View Full Version : Higijena žena
stranice :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Bukoroshe
16.11.2011., 19:56
Ne volim vidjeti recimo,ni kad se beba ukaki,i majka prebriše guzu,potroši 5-6 maramica,zar nije lakše jednom maramicom obrisati,i pravo pod vodu.:ne zna:
Neke mame većinom samo brišu djecu maramicama misleći da je to dovoljno. :rolleyes:
To su vjerojatno one što kelje uloške po wecejima.
Odurno.
I za drugu temu :D
Maca TZ
16.11.2011., 20:04
Neke mame većinom samo brišu djecu maramicama misleći da je to dovoljno. :rolleyes:
Odurno.
Ńe mora biti za drugu temu,jer i to je higijena,jer što rade sebi primjenjuju i na djecu,ali to što rade za mene je lijenost.:rolleyes:
Moj stariji sin koristio je platnene pelene,jer nije bilo pampersa,(kad ovo pišem,nije bilo samoljepljivih uložaka,pampersa,kao da sam živjela u srednjem vijeku :rofl:),i kad bi se ukakio,obrisala bih mu guzu krajem pelene,i odmah na pranje guze toplom vodom i sapunom.
Pelene su se "kiselile" u lavoru.:D
Death-of-Art
16.11.2011., 20:15
Odurno.
Nije za drugu temu. Ja sam baš danas htjela malo o tome.
Većina roditelja kupa svoju djecu jednom tjedno ili jednom u dva tjedna.
Meni je to sick.
Em što dijete ne stječe higijenske navike, em što je dijete opasno zapostavljeno.
Pa i djeca se usmrde...pobogu...osobito na području anusa i spolovila.
Vlažne maramice ne skidaju ništa osim samog dreka...ali smrad je i dalje prisutan.
Nema problema ako se dijete opere barem jednom dnevno (navečer npr.) jer sav višak tih neugodnih mirisa ode u kadi s blagom kupkicom.
Ali zamisli tjedan dana brisati dijete maramicama... i ne oprati ga pošteno s malo vode i sapuna. I to sve pod izlikom "da mu se nježna koža ne uništi."
Koje sranje od "argumenta".
Voda zbilja ne šteti djeci.
A da ne pričam o tome da djeca zbilja jesu prljavija nego mi odrasli.
Makar mi odrasli lučimo hormone kroz znoj pa se lakše usmrdimo...al normalna djeca se uglavnom valjaju posvuda. Po podu, vrtiću, skaču po parku, trče u pješčanik, bacaju si pijesak u kosu...
Neki roditelji odvedu klince u park i nakon što klinci tamo izdiraju sve što se da izdirati...dođu doma i nitko im ruke ne opere.
Pritom mislim na djecu starosti 1+. Znači da im se od najranije dobi takve navike trebaju usaditi.
I onda se čudimo što ljudi danas ne peru ruke nakon wc-a na svoju inicijativu.
Kako bi ih prali kad su neodgojeni.
Bukoroshe
16.11.2011., 20:26
Ńe mora biti za drugu temu,jer i to je higijena,jer što rade sebi primjenjuju i na djecu,ali to što rade za mene je lijenost.:rolleyes:
Moj stariji sin koristio je platnene pelene,jer nije bilo pampersa,(kad ovo pišem,nije bilo samoljepljivih uložaka,pampersa,kao da sam živjela u srednjem vijeku :rofl:),i kad bi se ukakio,obrisala bih mu guzu krajem pelene,i odmah na pranje guze toplom vodom i sapunom.
:top:
svaka čast. i za ono ponašanje s ulošcima u ratu, i tad se poznaju junaci.
Pa i djeca se usmrde...pobogu...osobito na području anusa i spolovila.
Vlažne maramice ne skidaju ništa osim samog dreka...ali smrad je i dalje prisutan.
Nema problema ako se dijete opere barem jednom dnevno (navečer npr.) jer sav višak tih neugodnih mirisa ode u kadi s blagom kupkicom.
Ali zamisli tjedan dana brisati dijete maramicama... i ne oprati ga pošteno s malo vode i sapuna. I to sve pod izlikom "da mu se nježna koža ne uništi."
Koje sranje od "argumenta".
Voda zbilja ne šteti djeci.
Oh da. Uništeno je takvima nešto u mozgu, zbilja.
Poznanica isto tako malog briše po tjedan dana, ne kupa ga, mali ima tjemenjaču, i zbilja mi ga je žao jer je neodgovorna i lijena tuka.
:503:
Starija Sestra
16.11.2011., 20:36
Kad smo već kod male djece, moja poznanica također svog sinčića briše tim maramicama pod izlikom da se ne prehladi sad kad je zima... Ko da se kupoaona ne može ugrijati.
Ponekad mi se čini da ljudi koji žive u skromnijim uvijetima više ulažu na higjienu od onih koji žive u raskoši.
Lozimka
16.11.2011., 20:41
Na kaj se potroši rola toaleta dnevno? To stvarno jest pretjerano, slažem se, al 3-5 dana po roli (ovisi kako khm, kvalitetno :D se hranimo :rofl:) mi ne zvuči puno. :ne zna:
Tri ženske, svaka za brisanje uzme ne dva nego četiri listića i onda dođem ja koja za sranje potrošim šest listića, a ako pijem jaku kavu serem i do dva puta na dan. Zatim brišem nos sa dva listića, uši isto, a i naočale. Eto, ode rola. :D
gle, sama pomisao na to da se ne brises (da da znam da ne patis od inkontinencije) mi je gadna,mora da opako mrdi.. srry, mislim da ljudska bica pogotovo zenska jel, trebaju drzat do neke higijene, cak se i bestije stalno lizu... al posto nam mozes bit "otac" po godinama, tko sam ja da te ucim o higijeni...
i da, upravo radi takvih kao iz provjerenog se skoro nikad ne rukujem
Ne smrdim dolje. Otkud sada taj zaljučak.
Jebem samu sebe ako sutra nakon jutarnjeg tuširanja i cijelog dana pišanja ne pošaljem sliku svojih bijelih, pamučnih, nošenih gaća. Časna riječ da će biti baš korištene. Pa ako tu bude žutih mrlja onda ću priznati svu sramotu i neznanje higijensko.
Očekujte me sutra na forumu sa slikom. :kava:
Što se tiče pranja nemam šta dodavati,sem da sam apsolutno za to da se guza opere poslije velike nužde.
Kakvo pranje? Tuširanje? Ne kužim. :confused:
Death-of-Art
16.11.2011., 20:45
Kakvo pranje? Tuširanje? Ne kužim. :confused:
:rofl: :rofl: :rofl:
SweetHeart
16.11.2011., 20:50
Konačno ćemo vidjet neke slike. :cheer:
Lozimka
16.11.2011., 20:55
Pereš guzicu poslije kakanja? Wtf... ajde još bih shvatila ono s papirom i mokraćom, ali ovo... :ne zna::kava:
Death-of-Art
16.11.2011., 21:02
Kad smo već kod male djece, moja poznanica također svog sinčića briše tim maramicama pod izlikom da se ne prehladi sad kad je zima... Ko da se kupoaona ne može ugrijati.
Ponekad mi se čini da ljudi koji žive u skromnijim uvijetima više ulažu na higjienu od onih koji žive u raskoši.
Kako sam tek taj argument zaboravila.
Ko' da u pećinama živimo, jebate. :rofl: :rofl: :rofl:
Još jače od ovoga mi je bilo kad su me moje vršnjakinje (tad sam imala 20 godina) uvjeravale da se ni slučajno ne smijem prati poslije poroda punih 40 dana. Jedna mi je čak navela primjer svoje kume koja se samo vlažnim maramicama brisala. :rigo:
Sad zamisli one lohije... čišćenje maternice... onu svu silinu krvi/sluzi/iscjetka pune bakterija koja fakat nije baš ugodnog mirisa i ful je ljepljiva...kako to držiš na pički 40 jebenih dana??? :rigo: :rigo: :rigo:
Moram li napomenuti da sam rodila usred ljeta po temperaturi 40 stupnjeva i da sam prala pizdu barem 5 puta dnevno?
A da pritom nisam umrla o nikakvog tumora niti upale pluća niti sepse i bokte pitaj od čega sve rodilje umiru ako se slučajno operu unutar tih 40 dana babinja. :rofl:
Lozimka
16.11.2011., 21:05
Kakve veze tumor ima s porodom i higijenom? :confused:
Death-of-Art
16.11.2011., 21:08
Kakve veze tumor ima s porodom i higijenom? :confused:
Nikad nisi čula kako je Mandica od babine kume prijateljica umrla zato jer je oprala kosu dok je imala mengu?
E, pa tako ti je ona Zdenka od tetkine prijateljice šogorica i ona njezina kuma dobila tumor na mozgu jer se oprala vodom poslije poroda.
Ne serem. :ne zna:
Signorina Despi
16.11.2011., 21:09
slikeee :tulum:
bitchy-as-usual
16.11.2011., 21:09
joj ajd ne seri popišanka :rolleyes:
kad bi skuzila da imas na bijelim gacama fleke, zasigurno ih ne bi stavila na forum i rekla "ups, u pravu ste, upisana sam" :kava:
Lozimka
16.11.2011., 21:10
:D :D Moram naći snježno bijele u svom ormaru. :cerek:Konačno ćemo vidjet neke slike. :cheer:
slikeee :tulum:
Nikad nisi čula kako je Mandica od babine kume prijateljica umrla zato jer je oprala kosu dok je imala mengu?
E, pa tako ti je ona Zdenka od tetkine prijateljice šogorica i ona njezina kuma dobila tumor na mozgu jer se oprala vodom poslije poroda.
Ma jesam. Mislila sam da ti to za ozbiljno.
kad bi skuzila da imas na bijelim gacama fleke, zasigurno ih ne bi stavila na forum i rekla "ups, u pravu ste, upisana sam" :kava:
Ne znaš ti mene. :zubeki:
Starija Sestra
16.11.2011., 21:25
Cure, zle ste malo. :)
Ali, stvarno mi nisu jasne ove usmene narodne predaje o nepranju nakon poroda. Pa zar bi bolnice uopće držale neopranu rodilju na odjelu?
40 dana bez pranja...strašno...naježila sam se. A dal se u međuvremenu smiju ruke oprat pa ako, nedaj Bože, koja kap vode padne di ne bi smjela, da li se to može nadomjestiti nekakvom drugom prljavštinom?
Sigurna
16.11.2011., 21:31
Aj hev a kanfešn tu mejk - u mojoj kući je higijena od strane roditelja isto poprilično manjkava. Budući imam mlađeg brata, pa sam sve vidjela na njegovom primjeru, neću ni govoriti kako su nas "održavali" kad smo bili mali. I sama sam imala loše higijenske navike....dugo....uglavnom, čim sam ono, što bi se reklo, postala žena :rofl:, počela sam čak pretjerano održavati higijenu, ko oni sa kompulzivno-opsesivnim poremećajima. Sad sam "normalna". Fala bogu.
Tako da je istina, ako se dijete ne njeguje kako treba, ili će biti kao roditelji ili će otići u kontra smjeru.
Nikada neću razumjeti kako ljudi mogu neodržavati higijenu, pa osjetiš sam kad smrdiš....njima to ne smrdi? Ja ako imam 10 minuta za nekamo izaći, ja budem otišla pod tuš, i nabrazaka se polila, nasapunala "strateška mjesta", isprala i obrisala....moji starci su dan-danas ista priča kao nekad. I stalno slušamo kak trošimo previše vode i kak se ne treba "stalno prati toliko". Bolje da ne pričam. E da, i brat mi je danas higijena-freak! Evo, opet se tušira, mislim da već 3x danas :rofl:.
Death-of-Art
16.11.2011., 21:31
Cure, zle ste malo. :)
Ali, stvarno mi nisu jasne ove usmene narodne predaje o nepranju nakon poroda. Pa zar bi bolnice uopće držale neopranu rodilju na odjelu?
40 dana bez pranja...strašno...naježila sam se. A dal se u međuvremenu smiju ruke oprat pa ako, nedaj Bože, koja kap vode padne di ne bi smjela, da li se to može nadomjestiti nekakvom drugom prljavštinom?
Naravno da ne bi.
Neke su rodilje u bolnicama doktori znali doslovno natjerati da se otuširaju.
Starija Sestra
16.11.2011., 21:33
Naravno da ne bi.
Neke su rodilje u bolnicama doktori znali doslovno natjerati da se otuširaju.
Eto, i ni jedna nije umrla makar je prekršila drevno pravilo od 40 dana. :ne zna:
slucajno sam naletila na ovu temu pa hajd da i ja nesto komentiram...
ja sam jedna od mama koja kakicu brise maramicama a to ne znaci da ne drzim do djeteta...otkako se rodila (ne ukljucujuci one dane kada nismo smjeli zbog pupka ali tu je krpica radila) dijete ni jednom nisam preskocila okupati...svaki dan navecer stavim u vodicu da se malo bucne...a trenutno ima 18mj...
i ne keljim uloske po wc-u ...kako je netko napisao...
Death-of-Art
16.11.2011., 21:40
Eto, i ni jedna nije umrla makar je prekršila drevno pravilo od 40 dana. :ne zna:
Pa zašto bi umrla?
Onaj moj komentar o tumorima uzrokovanim kupanjem poslije poroda je bio sarkastičan. Moram li zbilja to pisati? :misli:
Death-of-Art
16.11.2011., 21:41
slucajno sam naletila na ovu temu pa hajd da i ja nesto komentiram...
ja sam jedna od mama koja kakicu brise maramicama a to ne znaci da ne drzim do djeteta...otkako se rodila (ne ukljucujuci one dane kada nismo smjeli zbog pupka ali tu je krpica radila) dijete ni jednom nisam preskocila okupati...svaki dan navecer stavim u vodicu da se malo bucne...a trenutno ima 18mj...
i ne keljim uloske po wc-u ...kako je netko napisao...
Ti si malo krivo pokopčala stvari.
Nismo mi pisali o majkama koje brišu svoju djecu vlažnim maramicam (brišem i ja svog vlažnim maramicama i mjesečno kupujem poštenu zalihu vlažnih maramica)...već smo pisale o ženama koje isključivo vlažne maramice koriste kao sredstvo za higijenu djece tijekom čitavog tjedna...ili dva tjedna...ili pitaj isusa kolko dugo. :D
hasnfefer
16.11.2011., 21:42
Oke, djevojke, zene... danas moram nesto i jest :zubo:
Ukoliko dalje krenemo u analize, nece ici :rofl:
Jebemti, ovaj forum je zapravo cudesno mjesto :Serek:
Sta sve mos procitat, cudo jedno :s
I što je najbitnije, uvijek se vraćaš da vidiš ima l' što novog napisanog. :D
nisam nisam...:D:D
evo primjera o brisanju kakice...
nisam ljena...:cerek:
Starija Sestra
16.11.2011., 21:47
Pa zašto bi umrla?
Onaj moj komentar o tumorima uzrokovanim kupanjem poslije poroda je bio sarkastičan. Moram li zbilja to pisati? :misli:
I ovo je bilo sarkastično. (ono, oprala se i ostala živa)
Nema veze...
Death-of-Art
16.11.2011., 21:48
I ovo je bilo sarkastično. (ono, oprala se i ostala živa)
Nema veze...
Pa zašto sarkazam na sarkazam?
Onda se poništava pa ne vrijedi ni meni ni tebi.
Sigurna
16.11.2011., 21:51
Ti si malo krivo pokopčala stvari.
Nismo mi pisali o majkama koje brišu svoju djecu vlažnim maramicam (brišem i ja svog vlažnim maramicama i mjesečno kupujem poštenu zalihu vlažnih maramica)...već smo pisale o ženama koje isključivo vlažne maramice koriste kao sredstvo za higijenu djece tijekom čitavog tjedna...ili dva tjedna...ili pitaj isusa kolko dugo. :D
Sad tek kužim zašto je moj bivši to radio....stekao naviku u pelenama, pa ostalo :rofl:.
Lozimka
16.11.2011., 22:23
Nikada neću razumjeti kako ljudi mogu neodržavati higijenu, pa osjetiš sam kad smrdiš....njima to ne smrdi?
E kada dođe do toga znači da... :no: :D
Onaj moj komentar o tumorima uzrokovanim kupanjem poslije poroda je bio sarkastičan. Moram li zbilja to pisati? :misli:Ne. Zašto pišeš? :confused:
witch666
16.11.2011., 22:28
daklem kad smo kod brisanja - pranja o ovome sanjam...
http://www.i-love-water.com/#/at/de/Produkte/aquaclean-8000plus/funktionen-komfort :kava:
ali da, vjerojatno ovo trosi prevec vode...
SweetHeart
16.11.2011., 22:29
Curke, glečte kaj je u subotu! :cerek:
Uberk kul dan! (http://www.zdravakrava.hr/clanak/2298/zasto-je-vazan-svjetski-dan-toaleta) :tulum:
Sigurna
16.11.2011., 22:31
Uberk kul dan! (http://www.zdravakrava.hr/clanak/2298/zasto-je-vazan-svjetski-dan-toaleta) :tulum:
:lol::lol::lol::lol::lol:....dobra....kak si samo to našla?
e vidla sam i ja to al nisam htjela kurit vatru :o
SweetHeart
16.11.2011., 22:34
Ma piknulo me u oko dok sam kakala na wc-u, keljila uloške krvave po zidu i surfala po mobu. :Serek:
Svaki dan otvorim Zdravu kravu (ne znam ni sama zakaj jer je portal šrot) i eto odmah toga. Znam i zašto! GUGL ME PRATI! :mama:
Lozimka
16.11.2011., 22:39
e vidla sam i ja to al nisam htjela kurit vatru :o
Ne, nego nisi htjela da te na ŽK prozovu zelenom. :hekla:
Gledala sam tu epizodu. Nevjerojatno, stvarno. No, face im se ne vide jer je snimano iz "ptičje perspektive"... tako da se vidi tjeme i nos i tako malo nečeg... Ali se vidi outfit, pa je google rekao da su to mahom zgodne cure, jer su sve izgledale fino i sređeno.
