View Full Version : Pisač
Elektronicar
05.03.2003., 21:05
Šta vi osobno mislite koji je najbolji pisač koji ste vidjeli, rukovali s njim, čuli....? Mislim na inkjet, ali i laskersi (a možda iglični). Ja osobno imam Epson C42 i zadovljan sam s njim, netroši previše boje, boja dostupna a i jeftina, kvallitetna slika. A imam i iglični, neki prastari koji neče da mi radi na novoj matičnoj.
HPov A0 ploter :s ...e, to je jebena makina
HP laserjet 3300 mi je isto guba, fax, skener, kopirka, CB printer..
preferiram HP. :top:
Thurgood
06.03.2003., 08:51
uuuu... ja imam tu 2100 pa mi je super.. istina nije ista klasa, samo je laserko bez ostaleh geđeta,ali printa :top:
a na moj komp je uštekan HP DeskJet 1125, A3 kolorac. dobar mali... naravno to je na poslu u mojem ofisu. doma imam Epsona kojem će otić glava jer je bez tinte već dulje vrijeme :(
da, 1125 A3 je isto makina od printera. sljedeći tjedan bi trebala doć isporuka od još 3 komada. heheh :D
Elektronicar
06.03.2003., 23:06
Ma neče ti otiči Epsonu glava. Ja sam bio bez tinte skoro dva mjeseca i nije se ništa zapeklo. Epsonovi imaju (noviji) sposobnost kad se uključi da čisti glavu, i ako se dosta printano da čisti glavu kad se isključi. Zato ako nemaš tinte uključi ga jednom u tjednu. Ali nije ti to garancija da ti može godinu dana biti bez tinte.
Jedino je HP ostao u MOJIM OČIMA prav, čist dosljedan itd,, a Epson,Lexmark, pogotovo te Canon, pa to je za povratit od stvari koje se dešavaju sa istima dakako na uređajima za kućne korisnike. Možda su ove dvije firme imale prije dobre uređaje ali danas pa to je schrot.
Imam Lexmar X73 i samo čekam da uvremeni da mi prozor bude otvoren ima da ga bacim napolje čim budem printao prvo pisamo iz Worda.
HP The Best (koji me natjera da kupujem ovog Lexmarka,sreća odlučio sam ga bacit kroz prozor)
Sada ce te me napasti, ali HP LasjerJet 1020 i ta serija bw lasera je mrak! To samo printa i printa i printa i printa. Prava stvar.
Jeftini uredaj, a kvalitetan.
Mr.TamborineMan
09.07.2008., 16:09
joj joj joj... gdje si ovo iskopao... 5 godina stara tema
Jimmy23
09.07.2008., 22:38
:s za trud :rofl:
prilika
14.07.2008., 15:26
Kupila sam printer HP DESKJET 4260 krajem 6. mjeseca, točnije 28.6. Nisam ga još uključila jer prvo moram maknuti stari kompjuter sa radnog stola, a ovaj printer ću priključiti na Dellov laptop. Printer sam kupila u Techno Max-u za Dinersov bon od 500 kuna i razliku sam nadoplatila. S printerom sam dobila jednu orginalno zapakiranu crnu boju i jednu tri color u boji tintu. Na jednoj tinti piše rok trajanja 6. mjesec 2008., a na drugoj piše 8. mjesec 2008. To sam naravno vidjela tek kada sam došla doma. Zanima me mogu li ja u 8. mjesecu ili čak u 9. mj. koristiti te dvije tinte, iako je kao istekao rok ili je bolje da kupim nove tinte? Malo mi je čudno da samo tako kratko vrijede te dvije tinte koje sam dobila u paketu sa printerom. Neću sada uopće uključivati printer jer za koji dan idem na more, pa ionako ne bi koristila printer, a postoji opasnost da se boja stvrdne od nekorištenja. Za koliko stranica traju te dvije tinte- to su original male HP TINTE? Koristi li netko i onu opcijsku foto tintu? Kakve su kvalitete fotografije sa običnom tri kolor tintom i mogu li uopće ispasti sa tom tintom?
joj joj joj... gdje si ovo iskopao... 5 godina stara tema
A ono covjek surfa po forumima i hoce nesto napisati, vidi da je pun kufer stara tema, i onda ignorira to i ipak napise odgovor.
Eto tako nekako.
:kava:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.