View Full Version : HTC Rhyme
~Scarlet~
06.01.2012., 19:03
Problem je slijedeći: alarm normalno radi samo ako je mobitel upaljen. Ja imam običaj navčer ga gasiti (radi očuvanja mentalnog zdravlja:D) a ujutro mi naravno treba alarm da me budi. Prvi dan kak sam ga kupila i nije mi zvonio, ujutro sam zakasnila na posao:p.
Pa zar je to moguče?!:eek: Na niti jednom mobu do sada mi se tak nešto nije dešavalo, a sad na androidu.:rolleyes:
Ili ja nešto krivo radim?:503:
cickova
06.01.2012., 20:33
nema toga na adroidu... nazalost :mad:
mrcina 22222
06.01.2012., 22:03
čukicu naviti da zvoni ili uz androida ne prodavati ciglu od mobitela i njega imati za alarm.
Nemas ga potrebe gasiti,nego ukljuci airplane mode,cuva ti "mentalno zdravlje" i batt,a alarm ce ti normalno raditi.
Jer android je isto sto i komp,nista ne radi dok je ugasen ;)
wildfire via tapatalk
~Scarlet~
07.01.2012., 13:08
Nemas ga potrebe gasiti,nego ukljuci airplane mode,cuva ti "mentalno zdravlje" i batt,a alarm ce ti normalno raditi.
Jer android je isto sto i komp,nista ne radi dok je ugasen ;)
wildfire via tapatalk
Dakle airplane kažeš. Ok, stavit ću ga u taj mod rada preko noći. (šta god to bilo):D
assassin
07.01.2012., 14:18
Mod koji gasi sve mreže.
Znači- nema zvanja, slanja SMS- a i sličnih stvari (WiFi se može koristiti).
Za ostale je mobitel kao ugašen- a za tebe troši puno manje baterije i možeš ga koristiti za sve osim ovih gore stvari.
~Scarlet~
07.01.2012., 22:25
Hvala vam svima na pojašnjenjima.:brukica:
Sharkie
12.06.2012., 11:12
Razmišljam kupit HTC Rhyme, on ima OS v2.3.4 (Gingerbread), upgradable to v4.x (ICE), e sad dal netko može objasnit što treba skinut za upgrade i objasnit postupak?
Nadogradnja softvera se sastoji od ulaska u menu/settings/about phone/system updates. Pri tome ti mora mob biti spojen na internet (wi fi po mogućnosti) I to je to.
Ovdje (http://www.groovypost.com/howto/howto/manual-update-android-check-ota/) imaš step by step ako ti nije jasno to što sam ukratko napisao.
Sharkie
12.06.2012., 12:55
Hvala, nemam još mob u rukama, a i nisam još imao android, pa od tuda pitanje koje mi sada izgleda glupo (koliko je jednostavno)...
~Scarlet~
15.06.2012., 19:48
Nadogradnja softvera se sastoji od ulaska u menu/settings/about phone/system updates. Pri tome ti mora mob biti spojen na internet (wi fi po mogućnosti) I to je to.
Ovdje (http://www.groovypost.com/howto/howto/manual-update-android-check-ota/) imaš step by step ako ti nije jasno to što sam ukratko napisao.
Probala sam tako, ali mi nalazi samo upgrade za Twitter:rolleyes::ne zna:
Rhyme je na popisu podržavanih uređaja za android 4.0, pa ne kužim zakaj ga ne nalazi.
Šta bi bilo kad bi Ice cream sandwich instalirala direkt iz Marketa? :cerek:
assassin
15.06.2012., 21:57
Probala sam tako, ali mi nalazi samo upgrade za Twitter:rolleyes::ne zna:
Rhyme je na popisu podržavanih uređaja za android 4.0, pa ne kužim zakaj ga ne nalazi.
Šta bi bilo kad bi Ice cream sandwich instalirala direkt iz Marketa? :cerek:
Možda je na popisu, ali tvoj operater mora "prilagoditi" update pa zato ne dobiju svi u isto vrijeme.
Za ovo skidanje iz Marketa pretpostavljam da se šališ :D
~Scarlet~
16.06.2012., 12:27
Možda je na popisu, ali tvoj operater mora "prilagoditi" update pa zato ne dobiju svi u isto vrijeme.
Za ovo skidanje iz Marketa pretpostavljam da se šališ :D
Ne, nisam se šalila.:rofl::brukica: Svašta nama neznalicama pada na pamet.:D
U svakom slučaju hvala na odgovoru, i neću skidati iz Marketa.:cerek:
Zla_grančica
11.11.2012., 15:57
Ovak, mobitel ne radi. Neki dan je samo otkazao poslušnost. Ne želi se upaliti nego kada se stisne tipka za paljenje, samo zasvijetli, stoji tak par trenutaka i onda opet crkne. U čem bi mogao biti problem?
Nije moj mobitel, tako da ne znam koji andrioid ima trenutno instaliran i jel padao, jel neš rađeno na njemu, apgrejdano i sl., al poznavajući vlasnika, najvjerojatnije nije :zubo:
Pa jel možda ima tko kakvu ideju šta bi mu moglo biti?
Eppur si muove
11.11.2012., 19:29
Prazna baterija? Možda neispravan punjač? Kod njega se baterija ne može vaditi?!
Probaj istovremeno pritisnuti tipke Volume down + Power i ako se tad upali pomoću tipke Volume odaberi Reboot (device) i potvrdi tipkom Power. Pa možda onda proradi.
Zla_grančica
11.11.2012., 21:40
Prazna baterija? Možda neispravan punjač? Kod njega se baterija ne može vaditi?!
Probaj istovremeno pritisnuti tipke Volume down + Power i ako se tad upali pomoću tipke Volume odaberi Reboot (device) i potvrdi tipkom Power. Pa možda onda proradi.
Nije prazna, da bar je, možda bi se zgasio i došao k sebi. Nemre se vaditi :( Punjač je ispravan. Napravit ću ovak kak si rekao/la (?) pa ću vidjet oće se ikaj promijeniti. Fala ti :mig:
Zla_grančica
12.11.2012., 16:25
Ništa, mrtav i dalje. Nosimo ga na servis, pa će ga tam valjda dovest u red. Hvala svejedno :mig:
Eppur si muove
12.11.2012., 17:30
Baš mi je žao, napiši šta je bilo kad se vrati sa servisa.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Zla_grančica
13.11.2012., 00:25
Baš mi je žao, napiši šta je bilo kad se vrati sa servisa.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Budem, nema frke :mig:
Zla_grančica
22.11.2012., 18:25
Evo, samo da se javim na raport :D
Došao je jučer HTC sa servisa i rekli su ovi u servisu da je otišla matična ploča, pa su ju morali zamijeniti. Uglavnom, ne kužim kak je tak brzo otišla, mobitel ima možda godinu dana, tu negdje, al dobro, kaj je, tu je. Sad radi i valjda bude radio još koje vrijeme :rofl:
Eppur si muove
22.11.2012., 18:39
Evo, samo da se javim na raport :D
Došao je jučer HTC sa servisa i rekli su ovi u servisu da je otišla matična ploča, pa su ju morali zamijeniti. Uglavnom, ne kužim kak je tak brzo otišla, mobitel ima možda godinu dana, tu negdje, al dobro, kaj je, tu je. Sad radi i valjda bude radio još koje vrijeme :rofl:
:five:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.