PDA

View Full Version : Ebay/ PayPal problem

marko091
13.07.2012., 00:19
Kako bih mogao prodavati više od 10 stvari mjesečno na ebayu trebao bih zatražiti "Request higher selling limits" .
E sada kada odem na to Ebay kaže slijedeće:
Here's how it works

1.Sign in to PayPal, or create a PayPal account if you don't already have one.
2.Enter your bank account information on PayPal if you haven't already.
3.Follow the steps provided to confirm your bank account

Kada odem dalje pojavi se problem :

The country that your PayPal account is registered under is not supported by PayPal's bank confirmation process. You can log in with a different account or create a new one registered in one of the following countries: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, Philippines, Poland, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Kingdom and United States.

E sada, znate li kako bi se ovo moglo riješiti.
Ja mislim da bih samo trebao prijaviti svoj bankovni račun u PayPal i da onda nebi bilo problema.
Ali i tu postoji problem: Prilikom unošenja broja računa treba unjeti Routing number i Account number, a ja neznam što bi to bilo kod nas.

Molim samo one koji su se susretali s ovime da mi se jave.

Unaprijed zahvaljujem
Marko

SafiX
14.07.2012., 21:09
Ovako i ja imam mali problem, narucio bih na ebay-u neke stvari preko paypalya i sad izaberem te stvari stavim u košaricu i otiđem platiti, unesem sve podatke o kartici (placam visom Electron) i stisnem review and continue, i puni se, a kad se napunilo stranice se nije promjenila i u košarici su mi ostale te stvari,
Molim Pomoc.

tina-01
22.07.2012., 16:37
Ja sam narucila nesto preko e-baya i to mi je uredno skinulo sa racuna a danas sam dobila sljedecu poruku od e-baya

We have opened an unpaid item case for 10 x AG4 Battery 177 377 377A GP377 L626 LR626 LR66 SR626 SR626SW SR66 V377.

If payment isn't received by Jul-25-12, the seller may withdraw from the contract and you would no longer be entitled to receive this item. Additionally, an unpaid item may be recorded on your account, which could lead to your account being suspended.

If you've already paid and think payment should have been received by now, please contact eBay Customer Support.

To bi znacilo kao da nisam te baterije platila i ako ih neplatim do 25.7 da nece biti poslane ili sta neznam bas najbolje prevesti ako neko zna u cemu je problem

Hvala

Elich San
22.07.2012., 22:49
If you've already paid and think payment should have been received by now, please contact eBay Customer Support.

piše ti što da napraviš. imaš vjerovatno na mailu potvrdu da si platila(ako si plačala preko neta, što vjerujem da jesi) pa javi se eBay Customer Support i priloži potvrdu o uplati a dalje će ti oni reći kako da postupiš.

a što ti piše na paypalu za tu transakciju?

tina-01
24.07.2012., 07:39
piše ti što da napraviš. imaš vjerovatno na mailu potvrdu da si platila(ako si plačala preko neta, što vjerujem da jesi) pa javi se eBay Customer Support i priloži potvrdu o uplati a dalje će ti oni reći kako da postupiš.

a što ti piše na paypalu za tu transakciju?

Ma bilo je kao taj proizvod da j u kosarici a da nije placen, pa sam to rijesia, dovrsila sma kupnju i sad je sve ok ;)

Hvala

Zeta83
01.08.2012., 11:19
Dakle- kupujem preko ebay-a putem mobitela i skinute aplikacije. Svaki put kad odaberem plaćanje spaja me sa paypalom i onda se pojavi poruka da ne mogu koristiti paypal putem mobitela i da se moram spojiti na njihovu stranicu. Tu nastaju problemi, od 10 pokušaja jednom se uspijem spojiti i jedva izvrsim kupnju. Kako olakšati ovaj proces? Ima li netko sličnih problema? Imam na mobu skinutu i aplikaciju Paypal ali nije nista bolje.

ryell
01.08.2012., 13:23
Ne znam koji je mob u pitanju, ali meni na ajfonu ebay aplikacija i plaćanje iz nje radi bez problema. :ne zna:

Zeta83
01.08.2012., 13:57
Bas je ajfon u pitanju. Stvarno ne znam sta bi moglo biti. Kad ideš na plaćanje da li te preusmjerava na original stranicu od Paypala? Ili na neku prilagodenu mobitelu?
Danas sam valjda 15 puta pokusavala i jedva na kraju uspjela

ryell
01.08.2012., 14:02
Računi su mi linkani pa samo u ebay aplikaciji upišem password za PayPal kad plaćam.

Elich San
01.08.2012., 15:32
ja na xperiji x8 ne mogu isto.

Zeta83
01.08.2012., 22:31
Računi su mi linkani pa samo u ebay aplikaciji upišem password za PayPal kad plaćam.

Hvala ti na pomoci- možeš mi jos samo reci sta misliš pod ovim da su ti računi linkani? Sorry sto gnjavim

CherryBerry
22.09.2012., 00:34
Evo, ja imam problem sa kupnjom na eBay-u, odnosno imam problem sa svojim PayPal računom.
Znači, aktivirala sam mail adresu, aktivirala sam kreditnu karticu (napisala ona 4 broja i sve šta je trebalo). I sa strane više nisam imala nikakve notifikacije da mi je išta ostalo neriješeno.
Ali, kad sam krenula kupovati, nisam mogla platiti. Pisalo mi je da se pojavio problem što se tiče mog PayPal accounta i da to provijerim. I odem ja na svoj profil, kliknem na Resolution Center i vidim da mi piše da i dalje moram potvrditi svoju kreditnu karticu. Pokušala sam (ponovo), ali piše da je ova kartica već spojena sa PayPalom. S tom VISA karticom je inače sve u redu jer sam s njom nedavno normalno kupovala preko Asosa. I ima novaca na računu.
Pa ako je netko imao sličan problem, neka pomogne :D!

Kontaktirala sam i PayPal customer service, ali naravno da mi još nisu odgvorili.

Discover
22.09.2012., 08:29
slično je bilo mojoj frendici koja je aktivirala istu karticu tj. pokušala aktivirati istu karticu na 2 paypal accounta s dvije e-mail adrese, s tim da je potpuno zaboravila da je to vec napravila... onda se morala sjetiti prvog maila pa kupovati s tim accom...

Wrbhhh
22.09.2012., 13:25
Postoji Ebay tema, možete na njoj nastaviti:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=114477