PDA

View Full Version : CrŠ 2004.

Tinchi
21.11.2004., 17:23
Crtani romani šou u Studentskom centru od 26.-28.11.

Ove godine naglasak je na Zagoru i njegovim autorima. osim izložbe, gostovat će Gallieno Ferri i Moreno Burattini, crtač i scenarist Zagora.

Održavat će se i strip-radionica kojoj ja svakako namjeravam prisustvovati :) a bit će projekcije filmova nastalih po stripu: PUNISHER, ROCKETEER, GARFIELD, KOMANDANT MARK, SPIDER-MAN 2, X-MEN 2

http://www.crs-festival.com/program.htm (http://)

Idete? :)

Mrtva mrkva
21.11.2004., 18:01
Tinchi kaže:
Idete? :) Of kors :headbang:

otO
22.11.2004., 10:48
je, nadam se da ce ove godine stvarno prikazat rocketeera, zadnji put su umjesto njega pustili prokleti ice age. jos da su nabavili koji od zagor filmova...

Lloyd Dobbler
22.11.2004., 14:18
Nisam gledao Rocketeera, ali nekako sumnjam da je bolji od Ice Age!

Mrtva mrkva
22.11.2004., 14:42
Ej, ej, vjeverica je zakon :)

MorganDG
22.11.2004., 15:13
Da vjeverica, žir je glavni!:D

TzU
25.11.2004., 13:27
Ja budem tamo po sluzbenoj duznosti. Pozivaju se vinovnici nereda u pivnici & tvornici da donesu pivu, posto ko radi mora i da pije!

U zamjenu dajem stare Zagore. :D :Pivo:

*_spike
25.11.2004., 22:07
Probat ću se pojavit. A iduće godine, Eugenidi će biti feature showa! :D

ishamael
26.11.2004., 17:22
moj lega je crtao plakat za crš:s :D

Ava Adore
26.11.2004., 17:26
koliko dodje ova majica crš? :D

Tinchi na što sve ideš sutra? ja bih isto :)

TzU
27.11.2004., 01:44
Ava Adore kaže:
koliko dodje ova majica crš? :D

8 banki. Navodno kvaliteta. Ima zenskih, ali nisam vidio kako izgleda na zenski.

Da je bilo po forumasima, danas bih ostao zedan. Nadam se da bu sutra bolje. :D :Pivo:

Tinchi
27.11.2004., 15:29
Ma majice i nisu neš kvalitetne.. Lijepe jesu, al su napravljene od onog pamuka koji se rasteže na sve strane :flop:

Mrtva mrkva
27.11.2004., 17:46
Ava Adore kaže:
Tinchi na što sve ideš sutra? ja bih isto :) Pa daj dodji onda :)

A i otO je obecao doc pa ga nema...

otO
27.11.2004., 17:55
ma bio ja prije nekih sat, sat i pol, ali samo sam malo prosvrljao po standovima, pokupio majicu i katalog i zbrisao doma. imam neki rodjendan veceras pa sam u strci. nadam se da cu se sutra napokon zakopati tamo na malo vise vremena. javio bih ti se, ali nisam te vidio, a mob mi bio doma, jebiga :bonk:

Mrtva mrkva
27.11.2004., 17:57
Ma ja sam mamurno bauljala tamo po hodnicima i nisam bila ni za sto pa sam se pokupila doma. Ah, kako bi rekla Scarlett, sutra je novi dan :D :D :D

Ava Adore
27.11.2004., 18:44
vidimo se sutra tamo, danas ne idem nikud :D

Mrtva mrkva
28.11.2004., 20:39
Tinchi, otO i Ava, nema vas danas, ha? :tuctuc:

Kesten
28.11.2004., 20:54
Ja sam navratio u subotu preko dana. Puštali su se Spiderman 2 i (grčka?) verzija Kapetana Marka, bez subtitlova. Zijev.

A i izloženi stripovi su uvijek isti.... jedina dobra ponuda bili su Marvelovi po 10kn, megapopust. Kupio sam Daredevila & Elektru :D

Tinchi
28.11.2004., 20:54
Bili smo jebote :D
Čak smo te i vidli gore nakon predavanja o tušu - odjurila si brzinom svjetlosti.

