PDA

View Full Version : EVO TV - digitalni zemaljski paket


stranice : [1] 2 3 4 5 6

Radoboj29
05.11.2012., 18:49
Početkom studenoga, nekoliko mjeseci nakon planiranoga roka, krenula je televizija Hrvatske pošte.

Za sada je dostupna ograničenomu krugu korisnika, ali će ju ubrzo nuditi svi poštanski uredi u Republici Hrvatskoj.

Pored ostaloga, HP-ova televizija nudi šezdesetak programa.

Cijena prijamnika, što zamjenjuje standardni koji služi za primanje nekodiranih digitalnih programa u formatu MPEG-2, bit će oko 70 EUR (u kunskoj protuvrijednosti).

To jest malo skuplje od običnih prijamnika, ali zato spomenuti nudi HD i MPEG-4.

Ne će biti obveznoga pretplatničkog odnosa, a cijena mjesečne pretplate bit će oko 10 EUR.

HP-ova televizija ne će nuditi programe bivših jugoslavenskih republika.

P. S.


Vijest iz veljače...

http://www.poslovni.hr/vijesti/hp-kontrira-ht-u-nude-60-tv-programa-prognozu-informativu-197309

bombardix
05.11.2012., 20:21
Ne nudi 60ak nego točno 40 programa,a kad bi ih želio baš sve gledati trebao bi platiti 155kn.Inače se za cca 20-25 programa plaća 70 kn (to je ajmo reći nekakva ''standardna ponuda'').Po mom mišljenju preskupo u odnosu na konkurenciju (iptv,sat,kabelska)...no,što drugo očekivati od jedne državne firme osim loše ponude i visoke cijene.

Radoboj29
05.11.2012., 21:06
Ako je tako, onda se pitam tko je dopustio da se bacaju novci na preskupe projekte!?

Nuditi takvu uslugu za 150 kuna doista je sramotna rabota!

Za te novce jedan operator nudi neograničeni internet, 30 kanala i medijski centar!

Cilim
05.11.2012., 21:27
Pa uvjeri se sam, evo ti ponude (http://www.evotv.hr/).

vox
05.11.2012., 22:10
Evo hp produkcija iza koje stoje naše državne firme HP i OiV dobili su u koncesiju dva mux-a C i E koja su namijenjena pay tv-u. Izgradili su mrežu tj. mux-eve u najnovijem dvbt 2 standardu pokrili negdi blizu 90% teritorija RH testirali malo različite programe i eto odlučili ovih dana kreniti.
http://evotv.hr/images/brand-evotv.png

Na papiru sve izgleda super dobiti ćemo još nekih 30ak programa za koje će mo morati plaćati nešto novaca ali nadamo se ne previše s obzirom da postoje slične IPTV/Kabelske/DTH usluge koje za nekih 60ak do 80kn nude preko 60 programa a uz pretplatu i potpis ugovora ˝daju˝ ti prijemnik (reciver) mukte ili za 1 kunu i još tome narijetko ˝daju˝ nove televizije, mobitele, zvučnike za neku simboličnu cijenu (1, 2 ili 9 kn). Reciver uključiš u antenu i tv i pičiš... Nema spajanja sa modemima, bušenja, stavljnja satelitske isl. Zvuči super stvar jel?

HP i OiV su dugo šutjeli a sada su odlučili prekinuti šutnju i napravili blesav sajt koji su postavili rekao bi slobodnom procijenom u 20 minuta naime ne daj Bože napisati što na sajtu već samo pobacaj linkove na pdf. dokumente ljudi će se snaći :mig:

Malo muzike za puno para!?

Evo ukratko što nam nude:

Reciver morate kupiti za ˝smiješnih˝ 450 kn ( može se kupiti i na rate ). Reciver tj. prijemnik vam ostaje u trajnom vlasništu, što je dobro jer je riječ o strongovom DVBT 2 reciveru s kojim možete primati i već postojeće programe u DVBT-u. A naoružan je dobrim media playerom i mogućnošću PVR-a.

Sada dolazimo do problema a to je ponuda kanala i omjer cijene i ponude.
Ponudu i cijene rekao bih da je slagao neki od menađera konkurencije jer je ona najblaže rečeno usrana.

Da bi vi gledali svih 40 programa koje nude morali bi im platiti svaki mjesec minimalno 210kn. Čini se previše? Naravno, kada još vidite ponudu tih 40 kanala ponuda evo tv-a izgledati će vam još skuplja.

Pa da vidimo što nude:
NatGeo
NatGeo Wild
Viasat Explorer
Viasat History
Bloomberg
CNN
Comedy Central Extra
AXN
MGM
CBS Drama (Zone Romantica)
Cartoon Network/TCM
Boomerang
Ok Bambino
Ok Kids
BabyTV
24Kitchen
FLN
MTV Adria
VH1 Adria
Penthouse 1
Penthouse 2
KlasikTV
Jugoton
Balkanika
DM Sat
Hit TV
Radio Banovina
Sport Klub
Sportklub+
Sport Klub Prime
Fishing and Hunting
Golf Klub
iConcerts HD
Viasat HD
Penthouse HD 3D
HBO
HBO Comedy
Cinemax 1
Cinemax 2

I

Da Vinci Learning koji je program plus te njega dobivate gratis.

I sve to može biti vaše za minimalno 210 kn. mjesečno + 450 kn reciver.
Eto to je ponuda vrijedi li ona toliko?

Naravno oni su to sve podilili u nekakve bukete. Da BUKETE ne pakete nego bukete. pa tako u svakom buketu koji koštaju cca 40kn imate po nekih 4 ili 5 programa.
E sad sve bi ovo moglo i proći da su za tu cijenu stavili programe koji su lokalizirani jer ova platforma nema mogućnosti skorog širenje s obzirom da na raspolaganju imaju dva (2) mux-a. Znači ukoliko žele dodati neki novi program moraju jedan od postojećih izbaciti.
Da vidimo njihovu logiku tj. glupost.
Staviti CNN i Bloomberg (koji su btw. FTA na satelitu za koje oni ne plaćaju ništa a naplaćuju njihov paket 45 kn) pokraj postojećih lokaliziranih 24 sata i Al Jazeere na kojoj radi čak legenda našeg novinarstva Goran Milić.
Staviti Cartoon Network i Boomerang pored lokaliziranog Mini tv-a i lokaliziranog Nickleodeona i Disneya* (*djelomično lokal.).

Staviti Comedy Central Extra na kojem se vrte stand up skečevi stalno u krug i nelokaliziran FLN pored FOX-a koji emitira prime time serije, show programe neke uz par dana od premijere u SAD-u?

Staviti Penthouse 1 je ok ali i Penthouse 2 ? Na ograničen prostor pored sveprisutnog interneta i onda još u HD paket ugurati Penthouse HD 3D. Jeli moram još jednom napomenuti da postoji ograničen prostor od samo dva mux-a.

Napraviti regionalni paket i onda u njega nagurati sve trash glazbene kanale i jedan sa filmskim klasicima uz to navesti i radio program koje u drugim platformama dobiješ uz osnovnu ponudu KlasikTV, Jugoton, Balkanika, DM Sat, Hit TV , Radio Banovina e da to je paket programa koji koštaju 20 kn. ali ne možete uzeti samo taj paket programa već morate uz njega uzeti najmanje još dva paketa što vas u konačnici izaće 69,99kn.

Sportski paket je manje više ok ( Sport Klub, Sportklub+, Sport Klub Prime, Fishing and Hunting,Golf Klub) ali zar stvarno umisto F&H i Golf Kluba nisu mogli staviti Eurosport 1 i 2 koji emitiraju Bundes ligu u kojoj igra dosta naših nogometaša a da ne spominjem da su kod većine konkurencije ti programi dostupni u osnovnom paketu.

E sad dolazimo kod famoznog HD paketa kojime su očito ovako limitirani broj kanala želili još više limitirati. Iskreno radujem se svakom HD kanalu ali ovo što nudi EVO tv nije ponuda oni nude 3 (tri) HD kanala. Ajd dobro limitirani su kapacitetom muxeva pa dobro ali koja su to tri kanala :504:
iConcerts HD
Viasat HD
Penthouse HD 3D

E da pored Penthouse 1 i 2 zašto ne bismo dodali još jedan, amo staviti još i iConcerts zašto ne dobar program zna biti dobrih koncerata nema veze ako ga neko već ima preko aplikacije na svojem novom Samsung, Toshiba, Philipsu, Sharp, LG televizoru.
Pored toga ne daj Bože da nam padne na pamet staviti domaću Novu tv u HD-u ili lokaliziranog History HD-a, Eurosporta HD ma zašto bi mi to stavljali kada možemo bacit drkicu na još jedan Penthouse.

Na kraju očito su i oni skužili da imaju sranje od ponude pa su ponudili nešto amo reći dobro. Za sve nove ( a kao postoje stari :rofl:) korisnike ima posebna promocijska ponuda koja obuhvaća sve bukete u ponudi usluge evotv
dva mjeseca za jednu (1) kunu mjesečno za sve nove pretplatnike. Mjesečna vrijednost sadržaja tj. svih buketa iznosi 275,00 kn (cijena s PDV-om).
I dobra je stvar što nude prvih 12 mjeseci HBO mukte!
A cila ostala ponuda teško sranje! Naravno ovo je moje mišljenje amo sada recite vi svoje.

Izvor: http://evotv.hr/
E da i reklamiraju se kao ˝televizija dostupna svima˝ što nije istina!

Radoboj29
05.11.2012., 22:45
Očajna ponuda, preskupa usluga!

Nema srbijanskih, slovenskih i bosanskih programa (ono smeće DM i slične gluposti ne računam)!

Nema Eurosporta i Eurosporta2!

Da vidimo koliko ima programa u buketu...

Dokumentarci i vijesti: 6

Film i djeca: 9

Zabava i glazba: 8

Regija: 6

Sport: 5

HD: 3

HBO i Cinemax: 4

Dakle, za 20-ak kanala (sport bez Eurosporta, filmovi bez HBO-a i Cinemaxa, regija bez javnih televizija) valja platiti 70 kn!?

Pardon, sada vidim da se džabe dobiva i plus-program, što broj kanala povećava na zavidan 21 program!?

Bijedno, što drugo reći!

Mephisto
05.11.2012., 23:07
Nemoj zaboraviti i da moraš kupiti prijemnik za 450 kn (nema opcije za 1 kn uz ugovor na 24 mj. i sl.).

Radoboj29
05.11.2012., 23:27
Da, nova pljačka radnoga naroda!

Ord Mantel
05.11.2012., 23:30
Ma nitko te ne tjera da to uzmeš, jednostavno ih ignoriraš.

Trebor01
06.11.2012., 00:41
Nema se tu što reći, sve si već rekao. Sinoć smo ja i moj stari išli u proučavanje cijena i ponuda programa. Ne trebam ni reći da smo se na njihovoj stranici zadržali jedva 3 min. kad smo vidjeli što nude i po kojim cijenama. Ništa (čitaj; veliko sranje) :rigo:

Blood Dima
06.11.2012., 01:00
Sve je rečeno :)
Ono što nude ne bih platio ni 50 kn mjesečno, a ne 210. :facepalm:

tiki66
06.11.2012., 09:48
Mislio sam da će biti zanimljivo, kad ono govno...

serafin
06.11.2012., 10:32
Čista grozota. Nemam niti jedno od onih Max TV, iskon i ostalih, ali sam razmišljao d abi uzeo ovo od HP-a, no ovo je BEZOBRAZNO. Nadam se da će i oni to shvatiti, jer tko će to htjeti uzeti uopće...

P.S. Što je to lokalizirano na Disneyjevom kanaju?

Mephisto
06.11.2012., 11:02
Iako sam se i ja nadao nekoj povoljnijoj ponudi, ovakve cijene su zapravo očekivane. Kad se zbroje sve naknade koje HP mora platiti (razne naknade i dozvole HAKOM-u i državi, licence za programe,...) nema baš nekog prostora za puno niže cijene.

Cilim
06.11.2012., 11:26
Ponuda programa uzas, za tu lovu ocito ni nemoze bolje :ne zna:, jedino kaj vrijedi je Strong SRT 8526 a i cijena kako kazu ako ce biti 450 kn nije pretjerana (ako bi bila manja nebi skodilo), u ponudi cijenu prijemnika nisam nigdje vidio.

vox
06.11.2012., 13:05
Iako sam se i ja nadao nekoj povoljnijoj ponudi, ovakve cijene su zapravo očekivane. Kad se zbroje sve naknade koje HP mora platiti (razne naknade i dozvole HAKOM-u i državi, licence za programe,...) nema baš nekog prostora za puno niže cijene.

A koliko OiV dobiva novaca od svih televizija u RH samo za odašiljanje signala a svi ti kanali u Rh nemaju drugog izbora jer je OiV jedini nositelj koncesije a tu su i novci koje dobivaju od odašiljanja kanala na satelit plus imaju već otvorene sve HP urede, centre i poštare tj. prodavače koje će uslugu direktno prodavati korisnicima. Uslugu montaže ne tribaju plaćati jer je ona jednostavna i samo se spoji reciver na tv. Licenca za programe se za većinu programa plaća prema broju korisnika. Pa sad ti meni reci uz sve ove prednosti koje oni imaju kolika bi tribala biti cijena.

Kolika bi onda tribala biti cijena Opti tv, H1 tv, Amisa koji tribaju sami graditi cilu infrastrukturu, prodajne centre, prodavače a u koliko nisu dostupni negdi moraju platiti t com-u (koji je btw. cilu infrastrukturu nasljedia za bidne pare) da njihova televizija ide preko njihove infrastrukture. Koliko bi oni tribali naplatiti svoje usluge??? I uz sve to imaju veći broj kanala za manje pare!

Dragi moji kada gradiš ovakav projekt ne očekuješ zaradu priko noći to je dugoročan projekt koji bi se HP-u i OiV-u itekako isplatia samo očito nekome nije stalo! I ljut san jer ovako dobar projekt je neko uspija upropastiti! Nadan se da će se brzo nešto prominiti jer ovako će propasti.

EDIT: što se tiče Disneya ovo san pročita negdi Do kraja 2012. godine bit će postupno lokalizirano na hrvatski jezik oko polovine sadržaja koji se emituje na ovom programu. Lokalizacija ne uključuje animirani dio programa.

Početkom aprila ove godine, Disney Channel je počeo emitovanje dijela programa sa srpskim titlovima. Inače, Disney planira u naredne tri fodine lokalizirati Disney Channel u zemljama bivše Jugoslavije. Disney je tada objavio da je postepeno uvođenje srpskih titlova već počelo. Animirani sadržaji su sinhronizovani, a serije titlovane na srpski jezik. U Hrvatskoj i Sloveniji svi će sadržaji biti isključivo titlovani.

Trebor01
06.11.2012., 13:07
U ovoj ekon. situaciji kad svatko od nas bezbroj puta preokrene novčanicu da bi odlučili na plaćanje, nisam siguran koliko će im se isplatiti ta invensticija i koliko će uopće korisinika privući, jer konkurencija postoji i nisu joj ni do koljena.

Iveky
06.11.2012., 13:27
propast ili uspjeti?
zaboravljate da ovdje opet neki menadjercic mlati tudjim kur... po kupini tj. drzavnom lovom se igra i nema sto izgubit :)
otvara se cijeli odjel... ma ovo je misljeno kako zaposlit x tatinih sinova a to sto bi bilo jeftinije da nista ne rade umjesto da upropastavaju... e to je vec druga spika :)
ovaj projekt bi usprkos tome uspio da imaju mogucnost pretplate na samo jedan paket koji bi imao barem 6 programa i da se ne treba placati prijemnik ako si vec na dvi godine....
naravno, cijena paketa kako su naveli, a ne pojacana :)

fickdich
06.11.2012., 14:54
nasmijaše me ovo :rofl:
BLOOMBERG 45 KUNA :lol::lol:

pa oni fakat nisu normalni :lol:

soundvision
06.11.2012., 16:37
To su ti ti socijalistički projekti državnih firmi. Hvala Bogu pa je 90% Hrvatske privatizirano u suprotnom bi i dalje uživali u Seemore paketima i oblačili se u NAMI. :rolleyes:

Tko god je složio takav paket treba mu prvo čestiti na mudima odnosno hrabrosti da ovakvo što iznese van, a potom mu dati otkaz zbog uludo utučenog novca. Ako je ta osoba u životu vidjela i jedan drugi paket na tržištu ili provela bilo kakvo istraživanje što to tržište treba/očekuje da bi paket koji slaže bio konkurentan na tom tržištu, ja dam svoju ruku u vatru..

serafin
06.11.2012., 17:16
Ovo im nitko živ neće uzeti. Jel oni to uopće kuže? Propast će

MytByte
06.11.2012., 20:53
Nisam siguran zašto nema Eurosporta (što jest minus, a ovi Sportklubovi su maltene nogometni fašizam), ali bit će da je zato jer nije lokaliziran i nema hrvatskih komentatora, a takav "neprevedeni" program ne bi smio u nacionalni DVB-T ...tim prije su mi čudni CNN i Bloomberg, ali to su specifični kanali tj nemoguće/besmisleno ih je simultano prevoditi :zubo:

vox
07.11.2012., 01:39
Evo gledam uživo na Al Jazeera Balkan sve o izborima u SAD-u uz javljanja reportera iz Chicaga, Bostona i drugih gradova u SAD-u i sve to na meni razumljivom jeziku uz predivna studija i grafiku, ali ne daj Bože da ovaj program padne nekome iz EVO tv-a ubaciti u ponudu msln. bolji su nelokalizirani Bloomberg i CNN.

fickdich
07.11.2012., 03:06
Nisam siguran zašto nema Eurosporta (što jest minus, a ovi Sportklubovi su maltene nogometni fašizam), ali bit će da je zato jer nije lokaliziran i nema hrvatskih komentatora, a takav "neprevedeni" program ne bi smio u nacionalni DVB-T ...tim prije su mi čudni CNN i Bloomberg, ali to su specifični kanali tj nemoguće/besmisleno ih je simultano prevoditi :zubo:

ima bre na srpskom :headbang:

DeeJay Dee
07.11.2012., 09:16
evo i moj c/p "obol" s jedne teme na AV-u :D

al mislim stvarno - pa ovo je dno dna! očaj, jad i bijeda, katastrofa od programsko-financijske ponude, po meni osuđeno na propast odmah u startu šire gledano (udjelom na tržištu). :facepalm:
al ofskroz, uvijek ima i onih naivaca i neinformiranih koji će se navući i na ovu "wauuu!" "evo vam (napokon nešto na) tv!" ponudu jer ne znaju za drugo i bolje. :rofl:

mislim čekaj malo, doku paket od 4 pay programa + 2 free info programa po cijeni cijelog digija?!? ma koji kuki, koga vi tu farbate??? :o:mad::503:

i onda još tv banovina-"nacionalka", looooolll, :thumbsup: koja li je to tek ujdurma lokalno rodijačkog karaktera, hahahaha! samo u hr ilitiga - naša posla. :504:

ovo vidlo nije cost-benefit i feasibility studije. :/ no ni ne čudi kad vidimo ko je samo na čelu oiv-a od ovog ljeta i s kim se to petljalo (HP??-jasno samo zbog distributivno-logističkih razloga, čitaj poštanski uredi i poštari..).... palac dolje. :flop:

bljuvk :rigo:

anstic
07.11.2012., 14:00
OK, ponuda im ne vrijedi tih novaca i sad je vrijeme da se to krene dekodiravat. :)

serafin
07.11.2012., 14:35
Baš me zanima šta bi mi rekli da im pošaljem mail s tim svim argumentima ovdje...

Iveky
07.11.2012., 15:14
Vidjet cemo.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

vox
07.11.2012., 17:00
Baš me zanima šta bi mi rekli da im pošaljem mail s tim svim argumentima ovdje...

Evo iden in ja poslati.

vox
07.11.2012., 21:36
Evo iden in ja poslati.

Evo iden in ja poslati.

EDIT: očito im ne radi mail svaki puta mi se vrati ovo...
This is the mail system at host mail.nivas.hr.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<bernarda.macar@posta.hr> (expanded from <evotv.hr_info@nivas.hr>): host
lina.posta.hr[195.182.46.10] said: 552 Rejected by CA Gateway Security
[lina.posta.hr] (SPF) (in reply to end of DATA command)

<dorde.martinovic@posta.hr> (expanded from <evotv.hr_info@nivas.hr>): host
lina.posta.hr[195.182.46.10] said: 552 Rejected by CA Gateway Security
[lina.posta.hr] (SPF) (in reply to end of DATA command)

<dubravka.jurak@posta.hr> (expanded from <evotv.hr_info@nivas.hr>): host
lina.posta.hr[195.182.46.10] said: 552 Rejected by CA Gateway Security
[lina.posta.hr] (SPF) (in reply to end of DATA command)

<marija.perdun@posta.hr> (expanded from <evotv.hr_info@nivas.hr>): host
lina.posta.hr[195.182.46.10] said: 552 Rejected by CA Gateway Security
[lina.posta.hr] (SPF) (in reply to end of DATA command)

<martina.solgat@posta.hr> (expanded from <evotv.hr_info@nivas.hr>): host
lina.posta.hr[195.182.46.10] said: 552 Rejected by CA Gateway Security
[lina.posta.hr] (SPF) (in reply to end of DATA command)

<vlatka.jankovic@posta.hr> (expanded from <evotv.hr_info@nivas.hr>): host
lina.posta.hr[195.182.46.10] said: 552 Rejected by CA Gateway Security
[lina.posta.hr] (SPF) (in reply to end of DATA command)

Mephisto
07.11.2012., 21:43
Koliko je velik taj mail što ga šalješ?

vox
07.11.2012., 21:56
Koliko je velik taj mail što ga šalješ?

pa ima dosta teksta ali ono samo tekst ništa više... msln. to bi tribalo poslati znao sam u mail-u slati datoteke do 30 mb pa bi poslalo...

Mephisto
07.11.2012., 22:21
Greška 552 upućuje na puni inbox kod primatelja ili preveliku poruku.

vox
07.11.2012., 22:35
Greška 552 upućuje na puni inbox kod primatelja ili preveliku poruku.

hvala.

Josip Miško B
11.11.2012., 22:46
Šta reći o evotv? Da su neozbiljni sa ponudom programa cijenom. Dovoljno je da pogledaš samo kava im je web stranica. Nisu bili u stanju napravit bolju?
Što s etiće ponude programa buketa .Jako jako loše .
Kao uZmeš bilo koja 3 buketa oni ti daju bespaltno 1 GOD HBO+CINEMAX Ta tri buketa prvih godinu dana plaćaš 69 kuna poslije godine dana plaćaš ih po punoj cijeni + naravn0 55 kuna za HBO+CINEMAX (koje usput na bnetu možeš uzeti zasebno hbo na bnet 35 kn , cinemax 2 svejedno reprizra cinemax1) .
Znaći ako uzmeš 3 najeftinija paketa buketa. regija 20 kn (PROGRAMI JAD JADA) + HD 30kn SA 3 PROGRAMA +sportski 35 kn sa 5 programa koji ima 3 donekle zanimljiva širokoj masi. Ta tri buketa ukupno 85 kuna+55 hbocinemax što je 140 kn. A za nekih 20 -25 kuna više imaš na max tv sat osnovni il osnovi extra+ sportski paket.
Onda ono što s epiše po forumima da im je reciver 450 kuna?!! pa tko će im to platiti?
Malo me čudi ako je to usluga od pošte ,kako to da s ena njihovoj fejs stranic nemže ništa saznati?
A to da im je signal dostupan u cijeloj Hrvtskoj je čista LAŽ!
Evo ja imam mpg4 prijemnik .Živim u Baranji na odašiljaču Belje su kao pokrenuti pušteni u pogon 51 i 56 kanal preko kojih bi na tom području regija d1 trebala ić EVO tv.A nemogu uhvtit čak ni popis programa od evo tv.Dok sa druge strane bez problema uhvatim Mađarske DBVT2 programe.S time da su njihovi papa programio zaključani. Al mi ih izabcoi na poPISU.A evo tv ništa .

