PDA

View Full Version : Android Facebook

selk
23.11.2011., 11:20
Problem kod otvaranja pocetne stranice "novosti" na facebooku od sinoc.
Dugo treba da otvori, a nekada i nece, pise ucitavanje i tako stalno vrti.
Kako je kod ostalih, ako netko koristi aplikaciju da javi svoje iskustvo.

acer
23.11.2011., 11:30
Ma i kod mene isto nakon updatea.
Probaj se odlogirati i ponovno logirati,meni je pomoglo.

rap_boy
23.11.2011., 12:02
Ja imam isti problem na m.facebooku (preko browsera). Nekoristim više službenu Facebook aplikaciju.
Kada otvorim prečac sa home screena otvori mi m.facebook ali nepokazuje nikakve vijesti, nego moram na profil pa natrag na novosti.
Nekima na "dummy" mobitelima izbacuje sistemsku grešku.

selk
23.11.2011., 13:15
Evo sada je proradilo, sada se ucita dosta brzo, vidjet cemo kasnije.

shevchenko
18.12.2011., 22:50
Imam problem u svezi s face aplikacijom.Logirao sam se na face i pokusao uploadati jedan video u full Hd nekih 500mb trajanja oko cetiri i pol minute.Posto mi nije uploadalo pokusao sam drugi put koji je uspio na 20% a onda i treci na 60% i sve tako stoji cijeli dan ne.mice se.Probao sam nekako ova dva prva izbrisati misleci da bi se mogao pokrenuti ovaj koji je stao na 60% al nista.Ne znam kako izbrisati pokusao sam na sve nacine al ne ide.Unaprijed hvala na svakoj pomoci.

Eppur si muove
06.01.2012., 19:40
Kad kliknem neki link koji me vodi na neku web stranicu tad me trazi da potvrdim napuštanje fb i kad ga kliknem za potvrditi vrati me na početak i tako uvik. Jel ima neko riješenje za to?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

qutip
11.01.2012., 22:00
Jel to samo meni tako ili svima.. svako malo mi je facebook aplikacija spora da otvara po pola minute nesto.. preko WIFI-a jos i zna radit ok tu i tamo.. ali direktno preko mobilne mreze katastrofa.. citao sam po netu dosta da je fejs nesto zeznuo s aplikacijom i da je mnogim korisnicima spora..

Da cujem vase komentare?

fairy_dea
12.01.2012., 16:58
Jel to samo meni tako ili svima.. svako malo mi je facebook aplikacija spora da otvara po pola minute nesto.. preko WIFI-a jos i zna radit ok tu i tamo.. ali direktno preko mobilne mreze katastrofa.. citao sam po netu dosta da je fejs nesto zeznuo s aplikacijom i da je mnogim korisnicima spora..

Da cujem vase komentare?

Meni ne :ne zna: dosta brzo mi se otvori, ali onda ponekad zna cim ude izbacit me :confused: i onda moram ponovo ulazit?!

Dali jos koga tako izbacuje?

Tillea
01.02.2012., 20:15
Meni se jako sporo učitava i često me izbaci.

Onda opet probam pa radi normalno. Ali živcira me to izbacivanje, iz 3 pokušaja uspijem uć u aplikaciju :ne zna:

bees
04.02.2012., 13:17
meni užasno radi i na htc g2 i na sgs.u ... uvijek me je zae*avao taj fejs ... uzas

rasheed
23.03.2012., 19:43
Na facebooku (na kompu) drugi vide kraj mojeg imena na chatu znalić mobitela, iako sam ja odlogiran i n afb aplikaciji i na go chatu. Ima li način da se makne taj znakić mobitela? ili se mora svaki put odlogirati na mobitelu???

mekerica
01.04.2012., 10:39
Ja sam isto nezadovoljan radom fejs aplikacije. Svaka čast na dizajnu i mogućnostima, prelijepo izgleda al je spora.

Svaki puta kad uđem, zaglavi i izbaci ono Prisilno zatvaranje i Čekaj. Ja stisnem čekaj i nakon nekog vremena se učita aplikacija i onda loada i loada naslovnicu i onda odem recimo na poruke prvo pa se vratim nazad na naslovnicu i onda proradi tek. I sve skupa je sporo, stisnem notifikacije i onda loada.

Mislim, sorry, ali cilj korištenja svake aplikacije je da bude brže i jednostavnije od korištenja stranice direktno kroz browser. Trebali bi je maksimalno optimizirati da bez loadanja, instantno otvara, barem poruke i notifikacije.