Sjećam se jednom davno nekog tipa, koji je komentirao da su mu najnehigijenskije bile ženske (prilikom intimnosti) - one koje su po vanjštini bile najdotjeranije... a rockerice i alternativke, koje djeluju "kao da ih je voda donijela" - su bile mahom čiste i slickane ispod odjeće... :D :ne zna:
slazem se,muskarci u drustvu su uvijek komentirali zene koje su suvise sredjene da hodaju neopranih guzica:D
Dosta puta sam cula komentare za zene koje se sminkaju prilikom voznje,sminkaj se a gaca usranih hodas:rofl:
Pitala sam zasto tako misle mada i ja ne bjezim od toga,kazu da nema sanse da imaju vremena za sve:confused:
Sigurna
16.11.2011., 22:45
Ja sam od dva partnera doživjela da su mi, kad smo se prvi put.....ovaj....."igrali", rekli: pa ti održavaš higijenu! Ja onak: ha? A oni meni kao da ne bi vjerovala koliko se žene ne peru, ne depiliraju....
Ja samo znam da moja uberzgodna prijateljica, ušminkana....iz korpe vadi pljave tange i oblači, jer eto, jadna nije stigla oprati veš...vidjela na svoje oči, kad sam kratko kod nje ljetovala....
Lozimka
16.11.2011., 22:50
Onda kažu da u školi ne treba postojati predmet koji bi učio ljude o intimnoj higijeni. :rolleyes:
Death-of-Art
16.11.2011., 22:55
Pitala sam zasto tako misle mada i ja ne bjezim od toga,kazu da nema sanse da imaju vremena za sve:confused:
Pa to može reći samo netko tko očito nema iskustva na tom području.
Ne razumijem koji bi problem bio ženi koja se šminka ujedno i voditi normalnu higijenu?
Ja se šminkam...a da bih se uopće našminkala moram prvo ispuniti uvjete..a to je da sam otuširana i da mi je faca čista.
Mislim...stavljati šminku na neoprano i masno lice mi je... :503:
Ne fakat...ajmo izračunat.
Tuširanje ujutro 5 minuta. Ako baš hoćeš uživati u jakom tušu...10 minuta.
Brisanje ručnikom, sušenje... oblačenje čiste robe...cca minuta-dvije.
Šminkanje (puder, rumenilo, maskara, sjajilo)...cca 5 minuta.
Češljanje 10 sekundi...
Ne kužim?
Pa manje vremena potrošim na sređivanje nego što nekom frajeru treba da ga izdrka na dnevnoj bazi.
Lozimka
16.11.2011., 23:01
To su se samo zajebavali na račun žena, death. :hekla:
:lol::rofl:
Sigurna
16.11.2011., 23:05
Ajme, sad sam se sjetila da su meni kad sam dobila mengu govorili kak se ne smijem tuširati ni kupati ni prati Gospodičnu u toploj vodi....znam da sam si mislila: briga me, ja se neću smrzavati....ali nisam nikad pitala zašto. Možda to napravim koji dan, hahahaha!
smotana_xp
16.11.2011., 23:06
Ja nikad ne perem ruke u WC-u. Zapravo ne dodirujem tamo apsolutno nista. Diram kvaku, maramicu u ruke. Diram sebe, dvije maramice, tako da ruke ne dolaze u kontakt sa urinom. Jednostavno mi se ne da dirati onu cesmu. Naravno, u javnim WC-ima jos nikad u zivotu nisam izvrsila veliku nuzdu.
Death-of-Art
16.11.2011., 23:07
Ajme, sad sam se sjetila da su meni kad sam dobila mengu govorili kak se ne smijem tuširati ni kupati ni prati Gospodičnu u toploj vodi....znam da sam si mislila: briga me, ja se neću smrzavati....ali nisam nikad pitala zašto. Možda to napravim koji dan, hahahaha!
Meni su rekli to + da ne smijem sjediti na toplom.
Zašto? Jer to pojačava krvarenje. :facepalm:
a ja se uvijek prala u toploj vodi...i sjedila na radijatoru za vrijeme menge.
jebem se buntovnu. samo sam bezveze curila...
a mogla sam i na toj menstrualnoj krvi uštedit ko zna kolko.
više nego na wc papiru.
Lozimka
16.11.2011., 23:11
Ja nikad ne perem ruke u WC-u. Zapravo ne dodirujem tamo apsolutno nista. Diram kvaku, maramicu u ruke. Diram sebe, dvije maramice, tako da ruke ne dolaze u kontakt sa urinom. Jednostavno mi se ne da dirati onu cesmu. Naravno, u javnim WC-ima jos nikad u zivotu nisam izvrsila veliku nuzdu.
Kako ga čistiš? :confused:
smotana_xp
17.11.2011., 00:55
Kako ga čistiš? :confused:
Nemam "ga". Imam "ju". :rofl:
Maramicama. Ruke ne dolaze u kontakt sa tijelom, pa da mozes reci da su prljave.:rolleyes:
Ace of Diamonds
17.11.2011., 01:50
Od velike vecine muskaraca ne samo da je nerealno, nego je i iluzorno ocekivati da se na respektabilan nacin brinu o prostoru u kojem obitavaju.
Moje iskustvo :ne zna:
Od svih muškaraca koji nisu mentalno ili psihički zakinuti realno je i objektivno očekivati da se na respektabilan način brinu o prostoru u kojem obitavaju.
Oni koji to ne rade očito računaju na žene s gore kvotanim stavom da to naprave umjesto njih. Moram priznati da im i zavidim pomalo... Budući obično i nađu takve :D... Mudri su oni, to im se mora priznati :D
Inače po intimno zdravlje žena, riječima moje doktorice, je najviše doprinjela moda tangi, uskih hlača, brazilske depilacije i sl
Kužim za tange i uske hlače. Ali kako brazilska depilacija narušava intimno zdravlje? :misli:
A da ne pričam o tome da djeca zbilja jesu prljavija nego mi odrasli.
Makar mi odrasli lučimo hormone kroz znoj pa se lakše usmrdimo...al normalna djeca se uglavnom valjaju posvuda. Po podu, vrtiću, skaču po parku, trče u pješčanik, bacaju si pijesak u kosu...
.
Djeca si time stvaraju imunitet organizma, to im ne škodi, dapače.
Ruke i spolni organi su uvijek mogu zasebno očistiti i oprati kada god je to potrebno.
I ne zaboravimo da je koža organ, a ne neki neosjetljivi pokrov te da sve što nanesemo na kožu ubrzo odlazi u krvotok i zaista nema realne potrebe za svakodnevnim peruckanjem i mazuckanjem dijeteta, a koža im je kad su mali tako prirodno savršena.
Ako se nekim roditeljima svakodnevno kupanje jako sviđa i prešlo im je u svojevrsni ritual, to je u redu, ali prozivat sve koji ne kupaju malu djecu svakodnevno za zanemarivanje (!?) iste je naprosto suludo.:kava:
Maramicama. Ruke ne dolaze u kontakt sa tijelom, pa da mozes reci da su prljave.:rolleyes:
Često maramica s kojom se brišemo "promoči" do prstiju ili ju u žurbi krivo primimo pa i prsti dođu u kontakt s pišalinom.
Uglavnom, peri ruke. Poslije pišanja, radi drugih, prije pišanja, radi sebe :mig:
Lozimka
17.11.2011., 02:16
Ma čekaj. Mislila sam na wc, zahod... ili si pisala samo za pišku? hm :misli:
Pa kak se seksaš ako ju nikad ne diraš? :confused:
Death-of-Art
17.11.2011., 02:30
Djeca si time stvaraju imunitet organizma
Djeca si stvaraju imunitet samim boravkom u kolektivu... među ostalom djecom.
Za sve ostalo, tu je Sapun.
Ruke i spolni organi su uvijek mogu zasebno očistiti i oprati kada god je to potrebno.
Mogu.
Ali mi nismo pričali o onima koji to čine već o onima koji to ne čine.
I ne zaboravimo da je koža organ, a ne neki neosjetljivi pokrov te da sve što nanesemo na kožu ubrzo odlazi u krvotok
Istodobno ta koža "upija" hrpu prljavštine koja se s vremenom uvlači toliko da ju je kod neke djece nemoguće isprati grubim trljanjem.
Isto tako nitko normalan na dijete ne nanosi Domestos da bismo mogli pričati o "problemima odlaska u krvotok".
zaista nema realne potrebe za svakodnevnim peruckanjem
Uistinu ima realne potrebe za svakodnevnim kupanjem djeteta.
Ako se preskoči ponekad nije bed.
Ali oprati dijete jednom dnevno je zbilja osnovna higijena djece s kojom bi svaka majka trebala biti upoznata.
Osobito kad pričamo o djeci jasličke/vrtićke dobi.
a koža im je kad su mali tako prirodno savršena.
Ne postoji prirodno savršenstvo.
ali prozivat sve koji ne kupaju malu djecu svakodnevno za zanemarivanje (!?) iste je naprosto suludo.:kava:
Zbilja mi nije ugodna pomisao da živim u koži djeteta kojeg se redovito šalje u krevet zmazanog i znojnog.
Lozimka
17.11.2011., 02:45
Gle ju. Noćna ptica. :D
moje skroz drukčije :ne zna:
koliko sam se smucala po muškim stanovima, najgori primjer je eventualno bila neurednost, ali to mi nije ništa strašno.
joj, ne, lažem. jednom sam otišla na dejt kod nekog lika i imao je prljav wc i kupaonu :zubo:
to mi je baš bilo bezveze.
Ja sam pak vidla svasta.
I cula svasta kao izliku zasto ne cisti :zubo:
Samo znam jednog tipa kojem stan izgleda stvarno besprijekorno. Samo jednog.
Od svih muškaraca koji nisu mentalno ili psihički zakinuti realno je i objektivno očekivati da se na respektabilan način brinu o prostoru u kojem obitavaju.
Oni koji to ne rade očito računaju na žene s gore kvotanim stavom da to naprave umjesto njih. Moram priznati da im i zavidim pomalo... Budući obično i nađu takve :D... Mudri su oni, to im se mora priznati :D
Potpuno kriva procjena situacije :D
To sto ja vise uopce ne ocekujem urednost u prostoru u kojem obitava muzjak, ne znaci da na sebe pruzimam uredenje prostora ;)
Ocekivanje i djelovanje nije isto.
Samo vise nemam iluzija i zaista se ne cudim nicemu :D
electric_barbarella
17.11.2011., 11:29
sad ste me podsjetili na situaciju s frendom
bili nesto na cugi u gradu bla bla i kao on meni daj dođi do mene da ti pokažem neke igrice na ps-u, ali veli kao nemoj se šokirati, nisam iznio smeće !!
sad si ja mislim ono jebote kanta za smeće pa ju nije iznio pa bože moj koji je to faktor šoka :ne zna:
kadli ono dolazimo mi do njega a nasred dnevnog boravka hrpetina jedno metar visine smeća ...od papira, praznih kutija, kartona od soka,mlijeka...
ja onak :horor: :horor: :horor:
mislim ja njega volim ko boga oca ali je stvarno jebena svinja
Elich San
17.11.2011., 11:39
Djeca si time stvaraju imunitet organizma, to im ne škodi, dapače.
I ne zaboravimo da je koža organ, a ne neki neosjetljivi pokrov te da sve što nanesemo na kožu ubrzo odlazi u krvotok i zaista nema realne potrebe za svakodnevnim peruckanjem i mazuckanjem dijeteta, a koža im je kad su mali tako prirodno savršena.
Ako se nekim roditeljima svakodnevno kupanje jako sviđa i prešlo im je u svojevrsni ritual, to je u redu, ali prozivat sve koji ne kupaju malu djecu svakodnevno za zanemarivanje (!?) iste je naprosto suludo.:kava:
sorry ali mi smo iz predmeta Njega djeteta učili da je svakodnevno kupanje obavezno, samo nije potrebno kosu prati šamponom svaki dan(ukoliko dijete nije baš prljavo kao mali praščić) već 2-3 puta tjedno.
ja ne mogu zamisliti leći u krevet navečer a da se ne otuširam prije toga, isto tako mislim da je i mojoj djeci lakše zaspati ako su okupani/otuširani prije spavanja .
kosu im perem ljeti svakodnevno a zimi svaki drugi dan i ne mislim time da im radim neko zlo.
ne mogu zamisliti žene koje se ne tuširaju svakodnevno, a nažalost poznam nekoliko takvih, pa i jednu kojoj muž ne dozvoljava da se tušira dok ima mengu jer mogla bi dobiti odljev krvi :504::bonk:
dajte ljudi, pa učili smo svi da je čistoća pola zdravlja :ne zna:
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 11:43
Ovo podjeb...nje mi liči kad se grupa osnovnoškolki okomi na curu iz razreda jer je drugačija.:rolleyes:
Boli mene briga što se ona ne briše dolje, ne poznam ju, nisam lezba pa se ne moram bojati da ćemo doći u intimni odnos ikad u životu. Ali me živcira kad mi netko tvrdi da bezveze trošim papir na brisanje dolje kad znam da ne mogu bez toga - zato jer kod mene uvijek ostane puno kapljica i to moram obrisati! Da ne spominjem ostale stvari.
A pranje guzice nakon sranja mi nije jasno - kako vam se da i gdje se perete ako serete vani?
Death-of-Art
17.11.2011., 11:46
A pranje guzice nakon sranja mi nije jasno - kako vam se da i gdje se perete ako serete vani?
Nikad ne serem vani. Obveza mi je posrat se doma prije nego što izađem van.
Što znači da napravim sve što je potrebno da bih to izvršila.
Što znači da se navečer uglavnom našopam nekim kompotom koji me do jutra fino otvori tako da čim drmnem kavicu govno ide van. :D
I tako zadnjih 5 godina.
Meni super.
Dogodi mi se da me i nakon toga uhvati mala želja za kakanjem...ali nikad toliko velika da ne mogu izdržati do doma.
Blentava
17.11.2011., 11:48
Sto ti nije jasno? Ovisi o cvrstoci gofneta. Ako nije osobito cvrsto, malo vode i sapuna ne skodi. Br 2 vani ne obavljam. Ne ide pa ne ide.:ne zna:
electric_barbarella
17.11.2011., 11:49
sorry ali mi smo iz predmeta Njega djeteta učili da je svakodnevno kupanje obavezno, samo nije potrebno kosu prati šamponom svaki dan(ukoliko dijete nije baš prljavo kao mali praščić) već 2-3 puta tjedno.
eto meni mama veli da me nije prala sigurno tjedan dana...sad možda je mislila da me nije šamponirala pa me možda sam onak oplahnula vodom nemam pojma, ali bilo je užasno hladno a kupaonice se nisu grijale
a i ja sam bila sva neka zakržljala, sitna i nikakva pa je žena zdravom logikom zaključila da ako se slučajno podhladim da ću odapet...što su naravno i doktori rekli
pa preporuča se da se pere ali u nekom normalnom svakodnevnom zapadnjačkom životu ti to jednostavno ne stigneš, zato postoje vlažne maramice kad si negdje vani
ja imam bide doma pa ajde, ali većina ljudi ga nema
-Cruella-
17.11.2011., 11:49
Ovo podjeb...nje mi liči kad se grupa osnovnoškolki okomi na curu iz razreda jer je drugačija.:rolleyes:
Boli mene briga što se ona ne briše dolje, ne poznam ju, nisam lezba pa se ne moram bojati da ćemo doći u intimni odnos ikad u životu. Ali me živcira kad mi netko tvrdi da bezveze trošim papir na brisanje dolje kad znam da ne mogu bez toga - zato jer kod mene uvijek ostane puno kapljica i to moram obrisati! Da ne spominjem ostale stvari.
ja nisam ni znala da ima ljudi koji to rade, dok nisam ovdje pročitala.:ne zna:
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 11:56
mislim ja njega volim ko boga oca ali je stvarno jebena svinja
Svinje su, zapravo, vrlo čiste i uredne životinje. Ne valjaju se u blatu jer vole prljavštinu nego da zaštite kožu.Nikad ne serem vani. Obveza mi je posrat se doma prije nego što izađem van.
Što znači da napravim sve što je potrebno da bih to izvršila.
Što znači da se navečer uglavnom našopam nekim kompotom koji me do jutra fino otvori tako da čim drmnem kavicu govno ide van. :D
I tako zadnjih 5 godina.
Meni super.
Dogodi mi se da me i nakon toga uhvati mala želja za kakanjem...ali nikad toliko velika da ne mogu izdržati do doma.
Sto ti nije jasno? Ovisi o cvrstoci gofneta. Ako nije osobito cvrsto, malo vode i sapuna ne skodi. Br 2 vani ne obavljam. Ne ide pa ne ide.:ne zna:
E tako, o čvrstoći govneta. Tome služe vlažne maramice. Ne mislim da sam nenormalna što ne idem pod tuš nakon što se poserem. Nisam tako nešto čula do ove teme.
Ja serem gdje god ako me potjera. Naravno da bih radije u vlastitom WC-u da mogu normalno sjesti na školjku, ali nužda je nužda.