DeeJay Dee
12.11.2012., 00:25
ma jad i bijeda, čisti seemore2 u novom celofanu :rigo:

Iveky
12.11.2012., 09:21
je ništa ne kužite :)
nije važno hoće li šta od toga biti bitno je da ima novih investicija, a ovo jest. to što bi bilo bolje da nisu trošili je drugi par postola. glavno da se mogu hvaliti da imaju jednu novu investiciju, a usput su uhljebili x novih glava :)

KD electronic
12.11.2012., 10:32
...A to da im je signal dostupan u cijeloj Hrvtskoj je čista LAŽ!
Evo ja imam mpg4 prijemnik .Živim u Baranji na odašiljaču Belje su kao pokrenuti pušteni u pogon 51 i 56 kanal preko kojih bi na tom području regija d1 trebala ić EVO tv.A nemogu uhvtit čak ni popis programa od evo tv.Dok sa druge strane bez problema uhvatim Mađarske DBVT2 programe.S time da su njihovi papa programio zaključani. Al mi ih izabcoi na poPISU.A evo tv ništa .

Ono što si naveo za ponudu Evo tv-a u načelu potpisujem,... ali koji to receiver imaš?,...da bi lovio samo popis programa Evo tv moraš imati dvbt2 rec.

Josip Miško B
12.11.2012., 13:03
Ono što si naveo za ponudu Evo tv-a u načelu potpisujem,... ali koji to receiver imaš?,...da bi lovio samo popis programa Evo tv moraš imati dvbt2 rec.

Pa napisao sam da imam MPG4 dbvt2 prijmemnik.Ako preko njega mogu gledati m1 m2 duna tv duna world .Uhvatim još sportklub mtv viva axn tv film + disny i još neke zaključane programe.
O nda bih trebao uhvatit barem popis programa od evo tv.
Isto tako televizor mi ima ugrađen DBVT obični za naše programe I preko njega isto naveče sa sobnom antenom uhvatim tj dobijem popis Mađarskih programa na njihovom dbvt2 . A od evo tv ništa ni sa mpg4/dbvt2 prijemnikom a kamoli sa običnim.

DeeJay Dee
12.11.2012., 15:01
hmhmm....interesantno...očito nedovoljno signala na tvojoj lokaciji, preslab.

Radoboj29
12.11.2012., 15:40
U Hrvatskoj pošti imali su dobre namjere, ali za sada ništa ne sluti na dobro.

Kažu da Eurosport nije u ponudi jer ionako nudi sportske sadržaje koji se mogu gledati na nekodiranim kanalima!?

Kao i da ljudi vole uglavnom nogomet, kojim Sportklub obiluje, stoga je to presudilo koji će sportski kanali biti dostupni.

Mephisto
12.11.2012., 15:54
Imaju li Mađari uopće DVB-T2? Nisu li njihovi pay-tv programi u običnom DVB-T-u?

Josip Miško B
12.11.2012., 19:30
Imaju li Mađari uopće DVB-T2? Nisu li njihovi pay-tv programi u običnom DVB-T-u?

Ne nisu im pay-pay programi na običniom DBVTu vEČ NA dbt2 .Da imaju DBVT2 kao i večina Europskih zemalja je

hmhmm....interesantno...očito nedovoljno signala na tvojoj lokaciji, preslab.

DA da se nasmeješ il da plaćeš. Nemožeš uhvatii signal sa Belja Banovog brda koji ti je udaljen nekih 15km A možeš sa Mađarskog odašiljača kod Pecuha koji ti je dosta dalje

U Hrvatskoj pošti imali su dobre namjere, ali za sada ništa ne sluti na dobro.

Kažu da Eurosport nije u ponudi jer ionako nudi sportske sadržaje koji se mogu gledati na nekodiranim kanalima!?

Kao i da ljudi vole uglavnom nogomet, kojim Sportklub obiluje, stoga je to presudilo koji će sportski kanali biti dostupni.

Ako je to njihov odgovor onda je :( . Ako ljudi uglavnom vole nogomet zašto onda nemaju arenu sport ikl sport digital 1 ,2 . A i eurosprt 2 prenisi bundes ligu. Šta je sa ESN Amerikom i ESPN klasik oni isto prenose ono što se gleda na nekodiranim kanalima. Bejzobl NFL i sl možeš gledat na nekodiranim programima?

Mephisto
12.11.2012., 19:41
Ne nisu im pay-pay programi na običniom DBVTu vEČ NA dbt2 .Da imaju DBVT2 kao i večina Europskih zemalja je

Ne bih rekao. Prema DVB Projectu, DVB-T2 se u Europi koristi u Hrvatskoj, Italiji, Srbiji, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Rusiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, VB, Belgiji i Turskoj. Mađarske nema.

Josip Miško B
12.11.2012., 19:57
Danas mi poslai mail .U kojem pišu da je cijena prijemnika 449 kuna. Nemože se uzeti u najam moraš odmah dat lovu. Kažu daje pokriveno 80% teritorija a 2014 će bit 95%. Pitam setko će im onda to uzeti.
Kad imaju lošu ponudu programa skupe bukete .Preskup prijemnik.
Za 81 kn mj ima na BNET sateltskoj 60tak programa od toga 30 i nešta stranih filmskih :fox 1,2,3 sinestar ,tv1000 itd sportskih:sportklub,sportklub+ ,spk premium, eurosort1 i2 ,espnamerica , lokalizirane dječje ,lokalizrane info programe.
Ako nemaš svoju satelitku antenu dobiješ komplet (ANTENA ,UREĐAJ ,DOLAZAK NA LOKACIJU,MONTAŽU ANTENE,DRŽAČ ISTE LNB SVE ŠTO TREB) za 435 kn.
A ako imaš svoju satelitsku onda imaš mogućnost da zatražiš samo Bnet Satelitski SD prijemnik.Kojega dobiješ besplatno tj uračunat je u cijenu mjesečne preplate. Znaći plaćaš samo 81 kn osnovni paket. A BNET osnovi paket je daleko bolji bogatiji i povoljniji od tri buketa evo tv.
Slično je i kod SAT MAX TV za neki 95 kn dobiješ extra osnovni paket programa. Koji isto ima puno više i puno boljih kvaltetnijih filsmki,dječjih ,muzičkih sportski programa nego EVO TV .

Na stranici EVO TV ima "posebna pogdnost" gdje su naveli :ako uzmete bilo koja 3 buketa sem hbo+cinemax vi ta tri buketa plaćate 69 kn mj A mi vam poklanjmao godinu dana hbo+cinemax buket. Poslije godine dana se plaća puna cijena buketa + cijena hbo buketa 0d 55 kuna. Znaći ako se uzmu regija 20 kn HD 30 KN SPORT 35 KN ukupno 85 kn Prve godine ta tri buketa plaćaš 69 kuna i imaš besplatni hbo buket.Al kad prođe prva godina dana onda ćeš platit ta tri buketa 85 kuna + 55 kuna hbo buket. Ili još bolje ako uzmeš tri najskuplja buketa (koji su svaki po 45 kuna) .Prvih godinu ćeš platiti 69 kuna za sva tri buketa. Dobiti HBO bespatno.A poslije godine ćeš plaćati 135 kuna tri buketa +55 hbo buket .Znaći 180 kuna.
Što je čista navlakuša. Na koju će nažalost mnogi nasjesti

Ne bih rekao. Prema DVB Projectu, DVB-T2 se u Europi koristi u Hrvatskoj, Italiji, Srbiji, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Rusiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, VB, Belgiji i Turskoj. Mađarske nema.


Šta nema Mađarske? Gdje si gledao ?Ako nema zašto onda sa mpg4 dbvt2 prijemnikom hvatam njihove programe?!? A sa običnim dbvt samo naše nova rtl hrt 1i 2 doma rtl2 itd.
Hrvatska ima dbvt signal , Mađarska dbvt2 .Također će ga imati i Sbija i BIH . Ove države što si naveo nemogu nikako ići u isti koš istu grupu što se tiće toga koji DBVT signal koriste.

Mephisto
12.11.2012., 20:09
Riječ je o službenim podacima (http://www.dvb.org/about_dvb/dvb_worldwide/DVB-T_map.pdf) DVB Projecta.
Koji točno prijemnik imaš (proizvođač i model)?

Josip Miško B
12.11.2012., 20:24
Ovo im nitko živ neće uzeti. Jel oni to uopće kuže? Propast će

Tako je to kad su im tri najeftinjia buketa 85 kuna. I JOŠ rraže 449 kuna za prijemnik. A DRUGI za 435 kuna daju kompletnu opremu (antena ,držač ,kabel lnb s dolaskom na lokaciju i montažom iste
)I imaju bolji izbor porgrama

Riječ je o službenim podacima (http://www.dvb.org/about_dvb/dvb_worldwide/DVB-T_map.pdf) DVB Projecta.
Koji točno prijemnik imaš (proizvođač i model)?

Koja je marka prijemnika je savim nevažno.Važno je da podržava mpg4 dvt2 signal i da sa njime hvatam njihove programe. A na drugom koji je obični dbvt samo naše Njihove nikako nemogu. A to što si ti naveo sa te strance.Nevredi ništa.

fickdich
12.11.2012., 22:35
imate eurosport i eurosport 2 privremeno FTA na satelitu hotbird :D

DeeJay Dee
12.11.2012., 22:48
Joža Miško - a si probao s "običnim" DVB-T mpeg-4? :D
jer, jedno je standard emitiranja (DVB-T/DVB-T2), a drugo norma kodiranja tj. komprimiranja podataka (mpeg-2/mpeg-4) i moguće je izvesti sve 4 međusobne im kombinacije (dakle i DVB-T (bez 2) mpeg-4 mrežu, kao što npr. imaju slovenci :kokice:), neovisno bile free ili pay-tv ustroja. :kava:

KD electronic
13.11.2012., 08:47
...Koja je marka prijemnika je savim nevažno.

,... mislim da je ipak važno (kako bi ova saga završila) jer nigdje ne nalazim da Mađari koriste DVB-T2 standard emitiranja,... sve mi se čini da ti imaš klasični dvb-t (MPEG4) a onaj drugi sa kojim hvataš samo naše programe MPEG2.

DeeJay Dee
13.11.2012., 09:04
tak se i men' čini..

bombardix
13.11.2012., 09:33
Šta nema Mađarske? Gdje si gledao ?Ako nema zašto onda sa mpg4 dbvt2 prijemnikom hvatam njihove programe?!? A sa običnim dbvt samo naše nova rtl hrt 1i 2 doma rtl2 itd.
Hrvatska ima dbvt signal , Mađarska dbvt2 .Također će ga imati i Sbija i BIH . Ove države što si naveo nemogu nikako ići u isti koš istu grupu što se tiće toga koji DBVT signal koriste.


Evo ja imam mpg4 prijemnik .Živim u Baranji na odašiljaču Belje su kao pokrenuti pušteni u pogon 51 i 56 kanal preko kojih bi na tom području regija d1 trebala ić EVO tv.A nemogu uhvtit čak ni popis programa od evo tv.Dok sa druge strane bez problema uhvatim Mađarske DBVT2 programe.S time da su njihovi papa programio zaključani. Al mi ih izabcoi na poPISU.A evo tv ništa .

Pa napisao sam da imam MPG4 dbvt2 prijmemnik.
O nda bih trebao uhvatit barem popis programa od evo tv.
Isto tako televizor mi ima ugrađen DBVT obični za naše programe I preko njega isto naveče sa sobnom antenom uhvatim tj dobijem popis Mađarskih programa na njihovom dbvt2 . A od evo tv ništa ni sa mpg4/dbvt2 prijemnikom a kamoli sa običnim.


Malo savladaj terminologiju DVB-T (odnosno DVB-T2),ovoliko puta to krivo napisati nije slučajno :facepalm:......i ja sam uvjeren da ti nemaš televizor sa DVB-T2 tunerom,nego samo MPEG4 DVB-T...

Josip Miško B
13.11.2012., 16:38
Joža Miško - a si probao s "običnim" DVB-T mpeg-4? :D
jer, jedno je standard emitiranja (DVB-T/DVB-T2), a drugo norma kodiranja tj. komprimiranja podataka (mpeg-2/mpeg-4) i moguće je izvesti sve 4 međusobne im kombinacije (dakle i DVB-T (bez 2) mpeg-4 mrežu, kao što npr. imaju slovenci :kokice:), neovisno bile free ili pay-tv ustroja. :kava:

nisam ti ja nikakav Joža OK?!
Jel razumiješ ako ti kažem da na televizoru imam ugrađen obični DBVT prijemnik i sa njm mogu uhvatiti tj gledati samo naše programe.
I također zaseban reciver koji podražava DBVT2 stabdard mpg4 I kad njega spjojim oinda mogu uhvatti te Mađarske programe. Sa obični onim kjim hvatam našer nikako .Također sam rekao pitao neke kojiu imaju običan DBVT dal mogu uhvatiti gledat njihove programe i nemogu .

Hrvatska od svih zemalja u okruženju koristi obični dbvt standrad .Mađarska dvt2 usput oni su digitalnu telvizju uveli prije nas. Srbija je pokrenula DBVT2 prije par mjeseci također im ide u dbvt2 standardu ,isto će tako biti i kod Bosanaca kada pkrenu digittalnu signal .
I ovdje je riječ da je ponuda EVO tv IZUZETNO LOŠA SKUPA NEPOVOLJNA

Josip Miško B
13.11.2012., 16:49
[QUOTE=Josip Miško B;42187557]Ne nisu im pay-pay programi na običnom DBVTu več na DBVT2 .Da imaju DBVT2 kao i večina Europskih zemalja.DA da se nasmeješ il da plaćeš. Nemožeš uhvatii signal sa Belja Banovog brda koji ti je udaljen nekih 15km A možeš sa Mađarskog odašiljača kod Pecuha koji ti je dosta dalje

Josip Miško B
13.11.2012., 17:09
Malo savladaj terminologiju DVB-T (odnosno DVB-T2),ovoliko puta to krivo napisati nije slučajno :facepalm:......i ja sam uvjeren da ti nemaš televizor sa DVB-T2 tunerom,nego samo MPEG4 DVB-T...

Ako nemam kako onda mogu uhvatit njihove programe? Sa običnim prijemnikom?! Ne ;)

I ajd se mani toga jel imaju il nemaju program u DBVT2 standardu ili nemaju.
Kolko si udaljen od njihove granice =?! Ako si u dometu njihovog signala i imaš obični DBVT i pored njega DBVT2 prijemnik .Probaj prvo uzet obični i tražit programe .Pa ćeš vidjeti da ćeš uhvatiti samo naše programe.Onda spoji DBVT2
traži programe na njemu i pored naših programa.Češ ako ti je dostupan Mađarski signal uhvatiti i njihove programe.
Ako si blzu granice napravi tako pa ćeš vidjeti da nemaju občni DBVT.A ako nisi blizu njhove granice ,njihov signal ti nije u dometu .Onda se ne zamraj time .

Inaće ovdje je riječ o tome da je ponuda EVOTV izuzetno loša skupa nepovolojna.

Zašto nisi ništa pisao za ono kad sam napisao da im je prijemnik 450 kuna?!
A kod Sat Max TV i Sat Bnet tv. Ako imaš svoju vlastitu sateltsku antenu ga dobiješ besplatno tj uz preplatu. Doduše jeste da je obični nema snimanja nema HD . Al je besplatan ;). Ili ako nemaš svoju satelitsku kod BNETa pri potpisivanju 24 mj za 435 dobiješ cijeli komplet.Antenu , montažu antene lnb držač sve što treba 10m kabla i naravnoi reciver.Isto tako kod Sat Max TV to dobiješ. Naravno i kod jednih i drugih se odnosi kod potpisivanja 2godišnjeg to jest 24 mjesečnog ugovora.
Ili što nepišeš o tome kako im je loš raspored program po buketima preskup

Mephisto
13.11.2012., 17:26
pored njega DBVT2 prijemnik

To je malo teže, budući da DVB-T2 prijemnika nije bilo na Hrvatskom tržištu praktički do prije par dana.

Josip Miško B
13.11.2012., 18:43
To je malo teže, budući da DVB-T2 prijemnika nije bilo na Hrvatskom tržištu praktički do prije par dana.

Molim nije bilo? Šta ti pričaš?A kod nas se već odavno prodaju telvizori sa DVB-T2 prijemnikom. I ako ti je lokacija Zagreb prepostavljam da si odande .Njihov signal ti je najverovatnije nedostupan,šta onda komentarišeš.
Koji oni signal koriste .
Tako bih isto mogao ja reći nekome sa mora tko kaže da na MUXu A ili B ima loš signal . Signal je odličan super .A on nekih 300 km dalje od mene.

Mephisto
13.11.2012., 18:54
Definiraj "odavno". Prvi prototipovi DVB-T2 prijemnika (samostojećih) su se pojavili 2008., komercijalno emitiranje je započelo 2010. u UK. Televizori s ugrađenim DVB-T2 tunerom su rijetki u svijetu općenito, kamoli kod nas.

Iveky
13.11.2012., 19:16
oko cega se vi natezete!? sta je to uopce bitno za evotv :)

KD electronic
13.11.2012., 19:27
@Josip : oćeš li konačno napisat sa kojim to modelom DVBT2 prijemnika ne možeš ulovit signal Evo tv-a ili te moramo molit?

vox
13.11.2012., 19:37
@Josip : oćeš li konačno napisat sa kojim to modelom DVBT2 prijemnika ne možeš ulovit signal Evo tv-a ili te moramo molit?

Da. Evo ti primjer.
Lokacija - Zadar
Reciver - Infinity 8020HD DVB-T2 HD

I onda ti ljudi mogu najlakše pomoći i odgovoriti na pitanje, nema razloga da se ljutiš na nekoga jer te neko krivo razumija zato jer nerazumljivo pišeš. :rofl:
Eto.

E i da li ima neko tu na forumu ko je uzea EVO TV?

Trebor01
13.11.2012., 20:02
E i da li ima neko tu na forumu ko je uzea EVO TV?

Nekak sumnjam da ćemo to uskoro dočekati. Možda u nekoj daljnjoj budućnosti :zubo:

vox
13.11.2012., 20:14
Nekak sumnjam da ćemo to uskoro dočekati. Možda u nekoj daljnjoj budućnosti :zubo:

I ja isto mislin... Ne daje mi se baš tolike pare za reciver i još manje za tu očajnu paletu programa koje nude...

EDIT: e i u pošti kod nas prodaju max tv, h1 tv odnosno nude konkurenciju a o njihovoj uslugi niko ne zna ništa a plakat neki da vidiš ne daj BOŽE!

bombardix
13.11.2012., 20:40
Ako nemam kako onda mogu uhvatit njihove programe? Sa običnim prijemnikom?! Ne ;)
Kolko si udaljen od njihove granice =?! Ako si u dometu njihovog signala i imaš obični DBVT i pored njega DBVT2 prijemnik .Probaj prvo uzet obični i tražit programe .Pa ćeš vidjeti da ćeš uhvatiti samo naše programe.Onda spoji DBVT2
traži programe na njemu i pored naših programa.Češ ako ti je dostupan Mađarski signal uhvatiti i njihove programe.
Ako si blzu granice napravi tako pa ćeš vidjeti da nemaju občni DBVT.A ako nisi blizu njhove granice ,njihov signal ti nije u dometu .Onda se ne zamraj time .


OK,ako i imaš DVB-T2 prijemnik (ili kako ti kažeš DBVT2),jednu bitnu stvar NE KUŽIŠ - Mađari NE EMITIRAJU u DVB-T2 standardu,ono što ti loviš je DVB-T mpeg-4,to podržava DVB-T2 prijemnik,a DVB-T ne (on može primati samo mpeg2).

Josip Miško B
13.11.2012., 21:55
OK,ako i imaš DVB-T2 prijemnik (ili kako ti kažeš DBVT2),jednu bitnu stvar NE KUŽIŠ - Mađari NE EMITIRAJU u DVB-T2 standardu,ono što ti loviš je DVB-T mpeg-4,to podržava DVB-T2 prijemnik,a DVB-T ne (on može primati samo mpeg2).

ovako sa Quadro DT -601 moguuhvatti samo naše programe njega sam posudio

Sa televizorom Audiosonic LE-227013K također samo naše programe.

A sa Nytro Box NB-4001T HD ispod HD piše ;) MPEG4MPEG2 mogu uhvatit i Hrvatske i Mađarske programe.

Al to uopšte nie važno. Jer evo tv signala na odašiljaču Belje nema!
Ajde neka netko objasni ovo Mađarski odašiljač mi je nekih 30 km udaljen.Upalim tv na njemu imam obični digitalni prijemnik.Antenu okrenem prema Mađarima tražim programe i pored naših mi izbaci i popis njihovih programa .Njihovi programi se nemogu gledati piše nešta kao uslugu nepodržava.
A kada priključim taj Ntyro Box NB... te iste Mađarske programe mogu gledati imam sliku imam ton ?
DRUGI PRIMJER ;)
Beljski odašiljač mi je nekih 20 km udaljen .Antenu okrenem prema njemu Krenem tražit programe preko telvizora nađem samo naše krenem preko tog uređaja isto samo naše od signala evo tv ništa .

Kako mi onda Mađarski signal čiji je odašiljač dalje izbaci i na reciveru koji ima MPEG4 i na televizoru koji ga nema.A signal za evo tv mi neizbaci nepokaže.
Ako mi u oba slučaja uhvati njihiv signal onda bi mi trebao barem pokazati jačinu signala od evo tv . Ako več nemože uhvatit programe.Ili ih pokazati

DeeJay Dee
13.11.2012., 22:06
miškec malo trola s tim upornim krivim DBV-T umjesto DVB-T i ne želi shvatiti da mpeg-4 može postojati i u DVB-T mreži, a ne samo u DVB-T2. :kava:

DVB-T mpeg-4 mrežu imaju već slovenci, a prema sadašnjim planovima (ako ih ne promijene u međuvremenu jer su spori s implementacijom ko i sa svim :o) bi ju trebali imati i bosanci, kad smo kod našeg neposrednog okružja. :kava:

srbi pak imaju DVB-T2 mpeg-4 mrežu. :kava:

austrijanci imaju DVB-T mpeg-2, a polako razvijaju i pay mux(eve) s DVB-T2 mpeg-4. :kava:

talijani također imaju oboje. :kava:

mi u hr imamo oboje, DVB-T mpeg-2 mrežu u muxevima A, B, D i lokalnim d muxevima, a DVB-T2 mpeg-4 mrežu u C i E muxu. i to je sva matematika i činjenično stanje.

a što mađari točno imaju - ustanovit ćemo pa javim....

