View Full Version : Higijena žena
stranice :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
:rofl:
Ja ne koristim "uloške za pičku", a bome nemam ni mokraće u gaćama, znaš, pobrišem toalet papirom ono zadnju kap, što ti napraviš s njom? Protreseš pimpek?
ne bih znao to opisat na hrvatskom, u glavnom nategnem "pimpek" pa tako nema se gdje skupljati pisanost,a onda ga potresem,kako si rekla, i stavim u gace. Na talijanskom gace ze zovu "mutande" a to dolazi iz latinskog i doslovce znaci "za mjenjati".... pa tako meni ako slucajno ostane jos pisanosti,to mi gace upiju,muske gace imaju uvijek malo deblji dio oko kurca bas zbog toga.
ne bih znao to opisat na hrvatskom, u glavnom nategnem "pimpek" pa tako nema se gdje skupljati pisanost,a onda ga potresem,kako si rekla, i stavim u gace. Na talijanskom gace ze zovu "mutande" a to dolazi iz latinskog i doslovce znaci "za mjenjati".... pa tako meni ako slucajno ostane jos pisanosti,to mi gace upiju,muske gace imaju uvijek malo deblji dio oko kurca bas zbog toga.
Ne trebaš ti meni objašnjavati što su mudante. Ali mi možeš objasniti kako ti je higijenskije hodati u upišanim gaćama.
** Tara **
17.03.2012., 14:39
pa valdja jer imate mikro-mokrenja u toku dana! A ja kad pisam pisam i onda se ispisam!:)
Mikro mokrenja! Jesi li ti normalan?
Pa nisu ti tu na forumu babe iz starčkog doma koje imaju problema s inkontinencijom :facepalm:
Malo proučavanja anatomije bi dobro došlo jer pišeš ovdje takve nebuloze kao da nikada nisi imao doticaj sa ženskim međunožjem pa nagađaš što je tamo za što :vidiga:
Znaš, mi ti žene imamo dolje osim sanitarnog čvora i reproduktivni sustav :mig:
pa ti kada se vratis doma kako s rukama? samo ih izbrises u rucniku? ili ih operes? ja ih perem? ljudska koza ima jako puno porica / rupica ili vec kako se zovu,nije to ona moderna tava za peci palacinke pa nista se ne ljepi! :) i osim toga svaki put sto idem u hrvatsku izgrebem si dupe!!! moje dupe vise nije se naucilo na tako puno teolate papir,nego na njeznu rucicu sto ispira pod vodom pa tako meni se izgrebe dupe !!!! a kada imam rijetku stolicu pa idem 3-4 puta dnevno na zahod,cak mi i prokrvari s tim brisanjem papirom!!! ja tretiram moje dupence ko kralja,a ti tretiraj tvoje ko sluskinju!:)
Otkud ti to da mi žene ne peremo ruke? I zašto ti pereš ruke na bideu? :misli:
Pa imaš i umivaonik za to. :ne zna:
Joj, dosta već jednom o tom tvom mekanom nježnom dupencetu i što se lijepi za njega i što ti ga struže ili ne struže. Čak moramo znati kako ga tretiraš kad imaš proljev :facepalm:
Idi i tapšaj svoje dupence svojom nježnom ručicom jer se ziher još uvijek oporavlja od zlog hrvatskog WC papira.:rolleyes:
Miss Snješko
17.03.2012., 14:55
ne zelim ni pocet, pobrat cu karton za gluposti, a zidovima se ne isplati pricat :rofl:
Znaš, mi ti žene imamo dolje osim sanitarnog čvora i reproduktivni sustav :mig:
ne znam zasto mi ovo tako smijesno zvuci al kidam se od smijeha :rofl: :rofl:
inace, glasam za to da ga pustite da umre u neznanju :E
Simpsolina
17.03.2012., 15:07
Šta je to bide? :rofl: :lol:
Je l' se to jede?
Sadie G.
17.03.2012., 15:08
isuse boze prestanite, ocitijeg trola nisam dugo vidjela :D
Miss Snješko
17.03.2012., 15:48
isuse boze prestanite, ocitijeg trola nisam dugo vidjela :D
meni je pretuzno sto u zadnje vrijeme ne mozes bas sa sigurnoscu uvijek reci da je netko troll, ma koliko ocit djelovao, ipak na kraju ispadne da nije :facepalm: mogu ih cak nabrojat nekoliko za koje se nadam da su trollovi vec dugo :rofl: a nicu na sve strane :rolleyes: strasno kamo ovaj forum ide :tuzni: :503: :504:
Simpsolina
17.03.2012., 16:01
mogu ih cak nabrojat nekoliko za koje se nadam da su trollovi vec dugo
:kokice:
:ceka:
well....
Miss Snješko
17.03.2012., 16:10
:kokice:
:ceka:
well....
nisam rekla da sam to voljna napravit javno :B
a i ti si na trešu redovit gost, pa cak bi rekla i domacin, pokamu, ako ne mozes naslutit bar nekog :o
Simpsolina
17.03.2012., 17:15
Znam neke za koje se nadam al' sva je prilika da nisu :rofl:
Sadie G.
17.03.2012., 17:36
meni je pretuzno sto u zadnje vrijeme ne mozes bas sa sigurnoscu uvijek reci da je netko troll, ma koliko ocit djelovao, ipak na kraju ispadne da nije :facepalm: mogu ih cak nabrojat nekoliko za koje se nadam da su trollovi vec dugo :rofl: a nicu na sve strane :rolleyes: strasno kamo ovaj forum ide :tuzni: :503: :504:
Nakon ovog komentara o mikro-mokrenjima sam zaključila da samoj sebi neću dopustit da povjerujem da postoji osoba koja tako nešto stvarno misli. :D Tako da ću prije otić se sakrit u špilju na Velebitu prije nego priznam da frajer nije trol. Jednostavno ne mogu. :rofl:
Miss Snješko
17.03.2012., 17:40
Nakon ovog komentara o mikro-mokrenjima sam zaključila da samoj sebi neću dopustit da povjerujem da postoji osoba koja tako nešto stvarno misli. :D Tako da ću prije otić se sakrit u špilju na Velebitu prije nego priznam da frajer nije trol. Jednostavno ne mogu. :rofl:
ja sve takve likove sustavno ignoriram, ne obracam im se i smijem se i fejspalmam sama sa sobom :rofl:
a iz par razloga - ako uzmem da je trol, onda mu nemam sta pisat ni komentirat, a ako uzmem da nije trol, i ako se upustim u objasnjavanje necega zidu, onda jedino mogu pobrat karton kad mi pukne film i kad kazem sta tocno mislim :rofl:
Znam neke za koje se nadam al' sva je prilika da nisu :rofl:
:rofl: e pa bas to, al necu da se uopce zamaram, nadam se i dalje :rofl:
Carla Bruni,meni se gadi wcbidet skupa. Joj,to je bas gadno da se pres tamo gdje se kakas.....pa to samo onim istocnjarima je moglo pasti na pamet!!!! ne ne, zona za pranje treba biti odvojena od zone za kakanje...... zato svaki wc mora imati uz sebe i bidet..... A stim wcbidet ti cak unistavas sa sapunom sve one bakterije sto postave u wc-jamu za prirodno ciscenje govana...... ovdje uvijek prodaju kesice za wc za wc-faunu!:D I onda nikako mi se ne svidaju ta wc-skladista - vrlo popularna kod nas- ja volim Gospodu kupaonicu, sa svim sanitarijama i sa prozorima, u tim hrvatskim kupaonicama meni vise pocela dolaziti klaustrofobija.
tus u takvom wc-u se izvlaci iz spremista na pritisak gumba i ne dolazi u nikakav kontakt s bilo cime necistim iz skoljke
ne znam sto bi trebalo znaciti ovo 'istocnjarima' :rolleyes:
jebo te bide, da te jebo bide. imam fuckin bide i ne sluzi mi za pranje dupeta jer se ne userem pa da budem sva u vlastitim govnima :rolleyes:
u bideu perem blatne tenisice i noge...
jebo te bide :503:
divna informacija
u cemu je tocno problem ako netko koristi bide ispravno? :D
Ima u dm-u za kupiti vlažni toalet papir, čak i da imam bide ne bih ga koristio za to. :misli:
VonTeese
17.03.2012., 18:55
pa valdja jer imate mikro-mokrenja u toku dana! A ja kad pisam pisam i onda se ispisam!:)
:eek: :eek: :eek:
WTF :eek:
Nemoj me jebat :lol:
:eek: :eek: :eek:
WTF :eek:
Nemoj me jebat :lol:
Vjerojatno neće. :rofl:
Viš da frajer trola, ignoriraj ga. :)
happygoose
17.03.2012., 19:49
Koliko puta si spomenio Italiju????
Kupi si ovako nešto, btw.slikano u Dubaiu u Dubai mall-u, čak su i u hotelima ovakvi wc-i. Nemaju četke za wc, valjda time operu školjku kad se izaseru, i da napomenem, svrha ovog tuša je da isto kad se poseru, lijepo rukom operu guzicu i onda ih vidiš na lavandinima kako peru ruke do laktova.
Ovo je prava stvar za tebe- all in one!!!
http://desmond.imageshack.us/Himg163/scaled.php?server=163&filename=158f.jpg&res=medium
Ne znam da netko bash rukom pere guzicu, tus sluzi da se saperes i onda se obrisesh papirom...ja imam takav tus u svakoj kupaoni u kuci..u dubaiju naravno:D
ja sam se navikla i nauchila korisiti to cudo.:cerek: ne koristim ove u javnim wc-ima previshe sam gadljiva.:o
a sto se tiche cetke za wc...to je nesh valjda najodurnije sto postoji..ja imam jednu i korisitm je samo kad ribam wc domestosom...u javnim wc ima ih ne treba jer ako si bila(a bila si u dubaiju :) ) onda si primjetila one tete po wcima koje sve ciste stalno i odmah..a mislim da ima nesh i u dizjnu wc skoljki..:confused:
zenska glavo,ovdje rade "salva-sleep" to jest "spasi gace" sto koriste cak i mlade zene jer picka ima ....kako se kaze na hrvatskom? eto, secretions na engleskom:D a to i kurac ima,ali ti valjda nikad vidila kurac u zivotu pa ne znas.:)
Chansomps
17.03.2012., 22:36
E Klipane, Klipane... :rolleyes:
E Klipane, Klipane... :rolleyes:
sto je sada? ova me zeli uvjeravti na njezinu picku s marsa koja se auto-cisti i koja nema mini-mokrenja...... pa tkoga ona hoce zezati.
bitchy-as-usual
17.03.2012., 22:40
tus u takvom wc-u se izvlaci iz spremista na pritisak gumba i ne dolazi u nikakav kontakt s bilo cime necistim iz skoljke
ne znam sto bi trebalo znaciti ovo 'istocnjarima' :rolleyes:
divna informacija
u cemu je tocno problem ako netko koristi bide ispravno? :D
u tome da je lik pretjerao sa izjavama ako nemas bide da je to smak svijeta. imam bide dok ga jos valjda nitko nije imao. i da, znam koja je njegova svrha... i da, mogla bih bez njega bez pol problema :ne zna:
u tome da je lik pretjerao sa izjavama ako nemas bide da je to smak svijeta. imam bide dok ga jos valjda nitko nije imao. i da, znam koja je njegova svrha... i da, mogla bih bez njega bez pol problema :ne zna:
nisam rekao da je smak svijeta, samo sam rekao da se meni osobno gadi ici na wc i poslje dignut gace bez da sam prosao kroz bidet. To znaci da higijena je nesto relativno....tebi se gadi da zena poslje nuzde si ne opere ruke,a me ni se gadi cak da ne koristi bidet. :)
bitchy-as-usual
17.03.2012., 22:48
pa nemaju svi BIDE.. ono, daj se osvjesti. meni je bolesno da bi itko nakon wca morao ici u kadu prat guzicu. ne znam kolko seres i kak, niti me zanima ali ja znam da se nikad nisam tako usrala da je bilo prijeko potrebno prat dupe :ne zna:
pa nemaju svi BIDE.. ono, daj se osvjesti. meni je bolesno da bi itko nakon wca morao ici u kadu prat guzicu. ne znam kolko seres i kak, niti me zanima ali ja znam da se nikad nisam tako usrala da je bilo prijeko potrebno prat dupe :ne zna:
pa u italiji postoji gradevinski zakon da svaka kupaonica mora imati bidet pa tako cak u "siromasnijim" kucama uvijek nazes bidet......to sto u hrvatskoj ga nema druga je stvar. Pa muslimani nemaju wc-vazu nego one podne zahode pa to ne znaci da sada ja mogu prihvatiti podni zahdo. Zivila keramicka vaza:D pa i ja prije,ziveci u hrvatskoj, bi potrosio pa cak i cijelu rolu da si brisem guzicu...... naravno,ako potrosis cijelu rolu,uspijes onako povrsno ocistiti.... ali to ne znaci da ti je dupe zapravo cisto.:mig:
Sanja Enola
17.03.2012., 23:11
sto je sada? ova me zeli uvjeravti na njezinu picku s marsa koja se auto-cisti i koja nema mini-mokrenja...... pa tkoga ona hoce zezati.
Pa ni nemamo mikro-mokrenja!! :rofl:
Ace of Diamonds
17.03.2012., 23:18
Meni je jednom jedan primitivni veliki 'rvat katolik objašnjavao kako samo muslimani peru guzice :facepalm: i da njemu ne pada na pamet prat guzicu jer bi to značilo (valjda :misli:, nisam mogla najbolje upratiti taj tok misli) da je onda on k'o musliman. :facepalm: :facepalm:
Ah, kvartovski kafići :zubo:.