Veliki plus dizajnu ali još veći minus optimizaciji i brzini :(

raliSHA
01.04.2012., 12:30
Friendcaster....sva facebook funkcionalnost, a nekoliko puta veća brzina :)

selk
01.04.2012., 20:40

Dobra aplikacija, samo mi smetaju reklama sto se ubacuju. Jel se moze nekako zabraniti to pojavljivanje reklama.

mekerica
01.04.2012., 23:34

Aplikacija lijepo izgleda, isto je malo spora za ucitavanje naslovnice al bolja od sluzbene. Jako mi se svida sta baci notifikacije bas onako na ekran. Tako da samo upalis internet, i ako nesto ubaci ides pogledati a ako ne, nema potrebe ni da pokreces app. Neke stvari su mi preglednije na originalnoj aplikaciji ali i ova ima punu funkcionalnost i dobro izgleda.

Imam jedino jedan problem: a to su poruke... Znaci dode mi notifikacija i mob zazvoni da sam primio poruku, otvorim, procitam i kad napisem odgovor i stisnem onaj znak poruke za send, loada i zavrsi loadat ali ne posalje poruku jer sam probao refreshat i pogledat na kompjuteru i nista.

raliSHA
03.04.2012., 23:53
hmm, neznam, meni većinom radi ok, ponekad zna zaštekati al puno manje nego službena..isto to s porukama..a čuj, ovisi i o modelu moba, verziji androida, verzijij aplikacije, a i postavkama tako da je teško reći gdje je točno problem

@selk: ili kupiš verziju bez reklama ili root pa instaliraš ovo: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ia Wd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ.. što ubija sve adove na svim aplikacijama na cijelom mobu :)

mekerica
04.04.2012., 12:01
hmm, neznam, meni većinom radi ok, ponekad zna zaštekati al puno manje nego službena..isto to s porukama..a čuj, ovisi i o modelu moba, verziji androida, verzijij aplikacije, a i postavkama tako da je teško reći gdje je točno problem

Sad kombiniram friendcaster za obavijesti/naslovnicu i sluzbenu za poruke :D

Sent from my X10i using Tapatalk 2 Beta-5

Bobo Mesar
08.04.2012., 17:32
Meni zna službena fb aplikacija drainat bateriju pa sam je skroz maknuo.

Dat ću šansu friendcasteru. Fora je što ima push notifikacije, ali nisu instant već mogu kasniti do 5 min. Gmail aplikacija ima instant push koliko sam skužio. :)

tomisličak
09.04.2012., 20:31
...izbjegavajte korištenje Facebook aplikacije
na jailbreakiranim i rotanim mobitelima...
A new security hole has been found in Facebook’s native mobile applications, as reported by zdnet, that allow hackers to steal personal information for you. This security hole was discovered by an app developer who goes by the name of Gareth Wright, and effects both Android and iOS smartphones. The problem stems from Facebook not encrypting your login credentials, and storing them in a plain text file
izvor (http://iphone.pandaapp.com/news/04052012/193954465.shtml)

fairy_dea
13.04.2012., 19:13
Dali jos nekome se Facebook stalno ucitava, a nikad da se ucita? :ne zna:

Bobo Mesar
13.04.2012., 19:54
Dali jos nekome se Facebook stalno ucitava, a nikad da se ucita? :ne zna:

Svima. :D

Zasad mi je najbolja kombinacija Friendcaster (isključene notifikacije za poruke) i Facebookov Messenger app.

Jedina mana te kombinacije je što nikad nisam online u chatu za kontakte već samo ona ikonica mobitela stoji, ali nema veze...

donovan2
25.04.2012., 21:16
Možda je glupo pitanje, al uopće ne pratim smartphonove... ugl. zanima me može li se na androidu kada je facebook upaljen i prijavljen na chat, nekako minimizirati da ostane prijavljen na chat, dok korisnik nešta drugo radi... primjerice, surfa preko preglednika? namjeravam postati korisnik android telefona, pa me ovo čisto onako zanima...

assassin
25.04.2012., 21:31
Postoji Facebook Messenger koji to radi.
Tj. gore ti dođe notification kad ti netko pošalje poruku.
A, možeš i spojiti GO SMS i facebook chat...
Uglavnom, može se- tako da ne trebaš brinuti oko toga :)

mpoo
05.05.2012., 01:05
Ok, imam blesavo pitanje. :o

Prije nekoliko tjedana sam instalirala službenu FB aplikaciju i sve je bilo normalno dok nisam bacila oko na svoj profil pod 'view as' i ustanovila da mi tamo piše "mpoo started using Facebook for Android". Podešena mi je maksimalna privatnost i to je jedina informacija o meni koja je dostupna. Ja je, naravno, želim ukloniti jer mi je bezveze da svi znaju da imam Android i da imam fejs na mobitelu. :Serek: Na mom feedu se uopće ne pojavljuje (za razliku od ostalih stvari koje objavljujem!) pa ne mogu ukloniti tu obavijest i ne znam više što da radim. :tuzni:

Pokušala sam sljedeće:
- čačkala po postavkama privatnosti
- odabrala Limit the audience for past posts, premda ne znam što to znači
- deinstalirala aplikaciju i nanovo je instalirala
- restartirala mob (!)
- deinstalirala aplikaciju zauvijek, više je uopće ne koristim
- restartala mob i nakon toga.

