PDA

View Full Version : Battlecruiser 3000AD i XP

floyd
11.03.2003., 17:42
Zna li netko kako pokrenuti?

Javlja mi error i ne zeli pokrenuti ni instalaciju. :(

REVENGER4N
11.03.2003., 22:54
Problem je što je igra puna bugova:(

A što se same igre tiče mogu samo reći da mi je to jedna od naj igara ikad....tako velika, tako zanimljiva...uffff.

slafko
12.03.2003., 08:40
kaje to, kaje to? ja nisam čul za to.. bu to radilo na win98se?

floyd
12.03.2003., 17:47
Skinuo sam v2.09, u kojoj je velika vecina bugova navodno uklonjena.

Radi pod 98-icom. Meni je na XP-u instalacija na samom pocetku govorila da imam neodgovarajuci OS. Na kraju ucinih slijedece: instalirah igru na racunalu sa Win98SE, sprzih na CD i jednostavno iskopirah doticno na svoje racunalo. Radi, u prozoru, mnostvo problema sa zvukom, a i povremeno se - hah! srusi. Da. :rolleyes:

Btw., u 98-ici radi bez problema.

slafko, igra je simulacija svemirske krstarice, nesto slicno Enterpriseu. Imas svoj brodic, par stotina clanova posade, itd. Mozes pratiti radnju ili igrati u slobodnom modu - letis svemirom, istrazujes, nove rase, ratovi, diplomacija, pomoc slabijima, itd. Quite fun. Mozes skinuti sa sluzbene stranice (http://www.3000ad.com/downloads/bc3k.shtml) .

-Watashi!i!i!i-
16.03.2003., 18:04
Evo cu ja malo svoje poznavanje poivjesti igre: Najme, battlecruiser je bio radjen ko svemirski & extra komplicirani klon carrier commanda al s naglashenom trgovinom te hrpom misija, uglavnom slicnije elite seriji nego carrier commandu.

Ideja je bila jebena, izvedba josh bolja al je igra bila prepuna bugova. Normalno je igra i izishla al jos uvjek zbugirana do jaja i nikakvi patchovi tu nisu prevec pomagali.

Na kraju je firma bankrotirala a tip je dao igru u freeware (mislim da je oko 60ak MB za skinut). Probajte ju jer opcija ima na kilotone a mozete osim glavnog broda vozat i fightere i landere i speedere u landerima (ak se tocno sjecam) i radit jos svasta lukavog :)

Nesto se pricalo i o nastavku s online multiplayer opcijom al neznam kak je to zavrshilo :rolleyes:

daz
17.03.2003., 10:17
He, he. BC3K je napisao izvjesni Derek Smart i to sam. Koliko je to teško pokazuje i rezultat. Neigriva igra. Frajer je objekt kolektivne poruge na svim relevantnim forumima širom svijeta.

BC3K zaboravi. I ja sam se svojedobno napalio, ali sam shvatio da je neigriva.... nažalost...