Ja volem bidee :cerek:. I nije mi jasno zašto ih automatski ne ugrađuju u stanove. Tako da ga nemam u stanu. :tuzni:
Ali kad god sam u prilici, s veseljem ga koristim. :top:
Ali kad god sam u prilici, s veseljem ga koristim. :top:
eto,to se moze samo rijesiti ako oni u gradevini postave zakon o bideu.Valjda i u hrvatskoj postje neki zakoni, na primjer "svaki stan mora imati svoju kupaonicu" ili "svaki stan mora imati wc". To su neke stvari regulirane preko zakona, barem tako mislim. A u italiji postoji bas zakon da bidet je obavezna sanitarija. Ali jos uvijek u hrvatskoj i novi stanovi se rade bez bidea,barem u zagrebu..... uz obalu vec je malo poznatiji:)
Death-of-Art
17.03.2012., 23:27
Klipane, aj ti priznaj zašto tebe taj bide zbilja toliko fascinira?
bitchy-as-usual
17.03.2012., 23:31
nakon svakog sranja si potrosio cijelu rolu papira?
sorry, al mislim da ti imas neke dublje probleme
muskarac ima dlake u guzici (hvala Bogu,gadilo bi mi se imati neku super glatko dupe) i tako tu ima sto cistiti.... samo poslje cijele role mogu reci "ok, ne vidim vise govna na papiru,valjda je cisto dupe".:)
@Death-of-Art:
jer u italiji to je status-symbol higijene pa valjda sam "upio" tu kulturu..... talijan ti moze bez problema reci "ova kupona je grozna, nema niti bidet". To se smatra sanitarija iste vrijednosti samoga wc-a ili umivaonika".:D
Sanja Enola
17.03.2012., 23:49
To mora da je neki dobar mlaz vode kad odnese govna i cijelu rolu papira :eek: :rofl:
Ako ti je tako bitna čistoća guzice,zašto i kurac ne pereš svaki put nakon wc-a? Pa i mokraća smrdi i ima bakterije :ne zna:
Ako se žena mora oprat prije oralnog,bilo bi poželjno da se ti opereš prije bilo čega :raspa:
To mora da je neki dobar mlaz vode kad odnese govna i cijelu rolu papira :eek: :rofl:
Ako ti je tako bitna čistoća guzice,zašto i kurac ne pereš svaki put nakon wc-a? Pa i mokraća smrdi i ima bakterije :ne zna:
Ako se žena mora oprat prije oralnog,bilo bi poželjno da se ti opereš prije bilo čega :raspa:
pa ako bi mojoj eventualnoj curi smetalo nesto u mom kurcu,prao bi ga......ali kako se tusiram svaki dan,mislim da je to dovoljno za kurac.:)
Lola 27
18.03.2012., 00:09
Ja ima zdrastvenih problema pa uvijek perem guzicu posle velike nužde i onda još sa vlažnim maramicama obrišem i ne mogu uhvatit kvaku ako prije toga nisam obrisala sa vlažnim maramicama!:503:To sa kvakom je bolesno,znam,ali to radim samo u javnim veceima.:kava:
Ja ima zdrastvenih problema pa uvijek perem guzicu posle velike nužde i onda još sa vlažnim maramicama obrišem i ne mogu uhvatit kvaku ako prije toga nisam obrisala sa vlažnim maramicama!:503:To sa kvakom je bolesno,znam,ali to radim samo u javnim veceima.:kava:
pa to i ja radim u javnim veceima. Uvijek ili sutnem vrata s nogom,ili idem to otvoriti laktom, ili.... ne znam ni ja kako,zato obozavam javne kupaonice gdje se sve otvara nozno ili automatsko:D
Ace of Diamonds
18.03.2012., 00:18
eto,to se moze samo rijesiti ako oni u gradevini postave zakon o bideu.Valjda i u hrvatskoj postje neki zakoni, na primjer "svaki stan mora imati svoju kupaonicu" ili "svaki stan mora imati wc". To su neke stvari regulirane preko zakona, barem tako mislim. A u italiji postoji bas zakon da bidet je obavezna sanitarija. Ali jos uvijek u hrvatskoj i novi stanovi se rade bez bidea,barem u zagrebu..... uz obalu vec je malo poznatiji:) Da, uz obalu je poprilično rasprostranjen. Vjerojatno baš zbog talijanskog utjecaja na nju.
I u principu se slažem s tobom. Ako stan mora imati wc, lavabo i kadu/tuš, mogli bi dodati i da mora imati bide. Ili ako već ne to, onda da barem ostave odgovarajući prostor za bide. Mislim, da si sad i želimo ugraditi bide u kupaonicu, mogli bi ga eventualno nasaditi nasred kupaonice. :rofl:
Da, uz obalu je poprilično rasprostranjen. Vjerojatno baš zbog talijanskog utjecaja na nju.
I u principu se slažem s tobom. Ako stan mora imati wc, lavabo i kadu/tuš, mogli bi dodati i da mora imati bide. Ili ako već ne to, onda da barem ostave odgovarajući prostor za bide. Mislim, da si sad i želimo ugraditi bide u kupaonicu, mogli bi ga eventualno nasaditi nasred kupaonice. :rofl:
pa ti bi mogla zrtvovati kadu pa staviti tus kabinu pa tako dodati bidet....a ja niti to jer imam wc u jednoj vrsti skladista odvojen od ostatka kupaonice.:DA to je bas ono 1metara x 1 metera!
Ljudi, posebice Klipan, hvala vam, ja sam na rubu da se popiškim od smijeha. Uf, trčim stavit uloške za pisu:rofl::rofl:
Ma Klipan hoće reći da žene imaju sekreciju što je točno, ali se izgleda ne zna izrazit pa govori o mikro mokrenjima :D
Samo i dalje je zabrinjavajuće što mu dupence krvari od brisanja wc papirom. :D
Death-of-Art
18.03.2012., 07:23
@Death-of-Art:
jer u italiji to je status-symbol higijene pa valjda sam "upio" tu kulturu..... talijan ti moze bez problema reci "ova kupona je grozna, nema niti bidet". To se smatra sanitarija iste vrijednosti samoga wc-a ili umivaonika".:D
Ma da...ali pridavati toliku pozornost bideu je ipak malo spooky.
Ne misliš li možda da ti tvoja podsvijest hoće nešto reći?
Tko je boravio s tobom u prve tri godine života? Jel mama ili baka?
Jesu li ti prali čunku u bideu ili pod tušem?
Jesu li ju prali uopće? :eek:
A guzicu?
Vidiš...sve su to bitni čimbenici u formiranju ličnosti čovjeka.
Prođu godine i godine...jedan dan se probudiš i shvatiš da ne znaš niti kako pička izgleda i u koju rupu ga moraš stavit. :cry:
Ma da...ali pridavati toliku pozornost bideu je ipak malo spooky.
Ne misliš li možda da ti tvoja podsvijest hoće nešto reći?
Tko je boravio s tobom u prve tri godine života? Jel mama ili baka?
Jesu li ti prali čunku u bideu ili pod tušem?
Jesu li ju prali uopće? :eek:
A guzicu?
Vidiš...sve su to bitni čimbenici u formiranju ličnosti čovjeka.
Prođu godine i godine...jedan dan se probudiš i shvatiš da ne znaš niti kako pička izgleda i u koju rupu ga moraš stavit. :cry:
Nije spooky (???) jednostavno jer to smatram korisnim koliko ostale sanitarije u kupaonici i gotovo. One zene (o cemu se govori na pocetku ove teme o higijeni) sto si neperu ruke,valjda smatraju spooky (???) cak govoriti o potrebi umivaonika:) zasto? jer si one ruke neperu pa cak kada bas trebaju,to mogu napraviti nad kadom...... VALJDA!
To znaci da korist nekih stvari u kuci je apsolutno relativna,ali meni bidet bas je neophodan. Ja postujem osobe koje ga ne koriste jednostavno jer ga i ja prije nisam upotrebljavao a to pitanje se nije ni postavljalo jer u kuci u hrvatskoj nemam bidea a,kako sam rekao, buduci da se wc nalazi u jednom spremistu, tu nema ni mogucnosti ugraditi dodatni bidet.
Ja se prije nisam smatrao prljava ili smrdljiva osoba a niko u italiji nije mi to nikada ni rekao.Nikad nisam imao prljave gace ovo ili ono...... ali sada kada koristim bidet,to je valjda na psiholoskoj bazi, stvarno mi se gadi dici gace bez da sam se prosao ispod njega!
Te zene koje si neperu ruke, ipak su zive, nisu umrle a ne mislim da opet imaju neki svinjac u kuci. A meni opet se vratiti iz vani bez da si operm ruke isto tako se gadi..... bas nista ne mogu raditi u miru dok si ne operem ruke. To su navike higijene,neko ima vece standarde,neko manje..... ali svakome ocigledno su neophodne sve one higijenske rituale sto radi jer inac ih nebi ni radio, a ja bidet bas svaki put koristim poslje vece nuzde,pa to meni je bas neophodna higijenska rituala!:mig:
chocolatecookie
18.03.2012., 11:24
Ma Klipan hoće reći da žene imaju sekreciju što je točno, ali se izgleda ne zna izrazit pa govori o mikro mokrenjima :D
Meni se više nekako čini da Klipan želi reći baš to što govori, i da nije problem u tome što se ne zna izraziti nego u tome što misli da žena mokri iz vagine. :lux:
Okej, trolove na stranu, bide je stvarno sasvim korisna stvar i meni je malo neobično vidjet da se ovoliko ljudi uzrujava na ideju da bi dio tijela koji dolazi u kontakt s izmetom bilo zgodno nakon toga oprat sapunom i vodom, a ne samo obrisat papirom. :D
I to žene koje su ranije na topiku izjavljivale da im je usađeno od malena da su žene i da trebaju brinuti o sebi, nositi u torbi stalno ogledalo i rašpicu. :D
Ako u mokraći ima bakterija, to znači da pišač ima urinarnu infekciju i liječi se antibioticima.
Death-of-Art
18.03.2012., 11:42
Ja imam bide u wc-u u kući, ali ga smatram bespotrebnim jer radije koristim tuš.
Jači je mlaz. :cerek: :cerek: :cerek:
Inače perem guzicu poslije sranja...neizbježno. Ali ne zato jer smatram to nekom primarnom stvari u higijeni već zato jer bolujem od OKP-a.
Pičku sam poslije svakog pišanja prala samo u babinjama onih 40 dana poslije poroda.
electric_barbarella
18.03.2012., 11:42
Okej, trolove na stranu, bide je stvarno sasvim korisna stvar i meni je malo neobično vidjet da se ovoliko ljudi uzrujava na ideju da bi dio tijela koji dolazi u kontakt s izmetom bilo zgodno nakon toga oprat sapunom i vodom, a ne samo obrisat papirom. :D
I to žene koje su ranije na topiku izjavljivale da im je usađeno od malena da su žene i da trebaju brinuti o sebi, nositi u torbi stalno ogledalo i rašpicu. :D
kaj bi se uzrujavala, bide je full korisna stvar ali meni nije baš potreban nakon baš svake nužde
normalno da mi se podrazumijeva ako imam problema s crijevima i proljevom i mengu i ne znam šta sve ne, ali on daily basis mi je sasvim dovoljna vlažna maramica i wc papir nakon nužde
uzevši u obzir da nemam dlakavo dupe i da nemam proljeve svaki dan
blentava
18.03.2012., 12:33
Ja imam bide u wc-u u kući, ali ga smatram bespotrebnim jer radije koristim tuš.
Jači je mlaz. :cerek: :cerek: :cerek:
Inače perem guzicu poslije sranja...neizbježno. Ali ne zato jer smatram to nekom primarnom stvari u higijeni već zato jer bolujem od OKP-a.
Pičku sam poslije svakog pišanja prala samo u babinjama onih 40 dana poslije poroda.
ma meni je to nekako preslo u naviku. nija da svaki put ima neke realne potrebe za peruckanjem, ali ja se osjecam svjezije i ugodnije. ono, shoot me.
vish, nisam uopce isla za tim na na obali imaju bide, a npr u zgb nemaju. ima u tome nesto:ne zna:
klipane evo ti esa za izrazavanje :s i pjesnicke slike :zubo:
Death-of-Art
18.03.2012., 13:12
kaj bi se uzrujavala, bide je full korisna stvar ali meni nije baš potreban nakon baš svake nužde
normalno da mi se podrazumijeva ako imam problema s crijevima i proljevom i mengu i ne znam šta sve ne, ali on daily basis mi je sasvim dovoljna vlažna maramica i wc papir nakon nužde
uzevši u obzir da nemam dlakavo dupe i da nemam proljeve svaki dan
Pa naravno da je dovoljno.
Ali evo, ja recimo i kad nemam proljev volim oprat guzicu odmah poslije sranja jer se osjećam onako prozračno i spremno za jebanje zguza u svakom trenu. :rofl:
ma meni je to nekako preslo u naviku. nija da svaki put ima neke realne potrebe za peruckanjem, ali ja se osjecam svjezije i ugodnije. ono, shoot me.
vish, nisam uopce isla za tim na na obali imaju bide, a npr u zgb nemaju. ima u tome nesto:ne zna:
klipane evo ti esa za izrazavanje :s i pjesnicke slike :zubo:
Meni je katastrofa ovdje u Zg-u u stanu što mi je wc odvojen od kupaone. To mi je najretardiranija koncepcija ikad! Onda se poserem i moram spuštenih gaća trčati na drugi kraj hodnika da operem šupak.
Grozno.
