View Full Version : Političari-potrošna roba
teta-elza
12.11.2011., 16:59
http://www.vecernji.hr/izbori/milanovic-potjerao-z-antunovic-nije-ju-kazu-ni-pozdravio-clanak-345544
ja bih ovo nazvala-nezahvalnost placa svijeta. ocekivala sam vise od gospodina milanovica. u pitanju je ipak zena koja je od samog pocetka u stranci. ovakvo ponasanje nije ni kavalirsko, ni-nemam rijeci. razocarana sam ponasanjem.
zakljucak-svi su isti.
http://www.vecernji.hr/izbori/milanovic-potjerao-z-antunovic-nije-ju-kazu-ni-pozdravio-clanak-345544
ja bih ovo nazvala-nezahvalnost placa svijeta. ocekivala sam vise od gospodina milanovica. u pitanju je ipak zena koja je od samog pocetka u stranci. ovakvo ponasanje nije ni kavalirsko, ni-nemam rijeci. razocarana sam ponasanjem.
zakljucak-svi su isti.
Žalosno je to što si ti iznenađena :kava:
SDP je sada bliži SK nego 1991, čisti staljinizam. :kava:
Što se ti čudiš.
Pa znaš i sama da je u SDP-u dozvoljeno misliti drukčije, da je tamo demokracija na unutarstranačkim izborima legitimno pravo svakog pojedinca, da je tamo.....ali smao do sljedeće prilike kad se dobija noga u dupe.
Željka ovaj puta neće imati prilike mjenjati etisone i lustere u ministarstvu, niti jašiti po MIG-ovima, ali jbga o tome je trebala misliti prije nego se uskurčila protiv velikog Ive oću reć Zokija.:kava:
Fantom47
12.11.2011., 18:37
Teta-Elza. Antunovićka je bila jasna i jezgrovita, ali i poštena kao političarka. I zato je maknuta, a to nije učinio Milanović, već veliki mag iz
Rijeke.
teta-elza
12.11.2011., 18:49
Teta-Elza. Antunovićka je bila jasna i jezgrovita, ali i poštena kao političarka. I zato je maknuta, a to nije učinio Milanović, već veliki mag iz
Rijeke.
e pa znas ti kaj. cijenim antunovicku. klanjam se takvim zenama, ima muda veca nego pola tikvana u njenoj stranci. i mislim da ovo milanovicu nije trebalo. i moze ga biti sram. sto je taj milanovic mentalni invalid? slijepac? figura kojom manipulira veliki mag iz ri? ne kuzim. ocekivala sam puno vise od gospodina milanovica. :ne zna:
Fantom47
12.11.2011., 18:53
Teta-Elza- Antunovićla je s Vujićem došla iz socijaldemokratske stranke koju je vodio Vujić, i dala ime od Stranke Demokratskih Promjena u socijaldemokratska....
U političkom djelovanju Antunovićka je uvijek imala onu finu crtu žene u politici.Od ondašnjih socijaldemokrata jedino se je dobro ukorjenio tajnik stranke, on zna
slušati i misli tuđom glavom.
Svi se bunimo protiv vladajućih, koji vladaju već više od 20 godina, ne daju se u mirovinu, iako bi po zakonu morali, kao svi ostali.
Zar nam već nije dosta istih faca? To vrijedi za sve ostale, bez obzira na stranku.
Ne kažem da je Antunovićka, Vujić i ostali za odbaciti. Kad je već bila čistka, morali su i Linića na stranu.
Oni mogu stranci doprijnijeti svojim iskustvima i savjetima. Posebno mladima koji moraju još puno toga naučiti.
Zar nije u redu da je napokon smjena generacija, da se nešto događa?
Ako je sve bilo po dogovoru, potez je sasvim ok.
teta-elza
12.11.2011., 22:51
Svi se bunimo protiv vladajućih, koji vladaju već više od 20 godina, ne daju se u mirovinu, iako bi po zakonu morali, kao svi ostali.
