PDA

View Full Version : "prijateljica" - kuja!!!

terresy
07.03.2003., 15:18
savjet molim:
moja jako dobra prijateljica, koju sam dovela u firmu i kojoj sam pomogla da dogura daleko, potrudila se da mi zabije noz u ledja. Sta je posrijedi: ona vec godinu dana rovari protiv mene na svim razinama, i ja to tek danas doznam. A ja sam joj osim posla rjesavala probleme sa frajerom, familijom, opcenito ono sto prava prijateljica obicno od sveg srca moze pomoci. I danas saznam da je kuja isplela mrezicu kojem me pokusava maknuti s pozicije, podmece mi mine na svakom koraku, a ja naivna krava zivim u uvjerenju da smo si dobre.

Sad, sta napraviti?

blondie_30
07.03.2003., 15:23
Van firme: skresi joj sve u facu i opali samar-dva.
Btw. kako si doznala ???

Shit; al desava se :flop: Zao mi je. Mogu mislit koliko si raspiz***a :(

indian
07.03.2003., 15:53
Uh, ja bi joj isto sve u lice sasula :mad:..i doooobro oprala i izribala..

U biti bi bila toliko strašna, da bi išla s tim da me se prepadne tada i počne bojat jednom za svagda :D

Pokaži zube! :top:

Gospon Pes
07.03.2003., 15:54
Moze malo detaljnije? Sto ti je tocno splela u firmi, da li kod kolega ili kod sefova i sto je baza: nesto lose o tebi privatno ili nesto lose o tebi poslovno?

margarita
07.03.2003., 15:56
porazgovaraj s njom otvoreno

ovisi kako si doznala - da nije netko treci odlucio da malo laze i sve svali na nju?

Mljacko
07.03.2003., 16:59
saspi joj lijepilo na stolicu:rolleyes:

Billi
07.03.2003., 17:16
A da joj probas namjestiti otkaz?

Sandra October
07.03.2003., 17:28
svog nadređenog i nju skup sa sobom za stol uz jedno pravilo- držat se samo onog što je lajala vezanog uz posao. nek ispriča naglas ispred tebe što je lajala iza leđa.

a onda još van ureda je pošteno oprat radi privatnih stvari.

i zaboravit ju.

ela
07.03.2003., 17:34
ma kako nisi ništa primijetila sve te godine što se družiš s njom.:confused: kakva je prema drugima?

Gospon Pes
07.03.2003., 19:32
Sandra October kaže:
svog nadređenog i nju skup sa sobom za stol uz jedno pravilo- držat se samo onog što je lajala vezanog uz posao. nek ispriča naglas ispred tebe što je lajala iza leđa.

To sam i ja htjela predloziti. :D:D:D

Sandra October
07.03.2003., 19:34
Gospon Pes kaže:
To sam i ja htjela predloziti. :D:D:D

great minds think alike :D

više boli kad još treba pred nadređenim sjest u vlastito govno :D i promeškoljit se na njemu :D

Gospon Pes
07.03.2003., 19:35
Tocno tako. Priustiti joj pred najvisom mogucom osobom da ponovi. :D
Ali prvo njega zamoliti za razgovor i njemu reci da nju pozove, tako da nema pojma sto je ceka. :D

Sandra October
07.03.2003., 19:39
ja sam ipak mrvicu zločestija od tebe, pa bi je ja pozvala al jedno 5 minuta pred sastanak. tako da proživi onih 5 minuta horora i panike. i nemoš reć da nije fer i da nisam dala dovoljno vremena da se radije eventualno baci sa krova zgrade :D

kad ljudi zajebu, više boli hodanje pred visoki sud nego stajanje pred sudom, čemu se lišiti tog gušta? :D

Gospon Pes
07.03.2003., 19:50
Ma ni slucajno. Jos mozda i skoci, pa ti propadne zabava. :D
Ne, ne, puno je ljepse kad ide k sefu ne znajuci zasto ili se jos mozda poveseli da je nesto dobro, npr. da suparnica dobija otkaz, a ona njeno mjesto... :D
I onda je lijepo zaskocis da nema vremena smisliti jos koju laz ili skupiti snage za lagati u oci. :D

Sandra October
07.03.2003., 19:53
a i to šta veliš. :D

samo ti slušaj nas terresy

Cruella d'Vill mala beba za nas :D
viš kako nas Tija sluša :D

Gospon Pes
07.03.2003., 19:57
Sandra October kaže:
Ako nas slusa, onda joj je pamet stvarno u sisama. :D:D:D

Ali ovo gore za kuju sam ozbiljno mislila. :D

Sandra October
07.03.2003., 19:59
Gospon Pes kaže:
Ako nas slusa, onda joj je pamet stvarno u sisama. :D:D:D