I NIŠTA! Još uvijek mi na profilu stoji "started using FB for Android" i nikako ne mogu pronaći način za maknuti to! Guglala sam, ali bezuspješno. Znate li vi možda? :(

Lady_Tila
05.05.2012., 10:39
Ja sam imala 4 različite fejs aplikacije i s nijednom nisam zadovoljna do kraja.Za sad mi je naj black for facebook

Mirotta
06.06.2012., 16:16
Meni ne radi Fb messenger, u čemu bi bio problem?
Jednostavno mi ne stižu više notifikacije. Prije je bilo sve ok:ne zna:

iForce
10.06.2012., 14:17
Meni ne radi Fb messenger, u čemu bi bio problem?
Jednostavno mi ne stižu više notifikacije. Prije je bilo sve ok:ne zna:

Odjavi se sa messenger potom sa fejs app. Izbriši cache i podatke od obje app. Prijavi se na fejs app potom upali messenger i prijavi se na njega.

Via TapaTalk

Mirotta
11.06.2012., 07:30
Odjavi se sa messenger potom sa fejs app. Izbriši cache i podatke od obje app. Prijavi se na fejs app potom upali messenger i prijavi se na njega.

Via TapaTalk

Odlično, hvala:D, proradilo je!
Nisam čak ništa brisala, samo se odlogirala:ne zna: i opet mi se pojavila ikona mobitela na chatu.

italiano
09.07.2012., 13:37
imam mali problemčić oko facebook aplikacije na androidu (nisam ništa skidao, radi se o aplikaciji koja je već instalirana prije kupnje).

Radi se o tome da ja ne bih želio da mi se vidi mail (korisničko ime za facebook) kad pokrenem tu aplikaciju. Zna li netko jel moguće to nekako pobrisati da ne pamti mailove koji su se zadnji put logirali.

Znam i drugu putanju ...to da mogu ulaziti preko googlea pa na facebook pa dalje, ali bilo bi mi draže da ulazim preko aplikacije jer mi je dostupnija (ne gubim vrijeme na tražilicu itd.)

rap_boy
15.07.2012., 18:06
Kako da ubacim rođendane kontakta u kalendar? Prije mi je to uvjek išlo bez problema, samo skinem facebook aplikaciju, syncam kontakte i ubacili bi se u kalendar. Ali sad neće. Uključim u kalendaru kvačicu na facebook account, odaberem da prikazuje rođendane i neće. Neznam u čemu je caka, možda do custom ROM-a? Omega v15

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

kaka93
03.09.2012., 22:09
Pozdrav! Iz određenih razloga sam obrisao račun facebooka na androidu i kad sam ga htjeo ponovno dodati,samo mi se pojavi ona plava pozadina i 'facebook' u sredini,ali mi se ne otvara ono da upisem username i password. Zanima me postoji li kakvo rješenje osim vraćanja na tvorničke postavke? Hvala:504:

iForce
03.09.2012., 22:11
Pozdrav! Iz određenih razloga sam obrisao račun facebooka na androidu i kad sam ga htjeo ponovno dodati,samo mi se pojavi ona plava pozadina i 'facebook' u sredini,ali mi se ne otvara ono da upisem username i password. Zanima me postoji li kakvo rješenje osim vraćanja na tvorničke postavke? Hvala:504:

Postavke -> Aplikacije -> Facebook
Izbriši postavke i cache
Pokreni aplikaciju i upiši podatke.

kaka93
03.09.2012., 22:14
Postavke -> Aplikacije -> Facebook
Izbriši postavke i cache
Pokreni aplikaciju i upiši podatke.
Hvala puno! :p

Michilobranil
17.09.2012., 13:27
Bok! Mene zanima kako da namjestim kad sam na mobitelu na fejsu da budem offline kao i na kompu.Ne znam di da to namjestim.
Molim za pomoć, hvala unaprijed!

davidovski_4
21.09.2012., 14:25
Moze mi netko rec dal kad se spojim preko moba na fejs i odaberem sync podataka i svega, dal mogu kasnije to sve povratit? Znaci spoji mi kontakte sa slikama i kalendar rodendan i sve te gluparije i ako me smeta, dal mogu to sve vratit na prvobitno stanje?