DeeJay Dee
13.11.2012., 22:19
evo, nađoh, i bijaše kako i mislismo/rekosmo nas par ovdje - i mađari (kao i slovneci npr.) koriste DVB-T mpeg-4, dakle nikakav "2" tj. DVB-T2 mpeg-4. :kava:

linkovi:

- http://www.dvb.org/about_dvb/dvb_worldwide/index.xml

- http://www.dvb.org/about_dvb/dvb_worldwide/hungary/

bombardix
13.11.2012., 22:36
Beljski odašiljač mi je nekih 20 km udaljen .Antenu okrenem prema njemu Krenem tražit programe preko telvizora nađem samo naše krenem preko tog uređaja isto samo naše od signala evo tv ništa .

Kako mi onda Mađarski signal čiji je odašiljač dalje izbaci i na reciveru koji ima MPEG4 i na televizoru koji ga nema.A signal za evo tv mi neizbaci nepokaže.
Ako mi u oba slučaja uhvati njihiv signal onda bi mi trebao barem pokazati jačinu signala od evo tv . Ako več nemože uhvatit programe.Ili ih pokazati

Majstore,ne možeš sa DVB-T prijemnikom bio on mpeg 2 ili 4 dobiti niti nivo signala za DVB-T2 standard,ustvari od svih dosad proizvedenih DVB-T prijemnika,možda ih se na prste jedne ruke može izbrojati koji pokazuju bar nekakav level (nivo) na kanalu koji emitira u DVB-T2 standardu.Ti živi i dalje u uvjerenju da se sa Belja ne emitira evoTV,a ja odoh :zzz:

Josip Miško B
13.11.2012., 22:41
Šta ste zapeli sa tim dvb-t2 kako se več zove.Koja država ima koji signal stavljanjem linkova na stranice.
Ajde ako toliko znate .Recite kako sa običnim prijemnikom uhvatim Mađarski signal sa ovim koji mi ima MPEG4 uhvatim ga i gledam a od EVO TV ni sa običnim ni sa MPEG 4 mi nepokazuje ni 1% jačine signla od evo tv.
Ili kako mi se kada uključim MPEG4 okrenem sobnu antenu prema Srbiji mi se na tren pojavi signal na 31 ili 32 .A na 51.i 56.KAnalu kojima su kanali od EVO TV ništa.
Znači naš odašiljač Belje udaljen nekih 15-20km preko kojega ide EVO TV od tog istog evo tv nema ništa.
Odašiljač u Pecuhu nekih 30 km udaljen uhvati mi bez problema programe na 52. kanalu.
Odašiljač u Subotici udaljen PREKO 50 KM mi se barem na tren pokaže jačina .signala . To bude sekundu dvije al se pojavi. A OD evo tv ništa .

I dajte već jedno prestanite sa time Mađarska ima ovaj signal ima ona Hrvatska ima ovaj ima onaj .
Ako imat ešta pisati o EVO TV (O kojem je tema ) pišite .Ako ne onda ond anemojte gubiti vrijeme

vox
13.11.2012., 23:14
Šta ste zapeli sa tim dvb-t2 kako se več zove.Koja država ima koji signal stavljanjem linkova na stranice.
Ajde ako toliko znate .Recite kako sa običnim prijemnikom uhvatim Mađarski signal sa ovim koji mi ima MPEG4 uhvatim ga i gledam a od EVO TV ni sa običnim ni sa MPEG 4 mi nepokazuje ni 1% jačine signla od evo tv.
Ili kako mi se kada uključim MPEG4 okrenem sobnu antenu prema Srbiji mi se na tren pojavi signal na 31 ili 32 .A na 51.i 56.KAnalu kojima su kanali od EVO TV ništa.
Znači naš odašiljač Belje udaljen nekih 15-20km preko kojega ide EVO TV od tog istog evo tv nema ništa.
Odašiljač u Pecuhu nekih 30 km udaljen uhvati mi bez problema programe na 52. kanalu.
Odašiljač u Subotici udaljen PREKO 50 KM mi se barem na tren pokaže jačina .signala . To bude sekundu dvije al se pojavi. A OD evo tv ništa .

I dajte već jedno prestanite sa time Mađarska ima ovaj signal ima ona Hrvatska ima ovaj ima onaj .
Ako imat ešta pisati o EVO TV (O kojem je tema ) pišite .Ako ne onda ond anemojte gubiti vrijeme

Evo ja ću ti odgovoriti na ovo boldano. Ti sa svojim reciverom možeš primati mpeg 4 signal u DVBT mreži koji dolazi iz Mađarske ali ti sa tim istim reciverom ne možeš primati signal sa DVBT 2 mreže pa da ti je odašiljač postavljen susjedu na kuću! Taj reciver jednostavno ne podržava DVBT 2 signal!

Stoga je i upitno da li on može raspoznati jačinu DVBT 2 signala.

To što si napisao da hvataš signal iz srbije i još si tome napisao da bude dvije sekunde to ne znači ništa. Signal mora biti stabilan odnosno zadržati se više od te dvije sekunde jer sam prijamnik zna prilikom pretraživanja mehanički lupniti signal na neke programe i do 50% ali se za sekundu dvi taj signal spusti na 0% zato ponavljam to ne znači ništa.

Dok netko iz tvoje okolice ne pretraži te kanale pravim reciverom koji podržava DVBT 2 standard mi ne možemo tvrditi da tu signala nema!

Do tada mi tu moremo pisati što god ali to je činjenica.
btw. tema je EVO TV stoga prestanimo sa oftopičarenjem.... :kava:

Josip Miško B
13.11.2012., 23:16
I ja isto mislin... Ne daje mi se baš tolike pare za reciver i još manje za tu očajnu paletu programa koje nude...

EDIT: e i u pošti kod nas prodaju max tv, h1 tv odnosno nude konkurenciju a o njihovoj uslugi niko ne zna ništa a plakat neki da vidiš ne daj BOŽE!

Da sa time da MAX TV malo malo ima neku povoljnu akciju. 6MJ 50% poustaTelevizor za kunu. Daleko bolje ponudu programa .
Evo baš dnas pitao za njihovu samostanu sateltsku.

95 KN Osnovni paket programa
Koji je bogatiji ima bolje programe od evo tv .
Ako nemaš svoju satelitsku antenu plaćaš 20 kuna mjesečno kroz period od 24 mjeseca uključuje i njenu instalciju monatažu .
Sama antena se plaća 5 kuna mjesečno .
Resiver se dobije besplatno.
Za 120 kuna na mjesec imaš to sve . Ako imaš svoju sateltsku antenu odabereš saminstalciju koja je 1 kunu . I PLAćaš samo preplatu 95 kuna.

Slično je i kod BNETA ;) Ako imaš svoju sateltsku antenu svoj sistem ako si zatražio njihov SD prijemnik on ti je uključen u cijenu preplate .Osnovi paket programa je na njihovom cjeniku 81 kuna. Koji je isto bolji bogtiji od EVO TV ponude ;)
A ako nemaš svoju satlitsku hoćeš njihovu oni ti za 435 kuna donesu anttenu instaliraju postave i ti plaćaš mjesečnu preplatu.
Zanaći ako ima svoju satelitsku plaćas samo preplatu na osnovi paket i ako želiš još koji .

Dok na evo tv moraš dat 450 kn za resiver .Ond ate navuku da uzmeš tri buketa za 69 kuna mjesečno daju ti HBO besplatno godinu dana.
A kada tih godinu dana prođe ako si slučajno uzeo ove pakete :
Film i djeca 45 kuna!
Info i dokumenarci 45 kuna
I zabava 45 kuna!
(NAmjerno sam naveo najskuplje pakete)
LIJEPO ćeš na....j .... ko Žuti .
To jes tplaćaš ćeš tri buketa 135 kuna + 55 hbo ukupno 190 kuna a za šta ?!
Da li se to isplati?
I da kod EVO TV se HBO može uzeti samo u paketu sa CINEMAXOM a cinemax 2 je repriza cinemax1 .Dok se kod Bneta može uzeti samo HBO 35 KUNA mislim da je tako i jod max tv .

Sve u svemu taj evo tv je jedna jako skup sport.
Samo se možemo nadati da će uvažiti neke primjedbe koje sma im mailo ;

Neke programe izbacit CNN BLOMERNG jedna od 2 Penthausa JEDAN OD 3 NARODNJAČKA IZBACIT hd programe zauzumu mjesto. Ubaciti AL jAZZERU BALKAN 24 sata lokalizrane dječje il barem 1 ubacit barem jedan fox kanal cinestar ubaciti eurosport 1 i 2 . Ako se nemože dat recive rza 1 kunu ni za 24 mj ugovor onda da ga daju u najam za max 10 kn mj.
Plus naravno da naprave osnovni paket programa u kojem če biti nekih 15 programa. Sa kojima će bit zastupljeni svi interesi .Po max cijeni od 75 kuna .

vox
13.11.2012., 23:36
^ slažem se sa svime navedenim gore samo mogu oni dati i manju cijenu recimo 50 kn za osnovni paket u kojemu bi se nalazili bolji programi + reciver za 1 kunu ako potpišeš na 24 mj.

Pa budimo realni oni ne tribaju plaćati ni zastupnike po RH ni montažere ni zaposlenike u centrima (tipa t centar ili opti centar) i oni bi nas još tili oderati cijenama pored drugih providera koji nude VIŠE za MANJE? Zašto? Kome je u HP produkciji u interesu da ovaj projekt propadne?

Po meni oni bi tribali nuditi ove kanale:
Osnovni paket (i jedini jer ne nude puno kanala da bi ih mogli rascipati na milijun paketa)

1. Cinestar Tv - hrvatski
2. Cinestar Action i Thriller - hrvatski
3. Fox - hrvatski
4. Fox Life - hrvatski
5. Fox Crime - hrvatski
6. Fox Movies - hrvatski
7. Axn - hrvatski
8. Sci-Fi Channel - hrvatski
9. Universal Channel - hrvatski
10. TV 1000 - hrvatski
11. MGM - hrvatski
12. Zone Romantica (uskoro postaje CBS Drama) - hrvatski
13. National Geographic Channel - hrvatski
14. National Geographic Wild - hrvatski
15. Discovery Animal Planet - hrvatski
16. Discovery Channel - hrvatski
17. 24kitchen - hrvatski
18. OK Orlando Kids - hrvatski
19. MINI TV - hrvatski
20. Disney Channel - hrvatski
21. OK Bambino - hrvatski
22. MTV Hrvatska - hrvatski
23. VH1 Adria - hrvatski
24. Jugoton - hrvatski
25. E! Entertainment Tv - hrvatski
26. Al Jazeera Balkans
27. 24 sata tv
28. Eurosport HD - engleski
29. Eurosport 2 HD - engleski
30. Sport Klub HD - hrvatski
31. Sport Klub + HD - hrvatski
32. Sport Klub Prime HD - hrvatski
33. History HD - hrvatski
34. Penthouse - engleski ( i ne u HD-u jebala ih pornjava u HD-u pored interneta + štedimo prostor)

Razlog zašto su sportski programi u HD-u je taj da je slika Sport klubova u SD kvaliteti u ku**u tako da je bolje njih staviti u HD-u nego neke koncerte i pornjavu... Možda bi još izbacio samo Universal s obzirom da nisu potpuno lokalizirani i imaju ogromno reklama na mađarskom...

HBO paket po cijeni od 50 kn dodatno (uvijet da se uzme HBO paket ne mora biti da se uzme i osnovni paket)
35. HBO
36. HBO Comedy
37. Cinemax 1


Evo tu ima 37 programa znači čak 3 ili 4 manje nego u njihovoj ponudi a slažete li se da je ova ponuda bolja?

Za ovakav paket programa bih dao 60 kn vi?

KD electronic
14.11.2012., 07:56
ovako sa Quadro DT -601 moguuhvatti samo naše programe njega sam posudio
Sa televizorom Audiosonic LE-227013K također samo naše programe.
A sa Nytro Box NB-4001T HD ispod HD piše ;) MPEG4MPEG2 mogu uhvatit i Hrvatske i Mađarske programe.

Al to uopšte nie važno. Jer evo tv signala na odašiljaču Belje nema!...


Konačno si napisao ono što smo tražili, hvala ti na tome, sada nam je sve jasno, nadam se da je i tebi (kolege @DJ, bombardix, vox) su ti sve objasnile,... dakle, kritike na temu programske sheme Evo tv-a su, ajmo reč, opravdane ali one da sa odašiljača Belje nema signala, blago rečeno, ne drže vodu (barem dok se situacija ne snimi sa odgovarajućom opremom).

DeeJay Dee
14.11.2012., 08:26
jep, jerbo je i taj nytrobox 4001 HD SAMO DVB-T risiver s mpeg-2 i mpeg-4 podrškom, no ne i DVB-T2.. :rofl:

soundvision
14.11.2012., 08:39
slažete li se da je ova ponuda bolja?

Bolja je, no ne savršena.

Fali ti Comedy Central i Klasik TV koji srećom već jesu u ponudi. Comedy je poseban na svoj način i mora biti u ponudi, a Klasik TV čisto iz razloga jer ima brdo ljudi koji vole domaće filmove i glupo bi bilo da u jednom paketu nemaš apsolutno niti jedan takav kanal (posebno kad na tržištu postoji takav kanal).

Sport u HD-u koliko god bio bolji - nisam za njega. Sportski kanali (prije svega tu mislim na SK) imaju sami kod sebe negdje neki problem zašto tako lošu sliku bacaju van u SD formatu i to trebaju sami srediti i jednog dana će slika biti daleko kvalitetnija. Inače sam mišljenja da HD kanali zaista nemaju što tražiti u ovako ograničenom paketu što se prostora tiče. Također podržavam neuvrštavanje Eurosporta čisto iz razloga što nije lokaliziran na HR.

Fali ti također kanal sa narodnjacima u ponudi. Ne slušam tu vrstu glazbe ali to ne znači da se ona u paketu namijenjenom tržištu gdje se to itekako to sluša može samo tako "preskočit". Ne radimo paket idealan za sebe, već pokušavamo to uraditi za sve nas :mig: Evo TV je to (srećom) prepoznao iako su opet oni otišli u skroz drugom pravcu i cijeli ta glazbena ponuda je užas živi.

Iveky
14.11.2012., 09:03
Evo tu ima 37 programa znači čak 3 ili 4 manje nego u njihovoj ponudi a slažete li se da je ova ponuda bolja?

Za ovakav paket programa bih dao 60 kn vi?


za to bih im ja dao 100kn i potpisao na 4 godine ako ce prijemnik / cam modul davati za 1kn :)

vox
14.11.2012., 09:07
Bolja je, no ne savršena.

Fali ti Comedy Central i Klasik TV koji srećom već jesu u ponudi. Comedy je poseban na svoj način i mora biti u ponudi, a Klasik TV čisto iz razloga jer ima brdo ljudi koji vole domaće filmove i glupo bi bilo da u jednom paketu nemaš apsolutno niti jedan takav kanal (posebno kad na tržištu postoji takav kanal).

Sport u HD-u koliko god bio bolji - nisam za njega. Sportski kanali (prije svega tu mislim na SK) imaju sami kod sebe negdje neki problem zašto tako lošu sliku bacaju van u SD formatu i to trebaju sami srediti i jednog dana će slika biti daleko kvalitetnija. Inače sam mišljenja da HD kanali zaista nemaju što tražiti u ovako ograničenom paketu što se prostora tiče. Također podržavam neuvrštavanje Eurosporta čisto iz razloga što nije lokaliziran na HR.

Fali ti također kanal sa narodnjacima u ponudi. Ne slušam tu vrstu glazbe ali to ne znači da se ona u paketu namijenjenom tržištu gdje se to itekako to sluša može samo tako "preskočit". Ne radimo paket idealan za sebe, već pokušavamo to uraditi za sve nas :mig: Evo TV je to (srećom) prepoznao iako su opet oni otišli u skroz drugom pravcu i cijeli ta glazbena ponuda je užas živi.
Eto onda izbaciti HD kanale i ubaciti ove comedy central extra i klasik tv i dm sat. eurosportove ostaviti obavezno zbog bundes lige, tenisa...

Josip Miško B
15.11.2012., 02:07
Koga zanima neka malo pogleda po bingu googlu yahooo itd ima još mjesta gdje se pieš o EVO TV .
Ima jedno mjesto gdje je neki tip napisao da ga je uzeo ,da ga ima tamo objavljuje svoje dojmove.
Pa ajde u trežilice upite evo tv stranice iz hR poslednjih nedelju dna i naći će te.
Neki će reći to je to.Neki bib razočarani al takav je život.

Josip Miško B
15.11.2012., 03:55
Eto onda izbaciti HD kanale i ubaciti ove comedy central extra i klasik tv i dm sat. eurosportove ostaviti obavezno zbog bundes lige, tenisa...

Da ostavit Eurosprotove zbog Bundeslige Premier i Primera SU PREKO Sport Kluba .A šta je sa onima koji vole Calccco Italijansku ligu :ne zna: ? Onda bi trebali imat u ponudi i neki program koji prenosi to . Možda postoji koji osim arene sporta.
mA IMA SIGURNO :503:

Radoboj29
15.11.2012., 09:14
Molio bih forumaše da mi kažu što ima toliko atraktivno u tim filmskim kanalima koje Evotv nudi za 1 kn?

Kakva je razlika između filmova koje emitiraju hrvatski nekodirani kanali, osobito tri HTV-ova, Nova i RTL, u odnosu na HBO i slične?

Je li filmovi na HBO-u proizvode hormone sreće ili nešto slično?

Ionako su u Hrvatskoj nagledanije serije dostupne bez ikakve pretplate.

http://image.dnevnik.hr/media/document//60708630.pdf

P. S.

Sada vidim da se na drugim forumima žale što na službenim stranicama nigdje ne možeš pronaći cijenu prijemnika.

Je li netko ipak uspio iskopati stranicu gdje je navedeno 449 kuna?

Mister Stinsfire
15.11.2012., 09:50
Molio bih forumaše da mi kažu što ima toliko atraktivno u tim filmskim kanalima koje Evotv nudi za 1 kn?

Kakva je razlika između filmova koje emitiraju hrvatski nekodirani kanali, osobito tri HTV-ova, Nova i RTL, u odnosu na HBO i slične?

Je li filmovi na HBO-u proizvode hormone sreće ili nešto slično?

Ionako su u Hrvatskoj nagledanije serije dostupne bez ikakve pretplate.

http://image.dnevnik.hr/media/document//60708630.pdf

P. S.

Sada vidim da se na drugim forumima žale što na službenim stranicama nigdje ne možeš pronaći cijenu prijemnika.

Je li netko ipak uspio iskopati stranicu gdje je navedeno 449 kuna?

HBO kanali emitiraju puno puno puuuno novije filmove, cesto sa manje od godinu dana zakasnjenja od igranja u kinima. Imaju i puno kvalitetnije, novije serije od nacionalnih kanala. Nisu najgledaniji jer mozda 5 posto TV gledatelja u HR ima pristup njima

Radoboj29
15.11.2012., 10:32
Jasno je meni da oni emitiraju novije serije, ali ne vidim razliku između vrhunskoga filma ili serije iz 2005. i 2011. godine.

Amerikanci ionako gotovo uvijek forsiraju nasilje i sudnice, ne vidim tu preveliku razliku u kvaliteti.

Humoristična serija iz 2000. nimalo ne zaostaje za onom iz 2012. godine.

Isto je i tako s drugim filmskim proizvodima.

Dobar dokumentarac može se gledati i nakon 20 godina.

Mister Stinsfire
15.11.2012., 11:33
Jasno je meni da oni emitiraju novije serije, ali ne vidim razliku između vrhunskoga filma ili serije iz 2005. i 2011. godine.

Amerikanci ionako gotovo uvijek forsiraju nasilje i sudnice, ne vidim tu preveliku razliku u kvaliteti.

Humoristična serija iz 2000. nimalo ne zaostaje za onom iz 2012. godine.

Isto je i tako s drugim filmskim proizvodima.

Dobar dokumentarac može se gledati i nakon 20 godina.

u tome si u pravu.

ali problem je sta nacionalne televizije rijetko kad puste dobar dokumentarac u gledljivom terminu, od filmova se stalno reprizira jedno te isto, neaktualne, vise puta reprizirane serije (koliko god volio malcolma, puna mi ga je kapa vise, isto sa i kako sam upoznao vasu majku, prikazuju epizode do pete sezone po osmi put.). HBO repirzira- ali ne reprizira jedno te isto.

I ne mozes reci da serija iz 2001 ne zaostaje za onom iz 2012, kad je doslo do tolikih promjena u drustvu.

po tebi je pod istim krovom jednako dobra i aktualna serija kao i moderna obitelj. a nije.

Radoboj29
15.11.2012., 12:02
HTV je uvođenjem trećega programa promijenio sliku o dokumentarcima u gluho doba noći, a vidiš da forsiraju i Hadžiselimovića.

Serija zaostaje, ali hrvatske televizije uglavnom otkupljuju nove serije poput Moderne obitelji, Dr. Housa i slično.

I ne vidim baš da četiri nacionalna kanala neprestano repriziraju filmove.

fickdich
15.11.2012., 14:57
za mene je ipak hbo preskup..znam da prikazuju novije filmove i tako..ali svejedno mogu sačekat još tri-četri godine da se prikaže na nacionalnim :mig:
ali ako mi je stvarno hitno skinem s interneta :mig:

vox
15.11.2012., 16:18
Da ostavit Eurosprotove zbog Bundeslige Premier i Primera SU PREKO Sport Kluba .A šta je sa onima koji vole Calccco Italijansku ligu :ne zna: ? Onda bi trebali imat u ponudi i neki program koji prenosi to . Možda postoji koji osim arene sporta.
mA IMA SIGURNO :503:

Arene sport su jedini nositelji prava za RH tako da ne postoji mogućnost da se uvrsti u ponudu Evo tv-a neki program koji prenosi Talijansku ligu. Sve ostalo bilo bi ilegalno. Osim možda nekakvog dogovora ali s obzirom da arenu sport u RH strogo kontrolira HT i da je on vlasnik većine sportskih prava sadržaja koji se emitiraju na toj televiziji. Jedino da se dogovore HT i Oiv tj. HP ali u to sumnjam.

Jasno je meni da oni emitiraju novije serije, ali ne vidim razliku između vrhunskoga filma ili serije iz 2005. i 2011. godine.

Amerikanci ionako gotovo uvijek forsiraju nasilje i sudnice, ne vidim tu preveliku razliku u kvaliteti.

Humoristična serija iz 2000. nimalo ne zaostaje za onom iz 2012. godine.

Isto je i tako s drugim filmskim proizvodima.

Dobar dokumentarac može se gledati i nakon 20 godina.

HBO je dobar jedino ako si pravi filmofil i serijalac a s obzirom da ne znaš za HBO predpostavljam da to nisi. HBO emitira dan nakon premijere neke svoje serije tipa Game of thrones i Boardwalk of empire ali i brojne druge vlastite serije tipa True blood koje premijerno možeš gledati samo kod njih... Filmove s ozbirom da su pay tv kanal imaju prava emitirati filmove prije drugih FTA kanala. E da i u vlasništvu su WB-a a snimaju dosta serija i filmova (kvalitetnih) oni sami. I naravno zadnje i nešto najvažnije sve to ide bez reklama.

