PDA

View Full Version : Nova godina na Sljemenu

Sanja :o)
17.11.2004., 23:16
Ima li netko ideju gdje se na Sljemenu moze slaviti Nova? Neki planinarski dom? A da se moze i prespavati.

just Sandy
18.11.2004., 09:58
Pretpostavljam na Tomislavcu...
Probaj ovdje provjeriti. (http://www.hotel-tomislavovdom.com/)

nepta
18.11.2004., 18:38
doček na Sljemenu je nešto prekrasno :top:
samo se bojim da je trebalo rezervirati početkom godine ako ne i prije
možda ima mjesta tu
http://www.hunjka.hr/index2.html

Ruda
18.11.2004., 20:36
Nema planinarskog doma na sljemenu koji nema doček, samo....uglavnom je organizirano za planinare
Eeeeeee, to su bila vremena

Dunj@
27.11.2004., 16:39
Ruda kaže:
Nema planinarskog doma na sljemenu koji nema doček, samo....uglavnom je organizirano za planinare
Eeeeeee, to su bila vremena

:top:

Ruda
28.11.2004., 17:10
Simona kaže:
:top:
Jel' se možda znamo?
-Možda sa Grafičara, možda sa Runolista ili Puntijarke, možda Risnjak, a možda sa Metalca?
Priznaj

seti
28.11.2004., 17:33
bas sam danas vidio an Puntijarki, program doceka kosta 450kn po glavi, treba dat kaparu 100 po osobi vec ovih dana, da ne nestane mjesta. ja tam idem na polnocku za Bozic, al za Novu radije na Velebit. tam nema masovne ekipe koja se dopelja s autom na vrh, samo pravi planinari. uhh sto volem Zavizan. jebena steta da nam je Lubenovac izgorio :(

Equilibrium
29.11.2004., 01:03
just Sandy kaže:
Pretpostavljam na Tomislavcu...
Probaj ovdje provjeriti. (http://www.hotel-tomislavovdom.com/)
Buahahahahahaha!!!
Promotivna ponuda

SEDMODNEVNI ARANŽMAN NA BAZI POLUPANSIONA

U CIJENU JE UKLJUČENO:

6 polupansiona (doručak+večera)
7 dana korištenja ski karte, bazena i fitnessa

CIJENA ARANŽMANA:

Jednokrevetna soba: 2028 kuna
Dvokrevetna soba: 1704 kuna po osobi

Jebo ih sveti Jeronim na nebu... pa za te pare odem na 7 dana u Tunis :D

te@
29.11.2004., 16:07
seti kaže:
bas sam danas vidio an Puntijarki, program doceka kosta 450kn po glavi, treba dat kaparu 100 po osobi vec ovih dana, da ne nestane mjesta.

I ja sam prije koji dan zvala jedan od tih domova/hotela na Sljemenu. Uglavnom, ne sjećam se sad tično o kojem je riječ jer sam surfala na nekoliko sajtova, al' veli mi tip da je Novogodišnja večera 500 kuna, a da kreveta više i nema. :rolleyes:

Meni je bedasto otić gore i onda u 5 ujutro pripita se spušćat dolika, što znači da il meni il dragom ne gine oročavanje vozačke. Dakle, ne dolazi u obzir. A s druge strane kakve su cijene noćenja, na kraju teispadne sve skupa 700-800 kuna za jednu noć po osobi (večera i noćenje). Znači za nas dvoje cca 1600 kuna, a to mi je fakat tu mač. Pa makar i Nova godina bila u pitanju.

vaci
29.11.2004., 23:26
te@ kaže:

Meni je bedasto otić gore i onda u 5 ujutro pripita se spušćat dolika, što znači da il meni il dragom ne gine oročavanje vozačke. Dakle, ne dolazi u obzir. A s druge strane kakve su cijene noćenja, na kraju teispadne sve skupa 700-800 kuna za jednu noć po osobi (večera i noćenje). Znači za nas dvoje cca 1600 kuna, a to mi je fakat tu mač. Pa makar i Nova godina bila u pitanju.

a lipo da ponesete sanjke i onda lagano nizbrdo:D
kad dođete na ravno prikačite se za branik nekog auta i to je to;) iskrcaš se po potrebi :top:

p.s. jest, tu mač, sve i da kavijar i jastog je za večeru