PDA

View Full Version : Web stranica

AmaterskiKirurg
03.01.2012., 14:57
Zanjima me koliko dođe normalna web stranica sa autopilotom i moze mi neko preporucit neku za kupnju. Također moze mi neko objasnit kako to funkcionira i te stvari.

LudaPtica
03.01.2012., 15:53
Zanjima me koliko dođe normalna web stranica sa autopilotom i moze mi neko preporucit neku za kupnju. Također moze mi neko objasnit kako to funkcionira i te stvari.
Normalna web stranica dođe između 0 kuna i 1000 eura :D

Ovisi što je to normalno.

Posebno me zanima što podrazumijevaš pod autopilot ?

ONeill
03.01.2012., 16:26
Vjerojatno da se sadržaj automatski stavlja na site, da ništa on kao korisnik ne mora pisati i stavljati gore.

AmaterskiKirurg
03.01.2012., 18:08
Vjerojatno da se sadržaj automatski stavlja na site, da ništa on kao korisnik ne mora pisati i stavljati gore.

e to i gledao sam neke stranice na ebay-u i sad me zanjima kako to funkcionira sta ja ko dodaje te nove sadržaje. I kako unajmit ono kao da imas banere na stranici i te stvari, zanjima me kako se povezat sa amazonom ono da ja njihove stvari mogu prodavat.
I sta mislite da o osoj starnici:

http://www.ebay.com/itm/Very-Popular-Nintendo-DS-Website-Business-Sale-/120834257638?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c224872e6

LudaPtica
04.01.2012., 13:37
e to i gledao sam neke stranice na ebay-u i sad me zanjima kako to funkcionira sta ja ko dodaje te nove sadržaje. I kako unajmit ono kao da imas banere na stranici i te stvari, zanjima me kako se povezat sa amazonom ono da ja njihove stvari mogu prodavat.
U, stari moj, dalek je tvoj put, a tek si na početku...

Čini mi se da je najlakše to napraviti u wordpressu jer postoji dosta plugin-ova i za amazon i za auto-blogging, ma i one banere se lako doda.

Možeš sam to napraviti, iako ne preporučam, trebat će ti 100 godina dok neke stvari naučiš, možeš unajmiti nekog da ti to napravi, čak bih i ja to mogao samo sam trenutno prezauzet (do kraja mjeseca) ili možeš kupiti gotovu takvu stranicu, možda da pogledaš flippa.com ?

Grubi Jan
04.01.2012., 17:26
Probaj prvo sa jednim blogger.com blogom. Registriraj se na internetzarada.org forum i pocni proucavati pocetnicke teme i traziti po forumu sta god te zanima. Ako negdje zapnes pitaj, ljudi su ljubazni i pomognu.

Ne moze se preko noci nauciti, to ide postepeno i uz mnogo truda.

haker010101
06.01.2012., 14:10
Ako ti treba pomoc oko wordpressa mozes se meni javit pa cu ti pomoc a sto je reka korisnik LudaPtica da wordpress ima pluginove s kojima ces najlakse obavit sto si mislio to je tocno

MrGood
06.01.2012., 14:21
Sto se tice kupnje gotove stranice, ako se dobro ne razumijes u to, nemoj nista kupovati jer ces se 99% zeznuti. Ukoliko zelis zaradjivati na internetu, dug je put pred tobom (ili ne tako dug, ovisi o tebi), trebas nauciti dosta stvari pa onda lagano krenuti. Imas neke forume na hr jeziku u vezi tih tematika pa si ih dobro prouci od prve do zadnje stranice i sve ce ti biti puno jasnije.

elektroman
06.01.2012., 14:34
I sta mislite da o osoj starnici:

http://www.ebay.com/itm/Very-Popular-Nintendo-DS-Website-Business-Sale-/120834257638?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c224872e6

Mozes za pocetak otvorit blog i imas na amazon gotove widgete koje samo umetnes. Isto tako mozes na weebly otvorit besplatno web stranicu i vrlo jednostavno ju mozes oblikovat bez puno znanja. Drugi je problem kako navuci posjetitelje na svoj blog/stranicu...