumljivo da dobar dio članova
voli iste osobe (kad im provjeravaš profile) , pa sam malo surfao po googlu
i uočio da neki vele da su to fake likeovi ???? :503:
dali je to istina ???
LudaPtica
25.11.2011., 15:40
Helou - pa naravno da su fake lajkovi - ta kupio si ih, zar ne ?
Šta si mislio, da ćeš dobiti organic traffic ?
Onda si trebao biti strpljiv i igrati white hat, po pravilima.
Ovo što ti radiš je black hat.
Kako ja znam objasniti ljudima, white hat je kako se nešto radi, a black hat je kako se nešto brzo radi.
Dakle, kupio si samo - broj lajkova.
Ako si imao page sa 0 lajkova, a kupio si ih 1000, sad imaš page sa 1000 lajkova.
I to je to, ništa više ni manje.
Ti lajkovi ti ama baš ničemu ne služe, osim za jednu stvar.
A to je, kad ti 1. organski profil dođe na page, neće vidjeti da ti page ima 0 lajkova - po čemu bi on zaključio da je tek 1. - nego će misliti da je 1001. lajk.
BundyBoy
25.11.2011., 17:52
Helou - pa naravno da su fake lajkovi - ta kupio si ih, zar ne ?
Šta si mislio, da ćeš dobiti organic traffic ?
Onda si trebao biti strpljiv i igrati white hat, po pravilima.
Ovo što ti radiš je black hat.
Kako ja znam objasniti ljudima, white hat je kako se nešto radi, a black hat je kako se nešto brzo radi.
Dakle, kupio si samo - broj lajkova.
Ako si imao page sa 0 lajkova, a kupio si ih 1000, sad imaš page sa 1000 lajkova.
I to je to, ništa više ni manje.
Ti lajkovi ti ama baš ničemu ne služe, osim za jednu stvar.
A to je, kad ti 1. organski profil dođe na page, neće vidjeti da ti page ima 0 lajkova - po čemu bi on zaključio da je tek 1. - nego će misliti da je 1001. lajk.
hvala na odgovoru. iako sam već to u međuvremenu saznao :504:
mada nisam imao 0 lajkova, nego puno više... a dobro sada imam još za 500 više :D tak da za ubuduće više nebum to kupovao.....
:)
LudaPtica
27.11.2011., 19:11
Pa da, nemoj to kupovati ako ti ne treba.
Ako radiš nove stranice, onda i nije tako loša stvar.
Za 5$ podigneš broj lajkova na 500 - nije loše.
A ono što tebi treba, probaj tražiti pod 'real targeted human traffic' ;)
edit:
sad gledam tvoj prvi post, ti si kupio 'facebook likes'
pa to si i dobio :D
BundyBoy
28.11.2011., 08:58
Pa da, nemoj to kupovati ako ti ne treba.
Ako radiš nove stranice, onda i nije tako loša stvar.
Za 5$ podigneš broj lajkova na 500 - nije loše.
A ono što tebi treba, probaj tražiti pod 'real targeted human traffic' ;)
edit:
sad gledam tvoj prvi post, ti si kupio 'facebook likes'
pa to si i dobio :D
hehe :D
ak ništa drugo bar sad imam za 500 više lajkova :D
LudaPtica
28.11.2011., 11:31
hehe :D
ak ništa drugo bar sad imam za 500 više lajkova :D
Da dobro, to je odlično - čuvaj taj kontakt.
Ima ih dosta koji kažu 500 pa ne isporuče sve.
Ako je ovaj tvoj to i obavio, dobro si prošao, možda te pitam koji je ako mi bude trebalo ;)
BundyBoy
28.11.2011., 12:02
Da dobro, to je odlično - čuvaj taj kontakt.
Ima ih dosta koji kažu 500 pa ne isporuče sve.
Ako je ovaj tvoj to i obavio, dobro si prošao, možda te pitam koji je ako mi bude trebalo ;)
da , isporučio je sve u roku 24h. :D
i skoro sve neke ženske hehe :rofl:
gajotres
06.12.2011., 17:01
To s google +1, facebook like, twiter, digg, stumble, backlinkovi sve skoro autopilot poslovi
haj pipl
08.01.2012., 14:40
Bok.jel se nekako 2 acc-a na fiverr-u a sve na isti paypal?
Ja i prijatelj bi htjeli svaki posebno radit ali da sve ide na isti acc..
LudaPtica
08.01.2012., 15:38
Bok.jel se nekako 2 acc-a na fiverr-u a sve na isti paypal?
Ja i prijatelj bi htjeli svaki posebno radit ali da sve ide na isti acc..
umm, nisam siguran, ali mislim da vam to neće ići.
mda, nakon vrlo kratkog guglanja vidim da se ne može.
haj pipl
08.01.2012., 15:58
umm, nisam siguran, ali mislim da vam to neće ići.
mda, nakon vrlo kratkog guglanja vidim da se ne može.
Znaci nemoze imat 2 acc-a na fiverru a da sva zarada ide na isti paypal..?
A jel mozemo ja i prijatelj imat zajednicki acc na fiverru i radit skupa?