Zar nam već nije dosta istih faca? To vrijedi za sve ostale, bez obzira na stranku.
Ne kažem da je Antunovićka, Vujić i ostali za odbaciti. Kad je već bila čistka, morali su i Linića na stranu.
Oni mogu stranci doprijnijeti svojim iskustvima i savjetima. Posebno mladima koji moraju još puno toga naučiti.
da, u pravu si. vrijeme im je za mirovinu. isto tako, ti ljudi svi skupa, od lijevi do desnih, svojim savjetima mogu jako puno nauciti ove mlade koji tek uce visoku politiku. i prema tom starom kadru se treba odnositi s duznim stovanjem, sto je u slucaju antunovic ostalo.
jako ruzna slika. nimalo gentlemenski potez od strane zorana milanovica. slampavo, nekulturno i neodgojeno. a svi s ekunu u nekakvu vrazju finocu, ravnopravnost, zastupljenost zena i slicna sranja. s druge strane, prema ovoj zeni se sam predsjednik stranke ponio kao prema nekoj bari s placa. jadno.
da, smjena genaracija. ali na jedan kulturan nacin. ovo je slamperaj na hrvatski. i sto mozemo ocekivati od takvih politicara? po meni-nista dobroga. savjetnicima treba podjeliti vritnjake jer su losi. eto.
John Stooges
12.11.2011., 22:57
Pa ne znam baš da je ovo neka velika smjena generacija.Čini mi se više da SDP pokušava voditi više liberalnu politiku sa mlađim kadrovima.Ipak mi se čini da je sve ovo jedna velika predstava za javnost kako bi se javnost uvjerila kako eto dolaze mlađi političari.A treba se ustvari zapitati,tko su ti mlađi političari i za čiji oni interes rade?Jer ako se malo dublje sagleda stvar, vidi se bjelodano da se Milanović rješava lijevijeg krila svoje stranke,a jača neoliberalno krilo svoje partije (tu spadaju i ti mlađi kadrovi).To je zabrinjavajući razvoj događaja u SDP-u.To znači repozicioniranje SDP-a kao stranke na političkom spektru više prema centru i napuštanje pozicije lijeve stranke.
Pa ne znam baš da je ovo neka velika smjena generacija.
Je da,smjena generacija a ostali Baja, Linić, Crkvenac, Stazić....i to u cvijetu mladosti.:zvrko:
Antunovićka je dobila nogu u dupe samo zato jer se usprotivila velikom Ivi u imenu Zoki, a ne zato što je babac iz generacije za mirovinu.
Toliko o velikom demokraciji i pravu na drugačije mišljenje unutar partije.
Jbga srala je u zdjelu iz koje jede a sad su joj zdjelu nabili na glavu.Isto je bilo i sa Bandićem, Pančićem......:kava:
teta-elza
12.11.2011., 23:10
Je da,smjena generacija a ostali Baja, Linić, Crkvenac, Stazić....i to u cvijetu mladosti.:zvrko:
Antunovićka je dobila nogu u dupe samo zato jer se usprotivila velikom Ivi u imenu Zoki, a ne zato što je babac iz generacije za mirovinu.
Jbga srala je u zdjelu iz koje jede a sad su joj zdjelu nabili na glavu.Isto je bilo i sa Bandićem, Pančićem......:kava:
zenu ponizili a ti tu svrsavas od srece. kajgod.
John Stooges
12.11.2011., 23:11
Slažem se.Ali to se može reći gotovo za sve stranke koje danas figuriraju u Hrvatskoj,ne samo za SDP.Nažalost,dobrim dijelom je to posljedica izbornog sustava i načina biranja pojedinaca u Sabor preko izbornih lista.A kada netko predloži promjene u tom smjeru,brzo ga "poklope".Ili ako je kritičar većinskog mišljenja u stranci.
saugaro
13.11.2011., 02:28
zakljucak-svi su isti.