Mephisto
15.11.2012., 16:27
Po meni je HBO u ovakvom obliku (bez OD) preskup. U kombinaciji s OD je već druga priča.

Josip Miško B
15.11.2012., 17:01
Molio bih forumaše da mi kažu što ima toliko atraktivno u tim filmskim kanalima koje Evotv nudi za 1 kn?

Kakva je razlika između filmova koje emitiraju hrvatski nekodirani kanali, osobito tri HTV-ova, Nova i RTL, u odnosu na HBO i slične?

Je li filmovi na HBO-u proizvode hormone sreće ili nešto slično?

Ionako su u Hrvatskoj nagledanije serije dostupne bez ikakve pretplate.

http://image.dnevnik.hr/media/document//60708630.pdf

P. S.

Sada vidim da se na drugim forumima žale što na službenim stranicama nigdje ne možeš pronaći cijenu prijemnika.

Je li netko ipak uspio iskopati stranicu gdje je navedeno 449 kuna?

Ovu poveznicu što si stavio je od Nove/Doma Tv jer Dnevnik hr je isto ta grupa.Tako d aje normalno da su njiovi emisije serije najgledanije.Da nađeš podatke RTLa il HRTa onda bi oni bili najgledaniji. Sječam se zanimljivog slučaja kako su Slavonska Osječka TV objavljivali svaki dan oko 23h koja je tv bila najgledanija u grdu županiji . STV : 1.RTL il NOVA 2. HRT1 3 ONI il 2.oni 3 hrt Osječka 7. il 8. OSJEČKA : 1. NOVA IL RTL 2. hrt il oni STV 7.il 8.
Tako da :confused: oprosti al meni ti podaci inisu baš pretjerano relavntni.

Na jednom forumu je jedan tip izjavio da je uzeo prijemnik. Napisao je koliko košta kako ga je platio .Dojmove o njemu.

A i meni su @ poslali odgovor : Prijemnik je 449 kn.

Tko vjeruje vjeruje tko ne :ne zna: nek pita nagovoriu komšiju da to uzme pa će znat kako se plaća

soundvision
15.11.2012., 17:50
Da, prijemnik košta 449 kuna.

Točnije, meni su naplatili 450 jer nisu vratili onu 1 kunu natrag :rofl:

vox
15.11.2012., 18:32
Da, prijemnik košta 449 kuna.

Točnije, meni su naplatili 450 jer nisu vratili onu 1 kunu natrag :rofl:

˝Meni˝ znači uzeo si uslugu?
Pričaj nam!!!
Želim čuti sve i pozitivno i negativno.

Josip Miško B
15.11.2012., 18:52
Mislim da prije svega imaju jako lošu poslovnu srtategiju.Loše im je što će usluga biit dostupna cijloj HR tek iza nove godine. A poznato je da se najbolje prodaju oni proizvodi koji se plasiraju oko Božića il između njega i NOve G.
Onda cijena prijemnika 449 kuna.Plaća se odjednom , il na kartice. Al treba imati na umu da prosječnog gledatelja kupaca njihove usluge. Uopšte nije briga da li reciver može snimati ili nemože.Već šta može da gleda preko EVO TV resivera. Da li je potrebno odmah izdvojit par stotina kuna za resiver (što treba).Il netreba.

A kad pogleda da max tv,bnet daju besplatni resiver.Plaća se montaža antene i antena. Al maxtv nudi mogućnost da se njihova antena i montaža plaća mjesečno u obrocima po 20+5 kuna .(Instalacija-montaža od strane HT tehničara 20 kn+5 kn antena)Tako da mislim.Da će se prosječni korisnik prije odlučiit za max sat gdje resiver dobije besplatno ,antenu montažu iste može plačati mjesečno. Ili za bent gdje mra dat 435 kn odmah.Al također ko kod max tv ima bolji izbopr programa.Nego za EVO tv gdje mora dati 450 kn.
Ako misle privuči što više korisnika.Mislim da trebaju znatno snizit cijenu resivera il ga ponudit u najam.Koji bi mjesečno trebao biti max 20 kuna. 450 KUNA:24 MJ= 18.75 Mjesčno.

Mephisto
15.11.2012., 18:54
˝Meni˝ znači uzeo si uslugu?
Pričaj nam!!!
Želim čuti sve i pozitivno i negativno.

Imaš na drugom forumu sve u detalje.

Josip Miško B
15.11.2012., 20:37
Imaš na drugom forumu sve u detalje.

tako je :D

soundvision
15.11.2012., 22:55
˝Meni˝ znači uzeo si uslugu?
Pričaj nam!!!
Želim čuti sve i pozitivno i negativno.

Pitaj što te zanima. Već sam toliko toga napričo na jednom drugom mjestu da sam se već pomalo umorio od ocjenjivanja Evo tv-a :zubo:

pozitivno
dobra kvaliteta slike na većini kanala (što se bojim da će se pogoršat kad se svi kanali uključe)
odlična multimedijalna podrška (film, glazba)
jednostavnost, brzina i izgled sučelja
kvaliteta signala bolja nego što sam mislio (i sa manjim signalom slika se ne raspada)

negativno
snimanje evo tv kanala onemogućeno,samo free kanali (hrt, rtl..)
loši sk kanali i hd kanali (po noći kad se bitrate u muxu smanji HD kanali su osjetno bolji)
5-6 kanala još uvijek ne radi

..itd :mig:

Josip Miško B
16.11.2012., 01:26
Pitaj što te zanima. Već sam toliko toga napričo na jednom drugom mjestu da sam se već pomalo umorio od ocjenjivanja Evo tv-a :zubo:

pozitivno
dobra kvaliteta slike na većini kanala (što se bojim da će se pogoršat kad se svi kanali uključe)
odlična multimedijalna podrška (film, glazba)
jednostavnost, brzina i izgled sučelja
kvaliteta signala bolja nego što sam mislio (i sa manjim signalom slika se ne raspada)

negativno
snimanje evo tv kanala onemogućeno,samo free kanali (hrt, rtl..)
loši sk kanali i hd kanali (po noći kad se bitrate u muxu smanji HD kanali su osjetno bolji)
5-6 kanala još uvijek ne radi

..itd :mig:

Ako snimanje na pay-pa EVO TV i bude omogučeno bit će vjreovatno kao kod drugih.Plati pa snimaj.:504:
Još kad bi omogućili da uzmeš resiver u najam pa plaćaš mjesečno 20 kn + bukete :rolleyes: Još da daju da možeš izabrat samo dva buketa il HBO i još jedan .

Josip Miško B
17.11.2012., 16:31
Nema ovdje ništa zanimljivo o EVO TV .

vox
17.11.2012., 17:35
Pitaj što te zanima. Već sam toliko toga napričo na jednom drugom mjestu da sam se već pomalo umorio od ocjenjivanja Evo tv-a :zubo:

pozitivno
dobra kvaliteta slike na većini kanala (što se bojim da će se pogoršat kad se svi kanali uključe)
odlična multimedijalna podrška (film, glazba)
jednostavnost, brzina i izgled sučelja
kvaliteta signala bolja nego što sam mislio (i sa manjim signalom slika se ne raspada)

negativno
snimanje evo tv kanala onemogućeno,samo free kanali (hrt, rtl..)
loši sk kanali i hd kanali (po noći kad se bitrate u muxu smanji HD kanali su osjetno bolji)
5-6 kanala još uvijek ne radi

..itd :mig:

Vidio sam da su te kontaktirali iz službe za korisnike evo tv-a. Jesu li ti rekli što o novim kanalima, planovima, smanjenju cijena paketa?

Uzeo bih ja evo tv ali mi se čini previše novaca za 20 programa.

soundvision
17.11.2012., 20:25
Nisu ništa konkretno. Rekli su kao da su tek krenuli sa radom, da je ovo tek početak od ponude, da će se ponuda sa vremenom usavršavati i dolaziti novi kanali (to su nekoliko puta ko papige spomenuli i u Pošti i u SZK) i da nam spremaju "velika iznenađenja" u narednom periodu, ali sad pitanje je koliko tome zaista možemo vjerovati, odnosno koliko je to tek standardna "spika sa korisnicima" da ih zadrže kako ne bi otišli kod konkurencije, a koliko je to istina koja će se zaista ubrzo i dogoditi. Logično jest da će se ponuda mijenjati vremenom (niti jedan paket nije ostao onakav kakav je bio prvi dan kad je izašao na tržište pa tako neće niti Evo TV), no ja ne očekujem neke veće promijene u idućih barem 6 mjeseci do godine dana.

Stvarno je ugodno šaltati kanale imajući u vidu da ih gledaš preko najobičnije zemaljske antene, da možeš sad uzeti taj receiver i odnijet recimo u vikendicu ili na more i tamo sve to isto gledati, ali sa druge strane kad vidiš tu ponudu kanala nekako ti splasne to oduševljenje. 70 kuna mjesečno nikako nije puno, ali neka mi ponude kvalitetne kanale za tu cijenu a ne neki šrot koji nisam ni preko satelitske nikad gledao. Imaju u rukama odličnu stvar (koncesija za DVB-T mrežu) a ne znaju je iskoristiti kako treba, to je ono najtužnije.

vox
17.11.2012., 20:29
Nisu ništa konkretno. Rekli su kao da su tek krenuli sa radom, da je ovo tek početak od ponude, da će se ponuda sa vremenom usavršavati i dolaziti novi kanali (to su nekoliko puta ko papige spomenuli i u Pošti i u SZK) i da nam spremaju "velika iznenađenja" u narednom periodu, ali sad pitanje je koliko tome zaista možemo vjerovati, odnosno koliko je to tek standardna "spika sa korisnicima" da ih zadrže kako ne bi otišli kod konkurencije, a koliko je to istina koja će se zaista ubrzo i dogoditi. Logično jest da će se ponuda mijenjati vremenom (niti jedan paket nije ostao onakav kakav je bio prvi dan kad je izašao na tržište pa tako neće niti Evo TV), no ja ne očekujem neke veće promijene u idućih barem 6 mjeseci do godine dana.

Stvarno je ugodno šaltati kanale imajući u vidu da ih gledaš preko najobičnije zemaljske antene, da možeš sad uzeti taj receiver i odnijet recimo u vikendicu ili na more i tamo sve to isto gledati, ali sa druge strane kad vidiš tu ponudu kanala nekako ti splasne to oduševljenje. 70 kuna mjesečno nikako nije puno, ali neka mi ponude kvalitetne kanale za tu cijenu a ne neki šrot koji nisam ni preko satelitske nikad gledao. Imaju u rukama odličnu stvar (koncesija za DVB-T mrežu) a ne znaju je iskoristiti kako treba, to je ono najtužnije.

Eto sve si mi rekao, hvala. Nzn. di bi ugurali nove kanale, jedina mogućnost je da izbacu bespotribne ne lokalizirane kanale.

Meni je stvarno žao što to ne znaju iskoristiti jer sam se jako veselio ovoj platformi.
Što je sa kašnjenjem titlova? Čuo sam za to...
Je li riješavaju to ili? Nadam se da nisu ˝ažurni˝ koliko i oni iz max tv-a?

1brato
18.11.2012., 00:03
Postoji li teoretska mogućnost za proširenjem ponude, npr da dobiju još koji mux, naprave solidan izbor programa, nekakav osnovni paket programa i HD? Kad bi se to moglo napraviti i kad bi bilo volje ugrozili bi konkurenciju jer dvb-t koristi 40% stanovništva, a potencijalni korisnici su i oni na satelitskim platformama...

Bez obzira na ogromne prednosti ovakvog emitiranja sve to pada u vodu s ovako lošom ponudom.:durica

soundvision
18.11.2012., 11:34
jedina mogućnost je da izbacu bespotribne ne lokalizirane kanale.

To i moraju napraviti ako žele poboljšati ponudu jer imaju tonu bespotrebnih kanala koji nisu dovoljno atraktivni da bi se nalazili u platformi koja je toliko ograničena po prometu. Neka se drže onog popisa koji si ti sastavio (i ja malkoc preradio :zubo: ) i bit će super :p

Što je sa kašnjenjem titlova? Čuo sam za to...
Je li riješavaju to ili? Nadam se da nisu ˝ažurni˝ koliko i oni iz max tv-a?

A čuj, ispraviti će 100%, a sad koliko brzo .. to možemo samo nagađati :mig:

Postoji li teoretska mogućnost za proširenjem ponude, npr da dobiju još koji mux, naprave solidan izbor programa, nekakav osnovni paket programa i HD?

Teško da će u skorijoj budućnosti dobiti još jedan MUX i bitno proširiti ponudu. Nema tih MUX-eva neograničeno mnogo da se mogu samo tako dijeliti.. Hrvatska je dobila pravo koristiti 8 digitalnih multipkesa i već postoje planovi kako će se koji koristiti, tako i da 2 pripradaju paytv operaterima. Da li će u budućnosti doći do kakvih izmjena - možda i bude za nekih 10tak godina, no u bližoj budućnosti zasigurno ne :mig:

Iveky
18.11.2012., 15:03
kako je to razdijeljeno u italiji koja je krcata privatnim programima? koliko oni muxeva koriste?

vox
18.11.2012., 21:11
kako je to razdijeljeno u italiji koja je krcata privatnim programima? koliko oni muxeva koriste?

Italy systematically ignores all international agreements regarding radio frequency usage with emphasis on broadcasting. In terms of "normal" Europe, broadcasting in Italy is chaotic, a wild west. Every single frequency or channel is in operation regardless of whether Italy has the right to use it or not. DVB-T is no exception. And there is no sign that this will change.
As in many countries, a switchover from analog to digital television broadcasting will also happen in Italy. Although first digital broadcasting started almost 10 years ago and the official date for analog switch-off was set many times, there was always a reason to prolong it. According to law the Italian territory is divided into 16 parts or technical areas. For each area there is a deadline for the analog switch-off. In general, the deadline is either the first or the second semester of the year. In some areas the switch over process was already completed. For example, the Friuli Venezia Giulia province switched to digital in December 2010. More information about digital broadcasting in Italy can be found at L'Italia In Digitale.

Unfortunately, the switchover process was not used to clean the mess with illegal television broadcasting. Because of significant additional capacity possible with digital broadcasting, all existing Italian TV programs broadcasting in analog could easily be accommodated into digital multiplexes broadcasting on channels according to the Geneva 2006 agreement. Unfortunately, the Italian government decided to continue with ignorance and occupied all frequencies regardless whether Italy has right to use them or not. Typical for Italy.


Ja msln. da su oni dobili 25 muxeva i da su ih oni odma podili svim televizijama tj. išli su po principu jedna televizija jedan mux.
Samo kod njih ne vride nikakava pravila...

Iveky
19.11.2012., 06:47
pa to i je pravo. koja je svrha ogranicavanja da u ciloj zemlji rade na 4-5 kanala? a ostalih 50tak nista :) bravo za italiju.

KD electronic
19.11.2012., 10:00
pozitivno
dobra kvaliteta slike na većini kanala (što se bojim da će se pogoršat kad se svi kanali uključe)
odlična multimedijalna podrška (film, glazba)
jednostavnost, brzina i izgled sučelja
kvaliteta signala bolja nego što sam mislio (i sa manjim signalom slika se ne raspada)

negativno
snimanje evo tv kanala onemogućeno,samo free kanali (hrt, rtl..)
loši sk kanali i hd kanali (po noći kad se bitrate u muxu smanji HD kanali su osjetno bolji)
5-6 kanala još uvijek ne radi...

...Stvarno je ugodno šaltati kanale imajući u vidu da ih gledaš preko najobičnije zemaljske antene, da možeš sad uzeti taj receiver i odnijet recimo u vikendicu ili na more i tamo sve to isto gledati, ali sa druge strane kad vidiš tu ponudu kanala...

Ne bi vjerovao ali tvoji su mi posljednji postovi ipak malo popravili dojam o Evo tv-u,... koncesija za DVB-T(2) mrežu je zaista jako dobra stvar, samo je treba znati iskoristiti...dorada programske sheme, pogodnosti u dobavi receivera, snimanju programa, nisu nemoguća misija,...nadam se da će to u HP produkciji vrlo brzo shvatiti :kava:.

Josip Miško B
19.11.2012., 17:52
Nije li bilo rečeno da će im 15. 11. krenuti reklama?!

vox
19.11.2012., 18:23
Nije li bilo rečeno da će im 15. 11. krenuti reklama?!

Pomaknuli su malo rokove.

Josip Miško B
20.11.2012., 16:19
I šta ovdje nema nikoga tko je uzeo evo tv ? Da nam malo priča o tome. Nitko nepominje nikakve nove informacije.

spUut šta je to sa ovim forumom ?Na 2 browsera ako želim na jednoj temi sa jedne stranice preći na drugu me izbaci prekine vezu. A nije vrag da je problem u Firefoxu i Chromeu . Sve druge stranice otvaraju za čas pogotvo FF.
Jel to forum prezauzet ?!Što se tiče ove teme EVO TV nebih baš rekao .

manchild
20.11.2012., 17:22
I šta ovdje nema nikoga tko je uzeo evo tv ? Da nam malo priča o tome. Nitko nepominje nikakve nove informacije.

spUut šta je to sa ovim forumom ?Na 2 browsera ako želim na jednoj temi sa jedne stranice preći na drugu me izbaci prekine vezu. A nije vrag da je problem u Firefoxu i Chromeu . Sve druge stranice otvaraju za čas pogotvo FF.
Jel to forum prezauzet ?!Što se tiče ove teme EVO TV nebih baš rekao .

problem sa serverom

Josip Miško B
21.11.2012., 14:17
Kako se munjevitom brzinom širi ovaj EVO TV još malo pa će i direktori max tv bnet tv optii tv u svojim vikendicama kućama stanovima uvest EVO TV. Proći će još dosta vode Dunavom i Savom dok EVO Tv Nebude stvarno dostupan u cijeloj zemlji. Evo čitam na drugom formu, ljudi se žale .Nema slike nestaje gubi se zajebava :504: . Neki kažu da im fale neki kanali. Ima ih koji su već otkazali uslugu vratili prijemnik.
Još kad se uzme u obzir da EVO TVeovcima nikako da paden na pamet da naprave urednu web stranicu (ono što imaju je VELIKO NIŠTA!) .
Da naprave svoju stranicu na fejsu googlu+ twiteru . To se vjerovatno boje napravit.Da ljudi nevide javno šta narod misli njihovoj ponudi.Cijeni paketa buketa cijeni prijemnika.
za sada njima :( :(:(:( :( na tu njihovu ponudu možeš se samo :lol: jer čemu :504: kad možeš :503: :kava:

soundvision
21.11.2012., 22:06
Josipe ne potenciraj na desetu stvarne probleme Evo TV-a jer širiš dezinformacije na taj način, a to ne želimo raditi ma koliko god nekome možda bila mrska ponuda ovog paketa iz ovog ili onog razloga (poštujem). :)

Ako pročitaš na nekom forumu da je jedna osoba vratila EVO TV onda nije u redu pisati kako "ljudi masovno vračaju jer nemaju slike", ponajmanje kad si vidio i razlog zbog kojeg se toj osobi dešava to što se dešava, što nema direktne veze sa Evo TV-om. Iz osobnog iskustva mogu reći da stabilnost DVB-T2 signala u Zagrebu je izuzetno dobra, pa čak i kod mene kojemu je signal na minimumu i koji je oduvijek imao problema sa free DVB-T muxevima. I dok kanali sa tih DVB-T mukseva i dalje sa vremena na vrijeme znaju prekinuti, DVB-T2 kanali su posve stabilni.

Josip Miško B
22.11.2012., 00:20
Josipe ne potenciraj na desetu stvarne probleme Evo TV-a jer širiš dezinformacije na taj način, a to ne želimo raditi ma koliko god nekome možda bila mrska ponuda ovog paketa iz ovog ili onog razloga (poštujem). :)

Ako pročitaš na nekom forumu da je jedna osoba vratila EVO TV onda nije u redu pisati kako "ljudi masovno vračaju jer nemaju slike", ponajmanje kad si vidio i razlog zbog kojeg se toj osobi dešava to što se dešava, što nema direktne veze sa Evo TV-om. Iz osobnog iskustva mogu reći da stabilnost DVB-T2 signala u Zagrebu je izuzetno dobra, pa čak i kod mene kojemu je signal na minimumu i koji je oduvijek imao problema sa free DVB-T muxevima. I dok kanali sa tih DVB-T mukseva i dalje sa vremena na vrijeme znaju prekinuti, DVB-T2 kanali su posve stabilni.

tKO POTENCIra na desetu? samo sam napisao da su neki vratili a ne da masovno vračaju. a ono da im je web stranica jadna nikava da s ena njoj nemože ništa saznat ,da bi trebali ako misle ozbiljno otvoit fejs stranicu stoji.
započeti komunikaciju sa potencijalnim korisnicima.Šta su napravili ponudili uslugu a kome se možeš žaliti tužiti njima pisat mail i šta ćeš sa njime ?kad ćeš dobit odgovor.

Što se tiče signAla baš se ne razumem al reći ću ovo. Ja imam običnu pasivnu philps štapnu sobnu antenu i električnu sobnu 40dB.Koristim ovu pasivnu philips i skoro nikada nemam problema sa signalom. Kažem skoro jer jedino mi se gubi ako je jka kiša nevrijem i to na ovom muxu gdje su mi cmc sportska slavonsska ostv .Al kad spojim električnu ni tada nmeam problema s antenom. Moji rođaci žive dve kuće dalje imaju vanjsku antenu i kod se i za lepog vremena zna izgubit signal zamrznut i na muxu a nova 1.rtl, 2.
A o DVBT2 SIGnalu mogu samo sanjati.
T

soundvision
22.11.2012., 17:48
Ako koga zanima kako izgleda EVO TV, evo moj video klip o tome - pretraga kanala, postavke receivera, šaltanje po kanalima. Snimka je rađena preko VHS-a i zato je dosta loša, stvarna kvaliteta slike EVO TV-a je naravno neusporedivo kvalitetnija... :)

http://www.youtube.com/watch?v=JHFOCx13n3s

vox
22.11.2012., 18:31
Ako koga zanima kako izgleda EVO TV, evo moj video klip o tome - pretraga kanala, postavke receivera, šaltanje po kanalima. Snimka je rađena preko VHS-a i zato je dosta loša, stvarna kvaliteta slike EVO TV-a je naravno neusporedivo kvalitetnija... :)

http://www.youtube.com/watch?v=JHFOCx13n3s

Hvala ti puno!

Radoboj29
22.11.2012., 22:17
Kako se munjevitom brzinom širi ovaj EVO TV još malo pa će i direktori max tv bnet tv optii tv u svojim vikendicama kućama stanovima uvest EVO TV. Proći će još dosta vode Dunavom i Savom dok EVO Tv Nebude stvarno dostupan u cijeloj zemlji. Evo čitam na drugom formu, ljudi se žale .Nema slike nestaje gubi se zajebava :504: . Neki kažu da im fale neki kanali. Ima ih koji su već otkazali uslugu vratili prijemnik.
Još kad se uzme u obzir da EVO TVeovcima nikako da paden na pamet da naprave urednu web stranicu (ono što imaju je VELIKO NIŠTA!) .
Da naprave svoju stranicu na fejsu googlu+ twiteru . To se vjerovatno boje napravit.Da ljudi nevide javno šta narod misli njihovoj ponudi.Cijeni paketa buketa cijeni prijemnika.
za sada njima :( :(:(:( :( na tu njihovu ponudu možeš se samo :lol: jer čemu :504: kad možeš :503: :kava:

Zaista je teško povjerovati da su u tako zahtjevan projekt ušli grlom u jagode.

