View Full Version : Ratan namještaj
Jučer sam se u Meblu zapalio za neke stolice (više foteljice) od ratana, s metalnom konstrukcijom. Iz Indonezije su, dizajn je stvarno :cool: :top:, cijena isto OK. Ima li ko kakva iskustva s tim čudesima?
chiquita
24.11.2004., 08:50
kak to misliš da je cijena ok? brijem da takav namještaj košta ko sv.petra kajgana.
Ako kupuješ namještaj za 2-3 godine, idealno.
A ako ga misliš imati duže, očekuj
a) da je teško čistiti prašinu koja se zavuče među "trske" ili kako bi se već nazvalo - čak i moja mama, Veliki Mag Čišćenja, to priznaje
b) da će prije ili kasnije počet škripat odnosno proizvodit simfonije zvukova prilikom upotrebe (vrlo praktično ako je to recimo tvoja omiljena fotelja za spavanje poslije ručka, pa zacvili na svaki i najmanji pokret :D :D ).
Inače sve super, go for it. :top:
Cijene ih oko 1500 kuna, a daju 20% za cash. Meni zvuči OK.
Glede čišćenja, nisu to one fotelje sa tonu ratana, ovdje ga je vrlo malo ustvari. Evo našao sam na netu nešto slično ovoj mojoj, samo ružnije :D
http://www.balagi-rattan.com/images/nu_ys/CD-038big.jpg
Zanima me gdje u Zg mogu kupiti namještaj od šiba , konkretno polica i ormar(ić) ? Unaprijed hvala svima !!
annmarie_čk
02.08.2008., 14:55
Međimurjeplet na Zg velesajmu, paviljon 12. Ne znam kakva im je ponuda u zagrebu ali u čakovcu imaju fenomenalne stvari :cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.