:D :D svih 100 cm :D

a za kuju sam i ja mrtva ozbiljna. :D terreza radiš li ti zabilješke?:D mi se ubile od truda a ona ništa.

možda je već u remetincu? :no: :D

shef Sale
07.03.2003., 21:46
Ko?
Tereza, kuja ili šef? :D

Sandra October
08.03.2003., 09:41
shef Sale kaže:
Ko?

ma tereza jebo ga ja :D
terezaaaaaaaaaa, jes šenula kuda s' to s pištoljem krenula:D

shef Sale
08.03.2003., 11:24
Sandra October kaže:
ma tereza jebo ga ja :D

Koga? Jel šefa? :D

Sandra October
08.03.2003., 11:29
shef Sale kaže:
Koga? Jel šefa? :D

šefe jel te i inače trese egomanija na dan žena? :D

Tija
08.03.2003., 11:32
Sandra October kaže:

Ferpist dih, i ti i keruša:D :D :D ;)

Sandra October
08.03.2003., 11:34
Tija kaže:
fala fala :D

ništa i drugi put:D

xena
08.03.2003., 13:32
terresy kaže:
savjet molim:
moja jako dobra prijateljica, koju sam dovela u firmu i kojoj sam pomogla da dogura daleko, potrudila se da mi zabije noz u ledja. Sta je posrijedi: ona vec godinu dana rovari protiv mene na svim razinama, i ja to tek danas doznam. A ja sam joj osim posla rjesavala probleme sa frajerom, familijom, opcenito ono sto prava prijateljica obicno od sveg srca moze pomoci. I danas saznam da je kuja isplela mrezicu kojem me pokusava maknuti s pozicije, podmece mi mine na svakom koraku, a ja naivna krava zivim u uvjerenju da smo si dobre.

Sad, sta napraviti?

Ja bi ipak najprije provjerila sve to. Jer jebi ga, pitanje je kako si to sve saznala :rolleyes: Mozda te netko drugi drzi naivnom kravom :eek:

north wind
08.03.2003., 15:04
xena kaže:
Ja bi ipak najprije provjerila sve to...

I ja isto i to dobro provjerila. :) Možda je ipak netko drugi :cool:
Ako je sigurno i provjereno, dovedi je na suočenje pred šefom što prije i bez smicalica. Privatno ju onda prekriži za sva vremena. :mad:

Winona2
08.03.2003., 18:55
shef Sale kaže:
Ko?

:D

inace najgore moze biti da se znalo dogoditi da takve osobe zaista ponove svoje lazi pred sefom i dtoicnom osobom ....i mozes ih hebat :rolleyes: jer se drze svoje iskonstruirane price kao pijan plota

Winona2
08.03.2003., 18:57
Tija kaže:

sjedi pet ! :top:

brzo ucis...:eek:

Sandra October
08.03.2003., 19:03
Winona kaže:
:D

inace najgore moze biti da se znalo dogoditi da takve osobe zaista ponove svoje lazi pred sefom i dtoicnom osobom ....i mozes ih hebat :rolleyes: jer se drze svoje iskonstruirane price kao pijan plota

ispravno:( počnu vjerovat u vlastite laže. valjda je tako lakše, šta li ...

Princeza
09.03.2003., 22:15
Winona kaže:

Dzizus, to se meni jednom dogodilo! :eek: Ljudi koji lazu kad zinu i bez da trepnu! :mad:

Jedna bitch je lajala (bila je ljuta i rekla je neke stvari koje nikako nije trebala i koje su joj mogle direktno naskoditi karijeri, jer se radilo o lazima vezanima uz jednu bivsu seficu). To je culo par ljudi (i ja medju njima), vrlo jasno, glasno i nedvosmisleno. A kad je to trebalo ponoviti (na inicijativu jednog kolege), djevojcica je s najnevinijim izrazom lica mrtva-hladna rekla da ne zna o cemu se radi i zacudjeno pitala 'pa zar mislite da bih ja rekla takvo nesto?!?'. Mi smo svi ostali bez rijeci i ona je ispala moralni pobjednik. :rolleyes: :mad:

Danas znam sto bih joj sve rekla. Tada se nitko nije snasao i nitko od svih nas nije odreagirao kako je trebalo.

I svi smo izasli iz sobe posrani. :mad:

Inace, Terresy, ako ste dugo vremena prijateljice i ako sama nisi primijetila nista lose u vasem medjusobnom odnosu, onda najprije provjeri koliko je istina to da ti frendica podmece. Mozda vas samo netko zeli posvadjati po onoj (dobroj) staroj divide et impera. Hocu rec, najprije dobro provjeri o cemu se radi da ne unistis jedno dugogodisnje prijateljstvo.