Nema Eurosporta, nema javnih jugotelevizija, slika šteka, ima mali milijun problema.

Izgleda su naša javna poduzeća neizlječivi bolesnici!

Zego
23.11.2012., 21:09
nema ni discoveryja?

Kimono
04.12.2012., 12:35
uzela sam evotv, naletila u pošti prošli tjedan na ponudu i činila mi se skroz ok. Reciever sam uzela na 24 rate, što me izađe oko 18kn mjesečno, ništa strašno. trenutno su mi svi kanali besplatni i moram reći da sam jako zadovoljna. slika je dobra, kanali su kvalitetni (kaj god rekli, al ja volim te kanale - HBO, 24 kitchen, FLN, natgeo, netgeo wild, comedy central, iconcerts, klinci zadovoljni dječjim programima..). gledala sam i druge ponude i nigdje nisam mogla dobiti nikakav paytv osim evotv. pošto se nije nitko pojavio tko je zapravo uzeo uslugu, htjela sam podijeliti svoje iskustvo sa vama. :D

Iveky
04.12.2012., 16:40
ja upravo pokidao i bacio pisamce od vipa s ponudom za 157kn (tv, telefon, internet), i za 1kn 32'' LCD TV na 2 godine.... danas stiglo postom. pa sad vidi koliko ti je to povoljno sto si prihvatila.

Kimono
05.12.2012., 10:05
Obavezno javi! :)

Kimono
05.12.2012., 11:41
gdje ja živim nemam drugu opciju osim t coma a njih nikako ne zelim uzieti jer imam loša iskustva.:504:

Mephisto
05.12.2012., 16:19
Ako ti je dostupan t-com, onda su ti vjerojatno dostupni i H1, Iskon, Optima i Vipnet (fiksni). Što se tiče samo televizije, sigurno su ti dostupne satelitske varijante.

Josip Miško B
05.12.2012., 18:29
Ako ti je dostupan t-com, onda su ti vjerojatno dostupni i H1, Iskon, Optima i Vipnet (fiksni). Što se tiče samo televizije, sigurno su ti dostupne satelitske varijante.

Da satlitske televizije su dostupne u cijeloj HR .A što se tiče ovoga "Dostupni su H1 Iskon Optima i Vipnet da jesu ali preko linije od t-coma .
A to je najbolje izbaći iz nekoliko jakih razloga. nestabinost veze spora linija problemi sa vezom,mora se uzeti tri usluge tv+inernet +tv kod Optime je moguće uzeti samo inernet +tv al pitanje je kakva je kvalitea veze.Inaće O2TVsurf adsl+tv na liniji od OPtime je 203kn a preko linije od t-coma 223 kn. H1 je najpametnije izbeći u što širem luku. Čeka se predugo nepouzdani su .Mora se uzeti tel+adsl+tv .Te usluge na H1 linji dođu 200kn uključuje flat inernet tel i osnivni paket tv programa. A ako se uzme preko t.coma onda je cijena 250 kn.
VIP isto s emora uzeti trio paket rtel,tv adsl . Na liniji od tkoma dođe preko 3oo kn .Što je skuplje od adsla tel i max tv.


VIP Iskon Optima H1 se isplate uzeti jedinoi i samo na njihovoj vlastitoj linji.
Al kako je ovdje riječ o EVO tv .
Molio bih ako netko ima kakve informacije o tome neka piše stavi ovdje

Inače na onom drugom forumu SF je tema o evo tv stopirana nedostupna nema više postova o njoj
zato ako ima netko tko zna neke informacije o usluzi neka piše

uzela sam evotv, naletila u pošti prošli tjedan na ponudu i činila mi se skroz ok. Reciever sam uzela na 24 rate, što me izađe oko 18kn mjesečno, ništa strašno. trenutno su mi svi kanali besplatni i moram reći da sam jako zadovoljna. slika je dobra, kanali su kvalitetni (kaj god rekli, al ja volim te kanale - HBO, 24 kitchen, FLN, natgeo, netgeo wild, comedy central, iconcerts, klinci zadovoljni dječjim programima..). gledala sam i druge ponude i nigdje nisam mogla dobiti nikakav paytv osim evotv. pošto se nije nitko pojavio tko je zapravo uzeo uslugu, htjela sam podijeliti svoje iskustvo sa vama. :D

Zdravo ! Imma neka pitanja .Kažeš da si uzlen areciver na 24 rate. Jel to 24 rate preko kartice ? Mislim moraš imat račun u poštanskoj banci il nekoj drugoj i karticu .Ili ne. I zanima me dali signal hvataš preko sobne il vanjske antene.

Iveky
05.12.2012., 22:31
I zanima me dali signal hvataš preko sobne il vanjske antene.


Muji koji je s juzne strane brda je vrlo vazno kakvom antenom vata Haso sa sjeverne strane brda. To mu garantira da ce i on moci tako? :)

DeeJay Dee
05.12.2012., 22:56
Inače na onom drugom forumu SF je tema o evo tv stopirana nedostupna nema više postova o njoj
zato ako ima netko tko zna neke informacije o usluzi neka piše

nije ništa stopirano, pače je otvoren cijeli novi (pod)forum na evotv temu. ;)
al, to je drugi vorum :o, nećemo dalje više vamo o tome. :mig:

Kimono
06.12.2012., 11:02
Zdravo ! Imma neka pitanja .Kažeš da si uzlen areciver na 24 rate. Jel to 24 rate preko kartice ? Mislim moraš imat račun u poštanskoj banci il nekoj drugoj i karticu .Ili ne. I zanima me dali signal hvataš preko sobne il vanjske antene.

Ispričavam se, krivu sam informaciju dala. Dogovorila sam sa mužem da uzmemo na 24 rate, on je otišao u poštu i tamo su mu rekli da na 24 rate ide poslje nove godine, pa je uzeo na 12 rata na amex karticu. Ovo sam tek sinoć saznala :rolleyes:
Imamo normalnu kućnu antenu i sve primamo najnormalnije.
t com je stvarno tiha jeza, prosli puta kada sam uzela internet kod njih rekli su mi da je rata 150kn i ni kunu vise. Prvi mjesec mi je doslo 150, onda je doslo 175, onda, 200 pa da bi na kraju završili sa 250!!! ne želim ni znati što se dešava sa triple uslugama i sl.

Josip Miško B
06.12.2012., 12:43
Hvla ti na odgovoru .Zanimalo me ako se prijemnik uzme na 24 mj dali se on plaća karticom ili može na pošti.Buketi se mogu na pošti sa njihovom uplatnicom.
Za antenu sam pitao zato što su mi u emaili rekli " ako ste blizu odašijača moći ćete ostvarir prijam i sobnom antenom"

što se tiče ovoga o T-COMu jeste li imali flat inernet il po prometu 1GB pa svaki sledeći 20 kuna ;)

Hvala

Iveky
06.12.2012., 13:55
Za antenu sam pitao zato što su mi u emaili rekli " ako ste blizu odašijača moći ćete ostvarir prijam i sobnom antenom"

Hvala

i nisu te lagali. ja dvb-t vatam komadom zice okacene na antenski ulaz prijemnika :)
(pa ces sigurno i ti moci tako ako si s druge strane brda)

Kimono
07.12.2012., 12:16
Hvla ti na odgovoru .Zanimalo me ako se prijemnik uzme na 24 mj dali se on plaća karticom ili može na pošti.Buketi se mogu na pošti sa njihovom uplatnicom.
Za antenu sam pitao zato što su mi u emaili rekli " ako ste blizu odašijača moći ćete ostvarir prijam i sobnom antenom"

što se tiče ovoga o T-COMu jeste li imali flat inernet il po prometu 1GB pa svaki sledeći 20 kuna ;)

Hvala

Rekli su da ako uzimaš na 24 rata da to onda ide preko ugovora sa poštom i to poslje nove godine. Za antenu nemaš brige, svoju imam vec dugo, stvarno nije niš posebno i radi sve. Doduše, relativno sam blizu odašiljača..

hahahaah a u t comu sam imala flat, to me je još više izbezumilo!! kak mogu imati flat sa progresivnim rastom cijene?? prestrasno, fakat su loši

Josip Miško B
07.12.2012., 12:50
Hvala meni je važno da to neide preko karitca banke rčuna i tih stvari.DA im mogu plaćati na šalteru i gotovo. Ja sam od odšillljača nekih 15 km zračne linije.
Sva tri trenutna MUXa hvatam sa sobnom pasivnm antenom . Jedino kada je loše vrijeme vjwetar jak kiša za MUX D moram uzet električnu antenu .al ne uvijek Tj anetnu uključit u struju.Al to nije toliki problem I mislim da je bolje ako s eprogrami mogu uhvatiit sa sobnom antenom.

Što se tiće inerneta ako ga koristiš samo za mail koju društvenu mrežu forum i čitanje novina .Dovoljan je ovaj bežični od bonbona ;) . Flat je dobar za one koji puno skidaju gledaju tv preko neta skypaju viberijajjui .

Iveky
07.12.2012., 16:23
tako je, kada imas sobnu ne boj se da ce ti grom opalit i preko antene uletit doli :)
ja sam na 17km zracne linije od odasiljaca i sve mi hvata s komadom zice iza regala... jedan zid prema odasiljacu (ruskamen-vidova gora na bracu)
:)

Kimono
10.12.2012., 11:43
Hvala meni je važno da to neide preko karitca banke rčuna i tih stvari.DA im mogu plaćati na šalteru i gotovo. Ja sam od odšillljača nekih 15 km zračne linije.
Sva tri trenutna MUXa hvatam sa sobnom pasivnm antenom . Jedino kada je loše vrijeme vjwetar jak kiša za MUX D moram uzet električnu antenu .al ne uvijek Tj anetnu uključit u struju.Al to nije toliki problem I mislim da je bolje ako s eprogrami mogu uhvatiit sa sobnom antenom.

Što se tiće inerneta ako ga koristiš samo za mail koju društvenu mrežu forum i čitanje novina .Dovoljan je ovaj bežični od bonbona ;) . Flat je dobar za one koji puno skidaju gledaju tv preko neta skypaju viberijajjui .

E hvala ti na preporuci :top: baš ću pogledati što nude. Mislim da stvarno nećeš imati problema sa antenom, molim te javi dojmove ako ćeš uzeti evotv :)

hond
17.12.2012., 09:41
ja upravo pokidao i bacio pisamce od vipa s ponudom za 157kn (tv, telefon, internet), i za 1kn 32'' LCD TV na 2 godine.... danas stiglo postom. pa sad vidi koliko ti je to povoljno sto si prihvatila.


157 x 6 mjeseci
157 + 199 x 6 mjeseci
157 + 199 + 79 kn x 12 mjeseci----izračunajte sami.... ah da tv za 1 kunu
:)

hond
17.12.2012., 09:45
Ako ti je dostupan t-com, onda su ti vjerojatno dostupni i H1, Iskon, Optima i Vipnet (fiksni). Što se tiče samo televizije, sigurno su ti dostupne satelitske varijante.

"Ako ti je dostupan t-com, onda su ti vjerojatno dostupni i H1, Iskon, Optima i Vipnet (fiksni)" MOŽEŠ MISLITI!!!!!!!! Gradovi su pokriveni i neka veća mjesta u RH sa signalima gore navedenih operatera, a ostali mogu samo.... znaš što... pričamo o tome da smo prije dvije godine imali analogni signal.... "iz opanaka u štikle"... :mig::D

Mephisto
17.12.2012., 10:16
Reci, gdje to nisu dostupni navedeni operatori, a dostupan je t-com?

Kimono
17.12.2012., 14:26
Nije ti dostupno npr. u cijelom istočnom "novom zagrebu", onaj dio od obreža nadalje. Nemaš drugi izbor i onda te deru :504:

Kimono
19.12.2012., 13:12
Jeste vidjeli novi sajt? http://www.evotv.hr/

Dobar mi je dizajn i upotreba boja :)

Tatooine
19.12.2012., 13:20
Bas sam sad vidio, nisam znao da je HBO besplatan. Znaci actually ispada da uzmes tri buketa za 70kn i jos dobijes HBO, sto bi reklo sve skupa 4 buketa. Malo sam pogledao kanale, nisu tako losi. Prije sam imao maxtv sa hiljadu programa od kojih sam gledao njih mozda 5-6, tako da kolicina kanala i nije neki faktor. Popis programa mi je ok, razmisljam sto da radim kada mi istekne ugovor.

kakataka
19.12.2012., 13:31
Poradili su na prezentaciji, ali fali sadržaja...

Da imaju FOX kanale još bi i razmislio, ovako ništa...

vox
19.12.2012., 20:57
Bas sam sad vidio, nisam znao da je HBO besplatan. Znaci actually ispada da uzmes tri buketa za 70kn i jos dobijes HBO, sto bi reklo sve skupa 4 buketa. Malo sam pogledao kanale, nisu tako losi. Prije sam imao maxtv sa hiljadu programa od kojih sam gledao njih mozda 5-6, tako da kolicina kanala i nije neki faktor. Popis programa mi je ok, razmisljam sto da radim kada mi istekne ugovor.


Problem je što su glupo rasporedili te BUKETE.
ako želiš sport, dokumentarce, serije gubiš glazbu i obratno... koji god paket da odabereš uvik nešto gubiš i ispada premalo za preveliku lovu.

NPR. B net total tv sada nudi besplatno HD prijemnik sa mogućnošću snimanja bilo kojeg programa nude sve ove programe koje nudi evo tv i puuuuno više za relativno istu cijenu! I njihov HD paket je puno bogatiji od ova bijedna 3 programa koje nam evo tv nudi.

Evo tv mora pod hitno prominiti te bukete inače propada!

Iveky
20.12.2012., 08:53
a mozda je u planu unaprijed postavljeno da se propadne? NNNI :)

Kimono
20.12.2012., 11:08
Tek su na počecima, mislim da će se to još dosta mijenjati. A što se kanala tiče, kada sam razgovarala sa tetom o usluzi rekla mi je da su kanale odabrali prema istraživanju o najgledanijim programima. Nemreš svakome udovoljiti, pogotovo ako imaš ograničen prostor. Ja recimo uopće ne gledam sport tako da mi taj buket ne treba, a bogme ni regiju.. Meni ostaje ono što stvarno gledam i to je mi je ok.:)

vox
20.12.2012., 18:19
Tek su na počecima, mislim da će se to još dosta mijenjati. A što se kanala tiče, kada sam razgovarala sa tetom o usluzi rekla mi je da su kanale odabrali prema istraživanju o najgledanijim programima. Nemreš svakome udovoljiti, pogotovo ako imaš ograničen prostor. Ja recimo uopće ne gledam sport tako da mi taj buket ne treba, a bogme ni regiju.. Meni ostaje ono što stvarno gledam i to je mi je ok.:)

Eh to onda nije istina jer su FOX kanali najgledaniji u svim platformama a vidimo da ih tu nema???

justyzg
21.12.2012., 00:07
Sutra idem ugovorit EvoTv uslugu, naime moj dvb-t reciver je umro pa cu dodati jos 150kn i kupiti ovaj od poste :)
Svidja mi se sto nema ugovorne obveze, prijamnik odmah postaje moj i mogu ga koristiti i ako otkazem uslugu kao normalni reciver i mediaplayer (da...da...imam plazmu bez dvb-t) i najbolje od svega je to da ga uzmem pod ruku i pravac vikendica i tamo opet sve gledam bez problema.

Minus je cijena i izbor programa ali druge opcije nemam jer u 21. stoljecu u Zagrebu sa postanskim brojem 10000 meni nije dostupan ni adsl niti iptv od nijednog operatera jer sam eto spojen na centralu koja je lose kvalitete i HT nezna kad ce biti gotova nova.

toljaga22
21.12.2012., 11:54
Sutra idem ugovorit EvoTv uslugu, naime moj dvb-t reciver je umro pa cu dodati jos 150kn i kupiti ovaj od poste :)
Svidja mi se sto nema ugovorne obveze, prijamnik odmah postaje moj i mogu ga koristiti i ako otkazem uslugu kao normalni reciver i mediaplayer (da...da...imam plazmu bez dvb-t) i najbolje od svega je to da ga uzmem pod ruku i pravac vikendica i tamo opet sve gledam bez problema.

Minus je cijena i izbor programa ali druge opcije nemam jer u 21. stoljecu u Zagrebu sa postanskim brojem 10000 meni nije dostupan ni adsl niti iptv od nijednog operatera jer sam eto spojen na centralu koja je lose kvalitete i HT nezna kad ce biti gotova nova.

sRETNO,.

vox
21.12.2012., 18:39
Sutra idem ugovorit EvoTv uslugu, naime moj dvb-t reciver je umro pa cu dodati jos 150kn i kupiti ovaj od poste :)
Svidja mi se sto nema ugovorne obveze, prijamnik odmah postaje moj i mogu ga koristiti i ako otkazem uslugu kao normalni reciver i mediaplayer (da...da...imam plazmu bez dvb-t) i najbolje od svega je to da ga uzmem pod ruku i pravac vikendica i tamo opet sve gledam bez problema.

Minus je cijena i izbor programa ali druge opcije nemam jer u 21. stoljecu u Zagrebu sa postanskim brojem 10000 meni nije dostupan ni adsl niti iptv od nijednog operatera jer sam eto spojen na centralu koja je lose kvalitete i HT nezna kad ce biti gotova nova.

Ali imaš izbora imaš B net TOTAL TV i Max tv SAT i sve to je puuuno bolje i jeftinije od EVO tv-a. Raspitaj se malo! + B net total tv ti sada ima akciju neku i daju HD reciver besplatno!

justyzg
22.12.2012., 00:05
Ali imaš izbora imaš B net TOTAL TV i Max tv SAT i sve to je puuuno bolje i jeftinije od EVO tv-a. Raspitaj se malo! + B net total tv ti sada ima akciju neku i daju HD reciver besplatno!

Zbog odredenih razloga Sat. TV nisam u mogucnosti instalirati a iptv nemogu dobit kao ni adsl ni kabel :(

vox
22.12.2012., 00:10
Zbog odredenih razloga Sat. TV nisam u mogucnosti instalirati a iptv nemogu dobit kao ni adsl ni kabel :(

Pa to je stvarno žalosno i još živiš u ZG.
Šteta.

justyzg
22.12.2012., 00:20
Da javim iskustva sa EVOtv.

Jucer zvao SZK i rekli mi da se uredjaj i "pretplata" mogu obaviti u svakoj HP poslovnici te sam se danas zaputio u najblizu. Dosao na salter i tu pocinje drama, kao prvo primaju "samo" Diners i American te naravno cash kao sredstvo placanja uredja a ja ponio Master. Nakon 20ak minuta sto je dijelatnica zvala SZK kojeg pogadjate nije mogla dobit nekako mi pristali naplatiti uredjaj sa Masterom jednokratno. Nakon toga slijede problemi sa zahtjevom za zasnivanje pretplate, naime dijelatnice nisu dobile nikakav HOW TO kako se to radi nego jednostavno uzmu ugovor i trce na telefon opet zvati SZK koji ih vode kroz postupak vise manje uspjesno. Sat vremena od dolaska na salter napokon uzimam uredjaj i ugovor i krecem doma, aktivacija bude obavljena automatski unutar 48h ili pozivom na 0800 0707.

Dolazim doma, instaliram opremu proucim uputstva i zovem SZK za aktivaciju.....i zovem....i zovem ali neuspjesno jer na liniji javlja kvar. Nakon pola sata uspijevam dobiti SZK i pitam za aktivaciju te krece nova drama a ta je da moram ponovno davat sve podatke i OIB te operater javlja da im se srusio komp i ne prihvaca autorizaciju te da ce me nazvat kroz min dva. Nakon par minuta stvarno me nazovu i ponovno dajem sve podatke itd...ovaj put je aktivacija zaista i uspijela te zavrsavam razgovor.

Sve u svemu da bi poceo gledat EVOtv izgubio sam danas 3h setnje, cekanja i razgovora :) Inace sve pohvale dijelatnicama koji su turbo ljubazne ali nazalost nisu upucene u sam postupak EVOtv-a sto je greska njihovih nadleznih koji im nisu omogucili nikakakvu obuku.


Sto se samog EVOtv tice sve radi izrazito dobro, reciver je odlican i playa sve moguce formate putem HDD-a i sticka. Za sada nema zamjerke osim na izbor programa.

justyzg
22.12.2012., 00:25
Pa to je stvarno žalosno i još živiš u ZG.
Šteta.

Ni sam ne vjerujem da je tako ali stvarno je. Zivim 10min od centra grada i od net usluga na izbor imam nista tako da surfam preko sticka i wifi susjeda a gledam TV preko dvbt-a :)

Najzalosnije od svega je to sto se radi o novogradnji u kojoj svi imaju mogucnost net usluga osim mene jer sam eto prenio prikljucak sa stare adrese na kojoj sam btw. imao sve moguce usluge dostupne.

Meravigliosa Creatura
24.12.2012., 09:59
Ok... nemojte se smijat al ja stvarno ne znam.. dal mogu na Led tv koji već ima ugrađen Dvbt spojit još i ovaj Poštin reciver?
Da napomenem, na tv kad spojim kućnu ili vanjsku antenu programi štucaju i koče se... mene privlači ova ponuda jer nema ugovorne obveze.. a i kod mene je sužen izbor operatera H1 ili Tcom... isto Zg. :zubo:

Hvala.. :cerek:

soundvision
24.12.2012., 11:54
Na svaki TV koji ima scart, hdmi, 3rca ulaze može se priključiti taj prijemnik, a tvoj LCD 100% ima barem prva 2 (scrat i hdmi), a vjerojatno sva tri. Nema veze što TV trenutno gledaš preko ugrađenog DVB-T tunera u TV-u, sa ovim receiverom ćeš sad moći gledati i te besplatne kanale koje si do sada gledao, plus EVO TV kanale. O kvaliteti signala za tvoje područje teško je reći, to ćeš morati nazvati Poštu i oni će ti kad im kažeš adresu očitati koliki je signal na tvojem području, no moje osobno iskustvo je da je u Zagrebu signal odličan, čak i na mjestima gdje je inače loš singal free DVB-T kanala. :)

vox
24.12.2012., 11:56
Ok... nemojte se smijat al ja stvarno ne znam.. dal mogu na Led tv koji već ima ugrađen Dvbt spojit još i ovaj Poštin reciver?
Da napomenem, na tv kad spojim kućnu ili vanjsku antenu programi štucaju i koče se... mene privlači ova ponuda jer nema ugovorne obveze.. a i kod mene je sužen izbor operatera H1 ili Tcom... isto Zg. :zubo:

Hvala.. :cerek:

Ali uvik uvik imate mogućnost sat tv-a...

I da možeš spojiti ovaj reciver triba ti samo hdmi izlaz a 98% san siguran da ima.

Meravigliosa Creatura
24.12.2012., 13:15
E super.. nisu mene brinuli ulazi nego ako priključim dvbt na tv koji već ima dvbt da ne bi dolazilo do smetnji... sad je ponekad slika toliko loša da je negledljiva... :(

A kupila smart tv da mi bude što bolja slika i sad drek... :zubo:

Hvala vam na odgovorima..

