PDA

View Full Version : LG C2200

danni
31.10.2004., 17:15
sviđa mi se taj mob (kao i lg c1200 ali on nema kameru), a budući da namjeravam kupiti novi mob, htjela bih znati neka druga (možda iskusnija) mišljenja o njemu.
i savjeti su dobrodošli - htjela bih preklopni mob po mogućnosti sa kamerom

vaci
31.10.2004., 21:37
je, ja sam isto razmišljala o njemu al sam ostala paf kad sam vidila da pamti 10 propuštenih poziv, 10 primljenih, al ne i one koje si ti zva :(
mob mi se činija baš elegantan, baš ženski , jer je motorola v525 malo krupnija

kamera mu se čini dobra, nema bluetootha, i uopće nije puno u paketu, al mislim da jedino ima u plavoj boji (1100 je bija ona lipa crvena :) )

danni
31.10.2004., 23:34
ajoj, sad je i meni veselje splasnulo :( a baš sam se zagrijala...
koji da onda mob odaberem?

light
02.11.2004., 16:57
ja isto patim za preklopnim mobitelom ali još neću mijenjati svoju nokiu 3200, možda ti mogu pomoći u odabiru, dakle, želiš preklopni mob, samo mi reci koliko novaca možeš dati i naći ćemo nešto... još jedna stvar, planiraš ga kupit u dućanu ili prek oglasnika?
:w

danni
02.11.2004., 19:10
hvala na pomoći. planiram ga kupiti u dućanu (simpa ili t-com, kako god se sad to zvalo jer imam simpa karticu), za negdje do 1500 kn.
ne mora baš biti preklopni, ali htjela bih da ima ugrađenu kameru.

light
02.11.2004., 20:16
ako si iz zagreba, najjednostavniji način da izabereš mob je da odeš u t-centar npr. na cvjetnom trgu gdje možeš pogledati mobitele i pročačkat po meniju da vidiš kakvi su, a sad do 1500 kn možeš kupiti npr. sony ericsson t630 koji ima kameru i mob je dosta dobar, ima i irdu i bluetooth, ne znam što točno očekuješ od mobitela
evo ti link od t-mobila pa pogledaj ponude
http://www.t-mobile.hr/10/10-30-10-10-00.asp

danni
18.11.2004., 20:07
evo polako mi se bliži vrijeme kad odlazim u kupnju novog mobitela, a ja se još uvijek dvoumim - sony ericsson t630 ili lg c2200. ovaj prvi mi svi hvale i sviđa mi se (zbog kvalitete, kako sam čula). ali sviđa mi se i lg (zato jer je preklopni i baš mi je sladak), samo što još nisam čula nikoga tko ga ima.
inače, ja mobitel uglavnom koristim za poruke, pozive, koristim alarm, termine, bilješke, sad namjeravam i kameru, pa malo slikati i po mogućnosti razmjenjivati slikice.
stvarno se dvoumim -što da radim????

light
18.11.2004., 21:33
moja preporuka, uzmi t630 jer je on sve što tebi treba, LG nisu baš tak puno rasprostranjeni , pa zapravo skoro nitko ni ne zna kakva im je zapravo kvaliteta, ponavljam, uzmi t630 bit ćeš itekako zadovoljna s njim;) :top:

danni
20.11.2004., 15:17
Mislim da ću onda ipak uzeti t630. do sada sam stalno imala siemens, i mislila sam nastaviti s njim, ali me obeshrabrilo to da sam čula da u zadnje vrijeme tj. ovi noviji modeli, nisu baš nešto dobro.
da li je to istina?

light
21.11.2004., 13:32
da, istina je da su sad ovi noviji modeli imali softwersku grešku tj kad se baterija isprazni onda su puštali piskutav zvuk koji se nije mogao ugasiti ni smanjiti a navodno je mogao oštetiti sluh, sad su kao stavili novi softwer ali tko to zna jel taj problem riješen... uzmi t630 jer je SE jako kvalitetan i ja s njima nisam nikad imala problema a mislim da nisu ni drugi...