Elich San
17.11.2011., 12:00
ja ni ne piškim u tuđem wc-u(pa čak niti kod moje mame, svekrve, prijateljica....) a kamoli da obavljam veliku nuždu :rofl::lol:
nemam pojma zašto ,ali jednostavno je tako
i znam da nije zdravo zadržavati mokrenje ali ja sam jednom punih 22 h suzdržavala se od piškenja, sve dok nisam došla kući :lol::rofl:
šta ćete, ima nas svakakvih :504:
poslije velike nužde se ne tuširam, ali koristim vlažne maramice :ne zna:
electric_barbarella
17.11.2011., 12:06
jebate šta bi vi napravile 10 sati u avionu i sveukupno 23 sata provedena na putu ? ne bi uopće kakale ili šta ? :ne zna:
šta kad odete na put, niste doma, nepoznat wc ? mjesec dana ne obavljate nuždu ?
-Cruella-
17.11.2011., 12:12
jebate šta bi vi napravile 10 sati u avionu i sveukupno 23 sata provedena na putu ? ne bi uopće kakale ili šta ? :ne zna:
šta kad odete na put, niste doma, nepoznat wc ? mjesec dana ne obavljate nuždu ?
na poslu isto ne pišate?:D jebiga, nije mi jasno.:lol:
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 12:12
Ne razumiješ. To je vrlo česta pojava da ljudi ne mogu obavljati veliku nuždu nigdje osim doma. Kad idu na put po tjedan dana uopće nemaju potrebu za sranjem. Psihički zatvor.:rofl:
Mislim, ja serem svaki dan (i doslovno i preneseno:mig:), ponekad više puta i inače nemam problema s tim. Ali ove godine mi se dogodilo da je prošlo dva - tri dana da nisam mogla na WC, valjda zbog stresa ili nešto (promjena okline, jel).
electric_barbarella
17.11.2011., 12:13
Ne razumiješ. To je vrlo česta pojava da ljudi ne mogu obavljati veliku nuždu nigdje osim doma. Kad idu na put po tjedan dana uopće nemaju potrebu za sranjem. Psihički zatvor.:rofl:
Mislim, ja serem svaki dan (i doslovno i preneseno:mig:), ponekad više puta i inače nemam problema s tim. Ali ove godine mi se dogodilo da je prošlo dva - tri dana da nisam mogla na WC, valjda zbog stresa ili nešto (promjena okline, jel).
dobro dva, tri dana se i meni desi od stresa, umora, putovanja....ali tjedan dana ? :eek::eek::eek:
pa kolko ta jadna crijeva moraju negdje napuhnuta od tjedan dana ne kakanja
Blentava
17.11.2011., 12:13
donat emge :tuzni: no to je za neku drugu temu. na sikologiji :zubo:
uglavnom, ne idem pod tush nego sjednem na bide i mlakom vodicom i po potrebi peha neutralnim sapunom operem ukakano mi dupence. zar nije vec bila tema 'guzoperi' ?
ja volim oprat dupe vodom, ti vlaznom maramicom. tomejto-tomato. briga me. :ne zna:
Sadie G.
17.11.2011., 12:43
Ne razumijem kad se ljude (žene? :D) koje se ne tuširaju svaki dan proziva kao prljave. Ajde po ljeti, tuširam se svaki dan, i 2-3 puta ako treba, ali čemu da se zimi opsesivno perem svaki dan kad nisam prljava, koristim dezić i ne znojim se? :ne zna:
Ne razumijem kad se ljude (žene? :D) koje se ne tuširaju svaki dan proziva kao prljave. Ajde po ljeti, tuširam se svaki dan, i 2-3 puta ako treba, ali čemu da se zimi opsesivno perem svaki dan kad nisam prljava, koristim dezić i ne znojim se? :ne zna:
Zato sto polaze od sebe.
isadora w.
17.11.2011., 12:51
Zato sto polaze od sebe.
:rofl:
moram prestati roflati po ovoj temi.
ne tuširam se ni ja zimi stalno svaki dan, uglavnom svaki drugi, ovisi o potrebi.
ali duže od 2 dana nikad nisam imala pauzu.
osim ako sam na putu ili kampiranju ili tako nečem.
u tom slučaju se osjećam bljak, ali izbora nemam pa se saživim sa svojim osjećajem prljavosti.
jedino što prečesto perem kosu i to bih trebala smanjiti, ali ne mogu :okp:
electric_barbarella
17.11.2011., 12:52
ja nemrem otići spavati da se ne otuširam
tako da se pridružujem klubu ljudi koji se peru svaki dan :zubo:
isadora w.
17.11.2011., 12:54
ja ne mogu ostati pod tušem manje od 20 minuta, pol sata.
tu se uvijek sjebem kad se žurim negdje :503:
VK Girl
17.11.2011., 12:55
tako da se pridružujem klubu ljudi koji se peru svaki dan :zubo:
POTPIS....meni to dođe ko kućni wellnes
moram prestati roflati po ovoj temi.
Pa kaj je tu smjesno?
Polaze od sebe. Da.
Cuj, ja se recimo tusiram svaki dan dva puta.
Jednom nakon treninga i jednom prije nego sto idem spavat. Uvijek. Bez iznimke.
Kosu perem svaki dan. Bez iznimke.
I naravno da ja, kad polazim od sebe i procitam da tamo neka zemskica pere kosu svakih 14 dana ostanem - :eek: Jebote kak?! jer ja radim drugacije.
Isto ko i kod tusiranja.
Il bilo cega vec :D
electric_barbarella
17.11.2011., 12:58
POTPIS....meni to dođe ko kućni wellnes
ja pak ne kužim šta je tu tako teško, komplicirano i time-consuming ?
tuširanje zajedno sa pranjem zubiju, pišanjem i skidanjem šminke kod mene 10 minuta :ne zna:
ko što ste me popljuvali kome se da stavljati presvlaku na krevet
o krista isusa- uzmeš ju, rastegneš i hitiš preko kreveta
postupak traje možda 5 sekundi ako i tolko
magic potion
17.11.2011., 12:59
ja ne mogu ostati pod tušem manje od 20 minuta, pol sata.
tu se uvijek sjebem kad se žurim negdje :503:
Ni ja.:503:
To mi je totalna relaksacija i jaaako teško je mogu prekinuti.:zubo:
Elich San
17.11.2011., 13:00
hočeš reći da ti u cijelm danu ni kap znoja se ne pojavi na tijelu i da nemaš specifičan misirs krajem dana????
ma molim te
pa eto ,na kraju krajeva piškiš i kakiš svaki dan pa pođi od toga, a i vjerujem da ti noge nakon cijelog dana u čarapama, cipelama ne miriše na kamilicu :503:
ne mogu zamislit da jedna žena nema potrebu barem jednom dnevno oprat pizdu, ne mogu i točka.
a s mužem u krevet ne bih legla da nisam otuširana, nema teoretske šanse, a bogami niti bih legla kraj njega da se on ne otušira jedan dan :503:
Sadie G.
17.11.2011., 13:03
Pa nemam, da. I nisam rekla da se ne perem uopće nego da se ne tuširam. Noge i pizdu operem pobogu, gaće i čarape mijenjam svaki dan, ali ne tuširam se i ne perem kosu svaki dan jer stvarno ne moram.
isadora w.
17.11.2011., 13:04
Pa kaj je tu smjesno?
Polaze od sebe. Da.
Cuj, ja se recimo tusiram svaki dan dva puta.
Jednom nakon treninga i jednom prije nego sto idem spavat. Uvijek. Bez iznimke.
Kosu perem svaki dan. Bez iznimke.
I naravno da ja, kad polazim od sebe i procitam da tamo neka zemskica pere kosu svakih 14 dana ostanem - :eek: Jebote kak?! jer ja radim drugacije.
Isto ko i kod tusiranja.
Il bilo cega vec :D
ma krivo sam skužila, nije ipak smiješno :mig:
kad smo kod pranja kose, dok sam još živjela kod kuće, baka me ubijala svaki put :503: otpast će ti kosa, dobit ćeš upalu mozga, yadda, yadda, yadda.
@electric:
gle, što ja znam.
nekim ljudima sitnice od 5 sekundi predstavljaju tlaku i napor.
ako im se ne da bacati presvlaku preko kreveta, a bože moj, što ću im ja.
ah, i da ne zaboravim onu kategoriju žena koje svaki dan troše vrijeme na bacanje šminke špatulom na lice, peglanje (masne :eek:) kose, biranje pravog outfita, a onda dođem kod nje i nađem joj prljave gaće pod jastukom.
takve zaslužuju monumetalan spomenik na ovoj temi :s
electric_barbarella
17.11.2011., 13:07
@electric:
gle, što ja znam.
nekim ljudima sitnice od 5 sekundi predstavljaju tlaku i napor.
ako im se ne da bacati presvlaku preko kreveta, a bože moj, što ću im ja.
ma sve ja to kužim ali neki će se uvijek izvlačiti na to da nemaju vremena
e jebiga ako nemaš vremena otuširat se i spremit krevet onda si opako smanji neke obveze u životu ili zaposli čistačicu :ne zna:
(mislim ne ti, općenito)
Elich San
17.11.2011., 13:07
Pa nemam, da. I nisam rekla da se ne perem uopće nego da se ne tuširam. Noge i pizdu operem pobogu, gaće i čarape mijenjam svaki dan, ali ne tuširam se i ne perem kosu svaki dan jer stvarno ne moram.
pa ako se umiješ, opereš noge i pizdu, u čemu je problem pa odvojit još minutu vremena pa stat cijela pod tuš????
vjerujem da više vremena potrošiš dok napraviš sve to odvojeno.
ni ja ne perem kosu svaki dan već svaki drugi, ali to ne smatram tuširanjem.
tuširanje je za mene kad stanem u tuš kabinu, otvorim vodu, umijem lice,operem uši, namočim cijelo tijelo, uzmem gel za tuširanje i perem cijelo tijelo.nakon toga ga isperem s vodom, uzmem gel za intimnu njegu i operem pizdu(i guzu naravno ;) ). ponovno isperem i to je to.
sve skupa max 10 minuta.
Sadie G.
17.11.2011., 13:11
pa ako se umiješ, opereš noge i pizdu, u čemu je problem pa odvojit još minutu vremena pa stat cijela pod tuš????
Nije problem, ali neću trošit vodu bezveze ako znam da se cijeli dan nisam pomaknula pa se nisam mogla uznojit i usmrdit. Stvar navike.
Elich San
17.11.2011., 13:11
ah, i da ne zaboravim onu kategoriju žena koje svaki dan troše vrijeme na bacanje šminke špatulom na lice, peglanje (masne :eek:) kose, biranje pravog outfita, a onda dođem kod nje i nađem joj prljave gaće pod jastukom.
takve zaslužuju monumetalan spomenik na ovoj temi :s
za takve moja teta kaže: ''iz vana ujjjjujuj a iznutra fuj-fuj '':rofl::lol:
tuširanje je za mene kad stanem u tuš kabinu, otvorim vodu, umijem lice,operem uši, namočim cijelo tijelo, uzmem gel za tuširanje i perem cijelo tijelo.nakon toga ga isperem s vodom, uzmem gel za intimnu njegu i operem pizdu(i guzu naravno ;) ). ponovno isperem i to je to.
sve skupa max 10 minuta.
Ne kuzim ovaj post.
Onak, ako zena smatra da joj tusiranje u danu nije neophodno jer se ne znoji ili se znoji minimalno, ako to ne prakticira valjda vac godinama, ako ne smrdi - zasto ti mislis da bi trebala?
Prema potrebama.
Elich San
17.11.2011., 13:16
pa ne mora se ona tuširat radi mene :rofl:
kako je već rečeno, polazim od sebe
nije sigurno cijeli dan sjedila pod staklenim zvonom,da je nije dotaknula niti prašina, niti dim cigarete, pa na kraju niti pare od kuhanja ručka..... jednostavno ne shvaćam žene koje se ne peru i to je tako.
Sigurna
17.11.2011., 13:17
Ne kuzim ovaj post.
Onak, ako zena smatra da joj tusiranje u danu nije neophodno jer se ne znoji ili se znoji minimalno, ako to ne prakticira valjda vac godinama, ako ne smrdi - zasto ti mislis da bi trebala?
Prema potrebama.
Ti se šališ, jel?
Sadie G.
17.11.2011., 13:18
jednostavno ne shvaćam žene koje se ne peru i to je tako.
Ovo zvuči kao da hodam okolo smrdljiva, zamusana i s rezancima umjesto kose :lol:
Elich San
17.11.2011., 13:19
e a kako naprimjer ako vam se dogodi (nedajbože) neka nezgoda u dane kada vam u rasporedu nije bilo tuširanje, nije vam bed doći kod doktora neotuširan :eek:
stvarno me zanima, nije šala
Sadie G.
17.11.2011., 13:20
e a kako naprimjer ako vam se dogodi (nedajbože) neka nezgoda u dane kada vam u rasporedu nije bilo tuširanje, nije vam bed doći kod doktora neotuširan :eek:
Jebomepas pa tuširam se svaki drugi dan, nije da se tuširam dvaput mjesečno :facepalm:
Elich San
17.11.2011., 13:20
Ovo zvuči kao da hodam okolo smrdljiva, zamusana i s rezancima umjesto kose :lol:
ne, uopće ne zvuči, ali ne možeš reći da nema razlike u opranom tijelu i u neopranom tijelu :ne zna:
Elich San
17.11.2011., 13:22
a prisexa ti se na dan netuširanja ????
uhhh, bolje da se maknem malo od ove teme jer će biti opet kartona :eek:
Sigurna
17.11.2011., 13:22
Jebomepas pa tuširam se svaki drugi dan, nije da se tuširam dvaput mjesečno :facepalm:
I ti se šališ, jel? Isuseeeeeeeeee, kaj to još postoji danas?! :eek::eek::eek:
Voljela bi znati razlog zašto se netko ne tušira svaki dan. Vremenski za to treba manje nego za oprati se, a sasvim sam Sigurna da treba i manje vode. Prema tome....koje je opravdanje? Zbilja, zašto?
Izbacite sad pranje kose, to već zahtjeva veći angažman, ali pa niej nitko rekao da trebate kosu prati svaki dan....ali ja sam mislila da je tapkanje vodom ispod pazuha izašlo iz mode sa J.B. Titom. Ne mogu vjerovati da to neka mlađa osoba i to još žena u današnje vrijeme prakticira.
A jel i perete zube samo navečer? Ono, ako noću ili ujutro niste ništa jele, čemu ih prati, pa niste ih zaprljale.
Ili kaj, to nije isto? Nije my ass.
pa ne mora se ona tuširat radi mene :rofl:
kako je već rečeno, polazim od sebe
nije sigurno cijeli dan sjedila pod staklenim zvonom,da je nije dotaknula niti prašina, niti dim cigarete, pa na kraju niti pare od kuhanja ručka..... jednostavno ne shvaćam žene koje se ne peru i to je tako.
Pa ne znojimo se svi isto, niti nam se svima isto masti kosa.
To sto se ja tusiram svaki dan, to je prilagodeno meni.
Em se bavim fizickom aktivnoscu, a cak i da ne - jako se znojim cak i da samo sjedim i citam.
I ljeti i zimi, bez iznike.
Isto tako i kosa. Ja znam zensku koja pere kosu svakih cca 7 dana. Kosa joj je suha ko barut i gusta i stvarno, bez laganja - njoj kosa tek sesti dan pocinje izgledat kako meni izgleda nakon 24 sata.
Zato i kazem, prema potrebama. Jer ako nema potrebe da peres kosu svaki dan ili da se tusiras, ne vidim zasto bi to netko radio?
Elich San
17.11.2011., 13:26
naravno da se ne znojimo svi isto. pa ni djeca mi se ne znoje pa ih perem svakodnevno.
ali svi smo okruženi smogom, prašinom ,raznim mirisima iz okoline a koža nam diše i upija dio svega toga, zar ne???
naravno svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoj stav. moje je mišljenje kako sam rekla da je tuširanje pod obavezno barem jednom dnevno i to mi nitko ne može usadit da nije tako(za mene) isto kao što ona smatra da je u pravu da se ne treba tuširat svakodnevno. :ne zna:
electric_barbarella
17.11.2011., 13:26
ajoj pa boli i mene kuki kolko često i koliko kvalitetno se netko pere
ja samo polazim od činjenice da se ja perem svaki dan, da mi je to neka navika usađena još od ranog djetinjstva
kosu perem dva do tri puta tjedno, nikad češče od toga jer mi se ne masti u zadnje vrijeme skoro pa uopće
šminku skidam svaki dan i stavljam svaki dan
zube perem dvaput dnevno, a listerine koristim prije nego što izađem iz kuće jer mi se ne da opet prat zube
dupe ne perem nakon svakog kenjanja jer ne kenjam uvijek doma, ali kad sam doma imam bide pa ću se oprati
brišem se nakon velike i nakon male nužde
ruke perem osamsto milijona puta na dan
Sadie G.
17.11.2011., 13:29
I ti se šališ, jel? Isuseeeeeeeeee, kaj to još postoji danas?! :eek::eek::eek:
Voljela bi znati razlog zašto se netko ne tušira svaki dan. Vremenski za to treba manje nego za oprati se, a sasvim sam Sigurna da treba i manje vode. Prema tome....koje je opravdanje? Zbilja, zašto?