10aLEX
21.09.2012., 14:37
...dal mogu to sve vratit na prvobitno stanje?

Pa mozes iskljuciti sinhronizaciju sa facebook-om ili cak maknuti facebook account sa mobitela i sve bi trebalo biti po starom u imeniku.

davidovski_4
21.09.2012., 15:13
evo probao i moze se samo odabrat da makne sve. tnx

Nuvola
28.09.2012., 19:02
Prije nekoliko tjedana sam instalirala službenu FB aplikaciju i sve je bilo normalno dok nisam bacila oko na svoj profil pod 'view as' i ustanovila da mi tamo piše "mpoo started using Facebook for Android". Podešena mi je maksimalna privatnost i to je jedina informacija o meni koja je dostupna. Ja je, naravno, želim ukloniti jer mi je bezveze da svi znaju da imam Android i da imam fejs na mobitelu.
(...)

i ja sam bezuspješno pokušavala, ali uklonilo se samo od sebe nakon nekog vremena. :ne zna:

Svima. :D

Zasad mi je najbolja kombinacija Friendcaster (isključene notifikacije za poruke) i Facebookov Messenger app.

Jedina mana te kombinacije je što nikad nisam online u chatu za kontakte već samo ona ikonica mobitela stoji, ali nema veze...

meni ta ikonica mobitela još uvijek stoji pored imena na chatu, a odlogirala sam se i deinstalirala facebook aplikaciju i messenger. :confused:
zna li netko kako to ukloniti?

dr-kroki
02.10.2012., 21:35
Pozdrav..
Jel netko zna gdje se može isključiti da se na facebooku ne vidi mjesto gdje se nalazim kad šaljem poruke i objavljujem nešto???

Eppur si muove
02.10.2012., 22:01
Pozdrav..
Jel netko zna gdje se može isključiti da se na facebooku ne vidi mjesto gdje se nalazim kad šaljem poruke i objavljujem nešto???

otvori aplikaciju onda
menu > settings>messenger location service position -skini kvaćicu i to je to

dr-kroki
03.10.2012., 11:55
otvori aplikaciju onda
menu > settings>messenger location service position -skini kvaćicu i to je to

pritisnem menu > settings, ali ovo zadnje ne mogu naći ?! :( :ne zna:

Eppur si muove
04.10.2012., 19:08
pritisnem menu > settings, ali ovo zadnje ne mogu naći ?! :( :ne zna:

u meniu fb aplikacije otvori settings ako nisi skužio

qutip
11.10.2012., 09:36
Ima li netko problema sa uploadom slika preko facebook aplikacije?

Meni krene uploadat sliku ili više njih, dođe u notification baru da je 100% i onda izbaci "Cannot upload"

Automatski krene uploadati još jednom, i opet se isto desi.

Probao sam sa reinstallom aplikacije ali ne radi :(

R1982
13.10.2012., 18:05
Na kakvoj to vezi, qutip? Wi-Fi? 3G?

yesse
13.10.2012., 22:53
Ne znam koliko ste informirani, ali nedavno je Zuckerburger izjavio da se kaju što su koristili HTML5 pri izradi fejs aplikacije i obećao novo i poboljšano fejs iskustvo na mobitelima.

qutip
15.10.2012., 08:40
Na kakvoj to vezi, qutip? Wi-Fi? 3G?

Testirano preko WIFI-a (doma na adsl-u, u firmi na 100 mbit vezi), testirano preko 3g, preko H+ ista stvar.. :504:

Julie Bergdorf
16.10.2012., 23:14
Zadnjih tjedan dana ne mogu vidjeti slike na fejsu... Znaci,udjem u aplikaciju,prikaze mi novosti ali ne i slike... Slike su sive,takodjer ne mogu na nista kliknuti,na svoj profil ni na tuđi,ni inbox ni nista... Dakle samo news feed,i to prvih nekoliko statusa i sl,dalje se uploada al ne mice... I tako na svemu.
Deinstalirala sam aplikaciju 5 puta,al nema pomaka... Imam sony ericsson xperia x8....

yesse
22.10.2012., 02:09
Zadnjih tjedan dana ne mogu vidjeti slike na fejsu... Znaci,udjem u aplikaciju,prikaze mi novosti ali ne i slike... Slike su sive,takodjer ne mogu na nista kliknuti,na svoj profil ni na tuđi,ni inbox ni nista... Dakle samo news feed,i to prvih nekoliko statusa i sl,dalje se uploada al ne mice... I tako na svemu.
Deinstalirala sam aplikaciju 5 puta,al nema pomaka... Imam sony ericsson xperia x8....