Hamanu
28.12.2012., 08:19
Možda malo glupo pitanje... može li se ikako ovo čudo spojiti na komp? Njega, naime, koristim kao TV (imam dvb-t karticu), tako da nemam "običan tv".

soundvision
28.12.2012., 08:39
@Hamanu

Možeš preko scarta i TV kartice (ne ove DVB-T što ti imaš), no uništit ćeš kvalitetu slike na taj način. To je više nazovimo to "screen capture" u analognom obliku. Ne možeš dobiti pravu digitalnu sliku na kompu kao što to imaš preko DVB-T kartice kod besplatnih kanala.

Hamanu
28.12.2012., 15:04
Hvala na odgovoru. Znači ništa bez novog televizora.

Mister Stinsfire
28.12.2012., 21:58
@Hamanu- ako imaš i HDMI port na monitoru- ne vidim razloga zašto ne, jedino bi ti treba HDMI splitter, za lakše spajanje.

BrkoniX
02.01.2013., 09:11
Hvala na odgovoru. Znači ništa bez novog televizora.

Mozes i ako imas DVI na monitoru, treba ti adapter HDMI na DVI i to je to.

anstic
02.01.2013., 16:02
Uzeo danas EVO.TV na pošti.

Također problemi sa edukacijom djelatnika iako su bili ljubazni i ispričali se 50 puta.

Instalacija vrlo brza, kvaliteta slike i zvuka neusporedivo bolja od iskona(IPTV).

Reciver zvjer, sve čita i vrti.


Prezadovoljan!

chillout
04.01.2013., 22:50
Ima li netko da shvaca tu aktivaciju, uzeo sam evotv danas (4.1.) spojio sve oko 18h i u vrijeme kad sam ovo pisao jos se nije aktivirao, konstanto stoji poruka "E017-0 Prijemnik jos nije aktiviran za gledanje ove usluge i da cekam 10 min bla bla" proslo eto 6 sati i jos se nije aktiviralo. Jel to normalno? :)

anstic
04.01.2013., 23:42
Ima li netko da shvaca tu aktivaciju, uzeo sam evotv danas (4.1.) spojio sve oko 18h i u vrijeme kad sam ovo pisao jos se nije aktivirao, konstanto stoji poruka "E017-0 Prijemnik jos nije aktiviran za gledanje ove usluge i da cekam 10 min bla bla" proslo eto 6 sati i jos se nije aktiviralo. Jel to normalno? :)

Meni su rekli u pošti da su aktivirali uslugu umjesto mene ali me doma dočekala ova tvoja poruka.

Nazvao sam službu za korisnike i (ne znam što su napravili) onda je proradilo.

chillout
05.01.2013., 09:06
Evo sve proradilo preko noci :)

djtino
05.01.2013., 09:24
i koliko to plaćate? dobijete i prijemnik ili se mora posebno kupiti?

soundvision
05.01.2013., 10:57
Meni su rekli u pošti da su aktivirali uslugu umjesto mene ali me doma dočekala ova tvoja poruka.

Nazvao sam službu za korisnike i (ne znam što su napravili) onda je proradilo.

Isto tako je i meni bilo, rekli su mi u Pošti da su aktivirali uslugu no kad sam došao doma nije radilo. Tek kad sam ih nazvao i pročitao korisnički broj - došla je slika, i to još za vrijeme razgovora sa njima. Doduše ja sam zvao krivi broj (OiV) a ne pravu SZK, i lik se sav isprepadao gdje sam kupio EvoTV (barem sam takav dojam dobio), al prošlo je sve super :zubo:

I kako ste zadovoljni sad nakon par sati/dana (ja već i mjeseci :lol: ) korištenja EvoTv-a?

anstic
05.01.2013., 13:46
Isto tako je i meni bilo, rekli su mi u Pošti da su aktivirali uslugu no kad sam došao doma nije radilo. Tek kad sam ih nazvao i pročitao korisnički broj - došla je slika, i to još za vrijeme razgovora sa njima. Doduše ja sam zvao krivi broj (OiV) a ne pravu SZK, i lik se sav isprepadao gdje sam kupio EvoTV (barem sam takav dojam dobio), al prošlo je sve super :zubo:

I kako ste zadovoljni sad nakon par sati/dana (ja već i mjeseci :lol: ) korištenja EvoTv-a?

Pa meni za sada sve šljaka besprijekorno.
Slika i zvuk su drastično bolji nego na iskonu ili max tv-u(bar u vrijeme kad sam ja imao max tv).


Reciver je čudo, od milja ga zovem multi praktik. :)

Jedini minus je količina kanala ali s obzirom da je usluga tek krenula vjerujem u skoro poboljšanje ponude.

vox
05.01.2013., 15:53
Pa meni za sada sve šljaka besprijekorno.
Slika i zvuk su drastično bolji nego na iskonu ili max tv-u(bar u vrijeme kad sam ja imao max tv).


Reciver je čudo, od milja ga zovem multi praktik. :)

Jedini minus je količina kanala ali s obzirom da je usluga tek krenula vjerujem u skoro poboljšanje ponude.

S obzirom da imaju koncesiju na 2 mux-a i da nema se u planu raspisivanje koncesije za nove mux-eve izgleda da još ništa od proširenja ponude. Postoji jedino mogućnost da umisto nekih postojećih kanala ubace neke druge.

Josip Miško B
06.01.2013., 17:22
Bio sam na novoj stranici od EVO TVa bolja je od prethodne . Ali još to nije to.
Kad biraš "moja tri buketa" navedu ti samo da ih sa HBO za koji ti naglas da je besplatan. Plačaš 69 kn. Prvu godinu dana tj prva dva mj 1kn ostalih deste 69 A neznam nisam video da su navali napomenuli da drugih 12 mjeseci plačaš punu cijenu.
Znači ako uzmeš SPORT35 KN+ ZABAVA 45KN +FILM,DJECA 45 KN= 69 KUNA ZA PRVU GODINU + HBO
A druga godina sport 35 +zabava 45 +film djeca 45 +hbo 55=180 kuna .
Tako da se bojim da će ih bit dosta koji će nasjesti .

Onda nigdje nevidim da se mogu uzeti moja tri buketa bez vovga što ti utrpaju HBO . Znaći odabereš bukete tri naj jeftinija ili tri najskuplja , pa ih odmah od početak do kraja plaćaš po stvarnoj cijeni. A ne ovo sa HBom u početku plaćaš ništa onda nešta malo a druga godina puno .

Također me zanima da lis emože vjerovati onoj njihovoj aplikaciji koja pokazuje dostupnost?!
Kada upišem ulicu i mjesto selo ništa nepokaže . Pokaže samo kad upišem mjesto bez ulice .
"ČESTITAMO DOSTUPNI SMO VAM I PREKO VANJSKE I PREKO KUĆNE SOBNE ANTENE"
A kada probam sa ovim prijamnicima. Koje imam viditi da li mogu barem skenirati EVO SIGNAL ne pokaže ništa

Mephisto
06.01.2013., 17:39
Onda nigdje nevidim da se mogu uzeti moja tri buketa bez vovga što ti utrpaju HBO

Zašto bi uzeo bez HBO-a? Fino gledaš besplatno prvih 12 mjeseci, zatim odjaviš (budući da nema ugovorne obveze, to možeš bez problema).

MRelec4
06.01.2013., 19:27
Bio sam na novoj stranici od EVO TVa bolja je od prethodne . Ali još to nije to.
Kad biraš "moja tri buketa" navedu ti samo da ih sa HBO za koji ti naglas da je besplatan. Plačaš 69 kn. Prvu godinu dana tj prva dva mj 1kn ostalih deste 69 A neznam nisam video da su navali napomenuli da drugih 12 mjeseci plačaš punu cijenu.
Znači ako uzmeš SPORT35 KN+ ZABAVA 45KN +FILM,DJECA 45 KN= 69 KUNA ZA PRVU GODINU + HBO
A druga godina sport 35 +zabava 45 +film djeca 45 +hbo 55=180 kuna .
Tako da se bojim da će ih bit dosta koji će nasjesti .


Čini mi se da ti dosta tog nisi shvatio. 69kn su tri buketa sad i bilo kad (osim HBO). Znači i iduće godine će te sport+zabava+film koštati 69kn. HBO se posebno naplaćuje, ali prvih godinu dana je besplatan. Ti imaš bilo kad pravo izgasiti uslugu, promijeniti bukete itd. Nisi pod nikakvim ugovorom da moraš svaki mjesec plaćati iako imaš želju prekinuti uslugu.

viking
06.01.2013., 19:48
Kad biraš "moja tri buketa" navedu ti samo da ih sa HBO za koji ti naglas da je besplatan. Plačaš 69 kn. Prvu godinu dana tj prva dva mj 1kn ostalih deste 69 A neznam nisam video da su navali napomenuli da drugih 12 mjeseci plačaš punu cijenu.

A kada probam sa ovim prijamnicima. Koje imam viditi da li mogu barem skenirati EVO SIGNAL ne pokaže ništa

za cijene si u krivu. pročitaj malo bolje. nema nikakvog vremenskog roka koji te tjera/drži 24 mjeseca. ti možeš "odraditi" prva dva mjeseca po jednu kunu i ugasiti uslugu. nakadno eventualno uključenje je 20kn.

što se skeniranja tiče, ako nemaš dvb-t2 prijemnik, ne možeš vidjti da li primaš signal ili ne. pogledaj na stranicama OiV-a da li je tvoja lokacija pokrivena.

Josip Miško B
06.01.2013., 20:59
Bas sam sad vidio, nisam znao da je HBO besplatan. Znaci actually ispada da uzmes tri buketa za 70kn i jos dobijes HBO, sto bi reklo sve skupa 4 buketa. Malo sam pogledao kanale, nisu tako losi. Prije sam imao maxtv sa hiljadu programa od kojih sam gledao njih mozda 5-6, tako da kolicina kanala i nije neki faktor. Popis programa mi je ok, razmisljam sto da radim kada mi istekne ugovor.

Nije HBO besplatan ;) ako računaš to za prvu godinu to je ništa. Bojim se da će biti takvih koji će se povesti za time i uzeti . A kad drugu godinu budu morali davati 150 -200 kuina pitat će gdje mi je bila pamet . Zato je bolje izbeć ta moja tri buketa

Josip Miško B
06.01.2013., 21:08
Zašto bi uzeo bez HBO-a? Fino gledaš besplatno prvih 12 mjeseci, zatim odjaviš (budući da nema ugovorne obveze, to možeš bez problema).Da prvih 12 mjeseci besplatno a onda ga plačaš 55 kuna + tri odabrana buketa
a to da ga odjaviš , jesi li siguran da će to bit baš tako lako? Kuda bi on i izašli kada bi svi tako radili?! Prvu godinu ti tri buketa po cijeni od 69 kuna + HBO besplatno daju samo zato da te navuku.
Šta će ti dati uslugu ti ćeš je koristiti gledat hbo odabrane bukete godinu dana. A kad ona prođe trebaš plaćati punu cijenu .Reći ćeš im "hvala lijepo dok je bilo po 69 kn bilo je dobro ovo je skupo želim raskinuti"
nisu tako naivni
i nezaboravi da si istom počeli sa uslugom , vidjet ćemo šta će biit za godinu dana kada prvi korisnici pokušaju to učiniti

vox
06.01.2013., 21:44
Da prvih 12 mjeseci besplatno a onda ga plačaš 55 kuna + tri odabrana buketa
a to da ga odjaviš , jesi li siguran da će to bit baš tako lako? Kuda bi on i izašli kada bi svi tako radili?! Prvu godinu ti tri buketa po cijeni od 69 kuna + HBO besplatno daju samo zato da te navuku.
Šta će ti dati uslugu ti ćeš je koristiti gledat hbo odabrane bukete godinu dana. A kad ona prođe trebaš plaćati punu cijenu .Reći ćeš im "hvala lijepo dok je bilo po 69 kn bilo je dobro ovo je skupo želim raskinuti"
nisu tako naivni
i nezaboravi da si istom počeli sa uslugom , vidjet ćemo šta će biit za godinu dana kada prvi korisnici pokušaju to učiniti

pa možeš već i nakon par dana odjaviti uslugu... NEMA ugovorne obveze!

Josip Miško B
06.01.2013., 22:24
Čini mi se da ti dosta tog nisi shvatio. 69kn su tri buketa sad i bilo kad (osim HBO). Znači i iduće godine će te sport+zabava+film koštati 69kn. HBO se posebno naplaćuje, ali prvih godinu dana je besplatan. Ti imaš bilo kad pravo izgasiti uslugu, promijeniti bukete itd. Nisi pod nikakvim ugovorom da moraš svaki mjesec plaćati iako imaš želju prekinuti uslugu.

jel ti radiš u EVO TV ? SAMO PRVIH 12 MJESECI prve godine tri buketa plaćaš po 69 kuna i imaš besplatan hbo , druge godine plaćaš bukete po pravoj cijeni
ako si uzeo zabava vijesti /dokumntrci film/djeca plaćaš će 135 kune te bukete + 55 kuna hbo. Samo sanjaj da će biti tako kako kažeš

MRelec4
06.01.2013., 22:32
Nemoj se glupirati. Nigdje ne pptpisujes ugovor na odredeni broj mjeseci i ne mogu te nikako natjerati da drugu godinu koristis uslugu, a pogotovo ne hbo. Od kud ti uopće druga godina kad možeš prekinuti i nakon dva mjeseca za 1 kn (Steta novaca za uredaj). Tocno je tako kako smo napisali i oni te ne mogu prisiliti na nista pa cak i da im svi otkazu (po trenutnom ugovoru). Ako naprave izmjene vrijedit ce samo za nove korisnike. Ja bi prvi uzeo zbog hboa na godinu dana, ali ne isplati mi se zbog cijene uredaja.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Josip Miško B
06.01.2013., 22:32
za cijene si u krivu. pročitaj malo bolje. nema nikakvog vremenskog roka koji te tjera/drži 24 mjeseca. ti možeš "odraditi" prva dva mjeseca po jednu kunu i ugasiti uslugu. nakadno eventualno uključenje je 20kn.

što se skeniranja tiče, ako nemaš dvb-t2 prijemnik, ne možeš vidjti da li primaš signal ili ne. pogledaj na stranicama OiV-a da li je tvoja lokacija pokrivena.

A kako će provjeriti oni koji nemaju intrenet? Nije mi to baš pouzdano. Za lokalne kanale MUX Dkaže da je pokrivenost odlična a kad je malo jači vjetar gube se nestaju smrzavaju.
Ako je potreban dvb-t2 prijamnik kako onda sa običnim dvb-t porijamnikom mogu skenirati signal od Mađarske digitalne tv nemogu gledat al dobijem signal i pois programa ako uključim pretragu . A sa dvb-t2 njihove programe uvati normalno.
A njihov odašiljač mi je dalie od našega

Mister Stinsfire
06.01.2013., 23:39
A kako će provjeriti oni koji nemaju intrenet? Nije mi to baš pouzdano. Za lokalne kanale MUX Dkaže da je pokrivenost odlična a kad je malo jači vjetar gube se nestaju smrzavaju.
Ako je potreban dvb-t2 prijamnik kako onda sa običnim dvb-t porijamnikom mogu skenirati signal od Mađarske digitalne tv nemogu gledat al dobijem signal i pois programa ako uključim pretragu . A sa dvb-t2 njihove programe uvati normalno.
A njihov odašiljač mi je dalie od našega

cinjenica da ti vjetar uznemiri kanale je do tvoje antene, a ne do signala.

i po ko zna koji put da ti netko na ovoj temi objasnjava: madjari emitiraju u DVBT- ALI MPEG 4.
mi emitiramo u DVB-T ali MPEG2. zato vidiš ime kanala, ali ih i ne gledaš, jer ti prijemnik nema dekoder za MPEG4.

EvoTV ide u DVB-T 2, te zato niti ne nalaziš njihove kanale.

soundvision
07.01.2013., 09:23
Ako je potreban dvb-t2 prijamnik kako onda sa običnim dvb-t porijamnikom mogu skenirati signal od Mađarske digitalne tv nemogu gledat al dobijem signal i pois programa ako uključim pretragu . A sa dvb-t2 njihove programe uvati normalno. A njihov odašiljač mi je dalie od našega

:503::503::503:


Dajte ljudi dosta više o tome. PET stranica iza je ispisano o mađarskim DVB-T kanalima i zašto ih možeš odnosno ne možeš skenirati i sa kojim prijemnicima. U tih pet stranica je jedno 15 puta objašnjeno u detalje razlika između DVB-T mpeg2 (mi), DVB-T mpeg4 (Mađari) i DVB-T2 (EvoTV) i sad ponovno ista priča o tome. :504:

Svaka iduća poruka o mađarskom DVB-T se briše. Ovo je tema o EVO TV a ne tko šta gdje i sa čime može, odnosno ne može uhvatiti.

I da, HBO je prvih 12 mjeseci BESPLATAN. Idućih 12 mjeseci možeš normalno otkazati bez ikakavih penala jer ugovora nema. Treba čitati pažljivo EvoTv stranicu (a i ovdje je već milijun puta to napisano), a ne napadati ljude da su zasposlenici EvoTv-a ili što li već..

Dinaminjo
07.01.2013., 09:55
Ovi buketi sa "i" su bezveze..
Samo ti uzmu mjesto kanali koje ne želiš gledati..

Usluga bi trebala biti:
- Dokumentarci posebno (Discovery hello)
- Vijesti posebno
- Filmski posebno (FOX)
- Djeca posebno

Svala čast na sva tri Sport Klub kanala u sportskom, ali već 2 desetljeća imam Eurosport i čudno bi mi bilo da ga sad otkažem..

DeeJay Dee
07.01.2013., 13:30
o signalima, mpeg-2, mpeg-4, dvb-t, dvb-t2 slobodno nastavite ovdje (http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=87) da ne lutimo mi više ovog našeg miškeca dalje.. :D

viking
07.01.2013., 21:19
A kako će provjeriti oni koji nemaju intrenet? Nije mi to baš pouzdano. Za lokalne kanale MUX Dkaže da je pokrivenost odlična a kad je malo jači vjetar gube se nestaju smrzavaju.
Ako je potreban dvb-t2 prijamnik kako onda sa običnim dvb-t porijamnikom mogu skenirati signal od Mađarske digitalne tv nemogu gledat al dobijem signal i pois programa ako uključim pretragu . A sa dvb-t2 njihove programe uvati normalno.
A njihov odašiljač mi je dalie od našega

smetnje od vjetra i ne znam, kiše, snijega su vjerojatnije uzrokovane tvojom antenom nego signalom koji se odašilje. ok, postoji mogućnost da, na, npr, učki puše orkanska bura ili jugo i da se negdje nešto skocka na sekundu u slici. to što piše da je signal odličan, to je negdje s nečim i provjereno i potkrjepljeno. aali ako si u nekoj čudnoj poziciji ili imaš neki objekt koji ti smeta, to je opet do tebe i tvoje nezgodne pozicije. ja imam crkvu na dvadestak metara zračne linije ispred kuće. smeta mi kada zvoni, tj. elektromotori stvaraju smetnje a i antene, da, dvije, su okrenute i hvatam nekakve botepitaj kakve odbijance. tako da i za moju poziciju piše da je sve savršeno, ali, meni nije. frendu koji ima kuću deset metara dalje dovoljna je bakrea žica od pol metra i hvata sve živo što se da uhvatiti. pa kako sad ja mogu reći da su u OiV-u dali krivu informaciju? nisu.
što se mađara tiče - sve ti je objašnjeno u par postova ispod.

a za one što nemaju internet, u potpunosti se slažem s tobom. oni su u nepovoljnijoj situaciji i na žalost, morat će ili platiti nekome drugome provjeru signala na licu mjsta ili kupiti prijemnik, pa što bude.

Mister Stinsfire
07.01.2013., 22:27
inace, ekipa u posti provjere signal prije prodaje uredjaja. fyi

Josip Miško B
08.01.2013., 01:46
Evo skinio sam dokumente. Gledam ih. Da ako uzmeš bez ugovorne osobe preplatničkog ugovora moraš odmah dati 450 kuna za prijemnik.Što je mnogima malo puno. Možeš raskinut otkazati uslugu, al to baš i nije tako jednostavno .

A ako ti je previše odmah platiti 450 kn u kešu . Što je vjerujem mnogima makar i pshiolški . Imaš mogućnost da uzmeš EVO TV na preplatnički ugovor na max 24 mj . Onda prijemnik plaćaš 20 kn mjesečno + bukete koje si odabrao .
Posebno mi se sviđa ,ako sam dobro shvatio .Da možeš tražiti plačanje računa na pošti na njihovom šalteru. Bez da moraš koristiti karticu visa amarican i slične jedače novca.

Sada što se tiće ovoga MOJA 3 BUKETA . Sada vidim da ako si uzeo na preplatnički ugovor od 24 mj . Prva 2 mj plaćaš 1 kn ,sledećih 10 mj po 69 kuna i imaš besplatno HBO . A kada prođe tih 12 mj prva godina . Bukete plaćaš po njihovoj standarnoj cijeni . A imaš mogućnost da otkažeš HBO .
Tako da se isplati uzeti EVO TV posbebnu ponudu za 69 kn 3 buketa + hbo a njega poslije godine MOŽEŠ OTKAZATI. Jedino ako nemisliš drugih 12 mj plaćati tri buketa po stvarnoj ceni.
+ HBO

Znaći uzmeš na 24 mj .NPR Sport35 film djeca45 i regija20 kuna oni ti daju hbo 1. god . Plaćaš prva 2 mj 1 kn sledečih 10 mj 69 kn .Dođe druga godina Otkažeš HBO PLAĆAŠ TA TRI BUKETA 100 KUNA .
Što je ukupno za
Prvu godinu 692 kune 2mj x1 kn 10 mj po 69 kn
Za drugu godinu 1200 kn 12mj x100 kuna.
Dvije godine 1892 kune.
Kad podijeliš na 24 mjeseca . Izađe ti 78 kuna mjesečnono + 20 kuna za resiver kako sam pomenuo . Ukupno 98 kn mjesčno.
Tako da se isplati .

Sad ispričavam se što sam unosio zabunu pometnju .
Nisam znao gdje d anjihovo stranici pronađem dokumente od EVO tv . Sad kad sam ih našo puno mi je jasnije .

MOŽDA I UZMEM .

tomislav10
08.01.2013., 10:39
Evo skinio sam dokumente. Gledam ih. Da ako uzmeš bez ugovorne osobe preplatničkog ugovora moraš odmah dati 450 kuna za prijemnik.Što je mnogima malo puno. Možeš raskinut otkazati uslugu, al to baš i nije tako jednostavno .

A ako ti je previše odmah platiti 450 kn u kešu . Što je vjerujem mnogima makar i pshiolški . Imaš mogućnost da uzmeš EVO TV na preplatnički ugovor na max 24 mj . Onda prijemnik plaćaš 20 kn mjesečno + bukete koje si odabrao .
Posebno mi se sviđa ,ako sam dobro shvatio .Da možeš tražiti plačanje računa na pošti na njihovom šalteru. Bez da moraš koristiti karticu visa amarican i slične jedače novca.

