PDA

View Full Version : American manicure

vitaka
12.03.2003., 22:02
...jel zna itko rade li je igdje u zg?
dakle, sistem je isti kao kod french, ali lak na vrhu nokta nije zasljepljujuce bijeli, nego vise onak mlijecno beige, a na sredini nokta je jos kap njezno ruzicaste za sto prirodniji dojam...
ja se raspitivala okolo, trazila i nista...
zna itko nesto o tome?:confused:

xena
12.03.2003., 22:29
Pa mozes traziti to valjda od svakog manikera (ili se kaze manikira ?) ako zna french znat ce i american :rolleyes:

viky
12.03.2003., 22:39
Ja to vec neko vrijeme radim. Nisam ni znala da se zove american :confused: Mislila sam da je to isto french, ali modernija verzija. Bas moram pitati moju manikirku da li ona zna da se tako zove. Na zalost ja nisam u Zagrebu, ali vjerujem da ce ti svaka koja radi french napraviti i ovaj kada joj objasnis. Mozda im nije poznat naziv. Eto i ja bih ti rekla da radim french da nisam procitala opis onoga sto trazis.

zauvijek svoja
12.03.2003., 23:52
bok...ima u zagrebu kod kruznog toka u domjaniceva/petrova pa malo gore neki salon kaj ti sam radi manikure i pedikure...i valjda budu oni znali, imala sam broj telefona od njih pa ti javim ak ga nadjem...

Cro-cutie
13.03.2003., 07:13
A moze li netko prebacit sliku na sto slici taj "American Manicure".....fakat nisam cula za njega....:rolleyes:

Jessica
13.03.2003., 09:45
Cro-cutie kaže:
A moze li netko prebacit sliku na sto slici taj "American Manicure".....fakat nisam cula za njega....:rolleyes:

..evo slike!mislim da je na to vitaka mislila.

http://www.lavazone2.com/welovett/nails/pictures/elyse1.jpg

magic
13.03.2003., 09:47
I za ovaj uzhas vi josh i placate :eek: :eek: :eek:

A ja se pola zhivota borim protiv slichnih bijelih pjega po noktima...:D

plavva
13.03.2003., 10:09
:D:D:D:D

indian
13.03.2003., 10:09
a na sredini nokta je jos kap njezno ruzicaste za sto prirodniji dojam...

Aha, baš prirodno :D

magic
13.03.2003., 11:01
indian kaže:
Aha, baš prirodno :D

Kaj ti nemash takve nokte :eek:

sirotica :cool:

luca
13.03.2003., 11:09
magic kaže:
Kaj ti nemash takve nokte :eek:

sirotica :cool:

:D

Cro-cutie
13.03.2003., 11:32
http://www.lavazone2.com/welovett/nails/pictures/elyse1.jpg

I sad bi ovo trebala biti razlika od French Manicure??? Ja imam French, izgleda ko isti qurac....:rolleyes:

Prolaznica
13.03.2003., 11:49
Ajme ovo je strasno, a koji klinac su oni lipi cvjetici :confused: :D :D :D

Billi
13.03.2003., 11:50
Ne svidja mi se. Najljepsi ni je obican Rimmelov lak i bijela olovka. Tak ja nosim.

Sandra October
13.03.2003., 11:51
ovaj...:D

bljak :D

sanjalica
13.03.2003., 12:00
Prolaznica kaže:
Ajme ovo je strasno, a koji klinac su oni lipi cvjetici :confused: :D :D :D

eto što se dešava kada se francuzi i ameri uhvate zajedničkog posla:rolleyes:

Cro-cutie
13.03.2003., 12:52
Ajme ovo je strasno

I ja kazem!!:flop:

viky
13.03.2003., 16:09
Ma ovo je najobicniji french i to los. A cvijetice bolje da ni ne komentiram. :flop:

Princeza
13.03.2003., 16:14
viky kazˇe:
Ma ovo je najobicniji french i to los. A cvijetice bolje da ni ne komentiram. :flop:

Upravo tako. :D

luca
13.03.2003., 16:48
sanjalica kaže:
eto što se dešava kada se francuzi i ameri uhvate zajedničkog posla:rolleyes:

(molim da mi se francuze ne uvlaci u ovo pogotovo ne u kombinaciji s amerikancima. naime, chiraca bi mogao strefiti infakt :D )

Jessica
13.03.2003., 20:03
Nisu vam se svidjeli cvjetici...a da probamo ovako; http://www.allthingsnails.co.uk/FRENCH_-_chevron.jpg ,bez cvijetica ;)

xena
13.03.2003., 20:26
ma da...to s cvijeticima tj. sljokicama jest american manicure...ja gledala danas kod kozmeticarke strucne casopise...americka ima sljokice...a ona kaze da ova verzija za koju je postavljeno pitanje u prvom postu je isto french i da se moze raditi na sto nacina kak ti padne na pamet... dakle i bezh umjesto jako bijelih vrhova.
Mogu i crveni vrhovi :p

lahor
13.03.2003., 20:58
Meni je grozna ova americka manikura. Prekichasto, definitivno. Ostajem pri francuskoj.
Najvise volim natural, samo fino ispolirane nokte s bezbojnim lakom.