Na radionici nisam bila - ružila sam noćas :D i to kako :zubo: Najpametnije bi mi bilo da sam cijeli dan ostakla doma al sam ipak oko 15h dovukla dupe u SC.

I isplatilo se!! :lux: Kupila sam si Zen u stripu :cerek:, a Esad T. Ribić je meni i Avi narisao super crteže - svakoj po jedan :cerek: :cerek:

Slijedeće godine ih lovim sve, od Macana do Bartolića :D

dmj
28.11.2004., 21:20
Turski Mark je bio zakon, recimo da su u potpunosti prenijeli ugodjaj i intelektualni nivo stripa. Sve je naprosto tako lose da moras uzivati, cista trash klasika, utvrda od sibica, lijevalje kise iz kablova ili cega vec, uvijek isti statisti i crveni mundiri, onaj kolski kotac koji je rekvizit u svakoj sceni, cak upiknu svijece u njega i objese ga kao luster... Ne bi se ni Ed Wood postidio tog filma.

Zato je ovaj talijanski crtic po Alanu Fordu danas bio bljak. Zanatski bez veze, sadrzajno bez veze, naprosto lose.

Nema veze, zato sam kupio Pahekov album koji nisam jucer primijetio i iznova se podsjetio zakaj toliko volim tog tipa.

Tinchi
28.11.2004., 21:22
Daaa, Alan fakat nije bio ništa posebno.
A ja zbog toga došla :D

Mrtva mrkva
28.11.2004., 21:24
Tinchi kaže:
Bili smo jebote :D
Čak smo te i vidli gore nakon predavanja o tušu - odjurila si brzinom svjetlosti.

Na radionici nisam bila - ružila sam noćas :D i to kako :zubo: Najpametnije bi mi bilo da sam cijeli dan ostakla doma al sam ipak oko 15h dovukla dupe u SC.

I isplatilo se!! :lux: Kupila sam si Zen u stripu :cerek:, a Esad T. Ribić je meni i Avi narisao super crteže - svakoj po jedan :cerek: :cerek:

Slijedeće godine ih lovim sve, od Macana do Bartolića :D Damn, i ja sam se htjela grebat za crteze, ali poslije kratke kave na koju sam isla poslije predavanja (mislim, Alan Ford na talijanskom, ts ts ts), a na kojoj sam ostala do sedam (!) i onda mi se vise nije dalo vracat... :(

Sad moram cekat iduci festival :mama:

Tinchi
28.11.2004., 21:26
Mrtva_mrkva kaže:
Damn, i ja sam se htjela grebat za crteze, ali poslije kratke kave na koju sam isla poslije predavanja, a na kojoj sam ostala do sedam (!) i onda mi se vise nije dalo vracat... :(

Sad moram cekat iduci festival :mama: Vjeruj, isplati se čekat :cerek:

Esad... Ma :s :s :s
To nije čovjek, to je svemirac :D

Ava Adore
28.11.2004., 21:36
Tinchi kaže:
Slijedeće godine ih lovim sve, od Macana do Bartolića :D Ja opet lovim Esada, kao što sam već napomenula :cerek:

:D :D

Mrtva mrkva
28.11.2004., 21:54
Ava Adore kaže:
Ja opet lovim Esada, kao što sam već napomenula :cerek:

:D :D Hehe, bas citam blog... :D

Ava Adore
28.11.2004., 21:55
Mrtva_mrkva kaže:
Hehe, bas citam blog... :D A ja baš razmišljam koliko toga sam zaboravila napisati :D :D

Jel dobar crtež? :D

Tinchi
28.11.2004., 22:02
Hmmm.. baš se i ne vidi :(

Ava Adore
28.11.2004., 22:03
Tinchi kaže:
Hmmm.. baš se i ne vidi :( da, zurila sam se :D pa ne znam jel ga je moguce bolje uslikati.

a ionako ne zelim da ga svi imaju onako kako ga ja imam :zubo:

Mrtva mrkva
28.11.2004., 22:03
Maaaalo ga potamni :moli:

Ava Adore
28.11.2004., 22:06
Mrtva_mrkva kaže:
Maaaalo ga potamni :moli:
mislim da cu ga morati s fotoaparatom ne s mobitelom, hm

sto god napravim u photoshopu nis ne valja. ili samo ja ne znam :D

Tinchi
28.11.2004., 22:08
Kaj, imaš fotić u kući? Ak ne budem ga ja onda poslikala a publika nek se strpi koji dan :D
Poslikat ću i svoj :top:

Ak Esad ovo čita reći će da smo lude babe. Ma, kaj ja brijem, već smo i tam ispale lude :D tak da nam je svejedno

Ava Adore
28.11.2004., 22:10
Tinchi kaže:
Kaj, imaš fotić u kući? Ak ne budem ga ja onda poslikala a publika nek se strpi koji dan :D
Poslikat ću i svoj :top:

Ak Esad ovo čita reći će da smo lude babe. Ma, kaj ja brijem, već smo i tam ispale lude :D tak da nam je svejedno ma nemam, mislila sam otici pitati susjeda :zubo:

da, kad drugi put u gugl upise svoje ime, bit ce zanimljivo :D

pa nisam mogla ispasti ludja od onoga tamo, tako da... nek cita.. pozdrav! :D

a zbog tebe imam crtez :cerek: :kiss:

otO
29.11.2004., 02:08
ja bio na dokumentarcu o ribicu, poslije se jos malo motao po prizemlju pa smo otisli kod bojana radit pizzu. ugodno sam iznenadjen stripovima pristiglim na natjecaj, tj. prosle sam godine bio neugodno iznenadjen. ovo je vec licilo na nesto. ali rasprodali mi creature tech (http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1891830341/qid=1101689437/sr=2-1/ref=pd_ka_b_2_1/104-9375845-2675155) prije nego sam ga uspio kupiti :cry:

TzU
29.11.2004., 03:17
E, ljudina je taj E.T.R. :D

Steta sto ne popismo picence ali eto bijah obuzet. :W

Lloyd Dobbler
29.11.2004., 09:16
Bilo je puno svijeta, baš mi je drago.

Mrtva mrkva
29.11.2004., 13:00
Mrkva gleda preko ramena... :D :D :D

Khm.. zapravo nisam kompetentna osvrtati se na sve jer sam bila samo prvi dan, drugi sam se isla doma trijeznit nakon brucosijade, a treci zapela na "kratkoj" kavi, ali bas me briga, rec cu sto mislim o svemu :zubo: - malo i kratko i slatko. Divni i pristupacni ljudi, topla atmosfera (unatoc svakodnevnom smrzavanju u SC-u), puno pozitivne energije i tako (aha, jeste primijetili da ne pisem ama bas nista o programu, zao mi je ali ne mogu, atmosfera mi je zasjenila sva dogadjanja)... jedva cekam iduci.

cvjetaca
30.11.2004., 14:17
hehehe, bilo je bas dobro :) opusteno, ponuda je bila nes bolja nego inace i na kraju upecasmo majce za 4o kn komad :zubo:

potrosila sam hrpu para, sto je ugodna promjena s obzirom da bas ni na jednom conu nis ne kupim jer krajem mjeseca redovito nemam kinte.. zivio minus :D elem, 12 xmenova i elektre, princ Valijant, Usagi, i jos nesto starijih stvari (stari Q i slicno).

Najvaznije, nabavicu si Love &rockets!!!!!!!!!!!!!! nasla sam tipa koji ih prodaje & cant wait!!!!

e, da, u katalogu su mi ucrtani Mister Macak (by bob), opaka teta (samo portret, by ribic) i totalno zakon mama barbarka od maloga Blaza barbarina :D
macana svake godine nes upilim pa nije bilo fora, malo mi je zao kaj nisam Kordeja zagnjavila.
Za zagora nema veze, jer sam ionako vise Nathan Never fan, a njega imam na crtezu od prosle godine.. sa autogramom :cool: