View Full Version : U četvrtak prosvjed i paljenje svijeća ispred srpskog veleposlanstva u Zagrebu
croking
14.11.2011., 21:55
Dana 17. studenog 2011. u 12 sati Hrvatska čista stranka prava (HČSP) u koordinaciji s HSP-om dr. Ante Starčević organizira prosvjed ispred veleposlanstva Republike Srbije u Zagrebu, Pantovčak 245. Prosvjed se organizira povodom 20. obljetnice pada Vukovara kao simbola obrane hrvatskog naroda od srpske agresije. Iako je od tog tužnog dana prošlo već 20 godina, na popisu nestalih i zatočenih hrvatskih branitelja i civila nalazi se više od 1000 osoba. HČSP i HSP dr. Ante Starčević smatraju da najveću krivnju za to snosi upravo Republika Srbija u kojoj se nalaze informacije o nestalim Hrvatima.
Na prosvjedu će govoriti predsjednik HČSP-a g. Josip Miljak, dopredsjednik HSP-a dr. Ante Starčević prof. Ivan Tepeš i tajnik zagrebačkog Gradskog vijeća HSP-a dr. Ante Starčević g. Robert Balić. Nakon završenih govora zapalit ćemo svijeće u spomen na sve zatočene i nestale, kao i sve poginule hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu.
Pozivamo sve članove i simpatizere da nam se pridruže, te u četvrtak u 12 sati budu s nama na Pantovčaku 245. Okupljanje počinje u 11:15 na Britanskom trgu odakle u 11:30 polazi ZET-ov autobus br.101 prema Pantovčaku (link: red vožnje).
Bog i Hrvati!
http://hcsp.hr/u-cetvrtak-prosvjed-i-paljenje-svijeca-ispred-srpskog-veleposlanstva
Trebaju li nam ovakvi prosvjedi ili je to jednostavno gubljenje vremena?Ili Srbima jednostavno netko treba reći,da njihova politika izjednačavanja zločina ne prolazi,kod normalnih ljudi koji također nisu za povlaćenje tužbe protiv Srbije.
Michael Collins
14.11.2011., 21:58
Srbija samo radi za svoje interese, nek bolje prosvjeduju ispred Hrvatske vlade, i sjedišta EPH u Hrvatskoj,koji najviše blate DR
croking
14.11.2011., 22:08
Srbija samo radi za svoje interese, nek bolje prosvjeduju ispred Hrvatske vlade, i sjedišta EPH u Hrvatskoj,koji najviše blate DR
Do Vlade je nemoguće doći,"demokracija je" ,,jedino ispred HDZa! :D
charlie pax
14.11.2011., 22:12
Slažem se:top:
Uz to nadodajem i Predsjednika RH kojeg je Tadić preveslao ( a sumnjam da se bunio) ko malog majmuna kada mu je predao liječničku dokumentaciju iz 80ih pod dokumente vezane uz 1000 nestalih.
HSP_HOS
14.11.2011., 22:13
Doći će kao i uvijek nekoliko desetaka cirkusanata od strane HČSP-a i to je to. Populizam populizam i samo populizam.
Ali hajde da i Tomašićka prosvjeduje, ipak je ona bila protiv prosvjeda, npr. braniteljskih u Zagrebu. Ali sad su ipak izbori pa moraju "da se malo i njima piše i govori" kao što je to bilo kada je podržala Bandića za predsjednika.
croking
14.11.2011., 22:17
Doći će kao i uvijek nekoliko desetaka cirkusanata od strane HČSP-a i to je to. Populizam populizam i samo populizam.
Ali hajde da i Tomašićka prosvjeduje, ipak je ona bila protiv prosvjeda, npr. braniteljskih u Zagrebu. Ali sad su ipak izbori pa moraju "da se malo i njima piše i govori" kao što je to bilo kada je podržala Bandića za predsjednika.
Đapića za predsjednika ah-ah-ha-ha :503:
Propadnite u zemlju.
HSP_HOS
14.11.2011., 22:25
Đapića za predsjednika ah-ah-ha-ha :503:
Propadnite u zemlju.
Odgovorio sam ti na topiku HČSP. Ja sa magistrom nemam ništa od 1993. i nisam kao HČSP 1994. ujedinio se sa njim, a 2011. potpisivao namjeru o zajedničkom izlasku na izbore gdje vas je po drugi put magistar zajebao.
Nemoj se ljutit, prosvjedi su ok, podržavam ideju prosvjeda, ali je činjenica da je svaki vaš prosvjed fijasko.
croking
14.11.2011., 22:29
Odgovorio sam ti na topiku HČSP. Ja sa magistrom nemam ništa od 1993. i nisam kao HČSP 1994. ujedinio se sa njim, a 2011. potpisivao namjeru o zajedničkom izlasku na izbore gdje vas je po drugi put magistar zajebao.
Nemoj se ljutit, prosvjedi su ok, podržavam ideju prosvjeda, ali je činjenica da je svaki vaš prosvjed fijasko.
A znam,,,ali nešto moramo poduzimat,,,,tko se ne bori već je izgubio,zar ne?!
Panonicus
14.11.2011., 22:41
A znam,,,ali nešto moramo poduzimat,,,,tko se ne bori već je izgubio,zar ne?!
Niti jedan prosvjed nije uzaludan.
Mnogi koji su s vama nisu u poziciji nazočiti.
Ustrajte.
Hoće li doć i neke udruge? Recimo NDH i ona Hruškar ?
Michael Collins
15.11.2011., 14:39
Hoće li doć i neke udruge? Recimo NDH i ona Hruškar ?
ti imaš nešto protiv ovog pdosjećanja na agresiju i žrtvu Vukovara, ili si samo znatiželjan?
ne sviđa mi se politika spomenute stranke,ali većina političara, i lijevoh i desnih šuti na provokacije iz Srbije, i čak SDSS-a
Kojiro Izawa
15.11.2011., 16:19
Ja ne mogu biti u Zagrebu, ali ako bude što u Splitu slično organizirano, dolazim.
Fantom47
20.11.2011., 09:48
Nije bilo potrebno zapaliti svijeće ispred ambasade Srbije, već ispred ureda Predsjednika koji im pruža ruku kao da smo mi pokrenuli rat.
Mi smo zahvaljujući ex komunistima i dalje u simbiozi bratstva i jedinstva sa Srbijom. Nije nam bilo dovoljne tlake od 1918- godine?
V.Gotovac: Ono što je umrlo u Moskvi, umrijeti će i ovde.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.