PDA

View Full Version : Teen Mom

shadowgirl
15.06.2012., 03:32
ne mogu vjerovat da ovo nema svoju temu,ja sam se totalno navukla i cure su mi prerasle srcu :D
postoji teen mom 1 od par sezona,evo cast:

http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201144//425.teenmom.lc.050411.jpg

i teen mom 2 od kojeg su dosad snimljene 2 sezone,ne znam hoće li se još snimat.

http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/the-cast-of-teen-mom-2.jpg

recite da nisam jedina :moli:

Legica-lega
16.06.2012., 21:10
što je to?
daj ispričaj malo sadržaj i tako.
možda se uključim :)

shadowgirl
17.06.2012., 01:25
što je to?
daj ispričaj malo sadržaj i tako.
možda se uključim :)

to je kao reality show na MTV-u koji prati živote cura koje su postale mame u tinejđerskim godinama,što se da i zaključiti iz naslova,jel :D
jesam ja stvarno jedina koja ovo gleda,znači moram komentirat sama sa sobom :rofl:
evo opis:
Teen Mom is an American reality television series that premiered on MTV on December 8, 2009. A spin-off of 16 and Pregnant, the series chronicles the lives of four of the teenagers from the original series as they navigate their first few years of motherhood.The series focuses on the challenges and struggles of teenage parenthood and changing relationships, specifically those of family, friends, and the couples themselves.

TheNYCityBabe
22.06.2012., 02:21
Ohhh i watch that, too!! :)
U biti sam vise gledala Teen Mom 2, prvu sezonu sam gledala onako na preskokce na MTV-ju, a ovu drugu sam bas pratila na netu, gledala online svaku vecer i bas sam se bila navuka! (doduse ja se svaki mjesec navucem na neku novu seriju :D )
Ali nisam nikad odgledala do kraja i sad bas ovih dana imam vremena pa sam planirala, dosla sam do onog djela kad je Janelle dobila godinu dana uvjetne..i to zbog onog odvratnog idiota Kieffera :rigo: A koliko sam skuzila, jos uvijek su skupa, mislim da su se cak i zarucili :rolleyes:

Ugl, ne znam u kojoj si ti fazi gledanja pa ti necu pisat jos vise spoilera ;)
Ali sve u svemu, odlican show, a gledala sam bome i 16 and pregnant, jer sve su te cure iz TM prvo bile u toj emisiji pa je dobro pogledat sta se dogadjalo jos dok su bile trudne..ali koliko god mislila da je super imati takav show i pokazati mladim curama da je uzasno tesko imati dijete sa 16, cini se da to bas i nema bas puno utjecaja tamo u Americi, bas zalosno..

shadowgirl
22.06.2012., 09:46
Ohhh i watch that, too!! :)
U biti sam vise gledala Teen Mom 2, prvu sezonu sam gledala onako na preskokce na MTV-ju, a ovu drugu sam bas pratila na netu, gledala online svaku vecer i bas sam se bila navuka! (doduse ja se svaki mjesec navucem na neku novu seriju :D )
Ali nisam nikad odgledala do kraja i sad bas ovih dana imam vremena pa sam planirala, dosla sam do onog djela kad je Janelle dobila godinu dana uvjetne..i to zbog onog odvratnog idiota Kieffera :rigo: A koliko sam skuzila, jos uvijek su skupa, mislim da su se cak i zarucili :rolleyes:

Ugl, ne znam u kojoj si ti fazi gledanja pa ti necu pisat jos vise spoilera ;)
Ali sve u svemu, odlican show, a gledala sam bome i 16 and pregnant, jer sve su te cure iz TM prvo bile u toj emisiji pa je dobro pogledat sta se dogadjalo jos dok su bile trudne..ali koliko god mislila da je super imati takav show i pokazati mladim curama da je uzasno tesko imati dijete sa 16, cini se da to bas i nema bas puno utjecaja tamo u Americi, bas zalosno..

odgledala sam sve :mig:
janelle je još s onim kretenom,ali nisu se zaručili,ona sad živi s nekom frendicom...ja kad gledam neke teen serije totalno sam ravnodušna dok gledam,ali kad gledam teen mom baš se uživim,valjda zato što je stvarno :D pogotovo kad janelle stalno prekida sa kiefferom pa mu se opet vrati,tada se najviše iživciram jer mi je ona baš draga,(ista mi je ona glumica jena malone) onda se derem na televiziju: DON'T TAKE HIM BACK,HE'S A JERK! :rofl:
i leah kad pokušava saznat što joj nije u redu s kćeri pa je vodi na 32587234 raznih pretraga,a nitko joj ne zna reć jel mala bolesna ili ne onda se baš raspizdim,koji nesposobni doktori :bonk:
meni je baš nekako ova emisija promijenila mišljenje o curama koje zatrudne u teen godinama,prije sam mislila da moraš bit poveći idiot da ti se to dogodi,ali kako njih ''upoznajem'' vidim da to nisu uopće loše ni glupe cure,nego normalne cure sa manama i vrlinama kojima se eto,zalomilo :D

