View Full Version : zagrebački bazeni i plivanje
mrkenangelo
29.11.2004., 15:30
zanima me može li se negdje u zagrebu trenirati plivanje, odnosno postoji li negdje nešto organizirano kad je plivanje u pitanju, ili se sve svodi na "kupiš kartu - uđeš u bazen - plivaš koliko hoćeš" i to je sve.
-Shevchenko-
30.11.2004., 10:21
mrkenangelo kaže:
zanima me može li se negdje u zagrebu trenirati plivanje, odnosno postoji li negdje nešto organizirano kad je plivanje u pitanju, ili se sve svodi na "kupiš kartu - uđeš u bazen - plivaš koliko hoćeš" i to je sve.
imaš na svakom plivalištu. nazovi ih i pitaj.
Ovisi za koji uzrast pitaš.
Za klince imaš na Mladosti klasično i sinhronizirano plivanje, na Utrinskom bazenu imaš samo sinhronizirano plivanje.(to ti mogu dati broj telefona ako trebaš)
Što se tiče nas starijih, mislim da ne postoji profesionalno treniranje plivanja već samo rekreativno kao što si opisala.
Ili se možeš upisati u neki klub, ali tamo su sve cure i dečki koji godinama treniraju.
Neznam koliko imaš godina pa se po tome ravnaj! :w
mrkenangelo
30.11.2004., 11:34
fairy kaže:
Neznam koliko imaš godina pa se po tome ravnaj! :w 26...
znači, ne preostaje mi drugo nego kupiti kartu i plivati... ? nema nikoga tko bi me uputio koliko da plivam, kako da plivam i te stvari...
imas ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=65045) pravo bogatstvo savjeta... posebno shevcenkovih
-Shevchenko-
30.11.2004., 11:43
kemik kaže:
imas ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=65045) pravo bogatstvo savjeta... posebno shevcenkovih
nema tamo ništa.
a šta si se ti okomila na mene?
zabrijala sam, korisni savjeti su ti uglavnom od Edge-a...
-Shevchenko-
30.11.2004., 11:46
mrkenangelo kaže:
26...
znači, ne preostaje mi drugo nego kupiti kartu i plivati... ? nema nikoga tko bi me uputio koliko da plivam, kako da plivam i te stvari...
Ima... Dakako da ima...
1. koliko dugo plivaš?
2. imaš li svu potrebu opremu?
3. zašto plivaš?
4. koliko vremena možeš izdvojiti za plivanje
5. u kakvoj si tjelesnoj kondiciji?
Eto, možda ovo pomogne svima nama da te lakše uputimo....
-Shevchenko-
30.11.2004., 11:46
kemik kaže:
zabrijala sam, korisni savjeti su ti uglavnom od Edge-a...
Kako za koga.
mrkenangelo kaže:
26...
Da, teško da se s 26 godina možeš upisati u neki plivački klub.
A što se tiče uputa, neznam ni ja.
Ja sam trenirala sinhronizirano 5 godina, ali ti savjeti ti nebi puno pomogli jer smo mi samo 20 minuta na početku treninga plivali različite stilove, a onda smo radile elemente.
Možda ti ipak netko stručan odgovori ovdje! ;)
mrkenangelo
30.11.2004., 12:13
fairy kaže:
Možda ti ipak netko stručan odgovori ovdje! ;) ma ne... nadala sam se da postoji nešto organizirano kao na primjer aerobic, kužiš?
mrkenangelo kaže:
ma ne... nadala sam se da postoji nešto organizirano kao na primjer aerobic, kužiš?
Nažalost, mislim da takvo nešto ne postoji, samo ove rekreativne pizdarije!
e, da! sad sam se sjetila!
Imaš na bazenu Utrina aqua-gim. Neznam jel te to zanima?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.