PDA

View Full Version : Neugodan miris i zalutala gumica između zubi

Vodenbuha
06.06.2012., 23:06
Pozdrav!
2008. godine rečeno mi je da moram staviti fiksni aparatić te su mi stoga stavljene (na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu) one male, okrugle, plave gumice između zubi kako bi se stvorio prostor za onaj prsten aparatića.
Te su mi gumice mijenjali svako malo te je na red došao i aparatić.
Nosila sam ga skoro dvije godine, dakle do 2010.
Aparatić mi je skinut te sam nakon par mjeseci počela osjećati jaku bol na području gdje su mi stavljali one gumice. Malo sam čeprkala po tome i - izvadila jednu zalutalu gumicu iz tog područja :)
Krv je naravno počela teći i tako to.
Kada sam išla na uobičajenu kontrolu, rekla sam im za to i, naravno, rekli su mi da je to apsolutno nemoguće, da MORA da je to bilo nešto drugo, kakva gumica, ma joj. :rolleyes:
A bila je gumica. Mala, plava, okrugla gumica. :kava:

Problem: Strašan smrad čim dotaknem to područje, bilo zubnim koncem, čačkalicom... you name it.
Bila sam kod svog zubara i rekao je 'Ma samo pročisti to'.
Yeah right. Been there.
Da se razumijemo, inače nemam zadah, ali, kako sam već napomenula, padnem u nesvjest tek kada dotaknem to područje.

Imate li pametniji savjet?

žalfija
06.06.2012., 23:13
Ha, čuj, i ja nosim aparatić...vjerujem da znaš i sama, moraš potražiti drugo mišljenje, nešto definitivno nije u redu.

Olitiga morati ćeš čačkati dok ne isčačkaš :zubo: kod socijalnog, kod privatnog, kakogod.

tanveer
06.06.2012., 23:15
ne možeš to sama očistiti. imaš pm :)

Chain
07.06.2012., 09:36
to je veliki zajeb tvog ortodonta.....