Pink Lemon
13.03.2003., 21:40
Citala sam danas u novinama da su Ameri preimenovali french fries u freedom fries! Zato jer ih Francuzi ne podrzavaju oko Iraka, pa ne zele uopce izgovarat rijec french. Mozda je tako i s manikurom. :confused: :D

Princeza
13.03.2003., 22:29
xena kaže:
a ona kaze da ova verzija za koju je postavljeno pitanje u prvom postu je isto french i da se moze raditi na sto nacina kak ti padne na pamet...

Upravo tako. Mene moja kozmeticarka-manikirka (ako radim french u salonu) uvijek pita hocu li jarkobijele ili diskretnije vrhove, kao i zelim li ruzicasti, bez ili bjelkasti ostatak nokta (izbor boje u biti ovisi o tenu, npr. blijede ruke ruzno izgledaju s ruzicastim lakom, koji je opet super na preplanulim rukama).

mala_slatka
14.03.2003., 07:07
Jessica kaže:
Nisu vam se svidjeli cvjetici...a da probamo ovako; http://www.allthingsnails.co.uk/FRENCH_-_chevron.jpg ,bez cvijetica ;) vrijeme karnevala ili sto?ajme gospe moja ludnica ja imam cijelizivot dugacke nokte i prirodni su ali da se razumimo PRIRODNE ;) ;)

sanjalica
14.03.2003., 08:51
luca kaže:
(molim da mi se francuze ne uvlaci u ovo pogotovo ne u kombinaciji s amerikancima. naime, chiraca bi mogao strefiti infakt :D )

ma njega će strefiti infarkt ako ga neka zagrebe takvim noktićima

luca
14.03.2003., 09:27
Jessica kaže:
Nisu vam se svidjeli cvjetici...a da probamo ovako; http://www.allthingsnails.co.uk/FRENCH_-_chevron.jpg ,bez cvijetica ;)

uzas. zar ima ljudi koji imaju ovo na noktima "za svaki dan"? :confused:

magic
14.03.2003., 09:32
Naravno :cool:

I na nogama.

Zar ti ne :D

luca
14.03.2003., 09:37
magic kaže:

I na nogama.

ja sam francuzica pa iz politickih razloga ne mogu nositi americku manikiru :D inace, umirem od zelje da mi nokti na to lice ;) :D :p

carica
14.03.2003., 09:47
magic kaže:

I na nogama.

Ja nosim broj cipela 40.
Al' kad odrežem i izmanikiram nokte - 39.
:D:D:D:D:D:D

Hannah
14.03.2003., 16:47
Slike su :eek:!
Meni je i french manicure neprirodan i plastičan, s pretjerano četvrtastim noktima i prebijelim krajevima.
A ova šaranja i šljokanja kičasta i gadna. :flop:

Sponzoruša
18.03.2003., 19:49
Hannah kaže:
Slike su :eek:!
Meni je i french manicure neprirodan i plastičan, s pretjerano četvrtastim noktima i prebijelim krajevima.

Ovisi kako je napravljeno.Kad manikerka zna svoj posao onda french izgleda super.Ja odlazim redovno.Neki put french, ili šta drugog u boji.Pedikeru isto tako,sa razlikom da ne podnosim dugačke nokte na nožnim prstima.Za noge najčešće odabirem crveni lak, pink ili neku nijansu istih.

vitaka
18.03.2003., 20:58
vidim fino ste se raspisali...
slike mi u najmanju ruku, hm...nisu bas...to ustvari i nije ono na sto sam ciljala...ak nadjem na netu, javim, al bas i ne stojim nesto s vremenom...
btw, ja jucer po obicaju bila u stisci s vremenom, a imala sam nekakav meeting s frendom kojem su njegovani nokti fetish, i odlucih kud puklo da puklo, da doma sama na brzaka napravim klasican french... (jedna od mana kozmetickim salonima je ta sto se za sve moras unaprijed narucit, a sto ak ti je frka?)
uglavnom napravila ja ODLICAN french! a koje sam novce nadavala bezveze...ma nedam vise ni lipe! (osim ak, jel bas zagusti...al sumnjam)

Lola
19.03.2003., 00:19
meni je french oduran i ne dam ni kune za to.nokte grizem sama.;) :p

Prolaznica
19.03.2003., 07:40
Ma french na rukama jos kako-tako podnosim, mada ga vec susrecemo na svakom klonu koji sece gradom, ali ono sta mi je stvarno odurno to je french na nogama, verrrry degutantno :bljak: :bljak: :bljak:

Jessica
19.03.2003., 08:49
French na nofama http://www.handmodel.ca/frenchmanicure/pictures/reverse.french.manicure.jpg , stvarno ogavno. :flop:

Cro-cutie
19.03.2003., 08:56
Kao prvo, noge, prstici, i noktici na te zene su odvratne. Bilo da je French, American, il neka solidna boja. :bljak:

Kao drugo, ja sam puno puta stavila french na nogama, au naturel, i priznajem da je izgledalo super. Nebi nikad stavila crnu boju na rukama, a kamoli na nogama......:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

magic
19.03.2003., 08:59
Je stvarno, ruzhni su joj prsti na nogama...ma kako se uopce usudila sandale obut :rolleyes:

btw, postoji li estetski zahvat za izmjenu izgleda prstiju na nogama :confused:

Meni se moji ne svidjaju. Nikako.

Cro-cutie
19.03.2003., 09:09
btw, postoji li estetski zahvat za izmjenu izgleda prstiju na nogama

:D :D :D :D :D

Ja bih isto jedan svoj sto sam ga udarila kad sam bila klinka. Ruzan je.:(