View Full Version : LG C2200
sviđa mi se taj mob (kao i lg c1200 ali on nema kameru), a budući da namjeravam kupiti novi mob, htjela bih znati neka druga (možda iskusnija) mišljenja o njemu.
i savjeti su dobrodošli - htjela bih preklopni mob po mogućnosti sa kamerom
je, ja sam isto razmišljala o njemu al sam ostala paf kad sam vidila da pamti 10 propuštenih poziv, 10 primljenih, al ne i one koje si ti zva :(
mob mi se činija baš elegantan, baš ženski , jer je motorola v525 malo krupnija
kamera mu se čini dobra, nema bluetootha, i uopće nije puno u paketu, al mislim da jedino ima u plavoj boji (1100 je bija ona lipa crvena :) )
ajoj, sad je i meni veselje splasnulo :( a baš sam se zagrijala...
koji da onda mob odaberem?
ja isto patim za preklopnim mobitelom ali još neću mijenjati svoju nokiu 3200, možda ti mogu pomoći u odabiru, dakle, želiš preklopni mob, samo mi reci koliko novaca možeš dati i naći ćemo nešto... još jedna stvar, planiraš ga kupit u dućanu ili prek oglasnika?
:w
hvala na pomoći. planiram ga kupiti u dućanu (simpa ili t-com, kako god se sad to zvalo jer imam simpa karticu), za negdje do 1500 kn.
ne mora baš biti preklopni, ali htjela bih da ima ugrađenu kameru.
ako si iz zagreba, najjednostavniji način da izabereš mob je da odeš u t-centar npr. na cvjetnom trgu gdje možeš pogledati mobitele i pročačkat po meniju da vidiš kakvi su, a sad do 1500 kn možeš kupiti npr. sony ericsson t630 koji ima kameru i mob je dosta dobar, ima i irdu i bluetooth, ne znam što točno očekuješ od mobitela
evo ti link od t-mobila pa pogledaj ponude
http://www.t-mobile.hr/10/10-30-10-10-00.asp
evo polako mi se bliži vrijeme kad odlazim u kupnju novog mobitela, a ja se još uvijek dvoumim - sony ericsson t630 ili lg c2200. ovaj prvi mi svi hvale i sviđa mi se (zbog kvalitete, kako sam čula). ali sviđa mi se i lg (zato jer je preklopni i baš mi je sladak), samo što još nisam čula nikoga tko ga ima.
inače, ja mobitel uglavnom koristim za poruke, pozive, koristim alarm, termine, bilješke, sad namjeravam i kameru, pa malo slikati i po mogućnosti razmjenjivati slikice.
stvarno se dvoumim -što da radim????
moja preporuka, uzmi t630 jer je on sve što tebi treba, LG nisu baš tak puno rasprostranjeni , pa zapravo skoro nitko ni ne zna kakva im je zapravo kvaliteta, ponavljam, uzmi t630 bit ćeš itekako zadovoljna s njim;) :top:
Mislim da ću onda ipak uzeti t630. do sada sam stalno imala siemens, i mislila sam nastaviti s njim, ali me obeshrabrilo to da sam čula da u zadnje vrijeme tj. ovi noviji modeli, nisu baš nešto dobro.
da li je to istina?
da, istina je da su sad ovi noviji modeli imali softwersku grešku tj kad se baterija isprazni onda su puštali piskutav zvuk koji se nije mogao ugasiti ni smanjiti a navodno je mogao oštetiti sluh, sad su kao stavili novi softwer ali tko to zna jel taj problem riješen... uzmi t630 jer je SE jako kvalitetan i ja s njima nisam nikad imala problema a mislim da nisu ni drugi...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.