U Imotskom u kući imamo wc s kupaonicom zajedno i pored njega wc samo s wc školjkom i bideom i umivaonikom. To mi je ok.
chocolatecookie
18.03.2012., 13:34
Meni je katastrofa ovdje u Zg-u u stanu što mi je wc odvojen od kupaone. To mi je najretardiranija koncepcija ikad!
Meni je to sjajno, odmah vidiš šta je arkitekt mislio o pranju ruku. :lux:
Meni je katastrofa ovdje u Zg-u u stanu što mi je wc odvojen od kupaone. To mi je najretardiranija koncepcija ikad! Onda se poserem i moram spuštenih gaća trčati na drugi kraj hodnika da operem šupak.
Joj,eto dosle ste ti i blentava pa s nekim se slazem:D da, to wc-skladiste je stvarno uzasno! u italiji cak kada rade dvije kupaonice u glavnom naprave jednu gdje je kada,umivaonik, wc i bidet, a drugu manju gdje je wc, bidet, umivaonik i tus kabina....
a cak ako bas treba samo biti wc,ipak onda wc, bidet i umivaonik....ali ne ta wc-skladista....to bas po engleskoj....zato se i zove wc -- Water Closet, to jest voda-ormar! eto,ja volim se kakati u gospodi Kupaonici a ne u Ormaru!
bitchy-as-usual
18.03.2012., 13:50
meni totalno nije jasno di vi to zivite u zgu da ti je wc odvojen od kupaone :confused:
u prvom stanu di sam zivjela je postojala samo kupaona zajedno s wcom
u sadasnjem, vecem stanu imam kupaonu s wcom i jos jedan odvojeni wc i unutra naravno lavabo. taj mali wc je metar s metar:D ali sluzi kad dodem doma i strasno mi se pisa pa uletim odmah u njega:raspa:
Chansomps
18.03.2012., 13:53
Pa, zato i troši jednu rolu toilet papira po sranju-ako kužiš šta hoću reć:mig:
chocolatecookie
18.03.2012., 13:54
meni totalno nije jasno di vi to zivite u zgu da ti je wc odvojen od kupaone :confused:
Vidjela sam wc odvojen od kupatila, i bez lavandina, u prekonekoliko stanova u raznim dijelovima Zagreba.
Prvih nekoliko puta sam se jako čudila. Onda sam se navikla na tu tužnu činjenicu.
Death-of-Art
18.03.2012., 13:57
u prvom stanu di sam zivjela je postojala samo kupaona zajedno s wcom
u sadasnjem, vecem stanu imam kupaonu s wcom i jos jedan odvojeni wc i unutra naravno lavabo. taj mali wc je metar s metar:D ali sluzi kad dodem doma i strasno mi se pisa pa uletim odmah u njega:raspa:
Ja sam u centru grada.
I uglavnom u centru viđam tu glupu koncepciju.
Mi kod kuće imamo jednu kupaonicu(wc, kada i umivaonik), jedan wc(wc unutra, umivaonik odmah ispred wc-a, znači vrata između wc-a i umivaonika) i drugi wc(wc, umivaonik i trebala je biti tuš kabina).
Sanja Enola
18.03.2012., 14:01
Nekako mi sve ovo sa Klipanom vuče na tezu koju je Freud postavljao. :D
Očito je bio neki problem u analnoj fazi (druga,treća godina) pa se sad to izražava u vidu trošenja role papira po nuždi :zubo:
bitchy-as-usual
18.03.2012., 14:15
DOA, istina. sad sam se sjetila da je bivsi bio podstanar u centru i da su imali takvu koncepciju.
i da, uvijek sam komentirala kako je to debilno. i pored svega jos je imao zohare u tom stanu : nikadnecezivjetustarimstanovimaucentru:
vjerojatno je to do starogradnje.. preko 25 godina i vise...
electric_barbarella
18.03.2012., 15:03
prozračno i spremno za jebanje zguza u svakom trenu. :rofl:
ma je to mi je najbitnija zivotna stavka :facepalm: :rofl:
ja isto ne kuzim ovu koncepciju da je wc odvojen od kupaone, jedna poznanica ima takav stan i sad ono...u tom wc-u nema naravno nista u vidu lavaboa i bilo nas je pet, sest nesto kod nje i spremamo se za van i ekipa se krene redati u wc-u za pisanje prije izlaska i svi izadju i vrate se u dnevnu sobu, a ja onak uhmmmmmmm mogu si ja u kupaonu ruke oprati pobogu ??
Na pocetku kada sam dosao u italiju meni je ovdje to bilo glupo i smatrao sam da odvojeni wc je jednostavno genijalan! To je koncepcija da dok se kupas ili tusiras,drugi se moze kakati.....
i to na pocetku mi je bilo genijalno i ovdje u italiji mi je to smetalo: dok se kupam "otvori, pisa mi se"...... Tako zapravo to ima svoj smisao, ali ipak ako bas moram birati,draze mi je imati jednu veliku kupaonicu sa svim sanitarijama nego kupaonicu+ wc skladiste (bez bidea).
to u zagrebu wc + odvojena kupaonica vidim ne samo kod mene nego u jako puno stanova,i u centru i po periferiji..... to pogotovo ako stan ima barem 2 spavace sobe... inace cesto ako je samo jedna spavaca soba,onda je samo i jedna kupaonica s wc-om.
To valjda kada su dvije spavace sobe,imali su strah da bi bilo previse guzve u kupaonici pa tako su to odvjali....
VonTeese
18.03.2012., 17:00
Na pocetku kada sam dosao u italiju meni je ovdje to bilo glupo i smatrao sam da odvojeni wc je jednostavno genijalan! To je koncepcija da dok se kupas ili tusiras,drugi se moze kakati.....
i to na pocetku mi je bilo genijalno i ovdje u italiji mi je to smetalo: dok se kupam "otvori, pisa mi se"...... Tako zapravo to ima svoj smisao, ali ipak ako bas moram birati,draze mi je imati jednu veliku kupaonicu sa svim sanitarijama nego kupaonicu+ wc skladiste (bez bidea).
to u zagrebu wc + odvojena kupaonica vidim ne samo kod mene nego u jako puno stanova,i u centru i po periferiji..... to pogotovo ako stan ima barem 2 spavace sobe... inace cesto ako je samo jedna spavaca soba,onda je samo i jedna kupaonica s wc-om.
To valjda kada su dvije spavace sobe,imali su strah da bi bilo previse guzve u kupaonici pa tako su to odvjali....
Koga briga za tvoje govno i tvoju smrdljivu rit... maltretiraš ljude s glupostima već 5 stranica alo... :504:
Daj nam više živjeti... dobro skužili smo da ti misliš da su žene prljave, smrdljive itd., onda se okreni muškom spolu i prekini srat po nama i to još na ŽK
:rolleyes:
[QUOTE=VonTeese;38539841]Koga briga za tvoje govno i tvoju smrdljivu rit... maltretiraš ljude s glupostima već 5 stranica alo... :504:
Daj nam više živjeti... dobro skužili smo da ti misliš da su žene prljave, smrdljive itd., onda se okreni muškom spolu i prekini srat po nama i to još na ŽK
:r ovde sam pročitala masu gluposti. za bit čist nije bitno imaš li kupaonicu sa wc i bideom več je bitno da imaš vodu i sapun i naviku pranja.ko je prije ima wc, ko kupatilo. imalo sa kain i sapun ,nalij vodu i peri se.s jednin šugamanom cila se familija brisala.nije se smrdilo. danas od linosti uzmu vlažne maramice pa se brišu.ona stvar im i ne vidi vodu zato i imaju genitalnih problema.
Koga briga za tvoje govno i tvoju smrdljivu rit... maltretiraš ljude s glupostima već 5 stranica alo... :504:
pa ovdje ste mogli napraviti 66 stranica govoreci kako vam se gade zene koje si neperu ruke poslje nuzde. Pa ako ti mozes o tome pisati 66 stranica,onda i ja mogu reci da mi se isto tako gadi ne koristiti bidet. Ti si totalno prolupala:)
VonTeese
18.03.2012., 18:27
pa ovdje ste mogli napraviti 66 stranica govoreci kako vam se gade zene koje si neperu ruke poslje nuzde. Pa ako ti mozes o tome pisati 66 stranica,onda i ja mogu reci da mi se isto tako gadi ne koristiti bidet. Ti si totalno prolupala:)
Ne kaki.. ja sam tu postala par postova,a ne 66 stranica a i ne gnjavim ljude s bideima i s tim da je žena smrdljiva jer se poslije pišanja nije oprala u bideu neg se obrisala wc papirom.... :rolleyes:
slazem se
nevjerojanto mi je koliko ljudi poslije velike nuzde koristi samo papir i jos histeriziraju jer se netko drugi pere :zvrko:
vrlo blizu centru... zivjela sam u dva takva stana
cudno mi je da te to cudi :ne zna:
Ne kaki.. ja sam tu postala par postova,a ne 66 stranica a i ne gnjavim ljude s bideima i s tim da je žena smrdljiva jer se poslije pišanja nije oprala u bideu neg se obrisala wc papirom.... :rolleyes:
nisam uopce to rekao,samo sam rekao da za neke eroticne stvari mi pase vise da se zena opera na bideu,kako valjda i tebi pasalo bi vise za muskaraca. I gotovo. A ako ti ne koristis bidet,kako je rekla joujou,ne trebas histerizirati.... u italiji svaka ga zena koristi i cak je sramota reci da ga se ne koristi jer je to bas osnovna higijena... a ti nastavi slobodno se povrsno brisati s toalet papirom.:w
bitchy-as-usual
18.03.2012., 19:24
meni uopce to nije cudno jer da sam i kupila takav stan, sigurno ne bih zivjela na "takav nacin". pod takav nacin mislim da moram ic prat ruke u drugi wc i slicno. uostalom, znam kako izgledaju mnogi stanovi u centru i vecina tih stanova ima problema sa zoharima.
sjecam se poznanice s faxa koja je zivjela u vlaskoj. imala je nocne more od zohara. bivsi je pak zivio kod zrinjevca... isti problem.
jedna ex frendica je zivjela u ilici, i opet zohari.. :eek:
uglavnom, ako bih se useljavala u stan koji je starogradnja, zasigurno bih ga preuredivala.. od kupaone pa nadalje. ako bih se useljavala u novogradnju, vrlo vjerojatno ne bih nista mijenjala i rusila jer je sve novo, a sigurna sam da se danas takvi stanovi ne rade.
ne znam, nikad nisam susrela zohara u stanu a nikad nisam niti zivjela vise od 5 tramvajski stanica od trga
isto tako nitko mi se jos nikad od poznatih nije pozalio na zohare
:ne zna:
Obicno ako u stanu ima problema s zoharima, onda se treba zvati dezinsekcija jer inace sam ne mozes taj problem rijesiti. :mig:
VonTeese
18.03.2012., 19:39
nisam uopce to rekao,samo sam rekao da za neke eroticne stvari mi pase vise da se zena opera na bideu,kako valjda i tebi pasalo bi vise za muskaraca. I gotovo. A ako ti ne koristis bidet,kako je rekla joujou,ne trebas histerizirati.... u italiji svaka ga zena koristi i cak je sramota reci da ga se ne koristi jer je to bas osnovna higijena... a ti nastavi slobodno se povrsno brisati s toalet papirom.:w
Ne histerizam ja uopće nego ti daviš... jbt pa imaš vlažne maramice i obrišeš guz time posle velike nužde ako nema bidea, neš ti problema :rolleyes:
Edit: Nemam ja ništ protiv bidea, naprotiv, nego protiv toga da s tim bideom gnjaviš već 5 stranica, skužili smo i prvi put
Ne histerizam ja uopće nego ti daviš... jbt pa imaš vlažne maramice i obrišeš guz time posle velike nužde ako nema bidea, neš ti problema :rolleyes:
Edit: Nemam ja ništ protiv bidea, naprotiv, nego protiv toga da s tim bideom gnjaviš već 5 stranica, skužili smo i prvi put
te vlazne maramice su skupe,to je jako skupo,ja ih koristim samo za putovanje. Nije bas to nesto tako jeftino da svakodnevno svi u obitelji to koristite kao da su zvakice.
bitchy-as-usual
18.03.2012., 19:56
joujou, to je stvar starih zgrada i opcenito covjek se ne moze sam tog rijesiti. i ovo sa dezinsekcijom i slicno ne djeluje bas.
to su stare zgrade, stari zidovi, stare instalacije. zohari su jako, jako otporni i mnoze se brzinom munje, zavuku se svuda.. ma nesto odvratno u svakom slucaju.
isto tako, budi sigurna da ti nitko nece pricati "e znas, imam zohare doma. danas mi je njih 10 plazilo po kupaoni, jedan je bio medu odjecom u ormaru, a treci je vecerao na kuhinjskom stolu" :rofl:
to su stvari koje ljudi ne vole govoriti iz ocitih razloga.. da se ne bi pomislilo kako su oni neuredni, necisti i slicno pa su zohari zato tamo.. pa onda da se ljudima ne bi gadilo doci k njima i slicno...
VonTeese
18.03.2012., 20:08
te vlazne maramice su skupe,to je jako skupo,ja ih koristim samo za putovanje. Nije bas to nesto tako jeftino da svakodnevno svi u obitelji to koristite kao da su zvakice.