Izbacite sad pranje kose, to već zahtjeva veći angažman, ali pa niej nitko rekao da trebate kosu prati svaki dan....ali ja sam mislila da je tapkanje vodom ispod pazuha izašlo iz mode sa J.B. Titom. Ne mogu vjerovati da to neka mlađa osoba i to još žena u današnje vrijeme prakticira.
Ne znam zašto ne možete razumjet da smo drukčije? Ja se i po ljeti malo znojim, a po zimi nula. Ne pušim i ne družim se s pušačima, pa ne mogu ni smrdit po npr. cigaretama. Nemam nikakav drukčiji miris na kraju dana tijekom kojeg sam npr. sjedila i učila. Ako radim nešto aktivnije i uznojim se, pa božemoj i otuširam se, ali ovako stvarno nemam potrebu.
Dok npr. moja sestra se maltene mora tuširat svakih 6 sati jer sve što pojede, popije itd. joj se miris luči kroz kožu i to se osjeti. :ne zna:
Elich San
17.11.2011., 13:30
ajoj pa boli i mene kuki kolko često i koliko kvalitetno se netko pere
ja samo polazim od činjenice da se ja perem svaki dan, da mi je to neka navika usađena još od ranog djetinjstva
kosu perem dva do tri puta tjedno, nikad češče od toga jer mi se ne masti u zadnje vrijeme skoro pa uopće
šminku skidam svaki dan i stavljam svaki dan
zube perem dvaput dnevno, a listerine koristim prije nego što izađem iz kuće jer mi se ne da opet prat zube
dupe ne perem nakon svakog kenjanja jer ne kenjam uvijek doma, ali kad sam doma imam bide pa ću se oprati
brišem se nakon velike i nakon male nužde
ruke perem osamsto milijona puta na dan
samo sada bi i ti kao i ja svojevremeno mogla dobit komentar da sigurno boluješ od okp-a jer se pereš prečesto :rofl::lol:
witch666
17.11.2011., 13:32
i nemate pojma koja je to muka :horor: da, i ja jednom nisam mogla dobrih tjedan dana jer nisam bila doma, ako tad nisam odapela..:503: u glavi neka hebena blokada i nema sanse..
cak ni kad sam se selila, pa u novom stanu nikako pa nikako dok mi nije "sjelo" tu sam doma...srecom polako se opustam..
ali svi smo okruženi smogom, prašinom ,raznim mirisima iz okoline a koža nam diše i upija dio svega toga, zar ne???
Vjerojatno.
Al ja se ne perem zbog toga, nego zbog potrebe jer da se ne perem - smrdila bi.
Evo, vidim post od electric_barbarelle koja kaze da pere zube dva puta dnevno.
Sad bi ja mogla doc i rec: ''DVA PUTA??? ISUSE!!! :eek:''
Jer, ja ih perem valjda 20 puta dnevno :zubeki:
Opet - zbog potrebe, imam sjebano meso i cim nesto popijem ili pojedem - ja perem zube inace se meso upali.
Ona pak ima zdravo meso i dva puta joj je sasvim dovoljno.
To ti je to o cemu ja pricam.
Potreba.
Sigurna
17.11.2011., 13:33
Ne znam zašto ne možete razumjet da smo drukčije? Ja se i po ljeti malo znojim, a po zimi nula. Ne pušim i ne družim se s pušačima, pa ne mogu ni smrdit po npr. cigaretama. Nemam nikakav drukčiji miris na kraju dana tijekom kojeg sam npr. sjedila i učila. Ako radim nešto aktivnije i uznojim se, pa božemoj i otuširam se, ali ovako stvarno nemam potrebu.
Dok npr. moja sestra se maltene mora tuširat svakih 6 sati jer sve što pojede, popije itd. joj se miris luči kroz kožu i to se osjeti. :ne zna:
Možemo, možemo....ima ljudi koji drže do higijene i onih koji ne. Jasno. Samo ne možemo utjecati na to da nas to ipak čudi.
Sadie G.
17.11.2011., 13:34
Možemo, možemo....ima ljudi koji drže do higijene i onih koji ne. Jasno. Samo ne možemo utjecati na to da nas to ipak čudi.
:D
Odustajem.
*SpHeRe*
17.11.2011., 13:36
i nemate pojma koja je to muka :horor: da, i ja jednom nisam mogla dobrih tjedan dana jer nisam bila doma, ako tad nisam odapela..:503: u glavi neka hebena blokada i nema sanse..
cak ni kad sam se selila, pa u novom stanu nikako pa nikako dok mi nije "sjelo" tu sam doma...srecom polako se opustam..
To ima svoje ime. Parcopresis.:rofl:
Bukoroshe
17.11.2011., 13:40
:D
Odustajem.
Nije to tvoje ništa čudno, ne brini.
Brijem da masa ljudi radije preuveličava svoje higijenske navike.
witch666
17.11.2011., 13:44
da..:( vrlo hebeno
Blentava
17.11.2011., 13:53
sta je tu tebi smijesno?:503:
:zubo:
i tako...dodajmo popisu jos jedan latinizam...
elem, jesam li i ja sporkulja ako se tusiram po potrebi? vecinom svaki dan, ali zimi nerijetko preskocim ako nije bilo znojecih aktivnosti i javnih mjesta. i nitko nije umro niti se osjecam prljavo:ne zna:
al, ajd, barem guzicu perem:kava:
miris tijela jako ovisi i o prehrani
ne smrdimo svi na kilometar niti kad se oznojimo :cerek:
frnjokla
17.11.2011., 13:56
Ok, izgleda da su se sve ekstra čistunke sjatile na ovu temu:rofl:
Samo ne znam koga onda to snimaju skrivenim kamerama i tko to radi dar mar :ne zna:
Dakako, smatram da se na ovoj temi gdjegod zaista pretjeruje:facepalm:
Al evo, čisto informacije radi, školjka wca (lagala bih kad bih rekla jel i javnog, ali mislim da jest) je daleko "čišća" od
tipkovnice kompjutera te, ne biste vjerovale, vaše vlastite spužvice kojom perete suđe:D.
Kuzerica
17.11.2011., 13:57
O zene moje postale smo gore od muskaraca
Ma nema tog dana da se ja ne bi otusirala
bolje se osjecam iako se ne znojim niti su mi ikad u zivotu noge smrdile :zubo:
a ja sam uvijek mislila da to babe smrde po busevima da je nemoguce da danasnje emancipirane zene imaju takav stav prema higijeni
imam je jednu frendicu koja kaze sto cu se prat danas kad cu se opet uznojit
:eek:
frnjokla
17.11.2011., 13:58
ne smrdimo svi na kilometar niti kad se oznojimo :cerek:
Istina:top:
Od nekoga sam svojevremeno čula kako vegetarijanci, iznenađujuće, full smrde, ali ne znam zašto:ne zna:
To me baš iznenadilo.
stay_on
17.11.2011., 14:00
Nije to tvoje ništa čudno, ne brini.
Brijem da masa ljudi radije preuveličava svoje higijenske navike.
je, preuveličavaju big time... neka je napisala da se tušira 3 puta dnevno, ova 2 puta.... pa kad k vragu stignete? :ne zna:
I zbilja mislim da toliko pranja dnevno nije potrebno ni zdravo, pogotovo uz sve te gelove i šampone pune svakakvih tvari... :mudri:
Jednom dnevno mi je dovoljno uz zamjenu kompletnog donjeg veša i ne smrdim niti sam zmazanka... :kava:
Blentava
17.11.2011., 14:01
Al evo, čisto informacije radi, školjka wca (lagala bih kad bih rekla jel i javnog, ali mislim da jest) je daleko "čišća" od
tipkovnice kompjutera te, ne biste vjerovale, vaše vlastite spužvice kojom perete suđe:D.
tipkovnicu jamput tjedno prodjem alkokolom, onu na poslu i tel slusalucu cim stignam na posao. spuzvice za sudje idu u mikrovalku odnosno se properu varikinom. ne, javni wece je definitivno prljaviji, zato i imam ps...nesto latinski...:misli: kako se ono zove, po naski nesericu na javnim mjestima....
stay_on
17.11.2011., 14:01
Od nekoga sam svojevremeno čula kako vegetarijanci, iznenađujuće, full smrde, ali ne znam zašto:ne zna:
To me baš iznenadilo.
stvarno si odabrala pravu forumašicu da to kažeš :lol:
To me baš iznenadilo.
krivo si cula :rofl:
kako to uopce moze zvucati logicno?
Blentava
17.11.2011., 14:03
zasto smrde? :kokice:
Kuzerica
17.11.2011., 14:05
pa kako oni manijaci koji se tankaju steroidima smrde od njih za poludit
to je opce poznato
jer se luci kroz znoj
electric_barbarella
17.11.2011., 14:08
Ok, izgleda da su se sve ekstra čistunke sjatile na ovu temu:rofl:
Samo ne znam koga onda to snimaju skrivenim kamerama i tko to radi dar mar :ne zna:
kak ja mogu biti ekstra čistunka kad stavljam torbu na krevet :zubo:
tu su me fasovali zbog toga :rofl:
da, tipkovnice su gadne, to se rijetko tko sjeti ikada očistiti
ja prva zaboravim :no:
pa kako oni manijaci koji se tankaju steroidima smrde od njih za poludit
to je opce poznato
jer se luci kroz znoj
a steroidi su na bazi povrca, jasno :zubo:
frnjokla
17.11.2011., 14:10
Ne bih rekla:mig:, izvor je prilično vjerodostojan, sumnjam da bi lagao, a smijeha li, i gugl izbacuje link iste problematike s forum.hra :lol:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=655506
Prije otprilike godinu dana u potpunosti sam prestala sam jesti meso i jaja, uglavnom "bježim" i od mliječnih proizvoda, ali povremeno pojedem nešto. U posljednjih 6-7 mjeseci ja doslovce smrdim. Dakle, higijena mi se nije promijenila ništa, tuširam se dva puta dnevno, koristim razne dezodoranse, kreme za stopala. Upravo su mi stopala najkritičniji dio, nakon što ih doslovce izribam u tušu, ona po izlasku iz tuša i dalje imaju neugodan miris. Ne koristim nikakve lijekove ili dodatke prehrani (možda bih trebala?!). Uglavnom, taj neugodan miris pripisujem isključivo novom načinu prehrani. Malo sam proguglala neke strane forume i vidjela sam da nisam jedina s ovim problemom. Na ovaj način prehrane sam krenula isključivo iz moralnih razloga, ali već polako razmišljam da se vratim na staro jer ovo ne mogu podnijeti. Inače imam jako razvijen njuh i osjetim tuđi miris odmah, pogotovo ako je neugodan, ne mogu ni opisati kako je kad sama sebi konstantno smrdim. Ima li itko sličan problem i zna li kako ga riješiti?
Kuzerica
17.11.2011., 14:11
JouJou - Drago dijete pitala si za logiku nekakvu :bicedobro:
JouJou - Drago dijete pitala si za logiku nekakvu :bicedobro:
a ti nisi odgovorila :D
electric_barbarella
17.11.2011., 14:15
žužu isusa mi dragog opet ti o mesu :503: :facepalm:
frnjokla
17.11.2011., 14:20
tipkovnicu jamput tjedno prodjem alkokolom, onu na poslu i tel slusalucu cim stignam na posao. spuzvice za sudje idu u mikrovalku odnosno se properu varikinom. ne, javni wece je definitivno prljaviji, zato i imam ps...nesto latinski...:misli: kako se ono zove, po naski nesericu na javnim mjestima....
Ne znam kaj ti radiš sa svojom tipkov., spužvicom, al ovo me je baš iznenadilo jer sam gledala na mythbustersima na discoveryu, a oni su uzimali uzorak iz javnog wca.
Vrlo individualno.
To da osobe koje su vegatarijanci ne smrde, pobijam - ja.
Nije da sam u toj fazi smrdila (znojila se pa onda usmrdila) ista vise ili ista manje nego u fazi /sad recimo) kad jedem zivotinje.
Ista stvar, sto sto tad nisam jela zivotinje :D
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 14:24
Ja ih perem kad se tuširam, ne posebno. Noge još kako tako ako baš smrde. Nisam mislila da je to nešto čudno.:ne zna: Istina, uglavnom se tuširam svaki dan, ali nikad mi nije palo napamet prije spavanja prati se samo dolje. Zato se često perem samo ispod ruku ako mi se učini da smrdim.
Bide nemam pa da mi takvo što padne napamet ionako moram pod tuš.
frnjokla
17.11.2011., 14:26
Bide nemam pa da mi takvo što padne napamet ionako moram pod tuš.
A možda ona ima kadu, pa joj se lakše podaprat samo na 'strateškim' mjestima:ne zna:
Vrlo individualno.
To da osobe koje su vegatarijanci ne smrde, pobijam - ja.
Nije da sam u toj fazi smrdila (znojila se pa onda usmrdila) ista vise ili ista manje nego u fazi /sad recimo) kad jedem zivotinje.
Ista stvar, sto sto tad nisam jela zivotinje :D
mislim da se prije radi o jajima
oni su jedan od sastojaka wheya i proteina, mislim da su najzasluzniji za neugodan tjelesni miris
znacajno vise od samog mesa
joj ne mogu vjerovati da sma propustila onaj dio o pranju nakon velike nuzde, mozemo li se vratiti na to? :D
najzabavniji dio :503:
electric_barbarella
17.11.2011., 14:30
meni od mesa najgore smrdi nečiji zadah :trk: užas
mislim da se prije radi o jajima
oni su jedan od sastojaka wheya i proteina, mislim da su najzasluzniji za neugodan tjelesni miris
znacajno vise od samog mesa
Pa i ta teorija (kod mene) pada u vodu jer jaja jedem vrlo rijetko (jednom mjesecno zbog kolesterola) a vej ne pijem, koji ce mi to kurac? :D
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 14:33
Zaboga, pa nema raspored tuširanja. Tušira se prema potrebi, a njoj je to svaka dva dana ako nije nigdje bila. Vjerujem da odlazak kod doktora ili ginekologa ili za susret s dečkom ili nešto takvo zaslužuje tuširanje.
Znalo mi se dogoditi da se ne tuširam dva dana - zima, doma sam, ne idem baš nigdje - ne da mi se. Kad se počnem osjećati prljavo i smrdljivo onda idem pod tuš. Ljeti je pak više puta dnevno, nemoguće je drugačije. Mislim, neke ovdje misle da će se odmah razboljeti ako se ne tuširaju svaki dan.:ne zna: Koliko se čudim nekim primjerima nečistoće toliko me fasciniraju i pretjerivanja (za mene) na drugoj strani. Ne kažem da je tuširanje jednom dnevno pretjerivanje, nije, ali malo razumijevanja za tuđe navike ne bi škodilo.
Pa i ta teorija (kod mene) pada u vodu jer jaja jedem vrlo rijetko (jednom mjesecno zbog kolesterola) a vej ne pijem, koji ce mi to kurac? :D
tesko je procijeniti vlastiti miris
nadovezala sam se na pitanje od wheyu od ranije, ne odnosi se na tebe osobno
Elich San
17.11.2011., 14:39
Zaboga, pa nema raspored tuširanja. Tušira se prema potrebi, a njoj je to svaka dva dana ako nije nigdje bila. Vjerujem da odlazak kod doktora ili ginekologa ili za susret s dečkom ili nešto takvo zaslužuje tuširanje.
.
pa ja sam rekla ako se nešto dogodi, ne da planirano ide liječniku neoprana.:lol:
recimo doma sjedi, neotuširana, i jede joj se čokolada. izađe da ju kupi i pokupi ju auto, udari ju grom, pas ju ugrize....:cerek: meni bi bilo neugodno biti neotuširana u slučaju nezgode. :cerek:
ma o.k. kužim ja da smo svi različiti, neki pretjeruju u pranju neki u ne pranju, na kraju krajeva svatko od nas zna što mu odgovara. ne želim soliti pamet nikome .
samo da sam doživjela nekoliko šokova na ovoj temi, jesam :kava:
Bukoroshe
17.11.2011., 14:42
pa ja sam rekla ako se nešto dogodi, ne da planirano ide liječniku neoprana.:lol:
recimo doma sjedi, neotuširana, i jede joj se čokolada. izađe da ju kupi i pokupi ju auto, udari ju grom, pas ju ugrize....:cerek: meni bi bilo neugodno biti neotuširana u slučaju nezgode. :cerek:
ma o.k. kužim ja da smo svi različiti, neki pretjeruju u pranju neki u ne pranju, na kraju krajeva svatko od nas zna što mu odgovara. ne želim soliti pamet nikome .
O čemu ti, i odakle ti da tako s visine prosuđuješ tuđe navike?
Ako se tušira svaki drugi dan, ne izraste joj paprat između nogu, ni gaćice postanu smećkasto-govnave uz amebe pored.
Kad ti se zbilja dogodi nezgoda, zadnje na planeti ti je je li ti što procurilo u gaćicama ili ne.
Kakve su to bablje priče...
Elich San
17.11.2011., 14:44
O čemu ti, i odakle ti da tako s visine prosuđuješ tuđe navike?
Ako se tušira svaki drugi dan, ne izraste joj paprat između nogu, ni gaćice postanu smećkasto-govnave uz amebe pored.
Kad ti se zbilja dogodi nezgoda, zadnje na planeti ti je je li ti što procurilo u gaćicama ili ne.