Ako pokazes prijateljici da si povjerovala lazima o njoj iz usta nekog tko ti je manje blizak i da si bila u stanju misliti da je ona stvarno zla i losa osoba, nikakva ti isprika vise nece pomoci da spasis vas odnos. Zato ~ stvari na vagu! :)

soks
10.03.2003., 10:19
Princeza kaže:
Dzizus, to se meni jednom dogodilo! :eek: Ljudi koji lazu kad zinu i bez da trepnu! :mad:

Jedna bitch je lajala (bila je ljuta i rekla je neke stvari koje nikako nije trebala i koje su joj mogle direktno naskoditi karijeri, jer se radilo o lazima vezanima uz jednu bivsu seficu). To je culo par ljudi (i ja medju njima), vrlo jasno, glasno i nedvosmisleno. A kad je to trebalo ponoviti (na inicijativu jednog kolege), djevojcica je s najnevinijim izrazom lica mrtva-hladna rekla da ne zna o cemu se radi i zacudjeno pitala 'pa zar mislite da bih ja rekla takvo nesto?!?'. Mi smo svi ostali bez rijeci i ona je ispala moralni pobjednik. :rolleyes: :mad:

Danas znam sto bih joj sve rekla. Tada se nitko nije snasao i nitko od svih nas nije odreagirao kako je trebalo.

I svi smo izasli iz sobe posrani. :mad:

ha ha tako vam i treba kad ono što neka bitch laje odmah idete tužakati shefu :B

Princeza
10.03.2003., 13:00
soks kaže:
ha ha tako vam i treba kad ono što neka bitch laje odmah idete tužakati shefu :B

Soks, drago mi je vidjet da uopce nisi zlobna. :rolleyes:

Ja nisam tuzila nikog, niti sam imala ikakvog aktivnog udjela u cijeloj prici, osim sto su me pozvali, kao jednog od svjedoka, da budem prisutna razracunavanju dvije inace jednako neugodne osobe od kojih je jedna upravo tada bila u pravu, a druga nije.

Poanta je u necem drugome ~ zenska je lagala pred svima nama bez da je trepnula okom. A znala je da mi znamo da ona laze. :(

Takvu hladnokrvnost i ljudsku pokvarenost nisam vidjela nikad prije uzivo. I dan-danas se cuvam te zmijetine djecjeg lisca i glasa. :rolleyes:

emili
10.03.2003., 13:49
eto što ti je pravica

pravica ne postoji, nek ko jači taj kvači...

ko lajaviji, čija mašta veća taj je u prednosti
s pokvarenjacima se igra pokvareno, na finjaka se gubi
šteta što ti frendica nije isto napričala sveg i svačeg nadodanog što nema veze s istinom pa da vidite reakciju kak se onda koka koprca;)

Princeza
10.03.2003., 14:17
Eh, da... Steta sto nije. :( Ali znas kak se veli, nakon jebanja nema kajanja. :D :D

emili
10.03.2003., 14:21
Princeza kaže:
Eh, da... Steta sto nije. :( Ali znas kak se veli, nakon jebanja nema kajanja. :D :D

je, poslije zapališ il popušiš;)

Epiphany
10.03.2003., 19:26
ko se da zajebavati tog i zajebavaju!
been there, done that!
bed je zato sto ti je to frendica ali ja bi to bez imalo sazaljenja odmah skresala u pocetku!
da te malo postuje nebi joj to palo na pamet jer se nebi usudila!
no metter what prvo sve provjeri jer ljudi nekad znaju iz zavisti biti zlocesti... " podjeli pa vladaj"... ne kaze se dzabe!!! :flop: :flop: :flop: :flop: :flop: ne volim takve ljude

mala_slatka
11.03.2003., 04:23
da cujem sto si joj uradila:B :B ili cu morati da cekam do sutra:D :D

terresy
11.03.2003., 10:53
uh, eto me...dobila sam gripu od muke, nisam mogla mrdnut iz kreveta. Hladne glave sam provjerila i onda povezala neke dogadjaje u zadnjih godinu dana...i sad je jasno ko dan. naime njezin decko kojeg sam joj ja namjestila radi s nama i isti je rang kao ja, a ona je nesto nizi. On i ja nismo konkurencija jedno drugom ali on daje sve od sebe da me ocrni jer mu to dopusta glavni sef koji je s njim u dealu za provizije (to sam jucer saznala). A moja prijateljica mu je desna ruka za kopanje bez razloga, znaci cista zloba (tipa: email glavnom kako je ova ili ona stvar mozda mogla biti bolje odradjena, kako sam ja predobra i premekana prema ljudima kojima sam nadredjena etc.)....glavni me treba jer sam odlicna robinja koja obavi posao bez greske i na vrijeme ali kad on ima los dan posere mi se na glavu...tek tako. Njega kuzim takav je kakav je...i hendlam ga bez problema ali kucka mi nije jasna...sve sam joj napravila u zivotu i zanima me koji je razlog takve zlobe...brrr ne mogu ni pricat o tome bez da mi tlak skoci....