Pridružujem se klanu koji je jednostavno odustao :rofl:
Pridružujem se klanu koji je jednostavno odustao :rofl:
ne znam,mozda te maramice ti kupujes za neku bagatelu ali ovdje jedan paketic kosta barem 3-4 eura,to bas naj manje,ali moglo bi to kostati i 5-6 eura..... pa sada bacati nesto kao 30-40 kuna dnevno u brisanje guzice mi nije bas naj bolje:D
VonTeese
18.03.2012., 20:14
ne znam,mozda te maramice ti kupujes za neku bagatelu ali ovdje jedan paketic kosta barem 3-4 eura,to bas naj manje,ali moglo bi to kostati i 5-6 eura..... pa sada bacati nesto kao 30-40 kuna dnevno u brisanje guzice mi nije bas naj bolje:D
Uvijek imam vlažne maramice... i ne sroljim tolko da bi na dan potrošila jedan cijeli paket istih :kava:
Ajde bok!
bitchy-as-usual
18.03.2012., 20:15
e, a s kakvom ti vodom peres guzicu u italiji? bas me zanima. ne znam previse o tome ali navodno kod vas bas nije pitka i cista voda :misli:
e, a s kakvom ti vodom peres guzicu u italiji? bas me zanima. ne znam previse o tome ali navodno kod vas bas nije pitka i cista voda :misli:
Pitka je. Ali svi kupuju u bocama,no pitka je. A meni bas i u zagrebu vise ne odgovara.....svaki put me zaboli trbuh tako i tamo kupujem iz boce!
jednokratni nik
19.03.2012., 01:04
Ja sam u centru grada.
I uglavnom u centru viđam tu glupu koncepciju.
centar ali i novi zagreb recimo ima takve stanove, tako se gradilo negdje do sredine sedamdesetih otprilike.
bitchy-as-usual
19.03.2012., 01:14
di u novom zg?
Maritoma
19.03.2012., 08:28
di u novom zg?
Ja znam za: Siget, Zaprudje, Sredisce, Travno. To su stanovi nekih mojih prijateljica...
Imaš u DM-u za kupiti vlažni toalet papir, nije skup, a ima 50-60 maramica (ne znam napamet).
electric_barbarella
19.03.2012., 10:52
kaj vas jebu žohari ? to su domaće životinje :D
ne, zbilja ih ima skoro pa svaka zgrada u centru i ne možeš ih se riješit ama baš ničime jer ih ima čitava zgrada i uvijek će dolaziti
nije to niš, imala sam ja u new yorku miševe, čim je kiša počela padati eto ti njih bježe unutra...carevi :rofl: no kaj malo smo se družili mjesec dana dok nisam ipak odselila u drugi stan i prepustila hordu malih bijelih miševa novim sretnim stanarima :D
electric_barbarella
19.03.2012., 10:52
ne, zbilja ih ima skoro pa svaka zgrada u centru i ne možeš ih se riješit ama baš ničime jer ih ima čitava zgrada i uvijek će dolaziti
nije to niš, imala sam ja u new yorku miševe, čim je kiša počela padati eto ti njih bježe unutra...carevi :rofl: no kaj malo smo se družili mjesec dana dok nisam ipak odselila u drugi stan i prepustila hordu malih bijelih miševa novim sretnim stanarima :D
pa i u mojoj zgradi smo imali problem s zoharima.To je bilo uzasno.Otvoris element u kuhinji,pa izleti zohar na tebe!!! Ili ga nazes u sudu, u kupaonici, pa stvarno svuda! Mi smo bili cak nasli mjesto gdje su se oni razmnozavali,a to je bilo u kuhinji ,pa sve poubivali. Ali su nam zohari dosli jer je taj problemi postojao u zgradi. Mi bi se uzalud protiv njih borili, oni bi uvijek opet dosli. Samo kada je dosla dezinseckija pa rastjerala zohara u cijelo zgradi,eto, samo onda smo to definitivno rijesili.
blentava
19.03.2012., 11:43
nisam uopce to rekao,samo sam rekao da za neke eroticne stvari mi pase vise da se zena opera na bideu,kako valjda i tebi pasalo bi vise za muskaraca. I gotovo. A ako ti ne koristis bidet,kako je rekla joujou,ne trebas histerizirati.... u italiji svaka ga zena koristi i cak je sramota reci da ga se ne koristi jer je to bas osnovna higijena... a ti nastavi slobodno se povrsno brisati s toalet papirom.: wajme komedija si. stvarno mislis da se cure ovdje ne peru/koriste maramice ili sto li vec svakodnevno, a pogotovo prije seksa?:rofl:
ne znam,mozda te maramice ti kupujes za neku bagatelu ali ovdje jedan paketic kosta barem 3-4 eura,to bas naj manje,ali moglo bi to kostati i 5-6 eura..... pa sada bacati nesto kao 30-40 kuna dnevno u brisanje guzice mi nije bas naj bolje: Dne znam di kupujes, ali u coopu imas neloshe za 1.40 80 komada. u hrvatskoj mozes nac za 7-8kn. ne mora bit pampers. a nije bas da ljudi seru 25 puta dnevno:ne zna:
al na stranu to, ti si tek u italiji skuzio da voda sluzi za pranje, narocito u kombinaciji sa sapunom?
ovako kad te citam ispada da su talijani veliki cistunci napram hrvata. imala sam, prije par godina, susjede iz napulja. mladi bracni par s malim djetetom. u dvoristu su napravili smetliste jer im je bilo lijeno nisit smece 50 metara dalje do kontejnera. kad vise nisam mogla izdrzati (jebote, nisam mogla otvorit prozaor da malo prozracim!!!!) zovnula usl, zdravstvenu sluzbu. odnijeli 8 velikih crnih vreca i 2 kartonske kutije. bijah sretna. u roku od dva tjedna ista prica....
zato, brate, prestani.:mig:
nije to niš, imala sam ja u new yorku miševe, čim je kiša počela padati eto ti njih bježe unutra...carevi :rofl: no kaj malo smo se družili mjesec dana dok nisam ipak odselila u drugi stan i prepustila hordu malih bijelih miševa novim sretnim stanarima :Dmisusovo:eek: od amerika me privlacio grand canyon, yellowstone i new york. Sad me privlace samo canyon i yellowstone:D
electric_barbarella
19.03.2012., 11:47
misusovo:eek: od amerika me privlacio grand canyon, yellowstone i new york. Sad me privlace samo canyon i yellowstone:D
:rofl: hehehehee ovo je predobro :D
da, new york je zbilja predivan i sve ono divno što čuješ od ljudi o tome gradu je istina, ali jako malo tko će ti reći da je ispod svega toga new york - zmazan, zapišan, štakori se šeču po cesti, svi puše na cesti pa su ulice pune čikova, prolivenih kava, slurpya, vlakovi smrde po ustajaloj kineskoj hrani a stanice po mješavini znoja i govana :D
stanovi su mahom stari, u raspadajućem stanu, s žoharima i miševima, voda iz slavine smrdi, klima uređaji nisu mijenjani od sedamdesetih, a sve zajedno prosječan stan ima oko 30 kvadrata
ali kad ga voliš...sve to ti je nebitno, vidiš štakora na cesti i misliš si a mišek mali :cerek::cerek::cerek:
isadora w.
19.03.2012., 11:49
ali kad ga voliš...sve to ti je nebitno, vidiš štakora na cesti i misliš si a mišek mali :cerek::cerek::cerek:
a u kurac :rofl:
imala sam miševe, iselila se momentalno.
za žohare sam zvala deratizaciju.
kako netko može živjeti sa žoharima, nije mi jasno :rigo:
Chansomps
19.03.2012., 11:52
Ova tema je..vrh! :kokice:
pa vi ovde otvoreno pričate o tamanjenju malih beštijica i ni brige vas nije šta če reč ljubitelji životinja. šta se tiče vašeg pranja pretjerujete. pasi vole prirodne mirise.sitite se netijaka i strikana. njena mirliši ka pršut a ne ka druge smrde na pomadu
electric_barbarella
19.03.2012., 11:57
ovo su njujorški štakori i žohari sa stavom, zbilja...nemreš protiv njih pa se naučiš ili živjet s njima ili se odseliš u nadi da će idući stan imati manji broj žoharskih obitelji
evo ovo je moj :zubo:
Fonzy (http://i42.tinypic.com/2h5lgjo.jpg)
zvali smo ga Fonzy, živio je sretno i prpošno u hodniku između kupaone i kuhinje sve dok ga jednog dana nismo našli mrtvog, nadamo se da je umro od duboke starosti
:D
Ace of Diamonds
19.03.2012., 11:58
Ja sam se s ovim odvojenim wc-om od kupaonice susretala samo u relativno novijoj gradnji (do 15-20 godina starosti najviše), ali je u toj prostorijici s wc-om bio i mali lavabo. I to mi je bilo zaista praktično. Npr. ujutro kada se više ljudi sprema za školu/posao da se malo rasporede snage pa da se ne stvaraju gužve, a opet zauzima puno manje kvadrata od kompletne dvije kupaonice.
Ili ako se nekome hoće satima namakati u kadi, drugi ne moraju trpiti za wc. :Dmisusovo:eek: od amerika me privlacio grand canyon, yellowstone i new york. Sad me privlace samo canyon i yellowstone:D :rofl:
blentava
19.03.2012., 12:07
ì
imam ne fobiju nego fobijetino na sve glodavce odreda. npr, moji doma imaju vjeverice. kad ih vidim kako trcu gore dolje po borovima, majkemi, stakori s kitnjastim repovima. fuj.
svekar mi ide u ny za mjesec dana pa ti fala ti na ovome. sad vise nisam smrtno ljubomorna, sad samo ocu magnetic za zbirku na frizideru. :D
sta se tice odvojenog wecea, ja sam to vidjela samo jednom, u zadru, i uz wece skoljku, bio je tu i umivaonik. ma meni to nema smisla:ne zna: nas je dvoje u kuci, pa mi je bio imperativ imat dva wecea, iz prakticnih razloga. nije mi nikad bio bed tusirat se dok milostivi posjecuje tutu. i obratno.:D
edit:rip fonzy.
electric_barbarella
19.03.2012., 12:12
imam ne fobiju nego fobijetino na sve glodavce odreda. npr, moji doma imaju vjeverice. kad ih vidim kako trcu gore dolje po borovima, majkemi, stakori s kitnjastim repovima. fuj.
svekar mi ide u ny za mjesec dana pa ti fala ti na ovome. sad vise nisam smrtno ljubomorna, sad samo ocu magnetic za zbirku na frizideru. :D
ma ajde ne bude te par štakaca prepalo i otjeralo
idi kad god imaš priliku, vjeruj mi štakore češ na kraju zaboraviti :mig:
isadora w.
19.03.2012., 12:15
da fonzy :rofl:
moji nisu stigli dobiti imena jer su pocrkali veoma brzo :cerek:
gle, ne znam kakvi su njujorčanski miševi, može biti da su bolji od naših, ali ja kad sam skužila da nemam ne jednog, ne dva, nego ni 5,6 komada, rekla sam adio :w
electric_barbarella
19.03.2012., 12:28
da fonzy :rofl:
moji nisu stigli dobiti imena jer su pocrkali veoma brzo :cerek:
gle, ne znam kakvi su njujorčanski miševi, može biti da su bolji od naših, ali ja kad sam skužila da nemam ne jednog, ne dva, nego ni 5,6 komada, rekla sam adio :w
fonzy je bio faca i pol :D
i ja sam pobjegla kad sam ih vidjela više od dvoje, onak ba baj :W
bitchy-as-usual
19.03.2012., 12:39
ovo su njujorški štakori i žohari sa stavom, zbilja...nemreš protiv njih pa se naučiš ili živjet s njima ili se odseliš u nadi da će idući stan imati manji broj žoharskih obitelji
evo ovo je moj :zubo:
Fonzy (http://i42.tinypic.com/2h5lgjo.jpg)
zvali smo ga Fonzy, živio je sretno i prpošno u hodniku između kupaone i kuhinje sve dok ga jednog dana nismo našli mrtvog, nadamo se da je umro od duboke starosti
pa nije ni cudno da si imala zohare kad ti je kupaona zmazana :rofl:
electric_barbarella
19.03.2012., 12:55
pa nije ni cudno da si imala zohare kad ti je kupaona zmazana :rofl:
ma oni idu na sve, ne jebe ti njih ni čistoća pol posto
da, živjeli smo u rupi od stana koju smo prali jednom mjesečno jer nas nikad nije bilo doma
c'est la vie u new yorku :cerek:
chocolatecookie
19.03.2012., 13:56
Strašno skupe. Mislim da je dm vlažni toaletni papir sedam kuna za sto komada. UŽAS.
Ne seri. :D
Strašno skupe. Mislim da je dm vlažni toaletni papir sedam kuna za sto komada. UŽAS.
