PDA

View Full Version : Materijal za ženiti?

nobrainatall
19.11.2004., 00:54
Pitanje je vrlo jednostavno. Jeste li kad naletili na osobu koja vam je toliko dobra i ugodno vam je s njom da mislite ako nju sad propustite vise nikada necete naletiti na tak nesto tj. zelite ju ženiti ?

Što radite u takvoj situaciji ?
Koliko vam treba da se doista uvjerite u neku osobu, da je ona prava za vas,da želite s njom provesti ostatak života...?

Ja jos idem na faks pa je za mene ženidba jos daleko , ali sam siguran kad bih bio recimo zaposlen itd. da čim bi se prvi puta tako osjecao odmah bih se ženio,djeca,simo-tamo... :D

StetoCina
19.11.2004., 00:59
jos nikad nisam osjetio potrebu zenit se i imat djecu ali sam nabasao na par zena s kojima sam htio provesti jako jako puno vremena....koliko mi treba da se uvjerim u to, ono potpuno...pa recimo tjedan do dva. naravno ako izuzmemo početnu privlačnost, ona malo veća privlačnost kada eventualno shvatim da bi ona mogla biti ta to traje kao što rekoh od tjedan do dva dana.

nobrainatall
19.11.2004., 01:03
StetoCina kaže:
....naravno ako izuzmemo početnu privlačnost, ona malo veća privlačnost kada eventualno shvatim da bi ona mogla biti ta ...

E ,da tosam jos zaboravio napisati :bonk: Koliko vam treba da skuzita dal je to samo privremena privlacnost , zaljubljenost ili je to ono prafo?

Brown Acid
19.11.2004., 02:07
Da, dogodilo mi se..I žalim svaki jebeni dan, svaku jebenu sekundu ovog mizernog života šta mi je ostao nakon toga što nisam poduzeo ono šta sam trebao..
..nisam nikoga sreo tko bi bio ni do koljena toj dotičnoj osobi..

ROAD RUNNER
19.11.2004., 11:57
...when you see the unborn children in her eyes......
you know you really love a woman ..... :love:

Ipanema
19.11.2004., 12:01
ROAD RUNNER kaže:
... the woman..... :love:

a woman :trk:

:D

azimut
19.11.2004., 12:21
nobrainatall pita:
Pitanje je vrlo jednostavno. Jeste li kad naletili na osobu koja vam je toliko dobra i ugodno vam je s njom da mislite ako nju sad propustite vise nikada necete naletiti na tak nesto tj. zelite ju ženiti ?

Što radite u takvoj situaciji ?
Koliko vam treba da se doista uvjerite u neku osobu, da je ona prava za vas,da želite s njom provesti ostatak života...?

Ja jos idem na faks pa je za mene ženidba jos daleko , ali sam siguran kad bih bio recimo zaposlen itd. da čim bi se prvi puta tako osjecao odmah bih se ženio,djeca,simo-tamo..