Gospon Pes
11.03.2003., 11:15
Zavist jer si poslovno malo iznad nje.
I zavist jer si joj toliko toga pomogla, pa te mrzi. Neki ljudi i tako ispoljavaju "zahvalnost". :D
Tj. lijece komplekse i vlastitu nesposobnost... Uzmu sto im das, ali mrze te jer si imala sto dati, a oni su i dalje (iznutra) sirotinja i s onim sto su dobili... :D

Sandra October
11.03.2003., 12:53
Gospon Pes kaže:
I zavist jer si joj toliko toga pomogla, pa te mrzi. Neki ljudi i tako ispoljavaju "zahvalnost". :D
Tj. lijece komplekse i vlastitu nesposobnost... Uzmu sto im das, ali mrze te jer si imala sto dati, a oni su i dalje (iznutra) sirotinja i s onim sto su dobili... :D
:s :s :top: o kako fuckin instinito :(

znaš onu, pomozi sirotu na svoju sramotu? :(

sailor
11.03.2003., 13:11
terresy kaže:
sve sam joj napravila u zivotu i zanima me koji je razlog takve zlobe...

Pa žensko je, ne? :D
Mislim, što žena ženi može smjestiti... to mi ne možemo ni skužiti :p

terresy
11.03.2003., 13:32
hvala na rijecima podrske, hebi ga opameticu se ja...ali uopce nemam zeludac ili jednostavno ne mogu razmisljat osvetnicki..ja jos uvijek naivno vjerujem da sve dodje na svoje i svak dobije sto zasluzuje....

emili
11.03.2003., 14:41
ako ti je dobra prijateljica ili si je dosada takvom smatrala, otvoreno s njom porazgovaraj, na miran i korektan način, ljudski joj daj do znanja što te smeta i da ti se to ne sviđa, samo bez povišenih tonova
bar ćeš joj dati do znanja da znaš za njene skrivene igre, a njoj će biti jasno ak ne prestane s istima zašto ju ubuduće ignoriraš

ne postupaj osvetnički, već otvoreno i prijateljski...još jednom

mala_slatka
12.03.2003., 05:43
Sandra October kaže:
:s :s :top: o kako fuckin instinito :(

znaš onu, pomozi sirotu na svoju sramotu? :( e to jos nisam cula al je dobro:flop:

slafko
12.03.2003., 09:30
terresy kaže:
savjet molim:
Sad, sta napraviti?
možeš se jebat. to ti je tak jer miješaš prijatelje i posao. takvo mješanje svjetova je rizično i uvijek rezultira jednom krajnosti... ili je sve super i poslovna suradnja i prijateljstvo i divno, krasno i bajno ili sve ode u kurac kao što je tebi otišlo. hebiga, na greškama se nauči puno toga...

hoćeš da sredim da je pregazi crveni jugić? :D

soks
12.03.2003., 09:37
terresy kaže:
on daje sve od sebe da me ocrni

Možda je sve krenulo od njega:rolleyes: koliko je meni poznato, muški se baš ne miješaju u ženske čarke:rolleyes:

Tereza C.
12.03.2003., 13:24
terresy kaže:
savjet molim:

Sad, sta napraviti?

strasno, u svakom slučaju-čuvaj se!:eek:

emili
12.03.2003., 13:45
soks kaže:
koliko je meni poznato, muški se baš ne miješaju u ženske čarke:rolleyes:

da da, ko prstom u oko!
sve se pitam jel ovo ženski il muški forum, ni jedna tema ne prođe bez njihovih komentara, savjeta, upadica, prijedloga i da ne nabrajam dalje...još malo pa će nam počet preporučavat i koja hidratantna krema najbolje paše za koju kožu
:)
meni ne smetaju, bio je to samo moj komentar na gore rečeno :)

Bell@ Baggins *
14.03.2003., 18:34
i? kaj je na kraju bilo s prijateljicom?

shef Sale
14.03.2003., 19:19
citajuci topic na Poslu i karijeri, cini se da nam teresy ima problema i sa sefom i poslom generalno :(