LudaPtica
08.01.2012., 16:11
Znaci nemoze imat 2 acc-a na fiverru a da sva zarada ide na isti paypal..?
Čak je i problem ako imaš 2 accounta, 2 paypala, a sa iste IP adrese (s istog kompa) radiš.
Npr. da imaš brata i da on ima jedan acc, a ti drugi... ne može samo tako.
A jel mozemo ja i prijatelj imat zajednicki acc na fiverru i radit skupa?
To bi moglo ići, nema šanse da netko zna tko sjedi s ove strane ekrana :)
Čak i to što ćete imati 2 IP adrese nije bitno, sve je po pravilima.
Jedino što jedan account može imati, e sad nisam siguran, 20 ili 30 gigova i to je to, ali to bi vam trebalo biti dovoljno.
haj pipl
08.01.2012., 16:35
Čak je i problem ako imaš 2 accounta, 2 paypala, a sa iste IP adrese (s istog kompa) radiš.
Npr. da imaš brata i da on ima jedan acc, a ti drugi... ne može samo tako.
To bi moglo ići, nema šanse da netko zna tko sjedi s ove strane ekrana :)
Čak i to što ćete imati 2 IP adrese nije bitno, sve je po pravilima.
Jedino što jedan account može imati, e sad nisam siguran, 20 ili 30 gigova i to je to, ali to bi vam trebalo biti dovoljno.
Ovaj prvi post mi bas nije jasan,tek sad vidim sto sam pisao :D
Ok,da utvrdimo..znaci mozemo imat isti acc na fiverru i na paypalu(tj da lova ide na "moj paypal" pa mu ja kadnije dam is svog djepa...
A 2 acc-a na fiverru a isti paypal nemoze,ili?
LudaPtica
08.01.2012., 17:26
samo vi koristite jedan zajednički i sve će biti u redu
dva accounta ne smije nitko imati, hehe, dok ga ne ulove, a ako imate isti paypal, lako bi vas ulovili.
haj pipl
08.01.2012., 21:53
A mogu napravti acc na fiverru pa tek kad zaradim recimo 50$ staviti paypal racun?
LudaPtica
08.01.2012., 22:37
A mogu napravti acc na fiverru pa tek kad zaradim recimo 50$ staviti paypal racun?
Možeš.
Možeš i nikada staviti paypal, lova ti je na fiverru, možeš je potrošiti odmah tamo, na neke gigove koji možda tebi trebaju.
Ili dignuti na paypal, kakogod.
Meni se čini dosta skupo.
Od 5$ što kupac plati, dobiješ 4$, 1 ide fiverru.
Onda, kada skupiš 40$, koliko sam shvatio, fiverr uzima neku proviziju kod podizanja love.
A kada sa fiverra skidam na račun u pbz, onda mi paypal uzme 5$ po transakciji plus khm, ne sjećam se točno, 0.30% ?
Sve u svemu, dosta skupo ako bi se išlo na dizanje svako malo, najbolje skupiti veću svotu pa dignuti..
haj pipl
08.01.2012., 23:04
Hvala ti puno.. Jes se da zaradit sta tamo?
Koji je neki najlaksi posao za to ako smijete reci,ako ne imam ja nekoliko ideja..
LudaPtica
09.01.2012., 10:13
Hvala ti puno.. Jes se da zaradit sta tamo?
Koji je neki najlaksi posao za to ako smijete reci,ako ne imam ja nekoliko ideja..
Da se zaradit. Koje su ti ideje ?
haj pipl
09.01.2012., 15:50
Da se zaradit. Koje su ti ideje ?
Imas pp
scripta elegans fe
10.01.2012., 23:29
Ovaj prvi post mi bas nije jasan,tek sad vidim sto sam pisao :D
Ok,da utvrdimo..znaci mozemo imat isti acc na fiverru i na paypalu(tj da lova ide na "moj paypal" pa mu ja kadnije dam is svog djepa...
A 2 acc-a na fiverru a isti paypal nemoze,ili?
mogli bi proci.. jer na paypalu mozes imati sekundarne email adrese...
ako je tvoj paypal, primarnu stavis na svoj fiverr, a frendu das sekundarnu adresu...
jedini je problem ako ovi s fiverra idu provjeravati ime i prezime...
motovunac
22.12.2012., 22:35
Bok,
Registrirao sa, se na fiverru i postavio svoj prvi gigs. Sve je to Ok, ali pored mog nicka u profilu pojavljuje mi se zastava Moldavije??!! :504: Sve pokušavam u setingsima to promjeniti, ali nigdje ne vidim postavke za državu?! Dali je to važno? Čak i ako nije toliko bitna država iskreno ide mi na živce :503:! Molim pomoć ako netko zna nešto o tome. Hvala
mr_black
07.01.2013., 12:11
Fiverr je za super za dodatnu zaradu, a meni jako dobro služi za privlačenje novih klijenata. Npr. odradiš im dobro i brzo neki jednostavni gig u photoshopu, a nakon dobro odrađenog posla ponudiš im i ostale svoje usluge (npr. design web stranice) i to odradiš nevezano za fiverr (naravno uz punu cijenu usluge)
sve po 5 :) - http://fiverr.com/d2studio
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.