Probaj obrisati cache od aplikacije u settingsima. Ako to ne uspije jednostavno počni koristiti drugu fejs aplikaciju. Jbg, službena aplikacija je zaista čisto smeće.

19ivan50
05.11.2012., 20:17
postoji li način da se kompletna fa aplikacija pribaci na sd,príko link2sd pribacin normalno na sd,ali podaci iz aplikacije se gomilaju na telefonu opet?
možda da napravin 2.particiju na sd kartici?

Annudac
13.11.2012., 18:31
Prije mi nije preko mobitela prikazivalo da sam online a od danas mi cijelo vrijeme stoji.
Kako da stavim offline status?Ne vidim nigdje u postavkama.
Zna tko?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

R1982
18.11.2012., 12:43
Možda isključiti vidljivost na chatu? Pri početku settingsa.

iForce
13.12.2012., 22:05
Facebook for Android 2.0 (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana)

Puno brže radi i reagira, komentiranje je puno bolje uređeno, osvježavanje je sada puno bolje odrađeno, obavijesti i poruke puno brže dolaze, klik gore na zahtjeve za prijateljstvo, poruke i obavijesti je puno bolje.... Otvaranje slika je brzoooooo...

Ovakav je Facebook for Android trebao biti od početka.

biankoneri
14.12.2012., 10:25
zašto nemam i ne mogu igrati igru na fejsu kad se spojim na svoj profil?imam samsung s2.

assassin
14.12.2012., 12:22
Zato što te igre nisu namijenjene za mobitel.
Eventualno možeš igrati u flashu preko browsera.
Iako ne znam kako će ti to raditi...
Za neke (tipa Zynga Poker, Draw Something, SongPop, ...) imaš posebne aplikacije koje su povezane na facebook, ali ako nema- jedino ti preostaje browser (ako imaš flash- a u JB-u na dalje ga nema po defaultu).

biankoneri
14.12.2012., 13:40
hvala,ništa od igranja

wade333
25.12.2012., 11:17
Vec vise od 2 tjedna mi se nece ulogira na mobilnu fejs aplikaciju. Svaki put pise isto:
" Sorry login failed to reach facebook servers. Check your network conection or try again later. "
I onda jos u zagradam neki znakovi,slova,i pitaj boga sto sve ne. Jel mozda neko ima slican problem,jel zna neko kako se rjesit toga??? Spasite :)

majstorli
31.12.2012., 06:56
Facebook verzija 2.0
Eh sto me zahebava. Odem na fejs kad on mi pokaze novosti od prije 4dana. A jucer pogledam ono novosti kako i treba. Malo malo pa mi tako pokazuje stare novosti.
Ovo ne valja kod mene. Verzija prije je radila ok. Mozda netko zna koja je predzadnja verzija igdje mogu skinut. Hvala

R1982
31.12.2012., 15:44
Ne radi ni kod mene kako treba, ali se ne opterećujem jer... eto. :D

assassin
11.01.2013., 18:27
mushroom- premješteno u temu o Miniju 2 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=726348&page=4).
Ovaj podforum je za aplikacije :)

Frankenstein.
12.01.2013., 02:12
odite na svoj profil, i u retku gdje vam stoji Opis, Prijatelji, Fotografije, Sviđa mi se, Bilješke, itd, stoji između ostalog tj. primijetit ćete i Activity log. ja sam to tek nedavno skužio i tu se bilježi svaki vaš korak na fejsu :eek: :D od toga koga ste sve izbrisali iz frendova recimo, što se kome lajkali/komentirali, koga ste posjetili, tražili u tražilici, sve moguće, doslovno. užas
mene zanima jel se to može kako izbrisati ako netko zna? :rofl:

assassin
12.01.2013., 09:29
Mislim da možeš samo jedno po jedno brisati.
No, to ionako samo ti vidiš.
A, facebook to "zna" i ovako i onako- jedino što su ovime omogućili da i ti vidiš...

rap_boy
18.01.2013., 18:49
Kako da stavim rodjendane facebook kontakata u kalendar?
Imam facebook aplikaciju i syncam kontakte al neznam kako ih ubaciti u kalendar.

Firenca
19.01.2013., 17:49
već 3 mjeseca mi facebook aplikacija na radi a uključen je automatic upadate. radi se o xperia x8... naslovnica se dijelom upali ali bez slika, na profil ne mogu uopće,isto vrijedi i za inbox.pokušao sam unnistall update i povno update više puta i nema promjene. pa ako netko zna?

