View Full Version : Toplo preporučam...
Sanjar61
05.03.2003., 11:39
...knjigu: Funky Business!
Napisala dva Šveda: Ridderstrale i Nordstrom (tako nekako, al' ima i negdje onih čudnih znakića...). Kod nas prevedeno u izdanju MGP FRU!TCAKE .
Maloprije sam je držala u ruci i par premisa me oduševilo...Našla sam potvrdu gotovo svih svojih poslovno-životnih postulata...K'o da su me "prozvali"...
:s :s
Sanjar61
05.03.2003., 11:57
A ima i ovo:
check this out (http://www.funkybusiness.biz)
bome, siteovi me zainteresiraše - sutra ću do algoritma da vidim imaju li
Hvala na preporuci, Sanjar :)
Sanjar61
17.03.2003., 08:17
U Algoritmu imaju samo englesko izdanje, jer nije njihov prevod...Ali trebali bi imati u "svakoj boljoj knjižari" (vidi u Pothodniku).
Originally posted by Sanjar61
...knjigu: Funky Business!
Napisala dva Šveda: Ridderstrale i Nordstrom (tako nekako, al' ima i negdje onih čudnih znakića...). Kod nas prevedeno u izdanju MGP FRU!TCAKE .
Maloprije sam je držala u ruci i par premisa me oduševilo...Našla sam potvrdu gotovo svih svojih poslovno-životnih postulata...K'o da su me "prozvali"...
:s :s
Sorry što unosim nevjerovanje i pesimizam.
Dobro pročitaš knjigu, kreneš s nečim novim i di završiš?
Okružen zidom neupućenosti, nekulture, ograničenosti.
I što onda radiš?
Čekaš, čekaš da ostala 4 milijuna ljudi u tvojoj zemlji otkriju toplu vodu...
pročitaš knjigu zbog sebe, oplemeniš se, naučiš nešto novo, implantiraš si tuđa iskustva da ne moraš sve sam isprobavat, sretan si dok čitaš jer ti je zabavno, kvalitetno provodiš slobodne sate -
na kraju balade - ko šiša te milijune oko tebe, anyway :)
najbolje ih je ignorirat i smješkat im se, smješkat iz svoje učene nirvane (joke)
btw, nisam našla knjigu u algoritmu (nadala sam se da je na engleskom kao jeftinija) => morat će se počastit hrvatskim prijevodom -> odoh naručit slijedeć dani link
Sanjar61
21.03.2003., 15:13
NikaZg:top:
Meni je lakše kad nađem potvrdu da sam na pravom putu i da nisam sama... A onda širiš krug; u mojoj sredini (30-ak ljudi) bar ih dvoje dijeli moje stavove...kad još NikaZg pročita;) ...jednog dana stvorit će se i u ovoj zemlji kritična masa... :cool:
Originally posted by Sanjar61
NikaZg:top:
Meni je lakše kad nađem potvrdu da sam na pravom putu i da nisam sama... A onda širiš krug; u mojoj sredini (30-ak ljudi) bar ih dvoje dijeli moje stavove...kad još NikaZg pročita;) ...jednog dana stvorit će se i u ovoj zemlji kritična masa... :cool:
nažalost neće.
Princeza
21.03.2003., 17:38
Vjetre, mislim da nas otuzno stanje drugih ne bi trebalo sprecavati da radimo na sebi. :)
Jest imaš pravo.
U nekom sam stanju pesimizma jer vidim da uvijek isti ljudi rade na sebi i to je to. Ostali žive opušteno /u se, na se i poda se/ i ponekad to više ne mogu podnijeti.
Pa se ondak pitam- a čemu to? Čemu se ja obrazujem, čemu čitam, čemu želim nešto više kad to ionako ne vodi ničemu. Ne smiješ reči ništa, ne smiješ pokazati da išta znaš, ne smiješ biti neprosječan jer će te pokušati slomiti i potrgati.
No to je samo moje trenutačno stanje. Zato se još jednom ispričavam što širim negativizam i pesimizam.
Sanjar61
31.03.2003., 12:57
Na žalost, moram priznati da te, barem danas, savršeno razumijem...:(
Trenutno je stvarno prevladajuća filozofija upravo to što si i ti spomenuo: u se, na se i poda se...:mad:
Do kada ljudi tako???:confused:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.