O njoj se relativno malo zna, i osim par parola ništa nije učinila u ovih dvadeset i nešto godina. Milanović je dugo ima na zubu jer Željka A. podržava Bandića. I bez toga ima opravdanje da je otpili bez pardona. Zoran M. je prilično krut od samih početaka. Dobio je dobrog savjetnika pred neko vrijeme zbog provokacija združenog odreda sijede kefalke, a naučiti će biti nježniji. Željka Antunović - Račan u suknji bez suknje.
Fantom47
13.11.2011., 04:15
Sistem po kojem predsjednik stranke određuje liste kandidata za sabor direktna je negacija demokratičnosti u stranci. Mjerilo starosti je obična podvala
za javnost. Gospođa Antunović je žrtva neokomunističkog ustroja u svojoj stranci, kao da bi to bila i da je bila članica recimo HDZ-a. Ovi tzv. mladi kadrovi
napreduju samo zato što su izdresirani da 100% slijede onog ispred u stranačkoj hijerajhiji. To se zove negativna selekcija ljudi.
mandat političara bi se trebao ograničiti na DVA. ni više ni manje, kaj vam se ne bljuje stalno od jednih te istih faca? a očekujete nekakvu promjenu i zaokret.
Trebao bih je žaliti jer je desetljećima čohala izdu za 16.000 kn tri radna dana u mjesecu i 3 mjeseca godišnjeg odmora.
Žalit ću je onda kad ona bude žalila za tisućama onih otpuštenih HV-a koje je izbacila na ulicu bez ikakvog programa zbrinjavanja, a mahom je bila riječ o sudionicima Domovinskog rata.
Ma jok, ni tada, jer nije zaslužila žaljenje.
Milanović je ovime samo pokazao svoje pravo lice, jednu "sirotu" ženicu je stjerao u pemziju (je je zajebo), a usput pokazao da se u stranci ne tolerira drukčije mišljenje od njegovog,:mig: no zato nije imao muda Linića stjerati već samo zarotirati u drugu jedinicu.:kava:
Svršavala je i ona, grubo ponižavajući (strogo ciljane) muškarce, diljem HR, preko svojih "specijaliziranih sdp-facebook-frendica" za "takav hobby".
Sve se vraća, sve se plaća ...
Fantom47
13.11.2011., 10:23
Omaha. Nije istina da "se svi borimo protiv vladajućih". Kad bi to bila istina onda već bi svi ovi koji vladaju odavna sišli sa političke scene. Jedni su
u virtualnom životu na forumu, i oni predstavljaju možda 1% biračkog tjela, pa i na forumu nema jednoglasja. Još uvijek odlučuju oni koji nisu na
internetu.Cijeli ovaj projekt nove Hrvatske osmislili su ex komunisti, a oni su žilava čeljad, koja još uvijek vlada Hrvatskom. A i oni koji su otišli
neki su otišli smrču, ali većina onih koji su otišli su otišli zato jer su znali koliko im je dovoljno ono imovinsko što su postigli. Neki su otišli, tipa
Manolić, ali i dalje iz sjene drmaju političarima, pogotovu što većina istih ima rep, pa ih se može držati u šaci. I taj drugi ešalon koji vuče poteze i
kombinaciji sa stranim zapadnim silama, vlada Hrvatskom.