Julie Bergdorf
19.01.2013., 22:19
već 3 mjeseca mi facebook aplikacija na radi a uključen je automatic upadate. radi se o xperia x8... naslovnica se dijelom upali ali bez slika, na profil ne mogu uopće,isto vrijedi i za inbox.pokušao sam unnistall update i povno update više puta i nema promjene. pa ako netko zna?

Ista stvar je i meni. Nekoliko puta sam pokušala uninstall aplikaciju,pa je ponovo instalirati al opet isto. Isto xperia x8.
Uopće se više ne trudim da išta popravim :rolleyes:

yesse
23.01.2013., 07:28

Obriši cache u postavkama i onda reinstaliraj. Inače, imaš puno daleko boljih alternativa za fejsbuk aplikaciju, ova službena je horor.

IpolitTerentjev
24.01.2013., 02:52
Aplikacija je dobra, brza, no "ždere" previše RAM memorije. Mislim da kad sam gledao je bilo 70-80MB (i to u par navrata).
Ne znam, ali za aplikaciju te vrste, to mi se čini pretjerano.

thumb
08.02.2013., 22:35
imam problem.. notifikacitio mi dolazi u svakom obliku osim kad mi stigne poruka od nekog...a to mi je bitno..

http://i46.tinypic.com/14n2z5y.jpg

kvačica je stvljena...

čudno skroz... ima netko kakav prijedlog?

trpi
09.02.2013., 10:40
hoce li ikad napraviti facebook app da radi kako treba :)

Obriši cache u postavkama i onda reinstaliraj. Inače, imaš puno daleko boljih alternativa za fejsbuk aplikaciju, ova službena je horor.

kojih to alternativa?

assassin
09.02.2013., 11:11
imam problem.. notifikacitio mi dolazi u svakom obliku osim kad mi stigne poruka od nekog...a to mi je bitno..

kvačica je stvljena...

Instaliraj i koristi Facebook Messenger (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&feature=search_result) za poruke, a Facebook aplikaciju za sve ostalo :)
kojih to alternativa?
Friendcaster (https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.senab.blueNotifyFree&feature=search_result) je najpoznatija, a imaš i Flipster (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flipster&feature=search_result), Facebook Stream (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.for_wd.stream&feature=also_installed), The Social Network (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.socialdroid.thesocialnetwork&feature=also_installed), ...

trpi
09.02.2013., 11:46
da sad ne isprobavam sve, koja od tih aplikacija ima ugradjen chat(kao ova sluzbena)?

Meron
10.02.2013., 00:31

kvačica je stvljena...

Baš čudno... Meni štima u vezi tog. Ako ne želiš instalirati Facebook Messenger, možda da pokušaš izbrisati podatke, predmemoriju i ostalo, pa se ponovno logiraš, očito neki bug...

Inače što se tiče same Facebook aplikacije, to još ništa nije kako valja i treba da bude, totalno rasulo... Jedino priznajem ili pohvaljujem što je zbilja fluidan i brz u smislu listanja na naslovnici, isto kao što i otvara sliku/album s naslovnice recimo, ali....
Prvo, aplikacija mi se u zadnje vrijeme često počela rušiti sama od sebe, najviše sam to primjetio dok gledam slike odnosno neki album od barem 150/200 slika, pa dok se to sve učita, ode... (Nažalost, Facebook aplikacija je prekinula s radom)
Drugo, kad je na slici malo veći/duži opis, uopće ga ne možeš vidjeti ili pročitati cijelog tj. u potpunosti nego samo u ona 3 retka koliko oni stave i to je još napisano na samoj i preko cijele slike od lijevog donjeg kuta pa nadalje...
Osim toga, na slici se uopće ne vide tagovi, a ne možeš ih nikako ni vidjeti što je stvarno blesavo.
Treće, albumi sa jako puno slika mi se sporo učitavaju mada je internetska veza full dobra (idem većinom preko Wifi, sve 3 crtice pune), a nije problem ni u internoj memoriji na mobitelu jer imam slobodno jako puno...
Četvrto, obavijesti i poruke mi jedan dan uredno, točno i bez kašnjenja dolaze, dok drugi dan (ili u zadnje vrijeme većinom tako) dolaze sa zakašnjenjem kojih sat vremena.
Peto, kad komentiram status, ja pojma nemam kako izbrisati ili urediti napisani komentar, wtf? :D Tražio sam ali bezuspješno... Stvarno sramotno da se dosad o ovom, donekle najvažnijem nisu pobrinuli...
Šesto, kopiranje teksta i spremanje/preuzimanje fotografija nije omogućeno.
Sedmo, sjetio sam se još kod gledanja slika, da se ponekad neke slike učitaju, a neke uopće ne tako da ih pogledati ne možeš, neovisno o tome koliko album ima slika... (Npr. od 15 slika se vidi njih 10, 5 ne, ne nužno poretkom, random...
Osmo, ponekad se otvaranje komentara da ih pročitaš, otvara/učitava malo duže, a ponekad se uopće ne otvore, bilo s naslovnice ili iz albuma s fotografije neke...
Deveto, broj komentara i lajkova fotografije/statusa/poveznice nije točan odnosno vjerodostojan sve dok se to isto ne otvori, uglavnom primjetio sam da se to događa kod stvari koje imaju više od 98 lajkova ili desetak komentara...
Deseto, još nešto u vezi slika. Kad hoćeš izaći iz nje, moraš nekoliko puta stisnuti back tipku da bi izašao, naime, ne može se iz prve, nikako, užas...
Jadanaesto, nema obavijesti na naslovnici kad je nekom prijatelju rođendan, uopće.
Dvanaesto, kako promijeniti naslovnu fotografiju? Ili je i to nemoguće.
Trinaesto, što god netko objavi, objavljeno je upravo sada, ne piše stvarno vrijeme... Nije ovo tako učestalo, ali događa se.
I tako dalje, i tako dalje, da ne nabrajam do sto... Nadam se da će ubrzo neki update da sve ove bugove pod hitno isprave...