TheNYCityBabe
23.06.2012., 00:26
Meni je Chelsea najdraza, ne znam zasto :cerek:
Ali da, imas pravo, totalno ti se promijeni misljenje o takvim curama. Iako kad sam gledala 16& pregnant, neke stvarno jesu glupe. Ali najvaznije je ono kako se ponasaju poslije poroda i koliko se bore za svoje dijete. Recimo Janelle je po meni skroz neodgovorna - nit ima posao, nit ide u skolu, samo pusi travu i sere kako bi ucinila sve za malog, a ne radi apsolutno nista. I koliko joj je prilika stara dala, i ona svaki put usere..nije ni cudo da joj je uzela skrbnistvo! Jer kad pogledas Kailyn koja radi, ide u skolu, usjela je iznajmit svoj stan..ne mozes ih usporedjivat. Leah ovisi o Coreyju (i jos ga je prevarila :rolleyes: ), a Chelsea ima srece sto ima starog koji ima para.. Tako da po meni jedino Kailyn zasluzuje pohvalu, i jos s obzirom na to kakvu mater ima.. :rolleyes:

U prvoj sezoni mi je Catelynn najhrabrija i najzrelija (i opet - pogledaj joj staru, uzas), Maci je isto ok, Farrah je malo sebicna i bezobrazna prema starcima i ima previsoko misljenje o sebi. Ali Amber..e to je posebna prica!! Toj ludjakinji treba pomoc, al onako ozbiljno..

Btw sad sam bas isla provjerit, stigla sam do S02E11, tako da cim odgledam NY Ink, pogledat cu i to do kraja :D

shadowgirl
23.06.2012., 14:04
ajme ja poludim kad se chelsea po 8923595-i put vrati adamu :visi: on je stvarno grozan prema njoj,a ona mu stalno daje šanse i misli da će se promijenit :(

Timbalandica
29.06.2012., 13:01
Jooooj i ja to pratim!!
Gledala sam sve sezone i 16 and pregnant.

U prvoj sezoni mi je išla na jetra Farrah! Tukla bi ju dan i noć koliko je odvratna i razmažena :rigo: I kada je kupila psa pa mu oblačila pelenu od djeteta da ne sere po kući. Odurna je.

Sada u ovoj sezoni mi najviše ide na živce Janelle. Ja bi nju tukla dan i noć :zubo:

Žao mi je što se događa između Leah i Coreya. Ali opet, on mi je nekako preglup i djetinjast za nju. Prije bi kupio sebi novi auto neko djeci kuću :rolleyes: Leah se zbilja trudi i ima ogromnu odgovornost iako je dijete i sama. Radi, odgaja dvije curice dok je još jedna bolesna :( ja joj skidam kapu.

shadowgirl
29.06.2012., 15:02
U prvoj sezoni mi je išla na jetra Farrah! Tukla bi ju dan i noć koliko je odvratna i razmažena :rigo: I kada je kupila psa pa mu oblačila pelenu od djeteta da ne sere po kući. Odurna je.

:lol: kako se ja toga ne sjećam :misli:
meni začudo nitko ne ide na živce :D

Timbalandica
02.07.2012., 11:03
ma stalno joj je onaj mali psić hodao u peleni. i uvijek ga je zatvarala u boks. a psa nemaš što vidjeti.
ma meni je to upalo u oko jer zbilja volim pse :zubo:

ja gledam serije na internetu na MTV-u. Jel ima još koja epizoda ili je sezona završena? ako ima još koja, danas bi trebala biti na internetu.

Flare
09.07.2012., 12:24
Cure sad ste me zainteresirale :) Na TV-u nema ništa pametno tokom ljeta pa se sad bacam u "skidanje" sezona da bi se mogla uključiti u raspravu :)

shadowgirl
12.07.2012., 15:05
Cure sad ste me zainteresirale :) Na TV-u nema ništa pametno tokom ljeta pa se sad bacam u "skidanje" sezona da bi se mogla uključiti u raspravu :)

odlično :cheer: :D