Kakve su to bablje priče...
a o čemu ti, što ja to s visoka prosuđujem tuđe navike???
ja sam napisala da bi MENI bilo neugodno biti neotuširana.
jok, zajebala si se, nisu bablje, bake se kupaju samo subotom :rofl: :lol:
Tinkerbell 8
17.11.2011., 14:45
a što ako taj dan nisi depilirana, ili ti je kosa masna (a baš si je mislila oprati kad se vratiš!:cerek:), ili nisi zube oprala....itd?? jel ti samo razmišljaš o tome kad će te auto pokupit?:lol:
nisu svacije bake sa sela :D
moja se tusirala svaki dan
Bukoroshe
17.11.2011., 14:46
a o čemu ti, što ja to s visoka prosuđujem tuđe navike???
ja sam napisala da bi MENI bilo neugodno biti neotuširana.
Uh, jooooj. :(
I isto manijakalno presvlače veš, 'u slučaju nezgode'.
Nemaju djelatnici hitne što drugo raditi, nego prevrtati nečije gaćice.
Elich San
17.11.2011., 14:49
a što ako taj dan nisi depilirana, ili ti je kosa masna (a baš si je mislila oprati kad se vratiš!:cerek:), ili nisi zube oprala....itd?? jel ti samo razmišljaš o tome kad će te auto pokupit?:lol:
depilirana sam svaki dan :cerek:, kosa ako mi je masna operem ju prije izlaska van.
evo baš u ponedjeljak mi kosa bila ''masna'' iako sam ju prala u nedjelju, i ja sam 20 minuta prije izlaska van ju nabrzinu oprala i osušila fenom pa tek onda izašla van
ne razmišljam da će me pokupit auto svaki dan ali ne izlazim iz kuće prljava, čupava, masna pa čak niti do susjede :kava:
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 14:49
Ali ona kaže da ne smrdi. Nije neki problem. Recimo, ti kažeš da se obavezno tuširaš svaki dan. Večer je, krenula si doma i doživjela prometnu. Jel bi se i ti osjećala neotuširano s obzirom da je prošao cijeli dan? Nekako si mislim da bi. A tuširaš se svaki dan ali taj dan je krenuo po zlu.
lipakaja_1
17.11.2011., 14:51
pitam se...je li danas cijeli forum ima PMS?!
baš ste ono..nabrijane
Elich San
nisu svačije bake sa sela, nisu svačije bake manijaci za pranjem samo subotom, nisu svačije bake manijaci za svakodnevnim pranjem....
zato sam i naglasila MENi ,a dobila da sam baba, iako imam 29 godina.
a šta'š nisam normalna što se perem i presvlačim :504:
Tinkerbell 8
depilirana sam svaki dan :cerek:, kosa ako mi je masna operem ju prije izlaska van.
evo baš u ponedjeljak mi kosa bila ''masna'' iako sam ju prala u nedjelju, i ja sam 20 minuta prije izlaska van ju nabrzinu oprala i osušila fenom pa tek onda izašla van
ne razmišljam da će me pokupit auto svaki dan ali ne izlazim iz kuće prljava, čupava, masna pa čak niti do susjede :kava:
o, pa svaka čast. ti si savršena žena.:lol::lol::lol:
Elich San
17.11.2011., 14:52
jep, ja imam PMS:lol::(
Elich San
17.11.2011., 14:53
o, pa svaka čast. ti si savršena žena.:lol::lol::lol:
ne postoji savršenstvo, i nigdje nisam rekla da sam savršena.
ti si lijepo(iako cinično) pitala, ja sam ti iskreno odgovorila ,i to je to.
prilikom tuširanja ,britvicom pređem i preko mjesta koja inače depiliram :)
fuckas svakodnevno depiliranje... ako dlake izrastu za 24 sata, onda zasigurno 12 sati provedes s dlakava
prave higijenicarke se ne depiiraju ziletom :D
Bukoroshe
17.11.2011., 14:56
Ali ona kaže da ne smrdi. Nije neki problem. Recimo, ti kažeš da se obavezno tuširaš svaki dan. Večer je, krenula si doma i doživjela prometnu. Jel bi se i ti osjećala neotuširano s obzirom da je prošao cijeli dan? Nekako si mislim da bi. A tuširaš se svaki dan ali taj dan je krenuo po zlu.
I ne'š ti problema.
Više u tom grozničavom pranju i pravdanju vidim neku samonametnutu mrsku obavezu koja se svima mora nametnuti. Smiješno.
tiasara
17.11.2011., 14:57
ne razumijem ljude koji kazu da neko ko se tusira svaka dva dana smrdi i ne vodi hogijenu. mislim ok je ako stvarno smrdi ili ako je trcala ili ako se stvarno jako oznojila, ali po zimi je sasvim ok otusirat se svaki dan ili svaki drugi dan. naravno uz svakodnevno obavezno pranje zubi lica i ruku 100 puta ako treba :D
za one koji se jako oznoje normalno da se treba tusirati svaki dan, ali postoje ljudi kojima je dovoljno svaki drugi.
:) ovo mi se čini prikladna pjesmica za one koji se tuširaju više od 3 puta na dan
hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=BhKlBH2_dVY&feature=share
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 14:58
ne postoji savršenstvo, i nigdje nisam rekla da sam savršena.
ti si lijepo(iako cinično) pitala, ja sam ti iskreno odgovorila ,i to je to.
prilikom tuširanja ,britvicom pređem i preko mjesta koja inače depiliram :)
Recimo, ja se nikad ne depiliram ispod tuša, čak ni kad koristim britvicu. Za to mi treba vremena, ne znam kako uspijevaš.:ne zna:
Recimo, ja se nikad ne depiliram ispod tuša, čak ni kad koristim britvicu. Za to mi treba vremena, ne znam kako uspijevaš.:ne zna:
Ne kuzim ovo.
Rijetko, kad si brijem noge/ruke - potegnem britvom ispod tusa. Najjednostavnije, najbrze.
frnjokla
17.11.2011., 15:01
ne razumijem ljude koji kazu da neko ko se tusira svaka dva dana smrdi i ne vodi hogijenu. mislim ok je ako stvarno smrdi ili ako je trcala ili ako se stvarno jako oznojila, ali po zimi je sasvim ok otusirat se svaki dan ili svaki drugi dan. naravno uz svakodnevno obavezno pranje zubi lica i ruku 100 puta ako treba :D
Hm, ne razumijem što je vama sinonim za pranje/tuširanje, jel možda ono kuparanje ili tek pranje strateških pozicija poput podpazušja, pipi, nogu, malo cika i tako tih dijelova za koje smatram da bi se trebali prati svaki dan, optimalno 2 puta dnevno, ujutro i navečer.
Možda ekstra smrdim, istina volim meso više od života:cerek:, ali ne mogu se zamislit da se jedan dan ne perem nego se samo obučem, operem zubeke:zubeki: i dođem na posao/faks.:ne zna:
lipakaja_1
17.11.2011., 15:01
jep, ja imam PMS:lol::(
moja iskrena sućut...
:504:
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 15:09
Ne kuzim ovo.
Rijetko, kad si brijem noge/ruke - potegnem britvom ispod tusa. Najjednostavnije, najbrze.
Mislila sam vremenski, kako uspijeva svaki dan biti izdepilirana. Ja koristim epilator, a i kad koristim britvicu, radim to na suhu kožu. Znam da se to ne bi smjelo ali tako mi je lakše.
Ace of Diamonds
17.11.2011., 15:11
Potpuno kriva procjena situacije :D
To sto ja vise uopce ne ocekujem urednost u prostoru u kojem obitava muzjak, ne znaci da na sebe pruzimam uredenje prostora ;)
Ocekivanje i djelovanje nije isto.
Samo vise nemam iluzija i zaista se ne cudim nicemu :D
Ma ok, nisam misla direktno na tebe. Ali se sve više iznanađujem koliki je broj mladih žena i sada u 21. stoljeću uvjereno da postoje "muški i ženski" poslovi i da će frajeru valjda otpast kurac ukoliko objesi veš, skuha ručak ili posauga. :facepalm:
Možeš li navesti neke konkretne i razumljive razloge negativnih posljedica koje će snositi malo dijete koje se kupa svaki drugi ili treći dan?
Ja se ne tuširam svaki dan :D
Ne smrdim, ne znojim se (izuzev nogu koje operem). Ni roditelji mi ne dimfaju, ne znam je li do hrane, gena ili čega, ali baš nismo smrdljivci.
Zaista ne vidim što bih dobila svakodnevnim tuširanjem po zimi osim isušene kože :ne zna:
Sanja Enola
17.11.2011., 15:44
Danas sam na kavi pričala sa frendicom o ovoj temi i kaže mi ona da je jednom neka ženska rekla da uvijek sjeda na javne wc-e.Ona je pita zašto,a njen odgovor : ''Pa ionako sve žene kažu da nikad ne sjedaju,pa od čega bi bilo prljavo...ja jedina sjedam'' :rofl::rofl:
Tinkerbell 8
17.11.2011., 15:47
Danas sam na kavi pričala sa frendicom o ovoj temi i kaže mi ona da je jednom neka ženska rekla da uvijek sjeda na javne wc-e.Ona je pita zašto,a njen odgovor : ''Pa ionako sve žene kažu da nikad ne sjedaju,pa od čega bi bilo prljavo...ja jedina sjedam'' :rofl::rofl:
pa bila je i neka tu na forumu, što je tvrdila da ona ne može drugačije, jer ne zna kako da piša ako ne sjedne!:rofl::rofl:
electric_barbarella
17.11.2011., 15:56
:rofl: ovo je predobro, a bome možda je žena i u pravu :rofl:
inače što se tiče tog svakodnevnog tuširanja ja sama sebi više danfam preko zime nego preko ljeta :ne zna:
imam na sebi tri majce najmanje i dok se to sve fino usafta, odnosno tijelo ti se usafta pod tom tonom odjeće
a prek ljeta su tu ipak majce na bretele ili skroz otvorene pa se taj znoj nekako nigdje ne "akumulira" :D
Signorina Despi
17.11.2011., 16:09
Ne drži do higijene jer se ne tušira svaki dan :rolleyes:, aj ne sraćkajte :kava:
Signorina Despi
17.11.2011., 16:12
Spužvice za suđe pereš varikinom i onda opet po suđu s njima??? :eek: :confused:
Blentava
17.11.2011., 16:19
Spužvice za suđe pereš varikinom i onda opet po suđu s njima??? :eek: :confused:
da. prethodno isperes cistom vodom. :ne zna: svako drugi dan to radim.
jednom sam 10 dana radila ko kuharica u starackom domu. kuhala griz i blendala sve sa stapnim mikserom. elem, nakon vecere, posudje koje ne bi stalo u mashinu pralo se u vodi sa malo varikine. zbog dezinfekcije. po zakonu. zatim se, naravno, temeljito ispiralo vodom.
Signorina Despi
17.11.2011., 16:26
da. prethodno isperes cistom vodom. :ne zna: svako drugi dan to radim.
jednom sam 10 dana radila ko kuharica u starackom domu. kuhala griz i blendala sve sa stapnim mikserom. elem, nakon vecere, posudje koje ne bi stalo u mashinu pralo se u vodi sa malo varikine. zbog dezinfekcije. po zakonu. zatim se, naravno, temeljito ispiralo vodom.
stvarno nisam znala :ne zna:
pupetta.maresca
17.11.2011., 16:29
Vjeruj mi da bi te u slucaju prometne ili sl zabolila ona stvar jesu li ti gace zasrane i jesi li dlake obrijala i jel ti muska ili zenska sestra iscupala tampon iz pizde.
Vise bi te morilo oces li uopce prezivjeti, hoces li hodati i jesi li rekla mami da li je volis.
Tak da, nemoj se zamarati time.
Blentava
17.11.2011., 16:32
stvarno nisam znala :ne zna:
iskreno, ni ja, do starackog. to nauchih i dadoh otkaz. :zubo: izmedju ostalog i zato sto sam smrdila po hrani, lijekovima i varikini. imala sam osjecaj da niti jedan sapun to ne moze sprati s mene, ko da mi je taj smrad u kozu usao. stoga, baj baj. e tad sam se tusirala 3put dnevno.
nakon toga zivot mi je pronasao lijepi mirisljavi poslic u struci :raspa:
Elich San
17.11.2011., 16:41
Mislila sam vremenski, kako uspijeva svaki dan biti izdepilirana. Ja koristim epilator, a i kad koristim britvicu, radim to na suhu kožu. Znam da se to ne bi smjelo ali tako mi je lakše.
Pa šta vremenski. ako se depiliram svaki dan ,nemam šumu među nogama niti ispod ruke niti na nogama.
lijepo kad se nasapunam sa gelom za tuširanje, uzmem britvicu i u dva poteza prijeđem pazuhe, tako i noge(u malo više poteza, jel)
a kad pipicu nasapunam gelom za intimnu njegu ,prijeđem britvicom preko mjesta koje depiliram i mirna bosna. ne zahtjeva više od minutu-dvije vremena.
na suhu kožu ne brijem nikada ništa jer to jako iritira kožu, barem s britvicom
Elich San
17.11.2011., 16:43
iskreno, ni ja, do starackog. to nauchih i dadoh otkaz. :zubo: izmedju ostalog i zato sto sam smrdila po hrani, lijekovima i varikini. imala sam osjecaj da niti jedan sapun to ne moze sprati s mene, ko da mi je taj smrad u kozu usao. stoga, baj baj. e tad sam se tusirala 3put dnevno.
nakon toga zivot mi je pronasao lijepi mirisljavi poslic u struci :raspa:
zar ne bi umjesto varikine trebali koristiti izosan za dezinfekciju???
ja spužvice za suđe, kuhinjske krpe iskuhavam a u pretpranje dodam varikinu.
Elich San
17.11.2011., 16:45
Možeš li navesti neke konkretne i razumljive razloge negativnih posljedica koje će snositi malo dijete koje se kupa svaki drugi ili treći dan?
naravno da nema nekih posljedica, ja sam samo napisala što smo učili iz predmeta NJega djeteta.
polazeći od sebe kako mi je ugodnije zaspati svježa i istuširanja, mislim da je jednako i kod djece.
lipakaja_1
17.11.2011., 16:46
a spužvica za suđe košta...milijun dolara?!
jbt..a dođu po 3-4 u pakovanju
ma svašta
Elich San
17.11.2011., 16:48
a spužvica za suđe košta...milijun dolara?!
jbt..a dođu po 3-4 u pakovanju
ma svašta
pa ne košta milijun dolara, ali recimo uzmem čisti spužvicu i taj dan kuham grah, od njega mi spužvica ima užasan ''miris'', onda lijepo ubacim u mašinu i operem i dalje tu spužvicu koristim za pranje nečeg drugog(recimo lavaboa, radne površine u kuhinji, ili stakla na peći...)a spužvica nije masna i smrdljiva
Ako se smijem ubaciti među vas koke, mislim da paket spužvi dođe desetak kuna i traje mjesec dana ako se spužvica hiti nakon nekoliko pranja. Uostalom, i ona abrazivna površina se istroši brzo pa je spužva i onaka za baciti. U čem je fora s čuvanjem tih spužvica sto godina?
Sigurna
17.11.2011., 16:53
Ne drži do higijene jer se ne tušira svaki dan :rolleyes:, aj ne sraćkajte :kava:
Ma, dovoljno da se ona okupa jednom tjedno...a iza nje muž u istoj vodi....mmmmmmmmm, super kad se takvo dvoje nađe u krevetu....mogu lijepo lizati prljavštinu jedno sa drugog, čemu trošiti vodu...možda zato dora ima problem...u ustima, jel. Jer liže prljavo. Samo još nije to povezala.
Ako se ona ne tušira, mogu misliti kako drži do higijene ostatka kuće. Ili što, kupaonu čisti često, a sebe ne....mo'š mislit. Zamisli nekog jadnog gosta koji ide na wc kod njih....a prije na toj dasci već ne znam koliko sjede prljave guzice sa tko zna kojim sve....ma fuj.
Hebate, ja fakat nebrem vjerovati da ima ljudi danas koji se ne tuširaju svaki dan. Ja imala jednog takvog i mislila da je on freak. Al sad kužim da sam ja njemu bila čudna. Pa kaj, on se obrisao vlažnom maramicom, pa je bilo dobro.
Btw. nije mi jasno ni ovo zavaravanje kako se ne znoje pa ni ne smrde. Molim? Jel vama definicija znojenja ono da imate mokre fleke ispod pazuha? Pa onda vam je kriva definicija. I pretpostavljam da nakon tapkanja vodom pod pazuhom oblačite natrag istu potkošulju, ili što već? I to nema miris, mislite? Oke, kažem, mužu koji je isto takav možda i nema.
Ono, ako se ne znojite idite doktoru, sigurna sam da to ne sreće baš često. I da, otuširajte se prije. :rofl:
Elich San
17.11.2011., 16:53
Ako se smijem ubaciti među vas koke, mislim da paket spužvi dođe desetak kuna i traje mjesec dana ako se spužvica hiti nakon nekoliko pranja. Uostalom, i ona abrazivna površina se istroši brzo pa je spužva i onaka za baciti. U čem je fora s čuvanjem tih spužvica sto godina?
a gdje piše da ih čuvamo sto godina???
ja sam dala primjer kada ju perem, naravno da ne perem sve spužvice .
i ja kupujem po 10 komada i ne traju mi mjesec dana, ali neke operem i koristim kako sam već i navela za druge stvari.
Tinkerbell 8
17.11.2011., 17:00
Ma, dovoljno da se ona okupa jednom tjedno...a iza nje muž u istoj vodi....mmmmmmmmm, super kad se takvo dvoje nađe u krevetu....mogu lijepo lizati prljavštinu jedno sa drugog, čemu trošiti vodu...možda zato dora ima problem...u ustima, jel. Jer liže prljavo. Samo još nije to povezala.
Ako se ona ne tušira, mogu misliti kako drži do higijene ostatka kuće. Ili što, kupaonu čisti često, a sebe ne....mo'š mislit. Zamisli nekog jadnog gosta koji ide na wc kod njih....a prije na toj dasci već ne znam koliko sjede prljave guzice sa tko zna kojim sve....ma fuj.
meni se čini da ti imaš nekih drugih problema, pa ti forum dobro dođe...:kava:
:ne zna:
bijes vrišti iz ovog tvog posta.
Blentava
17.11.2011., 17:11
meni se ne istrosi:ne zna:potopim u vodu dok zagoreno ne omeksa i prodjem glatkom stranom spuzve i ubacim u mashinu. nakon cega, ako se spuzva umasti, kapnem varikine i dobro isperem. ko nova. mijenjam jednom mjesecno, a i tad spuzvica dozivi prenamjenu, a ne ide u kos.
Hebate, ja fakat nebrem vjerovati da ima ljudi danas koji se ne tuširaju svaki dan. Ja imala jednog takvog i mislila da je on freak. Al sad kužim da sam ja njemu bila čudna. Pa kaj, on se obrisao vlažnom maramicom, pa je bilo dobro.
Btw. nije mi jasno ni ovo zavaravanje kako se ne znoje pa ni ne smrde. Molim? Jel vama definicija znojenja ono da imate mokre fleke ispod pazuha? Pa onda vam je kriva definicija. I pretpostavljam da nakon tapkanja vodom pod pazuhom oblačite natrag istu potkošulju, ili što već? I to nema miris, mislite? Oke, kažem, mužu koji je isto takav možda i nema.
Ono, ako se ne znojite idite doktoru, sigurna sam da to ne sreće baš često. I da, otuširajte se prije. :rofl :
iz jedne krajnosti u drugu.
karikiras. mislim da nisi fer. dapache.
Sigurna
17.11.2011., 17:11
Što karikiram? Objasni.
Blentava
17.11.2011., 17:14
Što karikiram? Objasni.
nemam sto objasnjavat. procitaj cijeli svoj prethodni, po mom skromnom misljenju, prilicno uvredljivi post.
meni se ne istrosi:ne zna:potopim u vodu dok zagoreno ne omeksa i prodjem glatkom stranom spuzve i ubacim u mashinu. nakon cega, ako se spuzva umasti, kapnem varikine i dobro isperem. ko nova. mijenjam jednom mjesecno, a i tad spuzvica dozivi prenamjenu, a ne ide u kos.
Aha, imaš perilicu.
Opet, zašto se zaj... s varikinom koja je prilično nezgodna kemikalija kad možeš jednostavno uzeti novu spužvicu za trošak od jedne kune ili manje?
Sigurna
17.11.2011., 17:23
nemam sto objasnjavat. procitaj cijeli svoj prethodni, po mom skromnom misljenju, prilicno uvredljivi post.
Dakle, nekome tko ne drži do higijene je uvredljivo to reći? Naravno da je. Pa ne voli nitko ni čuti da je debel, pa opet, vidi se da je. Mislim, ako je uvredljiv, ionako će me moderator banirati.
Svatko ima svoja mjerila toga što je uvredljivo, kao i toga što je minumum higijene, jel. Mislim da više neću kod nikog ići na wc. Po šoping centrima barem vidim da čistačice čiste.
Blentava
17.11.2011., 17:28
Aha, imaš perilicu.
Opet, zašto se zaj... s varikinom koja je prilično nezgodna kemikalija kad možeš jednostavno uzeti novu spužvicu za trošak od jedne kune ili manje?
zasto sto, vidis, meni je tako jednostavnije :ne zna:
a osim toga, cesto spuzvicu namocim i ubacim minutu u mikrovalnu. skuham zle baterije. ne vidim razlog zasto bi spuzvicu trebalo bacati nakon 2-3 dana. jer nova kosta samo jednu kunu za mene nije dovoljno dobar razlog :ne zna:
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 17:30
Dakle, nekome tko ne drži do higijene je uvredljivo to reći? Naravno da je. Pa ne voli nitko ni čuti da je debel, pa opet, vidi se da je. Mislim, ako je uvredljiv, ionako će me moderator banirati.
Svatko ima svoja mjerila toga što je uvredljivo, kao i toga što je minumum higijene, jel. Mislim da više neću kod nikog ići na wc. Po šoping centrima barem vidim da čistačice čiste.
O Bože dragi - ako se netko ne tušira svaki dan to tebi znači da se uopće ne tušira, da je prljav, da sigurno smrdi.:rolleyes: Ono, svi su ljudi isti.:rolleyes:
Ti pretjeruješ.:kava:
Sigurna
17.11.2011., 17:33
Najvjerojantije su i sve ove žene lude:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=633960
Ili bi na ovom podforumu mogli otvoriti temu: Čime ste se ovaj tjedan tuširali. Ako jeste. :rofl:
O Bože dragi - ako se netko ne tušira svaki dan to tebi znači da se uopće ne tušira, da je prljav, da sigurno smrdi.:rolleyes: Ono, svi su ljudi isti.:rolleyes:
Ti pretjeruješ.:kava:
da. prljav je. i tocka. :amen:
meni je nezamislivo navecer leci u krevet ako nisam istusirana pa makar cijeli dan ne izasla iz kuce, a pogotovo ako izadem nekud.
vi netusiraci probajte se istusirati prije spavanja - otkrit cete ameriku :top:
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 17:56
da. prljav je. i tocka. :amen:
meni je nezamislivo navecer leci u krevet ako nisam istusirana pa makar cijeli dan ne izasla iz kuce, a pogotovo ako izadem nekud.
vi netusiraci probajte se istusirati prije spavanja - otkrit cete ameriku :top:
To što je tebi nešto nezamislivo ne znači da je točno.
I točka!
Sigurna
17.11.2011., 17:58
Evo, preporučila sam ovu temu ženama sa Kozmetike....da imaju o čemu pričati na Tulumu forumaša i da, ono, jel, znaju tko na tulumu ima kakve higijenske navike. Zlu netrebalo.
sta je tebi prljav ici u krevet "tocno - ne tocno"
mislim da bi i kod nas trebala ici ona j "odred cistoce" sto je isao prosle god na rtl-u :lol:
a sto je najbolje "ne-tusiraci" ni ne kuze kad smrde jer su naviknuti na taj svoj miris koji ni ne mora biti po znoju nego po smradu..
Neocortex
17.11.2011., 18:44
Neviđeni bezobrazluk.:eek:
Kako te nije stid pisati takve stvari?
Signorina Despi
17.11.2011., 19:20
Ono, ako se ne znojite idite doktoru, sigurna sam da to ne sreće baš često. I da, otuširajte se prije. :rofl:
S razlogom banirana :) :W
Ne smatram da netko tko nema identične navike kao ja da je spodoba, izopačen lud i ne znam kakav. a tvoj post govori najviše o tebi samoj :)
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 19:20
sta je tebi prljav ici u krevet "tocno - ne tocno"
mislim da bi i kod nas trebala ici ona j "odred cistoce" sto je isao prosle god na rtl-u :lol:
a sto je najbolje "ne-tusiraci" ni ne kuze kad smrde jer su naviknuti na taj svoj miris koji ni ne mora biti po znoju nego po smradu..
Oprosti, što si ti ovdje rekla? Malo mi je teško razumjeti rečenice bez točki, zareza, velikih početnih slova i hrvatskih znakova.
Jedno je ne tuširati se uopće ili jednom tjedno, a sasvim druga stvar svaka dva dana. Osim toga, cura koja to radi je lijepo objasnila da se ona skoro uopće ne znoji (blago njoj!) i ako se ne bavi nekom fizičkom aktivnošću nema potrebe tuširati se svaki dan. A i što je svaki dan? Istuširaš se ujutro i tehnički se ne moraš tuširati do idućeg dana navečer. I to je svaki dan.:rolleyes:
I kakav je to miris "po smradu"? Smradu čega? Ako nije znoj, što je?
Jbg. sad su mi draže ove što ostavljaju tampone posvuda i lijepe uloške po zidovima nego ovoliko opsjednute (ne mogu se sjetiti bolje riječi) ženske.:504:
Evo da spomenem što mi je dečko pričao - kad je bio u vojsci, bio je tip koji nikad, NIKAD nije prao zube! Oni su ga učili kako se to radi. Vjerojatno je živio negdje Bogu iza nogu, nitko mu nije objasnio ni pokazao kako se to radi i eto.
atlantis
17.11.2011., 19:24
Vjeruj mi da bi te u slucaju prometne ili sl zabolila ona stvar jesu li ti gace zasrane i jesi li dlake obrijala i jel ti muska ili zenska sestra iscupala tampon iz pizde.
Vise bi te morilo oces li uopce prezivjeti, hoces li hodati i jesi li rekla mami da li je volis.
Tak da, nemoj se zamarati time.
nećeš vjerovati ali jedna od prvih stvari na koju sam pomislila, kad me pregazio auto, je bila - ah dobro, iz kade sam izašla prije tri sata :D :D
tog sam dana, slučajno, bila i friško izdepilirana, ali i da sam bila obrasla ne bi me smetalo previše. bitno da sam čista :D
shodno tome tuširam se svaki dan a još si jednom dodatno sjednem na kadu, isperem se samo vodom i promijenim gače :)
pupetta.maresca
17.11.2011., 19:50
[QUOTE=atlantis;36759324]nećeš vjerovati ali jedna od prvih stvari na koju sam pomislila, kad me pregazio auto, je bila - ah dobro, iz kade sam izašla prije tri sata :D :D
QUOTE]
vis, kada sam zavrsila u bolnici, iako mene nije lupio auto vec sam se gadno otrovala, uopce me nije mucilo sto sam dosla cupava, u pidami, sto sam se 10 puta prije preznojila i brijem da sam u Hitnoj bazdila na smrt, vec sam samo zeljela jedno; da prestanem barem povracati da udahem zraka.
Cudni su prioriteti u losim situacijama :D
isadora w.
17.11.2011., 19:56
ja sam u hitnu banula nekoliko puta izgledajući kao smrt s podočnjacima, raščupanom horror frizurom, preznojena jer sam putem povraćala milijun puta i bilo mi je tak svejedno na što ličim.
a pošto sam jedna od onih koje su napisale da se ne tuširaju isključivo svaki dan (ima dana kad cmrljim po kući sa skriptom i zaspem da ni ne skužim), ovom bih prilikom istaknula kako nisam smrdila (osim po rigoletu, i guess) niti sam bila dlakava nego čista, a čak sam injekciju dobila u guzicu.
Anavi=)
17.11.2011., 20:04
Mislim da ste malo nerazumni (pojedinci).
Ja se svakodnevno tuširam, kosu svaki drugi, zube perem što god jela, ruke poslije nužde ( u kojoj uvijek koristim toaletni papir) i češće, pa opet smatram da su normalni ljudi koji to rade duplo rijeđe ili u konkretnom slučaju svaki drugi dan.
Netko se ne kreće, ne izlazi među ljude, ne znoji se jako, pa preskoči tuširanje jedan dan. Jedan. Da se razumijemo sve više mi je previše. Računam da taj dan svakako promijeni veš, opere zube, lice i ruke.
To mi je normalnije od one koja se treska nad školjkom btw. išla sam danas to probati... jel' ti imaš neku metodu drmanja nad školjkom ili? Jer ja sam odmah osjetila mokre gaće, pa sam otišla ravno u tuš. Evo dala sam priliku treskanju, biram papir. :)
bitchy-as-usual
17.11.2011., 20:09
znaci, nisam jedina to probala:D
Naime, zatresla sam svoju ogromnu guzicu i onda sam isla obrisati jos papirom prijem nego navucem gace.. i papir je bio mokar :ne zna:
valjda ne tresemo dobro :rofl:
Anavi=)
17.11.2011., 20:12
znaci, nisam jedina to probala:D
Naime, zatresla sam svoju ogromnu guzicu i onda sam isla obrisati jos papirom prijem nego navucem gace.. i papir je bio mokar :ne zna:
valjda ne tresemo dobro :rofl:
a morala sam joj dati priliku, glupo mi je osuditi unaprijed.
ja tresla, pa gaće navukla. fuj.
Zbunjevita :)
17.11.2011., 20:29
S razlogom banirana :) :W
Ne smatram da netko nema identične navike kao ja je spodoba, izopačen lud i ne znam kakav. a tvoj post govori najviše o tebi samoj :)
I kakav je to miris "po smradu"? Smradu čega? Ako nije znoj, što je?
Jbg. sad su mi draže ove što ostavljaju tampone posvuda i lijepe uloške po zidovima nego ovoliko opsjednute (ne mogu se sjetiti bolje riječi) ženske.:504:
A baš! :rolleyes: I meni su sad draže :rofl::rofl:
17.11.2011., 20:36
ja sam u hitnu banula nekoliko puta izgledajući kao smrt s podočnjacima, raščupanom horror frizurom, preznojena jer sam putem povraćala milijun puta i bilo mi je tak svejedno na što ličim.
a pošto sam jedna od onih koje su napisale da se ne tuširaju isključivo svaki dan (ima dana kad cmrljim po kući sa skriptom i zaspem da ni ne skužim), ovom bih prilikom istaknula kako nisam smrdila (osim po rigoletu, i guess) niti sam bila dlakava nego čista, a čak sam injekciju dobila u guzicu.
:rofl::rofl:
Eto pridružujem se onima koje nakon dana cmrljenja po kući znaju preskočiti tuširanje taj dan :rofl:
Al ja se onda fakat osjećam svježe i mirisno cijeli dan :zubo: (pranje zuba, umivanje lica i ostalih strateških mjesta je naravno svakodnevno i višednevno :D)
Razapnite me, hebe mi se :p
Al ako vježbam doma, il sam u strci, il odam na trening, znam se i 2 put na dan bućnut u kadu :cerek:
Starija Sestra
17.11.2011., 20:40
Zar nisu danas trebale doć slike zmazanog veša? :kokice:
isadora w.
17.11.2011., 20:42
haj fajv :zubo:
i da se pohvalim da sam danas provela 2 sata na wellness tretmanu u kadi, i fino mirisem.
javim se opet za 2 tjedna kad to napravim :o
Signorina Despi
17.11.2011., 20:45
I ja čekam :kokice: ( možda traži čiste gaće po kući :kava:)
bitchy-as-usual
17.11.2011., 20:59
a mozda prokuhava sve one zaflekane:rofl:
tiasara
17.11.2011., 21:23
eto upravo ovdje pretjeruješ jer tu se spominjalo da se neko tušira svaki drugi dan a ti govoriš ko da se ne tušira niti jednom tjedno. i još s ovim lizanjem muža i tako eto tu pretjeruješ ako nisi shvatila u čemu pretjeruješ.
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 22:01
Ne zmazanog. Slika treba pokazati čisti veš, tj. da nebrisanje ne ostavlja posljedice. :mig:
Sad ste me sjetile :lol:
2006 sam zavrsila na hitnoj operaciji u Austriji, skijala sam i slomila bedrenu kost i odmah na stol. Iako mi je peta doslovno bila kod glave kako je kost pukla jedino o cemu sam ja razmisljala je bilo "Uf dobro je, otusirala sam se danas, a sva sreca da smo jucer isli na bazena pa sam izdepilirana" :rofl:
U niti jednom trenutku nisam pomislila da cu sada biti mjesecima u krevetu i na stakama i slicno, to je doslo kasnije, prva pomisao su mi bile gacice :zubo:
Imam jednu prijateljicu s kojom sam isla na kavu, ona je krivo stala na stepenicu i strgala glezanj...ona se nije dala odmah u bolnicu nego nas je natjerala da je odvezemo doma, uzela aceton, skinula lak, stavila novi, oprala i obrijala noge i onda nam dozvolila da je odvedemo u bolnicu. Mislim glezanj ko u slona, ona place od bolova, ali ne, prvo je na redu lak :D ali ona je i inace onako malo na svoju ruku :mig:
A ova druga kad je slomila nogu, isto je dosla hitna po nju, doktor prereze hlace, a ona nije noge obrijala bar 2mj (zima, a nema decka :o ) ne zna se kome je bilo vise neugodno
Ok priznajem, dogodi se da se ne otusiram svaki dan, ali samo zimi jer mi se jednostavno ne da izac iz tople sobe i otic u onu jebenu hladnu kupaonu i smrzavat se tamo, a nisam nigdje bila taj dan i samo lezim u krevetu i ucim. Onda iduci dan prije faksa ustanem ranije, otusiram se, taman se razbudim i pravac na kolokvij. I ne vidim problem u tome, nikakav...
Scarlett_O_Hara - nemoj mi samo ispravljati pravopis..najbolji ste mi vi kad nemate argumenata, onda pocnete po nacinu pisanja derat..
uglavnom, ne moras se objasnjavati jer, slucajno sam dosla na ovu temu, i odlazim jer mi se od nekih stvari :rigo:
:W
Scarlett_O_Hara
17.11.2011., 22:53
Scarlett_O_Hara - nemoj mi samo ispravljati pravopis..najbolji ste mi vi kad nemate argumenata, onda pocnete po nacinu pisanja derat..
uglavnom, ne moras se objasnjavati jer, slucajno sam dosla na ovu temu, i odlazim jer mi se od nekih stvari :rigo:
:W
Nisam ti ispravljala pravopis, komentirala sam gramatiku.:p I dalje mi nije jasno što si htjela reći s obzirom da nigdje nisi ubacila zarez ni točku ni bilo koji drugi bitan znak. Vrlo nejasno pišeš. To je činjenica. Ali dobro, u ovaj post si ipak stavila.:D
I ja sam vrlo jasno argumentirala tako da opet nisi u pravu.:mig: I btw., nisam se objašnjavala, objšnjavala sam tebi da nije isto ne prati se i ne otuširati se dva dana, ali eto. I još nisi ni odgovorila kakav je to miris po smradu, kakav se to smrad pojavi ako se ne tuširaš više od 24h, a nije znoj?
Maca TZ
17.11.2011., 23:05
Ja provela 25 sati u avionu,(put ukupno trajao malo manje od 40 sati),i nisam išla na wc dok nisam stigla.:ne zna:
Pikila jesam.:D
electric_barbarella
17.11.2011., 23:32
Ja provela 25 sati u avionu,(put ukupno trajao malo manje od 40 sati),i nisam išla na wc dok nisam stigla.:ne zna:
Pikila jesam.:D
dobro moram priznat da nisam ni ja, to ti valjda psiha sama nalaže da ti nije sila
ali da mi je bila sila pa normalno da bi otišla na wc
evo uskoro idem na put od tri dana, čisto sumnjam da bu mi se prikakalo ali bit će po svoj prilici nešto deset puta gore - imat ću mengu :facepalm:
Ma, dovoljno da se ona okupa jednom tjedno...a iza nje muž u istoj vodi....mmmmmmmmm, super kad se takvo dvoje nađe u krevetu....mogu lijepo lizati prljavštinu jedno sa drugog, čemu trošiti vodu...možda zato dora ima problem...u ustima, jel. Jer liže prljavo. Samo još nije to povezala. Ako se ona ne tušira, mogu misliti kako drži do higijene ostatka kuće. Ili što, kupaonu čisti često, a sebe ne....mo'š mislit. Zamisli nekog jadnog gosta koji ide na wc kod njih....a prije na toj dasci već ne znam koliko sjede prljave guzice sa tko zna kojim sve....ma fuj.
Stara (doslovno :D)... ja volim forum, upravo radi nadjebavanja i to je ono zbog cega ovdje volim dolaziti.
Volim i podjebavanje, suptilno pa cak i izravno vredanje... no ima jedan problem, to bi trebalo biti na nekom nivou, trebalo bi bit dobro.
Misim valjda znas kaj je dobar verbalni podjeb?
Onak sa (umalo) 4 banke bi jebemu trebala :D
Ovo je, oprstit ces mi, za jednu gospodu od 35 jebeno porazavajuce.
Cek i nisi u stanju nac nesto za dobar podjeb od ove vrticke fore o lizanju prljavog muza? :facepalm:
electric_barbarella
17.11.2011., 23:35
Sad ste me sjetile :lol:
2006 sam zavrsila na hitnoj operaciji u Austriji, skijala sam i slomila bedrenu kost i odmah na stol. Iako mi je peta doslovno bila kod glave kako je kost pukla jedino o cemu sam ja razmisljala je bilo "Uf dobro je, otusirala sam se danas, a sva sreca da smo jucer isli na bazena pa sam izdepilirana" :rofl:
U niti jednom trenutku nisam pomislila da cu sada biti mjesecima u krevetu i na stakama i slicno, to je doslo kasnije, prva pomisao su mi bile gacice :zubo:
Imam jednu prijateljicu s kojom sam isla na kavu, ona je krivo stala na stepenicu i strgala glezanj...ona se nije dala odmah u bolnicu nego nas je natjerala da je odvezemo doma, uzela aceton, skinula lak, stavila novi, oprala i obrijala noge i onda nam dozvolila da je odvedemo u bolnicu. Mislim glezanj ko u slona, ona place od bolova, ali ne, prvo je na redu lak :D ali ona je i inace onako malo na svoju ruku :mig:
:rofl: takva sam i ja :rofl:
mama me oduvijek pilila s čistim piđamama, posteljinama, donekle depiliranim nogama i čistom kosom jer šta da mi se nešto desi i završim u bolnici
najgore mi je kad moram kod dermatologa zbog svoj jebenog dermitisa, kad mi izbiju plikovi po nogama i ne smijem se depilirati :facepalm:
doktor full ozbiljan a meni se plače od smijeha jebote kak zgledam :rofl:
Death-of-Art
17.11.2011., 23:43
Meni čak i ako mi se dogodi da zaspem a da se prije toga nisam otuširala (makar je to fakat rijetko)...onda me obavezno u snu probudi nekakva mučnina (tamo oko 2-3 ujutro) i odem do tuša...operem sebe...zube... presvučem se i nastavim spavati...bolje i ugodnije. :D
I nije stvar u smradu (jer čovjeku treba puno više od 12 sati netuširanja da se baš pošteno usmrdi)... nego jednostavno u onom osjećaju na koži.
Zato i dijete perem prije spavanja jer kupanjem/tuširanjem se jednostavno eliminira dobar dio toksina koji se luče preko kože, a koji stvarno znaju stvarati onaj gadan osjećaj umora i "ljepljivosti".
Nije niti čudno da se nakon kupanja bolje spava.
bitchy-as-usual
17.11.2011., 23:46
electric, zasto nisi na "nije mi jasno"?
stavila sam pikladan link za ovu temu :rofl:
17.11.2011., 23:49
Sorry, al ovo je meni isto malo bolesno :confused:
Imam filing da su te osobe toliko tašte, nesigurne i iskompleksirane...
K'o da doktora boli kifla jel ona obrijala noge taj dan il ne :kava:
Ok priznajem, dogodi se da se ne otusiram svaki dan, ali samo zimi jer mi se jednostavno ne da izac iz tople sobe i otic u onu jebenu hladnu kupaonu i smrzavat se tamo, a nisam nigdje bila taj dan i samo lezim u krevetu i ucim. Onda iduci dan prije faksa ustanem ranije, otusiram se, taman se razbudim i pravac na kolokvij. I ne vidim problem u tome, nikakav...
Eto, ista stvar kod mene.. Pa rekla bi identična :D
Osjećaj je definitivno nezamijenjiv nakon tuširanja, al hebeš ga, jednostavno me umor ponekad svlada i prevagne naspram ledene kupaonice. :D
A moje tuširačke seanse ne mogu trajati puno kraće od pol sata budući da uvijek i kosu operem (jednostavno moram i kosu oprat dok se tuširam :D), pa se desi da najprije odradim spavanac, a onda tuširanje :raspa:
Slobodno rigajte i dalje vi picajzle s kozmetike :raspa:
U niti jednom trenutku nisam pomislila da cu sada biti mjesecima u krevetu i na stakama i slicno, to je doslo kasnije, prva pomisao su mi bile gacice
E, to s gaćicaama je i meni znalo past na pamet.. Kad me, npr, menga iznenadila i zamrljala mi gaćice dok sam u nemogućnosti promjeniti ih isti čas.. Uvijek mi padne na pamet misao: "a što da sad trebam hitno kod doktora?" :rofl:
electric_barbarella
17.11.2011., 23:50
electric, zasto nisi na "nije mi jasno"?
stavila sam pikladan link za ovu temu :rofl:
oli ono s vanishem ? :rofl:
ma malo mi se baterije prazne pa mislim da ću u horizontalu, ponoć je jebiga, to s godinama dođe :zubo:
bitchy-as-usual
17.11.2011., 23:51
da :rofl:
a jesi ostarila :rofl:
Loreanna
17.11.2011., 23:51
Joj cure sad kad čitam ovu temu sjetila sam se i sebe prije nekoliko godina.
Imala sam jednu ozljedu noge, em me bolilo em sam se tresla od straha što će mi reć, ali povrh svega toga kroz glavu mi je jurila misao hvala bogu što sam se jučer depilirala. Dobro, moram priznat da to inače radim svaka 2 tjedna, tako da nije bog zna kakva dlakavost ni prije u pitanju, ali svejedno nešto mi je nalagalo da mi prva pomisao bude depilacija. Mislim da je to u prirodi svake žene, u svakoj situaciji, u svakom trenutku barem dijelom sive tvari promišljati o izgledu.
Jedna poznanica mi je bila dugo u bolnici, imala je nekoliko teških operacija i nije se danima mogla dizati iz kreveta, ni tuširati, ni prati kosu, ni depilirati, ništa. Kad god bih je posjetila na ormariću je imala parfem i ruž za usne. Mislim da to sve govori. Žene smo. :)
electric_barbarella
17.11.2011., 23:55
da :rofl:
a jesi ostarila :rofl:
predobro mi je to :rofl:
odsada ću da serem samo u gaće :rofl:
bitchy-as-usual
17.11.2011., 23:59
ne, moje gace :horor: :rofl:
electric_barbarella
18.11.2011., 00:00
Imala sam jednu ozljedu noge, em me bolilo em sam se tresla od straha što će mi reć, ali povrh svega toga kroz glavu mi je jurila misao hvala bogu što sam se jučer depilirala. Dobro, moram priznat da to inače radim svaka 2 tjedna, tako da nije bog zna kakva dlakavost ni prije u pitanju, ali svejedno nešto mi je nalagalo da mi prva pomisao bude depilacija. Mislim da je to u prirodi svake žene, u svakoj situaciji, u svakom trenutku barem dijelom sive tvari promišljati o izgledu.
Jedna poznanica mi je bila dugo u bolnici, imala je nekoliko teških operacija i nije se danima mogla dizati iz kreveta, ni tuširati, ni prati kosu, ni depilirati, ništa. Kad god bih je posjetila na ormariću je imala parfem i ruž za usne. Mislim da to sve govori. Žene smo. :)
meni je to normalno
nikada mi nije glupo ili neugodno popravit si šminku ili se pogledat u ogledalo ili proći češljem po kosi ili si vlažnom maramicom obrisati čizme
to je stvar držanja do sebe
nevjerojatno je kolko žena viđam kojima je kvantna fizika recimo ponjeti dezić u torbi
ja ne znam da se meni ikada, ali stvarno ikada desilo da žicam dezić, tampon ili uložak....ono jebemmu ako misliš da češ dobiti mengu pa daj bar jedan tampon stavi u torbu, nije da zauzima puno mjesta
Sanja Enola
18.11.2011., 00:01
Sad kad ste krenuli sa bolnicama i tuširanjem,moram nekaj podijelit :rofl:
Moja draga majka uvijek drži higijenu na nivou.Ali problem je što je ona OCD perfekcionist.Tako da kad si sređuje nokte,to zna trajat satima :rofl: Što je najgore,ima problema sa kičmom,ali ne odustaje ona...Zbog toga stalno sluša komentare kako stalno visi kod pedikera itd.
Ugl,jednu večer joj je gadno pozlilo.Hitna ju je odvezla na zaraznu.Ja sam ostala s njom dok ju je doktorica išla skinut da ju pregleda.Skine joj čarape i vidim ovaj pogled doktorice :eek::eek:
I kaže mojoj mami,koja se previja od bolova : ''Ali bitno da su nokti tip top,sad mi je sve neugodno,ja sam mislila da su moji dobri.Znate kakav sam ja sad šok doživjela,ne dolaze nam tak uredne žene često '' :lol:
Ostala je tjedan dana u bolnici i od svih,samo su se ona i još jedna žena tuširale .
:ne zna:
Imala sam jednu ozljedu noge, em me bolilo em sam se tresla od straha što će mi reć, ali povrh svega toga kroz glavu mi je jurila misao hvala bogu što sam se jučer depilirala. Dobro, moram priznat da to inače radim svaka 2 tjedna, tako da nije bog zna kakva dlakavost ni prije u pitanju, ali svejedno nešto mi je nalagalo da mi prva pomisao bude depilacija. Mislim da je to u prirodi svake žene, u svakoj situaciji, u svakom trenutku barem dijelom sive tvari promišljati o izgledu. Jedna poznanica mi je bila dugo u bolnici, imala je nekoliko teških operacija i nije se danima mogla dizati iz kreveta, ni tuširati, ni prati kosu, ni depilirati, ništa. Kad god bih je posjetila na ormariću je imala parfem i ruž za usne. Mislim da to sve govori. Žene smo. :)
Pa i nije bas.
Ili je, ali ja sam samo naizgled zena :D
Meni je to da prostis - odraz kompleksa i to gadnih.
Da strgam nogu zadnja stvar na koju bi pomislila jamacno bi bio lak na mojim notkima te dlačni izrast, kakav imam grudnjak, dal sam se frisko obojala il kaj, malo mi se boja isprala... aha, mogla bi metnut rumenilo... :D
To mi je u rangu ko kad ja ko srednjoskolka nisam ni do ducana (koji mi je 2 minute cca hoda) isla - bez da se ne namazem.
Pazi, ides do ducana i mazes se. Helou. I to ne ides do ducana, pa kupis nest pa odes na cugu. Ne. Samo do ducana i natrag.
Lose :D
Al tad sam imala raznih išjua sa sobom :zubo: :ne ponovilo se:
electric_barbarella
18.11.2011., 00:04
Sanja tak je i moja mama :top:
al zajebi ti to, nisam se ni ja tuširala u bolnici, ušla jednom u kupaonu, doslovce se rasplakala i izašla van
electric_barbarella
18.11.2011., 00:09
Pa i nije bas.
a čuj tebi možda je, možda to i jesu kompleksi, nemam pojma ali ja sam takva
usađeno mi je u glavu od rane mladosti od strane mame i bake da sam žena i da se brinem o sebi
da uvijek stavim barem maskaru kad izlazim iz kuće, da uvijek imam dezić i ogledalo u torbi, da uvijek nosim malu rašpicu za slučaj da mi pukne nokat, tampon, uložak, da nisam poderana, zmazana i neuredna
Sanja Enola
18.11.2011., 00:30
usađeno mi je u glavu od rane mladosti od strane mame i bake da sam žena i da se brinem o sebi
da uvijek stavim barem maskaru kad izlazim iz kuće, da uvijek imam dezić i ogledalo u torbi, da uvijek nosim malu rašpicu za slučaj da mi pukne nokat, tampon, uložak, da nisam poderana, zmazana i neuredna
Same here :mig:
Pušač sam,pa imam i vlažne maramice radi ruku...
Imam onaj mali češljić spojen sa ogledalom,praktično je skroz..otvorim,imam ogledalo,pogurnem s druge strane,imam češalj..a zauzme ful malo prostora...i to dobar češalj,moju grivu raščešlja !
Ace of Diamonds
18.11.2011., 00:45
Mene kada pokosi viroza, znači povraćanje i temperatura (nju zaista loše podnosim) boli me ona stvar i za pranje i za depiliranje i za mirišljavost.
Dovučem se do doktorice takva kakva jesam i nije mi ni u primozgu da bi se ja zbog doktorice, takva bolesna i slaba trebala sređivati :ne zna:
Pikila jesam.
Nekoć sam s tim imala problema, ali sada mogu vršit nuždu obje vrste na kojem god mjestu se nalazila i u kojoj god situaciji(uviejt je donekle pristojan wc :D)... I od kada sam prebolila to "mogu kakati jedino kod sebe doma" naprosto sam se preporodila, skinula si veliku gnjavažu i teret sa srca (iliti ga iz guzice :zubo:) Preporučam svima :cerek:
Nije niti čudno da se nakon kupanja bolje spava.
Nevezano uz ovo ostalo što si napisla, ali me ovo asociralo. Uglavnom, mene voda ekspresno razbuđuje. Ako se umivam ili tuširam sigurno jedna dva, tri naredna sata neću moći zaspati...Tako da večernje umivanje obavim već negdje oko 7 navečer :D
Da strgam nogu zadnja stvar na koju bi pomislila jamacno bi bio lak na mojim notkima te dlačni izrast, kakav imam grudnjak, dal sam se frisko obojala il kaj, malo mi se boja isprala... aha, mogla bi metnut rumenilo... :D
:
Potpisujem!
Zaista ne razumijem taj sklop u glavi radi kojeg će netko trpiti bolove slomljene noge kako bi se prije pojavljivanja pred doktorom riješila par dlačica na nogama i još nalakirala nokte :504:
Sjećam se kad sam jednom završila na hitnoj oko ponoći (bilo je hitno, ali nisam bila u bolovima niti onemoćala) i kako sam ranije tu večer bila vani imala sam šminku na sebi, frizuricu i parfem pa me je doktorica onak posprdno skomentirala da kak sam se ja to fino sredila za bolnicu :lol: Baš mi je nekak bilo neugodno, ne bi mi palo na pamet uređivat se za posjet doktoru, ali je tako ispalo. Ali valjda im je pun kufer tih kaj dolaze izmanikirane, izpedikirane, friško depilirane u lov na mlade doktore :rofl:
Maria Klonovska
18.11.2011., 00:58
Ova tema slično prije nekim temama o održavanju domaćinstva, pretvori se u takmičenje ko je nenadjebivo čistiji :D
Ja se isto znam ponekad otuširat svaki drugi umjesto svaki dan, u dane kad se pomičem kući u piđami uz tv i knjigu, ne radim teške i šporke fizičke poslove da se usmrdim u odnosu na dan prije.
Ali evo kuriozitet, perem se i poslije velike i poslije svake male nužde :D
Imam dugo za cimerku curu islamske vjeroispovijesti, ona to radi od malih nogu, i full mi je bolji osjećaj.
a čuj tebi možda je, možda to i jesu kompleksi, nemam pojma ali ja sam takva
Briga o sebi je jedno, trpit bolove od uganuca samo da bi otisao doma, skinuo lak, stavio novi i zbrijao se, eventualno obukao seksi donje rublje (:D) - je kompletno drugi par rukava.
Scarlett_O_Hara
18.11.2011., 12:24
Pa i nije bas.
