PDA

View Full Version : Android Go!Chat for Facebook

smante
01.06.2012., 09:51
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgTJS94kSBvOVNqXXUy3F_dME56W98k bVPTEE59QmfkKgyzu-z

Talk with your friends via Facebook chat. Send photos, voice notes and more!

Go!Chat for Facebook lets you talk with your friends via Facebook chat.

Rated by users as the best Facebook chat experience for Android.

Features:
• Easy & Secure Facebook chat login
• Nice UI
• Optimized landscape layouts
• Smileys
• Facebook groups
• Favorites notifications
• Friend alias
• Share images and location
• Send video, photos and voice notes over Facebook chat
• Swap conversations with gestures
• Homescreen Widget
• List and search all your facebook contacts, even those who are offline (optional, set in app preferences)
• Access Facebook profile right from Facebook website or Facebook official app
• Send messages even when the other contact turns offline. Messages will be delivered to their facebook messages inbox!
• No additional fees, 100% free, it only uses your internet data connection or WiFi.

LINK NA MARKET (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spartancoders.gtok&feature=search_result)

Instalirao sam na samsung galaxy, aplikaciju "goChat" za koju piše "Share images and location • Send video, photos and voice notes over Facebook chat".
Bez problema pošaljem sliku iz kamere ali kad idem slati video (direktno iz kamere ili foldera sa video snimkama) dolazi poruka: "error, could not upload image, try it later"
Zna li ko u čemu je problem

kolarina
03.06.2012., 10:22
Zna li ko zašto ne mogu nikako poslati video na facebook, stalno dolazi poruka "error, could not upload image, try it later" a u opisu programa piše "Send video, photos and voice notes over Facebook chat"
Pomozite, jako bi voljela da koristim tu mogućnost.

Samsung Galaxy I9000S

Kamelot
04.06.2012., 18:56
Ja sam je instalirao, ali je još nisam imao potrebe koristiti... A čuj, ako ti je nemogucnost slanja videa jedini problem u cijeloj toj priči oko tog programa, onda i nemaš nikakav problem s njim... ;)

Svejedno, rado bih ti pomogao kada bih znao rješenje...

kolarina
04.06.2012., 21:37
A hebi ga, problem mi je.
Ako več ima tu mogučnost puno bi mi značilo da mogu poslat ekipi sa facebooka video kad sam negdje u kafiču ili disku.

smante
21.06.2012., 10:18
Dajte ljudi pomozite, izludio sam se, evo o čemu se radi.
Instalirao sam na samsung galaxy I9000S , aplikaciju "goChat" za koju piše "Share images and location • Send video, photos and voice notes over Facebook chat".
Bez problema pošaljem sliku iz kamere ali kad idem slati video (direktno iz kamere ili foldera sa video snimkama) dolazi poruka: "error, could not upload image, try it later"
Zna li ko u čemu je problem, volio bi koristiti tu mogućnost kad več postoji..
Ili ako neko zna za neku drugu aplikaciju kojom mogu ostvariti video chat sa mobitela na facebook

Eppur si muove
22.06.2012., 08:07
Dajte ljudi pomozite, izludio sam se, evo o čemu se radi.
Instalirao sam na samsung galaxy I9000S , aplikaciju "goChat" za koju piše "Share images and location • Send video, photos and voice notes over Facebook chat".
Zna li ko u čemu je problem, volio bi koristiti tu mogućnost kad več postoji..
Ili ako neko zna za neku drugu aplikaciju kojom mogu ostvariti video chat sa mobitela na facebook

Provjeri stanje interne i predmemorije memorije aplikacije.

smante
22.06.2012., 08:46
Provjeri stanje interne i predmemorije memorije aplikacije.

Izvini ne znam kako da to provjerim, ako možeš da pojasniš malo.

Eppur si muove
23.06.2012., 04:46
Izvini ne znam kako da to provjerim, ako možeš da pojasniš malo.

odi tamo odakle se se aplikacije mogu brisati tj. deinstalirati, pobriši chache ili ti ga privremenu memoriju

smante
23.06.2012., 05:38
Imam "Astro file manager" gumbić task killer i neznam šta dalje.

trpi
26.06.2012., 23:17
koliko mogu ocekivati manje trajanje baterije i vecu potrosnju prometa ako ostavim chat da radi non stop u pozadini?