View Full Version : zasto su svi decki koji mi se svidjaju zauzeti?
Studentica
10.11.2004., 20:00
popizdit cu...evo danas sam upoznala jednog totalno super frajera koji ima curu....sta da vam kazem....i zive skupa. neki splico tamni slatki.
imam osjecaj ko da je sve dobro rasprodano (citaj: zauzeto) ili zele samo sevu bez veze.
:mad:
Mljacko
10.11.2004., 20:09
Ja sam već reko... Postoje dva tipa i tri podtipa muškaraca
Loši muškarci i dobri muškarci.
A ovi drugi se dijele na one koji su zauzeti, oni koji te brzo nogiraju i oni koji te varaju na sve strane
Drugim riječima, ne gubi vrijeme i odi u časne sestre...
Ava Adore
10.11.2004., 20:09
pa svi dobri su zauzeti naravno. nece valjda cekati do ne znam, 35-te :D :D
Hm... možda imaš pogrešku u definiciji dobrog :D
siram on fire
10.11.2004., 20:30
a šta sad...
zauzeti : sljezeramenima :
jedino nemooj ih pokusavat oduzimat, a pogotovo ne dijelit
a možda te samo zauzeti privlače?
:)
Izgleda da previse biras......:)
Sentimental
10.11.2004., 21:29
imam osjecaj ko da je sve dobro rasprodano (citaj: zauzeto) ili zele samo sevu bez veze.
Jest. Sve ono ke valja je uvijek ugrabljeno na vrijeme. Fala Bogu! A ono ke želi ševu bez veze, se valjda već opeklo na nekoj ženi.
Da ja tebi postavim protupitanje: zakaj tek svaka osamdeseta žena ne brije na vezu?!
Da odgovor potražim u empiričkim ili (n)atavističkim korijenima?!
:misli:
river_city
10.11.2004., 23:14
evo ja sam jedan slobodan studentic. jos ti se samo moram svidat.
mislim da ti to nece bit problem jer sam stvarno jebeno zgodan :D
tu i tamo mogu napravit filozofiju od niceg zbog cega su se neki ljudi htjeli bacit s balkona , ali inace sam ok.
mozda jos jedan mali nedostatak je sto nisam dobar u crtanju. Probo sam jednom nacrtat cackalicu i nije mi uspjelo :bonk: . jebiga valjda je to znak da se klonim papira i bojica.
Musatom
10.11.2004., 23:26
@guden , sentimental i river :s :top:
StetoCina
10.11.2004., 23:49
Studentica kaže:
popizdit cu...evo danas sam upoznala jednog totalno super frajera koji ima curu....sta da vam kazem....i zive skupa. neki splico tamni slatki.
a sto se ti ne pojebes bez da si u vezi, znas to ti zna bit jako dobro.
@Purger@
10.11.2004., 23:57
Studentica kaže:
Jesi razmišljala o tome da možda previše biraš?
Ava Adore
11.11.2004., 00:02
A sto sad svi okrecete na to da puno bira? :rolleyes:
Pa bolje da puno bira nego da bude sa svakim...
Pa i za seks treba birati jebovasja...
Aricija
11.11.2004., 00:15
Studentica kaže:
imam osjecaj ko da je sve dobro rasprodano (citaj: zauzeto)
pa, kaj ne bi bilo čudno da još stoji na policama i da nitko ne želi kupiti to kaj je dobro? :D
neki su skužili igru na vrijeme pa otišli u dućan prije rasprodaje ... a neki još čekaju rasprodaju nakon rasprodaje ... i kukaju :D
Aricija kaže:
pa, kaj ne bi bilo čudno da još stoji na policama i da nitko ne želi kupiti to kaj je dobro? :D
neki su skužili igru na vrijeme pa otišli u dućan prije rasprodaje ... a neki još čekaju rasprodaju nakon rasprodaje ... i kukaju :D
A neka igra je jos uvijek u ducanu...slucajno zametnute iza "losijih"....pa ju treba naci :D
Studentice, na ovom Forumu bi ti mnoge cure preporučile da preotmeš tipa ako je zauzet. No ako to nije tvoj stil, što ti drugo preostaje nego da se sprijateljuješ s ljudima? Proširi si izbor. U međuvremenu, smiri živce.
Elysium
11.11.2004., 01:44
Aricija kaže:
a neki ne dođu na bambi molesterse u tvornicu.. ;)
Elysium
11.11.2004., 01:46
naslov topica me podsjetio na onaj vic:
Zašto djevojka/žena ne može naći prekrasnog, osjećajnog, snažnog, divnog i romantičnog muškarca?
Zato jer taj muškarac već ima svog dečka...
;)
A neki ne žive u Zagrebu.
Elysium
11.11.2004., 01:57
do đavola Mort, gdje se mi nađemo..? :D
nisam znao da Religija ovako djeluje na nas dvojicu..?! :rolleyes:
Kad bolje promislim, od onih koje sam tamo upoznao, ti si bio jedan od onih koji su definitivno nedostajali
mrkenangelo
11.11.2004., 10:19
Studentica kaže:
:mad: tak ti je to, kokica :frajer: jedino kaj ti preostaje, je biti ljubavnica :B
LiQuIdSuN
11.11.2004., 10:25
Aricija kaže:
Aha u tome je znači problem:D Znao sam da to nije dobra kombinacija..ja i marketing:lol:
Sljedeči put kad bum otišel u shoping, fino ču se smjestit negdje na policu,u prvi red :lol: :lol: :lol: ali to je več tema za neki drugi topic
A znas ti onog mafijasa ovdje na forumu?
On ti je oduzet.....probaj njega
Pa ce ti jebati sestruy...:B
377chiara
11.11.2004., 12:09
Studentica kaže:
da shta vridish
i ti zauzeti bi se potrudili opet bit slobodni
nisu mrtvi jebote ak su u vezi :rolleyes:
al mozhda im nisi dovoljno napeta da poradi tebe nehto poduzimaju u svom zhivotu
377chiara
11.11.2004., 12:10
mrkenangelo kaže:
tak ti je to, kokica :frajer: jedino kaj ti preostaje, je biti ljubavnica :B
al ako se dobro jebe mozhe bit unaprijedjena u SUPRUGU
samo ne znam za koji qurac bi to htjela ;)
divlji_Muzafer
11.11.2004., 12:34
Ma nisu svi zauzeti,jebemu ali nakon onog topika o 11 cm......cuj postala si izbirljiva i jedino kaj zasluzujes da budes ljubavniku nekom jebacu....:zubo: :zubo:
Smart_bitch
11.11.2004., 13:33
da shta vridish
Što si ti jedno zlobno ljudsko biće ;)
bozanstvena333
11.11.2004., 13:35
:D Zato sto su ispeglani,tj. imaju redovan seks,pa od tud im taj blazeni smijeshak..Nadji nekog slobodnog,ti se jos bolje smijeshe, pa ga ispeglaj,odmah ce izgledat privlacnije.Al nemoj onda ljubomorit okolo kak ga gledaju slobodne.
Brown Acid
11.11.2004., 13:46
Studentica kaže:
imam osjecaj ko da je sve dobro rasprodano (citaj: zauzeto) ili zele samo sevu bez veze.:mad:
Razmaženo derište..šta fali masturbaciji..a-aaa?...hahahaha
:D Šalu na stranu, nisu svi dobri zauzeti..sve ovisi o tome kako ti gledaš ljude..praktički je u tebi problem..:kava:
divlji_Muzafer
11.11.2004., 13:50
Brown Acid kaže:
Razmaženo derište..šta fali masturbaciji..a-aaa?...hahahaha
:D Šalu na stranu, nisu svi dobri zauzeti..sve ovisi o tome kako ti gledaš ljude..praktički je u tebi problem..:kava:
SEREŠ :B
pa znaš ono-jabuke su uvijek slađe i trava je zelenija u susjednom dvorištu.nije problem u dečkima već u dvorištu. ;)
mrkenangelo
11.11.2004., 14:07
377chiara kaže:
al ako se dobro jebe mozhe bit unaprijedjena u SUPRUGU
samo ne znam za koji qurac bi to htjela ;) nepoštena si, mila ;)
Studentica kaže:
Zato što osjećaš da nisi dovoljno zrela za vezu.
Studentica
11.11.2004., 19:33
hahaha...ej ljudi ludi su vam odgovori.
a sto da ja vama kazem....bolje cu biti sama nego u nekoj vezi koja nije za mene...
walter inace, bas sam mislila da ce sada slijedit neki totalni spust
-100m ispod zemlje od tebe, ali nekako si mi postao dobar i pocinjem se brinut.
valentina
11.11.2004., 19:40
okreni se malo oko sebe, nabaci RUZICASTE naocale i smjesak i vidjet ces da nije sve tako lose. imala sam, nazalost, puno puta prilike jadikovati usamljena i solo, misleci da nikad necu naci decka. time gore sto ne gotovo i nisam izlazila, pogotovo ne po bircevima, isla sam u zensku skolu i mislila da ni nemam gdje upoznati nekog decka, a i kad bih nekog zgodnog vidjela, uvijek bih pomislila da nema sanse da me i pogleda. ali stvarno nije uvijek sve tako crno, uvijek bi me zaskocila neka prilika kad sam vec digla ruke. i zadnja prilika me zaskocila isto tako nespremnu, kad sam vec odlucila (p)ostati usidjelica. a sad sam sretnija nego ikad. zato, vjeruj, ima nade, uostalom, mladja si od mene, zvrkasta i jako simpa, sto ti jos fali....!!!! (naci ce te vec on) :flop:
Brown Acid
11.11.2004., 20:42
Studentica kaže:
ali nekako si mi postao dobar i pocinjem se brinut.
Daj preseli se kod Brendona na Beverly Hills..:bljak:
Studentica
11.11.2004., 21:03
Brown Acid kaže:
Daj preseli se kod Brendona na Beverly Hills..:bljak:
daj se pocesljaj, brown acid...
i.....posevi se vec jednom!
siram on fire
11.11.2004., 21:28
Studentica kaže:
:no: :p :no:
Brown Acid
11.11.2004., 21:38
Studentica kaže:
Počesljan sam i ševim redovno..;)
Brown Acid
11.11.2004., 21:39
siram on fire kaže:
:no: :p :no:
:D
Aricija
12.11.2004., 01:05
Elysium kaže:
a neki ne dođu na bambi molesterse u tvornicu.. ;)
a ... bile su to ... neodgodive okolnosti ... :D ... bila sam ja u subotu u tvornici :D ... još je sve ostalo iza vas :D
Aricija
12.11.2004., 01:09
LiQuIdSuN kaže:
Aha u tome je znači problem:D
ne, u tvom slučaju je neki drugi problem ... to budem ti objasnila ... znaš već di i kako :D :D :D
377chiara
12.11.2004., 11:58
valentina kaže:
[, mladja si od mene, zvrkasta i jako simpa, sto ti jos fali....!!!! (naci ce te vec on)[/COLOR] :flop:
koliko godina ti imash?
ja cilo vrime kontam 15 ili 16
divlji_Muzafer
12.11.2004., 12:06
377chiara kaže:
koliko godina ti imash?
ja cilo vrime kontam 15 ili 16
Krivo kontaš njoj je 15+8 ili 7 tak nek se zna...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.