Materijal za zenit i materijal za kvalitetnu vezu ti dodje na isto..to ti je isti materijal. Kad kvalitetnu vezu institucionalizirat brakom je drugo pitanje ..i nije toliko bitno.
Koliko vremena treba da vidis da li je ona prava....nema rok nego mora biti dovoljno raznih, kriticnih situacija u kojima je tesko sakrit pravi karakter i kad je vazno kako se ko ponasa:
- kad ti treba pomoc i paznja
- kad njoj treba pomoc i paznja
- kad treba dijelit
- kad treba dati
- kad se treba malo zrtvovat
- kad joj je sve super i kad je "zvjezda"
- kad je neko ovisan o njenoj "dobroj volji"
...itd..da ne nabrajam
Neke duge veze , pa i brakovi, pucaju kad se pojave prve situacije koje odudaraju od svakodnevne kolotecine - krene im na dobro pa se uobraze, krene ti na lose pa ti okrene ledja isl.
Pa se onda jedna strana ili obje u soku cude s kim su bili sve te godine.
Tako, da bi ti to vrijeme spoznaje bilo sta krace i mogucnost greske manja moras s njom zivit intenzivno, zajedno u istom stanu , putovat, izlazit s njom vani gdje cete se oboje sudarat sa raznim ljudima i situacijama. Tako cete se prije razotkrit jedan drugom. Sjedit u fotelji i zajedno gledat TV mozes i sa plisanim medom ili biti s njom godinama a da ne znas ko je zapravo.
Gledat je sa strane i divit se kao je mozda savrsena ..nema smisla..mozda i nije savrsena
Zgrabi je i ne moras je zenit..ako si se zajebo u procjeni..trazi dalje, ako se ona zajebala u procjeni , don't worry, ostavit ce te, ako nisi ni probao neces nikad znati , ali ne probat je isto izbor, malo kukavicki ali ipak izbor .. pa onda ne placi "sta bi bilo da je bilo"...ako ces plakat stalno "sta bi bilo da je bilo " ..pa i to je izbor pa ako ti je tako najlakse..zivi tako

nobrainatall
19.11.2004., 12:55
azimut kaže:

..mora biti dovoljno raznih, kriticnih situacija u kojima je tesko sakrit pravi karakter i kad je vazno kako se ko ponasa:
...[/B]

u potpunosti se slazem s tobom azimute al evo jos jednog zanimljivog podpitanja : Recimo šta ako se ta osoba ponasa prema tebi u svim ovim situacijama koje si nabrojao/la super ali prema drugima ne tj. ako je ta osoba totalno drukčijeg ponašanja prema tebi i prema drugima ??

ovo sam vec puno puta primjetio kod parova !:W

Trillian
19.11.2004., 13:51
nobrainatall kaže:
u potpunosti se slazem s tobom azimute al evo jos jednog zanimljivog podpitanja : Recimo šta ako se ta osoba ponasa prema tebi u svim ovim situacijama koje si nabrojao/la super ali prema drugima ne tj. ako je ta osoba totalno drukčijeg ponašanja prema tebi i prema drugima ??

ovo sam vec puno puta primjetio kod parova !:W

Ovisi na kaj misliš.
Normalno je da u tebe ima više povjerenja, da od tebe traži više nego od drugih.
A drugo je ako je prema drugima baš loš.
Onda tu nešto ne štima, jer, recimo, ja ne bih htjela nekog tko je prema meni dobar, a druge maltretira ili je bezobrazan i neosjetljiv na njihove probleme. To bi mi ga odmah isključilo kao idealnog, jer bi to značilo da je prema meni takav jer je zaljubljen u mene, a tretirat će me isto kao i druge kad ta prva zaljubljenost prođe.

azimut
19.11.2004., 14:02
nobrainatall pita:
[/QUOTE]

ovo sam vec puno puta primjetio kod parova ![/QUOTE]

Vec sam u nekim postovima pisao bas o tome. Ako je to o cemu govoris , osoba je los materijal. Zato ja kad procjenjujem druge puno vise paznje poklanjam kakvi su prema svima drugima a ne kakvi su prema meni. Pogotovo kakvi su prema onima koji im nista ne znace ili koji su inferiorniji od njih. Dobar covjek je prema svima dobar a ciljana dobrota je u stvari skrivena racunica i cilj kojem ce poklonit dobrotu mjenja se ovisno o interesima.E pa sad, ako i ti imas neku svoju "racunicu" i ako vam se racunice poklope vozite skupa dalje ali ja u pravilu takve ne uzimam sebi za bliske prijatelje, a kamoli za nesto vise...ali jebiga, nije lako naci da je sve super , ali prema takvima "selektivno dobrima " sam cak imalo vise oprezan.

walter
19.11.2004., 14:04
nobrainatall kaže:

Par puta. :D :D :D

Srećom, nisam ženio. :D :D :D

Trillian
19.11.2004., 14:05
azimut kaže:
nobrainatall pita:

ovo sam vec puno puta primjetio kod parova !

Vec sam u nekim postovima pisao bas o tome. Ako je to o cemu govoris , osoba je los materijal. Zato ja kad procjenjujem druge puno vise paznje poklanjam kakvi su prema svima drugima a ne kakvi su prema meni. Pogotovo kakvi su prema onima koji im nista ne znace ili koji su inferiorniji od njih. Dobar covjek je prema svima dobar a ciljana dobrota je u stvari skrivena racunica i cilj kojem ce poklonit dobrotu mjenja se ovisno o interesima.E pa sad, ako i ti imas neku svoju "racunicu" i ako vam se racunice poklope vozite skupa dalje ali ja u pravilu takve ne uzimam sebi za bliske prijatelje, a kamoli za nesto vise...ali jebiga, nije lako naci da je sve super , ali prema takvima "selektivno dobrima " sam cak imalo vise oprezan.

Tako je, najviše se o osobi vidi iz njenog ponašanja prema prodavačima, konobarima, čistačicama i inim "podređenim" osobama...:top: Ako tu nije ok, znači i da je njeno ponašanje prema tebi i ostalima obična gluma i da će kad tad sranje izać na vidjelo!

azimut
19.11.2004., 14:13
Trillian kaze:

Tako je, najviše se o osobi vidi iz njenog ponašanja prema prodavačima, konobarima, čistačicama i inim "podređenim" osobama... Ako tu nije ok, znači i da je njeno ponašanje prema tebi i ostalima obična gluma i da će kad tad sranje izać na vidjelo!

:top:
Slazem se. Zato se i dogadja nekima koji su darivani takvom ciljanom dobrotom da se cudom cude kako njihovog dragog/dragu drugi ljudi ne vide i ne dozivljavaju kao dobru osobu - tipa "pa on je stvarno dobar , samo ga vi ne poznajete!".
Pa onda jednog dana sok i cudjenje "s kim sam ja to bio/bila sve ove godine!?!?"

nobrainatall
19.11.2004., 14:15
da tako i ja mislim i na tej nacin ocjenjujem ljude, ali me užasno živcira kad nekome(recimo prijatelju,prijateljici) pokušaš objasniti kakav im je ubiti par a oni te onda proglase ljubomornim,zavidnim i ko zna šta?! znam da to nemogu promjeniti i to me frustrira.....isto tako znam da sam prije i ja griješio na taj način:bonk: i nadam se da mi više neću bititoliko površan u selekciji

Dunj@
19.11.2004., 21:15
Naslov teme za ubit vola. Kak onda čitati post i komentare?
Zar ima netko da o ljudima govori kao o materijalu? Onda i dobijete to što zalužujete!

Zrinska
19.11.2004., 22:23
Brown Acid kaže:
Da, dogodilo mi se..I žalim svaki jebeni dan, svaku jebenu sekundu ovog mizernog života šta mi je ostao nakon toga što nisam poduzeo ono šta sam trebao..
..nisam nikoga sreo tko bi bio ni do koljena toj dotičnoj osobi.. A sto se dogodilo?

Marakana
19.11.2004., 22:27
nobrainatall kaže:
Pitanje je vrlo jednostavno. ----------------ali sam siguran kad bih bio recimo zaposlen itd. da čim bi se prvi puta tako osjecao odmah bih se ženio,djeca,simo-tamo... :D

Pronaći će one tebe...nećeš ni osjetit..LOL:D

nobrainatall
19.11.2004., 23:21
Marakana kaže:
Pronaći će one tebe...nećeš ni osjetit..LOL:D

LOL

ja mislim da sam ja svoju našao tak da me druge ne moraju tražiti LOL:W samo da faks zafršim što prije i ... :W :W :W

Sentimental
20.11.2004., 11:47
Jesam.