trpi
10.02.2013., 10:15
slazem se sa svime makar bi mene ucinilo sretnim da samo slike i komentare ucita svaki put iz prve, to me ubija, prazna slika ili komentari onak onaj krug se puni unedogled:Snajper:

assassin
10.02.2013., 10:39
Eto, jednu stvar od toga znam riješiti! :rofl:
Tagovi- kad otvoriš sliku, stisneš na onu ikonu "taga" i onda se prikažu.

Ja tu i tamo pogledam imam li koji notification i to je to- od facebooka uglavnom koristim Messenger i to je to, pa mi je Facebook aplikacija ok za moje potrebe :)
Ali, što je- je... Dosta stvari je loše.
Tipa ta nemogućnost brisanja komentara (koja u browseru normalno radi).
Pogotovo kad se uzme u obzir da su uveli opciju editiranja, a u aplikaciji nema ni brisanja.

Makar, opet, ako su uspjeli onako ubrzati otvaranje slika- ne znam kako ne mogu i ostale stvari dovesti u red...

Red Butterfly24
11.02.2013., 18:29
Kod mene npr zašteka kad pokušavam uploudat sliku. Kliknem na otvori datoteku i otvori mi album sa slikama i sve i kad odaberem sliku koju želim stavit vrati me na početnu stranicu. :( Baš bezveze.

Bobby1
11.02.2013., 22:29
uglavnom,svima nesto steka ali sigurno svima radi nesto jako ucinkovito,pa ti padne na pamet da je samo za to savrsena app...zdere bateriju :D...meni je pocelo i force close i to ucestalo :banghead: ...

One X via tapatalk 2

Red Butterfly24
12.02.2013., 12:50
Bome stalno nesto steka ali to se lako rijesi..deinstal and problem solved. :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

antonio545
12.02.2013., 20:37
komentar pobrisete tako da swipate u desno

assassin
12.02.2013., 21:03
U aplikaciji to ne radi.

Bobby1
13.02.2013., 18:14
danas vrhunac..."login failure,please contact the maker of this app"...lol...

One X via tapatalk 2

Meron
15.02.2013., 06:51
Eto, jednu stvar od toga znam riješiti! :rofl:
Tagovi- kad otvoriš sliku, stisneš na onu ikonu "taga" i onda se prikažu.

Nisam znao za ovo. Ajde, ok. No, opet, size imena mi je nekako velik sad kad sam gledao, tako da ako ima više ljudi na slici i svi tagirani ta slova odnosno imena/prezimena se sva izmješaju i idu jedna preko drugih da nemoš odgonetnut što piše.
U moru ostalih loših stvari, to je nešto, ali opet (u globalu) ništa.

Evo, upravo stigao update ali samo za promjenu cover fotografije. Napokon!

Kod mene npr zašteka kad pokušavam uploudat sliku. Kliknem na otvori datoteku i otvori mi album sa slikama i sve i kad odaberem sliku koju želim stavit vrati me na početnu stranicu. :( Baš bezveze.