Fantom47
13.11.2011., 10:34
Casio. Ne brkaj kruške i jabuke. Svaki dragovoljac zaslužuje mirovinu, a onaj koji je po pozivu otišao u HV ne. Kao svi oni koji su iza 1995. ušli u HV
trebali su prvi dobiti otpust i ne biti zbrinuti na račun svih nas, već na zavod. Osobno sam upravo 1995 zatvorio d.o.o. i na zavodu su mi rekli da po
zakonu koji je smislio Tuđman_Račan nemam pravo na novčanu naknadu. I od tada 16 godina bez prihoda. Casio. svi koji su u državnoj službi, a svi
su primljeni po političkoj liniji, trebaju na Zavod,ako su višak. Kakvo zbrinjavanje? Antunovićka nije ništa učinila što je ona progurala kao zakon. To Ti nije jasno.
teta-elza
13.11.2011., 13:04
Svršavala je i ona, grubo ponižavajući (strogo ciljane) muškarce, diljem HR, preko svojih "specijaliziranih sdp-facebook-frendica" za "takav hobby".
Sve se vraća, sve se plaća ...
bi li ti mogao biti malo konkretniji i podastrti nam nekakve konkretne dokaze da malo procitamo sto je vesela ekipica odmila nazvana "suplji bataljun" pisala ? daj nekakav linkic please.
bi li ti mogao biti malo konkretniji i podastrti nam nekakve konkretne dokaze da malo procitamo sto je vesela ekipica odmila nazvana "šuplji bataljun" pisala ? daj nekakav linkic please.
Boldano, možda ih je bolje nazvati: "bataljon šupljača & lapača", o kojem ćemo, nakon istrage, vjerovatno gledati/slušati na HRT/RTL/Nova TV ... do "tada", neka institucije rade svoj posao.
Već smo mnooogo rekli. :)
Kakvo zbrinjavanje? Antunovićka nije ništa učinila što je ona progurala kao zakon. To Ti nije jasno.
Kada u vojsci ili policiji radiš otpuštanje na tisuće ljudi, onda trebaš prethodno napraviti i neki program njihova zbrinjavanja.
Da, najlkaše je samo zabiti nogu u guzicu i reći više nam niste potrebni, rat je završio, vrata su vam tamo.
No ispravno bi bilo osmisliti program i zbrinuti te ljude, a ne samo izbaciti na ulicu kao što su to učinili Antunovićka i Lučin.
Ti ljudi nisu mogli u mirovinu jer im to tadašnji Zakon nije dopuštao, zato su napravljene izmjene Zakona koji je stupio na snagu 01.01.2005.godine, prema kojem su neki zbrinuti na taj način, naravno u koliko su ispunjavali uvjete.
I nije to nešto što bi trebalo biti samo za vojnike i policajce, već za sve koje se otpušta u tako velikim brojevima prilikom reorganizacije.
Ali ne njih se izbacilo na ulicu, a gospođa Antunović se bavila važnijim programima kao što su zamjena etisona i lustera u njenu kabinetu i slične pičkarlije.:kava:
Fantom47
13.11.2011., 21:10
Casio. Ova je država zbrinula, s obrazloženjem o kojem i Ti govoriš, i koga je trebalo i koga nije. Zbog toga i imamo minus u proračunu. I ne samo
to oni su te ljude kupili kao glasače, jer su dobili nešto što drugi nisu mogli, a to je i uzrok da neke stranke ne padaju na dno. Stvorene su destci
tisuća prilegiranih ljudi, a većina koja nema privilegije za njih radi. Ako sam Ti ja bio povod, onda si se trebao suprotstaviti onom s čime se ne
slažeš, a ne jeftino podilaziti. Ja osobno vjerujem da je gđa. Antunović svojevremeno postala Predsjednica SDP-a, da bi to danas bila puno
drugačija stranka u kojoj ne bi vidjeli ni Linića ni Jurjevića. To s lusterima i tepisima to je stvarno teški i neoprostivi krimen za Antunovićku.
saugaro
16.11.2011., 20:19
Boldano, možda ih je bolje nazvati: "bataljon šupljača & lapača", o kojem ćemo, nakon istrage, vjerovatno gledati/slušati na HRT/RTL/Nova TV ... do "tada", neka institucije rade svoj posao.
Već smo mnooogo rekli. :)
Pa može li ipak neki članak onako "indirektno"?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.