To mi je u rangu ko kad ja ko srednjoskolka nisam ni do ducana (koji mi je 2 minute cca hoda) isla - bez da se ne namazem.
Pazi, ides do ducana i mazes se. Helou. I to ne ides do ducana, pa kupis nest pa odes na cugu. Ne. Samo do ducana i natrag.
Lose :D
Al tad sam imala raznih išjua sa sobom :zubo: :ne ponovilo se:
Meni moja isto stalno ponavlja da uvijek moram imati čiste gaće za slučaj da završim na hitnoj. Ono, gledat će mi gaće? I kako da budu čiste nakon cijelog dana provedenog vani?
Ovo s depilacijom i lakiranjem noktiju je čista estetika, a ne higijena (ako ne govorimo o pazusima). I možda ima smisla ako se nadamo vidjeti nekog zgodnog doktora ili nešto, ali kad se ja osjećam loše onda me nije briga ni jesam li znojna ni jesu li mi gaće čiste ni imam li šminke na licu; jedino na što se koncentriram je bol i kako da ista prođe što prije. Možda je briga o izgledu dobra taktika da se ne misli na bol.:confused:
Doll House
18.11.2011., 12:29
Meni moja isto stalno ponavlja da uvijek moram imati čiste gaće za slučaj da završim na hitnoj. Ono, gledat će mi gaće? I kako da budu čiste nakon cijelog dana provedenog vani?
Ovo s depilacijom i lakiranjem noktiju je čista estetika, a ne higijena (ako ne govorimo o pazusima). I možda ima smisla ako se nadamo vidjeti nekog zgodnog doktora ili nešto, ali kad se ja osjećam loše onda me nije briga ni jesam li znojna ni jesu li mi gaće čiste ni imam li šminke na licu; jedino na što se koncentriram je bol i kako da ista prođe što prije. Možda je briga o izgledu dobra taktika da se ne misli na bol.:confused:
ovo me podsjetilo na nešto.:rofl: kad sam ja bila u bolnici, a zamislite u kakvom stanju: pet dana nisam oka sklopila, bez imalo šminke, sva blijeda, masne kose...i dežurni mladi doktor mi se upucavao!:rofl::rofl: nisam znala što bih mislila.:lol:
Signorina Despi
18.11.2011., 15:21
Nevezano uz ovo ostalo što si napisla, ali me ovo asociralo. Uglavnom, mene voda ekspresno razbuđuje. Ako se umivam ili tuširam sigurno jedna dva, tri naredna sata neću moći zaspati...Tako da večernje umivanje obavim već negdje oko 7 navečer :D
Ajme i mene, ako se istuširam u 23 , nema spavanja do 5 ujutro , nema šanse :eek::rolleyes:
mali slon
18.11.2011., 15:25
Ajme i mene, ako se istuširam u 23 , nema spavanja do 5 ujutro , nema šanse :eek::rolleyes:
Da, i ja isto, sasvim se razbudim. Tusiram se izjutra (+ perem kosu).
Kupanje u kadi me manje probudi, zapravo me smiruje. :ekoloski nesvesna:
Jesu bile gace? :kokice:
Carla B.
18.11.2011., 15:25
Ajme, a ja navečer imam ritual: skinem leće, pa šminku, pa se umijem i namažem kremom protiv bora i to me ne smeta da zaspem jer kad legnem ja gotova. Moj otac je zna reć da bi ja mogla na kompresoru zaspat!!!:rofl:
Sjećam se izleta u Mađarsku, stari firmin minibus natrpan radnim kolegama i kolegicama.
Pripišalo se svima (pa i meni), pala noć, mađarska pustopoljina na sjeveru, promet nikakav... Vozač stao i pokazao rukama svuda naokolo (kao sve je to WC - izvolte -daleko je do prvog pravog).
Imam vlažne maramice uz sebe (zahvaljujem bogu na njima), nudim kolegicama, čudom se čude - pa što će im...
Kasnije u busu jedu, piju, razmjenjuju hranu...
Ja se pravim da spavam.
Scarlett_O_Hara
18.11.2011., 15:57
Sjećam se izleta u Mađarsku, stari firmin minibus natrpan radnim kolegama i kolegicama.
Pripišalo se svima (pa i meni), pala noć, mađarska pustopoljina na sjeveru, promet nikakav... Vozač stao i pokazao rukama svuda naokolo (kao sve je to WC - izvolte -daleko je do prvog pravog).
Imam vlažne maramice uz sebe (zahvaljujem bogu na njima), nudim kolegicama, čudom se čude - pa što će im...
Kasnije u busu jedu, piju, razmjenjuju hranu...
Ja se pravim da spavam.
Možda se nisu brisale pa im nisu trebale maramice. U tom slučaju je vjerojatno bolje tako.:ne zna:
Miss Snješko
18.11.2011., 16:09
bok :w : padobranac:
evo samo da uletim sa c/p drito sa fejspuka koji me eto malo podsjetio na ovu temu :D
"Prljavo posuđe dokazuje da sam nahranila svoju obitelj, puna kanta za smeće znači da sam počistila naš nered, "prljav" pod znači da sam dozvolila djeci da se igraju, prljavi veš znači da je moja obitelj u čistoj odjeći, mokro kupatilo znači da smo okupani! Pa, sljedeći put kad uđeš u moj dom i vidiš "nered" razmisli prije nego osudiš.
Ako si došao(la) vidjeti NAS... uđi :)
Ako želiš vidjeti čistu kuću... molim najavi se!!!"
:mig:
electric_barbarella
18.11.2011., 16:13
evo samo da uletim sa c/p drito sa fejspuka koji me eto malo podsjetio na ovu temu :D
"Prljavo posuđe dokazuje da sam nahranila svoju obitelj, puna kanta za smeće znači da sam počistila naš nered, "prljav" pod znači da sam dozvolila djeci da se igraju, prljavi veš znači da je moja obitelj u čistoj odjeći, mokro kupatilo znači da smo okupani! Pa, sljedeći put kad uđeš u moj dom i vidiš "nered" razmisli prije nego osudiš.
suđe se da jako lijepo odmah nakon obroka potrpati u mašinu i oprati
smeće se da jako lijepo iznijeti van ako je koš pun
a prljava odjeća spada u za to predviđene košare
i ovo "prljavi pod" ?? kao djeca se igraju pa je prljav, pa s čim se igraju? blatom ?
tako da ne razumijem ovo baš u potpunosti :misli:
nit prljavi pod, nit prljavo suđe nit prljavi veš nemaju veze s NEREDOM !
Carla B.
18.11.2011., 16:19
i ovo "prljavi pod" ?? kao djeca se igraju pa je prljav, pa s čim se igraju? blatom ?
Potpis na ovo. Koliko god obveza imam uvijek nastojim da je čisto, oprano i da miriše na domestos.
Ako ja ne stignem, imam koga nazvati, jednu krasnu gospođu koja to odradi za mene!
Miss Snješko
18.11.2011., 16:22
ne razumijem bas ni ja, al vidjela sam par takvih statusa na fejsu, zato stavih tu pa da cujem sta vi mislite :ne zna:
grdarija
18.11.2011., 16:38
KOd mene na poslu...sve VISOKO obrazovane zene...a zenski wc ne bi ni da su najneurednije zene sa polja dosle!!!
EM zasrano,ne znaju povuc vodu, em se baca ulozak - KRVAVI u skoljku...i zna toliko smrdit po znoju da mi dodje da se zbljujem...al nekako mi se cini da je to samo jedna zena, ta koja smrdi...da me pece nos kada udjem poslije nje u wc..ne znam uopce kako su je zaposlili, strahota....jos uviejk mi je enigma ta zenska jer ju do sad nisam uspjela vidjeti,samo tragove ostavlja za sobom....
Sanja Enola
18.11.2011., 16:54
To su sad ove new age mame :rofl:
Svaka ima opravdanje za nered.I ja sam se igrala na podu,pa pod nije bio prljav,baš to što kažeš,ne igram se blatom valjda nasred boravka :rofl: Moja mama je bila sama,imala dvoje djece,pa kuća s gostima il bez nih nije bila u neredu.Kuhalo se i kuha svaki dan,pa ljudi kad dođu,gledaju našu peć i komentiraju da ne može biti tako čista ako se na njoj kuha.
Može,sve što je dovoljno je da se uzme vileda i prebriše kad se zafleka.End of story.
A usto,nered nema veze sa time gdje stoji veš.
Nitko mi ne može reći,pa ni novopečena mama,da nema vremena podignuti košulju i ubaciti je u mašinu ili predviđeni koš.
electric_barbarella
18.11.2011., 17:09
ma mislim da se na pomalo glupav način to sročilo
ono nemoj se začuditi ako baš svaka dlaka nije na svom mjestu
ali baš da mi zmazani veš stoji na domet svakome da ga vidi i da mi je pod prljav i ne znam šta well....nije :ne zna:
a zivim s nekime ko stvara puno veći nered od klinaca - dlakavim psom i mačkom :zubo:
Libertango
18.11.2011., 17:17
Evo prigodne pjesmice (http://www.youtube.com/watch?v=EGNvbjk7uSQ&feature=related):
Ja sam tebi vjerovao
da ti sebe često pereš
Kad sam te pomirisao
znao sam da samo sereš
Uljepšalo mi ovo cijeli dan :rofl:
Scarlett_O_Hara
18.11.2011., 17:22
Ja nemam perilicu. I jako rijetko perem suđe odmah nakon obroka, to mi je napor. Draže mi je da se skupi i onda operem sve. Onda je to meditativno. I ne, uopće ne vidim problem u tome.
KOd mene na poslu...sve VISOKO obrazovane zene...a zenski wc ne bi ni da su najneurednije zene sa polja dosle!!!
EM zasrano,ne znaju povuc vodu, em se baca ulozak - KRVAVI u skoljku...i zna toliko smrdit po znoju da mi dodje da se zbljujem...al nekako mi se cini da je to samo jedna zena, ta koja smrdi...da me pece nos kada udjem poslije nje u wc..ne znam uopce kako su je zaposlili, strahota....jos uviejk mi je enigma ta zenska jer ju do sad nisam uspjela vidjeti,samo tragove ostavlja za sobom....
A kakav bi trebao biti uložak koji se baca nego krvavi? Bilo bi bolje da čist završi u školjci?:rofl:
Starija Sestra
18.11.2011., 17:27
A gdje su slike??
pupetta.maresca
18.11.2011., 17:31
kaj ja znam,
mozda bi se cisti trebao upotrijebiti,, a koristeni baciti u kos za smece, koji se eto slucajno nalazi pored svake wc skoljke u svakom javnom wc-u?
Mislim da striceka domara ne odusevljava redovito odstopavanje wc skoljke u zenskom wc-u zbog tampona i ulozaka, jer neke koze nemaju osnove kulture i koju mozdanu vijugu da upotrijebe kantu za smece.
Scarlett_O_Hara
18.11.2011., 17:38
kaj ja znam,
mozda bi se cisti trebao upotrijebiti,, a koristeni baciti u kos za smece, koji se eto slucajno nalazi pored svake wc skoljke u svakom javnom wc-u?
Mislim da striceka domara ne odusevljava redovito odstopavanje wc skoljke u zenskom wc-u zbog tampona i ulozaka, jer neke koze nemaju osnove kulture i koju mozdanu vijugu da upotrijebe kantu za smece.
Jednom sam bila na javnom WC-u koji nije imao koš za smeće unutra nego vani. I onda sam morala tampon koji sam mijenjala nositi van u ruci i tamo ga baciti. Fuj.
Poanta je da ako je uložak bačen, pretpostavka je da je krvav, kakav bi mogao biti? Sporedno je sad što je bačen na pogrešno mjesto.
I čini mi se da dok sam još bila klinka da sam i ja bacila uložak u školjku, nisam tada znala da se to ne smije. Početnica.:rofl:
pupetta.maresca
18.11.2011., 17:47
Ma koka, ja onako opcenito se nadovezujem i pokusavam preko foruma (naivno) ukoriti bezobraznice koje se mozda ovuda smucaju i to rade.
Ace of Diamonds
18.11.2011., 19:50
:rofl: koji bulšit... :rofl:
Možda bolje ovako nekako
" Prljavo posuđe dokazuje da sam prelijena isto oprati ili ga barem skloniti na za to predviđeno mjesto, Puna kanta znači da je krajnje vrijeme da napokon iznesem smeće, prljav pod znači da isti ne čistim kada se s nečim zmaže, prljavi veš znači da sam prelijena spremiti ga u košaru za veš, a mokro kupatilo znači da bih se trebala naučiti pobrisati kupaonicu iza sebe ili barem nabaviti zastor za kadu!" :D
I općenito mi nije jasno to spremanje stana "za goste". Valjda je logično da ljudi red u svome stanu održavaju radi vlastite ugode i udobnosti. :ne zna:I čini mi se da dok sam još bila klinka da sam i ja bacila uložak u školjku, nisam tada znala da se to ne smije. Početnica.:rofl:
Nikada nisi primjetila mamu kako nosi uložak iz wc-a u koš za smeće?
Ona ti nije našla za shodno objasniti kad si već došla u određene godine ili barem kada si dobila prvu menstruaciju kako se održava higijena u vezi iste uključujući i koje je mjesto za iskorištene uloške? :confused:
Scarlett_O_Hara
18.11.2011., 20:10
Nikada nisi primjetila mamu kako nosi uložak iz wc-a u koš za smeće?
Ona ti nije našla za shodno objasniti kad si već došla u određene godine ili barem kada si dobila prvu menstruaciju kako se održava higijena u vezi iste uključujući i koje je mjesto za iskorištene uloške? :confused:
Mengu sam dobila s 12 godina. A zbilja nisam obraćala pažnju što moja mama nosi u smeće. Trebala sam? Uostalom, imamo koševe za smeće u WC-u pa nisam ni mogla vidjeti.
Kao što sam napisala, "čini mi se" da sam to napravila, nisam sigurna, bilo je to jako davno i nije bilo doma nego u školi. Možda nisam bila ja nego neka frendica ali provlači mi se kroz sjećanje neki uložak u WC-u. Nisam ni sigurna da je bilo koševa za smeće u WC-u pa je možda zato završio u školjci ili slučajno (refleks kad baciš zajedno s papirom).
Nikad nisam voljela s mamom pričati o intimnim stvarima iako je ona pokušavala. Nisma slušala. Ne slušam ni danas.
isadora w.
18.11.2011., 20:13
moja mama je sa mnom otplesala valcer kad sam dobila, u čast toga što postajem žena :trio:
pošto je to off, moram nešto nadodati- di su gaće?
bitchy-as-usual
18.11.2011., 20:45
zar moram ponovno staviti link koji objasnjava di su gace?:ceka:
Maca TZ
18.11.2011., 20:58
Evo i mog opisa iznenadnog odlaska u bolnicu.:rolleyes:
Prije 4 godine,pošli na vikendicu za 1.maj,i muž mi zgazi zadnjim točkom nogu,odnosno noga mi do polovine lista ostane pod točkom.:eek:
Pravac hitna,meni se loše,doktori skidaju trenerku,čarapu i patiku ofkors.:D
Ja se slabo sjećam toga jer su mi se počeli sastavljati tlakovi,al mi muž kasnije kaže da mu je bilo lijepo vidjet moju depiliranu nogu,i ljubičasti lak na noktima,jer ja uvijek lakiram nožne prste.:)
Eto.
Samo je meni pokojna baba uvik govorila da mudante uvik tribaju biti ciste. Ako greskom u doktora zavrsis.
Lak i depilaciju nije spominjala.
Al rodjena je prije drugog svjetskog pa eto...
Maca TZ
18.11.2011., 21:21
Eto.
Samo je meni pokojna baba uvik govorila da mudante uvik tribaju biti ciste. Ako greskom u doktora zavrsis.
I meni je moja tako govorila.:D
Lak i depilaciju nije spominjala.
Al rodjena je prije drugog svjetskog pa eto...
Džaba lak i depilacija,ako nisi čist.:rofl:
jeste se uspaničili oke te higijene. :rolleyes:
nitko niej umro jer nije oprao guzicu nakon wc-a niti jer se nije otiširo jedna dan. a bome ni ako nije oprao ruke nakon WC-a (mislim na malu nuždu). puno mi je gore dirat kvake i klupe i tramvaje neko ne oprat ruke u WC-u.
ne znam gdje ste vi bili na WC ima ali ja ovo o čemu vi pričate nisam vidjela NIKAD u životu. ulošci zaljepljeni po zidu, to niej nehigijena nego čisti neznanje dobrog i pristojnog ponašanja. a šta se higijene tiče, ovdje je bilo puno previše pretjerivanaj
Marian Oden
18.11.2011., 23:19
Ja svoju tipkovnicu čistim deterdžentom u vodi i to 2 puta tjedno. Ali uopće nema muke oko toga jer je potpuno glatka, znači bez tastera. E to je prava higijena a ne alkoholom razmazati...
Navodila je prosječne korisnike (kojih je svakako najveći postotak), a nije spominjala (blentave) osobe koje luđački čiste jedno te isto. Mislim da ima i na latinskom poremećaj pretjeranog čišćenja, straha od prljavštine. Samo ne znam kako se to zove. :lol:
Čitam ovaj topic i svakih par postova dobijem poriv otići oprati ruke.
Još jedna gadost koju ne mogu shvatiti je stavljanje torbe na pod wc kabine i to one za koje znam da imaju kuku na vratima.:ne zna:
Ja i kad nema kuke držim torbu, ako treba sa zubima, ali nema šanse da bi ju u wc-u stavila na pod.:ne zna:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.