Ne seri. :D
ja sam to govorio za ovdje u italiji....100 vlaznih maramica cak 16 eura..... ali valjda kako u hrvatskoj ne postoje bideovi,onda valjda postoje neka ekonomska olaksanja,kao na primjer se ne placaju porezi na vlaznim maramicama:lol:
blentava
19.03.2012., 14:13
klipane, vec sam ti rekla, 80 komada za 1,40. nije skupo. ne mozes rec da je skupo.
a di si ti to u italiji? jer ako je campania, give me a break :rofl:
chocolatecookie
19.03.2012., 14:16
Paketić vlažnog toaletnog papira je 16 eura? Zanimljivo. :)
Možeš li trolati malo inteligentnije? Ovo nema baš smisla. :)
chocolatecookie
19.03.2012., 14:17
a di si ti to u italiji? Visoko u Alpama gdje tajni više nema, svisci motaju čokolade u omote, a paketić toaletnog papira košta 16 eura i treba ti ga pola na dan. :lux:
klipane, vec sam ti rekla, 80 komada za 1,40. nije skupo. ne mozes rec da je skupo.
a di si ti to u italiji? jer ako je campania, give me a break :rofl:
ne,ja sam na sjeveru:D evo ovdje te salviette umidificate...ja sam kupovao ove za na put
http://www.yesmarket.it/Cura-personale/20-salviette-umidificate-IT3862.htm
100 komada 148 eura. To znaci 1,4 eura svaka maramica.Sjecao sam se ja da je to bilo nesto stravicno skupo:D
blentava
19.03.2012., 14:22
zasto bi, pobogu, itko davao toliko love za vlazne maramice? :confused:
di si ovo iskopao? najskuplje sto su moje oci vidjele kostaju nekih 5-6 eura i vec mi je i to previse za dat za maramice.
jebote, toliko ne dam ni za zimski kaput.
edit: proucih malo bolje link. ovdje 100 pakovanja od 20 vlaznih maramina kostaju 148 eura. ilitiga 2000 maramica za 148 eura. nesto vise od 7 centi po maramici. a nije da ljudi seru 80 puta na dan.
zasto bi, pobogu, itko davao toliko love za vlazne maramice? :confused:
di si ovo iskopao? najskuplje sto su moje oci vidjele kostaju nekih 5-6 eura i vec mi je i to previse za dat za maramice.
jebote, toliko ne dam ni za zimski kaput.
ja se sjecam samo tih maramica za put i to kostalo 5-6 eura a bilo je 20 komada ili tako nesto. Mozda 30. Sada,maramice za dupe ne znam koliko kostaju jer nikada ih u zivotu nisam kupio koristeci bide. Ali svakako hvala,sljedeci put sto budem isao u hrvatsku,svakako cu u DM-u kupiti te vlazne maramice za postediti dupe od ogrebotina:)
chocolatecookie
19.03.2012., 14:26
ne,ja sam na sjeveru:D evo ovdje te salviette umidificate...ja sam kupovao ove za na put
http://www.yesmarket.it/Cura-personale/20-salviette-umidificate-IT3862.htm
100 komada 148 eura. To znaci 1,4 eura svaka maramica.Sjecao sam se ja da je to bilo nesto stravicno skupo:D
Uopće ne razumijem zašto ove koštaju ovako brutalno puno, ali to i nije vlažni toaletni papir, nego vlažne maramice za ruke.
Uopće ne razumijem zašto ove koštaju ovako brutalno puno, ali to i nije vlažni toaletni papir, nego vlažne maramice za ruke.
evo ovdje diskusija...
http://it.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100713144233AAOaZZs
40 maramica za pse kosta 5 eura. To da 100 komada kosta 1-2 eura mi izgleda napoletanska zabluda. A sada bas ne bih kupovao nesto gore nego za pse!!!
blentava
19.03.2012., 14:29
edit: proucih malo bolje link. ovdje 100 pakovanja od 20 vlaznih maramina kostaju 148 eura. ilitiga 2000 maramica za 148 eura. nesto vise od 7 centi po maramici. a nije da ljudi seru 80 puta na dan.
autokvotam se. :)
@klipane. psi su divne zivotinje. covjekovi najbolji prijatelji. i uopce ne zelim znati sto ce psu vlazne maramice, ali dobro. ocito se valjas u lovi, ali ovo o cemu ti pricas je cisto razbacivanje.
chocolatecookie
19.03.2012., 14:30
http://www.mysupermarket.co.uk/#/tesco-price-comparison/tissues_and_toilet_rolls/tesco_luxury_fragrance_free_moist_toilet_tissue_re fill_40.html
autokvotam se. :)
eto,ali je to preko interneta ponuda...to u samoposluzi kosta vise.Svakako ovih dana kada cu ici u trgovinu,pogleda cu hocu li naci u samoposluzi te maramice pa ti budem javio cijenu:)
chocolatecookie
19.03.2012., 14:31
eto,ali je to preko interneta ponuda...to u samoposluzi kosta vise.Svakako ovih dana kada cu ici u trgovinu,pogleda cu hocu li naci u samoposluzi te maramice pa ti budem javio cijenu:)
Ne treba. Odi na neki talijanski forum i raspravljaj o brisanju guzice maramicama za pse.
Ne treba. Odi na neki talijanski forum i raspravljaj o brisanju guzice maramicama za pse.
http://www.shopmania.it/cleaning-supplies/p-salviette-umidificate-wypall-kimberly-clark-conf-50-45829040
50 maramica 23,55 eura. Da, to je definitivno tako. Ovdje 20 maramica 4-5 eura. To je normalno,mozda blentava zivi dole na jugu pa sve kosta manje. Dole na jugu picu mozes kupiti za 4 eura, a ovdje na sjeveru nikako ispod 6-7 eura.
chocolatecookie
19.03.2012., 14:38
Zadnji put kad sam provjeravala, mano je bila ruka a ne guzica. Je li se nešto promijenilo ili trolaš?
Death-of-Art
19.03.2012., 14:40
http://www.shopmania.it/cleaning-supplies/p-salviette-umidificate-wypall-kimberly-clark-conf-50-45829040
50 maramica 23,55 eura. Da, to je definitivno tako. Ovdje 20 maramica 4-5 eura. To je normalno,mozda blentava zivi dole na jugu pa sve kosta manje. Dole na jugu picu mozes kupiti za 4 eura, a ovdje na sjeveru nikako ispod 6-7 eura.
Joj daj ne seri obriši ovim guzicu.
http://www.globestore.it/salviette-umidificate/459-pampers-sole-e-luna-salvietta-igienizzante-72pz-8001480082076.html
Pa rekao sam da ja nisam kupovao te maramice za dupe,ali eto,za ruke kada sam na putovanju. Valjda za dupe kostaju manje, ali meni to ipak ne treba kada imam bide! A svakako kako trosim jednu rolu za svaku nuzdo,ti bi paketi se trosili kao keksi! :D
blentava
19.03.2012., 14:46
ajme klipane, kimberly clark su vecinom proizvodi za preofesionalce. ne mozes to usporedjivat. svaki artikl ima jeftinu i skupu varijantu, pa tako i vlazne maramice.
ocemo se sad nas dvoje balkanaca prepirat jel bolji jug ili sjever :rofl:
u toskani sam, ali sam prije 6 godina zivjela i u padovi tako da cijene poznajem. i vise manje su iste. pretjerujes. zbilja.
Maritoma
19.03.2012., 14:55
Cini se da se higijena, tj. cistoca jedne zene mjeri u cijeni vlaznih maramica.... Katastrofa. Bide nemam. Da ga imam ne bi ga koristila jer nisam navikla. Nakon velike nuzde, u vrijeme kad imam mengu i sl. se istusiram u kadi do struka. Jednom dnevno se cijela istusiram. Ne smatram se prljavicom. Vlazne intimne maramice koristim kad nisam doma.
ajme klipane, kimberly clark su vecinom proizvodi za preofesionalce. ne mozes to usporedjivat. svaki artikl ima jeftinu i skupu varijantu, pa tako i vlazne maramice.
ocemo se sad nas dvoje balkanaca prepirat jel bolji jug ili sjever :rofl:
u toskani sam, ali sam prije 6 godina zivjela i u padovi tako da cijene poznajem. i vise manje su iste. pretjerujes. zbilja.
ne shvacam kako si ti to informirana o vlaznim maramicama za dupe!!!! to mi nije bas jasno jer sigurno u tovm stanu / kuci u italiji imas bidet. To je bas sigurno jer bas i naj gora kucetina ima bidet,samo negdje na nekom otoku to mozda fali, pa kako uopce dolazis u sitvaciju da kupujes maramice? ali su ti draze od bidea? Ali onda u hrvatskim zahodima nije samo pitanje bidea,nego bas klaustrofobije! Uzes u ono skladiste 1x1 i moras se kakati buljeci u vrata,i onda kada se okrenes da si izbrises dupe, cak se udaris u lavabo pa tako ti dode modrica .
chocolatecookie
19.03.2012., 15:02
Bože, da ovoliko serem, miniwashem bih se prala. :facepalm:
Maritoma
19.03.2012., 15:03
kako uopce dolazis u sitvaciju da kupujes maramice? ali su ti draze od bidea?.
Fakat cudno??! Mora da su vlazne maramice namijenjene samo osobama koje nemaju bide u stanu. Jadni ovi prljavi Hrvati koji ocito nemaju takvu ultra vaznu stvar. Pa to je must have. Morati cemo angazirati talijanske arhitekte da nam dignu standard. Ravno bi se trebali usporediti s africkom populacijom.
blentava
19.03.2012., 15:14
ne shvacam kako si ti to informirana o vlaznim maramicama za dupe!!!! to mi nije bas jasno jer sigurno u tovm stanu / kuci u italiji imas bidet. To je bas sigurno jer bas i naj gora kucetina ima bidet,samo negdje na nekom otoku to mozda fali, pa kako uopce dolazis u sitvaciju da kupujes maramice? ali su ti draze od bidea? Ali onda u hrvatskim zahodima nije samo pitanje bidea,nego bas klaustrofobije! Uzes u ono skladiste 1x1 i moras se kakati buljeci u vrata,i onda kada se okrenes da si izbrises dupe, cak se udaris u lavabo pa tako ti dode modrica .
imam jebote. i u hrvatskoj i u italiji. to smo vec raspravili. vec te pitah, nisi mi odgovorio, kako si se ti, i jesi li se uopce, prao prije nego sto si odselio iz preprljave hrvatske. ne moras ni odgovarat.
znam jer se vlazne maramice mogu koristiti za mali milijun stvari, ali bas za mali milijun stvari. cijene opcenito znam i pratim jer nemam love na bacanje, tako da nemam ni psa, a kamoli da istom kupujem maramice od 5 eura. imam macketinu koja 9 mjeseci godisnje sere oko kuce tako da ni na pijesak ne trosim previse.
mora da je jako tuzno ne bit doma ni tu ni tamo :tuzni: a pogotovo zivit sa toliko kompleksa manje vrijednosti. :bicedobro:
Fakat cudno??! Mora da su vlazne maramice namijenjene samo osobama koje nemaju bide u stanu. Jadni ovi prljavi Hrvati koji ocito nemaju takvu ultra vaznu stvar. Pa to je must have. Morati cemo angazirati talijanske arhitekte da nam dignu standard. Ravno bi se trebali usporediti s africkom populacijom.
pa sigurno talijanska arhitetektura je pazljivija na estetsku stranu! Na primjer po novom zagrebu ima jako puno stanova gdje uzes prvo u spavece sobe a onda u dnevni boravak. Pa tko je to vidio? to samo neki poremeceni um je mogao tako nesto promisliti. Valdja je logicno da se ulazi u dnevni dio,a onda sa strane je nocni dio...... ali ta neka logika u nas za vrijeme komunizma nije postojala. Pa svasta se radilo. :rolleyes:
mora da je jako tuzno ne bit doma ni tu ni tamo :tuzni: a pogotovo zivit sa toliko kompleksa manje vrijednosti. :bicedobro:
ahaha...ja nema nikakav kompleks,cijelo vrijeme zamaram svih sa hrvatskom . E hrvatska ovdje e hrvatska tamo,nisam uopce iskompleksiran, naprotiv,bas sam ponosan da sam hrvat:) ja se zapravo osjecam doma i ovdje i tamo,svuda mi je lijepo,ma tesko mi se odluciti,a kako poznajem dobre ljude i ovdje i tamo,nekako ne bih mogao se otuditi ni sa jedne ni sa druge strane. :)
bitchy-as-usual
19.03.2012., 17:26
meni je fascinantno kako on tvrdi da koristi cijelu rolu papira za jednu nuzdu.
nije ni cudo da ti je guzica izgrebana i da krvari. ono, ti ili seres ko konj (govna te velicine) pa usput zastopas i wc ili ga tako debilno trollas da je to nevjerojatno
ili kao treca opcija imas psihickih problema, pa trljas supak s wc papirom dok ne potrosis cijelu rolu, a onda places jer ne mozes sjest na guzicu
Death-of-Art
19.03.2012., 17:49
O jebem vas munjene...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
meni je fascinantno kako on tvrdi da koristi cijelu rolu papira za jednu nuzdu.
Gledaj,ja mislim da ti koristis manje papira jer cistis povrsno,ako bi ti toalet papir dobro zabila u dupe, vidila bi da tu ima jako puno za cistiti. :) Ali ti valdja se pokakas, zatim ti se taj govnasti dio osusi i to tebi tako izgleda na toalet papiru cisto,jer suho govno valjda ne prlja papir.....ali ako bi ti to isla frisko cistiti i to kako se treba,u dubino, vidila bi da se tu trose role. A ja cak volim kidati velike komade papira jer bi mi se gadilo cak samo slucajno dotaknut govno s rukom, pa tako brisem s velikim toalet-masnama guzicu:)
bitchy-as-usual
19.03.2012., 18:25
u koju fuckin dubinu?
pa ne guram si wc papir u supak :confused:
VonTeese
19.03.2012., 19:19
De ja se idem upucam kolko ga ovaj sere.. ovak i doslovno :facepalm:
Možda bi trebao posjetit psihijatra.. imaš li ti kakvu fobiju od prljavštine, govna, ženskih vagina (koje su sve redom smrdljive po novom), svoje prljave guzice, wc papira :misli:
Gledaj,ja mislim da ti koristis manje papira jer cistis povrsno,ako bi ti toalet papir dobro zabila u dupe, vidila bi da tu ima jako puno za cistiti. :) Ali ti valdja se pokakas, zatim ti se taj govnasti dio osusi i to tebi tako izgleda na toalet papiru cisto,jer suho govno valjda ne prlja papir.....ali ako bi ti to isla frisko cistiti i to kako se treba,u dubino, vidila bi da se tu trose role. A ja cak volim kidati velike komade papira jer bi mi se gadilo cak samo slucajno dotaknut govno s rukom, pa tako brisem s velikim toalet-masnama guzicu:)
ti stvarno nisi normalan i pretjeruješ, kako možeš potrošiti toliko papira :eek:
sam si ti guraj wc papir u dubinu
Death-of-Art
19.03.2012., 20:37
u koju fuckin dubinu?
pa ne guram si wc papir u supak :confused:
Kako si ti zatucana i konzervativna...pa bože mili...frajer ima svoj fetiš.