Da, točno. Ovo sam zaboravio napisati. Strašno iritantno, ima opcije za promjenu slike profila ali je ipak na kraju uopće ne možeš promijeniti :o

komentar pobrisete tako da swipate u desno

U aplikaciji to ne radi.

Da, ovo samo u browseru radi. :)

hanny<3
12.03.2013., 09:38
poz ljudi! ne znam na koji bi forum otišla nit kome se točno obratila, pa da vas ovdje pita- ako netko zna da mi pomogne- naime desilo se sljedeće! fejs me tražio da verificiram profil, ja njemu pošaljem broj mob a on meni sms sa verifikacijskim kodom- noooo kod nikako da dođe i tako ja ne mogu nikako na svoj profil. čitajuć po netu sam shvatila da me je netko ili prijavio ili sam ja prekršila njihovo pravilo, u svakom slučaju ne mogu na svoj stari profil. no da stvar bude gora!- nije mi do toga toliko što ne mogu na svoj profil, već to što sam administrator(jedan i jedini) jedne grupe- pa će ta grupa nestati, a ja se u nju ne mogu više učlaniti, jer sam stavila postavku da samo administrator može prihvatiti nove članove. sad ja vas sve pitam- šta da radim, jel postoji mogućnost probijanja u tu grupu kojoj sam ja administrator s drugog profila?

emissary
13.03.2013., 00:59
Kako na kraju obrisati komentar na Facebooku za Android ?
Ne ide swype ulijevo niti udesno ili nema te opcije za mob ?
Najnovija verzija Facebook for Android,mob LG Optimus 4X HD.

thumb
13.03.2013., 07:59
Mislim da se to ne moze...

Barem ja nisam uspio nac.. :-)

Bobby1
31.03.2013., 19:37
da li se mogu slike iz albuma fejsa prebaciti na mob i ako mogu,kako(bez kompa,koristeci mob)?

One X via tapatalk 2

be.redy
31.03.2013., 22:19
Pogledaj u Accounts & Sync ima li ti opcija da syncas facebook albums into gallery. Na mome SE Neo to ima, doduše to je pod Sony Facebook Integration, nije pod Facebook aplikacijom, ali vjerujem da je i HTC ubacio negdje nešto slično.

http://s8.postimg.org/epxank04l/2013_03_31_22_15_27.png

Bobby1
01.04.2013., 09:47
uspio sam jednu po jednu preko dropboxa jer isti ima opciju save to sd card...

One X via tapatalk 2

Pitamte
05.04.2013., 18:37
Kako da idem besplatno na face mobitelom?Znam za 0.facebook,ali i kad tako idem potroši mi 5 kn u 3 minute.znam da je i zbog preglednika ali kako drukčije?Ako ima kakva aplikacija ili kako?Imam LG GT540.Mreža je tele2.

vhrkac
05.04.2013., 20:06
uzmes kod svog operatera neki internetpaket i tako ti je najjeftinije.....
sigurno gledas slikice------
0.fejs je besplatan samo preko inegriranog preglednika.....
i neki pretplatnici nemogu na besplatni fejs(npr vipovci)

assassin
06.04.2013., 07:06
Slazem se s vhrkcem (uzmi si neki paket interneta- u tele2 imas Smart tarifu ili uzmes kao dodatnu opciju ako ne zelis mijenjati tarifu), a problem ti je vjerojatno u tome sto ti se jos nesto sinkronizira preko interneta kad ga upalis da odes na 0.facebook.com. Jedino rjesenje je da rootas mobitel, instaliras DroidWall i zabranis pristup internetu svemu osim browseru.

Meron
10.05.2013., 22:25
Konačno uveli opciju brisanja komentara sa novim updateom :rolleyes: :D

Btw, nije mi jasno zašto ova tema nije na ppdf Aplikacije, malte ne sam pol' sata tražio temu, mislio sam da je obrisana :o

assassin
10.05.2013., 23:16
Nešto se spajala pa je slučajno premještena :)
Lijepo je čuti da netko koristi tražilicu :D

m_m
12.05.2013., 14:33
Zašto mi se već nekih 7, 10 dana notifikacije ne pojavljuju? "Dođu" tek nakon što sam neko vrijeme na facebooku?! i kao push notifikacija na mobitel (s3 mini) mi dolazi svaka deseta...

justagirl25
12.05.2013., 20:54
jel zna itko u čem je stvar kad preko fb app. otvaram news feed i piše mi da su postovi stavljeni npr prije 2h, a stavljeni su prije par minuta...kao da je vrijeme na toj app. u neskladu sa satom na mobu... :S