View Full Version : Slušam Olivera i tako je sjetno...
Studentica
28.10.2004., 23:29
Ajme kako je bilo lijepo kad sam bila zaljubljena.....Ovaj Oliver mi bas pobudjuje te stare osjecaje. Koma.....
Ali nije mi zao. Nikad se ne bih mogla vratit na staro.
No, opet. Nekad se pitam hocu li opet osjetiti ljubav te jacine? Ili se samo jednom zbilja voli? Ili to nije bila ni ljubav, a mislila sam da je.
funkster
28.10.2004., 23:32
Jebalo te filozoforianje Oliver i Balašević :rolleyes:
BBilo je prošlo je, ne vrijedi sad to analizirat. Slušaj nešto vedrije, svježe i popij malo :D
masterblaster
28.10.2004., 23:39
mozes se samo zaljubiti jos jace i dublje i mahnitije i strastvenije! sa zreloscu dolazi i do produbljivanja osjecaja.uostalom,svi smo mi ljudi i uvijek u potrazi za necim novim i uzbudljivim..tak..ne sumnjam da ces dozivjeti!
Zrinska
29.10.2004., 00:05
Nemoj slusat Olivera.
Jer ces :( .
Brown Acid
29.10.2004., 00:48
Jebeš Olivera i hr. estradu..nitko ne piše više svoje pjesme..fuck that.:flop:
siram on fire
29.10.2004., 00:50
s topicom na glazbu....
Studentica kaže:
Ajme kako je bilo lijepo kad sam bila zaljubljena.....Ovaj Oliver mi bas pobudjuje te stare osjecaje. Koma.....
No, opet. Nekad se pitam hocu li opet osjetiti ljubav te jacine? Ili se samo jednom zbilja voli? Ili to nije bila ni ljubav, a mislila sam da je.
Hmm...recimo da sam bio u slicnoj situaciji, tj. mislim da sam bio zaljubljen....bilo kako da bilo, bilo mi je jako lijepo. Ljepse nego ikad prije :)
Nije ni meni zao. Nikako...
Znas kaj? Ako nista, imam bolje misljenje o samom sebi :)
Kako kazu: gledas sebe kroz njene oci(barem onda kada te tako gledala :zubo:)
Isto, ali bas isto se to i ja pitam. Hocu li ikada osjetiti takvo nesto ili mozda cak i bolje?
Iskreno? Ne znam...stvarno ne znam.....ali se i stvarno nadam da hocu.....ma znas kaj...moram...kad-tad......jer zasluzujem to... :)
Sretno :top:
Brown Acid
29.10.2004., 01:11
sjetno..hm, neznam zašto, al me ta riječ potsjeća na reklamu za uloške:confused:
Studentica
31.10.2004., 11:58
ne znam ja kako te to podsjeca na to....to je vec patologija...
a ovo je bio topic izrazavanja mojih trenutnih emocija
neki ljudi zbilja znaju izvalit glupost, brownacid :D
Mljacko
31.10.2004., 12:00
Brown Acid kaže:
Jebeš Olivera i hr. estradu..nitko ne piše više svoje pjesme..fuck that.:flop:
Respekt prema Gibonniju, molit ću lijepo:o
valentina
31.10.2004., 12:01
Studentica kaže:
No, opet. Nekad se pitam hocu li opet osjetiti ljubav te jacine? Ili se samo jednom zbilja voli? Ili to nije bila ni ljubav, a mislila sam da je. ma mozes odmah odbaciti to sranje da se samo jednom voli...
Studentica
31.10.2004., 12:08
sta ti to zbog odredjenih promjena u tvom zivotu mijenjas i strategiju?
znas sto mislim.....
divlji_Muzafer
31.10.2004., 15:35
Bio na koncertu olivera i jebene pjesme me bacise v depresiju,,,,svaka me poveze s nekom,sjetim se i jebi ga onda piva mora odraditi svoje..anestezija mozga pod hitno molim....samo da zaboravim ...:rolleyes:
Heart of darkness
31.10.2004., 20:00
Jel to do mentalnog sklopa ljudi s US-a ili do mog mentalnog sklopa pa samo ja slusam Olivera (ili neko je spomenuo i Balasevica) iz svog gusta i za gust.
Oh yes, postoje i pisme koje me podsjecaju na nekoga ali jebo vas jel morate izgledat ko zombiji nakon slusanja obicne pisme?
I za kog vraga neko uopce slusa pisme koje ga bacaju u depresiju? Ili to sad opet dovodi do novog pitanja, jesu li svi na ovom podforumu mazohisti?
divlji_Muzafer
01.11.2004., 09:38
Heart of darkness kaže:
Ili to sad opet dovodi do novog pitanja, jesu li svi na ovom podforumu mazohisti?
Naravno da su svi patološki mazohisti,,isto kao i ja :w :w
Studentica kaže:
Sad si me podsjetila na nesto sto i mene veze na proslu vezu.
Taj Oliver bas ima posebnu draz dok pjeva,i njegove rijeci,koje ti tacno popuduju stara osjecanja,koja i dalje postoje negdje u dubini mene.
Najbolje znas ti da li je to bila ljubav ili nije.Jednom se stvarno voli iz srca,jednom se ljubi sa toliko topline,strasti i zelje.
Ljubav ce svak osjetiti kad se najmanje nada.
Trbace vremena onima koji su mislili da je to bila zaista ljubav,
da bi da li sve od sebe da je ponovo osjete.Jer uvjek postoje
te sumnje.Sta? zasto?kako?
Nikad se ne treba dati cjeli,uvjek treba sacuvati nesto neotkriveno,das je duhovno,mislima,fizicki tjelom,mislis da je to ono pravo jer ne mozes zaustaviti osjecanja koja u tebi rastu i onda se na kraju razocaras.
Onda postavis pitanje da li je to bila zaista ljubav, ili sta li vec?
Uvjek covjek treba da bude spreman i na ono najgore, kad mu je najljepse!
Iz iskustva pricam.
Olive rje ostavio dubok trag na mene al bilo je lijepo dok je trajalo.
Trag u beskraju....
Brown Acid
01.11.2004., 20:39
Heart of darkness kaže:
jesu li svi na ovom podforumu mazohisti?
Tu sam:top: ;) :D
Brown Acid
01.11.2004., 20:49
Mljacko kaže:
Respekt prema Gibonniju, molit ću lijepo:o
Zašto?:confused:
Brown Acid
01.11.2004., 20:52
Patološki mazohisti..aaa..to je ono..da..pričao mi je frend koji radi na patologiji da su se jednom napili..aha..ma kakve veze ima to s ovim postom?
Zrinska
01.11.2004., 22:10
Mljacko kaže:
Respekt prema Gibonniju, molit ću lijepo:o Nemrem vjerovat!!!:D :D :D
Manuel Rui Costa
03.11.2004., 20:00
Lijepo je se sjetiti takvih trenutaka zasto ne .. ali ako se to dogadja cesto .. ne valja ..
Crow Jane
03.11.2004., 22:03
Katastrofa. :rolleyes:
Ko normalan sluša Olivera? I još se uz to deprimira...:lol: :lol:
Ava Adore
03.11.2004., 22:05
Crow Jane kaže:
Katastrofa. :rolleyes:
Ko normalan sluša Olivera? I još se uz to deprimira...:lol: :lol:
A eto, ima nekih :D
Dear Prudence
03.11.2004., 22:15
Studentica kaže:
Ili to nije bila ni ljubav, a mislila sam da je.
To ti najbolje znaš!:raspa:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.