Ne budi tako naZZi bitch i daj mu pravo na slobodu stimulacije anusa uz pomoć role wc papira. :o
bitchy-as-usual
19.03.2012., 20:51
jbg, ocito je previse novaca potrosio na ugradnju bideTa pa si jadan nemre priustiti jedan vibrator ili cak dildo da ga jos dublje stimulira dok on kaka na wcu.. ili prije kakanja.. ili pak nakon kakanja :misli:
dode mi da organiziram akciju "dildo za klipana" :rolleyes:
Kako si ti zatucana i konzervativna...pa bože mili...frajer ima svoj fetiš.
Ne budi tako naZZi bitch i daj mu pravo na slobodu stimulacije anusa uz pomoć role wc papira. :o
Onda,antomija dupeta je ovakva: postoji dupe i dvije "jabuke"....barem talijani ih tako zovu..... (mele). Kako se to zove na hrvatskom? guzni jastuci? eto,sada vi valdja si ocistite samo bas ono povrsno izmedu ta dva jastuka tako da se ne prlaju gace,ali samo tamo,ono drugo izmedu dva jastuka bas i neprozete jer ionako racunate na to da cete se sjesti na vase guzne jastuke pa tako da to govno sto je ostalo izmedu nikada nista nece ni dotaknuti. To je sustina. :)
Sadie G.
19.03.2012., 21:05
pa ja urlam :lol:
bitchy-as-usual
19.03.2012., 21:10
nasrecu ja uopce ne razumijem sto on prica...
Maritoma
19.03.2012., 21:11
Guzni jastuci?? Jabuke?? Dupe?? Mora da se i anatomija razlikuje od drzave do drzave....
Death-of-Art
19.03.2012., 21:13
Pa šta nije sad u Hrvatskoj totalno in nosit prljave gaće?
centar zagreba je cijeli u ampir stilu...pa evo nasao sam cak bidet u ampir stilu!
http://www.crye.co.uk/kc_images/prod_images_l/empress_bidet1_1_166_2008520201041.jpg
a bidet cak u nekim ampir kupaonicama u centru zagreba sam i nasao:) Ta ne-higijena je zavladala sa komunistickim seljacima.
bitchy-as-usual
19.03.2012., 21:28
jebote, jel ti drkas nad bideTom???
jebote, jel ti drkas nad bideTom???
pa svi talijani to rade nad bideom:)
zapravo ja ne znam kako to rade muskarci u hrvatskoj.Recimo da ja to radim u kadi. Opet to imam potrebu pokupiti u maramicu pa baciti u wc.A kako ja to mogu u hrvatskoj kada moram izaci iz kupaonice i to ici baciti u wc-skladiste? jednostavno u hrvatskoj to mora postrcat po kupaonici.Fuj!
bitchy-as-usual
19.03.2012., 21:41
dobro, a daj mi sad nes objasni. kazes, da zena ima mikro mokrenja pa se zato mora prati nakon pisanja. isto tako rekao si da ti se gadi lizat ju.
daj mi to malo pojasni
dobro, a daj mi sad nes objasni. kazes, da zena ima mikro mokrenja pa se zato mora prati nakon pisanja. isto tako rekao si da ti se gadi lizat ju.
daj mi to malo pojasni
pa i kurac ima "mikro mokrenja".... pitam te: tebi je to ok,ili volis cisti kurac? ako muskarac se ne pere jedno 3-4 dana,stvorese kao komadici sira u kurcu... tebi taj sir u kurcu je ok ili volis cisti kurac?
bitchy-as-usual
19.03.2012., 21:45
a cekaj malo. pa koju rupu ti lizes?
Death-of-Art
19.03.2012., 21:53
pa i kurac ima "mikro mokrenja".... pitam te: tebi je to ok,ili volis cisti kurac? ako muskarac se ne pere jedno 3-4 dana,stvorese kao komadici sira u kurcu...
A kako ti to znaš?
a cekaj malo. pa koju rupu ti lizes?
joj...pa ako vidis, ja imam po koju malu poteskocu s hrvatskim,ali eto...to bi se trebala zvati na hrvatskom "rodnica"....eto:)
A kako ti to znaš?
jer ako si uzbuden imas mikro-mokrenja...i ta mikro-mokrenja se brzo zgusnu......:)
Death-of-Art
19.03.2012., 21:58
jer ako si uzbuden imas mikro-mokrenja...i ta mikro-mokrenja se brzo zgusnu......:)
A šta ak si aseksualan/frigidan... onda sigurno nemaš ta mikro-mokrenja.
Kaj se onda ne moraš prat uopće ili?
A šta ak si aseksualan/frigidan... onda sigurno nemaš ta mikro-mokrenja.
Kaj se onda ne moraš prat uopće ili?
pa ne znam.Sto se mene tice,ja volim uzbudene zenske,one koje su stalno spremne se jebati:)
bitchy-as-usual
19.03.2012., 22:00
jel ti uopce znas koliko zena rupa ima?
Death-of-Art
19.03.2012., 22:06
pa ne znam.Sto se mene tice,ja volim uzbudene zenske,one koje su stalno spremne se jebati:)
A jel takve imaju mikro ili makro mokrenja? Sad sam se pogubila. :misli:
bitchy-as-usual
19.03.2012., 22:08
te valjda imaju makro mokrenja jer su full vlazne...
one se moraju oprati cim se navlaze i tek onda se seksaju :misli:
chocolatecookie
19.03.2012., 22:09
Dobro, prestanite ga hranit. :D
jel ti uopce znas koliko zena rupa ima?
pa barem ja znam da ih ima 3,za pisati,za kakat i za radati (maternica ili kako se zove). Je sam li prosao? u glavnom nisam ja bas neki proputovani covjek ba da sam imao tako puno iskustva da znam sve o vasoj picki!A kako ovdje u italiji to se neuci u skolama,nije me sram reci da o tome puno ni neznam. :)
bitchy-as-usual
19.03.2012., 22:27
postoji razlika izmedu tusiranja jednom, dvaput dnevno i toga da ti trazis da tvoja partnerica pere picku svaki put nakon sto se popisa :mig:
postoji razlika izmedu tusiranja jednom, dvaput dnevno i toga da ti trazis da tvoja partnerica pere picku svaki put nakon sto se popisa :mig:
joj,pa zapravo meni pisanost mogla bi biti cak neki eroticni aperitiv / napitak, zasto ne:zubo:nije bas meni puno problem je li u lizanju cu malo okusiti i pisanosti,nego bas ukus / miris (smrad) koji sve to skupa moze poprimiti bez redovnog pranja.
VonTeese
19.03.2012., 22:57
Mi tu u Australiji koji živimo uz obalu ne trebamo bide za oprat guzicu.. to činimo u moru, jel se to računa ?
Mi tu u Australiji koji živimo uz obalu ne trebamo bide za oprat guzicu.. to činimo u moru, jel se to računa ?
ne znam....nekada skoljke s onom morskom vodom u nijma uasno smrde...ne znam je li i picka s morem bi se tako usmrdila kao skoljke:D
VonTeese
19.03.2012., 23:02
ne znam....nekada skoljke s onom morskom vodom u nijma uasno smrde...ne znam je li i picka s morem bi se tako usmrdila kao skoljke:D
Mi uz obalu ti uopće nemamo školjke .. idemo srat u šumu i onda peremo dupe u moru ...
Wc papir nit ne znam što je :ne zna:
Mi uz obalu ti uopće nemamo školjke .. idemo srat u šumu i onda peremo dupe u moru ...
Wc papir nit ne znam što je :ne zna:
pa nisam ni sumljao da vi u australiji ste ne civilizirani.Kad zivite u onim drveno-sklepanim kucama kao u Americi. :D
VonTeese
19.03.2012., 23:35
pa nisam ni sumljao da vi u australiji ste ne civilizirani.Kad zivite u onim drveno-sklepanim kucama kao u Americi. :D
Vi u Italiji ste pravi primjer civiliziranih ljudi :cerek:
bitchy-as-usual
19.03.2012., 23:38
a za talijane se bar puno puta reklo da su prljavi:D
bar sam ja tako cula :rofl:
joj,nije, talijani su bucni, francuzi i englezi poznati su za biti prljavi:D:p ovdje se svi peruckaju i glancaju:D
VonTeese
19.03.2012., 23:51
I ja... prljavi i smrde :D
I Španjolci isto navodno :D
bitchy-as-usual
19.03.2012., 23:53
nemoj mi španjolce.. oni su mi zgodni
talijani su mi pederasti. imam osjecaj da bih ga stukla bez problema :rofl:
I ja... prljavi i smrde :D
I Španjolci isto navodno :D
ma sta govorite! ovdje se svi peru i glancaju,a u kucama sve plocice .....nikavi tepisoni koji kupe prasinu i prljavstinu! jadni talijani,sto ste ih sada tako izgadili :504:
VonTeese
19.03.2012., 23:59
I meni su zgodni... ali fakat, tako sam čula od frendova s faksa koji su imali na erasmusu njih za susjede
ma sta govorite! ovdje se svi peru i glancaju,a u kucama sve plocice .....nikavi tepisoni koji kupe prasinu i prljavstinu! jadni talijani,sto ste ih sada tako izgadili :504:
Isuse pločice imaju :eek: ???
A što je to??
Nikad za ovo nisam čula... kako su moderni u Italiji :eek:
joj,pa mozda nekom talijanu bi se to i svidilo da ga ti tuces:D:lol:
bitchy-as-usual
20.03.2012., 00:06
pa ne znam ja na sto su talijani naviknuti
Kolko vi možete hranit trola to nije normalno. :rofl:
Ae, žuto naprijed smeđe otraga. :zubo:
** Tara **
20.03.2012., 10:19
Ja sam prvo nasjela i upuštala se u rasprave jer mi je bilo zabavno prepirati se, ali sad samo :kokice: :D
Ja sam prvo nasjela i upuštala se u rasprave jer mi je bilo zabavno prepirati se, ali sad samo :kokice: :D
pa meni je super u ovom zenskom kutku,mozes bezbrizno o svemu razgovarati bez nekog rezimskog moderatora sto ti sve nesto popravlja, brisucka, signalira i tako dalje.Pa ja oduvjek sam mislio da na vladi moraju biti zene:D puno su opustenije od muskaraca.:kava:
Kuzerica
20.03.2012., 10:30
razlika postoji izmedju sjevera i juga :D
navodno :D
Maritoma
20.03.2012., 11:14
Kolko vi možete hranit trola to nije normalno. :zubo:
Bas....
Nego, da se maknemo od bideTa.... Bila neki dan u hotelu, dijelim sobu s prijateljicom. Ode se ona prva tusirati, a ja cu kao iza nje. Udjem u kupaonu, a ono poplava. Zasprican cijeli pod, wc, dlake od brijanja u kadi.... Ono wtf?? Kaze ona: nisam htjela brisati i cistiti iza sebe kad ces tak i tak ti to sve opet uprljati. Reko daj me nemoj zajeb... Iza mene tako kupaona nikad ne izgleda.
blentava
20.03.2012., 11:18
pa ono, ima pravo, sta ce sad cistit kad se opet zaprlja...ima to neke logike. :rofl:
prijateljica te jako postuje, divno je to :zubo:
Maritoma
20.03.2012., 11:22
Ocito misli da su svi tak neuredni. Ali ipak zna za moj opsesivno kompulzivni poremecaj spremanja stvari pod pravim kutem i sl. pa mi nije jasno...
blentava
20.03.2012., 11:26
daj molim te, ne treba ti okp za proprat kadu i pospugat pod. ni rodjenoj materi nikad nisam ostavila dlakavu kadu :rigo:
Ocito misli da su svi tak neuredni. Ali ipak zna za moj opsesivno kompulzivni poremecaj spremanja stvari pod pravim kutem i sl. pa mi nije jasno...
No pa poslaži obrijane dlačice pod pravim kutem, kaj sad. :ne zna: :rofl:
Ne bih ni ja ostavio neurednu kadu nekom drugom. :eek: :Pop:
Bas....
Nego, da se maknemo od bideTa.... Bila neki dan u hotelu, dijelim sobu s prijateljicom. Ode se ona prva tusirati, a ja cu kao iza nje. Udjem u kupaonu, a ono poplava. Zasprican cijeli pod, wc, dlake od brijanja u kadi.... Ono wtf?? Kaze ona: nisam htjela brisati i cistiti iza sebe kad ces tak i tak ti to sve opet uprljati. Reko daj me nemoj zajeb... Iza mene tako kupaona nikad ne izgleda.
evo,sada si me posjetila na jedno neugodno iskustvo u francuskoj.Isao ja sa skolom u francusku,to je bas tipicni izlet (francuska-spanjolska -njemacka) i hotel bio uzasan....ali eto,ja dobio sobu s jednim drugarom iz razreda,vec mi se sve gadilo u hotelu,jos oni prije mene se ide otusirati i ostavi sve dlake u kadi. Eto...to mi se zgadilo. Da je barem jos bio neki moj prijatelj,pa nekako bi to mogao i podnjeti,nego je bio obicni drugar iz razreda s kojim se jos bas nisam ni previse slagao. A sjecam se da u hotelu osim da nije bilo bidea,nije bilo ni toalet papira. Sva sreca da sam primjetio to prije da sam se pokako, jer inace sam trebao ici gole guzice na recepciju pitati papir. Stvarno tuzno iskustvo u francuskoj.