Sada što se tiće ovoga MOJA 3 BUKETA . Sada vidim da ako si uzeo na preplatnički ugovor od 24 mj . Prva 2 mj plaćaš 1 kn ,sledećih 10 mj po 69 kuna i imaš besplatno HBO . A kada prođe tih 12 mj prva godina . Bukete plaćaš po njihovoj standarnoj cijeni . A imaš mogućnost da otkažeš HBO .
Tako da se isplati uzeti EVO TV posbebnu ponudu za 69 kn 3 buketa + hbo a njega poslije godine MOŽEŠ OTKAZATI. Jedino ako nemisliš drugih 12 mj plaćati tri buketa po stvarnoj ceni.
+ HBO

Znaći uzmeš na 24 mj .NPR Sport35 film djeca45 i regija20 kuna oni ti daju hbo 1. god . Plaćaš prva 2 mj 1 kn sledečih 10 mj 69 kn .Dođe druga godina Otkažeš HBO PLAĆAŠ TA TRI BUKETA 100 KUNA .
Što je ukupno za
Prvu godinu 692 kune 2mj x1 kn 10 mj po 69 kn
Za drugu godinu 1200 kn 12mj x100 kuna.
Dvije godine 1892 kune.
Kad podijeliš na 24 mjeseca . Izađe ti 78 kuna mjesečnono + 20 kuna za resiver kako sam pomenuo . Ukupno 98 kn mjesčno.
Tako da se isplati .

Sad ispričavam se što sam unosio zabunu pometnju .
Nisam znao gdje d anjihovo stranici pronađem dokumente od EVO tv . Sad kad sam ih našo puno mi je jasnije .

MOŽDA I UZMEM .

Krivo. Tri buketa uvijek plaćaš 69kn, a ostale po jediničnoj cijeni.

anstic
08.01.2013., 10:40
Sada što se tiće ovoga MOJA 3 BUKETA . Sada vidim da ako si uzeo na preplatnički ugovor od 24 mj . Prva 2 mj plaćaš 1 kn ,sledećih 10 mj po 69 kuna i imaš besplatno HBO . A kada prođe tih 12 mj prva godina . Bukete plaćaš po njihovoj standarnoj cijeni . A imaš mogućnost da otkažeš HBO .
Tako da se isplati uzeti EVO TV posbebnu ponudu za 69 kn 3 buketa + hbo a njega poslije godine MOŽEŠ OTKAZATI. Jedino ako nemisliš drugih 12 mj plaćati tri buketa po stvarnoj ceni.
+ HBO


Ili, pazi sad, nakon isteka godine dana, ponovno uzmeš ovu istu promociju..

tomislav10
08.01.2013., 10:42
Jedini minus je količina kanala ali s obzirom da je usluga tek krenula vjerujem u skoro poboljšanje ponude.

ne očekuj previše. maksimalan moguć broj kanala na dva muxa je 50, ali treba uzeti u obzir da postoje tri HD kanala koji smanjuju kapacitet za barem 10-tak "običnih kanala"

Josip Miško B
08.01.2013., 14:07
[QUOTE=anstic;43008680]Ili, pazi sad, nakon isteka godine dana, ponovno uzmeš ovu istu promociju..[/QUOT


To je nemoguće . Nisu toliko naivni da bih jednom te istom korisniku omogučivali da svakih godinu dana uzima 3 buket + hbo za 69 kuna.
Ako ćeš ti il drugi pisat odgovoere tipa . Ovu godinu uzmeš ti drugu netko iz obitlji itd. Bolje nemoj.

Josip Miško B
08.01.2013., 14:19
Krivo. Tri buketa uvijek plaćaš 69kn, a ostale po jediničnoj cijeni.

Ne nije tako kako kažeš :503:. Ta MOJA 3 BUKETA + HBO bepslatno 1 god je promocijska ponuda . A nju je moguće iskoristi samo jedanput na svakom pojedinanom korisničkom uređaju resiveru .

Pogledaj dokument POSEBNE PROMICJE pdf (specifikkacije posebne promocijske ponude za nove preplatnike)

Ako ćeš opet teko moraš uzeti novi prijemnik. A ako je netko toliko lud da ga uzima svkih godinu dana. Široko mu polje

Mephisto
08.01.2013., 14:19
Ili, pazi sad, nakon isteka godine dana, ponovno uzmeš ovu istu promociju..

Mislim da bi to podrazumijevalo ponovno kupovanje prijemnika, jer, koliko mi je poznato, za sada još ne nude mogućnost da uzmeš samo dekoderski modul (za ljude koji imaju DVB-T2 televizore), već je jedini način uzimanja usluge da kupiš njihov prijemnik.

Ne nije tako kako kažeš :503:. Ta MOJA 3 BUKETA + HBO bepslatno 1 god je promocijska ponuda .

Krivo. Promotivne ponude su gledanje svih buketa za 1 kunu prva 2 mjeseca i HBO besplatno 12 mjeseci. Moja 3 buketa su stalna ponuda.

1brato
08.01.2013., 15:26
Nije HBO besplatan ;) ako računaš to za prvu godinu to je ništa. Bojim se da će biti takvih koji će se povesti za time i uzeti . A kad drugu godinu budu morali davati 150 -200 kuina pitat će gdje mi je bila pamet . Zato je bolje izbeć ta moja tri buketa

Uslugu možeš odjaviti bilo kada, pa i za mjesec dana. Kako vidim neki nisu bili zadovoljni evom i odjavili su uslugu odmah, znači može se.:)

Pa to im je prednost, kako nisi primjetio da stalno reklamiraju BEZ ugovorne obveze.

jel ti radiš u EVO TV ? SAMO PRVIH 12 MJESECI prve godine tri buketa plaćaš po 69 kuna i imaš besplatan hbo , druge godine plaćaš bukete po pravoj cijeni
ako si uzeo zabava vijesti /dokumntrci film/djeca plaćaš će 135 kune te bukete + 55 kuna hbo. Samo sanjaj da će biti tako kako kažeš

Ne potpisuješ nikakvu ugovornu obvezu s određenim brojem mjeseci.

Josip Miško B
08.01.2013., 15:39
Mislim da bi to podrazumijevalo ponovno kupovanje prijemnika, jer, koliko mi je poznato, za sada još ne nude mogućnost da uzmeš samo dekoderski modul (za ljude koji imaju DVB-T2 televizore), već je jedini način uzimanja usluge da kupiš njihov prijemnik.Krivo. Promotivne ponude su gledanje svih buketa za 1 kunu prva 2 mjeseca i HBO besplatno 12 mjeseci. Moja 3 buketa su stalna ponuda.

Jesi proičtao čitavu ponudsu svečlank ima ih 9 ili 10 . Pogledaj šta piše kod zad njega

Mister Stinsfire
08.01.2013., 16:11
Ako san svatija Miška, onda on misli na ovaj dokument: http://www.evotv.hr/datastore/filestore/26/posebne_promocije.pdf

Iz toga vadimo:
-ugovorne obveze NEMA
-svi za stalno moraju koristiti uslugu Moja 3 buketa
-svi korisnici GRATIS dobivaju i 2 mjeseca Moja 3 buketa
-svi korisnici dobijaju 12 mjeseci HBO buket BESPLATNO

anstic
08.01.2013., 16:41
Ako san svatija Miška, onda on misli na ovaj dokument: http://www.evotv.hr/datastore/filestore/26/posebne_promocije.pdf

Iz toga vadimo:
-ugovorne obveze NEMA
-svi za stalno moraju koristiti uslugu Moja 3 buketa
-svi korisnici GRATIS dobivaju i 2 mjeseca Moja 3 buketa
-svi korisnici dobijaju 12 mjeseci HBO buket BESPLATNO

+svi korisnici dobijaju sve kanale(7 buketa) 2 mjeseca za 1 kunu

MRelec4
08.01.2013., 18:36
Jesi proičtao čitavu ponudsu svečlank ima ih 9 ili 10 . Pogledaj šta piše kod zad njega

Ja sam pročitao sve i nigdje nisam našao da je to privremeno već je uvjet da uzmeš minimalno tri buketa i njihova cijena je 69 kn. Ako ti imaš suprotnu informaciju molio bih te da postaviš link članka i točku pod kojom si to pročitao. ovako se vrtimo u krug, ti govoriš kontra svih, a ne nudiš niti jedan dokaz

sinke_28
08.01.2013., 21:19
slazem se sa vecinom ovdje napisanog ali za 69 kn tri buketa plus hbo i cinemax buket gratis i nije tako losa ponuda, al uzmite u obzir da ovo radi i tamo gdje ht,amis, vip, b-net i ostali nece doc ni u sljedecih 100godina jer neovisi o internetu

Josip Miško B
08.01.2013., 22:25
Ako san svatija Miška, onda on misli na ovaj dokument: http://www.evotv.hr/datastore/filestore/26/posebne_promocije.pdf

Iz toga vadimo:
-ugovorne obveze NEMA
-svi za stalno moraju koristiti uslugu Moja 3 buketa
-svi korisnici GRATIS dobivaju i 2 mjeseca Moja 3 buketa
-svi korisnici dobijaju 12 mjeseci HBO buket BESPLATNO

Da to je taj dolument. Kako nema ugovrne obaveze pogledaj odmah na početku u lanku 1."posebna promocijska ponuda za nove preplatnike.... (da neprepisujem sve) kAKO POSTAJEŠ PREPLATNIK ?Da potpišeš ugovor .
Onda član 2. prva rećenica:" za korištenje promocijske ponude preplatnik mora
s Pružateljem usluge sklopiti Prpelatnički ugovor aukladno OPćim uvjetima,vrijedečem cjeniku HP.pošte itd itd ( d anepišem dalje) iz te prve rečenice s e vidi da postoji preplatnički ugovor. Sad sam na brzinu pogledoa neda mi s e opet iščitavati ceo dokument . Ali u 3. i 4 . članku se isto pominjje preplatnički ugovor.
Ako se u prva dva članka pominje odma h u prvim rečenicma. Onda ga ima ma koliko ti tvrdio drugo.

I još jednom kažem EVO TV tj resiver za njega je moguće uzeti za gotovinu da odmah daš 450 kuna. Ali ga možeš uzeti i na 24 mjeseca Ili 12 mj 6 mj.
Onda je savim logično ako ti ga daju na 24 mjesca da će tražiti od tbe da potpišeš neki ugovor .Jer moraju se nekako zaštiti.

I mislim da će većina ljudi lakše odlučiit na opciju uzimanja uređaja na 24 mjesca pa da ga plaćaju 20 kn mjsčno nego da daju odmah 450 kn. Po meni je to bolja opcija.


U TOM DOKUMENTU POGLEDAJTE 1 ČLANAK 2 ČLANAK 3 ČLANAK ČETRTI i svagdje ćete vidjeti da s epominje prelatnički ugovor

Josip Miško B
08.01.2013., 22:43
Ja sam pročitao sve i nigdje nisam našao da je to privremeno već je uvjet da uzmeš minimalno tri buketa i njihova cijena je 69 kn. Ako ti imaš suprotnu informaciju molio bih te da postaviš link članka i točku pod kojom si to pročitao. ovako se vrtimo u krug, ti govoriš kontra svih, a ne nudiš niti jedan dokaz

ž
Pogledaj dokument Specifikacije posebne promocijske ponude za nove pErplatnike
Stavio sam vezu al neznam jel radi , stavio ju je i netko drugi već .

https://www.evotv.hr/filestore/26/posebne_promocije.pdf

u njemu u poslednjoj 9. točki piše:OVA PROMOCIJSSKA PONUDA MOŽE SE ISKORISTIT SAMO JEDNOMNA SVAKOM KORISNIčKOM UREĐAJU

Onda u tački 4 : PRI SKLAPANJU PREPLATNIČKOG UGOVRA preplatnik će odabrati 3 tri programska buketa prem svojem izborukoji ulaze u ponudu Moja 3 buketa a kojima će s ekoristi u slućaju da ne otkaže uslugu evo tv
nakon isteka promocijskog razdoblja, i to po redovitoj cijeni navednoj po važećem cjeniku. itd td

Josip Miško B
08.01.2013., 22:58
slazem se sa vecinom ovdje napisanog ali za 69 kn tri buketa plus hbo i cinemax buket gratis i nije tako losa ponuda, al uzmite u obzir da ovo radi i tamo gdje ht,amis, vip, b-net i ostali nece doc ni u sljedecih 100godina jer neovisi o internetu

Tu si potpuno u pravu. VIP fiksnu AMIŠ BNET koji su povoljni većina hRVATSKE NEĆE IMAT NI DA da se dignu Tito i Tuđman.

Pisao sam da se isplati čak i ako ta tri odbrana buketa poslije prvih 12 mj moraš plačati po punoj cijeni. Jer kad računaš da prve godine plaćaš tri buketa 69 kuna + hbo . U prvoj godini imaš 2 mj po kunu 10 mj po 69 kuna što je ukupno za prvu godinu 690 kuna. Druga god Ako si odabrao npr sport 35 kn film i djeca 435 kn i zabava 45 kn mjesčno i plaćaš 105 kuna to je pomnoženo za 12 1260 kn njima dodaš one 692 kune iz prve godine ukupno 1892 kune kad podijleiš na 24 mjesca izađe te u prosjkeu79 kn mjesečno . ovo je pod uvjetom da si resiver platio gotovinom .Ako si ga uzeo na 24 mjesca . Svaki mjesec ćeš plaćati 20 kn resiver + 79 programe

sinke_28
08.01.2013., 23:10
Tri buketa od 69 kuna vrjede uvjek, hbo i cinemax je free samo god dana
Promociska ponuda je hbo i cinemax godinu dana free i tri buketa prva dva mjeseca po kunu
- i nemojte mjesat pretplatnicki ugovor i ugovorenu obvezu
- pretplanicku ugovor mozes prekinut kad oces bez penala sto kod ugovorene obveze nemozes

MRelec4
08.01.2013., 23:27
I još jednom kažem EVO TV tj resiver za njega je moguće uzeti za gotovinu da odmah daš 450 kuna. Ali ga možeš uzeti i na 24 mjeseca Ili 12 mj 6 mj.
Onda je savim logično ako ti ga daju na 24 mjesca da će tražiti od tbe da potpišeš neki ugovor .Jer moraju se nekako zaštiti.

I mislim da će većina ljudi lakše odlučiit na opciju uzimanja uređaja na 24 mjesca pa da ga plaćaju 20 kn mjsčno nego da daju odmah 450 kn. Po meni je to bolja opcija.


U TOM DOKUMENTU POGLEDAJTE 1 ČLANAK 2 ČLANAK 3 ČLANAK ČETRTI i svagdje ćete vidjeti da s epominje prelatnički ugovor
Isto ga možeš uzeti na karticu. Hoćeš li reći da si i tad obavezan koristiti uslugu dvije godine? Daju ti ga na rate i taj ugovor potpisuješ (odvojen od onog za evotv uslugu). I dalje je evo tv pod neograničenim ugovorom kojeg imaš pravo prekinuti bilo kad.
Anstic ti je dolje dobro napisao.

anstic
08.01.2013., 23:29
U TOM DOKUMENTU POGLEDAJTE 1 ČLANAK 2 ČLANAK 3 ČLANAK ČETRTI i svagdje ćete vidjeti da s epominje prelatnički ugovor

Kod zaključivanja usluge potpisuješ dva ugovora.

1. Kupoprodajni u kojem potpisuješ da uzimaš od njih reciver po cijeno od 449,99 za gotovinu ili sa 6,23% kamate(479,76) na 24(može i na 6 ili 12) rate.
Ugovorom se obavezuješ da će otplatiti prijemnik uz jedan od načina plaćanja i ništa više.

2. Zahtjev za zasnivanjem pretplatničkog odnosa.

Na zahtjevu navodiš koje bukete želiš i želiš li promocijsku ponudu(2 mj. za 1 kn.).
Na zahtjevu ima 15 stavki i u niti jednoj se ne spominje obvezujući vremenski period.

MRelec4
08.01.2013., 23:30
ž
Pogledaj dokument Specifikacije posebne promocijske ponude za nove pErplatnike
Stavio sam vezu al neznam jel radi , stavio ju je i netko drugi već .

https://www.evotv.hr/filestore/26/posebne_promocije.pdf

u njemu u poslednjoj 9. točki piše:OVA PROMOCIJSSKA PONUDA MOŽE SE ISKORISTIT SAMO JEDNOMNA SVAKOM KORISNIčKOM UREĐAJU

Onda u tački 4 : PRI SKLAPANJU PREPLATNIČKOG UGOVRA preplatnik će odabrati 3 tri programska buketa prem svojem izborukoji ulaze u ponudu Moja 3 buketa a kojima će s ekoristi u slućaju da ne otkaže uslugu evo tv
nakon isteka promocijskog razdoblja, i to po redovitoj cijeni navednoj po važećem cjeniku. itd td

Promocijska ponuda se odnosi na hbo besplatno i bukete za jednu kunu. čitaj pozornije. Tri buketa su nužna, moguće je uzeti više i njihova cijena je 69kn uvijek! Sad i nakon dvije godine... Ako se ništa ne promijeni u međuvremenu naravno.
Pri sklapanju pretplatničkog ugovora ti znači da potpisuješ nekakav ugovor, ali on nije definiran na određeno vremensko razdoblje i možeš ga prekinuti bilo kad bez bilo kakvih posljedica. To ti piše svugdje.

Josip Miško B
08.01.2013., 23:33
Nemoj se glupirati. Nigdje ne pptpisujes ugovor na odredeni broj mjeseci i ne mogu te nikako natjerati da drugu godinu koristis uslugu, a pogotovo ne hbo. Od kud ti uopće druga godina kad možeš prekinuti i nakon dva mjeseca za 1 kn (Steta novaca za uredaj). Tocno je tako kako smo napisali i oni te ne mogu prisiliti na nista pa cak i da im svi otkazu (po trenutnom ugovoru). Ako naprave izmjene vrijedit ce samo za nove korisnike. Ja bi prvi uzeo zbog hboa na godinu dana, ali ne isplati mi se zbog cijene uredaja.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2


nemoj ti meni govorit nemoj se glupirati
da si stvarno zainersiran onda bih malo bolje pogledao na njihovoj stranici i našo da se uređaj može uzeti u preplatnički ugovor na 24 mj max . Tada ga plaćaš 20 kn mjesečno pogledaj

http://www.evotv.hr/buketi#tab1

na dnu pod Ostalo piše kako se sve mođe uzeti korisnički uređaj ili resiver
kako kažem ja.

Što se tiće ugovora pogledaj na njihovoj stranici pod uvjeti i ponuda

http://www.evotv.hr/uvjeti-i-ponuda

dokumentI opći uvjeti pdf i dokument posebne promocije i vidjet ćeš da se na par mjesta pominje preplatnički ugovor. A to što kažeš da te nemogu natjerat da koristiš HBO i drugu gosinu je istina donekle. Nemogu te natjerati več će ti 5 dana prije isteka prve godine tog promcijskog razdoblja poslat poruku da će se od tog i tog datuma HBO poćeti napalaćivati i ti ga imaš pravo otkazati .

Ako daju mogućnost da se prijemnik može uzeti na 24 mjesca rate .Onda je sasvim logično da se na naki način zaštite . A nemogu drugačije nego ugovorom. A preplatnički ugovori postoje.

sinke_28
08.01.2013., 23:39
Postoji pretplatnicki ugovor ali ne i ugovorena obveza, to nije ista stvar!!!!!!!!

MRelec4
08.01.2013., 23:42
nemoj ti meni govorit nemoj se glupirati
da si stvarno zainersiran onda bih malo bolje pogledao na njihovoj stranici i našo da se uređaj može uzeti u preplatnički ugovor na 24 mj max . Tada ga plaćaš 20 kn mjesečno pogledaj

http://www.evotv.hr/buketi#tab1

na dnu pod Ostalo piše kako se sve mođe uzeti korisnički uređaj ili resiver
kako kažem ja.

Što se tiće ugovora pogledaj na njihovoj stranici pod uvjeti i ponuda

http://www.evotv.hr/uvjeti-i-ponuda

dokumentI opći uvjeti pdf i dokument posebne promocije i vidjet ćeš da se na par mjesta pominje preplatnički ugovor. A to što kažeš da te nemogu natjerat da koristiš HBO i drugu gosinu je istina donekle. Nemogu te natjerati več će ti 5 dana prije isteka prve godine tog promcijskog razdoblja poslat poruku da će se od tog i tog datuma HBO poćeti napalaćivati i ti ga imaš pravo otkazati .

Ako daju mogućnost da se prijemnik može uzeti na 24 mjesca rate .Onda je sasvim logično da se na naki nain zaštite . A nemogu drugačije nego ugovorom. A preplatnički ugovori postoje.
Ti ne razlikujes osnovne stvari! Citaj s razumijevanjem (ODREDENI BROJ MJESECI) . Ako i dalje ne shvacas sta ti svi govorimo jbga vjeruj svoje ili pitaj nekog kome vjerujes.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Josip Miško B
08.01.2013., 23:58
Promocijska ponuda se odnosi na hbo besplatno i bukete za jednu kunu. čitaj pozornije. Tri buketa su nužna, moguće je uzeti više i njihova cijena je 69kn uvijek! Sad i nakon dvije godine... Ako se ništa ne promijeni u međuvremenu naravno.
Pri sklapanju pretplatničkog ugovora ti znači da potpisuješ nekakav ugovor, ali on nije definiran na određeno vremensko razdoblje i možeš ga prekinuti bilo kad bez bilo kakvih posljedica. To ti piše svugdje.

Jel znaš da uređaj možeš uzeti na 24 mjeseca? Ako ga uzmeš na 24 mjesca onda itekako postoji točno određeno vremnsko razdoblje.

A to što kažeš da su tri buketa 69 kn i prve i druge godine .Za to sam im poslao email pa ću vidjeti šta će oni reći.
Ti mi možeš govorit i ostali tek kad uzmete uslugu prođe prva godina promocijsko razdoblje .A i dalje plaćate ta tri buketa po 69 kuna. Ovako ako nmete EVO TV il nije još završilo promcijsko razdoblje nemožete tvrditi da će te i poslije tri buketa plaćati 69 kuna.

MRelec4
09.01.2013., 00:01
Jel znaš da uređaj možeš uzeti na 24 mjeseca? Ako ga uzmeš na 24 mjesca onda itekako postoji točno određeno vremnsko razdoblje.

A to što kažeš da su tri buketa 69 kn i prve i druge godine .Za to sam im poslao email pa ću vidjeti šta će oni reći.
Ti mi možeš govorit i ostali tek kad uzmete uslugu prođe prva godina promocijsko razdoblje .A i dalje plaćate ta tri buketa po 69 kuna. Ovako ako nmete EVO TV il nije još završilo promcijsko razdoblje nemožete tvrditi da će te i poslije tri buketa plaćati 69 kuna.

Jel ti razumijes da su to dva odvojena ugovora? I jel razumiješ da pptpisujes da ces platiti taj uredaj na rate, a ne da ces koristiti evotv uslugu dvije godine? Isto kao sto mozes platiti karticama na rate. Nikakve veze nema placanje uredaja na rate s koristenjem usluge

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Josip Miško B
09.01.2013., 00:04
J aprvi nebih imao ništa protiv dapače bilo bi mi drago. Da su bilo koj odabrana moja tri buketa 69 kuna . Izabrem SPORT on me najviše zanima FiMl I DJECA i treći bilo koji drugi.Ostali mi nisu pretjerano zanimljivi, Možda zabava il regija.

