View Full Version : Battlecruiser 3000AD i XP
Zna li netko kako pokrenuti?
Javlja mi error i ne zeli pokrenuti ni instalaciju. :(
REVENGER4N
11.03.2003., 22:54
Problem je što je igra puna bugova:(
A što se same igre tiče mogu samo reći da mi je to jedna od naj igara ikad....tako velika, tako zanimljiva...uffff.
kaje to, kaje to? ja nisam čul za to.. bu to radilo na win98se?
Skinuo sam v2.09, u kojoj je velika vecina bugova navodno uklonjena.
Radi pod 98-icom. Meni je na XP-u instalacija na samom pocetku govorila da imam neodgovarajuci OS. Na kraju ucinih slijedece: instalirah igru na racunalu sa Win98SE, sprzih na CD i jednostavno iskopirah doticno na svoje racunalo. Radi, u prozoru, mnostvo problema sa zvukom, a i povremeno se - hah! srusi. Da. :rolleyes:
Btw., u 98-ici radi bez problema.
slafko, igra je simulacija svemirske krstarice, nesto slicno Enterpriseu. Imas svoj brodic, par stotina clanova posade, itd. Mozes pratiti radnju ili igrati u slobodnom modu - letis svemirom, istrazujes, nove rase, ratovi, diplomacija, pomoc slabijima, itd. Quite fun. Mozes skinuti sa sluzbene stranice (http://www.3000ad.com/downloads/bc3k.shtml) .
-Watashi!i!i!i-
16.03.2003., 18:04
Evo cu ja malo svoje poznavanje poivjesti igre: Najme, battlecruiser je bio radjen ko svemirski & extra komplicirani klon carrier commanda al s naglashenom trgovinom te hrpom misija, uglavnom slicnije elite seriji nego carrier commandu.
Ideja je bila jebena, izvedba josh bolja al je igra bila prepuna bugova. Normalno je igra i izishla al jos uvjek zbugirana do jaja i nikakvi patchovi tu nisu prevec pomagali.
Na kraju je firma bankrotirala a tip je dao igru u freeware (mislim da je oko 60ak MB za skinut). Probajte ju jer opcija ima na kilotone a mozete osim glavnog broda vozat i fightere i landere i speedere u landerima (ak se tocno sjecam) i radit jos svasta lukavog :)
Nesto se pricalo i o nastavku s online multiplayer opcijom al neznam kak je to zavrshilo :rolleyes:
He, he. BC3K je napisao izvjesni Derek Smart i to sam. Koliko je to teško pokazuje i rezultat. Neigriva igra. Frajer je objekt kolektivne poruge na svim relevantnim forumima širom svijeta.
BC3K zaboravi. I ja sam se svojedobno napalio, ali sam shvatio da je neigriva.... nažalost...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.