** Tara **
20.03.2012., 12:59
Oh, kad smo već kod ženske neurednosti iza tuširanja - trebate živjeti u studentskom domu pa da vidite do kojih razmjera ta ženska prljavost može ići... :503:
blentava
20.03.2012., 13:06
zivjela. prezivjela. i znas sta? kad sam bila mladja, nisam bila toliko gadljiva. u studenstkom svijetu su nekako vladala zasebna pravila. i uvijek sam imala prilicno ciste cimere.
M. Laševska
20.03.2012., 13:22
U domu iz tuša izađeš prljaviji , nego što uđeš u njega :D
Al to je onak, nekaj na šta se brzo privikneš ili se jednostavno pomiriš sa sudbom
** Tara **
20.03.2012., 13:35
Ma ja sam ti ista kao što je i Maritoma sebe opisala. Meni ti mora biti po špagi.
Znam da je stvar u tome da očekujem puno, ali zbilja sam snižavala kriterije, no zbilja preko nekih stvari se ne može prelaziti.
Imala sam i uredne i prljave cimerice i mislim da me više ništa ne može iznenaditi.
Kosa u odvodu, dlake od brijanja, ostaci krvi, ulošci, zasran wc, nepranje ruku... pa majku mu!
Kakve su to cure, a sutradan žene? :503:
** Tara **
20.03.2012., 13:37
U domu iz tuša izađeš prljaviji , nego što uđeš u njega :D
Al to je onak, nekaj na šta se brzo privikneš ili se jednostavno pomiriš sa sudbom
Ja sam se samo pomirila...
Carla B.
20.03.2012., 13:41
Ma ja sam ti ista kao što je i Maritoma sebe opisala. Meni ti mora biti po špagi.
Znam da je stvar u tome da očekujem puno, ali zbilja sam snižavala kriterije, no zbilja preko nekih stvari se ne može prelaziti.
Imala sam i uredne i prljave cimerice i mislim da me više ništa ne može iznenaditi.
Kosa u odvodu, dlake od brijanja, ostaci krvi, ulošci, zasran wc, nepranje ruku... pa majku mu!
Ima svega! Meni najgore u rodilištu bilo, krvavi ulošci svugdje pobacani, gadilo mi se otići u WC, a moraš. Nosila sam sa sobom domestos maramice i oblagala školjku papirom. Tuš katastrofa!!!
Probudila bih se u 5 i čekala da čistačica obavi prvo jutarnje sređivanje kupaonice i odmah iza nje bih uletila pod tuš!
Pričam o starom splitskom rodilištu gdje su bila 2 kupatila na cijelom odjelu!
:rigo::rigo::rigo: kad se sjetim!
Ne znam šta te doma rade i gdje bacaju uloške!
blentava
20.03.2012., 13:42
vrlo jednostavno. bivas zen. odlucis da te boli kuki za tudje higijenske navike. ja sam po domu setala sa solnom kiselinom i rukavicama do lakta :E
M. Laševska
20.03.2012., 13:45
Tak je!
Gle, ak žohar može preživit sve, di neće to moći i jedna žena :durica
Kaj kakve? Pa takve postanu najveće ŽMK! :D
Tak je!
Gle, ak žohar može preživit sve, di neće to moći i jedna žena :durica
Žohar bi preživio i nuklearni rat, što ne znači da bi i ti. :zubo:
M. Laševska
20.03.2012., 13:53
Ma bi! Samo doduše, vjerojatno, kasnije sa četiri ruke ;)
Dobro bi došle za podapiranje :D
Maritoma
20.03.2012., 14:00
A rodiliste je fakat posebna prica... Tu se pocnem pitati jesu li uredne zene stvarno u manjini. Ne trazim da svi dezinficiraju iza sebe, ali daj barem vrati stvari u prvotno stanje.
Ma bi! Samo doduše, vjerojatno, kasnije sa četiri ruke ;)
Dobro bi došle za podapiranje :D
To su ti dva dodatna pazuha za depilirat. :rofl:
Carla B.
20.03.2012., 14:36
A rodiliste je fakat posebna prica... Tu se pocnem pitati jesu li uredne zene stvarno u manjini. Ne trazim da svi dezinficiraju iza sebe, ali daj barem vrati stvari u prvotno stanje.
Cimerica mi je tada u sobi rodila 5. dijete (32 godine je imala) i pita me: "Zar se ti tuširaš? Ja se nikad prvih 40 dana ne tuširam i ne perem kosu!" :trk:
Ono, tipične priče sa sela. Bila je iz nekog sela iz splitskog zaleđa...
Naravno, ima takvih i iz grada. Kako sam i sama medicinska sestra svega sam se naslušala, nagledala i namirisala...
U ambulantu bi mi došli ljudi direktno iz polja, ono usput po recepte i slično.
Užas!
electric_barbarella
20.03.2012., 14:39
Cimerica mi je tada u sobi rodila 5. dijete (32 godine je imala) i pita me: "Zar se ti tuširaš? Ja se nikad prvih 40 dana ne tuširam i ne perem kosu!" :trk:
Naravno, ima takvih i iz grada. Kako sam i sama medicinska sestra svega sam se naslušala, nagledala i namirisala...
Užas!
kaj je najgore prvenstveno sam se naježila na ovo da ne pere kosu 40 dana
mrzim imati masnu kosu
bez tuša bi preživjela, ono sponge bath i to :rofl::rofl::rofl:
Carla B.
20.03.2012., 14:43
Ma ja ne mogu vjerovati da žene u 21.st. vjeruju da umreš nakon poroda ako se otuširaš ili opereš kosu!!!! :503::503::503:
** Tara **
20.03.2012., 14:46
To su ti dva dodatna pazuha za depilirat. :rofl:
I još onda te dlake slagati iza sebe u kadi pod pravim kutem... :D
** Tara **
20.03.2012., 14:47
Ma ja ne mogu vjerovati da žene u 21.st. vjeruju da umreš nakon poroda ako se otuširaš ili opereš kosu!!!! :503::503::503:
To za porod nisam čula, ali znam da su bile one neke spike da se kao žene ne bi trebale tuširati dok imaju mengu :facepalm:
Carla B.
20.03.2012., 14:53
To za porod nisam čula, ali znam da su bile one neke spike da se kao žene ne bi trebale tuširati dok imaju mengu :facepalm:
To sam totalno smetnula s uma!!! Da,da ima i toga!
electric_barbarella
20.03.2012., 14:55
ajme fuj :horor:
ili ono- kaj se ti farbaš kad imaš mengu ?
mislim đizs više s tom mengom, šta smiješ raditi kad imaš mengu- sjedit doma i heklat ? :rolleyes:
Maritoma
20.03.2012., 14:56
Ja sam cula da ne bi smjele prati kosu za vrijeme menge. To je bila aktualna prica dok sam isla u srednju. Valjda se moze umrijeti od toga.... Ne znam.
I još onda te dlake slagati iza sebe u kadi pod pravim kutem... :D
mislim đizs više s tom mengom, šta smiješ raditi kad imaš mengu- sjedit doma i heklat ? :rolleyes:
Ako imaš uložak te i te marke možeš i surfati, trčati, skakati bungee... :rofl:
happygoose
20.03.2012., 15:02
prica je bila da ne samo da ne smijes prati kosu, vec se uopce oprati....:504:
to je u rangu sa; nemoj kupiti mrvice sa stola rukom(jer "dozivas" nesrecu u kucu) nemoj sjediti u kutu stola(neces se udati) ili nositi smece van po mraku ili vjesati ves po mraku....vezati crvenu nit prije krstenja protiv uroka, preokretati djecju odjecu ne krstene djece do ogrlica koje "djeluju" protiv djecjih zubobolja(dok im rastu zubi, ekvivalent vjesanju automobilske gume oko vrata) tenisicama i japankama koje pomazu kod gubitka kila ili chokolade za mrsavljenje:lol: itd itd......
isadora w.
20.03.2012., 15:04
to je u rangu sa; nemoj kupiti mrvice sa stola rukom(jer "dozivas" nesrecu u kucu) nemoj sjediti u kutu stola(neces se udati) ili nositi smece van....vezati crvenu nit prije krstenja protiv uroka, preokretati djecju odjecu ne krstene djece do ogrlica koje "djeluju" protiv djecjih zubobolja(dok im rastu zubi, ekvivalent vjesanju automobilske gume oko vrata) tenisicama i japankama koje pomazu kod gubitka kila ili chokolade za mrsavljenje:lol: itd itd......
osim što od toga ne smrdiš
Carla B.
20.03.2012., 15:05
:lol::lol::lol::lol:
Libertango
20.03.2012., 15:07
pa i kurac ima "mikro mokrenja".... pitam te: tebi je to ok,ili volis cisti kurac? ako muskarac se ne pere jedno 3-4 dana,stvorese kao komadici sira u kurcu... tebi taj sir u kurcu je ok ili volis cisti kurac?
Čisto je jedno, sterilno je nešto drugo.
Ako se netko ne pere 3-4 dana (spol nebitan) osjetiti će se i ustajali znoj i ostaci tjelesnih tekućina koji kad se natalože imaju ne baš fini "šmek"....ali velika je razlika između reći nema seksa, pogotovo ne oralnog jer se nisi oprao netom prije nego smo legli i reći gle onak smrdiš ko kuga kao da se nisi tri dana oprao ( a i nisi), tak da operi se već jednom.
A i dvostruki kriteriji su veliki turn off, ne možeš tvrditi da je u redu da se muškarac otušira jednom dnevno i to prakticirati a od partnerice očekivati da se otušira ili oplahne intimne dijelove prije seksa, to objema osobama u vezi može biti jedino znak da si i niste prikladni partneri, što drugo...
Imala sam i ja takve veze u kojima sam izvoljevala samo friško oprano tijelo, sve drugo bi mi smetalo, seks samo nakon tuširanja a onda za par godina naletiš na svoj par kod kojeg ti ne smeta što se on otuširao ujutro a vi vodite ljubav navečer...zagnjurit nos pod njegovo rame ili u međunožje ti je najfinija aroma, padaš u ekstazu samo od njegovog mirisa...tako da je ta nekakva osjetljivost i gadljivost na nekoga tko se nije barem oplahul mininimalno pola sata pred snošaj u velikom broju slučajeva samo alarm kojim ti mozak daje do znanja da ni niste baš kompatibilni partneri.
Inače cijela ova tema je ko prometna nesreća, znaš da ne buš vidio (pročitao) niš lijepo ni fino a opet svako malo baciš pogled. :)
happygoose
20.03.2012., 15:09
si sigurna:rofl: jel ako ne pere kosu dok ima mengu, lako moguce da povjeruje da od cokolade gubi kile..:D
happygoose
20.03.2012., 15:11
Inače cijela ova tema je ko prometna nesreća, znaš da ne buš vidio (pročitao) niš lijepo ni fino a opet svako malo baciš pogled. :)
Svaka cast:)
isadora w.
20.03.2012., 15:14
si sigurna:rofl: jel ako ne pere kosu dok ima mengu, lako moguce da povjeruje da od cokolade gubi kile..:D
pa eventualno od ovog ne iznošenja smeća van :D
a nego di ću s njim, unutra? :confused:
ova se ne pere 40 dana poslije poroda :cry:
muko isusova :cry:
happygoose
20.03.2012., 15:19
zar ti nikad nisu rekli ako ne pojedesh sve sa tanjura biti ce loshe vrijeme i atmosferske prilike...:D
o pricama sa poroda i ne pranju i stanju wc, ne zelim se niti prisjecati..ali bilo je i takvih pacjenata i sto je najgore neke od tih zene zive u takvim okruzenjima, pa da se i zele oprati, mislim da bi ima svekrva ili vlastita mater krv popila na slamku...i za svaku pizdariju poslije toga optuzivala njeno pranje tokom tih 40 dana...:504:
Carla B.
20.03.2012., 15:20
ova se ne pere 40 dana poslije poroda :cry:
muko isusova :cry:
Sad izračunaj: 5 puta je rodila i 40 dana se nije ni prala ni kupala, ni kosu oprala.
To je 40*5=200
Znači 200 dana ništa od pranja, a vjerojatno nije ni osoba koja se tušira svaki dan, znači može biti da se 1cijelu godinu svog života nije smočila. Uključimo u to i ne pranja tijekom menstruacije, ispada da se po života nije smočila!!:lol:
Sadie G.
20.03.2012., 15:22
Ja cijelo vrijeme mislim da za to nepranje-40-dana-nakon-poroda postoji nekakav kvazi-medicinski razlog, ono, od sapuna ćeš skupit infekciju pa krepat. Nisam bila svjesna da je to samo praznovjerje :misli: ili? Dajte me prosvijetlite već jednom :D
isadora w.
20.03.2012., 15:23
zar ti nikad nisu rekli ako ne pojedesh sve sa tanjura biti ce loshe vrijeme i atmosferske prilike...:D
o pricama sa poroda i ne pranju i stanju wc, ne zelim se niti prisjecati..ali bilo je i takvih pacjenata i sto je najgore neke od tih zene zive u takvim okruzenjima, pa da se i zele oprati, mislim da bi ima svekrva ili vlastita mater krv popila na slamku...i za svaku pizdariju poslije toga optuzivala njeno pranje tokom tih 40 dana...:504:
ne, kak to uopće netko dovede u korelaciju? :rofl:
Sad izračunaj: 5 puta je rodila i 40 dana se nije ni prala ni kupala, ni kosu oprala.