Usput jel netko čuo nešta o karticma CAM CI CI+ modulima i tim stvarima? Hoće li bit moguće uzeti njih umjeto resivera prijemnika

Josip Miško B
09.01.2013., 00:12
Jel ti razumijes da su to dva odvojena ugovora? I jel razumiješ da pptpisujes da ces platiti taj uredaj na rate, a ne da ces koristiti evotv uslugu dvije godine? Isto kao sto mozes platiti karticama na rate. Nikakve veze nema placanje uredaja na rate s koristenjem usluge

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Nisma toliko bogat niti ud da uređaj uzimam na karticu Kada se može uzeti uz preplatnički sa poštom. I ako ću ga uzeti na 24 mjeseca onda je normalno da ču koristi uslugu.Gledati programe Šta ću ga uzeti na 24 mjesca poslije mjesec dva odjavit EVO tv uređaj nastavit plaćati .I sa njim gledat novu hrt . A mogu ih i ovako.

MRelec4
09.01.2013., 00:17
Nisma toliko bogat niti ud da uređaj uzimam na karticu Kada se može uzeti uz preplatnički sa poštom. I ako ću ga uzeti na 24 mjeseca onda je normalno da ču koristi uslugu.Gledati programe Šta ću ga uzeti na 24 mjesca poslije mjesec dva odjavit EVO tv uređaj nastavit plaćati .I sa njim gledat novu hrt . A mogu ih i ovako.

Slobodno ti koristi uslugu, ali oni te NE sile da koristiš uslugu 24 mjeseca. To je isključivo tvoja odluka. Maloprije si nesto drugo tvrdio.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Sarah Kejić
09.01.2013., 12:18
Opla .
Logirala sam se da vidim kakvi su utisci oko evo tv i kakav je signal,a kad ono tri strane rasprave :D.Dakle kakvi su utisci,što se tiče signala ?
Mi jučer uzeli pa nismo stigli okrenut antenu :(

Kimono
09.01.2013., 14:05
Opla .
Logirala sam se da vidim kakvi su utisci oko evo tv i kakav je signal,a kad ono tri strane rasprave :D.Dakle kakvi su utisci,što se tiče signala ?
Mi jučer uzeli pa nismo stigli okrenut antenu :(


Ja sam uzela prošli mjesec i jako sam zadovoljna. Signal je odličan, nemam nikakve smetnje i u roku par sati sam aktivirala uslugu. imam najobičniju sobnu antenu. Jesi li već uključila uslugu? Kako misliš da niste stigli okrenuti antenu?

Kimono
09.01.2013., 14:28
Aha, mislim da znam na što misliš.. ja sam ju okrenula minutu dvije i odmah mi je prihvatilo. imas problema sa signalom??

DeeJay Dee
09.01.2013., 15:07
o signalima imate opširnije i na AV tehnici (http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=87) .. ;)

Sarah Kejić
10.01.2013., 08:14
Ja sam uzela prošli mjesec i jako sam zadovoljna. Signal je odličan, nemam nikakve smetnje i u roku par sati sam aktivirala uslugu. imam najobičniju sobnu antenu. Jesi li već uključila uslugu? Kako misliš da niste stigli okrenuti antenu?

Kad smo zvali njihov telefon nakon dosta pokušaja aktiviranja usluge (neće,pa neće ),skužili smo svi da mi primamo signal sa neke lokalne stanice i na to nešljaka ...Pa smo odlučili okrenuti krovnu antenu ka Sljemenu ili Ivanščici (mislim da se tako zove ),kako je bio mrak nikome se nije dalo i nismo stigli..Baš danas planiram kupit dobru sobnu antenu pa da to konačno ukopčamo :D.
Uglavnom kad sam zvala prvi put ,javila mi se neka žena ,djevojka ma prepreljubazna :top: , a drugi put kad sam zvala imala sam dojam da sam nazvala direktno u pakao ,javila se neka baba (nemam druge riječi ) koju neželim sresti ni po danu :503: , očaj .No uglavnom ova prva je bila tako super da nemam riječi.Vidi se da se nisu još baš uhodali al koja topla riječ i svesrdni pokušaji da to proradi sa njihove strane su hvalevrijedni :rofl: .

Sarah Kejić
10.01.2013., 08:15
o signalima imate opširnije i na AV tehnici (http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=87) .. ;)

Bila bih zahvalna (znam da nije tema )trebala bih preporuku za dobru sobnu koja bi mogla lovit Evo....

Kimono
10.01.2013., 11:18
Da, ma to sam i ja rekla - tek su krenuli sa uslugom, još se nisu ni medijski oglasili tako da smo mi prvi :) mislim da nećeš imati problema, meni je puno značilo to što kada sam zvala call centar su stvarno napravili sve što su mogli.. i još k tome bili jako ljubazni, što baš i ne mogu reći za svaki call centar. Javi kako je prošlo ;)

anstic
10.01.2013., 11:23
Bila bih zahvalna (znam da nije tema )trebala bih preporuku za dobru sobnu koja bi mogla lovit Evo....

Inače se ne preporučuju sobne antene, ali ako baš moraš...probaj s ovim..

http://www.prejeftino.com/opisproizvoda.php?id=916

Sarah Kejić
10.01.2013., 14:45
Inače se ne preporučuju sobne antene, ali ako baš moraš...probaj s ovim..

http://www.prejeftino.com/opisproizvoda.php?id=916

Hvala na preporuci.:D
Nekako mi te sobne neulijevaju povjerenje :ne zna: , kao recimo kao opališ antenu na krov kao da si neka stanica recimo...:rofl:
Kimono ti imaš sobnu ne,kakva je tvoja neka spešl ili....?

luna103
10.01.2013., 15:53
Pozdrav svima, evo nekako se interesiramo za evotv, vi koji ga već imate možete li snimati željene programe?

justyzg
10.01.2013., 16:21
Samo nasi programi se mogu snimat (hrt,rtl,nova itd). Nat geo i ostali se nemogu snimat zasad :(

Sent from my GT-i9300 using Tapatalk2

luna103
11.01.2013., 07:46
Samo nasi programi se mogu snimat (hrt,rtl,nova itd). Nat geo i ostali se nemogu snimat zasad :(

Sent from my GT-i9300 using Tapatalk2


Šteta, to mi je bilo nekako presudno, još ćemo si razmislit

Kimono
11.01.2013., 11:14
Hvala na preporuci.:D
Nekako mi te sobne neulijevaju povjerenje :ne zna: , kao recimo kao opališ antenu na krov kao da si neka stanica recimo...:rofl:
Kimono ti imaš sobnu ne,kakva je tvoja neka spešl ili....?

Pa i nije neka spešl - riblja kost, imam ju vec 10 godina, ni ne zna koja je marka al stvarno nije ništa posebno, a lovi mi najnormalnije. Mislim da jedino ako si u zgradi da bi ju trebala prispojiti na antenu zgrade zbog boljeg signala, al to nije problem - samo se javiš predstavniku stanara i problem riješen ;)

petar55555
11.01.2013., 13:24
Ja imam digi TV za 45kn i zivim iza brda i šume gdje jedva hvatam zemaljsku televiziju. Po meni EVO TV nudi premalo kanala za tu cijenu + potrebno je kupiti novi receiver.

Sarah Kejić
12.01.2013., 09:25
Pa i nije neka spešl - riblja kost, imam ju vec 10 godina, ni ne zna koja je marka al stvarno nije ništa posebno, a lovi mi najnormalnije. Mislim da jedino ako si u zgradi da bi ju trebala prispojiti na antenu zgrade zbog boljeg signala, al to nije problem - samo se javiš predstavniku stanara i problem riješen ;)

Šta da ti kažem :503: , znaš onu reklamu kad se frajer penje po krovu pa kao kreću ti reciveri nećete se morat verat....:rofl:
Jučer scena ,kupili mi kao antenu za krov ,neku sa nitro nešto pojačalom kad ono ništa.Stajala sam u kupaoni na katu kuće na šekret školjci i držala antenu kroz krovni prozor i ništa...Čini mi se da nam dalekovod u blizini smeta .Danas idem kupit sobnu :kava: .

sky_master
13.01.2013., 11:56
Mozemo li kao konkurenciju evotv navesti slijedece::
http://www.keterair.hr/paketi

Za 260 kn 40 kanala i flat rate net ?? I to sve preko dvb

Mephisto
13.01.2013., 12:42
Kod Keter Aira je problem dostupnost: dostupni su samo u Istri i okolici Rijeke.

Zego
13.01.2013., 13:20
Mozemo li kao konkurenciju evotv navesti slijedece::
http://www.keterair.hr/paketi

Za 260 kn 40 kanala i flat rate net ?? I to sve preko dvb
Povećanje brzine downloada na 34 Mbps 9.900 kn.
u sva tri paketa :s
jel su oni normalni il smo mi takve budale :ne zna:

Mephisto
13.01.2013., 13:34
Pretpostavljam da je ta brzina namijenjena prvenstveno poslovnim korisnicima.

Josip Miško B
13.01.2013., 14:58
Mozemo li kao konkurenciju evotv navesti slijedece::
http://www.keterair.hr/paketi

Za 260 kn 40 kanala i flat rate net ?? I to sve preko dvb

Ni u ludilu jer je preskupo. Za manje novaca NEKIH 160 KN se na VIPu dobije 40 programa u osnovnom paketu + FLAT ADSL od 12 mb/s .
NA Bnet-u je D2 paket TV OSnoivni paket + flat inernet oko 200 kn , na Optimi je O2SURF PAKET FLAT ADSL + TV OSNOVNI 202 KUNE.
Na Iskonu je ISKON DUO TV + Flat adsl isto 200 kn.

Jedino im je mana što su dostupni preko žice.
Ako se gleda samo televizja onda je za one koji znaju šta žele EVO TV 1. izbor

il

Josip Miško B
13.01.2013., 15:25
Uzeo sam EVO TV . Signal hvatam sa sobnom antenom sa odašiljača Belje . HIT TV nema uopšte, a u regionalnom buketu je naveden. I naće slika je super odlična . Po meni su im ti HD kanali savim nepotrebni. Još kad se uzme u obzir koje su programe stavili u HD paket. A pogotvo im je višak nepotreban onaj Penthause HD . zA KOGA JE TO ZA 10-15 ljudi koji imaju 3D teelevizore o?!
Njima EVO TV sigurno nije prvi izbor .
Neznam kako drugima na CBS drama pa i komedy na kasniz prijevod titl.
Neznam koja im je to logika da imaju 6 dječjih programa od toga samo jedan lokalizran.
Valjda misle da klinci ći se rode znaju engleski?!?

Sve u svemu , za one koji ne žele stavljat sateltsku antenu uvodit inernet i fiksni tel il im netreba . Koji tačno znaju šta žele koje vrste sadržaja EVO TV jE ZA SADA NAJBOLJE REŠENJE!

Vidjet ćemo sada kada krene 4G LTE inernet hoće li VIP i T-COM nešta smislit pa možda ponuditi pakete 4 G inernet + tv .
I po kojoj cijeni.

kakataka
13.01.2013., 17:04
Mislim da bi privukli značajno više korisnika kad bi izbacili ove nepotrebne kanale tipa Penthouse HD, a uveli Fox paket.

anstic
14.01.2013., 00:19
Mislim da bi privukli značajno više korisnika kad bi izbacili ove nepotrebne kanale tipa Penthouse HD, a uveli Fox paket.

Slažem se.

BTW: Jel vam radi teletekst na htv, nova, rtl?

Jel uspio netko pokrenut titlove sa filmom preko USB-a?

soundvision
14.01.2013., 00:48
Radi i teletext i titlovi.

anstic
14.01.2013., 08:56
Radi i teletext i titlovi.

U kojem formatu su ti titlovi(.txt, .srt)?

soundvision
14.01.2013., 13:01
isprobano sa .srt titlovima, u tom formatu je 90% titlova preko kojekakvih web stranica za titlove.. :)

anstic
14.01.2013., 15:27
isprobano sa .srt titlovima, u tom formatu je 90% titlova preko kojekakvih web stranica za titlove.. :)

Evo i meni proradilo nakon što sam rename-ao .srt da se zove isto kao i film.

Zvao sam SZK zbog teleteksta, kažu da ni njima ne radi. :)

VAUTRIN
15.01.2013., 06:22
Postoji li lock za ove Penthouse programe da se mora utipkat šifra da bi se prikazali?

Najjs
15.01.2013., 09:06
dakle kako radi evotv? šta ako ja recimo ne platim pretplatu? oni moraju isključit moj prijemnik preko signala nekako? a ako je moj prijemnik ugašen? kako ga onda isključe? jel se može ikako hakirat, kupim taj uređaj, hakiram ga da mogu hvatati signal od evotv?

anstic
15.01.2013., 10:17
Postoji li lock za ove Penthouse programe da se mora utipkat šifra da bi se prikazali?

Postoji, roditeljska zaštita.

Aktivira se na bilo kojem kanalu ako je sadržaj 18+.

justyzg
15.01.2013., 10:18
Postoji li lock za ove Penthouse programe da se mora utipkat šifra da bi se prikazali?

Postoji roditeljska zastita koja je po defaultu ukljucena.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk2

berlitz
15.01.2013., 10:22
Kod mene radi TTX na hrvatskim kanalima. Neki prijemnici dolaze sa starim sw i potreban je upgrade da sve funkcije receivera normalno prorade.

Za stavljanje lozinke na određene kanale treba otići na Postavke sustava - Roditeljski vodič i tamo ukucati željenu šifru. Po defaultu porno kanali su zaključani tako da šifru valja samo izmijeniti na nešto drugo od nula.

anstic
15.01.2013., 11:43
Kod mene radi TTX na hrvatskim kanalima. Neki prijemnici dolaze sa starim sw i potreban je upgrade da sve funkcije receivera normalno prorade.

Za stavljanje lozinke na određene kanale treba otići na Postavke sustava - Roditeljski vodič i tamo ukucati željenu šifru. Po defaultu porno kanali su zaključani tako da šifru valja samo izmijeniti na nešto drugo od nula.

Svaka čast, bolji si od SZK. :)

Znači ako vam ne dela teletekst, potrebno je otići u Alati/USB nadogradnja(ukucati 0000) i uređaj se sam updatea(valjda preko DVB-t signala).

:jumping:

raky
15.01.2013., 12:49
Uzeo sam EVO TV . Signal hvatam sa sobnom antenom sa odašiljača Belje . HIT TV nema uopšte, a u regionalnom buketu je naveden. I naće slika je super odlična . Po meni su im ti HD kanali savim nepotrebni. Još kad se uzme u obzir koje su programe stavili u HD paket. A pogotvo im je višak nepotreban onaj Penthause HD . zA KOGA JE TO ZA 10-15 ljudi koji imaju 3D teelevizore o?!
Njima EVO TV sigurno nije prvi izbor .
Neznam kako drugima na CBS drama pa i komedy na kasniz prijevod titl.
Neznam koja im je to logika da imaju 6 dječjih programa od toga samo jedan lokalizran.
Valjda misle da klinci ći se rode znaju engleski?!?

Sve u svemu , za one koji ne žele stavljat sateltsku antenu uvodit inernet i fiksni tel il im netreba . Koji tačno znaju šta žele koje vrste sadržaja EVO TV jE ZA SADA NAJBOLJE REŠENJE!
Vidjet ćemo sada kada krene 4G LTE inernet hoće li VIP i T-COM nešta smislit pa možda ponuditi pakete 4 G inernet + tv .
I po kojoj cijeni.

cekaj, jesi ti isti onaj lik koji je pljuvao EVOTV na jedno 4-5 stranica za redom???
covjece, sve si bio krivo shvatio...ali reko', necu ga napadati, ne razumije se u tehnicke pojmove i nesto brka oko razumjevanja pojma "bez ugovorne obveze" i "pretplatnicki ugovor", a sad ovakva promjena u nacinu pisanja i prelazak na EVO TV!?

svaka cast!

inace, meni taj EVO tv nije niti najmanje zanimljiv, jer kao i mnogi drugi, smatram da je to previse para za takvu uslugu.
s druge strane, zanimljiv mi je zbog recivera. dvb-t2 je jako tesko pronaci, a pogotovo za tu cijenu...
pa me zanima tvoje misljenje o reciveru, jer kako vidim signal hvatas sa Belja, znaci da si u Osijeku,baranji ili okolici, u svakom slucaju, zanima me da li hvatas i srbijanske programe, s obzirom da se i oni emitiraju u dvb-t2, a trebalo bi da se signal hvata i u baranji.

usput, nisam znao da Penthause HD prikazuje i 3D , to mi je u potpunosti promaklo (ali ocito je rijec o Penthouse XXX 3D programu)!?

inace ,slazem se da su HD programi nepotrebni, kao i i pornografski penthouse 1. i 2. u bucketu "zabava i glazba" (znaci nema izbora glazba ili porno, mora oboje a ja recimo ne zelim porno), takodjer mislim i da je los izbor tih programa koji bi trebali biti u bucketima... da su stavili foxove programe umjesto tih bilo bi bolje,ali 100 ljudi 100 cudi.

Josip Miško B
15.01.2013., 19:18
cekaj, jesi ti isti onaj lik koji je pljuvao EVOTV na jedno 4-5 stranica za redom???
covjece, sve si bio krivo shvatio...ali reko', necu ga napadati, ne razumije se u tehnicke pojmove i nesto brka oko razumjevanja pojma "bez ugovorne obveze" i "pretplatnicki ugovor", a sad ovakva promjena u nacinu pisanja i prelazak na EVO TV!?

svaka cast!

inace, meni taj EVO tv nije niti najmanje zanimljiv, jer kao i mnogi drugi, smatram da je to previse para za takvu uslugu.
s druge strane, zanimljiv mi je zbog recivera. dvb-t2 je jako tesko pronaci, a pogotovo za tu cijenu...
pa me zanima tvoje misljenje o reciveru, jer kako vidim signal hvatas sa Belja, znaci da si u Osijeku,baranji ili okolici, u svakom slucaju, zanima me da li hvatas i srbijanske programe, s obzirom da se i oni emitiraju u dvb-t2, a trebalo bi da se signal hvata i u baranji.

usput, nisam znao da Penthause HD prikazuje i 3D , to mi je u potpunosti promaklo (ali ocito je rijec o Penthouse XXX 3D programu)!?

inace ,slazem se da su HD programi nepotrebni, kao i i pornografski penthouse 1. i 2. u bucketu "zabava i glazba" (znaci nema izbora glazba ili porno, mora oboje a ja recimo ne zelim porno), takodjer mislim i da je los izbor tih programa koji bi trebali biti u bucketima... da su stavili foxove programe umjesto tih bilo bi bolje,ali 100 ljudi 100 cudi.


Nešta si gadno pobrkao ili shvatio kao i mnogi. Nisam pljuvao samo sam pisao o tome.Da daju mogućnost uzimanja prijemnika na preplatnički ugovor od 24 mj. I ond ate izađe 20 kn na mjesec.
A neki su tu počećli pametovat. " to ti nije ugovrna obaveza itdW" A samo sam napisao da s eprijamnik može uzeti na taj naćin .Da se nemora dati odjednom 45 kuna il što je još gore uzet g ana neku karticu. A neki su odmah poćeli sa savjetima repliokama itd.

Napišem prijanik je moguće uzeti i uz prelatnički ugovor na 24 mj .Plaćaš uplatnicom na šalteru pošte. Lik se javi sa komentarom " može s euzeti preko dinersa vize itd"

i SA TIME SMO ZAVRŠILI!

Srbijanske kanale nevatam predaleko je odašiljač. Ipak je Subotica daleko nekhi 60 km. Trebao bih neku vanjsku antenu. A i šta će mi . Negledam ni ove naše možda jedno 2 serije ligu prvaka kad je ima.
Kad već imam SPK PRIME + paAXN besplatni HBO CINEMAX gledam to

Ovaj 3d im je totalni promašaj .Kao i kompletni HD paket. A pogotovo penthause u 3D.

Što se tiće izbora programa . Ako znaš šta hoćeš u odnosu na javne televizije fre programe je OK.
Ja si uzeo SPORTSKI PAKET tbog nogometa , FILMSKI&DJECA tu mi je AXN ova tri kako tako. MGM ima koliko sam vidio neke stre kaubojce . AL kako sam uzeo ponajviše zbog nogometa i imam besplatna HBO gledam najviše SPORT KLUBOVE AXN HBO CINEMAX. Mogli su slobodno stavit FOXOVE u taj paket a i ovaj KLASIK TV ipak je to filmski program.
I onda nisam znao koji 3 buket da uzmem uzeo Dokumntarce.

Za 69 kuna ću imati neki 20ak 24 sprogramaa hbo hbocomedy cinemax 1 ,2 . A realno ću se zadržavatina nekih 6-7 .
Isto tako oni koji imaju neku drugu platformu . Od 60-100 programa gledaju najviše njih 10-15 .

Josip Miško B
15.01.2013., 19:29
Kod mene radi TTX na hrvatskim kanalima.


Neki prijemnici dolaze sa starim sw i potreban je upgrade da sve funkcije receivera normalno prorade.

šta si mislio pod ovim " neki prijemnici" ? EVO TV ima samo 2 prijamnika koje je moguće uzeti .
TTX na PAY PAY kanalima i nije toliko potreban. Bolje bi bilo da srede EPG .A ne ako sam na HBO kad je pauza na filmu hoću pogledat šta ima poslije na AXNu ili SPORT KLUBU odmah me prebaci na taj kanal

Za stavljanje lozinke na određene kanale treba otići na Postavke sustava - Roditeljski vodič i tamo ukucati željenu šifru. Po defaultu porno kanali su zaključani tako da šifru valja samo izmijeniti na nešto drugo od nula.
ŠTa si mislio pod ovim " neki prijemnic dolaze sa starim sw i poterban je .... " EVO TV ima sam dva prijanmnika. Jesi mislio na tlevizore ili prijemnike resivere
Meni nekad traži lozinku i za CBS drama CINEMAX .
Inaće ovi penthausi su mi tolko glupi da sam ih jednostavno obrisao samo mi smetaju.
Napr

Radoboj29
15.01.2013., 20:05
Kod Keter Aira je problem dostupnost: dostupni su samo u Istri i okolici Rijeke.

I to samo ako je odašiljač optički vidljiv!

dado0107
15.01.2013., 22:18
Kako radi snimanje na tim uređajim iz ponude, ja sam razmišljao isto uzet ali mi je bitno da može snimat osnovne kanale na dvb-t kanalima. Ako radi i na ovima iz buketa super

anstic
15.01.2013., 22:26
Kako radi snimanje na tim uređajim iz ponude, ja sam razmišljao isto uzet ali mi je bitno da može snimat osnovne kanale na dvb-t kanalima. Ako radi i na ovima iz buketa super

Snimanje radi bez greške.

Uzeo sam neki no name USB čitač sa ebaya za par kuna i za sada snima i reproducira besprijekorno, bez obzira kakvu micro SD karticu stavim.

Snima samo free-to-air programe.

dado0107
15.01.2013., 22:39
Snimanje radi bez greške.

Uzeo sam neki no name USB čitač sa ebaya za par kuna i za sada snima i reproducira besprijekorno, bez obzira kakvu micro SD karticu stavim.

Snima samo free-to-air programe.

jesi testirao možda i eksterne diskove i NTFS. ja sad imam strong 8110 i radi sa 320 GB