To je 40*5=200
Znači 200 dana ništa od pranja, a vjerojatno nije ni osoba koja se tušira svaki dan, znači može biti da se 1cijelu godinu svog života nije smočila. Uključimo u to i ne pranja tijekom menstruacije, ispada da se po života nije smočila!!:lol:
bokte :zvrko:
sexzy
Carla B.
20.03.2012., 15:26
Ja cijelo vrijeme mislim da za to nepranje-40-dana-nakon-poroda postoji nekakav kvazi-medicinski razlog, ono, od sapuna ćeš skupit infekciju pa krepat. Nisam bila svjesna da je to samo praznovjerje :misli: ili? Dajte me prosvijetlite već jednom :D
Nije praznovjerje, radi se o tome da su žene prije (nekad davno) rađale kući, u uvjetima kad nije bilo tople vode, kad je wc i tuš bio izvan kuće i da ne nabrajam dalje... Umrle bi iz drugih razloga, ali se to povezivalo s kupanjem. Naime, poslije poroda ženi ionako padne imunitet i osjetljivija je na razne infekcije, ali to se tada nije znalo i povezivalo se s pranjem i ostalo i dan-danas u našoj baštini!
Carla B.
20.03.2012., 15:27
bokte :zvrko:
sexzy
Sexy, nema šta! Samo šta se ona ševi češće od mene! :ne zna::ne zna:
P.S. muž mi po godine odsutan zbog posla!
happygoose
20.03.2012., 15:28
razlog je je mitomanija :D i razlozi su definitivno u danasnje vrijeme kvazi...jer ne zivimo vise u kucama sa blatnim podom i ne spavamo na slamarici..
blentava
20.03.2012., 15:29
Nije praznovjerje, radi se o tome da su žene prije (nekad davno) rađale kući, u uvjetima kad nije bilo tople vode, kad je wc i tuš bio izvan kuće i da ne nabrajam dalje... Umrle bi iz drugih razloga, ali se to povezivalo s kupanjem. Naime, poslije poroda ženi ionako padne imunitet i osjetljivija je na razne infekcije, ali to se tada nije znalo i povezivalo se s pranjem i ostalo i dan-danas u našoj baštini!
ja isto mislim da je u tome stvar. ono: probaj oprat kosu zimi i osusi ju pred kaminom. kako da ne.
Sadie G.
20.03.2012., 15:30
razlog je je mitomanija :D i razlozi su definitivno u danasnje vrijeme kvazi...jer ne zivimo vise u kucama sa blatnim podom i ne spavamo na slamarici..
hvala :D
happygoose
20.03.2012., 15:32
samo mi nemojte pocheti brijati o propuhu :503::504:
uglavnom ne pranje se definitivno prakticiralo tokom srednje u nekoliko zenskih primjeraka u razredu i to se moglo namirisati, uz duzno podsjecanje i pitanje; "jel mi se vidi" :D
Carla B.
20.03.2012., 15:35
ja isto mislim da je u tome stvar. ono: probaj oprat kosu zimi i osusi ju pred kaminom. kako da ne.
Upravo to. Samo ne znam u kakvim uvjetima danas pojedine žive i gdje su te patronažne sestre i kako im ne objasne neke stvari?!
Mama od moje prijateljice iz srednje još vjeruje u to i ova kad je rodila nije htjela reći mami da je oprala kosu 7.dan od poroda jer bi ovoj odmah krv na nos od tlaka koji bi skočio!
winnerica
20.03.2012., 15:35
Užas!
Užas!!! :503: Zar je nisu sestre odvele par sati nakon poroda pod tuš? Kod nas u Vinogradskoj je to obavezno! Strava...:504:
Uranija
20.03.2012., 15:36
samo mi nemojte pocheti brijati o propuhu :503::504:
Ok, onda nećemo ni o upali mozga od koje umreš isti dan, ni ispadanju maternice. :D
Krave. :rigo:
Carla B.
20.03.2012., 15:38
Užas!!! :503: Zar je nisu sestre odvele par sati nakon poroda pod tuš? Kod nas u Vinogradskoj je to obavezno! Strava...:504:
Ne, jer se u starom rodilištu pranje obavljalo tako da bi onima sa šavovima stavilo posudu pod guzu i opralo joj pi... vodom i pjenušavim sapunom iz bokala.
Ja se nisam dala, ja sam trčala pod tuš i nisam imala šavove, hvala dragom Bogu!!
Koja su to poniženja za žene, užas jedan!
happygoose
20.03.2012., 15:39
Tumor na mozgu , kakva upala mozga...:D bogtepita zeno!!!Pa zar nisi cula da je necak od tetke od strica dobio tumor, sigurno jer nikad, ali nikad nije zatvarao prozore na autu..sve je to od propuha..kazem ti ja...Bo g mu dusu prosti!I paro se svaki drugi dan, mater mu veli nediljon, ali ne on svaki drugi dan...sve je to od vode i propuha...
Uranija
20.03.2012., 15:43
Tumor na mozgu , kakva upala mozga...:D bogtepita zeno!!!Pa zar nisi cula da je necak od tetke od strica dobio tumor, sigurno jer nikad, ali nikad nije zatvarao prozore na autu..sve je to od propuha..kazem ti ja...Bo g mu dusu prosti!
Tumor se rijetko kad imenovao, to je bila tabu riječ bona. :D
Iskrvario, ili 'ono njegovo'. :s:rofl: *zagrc*
happygoose
20.03.2012., 15:49
E dabogda si jezik pregrizla, ne znam ti rijech to jel bio tumor, umor tako nesh, na glavi...a moze bit i neka stranjska rijec..ne znam ti...eno ga godishnjica mu..:o mlad je bio...bez djece..imao neku s kojm se navlacio...a ta se bash i nije prala...kosa masna ..mosh jaja pec..:D ko ce ga znat mozda ga i ona necim zarazila...vjestica neka..:rofl:
Maritoma
20.03.2012., 15:51
Ozbiljno?? Ja u petrovoj nedavno rodila. Nitko te ne pita kad si se tusirao. Ides se tusirati kad uspijes stati na noge (obavezno prije vizite da ne bi jadni doktori gledali naime krvavu picu).
Uranija
20.03.2012., 15:52
E dabogda su jezik pregrizla, ne znam ti rijech to jel bio tumor, umor tako nesh, na glavi...a moze bit i neka stranjska rijec..ne znam ti...eno ga godishnjica mu..:o mlad je bio...bez djece..imao neku s kojm se navlacio...a ta se bash i nije prala...kosa masna ..mosh jaja pec..:D ko ce ga znat mozda ga i ona necim zarazila...vjestica neka..:rofl:
Je, navlačila se ionako posvuda prije njega. Možda je i pobacila dvoje-troje. :rolleyes: :D
happygoose
20.03.2012., 15:57
E, more bit:D cula rodica neka moja da je i u krchmi radila:raspa:
eto tak je to cure moje...mitomanija...tako vam to krene.. :)
Ajme kako sam se nasmijala na ovaj komentar od Von Teese:lol:
bambinaaaa
20.03.2012., 20:27
I ja isto :D
VonTeese
21.03.2012., 00:00
I ja isto :D
Ako ništa drugo bar sam nekog nasmijala :raspa: ... pošto ovaj nije prestao ni nakon toga srat puno... ni na forumu, a ni doslovno :D
hehe sto sam se nasmija na ovoj temi...
A sto se tice uporabe WC od strane zena evo jedan klip,
pa se ne trebate cuditi zasto je wc daska uvijek popisana:
http://www.dailymotion.com/video/xpl4o1_wc_fun
hehe
isadora w.
21.03.2012., 11:49
zašto sam ovo pogledala? :rofl:
Miss Snješko
21.03.2012., 12:28
kasnim, al sam došla prijavit (i malo vam zgadit žifot :zubo:) da sam u srednjoj išla u razred sa curom koja se stvarno nije prala, znači uopće, za vrijeme menge, a pitanje koliko se prala i inače jer je uvijek smrdila po ukiseljenom znoju.
isto tako bas ni zube nije prala jer je imala teoriju da se zubi ne smiju prat dok imaš groznicu (herpes) a ona ih je skoro pa stalno imala...
i tak imala je žute naslage po zubima, uvijek :o
a starci su joj bili imućni i imala je šta je htjela, al eto, džaba... :kava:
Moramo se pomiriti sa tim, koliko smo got napredovali kao bica i dalje smo svinje. Ruku na srce, vecina su prasci i prasice. Manjina je cista, a kada kazem cist ne mislim na neki paranojican nacin. Nego da je sve kako bi trebalo biti. Cesto kada idem na fax vozim se tramvajem i vidim svega. Jel tesko prati kosu cure? Mislim kada cura ima dugu masnu kosu i prhute, to je mmm. Onda se rade osisajte na kratko, pa ce biti lakse. Ne moze se tu opravdavati, imao sam perior s dugom kosom. Tako da znam kako je. Onda kada ja mirisim ko cvjetic, a zene imaju miris kao da su bile na bausteli. Jbg dezic, ako nije dobar - probaj drugi itd. Ljudi isto zaborave ocistit usi, ogavno. Kila sminke bas i ne rijesava stvari, te zidarske lopate koje se nanose su u biti gnjusne. Zgrizeni nokti su ekstra uzasni na zenama, da ne pricam kako puno vas ima prljave nokte. Kaj svi kopaju po jami? Mogo bi nabrajati jos no cemu. You get the point, we are pigs ;) (oni koji drze do higijene, samo tako dalje) btw muskarci polude za dobre zenske parfeme. Nekada se okrenes za zenom, ne radi izgleda nego prode i zapuhne prefin miris.
Sadie G.
22.03.2012., 06:50
Kaj ti misliš da se šišanjem automatski rješava peruti? :D
zašto sam ovo pogledala? :rofl:
koliko pišake je ta izbacila :eek::eek:
** Tara **
22.03.2012., 08:30
koliko pišake je ta izbacila :eek::eek:
Pa što je to?
Dok sam gledala imala sam dojam kao da krava ili kobila piša...
Pa što je to?
Dok sam gledala imala sam dojam kao da krava ili kobila piša...
hehe pa tako vi i pisate samo sto do sada niste skuzile..ajde probaj i ti stojecki pa ces vidjeti..:rofl:
blentava
22.03.2012., 11:49
hehe
kasno palim, ali ja ovako ne pisam. :eek: ova ima mjehur pod pritiskom :rofl:
VonTeese
22.03.2012., 12:36
Ma daj.. koja žena tako piša :D
Jadna fotomontaža :D ... izgleda koda ima tuš među nogama a ne pičku :D
isadora w.
22.03.2012., 12:37
to nije mikro piškenje :nono:
VonTeese
22.03.2012., 12:40
to nije mikro piškenje :nono:
Ovo je makro :D
blentava
22.03.2012., 12:47
to nije mikro piškenje :no no:
:facepalm: bogme. vec sam se prepala da sve zene 'vako mokre i da imadem kakvu bolescinu uslijed pranja u one dane u mjesecu. :zubo:
Ma daj.. koja žena tako piša :D
Jadna fotomontaža :D ... izgleda koda ima tuš među nogama a ne pičku :D
kakva foto montaza....nego probajte pa da vidimo koliko ovako pisa stojecki..i koliki je mlaz...:ne zna: hehe..
Death-of-Art
22.03.2012., 13:42
Da pod pritiskom, jebate, s ovim pritiskom bi mogla sokove gazirat.
electric_barbarella
22.03.2012., 13:44
s ovim pritiskom bi mogla sokove gazirat.
:lol: ajme umrijeh na ovo :rofl:
Da pod pritiskom, jebate, s ovim pritiskom bi mogla sokove gazirat.
Možda je baš namjerno puno pila i onda držala. :zubo:
Ace of Diamonds
22.03.2012., 14:34
hehe Mnogo fina kupaonica, čak i bideT ima :o ...
A filmić nam prikazuje još jednu mogućnost njegove upotrebe. :Serek:
** Tara **
22.03.2012., 14:50
Mnogo fina kupaonica, čak i bideT ima :o ...
A filmić nam prikazuje još jednu mogućnost njegove upotrebe. :Serek:
:lol:
Ja sam zapravo mislila prvo da će se popiškiti u bideT kad se počela muvati oko njega, a kad ono... :horor:
isadora w.
22.03.2012., 19:25
hehe pa tako vi i pisate samo sto do sada niste skuzile..ajde probaj i ti stojecki pa ces vidjeti..:rofl:
a jebote :s
znači, mogu pišati u dalj, samo to još ne znam :s
** Tara **
22.03.2012., 20:02
a jebote :s
znači, mogu pišati u dalj, samo to još ne znam :s
Probaj pa javi koliko metara možeš u dalj :mig:
VonTeese
22.03.2012., 20:03
Probaj pa javi koliko metara možeš u dalj :mig:
Možemo i otvorit natjecanje.. koja će dalje :D
isadora w.
22.03.2012., 20:06
nemam bidet u skladištu da probam :(
** Tara **
22.03.2012., 20:15
Ne mogu ni ja :(
BideT mi nije preko puta školjke...
slazem se
nevjerojanto mi je koliko ljudi poslije velike nuzde koristi samo papir i jos histeriziraju jer se netko drugi pere :zvrko:
Ja ne histeriziram kad se netko drugi pere ali mi je isto tako nevjerojatno da netko ne može prihvatiti da ljudi često ne kenjaju doma i da im je najnormalnije koristiti samo papir.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.